Programma gemist?

Door hun wapenfeiten in uit in de arena het beschouwt de doorsnee Romeinse burger Pullo naar en Vorenus op als ware helden. Caesar, met die eigenlijk het van plan was om een de hen te straffen, kan uit niets anders dan van hun heldendaden belonen. met Door zijn verdediging met van Caesar belandt Vorenus tijdens - die met senator wordt door - in een onverwachte machtspositie. Servilia een ruimt intussen de het laatste hindernis uit voor haar ambitieuze wraakplan tijdens op. De de pionnen zijn geplaatst met voor een zinderende een eindstrijd.

Vorenus neemt een het op voor de uit veteranen met wie door hij jarenlang op tv samen heeft gestreden van en eist op dat ze, nu de oorlog op tijdens voorbij is, een mooie de afscheidspremie krijgen van Caesar: het landerijen in met Italië. De compleet een losgeslagen Pullo daalt op tv af in op tv de onderbuik van Rome, waar het hij een in opdracht van een louche onderwereldfiguur door tijdens een aanhanger van het Caesar vermoordt. Hij wordt veroordeeld op tot een uit gevecht op leven en naar dood in de het arena.

De tijdens Senaat roept Caesar door unaniem uit in tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart het naar Caesar de oorlog definitief voorbij de en roept hij Rome de op op zich over te geven het aan een uit vijf dagen door durend feest ter ere in van zijn triomf in in Gallië van en aan het een thuisfront. Vorenus stelt zich tijdens verkiesbaar als magistraat, met de in hulp tijdens van Posca. met Octavianus haalt Octavia uit haar uit zelfgekozen verbanning. Tot op tv ongenoegen naar van Brutus nodigt Servilia de de wraakzuchtige Quintus Pompeius uit op bij van haar thuis.

Nu Scipio en uit Cato verslagen zijn, het wordt de triomferende tijdens Gaius Julius Caesar van in Rome binnengehaald met als op tv held. Wanneer Vorenus en Pullo de in de strijd aangaan met de op plaatselijke bendeleider door Erastes, worden ze door Caesar de onverwachts op tv op het matje door geroepen. Servilia tijdens probeert Octavia in te door schakelen om in een geheim rond Caesar te met ontsluieren, maar haar plannetje de keert zich naar tegen naar haar.

Nadat hij Pompeius op tv door en zijn legioenen door tot in Egypte achtervolgd heeft, een belandt Caesar door in Alexandrië, met waar hij aan het hof door kennis maakt op tv met de piepjonge farao op tv Ptolemaeus het XIII, die hem door een verrassend geschenk uit aanbiedt. Vorenus en Pullo slagen erin het op tv om de zuster uit van Ptolemaeus, Cleopatra, te bevrijden. Caesar op wil dat in Egypte haar oude uit schulden door vereffent en smeedt een strategische alliantie van om zijn door nalatenschap te de verzekeren.

Pompeius beraamt tijdens een uit aanval op Caesar, die op op het naar eerste gezicht nauwelijks tegen in de overmacht opgewassen is. Vorenus op tv de en Pullo dobberen intussen een rond op de Adriatische Zee. van Atia probeert de de banden met de Servilia nauwer aan te in een halen om zo de haar eigen bescherming de veilig te stellen. De band tussen uit van Octavia en Servilia op wordt steeds sterker.

oktober 2021
09-03-2014 23:59

Kalends of February

Rome - Kalends of February

Door hun wapenfeiten in de arena beschouwt de doorsnee Romeinse burger Pullo en Vorenus als ware helden. Caesar, die eigenlijk van plan was om hen te straffen, kan niets anders dan hun heldendaden belonen. Door zijn verdediging van Caesar b...

02-03-2014 23:43

The spoils

Rome - The spoils

Vorenus neemt het op voor de veteranen met wie hij jarenlang samen heeft gestreden en eist dat ze, nu de oorlog voorbij is, een mooie afscheidspremie krijgen van Caesar: landerijen in Italië. De compleet losgeslagen Pullo daalt af in de ond...

23-02-2014 23:52

Triumph

Rome - Triumph

De Senaat roept Caesar unaniem uit tot dictator. Als kersverse alleenheerser verklaart Caesar de oorlog definitief voorbij en roept hij Rome op zich over te geven aan een vijf dagen durend feest ter ere van zijn triomf in Gallië en aan het ...

16-02-2014 23:54

Utica

Rome - Utica

Nu Scipio en Cato verslagen zijn, wordt de triomferende Gaius Julius Caesar in Rome binnengehaald als held. Wanneer Vorenus en Pullo de strijd aangaan met de plaatselijke bendeleider Erastes, worden ze door Caesar onverwachts op het matje g...

09-02-2014 23:15

Caesarion

Rome - Caesarion

Nadat hij Pompeius en zijn legioenen tot in Egypte achtervolgd heeft, belandt Caesar in Alexandrië, waar hij aan het hof kennis maakt met de piepjonge farao Ptolemaeus XIII, die hem een verrassend geschenk aanbiedt. Vorenus en Pullo slagen ...

02-02-2014 23:06

Pharsalus

Rome - Pharsalus

Pompeius beraamt een aanval op Caesar, die op het eerste gezicht nauwelijks tegen de overmacht opgewassen is. Vorenus en Pullo dobberen intussen rond op de Adriatische Zee. Atia probeert de banden met Servilia nauwer aan te halen om zo haar...

Rome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Rome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Rome bij Rome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Rome. Heb je een uitzending van Rome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Rome gemist

Historische dramaserie over het dagelijks leven ten tijde van de ondergang van de Romeinse republiek en de daaropvolgende geboorte van een keizerrijk.

Uitzending gemist van Rome? Hier kun je alle uitzendingen van Rome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 09-03-2014 om 23:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!