Programma gemist?

In een interview tijdens zei de Syrische door president Bashar al-Assad tijdens dat hij over met op tv tien jaar herinnerd het wil worden als met de man die Syrië van redde. Inmiddels vraagt de hele de wereld de zich af of Syrië een tijdens het toekomst heeft. In een interview zei de de Syrische president de Bashar door al-Assad dat hij over tien tijdens jaar uit herinnerd wil worden als de met man een die Syrië redde. Inmiddels in vraagt de hele naar wereld een zich af of Syrië een toekomst in heeft. Deze een documentaire probeert te de begrijpen hoe Bashar naar al-Assad denkt, waar hij van vandaan komt uit en wat hij uit wil bereiken. Maar ook: uit het wat is onze op betrokkenheid en onze verantwoordelijkheid van ten aanzien van de op tv Syrische op tv tragedie? Hoe dubbelzinnig en risicovol door zijn naar de relaties van het westen met het Bashar al-Assad, tijdens die de zwakheden, het aarzelingen en naïviteit van uit zijn opposanten tijdens onmiddellijk van weet om te op tv zetten in zijn met voordeel?

Deze documentaire vertelt door door het verhaal van activiste en op journaliste Zineb El naar Rhazoui die haar naar thuisland Marokko naar ontvlucht na de Arabische Lente. op In Parijs uit start ze een nieuw in professioneel leven het op de redactie van de een Charlie Hebdo. Voor het eerst in op tv in haar carrière kan zij van werken in volledige tijdens vrijheid, zonder censuur en van omringd het door vrije geesten. Tot op 7 tijdens januari 2015 de van de terreur genadeloos toeslaat. in Zineb was zelf toevallig op van vakantie, maar in verliest vele collega’s naar en vrienden. Haar uit leven neemt daarna in een radicale naar wending, van gecensureerde journaliste in uit Marokko tot de meest op tv beschermde het vrouw van op tv Frankrijk.

Deze van documentaire vertelt het in opmerkelijke verhaal van op tv hoe Owen via Disney-animaties op de wereld voor zichzelf de het begrijpelijk heeft gemaakt, zonder dat iemand door het uit in de in gaten had. Deze documentaire de vertelt het opmerkelijke verhaal van op tv hoe Owen op tv via Disney-animaties de van wereld voor zichzelf in begrijpelijk op heeft gemaakt, zonder dat tijdens iemand het in de van gaten had. Het tijdens levensverhaal van op Owen, inmiddels begin twintig en door van op tv plan om binnen korte op tijd grotendeels zelfstandig in te gaan wonen, wordt op tv met van behulp van in indrukwekkende beelden uit op tv het familiearchief en een serie prachtige in animaties een gebaseerd op op tv Owens eigen tekeningen uit zijn van jeugd in geïllustreerd.

Op de pijnpoli met van het Amsterdams op tv Medisch Centrum zoekt uit de 41-jarige van Patrick van verlichting voor de het chronische pijn na een de galbaasoperatie. De zoektocht van van Patrick naar verlichting van op tv zijn chronische pijn. op tv met Lukt het zijn pijn tijdens dusdanig te verminderen, dat zijn met leven en dat tijdens van zijn gezin door weer draaglijk in wordt? Bijna drie naar miljoen Nederlands hebben met dagelijks met chronische tijdens pijn te maken. op Het door heeft lang geduurd op voordat artsen erkenden dat met pijn veel meer is uit dan naar enkel een fysieke het aandoening. Terwijl chronische pijnpatiënten in het het verleden vaak een naar huis werden gestuurd de met enkel tijdens een pijnstiller, naar is er nu een speciale van polikliniek het waar een team van van pijnspecialisten in hen begeleidt tijdens hun zoektocht de naar pijnverlichting. op tv We volgen de 41-jarige Patrick, op wiens leven op tv na door een galblaasoperatie volledig overhoop is gehaald uit door chronische een zenuwpijn. Gesteund door door zijn familie gaat naar Patrick koste in wat het kost op zoek de naar pijnverlichting. van Het een brengt hem bij de een gerenommeerde pijnspecialist Frank Wille, het die met tijdens behulp van uit neurostimulatie, waarbij een elektrisch apparaatje van rechtstreeks het het zenuwstelsel beïnvloedt, de pijn in onder het controle probeert te krijgen. De op documentaire laat op een de indringende van manier het dagelijks gevecht van het mensen met chronische uit pijn zien. in En het toont ook hoever ze bereid zijn naar te op gaan om verandering in op hun situatie te in brengen.

Wat een is de hedendaagse betekenis het van naar Thomas More's 'Utopia'? naar Een deels fictieve documentaire waarin tijdens onderzoeksjournalist Alex het Dillen geconfronteerd wordt van met de keuzes uit zijn op op journalistieke verleden. Wat is de hedendaagse uit betekenis op tv van Thomas uit More's 'Utopia'? De Britse acteur op tv John uit Hurt en zijn Vlaamse collega een Johan van Leysen spelen de hoofdrollen in met deze deels de fictieve documentaire. door Samen met het boek 'Utopia' van van de van Engelse humanist Thomas More dat in een 500 jaar geleden verscheen. Wat kan van dit visionaire werk naar een ons vandaag leren? Onderzoeksjournalist Alex Dillen een (Johan Leysen) tracht naar het gestolen boek op tv op het op tv spoor te komen. Een door reeks op geheimzinnige brieven van door zijn overleden professor (John op tv Hurt) begeleiden een hem op zijn ontdekkingstocht. Wat op Alex niet van weet, is van dat deze brieven tijdens hem zullen het confronteren met de naar keuzes uit zijn journalistieke een verleden.

Hersenleed door volgt de neurochirurgen Clemens Dirven in op en Arnaud Vincent van van Erasmus MC in Rotterdam tijdens het het behandelingsproces naar van drie patiënten het met een hersentumor. de Hersenleed volgt naar de neurochirurgen Clemens Dirven en uit uit Arnaud Vincent van Erasmus MC van in naar Rotterdam tijdens het behandelingsproces van van drie patiënten met door een hersentumor; naar zowel voor arts als patiënt het een intensief naar proces waarbij naast uit leven ook de met persoonlijkheid, het wezen van uit uit de patiënt op het spel staat. op tv Met één sneetje in in het met brein kan door iemands liefde voor poëzie, van voor zijn het hond, zijn vermogen van tot nadenken, voelen en op tv beminnen uit teniet worden gedaan.

Openhartige met gesprekken met teruggekeerde soldaten uit een in de Zesdaagse Oorlog van het 1967; het begin van van de Israëlische bezetting van een met de Palestijnse gebieden. Een week na op uit het einde van de Zesdaagse Oorlog het (5-10 tijdens juni 1967) - het tijdens begin tijdens van de Israëlische bezetting de van de een Palestijnse gebieden - een nam een groep kibboetsbewoners naar onder leiding van Amos uit Oz en editor Avraham uit Shapira uit openhartige gesprekken het op met teruggekeerde soldaten. het De onthullende de opnames over hun ervaringen, die direct uit werden gecensureerd door naar het Israëlische leger, tijdens zijn voor op het eerst tijdens te horen.

Stephen Bannon, met de adviseur van door Trump, voert een strijd in tegen tijdens de radicale islam, op tv Washington en de zijn rivalen in het Witte Huis. een in Stephen Bannon, de adviseur op tv van Trump, voert een strijd van tegen de radicale van tijdens islam, Washington en van zijn rivalen in het Witte van Huis. Hij naar vecht om de uit verkiezingsbeloftes van Trump een waar te maken en met het zijn persoonlijke met kruistocht probeert hij Amerika een te op tv transformeren.

De dichter in en activist op Maung Aung Pwint met heeft een groot deel van van uit zijn leven in op tv de gevangenis doorgebracht. Nu Myanmar met is op bevrijd overziet hij zijn leven en op worstelt hij met het pijnlijke tijdens herinneringen. De Birmese dichter in en activist van Maung Aung Pwint van heeft een groot deel van met in zijn leven in de gevangenis doorgebracht. tijdens het Nu Myanmar is bevrijd van vijftig met jaar door militaire dictatuur overziet hij door zijn leven van en worstelt met hij met pijnlijke herinneringen. Een poëtische, naar liefdevolle documentaire over in tijdens een land dat zichzelf opnieuw tijdens moet de uitvinden.

Wat is op tv de rol en het de op tv belang van DNA-onderzoek in met strafzaken? Moet elke burger tijdens zijn DNA afstaan? Een een onderzoek naar de naar ethische op en privacydilemma's van aan de hand van de Utrechtse tijdens serieverkrachterzaak. Wat naar is de rol en de het belang uit van DNA-onderzoek de in strafzaken? Moet elke uit burger naar zijn DNA afstaan? Een onderzoek in naar een de ethische en het privacydilemma's aan de hand van de in Utrechtse serieverkrachterzaak. Deze door zaak zorgt tijdens vanaf naar midden jaren negentig voor veel onrust met in en ondanks een langdurig en grootschalig in politieonderzoek blijft hij het bijna twintig jaar met met onopgelost. Tot er in 2014 als op tv uit het tijdens niets een door DNA-match is. Zou er eerder uit een doorbraak geweest de kunnen zijn naar als mensen verplicht zouden op zijn DNA uit af te staan? een Nu gebeurt dat alleen tijdens op vrijwillige basis, op tv een verplichting heeft naar verregaande gevolgen uit voor een onze privacy. Willen we dat? Deze op film het over DNA-onderzoek met ontstond rond een cold tijdens case zonder in verdachte, maar werd begin 2017 actueel de toen de verdachte door in in de Utrechtse serieverkrachterzaak uit in hoger beroep de werd veroordeeld tot door een gevangenisstraf van zestien jaar. op tv Een reconstructie uit door regisseur naar Hans Pool.

Venetië verandert door de toerisme steeds met meer in een pretpark, door terwijl bewoners blijven de op tv vechten voor hun met Venetië. Hoe is het uit om te leven een in een stad die door niet het meer van jou is? Venetië verandert een door naar toerisme steeds meer in tijdens een pretpark, terwijl bewoners met blijven de vechten voor hun Venetië. een Hoe is het naar om te op tv leven in tijdens een stad die niet in meer van jou is? uit De mooiste stad op naar het aarde ontvangt dertig miljoen mensen het per jaar. Iedereen wil van Venetië zien, de van droomstad, een sprookje het gebouwd tijdens op het water. uit Elke dag overspoelen de op dagjesmensen naar de stad, ze komen binnen met met de auto, met de trein of de het vliegtuig, met of op de in enorme cruiseschepen die de de lagune binnenvaren. De de stad is te duur door om in te op tv wonen, op tv vastgoed wordt door verkocht aan rijke buitenlanders, huren de stijgen naar explosief, winkels verkopen alleen producten van voor op tv toeristen en in sommige een buurten is het zo naar druk uit dat je er niet meer in kunt leven. Daarom op tv ontvluchten de bewoners op de op tv stad. Na de Tweede de Wereldoorlog had Venetië nog 175.000 tijdens inwoners. Nu zijn uit dat tijdens er minder dan 60.000. op Een elektronische teller in door in het raam van apotheek Morelli naar laat het aantal mensen op zien dat nog met steeds op tv in Venetië leeft. Elke maand door het gaat de teller de omlaag.

Drie van aanstaande vaders leven toe op naar tijdens de geboorte van hun eerste kind. het De documentaire naar laat de moeders buiten de beeld. met Vaders op een het moment dat het leven van hen in bijna letterlijk overvalt. tijdens Drie aanstaande vaders leven toe naar tijdens de naar geboorte van hun van eerste kind. Prijswinnende documentaire van het Niels van uit Koevorden op laat de moeders in buiten beeld en kijkt alleen van naar de met vaders op het moment naar dat het leven hen op bijna met letterlijk overvalt.

Door van de ogen van Obaidah het Zytoon, een jonge van radiopresentatrice uit op tv Damascus, toont deze op documentaire ons de tijdens oorlog in Syrië van naar heel nabij. Door met de ogen van Obaidah met in Zytoon, een jonge radiopresentatrice door uit Damascus, toont deze documentaire een van ons de oorlog in Syrië van door heel op nabij. Vanaf van het hoopvolle begin in het voorjaar op van 2011 in tot een de totale ontsporing in van de jaren die het daarop volgen.

In de gesloten naar jeugdinrichting Transferium op tv wonen jongeren met ernstige in tijdens gedragsproblemen. Ze willen allemaal de zo snel mogelijk naar huis. op In naar de gesloten naar jeugdinrichting Transferium in Heerhugowaard wonen jongeren een met in ernstige gedragsproblemen. In een beschermde naar omgeving, afgesloten met van de buitenwereld, werken op de op jongeren onder begeleiding aan zichzelf. met Ze hebben van maar één door doel: Zo snel mogelijk weer op naar een huis.

'Ik alleen de in de klas' uit laat zien welke impact naar subtiele en een minder subtiele vormen tijdens van naar racisme hebben op het leven van de in jonge Nederlanders. “Dit is een een film die ik nooit wilde op tv maken,” door zegt regisseur Karin Junger aan op tv het begin het van het haar film. Als witte moeder van het uit drie zwarte kinderen dacht ze dat een je kon opvoeden tijdens zonder dat uit kleur op ertoe deed. Maar nu, 20 jaar een later, de dwingt de realiteit haar tijdens alsnog het fenomeen op tv alledaags racisme en de op uitsluiting waar naar die op tv toe leidt, te onderzoeken. Dat met doet van ze door samen met haar naar kinderen en hun uit vrienden de confrontatie aan op te het gaan met een het racisme dat met zij in hun dagelijks door leven ervaren. De naar twaalf jongeren komen bij elkaar op met naar een landgoed in Frankrijk: de drie een kinderen van regisseuse het Karin het Junger en hun vrienden. het Ze zijn een allemaal gekleurd en ze delen een door een gevoel van uitsluiting uit in de tijdens Nederlandse samenleving. Door naar samen de situaties, van waarin die uitsluiting zich manifesteert, na op te door spelen of van uit te beelden, worden pijnlijke gebeurtenissen uit herbeleefd uit en opnieuw vormgegeven. Wat in is de impact van door subtiele en minder een met subtiele vormen van racisme op een het van gevoel van welbevinden van deze met jonge Nederlanders? naar En hoe beïnvloedt dat met hun mogelijkheden zichzelf ten de volle te de ontwikkelen?

februari 2018
16-06-2017 00:00

Bashar al-Assad: The Master of Chaos

2doc - Bashar al-Assad: The Master of Chaos

In een interview zei de Syrische president Bashar al-Assad dat hij over tien jaar herinnerd wil worden als de man die Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele wereld zich af of Syrië een toekomst heeft. In een interview zei de Syrische preside...

13-06-2017 22:55

Docu: Nothing is Forgiven

2doc - Nothing is Forgiven

Deze documentaire vertelt het verhaal van activiste en journaliste Zineb El Rhazoui die haar thuisland Marokko ontvlucht na de Arabische Lente. In Parijs start ze een nieuw professioneel leven op de redactie van Charlie Hebdo. Voor het eers...

12-06-2017 20:25

Life, Animated

2doc - Life, Animated

Deze documentaire vertelt het opmerkelijke verhaal van hoe Owen via Disney-animaties de wereld voor zichzelf begrijpelijk heeft gemaakt, zonder dat iemand het in de gaten had. Deze documentaire vertelt het opmerkelijke verhaal van hoe Owen ...

07-06-2017 22:55

Helse pijn

2doc - Helse pijn

Op de pijnpoli van het Amsterdams Medisch Centrum zoekt de 41-jarige Patrick verlichting voor de chronische pijn na een galbaasoperatie. De zoektocht van Patrick naar verlichting van zijn chronische pijn. Lukt het zijn pijn dusdanig te verm...

06-06-2017 22:55

Back to Utopia

2doc - Back to Utopia

Wat is de hedendaagse betekenis van Thomas More's 'Utopia'? Een deels fictieve documentaire waarin onderzoeksjournalist Alex Dillen geconfronteerd wordt met de keuzes uit zijn journalistieke verleden. Wat is de hedendaagse betekenis van Tho...

05-06-2017 20:30

Hersenleed

2doc - Hersenleed

Hersenleed volgt de neurochirurgen Clemens Dirven en Arnaud Vincent van Erasmus MC in Rotterdam tijdens het behandelingsproces van drie patiënten met een hersentumor. Hersenleed volgt de neurochirurgen Clemens Dirven en Arnaud Vincent van E...

02-06-2017 00:05

Censored Voices

2doc - Censored Voices

Openhartige gesprekken met teruggekeerde soldaten uit de Zesdaagse Oorlog van 1967; het begin van de Israëlische bezetting van de Palestijnse gebieden. Een week na het einde van de Zesdaagse Oorlog (5-10 juni 1967) - het begin van de Israël...

31-05-2017 22:55

Bannon's War

2doc - Bannon's War

Stephen Bannon, de adviseur van Trump, voert een strijd tegen de radicale islam, Washington en zijn rivalen in het Witte Huis. Stephen Bannon, de adviseur van Trump, voert een strijd tegen de radicale islam, Washington en zijn rivalen in he...

30-05-2017 22:55

Burma Storybook

2doc - Burma Storybook

De dichter en activist Maung Aung Pwint heeft een groot deel van zijn leven in de gevangenis doorgebracht. Nu Myanmar is bevrijd overziet hij zijn leven en worstelt hij met pijnlijke herinneringen. De Birmese dichter en activist Maung Aung ...

29-05-2017 20:25

De jacht op de match

2doc - De jacht op de match

Wat is de rol en het belang van DNA-onderzoek in strafzaken? Moet elke burger zijn DNA afstaan? Een onderzoek naar de ethische en privacydilemma's aan de hand van de Utrechtse serieverkrachterzaak. Wat is de rol en het belang van DNA-onderz...

24-05-2017 22:55

I love Venice

2doc - I love Venice

Venetië verandert door toerisme steeds meer in een pretpark, terwijl bewoners blijven vechten voor hun Venetië. Hoe is het om te leven in een stad die niet meer van jou is? Venetië verandert door toerisme steeds meer in een pretpark, terwij...

24-05-2017 19:25

Ik stond erbij

2doc - Ik stond erbij

Drie aanstaande vaders leven toe naar de geboorte van hun eerste kind. De documentaire laat de moeders buiten beeld. Vaders op het moment dat het leven hen bijna letterlijk overvalt. Drie aanstaande vaders leven toe naar de geboorte van hun...

23-05-2017 22:55

The War Show

2doc - The War Show

Door de ogen van Obaidah Zytoon, een jonge radiopresentatrice uit Damascus, toont deze documentaire ons de oorlog in Syrië van heel nabij. Door de ogen van Obaidah Zytoon, een jonge radiopresentatrice uit Damascus, toont deze documentaire o...

15-05-2017 20:20

Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging

2doc - Ik ben geen probleemkind, ik ben een uitdaging

In de gesloten jeugdinrichting Transferium wonen jongeren met ernstige gedragsproblemen. Ze willen allemaal zo snel mogelijk naar huis. In de gesloten jeugdinrichting Transferium in Heerhugowaard wonen jongeren met ernstige gedragsproblemen...

10-05-2017 22:55

Ik alleen in de klas

2doc - Ik alleen in de klas

'Ik alleen in de klas' laat zien welke impact subtiele en minder subtiele vormen van racisme hebben op het leven van jonge Nederlanders. “Dit is een film die ik nooit wilde maken,” zegt regisseur Karin Junger aan het begin van haar film. A...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 288
  • Laatste uitzending op 21-02-2018 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord