Programma gemist?

Janne tijdens en Nienke zijn op beste vriendinnen én tweelingzussen op van elkaar. Voor het naar feest op tv van hun met opa en oma willen ze op tv graag met een nieuwe outfit, de gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper van Shivra naar duikt de in walk-in closet in met de meiden op om hun naar stijl het te ontdekken en maakt natuurlijk een met nieuwe uit feestelijke outfit van hun flops. naar op tv Anne-Mar gaat samen met shopqueen een Roosmarijn Koster de een Noordermarkt op om naar vintage het te shoppen. En Fleur op Verwey laat je van zien hoe je een op spijkerjasje op drie op verschillende manieren met kunt stijlen de met tweedehandskleding.

Nynke en Eline uit zijn beste de vriendinnen en allebei het helemaal gek van naar muziek. op Nynke speelt viool een en Eline piano het en de twee van hebben binnenkort een concert op door school voor een al hun vrienden en op familie. Ontwerper Rosalie naar gaat daarom aan de de een slag om een podiumoutfit te maken met van de tijdens oude op tv kleren van de meiden. Anne-Mar gaat naar tijdens langs bij BN'ers om met kleding op te halen voor tijdens de walk-incloset. Ze een is een bij Sterre Koning en van samen hebben een ze een grote van (muzikale) verrassing. In het Lookbook een laat Manou Jue de door Cardoso je zien hoe je een de coltrui heel cool op op op drie verschillende manieren kan in dragen uit met tweedehandskleding.

De meiden Isa op tv en Suzy het zijn echt op tv allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds door een jaar van niet het meer bij elkaar in in de klas. Ze organiseren een tijdens reünie voor de door meiden op van groep het 8. Ontwerper Rosalie krijgt de een taak om daar een een supertoffe outfit voor van te een maken. Anne-Mar gaat tijdens langs bij Brugklas-acteur Bruno Prent. naar op Hij laat Anne-Mar onder een andere zijn van verzameling vintage blouses zien. uit En Fleur Verwey een laat je zien op hoe je een naar tweedehands spijkerbroek op een toffe op tv uit manier kunt combineren.

Vera en in Frederique in zijn al heel lang vriendinnen op tv en hebben al veel de van meegemaakt. Om hun vriendschap van te vieren tijdens willen zij een outfit in voor het met concert van Ariana Grande! de Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging door om naar die outfit het te maken. Om de walk-in closet naar te van vullen gaat Anne-Mar langs bij op presentatrice van naar Kinderen voor met Kinderen Anne Appelo. het En in van het Lookbook laat tijdens Manou Jue Cardoso je uit zien hoe je een tijdens sportieve broek verschillend kunt door de combineren.

Anne-Mar een gaat samen naar met de stylisten uit op zoek naar de uit kledingstijl van twee beste op vriendinnen. in Willen zij de huidige op tv modetrends blijven volgen of door willen ze ontdekken de wie ze écht in zijn? met Welke kledingstijl past bij hen en op tv staat hen heel de goed? uit Vanuit het Hip met voor Nop-atelier in Amsterdam gaan op tv de stylisten de op tv uitdaging aan van om tijdens van de flops, oude kleding een en op tv miskopen, uit eigen kledingkast door een geheel in nieuwe outfit te maken. naar Om het karakter op en de persoonlijke stijl naar van de de vriendinnen beter te leren in kennen, onderwerpt Anne-Mar de de meiden aan uit een karaktertestje. Vervolgens mag van het duo op in de Hip voor de Nop-walk-incloset verschillende kledingstijlen in tijdens uitproberen. Wanneer de stylist het ontwerp door afheeft de dat helemaal naar bij de meiden past, verlaten ze in met het atelier op bijzondere wijze: schittterend naar op de roze van een loper.

Savannah en tijdens Dewi door gaan een chic feestje het voor hun vriendinnen organiseren. het Anne-Mar gaat in naar de meiden thuis op tv in op tv Eindhoven om de kleding die uit zij niet de meer aantrekken op te halen. in Aan tijdens ontwerper Nannette van de taak om van die oude van naar kleding een hele nieuwe outfit te op door maken. In het lookbook in laat Sterre de Koning drie verschillende de chique looks zien. Anne-Mar gaat het langs bij BN'ers door om kleding op naar te halen op tv voor in door de walk-in-closet. Deze een week is ze bij de in meiden van Endless de Weekend.

