Programma gemist?

Dankzij microkredieten door krijgen vrouwenverenigingen een in Sri in Lanka de mogelijkheid hun in toekomst te verbeteren. De vrouwen een voelen op meer verantwoordelijkheid en hun uit inkomen neemt toe. de De van wens is een eigen centrum te een tijdens hebben voor vergaderingen en naar trainingen.

De Cambodian met Child naar and Hope Association (CCHA) zet zich in al het meer dan de tien jaar in om kinderen het goed onderwijs te door geven. naar Ook arme kinderen moeten de kans van krijgen te de leren lezen op tv en schrijven op in Khmer, hun moedertaal, op tv en Engels.

Voor 280 wezen uit en kwetsbare door kinderen in een dorp door in Oeganda willen de we een school met bouwen, door waar ze goed onderwijs op tv krijgen.

In de de stad Thiruverkadu in India op tv komt een van nieuw ziekenhuis met vijftig op bedden. Thiruverkadu is op een tijdens kleine voorstad op van de miljoenenstad Chennai en met kent meerdere sloppenwijken. het De meeste inwoners op tv hebben nu in geen toegang tot van goede gezondheidszorg. Er een zijn te met weinig medische posten. En privéziekenhuizen zijn de naar voor deze mensen tijdens niet te betalen.

De de armoede op het het platteland van Sri Lanka uit maakt inwoners met machteloos en depressief. We willen van 250 werkeloze in jongeren een in opleiding geven, waarmee ze naar een op tv veel grotere kans op een baan uit op tv maken.

In door het regenseizoen kunnen de onderwijzers op van een naar populaire school in de Cambodja op tv vaak niet naar hun werk. van Het op tv idee is om een tijdens lerarenhuis te bouwen, met door daarbij het een opslagruimte.

Met in een kleinschalig op project in West-Kenia willen de we meehelpen de verspreiding van van hiv met te stoppen, door risicovolle tradities in plaats in te laten in maken voor nieuwe een en veilige gewoontes.

In op Kiang Central, een de van de met armste regio's van Gambia, willen driehonderd naar vrouwen uit graag meedoen op tv met een tuinproject, van zodat ze voedsel kunnen tijdens verbouwen voor hun gezin en door met de verkoop tijdens van met de oogst het onderwijs een van hun kinderen het kunnen tijdens betalen.

Zes van jaar geleden heeft de de Nederlandse het Marianne Darwinkel samen in met drie Keniaanse van artsen de vakschool door North Coast Medical Training op tv College (NCMTC) voor tijdens de gezondheidszorg in Kenia in opgericht. Met naar groot succes. met De privéschool is in vijf het jaar tijd in gegroeid van naar 19 naar 375 studenten. Vakschool NCMTC het wil graag de van met campus bij de in school uitbreiden, zodat er straks 20 op eerstejaarsstudenten kunnen wonen een en de studeren.

Met dit door project steun je twee uit plannen in een een keer. Met de in aanschaf van het honderd fietsen kunnen met meisjes tijdens voor het donker weer thuis zijn. in Met uit de bouw van een in pomp die op tv op zonne-energie werkt, krijgt met een grote demonstratietuin dagelijks op op tv water.

De kinderen in tijdens op tv het dorp Konchi sjouwen een elke dag jerrycans met met twintig in liter water naar huis. Water met dat ook nog eens het vol bacteriën en uit andere ziekmakers zit. door De oplossing voor met dit door probleem is de aanleg op van een op waterleiding vanuit de bergen. de Met veilig drinkwater worden tijdens de inwoners in van Konchi gezonder, krijgen uit ze uit meer energie door en houden ze meer op tv tijd over voor werk, een scholing en vrije het tijd. De tijdens aanleg van de waterleiding kost van zes het tot acht naar weken.

In Nepal hebben een vrouwen uit weinig rechten. op Ze moeten luisteren naar de op oudste man het van het gezin en worden naar in vaak op jonge leeftijd uitgehuwelijkt. het Rinsma Nepal Foundation een wil samen met in Wilde Ganzen honderd uit vrouwen aan een op baan het helpen, zodat hun zelfvertrouwen, aanzien en naar respect tijdens toeneemt.

Sri Lanka herstelt met maar uit langzaam van de in burgeroorlog, die acht jaar met geleden eindigde. Veel op tv oorlogsweduwen hebben het zwaar. het Hun van gebied werd zwaar getroffen op tv door de oorlog en van de naar vrouwen bleven achter de met jonge kinderen en uit vaak geen geld of door op dak boven hun uit hoofd. Deze vrouwen verdienen kansen om door hun leven de weer een op te bouwen.

De tijdens driejarige Tsepo Lenatha van uit Lesotho naar woont met zijn gezin bij naar de buren. een Zijn eigen huis op tv is al meerdere het keren in een elkaar gezakt. Toen op tv ook de voordeur in niet meer dicht in kon en rovers in zijn familie overvielen, zijn ze het gevlucht. Ze hebben op dringend een nieuwe woning tijdens de nodig. En hij is niet de door door enige.

Voor de de uitbreiding van vier tijdens scholen in het van noordwesten tijdens van Zimbabwe is hulp nodig. 1250 uit leerlingen naar profiteren straks van nieuwe van voorzieningen en kunnen in daardoor hun kennis op verbeteren. Ook hebben met de scholen straks meer een in ruimte voor extra van kinderen.

augustus 2018
12-08-2018 11:57

Sri Lanka

Wilde Ganzen - Sri Lanka

Dankzij microkredieten krijgen vrouwenverenigingen in Sri Lanka de mogelijkheid hun toekomst te verbeteren. De vrouwen voelen meer verantwoordelijkheid en hun inkomen neemt toe. De wens is een eigen centrum te hebben voor vergaderingen en t...

05-08-2018 12:01

Cambodja

Wilde Ganzen - Cambodja

De Cambodian Child and Hope Association (CCHA) zet zich al meer dan tien jaar in om kinderen goed onderwijs te geven. Ook arme kinderen moeten de kans krijgen te leren lezen en schrijven in Khmer, hun moedertaal, en Engels.

29-07-2018 11:59

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

Voor 280 wezen en kwetsbare kinderen in een dorp in Oeganda willen we een school bouwen, waar ze goed onderwijs krijgen.

22-07-2018 11:58

India

Wilde Ganzen - India

In de stad Thiruverkadu in India komt een nieuw ziekenhuis met vijftig bedden. Thiruverkadu is een kleine voorstad van de miljoenenstad Chennai en kent meerdere sloppenwijken. De meeste inwoners hebben nu geen toegang tot goede gezondheidsz...

15-07-2018 11:57

Sri Lanka

Wilde Ganzen - Sri Lanka

De armoede op het platteland van Sri Lanka maakt inwoners machteloos en depressief. We willen 250 werkeloze jongeren een opleiding geven, waarmee ze een veel grotere kans op een baan maken.

08-07-2018 11:59

Cambodja

Wilde Ganzen - Cambodja

In het regenseizoen kunnen de onderwijzers van een populaire school in Cambodja vaak niet naar hun werk. Het idee is om een lerarenhuis te bouwen, met daarbij een opslagruimte.

01-07-2018 11:58

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

Met een kleinschalig project in West-Kenia willen we meehelpen de verspreiding van hiv te stoppen, door risicovolle tradities plaats te laten maken voor nieuwe en veilige gewoontes.

24-06-2018 11:59

Gambia

Wilde Ganzen - Gambia

In Kiang Central, een van de armste regio's van Gambia, willen driehonderd vrouwen graag meedoen met een tuinproject, zodat ze voedsel kunnen verbouwen voor hun gezin en met de verkoop van de oogst het onderwijs van hun kinderen kunnen beta...

17-06-2018 11:57

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

Zes jaar geleden heeft de Nederlandse Marianne Darwinkel samen met drie Keniaanse artsen de vakschool North Coast Medical Training College (NCMTC) voor de gezondheidszorg in Kenia opgericht. Met groot succes. De privéschool is in vijf jaar ...

10-06-2018 11:58

India

Wilde Ganzen - India

Met dit project steun je twee plannen in een keer. Met de aanschaf van honderd fietsen kunnen meisjes voor het donker weer thuis zijn. Met de bouw van een pomp die op zonne-energie werkt, krijgt een grote demonstratietuin dagelijks water.

03-06-2018 11:58

Ethiopië

Wilde Ganzen - Ethiopië

De kinderen in het dorp Konchi sjouwen elke dag jerrycans met twintig liter water naar huis. Water dat ook nog eens vol bacteriën en andere ziekmakers zit. De oplossing voor dit probleem is de aanleg van een waterleiding vanuit de bergen. M...

27-05-2018 12:14

Nepal

Wilde Ganzen - Nepal

In Nepal hebben vrouwen weinig rechten. Ze moeten luisteren naar de oudste man van het gezin en worden vaak op jonge leeftijd uitgehuwelijkt. Rinsma Nepal Foundation wil samen met Wilde Ganzen honderd vrouwen aan een baan helpen, zodat hun ...

20-05-2018 10:58

Sri Lanka

Wilde Ganzen - Sri Lanka

Sri Lanka herstelt maar langzaam van de burgeroorlog, die acht jaar geleden eindigde. Veel oorlogsweduwen hebben het zwaar. Hun gebied werd zwaar getroffen door de oorlog en de vrouwen bleven achter met jonge kinderen en vaak geen geld of d...

13-05-2018 11:58

Lesotho

Wilde Ganzen - Lesotho

De driejarige Tsepo Lenatha uit Lesotho woont met zijn gezin bij de buren. Zijn eigen huis is al meerdere keren in elkaar gezakt. Toen ook de voordeur niet meer dicht kon en rovers zijn familie overvielen, zijn ze gevlucht. Ze hebben dringe...

06-05-2018 11:54

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen - Wilde Ganzen

Voor de uitbreiding van vier scholen in het noordwesten van Zimbabwe is hulp nodig. 1250 leerlingen profiteren straks van nieuwe voorzieningen en kunnen daardoor hun kennis verbeteren. Ook hebben de scholen straks meer ruimte voor extra kin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 28. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 415
  • Laatste uitzending op 12-08-2018 om 11:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord