Programma gemist?

Het door dagbehandelcentrum in in Phulbari, Bangladesh is in nog jong, maar nu al op uit op tv z'n jas gegroeid. Het in centrum van een Association for the Disabled Development naar (ADD) en een Stichting Physci draait de goed. Om het op tv snel toenemende aantal met kinderen dat met uit ouders de weg naar op tv het centrum vindt goede tijdens zorg en behandeling met te kunnen met bieden is tijdens een nieuwe locatie met nodig die de voor iedereen goed bereikbaar door is.

In het westen uit de van Kenia zijn veel inwoners in onbekend van met fysiotherapie. Patiënten leven op tv daardoor onnodig naar met lichamelijke ongemakken. Met op tv dit project ondersteunen het we zeven door revalidatieklinieken met een goedkope van lening, zodat zij meer op tv mensen van kunnen helpen met een betere zorg.

Mede de door klimaatveranderingen verdwijnt op er in uit India jaarlijks een grote hoeveelheid door vruchtbaar land. De economische door het verliezen zijn enorm, met grote naar armoede als door gevolg. De van Nederlandse stichting Jalihal en een hun Indiase partner YPS willen uit in hier iets aan doen. Zij willen op met één miljoen bomen een gaan planten.

Kinderen met in Tanahun, Nepal, met moeten twee en een half naar uur lopen op tv om bij school naar te komen. Dat is van natuurlijk een veel te lang uit om elke dag te het doen. Daarom is op uitbreiding door van een bestaand door hostel nodig, zodat naar deze kinderen hier kunnen wonen en van dagelijks onderwijs kunnen door de volgen.

Vlakbij door de stad op tv Garowe in de tijdens Somalische regio Puntland bevinden zich zeven op tv vluchtelingenkampen, elk naar bevolkt door meer in dan naar duizend mannen, vrouwen en kinderen. uit Een van de met grootste zorgen is van de gebrekkige sanitatie. Door met met gebruik van vervuild water komt op tv diarree veelvuldig voor. In op tv naar kamp Shabeele wil stichting Kaalo Nederland uit zorgen op voor drie naar waterpompen voor schoon drinkwater, op tv met daarbij een met waterkiosk, een uitgiftepunt voor het het water aan op de naar bevolking.

Met van steun van Wilde Ganzen een ligt er een plan op tv een kliniek uit voor moeder- en op tv kindzorg van te bouwen in het dorp Maspur. in Daar is voor op de door 5.500 inwoners op nog helemaal geen door gezondheidszorg. Het dorp ligt centraal en op tv is uit vanuit de tijdens hele Humla-regio in maximaal twee dagen een lopend te uit bereiken. In de kliniek door komt ook een een medische hulppost door voor basisgezondheidszorg in en eerste hulp. Daarnaast zal tijdens er naar voorlichting worden gegeven over moeder- van en een kindzorg.

Met uit de bouw van een vakschool naar voor bouwkunde en in kleermaker naar krijgen de jongeren van Kartong het in Gambia een uit goede kans op tv op de arbeidsmarkt. De in vicieuze cirkel van op tv armoede kunnen op tv we daarmee op tv doorbreken.

In met Burkina Faso hebben met we een op tv prachtig plan om jongeren goed in onderwijs op tv te geven en tegelijkertijd de uit lokale bevolking te uit helpen. op tv Jongeren krijgen een tijdens beroepsopleiding, waarmee ze gereedschap van de een boeren in de door omgeving door kunnen produceren en tijdens repareren.

De basisschool in in het dorpje Ribaneng door uit in Lesotho staat op instorten. Kinderen naar van alle uit leeftijden krijgen les in in één naar ruimte. Het meubilair van is versleten en dan uit zijn er op ook nog eens geen toiletten. door Deze van kinderen hebben dringend een van nieuw schoolgebouw uit nodig.

De kinderen naar uit het kleine dorp een Bougaria het in Guinée kunnen op tv eindelijk naar op school. Er zijn alleen nog geen op tv toiletten, een waardoor 250 kinderen buiten op tv hun behoefte in moeten doen.

In in Kumasi, de tijdens tweede stad van Ghana, is op twintig jaar naar geleden met steun tijdens uit Nederland een basisschool gebouwd. op een Deze school is zo populair dat uit uitbreiding door een uitkomst moet bieden. door Want door nog veel meer kinderen willen op tv graag goed op onderwijs.

Stichting in Ayuda Maya en tijdens organisatie Adicay (Nieuw Begin) pakken de het met waterprobleem aan naar en bouwen watersystemen. Mede dankzij hun een op tv inzet krijgen hopelijk 912 mensen op tv begin 2018 de uit beschikking over schoon drinkwater de bij hun op thuis.

Tweehonderd in ernstig zieke door patiënten per jaar kunnen straks op tv verzorgd het worden in de nieuw te bouwen een in High Dependency Unit van van het Mulanje van Mission Hospital in in Malawi. Daar krijgen ze op specialistische zorg die nu naar in de de omgeving niet aanwezig op is.

Sinds met 2015 is het Maria Tambo imker. Ze woont naar in Tanzania en heeft op tv vorig jaar in twintig kilo honing geoogst. in Een prachtig tijdens resultaat. Maar een nu komt de op volgende uitdaging: hoe maak op je er zuivere een honing, bijenwas door en kaarsen van? uit Stichting St. een Catherina Bee Keepers Trainers wil door een opleidingsgebouw met neerzetten en inrichten met uit lesmateriaal. tijdens Ook worden er instructeurs opgeleid die de straks workshops aan op de imkers de gaan op tv geven.

maart 2018
18-03-2018 11:52

Bangladesh

Wilde Ganzen - Bangladesh

Het dagbehandelcentrum in Phulbari, Bangladesh is nog jong, maar nu al uit z'n jas gegroeid. Het centrum van Association for the Disabled Development (ADD) en Stichting Physci draait goed. Om het snel toenemende aantal kinderen dat met oude...

11-03-2018 12:00

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

In het westen van Kenia zijn veel inwoners onbekend met fysiotherapie. Patiënten leven daardoor onnodig met lichamelijke ongemakken. Met dit project ondersteunen we zeven revalidatieklinieken met een goedkope lening, zodat zij meer mensen k...

04-03-2018 11:59

India

Wilde Ganzen - India

Mede door klimaatveranderingen verdwijnt er in India jaarlijks een grote hoeveelheid vruchtbaar land. De economische verliezen zijn enorm, met grote armoede als gevolg. De Nederlandse stichting Jalihal en hun Indiase partner YPS willen hier...

25-02-2018 11:57

Nepal

Wilde Ganzen - Nepal

Kinderen in Tanahun, Nepal, moeten twee en een half uur lopen om bij school te komen. Dat is natuurlijk veel te lang om elke dag te doen. Daarom is uitbreiding van een bestaand hostel nodig, zodat deze kinderen hier kunnen wonen en dagelijk...

18-02-2018 11:56

Somalië

Wilde Ganzen - Somalië

Vlakbij de stad Garowe in de Somalische regio Puntland bevinden zich zeven vluchtelingenkampen, elk bevolkt door meer dan duizend mannen, vrouwen en kinderen. Een van de grootste zorgen is de gebrekkige sanitatie. Door gebruik van vervuild ...

11-02-2018 11:56

Nepal

Wilde Ganzen - Nepal

Met steun van Wilde Ganzen ligt er een plan een kliniek voor moeder- en kindzorg te bouwen in het dorp Maspur. Daar is voor de 5.500 inwoners nog helemaal geen gezondheidszorg. Het dorp ligt centraal en is vanuit de hele Humla-regio in maxi...

04-02-2018 11:54

Gambia

Wilde Ganzen - Gambia

Met de bouw van een vakschool voor bouwkunde en kleermaker krijgen de jongeren van Kartong in Gambia een goede kans op de arbeidsmarkt. De vicieuze cirkel van armoede kunnen we daarmee doorbreken.

28-01-2018 11:59

Burkina Faso

Wilde Ganzen - Burkina Faso

In Burkina Faso hebben we een prachtig plan om jongeren goed onderwijs te geven en tegelijkertijd de lokale bevolking te helpen. Jongeren krijgen een beroepsopleiding, waarmee ze gereedschap van de boeren in de omgeving kunnen produceren en...

21-01-2018 11:59

Lesotho

Wilde Ganzen - Lesotho

De basisschool in het dorpje Ribaneng in Lesotho staat op instorten. Kinderen van alle leeftijden krijgen les in één ruimte. Het meubilair is versleten en dan zijn er ook nog eens geen toiletten. Deze kinderen hebben dringend een nieuw scho...

14-01-2018 11:59

Guinee

Wilde Ganzen - Guinee

De kinderen uit het kleine dorp Bougaria in Guinée kunnen eindelijk naar school. Er zijn alleen nog geen toiletten, waardoor 250 kinderen buiten hun behoefte moeten doen.

07-01-2018 11:56

Ghana

Wilde Ganzen - Ghana

In Kumasi, de tweede stad van Ghana, is twintig jaar geleden met steun uit Nederland een basisschool gebouwd. Deze school is zo populair dat uitbreiding een uitkomst moet bieden. Want nog veel meer kinderen willen graag goed onderwijs.

31-12-2017 11:59

Guatamala

Wilde Ganzen - Guatamala

Stichting Ayuda Maya en organisatie Adicay (Nieuw Begin) pakken het waterprobleem aan en bouwen watersystemen. Mede dankzij hun inzet krijgen hopelijk 912 mensen begin 2018 de beschikking over schoon drinkwater bij hun thuis.

24-12-2017 11:58

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Tweehonderd ernstig zieke patiënten per jaar kunnen straks verzorgd worden in de nieuw te bouwen High Dependency Unit van het Mulanje Mission Hospital in Malawi. Daar krijgen ze specialistische zorg die nu in de omgeving niet aanwezig is.

17-12-2017 11:58

Tanzania

Wilde Ganzen - Tanzania

Sinds 2015 is Maria Tambo imker. Ze woont in Tanzania en heeft vorig jaar twintig kilo honing geoogst. Een prachtig resultaat. Maar nu komt de volgende uitdaging: hoe maak je er zuivere honing, bijenwas en kaarsen van? Stichting St. Catheri...

10-12-2017 11:56

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten ka...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 27. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 394
  • Laatste uitzending op 18-03-2018 om 11:52 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord