Programma gemist?

Tot in op de dag van naar vandaag, meer dan 50 uit jaar na de uit dood van Jozef in het Stalin, zijn de inwoners van het het huidige Rusland diep in uit verdeeld over hoe tijdens om te gaan met pijnlijke herinneringen door uit dit van verleden. In uit een mozaïek van in intieme portretten met spreken gewone Russen met openlijk over hun trauma's, geworteld in van een een gewelddadige geschiedenis.

Muzikale ode uit aan de naar Grande Dame van het Nederlandse van levenslied, Willeke Alberti. van Documentairemaker Silvia Bromet op tv is op gefascineerd door de vrouw een die ondanks in de tegenslagen in in haar leven telkens weer rechtop door blijft staan. tijdens Wat schuilt er naar achter die stralende lach? in in Wat drijft haar om in nog steeds zoveel op op tv te treden? Door tijdens wie de wordt zij zelf op tv getroost?

Net als naar in veel het andere staten van tijdens de VS is het voor naar door zedendelinquenten in Florida op verboden om zich binnen een een straal van de 300 meter van het locaties te vestigen waar het kinderen van in de buurt komen. een Daarom wonen veel in zedendelinquenten onder op bruggen of in het bos, met of in het het trailerpark Florida Justitie een Transitions, bekend als Pervert uit Park. Het op tv trailerpark is met een privé-initiatief in van de moeder van een veroordeelde een zedendelinquent. Toen haar het zoon geen met geschikte uit woning kon krijgen toen hij vrijkwam, het startte zij het met Florida Justice het Transitions trailerpark. een Het trailerpark is door de thuisbasis van een 120 veroordeelde zedendelinquenten. De in naam van het met instituut is in gekozen om naar te laten zien op dat er hoop is op op verandering, omdat mensen kunnen uit veranderen. Maar de is in dat wel zo door als het gaat het om seksueel misbruik van kinderen en van minderjarigen? De een misdaden waar men voor op tv is een gestraft variëren van een klein tijdens vergrijp tot verschrikkelijke het misdaden. De documentaire uit volgt een het dagelijks leven door van de uit zedendelinquenten en hun de re-integratie in de maatschappij. De makers de van Pervert tijdens Park proberen de met zedendelinquenten te begrijpen, tijdens zonder hun van gedrag goed te van praten.

Nick uit Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, met die in naar de jaren tachtig tijdens veel succes had met tijdens zijn het aanpak. Zijn manier van op werken op was omstreden, maar Bollettieri in bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit met bij tijdens en maakte zo van op jonge talenten grote kampioenen, naar onder wie van Andre Agassi, Monica Seles, naar Jim Courier, naar Venus and Serena op Williams, een Boris Becker en Mary Pierce. door Interviews met de 86-jarige door Bollettieri, voormalige pupillen in en werknemers door worden afgewisseld met door archiefmateriaal van legendarische door tennismatches. op tv Aan het woord uit komt Boris Becker, die met tijdens Bollettieri's hulp zijn grote tijdens rivaal Agassi in wist te verslaan. Agassi een zelf tijdens werkt niet een mee aan de een film. Hij weigerde Bollettieri nog naar te zien nadat tijdens deze op tv de samenwerking met hem had de beëindigd.

Gianfranco Rosi de bracht twee jaar een door tijdens op de Sacro uit Gra (Grande Raccordo Anulare), de ringweg uit A90 rond op Rome, met en schildert de periferie van op tv het tijdens stadsleven van Rome. Hij interviewt de van mensen die op leven en werken met rond de Sacro het Gra. Ambulancebroeders haasten zich uit naar een patiënt, het vrouwen dansen in op tv een met café langs tijdens de weg, een door onderzoeker bestudeert de door palmen die langs de snelweg met groeien tijdens omdat ze last hebben op tv van vraatzuchtige houtkevers. Een op tv eenzame visser vist op tv de laatste paling uit tijdens uit de Tiber, twee oude Romeinse door prostituees wachten van op hun het klanten in een aftandse camper, in mensen verhuren hun met villa voor feestjes. De het uit ontmoetingen resulteerden in een liefdesverklaring de aan tijdens Rome.

Een groep op tv Filipijnse straatjongens uit uit de sloppenwijken van naar Manilla krijgt een de kans door hun leven voorgoed uit te veranderen. Maar de lukt dat, als je al jong door de ergste trauma's op hebt opgelopen? Jongens van als naar Justin (13) en Pablo (15), op op vaak al vanaf hun vierde met jaar alleen op uit straat, het seksueel misbruikt, verslaafd door en mishandeld, worden een jaar lang een opgevangen in van een rehabilitatiecentrum op een door met eiland ver van Manilla. Ze leren naar voor zichzelf uit zorgen, krijgen huishoudelijke taken in en leren rekening naar te houden uit met elkaar. In een naar in paradijselijke omgeving maken muziek, spelen en de sporten het ineens een groot deel door van hun op leven uit. De hoop een is op tv dat ze weer uit zelfvertrouwen krijgen en hun leven door kunnen ombuigen. op Is het mogelijk deze jongens het door daadwerkelijk te helpen of is met hun de lot door het harde dagelijkse leven op in in de grote stad hoe dan het ook met bepaald?

De op Oostenrijkse regisseur Ulrich de Seidl volgt uit Duitse en Oostenrijkse jachttoeristen die op op safari door gaan in Afrika. Sommigen naar zoeken naar trofeeën, anderen de willen genieten in van de jacht. Eva met en door haar man, hun 20-jarige de zoon en dochter, en uit een ouder echtpaar op betaalden de grote sommen met geld om in Afrika bedreigde, tijdens wilde dieren te in schieten. De op jagers vertellen over de het enorme emotionele in kick die het hen geeft het om de het trekker op over te halen en een groot op tv dier met neer te leggen. Na op elk de dodelijk schot feliciteren ze in elkaar met de jachtgroet en een een poseren voor een foto uit met het geschoten dier. in Daarna het slepen hun gidsen het tijdens dier weg en stropen lokale door tijdens Afrikaanse werknemers de naar kostbare huid.

De Sloveense cultband het naar Laibach krijgt een uitnodiging om als een eerste rockgroep ooit op te spelen bij op tv de festiviteiten tijdens rond Onafhankelijkheidsdag in uit Noord-Korea. uit De film volgt de bandleden, hun tijdens entourage en kunstenaar/concertorganisator naar Morten Traavik een vanaf de dag van uit aankomst het tot aan in het concert. De op tv voorbereidingen verlopen moeizaam door in gebrekkige technische voorzieningen, onoverbrugbare culturele van verschillen en uit voortdurende bemoeienis een van de censors. Ondertussen lopen uit de internationale spanningen tijdens op, op tv wanneer propagandaluidsprekers worden uit opgesteld aan de uit grens met de Zuid-Korea.

De van kijker wordt ondergedompeld naar in de verborgen en in grotendeels verboden van wereld van de van ultrafanatieke voetbalsupporters uit in Egypte. Als begin door deze eeuw steeds op meer verzet tegen met president Mubarak ontstaat, blijkt het op tv voetbalstadion de een enige plek door waar jonge ontevreden mannen de zich kunnen verenigen. met Samen vormen ze uit de door ultra's en nemen het in naar woord (spreekkoren) van en daad (rellen) op de tegen de veiligheidsdiensten. Wanneer op op in 2011 de revolutie uitbreekt, verplaatsen uit de ultra's door zich van het uit stadion naar uit de straat. Zij uit weten hoe er het gevochten moet worden het tegen de politie en zo op tv worden in de ultra's de onmisbaar in de in poging de dictatuur omver te op tv werpen.

Marloes tijdens Coenen staat al jaren van aan de de top in de door wereld van op de Mixed Martial Arts (MMA), een een uit mix van diverse op tv vechtsporten, in Nederland ook tijdens bekend als naar kooivechten. Marloes wil nog één keer op tv het wereldkampioen worden, maar ze een wil ook moeder worden. op Ze realiseert in zich dat met iedere met klap op haar lichaam een de kans op door door het krijgen van van een kind afneemt.

Een jaar op door de redactie van van Ekstra Bladet, tijdens de grootste en van beruchtste boulevardkrant met van Denemarken. De krant van kampt met naar dalende verkoopcijfers met en alles moet het aangepakt worden om met de situatie te de veranderen. Maar waar ligt de oplossing? het op Moet er meer aandacht van gaan naar onlineverslaggeving of moeten met het er andere onderwerpen belicht worden? het Naast het wrikken in tijdens privélevens van het beroemdheden worden in ook politici door door Ekstra Bladet creatief tijdens en vasthoudend aan met de tand gevoeld. Tijdens uit de redactievergaderingen wordt er op veel gediscussieerd een over het morele dilemma's en het belang tijdens van de voorpagina om van meer het losse nummers te verkopen. op tv Voor op tv een boulevardblad kan het uiteraard tijdens altijd sensationeler en bloter, de maar de is dat de wel de kant die de ze op willen? Als de uit redactie besluit een van campagne een te starten voor de met vrijlating van van twee Denen die gegijzeld worden met door Somaliërs, met wordt duidelijk hoe een wankel en dubieus naar het evenwicht kan zijn met tussen de het nieuws brengen en de maken. Heeft hoofdredacteur Poul op tv Madsen een een nobele missie of probeert in hij op een door sensationele manier in zijn naar krant te redden?

Wat doe je met als je tijdens land opgeslokt wordt van door de zee? de De eilandengroep tijdens Kiribati in de tijdens Stille Oceaan is een het van de door meest afgelegen een plaatsen op aarde, ver verwijderd van een dichtbevolkte gebieden. een Maar het verhaal van achter deze in paradijselijke archipel van is zorgwekkend. Kiribati dreigt van een van de eerste uit landen te het zijn die door op tv verandering van het door klimaat verdwijnt tijdens door de stijgende zeespiegel. Gaat de op tv 4000 jaar oude op tv cultuur tijdens van de eilanden teloor uit door het onze consumptiedrang en de energieverspilling?

Wat doe tijdens je als met je land opgeslokt de wordt door de zee? De de eilandengroep Kiribati tijdens in met de Stille Oceaan is met een van de meest op tv afgelegen plaatsen op aarde, een ver verwijderd de van dichtbevolkte gebieden. Maar op tijdens het verhaal achter deze paradijselijke archipel een is zorgwekkend. met Kiribati dreigt een op tv van de de eerste landen te op tv zijn die door uit verandering van het op tv klimaat verdwijnt door op tv de stijgende het zeespiegel. Gaat de 4000 jaar in oude naar cultuur van de door eilanden teloor door onze het consumptiedrang en tijdens energieverspilling?

Johan het van Rijthoven is van een Brabantse boer die net door uit zoals zijn voorouders van graag een gezond in melkveehoudersbedrijf wil overdragen aan zijn het kinderen. Om de melkproductie in te uit verhogen, schaft van hij een aantal melkrobots aan. op Na een een goed lijkende start de beginnen echter de problemen. De door robots functioneren niet, op tv op tv de koeien willen uit er om mysterieuze redenen in niet meer op tv in en de het melkproductie loopt zo hard terug dat uit het tijdens bedrijf met met de ondergang wordt bedreigd. Filmmaker Vuk Jani? op met volgt Johan en door zijn familie in op hun strijd tegen de 'grootmachten' die in hen de melkrobots in in hebben geleverd. De Van Rijthovens dagen naar tijdens de multinational en van de lokale dealer voor de tijdens rechter. Zal de het hen naar lukken gecompenseerd te worden voor de uit geleden schade? De strijd in van om gerechtigheid confronteert Johan een niet alleen met in de cynische machinaties van tijdens het hedendaagse landbouwbeleid, het maar uit ook met zichzelf en het zijn directe omgeving. Bovendien in kampt hij met uit onbeheersbare krachten op zijn van erf, die de onder leiding van 'energetisch naar van manager' Stef Freriks in op tv goede banen op moeten worden geleid. Het mysterie van de uit melkrobots is een een modern boerendrama door dat op unieke naar wijze inzicht het geeft in de strijd met om een overleving die vele boeren in Nederland de tijdens en Europa dagelijks voeren. Bekijk de eerste uit beelden op op gids.tv/v9926/documentaire.

Beitar Jerusalem F.C. op tv is in een populair in en controversieel voetbalteam met in Israël. Het is de op enige club in de op tv de Eredivisie die geen moslimspelers tijdens contracteert. Hier komt in halverwege het seizoen 2012-2013 een in einde aan de wanneer de eigenaar van van de club, de tijdens Russisch-Israëlische oligarch Arcadi op Gaydamak, een geheim door uit transfercontract sluit met het twee islamitische spelers uit Tsjetsjenië. een Deze deal verandert loyale op op tv fans van Beitar Jerusalem F.C., een bekend als La in Familia, op in tegenstanders van hun eigen de club en de zij beginnen een zeer racistische op een campagne. De situatie in de voetbalclub tijdens loopt hierdoor totaal met uit de op hand. in De jonge Tsjetsjeense spelers Zaur Sadayev een en op tv Dzhabrail Kadiyev worden achtervolgd de door slogans als op tv 'dood op tv aan de Arabieren' en op tv leven onder voortdurende bedreiging. De van Israëlische het spelers willen loyaal zijn aan tijdens hun nieuwe teamgenoten, een maar naar ook trouw aan hun het oude fans. Als met de tijdens aanvoerder Ariel Harush probeert het de kloof te overbruggen, betaalt in door hij een hoge op prijs.

juli 2018
11-07-2018 22:50

De rode ziel

2doc - De rode ziel

Tot op de dag van vandaag, meer dan 50 jaar na de dood van Jozef Stalin, zijn de inwoners van het huidige Rusland diep verdeeld over hoe om te gaan met pijnlijke herinneringen uit dit verleden. In een mozaïek van intieme portretten spreken ...

08-07-2018 17:15

Telkens weer

2doc - Telkens weer

Muzikale ode aan de Grande Dame van het Nederlandse levenslied, Willeke Alberti. Documentairemaker Silvia Bromet is gefascineerd door de vrouw die ondanks de tegenslagen in haar leven telkens weer rechtop blijft staan. Wat schuilt er achter...

06-07-2018 00:05

Pervert Park

2doc - Pervert Park

Net als in veel andere staten van de VS is het voor zedendelinquenten in Florida verboden om zich binnen een straal van 300 meter van locaties te vestigen waar kinderen in de buurt komen. Daarom wonen veel zedendelinquenten onder bruggen of...

04-07-2018 23:00

Love Means Zero

2doc - Love Means Zero

Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talent...

28-06-2018 23:55

Sacro GRA

2doc - Sacro GRA

Gianfranco Rosi bracht twee jaar door op de Sacro Gra (Grande Raccordo Anulare), de ringweg A90 rond Rome, en schildert de periferie van het stadsleven van Rome. Hij interviewt de mensen die leven en werken rond de Sacro Gra. Ambulancebroed...

27-06-2018 22:55

A Year of Hope

2doc - A Year of Hope

Een groep Filipijnse straatjongens uit de sloppenwijken van Manilla krijgt een kans hun leven voorgoed te veranderen. Maar lukt dat, als je al jong de ergste trauma's hebt opgelopen? Jongens als Justin (13) en Pablo (15), vaak al vanaf hun ...

20-06-2018 23:00

Safari

2doc - Safari

De Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl volgt Duitse en Oostenrijkse jachttoeristen die op safari gaan in Afrika. Sommigen zoeken naar trofeeën, anderen willen genieten van de jacht. Eva en haar man, hun 20-jarige zoon en dochter, en een oud...

15-06-2018 00:00

Liberation Day

2doc - Liberation Day

De Sloveense cultband Laibach krijgt een uitnodiging om als eerste rockgroep ooit te spelen bij de festiviteiten rond Onafhankelijkheidsdag in Noord-Korea. De film volgt de bandleden, hun entourage en kunstenaar/concertorganisator Morten Tr...

13-06-2018 22:55

Ultra's van Egypte

2doc - Ultra's van Egypte

De kijker wordt ondergedompeld in de verborgen en grotendeels verboden wereld van de ultrafanatieke voetbalsupporters in Egypte. Als begin deze eeuw steeds meer verzet tegen president Mubarak ontstaat, blijkt het voetbalstadion de enige ple...

11-06-2018 20:35

The last fight

2doc - The last fight

Marloes Coenen staat al jaren aan de top in de wereld van de Mixed Martial Arts (MMA), een mix van diverse vechtsporten, in Nederland ook bekend als kooivechten. Marloes wil nog één keer wereldkampioen worden, maar ze wil ook moeder worden....

08-06-2018 00:10

The Newsroom - Off the Record

2doc - The Newsroom - Off the Record

Een jaar op de redactie van Ekstra Bladet, de grootste en beruchtste boulevardkrant van Denemarken. De krant kampt met dalende verkoopcijfers en alles moet aangepakt worden om de situatie te veranderen. Maar waar ligt de oplossing? Moet er ...

06-06-2018 22:55

Anote's ark

2doc - Anote's ark

Wat doe je als je land opgeslokt wordt door de zee? De eilandengroep Kiribati in de Stille Oceaan is een van de meest afgelegen plaatsen op aarde, ver verwijderd van dichtbevolkte gebieden. Maar het verhaal achter deze paradijselijke archip...

06-06-2018 22:50

Anote's ark

2doc - Anote's ark

Wat doe je als je land opgeslokt wordt door de zee? De eilandengroep Kiribati in de Stille Oceaan is een van de meest afgelegen plaatsen op aarde, ver verwijderd van dichtbevolkte gebieden. Maar het verhaal achter deze paradijselijke archip...

04-06-2018 20:30

Docu: Het mysterie van de melkrobots

2doc - Docu: Het mysterie van de melkrobots

Johan van Rijthoven is een Brabantse boer die net zoals zijn voorouders graag een gezond melkveehoudersbedrijf wil overdragen aan zijn kinderen. Om de melkproductie te verhogen, schaft hij een aantal melkrobots aan. Na een goed lijkende sta...

01-06-2018 00:15

Forever Pure

2doc - Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer de eigenaar van de cl...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 342
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord