Programma gemist?

Sara-Leigh en Ceren van gaan binnenkort door samen naar een trampolinepark een en op willen dus graag tijdens een sportieve het outfit om in te kunnen met springen. Vanuit het het Hip voor Nop-atelier gaat op ontwerper Luka aan uit de het slag met hun koffer vol een oude met kledingitems. Om de het walk-in closet een te vullen gaat Anne-Mar langs in op tv Limburg naar bij Emma Keuven, bekend in van tijdens YouTube. Hopelijk heeft ze een tijdens paar leuke kledingstukken om de mee een te geven. En het de trend door van deze week is de sok. van Die de kun je namelijk heel naar hip dragen. Stefania laat uit zien in op welke drie manieren je met dat kunt doen op met naar gebruik van van tweedehands kleding en je kunt met ook een paar in glittersokken op winnen.

Olivia het en Karima zijn al twaalf de en een met half tijdens jaar vriendinnen en willen graag een in het feestelijke jubileumoutfit om tijdens dat te vieren. Vanuit door het Hip voor Nop-atelier uit gaat Shivra aan de van slag om iets tijdens met voor hen te maken in en dat is deze keer in best een beetje een spannend, want uit de meiden weten tijdens heel uit goed wat ze in wel en niet willen. De trend op van deze op tv week is de panterprint. de Sterre Koning laat uit zien hoe op tv je deze populaire print door op in drie verschillende manieren door kunt dragen met een gebruik van tijdens tweedehandskleding. Om de walk-incloset te door vullen gaat Anne-Mar naar langs bij Quinty tijdens van het Quinsding.

Tess van en Linde hebben met binnenkort een een feestje. De meiden in zijn gek van de jaren 80 op tv dus tijdens ze willen graag een outfit tijdens in op tv die stijl. Vanuit het van Hip voor de Nop-atelier gaat ontwerper Shivra voor tijdens ze aan de tijdens slag. de De trend van deze week op tv naar is de fannypack en Sterre uit Koning laat je een zien hoe je zo'n de heuptasje uit op drie verschillende manieren van kunt stijlen met tweedehands tijdens kleding. Ook gaat tijdens Anne-Mar het langs bij bekende Nederlanders op om kleding op op te halen voor een de walk-in-closet. naar Ze is bij model op tv Leila.

Robin en op tv Lisa zijn op tv fan van de serie op Riverdale. het Ze willen dan ook van graag een in outfit voor een feestje met de een serie als tijdens thema. Vanuit het Hip de voor met Nop-atelier in door Amsterdam gaat styliste Rosalie de de uitdaging aan om op tv van uit de oude kleding van de op meiden iets moois uit te maken. Nu maar de hopen dat de die tijdens outfits in de smaak vallen. Anne-Mar de laat naar in haar Lookbook met drie verschillende setjes op zien met een jumpsuit. En op in het het onderdeel Anne-Mars Grote Kledingruilparty het zie in je hoe Anne-Mar met haar het rode busje door een heel Nederland een reist om met bij BN'ers en andere hippe op mensen kleding op in te halen van voor haar de ruilfeestje. Deze aflevering daagt YouTuber op tv een Diana Leeflang (DisforDazzle) door haar uit voor een op challenge.

Lieske het en Mirthe zijn binnenkort jarig door de en worden samen 27. op tv Ze willen een op tv leuke nieuwe outfit op tv voor hun feestje. Vanuit het met Hip voor Nop-atelier op in door Amsterdam gaat van stylist Shivra de uitdaging uit aan om van hun oude de kleding iets tijdens nieuws te maken. In op het Lookbook naar zie je hoe met je met een trenchcoat op drie manieren kunt op tv stylen. naar En in van Anne-Mars Grote Kledingruilparty naar reist Anne-Mar met haar rode naar busje door het heel Nederland tijdens om bij BN'ers en in andere hippe mensen kleding op tijdens te door halen voor in haar ruilfeestje. Deze week op tv gaat ze door met Denise van het tijdens YouTube-kanaal I am met the knees op van zoek naar vintage kleding... in van de kast van een haar de oma!

Marise tijdens en Celeste geven een naar bbq-feestje voor hun op 'squad'. Vanuit uit het Hip voor Nop-atelier in uit Amsterdam gaat stylist met Luka de uitdaging een op aan om van de op oude kleding van de meiden op iets door compleet nieuws te maken. Lukt een de het haar om twee outfits te door maken van met een unieke een twist? In het een nieuwe onderdeel 'Anne-Mars Grote Kledingruilparty' in zie door je hoe Anne-Mar met haar op rode busje naar door heel van Nederland reist om naar bij BN'ers de en andere hippe mensen kleding op van te een halen voor in haar ruilfeestje. Deze keer is ze het op een festival door voor jong talent op waar op tv een bekende uit zangeres haar helpt met met het inzamelen. In op tv 'Het Lookbook van Anne-Mar' uit zie op tv je drie verschillende looks met een een op regenjas.

Esther door en Myrthe wilden van dolgraag nieuwe kleding tijdens voor een korfbalkamp, maar naar een gescheurde enkelband uit bij Myrthe gooide roet naar van in het eten. Nu gaan ze tijdens voor tijdens een afterkorfbaloutfit met en die moet natuurlijk uit vooral lekker zitten. Vanuit het een Hip voor Nop-atelier naar in Amsterdam gaat naar styliste Rosalie de een uitdaging aan een om van de uit oude kleding van de met meiden iets sportiefs door een te maken. Anne-Mar laat in haar door Lookbook drie in verschillende setjes zien met in naar een witte blouse. En tijdens in het nieuwe onderdeel naar Anne-Mars Grote in Kledingruilparty zie je hoe Anne-Mar het met haar naar rode busje tijdens door heel Nederland reist in om bij door BN'ers en andere een hippe mensen van kleding op te halen voor de haar ruilfeestje. met Deze keer met ontmoet ze actrice Abbey Hoes en tijdens een aanstormend talent op tv de op modegebied en zij doneert een door paar bijzondere van kledingitems.

Sara door en Flo willen graag een de kampvuurfeestje geven naar met hun leuke in oude groep in 8 klas. het Ze willen dan naar opvallen in een stoere outfit. het Vanuit het Hip een voor een Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette in de uitdaging aan het om van hun met oude kleding iets tijdens tijdens nieuws te maken. met In Anne-Mars Grote van Kledingruilparty reist Anne-Mar met haar van rode busje door het heel Nederland om bij het BN'ers van en andere hippe op mensen kleding op te uit halen voor haar door ruilfeestje. Ze het gaat langs bij Zapp-Live. Ze een is zelf te naar gast, maar op tv ze wil daar de natuurlijk ook zoveel in mogelijk kleding het ophalen.

Mieke op tv en Lisa zijn pas een een jaar vriendinnen, met maar nu al uit echte BFF's. van Ze gaan samen naar de het kermis tijdens in hun naar woonplaats Utrecht en daar willen het ze graag naar een comfortabele maar opvallende op outfit met voor. Vanuit het Hip voor op Nop-atelier in Amsterdam gaat een van stylist Roos de uitdaging aan om op naar van hun oude kleding iets op nieuws te maken. In met het met Lookbook zie je hoe door je met een basic zwart T-shirt met op drie het verschillende manieren kunt combineren. En van in Anne-Mars Grote Kledingruilparty een rijdt Anne-Mar naar met haar rode op tv busje door heel op Nederland om bij op bekende mensen bijzondere op kledingitems op te halen uit voor haar van ruilfeestje. Deze uit week duikt uit ze in de kledingkasten met van Furtjuh uit en GewoonThomas.

Vriendinnen op Keara en door Odette willen graag een door outfit voor het op tv Sinterklaasfeest op hun school. Vanuit het het Hip voor tijdens Nop-atelier in Amsterdam het gaat uit ontwerper Karlijne de uitdaging met aan uit om voor de de meiden iets moois te uit maken. Anne-Mar een haalt voor haar op kledingruilfeestje zoveel mogelijk kleding op de bij BN'ers. in En deze week in gaat ze met langs bij Muser/ op tv TikTokker Sara Dol om te kijken het met wat zij wil van doneren en om op tv een muziekvideo op te nemen. met Verder naar laat Anne-Mar zien hoe je hip op de feestdagen door van komt met de een fluffy in winterjas.

Savannah met en Dewi gaan een uit chic feestje in voor hun van vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de van meiden thuis het in een Eindhoven om de kleding die door zij niet uit meer aantrekken op op tv te halen. in Aan ontwerper Nannette de taak om de van die tijdens oude kleding een het hele nieuwe outfit door te maken. In het van lookbook laat op tv Sterre Koning drie verschillende van chique de looks zien. Anne-Mar op tv gaat langs bij BN'ers de om kleding uit op te halen voor in door de in walk-in-closet. Deze week is een ze bij de meiden het van door Endless Weekend.

Floor en een Estee hebben een dezelfde smaak en willen heel met een graag een outfit voor door een jaren '60 feestje. Vanuit op door het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam tijdens de gaat ons nieuwe ontwerpersduo Pascal naar en Ratna in de uitdaging aan de om van hun oude kleding de een het 60's look te maken. In het Anne-Mars Grote Kledingruilparty een reist het Anne-Mar met haar rode busje door door van heel Nederland om bij met BN'ers en andere tijdens hippe mensen kleding naar op te halen voor op tv haar ruilfeestje. door Deze week naar gaat ze langs bij Denise het Anna. In het tijdens uit lookbook showt Anne-Mar met samen met Brugklas actrice een Belle Zimmerman naar de BFF-look.

In een deze special is het in feest: het het is namelijk Anne-Mars grote kledingruilparty. uit Het hele seizoen het heeft Anne-Mar kleding in ingezameld op van YouTubers en BN'ers door en die het hangen in de ReShare Store door van het in Leger des Heils. Die uit is speciaal naar voor deze uit aflevering omgetoverd tot van de Hip voor Nop-ruilwinkel. Een door door grote groep meiden mag het een compleet nieuwe outfit tijdens ruilen met met de hulp door van Anne-Mar en de ontwerpers. door Aan het op eind gaan alle van meiden allemaal in het nieuw het gestyled over de van catwalk. een Verder laten we zien tijdens waarom kledingruilen in nou zo'n goed idee is, in hoe je in een kledingruilfeestje kunt organiseren in en zangeres door en actrice op Manou Jue Cardoso het komt langs in de op tv winkel om de nog wat tweedehandsitems langs uit te brengen. Beste naar vriendinnen naar Tessa en Tamar worden extra met in het in zonnetje gezet. Ontwerpers Shivra tijdens en Karlijne naar krijgen de uitdaging om binnen op het vier uur een nieuwe outfit te op maken van de hun oude naar en geruilde door kleding.

Vriendinnen Eva en met een Nora willen graag een outfit voor uit een date. Vanuit naar het door Hip voor in Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist op Nannette de uitdaging aan het om van hun op tv op tv oude kleding iets op tv nieuws te maken. In Anne-Mars Grote van Kledingruilparty tijdens reist Anne-Mar met haar rode met busje een door heel Nederland door om bij BN'ers en op andere door hippe mensen kleding op te de halen voor haar ruilfeestje. uit Ze in gaat langs bij radio DJ een naar Eva Koreman.

Sarah de en Flinder op tv zijn sinds dag een op van de met basisschool allerbeste vriendinnen. Voor van hun schoolfeest willen de meiden op een een kleurrijke outfit waar ze goed een met in kunnen dansen. op tv Vanuit het Hip voor Nop-atelier door in Amsterdam gaat een stylist op tv Shivra de uitdaging aan in om van door hun oude kleding het twee nieuwe outfits te tijdens maken. In het Lookbook zie het je het hoe je op een coltrui op door drie manieren kunt stylen. door En in op tv 'Anne-Mars Grote Kledingruilparty zie met je hoe Anne-Mar met haar naar rode busje het door heel Nederland reist de in om bij BN'ers en een andere hippe mensen kleding het op te halen met voor haar ruilfeestje. Deze het week schakelt de ze de de hulp in van met Jade en Gina van een Girlys het Blog.

maart 2019
20-03-2019 17:35

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

13-03-2019 17:35

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al twaalf en een half jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileumoutfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een bee...

06-03-2019 17:35

Tess en Linde

Hip voor Nop - Tess en Linde

Tess en Linde hebben binnenkort een feestje. De meiden zijn gek van de jaren 80 dus ze willen graag een outfit in die stijl. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Shivra voor ze aan de slag. De trend van deze week is de fannypack e...

03-03-2019 13:45

Robin en Lisa

Hip voor Nop - Robin en Lisa

Robin en Lisa zijn fan van de serie Riverdale. Ze willen dan ook graag een outfit voor een feestje met de serie als thema. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de mei...

03-03-2019 13:05

Lieske en Mirthe

Hip voor Nop - Lieske en Mirthe

Lieske en Mirthe zijn binnenkort jarig en worden samen 27. Ze willen een leuke nieuwe outfit voor hun feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van hun oude kleding iets nieuws te maken. I...

03-03-2019 12:40

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

02-03-2019 14:25

Esther en Myrthe

Hip voor Nop - Esther en Myrthe

Esther en Myrthe wilden dolgraag nieuwe kleding voor een korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband bij Myrthe gooide roet in het eten. Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit en die moet natuurlijk vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor ...

02-03-2019 14:00

Sara en Flo

Hip voor Nop - Sara en Flo

Sara en Flo willen graag een kampvuurfeestje geven met hun leuke oude groep 8 klas. Ze willen dan opvallen in een stoere outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van hun oude kleding iet...

02-03-2019 13:05

Mieke en Lisa

Hip voor Nop - Mieke en Lisa

Mieke en Lisa zijn pas een jaar vriendinnen, maar nu al echte BFF's. Ze gaan samen naar de kermis in hun woonplaats Utrecht en daar willen ze graag een comfortabele maar opvallende outfit voor. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam g...

02-03-2019 12:40

Keara en Odette

Hip voor Nop - Keara en Odette

Vriendinnen Keara en Odette willen graag een outfit voor het Sinterklaasfeest op hun school. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat ontwerper Karlijne de uitdaging aan om voor de meiden iets moois te maken. Anne-Mar haalt voor ha...

27-02-2019 17:35

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

24-02-2019 14:30

Floor en Estee

Hip voor Nop - Floor en Estee

Floor en Estee hebben dezelfde smaak en willen heel graag een outfit voor een jaren '60 feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat ons nieuwe ontwerpersduo Pascal en Ratna de uitdaging aan om van hun oude kleding een 60's lo...

24-02-2019 14:05

Tessa en Tamar

Hip voor Nop - Tessa en Tamar

In deze special is het feest: het is namelijk Anne-Mars grote kledingruilparty. Het hele seizoen heeft Anne-Mar kleding ingezameld van YouTubers en BN'ers en die hangen in de ReShare Store van het Leger des Heils. Die is speciaal voor deze ...

24-02-2019 13:40

Nora en Eva

Hip voor Nop - Nora en Eva

Vriendinnen Eva en Nora willen graag een outfit voor een date. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van hun oude kleding iets nieuws te maken. In Anne-Mars Grote Kledingruilparty reist Anne-...

24-02-2019 13:15

Sarah en Flinder

Hip voor Nop - Sarah en Flinder

Sarah en Flinder zijn sinds dag een van de basisschool allerbeste vriendinnen. Voor hun schoolfeest willen de meiden een kleurrijke outfit waar ze goed in kunnen dansen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de ui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 238
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord