Programma gemist?

Besties Sanne en met de Nadien willen een shopoutfit de en die moet natuurlijk wel met een beetje hip naar zijn. Ontwerper Sam in gaat vanuit in het Hip voor het Nop-atelier aan de slag op tv met hun het koffer door vol oude kleding. Spannend op tv wat ze gaat doen met op tv de meest van lelijke van items van de meiden en tijdens hoe de nieuwe in outfits op tv eruit komen te zien. De tijdens trend van een deze week is velvet. van Stefania een laat je zien door hoe je velvet op drie het verschillende manieren kunt dragen een en daar naar hoef je door niet altijd op iets nieuws voor te kopen. En in Anne-Mar uit gaat de walk-in-closet in vullen met kleding van bekende van mensen en in gaat een deze keer langs bij Tess door Milne met in haar favoriete door tweedehands vintage winkel.

Julia en naar Naomi zijn allebei de groot het fan van Shawn Mendes. Ze het willen samen door naar zijn concert. Daar uit hoort natuurlijk een coole het nieuwe outfit het bij! Vanuit het Hip het voor Nop-atelier gaat op tv in ontwerpster Nannette deze outfits voor een ze maken, van naar hun in oude kleding. In het lookbook laat het van Sterre Koning drie verschillende uit looks zien met een van leren jasje en de we vertellen waar dat tijdens jasje op eigenlijk vandaan komt. Anne-Mar gaat tijdens langs op bij BN'ers om kleding met op te halen voor met in naar de walk-in-closet. Deze keer uit is ze bij Manou in op Jue Cardoso.

Mirte en met Lieselore zijn influencers in op de dop. Ze uit zijn door druk bezig met het hun eigen YouTube-kanaal en daar in een kunnen ze wel het een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster naar Roos op tv gaat daar in het Hip de op voor Nop-atelier mee aan het de slag. Anne-Mar door gaat op pad om in BN'er uit kleding te scoren voor de walk-in uit closet van en deze week is ze in bij op Mylene en Rosanne. De trend door van deze week een van is het slogan-T-shirt. Emma uit Keuven laat met je op drie verschillende met manieren zien van hoe je dit T-shirt naar kunt dragen.

Sara-Leigh en op Ceren gaan binnenkort van samen naar op een trampolinepark en uit willen dus graag een uit sportieve outfit om de in te tijdens kunnen springen. Vanuit op het Hip voor een Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan tijdens tijdens de slag met hun uit koffer vol oude op kledingitems. Om de walk-in closet met te vullen gaat in Anne-Mar de langs in Limburg de bij Emma Keuven, uit bekend van op tv YouTube. Hopelijk heeft ze een een paar op tv leuke kledingstukken om mee te geven. van van En de trend met van deze week is de door sok. Die in kun je namelijk de heel hip een dragen. Stefania laat in zien op welke drie manieren je het dat kunt doen op met gebruik van op tv van tweedehands kleding en je door kunt ook een paar glittersokken in het winnen.

Savannah op tv en Dewi gaan het een chic een feestje voor hun vriendinnen organiseren. op Anne-Mar gaat naar de door meiden thuis van in Eindhoven om het de door kleding die zij niet meer aantrekken het uit op te halen. Aan ontwerper met Nannette de taak om van van die tijdens oude kleding door een hele nieuwe outfit te tijdens maken. In het op lookbook op laat Sterre Koning het drie verschillende van chique looks zien. Anne-Mar gaat langs naar door bij BN'ers om kleding op een te halen het voor in naar de walk-in-closet. Deze week is ze de bij van de meiden van Endless in Weekend.

Olivia en in Karima zijn al een 12,5 jaar vriendinnen door en willen graag een een feestelijke jubileum met outfit van om dat te vieren. Vanuit het op Hip voor de Nop-atelier met gaat Shivra aan uit de slag om iets voor hen op te met maken en uit dat is deze in keer best een de beetje spannend, want op tv de meiden weten heel goed wat door ze wel en op tv niet door willen! De op trend van deze op tv week is de op tv panterprint. Sterre Koning laat naar zien hoe je op deze populaire print op op tv drie verschillende manieren naar kunt dragen de met gebruik van tweedehands kleding. op een Om de walk-in closet tijdens te vullen gaat Anne-Mar naar langs tijdens bij Quinty van op tv Quinsding.

Lynn en Mira op zijn de na hun oma's en moeders uit een de derde generatie beste van vriendinnen in hun familie. op tv Alleen wonen ze mijlenver in van in elkaar. Mira in het Utrecht en Lynn in Limburg. van Deze bijzondere van vriendschap een op afstand willen ze vieren met op de catwalk een van op tv Hip voor Nop. De trend van van deze week is in athleisure, naar sporty kleding. Hoe Emma uit dat combineert op naar drie verschillende manieren zie door je door in ons lookbook. Anne-Mar gaat van langs bij in YouTuber Bonnie, die ontzettend naar veel tweedehands uit shopt.

Beste het vriendinnen Kate en Britt gaan van naar al jaren met hun vaders van naar de voetbal. een Ze zijn groot Feyenoordfan. uit Dus in aan ontwerpster door Rosalie de taak om een outfit uit in een dit thema te maken. in Dat is op nog best lastig, want de tijdens door meiden weten heel goed op wat ze wel en niet van willen. De trend met van deze week een is door tie-dye. Wat een dat is, leggen van wij je uit. Nina Schotpoort de laat je zien door hoe je tie-dye op het drie in verschillende manieren kunt dragen. op Anne-Mar gaat ook weer op op een pad voor de walk-in met closet. Deze week door haalt ze kleding door op bij niemand minder tijdens een dan Dylan en op tv Marit.

Mirte en Lieselore door zijn influencers in naar de dop. door Ze van zijn druk bezig het met hun eigen YouTube-kanaal op tv en daar kunnen ze op tv wel de een goede vlogoutfit voor gebruiken. in Ontwerpster Roos het gaat daar in het een Hip een voor Nop-atelier mee aan in de slag. Anne-Mar gaat op het tijdens pad om BN'er kleding te door scoren voor de walk-in op van closet en deze week is door ze door bij Mylene en Rosanne. De trend de van deze week door is het slogan-T-shirt. het Emma naar Keuven laat je op door drie verschillende manieren uit zien hoe je dit het door T-shirt kunt dragen.

Inez in en Yana zijn niet alleen de op beste vriendinnen, maar ook tweelingzussen. Hun een verjaardag is midden het in het de zomer en daarom op tv kunnen er nooit veel het met mensen komen. Maar voor tijdens hun veertiende verjaardag door moet dat anders gaan. Ze een gaan van hun verjaardagsfeest na de vakantie met geven. Daarvoor willen in de ze natuurlijk een extra feestelijke naar outfit! Aan ontwerper op Roos met de taak om de die te maken. Om tijdens de walk-in closet te vullen het gaat met Anne-Mar langs bij uit zanger Paul Sinha. Hij uit speelt donderdag 18 uit april Petrus in de op het Passion! De trend van deze door week op is de rok. Stefania laat op zien het hoe je de rok in het drie een verschillende stijlen kunt dragen met uit gebruik van naar tweedehandskleding.

Besties Sanne de en Nadien in willen een shopoutfit en uit die moet van natuurlijk wel een beetje het hip zijn. Ontwerper Sam tijdens gaat vanuit het het Hip van voor Nop-atelier aan de slag naar met een hun koffer vol tijdens oude kleding. Spannend wat de ze tijdens gaat doen met de meest van lelijke items van op de meiden en hoe van de nieuwe outfits op tv op eruit komen te zien. De trend van van deze uit week tijdens is velvet. Stefania laat je van zien hoe je op tv velvet op drie verschillende op tv van manieren kunt dragen uit en daar hoef je niet altijd tijdens iets nieuws voor het te kopen. En tijdens Anne-Mar naar gaat de Walk-in closet vullen in met door kleding van bekende mensen het en een gaat deze keer langs op tv bij Tess Milne in in haar met favoriete tweedehands vintage door winkel.

Beste van vriendinnen Jessea en de Yasemin zitten samen op badminton. op in Ze willen een een feestje geven voor tijdens al hun badmintonvriendinnen en daar willen een ze met graag een coole van outfit voor. Ontwerper Sam van gaat tijdens vanuit het Hip voor Nop-atelier de aan de van slag met hun koffer vol in oude kledingitems. van Om op de walk-in closet te een vullen gaat een Anne-Mar langs bij Marije Zuurveld, van die zelf veel op tweedehands draagt en met die hopelijk wat met leuke een items gaat meegeven. En de trend door van deze week het is de uit flared broek. naar Stefania laat zien het op welke drie manieren met de op flare hip kunt dragen met gebruik met tijdens van tweedehands kleding.

Pippa op tv en Loes hebben binnenkort in een tijdens galafeest en ze weten echt uit niet wat van ze aan willen! Anne-Mar in gaat tijdens langs om hun oude met kleding op te uit halen, maar komt erachter dat met ze niet naar echt gala achtige van flops van (oude kleding) hebben. Aan door Luka dus een de behoorlijke uitdaging door de kleding te van gaan maken. De trend op tv van deze week zijn streepjes. van Stefania het laat zien op de welke drie hippe de manieren je streepjes kan uit dragen! En om de naar tijdens walk-in closet te de vullen gaat Anne-Mar langs bij Hollands van Next Top Model een winnaar naar Soufyan.

juli 2019
04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

01-05-2019 16:35

Britt en Kate

Hip voor Nop - Britt en Kate

Beste vriendinnen Kate en Britt gaan al jaren met hun vaders naar de voetbal. Ze zijn groot Feyenoordfan. Dus aan ontwerpster Rosalie de taak om een outfit in dit thema te maken. Dat is nog best lastig, want de meiden weten heel goed wat ze...

24-04-2019 16:35

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

17-04-2019 16:35

Inez en Yana

Hip voor Nop - Inez en Yana

Inez en Yana zijn niet alleen beste vriendinnen, maar ook tweelingzussen. Hun verjaardag is midden in de zomer en daarom kunnen er nooit veel mensen komen. Maar voor hun veertiende verjaardag moet dat anders gaan. Ze gaan hun verjaardagsfee...

10-04-2019 16:40

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

03-04-2019 16:35

Jessea en Yasemin

Hip voor Nop - Jessea en Yasemin

Beste vriendinnen Jessea en Yasemin zitten samen op badminton. Ze willen een feestje geven voor al hun badmintonvriendinnen en daar willen ze graag een coole outfit voor. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hu...

27-03-2019 17:35

Pippa en Loes

Hip voor Nop - Pippa en Loes

Pippa en Loes hebben binnenkort een galafeest en ze weten echt niet wat ze aan willen! Anne-Mar gaat langs om hun oude kleding op te halen, maar komt erachter dat ze niet echt gala achtige flops (oude kleding) hebben. Aan Luka dus een behoo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 253
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord