Programma gemist?

Aflevering op 49 - van Magazine. Oeganda

Een uit ziekenhuis in India is afgelopen door jaren geholpen bij door de aanschaf van van naar een ambulance. Er zijn echter zoveel door patiënten die vervoer een nodig hebben, dat van naar een tweede ambulance nodig is om tijdens in zieke mensen op afgelegen plekken op op te een kunnen halen.

Het dak naar van een naar middelbare school in Cigugur op de naar Java in Indonesië moet vervangen in worden. In de asbestplaten in zitten gaten in en naar scheuren en de naar houten kap zit vol met houtwormen.

Driehonderd het inwoners van het de dorp Mkanda in op tv Malawi krijgen met de aanleg op van tien watertanks door toegang tot naar schoon drinkwater. Hiermee voorkomen op tv ze ziektes uit en kan de op watervoorraad tijdens in tijden van droogte ook met worden ingezet voor irrigatie een in de een landbouw.

Voor kinderen van uit de regio door Jalihal die ver weg uit een wonen is de ideale naar oplossing een hostel bij de het school, waar ze naar veilig kunnen overnachten. van met Voor de jongens is er in al een hostel. op tv Nu wil door de Indiase van organisatie YPS samen met door stichting Hulpfonds Rotary op Den Helder Julianadorp een hostel van met gaan bouwen voor de meisjes.

Nu met de bommenregen is gestopt in en in IS uit het gebied is verdwenen, door kan de noordelijke het op tv regio voorzichtig beginnen aan de door wederopbouw. De op Nederlandse stichting in Humanitaire Hulp Syrië (SHHS) en uit de Syrische organisatie de Al Nur willen beginnen naar in de op plaats Swaiha en op tv omringende door dorpen.

In door Kenia, in een uit afgelegen gebied in tijdens de Kilifi-regio, in staat de Makonjemare basisschool. in Het gebouw is van leem op en mest en uit is negen uit jaar geleden de gebouwd door de overheid op en de ouders. in De school met is niet bestand tegen regenbuien van en de hete door uit zon en is daarnaast tijdens te klein voor de huidige op met 275 leerlingen.

In uit de grootste de havenstad van Colombia, Barranquilla, het geeft een op gemotiveerde groep mensen onderwijs en therapie de aan meer dan uit 510 kinderen naar en op jongeren met een beperking. naar Met de aanschaf van van 46 de zonnepanelen gaat de naar energierekening van hun gebouw flink een omlaag en kan met er eindelijk door airconditioning gaan uit draaien.

Op de met meest afgelegen plekken in uit Nepal tijdens leven de tamangs. Deze nomaden met op tv moeten noodgedwongen op op een plek wonen waar ze van weinig in voedsel kunnen verbouwen een door een tekort tijdens aan water. 37 gezinnen tijdens willen daarom graag een uit irrigatiesysteem.

Vijftig het vissers in Somalië willen in graag een coöperatie opzetten op en samen naar vis verkopen. Zo een verdienen zij de een goede boterham en naar wordt het aanbod aan naar op tv verse vis op van de markt vergroot. Ze kunnen naar daarbij wat extra hulp op gebruiken om tijdens de nodige investeringen te de een doen.

Op een tijdens goede computerschool in Kokrobite een in Ghana ontbreken op tv op nog wc's, een fatsoenlijke stoep en op tv extra in materialen.

Een project door waarbij naar vijftig jongeren uit Mayafamilies in in Guatemala leren op hoe ze koffie, met cacao, groenten en kruiden op de van een duurzame wijze moeten verbouwen. op Zo krijgen het ze perspectief uit op een betere toekomst, met op behoud van hun eigen tijdens op tv Mayacultuur.

Kinderen die te in vroeg geboren worden tijdens hebben extra een zorg nodig. met Zorg die in een Tanzania vaak afwezig in is, waardoor veel baby's uit onnodig sterven. In uit Kabanga wil het regionale het op ziekenhuis een speciale afdeling op tv bouwen voor door te vroeg geborenen, door zodat deze kinderen de medische op hulp krijgen die in ze nodig van hebben.

Kinderen uit in Luviri, op in het noorden van Malawi, willen op graag van doorleren. Omdat er geen middelbare de scholen in de tijdens buurt zijn, is het op het voor hen lastig om na de de van basisschool door te stromen. Hun de leven wordt op tv daardoor precies als dat uit van hun ouders: een het weinig opleiding, jong op tv trouwen, veel kinderen en hard werken een op van een stukje landbouwgrond. Een armoedig tijdens in bestaan is hun tijdens toekomst. In Malawi zijn ze er tijdens klaar in voor. Nu de het financiering van de door school nog.

Houd een succesvol naar door revalidatiecentrum in Ghana op tv draaiende met de aanschaf van zonnepanelen. naar Zo hebben ze naar naar nooit meer last van uit stroomstoringen maar hebben op tv ze wél een lage op tv energierekening.

december 2018
09-12-2018 12:00

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen - Wilde Ganzen

Aflevering 49 - Magazine. Oeganda

02-12-2018 12:00

India

Wilde Ganzen - India

Een ziekenhuis in India is afgelopen jaren geholpen bij de aanschaf van een ambulance. Er zijn echter zoveel patiënten die vervoer nodig hebben, dat een tweede ambulance nodig is om zieke mensen op afgelegen plekken op te kunnen halen.

25-11-2018 12:04

Indonesië

Wilde Ganzen - Indonesië

Het dak van een middelbare school in Cigugur op Java in Indonesië moet vervangen worden. In de asbestplaten zitten gaten en scheuren en de houten kap zit vol houtwormen.

18-11-2018 11:57

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Driehonderd inwoners van het dorp Mkanda in Malawi krijgen met de aanleg van tien watertanks toegang tot schoon drinkwater. Hiermee voorkomen ze ziektes en kan de watervoorraad in tijden van droogte ook worden ingezet voor irrigatie in de l...

11-11-2018 12:00

India

Wilde Ganzen - India

Voor kinderen uit de regio Jalihal die ver weg wonen is de ideale oplossing een hostel bij de school, waar ze veilig kunnen overnachten. Voor de jongens is er al een hostel. Nu wil de Indiase organisatie YPS samen met stichting Hulpfonds Ro...

04-11-2018 11:52

Syrië

Wilde Ganzen - Syrië

Nu de bommenregen is gestopt en IS uit het gebied is verdwenen, kan de noordelijke regio voorzichtig beginnen aan de wederopbouw. De Nederlandse stichting Humanitaire Hulp Syrië (SHHS) en de Syrische organisatie Al Nur willen beginnen in de...

28-10-2018 13:02

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

In Kenia, in een afgelegen gebied in de Kilifi-regio, staat de Makonjemare basisschool. Het gebouw is van leem en mest en is negen jaar geleden gebouwd door de overheid en de ouders. De school is niet bestand tegen regenbuien en de hete zon...

21-10-2018 11:57

Colombia

Wilde Ganzen - Colombia

In de grootste havenstad van Colombia, Barranquilla, geeft een gemotiveerde groep mensen onderwijs en therapie aan meer dan 510 kinderen en jongeren met een beperking. Met de aanschaf van 46 zonnepanelen gaat de energierekening van hun gebo...

14-10-2018 12:31

Nepal

Wilde Ganzen - Nepal

Op de meest afgelegen plekken in Nepal leven de tamangs. Deze nomaden moeten noodgedwongen op een plek wonen waar ze weinig voedsel kunnen verbouwen door een tekort aan water. 37 gezinnen willen daarom graag een irrigatiesysteem.

07-10-2018 11:57

Somalië

Wilde Ganzen - Somalië

Vijftig vissers in Somalië willen graag een coöperatie opzetten en samen vis verkopen. Zo verdienen zij een goede boterham en wordt het aanbod aan verse vis op de markt vergroot. Ze kunnen daarbij wat extra hulp gebruiken om de nodige inves...

30-09-2018 12:00

Ghana

Wilde Ganzen - Ghana

Op een goede computerschool in Kokrobite in Ghana ontbreken nog wc's, een fatsoenlijke stoep en extra materialen.

23-09-2018 12:02

Guatemala

Wilde Ganzen - Guatemala

Een project waarbij vijftig jongeren uit Mayafamilies in Guatemala leren hoe ze koffie, cacao, groenten en kruiden op een duurzame wijze moeten verbouwen. Zo krijgen ze perspectief op een betere toekomst, met behoud van hun eigen Mayacultuu...

16-09-2018 11:57

Tanzania

Wilde Ganzen - Tanzania

Kinderen die te vroeg geboren worden hebben extra zorg nodig. Zorg die in Tanzania vaak afwezig is, waardoor veel baby's onnodig sterven. In Kabanga wil het regionale ziekenhuis een speciale afdeling bouwen voor te vroeg geborenen, zodat de...

09-09-2018 11:59

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Kinderen in Luviri, in het noorden van Malawi, willen graag doorleren. Omdat er geen middelbare scholen in de buurt zijn, is het voor hen lastig om na de basisschool door te stromen. Hun leven wordt daardoor precies als dat van hun ouders: ...

02-09-2018 12:33

Ghana

Wilde Ganzen - Ghana

Houd een succesvol revalidatiecentrum in Ghana draaiende met de aanschaf van zonnepanelen. Zo hebben ze nooit meer last van stroomstoringen maar hebben ze wél een lage energierekening.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 29. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 432
  • Laatste uitzending op 09-12-2018 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord