Programma gemist?

Beste vriendinnen Kate op met en Britt gaan al jaren met naar hun vaders naar met de voetbal. Ze naar zijn groot Feyenoordfan. naar Dus op tv aan ontwerpster in Rosalie de taak de om een outfit in met dit thema te het maken. Dat is tijdens nog best door lastig, want de een meiden weten heel goed in wat ze op tv wel en niet willen. De uit trend van deze week naar het is tie-dye. Wat dat het is, leggen wij je naar uit. Nina naar Schotpoort laat de je zien hoe op je tie-dye op drie verschillende op tv manieren kunt dragen. Anne-Mar de op tv gaat ook weer op pad in voor de walk-in op closet. tijdens Deze week haalt ze kleding door op bij niemand de minder dan Dylan een en het Marit.

Mirte en Lieselore uit zijn in influencers in naar de dop. Ze zijn druk op bezig met uit hun eigen YouTube-kanaal en daar naar kunnen tijdens ze wel op tv een goede vlogoutfit voor gebruiken. de Ontwerpster van Roos gaat daar in het tijdens Hip voor Nop-atelier naar mee aan de slag. het een Anne-Mar gaat op pad de om BN'er kleding te op scoren voor uit de walk-in closet en een deze week is in ze bij Mylene door en Rosanne. De de trend van deze week op tv is het een slogan-T-shirt. op Emma Keuven laat je op drie met van verschillende manieren zien hoe je op dit T-shirt kunt met dragen.

Inez met en Yana zijn uit niet alleen beste vriendinnen, maar tijdens ook tweelingzussen. van Hun verjaardag in is midden in de zomer een en daarom van kunnen met er nooit veel mensen komen. Maar uit voor de hun veertiende verjaardag moet door dat anders de gaan. Ze gaan hun in verjaardagsfeest naar na de vakantie uit geven. Daarvoor willen ze natuurlijk een tijdens extra door feestelijke outfit! Aan ontwerper met Roos de taak om een die te maken. naar met Om de walk-in closet te vullen in door gaat Anne-Mar langs bij zanger Paul van Sinha. Hij speelt door donderdag 18 april tijdens Petrus in de op tv Passion! een De trend van deze week tijdens is de rok. met op Stefania laat zien hoe je naar de rok in drie de verschillende stijlen door kunt dragen met gebruik uit een van tweedehandskleding.

Besties Sanne en van Nadien willen het een shopoutfit en naar die moet op natuurlijk wel een beetje tijdens hip zijn. Ontwerper Sam tijdens door gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier op tv aan de slag een met hun koffer op op tv vol oude kleding. Spannend wat ze tijdens met gaat doen met de meest uit lelijke het items van de meiden en het hoe de de nieuwe outfits eruit komen door te zien. De door trend van het deze week op tv is velvet. Stefania tijdens laat je zien hoe uit je velvet op het drie verschillende manieren kunt dragen door en daar hoef op je niet altijd tijdens iets nieuws door voor te kopen. En de Anne-Mar gaat naar de Walk-in closet vullen op met kleding van uit in bekende mensen en gaat deze op tv keer uit langs bij Tess een Milne in haar favoriete met tweedehands vintage op winkel.

Beste vriendinnen de Jessea in en Yasemin zitten samen een op badminton. Ze willen een op tv feestje geven voor van al uit hun badmintonvriendinnen en daar willen in een ze graag een coole outfit voor. met een Ontwerper Sam gaat vanuit het door Hip voor Nop-atelier aan van de slag van met hun op tv koffer vol oude tijdens kledingitems. Om de uit walk-in closet te vullen op tv gaat Anne-Mar langs bij tijdens Marije uit Zuurveld, die zelf veel uit tweedehands draagt en van die hopelijk wat tijdens leuke items gaat door meegeven. een En de trend van een deze week naar is de flared broek. uit Stefania laat naar zien op welke drie manieren uit de flare hip kunt met dragen met op gebruik van tweedehands door kleding.

Pippa en Loes op hebben binnenkort een een galafeest en ze in weten echt niet met in wat ze aan willen! uit Anne-Mar gaat langs door om hun oude kleding op op tv te een halen, maar komt erachter dat naar ze niet uit echt gala op tv achtige flops op (oude kleding) hebben. Aan Luka op tv dus een op tv behoorlijke uitdaging de naar kleding te gaan door maken. De trend van deze naar week zijn van streepjes. Stefania laat zien op op de welke drie hippe manieren je de streepjes met kan dragen! En van om de walk-in closet te tijdens vullen gaat in Anne-Mar langs bij Hollands van op Next Top Model winnaar tijdens Soufyan.

Sara-Leigh door en Ceren gaan door binnenkort samen naar een op trampolinepark en willen een dus graag een door sportieve outfit om op in te tijdens kunnen springen. Vanuit het Hip naar tijdens voor Nop-atelier gaat ontwerper uit Luka aan de een slag met hun koffer vol uit oude kledingitems. tijdens Om de walk-in closet het te vullen van gaat Anne-Mar langs in in in Limburg bij Emma Keuven, bekend op tv van YouTube. Hopelijk heeft tijdens ze een paar van leuke kledingstukken naar om mee te geven. tijdens door En de trend van deze week door is de uit sok. Die kun je met namelijk van heel hip dragen. uit Stefania laat zien op door welke drie manieren naar je dat kunt door doen met gebruik tijdens van tweedehands kleding en op je kunt ook op tv een paar glittersokken op tv in winnen.

Olivia op en Karima met zijn al twaalf en een half naar jaar vriendinnen een en de willen graag een feestelijke met jubileumoutfit om dat te vieren. van Vanuit het op Hip voor van Nop-atelier gaat Shivra aan door de slag om tijdens iets voor hen de te maken naar en dat uit is deze keer van best een beetje door spannend, want de meiden weten op tv heel op goed wat ze wel en niet met willen. De trend uit van deze week naar is uit de panterprint. het Sterre Koning laat zien op hoe je deze met populaire print op drie verschillende op tv manieren kunt in dragen de met gebruik van tweedehandskleding. door Om de walk-incloset tijdens te vullen gaat Anne-Mar uit langs bij Quinty op van het Quinsding.

Tess en een Linde hebben door binnenkort een feestje. op De meiden een zijn gek van de op tv jaren 80 dus ze willen de graag een outfit het in die stijl. in Vanuit het Hip tijdens voor Nop-atelier gaat van ontwerper in Shivra voor ze aan de een slag. De trend op van deze uit week is de naar fannypack van en Sterre Koning laat het je zien de hoe je zo'n heuptasje op drie op tv verschillende manieren in kunt stijlen met tweedehands met kleding. Ook gaat door Anne-Mar op langs bij bekende in Nederlanders om tijdens kleding op te halen voor de naar walk-in-closet. Ze tijdens is bij met model Leila.

Robin een en Lisa zijn fan naar van de serie van Riverdale. Ze willen dan op tv met ook graag een outfit een voor een feestje met de van tijdens serie als thema. een Vanuit het Hip voor Nop-atelier in in Amsterdam door gaat styliste door Rosalie de uitdaging aan om van op tv in de oude kleding van de uit meiden iets in moois te maken. Nu maar naar door hopen dat die outfits in een de smaak vallen. van Anne-Mar van laat in haar Lookbook drie verschillende op tv door setjes zien met met een jumpsuit. En op in het onderdeel Anne-Mars Grote Kledingruilparty door zie in je hoe op Anne-Mar met haar een rode busje door heel Nederland door reist om een bij BN'ers en andere hippe op mensen tijdens kleding op te naar halen voor haar ruilfeestje. op tv Deze aflevering daagt het YouTuber Diana Leeflang (DisforDazzle) tijdens haar tijdens uit voor naar een challenge.

Lieske van en Mirthe een zijn binnenkort jarig naar en worden samen 27. Ze een willen een op leuke nieuwe outfit de voor hun feestje. Vanuit een het Hip het voor Nop-atelier in Amsterdam gaat een de stylist Shivra de uitdaging aan van om van hun oude uit kleding iets in nieuws in te maken. In het Lookbook de zie je hoe je door naar een trenchcoat op drie manieren kunt uit het stylen. En in in Anne-Mars Grote Kledingruilparty reist Anne-Mar met het op haar rode busje door heel uit Nederland om tijdens bij BN'ers en andere met hippe mensen tijdens kleding op te tijdens halen voor haar de ruilfeestje. Deze de week gaat ze met Denise het van het YouTube-kanaal uit I am een the knees op zoek uit naar vintage kleding... in een de tijdens kast van haar in oma!

Marise door en Celeste uit geven een bbq-feestje voor met hun 'squad'. Vanuit uit het Hip in voor Nop-atelier in door Amsterdam gaat stylist Luka naar de uitdaging aan tijdens om van op tv de oude kleding van met de meiden iets compleet van nieuws te maken. uit Lukt het haar om het twee van outfits te maken met een in unieke twist? In op door het nieuwe onderdeel 'Anne-Mars tijdens Grote Kledingruilparty' in zie je hoe Anne-Mar met op tv haar rode de busje door heel door Nederland reist om bij BN'ers een en andere hippe met mensen uit kleding op te de halen voor haar ruilfeestje. Deze uit keer is ze op tv op een festival het voor jong door talent in waar een bekende met zangeres haar helpt uit met het inzamelen. In het 'Het Lookbook een van Anne-Mar' zie je door drie verschillende met looks met een in regenjas.

Esther en Myrthe een wilden dolgraag uit nieuwe kleding met voor een korfbalkamp, uit maar een uit gescheurde enkelband bij Myrthe gooide op tv roet in op het eten. Nu door gaan ze voor van een afterkorfbaloutfit en die moet naar natuurlijk vooral door lekker zitten. Vanuit het het Hip met voor Nop-atelier in Amsterdam gaat op uit styliste Rosalie de uitdaging aan de om van de een oude kleding op van de meiden de iets sportiefs in te maken. Anne-Mar laat met in haar Lookbook drie verschillende in setjes op zien met een van witte blouse. En in het de nieuwe onderdeel op Anne-Mars in Grote Kledingruilparty zie je hoe uit Anne-Mar het met haar rode op tv busje door heel Nederland op tv reist om bij een BN'ers en het andere hippe mensen kleding op te met halen in voor haar ruilfeestje. Deze tijdens keer ontmoet het ze actrice naar Abbey Hoes en een aanstormend talent tijdens op de modegebied en door zij doneert een paar bijzondere het kledingitems.

Sara en het Flo willen graag de een kampvuurfeestje geven met op tv hun tijdens leuke oude groep 8 op klas. Ze willen dan op opvallen in in een stoere outfit. Vanuit naar het tijdens Hip voor Nop-atelier op tv in Amsterdam gaat stylist Nannette op tv de met uitdaging aan met om van hun door oude kleding iets door nieuws te maken. In Anne-Mars met Grote Kledingruilparty reist op Anne-Mar met uit haar rode busje door heel de Nederland om uit bij BN'ers en naar andere hippe mensen op tv kleding een op te halen voor haar ruilfeestje. de uit Ze gaat langs naar bij Zapp-Live. Ze is zelf te het gast, maar op tv ze wil daar natuurlijk naar ook zoveel op mogelijk in kleding ophalen.

Mieke door en Lisa zijn pas een de jaar vriendinnen, maar in nu op tv al echte het BFF's. Ze gaan samen het naar de kermis op tv in hun woonplaats Utrecht en de daar willen ze een graag een comfortabele op maar opvallende outfit in voor. Vanuit een het Hip van voor Nop-atelier in Amsterdam een gaat door stylist Roos de uitdaging met aan om van een hun oude kleding iets van nieuws te maken. met In het Lookbook zie uit op tv je hoe je een basic zwart door T-shirt op naar drie verschillende manieren naar kunt combineren. En in naar Anne-Mars Grote Kledingruilparty een rijdt Anne-Mar met van haar tijdens rode busje door heel van Nederland op tv om bij bekende mensen bijzondere uit kledingitems op te op halen voor met haar ruilfeestje. Deze uit week duikt ze van in de het kledingkasten van Furtjuh en de GewoonThomas.

juni 2021
01-05-2019 16:35

Britt en Kate

Hip voor Nop - Britt en Kate

Beste vriendinnen Kate en Britt gaan al jaren met hun vaders naar de voetbal. Ze zijn groot Feyenoordfan. Dus aan ontwerpster Rosalie de taak om een outfit in dit thema te maken. Dat is nog best lastig, want de meiden weten heel goed wat ze...

24-04-2019 16:35

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

17-04-2019 16:35

Inez en Yana

Hip voor Nop - Inez en Yana

Inez en Yana zijn niet alleen beste vriendinnen, maar ook tweelingzussen. Hun verjaardag is midden in de zomer en daarom kunnen er nooit veel mensen komen. Maar voor hun veertiende verjaardag moet dat anders gaan. Ze gaan hun verjaardagsfee...

10-04-2019 16:40

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

03-04-2019 16:35

Jessea en Yasemin

Hip voor Nop - Jessea en Yasemin

Beste vriendinnen Jessea en Yasemin zitten samen op badminton. Ze willen een feestje geven voor al hun badmintonvriendinnen en daar willen ze graag een coole outfit voor. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hu...

27-03-2019 17:35

Pippa en Loes

Hip voor Nop - Pippa en Loes

Pippa en Loes hebben binnenkort een galafeest en ze weten echt niet wat ze aan willen! Anne-Mar gaat langs om hun oude kleding op te halen, maar komt erachter dat ze niet echt gala achtige flops (oude kleding) hebben. Aan Luka dus een behoo...

20-03-2019 17:35

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

13-03-2019 17:35

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al twaalf en een half jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileumoutfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een bee...

06-03-2019 17:35

Tess en Linde

Hip voor Nop - Tess en Linde

Tess en Linde hebben binnenkort een feestje. De meiden zijn gek van de jaren 80 dus ze willen graag een outfit in die stijl. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Shivra voor ze aan de slag. De trend van deze week is de fannypack e...

03-03-2019 13:45

Robin en Lisa

Hip voor Nop - Robin en Lisa

Robin en Lisa zijn fan van de serie Riverdale. Ze willen dan ook graag een outfit voor een feestje met de serie als thema. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de mei...

03-03-2019 13:05

Lieske en Mirthe

Hip voor Nop - Lieske en Mirthe

Lieske en Mirthe zijn binnenkort jarig en worden samen 27. Ze willen een leuke nieuwe outfit voor hun feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van hun oude kleding iets nieuws te maken. I...

03-03-2019 12:40

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

02-03-2019 14:25

Esther en Myrthe

Hip voor Nop - Esther en Myrthe

Esther en Myrthe wilden dolgraag nieuwe kleding voor een korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband bij Myrthe gooide roet in het eten. Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit en die moet natuurlijk vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor ...

02-03-2019 14:00

Sara en Flo

Hip voor Nop - Sara en Flo

Sara en Flo willen graag een kampvuurfeestje geven met hun leuke oude groep 8 klas. Ze willen dan opvallen in een stoere outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van hun oude kleding iet...

02-03-2019 13:05

Mieke en Lisa

Hip voor Nop - Mieke en Lisa

Mieke en Lisa zijn pas een jaar vriendinnen, maar nu al echte BFF's. Ze gaan samen naar de kermis in hun woonplaats Utrecht en daar willen ze graag een comfortabele maar opvallende outfit voor. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam g...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!