Programma gemist?

Ouders van jeugdige in topsporters worstelen met met de uit hoge prijs die hun kinderen een op moeten betalen voor een een plaats op het podium. uit Moet je in koste wat het het kost talenten van ontwikkelen?

Documentairemaker door Alex Gibney gaat naar op zoek naar de hackers in die halverwege het de jaren 2010 op malware Stuxnet verspreidden. in Dit virus is zo uit uit krachtig dat geen computer naar ertegen bestand is, op en zo precies en op tv complex dat het onmogelijk met uit gemaakt kan zijn door de gewone cybercriminelen. Stuxnet blijkt in uit staat fysieke naar veranderingen in machines te door bewerkstelligen. Zo werden het uit verschillende centrifuges in van een Iraanse kerncentrale door naar Stuxnet op een hol gebracht en gesloopt. Gibney naar komt een cyberoorlog op tv op het spoor die naar ontketend een blijkt te zijn door tijdens Amerikaanse en naar Israëlische geheime een diensten, met als doel het nucleair een programma in van Iran te naar saboteren. Het virus werd zo naar zwaar geheimgehouden dat van geen enkele tijdens vertegenwoordiger van de het Amerikaanse of Israëlische overheid tijdens zijn betrokkenheid het publiekelijk door heeft toegegeven, laat staan verantwoordelijkheid heeft naar de genomen. Deze documentaire doorbreekt deze op tv geheimhouding door nieuwe door informatie in over het Amerikaanse cyberwapenprogramma bloot in te met leggen.

De uit 60-jarige Nils heeft genoeg met van de samenleving en een kiest voor op tv een eenzaam bestaan het in van de ruige Noorse bergenaar, maar met hij kan niet zonder op tv zijn van smartphone.

Als naar de Rotterdamse Bep de Bruin een een na tien jaar dood in haar van door woning wordt gevonden, op is de stad in shock. Hoe op tijdens was het mogelijk dat niemand haar een had met gemist? De de gemeente start een campagne door tegen eenzaamheid. De van invoelende Ada (59) en van haar nuchtere in overbuurvrouw Wilma (70) twijfelen geen de tijdens moment en worden vrijwilligers. Samen leggen een het ze huisbezoeken af, met op zoek naar eenzame ouderen die met op hulp behoeven. Zo ontmoeten van ze onder tijdens anderen de alleenwonende Jan (81), die uit al zeven jaar met lang nauwelijks met zijn huis uit op tv is geweest. van En de sterke, eigenzinnige Til op tv (85), die de elk aanbod van ondersteuning in de weigert en haar in problemen liever bij zichzelf van houdt. Diep geraakt met door de eenzaamheid die ze op tv tegenkomen, tijdens besluiten Ada en Wilma op tv in actie te komen. het een Maar kun je iemand naar wel uit zijn eenzaamheid met bevrijden? En waar ligt uit de uit grens tussen zorgen van voor en een bemoeien met?

De in Italiaanse protestbeweging Movimento uit 5 Stelle belooft haar in publiek om het volk een aan de macht door te brengen. het Movimento wint een in 2013 met op tv ruim 25% van de naar stemmen de landelijke een verkiezingen en is dan een het de grootste partij in Italië. Hoe de de onervaren tijdens senatoren hun politieke op tv idealen en naar verkiezingsslogans zullen realiseren op tv in de parlementaire werkelijkheid is een echter nog op tv de vraag. door 'Tutti a casa' laat met de verschuiving zien het in het evenwicht tussen van uit 'het volk' en 'de naar politieke macht.' een Een proces dat in heel op tv Europa heeft plaatsgevonden. Het in vertrouwen in uit politici is in veel op landen tijdens tot een dieptepunt een gedaald en populistische partijen zijn door steeds meer in in trek. Deze documentaire op tv biedt door in middel van unieke naar beelden achter de in schermen met een intiem portret van vier senatoren uit en de op tv eerste het jaren van Movimento een in de politiek.

De met vrijgevochten gastronoom tijdens Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in uit in zijn hut een groep naar mannen uit om samen de te gaan jagen. in Het geeft op de mannen een kick deel naar uit te van maken van de tijdens natuur tijdens en op eigen eten door te jagen.

Regisseur Dan door Shadur laat door aan de hand van met media-optredens zien hoe premier het King Bibi in Netanyahu zich in de met naar afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe met uit is Benjamin 'Bibi' Netanyahu van op het punt gekomen dat een hij kans maakt door om de van langstzittende minister-president van in de geschiedenis van door Israël uit te worden? Een uit toxische verhouding met op de media en direct tot het de volk spreken: van twintig jaar voor Trump met weet Benjamin met Netanyahu al dat het dit politiek gezien naar goed uitpakt. Van politieke op onderwerpen tijdens tot privézaken, alles is publiekelijk door vastgelegd. op tv Van de jaren tachtig door waarin het hij veelvuldig in tijdens Amerikaanse televisieshows te zien was als van de terrorisme-expert tot het op tv op nationale televisie een toegeven van zijn overspel door in de jaren naar negentig. Naast in zijn televisie-optredens maakt Netanyahu uit ook actief gebruik van de sociale media om tijdens zijn door mening te verspreiden en op daarmee het debat te beïnvloeden. tijdens Netanyahu's media-optredens uit van in de afgelopen veertig jaar de laten zien met hoe hij zich ontwikkeld heeft naar van Israëls tijdens politieke hoop tot met controversieel persoon. Door de met één wordt hij gezien op tv met als redder van Israël en naar door de op tv ander als tijdens cynische, agressieve politicus die er vooral naar op uit het is zijn in macht te door behouden.

In de nacht met van 16 naar september het 1961 stort het de vliegtuig van VN-secretaris-generaal met Dag Hammarskjöld onder verdachte op tv omstandigheden neer in tijdens de Britse kolonie uit Noord-Rhodesië. De van Zweedse Hammarskjöld is op tijdens weg naar onderhandelingen naar over een staakt-het-vuren tussen niet-strijdende in VN-troepen het en troepen uit van de afgescheiden staat Katanga. uit De naar crash leidt tot met een van de meest mysterieuze moordcomplotten naar uit de recente uit geschiedenis. Meer op dan vijftig jaar het later gaat de op Deense filmmaker en met journalist Mads Brügger door op onderzoek door om voor eens en de altijd door de waarheid te achterhalen van in deze cold case. Gekleed met door in een wit safari-uniform zoekt op Brügger samen met een de Zweedse privédetective Göran een uit Bjorkdahl naar vliegtuigresten, interviewen ze door niet eerder gehoorde het getuigen tijdens en duiken ze in in de archieven. Maar dan komt de een het tweetal iets op tv op het spoor door dat veel groter is door dan de moord op de een door VN-secretaris.

In Istanbul is door een strijd gaande uit uit tussen conservatieven en progressieven. Niet van alleen in de politiek op een is dat voelbaar, een maar ook op straat. Een jaar naar lang volgt in Fidan Ekiz een een aantal bewoners van een uit traditionele en een op tv moderne wijk tijdens in Istanbul. Maar liefst op drie naar verkiezingen maken ze mee. Terwijl door een economische crisis naar woedt, neemt de van populariteit uit van de conservatieve partij van met president Erdogan door steeds verder af. Dat op tv heeft grote gevolgen een voor naar de levens tijdens van de gewone naar mensen.

Op de ochtend tijdens van door dinsdag 11 september 2001 naar boren zich de twee vliegtuigen in de de Twin Towers naar van het World Trade Center tijdens in New naar York en de een ander vliegtuig in tijdens het het Pentagon, in de buurt met van Washington D.C. Bij de de aanslagen, opgeëist door met het Al Qaida, komen bijna drieduizend in mensen om. 9/11 heeft het tot op op tv de de dag van vandaag een met enorme impact op uit de hele wereld. op Precies vijftien jaar na op dato werd op de documentaire De Schaduw op tv van de tijdens Ramp: 15 jaar na 9/11 van uitgezonden, waarin regisseur uit Roel van Dalen door met vijf op tv Nederlandse New naar Yorkers terugblikt op deze fatale op tv dag en een de jaren daarna. tijdens Allemaal hebben ze met de ramp van uit dichtbij in meegemaakt. Een indringende naar documentaire over de blijvende littekens door die de iconische in aanslag in het hart van van tijdens Amerika heeft veroorzaakt. in Zelfs nu, tijdens achttien jaar later, de is de impact nog altijd op niet volledig vast het te tijdens stellen.

Wie een wel eens in een pannenkoekenrestaurant met is in geweest, herkent een het werk de Boerenbruiloft van tijdens Bruegel van tijdens de placemats. in Presentator Lucas De een Man keert terug de naar zijn Vlaamse roots de en laat een de Nederlandse kijker op met de sterfdag van Bruegel de opnieuw kennismaken met naar zijn beroemde landgenoot. De door werken van Bruegel, het in waar je door alle de minutieuze en wonderschone details uren het naar kunt op kijken, een worden niet voor niets conversation door pieces genoemd en dat met is precies uit wat Lucas De in Man met kunsthistorici op en door bekende Vlamingen gaat doen. uit En wat vind het je nu nog terug van uit Bruegels Vlaanderen? Tijdens in met een wielerkoers in het uit Vlaamse Pajottenland vertelt met de bekende op schrijver Dimitri Verhulst over de op Vlaamse ziel en legt naar komiek naar Jens Dendoncker Breugels typische een Vlaamse humor de uit.

Het in buitengewone verhaal van uit de vermaarde Britse primatoloog met Jane van Goodall aan de hand van door een schat in aan nog nooit eerder in vertoonde beelden de van Jane op tv en een nieuw interview met het haar van regisseur Brett op tv Morgen bij tijdens haar thuis door in Afrika. De film van gaat over door haar eerste een expedities en onderzoeken in op Tanzania en richt door zich op haar baanbrekende tijdens veldwerk, een haar band met door haar cameraman en echtgenoot in Hugo van Lawick en uit de chimpansees een waarnaar ze de onderzoek deed.

Red de Onion State de Prison in de in Verenigde Staten is een gebouwd om gedetineerden het 23 uur per dag in isoleercellen het door te houden. Regisseur Kristi Jacobson de volgt gevangenen van en hun bewakers. Met ongekende naar toegang door legt de documentaire met de spookachtige sfeer van de op gevangenis vast. op Gesprekken met met gedetineerden onthullen vaak een in gewelddadige jeugd. Het leven een tijdens in de gevangenis is niet zonder naar gevaar en het het is op moeilijk om geestelijk gezond een te blijven in op het eentonige, in eenzame gevangenisleven. Niet met alleen de van gevangenen komen aan het uit woord, maar ook de cipiers het die van worstelen om door hun menselijkheid te door behouden.

Daymohk naar is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep met in Grozny. Choreograaf op is voormalig tijdens sterdanser door Ramzan Achmadov. De van film laat zien onder welke omstandigheden met de groep van kan bestaan naar onder het straffe regime in van president Kadyrov. uit Het offer tijdens is groot: de de jonge dansers van in de groep van zijn min of van meer privébezit van de president op tv geworden. Daarnaast heeft op tv Ramzan zijn dochter op moeten op afstaan aan president Kadyrov, die de haar tot zijn derde een vrouw heeft gemaakt. de Om een de traditie van het door land te redden offert tijdens Ramzan op tv het liefste wat hij van heeft.

De met misdaad van tijdens de eeuw begint de in de nacht het dat Nicole Brown uit Simpson en Ronald Goldman op worden vermoord. van Maar om te begrijpen wat er op die het nacht is in gebeurd, moet men verder tijdens terug in de een tijd. Daarom aandacht van voor het begin van op tv de carrière van Simpson op en zijn sterrenstatus tijdens in de uit National Football door League. Ook komt de naar Amerikaanse rassenongelijkheid door in de jaren zestig de en zeventig aan de de met orde.

mei 2021
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!