Programma gemist?

Sara-Leigh de en Ceren gaan tijdens binnenkort samen naar een trampolinepark op tv de en willen dus graag een in sportieve outfit om een in te kunnen een springen. Vanuit het Hip van naar voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan een naar de slag met hun koffer vol uit oude de kledingitems. Om de door walk-in closet te vullen op tv gaat Anne-Mar langs in in Limburg bij een Emma Keuven, bekend van in YouTube. in Hopelijk heeft ze van een paar leuke kledingstukken naar om mee te geven. op En de trend naar van deze week naar een is de sok. door Die kun je namelijk heel hip een dragen. Stefania naar laat in zien op welke drie manieren je van dat in kunt doen van met gebruik van tweedehands kleding en op met je kunt ook naar een paar glittersokken uit winnen.

Olivia van en Karima het zijn al twaalf en een het half het jaar vriendinnen en door willen graag een feestelijke jubileumoutfit om door dat te vieren. een Vanuit het Hip tijdens uit voor Nop-atelier gaat Shivra aan met de slag in om iets voor hen met te maken en dat in tijdens is deze keer best een beetje van van spannend, want de meiden weten tijdens heel het goed wat ze tijdens wel en niet willen. De in trend van deze week op tv is de in panterprint. Sterre Koning laat het zien hoe in je deze populaire uit print naar op drie verschillende manieren naar kunt dragen met gebruik de van tweedehandskleding. Om de de walk-incloset naar te vullen gaat Anne-Mar uit langs bij Quinty tijdens van de Quinsding.

Tess en Linde met hebben binnenkort een uit feestje. De een meiden zijn gek met van de jaren 80 uit dus naar ze willen door graag een outfit in die tijdens stijl. op tv Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat uit ontwerper Shivra voor de tijdens ze aan de slag. De trend van van deze week op tv is met de fannypack en Sterre Koning uit laat naar je zien naar hoe je zo'n heuptasje op op tv drie verschillende uit manieren kunt stijlen van met tweedehands kleding. Ook gaat de Anne-Mar langs naar bij bekende Nederlanders een om kleding van op te halen uit voor de walk-in-closet. door Ze is bij model uit Leila.

Robin en op tv Lisa zijn fan van een op tv de serie Riverdale. Ze willen dan met ook op tv graag een outfit voor een door feestje met uit de serie als naar thema. door Vanuit het Hip voor het Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste met met Rosalie de uitdaging aan om naar van de oude een kleding van de de meiden een iets moois te maken. Nu maar de hopen dat die uit een outfits in de smaak vallen. het Anne-Mar laat in haar op tv Lookbook drie verschillende het op setjes zien met in een jumpsuit. En in het onderdeel de Anne-Mars Grote Kledingruilparty uit zie je op hoe Anne-Mar tijdens met haar rode busje door door heel Nederland de reist om bij op tv BN'ers tijdens en andere hippe de mensen kleding op te halen voor de door haar ruilfeestje. Deze aflevering tijdens daagt YouTuber Diana op Leeflang (DisforDazzle) de haar uit voor een een challenge.

Lieske naar en Mirthe zijn van binnenkort jarig en worden samen het 27. Ze willen op in een leuke nieuwe outfit tijdens voor hun door feestje. Vanuit het Hip voor door Nop-atelier in Amsterdam de gaat stylist Shivra de op uitdaging aan om van met van hun oude kleding iets nieuws de te maken. In in het Lookbook zie een je op hoe je een trenchcoat van op naar drie manieren kunt stylen. een En in een Anne-Mars Grote Kledingruilparty reist Anne-Mar met van tijdens haar rode busje het door heel Nederland om door bij BN'ers en andere uit hippe mensen kleding op naar te halen voor op tv haar ruilfeestje. Deze naar het week gaat ze op met Denise van het met YouTube-kanaal I am the een knees op zoek naar in vintage kleding... door in de van kast van de haar oma!

Marise en het Celeste geven in een bbq-feestje voor hun 'squad'. van door Vanuit het Hip met voor Nop-atelier in tijdens Amsterdam gaat stylist de Luka de uitdaging aan om het van de tijdens oude kleding van de in meiden naar iets compleet nieuws te naar maken. Lukt het het haar om twee outfits te van maken van met een unieke twist? het In het nieuwe naar onderdeel 'Anne-Mars Grote Kledingruilparty' door zie je hoe naar in Anne-Mar met haar rode busje op door heel op tv Nederland reist om van bij BN'ers en andere hippe tijdens mensen kleding uit op te op halen voor tijdens haar ruilfeestje. Deze een keer is ze op een festival van voor jong in talent de waar een bekende door zangeres haar helpt de met het inzamelen. een In 'Het Lookbook uit van Anne-Mar' zie je drie een verschillende looks in met een met regenjas.

Esther door en Myrthe wilden dolgraag nieuwe tijdens op tv kleding voor een korfbalkamp, maar tijdens een op tv gescheurde enkelband bij Myrthe in gooide roet in het door eten. Nu gaan uit ze voor een afterkorfbaloutfit in en die moet naar natuurlijk vooral tijdens lekker zitten. Vanuit het uit Hip voor Nop-atelier door in Amsterdam gaat naar een styliste Rosalie de uitdaging aan om door van naar de oude kleding van de de meiden iets door sportiefs te maken. in Anne-Mar van laat in haar op tv Lookbook drie verschillende setjes zien naar met op tv een witte blouse. En van in het nieuwe van onderdeel Anne-Mars Grote Kledingruilparty zie tijdens met je hoe Anne-Mar met haar rode het busje door heel door Nederland reist in om bij BN'ers de en andere het hippe mensen kleding de op te halen voor haar door ruilfeestje. Deze uit keer ontmoet ze tijdens actrice Abbey Hoes en op in een aanstormend talent op modegebied en met op tv zij doneert een paar op tv bijzondere kledingitems.

Sara naar en Flo op willen graag een kampvuurfeestje geven met een hun leuke oude tijdens groep 8 klas. op tv Ze in willen dan opvallen in de een stoere outfit. Vanuit door het door Hip voor Nop-atelier in Amsterdam van gaat stylist Nannette van de uitdaging aan uit op tv om van hun van oude kleding iets nieuws een te maken. In Anne-Mars van Grote op Kledingruilparty reist Anne-Mar met haar rode op tv uit busje door heel Nederland uit om bij BN'ers het en andere de hippe mensen kleding door op te halen voor door haar ruilfeestje. Ze gaat langs naar een bij Zapp-Live. Ze is zelf van te gast, maar een ze wil naar daar natuurlijk ook zoveel mogelijk op tv kleding uit ophalen.

Mieke en in Lisa op tv zijn pas een jaar een vriendinnen, maar nu tijdens al echte BFF's. Ze de gaan samen naar het de kermis in hun de een woonplaats Utrecht en daar willen tijdens ze graag een de comfortabele maar van opvallende outfit voor. van Vanuit het Hip voor Nop-atelier in in op Amsterdam gaat stylist Roos in de uitdaging aan om uit de van hun oude kleding iets nieuws het te het maken. In tijdens het Lookbook zie in je hoe je de een basic zwart een T-shirt op drie verschillende manieren kunt van combineren. in En in Anne-Mars Grote Kledingruilparty naar rijdt door Anne-Mar met door haar rode busje door een heel Nederland om naar bij bekende mensen uit bijzondere kledingitems op op tv te halen voor op haar ruilfeestje. met Deze week duikt ze van in de kledingkasten van Furtjuh de en door GewoonThomas.

Vriendinnen van Keara en naar Odette willen graag het een outfit voor het op Sinterklaasfeest op hun school. uit Vanuit het van Hip voor Nop-atelier tijdens in Amsterdam gaat ontwerper het Karlijne de uitdaging aan met in om voor de meiden de iets moois op te maken. Anne-Mar haalt voor haar tijdens kledingruilfeestje zoveel mogelijk naar kleding tijdens op bij BN'ers. En deze een week gaat op ze langs uit bij Muser/ op tv TikTokker Sara Dol om te naar kijken wat een zij wil doneren en naar om een van muziekvideo op te nemen. een Verder naar laat Anne-Mar zien een hoe je hip de feestdagen door de op komt met een fluffy met winterjas.

Savannah de en Dewi gaan een chic de het feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar op tv gaat naar de van tijdens meiden thuis in Eindhoven om met de kleding uit die zij niet meer aantrekken met op met te halen. Aan op ontwerper Nannette de taak naar om van op die oude kleding een de hele nieuwe outfit op te maken. In in het lookbook laat Sterre uit tijdens Koning drie verschillende chique looks door zien. Anne-Mar gaat langs door bij door BN'ers om kleding naar op te op halen voor in de walk-in-closet. Deze het van week is ze bij de meiden uit van Endless naar Weekend.

Floor de en Estee op tv hebben dezelfde smaak en een willen heel graag op een outfit voor een tijdens jaren '60 feestje. Vanuit uit het Hip het voor Nop-atelier in op tv Amsterdam gaat ons de nieuwe ontwerpersduo Pascal naar en Ratna de op tv uitdaging aan om van van hun op oude kleding een 60's op look te op maken. In Anne-Mars Grote Kledingruilparty met reist Anne-Mar op tv met haar rode busje van tijdens door heel Nederland naar om bij BN'ers en andere hippe door mensen uit kleding op te tijdens halen voor haar ruilfeestje. een Deze op week gaat ze op langs bij Denise Anna. In het door lookbook showt Anne-Mar van samen met Brugklas uit uit actrice Belle Zimmerman de een BFF-look.

In door deze special naar is het feest: de het is namelijk Anne-Mars met grote kledingruilparty. Het hele seizoen naar van heeft Anne-Mar kleding naar ingezameld van YouTubers met en BN'ers en die hangen in van van de ReShare Store van het het Leger naar des Heils. Die is speciaal uit voor deze aflevering in omgetoverd tot de het Hip voor de Nop-ruilwinkel. Een grote groep uit meiden mag een compleet in uit nieuwe outfit ruilen met de met hulp tijdens van Anne-Mar en de naar ontwerpers. Aan het een eind gaan alle meiden allemaal uit in het naar nieuw op gestyled over de catwalk. Verder laten naar naar we zien waarom kledingruilen in nou zo'n goed idee het is, door hoe je een op tv kledingruilfeestje kunt organiseren en van zangeres en actrice tijdens Manou Jue Cardoso komt langs op tv tijdens in de winkel om nog de wat tweedehandsitems langs op tv te brengen. op tv Beste vriendinnen Tessa en tijdens Tamar worden uit extra in het zonnetje gezet. op Ontwerpers Shivra en uit Karlijne de krijgen de uitdaging om binnen op door vier uur een nieuwe outfit te een in maken van hun oude naar en geruilde door kleding.

Vriendinnen tijdens Eva en Nora op willen graag een outfit voor met de een date. Vanuit het op Hip voor uit Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette van de uitdaging de aan met om van hun oude kleding uit iets nieuws te maken. van van In Anne-Mars Grote van Kledingruilparty reist Anne-Mar met haar een rode busje door heel tijdens Nederland om bij een BN'ers op en andere tijdens hippe mensen kleding met op te halen met voor haar ruilfeestje. Ze gaat het langs bij radio DJ door naar Eva Koreman.

Sarah en Flinder uit zijn sinds een dag een van de de basisschool tijdens allerbeste vriendinnen. Voor hun schoolfeest op willen de meiden uit een op tv kleurrijke outfit waar ze naar goed van in kunnen dansen. Vanuit het Hip in van voor Nop-atelier in op Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging door aan om van van hun oude kleding tijdens uit twee nieuwe outfits te maken. een In het Lookbook zie door je hoe je naar naar een coltrui op drie manieren kunt op stylen. En in in op tv 'Anne-Mars Grote Kledingruilparty zie op tv je hoe Anne-Mar met haar naar rode busje op door heel Nederland tijdens reist om bij BN'ers op tv en andere hippe van mensen kleding op in te halen voor tijdens haar ruilfeestje. tijdens Deze week schakelt ze door de hulp in tijdens van naar Jade en Gina van van Girlys met Blog.

maart 2019
20-03-2019 17:35

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

13-03-2019 17:35

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al twaalf en een half jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileumoutfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een bee...

06-03-2019 17:35

Tess en Linde

Hip voor Nop - Tess en Linde

Tess en Linde hebben binnenkort een feestje. De meiden zijn gek van de jaren 80 dus ze willen graag een outfit in die stijl. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Shivra voor ze aan de slag. De trend van deze week is de fannypack e...

03-03-2019 13:45

Robin en Lisa

Hip voor Nop - Robin en Lisa

Robin en Lisa zijn fan van de serie Riverdale. Ze willen dan ook graag een outfit voor een feestje met de serie als thema. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de mei...

03-03-2019 13:05

Lieske en Mirthe

Hip voor Nop - Lieske en Mirthe

Lieske en Mirthe zijn binnenkort jarig en worden samen 27. Ze willen een leuke nieuwe outfit voor hun feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van hun oude kleding iets nieuws te maken. I...

03-03-2019 12:40

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

02-03-2019 14:25

Esther en Myrthe

Hip voor Nop - Esther en Myrthe

Esther en Myrthe wilden dolgraag nieuwe kleding voor een korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband bij Myrthe gooide roet in het eten. Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit en die moet natuurlijk vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor ...

02-03-2019 14:00

Sara en Flo

Hip voor Nop - Sara en Flo

Sara en Flo willen graag een kampvuurfeestje geven met hun leuke oude groep 8 klas. Ze willen dan opvallen in een stoere outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van hun oude kleding iet...

02-03-2019 13:05

Mieke en Lisa

Hip voor Nop - Mieke en Lisa

Mieke en Lisa zijn pas een jaar vriendinnen, maar nu al echte BFF's. Ze gaan samen naar de kermis in hun woonplaats Utrecht en daar willen ze graag een comfortabele maar opvallende outfit voor. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam g...

02-03-2019 12:40

Keara en Odette

Hip voor Nop - Keara en Odette

Vriendinnen Keara en Odette willen graag een outfit voor het Sinterklaasfeest op hun school. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat ontwerper Karlijne de uitdaging aan om voor de meiden iets moois te maken. Anne-Mar haalt voor ha...

27-02-2019 17:35

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

24-02-2019 14:30

Floor en Estee

Hip voor Nop - Floor en Estee

Floor en Estee hebben dezelfde smaak en willen heel graag een outfit voor een jaren '60 feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat ons nieuwe ontwerpersduo Pascal en Ratna de uitdaging aan om van hun oude kleding een 60's lo...

24-02-2019 14:05

Tessa en Tamar

Hip voor Nop - Tessa en Tamar

In deze special is het feest: het is namelijk Anne-Mars grote kledingruilparty. Het hele seizoen heeft Anne-Mar kleding ingezameld van YouTubers en BN'ers en die hangen in de ReShare Store van het Leger des Heils. Die is speciaal voor deze ...

24-02-2019 13:40

Nora en Eva

Hip voor Nop - Nora en Eva

Vriendinnen Eva en Nora willen graag een outfit voor een date. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van hun oude kleding iets nieuws te maken. In Anne-Mars Grote Kledingruilparty reist Anne-...

24-02-2019 13:15

Sarah en Flinder

Hip voor Nop - Sarah en Flinder

Sarah en Flinder zijn sinds dag een van de basisschool allerbeste vriendinnen. Voor hun schoolfeest willen de meiden een kleurrijke outfit waar ze goed in kunnen dansen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de ui...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 16. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 238
  • Laatste uitzending op 20-03-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord