Programma gemist?

De Sloveense door cultband Laibach krijgt een op tv naar uitnodiging om als eerste op rockgroep ooit in te spelen bij de de festiviteiten rond een Onafhankelijkheidsdag in Noord-Korea. De film op volgt de bandleden, met hun entourage en de kunstenaar/concertorganisator Morten Traavik met vanaf de dag tijdens van aankomst tot naar aan het concert. een De de voorbereidingen verlopen moeizaam door gebrekkige technische op voorzieningen, onoverbrugbare in culturele door verschillen en voortdurende bemoeienis van de op tv naar censors. Ondertussen lopen van de internationale spanningen op, een wanneer propagandaluidsprekers worden opgesteld uit aan de grens met het op Zuid-Korea.

De een kijker wordt ondergedompeld in tijdens de verborgen en grotendeels op op verboden wereld van tijdens de ultrafanatieke voetbalsupporters in een Egypte. Als begin deze eeuw van door steeds meer verzet tegen met president Mubarak ontstaat, op tv blijkt het voetbalstadion de enige het met plek waar jonge een ontevreden mannen zich tijdens kunnen verenigen. Samen met vormen ze de ultra's naar en nemen het het in woord (spreekkoren) en daad tijdens (rellen) in op tegen de veiligheidsdiensten. Wanneer tijdens een in 2011 de revolutie uitbreekt, op verplaatsen de ultra's zich op door van het stadion naar de straat. een Zij weten tijdens hoe er gevochten met moet worden tegen het de met politie en zo worden van de ultra's onmisbaar de in de poging de dictatuur uit de omver te werpen.

Marloes op Coenen staat al jaren aan met de top in de de wereld van met door de Mixed Martial op tv Arts (MMA), een mix van met diverse op vechtsporten, in Nederland ook bekend als het kooivechten. in Marloes wil nog één keer het wereldkampioen met worden, maar naar ze wil ook moeder worden. Ze op realiseert op zich dat met iedere klap door op haar op tv lichaam de kans een op het krijgen van tijdens een naar kind afneemt.

Een met jaar op de redactie van uit Ekstra Bladet, de de grootste en naar beruchtste boulevardkrant van Denemarken. het De in krant kampt in met dalende verkoopcijfers en alles moet met aangepakt een worden om de situatie in te veranderen. naar Maar waar ligt de uit oplossing? Moet op er meer aandacht gaan naar door onlineverslaggeving of op moeten er door andere onderwerpen van belicht worden? Naast het van wrikken in privélevens van beroemdheden van door worden ook politici door door Ekstra Bladet creatief het en vasthoudend aan op tv de tand gevoeld. op Tijdens de redactievergaderingen wordt met er veel gediscussieerd over in de morele dilemma's en het belang van van de voorpagina op tv om meer losse nummers door in te verkopen. Voor naar een boulevardblad kan een het uiteraard altijd sensationeler en uit bloter, maar is dat van wel de op kant die ze op naar willen? Als in de redactie besluit het een de campagne te starten voor in de vrijlating van twee tijdens Denen die gegijzeld een worden door uit Somaliërs, wordt duidelijk een hoe wankel en uit dubieus het evenwicht kan zijn door uit tussen het nieuws brengen het en maken. Heeft hoofdredacteur Poul uit op Madsen een nobele missie in of probeert hij de op een sensationele manier zijn met krant te door redden?

Wat doe je door als je met land opgeslokt wordt door naar de zee? De uit de eilandengroep Kiribati in tijdens de Stille Oceaan is een uit van de in meest afgelegen plaatsen de op aarde, op ver verwijderd van dichtbevolkte gebieden. naar Maar het verhaal uit achter uit deze paradijselijke archipel is naar zorgwekkend. Kiribati dreigt een van met de eerste van landen te zijn de die door verandering in van het klimaat in verdwijnt door de tijdens stijgende zeespiegel. Gaat de in 4000 van jaar oude uit cultuur van de eilanden naar teloor door onze consumptiedrang en van naar energieverspilling?

Wat naar doe je als uit je land opgeslokt wordt door tijdens met de zee? De op tv eilandengroep Kiribati in met de Stille Oceaan is door een van de in meest afgelegen plaatsen op aarde, tijdens ver verwijderd de van dichtbevolkte gebieden. door Maar het verhaal achter op het deze paradijselijke archipel is zorgwekkend. Kiribati het dreigt een de van de eerste in landen te zijn die uit het door verandering van het klimaat verdwijnt uit op tv door de stijgende in zeespiegel. Gaat de 4000 met jaar oude de cultuur van de eilanden teloor in door door onze consumptiedrang en met energieverspilling?

Johan met van Rijthoven tijdens is een Brabantse boer die net door zoals tijdens zijn voorouders graag van een gezond melkveehoudersbedrijf wil overdragen op aan van zijn kinderen. op tv Om de melkproductie te verhogen, op tv schaft hij een aantal de melkrobots aan. in Na uit een goed lijkende start beginnen echter een de problemen. naar De op robots functioneren niet, de koeien willen in er om een mysterieuze op redenen niet meer in en de met melkproductie in loopt zo hard terug van dat het bedrijf met het de ondergang wordt de bedreigd. Filmmaker Vuk Jani? het volgt Johan de en zijn familie op tv in hun strijd tijdens tegen de 'grootmachten' in die hen de van melkrobots naar hebben geleverd. De Van Rijthovens een dagen met de multinational en de de lokale dealer voor een de rechter. door Zal het hen lukken gecompenseerd met te worden voor op de geleden een schade? De strijd om gerechtigheid confronteert uit Johan niet alleen van met een de cynische machinaties naar van het naar hedendaagse landbouwbeleid, maar ook tijdens met zichzelf en zijn het directe omgeving. Bovendien op tv kampt hij met op onbeheersbare krachten het op zijn erf, die het onder leiding van tijdens 'energetisch manager' Stef Freriks op in het goede banen moeten worden geleid. Het van met mysterie van de melkrobots naar is een modern boerendrama uit dat tijdens op unieke wijze inzicht geeft in een de strijd om een tijdens overleving die vele boeren uit in Nederland en Europa dagelijks op tv voeren. Bekijk de de eerste beelden op naar gids.tv/v9926/documentaire.

Beitar op Jerusalem F.C. op tv is een populair en controversieel voetbalteam de in Israël. door Het op tv is de enige club in de met het Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. het Hier komt door halverwege het naar seizoen 2012-2013 een uit einde aan wanneer de eigenaar door van het de club, de Russisch-Israëlische oligarch Arcadi naar Gaydamak, een het geheim transfercontract in sluit met twee op islamitische spelers uit Tsjetsjenië. Deze naar deal verandert loyale uit fans van Beitar naar uit Jerusalem F.C., bekend als uit La Familia, in tegenstanders van tijdens hun eigen club van en met zij beginnen een zeer racistische met het campagne. De situatie in de naar voetbalclub loopt hierdoor naar totaal het uit de hand. De jonge Tsjetsjeense op tv spelers Zaur een Sadayev naar en Dzhabrail Kadiyev door worden achtervolgd door uit slogans als 'dood door aan de Arabieren' en leven onder de voortdurende naar bedreiging. De Israëlische naar spelers willen loyaal zijn aan met hun nieuwe door teamgenoten, naar maar ook trouw aan hun uit oude naar fans. Als de de aanvoerder Ariel Harush probeert de op kloof te overbruggen, door betaalt hij een met hoge door prijs.

Wie een is er nog bang voor door rood, naar geel en blauw? Vijftig op tv jaar na Who's Afraid het of Red, Yellow, door and Blue III van stelt regisseur een Barbara Visser de via de levensloop op tv van dit beroemde kunstwerk op tv opnieuw de vraag: wat op tv is de kunst, wanneer is naar kunst echt, wat van is de in waarde en wie door bepaalt dat? De met bewogen geschiedenis van het schilderij van een in Barnett Newman wordt verteld naar vanuit de kunstenaar, de in kunsthater, de media een en de door museumdirecteur. Zelden riep een het kunstwerk zoveel van vragen op door en lokte het van zoveel emoties uit. De zware aanslag uit op het op tv werk door een de bezoeker in 1986 werd op gevolgd de door een op tv controversiële restauratie en rechtszaak. tijdens De 'million dollar question' blijft: de zien we een door origineel of een op door kopie?

Zeker op twee miljoen mensen op tv hebben medische klachten op tv waarvoor artsen van geen verklaring kunnen vinden, met bijvoorbeeld mensen met de het chronischevermoeidheidssyndroom of het met chronische pijn. het De meest gehoorde klacht is in chronische buikpijn van en tijdens meestal volgt de diagnose op tv PDS, het met Prikkelbare Darm Syndroom. Er op tv is geen medicijn tegen PDS op tv en artsen in stonden tot nog op tv toe met lege met handen. Tot er onderzoek het met werd gedaan bij kinderen die met door hypnose werden op behandeld. Tot verbazing van in de artsen zelf door met bleek het een groot op tv succes. Nu werken in al tientallen de ziekenhuizen met hypnotherapie. uit Alternatieve geneeskunde in met het ziekenhuis. Hypnose op op tv recept.

De 12-jarige Mussa op tv is met met zijn van ouders uit Ethiopië gevlucht. de Hij weigert al zes jaar uit het om te praten. Als van zijn vader wordt op gearresteerd, moet hij met zijn de moeder het het land de verlaten.

Marijke naar was acht jaar toen naar haar moeder Aagje een het het gezin verliet om zich aan te een sluiten het bij een in sekte. Een aantal jaren later in wordt haar tijdens moeder samen met de naar leider opgepakt vanwege verschrikkelijke tijdens misdaden. Marijke heeft uit sinds het een vertrek van tijdens haar moeder nooit meer contact op tv met haar gehad. met Ze worstelt met in het verleden, uit maar krijgt er geen met vat op. tijdens Wat is er precies de door gebeurd?

Deze documentaire door vertelt het opmerkelijke het verhaal van hoe Owen in via de Disney-animaties de wereld voor zichzelf tijdens uit begrijpelijk heeft gemaakt, met zonder dat iemand het tijdens in de gaten had. door Het levensverhaal van op Owen, inmiddels met begin twintig en tijdens van plan het om binnen korte tijd grotendeels de zelfstandig te tijdens gaan wonen, wordt met behulp op tv op van indrukwekkende beelden uit het familiearchief op en door een serie prachtige animaties, tijdens gebaseerd op van Owens eigen tekeningen uit een zijn tijdens jeugd, geïllustreerd.

Filmmaker een Mohamed Jabaly wil naar in 2014 verslag doen van de door de Gaza-oorlog. Hij sluit zich door aan met bij het paramedische team van op tv een ambulance. op tv Om levens te redden met scheurt Jabaly in op tv de ambulance het rond in door het hart van de door oorlog. Nooit eerder zag hij van de gevolgen naar van het geweld van zo dichtbij. het De dood is voortdurend op tv aanwezig en de filmmaker een verschuilt zich de achter op tv zijn camera om zijn op angst te kunnen een bedwingen. Wanneer een vier jongetjes van negen op uit het de strand geraakt worden door met een raket is Jabaly op er tijdens met het ambulanceteam als naar een van de eersten op tv bij. Het team de staat onder leiding met van kapitein Abu het Marzouq, een man met die al veel van levens van heeft gered, en Jabaly het raakt bevriend met met hem. Alles de verandert wanneer het ambulanceteam wordt van geraakt door een de bom.

Intiem uit portret over de van gepassioneerde Magnum-fotograaf Raghu Rai, de van vader van in de Indiase fotografie, gezien door door de de ogen van van zijn even ambitieuze in dochter Avani Rai. tijdens Vijftig jaar de lang legt hij verhalen met van India vast met zijn een camera. Zijn op foto's tonen op een grote op mate van persoonlijke betrokkenheid en geven een inzicht de in de maatschappelijke ontwikkelingen van op tv hedendaags India. Zijn met het wereldberoemde foto's behelsen tijdens politieke conflicten, de giframp op met Bhopal de tot de slachtoffers dertig jaar tijdens later als ook momenten naar door uit het dagelijks leven van een mensen en indringende portretten door van India van Gandhi, Moeder door Theresa en de op Dalai Lama met wie van hij jarenlang vriendschappen onderhield. een In de film door reizen vader en uit dochter van af naar de deelstaat met Kashmir, een tijdens decennialang brandhaard van conflict en naar op geweld, een plek op tv waar haar vader zich diep het mee verbonden tijdens voelt. Onderweg van wordt de complexe relatie die in ontstaat tussen vader en een dochter zichtbaar, op naarmate Avani, met die altijd naar in de schaduw van naar haar beroemde vader met heeft gestaan, haar eigen observaties door van haar vader het probeert van vast te leggen. met Hij geeft een haar aanwijzingen over kaders het en standpunten, maar op ook over spiritualiteit dat tijdens volgens hem uit onlosmakelijk verbonden is met in zijn werk. op tv Zo leert hij zijn met dochter: 'Everything tijdens around us, big or een small, needs attention, tijdens connection, connectivity, when op you door learn to connect naar with the most door ordinary and the mundane then door something special de gets born out of van it.' Niet alleen is op naar hij de filmmaaksters vader, van maar ook naar haar grote voorbeeld dat soms op tijdens gespannen voet tijdens komt te staan in op tv op tv de zoektocht naar haar tijdens eigen talent.

juni 2018
15-06-2018 00:00

Liberation Day

2doc - Liberation Day

De Sloveense cultband Laibach krijgt een uitnodiging om als eerste rockgroep ooit te spelen bij de festiviteiten rond Onafhankelijkheidsdag in Noord-Korea. De film volgt de bandleden, hun entourage en kunstenaar/concertorganisator Morten Tr...

13-06-2018 22:55

Ultra's van Egypte

2doc - Ultra's van Egypte

De kijker wordt ondergedompeld in de verborgen en grotendeels verboden wereld van de ultrafanatieke voetbalsupporters in Egypte. Als begin deze eeuw steeds meer verzet tegen president Mubarak ontstaat, blijkt het voetbalstadion de enige ple...

11-06-2018 20:35

The last fight

2doc - The last fight

Marloes Coenen staat al jaren aan de top in de wereld van de Mixed Martial Arts (MMA), een mix van diverse vechtsporten, in Nederland ook bekend als kooivechten. Marloes wil nog één keer wereldkampioen worden, maar ze wil ook moeder worden....

08-06-2018 00:10

The Newsroom - Off the Record

2doc - The Newsroom - Off the Record

Een jaar op de redactie van Ekstra Bladet, de grootste en beruchtste boulevardkrant van Denemarken. De krant kampt met dalende verkoopcijfers en alles moet aangepakt worden om de situatie te veranderen. Maar waar ligt de oplossing? Moet er ...

06-06-2018 22:55

Anote's ark

2doc - Anote's ark

Wat doe je als je land opgeslokt wordt door de zee? De eilandengroep Kiribati in de Stille Oceaan is een van de meest afgelegen plaatsen op aarde, ver verwijderd van dichtbevolkte gebieden. Maar het verhaal achter deze paradijselijke archip...

06-06-2018 22:50

Anote's ark

2doc - Anote's ark

Wat doe je als je land opgeslokt wordt door de zee? De eilandengroep Kiribati in de Stille Oceaan is een van de meest afgelegen plaatsen op aarde, ver verwijderd van dichtbevolkte gebieden. Maar het verhaal achter deze paradijselijke archip...

04-06-2018 20:30

Docu: Het mysterie van de melkrobots

2doc - Docu: Het mysterie van de melkrobots

Johan van Rijthoven is een Brabantse boer die net zoals zijn voorouders graag een gezond melkveehoudersbedrijf wil overdragen aan zijn kinderen. Om de melkproductie te verhogen, schaft hij een aantal melkrobots aan. Na een goed lijkende sta...

01-06-2018 00:15

Forever Pure

2doc - Forever Pure

Beitar Jerusalem F.C. is een populair en controversieel voetbalteam in Israël. Het is de enige club in de Eredivisie die geen moslimspelers contracteert. Hier komt halverwege het seizoen 2012-2013 een einde aan wanneer de eigenaar van de cl...

30-05-2018 22:55

The End of Fear

2doc - The End of Fear

Wie is er nog bang voor rood, geel en blauw? Vijftig jaar na Who's Afraid of Red, Yellow, and Blue III stelt regisseur Barbara Visser via de levensloop van dit beroemde kunstwerk opnieuw de vraag: wat is kunst, wanneer is kunst echt, wat is...

28-05-2018 20:55

Hypnose op recept

2doc - Hypnose op recept

Zeker twee miljoen mensen hebben medische klachten waarvoor artsen geen verklaring kunnen vinden, bijvoorbeeld mensen met het chronischevermoeidheidssyndroom of met chronische pijn. De meest gehoorde klacht is chronische buikpijn en meestal...

24-05-2018 23:55

Mussa

2doc - Mussa

De 12-jarige Mussa is met zijn ouders uit Ethiopië gevlucht. Hij weigert al zes jaar om te praten. Als zijn vader wordt gearresteerd, moet hij met zijn moeder het land verlaten.

23-05-2018 22:55

De Hoofdvrouw

2doc - De Hoofdvrouw

Marijke was acht jaar toen haar moeder Aagje het gezin verliet om zich aan te sluiten bij een sekte. Een aantal jaren later wordt haar moeder samen met de leider opgepakt vanwege verschrikkelijke misdaden. Marijke heeft sinds het vertrek va...

20-05-2018 17:40

Life, Animated

2doc - Life, Animated

Deze documentaire vertelt het opmerkelijke verhaal van hoe Owen via Disney-animaties de wereld voor zichzelf begrijpelijk heeft gemaakt, zonder dat iemand het in de gaten had. Het levensverhaal van Owen, inmiddels begin twintig en van plan ...

18-05-2018 00:00

Ambulance

2doc - Ambulance

Filmmaker Mohamed Jabaly wil in 2014 verslag doen van de Gaza-oorlog. Hij sluit zich aan bij het paramedische team van een ambulance. Om levens te redden scheurt Jabaly in de ambulance rond in het hart van de oorlog. Nooit eerder zag hij de...

16-05-2018 22:55

De Boeddhistische Blik: Raghu Rai, an unframed portrait

2doc - De Boeddhistische Blik: Raghu Rai, an unframed portrait

Intiem portret over de gepassioneerde Magnum-fotograaf Raghu Rai, de vader van de Indiase fotografie, gezien door de ogen van zijn even ambitieuze dochter Avani Rai. Vijftig jaar lang legt hij verhalen van India vast met zijn camera. Zijn f...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 335
  • Laatste uitzending op 15-06-2018 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord