Programma gemist?

Ouders van op tv jeugdige topsporters worstelen het met van de hoge prijs die door hun kinderen moeten van betalen voor een in plaats op het uit podium. Moet je koste op wat door het kost talenten met ontwikkelen?

Documentairemaker het Alex Gibney gaat op zoek het naar de door hackers die halverwege de uit naar jaren 2010 malware Stuxnet op tv verspreidden. Dit virus is zo een krachtig dat geen in computer ertegen bestand in op is, en zo precies op tv en complex dat het onmogelijk het gemaakt tijdens kan zijn door met gewone cybercriminelen. Stuxnet de blijkt in door staat fysieke veranderingen in machines met te bewerkstelligen. naar Zo werden verschillende centrifuges in een naar een Iraanse kerncentrale uit door Stuxnet op hol gebracht tijdens en gesloopt. door Gibney komt een een cyberoorlog op het spoor die in ontketend blijkt te op uit zijn door Amerikaanse en Israëlische naar geheime op diensten, met als doel het nucleair naar programma op van Iran te op tv saboteren. Het virus werd zo het zwaar geheimgehouden dat van geen in enkele vertegenwoordiger van de Amerikaanse uit een of Israëlische overheid zijn uit betrokkenheid publiekelijk heeft door toegegeven, laat staan verantwoordelijkheid een heeft met genomen. Deze documentaire de doorbreekt deze geheimhouding door nieuwe tijdens informatie op tv over het Amerikaanse de cyberwapenprogramma bloot te uit leggen.

De door 60-jarige Nils heeft genoeg door van de samenleving en op kiest voor een uit eenzaam een bestaan in de ruige Noorse door bergenaar, op tv maar hij kan niet zonder de zijn in smartphone.

Als de door Rotterdamse Bep de Bruin op na tien door jaar op tv dood in haar woning wordt gevonden, op is de van stad in shock. naar Hoe was het mogelijk de dat niemand haar uit had gemist? De van van gemeente start een campagne tegen van eenzaamheid. in De invoelende Ada (59) en met haar nuchtere overbuurvrouw Wilma tijdens (70) twijfelen geen een moment en worden op vrijwilligers. de Samen leggen ze huisbezoeken af, in op op zoek naar de eenzame ouderen die met hulp behoeven. Zo ontmoeten ze uit onder anderen de alleenwonende in Jan tijdens (81), die al zeven jaar een lang nauwelijks een zijn huis uit is op geweest. En op de sterke, eigenzinnige met Til (85), die elk een aanbod van ondersteuning met weigert door en haar problemen op liever bij door zichzelf houdt. Diep geraakt het door de eenzaamheid van die ze door tegenkomen, besluiten Ada tijdens en Wilma in actie te op tv komen. op tv Maar kun je iemand de wel uit zijn eenzaamheid bevrijden? met En met waar ligt op tv de grens tussen op tv zorgen voor en bemoeien door met?

De een Italiaanse protestbeweging op tv Movimento 5 Stelle belooft met haar publiek om het volk het aan de op macht het te brengen. Movimento wint in 2013 op tv tijdens met ruim 25% van de tijdens stemmen de landelijke met verkiezingen en is uit dan tijdens de grootste partij in uit Italië. Hoe de onervaren senatoren op uit hun politieke idealen en verkiezingsslogans zullen naar realiseren in door de parlementaire werkelijkheid op tv is echter nog de naar vraag. 'Tutti a uit casa' een laat de verschuiving zien op in het evenwicht op tussen 'het van volk' en 'de politieke in macht.' tijdens Een proces dat in een heel Europa heeft uit plaatsgevonden. Het vertrouwen in met politici is in veel in tijdens landen tot een dieptepunt gedaald uit en populistische partijen zijn van steeds meer in naar trek. van Deze documentaire biedt door middel door van met unieke beelden van achter de schermen uit een intiem portret van vier met senatoren en de eerste een jaren van Movimento op in de op politiek.

De vrijgevochten gastronoom met Ronald Timmermans nodigt in ieder jaar in in zijn hut een in groep mannen uit met om samen te uit gaan jagen. Het door geeft de door mannen een op tv kick deel uit te maken een van de natuur uit en tijdens op eigen uit eten te jagen.

Regisseur naar Dan Shadur laat naar aan de hand van media-optredens van zien hoe premier de King het Bibi Netanyahu zich in met de door afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe een is Benjamin de 'Bibi' Netanyahu op naar het de punt gekomen dat hij kans naar maakt in om de langstzittende minister-president op in de geschiedenis van het Israël te worden? van Een toxische verhouding uit met van de media en direct tot met het volk spreken: in twintig jaar voor Trump op weet Benjamin Netanyahu op al dat naar dit de politiek gezien goed uitpakt. naar Van politieke onderwerpen tot privézaken, in alles is op tv publiekelijk vastgelegd. Van van de jaren tachtig de waarin het hij veelvuldig in het Amerikaanse televisieshows te zien door was als tijdens terrorisme-expert tot het op nationale de televisie toegeven de van zijn overspel in in de naar jaren negentig. Naast zijn televisie-optredens maakt op tv Netanyahu een ook actief gebruik van sociale met media van om zijn mening te het verspreiden en met daarmee het naar debat te beïnvloeden. Netanyahu's media-optredens met van de door afgelopen veertig jaar laten tijdens zien op hoe hij zich ontwikkeld heeft van de Israëls politieke hoop een de tot controversieel persoon. Door de één de een wordt hij gezien als het redder van Israël in en door de ander als het in cynische, agressieve politicus die er met vooral op op uit is zijn macht te het het behouden.

In de het nacht van 16 uit september 1961 stort een het vliegtuig van in VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder van naar verdachte omstandigheden neer in de het Britse kolonie Noord-Rhodesië. de De op tv Zweedse Hammarskjöld is op het weg naar onderhandelingen over van een naar staakt-het-vuren tussen niet-strijdende VN-troepen in en troepen naar uit de afgescheiden staat Katanga. op tv De een crash leidt tot een van de de meest mysterieuze naar moordcomplotten uit het de recente geschiedenis. Meer tijdens dan vijftig jaar van later gaat in de Deense filmmaker in en journalist Mads Brügger in op onderzoek om in voor eens en in altijd de de waarheid te achterhalen van van deze cold case. Gekleed een in door een wit safari-uniform zoekt naar Brügger samen met de naar Zweedse privédetective Göran naar Bjorkdahl naar door vliegtuigresten, interviewen ze niet op eerder gehoorde de getuigen een en duiken ze in met de archieven. Maar met dan komt het het tweetal iets op het van spoor dat veel groter door tijdens is dan de uit moord op een in VN-secretaris.

In Istanbul van is van een strijd gaande door tussen conservatieven en progressieven. de Niet alleen in de op politiek is dat voelbaar, een van maar ook op straat. Een jaar in lang volgt Fidan een Ekiz door een aantal uit bewoners van een traditionele op tv en een moderne wijk in van Istanbul. Maar naar liefst naar drie verkiezingen maken ze in mee. Terwijl een economische uit crisis woedt, neemt een de op populariteit van de conservatieve in partij van president van Erdogan steeds door verder af. Dat heeft grote gevolgen uit voor in de levens van de op tv gewone tijdens mensen.

Op de het ochtend van dinsdag door 11 op tv september 2001 boren in zich twee vliegtuigen in de het Twin Towers van het met World het Trade Center tijdens in New York en een in ander vliegtuig tijdens in het door Pentagon, in de buurt door van Washington D.C. Bij de op aanslagen, opgeëist door het Al Qaida, met komen bijna drieduizend mensen door op tv om. 9/11 heeft tot op naar de naar dag van vandaag een enorme op impact op de hele het wereld. Precies vijftien naar jaar op tv na dato werd de in documentaire De in Schaduw van de Ramp: op 15 jaar op na 9/11 uitgezonden, waarin in regisseur Roel van tijdens Dalen met vijf Nederlandse op New Yorkers met terugblikt op op tv deze fatale op tv dag en de jaren daarna. in Allemaal op tv hebben ze de ramp van dichtbij op tv meegemaakt. Een uit indringende van documentaire over de blijvende littekens die op de iconische aanslag op in in het hart in van Amerika heeft naar veroorzaakt. Zelfs nu, achttien in jaar later, is de door impact op tv nog altijd niet op volledig vast te naar stellen.

Wie wel eens het in een pannenkoekenrestaurant door is geweest, een herkent het werk op de Boerenbruiloft de van Bruegel van de met placemats. Presentator Lucas De op Man keert op tv terug naar zijn van Vlaamse roots tijdens en laat de Nederlandse tijdens kijker op de tijdens sterfdag van Bruegel van opnieuw kennismaken met naar zijn beroemde landgenoot. De met werken van op tv Bruegel, tijdens waar je door alle op tv minutieuze en wonderschone details uren op naar tijdens kunt kijken, worden niet naar voor met niets conversation pieces genoemd en dat in is precies wat een Lucas De Man een met kunsthistorici en het bekende van Vlamingen gaat doen. En de wat vind je nu naar nog terug van het Bruegels Vlaanderen? naar Tijdens een wielerkoers in in het met Vlaamse Pajottenland vertelt van de bekende schrijver Dimitri Verhulst in over een de Vlaamse ziel en op legt komiek Jens Dendoncker op tv Breugels typische Vlaamse op humor naar uit.

Het buitengewone van verhaal met van de vermaarde Britse primatoloog tijdens Jane Goodall aan de de hand van van een schat op tv aan nog nooit eerder vertoonde uit beelden tijdens van Jane in en een nieuw interview met uit haar van naar regisseur Brett Morgen op tv bij haar thuis in van Afrika. De film gaat met over met haar eerste expedities naar en onderzoeken een in Tanzania en van richt zich op haar baanbrekende veldwerk, een van haar band met uit haar cameraman en de echtgenoot Hugo van op tv Lawick en de chimpansees waarnaar ze door onderzoek een deed.

Red Onion State met Prison door in de Verenigde Staten uit is gebouwd om naar gedetineerden 23 naar uur per dag in isoleercellen in te met houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt van gevangenen en tijdens hun bewakers. Met ongekende door toegang legt de door documentaire met de spookachtige sfeer van de naar van gevangenis vast. Gesprekken met het gedetineerden onthullen vaak van een gewelddadige jeugd. Het leven een naar in de gevangenis is op niet zonder op gevaar en het is door moeilijk om geestelijk gezond door te blijven in het tijdens de eentonige, eenzame gevangenisleven. uit Niet alleen de gevangenen een komen aan het woord, tijdens maar ook de cipiers een die worstelen door om naar hun menselijkheid te naar behouden.

Daymohk op is een traditionele Tsjetsjeense een dansgroep een in Grozny. Choreograaf is voormalig tijdens sterdanser Ramzan Achmadov. met De met film laat zien op onder welke omstandigheden de naar groep kan bestaan tijdens onder het straffe van regime van president Kadyrov. met Het offer is groot: de de jonge dansers in van de van groep zijn min met of meer privébezit van op tv de president uit geworden. Daarnaast naar heeft Ramzan zijn dochter moeten op afstaan aan president het Kadyrov, die haar met tot zijn in derde vrouw heeft door gemaakt. uit Om de traditie tijdens van het land een te redden offert Ramzan de het liefste wat het hij heeft.

De in misdaad van de eeuw begint een in de naar nacht dat Nicole in Brown Simpson het en Ronald naar Goldman worden vermoord. Maar uit om te van begrijpen wat er die nacht uit is gebeurd, moet men op tv naar verder terug in de in tijd. Daarom door aandacht voor het in begin van de carrière van van Simpson en zijn in sterrenstatus in de National het Football League. op tv Ook komt de Amerikaanse tijdens een rassenongelijkheid in de jaren zestig en met zeventig door aan de met orde.

mei 2020
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!