Programma gemist?

Het leven uit voor in blinde kinderen in Ethiopië is moeilijk. de Els van in der Wel uit op tv Voorschoten zet naar zich daarom al jaren met voor door deze kinderen in. Maar van van wat ze tijdens aantrof op een blindenschool het in de buurt door van de hoofdstad een schrok ze het enorm. Er is dan ook de met dringend hulp nodig.

In een uit dorpje naar in Senegal staat een het prachtige basisschool. Deze van school telt op 350 leerlingen en op tv er zijn maar zes lokalen. naar Dat zijn met bijna zestig kinderen per uit klas. De school een wil de graag dat de kinderen meer met gaan de lezen en dat ze betrokken worden op bij culturele uit activiteiten. De school wil een daarom in een multifunctionele ruimte door met een uit bibliotheek. Ook willen in ze graag een de kamer voor de het directeur bouwen en twee tijdens extra toiletten, plus oude met stoelen repareren en tien op tv nieuwe stoelen het kopen.

In de provincie op Kwazulu Natal naar is het een zorgcentrum, gespecialiseerd in hiv en een aids. in Hier worden niet alleen testen op in gedaan en medicijnen verstrekt, maar met er tijdens wordt ook heel veel in aan voorlichting en preventie gedaan. uit Dit Hillcrest Aids naar Centre wil een graag de stroomvoorziening de verbeteren in en tegelijk bezuinigen op uit de kosten voor op elektriciteit.

Duurzame het ontwikkelingsprojecten, opgezet door tijdens bevlogen Nederlanders op tv samen met de lokale in bevolking.

Sinds naar 2014 ondersteunt uit Wilde Ganzen de op bouw van een middelbare school in het het afgelegen Kaindu-district naar op in Zambia. Met hulp van donateurs een zijn er klaslokalen uit op tv en woningen voor de leraren gebouwd, in maar het het is nog niet klaar. het van Om alle kinderen uit de omgeving van middelbaar onderwijs op tv te geven, is het een grotere school een nodig.

In het noordoosten naar van op India ligt de staat door Manipur. in Voor kinderen met een beperking met willen naar we hier een speciale uit school bouwen, waar ze van fysiotherapie en les van krijgen.

De door bewoners van een de dorpen Uyombo Maweni het en Roka in Maweni in Kenia met lopen elke dag vijftien van kilometer met jerrycans op het hun uit hoofd om water te door halen bij de dichtstbijzijnde tijdens waterput. Philip Kahindi naar Kadenge heeft zes het jaar een gespaard om bij zijn eigen huis van een de waterput en van een watertank aan te kunnen leggen op en heeft in de Foundation tijdens Pamoja Kenia opgericht. Hij met werkt samen met de op tv Nederlandse stichting het Pamoja Kenia. Zij een willen het hele naar dorp schoon het water geven, te beginnen bij uit de twee op scholen.

Onder leiding van in de het Rural Women met Foundation Nigeria hopen het lokale bouwvakkers en vrijwilligers in deze zomer een op gebouw te een plaatsen met tien toiletten tijdens en vier wasbakken naar bij de een Community Primary School het in Amawbia.

Duurzame naar ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders door samen een met de lokale in bevolking.

In 2015 heeft op Wilde de Ganzen de tijdens bouw van een jongerencentrum in Garowe, uit uit Somalië, gesteund. Er staat nu door een prachtig centrum dat tijdens veel gebruikt wordt. op tv Er een is alleen een probleem: op tv de stroom valt op tv vaak uit en dat tijdens is erg vervelend in voor van de verlichting naar in het pand een en het gebruik op van de computers. naar De stroom die wel wordt geleverd van is ook nog tijdens eens erg duur op en voor het een jongerencentrum moeilijk op in van te brengen. Stichting met Kaalo wil daarom zestig van zonnepanelen aanschaffen tijdens en op het platte dak met van een het gebouw plaatsen.

De 14-jarige Nicholous de Waithaka wil niets in liever tijdens dan mensen beter maken. de Daar is de wel een praktijkschool voor tijdens nodig om met hem de kneepjes naar van het in vak te leren. Vanuit Nederland helpen uit stichting Share op tv en de diaconie van door de PKN-kerk met van Heerhugowaard door mee om de de school weer open te in krijgen.

In Oeganda wil de men met graag samen in met stichting Hearts-Vision een educatiecentrum een bouwen van voor straatkinderen en hun tijdens ouders. Hier krijgen uit ze onderwijs, van medische zorg en hulp bij de naar naar opvoeding.

Samen met Stichting met Hestia Foundation, de Groningen wordt hulp gevraagd op tv bij uit de aanschaf door van een nieuw röntgenapparaat voor tijdens een ziekenhuis van in Tanzania.

Een met gemeenschap voor kwetsbare gezinnen heeft door de sinds vijf jaar een in eigen kleuterschool. Nu willen uit ze de kansen voor de hun kinderen op verder vergroten door de de in bouw van een het basisschool.

In in Zuid-Afrika willen we tijdens graag voor een een lagere en van middelbare school een zeecontainer aanschaffen, in die tijdens zal worden ingericht door als veilige speel- en leerplek uit na uit schooltijd.

juni 2019
23-06-2019 11:00

Ethiopië

Wilde Ganzen - Ethiopië

Het leven voor blinde kinderen in Ethiopië is moeilijk. Els van der Wel uit Voorschoten zet zich daarom al jaren voor deze kinderen in. Maar van wat ze aantrof op een blindenschool in de buurt van de hoofdstad schrok ze enorm. Er is dan ook...

16-06-2019 10:59

Senegal

Wilde Ganzen - Senegal

In een dorpje in Senegal staat een prachtige basisschool. Deze school telt 350 leerlingen en er zijn maar zes lokalen. Dat zijn bijna zestig kinderen per klas. De school wil graag dat de kinderen meer gaan lezen en dat ze betrokken worden b...

09-06-2019 09:56

Zuid-Afrika

Wilde Ganzen - Zuid-Afrika

In de provincie Kwazulu Natal is een zorgcentrum, gespecialiseerd in hiv en aids. Hier worden niet alleen testen gedaan en medicijnen verstrekt, maar er wordt ook heel veel aan voorlichting en preventie gedaan. Dit Hillcrest Aids Centre wil...

02-06-2019 10:58

Bangladesh

Wilde Ganzen - Bangladesh

Duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking.

26-05-2019 10:59

Zambia

Wilde Ganzen - Zambia

Sinds 2014 ondersteunt Wilde Ganzen de bouw van een middelbare school in het afgelegen Kaindu-district in Zambia. Met hulp van donateurs zijn er klaslokalen en woningen voor de leraren gebouwd, maar het is nog niet klaar. Om alle kinderen u...

19-05-2019 11:30

India

Wilde Ganzen - India

In het noordoosten van India ligt de staat Manipur. Voor kinderen met een beperking willen we hier een speciale school bouwen, waar ze fysiotherapie en les krijgen.

12-05-2019 11:00

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

De bewoners van de dorpen Uyombo Maweni en Roka Maweni in Kenia lopen elke dag vijftien kilometer met jerrycans op hun hoofd om water te halen bij de dichtstbijzijnde waterput. Philip Kahindi Kadenge heeft zes jaar gespaard om bij zijn eige...

05-05-2019 11:03

Nigeria

Wilde Ganzen - Nigeria

Onder leiding van de Rural Women Foundation Nigeria hopen lokale bouwvakkers en vrijwilligers deze zomer een gebouw te plaatsen met tien toiletten en vier wasbakken bij de Community Primary School in Amawbia.

28-04-2019 11:00

Guatemala

Wilde Ganzen - Guatemala

Duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking.

21-04-2019 09:57

Somalië

Wilde Ganzen - Somalië

In 2015 heeft Wilde Ganzen de bouw van een jongerencentrum in Garowe, Somalië, gesteund. Er staat nu een prachtig centrum dat veel gebruikt wordt. Er is alleen een probleem: de stroom valt vaak uit en dat is erg vervelend voor de verlichtin...

14-04-2019 10:59

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

De 14-jarige Nicholous Waithaka wil niets liever dan mensen beter maken. Daar is wel een praktijkschool voor nodig om hem de kneepjes van het vak te leren. Vanuit Nederland helpen stichting Share en de diaconie van de PKN-kerk van Heerhugow...

07-04-2019 10:57

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

In Oeganda wil men graag samen met stichting Hearts-Vision een educatiecentrum bouwen voor straatkinderen en hun ouders. Hier krijgen ze onderwijs, medische zorg en hulp bij de opvoeding.

31-03-2019 10:59

Tanzania

Wilde Ganzen - Tanzania

Samen met Stichting Hestia Foundation, Groningen wordt hulp gevraagd bij de aanschaf van een nieuw röntgenapparaat voor een ziekenhuis in Tanzania.

24-03-2019 12:00

Zambia

Wilde Ganzen - Zambia

Een gemeenschap voor kwetsbare gezinnen heeft sinds vijf jaar een eigen kleuterschool. Nu willen ze de kansen voor hun kinderen verder vergroten door de bouw van een basisschool.

17-03-2019 11:59

Zuid-Afrika

Wilde Ganzen - Zuid-Afrika

In Zuid-Afrika willen we graag voor een lagere en middelbare school een zeecontainer aanschaffen, die zal worden ingericht als veilige speel- en leerplek na schooltijd.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 31. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 460
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 11:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord