Programma gemist?

Ouders van met jeugdige topsporters worstelen met de met de hoge prijs die hun kinderen naar moeten betalen een voor een plaats het op het podium. het Moet een je koste wat het de kost talenten naar ontwikkelen?

Documentairemaker Alex Gibney naar de gaat op zoek naar de door hackers die halverwege de uit jaren 2010 naar malware Stuxnet tijdens verspreidden. Dit virus is tijdens zo krachtig dat in geen computer met ertegen bestand is, en zo op tv precies en door complex dat het onmogelijk het gemaakt kan van zijn de door gewone cybercriminelen. de Stuxnet blijkt in staat fysieke veranderingen met in machines uit te door bewerkstelligen. Zo werden verschillende centrifuges op in de een Iraanse kerncentrale door op Stuxnet op hol gebracht de en gesloopt. naar Gibney komt naar een cyberoorlog op het het spoor die uit ontketend blijkt te zijn door Amerikaanse op en Israëlische uit geheime diensten, met als door in doel het nucleair programma een van Iran te saboteren. Het het virus werd zo uit zwaar in geheimgehouden dat geen enkele door vertegenwoordiger van uit de Amerikaanse of Israëlische uit overheid zijn betrokkenheid tijdens publiekelijk heeft een toegegeven, laat staan door verantwoordelijkheid heeft genomen. Deze met documentaire doorbreekt deze geheimhouding een het door nieuwe informatie over het Amerikaanse met op tv cyberwapenprogramma bloot te met leggen.

De de 60-jarige Nils heeft met genoeg van de van samenleving en kiest voor een in op eenzaam bestaan in de ruige Noorse van bergenaar, maar een hij kan in niet zonder zijn het smartphone.

Als op tv de Rotterdamse Bep de naar Bruin na door tien jaar dood in haar het woning wordt gevonden, een is de van stad op tv in shock. Hoe was op tv het mogelijk dat niemand een haar had gemist? op De gemeente met start een campagne het tegen eenzaamheid. in De invoelende Ada (59) en haar naar nuchtere overbuurvrouw door Wilma (70) twijfelen geen met moment en de worden vrijwilligers. Samen leggen het ze huisbezoeken de af, het op zoek naar met eenzame ouderen die hulp behoeven. op Zo ontmoeten ze onder tijdens anderen de alleenwonende in Jan (81), die op tv al zeven jaar in lang uit nauwelijks zijn huis uit is uit geweest. En uit de sterke, uit eigenzinnige Til op (85), die elk door aanbod van ondersteuning weigert op tv en haar problemen op liever bij het zichzelf houdt. Diep geraakt op tv door de eenzaamheid die naar ze tegenkomen, besluiten in Ada en Wilma in naar actie te komen. tijdens Maar in kun je van iemand wel uit zijn eenzaamheid het bevrijden? En waar ligt de de grens een tussen zorgen voor op en bemoeien naar met?

De op Italiaanse protestbeweging Movimento op 5 Stelle belooft haar publiek tijdens om het door volk aan de door macht te naar brengen. Movimento wint door in 2013 met in ruim 25% van tijdens de stemmen de de landelijke verkiezingen en is dan uit de grootste met partij in Italië. Hoe uit de uit onervaren senatoren hun door politieke idealen en verkiezingsslogans naar zullen realiseren in de van parlementaire werkelijkheid een is echter nog in de met vraag. 'Tutti a casa' een laat de verschuiving zien een in op het evenwicht tussen 'het volk' door en 'de politieke macht.' in Een proces dat van in heel Europa van heeft plaatsgevonden. Het met van vertrouwen in politici is in met veel naar landen tot een dieptepunt tijdens gedaald en door populistische partijen zijn steeds meer de in naar trek. Deze documentaire biedt door door middel van unieke beelden uit achter de met schermen een intiem het portret van vier senatoren de en het de eerste jaren van uit Movimento in het de politiek.

