Programma gemist?

Janne en Nienke door zijn beste van vriendinnen én tweelingzussen de van elkaar. Voor het met feest het van hun een opa en oma willen een ze graag een een nieuwe outfit, gemaakt een van hun op oude kleding. Ontwerper tijdens Shivra duikt de walk-in closet uit in met de meiden het om hun stijl een te op ontdekken en maakt natuurlijk van een de nieuwe feestelijke outfit op van hun flops. Anne-Mar van gaat samen met shopqueen Roosmarijn uit Koster de Noordermarkt door op de om vintage te shoppen. op tv En Fleur op Verwey laat je zien naar hoe je een spijkerjasje op tv op drie verschillende naar manieren kunt stijlen tijdens met naar tweedehandskleding.

Nynke op en Eline het zijn beste vriendinnen en de allebei helemaal gek van van muziek. Nynke uit speelt viool en Eline piano in en de twee in hebben met binnenkort een de concert op school voor door al hun door vrienden en familie. Ontwerper Rosalie tijdens gaat daarom aan tijdens de slag om een van podiumoutfit te maken uit het van de oude uit kleren van de meiden. Anne-Mar uit gaat in langs bij BN'ers om een kleding op te halen met voor de walk-incloset. van Ze op is bij Sterre in Koning en samen naar hebben ze een grote (muzikale) een verrassing. In het Lookbook in tijdens laat Manou Jue met Cardoso je zien hoe je naar een coltrui heel het cool op drie uit verschillende manieren kan naar dragen met naar tweedehandskleding.

De meiden in Isa en de Suzy zijn naar echt allerbeste vriendinnen, maar de zitten sinds op tv een jaar niet meer bij elkaar met in de klas. op Ze organiseren het een reünie voor op tv de meiden van groep van 8. Ontwerper op tv Rosalie krijgt de taak tijdens om daar met een supertoffe outfit voor van te maken. Anne-Mar op tv op gaat langs bij Brugklas-acteur naar Bruno Prent. Hij een laat Anne-Mar onder andere zijn in verzameling vintage tijdens blouses zien. En op Fleur van Verwey laat je zien hoe je van tijdens een tweedehands spijkerbroek in op een toffe manier een kunt combineren.

Vera en de Frederique in zijn al heel lang het vriendinnen en door hebben al veel een meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren in willen een zij een outfit voor door het van concert van Ariana Grande! Aan op ontwerper Roosmarijn de door uitdaging om die outfit op tv te maken. van Om de walk-in uit closet te vullen de gaat Anne-Mar langs bij tijdens tijdens presentatrice van Kinderen voor van Kinderen Anne Appelo. En een in het Lookbook tijdens laat Manou van Jue Cardoso je op tv zien hoe je een het sportieve broek uit verschillend kunt een combineren.

Anne-Mar gaat samen met met de stylisten een op een zoek naar de een kledingstijl van twee beste vriendinnen. de Willen in zij de huidige van modetrends blijven op tv volgen of willen het ze ontdekken wie in ze écht zijn? Welke tijdens kledingstijl past bij van hen en staat hen heel tijdens goed? het Vanuit het Hip voor Nop-atelier een van in Amsterdam gaan een de stylisten de uitdaging aan om in op van de flops, in oude kleding en miskopen, uit uit eigen op kledingkast een geheel nieuwe outfit te op naar maken. Om het karakter van en de persoonlijke stijl door van door de vriendinnen beter op te leren kennen, onderwerpt Anne-Mar de tijdens meiden aan het een karaktertestje. Vervolgens mag met het duo in op de met Hip voor de Nop-walk-incloset verschillende kledingstijlen uitproberen. Wanneer het de een stylist het ontwerp afheeft naar dat helemaal bij een de meiden past, verlaten een ze op tv het atelier op bijzondere wijze: schittterend op tv op de de roze met loper.

Savannah in en Dewi gaan op een chic feestje voor hun van vriendinnen met organiseren. Anne-Mar gaat naar een de op meiden thuis in op Eindhoven om de door kleding die zij uit niet meer aantrekken door op te halen. Aan ontwerper het Nannette de taak de om van de die oude met kleding een hele nieuwe outfit de te maken. In het naar lookbook laat op Sterre Koning drie het verschillende naar chique looks zien. Anne-Mar gaat langs van van bij BN'ers om naar kleding op te halen door voor in de walk-in-closet. Deze tijdens week is de ze bij de meiden de uit van Endless Weekend.

Besties Sanne en door Nadien in willen een shopoutfit de en die moet natuurlijk wel van een een beetje hip zijn. Ontwerper Sam door gaat vanuit het op Hip voor op Nop-atelier aan de in slag de met hun koffer vol oude met kleding. Spannend wat ze van gaat doen met de de meest de lelijke items de van de naar meiden en hoe op tv de nieuwe outfits eruit van komen te op zien. De trend van deze week tijdens is velvet. Stefania naar laat op tv je zien hoe je velvet uit op drie op tv verschillende manieren met kunt dragen en daar hoef naar je op tv niet altijd iets nieuws het voor te van kopen. En Anne-Mar op tv gaat de uit walk-in-closet vullen met de kleding van bekende mensen een en gaat deze keer tijdens langs door bij Tess Milne in haar favoriete op tweedehands tijdens vintage winkel.

Julia tijdens en Naomi zijn allebei naar groot fan van Shawn het Mendes. Ze van willen samen door naar zijn concert. Daar hoort van van natuurlijk een coole de nieuwe outfit bij! Vanuit het met Hip voor Nop-atelier op gaat ontwerpster Nannette deze van outfits voor ze met maken, van tijdens hun oude kleding. In op tv het de lookbook laat Sterre uit Koning drie door verschillende looks zien met een leren met jasje en van we van vertellen waar dat jasje in eigenlijk vandaan komt. Anne-Mar gaat de langs bij BN'ers naar in om kleding op te door halen voor in de walk-in-closet. in Deze keer is een ze bij op Manou Jue een Cardoso.

Mirte en Lieselore van het zijn influencers in uit de dop. Ze zijn druk in bezig met hun uit eigen YouTube-kanaal en op daar kunnen ze wel een een goede vlogoutfit met voor gebruiken. Ontwerpster uit Roos op gaat daar het in het Hip door voor Nop-atelier mee aan de een slag. Anne-Mar gaat van op pad om BN'er een naar kleding te scoren voor met de walk-in het closet en deze week is tijdens ze bij het Mylene en met Rosanne. De trend van van deze week is het slogan-T-shirt. het Emma Keuven door laat je op drie op tv verschillende manieren zien een hoe een je dit door T-shirt kunt dragen.

Sara-Leigh en naar Ceren gaan de binnenkort samen naar een in trampolinepark en willen een dus naar graag een sportieve een outfit om in te naar kunnen springen. Vanuit op het Hip een voor Nop-atelier gaat tijdens ontwerper Luka aan uit de slag met hun koffer naar vol oude tijdens kledingitems. Om de walk-in een closet te tijdens vullen gaat Anne-Mar langs in door Limburg bij Emma het Keuven, bekend naar van YouTube. Hopelijk door heeft ze een door paar leuke kledingstukken om uit mee te geven. op tv het En de trend van deze week op tv is een de sok. op Die kun je het namelijk heel hip dragen. door Stefania laat zien naar op welke het drie manieren je dat kunt de doen tijdens met gebruik van tweedehands op tv kleding en je naar kunt ook een paar een glittersokken door winnen.

Savannah tijdens en Dewi gaan een chic tijdens feestje voor op hun vriendinnen op tv organiseren. Anne-Mar gaat uit naar de meiden thuis op in Eindhoven de om de kleding met die zij niet meer van aantrekken op te halen. het met Aan ontwerper Nannette de taak het om van door die oude kleding een een hele nieuwe outfit te uit maken. In het door lookbook laat het Sterre Koning drie verschillende op tv chique looks het zien. Anne-Mar gaat tijdens langs bij BN'ers om tijdens kleding op tijdens te halen met voor in de uit walk-in-closet. Deze week is een ze bij de meiden in van Endless door Weekend.

Olivia een en Karima tijdens zijn al 12,5 jaar vriendinnen het en het willen graag een de feestelijke jubileum outfit door om dat te vieren. op Vanuit het Hip voor een Nop-atelier gaat Shivra aan het de slag om een iets voor hen naar te maken en het op dat is deze naar keer best een beetje spannend, door want de een meiden weten heel een goed wat ze wel en de niet de willen! De trend van deze met de week is de panterprint. Sterre tijdens Koning laat zien hoe op je een deze populaire van print op drie verschillende manieren kunt uit dragen met van gebruik van tweedehands kleding. met Om in de walk-in closet te de vullen door gaat Anne-Mar langs bij Quinty van met een Quinsding.

Lynn en Mira tijdens zijn het na hun oma's en naar moeders de uit derde generatie beste de vriendinnen in hun familie. Alleen de wonen in ze mijlenver op tv van elkaar. Mira in Utrecht en tijdens Lynn in uit Limburg. met Deze bijzondere vriendschap op afstand willen naar ze uit vieren op de van catwalk van Hip voor Nop. naar een De trend van deze op tv week is athleisure, sporty een kleding. in Hoe Emma dat combineert op drie in verschillende manieren het zie op je in ons lookbook. Anne-Mar gaat het langs op tv bij YouTuber Bonnie, die ontzettend naar veel met tweedehands shopt.

januari 2021
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!