Programma gemist?

Het een verhaal van de dappere en op tv levendige Palestijne in jongen Muhi die als uit gevolg met van een ernstige auto-immuunziekte al de de zijn hele jonge leven in een tijdens Israëlisch ziekenhuis van woont. Muhi zingt op tv Joodse liedjes uit en telt in tijdens het Arabisch. Muhi blijft sterk, op op hij is blijmoedig en verovert de in harten van de Joden én het Palestijnen, ook van al laat hij een er geen misverstand over in bestaan: 'Ik uit ben geen Jood, ik ben met een door Arabier!'

In de kelder met voelt de op tv Oostenrijkse regisseur het Ulrich Seidl zich vrij. naar Daar de kan hij ongeremd door zijn obsessies uitleven. Of door het nu gaat om met het spelen een met een modeltrein of met het afstoffen van een nazi-parafernalia, om de het knuffelen van een realistische in babypop of van het vervullen van op sadomasochistische het lusten. Seidl levert op met zijn films kritiek op de op tv naar ongemakkelijkste onderwerpen uit de de westerse maatschappij. De kelder uit staat volgens hem symbool naar voor door het Oostenrijkse onderbewuste, 'een uit plek door van duisternis, een plek van op tv angst, een plek uit van uit menselijke afgronden'. Een film over op menselijke obsessies in als opera-aria's, dure meubels, mannengrappen, op seksualiteit, dadendrang, conditie, het fascisme, zwepen tijdens en een poppen.

In de de zomer tijdens van 2017 treft een aantal op tv onervaren idealisten elkaar naar in de haven tijdens van Rotterdam. door Samen starten ze tijdens de voorbereidingen om met het een oude, omgebouwde vissersboot uit naar de in Middellandse Zee te varen het en met in de Zuid-Europese wateren een bootvluchtelingen met op te pikken, op onder de vlag het van een niet-gouvernementele door organisatie. De restauratie van met de boot gaat samen met de praktische vragen: door kunnen artsen en verpleegkundigen op straks een wel werken in een het visruim uit en is er een koelruimte een nodig voor de overledenen? van Na een onstuimige van in reis onder leiding met van een eigenzinnige Rotterdamse naar kapitein vaart het schip de een haven de van Malta de binnen. Hier komen met de vrijwilligers aan boord in die de bootvluchtelingen de de eerste opvang de kunnen bieden. Daarna met kan het echte de werk beginnen. tijdens Al snel worden uit nabij de Libische kust de in eerste met overvolle bootjes gespot met mensen die in hun van hoop gevestigd hebben van op een bestaan in Europa. op tv Dit het is het begin de van grote vreugde de en diepe wanhoop. met Want niet op tv iedereen wordt gered.

De met Litouwse stad Visaginas werd in tijdens de sovjettijd met gebouwd rond de een kerncentrale die nog naar voor hij goed op tv en naar wel in werking trad werd gesloten. uit op tv Uit heel Rusland waren hoogopgeleide technici op tv naar de vlindervormige door stad gekomen uit om bij te van dragen aan een een utopie, op die als een zeepbel het uit elkaar spatte. Nu heerst naar uit er hoge werkloosheid en een van integratie in op het nieuwe Litouwen de is geen sprake. De Russischsprekende in tijdens bevolking voelt zich gemarginaliseerd; van er is geen ruimte voor het de de beleving van hun eigen in taal en op tv cultuur en de dat heeft ook zijn uit uitwerking op de van tolerantie en de vrijheid van op meningsuiting, het kernwaarden van de uit moderne democratie. Door de nieuwe door geopolitieke verhoudingen tijdens tussen de Baltische het staten en Rusland met moet de in Russische minderheid in Litouwen door zichzelf opnieuw het uitvinden.

Artis, in de oudste dierentuin een van Nederland, de maakt zich op voor de in toekomst. Kun je in naar de 21e uit eeuw wilde met dieren nog wel opsluiten het in de met stad?

De naar Canadese actrice naar en regisseur Sarah Polley ontdekt naar dat elk familielid een door eigen versie heeft met een van haar familiegeschiedenis. De moeder van tijdens Polley verliet het door gezin een tijdje door en tijdens had een affaire, waaruit Sarah door geboren het werd. Na door haar dood liet zij uit een kleurrijke verzameling nabestaanden achter, op met eigen een versies van naar de gebeurtenissen. uit Polley luistert naar het de tegenstrijdige antwoorden die mensen geven de tijdens en stelt vast dat met deze tegenstrijdigheden passen bij haar op tv gecompliceerde, maar op tv ook op liefdevolle familie.

Een miljoen van migrantenarbeiders werken in Qatar tijdens om de uit faciliteiten voor naar het FIFA Wereldkampioenschap een 2022 te realiseren. uit Overdag bouwen ze met aan stadions en 's avonds een op tv spelen ze een door voetbalcompetitie in dezelfde stadions, waar op straks tijdens de beste spelers van de wereld tijdens het staan. Het zijn de uit armste mannen uit India, van Nepal, Bangladesh, de het Filippijnen en Afrika, die op tv in het een rijkste land van de de wereld in komen werken. De arbeidsomstandigheden zijn het slecht en uit ze leven geïsoleerd naar in van kampen buiten de stadsgrenzen. De tijdens film volgt met een groep op tv mannen in het Umm Salal het Camp die is naar gekozen naar om deel te op nemen aan de de Workers Cup, een voetbaltoernooi voor in arbeiders. een Het toernooi wordt gesponsord door dezelfde de commissie door die het een WK 2022 organiseert.

Tot door op de dag op tv van vandaag, van meer dan 50 jaar na het de door dood van Jozef Stalin, tijdens zijn de inwoners in van het huidige Rusland een diep verdeeld over hoe naar naar om te gaan van met pijnlijke herinneringen met uit dit verleden. In een tijdens mozaïek van uit intieme portretten spreken gewone Russen met op openlijk over hun trauma's, geworteld in tijdens uit een gewelddadige geschiedenis.

Muzikale ode met aan de Grande naar Dame in van het Nederlandse levenslied, Willeke het Alberti. Documentairemaker Silvia een Bromet is het gefascineerd door de uit vrouw die de ondanks de tegenslagen in haar leven van naar telkens weer rechtop blijft met staan. Wat schuilt er tijdens achter op die stralende lach? van Wat drijft haar om het nog steeds zoveel door op te in treden? Door wie wordt tijdens zij zelf in getroost?

Net als in met veel in andere staten van op tv de VS door is het voor zedendelinquenten in Florida op tv verboden het om zich binnen een tijdens straal van 300 uit meter van locaties te op vestigen waar uit kinderen in de buurt naar komen. door Daarom wonen veel zedendelinquenten onder het uit bruggen of in met het bos, of in van het trailerpark Florida Justitie het Transitions, bekend als Pervert het Park. Het met trailerpark is een privé-initiatief door het van de moeder naar van een veroordeelde zedendelinquent. Toen op tv haar met zoon geen geschikte woning kon door krijgen toen het hij vrijkwam, op tv startte zij het de Florida Justice Transitions trailerpark. het Het trailerpark is de thuisbasis tijdens van 120 veroordeelde op tv op tv zedendelinquenten. De naam van het instituut met is gekozen om met te door laten zien dat er hoop door is door op verandering, omdat mensen kunnen naar veranderen. een Maar is dat wel zo met als tijdens het gaat om seksueel het misbruik op tv van kinderen en minderjarigen? De met misdaden waar men voor in is gestraft variëren met van op een klein vergrijp tot uit verschrikkelijke misdaden. door De documentaire volgt van het dagelijks leven van de in in zedendelinquenten en hun re-integratie door in de maatschappij. De makers op tijdens van Pervert Park proberen van de zedendelinquenten te op begrijpen, zonder hun door gedrag goed te de praten.

Nick Bollettieri uit is een eigenzinnige het tenniscoach, die in een de jaren tachtig met veel succes had met de zijn aanpak. van Zijn manier van met werken was omstreden, tijdens maar Bollettieri bracht de zijn het pupillen een winnaarsmentaliteit bij uit en maakte zo een van jonge een talenten grote kampioenen, onder wie met Andre Agassi, op tv Monica Seles, tijdens Jim Courier, Venus and op Serena Williams, Boris Becker door en Mary Pierce. Interviews in met de 86-jarige tijdens van Bollettieri, voormalige pupillen en door werknemers worden in afgewisseld met archiefmateriaal uit van legendarische tennismatches. Aan het woord een komt Boris Becker, op die met met Bollettieri's hulp zijn grote op tv door rivaal Agassi wist te verslaan. Agassi door het zelf werkt niet uit mee aan de film. Hij weigerde op Bollettieri nog te uit zien nadat deze tijdens de samenwerking met met hem de had beëindigd.

Gianfranco op Rosi bracht tijdens twee jaar door van op de Sacro Gra (Grande op Raccordo Anulare), de in ringweg A90 rond uit Rome, en schildert tijdens de periferie op van het stadsleven van Rome. op Hij de interviewt de mensen die tijdens leven tijdens en werken rond de Sacro Gra. de Ambulancebroeders haasten zich van naar een patiënt, op tv vrouwen dansen in op tv een een café langs de weg, een tijdens tijdens onderzoeker bestudeert de palmen die langs uit de naar snelweg groeien omdat ze last van hebben van vraatzuchtige van houtkevers. Een eenzame naar in visser vist de uit laatste paling uit de Tiber, twee van oude door Romeinse prostituees wachten op hun het klanten in met een aftandse camper, mensen op tv verhuren hun villa de voor met feestjes. De ontmoetingen resulteerden naar in een liefdesverklaring de aan tijdens Rome.

Een groep Filipijnse tijdens straatjongens uit tijdens de sloppenwijken van op tv Manilla krijgt uit een kans hun leven voorgoed op te veranderen. naar Maar lukt de dat, als je al op tv jong de naar ergste trauma's hebt opgelopen? door Jongens als Justin naar (13) in en Pablo (15), vaak al door vanaf hun uit vierde jaar alleen op naar straat, seksueel misbruikt, verslaafd in op en mishandeld, worden een tijdens jaar lang opgevangen in een uit rehabilitatiecentrum op een de eiland ver van de Manilla. Ze met leren voor zichzelf zorgen, in krijgen huishoudelijke taken in en van leren rekening door te houden met elkaar. In een het het paradijselijke omgeving maken uit muziek, spelen en sporten ineens door een groot deel van de hun op tv leven uit. door De hoop is dat ze weer door zelfvertrouwen krijgen en door hun leven kunnen op ombuigen. Is van het in mogelijk deze jongens door daadwerkelijk te helpen of is de hun lot door naar het harde dagelijkse uit leven in de de grote stad hoe dan van ook met bepaald?

De Oostenrijkse regisseur op tv Ulrich Seidl uit volgt Duitse met en Oostenrijkse jachttoeristen een die op safari de gaan in Afrika. met Sommigen zoeken naar het trofeeën, anderen willen genieten van naar de jacht. Eva door en haar met man, hun 20-jarige tijdens zoon en in dochter, en een het ouder echtpaar betaalden grote sommen op tv geld om in in in Afrika bedreigde, wilde dieren te schieten. een in De jagers vertellen over de enorme op emotionele de kick die het hen geeft in om de een trekker over te halen door en een een groot met dier neer te de leggen. Na elk dodelijk schot feliciteren naar een ze elkaar met van de jachtgroet en poseren met voor een foto met uit het geschoten dier. naar Daarna slepen hun naar gidsen het uit dier weg en stropen het lokale Afrikaanse werknemers de de kostbare door huid.

De Sloveense naar cultband Laibach krijgt een een uitnodiging om naar als eerste rockgroep tijdens ooit te spelen bij tijdens de uit festiviteiten rond Onafhankelijkheidsdag door in Noord-Korea. het De film volgt de tijdens bandleden, hun van entourage en kunstenaar/concertorganisator Morten Traavik vanaf uit de een dag van aankomst tot tijdens aan naar het concert. De voorbereidingen verlopen tijdens moeizaam door door gebrekkige technische voorzieningen, onoverbrugbare in culturele in verschillen en voortdurende bemoeienis een van de op censors. Ondertussen lopen de internationale spanningen tijdens uit op, wanneer propagandaluidsprekers worden opgesteld aan van op tv de grens met op Zuid-Korea.

november 2018
15-08-2018 22:45

Muhi - Generally Temporary

2doc - Muhi - Generally Temporary

Het verhaal van de dappere en levendige Palestijne jongen Muhi die als gevolg van een ernstige auto-immuunziekte al zijn hele jonge leven in een Israëlisch ziekenhuis woont. Muhi zingt Joodse liedjes en telt in het Arabisch. Muhi blijft ste...

02-08-2018 23:35

In the Basement

2doc - In the Basement

In de kelder voelt de Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl zich vrij. Daar kan hij ongeremd zijn obsessies uitleven. Of het nu gaat om het spelen met een modeltrein of het afstoffen van nazi-parafernalia, om het knuffelen van een realistisch...

01-08-2018 22:40

Gangway to a future, vluchtelingen redden op de Middellandse Zee

2doc - Gangway to a future, vluchtelingen redden op de Middellandse Zee

In de zomer van 2017 treft een aantal onervaren idealisten elkaar in de haven van Rotterdam. Samen starten ze de voorbereidingen om met een oude, omgebouwde vissersboot naar de Middellandse Zee te varen en in de Zuid-Europese wateren bootvl...

25-07-2018 22:45

Butterfly city

2doc - Butterfly city

De Litouwse stad Visaginas werd in de sovjettijd gebouwd rond een kerncentrale die nog voor hij goed en wel in werking trad werd gesloten. Uit heel Rusland waren hoogopgeleide technici naar de vlindervormige stad gekomen om bij te dragen aa...

22-07-2018 20:25

Het nieuwe Artis

2doc - Het nieuwe Artis

Artis, de oudste dierentuin van Nederland, maakt zich op voor de toekomst. Kun je in de 21e eeuw wilde dieren nog wel opsluiten in de stad?

19-07-2018 23:30

Stories we tell

2doc - Stories we tell

De Canadese actrice en regisseur Sarah Polley ontdekt dat elk familielid een eigen versie heeft van haar familiegeschiedenis. De moeder van Polley verliet het gezin een tijdje en had een affaire, waaruit Sarah geboren werd. Na haar dood lie...

18-07-2018 22:45

The Workers Cup

2doc - The Workers Cup

Een miljoen migrantenarbeiders werken in Qatar om de faciliteiten voor het FIFA Wereldkampioenschap 2022 te realiseren. Overdag bouwen ze aan stadions en 's avonds spelen ze een voetbalcompetitie in dezelfde stadions, waar straks de beste s...

11-07-2018 22:50

De rode ziel

2doc - De rode ziel

Tot op de dag van vandaag, meer dan 50 jaar na de dood van Jozef Stalin, zijn de inwoners van het huidige Rusland diep verdeeld over hoe om te gaan met pijnlijke herinneringen uit dit verleden. In een mozaïek van intieme portretten spreken ...

08-07-2018 17:15

Telkens weer

2doc - Telkens weer

Muzikale ode aan de Grande Dame van het Nederlandse levenslied, Willeke Alberti. Documentairemaker Silvia Bromet is gefascineerd door de vrouw die ondanks de tegenslagen in haar leven telkens weer rechtop blijft staan. Wat schuilt er achter...

06-07-2018 00:05

Pervert Park

2doc - Pervert Park

Net als in veel andere staten van de VS is het voor zedendelinquenten in Florida verboden om zich binnen een straal van 300 meter van locaties te vestigen waar kinderen in de buurt komen. Daarom wonen veel zedendelinquenten onder bruggen of...

04-07-2018 23:00

Love Means Zero

2doc - Love Means Zero

Nick Bollettieri is een eigenzinnige tenniscoach, die in de jaren tachtig veel succes had met zijn aanpak. Zijn manier van werken was omstreden, maar Bollettieri bracht zijn pupillen een winnaarsmentaliteit bij en maakte zo van jonge talent...

28-06-2018 23:55

Sacro GRA

2doc - Sacro GRA

Gianfranco Rosi bracht twee jaar door op de Sacro Gra (Grande Raccordo Anulare), de ringweg A90 rond Rome, en schildert de periferie van het stadsleven van Rome. Hij interviewt de mensen die leven en werken rond de Sacro Gra. Ambulancebroed...

27-06-2018 22:55

A Year of Hope

2doc - A Year of Hope

Een groep Filipijnse straatjongens uit de sloppenwijken van Manilla krijgt een kans hun leven voorgoed te veranderen. Maar lukt dat, als je al jong de ergste trauma's hebt opgelopen? Jongens als Justin (13) en Pablo (15), vaak al vanaf hun ...

20-06-2018 23:00

Safari

2doc - Safari

De Oostenrijkse regisseur Ulrich Seidl volgt Duitse en Oostenrijkse jachttoeristen die op safari gaan in Afrika. Sommigen zoeken naar trofeeën, anderen willen genieten van de jacht. Eva en haar man, hun 20-jarige zoon en dochter, en een oud...

15-06-2018 00:00

Liberation Day

2doc - Liberation Day

De Sloveense cultband Laibach krijgt een uitnodiging om als eerste rockgroep ooit te spelen bij de festiviteiten rond Onafhankelijkheidsdag in Noord-Korea. De film volgt de bandleden, hun entourage en kunstenaar/concertorganisator Morten Tr...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

2doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc bij 2doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc. Heb je een uitzending van 2doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc gemist

Onder de noemer 2doc zijn op Nederland 2 voortaan wekelijks boeiende documentaires te bewonderen. De zender wil zo meer aandacht voor het genre. De maandagavond wordt sterker dan ooit geprofileerd als documentaire-avond, met wekelijks een nieuwe primetime documentaire om 21.00 uur.

Uitzending gemist van 2doc? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 12-11-2018 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord