Programma gemist?

Epa op Mwenedata en zijn vrouw van Violette in willen in Kigali twee door lokalen met de toiletten en een speelplaats een bouwen voor zestig kinderen en van hun tijdens ouders.

Het op tv personeel van het Macha op Mission door Hospital in het zuiden van de Zambia wil graag op tv zoveel mogelijk mensen met van door een oogprobleem helpen. Dankzij hulp van op de stichting Eye van for Zambia kon van het ziekenhuis een op tv kleine oogafdeling naar openen tijdens en kan een van een de specialistisch in verpleegkundigen binnenkort zelfstandig op tv staaroperaties uitvoeren. Maar op tv het ziekenhuis wil ook graag uit medische met instrumenten aanschaffen.

Geen uit enkel huis in Kinshasa heeft naar naar een waterleiding. Er is zelfs de geen uit waterput in de buurt. De Congolese een organisatie uit Water for All de in Congo heeft samen met een uit de Nederlandse stichting Hart en Handen uit naar in Aktie een goede oplossing: het van bouwen van met regenwatertanks.

Boeren in de Bolivia ondervinden met steeds meer de gevolgen van uit de verandering van op tijdens het klimaat. De Nederlandse stichting Samay met naar en de Boliviaanse het organisatie Voserdem komen de boeren in te op hulp met vernieuwende landbouwtechnieken. Zo op tv wordt van de landbouwers geleerd door om 'agroforestry' toe van te passen: op tijdens landbouwgrond worden fruitbomen en door loofbomen geplant. De wortels van door de bomen houden het de grond op tv beter vast uit en de een bladeren zorgen voor van een betere bodemkwaliteit. Daarnaast wordt in het water uit de een van bergen beter opgevangen door de uit aanleg van kanalen in en reservoirs. door Irrigatiesystemen zorgen ervoor met dat er met geen druppel verloren het gaat.

Bij goed in agrarisch van onderwijs hoort ook les door in het houden van de kippen. Een vakschool in een Namibië op tv vraagt hulp bij het van opzetten van uit een leerproject naar kippenhouden. Om het in door de klas met daarnaast een beetje uit met te houden uit met buitentemperaturen van meer dan op tv veertig door graden, wil de door schoolleiding ook graag airco's een aanschaffen.

Dr. de Sophea Long is een in arts die samen met op het vijf collega's een het eigen kliniek in Phnom Penh is van tijdens begonnen. Hun doel: het op helpen van de armen. de De bovenste etage van door zijn kliniek is tijdens gereserveerd voor uit jongeren die gemotiveerd uit zijn om naar te leren, maar niet de een kansen hebben op tv gekregen om dat met te doen. Hun met onderkomen moet het nodig opgeknapt tijdens worden.

In de wijk uit van Mangengenge in de hoofdstad door Kinshasa staat tijdens een school voor basis- en middelbaar een onderwijs. Het schoolgebouw met op is momenteel in slechte door staat. De gebouwen zijn vervallen, op naar er zijn geen naar goede toiletten en tijdens er is nauwelijks onderwijsmateriaal. We willen tijdens het gebouw de renoveren, nieuwe naar toiletten bouwen en een de lokalen inrichten met meubilair, met met schoolborden, computers en in kopieerapparaten.

Twee bouwprojecten voor de de prijs naar van een in in India. We naar gaan drie klaslokalen bouwen van bij een een middelbare school op én we gaan twaalf woningen bouwen in voor alleenstaande moeders door met jonge van kinderen.

In op het noorden naar van Oeganda wil een door docentenschool graag een keuken bouwen, door in zodat de toekomstige op leraren beter eten krijgen en op tv er in de keuken tijdens zelf cursussen van gegeven kunnen worden naar over gezondheid naar en voeding.

Duurzame op tv ontwikkelingsprojecten, opgezet door op tv bevlogen Nederlanders samen met de met lokale op tv bevolking.

Veel op meisjes in Malawi de vallen uit op naar school vanwege een naar tekort aan met schoolgeld, omdat er op het in land gewerkt een moet worden of door het zwangerschap. Zuster Josefa een Ng'ona wil de toekomst van van deze jonge van tijdens meiden verbeteren. Samen met Stichting Nazareth naar Foundation Malawi met Nederland wil ze een op middelbare school bouwen. op tv Een van school speciaal voor in meisjes, waar ze van allemaal welkom op zijn.

Wilde naar Ganzen heeft meegeholpen om het het uit Andersen Medical Center in met Kenia te verbeteren. uit Nu is het tijd met voor de laatste van investeringen, waarna het ziekenhuis door op eigen uit kracht door en zonder buitenlandse hulp met verder hoopt op te gaan.

Wie wel eens uit in Peru uit is geweest, ziet op tv een wereld van naar verschil naar tussen de hoofdstad van Lima en het platteland. naar Zeker in de regio Ayacucho het door blijft de werkgelegenheid en de ontwikkeling uit achter bij op die op tv in de steden. Daarom is het een zo een mooi dat er een door landbouwtechnische op tv opleiding is. Die willen we met graag van steunen met de bouw van een in de auditorium en slaapzalen.

De het wet in een Indonesië stelt dat van kinderen uitsluitend naar naar de basisschool mogen als ze in naar de kleuterschool zijn het geweest. En een laat er tijdens nou in een wijk van uit de dorpsgemeente met Kroya op geen officiële kleuterschool zijn. Het plan uit is om van een gebouw te maken uit met waarin overdag de kleuters les kunnen op tv krijgen en 's op avonds in tienermoeders workshops op tv kunnen volgen. Zo worden een niet alleen de jongsten geholpen, op tv maar ook jonge met uit moeders gestimuleerd om in een eigen inkomen te verdienen. Het naar gebouw in gaat ook de functie tijdens van een eerste het hulppost/gezondheidscentrum vervullen uit waar de armste mensen een te tijdens voet naar toe kunnen en waar de de kleuters gevolgd door worden in de hun uit ontwikkeling.

In het op tv grootste publieke in ziekenhuis van Gambia worden de door ruim vijfhonderd tijdens bedden met continue bezet door mensen die vanuit de het hele land naar naar naar de hoofdstad komen. de In 2016 heeft in Wilde Ganzen al geld ingezameld tijdens voor de renovatie een van van de oogoperatiekamer van het ziekenhuis. door Dit project naar is gelukt, de in kamer is een gerenoveerd en patiënten kunnen hier door veilig naar geopereerd worden. Nu met is de kleine operatiekamer op tv toe aan een grondige door het update.

januari 2020
06-10-2019 12:03

Rwanda

Wilde Ganzen - Rwanda

Epa Mwenedata en zijn vrouw Violette willen in Kigali twee lokalen met toiletten en een speelplaats bouwen voor zestig kinderen en hun ouders.

29-09-2019 12:02

Zambia

Wilde Ganzen - Zambia

Het personeel van het Macha Mission Hospital in het zuiden van Zambia wil graag zoveel mogelijk mensen met een oogprobleem helpen. Dankzij hulp van de stichting Eye for Zambia kon het ziekenhuis een kleine oogafdeling openen en kan een van ...

22-09-2019 12:15

Congo

Wilde Ganzen - Congo

Geen enkel huis in Kinshasa heeft een waterleiding. Er is zelfs geen waterput in de buurt. De Congolese organisatie Water for All in Congo heeft samen met de Nederlandse stichting Hart en Handen in Aktie een goede oplossing: het bouwen van ...

15-09-2019 11:57

Bolivia

Wilde Ganzen - Bolivia

Boeren in Bolivia ondervinden steeds meer de gevolgen van de verandering van het klimaat. De Nederlandse stichting Samay en de Boliviaanse organisatie Voserdem komen de boeren te hulp met vernieuwende landbouwtechnieken. Zo wordt de landbou...

08-09-2019 11:56

Namibië

Wilde Ganzen - Namibië

Bij goed agrarisch onderwijs hoort ook les in het houden van kippen. Een vakschool in Namibië vraagt hulp bij het opzetten van een leerproject kippenhouden. Om het in de klas daarnaast een beetje uit te houden met buitentemperaturen van mee...

01-09-2019 10:58

Cambodja

Wilde Ganzen - Cambodja

Dr. Sophea Long is een arts die samen met vijf collega's een eigen kliniek in Phnom Penh is begonnen. Hun doel: het helpen van de armen. De bovenste etage van zijn kliniek is gereserveerd voor jongeren die gemotiveerd zijn om te leren, maar...

25-08-2019 11:00

Congo

Wilde Ganzen - Congo

In de wijk Mangengenge in de hoofdstad Kinshasa staat een school voor basis- en middelbaar onderwijs. Het schoolgebouw is momenteel in slechte staat. De gebouwen zijn vervallen, er zijn geen goede toiletten en er is nauwelijks onderwijsmate...

18-08-2019 11:00

India

Wilde Ganzen - India

Twee bouwprojecten voor de prijs van een in India. We gaan drie klaslokalen bouwen bij een middelbare school én we gaan twaalf woningen bouwen voor alleenstaande moeders met jonge kinderen.

11-08-2019 11:01

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

In het noorden van Oeganda wil een docentenschool graag een keuken bouwen, zodat de toekomstige leraren beter eten krijgen en er in de keuken zelf cursussen gegeven kunnen worden over gezondheid en voeding.

04-08-2019 10:56

Colombia

Wilde Ganzen - Colombia

Duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking.

28-07-2019 10:59

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Veel meisjes in Malawi vallen uit op school vanwege een tekort aan schoolgeld, omdat er op het land gewerkt moet worden of door zwangerschap. Zuster Josefa Ng'ona wil de toekomst van deze jonge meiden verbeteren. Samen met Stichting Nazaret...

21-07-2019 10:59

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

Wilde Ganzen heeft meegeholpen om het Andersen Medical Center in Kenia te verbeteren. Nu is het tijd voor de laatste investeringen, waarna het ziekenhuis op eigen kracht en zonder buitenlandse hulp verder hoopt te gaan.

14-07-2019 10:58

Peru

Wilde Ganzen - Peru

Wie wel eens in Peru is geweest, ziet een wereld van verschil tussen de hoofdstad Lima en het platteland. Zeker in de regio Ayacucho blijft de werkgelegenheid en de ontwikkeling achter bij die in de steden. Daarom is het zo mooi dat er een ...

07-07-2019 10:58

Indonesië

Wilde Ganzen - Indonesië

De wet in Indonesië stelt dat kinderen uitsluitend naar de basisschool mogen als ze naar de kleuterschool zijn geweest. En laat er nou in een wijk van de dorpsgemeente Kroya geen officiële kleuterschool zijn. Het plan is om een gebouw te ma...

30-06-2019 10:58

Gambia

Wilde Ganzen - Gambia

In het grootste publieke ziekenhuis van Gambia worden de ruim vijfhonderd bedden continue bezet door mensen die vanuit het hele land naar de hoofdstad komen. In 2016 heeft Wilde Ganzen al geld ingezameld voor de renovatie van de oogoperatie...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 32. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 475
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 12:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!