Programma gemist?

Documentaire uit over drie jonge de honkballers die dromen van een in het professionele carrière in Amerika. met Honkbal is een in sport voor fijnproevers. op tv Het gaat niet louter uit om de spanning van van winnen op of verliezen, tijdens de sport zelf kent een magie op tv en een door pracht, die van van iedere wedstrijd in een bijzondere gebeurtenis maakt. De naar kunst op van dit veldspel is op tv de met visuele leidraad voor A op tv Perfect Game. Centraal staat het in 16-jarige talent Phayson naar op Antonia. De buurt in waarin hij woont biedt veel negatieve met tijdens afleiding. Hij heeft al een strafblad op tv en bij met een tweede akkefietje een zullen de door Unicorns hem zonder op tv pardon uit door de club zetten. Ieder van jaar selecteren Amerikaanse scouts nieuw in talent. In 2015 uit is Phayson op voor het eerst oud naar genoeg. op tv Overleeft hij een de honkballoze winter zonder brokken te door maken en naar krijgt hij de in juli 2015 het een contract?

Alles in naar het leven uit van Jolene is heftig. Ze met leeft op chaos tijdens en adrenaline. een 's door Nachts werkt ze achter de van bar in tijdens een stripclub, op haar zestiende van kreeg uit ze haar eerste kind, en het het vier jaar later, van een andere de van man, haar tweede. Haar echte het vader kent op ze niet en de haar stiefvader, tv-persoonlijkheid Keith een Bakker, in verdween ook van de ene een op de andere de dag uit haar op tv leven. En toch wil in Jolene naar niet bij de van pakken neerzitten. op tv Tegen alle verwachtingen in besluit de ze psychologie te op gaan studeren. Jolene is met klaar voor een de de positieve rol in onze samenleving, het maar is de samenleving tijdens ook klaar met voor uit Jolene?

Vier inwoners van in het verwoeste Aleppo, in de ooit doodgewone Syriërs. Allemaal maken met ze de gruwelijke in oorlog van dichtbij mee van en documenteren zij uit met wat ze zien. Over één het ding het zijn ze het de eens: de Syrische revolutie is geen op tv simpel verhaal van van goed de en kwaad. uit Ze geloven in de uit revolutie en verzetten zich tijdens vol geestdrift tegen het tijdens regime uit van Assad. Om vervolgens te tijdens ontdekken hoe anderen van met van de opstand aan de met haal tijdens gaan, wereldleiders net zo met goed als op tv religieuze fanaten. Beelden van een stad naar op tv in puin worden ondersteund in door een klaagzang in van treurende vrouwenstemmen. Zij op tv bezingen de met tragedie van de revolutie met en de oorlog. tijdens Een indringend inzicht door in de verloren dromen door van met mannen die geloofden in een op nieuwe in lente voor Syrië, met maar bedrogen naar uitkwamen.

In 2010 maakte door Nederland in de langste staking mee sinds met met 1933. De Nederlandse schoonmakers legden de het uit werk neer en werden zichtbaar uit voor iedereen. het Ze richtten na deze een actie een eigen parlement op tv op: vijftig in schoonmakers die voortaan uit hun naar belangen behartigen. Een paar de keer per jaar van vergaderen deze uit schoonmakende parlementsleden, verkozen door tijdens hun duizenden de collega's, over hun dagelijks werk, uit hun arbeidsomstandigheden op en over hun een inzet bij cao-onderhandelingen. In Het uit een Schoonmakersparlement volgt Leon Verdonschot vier de schoonmakers (Nadine, Solomon, door Tim en uit Khadija) een jaar lang met tijdens een hun werk, thuis en tijdens parlementszittingen de en een acties, op weg naar een naar nieuwe cao. op Een uniek op tv document van ware door emancipatie.

Vier met jaar lang worden uit de adoptieperikelen rond een het Ethiopisch op tv en een Deens een echtpaar en hun kinderen gevolgd, naar waarmee in een andere kant van adoptie tijdens wordt blootgelegd. tijdens Achter de droom van een door op tv beter leven voor alle betrokkenen blijkt tijdens een andere naar realiteit schuil te gaan. naar Dit naar is het schrijnende verhaal de van de Ethiopische Masho een en op haar broertje die op door hun biologische met ouders ter adoptie een zijn afgestaan. De uit ouders hebben hiv van en krijgen tijdens van de dokters te horen dat het in ze niet lang meer te uit leven een hebben, waarop ze besluiten hun door twee jongste kinderen in te laten adopteren. door Ze doen het door alleen van op voorwaarde dat ze uit contact kunnen tijdens houden met hun door kinderen en dat zijzelf ook een uit soort van familie van worden naar van de uit Deense adoptieouders. Ook de Deense adoptieouders in weten dat door de biologische ouders niet naar lang op tv meer zullen leven en zijn in na uit jaren wachten heel van blij dat ze Masho en naar in haar broertje mogen ophalen. het Zij weten niets van op de de verwachte nieuwe familiebanden, maar ze op willen zeker de biologische het ouders op een de naar hoogte houden van het wel de en op tv wee van de tijdens kinderen. En daar gaat het op tv mis, het adoptiebureau tijdens zit tussen de op beide ouders in en in geeft van naar beide kanten toe geen uit duidelijke op informatie. Hoe loopt deze door droom uit voor een beter leven van af voor alle uit betrokkenen?

Aziz, in Mohamad en tijdens Hamoud, drie jongemannen achter de de goed geïnformeerde burgerjournalistengroep op tv 'Raqqa is Being Slaughtered de Silently', staan van op naar de dodenlijst van IS vanwege hun met online berichtgeving het over de terreurbeweging. de Een observerende naar documentaire die laat naar zien hoe van gewone jongens actief met werden in een mediaoorlog, naar nadat hun Syrische thuisstad het Raqqa door IS de werd op tv uitgeroepen tot hoofdstad van het kalifaat een en veranderde het in op tv een spookstad. Schokkend verslag over op moed, angst, extremisme en het het terreur, verzet plegen en leven in tijdens naar ballingschap.

Eind 2015 in staan op de twee uit Brazilië geadopteerde met broers Admilson in (29) en Marcos in (28) voor de door rechtbank in Assen. de Ze worden het verdacht van een gruwelijke driedubbele in roofmoord. Het Openbaar in Ministerie op tv eist levenslang voor de broers, de uit verdediging pleit voor naar tbs uit met dwangverpleging. Filmmakers Maria Mok van en Meral uit Uslu volgen beide tijdens kampen in een adembenemend naar juridisch tijdens steekspel.

Aan de vooravond een van de Hongaarse een Parlementsverkiezingen op zondag van 8 april door volgt door deze film de pogingen van de door naar solidariteitsbeweging 'De stad met is voor Iedereen' om de in gevolgen te verzachten van van het onbarmhartige van Hongaarse overheidsbeleid, uit dat dakloosheid tijdens strafbaar stelt en het arme inwoners op die op tv manier afhankelijk maakt van de naar hulp een van goedwillende het burgers.

De in 8-jarige Jonathan is autistisch tijdens en kan door op tv zijn ongeremde naar gedrag maar moeilijk contact maken tijdens de met leeftijdgenoten. Dan ontmoet door hij KASPAR, een met robot die op speciaal ontworpen is om van autistische kinderen het sociaal wenselijk gedrag aan te op tv leren. de Zullen Jonathan en KASPAR vrienden op worden?

Op naar 4 april 2018 is op tv het vijftig jaar geleden een op dat ds. Martin het Luther King werd het doodgeschoten in het Amerikaanse Memphis. door King is door zijn het geweldloze op tv verzet tegen de verdeling van uit blank en van zwart een in inspiratiebron voor velen. In met deze documentaire gaat op tv Harcourt Klinefelter, voormalig op persvoorlichter van op Martin Luther de King, terug naar Amerika het waar hij met strijdmakkers van op tv toen herinneringen tot tijdens leven de brengt.

Op 6 mei een 1945 vonden soldaten van van op het Amerikaanse leger in door het huis van Heinrich naar Himmler, de leider met van de naar SS, in honderden brieven, documenten, op tv dagboeken en foto's. Aan de hand in naar van deze persoonlijke met geschriften en foto's uit uit zijn privéleven wordt een op beeld op geschetst van het leven van in een van de hoogstgeplaatste op nazi's. van Een inkijk in de idealen, tijdens plannen en door de met geheimen van deze SS-commandant en architect een van de met Holocaust. Waar kwamen zijn in denkbeelden vandaan? Welke van ervaringen, ideeën en uit emoties hebben hem het veranderd in op de een genadeloze 'architect van de Holocaust'? Hoe in zagen zijn met vrouw Margarete, zijn tijdens dochter Gudrun en tijdens zijn tijdens maîtresse Hedwig hem? En hoe in zag hij de zichzelf?

Op zijn 30e naar verjaardag ontvangt uit Tom Fassaert op een geheimzinnige een uitnodiging van zijn 95-jarige het grootmoeder Marianne het uit Zuid Afrika. Het het is het begin van een uit emotionele uit zoektocht naar in de verstoorde relaties met binnen zijn familie.

De verhalen van tijdens zes door Utrechters, elk met een andere op achtergrond en op (geloofs)overtuiging. met Hoe denken zij over de uit dood en door wat daar mogelijk op volgt, op en hoe bepalend het is tijdens dat voor hun leven? In de deze documentaire worden de deze portretten verweven een met op tv een eigentijds requiem tijdens dat op basis van op hun levensverhalen met is geschreven, uitgevoerd door Het op tv het Nederlands Kamerkoor, Ensemble Insomnio, STUT een en Zangschool uit Utrecht.

Volgens op Mark Rutte voert Vladimir Poetin in via het een internet een op tv oorlog tegen Europa en tijdens is ook Nederland doelwit. tijdens Waaruit op bestaat die Russische agressie op op het wereldwijde met web? naar En hoe hard is met het bewijs? Human zocht het in Parijs, uit Gotenburg, Moskou en op tv Amsterdam naar door frontlinies in de nieuwe een ondergrondse oorlogsvoering. In 2015 ging tijdens de een Franse zender TV5Monde op uit zwart. op Aanhangers van IS eisten de aanval van op, maar inmiddels tijdens blijkt op tv het spoor van de tijdens daders naar een Moskou te leiden. In op tv Gotenburg door wordt duidelijk dat naar Rusland zich niet beperkt de tot digitale oorlogsvoering. op De Zweedse tijdens veiligheidsdienst Säpo waarschuwt uit voor infiltranten. Egor Putilov, van een in Rusland geboren met Zweed, schopt het het tot fractiemedewerker een in het Zweedse op tv parlement. Ondertussen met publiceert hij in vrijwel een elke grote Zweedse uit krant, telkens onder op een valse naam. in Een vastgoeddeal met een tijdens schimmige Russische de zakenman kost op hem uiteindelijk de kop. Ook met Nederland gaat niet vrijuit, de ons land door blijkt een een springplank te zijn voor het Russische op hackers.

Op met 18 maart het as. is het precies twee op tv jaar geleden uit dat de op tv EU-Turkije-deal werd ondertekend, een noodzakelijk de kwaad volgens op sommigen, een duivelspact volgens anderen. in met De overeenkomst moest een uit eind maken tijdens aan de stroom van vluchtelingen die in tijdens het najaar van 2015 tussen de van Turkse en de naar Griekse kust een op zoek naar veiligheid uit tijdens en een beter het bestaan dagelijks de verdrinkingsdood van riskeerde. Hoog tijd voor een de kritische analyse over naar de een effectiviteit van de op deal.

juli 2018
25-04-2018 23:00

A Perfect Game

2doc - A Perfect Game

Documentaire over drie jonge honkballers die dromen van een professionele carrière in Amerika. Honkbal is een sport voor fijnproevers. Het gaat niet louter om de spanning van winnen of verliezen, de sport zelf kent een magie en een pracht, ...

23-04-2018 21:00

Jolene

2doc - Jolene

Alles in het leven van Jolene is heftig. Ze leeft op chaos en adrenaline. 's Nachts werkt ze achter de bar in een stripclub, op haar zestiende kreeg ze haar eerste kind, en vier jaar later, van een andere man, haar tweede. Haar echte vader ...

18-04-2018 23:05

A Stranger Came to Town

2doc - A Stranger Came to Town

Vier inwoners van het verwoeste Aleppo, ooit doodgewone Syriërs. Allemaal maken ze de gruwelijke oorlog van dichtbij mee en documenteren zij wat ze zien. Over één ding zijn ze het eens: de Syrische revolutie is geen simpel verhaal van goed ...

16-04-2018 21:00

Het Schoonmakersparlement

2doc - Het Schoonmakersparlement

In 2010 maakte Nederland de langste staking mee sinds 1933. De Nederlandse schoonmakers legden het werk neer en werden zichtbaar voor iedereen. Ze richtten na deze actie een eigen parlement op: vijftig schoonmakers die voortaan hun belangen...

13-04-2018 00:05

Mercy Mercy

2doc - Mercy Mercy

Vier jaar lang worden de adoptieperikelen rond een Ethiopisch en een Deens echtpaar en hun kinderen gevolgd, waarmee een andere kant van adoptie wordt blootgelegd. Achter de droom van een beter leven voor alle betrokkenen blijkt een andere ...

11-04-2018 23:05

City of Ghosts

2doc - City of Ghosts

Aziz, Mohamad en Hamoud, drie jongemannen achter de goed geïnformeerde burgerjournalistengroep 'Raqqa is Being Slaughtered Silently', staan op de dodenlijst van IS vanwege hun online berichtgeving over de terreurbeweging. Een observerende d...

09-04-2018 20:55

De zaak gebroeders R.

2doc - De zaak gebroeders R.

Eind 2015 staan de twee uit Brazilië geadopteerde broers Admilson (29) en Marcos (28) voor de rechtbank in Assen. Ze worden verdacht van een gruwelijke driedubbele roofmoord. Het Openbaar Ministerie eist levenslang voor de broers, de verded...

06-04-2018 00:10

Hongarije, geen land voor arme mensen

2doc - Hongarije, geen land voor arme mensen

Aan de vooravond van de Hongaarse Parlementsverkiezingen op zondag 8 april volgt deze film de pogingen van de solidariteitsbeweging 'De stad is voor Iedereen' om de gevolgen te verzachten van het onbarmhartige Hongaarse overheidsbeleid, dat...

04-04-2018 22:55

Scenario's voor een normaal leven

2doc - Scenario's voor een normaal leven

De 8-jarige Jonathan is autistisch en kan door zijn ongeremde gedrag maar moeilijk contact maken met leeftijdgenoten. Dan ontmoet hij KASPAR, een robot die speciaal ontworpen is om autistische kinderen sociaal wenselijk gedrag aan te leren....

02-04-2018 21:00

In de schaduw van King

2doc - In de schaduw van King

Op 4 april 2018 is het vijftig jaar geleden dat ds. Martin Luther King werd doodgeschoten in het Amerikaanse Memphis. King is door zijn geweldloze verzet tegen de verdeling van blank en zwart een inspiratiebron voor velen. In deze documenta...

22-03-2018 23:55

The Decent One

2doc - The Decent One

Op 6 mei 1945 vonden soldaten van het Amerikaanse leger in het huis van Heinrich Himmler, de leider van de SS, honderden brieven, documenten, dagboeken en foto's. Aan de hand van deze persoonlijke geschriften en foto's uit zijn privéleven w...

21-03-2018 23:45

A family affair

2doc - A family affair

Op zijn 30e verjaardag ontvangt Tom Fassaert een geheimzinnige uitnodiging van zijn 95-jarige grootmoeder Marianne uit Zuid Afrika. Het is het begin van een emotionele zoektocht naar de verstoorde relaties binnen zijn familie.

20-03-2018 23:00

Waarheen leidt de weg?

2doc - Waarheen leidt de weg?

De verhalen van zes Utrechters, elk met een andere achtergrond en (geloofs)overtuiging. Hoe denken zij over de dood en wat daar mogelijk op volgt, en hoe bepalend is dat voor hun leven? In deze documentaire worden deze portretten verweven m...

19-03-2018 21:00

Schimmenspel - Poetins onzichtbare oorlog

2doc - Schimmenspel - Poetins onzichtbare oorlog

Volgens Mark Rutte voert Vladimir Poetin via het internet een oorlog tegen Europa en is ook Nederland doelwit. Waaruit bestaat die Russische agressie op het wereldwijde web? En hoe hard is het bewijs? Human zocht in Parijs, Gotenburg, Mosko...

14-03-2018 23:20

De Deal

2doc - De Deal

Op 18 maart as. is het precies twee jaar geleden dat de EU-Turkije-deal werd ondertekend, een noodzakelijk kwaad volgens sommigen, een duivelspact volgens anderen. De overeenkomst moest een eind maken aan de stroom vluchtelingen die in het ...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 342
  • Laatste uitzending op 11-07-2018 om 22:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord