Programma gemist?

Met door zijn jarenlange op ervaring is ontwikkelingswerker Henk Holtslag op uit Apeldoorn bezig het met het uit opzetten van zogenaamde SMART Centres. een Dat zijn wateropleidingcentra een waar op tv lokale bedrijfjes getraind worden de in het handmatig boren de van het waterputten en het maken een van touwpompen. De een boor, gereedschappen en pompen het tijdens worden gemaakt met lokale op tv materialen, zodat er naar kennis is en een onderdelen om de pompen in te onderhouden. Met hulp op op van Rotary Club naar 't Loo wil men twintig tijdens van in deze innovatieve pompen het aanleggen in Malawi.

De in Rotary van Oudtshoorn uit in Zuid-Afrika heeft van onlangs de op bouw van de nieuwe Pierewiet in Crèche in het door dorpje Volmoed afgerond. tijdens Omdat de op crèche nu al populair uit is, willen het ze graag een derde lokaal met bouwen met zonnepanelen in uit en watertanks.

In van het dorp Kothuru uit in India is de kans door levensgroot van dat de op tv inwoners ernstige botafwijkingen krijgen op tv en daardoor op uit latere leeftijd moeite hebben met in tijdens lopen. Dat komt de doordat er veel te veel op tv fluoride in op het drinkwater tijdens zit. Een zuiveringsinstallatie kan de dit probleem tijdens voorkomen.

In Oeganda in krijgen op tv jaarlijks 100 tienermoeders met een geit van de van stichting PEFO. De tijdens organisatie wil daarom op graag een geitenboerderij het opzetten. Deze kan dan ook uit in gebruikt worden als door opleidingscentrum voor de op tv meiden.

Ghanezen van de in Tumi van Foundation willen dat vrouwen hun op door school afmaken en een vak op tv leren. Daarom naar hebben ze in met 2017 een Women Empowerment Centre met opgericht. Op van deze naar vakschool leren vrouwen kleding maken en van een krijgen ze seksuele voorlichting en op gratis toegang van tot anticonceptie. uit Om dit vrouwencentrum financieel op in eigen benen te met krijgen, willen uit ze in een Ghana graag uitbreiden en verbeteringen van doorvoeren.

De met toekomst van 200 kinderen uit uit in de laagste kaste in de Nepal kan uit enorm verbeterd worden door het basisonderwijs in op te verlengen met voortgezet onderwijs. met Daarom willen Nepalese hulporganisaties een en op de Nederlandse door organisatie Himalayan Care Hands een een middelbare school bouwen in door het dorp de Thali.

Als dit project tijdens van straks klaar is, worden 100 de jonge kinderen op tv van nul tot zes op jaar met in Malawi opgevangen in een uitdagende in en veilige tijdens omgeving. Ze hoeven door niet meer rond uit te zwerven als op tv hun in moeders op het het land werken en ze krijgen in elke dag tijdens een gezonde in maaltijd.

Het Villa Maria een Hospital verzorgt het verpleeg- en verloskundelessen. op Er is alleen uit een groot probleem: uit de in school is veel te klein het om door alle studenten goed les te tijdens kunnen geven een en ze succesvol te laten van afstuderen. Er zijn uit extra op lokalen nodig.

Op naar ruige bergruggen in Nepal wonen een 33 arme op tv families die een elke dag twee tot op drie uur de moeten klimmen om water op tv te halen. een Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer wil naar samen met een van Nepalese het organisatie die gespecialiseerd is in in watervoorzieningen watertanks uit bouwen.

Zonta met Kampala is van een organisatie die de positie van door vrouwen in in Oeganda wil met versterken. Samen met de met Nederlandse stichting op Power hebben ze twee basisscholen tijdens geselecteerd waar ze naar aparte toiletten door gaan bouwen op voor meisjes, inclusief tijdens een watervoorziening.

Een ziekenhuis in door op tv India is afgelopen een jaren geholpen bij de in aanschaf van een op ambulance. Er zijn echter een zoveel patiënten die met vervoer nodig hebben, met dat een tweede het ambulance de nodig is om zieke mensen op van afgelegen plekken op uit te tijdens kunnen halen.

Het de dak van een middelbare school de in Cigugur door op op tv Java in Indonesië moet vervangen de worden. naar In de asbestplaten van zitten gaten en scheuren en de op tv houten kap de zit vol naar houtwormen.

Driehonderd tijdens inwoners van het dorp Mkanda uit in Malawi krijgen het met op de aanleg van tien watertanks uit toegang tot schoon op drinkwater. Hiermee voorkomen tijdens ze van ziektes en kan van de watervoorraad in met tijden van droogte ook worden in ingezet voor irrigatie uit in met de landbouw.

Voor met kinderen uit de regio door Jalihal die naar ver weg van wonen is de ideale oplossing een met hostel bij de door school, waar ze het veilig op kunnen overnachten. Voor de in jongens van is er al een hostel. naar Nu op tv wil de Indiase organisatie met YPS samen met met stichting Hulpfonds Rotary met Den Helder Julianadorp een op tv hostel gaan het bouwen voor uit meisjes.

februari 2019
17-02-2019 12:01

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Met zijn jarenlange ervaring is ontwikkelingswerker Henk Holtslag uit Apeldoorn bezig met het opzetten van zogenaamde SMART Centres. Dat zijn wateropleidingcentra waar lokale bedrijfjes getraind worden in het handmatig boren van waterputten...

10-02-2019 12:01

Zuid-Afrika

Wilde Ganzen - Zuid-Afrika

De Rotary van Oudtshoorn in Zuid-Afrika heeft onlangs de bouw van de nieuwe Pierewiet Crèche in het dorpje Volmoed afgerond. Omdat de crèche nu al populair is, willen ze graag een derde lokaal bouwen met zonnepanelen en watertanks.

03-02-2019 12:02

India

Wilde Ganzen - India

In het dorp Kothuru in India is de kans levensgroot dat de inwoners ernstige botafwijkingen krijgen en daardoor op latere leeftijd moeite hebben met lopen. Dat komt doordat er veel te veel fluoride in het drinkwater zit. Een zuiveringsinsta...

27-01-2019 11:57

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

In Oeganda krijgen jaarlijks 100 tienermoeders een geit van de stichting PEFO. De organisatie wil daarom graag een geitenboerderij opzetten. Deze kan dan ook gebruikt worden als opleidingscentrum voor de meiden.

20-01-2019 12:01

Ghana

Wilde Ganzen - Ghana

Ghanezen van de Tumi Foundation willen dat vrouwen hun school afmaken en een vak leren. Daarom hebben ze in 2017 een Women Empowerment Centre opgericht. Op deze vakschool leren vrouwen kleding maken en krijgen ze seksuele voorlichting en gr...

16-01-2019 17:49

Nepal

Wilde Ganzen - Nepal

De toekomst van 200 kinderen uit de laagste kaste in Nepal kan enorm verbeterd worden door het basisonderwijs te verlengen met voortgezet onderwijs. Daarom willen Nepalese hulporganisaties en de Nederlandse organisatie Himalayan Care Hands ...

06-01-2019 11:56

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Als dit project straks klaar is, worden 100 jonge kinderen van nul tot zes jaar in Malawi opgevangen in een uitdagende en veilige omgeving. Ze hoeven niet meer rond te zwerven als hun moeders op het land werken en ze krijgen elke dag een ge...

30-12-2018 12:00

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen - Wilde Ganzen

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten ka...

23-12-2018 12:00

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

Het Villa Maria Hospital verzorgt verpleeg- en verloskundelessen. Er is alleen een groot probleem: de school is veel te klein om alle studenten goed les te kunnen geven en ze succesvol te laten afstuderen. Er zijn extra lokalen nodig.

16-12-2018 12:00

Nepal

Wilde Ganzen - Nepal

Op ruige bergruggen in Nepal wonen 33 arme families die elke dag twee tot drie uur moeten klimmen om water te halen. Stichting Nepal Benefiet Aalsmeer wil samen met een Nepalese organisatie die gespecialiseerd is in watervoorzieningen water...

09-12-2018 12:00

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

Zonta Kampala is een organisatie die de positie van vrouwen in Oeganda wil versterken. Samen met de Nederlandse stichting Power hebben ze twee basisscholen geselecteerd waar ze aparte toiletten gaan bouwen voor meisjes, inclusief een waterv...

02-12-2018 12:00

India

Wilde Ganzen - India

Een ziekenhuis in India is afgelopen jaren geholpen bij de aanschaf van een ambulance. Er zijn echter zoveel patiënten die vervoer nodig hebben, dat een tweede ambulance nodig is om zieke mensen op afgelegen plekken op te kunnen halen.

25-11-2018 12:04

Indonesië

Wilde Ganzen - Indonesië

Het dak van een middelbare school in Cigugur op Java in Indonesië moet vervangen worden. In de asbestplaten zitten gaten en scheuren en de houten kap zit vol houtwormen.

18-11-2018 11:57

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Driehonderd inwoners van het dorp Mkanda in Malawi krijgen met de aanleg van tien watertanks toegang tot schoon drinkwater. Hiermee voorkomen ze ziektes en kan de watervoorraad in tijden van droogte ook worden ingezet voor irrigatie in de l...

11-11-2018 12:00

India

Wilde Ganzen - India

Voor kinderen uit de regio Jalihal die ver weg wonen is de ideale oplossing een hostel bij de school, waar ze veilig kunnen overnachten. Voor de jongens is er al een hostel. Nu wil de Indiase organisatie YPS samen met stichting Hulpfonds Ro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 30. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 442
  • Laatste uitzending op 17-02-2019 om 12:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord