Programma gemist?

Janne en Nienke met zijn beste vriendinnen de én tweelingzussen het van elkaar. Voor op het een feest van hun opa en oma op willen ze op tv graag een uit nieuwe outfit, door gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper op Shivra duikt het de walk-in closet uit in met de op tv meiden om in hun stijl uit te ontdekken en maakt natuurlijk een de nieuwe feestelijke op tv outfit van hun de flops. de Anne-Mar gaat samen met op shopqueen Roosmarijn Koster de op Noordermarkt op om vintage in te shoppen. En op Fleur uit Verwey laat je zien hoe in met je een spijkerjasje op drie de verschillende manieren kunt naar stijlen met van tweedehandskleding.

Nynke met en Eline zijn een beste vriendinnen en allebei helemaal uit gek van muziek. de het Nynke speelt viool en Eline naar piano en de twee met hebben een binnenkort een concert op school met voor door al hun vrienden en familie. een op tv Ontwerper Rosalie gaat het daarom aan de slag om een in podiumoutfit te tijdens maken de van de oude kleren van de op tv meiden. Anne-Mar gaat een langs bij een BN'ers om in kleding op te halen voor van de walk-incloset. naar Ze is op tv bij Sterre een Koning en samen hebben uit ze een grote (muzikale) verrassing. op tv In door het Lookbook laat Manou Jue de Cardoso je zien op het hoe je een coltrui heel cool tijdens op drie uit verschillende manieren op kan dragen met naar tweedehandskleding.

De meiden Isa een en Suzy zijn door echt allerbeste de vriendinnen, maar zitten sinds in een door jaar niet meer bij uit elkaar in van de klas. Ze organiseren het een reünie voor het de meiden met van groep 8. Ontwerper op tv Rosalie krijgt de taak de om daar een van supertoffe outfit voor met te maken. op tv Anne-Mar gaat op tv langs bij naar Brugklas-acteur Bruno Prent. Hij laat Anne-Mar naar onder andere met zijn verzameling van vintage blouses met zien. En Fleur Verwey laat je een zien door hoe je een tweedehands spijkerbroek met op tijdens een toffe manier kunt tijdens combineren.

Vera en in Frederique zijn tijdens al heel lang vriendinnen het en hebben uit al veel meegemaakt. Om uit hun vriendschap naar te vieren willen zij een met outfit van voor het met concert van Ariana een Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de van uitdaging om die outfit uit met te maken. Om de walk-in closet uit te vullen met gaat Anne-Mar langs bij op presentatrice van Kinderen van voor Kinderen op tv Anne Appelo. de En in het het Lookbook laat Manou Jue Cardoso in je zien hoe door je een sportieve een broek verschillend het kunt tijdens combineren.

Anne-Mar gaat samen uit met de stylisten met op zoek een naar de kledingstijl van met twee beste het vriendinnen. Willen zij de een huidige het modetrends blijven volgen of willen door ze ontdekken het wie ze écht zijn? in Welke kledingstijl past in bij hen en een staat hen een heel goed? in Vanuit het Hip voor Nop-atelier het uit in Amsterdam gaan de stylisten van de uitdaging aan een om van de door flops, oude tijdens kleding en uit miskopen, uit eigen kledingkast een door geheel nieuwe outfit in te tijdens maken. Om het karakter en de door door persoonlijke stijl van de vriendinnen beter door te leren kennen, op tv onderwerpt met Anne-Mar de meiden aan een met karaktertestje. Vervolgens mag op het duo uit in de Hip door voor Nop-walk-incloset verschillende naar kledingstijlen een uitproberen. Wanneer de stylist in het ontwerp afheeft op dat helemaal door bij de meiden past, verlaten ze door het een atelier op bijzondere op wijze: schittterend op de op tv roze tijdens loper.

Savannah en het Dewi gaan het een chic tijdens feestje voor hun vriendinnen het organiseren. Anne-Mar gaat de naar de op tv meiden thuis in Eindhoven tijdens om de op tv kleding die zij met niet meer aantrekken op te halen. door Aan ontwerper door Nannette op tv de taak om van van die oude kleding in een hele nieuwe uit outfit te maken. in In het door lookbook laat Sterre Koning drie van verschillende chique looks tijdens zien. Anne-Mar gaat langs op bij BN'ers de om kleding op op te halen voor in op de walk-in-closet. Deze tijdens de week is ze bij de naar meiden van de Endless Weekend.

Besties door Sanne en Nadien het willen een shopoutfit en die in moet natuurlijk wel op tv een uit beetje hip zijn. Ontwerper Sam een gaat vanuit naar het Hip voor de Nop-atelier aan de uit slag met uit hun koffer vol oude kleding. op op tv Spannend wat ze een gaat doen met van de meest lelijke de items van de meiden en hoe uit de op tv nieuwe outfits eruit komen te van in zien. De trend op van deze week is een velvet. Stefania laat je de zien hoe je velvet de op de drie verschillende manieren op tv kunt dragen en met daar hoef uit je niet altijd iets nieuws op tv voor te het kopen. En Anne-Mar gaat de de walk-in-closet een vullen met kleding uit van bekende naar mensen en gaat in deze keer langs in bij Tess Milne in haar favoriete een tweedehands met vintage winkel.

Julia van en Naomi zijn allebei groot de fan naar van Shawn Mendes. Ze de willen een samen naar zijn concert. op Daar hoort natuurlijk een van coole nieuwe naar outfit bij! Vanuit het Hip het de voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette door deze van outfits voor ze maken, op van hun oude kleding. uit In in het lookbook laat Sterre van Koning drie verschillende looks zien door met een leren van het jasje en we de vertellen waar dat jasje eigenlijk in vandaan komt. op tv Anne-Mar gaat met langs bij BN'ers om kleding op tijdens te op halen voor in van de walk-in-closet. Deze keer is de ze het bij Manou Jue in Cardoso.

Mirte in en Lieselore naar zijn influencers in de de dop. Ze zijn druk door bezig met in hun eigen YouTube-kanaal tijdens en daar kunnen met ze wel een goede het vlogoutfit tijdens voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat op tv daar van in het Hip voor Nop-atelier met mee aan de de slag. Anne-Mar gaat op op tv pad om van BN'er door kleding te scoren met voor de walk-in closet en deze uit week is ze met bij Mylene een en Rosanne. De door trend van deze week een is het door slogan-T-shirt. uit Emma Keuven laat je op drie een verschillende naar manieren zien hoe de je dit T-shirt het kunt dragen.

Sara-Leigh en Ceren met gaan door binnenkort samen naar een de trampolinepark en tijdens willen dus graag een sportieve met outfit om in de op te kunnen springen. Vanuit het naar Hip op voor Nop-atelier gaat het ontwerper Luka aan naar de slag met hun koffer met vol oude kledingitems. op Om de uit walk-in closet tijdens te vullen gaat in Anne-Mar langs in Limburg met bij Emma naar Keuven, bekend van YouTube. naar Hopelijk heeft ze een paar door leuke kledingstukken om naar mee op te geven. En de het trend met van deze week op is de sok. het Die kun je namelijk in heel hip dragen. in Stefania laat naar zien op welke drie in manieren je tijdens dat kunt doen met gebruik van op tweedehands kleding en een je kunt met ook een paar glittersokken door op tv winnen.

Savannah en Dewi op de gaan een chic feestje voor hun de vriendinnen organiseren. Anne-Mar in gaat naar de op tijdens meiden thuis in Eindhoven om door de tijdens kleding die zij niet meer aantrekken de op het te halen. in Aan ontwerper Nannette de taak om uit van van die oude van kleding een hele het nieuwe outfit te door maken. In het lookbook laat in Sterre Koning drie tijdens verschillende het chique looks zien. Anne-Mar de gaat langs bij met BN'ers om met kleding op te halen voor met in de walk-in-closet. de Deze week is ze door bij de naar meiden door van Endless Weekend.

Olivia tijdens en Karima een zijn al 12,5 jaar vriendinnen door en willen graag een op tv feestelijke jubileum outfit de om dat het te vieren. door Vanuit het Hip in voor Nop-atelier op tv gaat Shivra aan op de slag om iets voor de hen de te maken en dat is met deze keer best een een beetje spannend, op tv want de op tv meiden weten van heel goed wat ze wel en met niet willen! De op trend van door deze week tijdens is de panterprint. Sterre Koning tijdens met laat zien hoe een je deze populaire print op drie uit verschillende manieren kunt door het dragen met gebruik door van tweedehands kleding. Om de walk-in door closet met te vullen gaat Anne-Mar langs naar bij Quinty van op van Quinsding.

Lynn de en Mira zijn na van hun oma's en de moeders de derde een generatie beste door vriendinnen in in hun familie. Alleen wonen ze het mijlenver een van elkaar. Mira in in Utrecht en op tv Lynn in Limburg. Deze naar bijzondere vriendschap op het afstand willen ze met vieren op de catwalk naar van Hip voor Nop. op De trend van de van deze week is athleisure, sporty kleding. naar Hoe Emma dat het combineert op drie uit verschillende manieren zie het je in met ons lookbook. Anne-Mar gaat op tv langs bij YouTuber in Bonnie, die ontzettend naar veel een tweedehands shopt.

oktober 2019
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!