Programma gemist?

Ouders van van jeugdige topsporters worstelen met van de op hoge prijs die hun kinderen uit moeten betalen voor in met een plaats op het podium. Moet naar van je koste wat het kost op tv talenten tijdens ontwikkelen?

Documentairemaker naar Alex Gibney gaat uit op zoek naar een de hackers die halverwege op de tijdens jaren 2010 malware de Stuxnet verspreidden. Dit virus van is zo krachtig dat geen uit tijdens computer ertegen bestand is, de en zo precies en complex een dat naar het onmogelijk gemaakt naar kan zijn door gewone cybercriminelen. een Stuxnet blijkt tijdens in staat fysieke naar veranderingen in met machines te bewerkstelligen. door Zo werden verschillende tijdens centrifuges in van een Iraanse kerncentrale door een Stuxnet op hol op tv gebracht en gesloopt. Gibney het komt naar een cyberoorlog op het het spoor die ontketend blijkt te door tijdens zijn door Amerikaanse en tijdens Israëlische geheime diensten, met op tv als doel met het nucleair programma van van Iran te saboteren. op tv Het virus in werd zo zwaar geheimgehouden met dat geen tijdens enkele vertegenwoordiger van de Amerikaanse in of het Israëlische overheid naar zijn betrokkenheid publiekelijk heeft toegegeven, laat tijdens staan op tv verantwoordelijkheid heeft genomen. Deze op tv documentaire doorbreekt deze van geheimhouding door nieuwe informatie op tv over het Amerikaanse de cyberwapenprogramma bloot te in tijdens leggen.

De van 60-jarige Nils heeft een genoeg van de samenleving met en een kiest voor een eenzaam bestaan in van de de ruige Noorse bergenaar, door maar hij kan niet in zonder uit zijn smartphone.

Als in de Rotterdamse Bep de op Bruin op na tien jaar dood naar in haar woning wordt naar gevonden, een is de stad in shock. door Hoe was het mogelijk tijdens dat niemand haar naar had op tv gemist? De gemeente op start een campagne tegen op tv eenzaamheid. De invoelende de Ada (59) en haar door het nuchtere overbuurvrouw Wilma (70) met twijfelen geen uit moment en worden vrijwilligers. Samen tijdens leggen met ze huisbezoeken af, uit op zoek naar eenzame ouderen die in hulp tijdens behoeven. Zo ontmoeten ze op tv onder met anderen de alleenwonende Jan (81), door die al zeven van jaar lang nauwelijks uit zijn uit huis uit is door geweest. En de sterke, de eigenzinnige Til (85), tijdens die elk aanbod op van ondersteuning weigert en de haar problemen uit liever bij zichzelf houdt. Diep het geraakt door de op tv op eenzaamheid die ze door tegenkomen, besluiten Ada tijdens en Wilma in actie te komen. op een Maar kun je iemand wel uit op zijn eenzaamheid tijdens bevrijden? En van waar ligt de grens tussen een zorgen voor en het van bemoeien met?

De Italiaanse protestbeweging van Movimento 5 Stelle door belooft haar een publiek met om het volk aan de macht het te een brengen. Movimento wint in 2013 uit met met ruim 25% van de stemmen het de tijdens landelijke verkiezingen en is in dan de grootste het partij in tijdens Italië. Hoe de onervaren in senatoren hun politieke idealen naar en verkiezingsslogans zullen door naar realiseren in de door parlementaire werkelijkheid is met echter nog de vraag. 'Tutti in a casa' laat de naar verschuiving zien een in het in evenwicht tussen 'het van volk' en 'de de politieke macht.' de Een proces dat in uit heel Europa in heeft plaatsgevonden. Het vertrouwen in politici het van is in veel van landen tot een dieptepunt gedaald en naar populistische partijen zijn door steeds door meer in trek. Deze met documentaire van biedt door middel van een unieke beelden achter de uit schermen in een intiem portret het van vier senatoren en de van eerste jaren van met Movimento met in de politiek.

De vrijgevochten gastronoom op Ronald Timmermans nodigt de met ieder jaar in zijn naar hut een groep in mannen uit tijdens om samen te gaan jagen. uit Het in geeft de mannen een kick deel tijdens een uit te maken van op de natuur en op eigen in eten op te jagen.

Regisseur uit Dan Shadur de laat aan de hand in van media-optredens zien hoe een premier King op Bibi Netanyahu tijdens zich in de afgelopen het veertig jaar van heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin een 'Bibi' het Netanyahu op het punt gekomen dat uit hij kans maakt door om naar de langstzittende minister-president in door de geschiedenis van van Israël te worden? op tv Een toxische verhouding in met de media met en direct tot met het volk spreken: tijdens twintig op tv jaar voor Trump weet van Benjamin Netanyahu naar al dat dit politiek gezien op goed uitpakt. met Van politieke onderwerpen naar tot privézaken, van alles is publiekelijk op tv vastgelegd. Van de jaren een tachtig waarin hij veelvuldig in uit Amerikaanse televisieshows te de zien de was als terrorisme-expert tot op het de op nationale televisie toegeven van door zijn overspel in een de jaren op tv negentig. Naast zijn televisie-optredens in maakt Netanyahu ook actief op gebruik de van sociale media om uit zijn mening te verspreiden in en daarmee uit het debat door te beïnvloeden. op Netanyahu's media-optredens van de afgelopen veertig op jaar laten zien door hoe hij van zich ontwikkeld heeft op van Israëls politieke hoop van tot op controversieel persoon. op Door de één wordt hij gezien op als door redder van Israël een en door de ander als op tv cynische, de agressieve politicus in die er vooral op uit het is zijn macht te tijdens uit behouden.

In de in nacht van 16 door september 1961 tijdens stort het vliegtuig door van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld tijdens onder verdachte een omstandigheden neer in de tijdens Britse kolonie Noord-Rhodesië. tijdens De naar Zweedse Hammarskjöld is op weg een naar onderhandelingen over de een naar staakt-het-vuren tussen niet-strijdende VN-troepen een en troepen uit de afgescheiden op tv staat Katanga. in De crash door leidt tot een van naar de meest mysterieuze op moordcomplotten uit de het recente geschiedenis. Meer dan tijdens vijftig van jaar later gaat de uit Deense van filmmaker en journalist Mads uit Brügger op het onderzoek om voor eens en altijd van de naar waarheid te achterhalen naar van deze cold uit case. Gekleed in een wit uit een safari-uniform zoekt Brügger samen met de door Zweedse privédetective Göran met Bjorkdahl door naar vliegtuigresten, interviewen ze door niet eerder gehoorde getuigen met en op duiken ze in de archieven. op tv Maar dan op komt het de tweetal iets op het het spoor het dat veel groter is dan een de tijdens moord op een naar VN-secretaris.

In een Istanbul is een strijd gaande op tv met tussen conservatieven en het progressieven. Niet alleen in het de politiek is een dat voelbaar, maar ook op van straat. Een jaar op op lang volgt Fidan met Ekiz een aantal bewoners van op tv een traditionele en een van de moderne wijk in het Istanbul. Maar liefst drie verkiezingen maken uit ze mee. van Terwijl van een economische crisis het woedt, neemt de populariteit naar van de conservatieve partij met van president Erdogan in steeds verder de af. Dat heeft grote met gevolgen voor de levens in door van de gewone tijdens mensen.

Op een de ochtend van dinsdag 11 van met september 2001 boren zich twee uit vliegtuigen in de op tv Twin een Towers van het World Trade Center van in naar New York en een met ander vliegtuig op in het in Pentagon, in de buurt een van Washington D.C. Bij uit de aanslagen, met opgeëist door door Al Qaida, komen bijna naar drieduizend mensen om. een 9/11 heeft tot op op de dag van op tv vandaag op een enorme impact op de van hele op tv wereld. Precies vijftien jaar na dato met werd de naar documentaire De Schaduw van op door de Ramp: 15 jaar na uit 9/11 uitgezonden, waarin uit regisseur uit Roel van Dalen van met vijf Nederlandse New Yorkers terugblikt op tv op door deze fatale dag en de met jaren daarna. op tv Allemaal hebben naar ze de ramp van van dichtbij meegemaakt. Een indringende een documentaire over de van blijvende littekens het die de iconische het aanslag in het uit hart door van Amerika heeft veroorzaakt. tijdens Zelfs nu, uit achttien jaar later, op is de impact nog met altijd niet een volledig vast te door stellen.

Wie wel eens op tv in een tijdens pannenkoekenrestaurant op is geweest, herkent het in werk de Boerenbruiloft van Bruegel uit van de de placemats. Presentator Lucas De tijdens Man keert terug uit naar zijn Vlaamse door roots een en laat de Nederlandse in kijker op tijdens de sterfdag van Bruegel tijdens opnieuw uit kennismaken met zijn beroemde landgenoot. De van werken van Bruegel, naar waar je door op tv alle minutieuze op en van wonderschone details uren naar kunt op tv kijken, van worden niet voor niets tijdens conversation pieces genoemd en dat de is door precies wat Lucas De Man van met kunsthistorici in en bekende Vlamingen gaat naar naar doen. En wat vind je nu naar in nog terug van naar Bruegels Vlaanderen? Tijdens een een wielerkoers in het Vlaamse van Pajottenland vertelt de bekende in schrijver Dimitri de Verhulst over de naar Vlaamse ziel tijdens en legt komiek Jens Dendoncker van met Breugels typische Vlaamse humor op uit.

Het tijdens buitengewone verhaal van de vermaarde van Britse primatoloog van Jane Goodall aan de van hand van een uit het schat aan nog een nooit eerder vertoonde beelden tijdens van Jane en een naar nieuw interview van met haar van regisseur Brett op Morgen in bij haar thuis in met Afrika. De uit film gaat over haar het eerste expedities een en onderzoeken in met Tanzania en richt zich op door haar door baanbrekende veldwerk, naar haar band met haar op tv cameraman en tijdens echtgenoot Hugo van Lawick de en de chimpansees tijdens waarnaar ze onderzoek op tv deed.

Red uit Onion State Prison met in de Verenigde van Staten is gebouwd om gedetineerden met 23 uur in per dag het in isoleercellen tijdens te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt een met gevangenen en hun bewakers. Met met ongekende door toegang legt de documentaire de spookachtige het sfeer van de op gevangenis vast. op tv Gesprekken de met gedetineerden onthullen in vaak een gewelddadige jeugd. met Het leven in de gevangenis op tv naar is niet zonder gevaar tijdens en het is moeilijk door om geestelijk gezond te naar blijven in het met eentonige, eenzame tijdens gevangenisleven. Niet alleen op tv de gevangenen komen aan op van het woord, maar ook de tijdens cipiers die door worstelen om hun op menselijkheid te naar behouden.

Daymohk is een op traditionele Tsjetsjeense dansgroep op tv in de Grozny. Choreograaf is voormalig door sterdanser het Ramzan Achmadov. De film laat op tv zien van onder welke omstandigheden de groep uit kan bestaan onder het de straffe regime van het tijdens president Kadyrov. Het offer op is groot: de door jonge dansers van de in groep zijn het min of van meer privébezit van in de president geworden. Daarnaast heeft in Ramzan zijn dochter de moeten afstaan aan president op tv Kadyrov, die haar door tot het zijn derde vrouw heeft gemaakt. van Om de traditie op van op het land te het redden offert Ramzan het het liefste wat hij van heeft.

De tijdens misdaad van tijdens de eeuw begint in de de nacht dat een Nicole Brown Simpson en een Ronald Goldman worden vermoord. door Maar van om te op tv begrijpen wat er die uit nacht is gebeurd, moet de men uit verder terug in uit de tijd. Daarom aandacht voor de het begin van in de carrière tijdens van Simpson en door zijn sterrenstatus in de National met Football League. Ook op tv komt de Amerikaanse naar door rassenongelijkheid in de met jaren zestig en zeventig in aan de tijdens orde.

juni 2021
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!