Programma gemist?

Ouders van jeugdige in van topsporters worstelen met de de hoge prijs die hun de kinderen moeten betalen voor een op tv een plaats op het op podium. Moet je koste wat naar het kost talenten in van ontwikkelen?

Documentairemaker naar Alex Gibney op tv gaat op zoek naar de hackers de die in halverwege de jaren 2010 van malware Stuxnet verspreidden. door Dit virus is zo tijdens krachtig een dat geen computer ertegen bestand het op is, en zo precies in en complex naar dat het onmogelijk gemaakt kan zijn het door een gewone cybercriminelen. Stuxnet blijkt naar in staat fysieke in veranderingen in machines te de in bewerkstelligen. Zo werden verschillende op centrifuges in een door Iraanse kerncentrale door Stuxnet met op op hol gebracht en gesloopt. Gibney naar komt van een cyberoorlog op het naar spoor die ontketend blijkt met te door zijn door Amerikaanse tijdens en Israëlische geheime diensten, met als een doel het uit nucleair programma van Iran een te tijdens saboteren. Het virus werd het zo zwaar geheimgehouden dat het op tv geen enkele vertegenwoordiger van door de Amerikaanse of Israëlische uit overheid zijn betrokkenheid publiekelijk het heeft met toegegeven, laat staan verantwoordelijkheid heeft tijdens het genomen. Deze documentaire doorbreekt naar deze geheimhouding door naar nieuwe informatie over het de Amerikaanse in cyberwapenprogramma bloot te door leggen.

De 60-jarige Nils naar heeft genoeg van uit de op tv samenleving en kiest voor de een eenzaam bestaan in op tv de in ruige Noorse bergenaar, op tv maar hij door kan niet zonder zijn op tv smartphone.

Als de de Rotterdamse Bep op de Bruin naar na tien jaar dood in door haar het woning wordt gevonden, op tv is de stad in shock. Hoe uit was uit het mogelijk de dat niemand haar had gemist? De op van gemeente start een naar campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada naar (59) en op tv haar nuchtere overbuurvrouw een Wilma in (70) twijfelen geen moment en in worden vrijwilligers. Samen tijdens leggen ze een huisbezoeken af, op zoek op tv naar eenzame uit ouderen die hulp naar behoeven. Zo ontmoeten ze onder op anderen de alleenwonende op tv de Jan (81), die al zeven jaar door lang een nauwelijks zijn een huis uit is naar geweest. En de sterke, het eigenzinnige Til op tv (85), die elk aanbod van ondersteuning uit op tv weigert en haar problemen liever bij de de zichzelf houdt. Diep de geraakt door de eenzaamheid die ze de tegenkomen, op besluiten Ada een en Wilma in een actie te komen. Maar kun naar je iemand wel in uit zijn uit eenzaamheid bevrijden? En waar het ligt naar de grens tussen zorgen voor met en naar bemoeien met?

De op Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle op tv belooft naar haar publiek om het het volk aan op de macht te brengen. Movimento de op wint in 2013 met ruim 25% van van de stemmen in de landelijke verkiezingen tijdens door en is dan de grootste partij in in op Italië. Hoe van de onervaren senatoren met hun politieke idealen en van verkiezingsslogans zullen realiseren in een de parlementaire werkelijkheid is tijdens echter op nog de uit vraag. 'Tutti a casa' op laat de verschuiving zien in naar het naar evenwicht tussen op tv 'het volk' en 'de politieke op macht.' Een proces met dat in heel Europa het het heeft plaatsgevonden. Het vertrouwen in politici in op tv is in veel landen in tot een dieptepunt gedaald met en populistische partijen met zijn het steeds meer in trek. Deze met documentaire door biedt door middel van van unieke beelden in achter de schermen op een intiem portret van vier senatoren met en de het eerste de jaren van Movimento in de op politiek.

De op tv vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt op ieder jaar in op uit zijn hut een groep een mannen uit om naar samen te gaan jagen. door Het met geeft de mannen op tv een kick deel uit te op tv maken van de op natuur en op op eigen tijdens eten te jagen.

Regisseur op tv Dan Shadur door laat aan de de hand van media-optredens zien een hoe premier King Bibi op tv Netanyahu van zich in de afgelopen veertig de jaar heeft een ontwikkeld. Hoe is door Benjamin 'Bibi' uit Netanyahu op het punt op gekomen dat hij kans maakt van om het de langstzittende tijdens minister-president in de geschiedenis van een Israël te van worden? Een toxische een verhouding met de media en door direct tot de het volk spreken: twintig op jaar op voor Trump van weet Benjamin Netanyahu al door dat dit politiek in gezien goed uitpakt. Van tijdens politieke onderwerpen tot privézaken, van alles is publiekelijk de vastgelegd. van Van de jaren tachtig in waarin hij veelvuldig in het Amerikaanse televisieshows te door met zien was als terrorisme-expert uit tot het op nationale televisie uit uit toegeven van zijn overspel in de uit op jaren negentig. Naast het zijn televisie-optredens maakt tijdens Netanyahu ook actief gebruik van sociale tijdens de media om zijn mening op tv te verspreiden en daarmee het van debat te beïnvloeden. met Netanyahu's media-optredens van van de in afgelopen veertig jaar laten de zien hoe hij zich op tv ontwikkeld heeft van door Israëls op politieke hoop tot controversieel naar persoon. Door uit de één wordt tijdens hij gezien als redder de van Israël en door van de ander een als cynische, agressieve politicus van die door er vooral tijdens op uit is zijn macht te van op behouden.

In de op nacht van 16 van september 1961 stort van het vliegtuig van het VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld door onder op verdachte omstandigheden neer in naar de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De van Zweedse het Hammarskjöld is op het weg naar onderhandelingen de over een staakt-het-vuren tussen niet-strijdende van VN-troepen en troepen naar uit de het afgescheiden staat Katanga. de De crash op tv leidt tot door een van de meest mysterieuze moordcomplotten door uit uit de recente geschiedenis. tijdens Meer dan vijftig een jaar later gaat de Deense het filmmaker en journalist een Mads Brügger op uit onderzoek om de voor eens en altijd tijdens de op tv waarheid te achterhalen van een deze een cold case. Gekleed in met een wit safari-uniform uit zoekt Brügger samen naar met de tijdens Zweedse privédetective Göran Bjorkdahl naar op tv vliegtuigresten, interviewen naar ze niet eerder gehoorde getuigen uit en een duiken ze in de archieven. het Maar dan van komt het tweetal iets naar de op het spoor tijdens dat veel groter is naar dan de moord op op een op VN-secretaris.

In uit Istanbul is in een strijd gaande tussen conservatieven en een progressieven. Niet uit alleen in met de politiek is dat een voelbaar, maar van ook op straat. met Een jaar lang volgt Fidan op Ekiz met een aantal bewoners van een het traditionele en een naar naar moderne wijk in Istanbul. Maar liefst een drie naar verkiezingen maken ze mee. Terwijl op een met economische crisis woedt, een neemt de populariteit van de op tv conservatieve uit partij van president Erdogan steeds het verder af. in Dat met heeft grote gevolgen van voor de levens van de gewone in uit mensen.

Op het de ochtend van dinsdag in 11 een september 2001 boren naar zich twee vliegtuigen in uit de Twin Towers van van het World Trade Center het in New het York en naar een ander vliegtuig in het door uit Pentagon, in de buurt op tv van Washington D.C. Bij de de aanslagen, opgeëist door het een Al Qaida, komen bijna drieduizend mensen naar de om. 9/11 heeft naar tot op de een dag van vandaag een enorme de impact op de in hele wereld. Precies vijftien tijdens jaar na dato uit werd de door documentaire De door Schaduw van op de Ramp: 15 jaar na 9/11 uit uitgezonden, waarin regisseur op Roel van van Dalen met vijf uit Nederlandse New Yorkers terugblikt op tv op deze fatale op dag en van de jaren daarna. Allemaal van hebben ze een de op ramp van dichtbij op meegemaakt. Een indringende op tv documentaire over de blijvende littekens die op de iconische een aanslag in het uit hart van op tv Amerika heeft veroorzaakt. met Zelfs nu, achttien jaar later, met op tv is de impact nog altijd een niet uit volledig vast te door stellen.

Wie wel in eens in een in pannenkoekenrestaurant is geweest, uit herkent het werk de door Boerenbruiloft van op tv Bruegel van op de placemats. Presentator met Lucas De Man keert terug met naar zijn op tv Vlaamse roots en uit laat de Nederlandse kijker door op de sterfdag op op tv van Bruegel opnieuw kennismaken met zijn uit tijdens beroemde landgenoot. De in werken van Bruegel, met waar je door alle minutieuze op en wonderschone details naar uren naar kunt op tv kijken, worden niet het voor niets met conversation pieces genoemd door en dat is de precies wat Lucas De een Man met kunsthistorici en de bekende tijdens Vlamingen gaat doen. in En wat vind naar je nu nog terug van van Bruegels Vlaanderen? Tijdens uit een uit wielerkoers in het met Vlaamse Pajottenland vertelt uit de bekende naar schrijver Dimitri Verhulst over de op tv Vlaamse ziel en naar legt komiek Jens van Dendoncker Breugels typische Vlaamse naar humor naar uit.

Het het buitengewone verhaal van de naar vermaarde Britse primatoloog een Jane in Goodall aan de hand van door een schat aan nog een in nooit eerder vertoonde beelden van Jane het van en een nieuw interview met haar de van regisseur in Brett Morgen door bij haar thuis op in Afrika. De film gaat van de over haar eerste expedities en tijdens onderzoeken in in Tanzania en richt zich op het haar baanbrekende tijdens veldwerk, op haar band met haar de cameraman en echtgenoot op Hugo van met Lawick en de chimpansees waarnaar met ze onderzoek tijdens deed.

Red Onion State door met Prison in de Verenigde uit Staten is met gebouwd om gedetineerden van 23 uur per dag in isoleercellen tijdens een te houden. Regisseur Kristi Jacobson een volgt gevangenen en uit hun een bewakers. Met ongekende toegang legt in de het documentaire de spookachtige sfeer uit van de gevangenis vast. Gesprekken uit een met gedetineerden onthullen vaak een tijdens gewelddadige door jeugd. Het leven door in de gevangenis is niet op tv zonder gevaar en naar het is moeilijk om uit op geestelijk gezond te blijven in het in eentonige, eenzame gevangenisleven. op Niet alleen de de gevangenen komen aan op tv het woord, het maar ook de cipiers de die worstelen om met hun op menselijkheid te op behouden.

Daymohk van is een traditionele Tsjetsjeense op tv dansgroep in Grozny. van Choreograaf is voormalig sterdanser op tv Ramzan Achmadov. De de film door laat zien onder welke omstandigheden van de in groep kan bestaan onder het uit op tv straffe regime van president van Kadyrov. Het offer is groot: naar een de jonge dansers van de groep in zijn met min of meer privébezit op van de de president geworden. Daarnaast door heeft Ramzan zijn dochter de moeten afstaan aan door president Kadyrov, op tv die haar tot zijn derde door vrouw heeft door gemaakt. een Om de traditie met van het land naar te redden offert van Ramzan het liefste tijdens wat hij heeft.

De misdaad van de van de eeuw begint in het de nacht dat Nicole uit Brown Simpson en met Ronald Goldman worden met vermoord. Maar om te van begrijpen wat er de die nacht op tv is gebeurd, een moet men verder door terug in op tv de tijd. Daarom aandacht voor het naar begin van de op carrière met van Simpson en zijn op tv sterrenstatus in de de National Football League. Ook naar komt het de Amerikaanse rassenongelijkheid in tijdens de jaren zestig een en zeventig aan van de een orde.

oktober 2020
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!