Programma gemist?

Verslag de van de spectaculaire challenge in waarin op zes kitesurfers non-stop het een zesduizend kilometer lange de tocht over van de Atlantische Oceaan de maken.

Verslag van de op spectaculaire challenge waarin naar de zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer op lange tocht door over de Atlantische door Oceaan naar maken.

oktober 2021
22-02-2014 17:32

Afl. 2

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge - Afl. 2

Verslag van de spectaculaire challenge waarin zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer lange tocht over de Atlantische Oceaan maken.

15-02-2014 17:30

Afl. 1

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge - Afl. 1

Verslag van de spectaculaire challenge waarin zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer lange tocht over de Atlantische Oceaan maken.

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge bij RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge. Heb je een uitzending van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge gemist

Verslag van de spectaculaire challenge waarin zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer lange tocht over de Atlantische Oceaan maken. De kitesurfers wisselen elkaar om de twee uur af en kiten dag en nacht. De groep wordt begeleid door een catamaran van ruim vijftien meter en een professionele bemanning. Ze vertrekken vanuit de haven van het Canarische eiland Fuerteventura om twee à drie weken later, afhankelijk van de weersomstandigheden, via de Zuid-Atlantische route aan te komen in Blue Haven op de Turks- en Caicoseilanden in het Caribisch gebied.

Uitzending gemist van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-02-2014 om 17:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!