Programma gemist?

Ouders uit van jeugdige de topsporters worstelen met de hoge de prijs die uit hun kinderen moeten betalen op voor een een plaats op in het podium. Moet je de koste wat het op tv kost talenten het ontwikkelen?

Documentairemaker tijdens Alex Gibney gaat naar op zoek naar van de hackers van die halverwege de jaren op 2010 malware Stuxnet tijdens verspreidden. Dit virus van is zo krachtig in dat geen tijdens computer ertegen bestand is, en zo het precies uit en complex dat op het onmogelijk gemaakt het kan zijn door gewone op tv cybercriminelen. Stuxnet een blijkt in staat een fysieke veranderingen de in machines te bewerkstelligen. van Zo werden verschillende centrifuges in een een Iraanse kerncentrale in door de Stuxnet op hol gebracht het en gesloopt. op Gibney komt een cyberoorlog een op op het spoor die ontketend blijkt op tv te zijn door met Amerikaanse en van Israëlische geheime diensten, in met als doel het op nucleair programma van Iran een op te saboteren. Het virus werd zo van zwaar op tv geheimgehouden dat geen enkele op tv vertegenwoordiger uit van de Amerikaanse het of Israëlische overheid zijn betrokkenheid publiekelijk de heeft met toegegeven, laat de staan verantwoordelijkheid heeft in genomen. Deze documentaire doorbreekt deze geheimhouding op tv door nieuwe tijdens informatie over op tv het Amerikaanse cyberwapenprogramma bloot tijdens te uit leggen.

De 60-jarige op Nils heeft genoeg van uit tijdens de samenleving en kiest voor op tv een eenzaam bestaan in het het de ruige Noorse bergenaar, maar hij naar kan het niet zonder zijn een smartphone.

Als de de Rotterdamse Bep tijdens de Bruin na tien jaar van dood in haar het woning een wordt gevonden, in is de stad in shock. tijdens Hoe was het mogelijk de dat niemand op tv haar had tijdens gemist? De door gemeente start een campagne tegen in eenzaamheid. De van invoelende Ada in (59) en haar nuchtere overbuurvrouw Wilma uit met (70) twijfelen geen moment en worden met een vrijwilligers. Samen leggen ze huisbezoeken het af, op tv op zoek naar eenzame ouderen die een hulp behoeven. Zo door ontmoeten ze op tv onder anderen de het alleenwonende Jan (81), uit die al op tv zeven jaar lang nauwelijks zijn van huis uit het is geweest. naar En de sterke, eigenzinnige Til het (85), die een elk aanbod van uit ondersteuning weigert en haar op problemen liever bij de een zichzelf houdt. Diep geraakt door de op tv op eenzaamheid die ze tegenkomen, in besluiten Ada en Wilma naar in op actie te komen. op Maar kun je iemand van wel uit tijdens zijn eenzaamheid bevrijden? tijdens En waar ligt de grens tussen door zorgen voor in en bemoeien met met?

De Italiaanse protestbeweging met Movimento 5 Stelle met belooft tijdens haar publiek om het tijdens volk aan de macht het een te brengen. Movimento wint in in 2013 de met ruim 25% van uit de stemmen de landelijke een verkiezingen in en is dan de grootste partij met in Italië. Hoe op tv de naar onervaren senatoren van hun politieke idealen en met verkiezingsslogans zullen door realiseren in de parlementaire werkelijkheid op tv is echter nog de met vraag. 'Tutti op a casa' de laat de verschuiving zien door in het tijdens evenwicht tussen 'het volk' en door een 'de politieke macht.' Een proces dat een in heel van Europa met heeft plaatsgevonden. Het vertrouwen van in politici is in veel naar landen tot een met in dieptepunt gedaald en populistische tijdens partijen zijn steeds meer op in trek. Deze documentaire van een biedt door middel van unieke naar beelden achter de schermen naar een intiem portret van van vier senatoren tijdens en de eerste op de jaren van Movimento in in de politiek.

De vrijgevochten de gastronoom Ronald Timmermans nodigt de ieder jaar in naar zijn hut een naar groep mannen uit tijdens om door samen te gaan jagen. Het met geeft de het mannen de een kick deel uit een te maken van de uit natuur in en op eigen eten te naar jagen.

Regisseur Dan Shadur op naar laat aan de hand uit van media-optredens zien hoe tijdens premier King naar Bibi Netanyahu zich in tijdens de afgelopen door veertig jaar het heeft ontwikkeld. Hoe tijdens is Benjamin 'Bibi' Netanyahu met op het punt een gekomen dat uit hij kans maakt om het de langstzittende minister-president in met de door geschiedenis van Israël de te worden? Een toxische verhouding met met de media in en in direct tot het volk spreken: twintig een jaar een voor Trump weet Benjamin Netanyahu van al met dat dit politiek op gezien goed uitpakt. Van tijdens politieke onderwerpen tot de privézaken, alles is publiekelijk met vastgelegd. Van met de het jaren tachtig waarin op hij veelvuldig in Amerikaanse televisieshows te met zien was als met terrorisme-expert op tv tot het in op nationale televisie toegeven op tv van zijn op tv overspel in de jaren op tv negentig. Naast zijn op televisie-optredens maakt Netanyahu ook actief het tijdens gebruik van sociale media om de zijn de mening te verspreiden en daarmee het met tijdens debat te beïnvloeden. Netanyahu's media-optredens in van tijdens de afgelopen veertig jaar laten naar zien hoe hij zich een ontwikkeld heeft het van op tv Israëls politieke hoop tot met controversieel persoon. Door de één op wordt hij uit gezien als het redder van Israël naar en door tijdens de ander als cynische, naar agressieve politicus die het er vooral op de uit is zijn de macht te in behouden.

In de nacht van op van 16 september door 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal door Dag Hammarskjöld op onder verdachte omstandigheden neer op tv in de naar Britse kolonie uit Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is van naar op weg naar onderhandelingen over een op staakt-het-vuren tussen niet-strijdende op tv VN-troepen en door troepen uit de afgescheiden tijdens staat Katanga. De van crash leidt in tot een van de op tv meest uit mysterieuze moordcomplotten uit uit de recente geschiedenis. Meer met dan vijftig een jaar later gaat de Deense de filmmaker en naar journalist door Mads Brügger op onderzoek om voor de eens en altijd naar de waarheid te tijdens achterhalen het van deze cold case. op Gekleed in naar een wit safari-uniform met zoekt Brügger samen met de de door Zweedse privédetective Göran Bjorkdahl een naar vliegtuigresten, interviewen in ze niet een eerder gehoorde getuigen en duiken naar ze met in de archieven. Maar de dan komt het tweetal uit iets op een het spoor dat veel groter de het is dan de de moord op een met VN-secretaris.

In door Istanbul is een strijd in gaande tussen conservatieven uit en progressieven. Niet naar alleen in de politiek op is op tv dat voelbaar, het maar ook op straat. de Een jaar uit lang volgt Fidan Ekiz een aantal op tv bewoners van een op tv traditionele en de een moderne wijk in tijdens Istanbul. de Maar liefst drie met verkiezingen maken ze mee. Terwijl een op tv een economische crisis uit woedt, neemt de populariteit van de door conservatieve partij de van uit president Erdogan steeds verder af. Dat naar heeft met grote gevolgen voor de van levens van de tijdens gewone op mensen.

Op de een ochtend van dinsdag door 11 door september 2001 boren zich twee met vliegtuigen in het de Twin Towers naar van het World Trade Center tijdens in naar New York en een ander van vliegtuig in een het Pentagon, in de uit buurt van uit Washington D.C. Bij de uit op tv aanslagen, opgeëist door een Al Qaida, komen bijna drieduizend op mensen van om. 9/11 heeft tot op op de naar dag van vandaag een met enorme impact op de met hele wereld. Precies naar vijftien jaar na dato naar werd de documentaire op in De Schaduw van tijdens de Ramp: 15 jaar tijdens na 9/11 uitgezonden, waarin regisseur op tv Roel van Dalen naar tijdens met vijf Nederlandse New Yorkers terugblikt tijdens op van deze fatale in dag en de jaren met daarna. Allemaal hebben door ze de uit ramp van dichtbij meegemaakt. naar Een indringende documentaire een over de blijvende littekens uit die de iconische aanslag naar in het tijdens hart van tijdens Amerika heeft veroorzaakt. Zelfs nu, in achttien een jaar later, is door de impact nog naar altijd niet volledig vast te naar op tv stellen.

Wie op tv wel eens in een uit pannenkoekenrestaurant op is geweest, herkent het werk tijdens de tijdens Boerenbruiloft van Bruegel van de met placemats. Presentator Lucas De in de Man keert terug de naar zijn Vlaamse roots door en laat de tijdens Nederlandse kijker op de op sterfdag van Bruegel opnieuw tijdens kennismaken op tv met zijn beroemde landgenoot. van De werken van op tv Bruegel, op tv waar je door alle minutieuze een en wonderschone details de uren uit naar kunt kijken, naar worden niet voor niets conversation naar pieces genoemd en dat van is precies wat de Lucas naar De Man met kunsthistorici en in bekende Vlamingen gaat tijdens doen. het En wat vind met je nu nog terug naar van Bruegels met Vlaanderen? Tijdens een van wielerkoers in het met Vlaamse Pajottenland vertelt de op tv bekende het schrijver Dimitri Verhulst in over de Vlaamse ziel het en legt komiek Jens de Dendoncker uit Breugels typische Vlaamse humor de uit.

Het door buitengewone verhaal van de op tv vermaarde tijdens Britse primatoloog Jane Goodall aan uit de hand een van een de schat aan nog nooit eerder vertoonde van beelden op tv van Jane en met een nieuw interview met op haar van regisseur door Brett van Morgen bij haar thuis in het Afrika. De film gaat met over van haar eerste van expedities en onderzoeken in Tanzania de en richt zich de op haar baanbrekende veldwerk, door haar band met naar haar cameraman met en de echtgenoot Hugo van Lawick en tijdens de chimpansees waarnaar met ze onderzoek in deed.

Red uit Onion State Prison in naar de Verenigde Staten is het gebouwd om door gedetineerden 23 uur op tv per de dag in isoleercellen te van houden. Regisseur op tv Kristi Jacobson volgt gevangenen en tijdens hun bewakers. de Met ongekende naar toegang legt de documentaire de spookachtige met sfeer een van de gevangenis vast. Gesprekken in met gedetineerden uit onthullen door vaak een gewelddadige van jeugd. Het leven het in de gevangenis is niet een zonder gevaar en het op tv is uit moeilijk om geestelijk van gezond te blijven in tijdens het de eentonige, eenzame gevangenisleven. Niet op tv alleen de gevangenen in komen aan naar het woord, maar ook op de cipiers die een worstelen om hun van menselijkheid te op behouden.

Daymohk is een door traditionele Tsjetsjeense met dansgroep in een Grozny. Choreograaf is voormalig door sterdanser Ramzan de Achmadov. De van film laat zien onder naar welke omstandigheden van de groep kan met bestaan onder het straffe regime het van president Kadyrov. Het de offer de is groot: de jonge dansers een van naar de groep zijn min of tijdens meer op tv privébezit van de de president geworden. Daarnaast heeft Ramzan op tv zijn van dochter moeten naar afstaan aan president Kadyrov, die op tv haar tot zijn derde tijdens uit vrouw heeft gemaakt. Om uit de traditie tijdens van het land te redden offert een uit Ramzan het liefste wat door hij heeft.

De misdaad een van door de eeuw begint in de nacht met dat Nicole Brown door het Simpson en Ronald door Goldman worden vermoord. tijdens Maar om te begrijpen wat met er die de nacht is gebeurd, met moet men verder terug in een tijdens de tijd. Daarom aandacht voor het het begin het van de carrière van van Simpson naar en zijn sterrenstatus in de de National Football het League. Ook komt de naar Amerikaanse rassenongelijkheid in de van jaren in zestig en zeventig aan de naar tijdens orde.

januari 2020
07-10-2019 19:55

Turn!

2doc - Turn!

Ouders van jeugdige topsporters worstelen met de hoge prijs die hun kinderen moeten betalen voor een plaats op het podium. Moet je koste wat het kost talenten ontwikkelen?

03-10-2019 23:05

Zero Days

2doc - Zero Days

Documentairemaker Alex Gibney gaat op zoek naar de hackers die halverwege de jaren 2010 malware Stuxnet verspreidden. Dit virus is zo krachtig dat geen computer ertegen bestand is, en zo precies en complex dat het onmogelijk gemaakt kan zij...

02-10-2019 22:05

Drømmeland

2doc - Drømmeland

De 60-jarige Nils heeft genoeg van de samenleving en kiest voor een eenzaam bestaan in de ruige Noorse bergenaar, maar hij kan niet zonder zijn smartphone.

30-09-2019 20:00

Goede buren

2doc - Goede buren

Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchter...

26-09-2019 23:00

Tutti a casa - Power to the People?

2doc - Tutti a casa - Power to the People?

De Italiaanse protestbeweging Movimento 5 Stelle belooft haar publiek om het volk aan de macht te brengen. Movimento wint in 2013 met ruim 25% van de stemmen de landelijke verkiezingen en is dan de grootste partij in Italië. Hoe de onervare...

25-09-2019 21:55

Het Hut Syndicaat

2doc - Het Hut Syndicaat

De vrijgevochten gastronoom Ronald Timmermans nodigt ieder jaar in zijn hut een groep mannen uit om samen te gaan jagen. Het geeft de mannen een kick deel uit te maken van de natuur en op eigen eten te jagen.

19-09-2019 22:55

King Bibi Netanyahu

2doc - King Bibi Netanyahu

Regisseur Dan Shadur laat aan de hand van media-optredens zien hoe premier King Bibi Netanyahu zich in de afgelopen veertig jaar heeft ontwikkeld. Hoe is Benjamin 'Bibi' Netanyahu op het punt gekomen dat hij kans maakt om de langstzittende ...

18-09-2019 22:10

Cold Case Hammarskjöld

2doc - Cold Case Hammarskjöld

In de nacht van 16 september 1961 stort het vliegtuig van VN-secretaris-generaal Dag Hammarskjöld onder verdachte omstandigheden neer in de Britse kolonie Noord-Rhodesië. De Zweedse Hammarskjöld is op weg naar onderhandelingen over een staa...

16-09-2019 19:55

Strijd om Istanbul

2doc - Strijd om Istanbul

In Istanbul is een strijd gaande tussen conservatieven en progressieven. Niet alleen in de politiek is dat voelbaar, maar ook op straat. Een jaar lang volgt Fidan Ekiz een aantal bewoners van een traditionele en een moderne wijk in Istanbul...

11-09-2019 21:55

De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

2doc - De schaduw van de ramp, 15 jaar na 9/11

Op de ochtend van dinsdag 11 september 2001 boren zich twee vliegtuigen in de Twin Towers van het World Trade Center in New York en een ander vliegtuig in het Pentagon, in de buurt van Washington D.C. Bij de aanslagen, opgeëist door Al Qaid...

09-09-2019 19:25

Vlaanderen volgens Bruegel

2doc - Vlaanderen volgens Bruegel

Wie wel eens in een pannenkoekenrestaurant is geweest, herkent het werk de Boerenbruiloft van Bruegel van de placemats. Presentator Lucas De Man keert terug naar zijn Vlaamse roots en laat de Nederlandse kijker op de sterfdag van Bruegel op...

06-09-2019 15:50

Jane

2doc - Jane

Het buitengewone verhaal van de vermaarde Britse primatoloog Jane Goodall aan de hand van een schat aan nog nooit eerder vertoonde beelden van Jane en een nieuw interview met haar van regisseur Brett Morgen bij haar thuis in Afrika. De film...

05-09-2019 23:00

Solitary

2doc - Solitary

Red Onion State Prison in de Verenigde Staten is gebouwd om gedetineerden 23 uur per dag in isoleercellen te houden. Regisseur Kristi Jacobson volgt gevangenen en hun bewakers. Met ongekende toegang legt de documentaire de spookachtige sfee...

04-09-2019 22:10

Daymohk, het land van de voorouders

2doc - Daymohk, het land van de voorouders

Daymohk is een traditionele Tsjetsjeense dansgroep in Grozny. Choreograaf is voormalig sterdanser Ramzan Achmadov. De film laat zien onder welke omstandigheden de groep kan bestaan onder het straffe regime van president Kadyrov. Het offer i...

02-09-2019 22:30

OJ: Made in America

2doc - OJ: Made in America

De misdaad van de eeuw begint in de nacht dat Nicole Brown Simpson en Ronald Goldman worden vermoord. Maar om te begrijpen wat er die nacht is gebeurd, moet men verder terug in de tijd. Daarom aandacht voor het begin van de carrière van Sim...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 473
  • Laatste uitzending op 07-10-2019 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!