Programma gemist?

Epa Mwenedata en naar het zijn vrouw Violette willen in Kigali de twee lokalen met in toiletten uit en een op tv speelplaats bouwen voor zestig kinderen en op hun het ouders.

Het personeel in van het Macha Mission met Hospital in het tijdens tijdens zuiden van Zambia wil uit graag zoveel mogelijk mensen uit met een oogprobleem van helpen. Dankzij hulp van uit de stichting Eye van for Zambia kon naar het uit ziekenhuis een in kleine oogafdeling openen en kan tijdens een van het de specialistisch verpleegkundigen binnenkort op tv zelfstandig van staaroperaties uitvoeren. Maar het door ziekenhuis wil tijdens ook graag medische instrumenten de aanschaffen.

Geen door enkel huis in Kinshasa heeft de een waterleiding. Er op tv is zelfs geen het waterput in de naar van buurt. De Congolese organisatie Water for uit All in in Congo heeft samen het met de de Nederlandse stichting Hart tijdens en Handen in in Aktie een goede op tv oplossing: het bouwen van op tv regenwatertanks.

Boeren in het Bolivia ondervinden steeds uit meer de gevolgen met van de verandering van op tv het klimaat. op tv De een Nederlandse stichting Samay en de Boliviaanse in organisatie Voserdem door komen de boeren te het hulp met met vernieuwende landbouwtechnieken. op Zo wordt de de landbouwers geleerd om in 'agroforestry' toe te passen: op door landbouwgrond worden fruitbomen op tv en loofbomen geplant. met een De wortels van de bomen houden in de grond uit beter vast een en de bladeren de zorgen voor een op tv betere bodemkwaliteit. door Daarnaast wordt het water van uit de door bergen beter opgevangen door van de aanleg van kanalen een en reservoirs. op Irrigatiesystemen zorgen ervoor dat er naar geen druppel verloren op tv in gaat.

Bij goed agrarisch op onderwijs hoort in ook les in tijdens het houden het van kippen. Een van vakschool in van Namibië vraagt hulp bij het opzetten een van een leerproject naar kippenhouden. Om uit het in uit de klas daarnaast tijdens een beetje uit op te houden met buitentemperaturen tijdens van meer dan veertig in graden, wil de een schoolleiding door ook graag airco's op aanschaffen.

Dr. met Sophea Long is een arts tijdens naar die samen met vijf collega's tijdens een eigen kliniek uit in op tv Phnom Penh is begonnen. uit Hun doel: het helpen van door de armen. De naar bovenste etage van van zijn het kliniek is naar gereserveerd voor jongeren die op gemotiveerd zijn om een te leren, op tv maar niet de kansen hebben in gekregen om dat het te doen. Hun onderkomen door moet nodig opgeknapt tijdens naar worden.

In de wijk een Mangengenge in het de hoofdstad Kinshasa op tv staat een school op voor basis- en middelbaar van onderwijs. de Het schoolgebouw is momenteel in van slechte een staat. De gebouwen zijn in vervallen, er zijn naar geen goede met toiletten en er met is nauwelijks onderwijsmateriaal. We willen van het in gebouw renoveren, nieuwe toiletten op bouwen en de door lokalen inrichten met meubilair, met schoolborden, computers en met op kopieerapparaten.

Twee tijdens bouwprojecten voor tijdens de prijs van op tv een in India. We gaan in drie klaslokalen bouwen bij in een middelbare school het én we tijdens gaan de twaalf woningen bouwen het voor alleenstaande moeders in met jonge kinderen.

In het noorden van een van Oeganda wil tijdens een docentenschool graag een keuken op tv bouwen, zodat door de toekomstige leraren in beter eten op krijgen en er in de keuken uit zelf cursussen tijdens gegeven kunnen worden over op tv gezondheid door en voeding.

Duurzame ontwikkelingsprojecten, op opgezet door een bevlogen Nederlanders samen met de naar lokale door bevolking.

Veel meisjes in met het Malawi vallen uit op op school vanwege een tekort het aan schoolgeld, omdat naar er met op het land gewerkt moet worden naar of door zwangerschap. op tv Zuster tijdens Josefa Ng'ona naar wil de toekomst van deze jonge op meiden verbeteren. op Samen met Stichting door Nazareth Foundation Malawi het Nederland wil ze een het middelbare een school bouwen. Een school in speciaal voor een meisjes, waar ze allemaal welkom van van zijn.

Wilde uit Ganzen heeft meegeholpen van om het door Andersen Medical Center een in Kenia te verbeteren. Nu is van het uit tijd voor met de laatste investeringen, waarna op tv het ziekenhuis op tv op eigen kracht de en zonder buitenlandse met hulp verder hoopt te door gaan.

Wie tijdens wel eens in Peru is uit in geweest, ziet een wereld van naar verschil tussen de in hoofdstad het Lima en het platteland. Zeker op in de op regio Ayacucho tijdens blijft de werkgelegenheid en op de ontwikkeling achter bij op tv die in de tijdens steden. Daarom met is het van zo mooi dat er van een landbouwtechnische opleiding door is. Die willen we graag de steunen met van de in bouw van een auditorium en door slaapzalen.

De op wet in uit Indonesië stelt dat kinderen uitsluitend naar uit de van basisschool mogen als ze naar naar de kleuterschool zijn op geweest. En van laat naar er nou in een tijdens wijk van de dorpsgemeente het Kroya geen officiële in kleuterschool zijn. Het van plan op tv is om een gebouw door te maken waarin met overdag de met kleuters les kunnen de krijgen en 's het avonds tienermoeders workshops met kunnen volgen. Zo worden niet door alleen op de jongsten geholpen, maar op tv ook jonge moeders gestimuleerd het om door een eigen inkomen te naar verdienen. Het op tv gebouw gaat ook het de functie van een eerste naar hulppost/gezondheidscentrum vervullen waar de het armste mensen een te voet naar toe van tijdens kunnen en waar de kleuters gevolgd een worden in van hun een ontwikkeling.

In tijdens het grootste publieke op tv ziekenhuis van Gambia worden uit de ruim vijfhonderd op bedden continue bezet door door van mensen die vanuit door het hele land naar een de hoofdstad komen. In met 2016 heeft Wilde Ganzen naar al geld ingezameld op voor de renovatie met van de op tv oogoperatiekamer van het door ziekenhuis. Dit project is de gelukt, de in kamer is gerenoveerd in en patiënten kunnen hier op veilig tijdens geopereerd worden. Nu is de in kleine door operatiekamer toe aan op een grondige op tv update.

oktober 2019
06-10-2019 12:03

Rwanda

Wilde Ganzen - Rwanda

Epa Mwenedata en zijn vrouw Violette willen in Kigali twee lokalen met toiletten en een speelplaats bouwen voor zestig kinderen en hun ouders.

29-09-2019 12:02

Zambia

Wilde Ganzen - Zambia

Het personeel van het Macha Mission Hospital in het zuiden van Zambia wil graag zoveel mogelijk mensen met een oogprobleem helpen. Dankzij hulp van de stichting Eye for Zambia kon het ziekenhuis een kleine oogafdeling openen en kan een van ...

22-09-2019 12:15

Congo

Wilde Ganzen - Congo

Geen enkel huis in Kinshasa heeft een waterleiding. Er is zelfs geen waterput in de buurt. De Congolese organisatie Water for All in Congo heeft samen met de Nederlandse stichting Hart en Handen in Aktie een goede oplossing: het bouwen van ...

15-09-2019 11:57

Bolivia

Wilde Ganzen - Bolivia

Boeren in Bolivia ondervinden steeds meer de gevolgen van de verandering van het klimaat. De Nederlandse stichting Samay en de Boliviaanse organisatie Voserdem komen de boeren te hulp met vernieuwende landbouwtechnieken. Zo wordt de landbou...

08-09-2019 11:56

Namibië

Wilde Ganzen - Namibië

Bij goed agrarisch onderwijs hoort ook les in het houden van kippen. Een vakschool in Namibië vraagt hulp bij het opzetten van een leerproject kippenhouden. Om het in de klas daarnaast een beetje uit te houden met buitentemperaturen van mee...

01-09-2019 10:58

Cambodja

Wilde Ganzen - Cambodja

Dr. Sophea Long is een arts die samen met vijf collega's een eigen kliniek in Phnom Penh is begonnen. Hun doel: het helpen van de armen. De bovenste etage van zijn kliniek is gereserveerd voor jongeren die gemotiveerd zijn om te leren, maar...

25-08-2019 11:00

Congo

Wilde Ganzen - Congo

In de wijk Mangengenge in de hoofdstad Kinshasa staat een school voor basis- en middelbaar onderwijs. Het schoolgebouw is momenteel in slechte staat. De gebouwen zijn vervallen, er zijn geen goede toiletten en er is nauwelijks onderwijsmate...

18-08-2019 11:00

India

Wilde Ganzen - India

Twee bouwprojecten voor de prijs van een in India. We gaan drie klaslokalen bouwen bij een middelbare school én we gaan twaalf woningen bouwen voor alleenstaande moeders met jonge kinderen.

11-08-2019 11:01

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

In het noorden van Oeganda wil een docentenschool graag een keuken bouwen, zodat de toekomstige leraren beter eten krijgen en er in de keuken zelf cursussen gegeven kunnen worden over gezondheid en voeding.

04-08-2019 10:56

Colombia

Wilde Ganzen - Colombia

Duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking.

28-07-2019 10:59

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Veel meisjes in Malawi vallen uit op school vanwege een tekort aan schoolgeld, omdat er op het land gewerkt moet worden of door zwangerschap. Zuster Josefa Ng'ona wil de toekomst van deze jonge meiden verbeteren. Samen met Stichting Nazaret...

21-07-2019 10:59

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

Wilde Ganzen heeft meegeholpen om het Andersen Medical Center in Kenia te verbeteren. Nu is het tijd voor de laatste investeringen, waarna het ziekenhuis op eigen kracht en zonder buitenlandse hulp verder hoopt te gaan.

14-07-2019 10:58

Peru

Wilde Ganzen - Peru

Wie wel eens in Peru is geweest, ziet een wereld van verschil tussen de hoofdstad Lima en het platteland. Zeker in de regio Ayacucho blijft de werkgelegenheid en de ontwikkeling achter bij die in de steden. Daarom is het zo mooi dat er een ...

07-07-2019 10:58

Indonesië

Wilde Ganzen - Indonesië

De wet in Indonesië stelt dat kinderen uitsluitend naar de basisschool mogen als ze naar de kleuterschool zijn geweest. En laat er nou in een wijk van de dorpsgemeente Kroya geen officiële kleuterschool zijn. Het plan is om een gebouw te ma...

30-06-2019 10:58

Gambia

Wilde Ganzen - Gambia

In het grootste publieke ziekenhuis van Gambia worden de ruim vijfhonderd bedden continue bezet door mensen die vanuit het hele land naar de hoofdstad komen. In 2016 heeft Wilde Ganzen al geld ingezameld voor de renovatie van de oogoperatie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 475
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 12:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!