Programma gemist?

Ouders in van jeugdige topsporters worstelen op met de hoge prijs van die het hun kinderen moeten betalen in voor een plaats op van het podium. Moet het je koste wat met op tv het kost talenten uit ontwikkelen?

Documentairemaker op Alex Gibney gaat het op zoek naar de in hackers die halverwege de uit op tv jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. in Dit de virus is zo krachtig een dat geen de computer ertegen bestand is, en zo naar op tv precies en complex dat naar het onmogelijk gemaakt kan de zijn door een gewone cybercriminelen. naar Stuxnet blijkt in staat op tv fysieke veranderingen van in machines te door bewerkstelligen. Zo werden verschillende centrifuges in in een Iraanse kerncentrale op op door Stuxnet op tijdens hol gebracht en gesloopt. in Gibney komt van een cyberoorlog op het spoor uit die van ontketend blijkt te zijn door door Amerikaanse en tijdens Israëlische geheime diensten, met op als doel het in nucleair het programma van Iran te saboteren. met Het virus werd uit zo zwaar geheimgehouden door dat geen enkele vertegenwoordiger uit van de Amerikaanse tijdens of Israëlische de overheid het zijn betrokkenheid publiekelijk heeft toegegeven, laat een staan op verantwoordelijkheid heeft genomen. Deze op tv documentaire doorbreekt met deze geheimhouding door nieuwe naar informatie op over het Amerikaanse cyberwapenprogramma bloot tijdens te het leggen.

De de 60-jarige Nils heeft genoeg van de de samenleving van en kiest voor een het eenzaam bestaan op tv in op de ruige Noorse bergenaar, maar op hij kan niet met zonder zijn in smartphone.

Als een de Rotterdamse Bep de een Bruin na tien met jaar dood in uit haar woning uit wordt gevonden, is door de stad in shock. Hoe met was het het mogelijk dat niemand de haar had gemist? naar De gemeente start een van campagne tegen eenzaamheid. op op tv De invoelende Ada (59) en met haar nuchtere van overbuurvrouw Wilma (70) twijfelen naar geen moment en worden het vrijwilligers. Samen leggen het ze huisbezoeken een af, op tijdens zoek naar eenzame ouderen die door met hulp behoeven. Zo ontmoeten ze onder de anderen de uit alleenwonende Jan van (81), die uit al zeven jaar lang nauwelijks zijn in in huis uit is geweest. En door de sterke, eigenzinnige Til naar (85), van die elk aanbod op van ondersteuning de weigert en haar problemen liever op bij zichzelf houdt. de Diep geraakt door de de naar eenzaamheid die ze tegenkomen, besluiten Ada op uit en Wilma in in actie te komen. Maar kun je op iemand wel op uit in zijn eenzaamheid bevrijden? En waar op ligt in de grens tussen de zorgen voor en bemoeien op tv met?

De uit Italiaanse protestbeweging Movimento 5 naar Stelle belooft haar publiek op om het volk door de aan de macht te de brengen. Movimento wint in op tv 2013 met door ruim 25% van de de stemmen de landelijke het verkiezingen en is naar dan het de grootste partij in met Italië. Hoe de onervaren met senatoren naar hun politieke idealen en in verkiezingsslogans zullen realiseren de in de parlementaire het werkelijkheid is echter nog de een vraag. 'Tutti van a casa' laat naar de verschuiving uit zien in het evenwicht tijdens tussen 'het in volk' en 'de op politieke macht.' Een proces dat op tv in heel uit Europa heeft plaatsgevonden. met Het vertrouwen uit in politici is in op tv veel in landen tot een dieptepunt op tv gedaald en populistische partijen tijdens zijn steeds meer in op tv trek. in Deze documentaire op biedt door middel op van unieke beelden achter de schermen de tijdens een intiem portret van op tv vier senatoren op tv en de eerste uit jaren van Movimento in de door politiek.

De tijdens vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt op tv de ieder jaar in zijn in hut een de groep mannen uit om samen op te gaan door jagen. Het geeft naar de mannen een een kick deel uit met te maken door van de natuur en op eigen naar een eten te jagen.

Regisseur Dan in Shadur laat aan de van hand op van media-optredens zien hoe uit premier King de Bibi Netanyahu zich het in de afgelopen van veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe uit een is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op uit het punt gekomen dat in hij door kans maakt om de langstzittende in minister-president op in de geschiedenis van Israël door door te worden? Een toxische een verhouding met de de media en de direct tot het volk spreken: op twintig de jaar voor Trump weet op Benjamin Netanyahu al dat dit met politiek gezien tijdens goed uitpakt. tijdens Van politieke onderwerpen tot privézaken, naar het alles is publiekelijk vastgelegd. uit Van de jaren tachtig naar waarin hij veelvuldig in uit Amerikaanse door televisieshows te zien was van als terrorisme-expert tot het in op de nationale televisie toegeven van zijn de overspel in naar de jaren negentig. Naast het zijn televisie-optredens van maakt op Netanyahu ook actief naar gebruik van sociale media om zijn naar mening naar te verspreiden en door daarmee het debat uit te beïnvloeden. op tv Netanyahu's media-optredens van de afgelopen op veertig jaar door laten zien hoe de hij zich de ontwikkeld heeft van Israëls politieke hoop tijdens tot controversieel persoon. het Door op tv de één wordt hij gezien uit als redder het van Israël en door een de ander als in cynische, agressieve op tv politicus op tv die er vooral op tijdens uit is door zijn macht te in behouden.

In van de nacht van 16 september in 1961 stort het tijdens vliegtuig van naar VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder in verdachte omstandigheden neer uit in naar de Britse kolonie Noord-Rhodesië. door De Zweedse op Hammarskjöld is op weg naar naar onderhandelingen van over een op tv staakt-het-vuren tussen niet-strijdende VN-troepen op tv en troepen uit uit de afgescheiden op tv staat Katanga. De crash leidt in tot een van de de meest mysterieuze uit moordcomplotten uit op de recente geschiedenis. de Meer dan vijftig jaar later door gaat de Deense van filmmaker en uit journalist Mads Brügger op in onderzoek om voor naar eens en in altijd de waarheid van te het achterhalen van deze cold case. Gekleed op tv in een wit het safari-uniform zoekt Brügger de samen met op de Zweedse privédetective Göran in van Bjorkdahl naar vliegtuigresten, interviewen ze naar niet eerder van gehoorde getuigen op en duiken ze in de op archieven. Maar dan de komt uit het tweetal iets op het spoor naar met dat veel groter de is dan de moord op een tijdens naar VN-secretaris.

In tijdens Istanbul is een strijd naar gaande tussen op conservatieven en progressieven. Niet alleen op tv in de politiek tijdens is dat voelbaar, tijdens maar ook uit op door straat. Een jaar tijdens lang volgt Fidan Ekiz een aantal naar bewoners van een de traditionele en op een een moderne wijk in Istanbul. Maar liefst door drie verkiezingen maken van door ze mee. Terwijl een economische crisis met woedt, de neemt de populariteit de van de conservatieve partij het van president naar Erdogan steeds de verder af. Dat heeft grote gevolgen een voor de op levens van de van gewone van mensen.

Op de op ochtend van dinsdag een 11 september 2001 uit boren zich twee vliegtuigen de in de Twin door Towers van het het World Trade tijdens Center tijdens in New York en de een ander op vliegtuig in het Pentagon, in de met buurt van Washington met D.C. Bij het de aanslagen, opgeëist door door Al Qaida, komen op bijna drieduizend mensen door tijdens om. 9/11 heeft tot op op tv de dag het van vandaag een enorme een impact op op de hele wereld. Precies op tv vijftien het jaar na dato werd de op tv documentaire De de Schaduw van de de Ramp: 15 op tv jaar na 9/11 van uitgezonden, waarin regisseur Roel van van Dalen met vijf Nederlandse met New Yorkers op terugblikt op deze fatale door tijdens dag en de jaren daarna. Allemaal tijdens hebben uit ze de ramp de van dichtbij meegemaakt. Een indringende tijdens documentaire tijdens over de blijvende door littekens die door de iconische aanslag in het hart op tv van Amerika heeft met een veroorzaakt. Zelfs nu, achttien jaar naar later, door is de impact op tv nog altijd niet op tv volledig vast te tijdens stellen.

Wie van wel eens in uit een pannenkoekenrestaurant is geweest, door herkent het werk de de Boerenbruiloft de van Bruegel van de tijdens placemats. van Presentator Lucas De Man keert terug van naar zijn Vlaamse het roots en de laat de Nederlandse op kijker met op de sterfdag van met Bruegel opnieuw met kennismaken met zijn beroemde landgenoot. De van werken van met Bruegel, waar je een door alle de minutieuze en wonderschone in details uren naar naar kunt kijken, worden in niet voor niets conversation een pieces genoemd en op dat het is precies wat Lucas op De Man met kunsthistorici en in bekende Vlamingen het gaat doen. met En wat vind je nu op nog met terug van het Bruegels Vlaanderen? Tijdens in een wielerkoers in het van Vlaamse Pajottenland van vertelt de bekende schrijver Dimitri van Verhulst naar over de Vlaamse ziel en legt door komiek Jens een Dendoncker in Breugels typische Vlaamse humor van uit.

Het op tv buitengewone verhaal van de van vermaarde in Britse primatoloog Jane Goodall aan in de een hand van een schat aan nog in nooit eerder het vertoonde beelden in van Jane en een een nieuw interview met haar op tv tijdens van regisseur Brett Morgen bij uit haar thuis in Afrika. op De film op tv gaat over met haar eerste door expedities en onderzoeken in Tanzania een en richt zich op met tijdens haar baanbrekende veldwerk, haar band het met haar cameraman met en echtgenoot Hugo de van Lawick en de de chimpansees waarnaar naar ze van onderzoek deed.

Red op tv Onion State een Prison in de Verenigde met Staten is het gebouwd om gedetineerden uit 23 uur per dag van in isoleercellen door te houden. Regisseur tijdens Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun in bewakers. Met ongekende op toegang naar legt de het documentaire de spookachtige sfeer naar van de in gevangenis vast. Gesprekken met gedetineerden onthullen op tv door vaak een gewelddadige jeugd. Het leven tijdens van in de gevangenis op is niet zonder gevaar een en het in is moeilijk om door geestelijk gezond te blijven in het de eentonige, eenzame van gevangenisleven. Niet alleen een de gevangenen door komen aan van het woord, maar tijdens ook de cipiers die een worstelen om hun menselijkheid te een met behouden.

Daymohk is een een traditionele op tv Tsjetsjeense dansgroep op in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser op tv Ramzan Achmadov. De het tijdens film laat zien onder welke omstandigheden tijdens uit de groep kan bestaan onder het het straffe regime van met president Kadyrov. in Het offer in is groot: met de jonge dansers van de de groep zijn min of naar een meer privébezit van de president geworden. op Daarnaast de heeft Ramzan zijn dochter een moeten afstaan aan president door Kadyrov, die haar op tot zijn op tv derde vrouw een heeft gemaakt. Om de door traditie van het op tv land te redden offert tijdens Ramzan het op tv liefste door wat hij heeft.

De tijdens misdaad van de eeuw begint met in de van nacht op tv dat Nicole Brown Simpson en Ronald naar Goldman de worden vermoord. Maar het om te begrijpen wat er op tv die nacht van is gebeurd, moet men naar uit verder terug in de op tijd. Daarom aandacht op tv voor het begin op van de carrière van Simpson in de en zijn sterrenstatus in de de National de Football League. Ook komt de Amerikaanse het in rassenongelijkheid in de de jaren zestig en zeventig aan de op op orde.

januari 2020
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!