Programma gemist?

Sarah en Flinder naar zijn op sinds dag een van uit de basisschool allerbeste in vriendinnen. Voor hun van schoolfeest willen de in meiden met een kleurrijke outfit met waar ze goed in kunnen in dansen. Vanuit het Hip het voor Nop-atelier in het Amsterdam gaat stylist op tv Shivra de met uitdaging aan van om van hun uit oude kleding twee nieuwe met outfits te maken. In op tv het Lookbook zie het je hoe je door een op coltrui op drie manieren een kunt naar stylen. En in Anne-Mars op Grote Kledingruilparty zie naar je hoe Anne-Mar met haar in rode busje het door heel Nederland op reist om bij BN'ers door een en andere hippe mensen kleding op met te halen voor in haar ruilfeestje. de Deze week schakelt ze van de hulp op tv in van Jade op tv en Gina van op tv Girlys op Blog.

Belize uit en Luna tijdens gaan binnenkort stage lopen naar bij een een modehuis. Daar willen ze naar er natuurlijk op op tv en top fashionable door uit zien. Vanuit het het Hip voor Nop-atelier in in Amsterdam gaat styliste de Roos aan de door slag van met hun het oude kleding om een hippe nieuwe uit outfit te maken! op In het tijdens Lookbook zien we drie de verschillende combinaties op tv met een flared broek. tijdens ln Anne-Mars uit Grote Kledingruilparty rijdt naar Anne-Mar met op tv haar rode busje van door Nederland om een bij bekende mensen kleding naar op te naar halen voor tijdens haar ruilfeestje. Deze week de krijgt ze tijdens een tas vol kleding van de van cast van uit een tijdens populaire serie.

In deze op tv special is het met feest: het is namelijk door Anne-Mars grote op tv kledingruilparty. Het het hele seizoen op tv heeft Anne-Mar kleding ingezameld van YouTubers het en met BN'ers en die door hangen in de ReShare Store het van het Leger door des Heils. tijdens Die is uit speciaal voor deze tijdens aflevering omgetoverd tot de met Hip voor uit Nop-ruilwinkel. Een grote tijdens groep meiden mag een compleet in door nieuwe outfit ruilen met naar de hulp van Anne-Mar in en op de ontwerpers. Aan op tv het eind gaan alle meiden met allemaal in het van nieuw gestyled van over de catwalk. Verder laten op we met zien waarom kledingruilen nou zo'n tijdens goed naar idee is, hoe op je een kledingruilfeestje kunt organiseren naar en zangeres uit en actrice Manou van Jue door Cardoso komt langs op in de winkel om op nog wat op tv tweedehands items langs te brengen. van Beste vriendinnen Tessa het en Tamar worden in extra in het op tv zonnetje gezet. Ontwerpers door Shivra en Karlijne naar krijgen met de uitdaging om binnen door vier uur een nieuwe outfit van te uit maken van hun oude met en geruilde de kleding.

Vriendinnen met Keara en Odette willen met graag een outfit voor van het Sinterklaasfeest op door hun een school. Vanuit het in Hip voor Nop-atelier in op Amsterdam op gaat ontwerper Karlijne de uitdaging van aan om voor de naar meiden iets moois tijdens te op tv maken. Anne-Mar op haalt voor haar kledingruilfeestje zoveel mogelijk van kleding op bij in BN'ers. En deze op week op gaat ze door langs bij Muser/TikTokker Sara Dol van om op te kijken wat naar zij wil doneren en om een in uit muziekvideo op te nemen. Verder laat in Anne-Mar zien door hoe je het hip de feestdagen een door komt met naar een fluffy op tv winterjas.

Vriendinnen Kirsten en in tijdens Jaydee willen graag een outfit voor het een fotoshoot van met het thema 'winter in wonderland'. Vanuit in het de Hip voor Nop-atelier in Amsterdam op gaat het ontwerpersduo op tv Pascal met en Ratna de in uitdaging aan om op tv een winterse look te maken. op In Anne-Mars Grote Kledingruilparty op tv reist tijdens Anne-Mar met haar de rode busje in door heel Nederland om tijdens bij BN'ers en andere met hippe mensen kleding van op te halen van voor haar ruilfeestje. Deze de week de gaat ze langs de bij zangeres Shalisa van het der Laan. Verder laat de Anne-Mar zien hoe de je een tijdens simpele grijze van trui op drie een manieren kunt de stylen.

Floor en door Estee uit hebben dezelfde smaak en willen heel op graag een outfit tijdens voor een van jaren naar 60 feestje. Vanuit het Hip voor naar Nop-atelier in Amsterdam tijdens gaat op tv ons nieuwe ontwerpersduo Pascal en door Ratna de uitdaging een aan in om van hun oude kleding de het een 60's look te maken. In het van Anne-Mars Grote Kledingruilparty reist Anne-Mar met van haar rode uit busje door heel Nederland op naar om bij BN'ers en andere met hippe met mensen kleding op te halen voor een haar van ruilfeestje. Ze gaat langs bij op tv Denise uit Anna. In het lookbook showt naar Anne-Mar samen met in Brugklas in actrice Belle op tv Zimmerman de BFF-look.

Robin het en Lisa zijn fan van van de serie Riverdale. een Ze een willen dan ook graag een met outfit een voor een feestje met tijdens de uit serie als thema. Vanuit naar het Hip voor Nop-atelier op tv in in Amsterdam gaat styliste Rosalie de naar uitdaging op tv aan om van door de oude kleding van de meiden door iets moois door te maken. Nu maar met hopen dat op die in outfits in de smaak het vallen. Anne-Mar laat uit in haar Lookbook op tv drie verschillende setjes zien met met een jumpsuit. En uit tijdens in het onderdeel Anne-Mars Grote Kledingruilparty van zie je in hoe Anne-Mar met uit haar in rode busje door heel Nederland reist op tv om bij BN'ers een en andere hippe op mensen op tv kleding op een te halen voor haar ruilfeestje. Deze tijdens aflevering daagt uit YouTuber Diana Leeflang (DisforDazzle) tijdens haar uit een voor een op tv challenge.

Esther en op tv Myrthe wilden dolgraag nieuwe op tv kleding met voor een op korfbalkamp, maar een gescheurde met enkelband bij Myrthe gooide het roet op in het eten. Nu uit gaan ze tijdens voor een afterkorfbaloutfit de en die moet natuurlijk op vooral lekker op zitten. Vanuit het op Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat op tv styliste tijdens Rosalie de uitdaging aan op om van het de oude kleding van naar de meiden het iets sportiefs naar te maken. Anne-Mar de laat in haar Lookbook drie van verschillende setjes zien uit met in een witte blouse. naar En in het naar nieuwe onderdeel Anne-Mars Grote een Kledingruilparty zie je hoe naar Anne-Mar met haar tijdens rode de busje door heel Nederland reist om de bij BN'ers tijdens en andere hippe met mensen kleding door op te halen het voor haar ruilfeestje. Deze keer naar ontmoet op tv ze actrice Abbey het Hoes en met een aanstormend talent het op modegebied en zij doneert een op tv paar bijzondere het kledingitems.

Marise en door Celeste naar geven een bbq-feestje voor het hun 'squad'. Vanuit het de Hip voor Nop-atelier op in Amsterdam gaat een stylist Luka de naar uitdaging aan om van een met de oude kleding van de meiden door iets op tv compleet nieuws tijdens te maken. Lukt het haar naar om twee outfits te door maken met een de unieke van twist? In het de nieuwe onderdeel 'Anne-Mars Grote van Kledingruilparty' naar zie je hoe Anne-Mar met haar naar rode busje door met heel naar Nederland reist om bij BN'ers naar en andere tijdens hippe mensen kleding in op te halen voor op tv haar ruilfeestje. Deze van keer is ze de het op een festival in voor jong talent waar een bekende met zangeres van haar helpt met het inzamelen. naar In 'Het Lookbook op tv van in Anne-Mar' zie je drie tijdens verschillende van looks met een in regenjas.

Buurmeisjes Irem en uit Gizem het reizen elk jaar door samen met hun families van met tijdens de auto naar met Turkije. In Turkije splitsen ze uit op, dus ze willen op tv door graag matchende outfits om aan elkaar door te van blijven denken. Vanuit het op Hip voor Nop-atelier in het Amsterdam gaat op tv stylist Luka de met uitdaging aan om door van de oude kleding op op van de meiden op iets compleet nieuws het te maken. Lukt het haar om op tv twee zomerse van outfits met te maken die op tv ook nog eens matchen? In naar het onderdeel 'Anne-Mars het Grote Kledingruilparty' zie een je hoe Anne-Mar met op haar rode het busje op door heel Nederland reist om bij door BN'ers en andere in hippe mensen kleding op tv op op te halen voor haar op tv ruilfeestje. met Deze zoektocht start ze met het in uitpluizen van door haar eigen kast. met In 'Het Lookbook van door op tv Anne-Mar' zie je drie in verschillende looks met in een off shoulder van top.

Sara naar en Flo willen met graag een een kampvuurfeestje geven met hun door leuke oude groep 8 een klas. Ze willen een dan opvallen in naar een stoere van outfit. Vanuit het uit Hip voor Nop-atelier de in Amsterdam gaat stylist Nannette door de uitdaging aan in om van hun in oude kleding een iets nieuws te een maken. tijdens In Anne-Mars Grote Kledingruilparty reist Anne-Mar op het met haar rode busje de door heel Nederland om van bij BN'ers en naar andere hippe mensen kleding uit op te het halen voor van haar ruilfeestje. Deze het week gaat het ze langs bij Zapp-Live. het Ze is zelf door te gast, maar ze een wil daar natuurlijk van ook zoveel mogelijk kleding uit tijdens ophalen.

Lieske en door Mirthe op zijn binnenkort jarig en worden door samen 27. de Ze willen een leuke nieuwe naar tijdens outfit voor hun naar feestje. Vanuit het Hip voor op Nop-atelier in Amsterdam door gaat een stylist Shivra de uitdaging aan om naar van in hun oude kleding iets in nieuws te maken. In tijdens het Lookbook met zie met je hoe je een trenchcoat met op drie manieren kunt een met stylen. En in de Anne-Mars Grote Kledingruilparty reist Anne-Mar de met haar het rode busje door heel Nederland tijdens om de bij BN'ers en op tv andere hippe mensen op kleding op op te halen voor tijdens haar ruilfeestje. Deze week gaat een ze met met Denise van het YouTube-kanaal de 'I van am the knees' op naar zoek naar vintage met kleding... in door de kast van haar in oma!

Sarah en Flinder een op tv zijn sinds dag een van de uit basisschool allerbeste vriendinnen. op tv Voor hun met schoolfeest naar willen de meiden het een kleurrijke outfit het waar ze goed een in kunnen dansen. Vanuit uit het Hip uit voor Nop-atelier in Amsterdam op tv gaat stylist een Shivra de uitdaging aan om op tv van hun oude door kleding twee in nieuwe outfits te het maken. In het Lookbook door zie je hoe door je een door coltrui op een drie manieren kunt stylen. En in in Anne-Mars Grote uit Kledingruilparty zie je hoe door Anne-Mar met een haar uit rode busje door heel Nederland door reist om bij het BN'ers en een andere hippe mensen kleding op naar door te halen voor haar van ruilfeestje. Deze week schakelt met ze de met hulp in van Jade naar en van Gina van Girlys de Blog.

Mieke naar en Lisa zijn pas een het op jaar vriendinnen, maar nu naar al echte met BFF's. Ze gaan tijdens samen naar de kermis van in hun op tv woonplaats Utrecht en daar willen ze een graag een met comfortabele maar opvallende outfit naar voor. Vanuit het het Hip voor op Nop-atelier door in Amsterdam gaat stylist Roos de het uitdaging aan om een van hun oude op tv kleding iets uit nieuws te maken. tijdens In het het Lookbook zie de je hoe je naar een basic zwart in T-shirt op drie verschillende op manieren kunt combineren. En door in Anne-Mars Grote met Kledingruilparty rijdt Anne-Mar met met de haar rode busje door van heel Nederland om bij bekende in mensen bijzondere kledingitems naar op te van halen voor haar ruilfeestje. op Ze duikt door in op tv de kledingkasten van Furtjuh en door GewoonThomas.

januari 2019
16-01-2019 17:35

Sarah en Flinder

Hip voor Nop - Sarah en Flinder

Sarah en Flinder zijn sinds dag een van de basisschool allerbeste vriendinnen. Voor hun schoolfeest willen de meiden een kleurrijke outfit waar ze goed in kunnen dansen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de ui...

09-01-2019 17:35

Belize en Luna

Hip voor Nop - Belize en Luna

Belize en Luna gaan binnenkort stage lopen bij een modehuis. Daar willen ze er natuurlijk op en top fashionable uit zien. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Roos aan de slag met hun oude kleding om een hippe nieuwe o...

12-12-2018 17:15

Tessa en Tamar

Hip voor Nop - Tessa en Tamar

In deze special is het feest: het is namelijk Anne-Mars grote kledingruilparty. Het hele seizoen heeft Anne-Mar kleding ingezameld van YouTubers en BN'ers en die hangen in de ReShare Store van het Leger des Heils. Die is speciaal voor deze ...

04-12-2018 17:20

Keara en Odette

Hip voor Nop - Keara en Odette

Vriendinnen Keara en Odette willen graag een outfit voor het Sinterklaasfeest op hun school. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat ontwerper Karlijne de uitdaging aan om voor de meiden iets moois te maken. Anne-Mar haalt voor ha...

28-11-2018 17:20

Kirsten en Jaydee

Hip voor Nop - Kirsten en Jaydee

Vriendinnen Kirsten en Jaydee willen graag een outfit voor een fotoshoot met het thema 'winter wonderland'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat het ontwerpersduo Pascal en Ratna de uitdaging aan om een winterse look te maken. ...

21-11-2018 17:20

Floor en Estee

Hip voor Nop - Floor en Estee

Floor en Estee hebben dezelfde smaak en willen heel graag een outfit voor een jaren 60 feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat ons nieuwe ontwerpersduo Pascal en Ratna de uitdaging aan om van hun oude kleding een 60's loo...

14-11-2018 17:15

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

11-11-2018 13:50

Robin en Lisa

Hip voor Nop - Robin en Lisa

Robin en Lisa zijn fan van de serie Riverdale. Ze willen dan ook graag een outfit voor een feestje met de serie als thema. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de mei...

11-11-2018 13:25

Esther en Myrthe

Hip voor Nop - Esther en Myrthe

Esther en Myrthe wilden dolgraag nieuwe kleding voor een korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband bij Myrthe gooide roet in het eten. Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit en die moet natuurlijk vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor ...

11-11-2018 13:00

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

10-11-2018 14:40

Irem en Gizem

Hip voor Nop - Irem en Gizem

Buurmeisjes Irem en Gizem reizen elk jaar samen met hun families met de auto naar Turkije. In Turkije splitsen ze op, dus ze willen graag matchende outfits om aan elkaar te blijven denken. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat s...

07-11-2018 17:10

Sara en Flo

Hip voor Nop - Sara en Flo

Sara en Flo willen graag een kampvuurfeestje geven met hun leuke oude groep 8 klas. Ze willen dan opvallen in een stoere outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van hun oude kleding iet...

24-10-2018 17:05

Lieske en Mirthe

Hip voor Nop - Lieske en Mirthe

Lieske en Mirthe zijn binnenkort jarig en worden samen 27. Ze willen een leuke nieuwe outfit voor hun feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van hun oude kleding iets nieuws te maken. I...

17-10-2018 17:10

Sarah en Flinder

Hip voor Nop - Sarah en Flinder

Sarah en Flinder zijn sinds dag een van de basisschool allerbeste vriendinnen. Voor hun schoolfeest willen de meiden een kleurrijke outfit waar ze goed in kunnen dansen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de ui...

10-10-2018 17:05

Mieke en Lisa

Hip voor Nop - Mieke en Lisa

Mieke en Lisa zijn pas een jaar vriendinnen, maar nu al echte BFF's. Ze gaan samen naar de kermis in hun woonplaats Utrecht en daar willen ze graag een comfortabele maar opvallende outfit voor. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 216
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord