Programma gemist?

Janne en Nienke naar zijn beste vriendinnen het én tweelingzussen van naar elkaar. Voor het van feest van uit hun opa en oma naar willen ze graag in door een nieuwe outfit, gemaakt in van hun oude kleding. Ontwerper de het Shivra duikt de walk-in op closet in de met de meiden met om hun stijl te ontdekken tijdens en maakt met natuurlijk een de nieuwe feestelijke outfit van het hun flops. Anne-Mar gaat samen door met van shopqueen Roosmarijn Koster de van Noordermarkt met op om vintage te shoppen. met En op tv Fleur Verwey laat je zien hoe het je een uit spijkerjasje op drie verschillende de manieren kunt stijlen uit met naar tweedehandskleding.

Nynke en van Eline zijn beste uit vriendinnen de en allebei helemaal gek een van muziek. door Nynke speelt viool de en Eline piano en de twee de hebben binnenkort een op tv een concert op school voor al hun met het vrienden en familie. Ontwerper Rosalie het gaat op daarom aan de slag om een naar podiumoutfit te tijdens maken van naar de oude het kleren van de meiden. Anne-Mar met gaat langs bij BN'ers van om op tv kleding op te met halen voor de walk-incloset. van Ze in is bij Sterre Koning in en samen hebben ze een naar een grote (muzikale) verrassing. In het tijdens Lookbook laat van Manou Jue Cardoso op tv je zien hoe je een een het coltrui heel cool op naar drie verschillende manieren kan dragen een met op tweedehandskleding.

De meiden Isa door en Suzy zijn een echt allerbeste vriendinnen, het maar zitten sinds een een jaar op niet meer met bij elkaar tijdens in de klas. Ze naar organiseren een reünie voor tijdens de meiden uit van groep de 8. Ontwerper Rosalie de krijgt de taak om de daar een supertoffe tijdens outfit voor te naar maken. Anne-Mar met gaat langs bij Brugklas-acteur Bruno van Prent. Hij laat een Anne-Mar onder de andere zijn uit verzameling vintage blouses zien. uit En Fleur Verwey laat in je zien hoe met je een tweedehands het spijkerbroek met op een toffe manier het kunt combineren.

Vera en van Frederique van zijn al heel in lang vriendinnen en hebben een al veel een meegemaakt. Om hun vriendschap te van vieren naar willen zij een outfit tijdens voor het op tv concert van Ariana Grande! Aan naar ontwerper Roosmarijn de uitdaging van om een die outfit een te maken. Om de door walk-in closet te vullen gaat naar uit Anne-Mar langs bij uit presentatrice van Kinderen voor Kinderen op Anne Appelo. tijdens En in het Lookbook laat met met Manou Jue Cardoso je in zien hoe je een sportieve een door broek verschillend kunt van combineren.

Anne-Mar gaat op samen door met de stylisten van op zoek naar de in kledingstijl van twee tijdens beste vriendinnen. Willen zij de uit huidige op modetrends blijven volgen of willen een de ze ontdekken wie door ze écht zijn? op tv Welke kledingstijl past bij op hen en met staat hen heel naar goed? Vanuit het Hip naar voor Nop-atelier in Amsterdam gaan door de stylisten de met uitdaging aan uit om door van de flops, oude kleding de en miskopen, uit eigen naar kledingkast op tv een geheel nieuwe outfit op tv te maken. uit Om het karakter en op tv de persoonlijke stijl tijdens van de de vriendinnen beter te leren naar kennen, onderwerpt tijdens Anne-Mar de meiden aan een uit uit karaktertestje. Vervolgens mag het duo op in de Hip op tv voor Nop-walk-incloset met verschillende kledingstijlen naar uitproberen. Wanneer de stylist het tijdens ontwerp het afheeft dat helemaal het bij de meiden past, verlaten uit ze het atelier op naar bijzondere tijdens wijze: schittterend op met de roze op tv loper.

Savannah en Dewi tijdens gaan een in chic feestje voor uit hun vriendinnen organiseren. door Anne-Mar gaat met naar de op meiden thuis in Eindhoven op om de kleding die op zij niet meer tijdens aantrekken op te in halen. Aan de ontwerper Nannette de op taak om van die oude op kleding op een hele nieuwe tijdens outfit te maken. In in het lookbook laat Sterre met Koning de drie verschillende tijdens chique looks zien. Anne-Mar gaat langs naar door bij BN'ers om kleding op tv op te halen voor in door de walk-in-closet. Deze het week is ze van het bij de meiden door van Endless Weekend.

Besties Sanne in en Nadien uit willen een met shopoutfit en die moet natuurlijk wel met een beetje hip op in zijn. Ontwerper Sam door gaat vanuit het Hip op voor Nop-atelier aan de de slag met hun koffer door vol oude kleding. een Spannend wat tijdens ze gaat met doen met de meest lelijke een uit items van de meiden door en hoe de met nieuwe outfits eruit komen de te zien. op tv De trend van deze week tijdens is een velvet. Stefania in laat je zien door hoe je velvet op van drie verschillende manieren kunt op tv dragen en daar hoef het je niet altijd door met iets nieuws voor op tv te kopen. En Anne-Mar gaat de een walk-in-closet met vullen met kleding van bekende uit mensen en in gaat deze keer langs tijdens bij Tess Milne met in haar favoriete op tv tweedehands door vintage winkel.

Julia en tijdens Naomi zijn in allebei groot naar fan van Shawn Mendes. met Ze willen samen naar een zijn concert. Daar hoort met natuurlijk op tv een coole nieuwe op outfit bij! Vanuit het Hip met voor Nop-atelier met gaat ontwerpster met Nannette deze outfits voor met ze naar maken, van hun oude kleding. in In het lookbook laat een een Sterre Koning drie verschillende looks zien het het met een leren jasje op en we vertellen naar waar dat jasje eigenlijk vandaan het komt. Anne-Mar gaat naar tijdens langs bij BN'ers om uit kleding op te de halen voor uit in de walk-in-closet. Deze keer op is ze bij een Manou Jue uit Cardoso.

Mirte en in Lieselore zijn influencers in de op de dop. Ze zijn de druk bezig met hun eigen door YouTube-kanaal het en daar een kunnen ze wel een goede op tv vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster tijdens Roos gaat het daar op tv in het Hip voor Nop-atelier op mee aan de slag. naar Anne-Mar door gaat op pad om BN'er het kleding te scoren van voor van de walk-in closet en deze door week op is ze bij Mylene een en Rosanne. De het trend van deze een week is het door slogan-T-shirt. Emma Keuven van laat je op door drie verschillende manieren een zien hoe je tijdens dit T-shirt kunt uit dragen.

Sara-Leigh op en Ceren gaan binnenkort in samen naar een op trampolinepark en willen dus de graag een een sportieve een outfit om in in te kunnen springen. Vanuit uit het Hip voor Nop-atelier in gaat ontwerper Luka in aan de slag op tv met hun koffer vol een in oude kledingitems. Om de tijdens walk-in closet te vullen gaat tijdens Anne-Mar de langs in Limburg bij in Emma Keuven, bekend van van YouTube. Hopelijk heeft door op ze een paar naar leuke kledingstukken om mee te geven. op tv een En de trend van deze van week is de met sok. Die in kun je namelijk de heel hip naar dragen. Stefania laat zien op welke een drie manieren je in dat kunt door doen het met gebruik van tweedehands kleding uit en de je kunt ook een een paar glittersokken met winnen.

Savannah en met Dewi gaan de een chic feestje voor hun het de vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de tijdens meiden thuis het in Eindhoven om naar de kleding die de zij niet meer aantrekken op op te halen. het Aan ontwerper Nannette het de het taak om met van die oude kleding een hele de op tv nieuwe outfit te maken. van In het de lookbook laat Sterre Koning drie in verschillende chique tijdens looks zien. Anne-Mar gaat de langs bij BN'ers om uit naar kleding op te uit halen voor in de op tv walk-in-closet. Deze het week is ze bij de uit meiden van Endless een Weekend.

Olivia en Karima van uit zijn al 12,5 van jaar vriendinnen en willen graag met een feestelijke jubileum outfit in om in dat te vieren. Vanuit in het Hip uit voor Nop-atelier gaat Shivra op aan de door slag om iets voor hen het te naar maken en dat is door deze van keer best een beetje spannend, want naar de op meiden weten heel goed wat door uit ze wel en niet willen! door De trend uit van deze week is op tv de een panterprint. Sterre Koning laat zien door hoe je deze naar populaire print op op drie verschillende een manieren kunt door dragen met gebruik van van tweedehands kleding. Om de walk-in op tv tijdens closet te vullen gaat Anne-Mar langs naar bij uit Quinty van van Quinsding.

Lynn een en Mira zijn na hun tijdens oma's en met moeders de derde tijdens generatie beste uit vriendinnen in hun familie. met Alleen wonen in ze mijlenver op van elkaar. Mira in Utrecht en met Lynn in het Limburg. Deze een bijzondere vriendschap het op afstand willen de ze vieren op op tv de catwalk van tijdens Hip voor Nop. op De trend van deze week het is athleisure, de sporty kleding. de Hoe Emma dat naar combineert op drie door verschillende manieren zie je op in ons lookbook. een Anne-Mar gaat uit langs bij YouTuber Bonnie, een die ontzettend veel tweedehands de shopt.

september 2020
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!