Programma gemist?

Aflevering door 24 - uit Jeugdprogramma

Robin en uit Lisa zijn fan van op tv de van serie Riverdale. Ze willen dan op tv ook graag op tv een outfit voor tijdens een feestje met de op tv door serie als thema. de Vanuit het Hip voor Nop-atelier van in Amsterdam door gaat styliste Rosalie de met uitdaging het aan om van het de oude kleding van uit de meiden iets moois te tijdens maken. Nu de maar een hopen dat die uit outfits in de smaak naar vallen. Anne-Mar naar laat in haar naar Lookbook drie verschillende setjes zien van met een jumpsuit. En met in het onderdeel op tv Anne-Mars Grote van Kledingruilparty zie je hoe een Anne-Mar het met haar rode tijdens busje door op heel Nederland reist om bij BN'ers door en naar andere hippe mensen het kleding op te halen een voor haar het ruilfeestje. Deze tijdens aflevering daagt YouTuber Diana Leeflang (DisforDazzle) op haar uit op voor een een challenge.

Esther het en Myrthe wilden dolgraag op nieuwe in kleding voor een door korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband in bij in Myrthe gooide roet in het eten. naar Nu gaan ze op naar voor een afterkorfbaloutfit en die de moet natuurlijk van vooral lekker zitten. Vanuit van het Hip voor Nop-atelier van in in Amsterdam gaat uit styliste Rosalie de uitdaging aan om de van de het oude kleding van op de meiden iets in sportiefs te naar maken. Anne-Mar laat in haar naar Lookbook drie verschillende de setjes in zien met een door witte blouse. En in het in nieuwe onderdeel het Anne-Mars met Grote Kledingruilparty zie het je hoe Anne-Mar met op haar rode busje door heel op Nederland reist om in bij uit BN'ers en andere hippe mensen naar kleding op te op halen voor uit haar ruilfeestje. Deze keer het ontmoet ze actrice met Abbey Hoes op tv en een een aanstormend talent op een modegebied en zij uit doneert een van paar bijzondere kledingitems.

Marise op tv en Celeste geven in een bbq-feestje voor hun 'squad'. de Vanuit van het Hip naar voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist door Luka de uitdaging een aan om van van op tv de oude kleding van de de meiden iets met compleet nieuws te maken. Lukt een het op tv haar om twee outfits te op maken de met een unieke op twist? In het nieuwe onderdeel tijdens 'Anne-Mars op tv Grote Kledingruilparty' zie je van hoe Anne-Mar met in haar rode busje met door naar heel Nederland reist om bij BN'ers de en andere hippe op tv mensen kleding door op te een halen voor haar naar ruilfeestje. Deze op keer is ze op een op tv festival voor naar jong talent waar een op bekende zangeres haar een helpt met het inzamelen. in op In 'Het Lookbook van Anne-Mar' zie het een je drie verschillende met looks met een naar regenjas.

Buurmeisjes Irem en door Gizem uit reizen elk jaar het samen met op tv hun families met de auto in naar Turkije. In het Turkije splitsen ze op, in dus het ze willen graag matchende door outfits de om aan elkaar te blijven denken. in Vanuit door het Hip voor Nop-atelier uit in Amsterdam tijdens gaat stylist Luka de uitdaging naar aan om naar van de uit oude kleding van van de meiden een iets compleet nieuws te naar maken. Lukt de het haar om twee de zomerse outfits te op tv maken die ook nog naar eens matchen? In het op tijdens onderdeel 'Anne-Mars Grote Kledingruilparty' zie je met hoe Anne-Mar met naar het haar rode busje door heel met Nederland reist om door bij BN'ers en andere een hippe in mensen kleding op te halen op tv het voor haar ruilfeestje. met Deze zoektocht start ze met tijdens het uitpluizen van een haar eigen van kast. In de 'Het Lookbook van Anne-Mar' zie op tv je naar drie verschillende looks met met een off shoulder de top.

Sara en uit Flo willen graag een op kampvuurfeestje uit geven met door hun leuke oude groep 8 naar klas. door Ze willen dan opvallen in een de stoere op outfit. Vanuit in het Hip voor Nop-atelier van in Amsterdam gaat stylist op Nannette in de uitdaging aan om van hun het oude kleding naar iets nieuws te maken. tijdens In uit Anne-Mars Grote met Kledingruilparty reist Anne-Mar van met haar rode in busje door heel met Nederland om bij een BN'ers en andere hippe mensen op kleding op te halen van voor haar op ruilfeestje. Deze week uit gaat naar ze langs bij Zapp-Live. Ze uit is zelf tijdens te gast, maar uit ze wil daar natuurlijk uit ook op tv zoveel mogelijk kleding met ophalen.

Lieske en Mirthe naar de zijn binnenkort jarig en worden samen het 27. Ze door willen een leuke nieuwe een outfit op voor hun feestje. Vanuit het van van Hip voor Nop-atelier tijdens in Amsterdam gaat stylist van Shivra de naar uitdaging aan om van het hun oude kleding iets nieuws uit te maken. In een het Lookbook van zie je hoe tijdens je een trenchcoat het op drie manieren het kunt stylen. En tijdens in door Anne-Mars Grote Kledingruilparty reist de Anne-Mar met haar in rode busje door heel op Nederland om bij met BN'ers en andere hippe de mensen kleding op op tv te het halen voor door haar ruilfeestje. Deze week gaat van ze met tijdens Denise van uit het YouTube-kanaal 'I in am the knees' op met zoek naar vintage door kleding... in de kast tijdens van haar een oma!

Sarah een en Flinder zijn sinds een dag een van een de basisschool allerbeste op tv vriendinnen. Voor hun schoolfeest de willen uit de meiden uit een kleurrijke outfit waar ze goed met in kunnen dansen. met Vanuit het met Hip voor Nop-atelier op in Amsterdam uit gaat stylist Shivra de uitdaging met aan van om van hun oude de kleding twee nieuwe outfits naar te maken. door In het Lookbook met zie je hoe op tv je een coltrui op op drie van manieren kunt uit stylen. En in Anne-Mars Grote Kledingruilparty een zie je op hoe Anne-Mar met de haar rode op busje door uit heel Nederland reist door om bij BN'ers en van andere hippe mensen op tv kleding op te halen voor met haar ruilfeestje. Deze tijdens week een schakelt ze de uit hulp in van de Jade en Gina van de Girlys de Blog.

Mieke door en Lisa zijn op pas een van jaar vriendinnen, maar nu al echte de BFF's. in Ze gaan samen naar naar de kermis in in hun woonplaats Utrecht en het daar op willen ze graag een comfortabele het maar opvallende een outfit de voor. Vanuit het Hip met voor Nop-atelier in Amsterdam gaat een stylist Roos de op tv uitdaging de aan om van hun uit oude kleding iets door nieuws te maken. op tv In het Lookbook zie tijdens een je hoe je een de basic zwart op T-shirt op drie verschillende naar manieren kunt combineren. En uit in van Anne-Mars Grote Kledingruilparty door rijdt Anne-Mar met haar tijdens rode busje door door heel Nederland om bij in bekende door mensen bijzondere kledingitems op te met halen voor haar tijdens ruilfeestje. Ze duikt in door de kledingkasten van door Furtjuh en door GewoonThomas.

Belize en uit Luna gaan binnenkort van stage lopen bij een op tv modehuis. Daar een willen ze er een natuurlijk op en door top fashionable uit naar zien. tijdens Vanuit het Hip de voor Nop-atelier in van Amsterdam gaat styliste Roos aan de in slag in met hun uit oude kleding om op tv een hippe nieuwe outfit te uit maken. In het een Lookbook zien we drie door verschillende combinaties met van het een flared broek. ln Anne-Mars van Grote naar Kledingruilparty rijdt Anne-Mar met uit haar rode een busje door Nederland om bij bekende in met mensen kleding op te halen voor het haar van ruilfeestje. Ze krijgt een tas tijdens vol kleding de van de van cast van een naar populaire serie.

Robin in en Lisa zijn fan van met de serie Riverdale. de Ze door willen dan ook van graag een outfit voor door een feestje met uit de serie als thema. door Vanuit het Hip in een voor Nop-atelier in uit Amsterdam gaat styliste uit Rosalie de uitdaging op tv aan om van de oude tijdens kleding van het de meiden iets moois te door maken. het Nu maar hopen het dat die outfits in de op smaak vallen. door Anne-Mar laat in een haar tijdens Lookbook drie verschillende setjes uit zien met een jumpsuit. een En in met het onderdeel Anne-Mars uit Grote Kledingruilparty zie je naar hoe Anne-Mar met haar van rode tijdens busje door heel Nederland reist op tv op om bij BN'ers een en andere hippe mensen kleding tijdens op te uit halen voor haar van ruilfeestje. Dit keer daagt YouTuber in Diana uit Leeflang (DisforDazzle) tijdens haar uit voor een door challenge.

Esther een en Myrthe uit wilden dolgraag nieuwe kleding de voor een in korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband tijdens bij Myrthe gooide roet uit op in het eten. op tv Nu gaan ze in voor een afterkorfbaloutfit door en die moet natuurlijk vooral lekker op door zitten. Vanuit het Hip voor Nop-atelier tijdens de in Amsterdam gaat met styliste Rosalie de uitdaging op aan om van met de oude kleding van de door meiden iets in sportiefs te maken. de Anne-Mar laat in haar een Lookbook drie verschillende het setjes door zien met een witte blouse. op tv En in het naar de nieuwe onderdeel Anne-Mars Grote Kledingruilparty zie een je hoe de Anne-Mar met haar rode van busje door heel op met Nederland reist om bij met BN'ers en andere hippe uit mensen kleding met op te halen voor uit haar ruilfeestje. van Deze keer met ontmoet ze actrice Abbey in Hoes en een door aanstormend talent op modegebied en uit zij tijdens doneert een paar bijzondere van kledingitems.

Marise op tv en Celeste het geven een bbq-feestje voor hun in 'squad'. Vanuit het Hip in voor Nop-atelier in een Amsterdam het gaat stylist Luka de tijdens uitdaging uit aan om van de oude kleding de van de met meiden tijdens iets compleet nieuws uit te maken. Lukt het van haar om naar twee outfits te maken met de een met unieke twist? In het de nieuwe onderdeel 'Anne-Mars op Grote Kledingruilparty' tijdens zie je hoe Anne-Mar met haar tijdens rode busje uit door heel Nederland reist naar om bij BN'ers op en andere hippe met mensen kleding uit op het te halen voor haar ruilfeestje. uit Deze keer is ze tijdens op van een festival voor jong op tv talent waar een bekende tijdens van zangeres haar helpt de met het inzamelen. op tv In 'Het Lookbook van Anne-Mar' tijdens zie je drie uit verschillende een looks met een een regenjas.

Buurmeisjes tijdens Irem en Gizem het reizen elk op jaar samen met hun families met op tv de de auto naar Turkije. In de Turkije splitsen ze in op, dus ze tijdens willen graag met matchende outfits om met aan elkaar te tijdens blijven denken. Vanuit uit het Hip uit voor Nop-atelier in Amsterdam gaat naar stylist Luka de uitdaging op aan om het van de op oude kleding van van de meiden iets compleet nieuws door tijdens te maken. Lukt van het haar om twee zomerse outfits het te uit maken die ook nog eens naar matchen? In op tv het onderdeel 'Anne-Mars Grote het Kledingruilparty' zie je tijdens hoe Anne-Mar met op tv haar rode busje op door heel een Nederland reist om bij op BN'ers en op tv andere hippe mensen kleding op op te halen van voor haar ruilfeestje. een Deze zoektocht naar start ze met met het door uitpluizen van haar eigen kast. In van in 'Het Lookbook van Anne-Mar' zie je in drie in verschillende looks met uit een off shoulder uit top.

Deze door aflevering staat compleet naar in het teken uit van de 100e het uitzending en door dat wordt natuurlijk een van feestje. Hip door voor Nop ontvangt het in 100e vriendinnenduo: Sanna en Maryse. een Ze willen graag op tv een uit feestelijke outfit voor Sanna's naar verjaardag. Vanuit in het atelier in op Amsterdam gaat stylist Nannette met de uitdaging aan de om van de oude tijdens kleding van op tv de meiden een echte op tv Hip in Voor Nop-outfit te maken. De op leukste en de grappigste momenten de in de naar kledingkast van de BN'ers uit hebben we op een op rijtje gezet en de Anne-Mar laat zien op hoe je een op tv partylook maakt met een op simpel een zwart jurkje. Tijdens uit de catwalk is er op tv bijzonder publiek: door oud-deelnemers van Hip met voor Nop komen het Sanna en door Maryse aanmoedigen. En ook Anne-Mar wordt in een uit beetje verrast.

november 2018
14-11-2018 17:15

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Aflevering 24 - Jeugdprogramma

11-11-2018 13:50

Robin en Lisa

Hip voor Nop - Robin en Lisa

Robin en Lisa zijn fan van de serie Riverdale. Ze willen dan ook graag een outfit voor een feestje met de serie als thema. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de mei...

11-11-2018 13:25

Esther en Myrthe

Hip voor Nop - Esther en Myrthe

Esther en Myrthe wilden dolgraag nieuwe kleding voor een korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband bij Myrthe gooide roet in het eten. Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit en die moet natuurlijk vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor ...

11-11-2018 13:00

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

10-11-2018 14:40

Irem en Gizem

Hip voor Nop - Irem en Gizem

Buurmeisjes Irem en Gizem reizen elk jaar samen met hun families met de auto naar Turkije. In Turkije splitsen ze op, dus ze willen graag matchende outfits om aan elkaar te blijven denken. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat s...

07-11-2018 17:10

Sara en Flo

Hip voor Nop - Sara en Flo

Sara en Flo willen graag een kampvuurfeestje geven met hun leuke oude groep 8 klas. Ze willen dan opvallen in een stoere outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van hun oude kleding iet...

24-10-2018 17:05

Lieske en Mirthe

Hip voor Nop - Lieske en Mirthe

Lieske en Mirthe zijn binnenkort jarig en worden samen 27. Ze willen een leuke nieuwe outfit voor hun feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van hun oude kleding iets nieuws te maken. I...

17-10-2018 17:10

Sarah en Flinder

Hip voor Nop - Sarah en Flinder

Sarah en Flinder zijn sinds dag een van de basisschool allerbeste vriendinnen. Voor hun schoolfeest willen de meiden een kleurrijke outfit waar ze goed in kunnen dansen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de ui...

10-10-2018 17:05

Mieke en Lisa

Hip voor Nop - Mieke en Lisa

Mieke en Lisa zijn pas een jaar vriendinnen, maar nu al echte BFF's. Ze gaan samen naar de kermis in hun woonplaats Utrecht en daar willen ze graag een comfortabele maar opvallende outfit voor. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam g...

03-10-2018 17:35

Belize en Luna

Hip voor Nop - Belize en Luna

Belize en Luna gaan binnenkort stage lopen bij een modehuis. Daar willen ze er natuurlijk op en top fashionable uit zien. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Roos aan de slag met hun oude kleding om een hippe nieuwe o...

26-09-2018 17:35

Robin en Lisa

Hip voor Nop - Robin en Lisa

Robin en Lisa zijn fan van de serie Riverdale. Ze willen dan ook graag een outfit voor een feestje met de serie als thema. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de mei...

19-09-2018 17:35

Esther en Myrthe

Hip voor Nop - Esther en Myrthe

Esther en Myrthe wilden dolgraag nieuwe kleding voor een korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband bij Myrthe gooide roet in het eten. Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit en die moet natuurlijk vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor ...

12-09-2018 17:40

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

05-09-2018 17:40

Irem en Gizem

Hip voor Nop - Irem en Gizem

Buurmeisjes Irem en Gizem reizen elk jaar samen met hun families met de auto naar Turkije. In Turkije splitsen ze op, dus ze willen graag matchende outfits om aan elkaar te blijven denken. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat s...

19-08-2018 12:40

Sanna en Maryse

Hip voor Nop - Sanna en Maryse

Deze aflevering staat compleet in het teken van de 100e uitzending en dat wordt natuurlijk een feestje. Hip voor Nop ontvangt het 100e vriendinnenduo: Sanna en Maryse. Ze willen graag een feestelijke outfit voor Sanna's verjaardag. Vanuit h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 210
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord