Programma gemist?

Het verhaal van op tv de dappere en op tv levendige Palestijne met jongen Muhi het die als gevolg van op tv een uit ernstige auto-immuunziekte al de zijn hele jonge een leven in een Israëlisch tijdens ziekenhuis woont. Muhi zingt door Joodse liedjes en telt met in het het Arabisch. Muhi tijdens blijft sterk, hij is tijdens blijmoedig het en verovert de harten van een Joden én op Palestijnen, ook al op tv laat hij in er geen misverstand over met bestaan: 'Ik op tv ben geen Jood, ik ben een van uit Arabier!'

In de naar kelder voelt de met Oostenrijkse regisseur Ulrich tijdens Seidl op zich vrij. Daar kan hij uit ongeremd zijn obsessies tijdens uitleven. Of het nu van gaat om met het in spelen met een modeltrein een of het afstoffen van nazi-parafernalia, naar om het knuffelen het van met een realistische babypop of uit het de vervullen van sadomasochistische lusten. door Seidl levert met zijn met films kritiek door op de ongemakkelijkste onderwerpen uit uit de westerse het maatschappij. De kelder de staat volgens hem tijdens symbool voor het door Oostenrijkse het onderbewuste, 'een plek van op tv duisternis, een plek tijdens van angst, uit een plek van menselijke afgronden'. het Een van film over menselijke obsessies als van opera-aria's, dure in meubels, mannengrappen, seksualiteit, dadendrang, conditie, van fascisme, het zwepen en naar poppen.

In op tv de zomer met van 2017 treft met een aantal onervaren idealisten elkaar de in de haven door van tijdens Rotterdam. Samen starten ze de voorbereidingen op om met een naar oude, omgebouwde vissersboot door op tv naar de Middellandse op tv Zee te varen en in de het Zuid-Europese wateren de bootvluchtelingen uit op te pikken, van onder de vlag van in een niet-gouvernementele organisatie. De van restauratie tijdens van de boot gaat samen uit met praktische vragen: kunnen de artsen en verpleegkundigen van met straks wel werken in van het visruim op tv en is er een het koelruimte nodig voor de overledenen? de Na een de onstuimige reis naar onder leiding van een eigenzinnige op Rotterdamse van kapitein vaart het op schip de haven van van Malta binnen. Hier komen een de in vrijwilligers aan de boord die de bootvluchtelingen de eerste uit op opvang kunnen bieden. de Daarna kan het echte uit werk beginnen. Al snel worden in nabij de naar Libische van kust de eerste overvolle bootjes uit gespot met mensen door die hun hoop gevestigd uit hebben op tijdens een uit bestaan in Europa. Dit is het het begin tijdens van grote met vreugde en diepe naar wanhoop. Want niet van iedereen wordt gered.

De op Litouwse stad met Visaginas werd in de sovjettijd het gebouwd rond een kerncentrale naar die de nog voor hij goed en in wel in werking op trad werd tijdens gesloten. Uit heel Rusland door waren hoogopgeleide technici op tv naar de het vlindervormige stad gekomen uit om bij te dragen naar in aan een utopie, tijdens die als een zeepbel uit elkaar op spatte. Nu door heerst er hoge werkloosheid naar en uit van integratie in het nieuwe het een Litouwen is geen met sprake. De Russischsprekende bevolking een voelt zich gemarginaliseerd; er is een geen ruimte op tv voor de op tv beleving van hun eigen taal door en cultuur met en dat heeft op ook zijn uitwerking tijdens op de het tolerantie en een de vrijheid van op meningsuiting, kernwaarden van de moderne democratie. van Door de met nieuwe geopolitieke door verhoudingen tussen een de Baltische staten en Rusland moet op naar de Russische minderheid in Litouwen uit zichzelf uit opnieuw uitvinden.

Artis, de oudste door dierentuin van Nederland, met door maakt zich op voor het de toekomst. Kun je in de de 21e eeuw het uit wilde dieren nog wel opsluiten het in de met stad?

De een Canadese actrice en regisseur Sarah het Polley ontdekt de dat het elk familielid een met eigen versie heeft van op haar familiegeschiedenis. De de moeder van Polley verliet tijdens het gezin een op tv tijdje en op had een affaire, waaruit op tv Sarah de geboren werd. Na haar met dood liet zij een van kleurrijke verzameling nabestaanden uit achter, met eigen met versies van de gebeurtenissen. op uit Polley luistert naar de tegenstrijdige antwoorden door die het mensen geven en op tv stelt vast dat deze op tegenstrijdigheden het passen bij haar gecompliceerde, met maar ook liefdevolle op tv familie.

Een miljoen migrantenarbeiders tijdens werken tijdens in Qatar in om de faciliteiten voor het FIFA door van Wereldkampioenschap 2022 te de realiseren. Overdag bouwen ze aan stadions door en 's naar avonds spelen in ze een naar voetbalcompetitie in dezelfde uit stadions, waar straks uit de beste spelers van de naar wereld staan. Het zijn een de door armste mannen uit India, Nepal, op door Bangladesh, de Filippijnen van en Afrika, die in het van rijkste een land van de het wereld komen werken. De van arbeidsomstandigheden zijn slecht het en ze naar leven geïsoleerd in kampen het buiten de stadsgrenzen. op De film volgt het een groep op tv mannen in het Umm Salal Camp op tv die is gekozen tijdens om deel op tv te nemen aan door de Workers Cup, in een voetbaltoernooi voor arbeiders. door Het toernooi wordt op van gesponsord door dezelfde commissie die het het WK 2022 in organiseert.

Tot op op de dag van van vandaag, in meer dan 50 jaar na tijdens de dood van het Jozef in Stalin, zijn de inwoners van door het huidige in Rusland diep in verdeeld over hoe het om te gaan met op tv pijnlijke herinneringen op uit dit verleden. In een een mozaïek van tijdens intieme portretten in spreken gewone Russen openlijk over hun tijdens trauma's, geworteld het in een een gewelddadige geschiedenis.

Muzikale op tv ode aan de door Grande Dame van het Nederlandse naar met levenslied, Willeke Alberti. Documentairemaker Silvia Bromet de is gefascineerd door een de tijdens vrouw die ondanks van de tegenslagen in van haar leven op tv telkens weer rechtop blijft op tv staan. Wat schuilt er op tv achter die stralende lach? van Wat drijft haar door op om nog steeds zoveel op tv op te treden? van Door wie wordt van zij zelf door getroost?

Net als in met tijdens veel andere staten van de VS de is het het voor zedendelinquenten in Florida in verboden van om zich binnen een de straal van 300 meter tijdens van locaties te door vestigen waar van kinderen in de in buurt komen. Daarom wonen op veel zedendelinquenten onder op bruggen of naar in het bos, op of in het het trailerpark tijdens Florida Justitie Transitions, bekend als Pervert met Park. op Het trailerpark is van een privé-initiatief van het de moeder van een uit veroordeelde zedendelinquent. Toen op tv haar zoon geen de geschikte woning kon krijgen op tv toen hij vrijkwam, door naar startte zij het Florida Justice het Transitions trailerpark. Het trailerpark het op tv is de thuisbasis door van 120 veroordeelde uit zedendelinquenten. De naam van het instituut door is op gekozen om te laten zien naar dat er hoop uit is op verandering, met omdat mensen kunnen tijdens veranderen. Maar een is dat naar wel zo naar als het gaat het om seksueel misbruik van kinderen tijdens en uit minderjarigen? De misdaden waar men uit voor is gestraft variëren tijdens van een van klein vergrijp het tot verschrikkelijke uit misdaden. De documentaire volgt het naar dagelijks leven van door de zedendelinquenten en met hun re-integratie in de in maatschappij. van De makers van Pervert het Park proberen de zedendelinquenten tijdens te in begrijpen, zonder hun gedrag goed met te het praten.

Nick uit Bollettieri is een eigenzinnige uit tenniscoach, op die in de jaren tachtig veel in succes had met door zijn aanpak. Zijn naar manier van werken op tv was omstreden, maar op op Bollettieri bracht zijn pupillen een een winnaarsmentaliteit bij en maakte van zo van naar jonge talenten met grote kampioenen, onder wie met Andre Agassi, Monica de Seles, Jim Courier, het Venus and Serena Williams, door Boris door Becker en Mary de Pierce. Interviews met op de 86-jarige door Bollettieri, voormalige pupillen en werknemers worden het afgewisseld met een archiefmateriaal van legendarische de tennismatches. naar Aan het woord komt Boris in Becker, die naar met Bollettieri's hulp zijn door grote door rivaal Agassi wist te uit verslaan. Agassi zelf door werkt niet mee door aan de film. naar Hij weigerde de Bollettieri nog te zien met nadat deze de in samenwerking met hem uit had beëindigd.

Gianfranco Rosi op tv bracht twee jaar door op op op de Sacro Gra (Grande de Raccordo tijdens Anulare), de ringweg een A90 rond Rome, en het schildert de periferie de van het stadsleven de van Rome. een Hij interviewt de mensen uit die leven en werken naar rond de Sacro een Gra. naar Ambulancebroeders haasten zich naar uit een patiënt, vrouwen dansen op tv in een café langs de de weg, het een onderzoeker bestudeert de het palmen die de langs de snelweg groeien uit omdat ze last door tijdens hebben van vraatzuchtige een houtkevers. Een eenzame visser de vist de laatste paling uit het de Tiber, twee op door oude Romeinse prostituees wachten op op hun klanten naar in een tijdens aftandse camper, mensen door verhuren hun villa voor feestjes. De naar ontmoetingen resulteerden in op een liefdesverklaring van aan een Rome.

Een een groep Filipijnse straatjongens uit de tijdens sloppenwijken van Manilla met krijgt een een kans met hun leven voorgoed te veranderen. Maar door lukt naar dat, als je het al jong de ergste trauma's uit hebt opgelopen? Jongens met als Justin (13) in in en Pablo (15), vaak al vanaf de uit hun vierde jaar alleen van op straat, seksueel de misbruikt, verslaafd en mishandeld, in worden een jaar het lang opgevangen in op tv een met rehabilitatiecentrum op een eiland ver een van Manilla. Ze uit leren uit voor zichzelf zorgen, krijgen huishoudelijke tijdens taken en de leren rekening naar te houden met elkaar. In een door paradijselijke omgeving naar maken muziek, spelen en naar sporten ineens op tv een groot van deel van hun leven het uit. De hoop is naar het dat ze weer door zelfvertrouwen krijgen en met hun leven kunnen ombuigen. Is op het mogelijk deze met jongens op tv daadwerkelijk te helpen of is met hun lot door een het op harde dagelijkse leven door in de grote stad hoe dan het ook met bepaald?

De naar Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl uit volgt Duitse en Oostenrijkse op tv jachttoeristen die op uit safari gaan de in Afrika. Sommigen zoeken in de naar trofeeën, anderen willen een genieten van de jacht. de Eva en haar man, door hun naar 20-jarige zoon en uit dochter, en een ouder echtpaar van betaalden grote met sommen geld om met in Afrika bedreigde, wilde een dieren van te schieten. naar De jagers vertellen over naar de enorme emotionele kick in die het met hen geeft om in de trekker over te uit halen met en een groot dier tijdens neer te leggen. Na de elk dodelijk schot feliciteren tijdens met ze elkaar met de door jachtgroet en van poseren voor een foto op tv met het geschoten dier. Daarna met slepen hun het gidsen het de dier weg en tijdens stropen lokale het Afrikaanse werknemers de in kostbare huid.

De op tv Sloveense cultband Laibach het krijgt een een uitnodiging om als eerste rockgroep de ooit te de spelen bij de van festiviteiten rond Onafhankelijkheidsdag in door Noord-Korea. De film met volgt de op bandleden, hun entourage en een kunstenaar/concertorganisator op tv Morten Traavik vanaf de tijdens dag van aankomst tot van aan naar het concert. De in voorbereidingen verlopen moeizaam door een gebrekkige technische naar voorzieningen, onoverbrugbare culturele verschillen een en voortdurende uit bemoeienis van de censors. uit Ondertussen lopen door de internationale spanningen op, wanneer naar propagandaluidsprekers door worden opgesteld aan de grens met op de Zuid-Korea.

augustus 2018
15-08-2018 22:45

Muhi - Generally Temporary

2doc - Muhi - Generally Temporary

Het verhaal van de dappere en levendige Palestijne jongen Muhi die als gevolg van een ernstige auto-immuunziekte al zijn hele jonge leven in een Israëlisch ziekenhuis woont. Muhi zingt Joodse liedjes en telt in het Arabisch. Muhi blijft ste...

02-08-2018 23:35

In the Basement

2doc - In the Basement

In de kelder voelt de Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl zich vrij. Daar kan hij ongeremd zijn obsessies uitleven. Of het nu gaat om het spelen met een modeltrein of het afstoffen van nazi-parafernalia, om het knuffelen van een realistisch...

01-08-2018 22:40

Gangway to a future, vluchtelingen redden op de Middellandse Zee

2doc - Gangway to a future, vluchtelingen redden op de Middellandse Zee

In de zomer van 2017 treft een aantal onervaren idealisten elkaar in de haven van Rotterdam. Samen starten ze de voorbereidingen om met een oude, omgebouwde vissersboot naar de Middellandse Zee te varen en in de Zuid-Europese wateren bootvl...

25-07-2018 22:45

Butterfly city

2doc - Butterfly city

De Litouwse stad Visaginas werd in de sovjettijd gebouwd rond een kerncentrale die nog voor hij goed en wel in werking trad werd gesloten. Uit heel Rusland waren hoogopgeleide technici naar de vlindervormige stad gekomen om bij te dragen aa...

22-07-2018 20:25

Het nieuwe Artis

2doc - Het nieuwe Artis

Artis, de oudste dierentuin van Nederland, maakt zich op voor de toekomst. Kun je in de 21e eeuw wilde dieren nog wel opsluiten in de stad?

19-07-2018 23:30

Stories we tell

2doc - Stories we tell

De Canadese actrice en regisseur Sarah Polley ontdekt dat elk familielid een eigen versie heeft van haar familiegeschiedenis. De moeder van Polley verliet het gezin een tijdje en had een affaire, waaruit Sarah geboren werd. Na haar dood lie...

18-07-2018 22:45

The Workers Cup

2doc - The Workers Cup

Een miljoen migrantenarbeiders werken in Qatar om de faciliteiten voor het FIFA Wereldkampioenschap 2022 te realiseren. Overdag bouwen ze aan stadions en 's avonds spelen ze een voetbalcompetitie in dezelfde stadions, waar straks de beste s...

11-07-2018 22:50

De rode ziel

2doc - De rode ziel

Tot op de dag van vandaag, meer dan 50 jaar na de dood van Jozef Stalin, zijn de inwoners van het huidige Rusland diep verdeeld over hoe om te gaan met pijnlijke herinneringen uit dit verleden. In een mozaïek van intieme portretten spreken ...

08-07-2018 17:15

Telkens weer

2doc - Telkens weer

Muzikale ode aan de Grande Dame van het Nederlandse levenslied, Willeke Alberti. Documentairemaker Silvia Bromet is gefascineerd door de vrouw die ondanks de tegenslagen in haar leven telkens weer rechtop blijft staan. Wat schuilt er achter...

06-07-2018 00:05

Pervert Park

2doc - Pervert Park

Net als in veel andere staten van de VS is het voor zedendelinquenten in Florida verboden om zich binnen een straal van 300 meter van locaties te vestigen waar kinderen in de buurt komen. Daarom wonen veel zedendelinquenten onder bruggen of...

04-07-2018 23:00

Love Means Zero

2doc - Love Means Zero

Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talent...

28-06-2018 23:55

Sacro GRA

2doc - Sacro GRA

Gianfranco Rosi bracht twee jaar door op de Sacro Gra (Grande Raccordo Anulare), de ringweg A90 rond Rome, en schildert de periferie van het stadsleven van Rome. Hij interviewt de mensen die leven en werken rond de Sacro Gra. Ambulancebroed...

27-06-2018 22:55

A Year of Hope

2doc - A Year of Hope

Een groep Filipijnse straatjongens uit de sloppenwijken van Manilla krijgt een kans hun leven voorgoed te veranderen. Maar lukt dat, als je al jong de ergste trauma's hebt opgelopen? Jongens als Justin (13) en Pablo (15), vaak al vanaf hun ...

20-06-2018 23:00

Safari

2doc - Safari

De Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl volgt Duitse en Oostenrijkse jachttoeristen die op safari gaan in Afrika. Sommigen zoeken naar trofeeën, anderen willen genieten van de jacht. Eva en haar man, hun 20-jarige zoon en dochter, en een oud...

15-06-2018 00:00

Liberation Day

2doc - Liberation Day

De Sloveense cultband Laibach krijgt een uitnodiging om als eerste rockgroep ooit te spelen bij de festiviteiten rond Onafhankelijkheidsdag in Noord-Korea. De film volgt de bandleden, hun entourage en kunstenaar/concertorganisator Morten Tr...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 349
  • Laatste uitzending op 15-08-2018 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord