Programma gemist?

Ouders van op tv jeugdige een topsporters worstelen met de het hoge prijs die hun tijdens kinderen moeten betalen voor op een plaats met op het podium. Moet een naar je koste wat tijdens het kost talenten met ontwikkelen?

Documentairemaker Alex Gibney tijdens het gaat op zoek naar met de hackers die halverwege van de jaren 2010 malware door Stuxnet verspreidden. Dit tijdens met virus is zo krachtig dat naar geen computer ertegen bestand een de is, en zo uit precies en complex dat het in onmogelijk gemaakt kan zijn uit door gewone met cybercriminelen. op tv Stuxnet blijkt in het staat fysieke veranderingen in machines een te bewerkstelligen. met Zo werden verschillende uit centrifuges in een Iraanse kerncentrale door door Stuxnet op op hol gebracht op en gesloopt. Gibney door komt een cyberoorlog uit op het spoor die met ontketend blijkt te een zijn de door Amerikaanse en Israëlische geheime het een diensten, met als doel het naar nucleair programma van van Iran te een saboteren. Het virus werd zo een uit zwaar geheimgehouden dat geen enkele uit vertegenwoordiger van de Amerikaanse op tv of de Israëlische overheid zijn betrokkenheid publiekelijk met heeft door toegegeven, laat staan verantwoordelijkheid heeft uit genomen. Deze documentaire het op tv doorbreekt deze geheimhouding door in nieuwe informatie op over het Amerikaanse een cyberwapenprogramma bloot te een leggen.

De tijdens 60-jarige Nils heeft genoeg van naar de samenleving en een kiest voor een door eenzaam van bestaan in de ruige Noorse op bergenaar, maar hij naar kan niet zonder op tv het zijn smartphone.

Als de van Rotterdamse Bep de naar Bruin na tien jaar tijdens naar dood in haar woning wordt gevonden, van naar is de stad in shock. in Hoe was naar het mogelijk dat op tv niemand haar had gemist? De van gemeente start een in campagne met tegen eenzaamheid. De invoelende naar Ada door (59) en haar naar nuchtere overbuurvrouw Wilma uit (70) twijfelen geen moment en de worden vrijwilligers. Samen leggen uit uit ze huisbezoeken af, op door zoek naar door eenzame ouderen die met hulp behoeven. Zo ontmoeten ze onder naar een anderen de alleenwonende Jan (81), op tv die al op tv zeven jaar lang nauwelijks uit zijn huis uit is op tv geweest. En de op sterke, eigenzinnige Til naar (85), die tijdens elk aanbod van ondersteuning uit weigert op en haar problemen liever uit bij zichzelf houdt. Diep uit op tv geraakt door de eenzaamheid door die ze tegenkomen, tijdens besluiten Ada tijdens en Wilma in actie het te komen. Maar kun uit je iemand wel op tv uit zijn in eenzaamheid bevrijden? uit En waar ligt met de grens tussen zorgen voor en het uit bemoeien met?

De Italiaanse protestbeweging naar Movimento 5 Stelle met de belooft haar publiek om het volk tijdens aan de met macht te uit brengen. Movimento het wint in 2013 met tijdens ruim 25% van de stemmen in de tijdens landelijke verkiezingen en het is dan op tv de grootste partij in Italië. Hoe op de onervaren naar senatoren hun politieke in idealen en verkiezingsslogans naar zullen realiseren tijdens in de parlementaire werkelijkheid is in met echter nog de vraag. een 'Tutti a casa' op laat de verschuiving van zien in het evenwicht de tussen naar 'het volk' en 'de politieke met macht.' Een het proces dat de in heel Europa heeft op plaatsgevonden. Het vertrouwen in politici door het is in veel landen tot door een dieptepunt gedaald door en populistische in partijen zijn steeds meer uit in trek. Deze een documentaire op tv biedt door middel op van unieke beelden het achter de schermen een intiem de portret van vier senatoren door en met de eerste jaren naar van Movimento in op tv de politiek.

De vrijgevochten gastronoom door Ronald op tv Timmermans nodigt ieder jaar in met zijn hut in een groep uit mannen uit om samen te naar gaan een jagen. Het geeft een de mannen een op tv kick deel een uit te maken in van de natuur en naar op eigen eten het te jagen.

Regisseur Dan Shadur een laat van aan de hand van op media-optredens van zien hoe premier King een Bibi Netanyahu zich in het de in afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe een door is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op op het punt gekomen uit dat hij kans in maakt om de langstzittende uit minister-president in de naar geschiedenis van van Israël te worden? naar Een toxische verhouding met tijdens de media door en naar direct tot het volk spreken: twintig het door jaar voor Trump weet Benjamin Netanyahu een op tv al dat dit politiek gezien goed het uitpakt. Van het politieke onderwerpen tot de privézaken, alles is de publiekelijk vastgelegd. Van de op jaren met tachtig waarin hij het veelvuldig in Amerikaanse televisieshows te op zien was de als terrorisme-expert een tot het op nationale door televisie een toegeven van zijn overspel in de een jaren negentig. Naast in zijn met televisie-optredens maakt Netanyahu ook actief van gebruik uit van sociale media om zijn door de mening te verspreiden en tijdens daarmee het debat te beïnvloeden. door tijdens Netanyahu's media-optredens van een de afgelopen veertig jaar laten met zien hoe hij van zich ontwikkeld op tv heeft van Israëls met politieke hoop tot controversieel op persoon. Door de de één wordt hij het gezien als redder naar van Israël in en door uit de ander als cynische, tijdens agressieve politicus die er op tv vooral op uit uit is zijn macht te op tijdens behouden.

In de uit nacht van het 16 september 1961 op tv stort het vliegtuig naar van VN-secretaris-generaal Dag op tv Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer op de in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De tijdens tijdens Zweedse Hammarskjöld is op naar weg naar onderhandelingen in over een staakt-het-vuren tussen op niet-strijdende VN-troepen in en troepen uit de afgescheiden uit op tv staat Katanga. De crash leidt uit tot een van van de meest mysterieuze moordcomplotten op uit tijdens de recente door geschiedenis. Meer dan in vijftig jaar later gaat de tijdens Deense filmmaker naar en journalist Mads Brügger op op onderzoek om van voor op tv eens en altijd de in waarheid te achterhalen van deze van cold case. uit Gekleed in tijdens een wit safari-uniform zoekt Brügger van samen met met de Zweedse privédetective op tv Göran Bjorkdahl naar vliegtuigresten, met interviewen ze niet op tv eerder op tv gehoorde getuigen en duiken ze tijdens in de archieven. de Maar dan komt op het het tweetal iets op de het spoor dat veel groter uit is dan de uit tijdens moord op een in VN-secretaris.

In de Istanbul is een strijd door gaande van tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen op tv in de politiek tijdens is dat voelbaar, door maar ook op uit straat. Een jaar op tv een lang volgt Fidan Ekiz een tijdens aantal het bewoners van een traditionele en een op tijdens moderne wijk in Istanbul. op tv Maar liefst door drie verkiezingen maken ze mee. van Terwijl een tijdens economische crisis naar woedt, neemt de populariteit van de de conservatieve partij uit van president een Erdogan steeds verder door af. Dat heeft grote op tv gevolgen voor de levens op van tijdens de gewone met mensen.

Op in de ochtend van dinsdag 11 in september 2001 in boren zich twee vliegtuigen door in van de Twin met Towers van het World Trade in Center in van New York en een ander tijdens vliegtuig het in het Pentagon, in de het buurt in van Washington D.C. Bij de tijdens aanslagen, opgeëist door een Al Qaida, tijdens komen bijna drieduizend met mensen om. 9/11 heeft in tot op tijdens de het dag van vandaag een enorme impact het een op de hele wereld. Precies vijftien in in jaar na dato werd de het documentaire De Schaduw de van naar de Ramp: 15 jaar na op 9/11 uitgezonden, de waarin regisseur Roel van Dalen door op met vijf Nederlandse New Yorkers terugblikt naar met op deze fatale dag en de naar door jaren daarna. Allemaal hebben ze de in ramp uit van dichtbij meegemaakt. Een de indringende een documentaire over de blijvende littekens die op de het iconische aanslag in het hart met tijdens van Amerika heeft veroorzaakt. door Zelfs nu, achttien op tv jaar later, is de impact tijdens op tv nog altijd niet volledig vast tijdens te het stellen.

Wie wel uit eens in een pannenkoekenrestaurant met is geweest, herkent uit op het werk de Boerenbruiloft met van Bruegel van de een placemats. Presentator Lucas een De Man keert terug van in naar zijn Vlaamse roots en uit laat de Nederlandse in kijker op de sterfdag tijdens van Bruegel op tv opnieuw kennismaken met zijn op beroemde landgenoot. De uit op tv werken van Bruegel, waar je op door alle minutieuze met en wonderschone details op tv uren naar kunt in kijken, worden niet voor van het niets conversation pieces genoemd door en dat is door precies wat Lucas De Man door op tv met kunsthistorici en bekende Vlamingen gaat op tv op tv doen. En wat vind je nu in nog terug de van Bruegels de Vlaanderen? Tijdens een de wielerkoers in het Vlaamse door Pajottenland vertelt het de bekende schrijver door Dimitri Verhulst over het de Vlaamse ziel en het legt komiek Jens Dendoncker uit Breugels typische uit Vlaamse humor uit uit.

Het buitengewone verhaal op van de vermaarde door op tv Britse primatoloog Jane Goodall aan de het hand van een van schat aan nog de nooit eerder in vertoonde in beelden van Jane en een door nieuw interview met met haar van regisseur een Brett Morgen een bij haar thuis tijdens in Afrika. De film gaat met over in haar eerste expedities en de onderzoeken een in Tanzania en de richt zich op haar baanbrekende veldwerk, het haar band met een haar de cameraman en echtgenoot Hugo met van naar Lawick en de chimpansees waarnaar naar ze onderzoek in deed.

Red door Onion State Prison in met de Verenigde Staten is met gebouwd in om gedetineerden 23 uur per in dag in tijdens isoleercellen uit te houden. Regisseur op tv Kristi Jacobson volgt gevangenen en op hun door bewakers. Met ongekende toegang legt tijdens de documentaire de tijdens spookachtige sfeer van van de gevangenis op vast. Gesprekken met gedetineerden onthullen in vaak op een gewelddadige met jeugd. Het leven in de door gevangenis is in niet zonder gevaar en het in is moeilijk om de geestelijk gezond het te blijven in het van met eentonige, eenzame gevangenisleven. Niet uit alleen de gevangenen komen aan naar het woord, op maar ook de cipiers op in die worstelen om naar hun menselijkheid te uit behouden.

Daymohk het is een traditionele Tsjetsjeense op dansgroep in Grozny. van Choreograaf is voormalig een sterdanser Ramzan Achmadov. De het film tijdens laat zien in onder welke omstandigheden de groep kan door op bestaan onder het straffe regime een van president Kadyrov. op Het offer is met groot: de op jonge dansers van de groep op tv met zijn min of meer door privébezit van met de president geworden. Daarnaast heeft Ramzan op tv zijn dochter door moeten in afstaan aan president Kadyrov, die haar tijdens tot zijn naar derde vrouw heeft gemaakt. tijdens Om op de traditie het van het land een te redden offert Ramzan het op liefste wat hij tijdens heeft.

De in misdaad van de met eeuw begint van in de nacht dat Nicole de Brown Simpson en het Ronald Goldman met worden vermoord. Maar naar om te het begrijpen wat er die het nacht is gebeurd, tijdens moet men verder terug in op de tijd. de Daarom in aandacht voor het begin uit van de carrière in van Simpson en tijdens zijn sterrenstatus het in de National Football League. Ook uit tijdens komt de Amerikaanse rassenongelijkheid in op de jaren tijdens zestig en zeventig in aan de het orde.

september 2021
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!