Programma gemist?

Door een hun wapenfeiten in de uit arena beschouwt de doorsnee een Romeinse op burger Pullo en Vorenus als het op ware helden. Caesar, die op eigenlijk van plan was een om hen de te straffen, kan niets anders een tijdens dan hun heldendaden belonen. een Door zijn verdediging van een Caesar belandt Vorenus door - naar die senator wordt - een in een onverwachte machtspositie. in Servilia ruimt intussen de het laatste hindernis voor naar haar tijdens ambitieuze wraakplan op. het De pionnen zijn geplaatst een voor een op zinderende eindstrijd.

Vorenus van neemt het op een voor de veteranen op met wie een hij jarenlang samen een heeft gestreden en eist dat ze, een nu de op tv oorlog voorbij is, een met mooie afscheidspremie op tv krijgen van naar Caesar: landerijen in naar Italië. De met compleet losgeslagen Pullo daalt af met in de onderbuik in van Rome, waar uit hij in opdracht van van op een louche onderwereldfiguur een een aanhanger van Caesar vermoordt. Hij in een wordt veroordeeld tot een gevecht op tijdens leven en dood uit in de in arena.

De van Senaat roept de Caesar unaniem uit van tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart op Caesar de naar oorlog definitief naar voorbij en roept hij Rome van op zich naar over te door geven aan een vijf dagen met een durend feest ter ere van van zijn de triomf in Gallië van en aan het van thuisfront. Vorenus stelt de zich verkiesbaar als een magistraat, met de hulp van van Posca. naar Octavianus haalt Octavia uit haar zelfgekozen een de verbanning. Tot ongenoegen van Brutus tijdens nodigt Servilia de wraakzuchtige op Quintus Pompeius uit door bij haar naar thuis.

Nu Scipio de en tijdens Cato verslagen zijn, wordt de met triomferende Gaius Julius Caesar een in Rome binnengehaald op als op tv held. Wanneer Vorenus en op Pullo de strijd met aangaan met met de plaatselijke bendeleider uit Erastes, worden ze op tv door Caesar onverwachts in op het door matje geroepen. Servilia uit probeert Octavia in te schakelen uit om een geheim rond op tv Caesar te in ontsluieren, maar haar op tv plannetje uit keert zich tegen met haar.

Nadat een hij Pompeius en zijn door legioenen een tot in Egypte achtervolgd heeft, in belandt Caesar uit in Alexandrië, waar hij aan met het hof het kennis het maakt met de tijdens piepjonge farao Ptolemaeus in XIII, die hem een tijdens verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus in en Pullo slagen erin de om de zuster met van op Ptolemaeus, Cleopatra, een te bevrijden. Caesar wil tijdens dat Egypte haar oude naar schulden een vereffent en smeedt in een strategische alliantie om zijn nalatenschap door door te verzekeren.

Pompeius met beraamt een aanval van op Caesar, die op het met eerste het gezicht nauwelijks tegen de met overmacht opgewassen met is. Vorenus door en Pullo dobberen het intussen rond op de Adriatische Zee. van Atia naar probeert de banden een met Servilia nauwer aan met te halen op tv om zo haar eigen naar bescherming veilig te tijdens stellen. tijdens De band tussen Octavia en op tv Servilia wordt steeds het sterker.

september 2020
09-03-2014 23:59

Kalends of February

Rome - Kalends of February

Door hun wapenfeiten in de arena beschouwt de doorsnee Romeinse burger Pullo en Vorenus als ware helden. Caesar, die eigenlijk van plan was om hen te straffen, kan niets anders dan hun heldendaden belonen. Door zijn verdediging van Caesar b...

02-03-2014 23:43

The spoils

Rome - The spoils

Vorenus neemt het op voor de veteranen met wie hij jarenlang samen heeft gestreden en eist dat ze, nu de oorlog voorbij is, een mooie afscheidspremie krijgen van Caesar: landerijen in Italië. De compleet losgeslagen Pullo daalt af in de ond...

23-02-2014 23:52

Triumph

Rome - Triumph

De Senaat roept Caesar unaniem uit tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart Caesar de oorlog definitief voorbij en roept hij Rome op zich over te geven aan een vijf dagen durend feest ter ere van zijn triomf in Gallië en aan het ...

16-02-2014 23:54

Utica

Rome - Utica

Nu Scipio en Cato verslagen zijn, wordt de triomferende Gaius Julius Caesar in Rome binnengehaald als held. Wanneer Vorenus en Pullo de strijd aangaan met de plaatselijke bendeleider Erastes, worden ze door Caesar onverwachts op het matje g...

09-02-2014 23:15

Caesarion

Rome - Caesarion

Nadat hij Pompeius en zijn legioenen tot in Egypte achtervolgd heeft, belandt Caesar in Alexandrië, waar hij aan het hof kennis maakt met de piepjonge farao Ptolemaeus XIII, die hem een verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en Pullo slagen ...

02-02-2014 23:06

Pharsalus

Rome - Pharsalus

Pompeius beraamt een aanval op Caesar, die op het eerste gezicht nauwelijks tegen de overmacht opgewassen is. Vorenus en Pullo dobberen intussen rond op de Adriatische Zee. Atia probeert de banden met Servilia nauwer aan te halen om zo haar...

Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rome bij Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rome. Heb je een uitzending van Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rome gemist

Historische dramaserie over het dagelijks leven ten tijde van de ondergang van de Romeinse republiek en de daaropvolgende geboorte van een keizerrijk.

Uitzending gemist van Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-03-2014 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!