Programma gemist?

Ouders van jeugdige op topsporters worstelen met naar door de hoge prijs die op hun kinderen moeten betalen voor de een plaats op op tv tijdens het podium. Moet de je koste wat het een kost talenten op ontwikkelen?

Documentairemaker tijdens Alex Gibney gaat op zoek tijdens met naar de hackers op tv die halverwege de jaren tijdens 2010 malware Stuxnet verspreidden. naar Dit virus is van zo krachtig dat naar geen computer naar ertegen bestand een is, en zo op precies en complex dat het onmogelijk de gemaakt kan zijn het door gewone naar cybercriminelen. Stuxnet blijkt in op tv staat tijdens fysieke veranderingen van in machines te naar bewerkstelligen. Zo werden verschillende centrifuges door in een Iraanse kerncentrale in door Stuxnet op op tv hol gebracht en tijdens de gesloopt. Gibney komt van een cyberoorlog op de het spoor die ontketend blijkt te in zijn door op Amerikaanse en Israëlische een geheime diensten, met een als doel het uit nucleair programma van Iran de te saboteren. Het op tv virus werd het zo zwaar geheimgehouden het dat de geen enkele vertegenwoordiger van de Amerikaanse met of Israëlische overheid uit zijn betrokkenheid een publiekelijk uit heeft toegegeven, laat staan verantwoordelijkheid heeft in genomen. tijdens Deze documentaire doorbreekt deze geheimhouding door door nieuwe informatie een over het Amerikaanse op cyberwapenprogramma bloot van te door leggen.

De 60-jarige Nils door heeft genoeg van de de samenleving een en kiest voor een van eenzaam een bestaan in de ruige Noorse op tv bergenaar, maar hij tijdens een kan niet zonder naar zijn smartphone.

Als in de Rotterdamse Bep met de Bruin op na tien jaar dood in een haar woning door wordt gevonden, de is de stad in door shock. Hoe was het mogelijk in dat niemand haar het had gemist? De een gemeente tijdens start een campagne tegen op eenzaamheid. op tv De invoelende Ada (59) en haar een nuchtere overbuurvrouw Wilma uit het (70) twijfelen geen op tv moment en worden vrijwilligers. Samen leggen op tv tijdens ze huisbezoeken af, op naar zoek naar eenzame ouderen die een hulp behoeven. Zo in ontmoeten in ze onder anderen de op alleenwonende Jan in (81), die al zeven de jaar lang op nauwelijks zijn huis op tv uit is geweest. met En de sterke, met eigenzinnige Til het (85), die elk aanbod een van ondersteuning weigert en op tv haar problemen liever in bij zichzelf houdt. Diep tijdens in geraakt door de eenzaamheid die ze door tegenkomen, besluiten Ada in in en Wilma in actie te op tv komen. Maar kun het je iemand wel het uit zijn eenzaamheid naar bevrijden? op tv En waar ligt de grens in tussen op tv zorgen voor en bemoeien de met?

De op Italiaanse protestbeweging Movimento een 5 Stelle belooft haar de publiek om de het volk aan de macht uit van te brengen. Movimento wint in 2013 met uit met ruim 25% op van de stemmen de landelijke verkiezingen naar en door is dan de grootste partij het het in Italië. Hoe uit de onervaren senatoren hun op politieke idealen en verkiezingsslogans zullen van het realiseren in de parlementaire werkelijkheid is van naar echter nog de vraag. 'Tutti a een casa' laat de de verschuiving zien de in het evenwicht op tussen 'het volk' op en 'de politieke macht.' het Een de proces dat in heel uit Europa heeft plaatsgevonden. op Het op vertrouwen in politici is in veel op tv landen tot tijdens een dieptepunt gedaald en van naar populistische partijen zijn de steeds meer in trek. Deze documentaire naar biedt in door middel het van unieke beelden achter de in schermen op een intiem portret van naar vier senatoren en de eerste uit jaren op van Movimento de in de politiek.

De in vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans in nodigt ieder van jaar in zijn van hut een groep de mannen uit om samen met te gaan jagen. uit Het geeft de door mannen een kick deel de uit te maken de van de de natuur en op het eigen eten te tijdens jagen.

Regisseur op Dan Shadur laat aan met de hand op van media-optredens zien hoe premier op tv King Bibi Netanyahu op tv zich van in de afgelopen van veertig jaar heeft tijdens ontwikkeld. Hoe is Benjamin de 'Bibi' met Netanyahu op het op punt gekomen dat tijdens hij kans maakt om de langstzittende op tv minister-president de in de op tv geschiedenis van Israël te worden? Een van toxische verhouding tijdens met de media en tijdens direct tot de het op volk spreken: twintig jaar voor door Trump van weet Benjamin Netanyahu al de dat dit politiek door gezien goed uitpakt. met Van politieke het onderwerpen tot privézaken, het alles is publiekelijk vastgelegd. Van de op tv jaren op tachtig waarin hij veelvuldig in met Amerikaanse televisieshows door te zien was door als naar terrorisme-expert tot het op tijdens nationale televisie toegeven van zijn op overspel in de in jaren met negentig. Naast een zijn televisie-optredens maakt Netanyahu ook actief met gebruik van op tv sociale media om naar zijn mening een te verspreiden met en daarmee het debat op te beïnvloeden. Netanyahu's media-optredens uit van de op afgelopen veertig jaar laten door zien in hoe hij zich ontwikkeld heeft van uit Israëls het politieke hoop tot controversieel de persoon. Door de één in wordt hij de gezien op als redder van Israël en van door de ander als uit cynische, op tv agressieve politicus een die er vooral op uit op tv is zijn op tv macht te naar behouden.

In de tijdens nacht van tijdens 16 september 1961 stort tijdens het vliegtuig van de VN-secretaris-generaal Dag van Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden door neer in tijdens de Britse de kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse op tv Hammarskjöld is tijdens op weg naar onderhandelingen over een uit staakt-het-vuren naar tussen niet-strijdende VN-troepen met en troepen uit uit de afgescheiden staat op tv Katanga. De crash op leidt tot door een van de meest mysterieuze een moordcomplotten uit de recente naar geschiedenis. Meer dan van vijftig jaar later het gaat tijdens de Deense filmmaker en door journalist Mads Brügger op naar op onderzoek om voor uit eens en altijd de waarheid te de achterhalen uit van deze cold case. Gekleed in naar in een wit safari-uniform met zoekt Brügger samen met het de op tv Zweedse privédetective Göran Bjorkdahl naar in vliegtuigresten, interviewen ze naar niet eerder door gehoorde getuigen en duiken ze door in de op tv archieven. Maar in dan komt naar het tweetal iets op het spoor een dat tijdens veel groter met is dan de een moord op een de VN-secretaris.

In met Istanbul is een strijd gaande het tussen door conservatieven en progressieven. het Niet alleen een in de politiek is in dat voelbaar, op tv maar ook op straat. Een een jaar lang volgt van Fidan Ekiz een aantal op tv van bewoners van een een traditionele en een op tv moderne wijk in Istanbul. Maar liefst het drie verkiezingen maken uit naar ze mee. Terwijl een economische crisis naar woedt, neemt de in tijdens populariteit van de conservatieve partij van van uit president Erdogan steeds verder af. Dat op tv uit heeft grote gevolgen voor de levens een van de door gewone tijdens mensen.

Op de ochtend met van dinsdag op tv 11 september 2001 op boren zich twee op tv vliegtuigen in in de Twin Towers van uit het World Trade van Center in het New York en een het ander vliegtuig in tijdens het Pentagon, op tv in de buurt van in Washington met D.C. Bij de aanslagen, op opgeëist door Al Qaida, komen de in bijna drieduizend mensen om. het 9/11 heeft uit tot op de door dag van vandaag een de enorme impact op de in hele wereld. door Precies vijftien jaar na de dato werd tijdens de documentaire De Schaduw van tijdens de in Ramp: 15 jaar na 9/11 de uitgezonden, waarin regisseur met een Roel van Dalen naar met vijf Nederlandse met New Yorkers terugblikt uit op deze fatale dag en op tv de jaren daarna. op tv Allemaal hebben ze de naar ramp van in dichtbij de meegemaakt. Een indringende van documentaire over de met blijvende littekens die de van iconische aanslag door in het hart van Amerika heeft het veroorzaakt. Zelfs nu, tijdens achttien jaar later, uit is tijdens de impact nog met altijd niet volledig vast te uit met stellen.

Wie wel met eens in tijdens een pannenkoekenrestaurant is het geweest, herkent naar het werk de naar Boerenbruiloft van Bruegel van de met placemats. Presentator Lucas een De Man van keert terug naar naar zijn Vlaamse roots en laat op tv de Nederlandse kijker van op met de sterfdag de van Bruegel opnieuw kennismaken een met zijn op tv beroemde landgenoot. De een werken van Bruegel, waar op tv je door alle op minutieuze en wonderschone details een uren naar kunt kijken, op worden naar niet voor niets tijdens conversation pieces de genoemd en dat is precies wat met Lucas de De Man met het kunsthistorici en op bekende Vlamingen gaat doen. En uit wat vind je de nu nog in terug van in Bruegels Vlaanderen? Tijdens uit een wielerkoers in het Vlaamse de Pajottenland vertelt de bekende van op tv schrijver Dimitri Verhulst over de uit Vlaamse ziel en legt naar komiek Jens op Dendoncker uit Breugels typische Vlaamse humor een uit.

Het tijdens buitengewone verhaal van de met vermaarde Britse primatoloog Jane van Goodall aan de het hand van in een een schat aan nog nooit eerder uit vertoonde een beelden van Jane en een naar nieuw naar interview met haar van naar regisseur Brett Morgen bij naar haar thuis in Afrika. in De film gaat met over haar eerste het expedities en het onderzoeken in een Tanzania en richt uit zich op haar baanbrekende naar veldwerk, haar op tv band met haar cameraman en naar echtgenoot een Hugo van Lawick en de tijdens chimpansees waarnaar door ze onderzoek de deed.

Red Onion State het Prison in de in naar Verenigde Staten is gebouwd om met gedetineerden van 23 uur per dag een in isoleercellen te houden. uit Regisseur het Kristi Jacobson volgt gevangenen de en hun bewakers. Met ongekende door toegang legt de met documentaire de spookachtige uit sfeer van de uit naar gevangenis vast. Gesprekken met op tv gedetineerden onthullen vaak met een gewelddadige jeugd. Het leven met in op tv de gevangenis is door niet zonder gevaar uit en het is moeilijk de om geestelijk in gezond te blijven in met het eentonige, eenzame uit gevangenisleven. Niet alleen de met gevangenen komen met aan het woord, op tv maar ook de cipiers uit die de worstelen om hun menselijkheid te tijdens het behouden.

Daymohk op is een traditionele naar Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. het Choreograaf is voormalig sterdanser op tv op tv Ramzan Achmadov. De film tijdens laat zien onder welke van omstandigheden de in groep kan bestaan onder het naar straffe regime tijdens van president Kadyrov. Het uit offer op is groot: de jonge dansers op tv van de groep met zijn min of door meer op tv privébezit van de president van geworden. Daarnaast heeft Ramzan op in zijn dochter moeten afstaan aan president door Kadyrov, die door haar door tot zijn derde vrouw heeft van gemaakt. Om de de traditie van op het land te redden door offert Ramzan het tijdens liefste wat uit hij heeft.

De misdaad naar van de van eeuw begint in de nacht van dat Nicole in Brown Simpson en Ronald naar Goldman worden vermoord. door op Maar om te begrijpen op wat er die van nacht is gebeurd, moet door men verder uit terug in de tijd. Daarom op aandacht voor het door begin van van de uit carrière van Simpson en op tv zijn sterrenstatus in een de National Football League. Ook met komt de Amerikaanse op tv de rassenongelijkheid in de het jaren zestig en zeventig aan met de tijdens orde.

januari 2021
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!