Programma gemist?

Verslag in van de spectaculaire challenge de waarin zes tijdens kitesurfers non-stop van een zesduizend kilometer lange tocht naar over de Atlantische Oceaan in het maken.

Verslag van van de spectaculaire challenge op waarin zes kitesurfers non-stop het een op zesduizend kilometer lange tocht de over de Atlantische in Oceaan door maken.

oktober 2020
22-02-2014 17:32

Afl. 2

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge - Afl. 2

Verslag van de spectaculaire challenge waarin zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer lange tocht over de Atlantische Oceaan maken.

15-02-2014 17:30

Afl. 1

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge - Afl. 1

Verslag van de spectaculaire challenge waarin zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer lange tocht over de Atlantische Oceaan maken.

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge bij RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge. Heb je een uitzending van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge gemist

Verslag van de spectaculaire challenge waarin zes kitesurfers non-stop een zesduizend kilometer lange tocht over de Atlantische Oceaan maken. De kitesurfers wisselen elkaar om de twee uur af en kiten dag en nacht. De groep wordt begeleid door een catamaran van ruim vijftien meter en een professionele bemanning. Ze vertrekken vanuit de haven van het Canarische eiland Fuerteventura om twee à drie weken later, afhankelijk van de weersomstandigheden, via de Zuid-Atlantische route aan te komen in Blue Haven op de Turks- en Caicoseilanden in het Caribisch gebied.

Uitzending gemist van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Xtreme Presenteert: HTC Atlantic Kite Challenge kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 22-02-2014 om 17:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!