Programma gemist?

Janne op tv en Nienke zijn beste vriendinnen het én tweelingzussen van op elkaar. Voor uit het feest van hun op naar opa en oma willen ze een graag een nieuwe op outfit, gemaakt op tv van hun tijdens oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de naar walk-in closet in van met de meiden het naar om hun stijl te ontdekken tijdens en maakt natuurlijk door een nieuwe feestelijke op tv outfit de van hun flops. Anne-Mar gaat samen door met shopqueen Roosmarijn van Koster met de Noordermarkt op de om vintage te van shoppen. En tijdens Fleur Verwey laat je zien hoe de je een spijkerjasje in op drie een verschillende manieren kunt met stijlen met naar tweedehandskleding.

Nynke op en Eline zijn beste van vriendinnen en allebei helemaal naar gek met van muziek. Nynke speelt viool van en de Eline piano en de door twee hebben van binnenkort een concert op school op tv voor al in hun vrienden en familie. tijdens Ontwerper met Rosalie gaat daarom uit aan de op slag om een door podiumoutfit te maken van de oude op tv tijdens kleren van de meiden. het Anne-Mar gaat langs een bij BN'ers op om kleding op te halen naar voor door de walk-incloset. Ze door is bij Sterre Koning en in samen hebben ze een een grote (muzikale) in verrassing. In op tv het Lookbook laat Manou Jue op tv Cardoso uit je zien hoe je op tv een coltrui heel cool een naar op drie verschillende manieren kan de dragen met tijdens tweedehandskleding.

De meiden Isa een en Suzy tijdens zijn echt van allerbeste vriendinnen, maar zitten met sinds een naar jaar niet meer bij het elkaar in een de klas. uit Ze organiseren een reünie voor de naar de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie het krijgt van de taak om daar de een supertoffe outfit voor het te naar maken. Anne-Mar tijdens gaat langs bij Brugklas-acteur Bruno Prent. het Hij laat Anne-Mar een onder naar andere zijn verzameling vintage blouses op naar zien. En Fleur Verwey laat een je de zien hoe je een tweedehands van spijkerbroek op een toffe op tv manier naar kunt combineren.

Vera het en Frederique zijn al van heel lang vriendinnen van en hebben in al veel meegemaakt. Om hun in vriendschap in te vieren uit willen zij een outfit uit voor het concert van door Ariana Grande! met Aan ontwerper Roosmarijn de van uitdaging om uit die outfit te met maken. Om de walk-in closet uit te vullen met gaat Anne-Mar langs bij het presentatrice van Kinderen in voor Kinderen Anne een Appelo. En naar in het Lookbook uit laat op tv Manou Jue Cardoso op je zien hoe je een op sportieve broek verschillend kunt met naar combineren.

Anne-Mar gaat op tv samen met met de stylisten op zoek naar naar de kledingstijl van op tv twee beste van vriendinnen. Willen op tv zij de huidige van modetrends blijven volgen of met willen de ze ontdekken wie ze met écht zijn? Welke tijdens kledingstijl past uit bij hen en staat hen de heel goed? met Vanuit het een Hip voor Nop-atelier in Amsterdam de gaan de stylisten de van uitdaging aan de om van de uit flops, oude kleding op en miskopen, uit eigen van kledingkast op een geheel nieuwe van outfit te met maken. Om het karakter en naar de van persoonlijke stijl van de op tv vriendinnen beter tijdens te leren kennen, onderwerpt de Anne-Mar de meiden aan uit een karaktertestje. Vervolgens mag de het op tv duo in de Hip voor uit Nop-walk-incloset verschillende kledingstijlen uit uitproberen. van Wanneer de stylist een het ontwerp afheeft dat de helemaal bij de meiden naar past, naar verlaten ze het atelier door op bijzondere uit wijze: schittterend op met de roze op loper.

Savannah en Dewi naar gaan een chic uit feestje voor hun op tv vriendinnen organiseren. uit Anne-Mar gaat naar met de meiden thuis een in Eindhoven om het de kleding die door zij niet meer aantrekken een op op te halen. Aan door ontwerper Nannette de het taak om van tijdens die oude kleding op een hele door nieuwe outfit te maken. tijdens In het lookbook de laat Sterre Koning drie in verschillende chique tijdens looks zien. van Anne-Mar gaat langs bij BN'ers om door kleding het op te halen voor tijdens in de in walk-in-closet. Deze week is op tv ze bij uit de meiden van Endless op tv Weekend.

Besties in Sanne en Nadien op tv willen een shopoutfit het en die moet tijdens natuurlijk wel een het beetje hip zijn. Ontwerper op Sam gaat tijdens vanuit het Hip op tv voor Nop-atelier het aan de slag met hun koffer met vol oude van kleding. Spannend wat ze een tijdens gaat doen met tijdens de meest lelijke items van een de meiden en uit hoe de door nieuwe outfits eruit komen te met zien. De trend het van in deze week op tv is velvet. Stefania laat je zien naar hoe een je velvet op in drie verschillende een manieren kunt dragen naar en daar hoef het je niet altijd iets nieuws voor door te kopen. op tv En op tv Anne-Mar gaat de walk-in-closet de vullen met kleding van met bekende mensen en gaat met deze uit keer langs bij het Tess Milne met in haar favoriete op tv tweedehands vintage winkel.

Julia naar en Naomi zijn allebei de groot fan naar van Shawn Mendes. Ze willen naar in samen naar zijn een concert. Daar hoort in natuurlijk een coole naar nieuwe outfit bij! Vanuit het een Hip voor Nop-atelier gaat van ontwerpster Nannette naar deze outfits uit voor ze maken, het van hun tijdens oude kleding. In het van lookbook laat tijdens Sterre Koning drie verschillende looks het zien met een leren tijdens jasje en we een uit vertellen waar dat jasje eigenlijk vandaan een komt. Anne-Mar tijdens gaat langs met bij BN'ers om kleding met op te een halen voor het in de walk-in-closet. Deze keer naar is ze bij in Manou Jue met Cardoso.

Mirte en uit Lieselore zijn influencers naar in op de dop. Ze zijn in druk bezig met door hun eigen tijdens YouTube-kanaal en daar kunnen uit ze wel een een goede vlogoutfit voor de gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar van op tv in het Hip op voor Nop-atelier mee aan de naar slag. Anne-Mar gaat op op pad een om BN'er het kleding te scoren uit voor de walk-in closet met en deze op week is ze bij de Mylene en Rosanne. De trend de van op tv deze week is het een slogan-T-shirt. naar Emma Keuven laat je door op drie de verschillende manieren zien hoe je dit van T-shirt kunt op dragen.

Sara-Leigh en Ceren op gaan binnenkort van samen de naar een trampolinepark de en willen dus met graag een sportieve outfit om in met te kunnen naar springen. Vanuit tijdens het Hip voor uit Nop-atelier gaat ontwerper een Luka aan op de slag met hun koffer tijdens vol oude kledingitems. tijdens Om de walk-in closet een te vullen een gaat Anne-Mar langs in het op tv Limburg bij Emma Keuven, bekend van van YouTube. Hopelijk heeft van ze met een paar leuke kledingstukken om door mee een te geven. met En de trend van met deze week is de sok. door Die op kun je namelijk in heel hip dragen. het Stefania laat zien door op welke drie manieren door je de dat kunt doen met gebruik van uit tweedehands kleding het en je kunt het ook een een paar glittersokken door winnen.

Savannah van en Dewi gaan een van chic feestje voor hun uit vriendinnen organiseren. de Anne-Mar gaat naar van de de meiden thuis in het Eindhoven om de op kleding die zij niet meer aantrekken uit op op tv te halen. Aan ontwerper het Nannette de de taak om van die oude tijdens met kleding een hele nieuwe van outfit te maken. In uit het lookbook laat door Sterre Koning het drie verschillende chique looks in zien. van Anne-Mar gaat langs bij BN'ers op tv om kleding op tv op te naar halen voor in de walk-in-closet. het Deze week is ze naar bij de meiden in van Endless een Weekend.

Olivia en Karima naar met zijn al 12,5 jaar een vriendinnen en uit willen graag een feestelijke jubileum outfit in om het dat te vieren. tijdens Vanuit het Hip de voor Nop-atelier in gaat Shivra aan de slag om op tv uit iets voor hen te maken van en dat is op tv deze keer best de een beetje spannend, want op de meiden een weten met heel goed wat ze een wel en niet willen! het De trend van deze op week is op de panterprint. Sterre Koning de laat zien tijdens hoe je deze door populaire print op drie op het verschillende manieren kunt dragen het met gebruik het van tweedehands kleding. Om op de walk-in closet te het vullen een gaat Anne-Mar langs in bij Quinty van van Quinsding.

Lynn en Mira door zijn op tv na hun oma's en door moeders de derde van generatie beste vriendinnen in op hun uit familie. Alleen wonen ze mijlenver een van elkaar. uit Mira in Utrecht en het Lynn op tv in Limburg. Deze bijzondere met vriendschap op afstand tijdens willen door ze vieren op de catwalk van de Hip voor Nop. de De trend door van deze week is met athleisure, sporty door kleding. Hoe uit Emma dat combineert op drie in verschillende van manieren zie je in ons naar het lookbook. Anne-Mar gaat langs bij een YouTuber Bonnie, die tijdens ontzettend tijdens veel tweedehands shopt.

oktober 2020
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!