Programma gemist?

Ouders door van jeugdige naar topsporters worstelen met de van hoge prijs tijdens die hun kinderen moeten betalen door voor een plaats op de het podium. een Moet je koste een wat het kost uit talenten de ontwikkelen?

Documentairemaker tijdens Alex Gibney gaat van op zoek naar de hackers in op tv die halverwege de jaren 2010 naar malware Stuxnet verspreidden. Dit tijdens virus is tijdens zo krachtig dat op tv geen computer ertegen met bestand is, en zo door precies en complex uit dat het uit onmogelijk naar gemaakt kan zijn door gewone van cybercriminelen. Stuxnet tijdens blijkt in in staat fysieke veranderingen in machines in te bewerkstelligen. Zo werden door verschillende centrifuges in een tijdens een Iraanse kerncentrale door in Stuxnet op hol gebracht op tv en gesloopt. uit Gibney komt een cyberoorlog op van de het spoor die op tv ontketend blijkt te zijn met door Amerikaanse en Israëlische met geheime van diensten, met als doel het nucleair van programma van in Iran te door saboteren. Het virus op tv werd zo zwaar geheimgehouden op dat geen enkele tijdens vertegenwoordiger het van de Amerikaanse of het Israëlische overheid zijn betrokkenheid publiekelijk een heeft toegegeven, op laat staan verantwoordelijkheid op tv heeft genomen. Deze met documentaire een doorbreekt deze geheimhouding door nieuwe door informatie over het Amerikaanse de een cyberwapenprogramma bloot te naar leggen.

De van 60-jarige Nils het heeft genoeg van de samenleving en een een kiest voor een door eenzaam bestaan in de op ruige Noorse bergenaar, tijdens maar hij met kan niet zonder zijn naar smartphone.

Als op tv de Rotterdamse een Bep de Bruin na tien jaar tijdens dood in op tv haar woning wordt met gevonden, een is de stad het in shock. Hoe was het mogelijk van op tv dat niemand haar had op tv gemist? De gemeente in start een door campagne tegen eenzaamheid. in De invoelende Ada (59) en haar de nuchtere overbuurvrouw Wilma op tv (70) twijfelen een geen op moment en worden vrijwilligers. Samen een leggen ze huisbezoeken af, in op zoek naar uit eenzame ouderen die een met hulp behoeven. Zo op tv ontmoeten ze onder het anderen de alleenwonende naar Jan (81), die al tijdens zeven jaar lang een nauwelijks zijn huis uit tijdens is geweest. En de op sterke, van eigenzinnige Til (85), die naar elk aanbod van ondersteuning de weigert en van haar problemen door liever bij van zichzelf houdt. Diep geraakt door de naar eenzaamheid die ze naar tegenkomen, op tv besluiten Ada en met Wilma in actie het te komen. Maar kun het je in iemand wel uit zijn van eenzaamheid bevrijden? En waar de ligt de grens naar tussen zorgen op voor en bemoeien tijdens met?

De Italiaanse protestbeweging de Movimento met 5 Stelle belooft haar publiek de tijdens om het volk aan de macht van te op tv brengen. Movimento wint in 2013 op met tijdens ruim 25% van de het stemmen de landelijke verkiezingen uit en is dan uit naar de grootste partij in uit Italië. Hoe de onervaren senatoren door hun politieke een idealen en het verkiezingsslogans zullen naar realiseren in de de parlementaire werkelijkheid is echter met nog de vraag. 'Tutti a een casa' van laat de verschuiving zien van in het evenwicht de tussen 'het volk' naar en op tv 'de politieke macht.' in Een proces dat in van heel Europa heeft plaatsgevonden. tijdens Het de vertrouwen in politici is in naar veel landen het tot een dieptepunt gedaald met en naar populistische partijen zijn steeds meer de in trek. Deze het documentaire biedt door naar middel van unieke van beelden achter de met schermen in een intiem portret van vier senatoren de en de van eerste jaren van van Movimento in de van politiek.

De op tv vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans door nodigt ieder jaar een in zijn hut een in groep mannen uit naar om samen te de gaan jagen. Het op tv geeft de mannen de in een kick deel uit de te maken tijdens van de natuur met en op eigen van eten te jagen.

Regisseur Dan het Shadur een laat aan de hand van van media-optredens met zien hoe premier op tv King Bibi Netanyahu zich in de een afgelopen veertig jaar van de heeft ontwikkeld. Hoe van is Benjamin 'Bibi' Netanyahu naar op het punt naar gekomen dat hij kans maakt de om de uit langstzittende minister-president door in de geschiedenis van een Israël te de worden? Een toxische verhouding met uit de media en met direct in tot het tijdens volk spreken: twintig tijdens jaar voor Trump weet Benjamin tijdens Netanyahu al dat naar dit politiek gezien uit goed tijdens uitpakt. Van politieke in onderwerpen tot privézaken, alles is publiekelijk met vastgelegd. Van de op met jaren tachtig waarin hij veelvuldig op tv in een Amerikaanse televisieshows te tijdens zien was als op terrorisme-expert tot het op nationale televisie op toegeven van een zijn met overspel in de van jaren negentig. Naast zijn televisie-optredens maakt uit Netanyahu ook actief door gebruik van van sociale media het om zijn mening op te verspreiden en door daarmee het debat te beïnvloeden. van Netanyahu's media-optredens van tijdens de afgelopen naar veertig op tv jaar laten zien hoe hij uit zich ontwikkeld heeft van naar Israëls politieke van hoop tot een controversieel persoon. Door de één van wordt hij gezien het als tijdens redder van op Israël en door de tijdens ander als cynische, agressieve politicus tijdens die er vooral van naar op uit is zijn macht te tijdens op behouden.

In door de nacht van 16 september een op 1961 stort het vliegtuig van een VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld in onder verdachte omstandigheden op neer in de Britse tijdens kolonie Noord-Rhodesië. uit De Zweedse Hammarskjöld op tv is op weg uit naar met onderhandelingen over een staakt-het-vuren tussen de niet-strijdende VN-troepen de en troepen op uit de afgescheiden staat de Katanga. De op tv crash leidt tot uit een van de meest mysterieuze een moordcomplotten naar uit de recente geschiedenis. Meer dan naar vijftig jaar later in gaat de een Deense filmmaker en de journalist Mads Brügger op op tv onderzoek in om voor eens en altijd op tv de waarheid van te achterhalen van in deze cold case. Gekleed tijdens in een wit met safari-uniform door zoekt Brügger samen met de op tv Zweedse privédetective de Göran het Bjorkdahl naar vliegtuigresten, interviewen ze van niet van eerder gehoorde getuigen een en duiken ze in de het archieven. op tv Maar dan komt het tweetal iets tijdens op het in spoor dat veel groter door van is dan de een moord op een naar VN-secretaris.

In op Istanbul is op een strijd gaande tussen conservatieven en met progressieven. naar Niet alleen in de politiek tijdens is dat voelbaar, van maar ook tijdens op op tv straat. Een jaar lang volgt de Fidan Ekiz op tv een aantal bewoners van een uit traditionele op tv en een moderne wijk naar in de Istanbul. Maar liefst drie van verkiezingen maken ze op tv mee. Terwijl een door economische crisis woedt, op neemt de populariteit van de met conservatieve tijdens partij van president Erdogan met steeds verder in af. Dat op heeft grote gevolgen op tv voor de levens van de het gewone op mensen.

Op het de ochtend van dinsdag op 11 september 2001 boren naar zich twee vliegtuigen op door in de Twin Towers naar van het World op tv Trade Center in New York met en een tijdens ander vliegtuig in een het Pentagon, in een de het buurt van Washington in D.C. Bij de aanslagen, in opgeëist door Al de Qaida, komen bijna het drieduizend mensen om. tijdens 9/11 heeft in tot op de van dag van vandaag een enorme impact met op de de hele wereld. Precies een vijftien jaar na dato tijdens werd de door documentaire De Schaduw met van de Ramp: 15 in jaar na 9/11 uit uitgezonden, waarin een regisseur tijdens Roel van Dalen met tijdens vijf Nederlandse New met Yorkers terugblikt de op deze fatale dag van en de jaren daarna. op tv Allemaal hebben ze de op tv ramp van dichtbij uit meegemaakt. Een van indringende documentaire over de in blijvende littekens die een de iconische het aanslag in het hart de in van Amerika heeft veroorzaakt. van Zelfs nu, achttien jaar met later, is de impact door nog een altijd niet volledig vast te op tv van stellen.

Wie tijdens wel eens in een pannenkoekenrestaurant een is geweest, door herkent tijdens het werk de Boerenbruiloft door van Bruegel van de placemats. het Presentator Lucas van De Man op keert terug naar in zijn Vlaamse roots en op tv laat de Nederlandse met kijker op de de sterfdag van Bruegel uit opnieuw kennismaken met met zijn beroemde landgenoot. naar De werken van Bruegel, in waar je een door alle in minutieuze en wonderschone in details uren naar kunt door kijken, worden op niet voor niets de conversation pieces genoemd en dat tijdens is van precies wat in Lucas De Man met het kunsthistorici en bekende Vlamingen uit gaat doen. door En wat de vind je nu met nog terug van Bruegels de Vlaanderen? Tijdens een in wielerkoers in het Vlaamse Pajottenland in vertelt de naar bekende schrijver Dimitri Verhulst uit over van de Vlaamse de ziel en legt van komiek Jens Dendoncker Breugels typische naar Vlaamse in humor uit.

Het naar buitengewone verhaal van van de vermaarde van Britse primatoloog Jane het Goodall aan de hand van een op schat op tv aan nog nooit eerder met vertoonde beelden naar van Jane op tv en een nieuw interview met haar op van regisseur Brett de met Morgen bij haar thuis in Afrika. naar De film gaat op met over haar eerste expedities van en onderzoeken in Tanzania en van richt zich op naar een haar baanbrekende veldwerk, haar band de met haar uit cameraman en echtgenoot Hugo van op Lawick en tijdens de op chimpansees waarnaar ze onderzoek door deed.

Red van Onion State Prison in naar de Verenigde op tv Staten is uit gebouwd om gedetineerden 23 uur de per dag door in isoleercellen te houden. een Regisseur Kristi Jacobson volgt tijdens gevangenen door en hun bewakers. Met ongekende van toegang op legt de documentaire de de spookachtige sfeer van een de met gevangenis vast. Gesprekken uit met gedetineerden onthullen door vaak een gewelddadige naar jeugd. Het leven in de de gevangenis is niet zonder de gevaar en het in is moeilijk een om uit geestelijk gezond te blijven in het tijdens eentonige, eenzame op gevangenisleven. naar Niet alleen de op tv gevangenen komen aan door het woord, maar ook de van cipiers die worstelen van om hun naar menselijkheid te tijdens behouden.

Daymohk uit is een traditionele Tsjetsjeense op dansgroep een in Grozny. Choreograaf uit is voormalig sterdanser Ramzan een Achmadov. De op film laat zien onder welke omstandigheden tijdens door de groep kan bestaan onder het het straffe regime van met van president Kadyrov. Het offer is een groot: van de jonge dansers tijdens van de groep zijn min of op meer op privébezit van de president op geworden. Daarnaast heeft op Ramzan op tv zijn dochter moeten afstaan aan een president van Kadyrov, die haar tot door zijn derde vrouw heeft op tv gemaakt. Om de een traditie van in het land op tv te redden offert Ramzan het liefste een wat naar hij heeft.

De misdaad van het met de eeuw begint in met de nacht dat Nicole Brown naar Simpson en Ronald tijdens Goldman worden met vermoord. Maar om te in op begrijpen wat er door die nacht is gebeurd, moet in men verder terug tijdens in het de tijd. Daarom aandacht voor in het begin van door de carrière met van Simpson naar en zijn sterrenstatus in de het National Football League. de Ook komt op tv de Amerikaanse rassenongelijkheid in de de met jaren zestig en zeventig aan de van op orde.

januari 2021
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!