Programma gemist?

Janne en Nienke de zijn beste in vriendinnen én in tweelingzussen van op elkaar. Voor het een feest van hun opa in en oma de willen ze graag een nieuwe naar outfit, gemaakt van hun de oude het kleding. Ontwerper Shivra duikt een de walk-in closet op tv in met op tv de meiden om hun op tv stijl een te ontdekken en het maakt natuurlijk een nieuwe door feestelijke outfit van hun het flops. Anne-Mar gaat in samen met met shopqueen Roosmarijn Koster de Noordermarkt in naar op om vintage het te shoppen. En Fleur Verwey op tv laat je op tv zien hoe je een spijkerjasje op op drie naar verschillende manieren kunt stijlen een met het tweedehandskleding.

Nynke uit en Eline zijn beste vriendinnen van naar en allebei helemaal gek op van muziek. Nynke een speelt viool naar en Eline piano en de twee in met hebben binnenkort een concert op school tijdens van voor al hun vrienden en de familie. een Ontwerper Rosalie gaat op daarom aan de slag om naar een podiumoutfit te de maken van de op oude kleren in van de meiden. Anne-Mar gaat een naar langs bij BN'ers van om kleding op te halen van voor de walk-incloset. Ze met door is bij Sterre Koning en de samen hebben op ze een grote (muzikale) verrassing. de In het Lookbook tijdens laat uit Manou Jue Cardoso je het zien hoe door je een met coltrui heel cool op drie verschillende in manieren kan tijdens dragen met tijdens tweedehandskleding.

De meiden de Isa en Suzy zijn met echt allerbeste vriendinnen, het maar zitten in sinds een jaar de niet meer bij een elkaar in met de klas. Ze met organiseren een reünie voor door de meiden van van groep tijdens 8. Ontwerper Rosalie krijgt in de taak om tijdens daar een supertoffe outfit met voor te maken. de Anne-Mar gaat langs uit bij Brugklas-acteur Bruno van Prent. door Hij laat Anne-Mar onder andere zijn uit verzameling op vintage blouses zien. En Fleur van Verwey laat het je op tv zien hoe je in een tweedehands spijkerbroek op tv op een toffe manier naar kunt combineren.

Vera en Frederique op zijn al naar heel lang vriendinnen van en in hebben al veel meegemaakt. de Om hun vriendschap te een vieren willen zij met een naar outfit voor het concert van tijdens Ariana Grande! tijdens Aan ontwerper Roosmarijn in de uitdaging een om die outfit van te maken. Om de een walk-in closet te vullen gaat in Anne-Mar langs de bij presentatrice van tijdens Kinderen voor Kinderen Anne uit Appelo. van En in het Lookbook laat op tv Manou met Jue Cardoso je zien hoe tijdens je naar een sportieve broek verschillend naar kunt naar combineren.

Anne-Mar gaat samen de met de stylisten op tv op zoek naar in de kledingstijl de van twee tijdens beste vriendinnen. Willen met zij de huidige uit modetrends blijven met volgen of willen ze ontdekken met wie ze écht het zijn? Welke kledingstijl door past op tv bij hen en staat hen op tv heel goed? Vanuit in het Hip voor Nop-atelier in in tijdens Amsterdam gaan tijdens de stylisten de uitdaging een aan om van de op flops, oude kleding en van miskopen, op tv uit eigen kledingkast van een geheel nieuwe outfit uit te op tv maken. Om het karakter en de met naar persoonlijke stijl van de vriendinnen beter naar door te leren kennen, onderwerpt met Anne-Mar de op meiden aan een het karaktertestje. Vervolgens mag het uit duo in op de Hip voor Nop-walk-incloset van verschillende kledingstijlen uitproberen. het Wanneer de stylist het ontwerp uit afheeft het dat helemaal bij van de meiden op past, verlaten ze de het atelier op bijzondere op wijze: schittterend op uit de roze door loper.

Savannah op en Dewi gaan een met chic feestje tijdens voor hun vriendinnen op organiseren. Anne-Mar gaat naar uit de meiden in thuis in uit Eindhoven om de een kleding die zij niet meer aantrekken de op te halen. in Aan ontwerper tijdens Nannette de taak uit om van die met oude het kleding een hele nieuwe outfit met te maken. In met het lookbook op tv laat Sterre tijdens Koning drie verschillende chique de looks zien. Anne-Mar het gaat langs bij BN'ers om een kleding op te door halen de voor in de walk-in-closet. uit Deze week uit is ze bij in de meiden van Endless van Weekend.

Besties Sanne en door Nadien uit willen een naar shopoutfit en die moet door natuurlijk wel op een beetje hip zijn. naar Ontwerper Sam gaat op vanuit het Hip naar voor Nop-atelier het aan de slag op met hun koffer door vol oude kleding. Spannend wat ze tijdens gaat op tv doen met de meest een lelijke items van door de meiden op tv en hoe de op tv nieuwe outfits door eruit komen te zien. De trend de van deze een week is velvet. op tv Stefania laat door je zien hoe je tijdens velvet op naar drie verschillende door manieren kunt dragen de en daar hoef je een niet altijd iets een nieuws voor uit te kopen. En Anne-Mar naar gaat de walk-in-closet vullen een met kleding van uit bekende mensen en gaat een deze keer van langs bij uit Tess Milne in haar favoriete uit tweedehands met vintage winkel.

Julia en op Naomi het zijn allebei groot fan met van Shawn Mendes. Ze willen in samen naar in zijn concert. Daar hoort een natuurlijk tijdens een coole nieuwe outfit uit bij! Vanuit het naar Hip in voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze door outfits op tv voor ze op maken, van hun oude kleding. In op het lookbook op tv laat Sterre het Koning drie verschillende looks een zien met een tijdens leren jasje naar en we vertellen tijdens waar dat de jasje eigenlijk vandaan komt. uit Anne-Mar gaat langs bij door BN'ers om kleding door op te halen door voor op tv in de walk-in-closet. Deze keer is van ze op bij Manou Jue een Cardoso.

Mirte van en Lieselore zijn influencers op in naar de dop. Ze zijn in druk bezig met hun eigen op YouTube-kanaal en daar van op tv kunnen ze wel een met goede vlogoutfit voor met gebruiken. Ontwerpster het Roos gaat daar in uit het Hip van voor Nop-atelier mee aan de slag. door Anne-Mar gaat op tijdens pad een om BN'er kleding te een scoren voor de met walk-in closet het en deze door week is ze bij Mylene in en Rosanne. De het trend van deze een week is door het slogan-T-shirt. op tv Emma Keuven laat je naar op drie het verschillende manieren zien hoe het je dit T-shirt kunt met dragen.

Sara-Leigh uit en Ceren de gaan binnenkort samen naar uit een trampolinepark en willen naar dus van graag een sportieve naar outfit om in te op tv kunnen springen. Vanuit het een Hip voor Nop-atelier uit gaat ontwerper met Luka aan de slag met tijdens hun koffer een vol op oude kledingitems. Om met de walk-in closet te vullen in gaat Anne-Mar langs in tijdens in Limburg bij Emma Keuven, bekend van in YouTube. Hopelijk heeft tijdens met ze een paar leuke kledingstukken uit om mee te naar geven. En de een trend op van deze week op is de sok. Die kun je uit namelijk heel een hip dragen. in Stefania laat zien op van welke drie manieren een je dat kunt doen de op tv met gebruik van tweedehands het kleding en de je kunt ook een paar uit glittersokken op winnen.

Savannah naar en Dewi door gaan een chic feestje op tv voor hun met vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat op naar de meiden tijdens thuis in Eindhoven om de de kleding het die zij niet meer aantrekken op op te halen. naar Aan uit ontwerper Nannette de op tv taak om de van die oude tijdens kleding een hele nieuwe naar outfit te maken. de In het lookbook het laat Sterre Koning drie verschillende door chique looks op tv zien. Anne-Mar van gaat langs bij op BN'ers om het kleding op te halen voor in uit de walk-in-closet. Deze naar week is ze het bij de meiden door op tv van Endless Weekend.

Olivia een en Karima zijn naar al 12,5 jaar vriendinnen en tijdens in willen graag een feestelijke jubileum in outfit om op dat te door vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier naar gaat door Shivra aan naar de slag om iets uit voor hen te maken en van dat is in deze keer uit best een in beetje spannend, want de meiden van weten heel goed een wat ze door wel en niet willen! tijdens De trend een van deze week op is de panterprint. Sterre van Koning laat zien hoe op tv je uit deze populaire print op drie door verschillende manieren kunt tijdens dragen door met gebruik van tweedehands op kleding. Om de de walk-in closet te de vullen gaat Anne-Mar een langs bij Quinty de van tijdens Quinsding.

Lynn op en Mira op zijn na hun van oma's en moeders de derde generatie tijdens beste vriendinnen door in hun familie. naar Alleen op wonen ze mijlenver van elkaar. Mira tijdens in Utrecht en het Lynn in van Limburg. Deze bijzondere de vriendschap op afstand willen op tv ze met vieren op een de catwalk van Hip voor Nop. tijdens De trend van op tv deze week de is athleisure, naar sporty kleding. Hoe Emma een dat combineert naar op drie verschillende manieren zie naar je in ons uit lookbook. Anne-Mar door gaat langs uit bij YouTuber naar Bonnie, die ontzettend veel met tweedehands shopt.

mei 2021
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!