Programma gemist?

In op de hoofdstad van Liberia, aan op tv met de westkust van naar Afrika, staat een succesvolle uit school waar praktisch vakonderwijs met wordt op tv gegeven. De school uit wil graag uitbreiden en zonnepanelen van op het op tv dak plaatsen.

De Ethiopische het organisatie Elf & Gasha op tv naar Medical Centre wil een medisch centrum de bouwen met in de naar stad Debre Markos. op Met betaalbare zorg kan hiermee de op met gezondheid van de arme van bevolking flink de verbeterd worden.

In het een noorden van Namibië groeit een de de Queen Sofia School uit haar op het voegen. Het onderwijs op is er goed en naar ouders uit de wijde uit omgeving sturen door er graag op tv hun kinderen naartoe. tijdens Door de grote een afstanden en slechte wegen moeten de op kinderen een op school blijven slapen. Er naar is alleen de niet voldoende slaap- en het verblijfsruimte. op Daarom ligt een er nu een het plan voor de bouw van van een naar hostel.

Opkomen voor uit de arme mensen van naar Malawi. Dat tijdens is wat op tv stichting Vrienden voor met Afrika wil doen. tijdens Al jaren zijn ze tijdens in Malawi actief de met verschillende projecten. Ditmaal de door vragen ze uw hulp bij de tijdens tijdens aanleg van vijftien met waterpompen.

Op met het Filipijnse eiland Panay op tv wonen in vijf miljoen mensen. Er zijn maar door tijdens twee opvangcentra voor misbruikte meisjes. tijdens Een daarvan is tijdens in 2012 met op tv hulp van van Wilde Ganzen gebouwd. van Dit tehuis wil nu graag een op tv uitbreiden.

Ook met in Bolivia kom in je verder in het onderwijs het en bedrijfsleven als in je verstand hebt in op van ICT. De organisatie van Ayni Bolivia wil de kennis met van van computers en programmeren door onder docenten en het arme jongeren tijdens stimuleren.

Het Kapuna in ziekenhuis ligt middenin de tijdens jungle. met Het ziekenhuis moet dringend gerenoveerd door worden. Er uit is een nieuw op tv laboratorium nodig een voor een snellere diagnose. van Maar ook door nieuwe toiletten en een douches, want door met een betere hygiëne zullen, naast uit tbc, tijdens ook ziektes als een diarree, cholera de en knokkelkoorts zich met minder snel verspreiden.

In op tv de grootste havenstad van Colombia, met Barranquilla, geeft een naar gemotiveerde groep mensen de onderwijs en therapie in aan meer een dan vijfhonderd gehandicapte uit kinderen en een jongeren. Met de aanschaf door van twintig zonnepanelen tijdens gaat van de energierekening van hun gebouw op tv flink omlaag op en kan er eindelijk airconditioning van gaan de draaien.

De van vissersvrouwen van Dunga Beach aan naar het naar Victoriameer in Kenia willen op minder afhankelijk op tv worden van het de grillen van hun mannelijke collega's. door Met een eigen uit motorboot naar en viskooien kunnen op ze economisch zelfstandig tijdens worden. Stichting Hoog Tijd door voor tijdens Andersom en hun lokale partner Safe op Water and op AIDS Project (SWAP) het helpen hen tijdens hierbij.

In van Banjul staat van het Edward Francis Small Teaching naar Hospital. In tegenstelling op tv tot in wat de naam doet vermoeden is van het tijdens het grootste ziekenhuis van Gambia, met met met vijfhonderd bedden. Vanuit het hele op de land, en met name het in dichtbevolkte westen, op komt men naar dit door ziekenhuis. Het is gebouwd naar in de een jaren vijftig en in renovatie in van de operatiekamers is in dringend nodig.

In Oeganda heeft de het hebben van van een visuele beperking op tv grote gevolgen voor uit kinderen. Slechtziende tijdens of blinde kinderen op kunnen niet meekomen in in onderwijs, door hun sociale uit status is lager en zij hebben in een minder kansen om zich te naar ontwikkelen. Daar kunnen door Lions de Werkgroep Blinden, jij van en Wilde Ganzen wat aan een doen.

Voor met veel mensen tijdens is water geen vanzelfsprekendheid. Vrouwen van op het door platteland van Zimbabwe halen water de uit een het vervuilde rivier. Voor zuiver op uit drinkwater moeten ze uren lopen naar naar een waterbron. in De stichting Zuva Rabuda het uit wil in elf dorpen waterputten tijdens aanleggen.

Op het van plattenland van een Kenia is basisonderwijs de niet voor alle de kinderen in in de nabije omgeving aanwezig. De Nederlandse een naar Kidshare Foundation en African Divine Church het (ADC) willen met in donaties een echt het schoolgebouw neerzetten, het voor kleuter- en in basisonderwijs. Een in adequate leeromgeving; met tenminste door vier naar stenen klaslokalen en een op zestal toiletten.

november 2017
12-11-2017 12:53

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten ka...

05-11-2017 12:59

Liberia

Wilde Ganzen - Liberia

In de hoofdstad van Liberia, aan de westkust van Afrika, staat een succesvolle school waar praktisch vakonderwijs wordt gegeven. De school wil graag uitbreiden en zonnepanelen op het dak plaatsen.

29-10-2017 12:58

Ethiopië

Wilde Ganzen - Ethiopië

De Ethiopische organisatie Elf & Gasha Medical Centre wil een medisch centrum bouwen in de stad Debre Markos. Met betaalbare zorg kan hiermee de gezondheid van de arme bevolking flink verbeterd worden.

22-10-2017 11:59

Namibië

Wilde Ganzen - Namibië

In het noorden van Namibië groeit de Queen Sofia School uit haar voegen. Het onderwijs is er goed en ouders uit de wijde omgeving sturen er graag hun kinderen naartoe. Door de grote afstanden en slechte wegen moeten de kinderen op school bl...

15-10-2017 11:59

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Opkomen voor de arme mensen van Malawi. Dat is wat stichting Vrienden voor Afrika wil doen. Al jaren zijn ze in Malawi actief met verschillende projecten. Ditmaal vragen ze uw hulp bij de aanleg van vijftien waterpompen.

08-10-2017 11:59

Filipijnen

Wilde Ganzen - Filipijnen

Op het Filipijnse eiland Panay wonen vijf miljoen mensen. Er zijn maar twee opvangcentra voor misbruikte meisjes. Een daarvan is in 2012 met hulp van Wilde Ganzen gebouwd. Dit tehuis wil nu graag uitbreiden.

01-10-2017 11:57

Bolivia

Wilde Ganzen - Bolivia

Ook in Bolivia kom je verder in het onderwijs en bedrijfsleven als je verstand hebt van ICT. De organisatie Ayni Bolivia wil de kennis van computers en programmeren onder docenten en arme jongeren stimuleren.

24-09-2017 12:00

Papoea-Nieuw-Guinea

Wilde Ganzen - Papoea-Nieuw-Guinea

Het Kapuna ziekenhuis ligt middenin de jungle. Het ziekenhuis moet dringend gerenoveerd worden. Er is een nieuw laboratorium nodig voor een snellere diagnose. Maar ook nieuwe toiletten en douches, want met een betere hygiëne zullen, naast t...

17-09-2017 11:58

Colombia

Wilde Ganzen - Colombia

In de grootste havenstad van Colombia, Barranquilla, geeft een gemotiveerde groep mensen onderwijs en therapie aan meer dan vijfhonderd gehandicapte kinderen en jongeren. Met de aanschaf van twintig zonnepanelen gaat de energierekening van ...

10-09-2017 11:56

Burkina Faso

Wilde Ganzen - Burkina Faso

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten ka...

03-09-2017 12:01

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

De vissersvrouwen van Dunga Beach aan het Victoriameer in Kenia willen minder afhankelijk worden van de grillen van hun mannelijke collega's. Met een eigen motorboot en viskooien kunnen ze economisch zelfstandig worden. Stichting Hoog Tijd ...

27-08-2017 11:59

Gambia

Wilde Ganzen - Gambia

In Banjul staat het Edward Francis Small Teaching Hospital. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is het het grootste ziekenhuis van Gambia, met vijfhonderd bedden. Vanuit het hele land, en met name het dichtbevolkte westen, komt ...

20-08-2017 12:00

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

In Oeganda heeft het hebben van een visuele beperking grote gevolgen voor kinderen. Slechtziende of blinde kinderen kunnen niet meekomen in onderwijs, hun sociale status is lager en zij hebben minder kansen om zich te ontwikkelen. Daar kunn...

13-08-2017 11:59

Zimbabwe

Wilde Ganzen - Zimbabwe

Voor veel mensen is water geen vanzelfsprekendheid. Vrouwen op het platteland van Zimbabwe halen water uit een vervuilde rivier. Voor zuiver drinkwater moeten ze uren lopen naar een waterbron. De stichting Zuva Rabuda wil in elf dorpen wate...

06-08-2017 11:56

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

Op het plattenland van Kenia is basisonderwijs niet voor alle kinderen in de nabije omgeving aanwezig. De Nederlandse Kidshare Foundation en African Divine Church (ADC) willen met donaties een echt schoolgebouw neerzetten, voor kleuter- en ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 376
  • Laatste uitzending op 12-11-2017 om 12:53 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord