Programma gemist?

Moskou, in zomer 2012. Drie leden van door Pussy Riot riskeren op zeven jaar gevangenisstraf met vanwege hun satirische in het optreden in de Kathedraal van Moskou. tijdens Moskou, op zomer 2012. met Drie leden van een Pussy Riot riskeren zeven jaar op gevangenisstraf uit vanwege hun satirische optreden met in de het Kathedraal van Moskou. Gedurende uit de zes maanden op tv van het in proces volgen we Nadia, Masha en in Katia. uit Wie zijn die vrouwen achter tijdens die kleurrijke bivakmutsen in en wat naar beweegt hen? En het wie staat de er eigenlijk uit terecht in deze rechtszaak, op de drie het jonge kunstenaars of door de maatschappij waarin zij door leven?

De de bekroonde documentaire uit De kinderen van naar Juf Kiet wordt vanavond uitgezonden tijdens 2Doc. Na de première op tv naar op het IDFA was de de film het met succes in de bioscopen te op zien en naar maakte veel op tv reacties los. Ook in de pers was lovend: van 'Een parel van een op tv documentaire' de (Volkskrant), 'Regelmatig tranen uit in mijn een ogen' (Parool) en 'Miss Kiet’s Children op met is a lovely film' (The uit Guardian). In De kinderen het van Juf met Kiet een volgen regisseurs Petra en Peter Lataster een een jaar de lang juf Kiet in en haar in klas met leerlingen uit op alle windstreken. Sommige van op hen komen uit op met oorlogsgebieden. Kiet is een lerares op tv die uit je ieder kind toewenst. Ze is op tv liefdevol en in altijd tijdens rechtvaardig. Haar geduld is oneindig. De uit kinderen in de met tijdens klas van juf Kiet zijn nog het tijdens maar pas in Nederland. Alles is tijdens nog nieuw en tijdens verwarrend. In tijdens het begin tijdens hebben ze over alles een en niets ruzie. De in op liefdevolle, maar strenge met hand van juf Kiet werkt helend. de Ze tijdens leert haar kinderen niet alleen de Nederlands lezen naar en schrijven, tijdens maar ook hoe je met een elkaar omgaat en het samen met problemen oplost. op tv Langzamerhand winnen de kinderen aan zelfvertrouwen. het tijdens Haya is in uit het begin fel en met angstig tegelijk. naar Kiet helpt haar om uit haar zachte kanten te ontdekken. in Leanne is eerst van door nog eenzaam en stilletjes. door Na een paar maanden door kan ze hardop in op tv het Nederlands zeggen in dat ze verliefd tijdens naar is op Branche. het Jorj lijdt vanwege een zijn oorlogstrauma aan een slapeloosheid en is onhandelbaar, maar in dankzij de naar vasthoudendheid van Kiet ontdekt in hij de lol tijdens van naar het leren. In een observerende stijl op volgen Petra de en Peter van Lataster vier leerlingen in de op op tv klas van juf Kiet. De film van de wordt vanuit het in perspectief van de kinderen verteld: naar we zien tijdens hun geworstel met elkaar en in op tv met de nieuwe taal, ruzies door en ontluikende liefdes, door vriendschappen die ontstaan en van weer teloorgaan. De tijdens liefdevolle, maar uit strenge hand van juf met Kiet werkt op helend voor de op tv kinderen. Dankzij de het geduld en de uit toewijding van de onderwijzeres van ontstaat uiteindelijk een van liefdevolle gemeenschap. naar De kinderen van juf op Kiet is een door op hartverwarmende, grappige en aangrijpende documentaire; tijdens een het film waardoor je door je als kijker weer tijdens op de lagere uit school waant; een ode aan het de juf een die ieder kind de verdient.

In het een interview zei op de Syrische president Bashar tijdens al-Assad dat naar hij over tien in jaar herinnerd wil worden naar als de man het die Syrië uit redde. Inmiddels in vraagt de hele tijdens wereld zich af of Syrië een een toekomst heeft. het In door een interview zei de Syrische op tv president Bashar al-Assad dat met hij over op tien jaar herinnerd de wil worden tijdens als de de man die Syrië redde. Inmiddels het vraagt de hele het wereld in zich af of Syrië een toekomst van heeft. Deze documentaire uit probeert te tijdens begrijpen hoe uit Bashar al-Assad denkt, waar hij een vandaan komt een en wat van hij wil bereiken. in Maar ook: wat is onze uit betrokkenheid en onze het verantwoordelijkheid een ten aanzien van de Syrische met tragedie? een Hoe dubbelzinnig en naar risicovol zijn de relaties naar van het westen van met door Bashar al-Assad, die de de zwakheden, aarzelingen en naïviteit van de zijn in opposanten onmiddellijk op tv weet om te zetten in door zijn met voordeel?

Deze documentaire op tv vertelt het in verhaal van activiste en in journaliste op Zineb El Rhazoui die in haar thuisland een Marokko ontvlucht na de Arabische Lente. uit In Parijs uit start ze in een nieuw professioneel leven op naar op de redactie van het Charlie Hebdo. Voor het op eerst in haar carrière kan van zij werken de in volledige vrijheid, zonder de censuur en omringd tijdens door door vrije geesten. tijdens Tot op 7 van januari 2015 de terreur genadeloos toeslaat. naar in Zineb was zelf toevallig op vakantie, de naar maar verliest vele collega’s en vrienden. een Haar met leven neemt daarna tijdens een radicale wending, in van gecensureerde journaliste in Marokko uit tot de meest het een beschermde vrouw van op tv Frankrijk.

Deze documentaire het vertelt het met opmerkelijke verhaal van hoe Owen op tv via Disney-animaties de het wereld voor zichzelf van op begrijpelijk heeft gemaakt, zonder tijdens dat iemand het het in de het gaten had. Deze op documentaire vertelt het opmerkelijke verhaal van op tv hoe Owen het via de Disney-animaties de wereld voor zichzelf met begrijpelijk heeft gemaakt, op tv zonder naar dat iemand het in de gaten door had. Het levensverhaal uit van het Owen, inmiddels begin twintig de en van plan om met binnen korte op tv tijd grotendeels zelfstandig te naar gaan wonen, wordt op tv met behulp van een indrukwekkende beelden door uit uit het familiearchief en een de serie prachtige animaties een gebaseerd op Owens eigen tekeningen een de uit zijn jeugd in geïllustreerd.

Op de de pijnpoli van het Amsterdams op tv Medisch Centrum door zoekt de 41-jarige Patrick uit verlichting voor een de chronische van pijn na een galbaasoperatie. De van naar zoektocht van Patrick naar uit verlichting van zijn chronische pijn. uit Lukt het zijn de de pijn dusdanig te verminderen, dat op tv zijn van leven en dat van zijn op gezin in weer draaglijk wordt? Bijna drie uit miljoen de Nederlands hebben dagelijks met chronische op pijn te uit maken. Het met heeft lang geduurd voordat artsen op erkenden dat met pijn veel meer is in dan enkel een fysieke het aandoening. Terwijl door chronische pijnpatiënten in uit het verleden vaak naar een van huis werden gestuurd met op tv enkel een het pijnstiller, is er nu een speciale op polikliniek waar tijdens een team van pijnspecialisten het hen met begeleidt tijdens hun met zoektocht naar pijnverlichting. We op tv volgen de 41-jarige Patrick, de wiens van leven na een op tv galblaasoperatie volledig overhoop is gehaald uit door chronische zenuwpijn. uit Gesteund door zijn op familie gaat Patrick naar koste op wat het kost op op tv zoek naar pijnverlichting. Het het brengt hem naar bij de gerenommeerde op pijnspecialist de Frank Wille, die met behulp van op tv neurostimulatie, waarbij in een elektrisch naar apparaatje rechtstreeks het door zenuwstelsel beïnvloedt, de de pijn onder het controle probeert te krijgen. De met documentaire tijdens laat op een door indringende manier het dagelijks gevecht van met het mensen met chronische pijn zien. En de toont het ook hoever ze bereid zijn in te uit gaan om een verandering in hun situatie naar te brengen.

Wat is de het hedendaagse betekenis van op Thomas uit More's 'Utopia'? Een tijdens deels fictieve uit documentaire waarin onderzoeksjournalist Alex Dillen geconfronteerd uit van wordt met de keuzes uit zijn op een journalistieke verleden. Wat is op de hedendaagse door betekenis van Thomas naar More's 'Utopia'? De tijdens Britse acteur John Hurt op en zijn Vlaamse collega uit Johan Leysen spelen tijdens de het hoofdrollen in deze uit deels fictieve documentaire. het Samen met het boek op 'Utopia' van de Engelse tijdens humanist Thomas More dat door 500 de jaar geleden verscheen. Wat het kan dit op visionaire werk ons een vandaag leren? Onderzoeksjournalist door Alex Dillen (Johan Leysen) tracht uit het gestolen op boek op het spoor in te komen. de Een reeks geheimzinnige naar brieven uit van zijn overleden professor door (John Hurt) begeleiden hem op de in zijn ontdekkingstocht. Wat Alex niet weet, in is dat deze met door brieven hem zullen confronteren met de op keuzes uit zijn op journalistieke een verleden.

Hersenleed met volgt de neurochirurgen Clemens door Dirven en een Arnaud Vincent van Erasmus MC door het in Rotterdam tijdens het behandelingsproces van tijdens drie uit patiënten met naar een hersentumor. Hersenleed op tv volgt de neurochirurgen Clemens Dirven een en Arnaud Vincent een van Erasmus door MC in Rotterdam tijdens het in behandelingsproces van drie tijdens door patiënten met een hersentumor; zowel voor tijdens in arts als patiënt van een intensief proces waarbij naast in leven ook een de persoonlijkheid, het op tv wezen van de door patiënt op het spel naar staat. Met één sneetje de in het op tv brein kan iemands liefde van voor poëzie, op tv voor zijn hond, zijn met vermogen in tot nadenken, voelen en uit beminnen een teniet worden gedaan.

Openhartige door gesprekken met teruggekeerde soldaten met uit de Zesdaagse uit Oorlog van 1967; het door begin van met de Israëlische een bezetting van de Palestijnse gebieden. van het Een week na een het einde van de Zesdaagse op tv Oorlog (5-10 juni 1967) op tv met - het begin naar van de Israëlische bezetting op van de Palestijnse gebieden - op tv nam een groep in kibboetsbewoners een onder leiding van Amos Oz op uit en editor Avraham Shapira openhartige gesprekken in de op met teruggekeerde soldaten. De onthullende naar uit opnames over hun ervaringen, die direct op tv werden gecensureerd door uit het door Israëlische leger, zijn voor op het door eerst te horen.

Stephen naar Bannon, de adviseur van Trump, met voert een tijdens strijd op tv tegen de radicale islam, op tv Washington en zijn rivalen op tv in het Witte Huis. een Stephen Bannon, de uit adviseur door van Trump, voert een het strijd tegen van de radicale islam, uit Washington en zijn rivalen in met het met Witte Huis. Hij vecht om op tv de verkiezingsbeloftes van tijdens van Trump waar te van maken en met zijn persoonlijke de kruistocht probeert hij Amerika in te een transformeren.

De dichter en uit activist uit Maung Aung Pwint heeft een tijdens groot deel van tijdens zijn leven in een de gevangenis doorgebracht. tijdens naar Nu Myanmar is bevrijd op overziet hij op tv zijn leven en met worstelt hij met pijnlijke herinneringen. op De op tv Birmese dichter en activist Maung Aung van Pwint heeft van een groot naar deel van zijn leven in een in de gevangenis doorgebracht. Nu Myanmar uit is naar bevrijd van vijftig het jaar militaire dictatuur overziet hij zijn met leven en worstelt een van hij met pijnlijke herinneringen. Een poëtische, op liefdevolle de documentaire over een land dat met op tv zichzelf opnieuw moet in uitvinden.

Wat van is de rol en tijdens het belang met van DNA-onderzoek in in strafzaken? Moet elke burger van zijn DNA afstaan? tijdens Een onderzoek naar de de ethische en privacydilemma's uit van aan de hand van door de Utrechtse serieverkrachterzaak. Wat naar is de uit rol en het belang in van DNA-onderzoek in op strafzaken? Moet op elke burger zijn DNA door afstaan? Een op tv onderzoek naar op tv de ethische en privacydilemma's aan de met hand van de op Utrechtse serieverkrachterzaak. Deze naar zaak zorgt vanaf de naar midden jaren negentig voor op veel onrust en ondanks een door langdurig de en grootschalig politieonderzoek door blijft hij naar bijna twintig jaar onopgelost. de Tot er in de 2014 als uit de het niets met een DNA-match is. Zou een er eerder een doorbraak geweest met door kunnen zijn als mensen verplicht zouden op tv zijn van DNA af te staan? Nu van met gebeurt dat alleen op vrijwillige met basis, een een verplichting heeft verregaande gevolgen voor van onze privacy. Willen van door we dat? Deze film over met DNA-onderzoek ontstond rond een met met cold case zonder verdachte, maar werd op tv begin van 2017 actueel toen de door verdachte in de het Utrechtse serieverkrachterzaak in hoger door beroep werd de veroordeeld tot naar een gevangenisstraf van zestien in jaar. op tv Een reconstructie door regisseur naar Hans Pool.

Venetië verandert een door toerisme door steeds meer in een van pretpark, terwijl bewoners tijdens blijven met vechten voor hun tijdens Venetië. Hoe is het om te in leven in een tijdens door stad die niet met meer van jou is? Venetië verandert tijdens door door toerisme steeds op tv meer in een pretpark, terwijl naar bewoners in blijven vechten voor naar hun Venetië. Hoe is het om tijdens te leven op tv in uit een stad die niet meer op van jou is? uit De mooiste in stad op op tv aarde ontvangt dertig miljoen tijdens mensen per het jaar. Iedereen wil Venetië zien, tijdens de van droomstad, een sprookje gebouwd op het het water. Elke naar dag overspoelen een de dagjesmensen de stad, ze uit op komen binnen met de door auto, de trein of naar het vliegtuig, of op door de enorme cruiseschepen met die in de lagune het binnenvaren. De stad het is te duur om in uit te tijdens wonen, vastgoed wordt in verkocht aan rijke buitenlanders, het huren stijgen explosief, winkels met verkopen alleen op tv producten voor toeristen met en in sommige met buurten is op tv het zo druk dat je er op tv niet met meer kunt leven. naar Daarom ontvluchten de bewoners met de tijdens stad. Na de Tweede naar Wereldoorlog had Venetië nog een 175.000 inwoners. Nu zijn op tv dat het er minder dan 60.000. Een in elektronische teller in in het raam van tijdens de apotheek Morelli laat het aantal mensen een zien dat nog de van steeds in Venetië leeft. het Elke maand gaat de teller het de omlaag.

Drie in aanstaande vaders van leven toe naar de geboorte een van hun het eerste kind. De documentaire laat uit de moeders naar buiten beeld. Vaders op de het moment dat de tijdens het leven hen bijna letterlijk op overvalt. Drie op tv aanstaande vaders leven toe in naar de geboorte een van hun eerste op tv kind. Prijswinnende documentaire van op tv Niels van van Koevorden door laat de moeders buiten beeld en een kijkt een alleen naar van de vaders op het moment dat een het het leven hen bijna letterlijk van overvalt.

Door de in ogen van tijdens Obaidah Zytoon, een jonge radiopresentatrice tijdens uit een Damascus, toont deze op tv documentaire ons de oorlog in van Syrië van heel met uit nabij. Door de ogen van uit Obaidah Zytoon, een naar jonge de radiopresentatrice uit Damascus, toont deze het documentaire op ons de oorlog in Syrië van in heel nabij. Vanaf een het hoopvolle uit begin van in het voorjaar van tijdens 2011 tot de totale het ontsporing in de jaren de die daarop uit volgen.

juni 2017
23-06-2017 00:15

Pussy Riot - A Punk Prayer

2doc - Pussy Riot - A Punk Prayer

Moskou, zomer 2012. Drie leden van Pussy Riot riskeren zeven jaar gevangenisstraf vanwege hun satirische optreden in de Kathedraal van Moskou. Moskou, zomer 2012. Drie leden van Pussy Riot riskeren zeven jaar gevangenisstraf vanwege hun sat...

19-06-2017 20:00

Docu: De kinderen van Juf Kiet

2doc - De kinderen van Juf Kiet

De bekroonde documentaire De kinderen van Juf Kiet wordt vanavond uitgezonden 2Doc. Na de première op het IDFA was de film met succes in de bioscopen te zien en maakte veel reacties los. Ook de pers was lovend: 'Een parel van een documentai...

16-06-2017 00:00

Bashar al-Assad: The Master of Chaos

2doc - Bashar al-Assad: The Master of Chaos

In een interview zei de Syrische president Bashar al-Assad dat hij over tien jaar herinnerd wil worden als de man die Syrië redde. Inmiddels vraagt de hele wereld zich af of Syrië een toekomst heeft. In een interview zei de Syrische preside...

13-06-2017 22:55

Nothing is Forgiven

2doc - Nothing is Forgiven

Deze documentaire vertelt het verhaal van activiste en journaliste Zineb El Rhazoui die haar thuisland Marokko ontvlucht na de Arabische Lente. In Parijs start ze een nieuw professioneel leven op de redactie van Charlie Hebdo. Voor het eers...

12-06-2017 20:25

Life, Animated

2doc - Life, Animated

Deze documentaire vertelt het opmerkelijke verhaal van hoe Owen via Disney-animaties de wereld voor zichzelf begrijpelijk heeft gemaakt, zonder dat iemand het in de gaten had. Deze documentaire vertelt het opmerkelijke verhaal van hoe Owen ...

07-06-2017 22:55

Helse pijn

2doc - Helse pijn

Op de pijnpoli van het Amsterdams Medisch Centrum zoekt de 41-jarige Patrick verlichting voor de chronische pijn na een galbaasoperatie. De zoektocht van Patrick naar verlichting van zijn chronische pijn. Lukt het zijn pijn dusdanig te verm...

06-06-2017 22:55

Back to Utopia

2doc - Back to Utopia

Wat is de hedendaagse betekenis van Thomas More's 'Utopia'? Een deels fictieve documentaire waarin onderzoeksjournalist Alex Dillen geconfronteerd wordt met de keuzes uit zijn journalistieke verleden. Wat is de hedendaagse betekenis van Tho...

05-06-2017 20:30

Hersenleed

2doc - Hersenleed

Hersenleed volgt de neurochirurgen Clemens Dirven en Arnaud Vincent van Erasmus MC in Rotterdam tijdens het behandelingsproces van drie patiënten met een hersentumor. Hersenleed volgt de neurochirurgen Clemens Dirven en Arnaud Vincent van E...

02-06-2017 00:05

Censored Voices

2doc - Censored Voices

Openhartige gesprekken met teruggekeerde soldaten uit de Zesdaagse Oorlog van 1967; het begin van de Israëlische bezetting van de Palestijnse gebieden. Een week na het einde van de Zesdaagse Oorlog (5-10 juni 1967) - het begin van de Israël...

31-05-2017 22:55

Bannon's War

2doc - Bannon's War

Stephen Bannon, de adviseur van Trump, voert een strijd tegen de radicale islam, Washington en zijn rivalen in het Witte Huis. Stephen Bannon, de adviseur van Trump, voert een strijd tegen de radicale islam, Washington en zijn rivalen in he...

30-05-2017 22:55

Burma Storybook

2doc - Burma Storybook

De dichter en activist Maung Aung Pwint heeft een groot deel van zijn leven in de gevangenis doorgebracht. Nu Myanmar is bevrijd overziet hij zijn leven en worstelt hij met pijnlijke herinneringen. De Birmese dichter en activist Maung Aung ...

29-05-2017 20:25

De jacht op de match

2doc - De jacht op de match

Wat is de rol en het belang van DNA-onderzoek in strafzaken? Moet elke burger zijn DNA afstaan? Een onderzoek naar de ethische en privacydilemma's aan de hand van de Utrechtse serieverkrachterzaak. Wat is de rol en het belang van DNA-onderz...

24-05-2017 22:55

I love Venice

2doc - I love Venice

Venetië verandert door toerisme steeds meer in een pretpark, terwijl bewoners blijven vechten voor hun Venetië. Hoe is het om te leven in een stad die niet meer van jou is? Venetië verandert door toerisme steeds meer in een pretpark, terwij...

24-05-2017 19:25

Ik stond erbij

2doc - Ik stond erbij

Drie aanstaande vaders leven toe naar de geboorte van hun eerste kind. De documentaire laat de moeders buiten beeld. Vaders op het moment dat het leven hen bijna letterlijk overvalt. Drie aanstaande vaders leven toe naar de geboorte van hun...

23-05-2017 22:55

The War Show

2doc - The War Show

Door de ogen van Obaidah Zytoon, een jonge radiopresentatrice uit Damascus, toont deze documentaire ons de oorlog in Syrië van heel nabij. Door de ogen van Obaidah Zytoon, een jonge radiopresentatrice uit Damascus, toont deze documentaire o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 275
  • Laatste uitzending op 23-06-2017 om 00:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord