Programma gemist?

Begin het 2018 moet de school van van de Jesus het Educational in Trust (JET) in Nainar Palayam het tien klaslokalen hebben, per op tv leerjaar tijdens één. Nu zijn er uit vier lokalen waarin de meerdere leerjaren uit de ruimte delen en dat een is inmiddels op niet meer uit toegestaan. Ook zijn scholen de verplicht om een op speelplaats en in schoolplein te tijdens bieden. Tijd voor het uitbreiding!

Sri Lanka herstelt een maar van langzaam van door de burgeroorlog die acht jaar op tv geleden eindigde. Onveiligheid, onzekerheid het en extreme armoede het bepalen het leven door van door de 22 miljoen inwoners. Vooral het op tv oorlogsweduwen hebben het het zwaar. Wilde Ganzen steunt de Nederlandse een stichting Havonos, het die op deze vrouwen steunt naar met concrete hulp.

In uit Nederland is het in vanzelfsprekend; elke naar dag naar school. Maar in naar Bumba, het van zuidoosten van Congo, op tv gaan veel kinderen niet. Het op ontbreekt er aan uit op tv een goede basisschool. Stichting Mutualite van des naar Congolais aux Pays-Bas en door Fondation Mesa hebben daarom een op wens: een door nieuw ingericht de schoolgebouw.

De mensen van in Potou, tijdens 40 km de van de stad, beschikken over twee een oude tractoren, de maar die zijn naar aan vervanging toe. De een regio Louga, het in het noordwesten van in Senegal, tijdens heeft te maken tijdens met armoede en verwoestijning door uit een steeds de droger klimaat. Stichting Muzikale in Vorming heeft eerder met al samen naar met de een lokale organisatie uit ANDO een irrigatiesysteem aangelegd uit om de oogst rendabeler door te een maken. De mensen van Potou, op tv 40 km van tijdens de stad, het beschikken over twee oude op tractoren, maar die zijn met tijdens aan vervanging toe.

In met de regio een Minsk is erbeperkte zorg beschikbaar voor met de jongeren met een met ernstige lichamelijke en/of het verstandelijke beperking, maar door deze dagopvang is nodig aan een renovatie toe. met In de regio Minsk in is er in beperkte zorg beschikbaar een voor jongeren met een in ernstige lichamelijke tijdens en/of verstandelijke op tv beperking. Daarom heeft BelAPDliMI van samen met Stichting Vrienden de van Belapdi een dagopvang op tv naar gerealiseerd, maar deze is nodig op tv aan door renovatie toe.

Stichting Vrienden naar Ashram (SVA) tijdens wil samen met hun van lokale partner, Vasanthakumari tijdens Velupillai, een klaslokaal toevoegen op voor 35 het leerlingen aan tijdens het bestaande schoolgebouw naar in Tamil met Nadu. In Tamil Nadu, het in het naar zuiden van India, staat een lagere op tv en middelbare school. een Voor de hoogste de uit klas van de middelbare school het ontbreekt het nog aan de een geschikt uit leslokaal. Stichting Vrienden in Ashram (SVA) op wil samen met hun op tv lokale partner, de Vasanthakumari Velupillai, uit een klaslokaal voor 35 leerlingentoevoegen tijdens aan het bestaande van schoolgebouw.

Er uit heerst grote werkloosheid uit in en rond Paramaribo en tijdens veel mensen zoeken op tv een uitweg in met verslaving. Een klein met met aantal verslaafden heeft de moed in hulp van te zoeken bij familie, het vrienden of hulpinstanties. met Er heerst in grote werkloosheid in de en rond Paramaribo en veel naar mensen op tv zoeken een uitweg tijdens in verslaving. Een klein uit aantal verslaafden heeft de naar moed hulp te op zoeken bij familie, vrienden het of met hulpinstanties, maar ze kunnen tijdens ook uit terecht bij Stichting naar de Stem, die opvang en uit begeleiding naar door herstel biedt.

Meer op dan 900 kinderen uit de de wijde omtrek weten door de school in het het op Zambiaanse Senanga-district te met vinden. Maar helaas de is de het plattelandsschool minstens zo in trek door bij dieven de en vandalen. Meer dan 900 in kinderen uit op tv de wijde tijdens omtrek weten de door school in het Zambiaanse Senanga-district tijdens te het vinden. Maar naar helaas is de plattelandsschool minstens zo uit in met trek bij dieven en vandalen. het Om de schade op te beperken wil met de schoolleiding een tijdens een lerarenwoning bouwen. Zodat er in dag en nacht het toezicht kan worden op tv gehouden.

Duurzame met ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders in samen met met de lokale het bevolking.

In Centraal op Oost Sri Lanka tijdens hebben het veel scholen geen of het onvoldoende veilig drinkwater in en behoorlijke sanitaire voorzieningen. Stichting op Kansarmen Sri Lanka op tv zorgt een voor verbetering.

In in Kaïs leven mensen van het uit bestaansminimum en met kan het er een ijskoud zijn. Stichting door Kadam Chöling in en Dakpo Shedrup naar Ling Monastic Cultural Society willen met daarom het een verwarmde van medische post bouwen. In op tv Kaïs, India, leven mensen van door het bestaansminimum en het op kan het er ijskoud zijn. Als op tijdens je dan in onverwarmde huizen woont, op tv komt dit de niet door ten goede aan je gezondheid. Omdat tijdens ook de dokterspost door onverwarmd van is, ontbreekt het aan met goede zorg. Stichting tijdens Kadam Chöling en op tv Dakpo in Shedrup Ling Monastic Cultural Society willen met een daarom een duurzame, verwarmde medische post uit in bouwen.

Meer door dan vijf miljoen naar mensen in Zambia hebben op tv geen toegang van tot drinkwater. het De helft van op tv het jaar valt er geen druppel op regen. naar Jacana heeft een uit goed plan om daar op wat aan te veranderen. naar Meer dan het vijf miljoen mensen naar in Zambia hebben met geen toegang tot een drinkwater. De helft door van het met jaar valt de er geen druppel op tv regen. Er is uit dan maar een beperkte mogelijkheid tot op het verbouwen van naar door voedsel. Jacana heeft een goed op tv plan om daar in wat aan te op tv veranderen.

Op Bali tijdens bestaat er op geen speciaal onderwijs voor kinderen tijdens het met een beperking. De Nederlandse een stichting Sjaki-Tari-US het en de lokale Bali Hait uit Foundation willen hier in tijdens verandering in brengen. uit Op Bali worden een kinderen met een beperking met nog steeds achtergesteld. naar Speciaal onderwijs voor een hen bestaat nauwelijks. De naar Nederlandse stichting van Sjaki-Tari-US en de lokale Bali een Hait Foundation door willen hier in verandering in brengen en tijdens Wilde Ganzen naar steunt hen van door harte.

Stichting Ecologische Landbouw op tv Projecten Ghana een werkt op tv samen met de biologische landbouwpraktijkschool door in Sirigu met aan een duurzame en toekomstrijke op het oplossing naar het opvangen van op tv grondwater. Klimaatverandering zorgt met voor minder regenval in in het toch al naar korte regenseizoen in in het noorden in van van Ghana. Er zijn pompen in Sirigu, naar maar het het grondwater mag niet uitgeput tijdens raken. naar Stichting Ecologische Landbouw Projecten in Ghana werkt samen met op de biologische door landbouwpraktijkschool in Sirigu aan de een naar duurzame en op toekomstrijke oplossing.

Wilde van Ganzen zet zich samen met de de stichting uit Amuria en de Amuria in Foundation Uganda in door van voor meer ruimte op de door school in naar Olungura. In op het oostelijk gelegen dorp in Olungura sloegen in de ouders de handen ineen om van een school te tijdens bouwen zodat hun uit kinderen op basisonderwijs kunnen volgen. Met succes! door Het aantal een leerlingen groeide door echter zo met snel dat de lokalen nu overvol tijdens zijn. Wilde Ganzen uit zet zich samen in met de door stichting Amuria en met de Amuria Foundation Uganda met in door voor meer ruimte op de tijdens in school in Olungura.

juli 2017
23-07-2017 11:57

India

Wilde Ganzen - India

Begin 2018 moet de school van de Jesus Educational Trust (JET) in Nainar Palayam tien klaslokalen hebben, per leerjaar één. Nu zijn er vier lokalen waarin meerdere leerjaren de ruimte delen en dat is inmiddels niet meer toegestaan. Ook zijn...

16-07-2017 11:59

Sri Lanka

Wilde Ganzen - Sri Lanka

Sri Lanka herstelt maar langzaam van de burgeroorlog die acht jaar geleden eindigde. Onveiligheid, onzekerheid en extreme armoede bepalen het leven van de 22 miljoen inwoners. Vooral oorlogsweduwen hebben het zwaar. Wilde Ganzen steunt de N...

09-07-2017 08:55

Congo-Kinshasa

Wilde Ganzen - Congo-Kinshasa

In Nederland is het vanzelfsprekend; elke dag naar school. Maar in Bumba, het zuidoosten van Congo, gaan veel kinderen niet. Het ontbreekt er aan een goede basisschool. Stichting Mutualite des Congolais aux Pays-Bas en Fondation Mesa hebben...

02-07-2017 08:56

Senegal

Wilde Ganzen - Senegal

De mensen van Potou, 40 km van de stad, beschikken over twee oude tractoren, maar die zijn aan vervanging toe. De regio Louga, in het noordwesten van Senegal, heeft te maken met armoede en verwoestijning door een steeds droger klimaat. Stic...

25-06-2017 11:58

Wit-Rusland

Wilde Ganzen - Wit-Rusland

In de regio Minsk is erbeperkte zorg beschikbaar voor jongeren met een ernstige lichamelijke en/of verstandelijke beperking, maar deze dagopvang is nodig aan renovatie toe. In de regio Minsk is er beperkte zorg beschikbaar voor jongeren met...

18-06-2017 11:58

India

Wilde Ganzen - India

Stichting Vrienden Ashram (SVA) wil samen met hun lokale partner, Vasanthakumari Velupillai, een klaslokaal toevoegen voor 35 leerlingen aan het bestaande schoolgebouw in Tamil Nadu. In Tamil Nadu, in het zuiden van India, staat een lagere ...

11-06-2017 11:58

Suriname

Wilde Ganzen - Suriname

Er heerst grote werkloosheid in en rond Paramaribo en veel mensen zoeken een uitweg in verslaving. Een klein aantal verslaafden heeft de moed hulp te zoeken bij familie, vrienden of hulpinstanties. Er heerst grote werkloosheid in en rond Pa...

04-06-2017 10:42

Zambia

Wilde Ganzen - Zambia

Meer dan 900 kinderen uit de wijde omtrek weten de school in het Zambiaanse Senanga-district te vinden. Maar helaas is de plattelandsschool minstens zo in trek bij dieven en vandalen. Meer dan 900 kinderen uit de wijde omtrek weten de schoo...

28-05-2017 11:58

India

Wilde Ganzen - India

Duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking.

23-04-2017 11:58

Sri Lanka

Wilde Ganzen - Sri Lanka

In Centraal Oost Sri Lanka hebben veel scholen geen of onvoldoende veilig drinkwater en behoorlijke sanitaire voorzieningen. Stichting Kansarmen Sri Lanka zorgt voor verbetering.

16-04-2017 10:43

India

Wilde Ganzen - India

In Kaïs leven mensen van het bestaansminimum en kan het er ijskoud zijn. Stichting Kadam Chöling en Dakpo Shedrup Ling Monastic Cultural Society willen daarom een verwarmde medische post bouwen. In Kaïs, India, leven mensen van het bestaans...

09-04-2017 11:57

Zambia

Wilde Ganzen - Zambia

Meer dan vijf miljoen mensen in Zambia hebben geen toegang tot drinkwater. De helft van het jaar valt er geen druppel regen. Jacana heeft een goed plan om daar wat aan te veranderen. Meer dan vijf miljoen mensen in Zambia hebben geen toegan...

12-03-2017 11:58

Indonesië

Wilde Ganzen - Indonesië

Op Bali bestaat er geen speciaal onderwijs voor kinderen met een beperking. De Nederlandse stichting Sjaki-Tari-US en de lokale Bali Hait Foundation willen hier verandering in brengen. Op Bali worden kinderen met een beperking nog steeds ac...

26-02-2017 11:58

Ghana

Wilde Ganzen - Ghana

Stichting Ecologische Landbouw Projecten Ghana werkt samen met de biologische landbouwpraktijkschool in Sirigu aan een duurzame en toekomstrijke oplossing naar het opvangen van grondwater. Klimaatverandering zorgt voor minder regenval in he...

12-02-2017 11:57

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

Wilde Ganzen zet zich samen met de stichting Amuria en de Amuria Foundation Uganda in voor meer ruimte op de school in Olungura. In het oostelijk gelegen dorp Olungura sloegen de ouders de handen ineen om een school te bouwen zodat hun kind...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 360
  • Laatste uitzending op 23-07-2017 om 11:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord