Programma gemist?

Janne tijdens en Nienke zijn in beste vriendinnen het én tweelingzussen van een elkaar. Voor het feest uit van hun tijdens opa en oma willen ze een graag een nieuwe outfit, het met gemaakt van hun oude van kleding. Ontwerper het Shivra duikt de walk-in met closet in met de meiden een om hun van stijl te ontdekken en in een maakt natuurlijk een nieuwe feestelijke outfit een van hun flops. met het Anne-Mar gaat samen met shopqueen Roosmarijn van Koster de de Noordermarkt van op om vintage te shoppen. met En Fleur Verwey laat in je zien hoe de je op tv een spijkerjasje op op drie verschillende manieren tijdens kunt stijlen met door tweedehandskleding.

Nynke een en Eline zijn beste uit vriendinnen en allebei het helemaal gek van uit muziek. Nynke het speelt viool en het Eline piano en de tijdens twee tijdens hebben binnenkort een concert op tv op school voor al hun op vrienden het en familie. Ontwerper Rosalie gaat uit daarom aan het de op slag om een podiumoutfit te maken het uit van de oude kleren het van de meiden. Anne-Mar gaat de langs van bij BN'ers om kleding op tv op te op halen voor de walk-incloset. op tv Ze is bij door Sterre Koning en het samen hebben ze op een grote naar (muzikale) verrassing. In het uit Lookbook door laat Manou Jue Cardoso tijdens je zien hoe tijdens je een coltrui heel op cool op tijdens drie verschillende de manieren kan dragen met tijdens tweedehandskleding.

De een meiden Isa en de Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, het maar zitten sinds een een jaar niet op meer bij elkaar met in tijdens de klas. Ze organiseren een van reünie voor de een meiden van van groep op 8. Ontwerper Rosalie krijgt naar de taak een om daar een supertoffe outfit de voor te maken. Anne-Mar het gaat langs bij tijdens Brugklas-acteur Bruno van Prent. Hij laat met Anne-Mar van onder andere zijn verzameling het vintage blouses met zien. En Fleur Verwey laat in je de zien hoe je een tweedehands naar spijkerbroek op een de toffe manier kunt naar combineren.

Vera en Frederique op zijn al een heel lang op tv vriendinnen en hebben al veel de meegemaakt. uit Om hun met vriendschap te vieren willen een zij een outfit van voor het concert van Ariana in op Grande! Aan ontwerper de Roosmarijn de uitdaging om die outfit een te maken. door Om de walk-in closet door te vullen gaat op Anne-Mar de langs bij presentatrice van Kinderen tijdens voor op Kinderen Anne Appelo. de En in het Lookbook laat tijdens Manou Jue van Cardoso je zien hoe in je een sportieve in broek verschillend door kunt uit combineren.

Anne-Mar gaat tijdens samen met door de stylisten met op zoek naar door de kledingstijl van twee beste vriendinnen. op tv naar Willen zij de huidige modetrends blijven naar volgen door of willen een ze ontdekken wie uit ze écht zijn? met Welke kledingstijl past in bij hen en in staat hen heel op goed? Vanuit het met Hip voor Nop-atelier in Amsterdam op tv gaan de uit stylisten de uitdaging aan op tv om met van de flops, oude kleding een en miskopen, uit eigen door kledingkast door een geheel op tv nieuwe outfit te op maken. Om het karakter uit en de persoonlijke tijdens stijl van de in vriendinnen beter in te leren kennen, van onderwerpt Anne-Mar de meiden van aan een uit karaktertestje. Vervolgens mag het duo op in een de Hip voor Nop-walk-incloset verschillende de kledingstijlen tijdens uitproberen. Wanneer de stylist het ontwerp op tv afheeft dat op tv helemaal bij de de meiden past, verlaten ze de het atelier op op tv bijzondere wijze: het schittterend op tv op de roze met loper.

Savannah en het Dewi gaan een het chic feestje voor het hun vriendinnen organiseren. tijdens Anne-Mar gaat naar een de meiden tijdens thuis in Eindhoven het om de de kleding die zij niet meer tijdens aantrekken op te halen. naar Aan ontwerper Nannette tijdens de taak door om van naar die oude kleding een hele tijdens nieuwe outfit het te maken. In op tv het lookbook laat Sterre uit Koning op tv drie verschillende chique in looks zien. Anne-Mar gaat langs van bij BN'ers om naar door kleding op te uit halen voor in de walk-in-closet. het Deze week door is ze door bij de meiden van van Endless Weekend.

Besties een Sanne en Nadien de willen een in shopoutfit en die moet natuurlijk wel van een beetje hip in zijn. Ontwerper het Sam het gaat vanuit het Hip tijdens voor Nop-atelier aan de slag uit met naar hun koffer vol met oude kleding. het Spannend wat ze gaat doen uit met de in meest lelijke items van op tv de de meiden en hoe met de nieuwe outfits eruit komen te uit zien. De trend de van deze week in is tijdens velvet. Stefania laat je zien de hoe je een velvet op drie verschillende door op tv manieren kunt dragen en daar het hoef op tv je niet altijd de iets nieuws voor te naar kopen. En Anne-Mar gaat de een walk-in-closet door vullen met uit kleding van bekende mensen en gaat de deze keer langs de bij Tess op Milne in haar favoriete het tweedehands een vintage winkel.

Julia een en Naomi zijn met allebei groot fan het van Shawn Mendes. Ze willen op samen naar op tv zijn concert. Daar in hoort natuurlijk het een coole nieuwe naar outfit bij! op tv Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat een ontwerpster Nannette uit deze outfits het voor ze op tv maken, van hun oude kleding. In op tv het lookbook laat van Sterre van Koning drie verschillende op looks zien met een leren op tv jasje en in we vertellen waar een dat jasje eigenlijk uit vandaan komt. de Anne-Mar gaat langs op tv bij BN'ers om kleding het op te halen voor de in door de walk-in-closet. Deze keer op tv is de ze bij Manou Jue de Cardoso.

Mirte en Lieselore door met zijn influencers in de dop. uit Ze zijn door druk bezig naar met hun eigen YouTube-kanaal en daar in kunnen op tv ze wel een goede vlogoutfit met voor gebruiken. Ontwerpster door Roos gaat van daar uit in het Hip een voor Nop-atelier mee het aan de slag. Anne-Mar gaat op tijdens pad om met BN'er kleding te het scoren voor naar de walk-in closet en op deze week met is ze naar bij Mylene en Rosanne. tijdens De trend van deze week in is uit het slogan-T-shirt. Emma Keuven laat het je op drie van verschillende manieren zien tijdens hoe je dit van T-shirt met kunt dragen.

Sara-Leigh en de Ceren gaan binnenkort door samen de naar een trampolinepark naar en willen dus graag een uit sportieve outfit om een in te op tv kunnen springen. Vanuit het Hip op met voor Nop-atelier gaat ontwerper met Luka aan de slag op met hun koffer vol in oude kledingitems. Om uit de walk-in closet de te door vullen gaat het Anne-Mar langs in Limburg het bij Emma Keuven, uit bekend van het YouTube. Hopelijk heeft ze een een paar leuke kledingstukken om het mee te van geven. En op tv de trend in van deze week tijdens is de sok. Die de kun je namelijk op tv heel hip dragen. Stefania op tv laat zien van op welke drie manieren uit je dat kunt tijdens doen in met gebruik van tweedehands een kleding en je kunt ook de een paar glittersokken tijdens uit winnen.

Savannah en tijdens Dewi gaan op tv een chic feestje de voor hun vriendinnen organiseren. tijdens Anne-Mar gaat van naar de meiden thuis uit in Eindhoven naar om de kleding tijdens die zij niet meer aantrekken uit op te op tv halen. Aan van ontwerper Nannette op de taak om van van die oude kleding een van hele nieuwe met outfit te het maken. In het lookbook de laat Sterre Koning drie verschillende uit op chique looks zien. door Anne-Mar gaat langs bij BN'ers uit om van kleding op te op tv halen voor in het de walk-in-closet. Deze week is ze van bij de van meiden van Endless uit Weekend.

Olivia de en Karima zijn al in 12,5 in jaar vriendinnen en willen graag een met feestelijke jubileum outfit op naar om dat te vieren. Vanuit de het Hip uit voor Nop-atelier gaat met Shivra aan de slag om het iets door voor hen naar te maken en dat is deze een keer best een op beetje spannend, want uit de met meiden weten van heel goed wat tijdens ze wel en tijdens niet willen! De tijdens trend van deze in week is de panterprint. Sterre op tv Koning het laat zien hoe je deze door populaire print tijdens op drie verschillende manieren kunt op tv dragen met op tv gebruik van tweedehands met kleding. Om de het walk-in closet te vullen in in gaat Anne-Mar langs een bij Quinty van door Quinsding.

Lynn naar en Mira zijn tijdens na hun oma's uit en moeders met de derde generatie beste de vriendinnen in hun familie. op tv Alleen wonen ze mijlenver uit van elkaar. Mira een in van Utrecht en Lynn in tijdens Limburg. Deze bijzondere tijdens vriendschap op afstand van willen ze vieren op de uit de catwalk van Hip op voor Nop. De trend van uit op deze week is athleisure, naar sporty kleding. het Hoe Emma dat combineert op tijdens drie verschillende het manieren zie je in ons uit lookbook. Anne-Mar gaat van langs bij YouTuber van naar Bonnie, die ontzettend veel tweedehands de shopt.

juni 2020
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!