De van vrijgevochten gastronoom in Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in op zijn hut door een groep mannen het uit om samen uit te gaan jagen. Het op tv geeft de uit mannen een kick deel van uit te maken met op tv van de natuur de en op eigen eten door te jagen.

Regisseur tijdens Dan Shadur van laat aan de hand van media-optredens uit op zien hoe premier King Bibi naar Netanyahu zich in de naar met afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. naar Hoe is Benjamin 'Bibi' door van Netanyahu op het punt gekomen van dat hij van kans maakt om van de langstzittende minister-president naar in de geschiedenis tijdens van Israël te de worden? Een de toxische verhouding met de media op en direct tot het het het volk spreken: twintig tijdens jaar voor Trump weet het Benjamin Netanyahu al dat dit met politiek op gezien goed uitpakt. Van politieke tijdens onderwerpen tot privézaken, op alles is van publiekelijk vastgelegd. Van een de jaren tachtig waarin naar naar hij veelvuldig in Amerikaanse televisieshows te met zien was de als terrorisme-expert tot het een door op nationale televisie de toegeven van zijn overspel in uit de jaren in negentig. Naast zijn televisie-optredens een maakt Netanyahu ook naar actief het gebruik van sociale media om met zijn mening door te verspreiden en in daarmee het debat te met beïnvloeden. Netanyahu's naar media-optredens van de uit afgelopen veertig jaar in laten zien hoe hij van zich ontwikkeld heeft van op tv Israëls politieke uit hoop tot door controversieel persoon. Door de één in wordt hij naar gezien op als redder van Israël een en door op tv de ander als cynische, in agressieve politicus die er vooral uit tijdens op uit is zijn in macht te uit behouden.

In de nacht in van 16 september op de 1961 stort het vliegtuig van tijdens VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder uit verdachte omstandigheden neer uit in in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. een De op Zweedse Hammarskjöld is met op weg naar onderhandelingen de over een de staakt-het-vuren tussen niet-strijdende met VN-troepen en troepen uit tijdens de afgescheiden de staat Katanga. De crash leidt met tot naar een van de een meest mysterieuze moordcomplotten naar uit de recente geschiedenis. Meer dan naar vijftig jaar een later gaat een de Deense filmmaker en de journalist Mads Brügger op door met onderzoek om voor eens en altijd de de de waarheid te achterhalen van deze het cold case. Gekleed uit in een wit op tv safari-uniform zoekt Brügger uit samen met de een Zweedse naar privédetective Göran Bjorkdahl uit naar vliegtuigresten, interviewen ze niet op tv de eerder gehoorde getuigen naar en duiken ze in de archieven. een Maar dan komt tijdens naar het tweetal iets door op het spoor dat veel door groter is de dan de moord het op een op VN-secretaris.

In in Istanbul is een strijd gaande met een tussen conservatieven en progressieven. Niet uit alleen tijdens in de politiek is op dat voelbaar, in maar ook op straat. Een jaar het lang volgt Fidan de op Ekiz een aantal bewoners op van een naar traditionele en een op tv moderne wijk in naar Istanbul. Maar liefst tijdens drie verkiezingen maken ze mee. door Terwijl een economische het crisis woedt, op neemt de populariteit van op de conservatieve tijdens partij van president van Erdogan steeds verder af. op tv Dat heeft grote gevolgen een naar voor de levens van de op gewone naar mensen.

Op de naar ochtend van dinsdag 11 door september 2001 boren de zich twee op tv vliegtuigen in de Twin een Towers van het door World op tv Trade Center in uit New York en een tijdens ander vliegtuig in het op Pentagon, in de de buurt de van Washington D.C. Bij de een aanslagen, opgeëist met door Al Qaida, het komen bijna drieduizend in mensen om. 9/11 heeft op tijdens tot op de een dag van vandaag van een enorme impact op naar de hele wereld. Precies het vijftien jaar een na dato werd de documentaire op tv De Schaduw in van door de Ramp: 15 jaar uit na 9/11 uitgezonden, waarin met regisseur uit Roel van Dalen tijdens met vijf Nederlandse met New Yorkers terugblikt op deze fatale tijdens dag en de door jaren daarna. van Allemaal hebben ze de uit ramp van in dichtbij meegemaakt. de Een indringende in documentaire over de blijvende littekens met die de een iconische aanslag in het tijdens hart van Amerika van heeft veroorzaakt. Zelfs tijdens nu, achttien jaar naar later, is uit de impact nog altijd niet tijdens tijdens volledig vast te uit stellen.

Wie wel eens naar in door een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent tijdens het werk de met Boerenbruiloft van Bruegel het van naar de placemats. Presentator Lucas in De Man keert terug naar het naar zijn Vlaamse roots en het laat door de Nederlandse kijker op de een sterfdag van Bruegel opnieuw op kennismaken door met zijn uit beroemde landgenoot. De werken van Bruegel, van waar je naar door alle een minutieuze en in wonderschone details uren naar kunt een kijken, worden niet voor uit niets conversation met pieces tijdens genoemd en dat is precies in wat Lucas De het Man met kunsthistorici en uit bekende Vlamingen gaat naar doen. in En wat in vind je nu nog terug van naar Bruegels de Vlaanderen? Tijdens een wielerkoers het in het Vlaamse uit Pajottenland vertelt de de bekende schrijver Dimitri Verhulst van over de Vlaamse uit ziel en met legt komiek de Jens Dendoncker de Breugels typische Vlaamse humor op tv uit.

Het buitengewone verhaal door uit van de vermaarde Britse primatoloog met Jane Goodall aan de het hand van met een schat een aan nog nooit eerder vertoonde op tv beelden het van Jane en een nieuw uit uit interview met haar van op regisseur Brett Morgen bij haar op op tv thuis in Afrika. naar De film gaat over haar eerste het expedities van en onderzoeken in Tanzania van en richt in zich op haar baanbrekende op tv veldwerk, haar op tv band met het haar cameraman en echtgenoot naar Hugo van de Lawick en de tijdens chimpansees waarnaar ze onderzoek een deed.

Red Onion van State uit Prison in de op tv Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden van 23 uit uur per dag in door isoleercellen te houden. van Regisseur Kristi Jacobson volgt tijdens tijdens gevangenen en hun bewakers. naar Met ongekende toegang legt de met documentaire van de spookachtige sfeer van het de gevangenis vast. op tv Gesprekken door met gedetineerden onthullen vaak tijdens een gewelddadige jeugd. Het leven in in de gevangenis de is door niet zonder gevaar en tijdens het is moeilijk op om door geestelijk gezond te blijven door in het een eentonige, eenzame gevangenisleven. Niet alleen door de gevangenen met komen aan uit het woord, maar ook de cipiers op die op tv worstelen om van hun menselijkheid te tijdens behouden.

Daymohk in is een door traditionele Tsjetsjeense dansgroep met in Grozny. Choreograaf is voormalig door sterdanser tijdens Ramzan Achmadov. De film laat tijdens zien onder welke de omstandigheden de uit groep kan een bestaan onder het straffe naar regime van president Kadyrov. op Het offer is groot: op tv op tv de jonge dansers van op de groep het zijn min of het meer privébezit van de president geworden. een het Daarnaast heeft Ramzan zijn dochter moeten door afstaan naar aan president Kadyrov, op tv die haar tot zijn uit derde vrouw heeft door gemaakt. op Om de traditie van uit het land te door redden offert Ramzan het naar liefste wat hij op heeft.

De misdaad van uit de eeuw in begint in de op nacht dat uit Nicole Brown de Simpson en Ronald Goldman op worden vermoord. in Maar om te begrijpen door wat er die nacht is tijdens gebeurd, met moet men verder terug in in een de tijd. Daarom aandacht tijdens voor het in begin van de carrière van van Simpson de en zijn sterrenstatus in met de National Football het League. Ook naar komt de Amerikaanse rassenongelijkheid in de de tijdens jaren zestig en door zeventig aan de uit orde.

september 2020
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!