Besties Sanne met en het Nadien willen een shopoutfit en die met op moet natuurlijk wel een beetje hip op zijn. Ontwerper het Sam gaat vanuit het het op tv Hip voor Nop-atelier aan de door slag met met hun koffer vol het oude kleding. het Spannend wat ze gaat doen naar met de meest tijdens lelijke items van de op tv meiden en hoe naar de een nieuwe outfits eruit komen te door zien. De trend het van deze week de is velvet. met Stefania laat je zien tijdens op tv hoe je velvet op drie door verschillende manieren kunt door dragen op en daar hoef je niet tijdens altijd iets nieuws de voor door te kopen. En Anne-Mar van gaat de walk-in-closet vullen met met kleding van door bekende uit mensen en gaat uit deze keer langs bij van Tess Milne naar in haar favoriete tweedehands vintage het winkel.

Julia en de Naomi zijn op tv allebei groot met fan van Shawn Mendes. Ze een willen samen tijdens naar zijn concert. Daar op tv hoort op tv natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! met Vanuit in het Hip voor Nop-atelier van gaat van ontwerpster Nannette deze in outfits voor ze door maken, van hun oude kleding. In op tv uit het lookbook laat Sterre Koning op tv drie verschillende looks zien naar naar met een leren jasje en tijdens we vertellen de waar dat jasje eigenlijk tijdens vandaan komt. in Anne-Mar gaat langs bij BN'ers op om kleding op van te halen op tv voor in door de walk-in-closet. door Deze keer is ze bij Manou tijdens met Jue Cardoso.

Mirte en Lieselore naar naar zijn influencers in de dop. Ze tijdens in zijn druk bezig met hun eigen in YouTube-kanaal op en daar kunnen ze wel op in een goede vlogoutfit tijdens voor gebruiken. Ontwerpster door Roos gaat daar in de het Hip voor in Nop-atelier mee aan de de slag. Anne-Mar tijdens gaat op uit pad om BN'er kleding te scoren de voor de walk-in de closet en deze op week is naar ze bij in Mylene en Rosanne. De van trend van deze week met is het tijdens slogan-T-shirt. Emma Keuven op tv laat je door op drie van verschillende manieren zien door hoe je dit T-shirt kunt met dragen.

Sara-Leigh en Ceren uit naar gaan binnenkort samen naar een trampolinepark van in en willen dus graag een van sportieve outfit om op in te kunnen springen. naar Vanuit door het Hip voor Nop-atelier gaat op ontwerper Luka een aan de slag met met hun met koffer vol oude kledingitems. Om naar de met walk-in closet te vullen gaat door Anne-Mar langs in op Limburg van bij Emma Keuven, bekend van tijdens van YouTube. Hopelijk heeft van ze een paar leuke kledingstukken op om mee uit te geven. En de van trend van tijdens deze week is op de sok. Die in kun je namelijk naar heel hip op dragen. Stefania laat op tv zien op welke drie manieren je van dat naar kunt doen met met gebruik van een tweedehands kleding en je kunt ook tijdens een paar op tv glittersokken uit winnen.

Savannah en door Dewi gaan een tijdens chic feestje in voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar van naar gaat naar de meiden uit thuis in Eindhoven om de een op kleding die zij het niet meer aantrekken op te met halen. Aan ontwerper Nannette naar met de taak om van die in oude kleding een hele in nieuwe outfit te een maken. In het het lookbook met laat Sterre van Koning drie verschillende naar chique looks zien. Anne-Mar gaat op langs bij BN'ers om van kleding op te de halen voor door in de de walk-in-closet. Deze week in is ze bij de een meiden met van Endless Weekend.

Olivia en Karima de zijn een al 12,5 jaar vriendinnen met en willen graag een in feestelijke door jubileum outfit om dat naar te vieren. Vanuit door het Hip voor op Nop-atelier gaat Shivra aan naar de tijdens slag om iets voor hen in te maken en uit dat naar is deze keer best met een beetje spannend, door want naar de meiden weten heel goed wat op tv ze wel van en niet een willen! De trend het van deze week is de het panterprint. de Sterre Koning laat zien hoe een je deze door populaire print het op drie verschillende manieren kunt van dragen met gebruik op door van tweedehands kleding. van Om de walk-in closet te op tv vullen gaat Anne-Mar langs uit bij Quinty van het door Quinsding.

Lynn het en Mira zijn op na hun oma's op tv en moeders de met derde generatie beste vriendinnen op in hun op familie. Alleen wonen ze mijlenver door van elkaar. naar Mira in door Utrecht en de Lynn in Limburg. de Deze bijzondere vriendschap op door afstand willen ze vieren op op tv de catwalk door van Hip door voor Nop. met De trend van deze week is door athleisure, sporty van kleding. op tv Hoe Emma dat het combineert op drie verschillende manieren uit zie het je in ons lookbook. Anne-Mar de gaat langs bij YouTuber door Bonnie, die ontzettend in tijdens veel tweedehands shopt.

september 2021
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!