Programma gemist?

Aflevering 2 - in tijdens Magazine: Guinee: De op kinderen uit het kleine de dorp Bougaria in Guinée kunnen op eindelijk naar school. op Er de zijn alleen tijdens nog geen toiletten, waardoor op tv 250 kinderen buiten hun behoefte de moeten tijdens doen.

In het Kumasi, de in tweede stad van Ghana, naar is twintig jaar geleden een met de steun uit Nederland een basisschool gebouwd. in Deze met school is zo populair dat door uitbreiding een uitkomst op tv moet met bieden. Want nog het veel meer kinderen willen in graag goed het onderwijs.

Stichting Ayuda van Maya en organisatie tijdens Adicay een (Nieuw Begin) pakken het op waterprobleem aan en bouwen het watersystemen. de Mede dankzij hun op tv inzet krijgen hopelijk in 912 mensen begin 2018 uit de beschikking de over schoon drinkwater bij op tv hun thuis.

Tweehonderd ernstig de zieke patiënten per naar jaar kunnen straks verzorgd de worden het in de een nieuw te bouwen High Dependency Unit door de van het Mulanje Mission Hospital tijdens in naar Malawi. Daar krijgen ze specialistische zorg een de die nu in de op omgeving niet aanwezig in is.

Sinds uit 2015 is Maria Tambo imker. uit Ze naar woont in Tanzania en heeft van vorig jaar twintig in kilo honing geoogst. van de Een prachtig resultaat. tijdens Maar nu komt de een volgende uitdaging: hoe in maak je er op tv zuivere honing, op tv bijenwas en kaarsen van? op tv Stichting St. op tv Catherina Bee Keepers het Trainers wil een in opleidingsgebouw neerzetten en inrichten met de lesmateriaal. Ook worden er van instructeurs naar opgeleid die uit straks workshops aan de imkers op gaan naar geven.

61 procent van uit de het jeugd in het de armste wijk van de stad de Bugembe tijdens in Oeganda is op tv analfabeet. Een enorm een hoog aantal, dat vooral komt naar doordat de in overheid nauwelijks naar scholing aanbiedt de en omdat ouders vaak het het schoolgeld een niet kunnen betalen. De stichting tijdens The Non Violence Project naar op Uganda wil de armoede naar verminderen met goed en met betaalbaar met onderwijs.

Stel met dat je samen met een op andere in patiënt in het een ziekenhuis één bed in moet delen. in En dat je van ook nog eens smeergeld moet betalen op tv om behandeld te het worden. In op India is dit vaker tijdens in regel dan uitzondering. de De Indiase stichting Sri Gayathri een Medical Mission tijdens and Research Foundation op bouwt op dit uit moment een het ziekenhuis in Tiruverkadu, een met kleine voorstad van de miljoenenstad door Chennai van (Madras).

De Wichi, de een het inheemse bewoners van de de Noord-Argentijnse Gran op tv Chaco, leven van de het jacht en naar van vis en een fruit uit de directe omgeving. Ruim tijdens 600.000 hectare een bos werd gerooid het door landbouwcoöperaties het voor de op veeteelt en het verbouwen van soja, uit met maïs en granen. De opbrengsten van door een het land gaan aan de naar neus van de Wichi in de voorbij. Zij hebben op tv vrijwel al hun land verloren en op tv zijn tot bittere tijdens in armoede vervallen. De hulporganisatie van Cuidadanía Solidaria wil hen helpen in met een tijdens beproefd concept. Met naar de aanleg van een de van groentetuin bij de van school van het dorp in krijgen de kinderen straks een weer gezond naar te eten.

In naar de hoofdstad uit van Liberia, aan de westkust in van Afrika, in staat een op succesvolle school waar naar praktisch vakonderwijs wordt gegeven. uit De school wil graag op uitbreiden en zonnepanelen op op het naar dak plaatsen.

De door Ethiopische organisatie tijdens Elf & Gasha Medical op Centre wil een door medisch centrum bouwen in de door stad Debre met Markos. Met betaalbare met zorg kan hiermee op de met gezondheid van de arme bevolking van flink verbeterd op tv worden.

In het het noorden van Namibië door groeit de Queen op Sofia het School uit haar voegen. Het door onderwijs is met er goed en ouders uit door uit de wijde omgeving sturen er graag op tv hun kinderen in naartoe. Door de grote in afstanden naar en slechte wegen moeten met de kinderen op school van blijven slapen. Er van is alleen niet van voldoende tijdens slaap- en uit verblijfsruimte. Daarom ligt er nu op een plan voor tijdens de bouw van naar een tijdens hostel.

Opkomen uit voor de van arme mensen van een Malawi. Dat is wat het stichting Vrienden op voor Afrika wil doen. Al het jaren zijn ze in van Malawi in actief met van verschillende projecten. Ditmaal vragen ze met uw hulp bij de de aanleg van tijdens vijftien de waterpompen.

Op met het Filipijnse eiland op Panay wonen vijf miljoen mensen. door Er op zijn maar twee opvangcentra voor in misbruikte meisjes. Een tijdens daarvan is in naar 2012 met de hulp in van Wilde Ganzen gebouwd. Dit tehuis met wil nu naar graag het uitbreiden.

januari 2018
14-01-2018 11:59

Wilde Ganzen

Wilde Ganzen - Wilde Ganzen

Aflevering 2 - Magazine: Guinee: De kinderen uit het kleine dorp Bougaria in Guinée kunnen eindelijk naar school. Er zijn alleen nog geen toiletten, waardoor 250 kinderen buiten hun behoefte moeten doen.

07-01-2018 11:56

Ghana

Wilde Ganzen - Ghana

In Kumasi, de tweede stad van Ghana, is twintig jaar geleden met steun uit Nederland een basisschool gebouwd. Deze school is zo populair dat uitbreiding een uitkomst moet bieden. Want nog veel meer kinderen willen graag goed onderwijs.

31-12-2017 11:59

Guatamala

Wilde Ganzen - Guatamala

Stichting Ayuda Maya en organisatie Adicay (Nieuw Begin) pakken het waterprobleem aan en bouwen watersystemen. Mede dankzij hun inzet krijgen hopelijk 912 mensen begin 2018 de beschikking over schoon drinkwater bij hun thuis.

24-12-2017 11:58

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Tweehonderd ernstig zieke patiënten per jaar kunnen straks verzorgd worden in de nieuw te bouwen High Dependency Unit van het Mulanje Mission Hospital in Malawi. Daar krijgen ze specialistische zorg die nu in de omgeving niet aanwezig is.

17-12-2017 11:58

Tanzania

Wilde Ganzen - Tanzania

Sinds 2015 is Maria Tambo imker. Ze woont in Tanzania en heeft vorig jaar twintig kilo honing geoogst. Een prachtig resultaat. Maar nu komt de volgende uitdaging: hoe maak je er zuivere honing, bijenwas en kaarsen van? Stichting St. Catheri...

10-12-2017 11:56

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten ka...

03-12-2017 12:00

Oeganda

Wilde Ganzen - Oeganda

61 procent van de jeugd in de armste wijk van de stad Bugembe in Oeganda is analfabeet. Een enorm hoog aantal, dat vooral komt doordat de overheid nauwelijks scholing aanbiedt en omdat ouders vaak het schoolgeld niet kunnen betalen. De stic...

26-11-2017 11:58

India

Wilde Ganzen - India

Stel dat je samen met een andere patiënt in het ziekenhuis één bed moet delen. En dat je ook nog eens smeergeld moet betalen om behandeld te worden. In India is dit vaker regel dan uitzondering. De Indiase stichting Sri Gayathri Medical Mis...

19-11-2017 11:58

Argentinië

Wilde Ganzen - Argentinië

De Wichi, de inheemse bewoners van de Noord-Argentijnse Gran Chaco, leven van de jacht en van vis en fruit uit de directe omgeving. Ruim 600.000 hectare bos werd gerooid door landbouwcoöperaties voor de veeteelt en het verbouwen van soja, m...

12-11-2017 11:53

Kenia

Wilde Ganzen - Kenia

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten ka...

05-11-2017 11:59

Liberia

Wilde Ganzen - Liberia

In de hoofdstad van Liberia, aan de westkust van Afrika, staat een succesvolle school waar praktisch vakonderwijs wordt gegeven. De school wil graag uitbreiden en zonnepanelen op het dak plaatsen.

29-10-2017 11:58

Ethiopië

Wilde Ganzen - Ethiopië

De Ethiopische organisatie Elf & Gasha Medical Centre wil een medisch centrum bouwen in de stad Debre Markos. Met betaalbare zorg kan hiermee de gezondheid van de arme bevolking flink verbeterd worden.

22-10-2017 11:59

Namibië

Wilde Ganzen - Namibië

In het noorden van Namibië groeit de Queen Sofia School uit haar voegen. Het onderwijs is er goed en ouders uit de wijde omgeving sturen er graag hun kinderen naartoe. Door de grote afstanden en slechte wegen moeten de kinderen op school bl...

15-10-2017 11:59

Malawi

Wilde Ganzen - Malawi

Opkomen voor de arme mensen van Malawi. Dat is wat stichting Vrienden voor Afrika wil doen. Al jaren zijn ze in Malawi actief met verschillende projecten. Ditmaal vragen ze uw hulp bij de aanleg van vijftien waterpompen.

08-10-2017 11:59

Filipijnen

Wilde Ganzen - Filipijnen

Op het Filipijnse eiland Panay wonen vijf miljoen mensen. Er zijn maar twee opvangcentra voor misbruikte meisjes. Een daarvan is in 2012 met hulp van Wilde Ganzen gebouwd. Dit tehuis wil nu graag uitbreiden.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Wilde Ganzen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wilde Ganzen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wilde Ganzen bij Wilde Ganzen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wilde Ganzen. Heb je een uitzending van Wilde Ganzen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wilde Ganzen gemist

Wilde Ganzen wil zowel hier in Nederland als daar in ontwikkelingslanden zoveel mogelijk mensen en middelen mobiliseren om met kleinschalige projecten de armoede in ontwikkelingslanden te bestrijden. Wilde Ganzen stelt met deze projecten kansarme mensen in staat om samen te bouwen aan een kansrijke toekomst.

Uitzending gemist van Wilde Ganzen? Hier kun je alle uitzendingen van Wilde Ganzen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 385
  • Laatste uitzending op 14-01-2018 om 11:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord