Programma gemist?

Aflevering 23 - met Jeugdprogramma: Esmée en met de Elodie

Beste uit vriendinnen Suus en het Teske gaan naar op zeilkamp, hoog tijd voor uit een nieuwe outfit de dus! op tv Vanuit het Hip voor Nop-atelier op in Amsterdam gaat uit Kim de uitdaging aan van om als van vanouds van de op flops, de oude kleding en miskopen, tijdens uit eigen op kledingkast een geheel met nieuwe outfit te uit maken. Verder gaat Anne-Mar in langs bij Anouk Maas, actrice in in GTST. op Ze kijken samen naar welke bijzondere kledingstukken door en met accessoires er in de haar kast liggen.

Beste vriendinnen een Lonneke en de Ana gaan volgend van jaar op reis naar Costa met Rica, want de daar komt met de moeder van uit Ana vandaan. En natuurlijk uit moeten ze er tijdens op tv op tv deze bijzondere reis extra in leuk uit zien. in Vanuit het Hip voor Nop-atelier de in Amsterdam de gaat Odair de de uitdaging aan de om als vanouds van met de flops door - oude op kleding en miskopen door - uit eigen het kledingkast een geheel nieuwe outfit de te in maken. Verder gaat Anne-Mar met langs bij Jill met om te kijken welke bijzonder in kledingstukken en een accessoires er in haar in kast met liggen.

Beste op vriendinnen Madelief en tijdens Zora hebben binnenkort op een tuinfeest. Daar hoort een een het nieuwe fleurige outfit bij! Vanuit naar het Hip voor een Nop-atelier in een Amsterdam gaat Kim het de uitdaging op tv aan om als vanouds van het de flops - met oude kleding en op tv miskopen door - uit eigen kledingkast een geheel van nieuwe outfit van te maken. Verder gaat de Anne-Mar met langs bij Bente Fokkens om een te kijken welke het bijzonder kledingstukken en op tv accessoires van er in haar kast op liggen.

Beste met vriendinnen Nova van en Lonneke houden de van koekjes bakken het en staan dus vaak in in de keuken. tijdens Maar dat mag best in naar een op tv hippe outfit. Vanuit het het Hip voor een Nop-atelier in op tv Amsterdam gaat Odair door de uitdaging aan om van als vanouds naar van de flops - oude uit kleding en miskopen - het met uit eigen kledingkast een geheel het nieuwe outfit te een maken. Verder gaat het Anne-Mar langs bij acteur op tv Leendert de Ridder uit om te de kijken tijdens welke bijzonder kledingstukken en accessoires het er in zijn in kast op tv liggen.

Beste vriendinnen Isa op tv en Feline gaan de samen op surfkamp, van van en dus hebben ze een op outfit nodig voor op naar het strand. door Vanuit de het Hip voor het Nop-atelier in Amsterdam op gaat Paul de de uitdaging aan om de als vanouds van de flops, door oude van kleding en miskopen, uit in eigen kledingkast uit een geheel nieuwe outfit te maken. op Verder gaat Anne-Mar een langs bij Janouk naar Kelderman, presentatrice en in zangeres, bekend van op Keet! en in de Kids Top door 20. Wat op zijn haar de favoriete jurkjes?

Beste vriendinnen met Linda op en Suze hebben sinds van kort een eigen Youtube-kanaal. Om naar er tijdens in de video's fantastisch uit van te zien op tv hebben ze op een opvallende op outfit nodig. Vanuit door het Hip voor Nop-atelier in in Amsterdam gaat Paul door de uitdaging aan op om als vanouds het van de in flops, oude kleding en miskopen, tijdens uit eigen tijdens kledingkast een uit geheel nieuwe outfit te maken. de Verder door gaat Anne-Mar langs bij Sonia uit Eijken, actrice uit in Brugklas. de Welk bloesje trekt zij altijd in door aan bij een tijdens auditie?

Beste van vriendinnen Romée en Sylvana gaan met samen varen tijdens op een zeilboot. de De uit meiden willen liever het geen jurk of rokje en op tv de outfit moet vooral tijdens lekker zitten. Vanuit van het de Hip voor Nop-atelier in Amsterdam op in gaat Odair de uitdaging aan het om als vanouds een van de flops, op tv oude kleding en in miskopen, met uit eigen kledingkast een geheel naar nieuwe outfit een te maken. Verder gaat het Anne-Mar langs naar bij Monique Smit om naar te kijken op welke bijzonder kledingstukken met en accessoires er naar in haar kast liggen. Wat van draagt zij met het liefste in als ze een dag vrij de op tv is?

Beste het vriendinnen Loïs en Anique gaan een op door citytrip. De outfit moet lekker een op hip en comfortabel van zijn. Vanuit het Hip naar voor Nop-atelier in Amsterdam gaat uit van Odair de uitdaging op aan om als vanouds van het de in flops, oude kleding een en miskopen, uit eigen kledingkast een uit geheel nieuwe het outfit te maken. door Verder gaat Anne-Mar op langs uit bij Pleun Bierbooms om naar te kijken een welke bijzonder kledingstukken en tijdens accessoires er in haar in kast van liggen. Wat droeg zij tijdens naar haar optredens tijdens voor The Voice de of Holland?

Anne-Mar gaat samen de met op tv stylist Odair naar op zoek naar uit de kledingstijl van het beste vriendinnen Anniek van en Marinda. Willen zij de van huidige de modetrends blijven volgen of willen het ze ontdekken door wie ze echt zijn? met Welke tijdens kledingstijl past bij door hen en staat hun heel de goed? in Vanuit het Hip voor Nop-atelier in een Amsterdam met gaat Odair de uitdaging uit aan om op tv als vanouds van de van flops - oude kleding op tv en miskopen - van uit eigen tijdens kledingkast een uit geheel nieuwe outfit te uit maken. Verder een heeft onze tijdens Hip voor Nop-vlogster Kirsten weer naar een tijdens hele leuke DIY en kijkt Anne-Mar naar samen een met Dilan op tv Yurdakul (actrice, o.a. Aysen de in GTST) naar jeugdfoto's. Welke de modemissers heeft zij in uit vroeger gemaakt?

Met uit stylist Odair gaat Anne-Mar op een zoek naar op tv de kledingstijl van beste het vriendinnen het Lise en Elise. de Willen zij de huidige uit modetrends blijven van volgen of willen ze ontdekken op op tv wie ze echt zijn? tijdens Welke kledingstijl past bij hen van en staat hun uit heel goed? van Vanuit het Hip uit voor Nop-atelier in Amsterdam uit een gaat Odair de uitdaging aan de om als vanouds het van de flops door - oude kleding en in miskopen van - uit eigen kledingkast een van geheel uit nieuwe outfit te door maken. Verder laat onze Hip een voor Nop-vlogster naar Kirsten zien hoe tijdens je op tv een mooi sieraad de voor je haar maakt en kijkt tijdens Anne-Mar uit samen met Youtuber van Furtjuh (Rutger Vink) naar jeugdfoto's. een Welke modemissers heeft van een hij vroeger gemaakt?

Anne-Mar gaat met samen met op stylist Sanne op zoek naar op tv de tijdens kledingstijl van beste vriendinnen naar Roos door en Sarah. Willen zij de de huidige modetrends het blijven volgen of op tv willen ze ontdekken door wie ze echt zijn? Welke naar kledingstijl door past bij door hun en staat hen heel het goed? Vanuit het met Hip door voor Nop-atelier in met Amsterdam gaat Sanne met de uitdaging aan uit om als vanouds de van de flops, oude van kleding en uit miskopen, uit eigen kledingkast op tv een geheel nieuwe tijdens outfit te maken. Verder het laat door onze Hip voor Nop-vlogster Kirsten naar zien hoe je een een linnen tas kunt een versieren en het kijkt het Anne-Mar samen met hockeyster Maartje van Paumen op naar jeugdfoto's. Welke modemissers door heeft zij gemaakt in vroeger?

Anne-Mar gaat samen met met stylist Kim in op zoek naar op tv uit de kledingstijl van van beste vriendinnen Julie en tijdens Lena. Willen van zij de huidige modetrends de blijven volgen of willen met ze door ontdekken wie ze écht zijn? naar Welke kledingstijl past van bij hen met en staat hen naar heel goed? Vanuit het Hip op voor Nop-atelier in van een Amsterdam gaat Kim de op tv uitdaging aan uit om als vanouds van de op tv flops, oude kleding met en miskopen, op uit eigen kledingkast door een geheel nieuwe outfit tijdens te maken. het Verder heeft onze Hip door voor in Nop-vlogster Kirsten weer tijdens een hele leuke DIY, en naar kijkt Anne-Mar samen met van tijdens Welmoed Sijtsma (presentator NOS met Jeugdjournaal) naar haar een jeugdfoto'. Welke modemissers in heeft zij gemaakt van vroeger?

Anne-Mar gaat van samen met stylist een Sanne op op zoek naar de kledingstijl een van beste vriendinnen naar Emma naar en Noah. Anne-Mar de gaat samen met stylist Sanne op de zoek het naar de kledingstijl naar van beste vriendinnen Emma en op tv door Noah. Willen zij de op tv huidige modetrends blijven volgen of van naar willen ze ontdekken wie het ze écht naar zijn? Welke kledingstijl past bij het hen en uit staat hen heel door goed? Vanuit door het Hip voor Nop-atelier tijdens in Amsterdam gaat Sanne een de in uitdaging aan om als uit vanouds van de flops, op oude kleding en tijdens miskopen, uit uit eigen kledingkast een geheel nieuwe een outfit te tijdens maken. Verder heeft tijdens onze Hip voor in Nop-vlogster Kirsten weer op een hele met leuke DIY, en kijkt Anne-Mar de uit samen met met Dylan uit Haegens (bekend van naar zijn eigen Youtube-kanaal, meer dan in 1 miljoen volgers) op tv in naar jeugdfoto's. Welke modemissers met heeft hij naar gemaakt vroeger?

Anne-Mar gaat in samen met stylist naar Sanne, uit op zoek naar in de kledingstijl van op beste vriendinnen Celine en Claire. uit Anne-Mar in gaat samen met stylist Sanne, een op van zoek naar de kledingstijl van door beste vriendinnen van Celine en een Claire. Willen zij tijdens de huidige modetrends blijven door volgen of willen ze ontdekken door naar wie ze écht zijn? Welke kledingstijl op tv past bij hen de en staat hun naar heel goed? Vanuit op de het Hip voor Nop-atelier in met Amsterdam gaat Sanne de in een uitdaging aan om als vanouds in van op tv de flops - oude kleding tijdens en naar miskopen - uit eigen kledingkast van een geheel nieuwe outfit tijdens op tv te maken. Verder uit laat onze Hip voor Nop-vlogster in Kirsten zien hoe door je een door oud T-shirt met uit slechts een schaar weer helemaal door nieuw kan maken, van naar en kijkt Anne-Mar samen met de actrice een Priscilla Knetemann (SpangaS) naar jeugdfoto's. in Welke modemissers heeft zij naar in vroeger gemaakt?

november 2017
22-11-2017 17:20

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Aflevering 23 - Jeugdprogramma: Esmée en Elodie

15-11-2017 17:20

Suus en Teske

Hip voor Nop - Suus en Teske

Beste vriendinnen Suus en Teske gaan op zeilkamp, hoog tijd voor een nieuwe outfit dus! Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Kim de uitdaging aan om als vanouds van de flops, oude kleding en miskopen, uit eigen kledingkast een ...

08-11-2017 17:25

Lonneke en Ana

Hip voor Nop - Lonneke en Ana

Beste vriendinnen Lonneke en Ana gaan volgend jaar op reis naar Costa Rica, want daar komt de moeder van Ana vandaan. En natuurlijk moeten ze er tijdens deze bijzondere reis extra leuk uit zien. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam ...

01-11-2017 17:25

Madelief en Zora

Hip voor Nop - Madelief en Zora

Beste vriendinnen Madelief en Zora hebben binnenkort een tuinfeest. Daar hoort een nieuwe fleurige outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Kim de uitdaging aan om als vanouds van de flops - oude kleding en miskopen - u...

25-10-2017 17:25

Nova en Lonneke

Hip voor Nop - Nova en Lonneke

Beste vriendinnen Nova en Lonneke houden van koekjes bakken en staan dus vaak in de keuken. Maar dat mag best in een hippe outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Odair de uitdaging aan om als vanouds van de flops - oude k...

18-10-2017 17:25

Isa en Feline

Hip voor Nop - Isa en Feline

Beste vriendinnen Isa en Feline gaan samen op surfkamp, en dus hebben ze een outfit nodig voor op het strand. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Paul de uitdaging aan om als vanouds van de flops, oude kleding en miskopen, uit...

11-10-2017 17:35

Linda en Suze

Hip voor Nop - Linda en Suze

Beste vriendinnen Linda en Suze hebben sinds kort een eigen Youtube-kanaal. Om er in de video's fantastisch uit te zien hebben ze een opvallende outfit nodig. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Paul de uitdaging aan om als va...

04-10-2017 17:35

Romée en Sylvana

Hip voor Nop - Romée en Sylvana

Beste vriendinnen Romée en Sylvana gaan samen varen op een zeilboot. De meiden willen liever geen jurk of rokje en de outfit moet vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Odair de uitdaging aan om als vanouds ...

27-09-2017 17:35

Loïs en Anique

Hip voor Nop - Loïs en Anique

Beste vriendinnen Loïs en Anique gaan op citytrip. De outfit moet lekker hip en comfortabel zijn. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Odair de uitdaging aan om als vanouds van de flops, oude kleding en miskopen, uit eigen kled...

20-09-2017 16:55

Anniek en Marinda

Hip voor Nop - Anniek en Marinda

Anne-Mar gaat samen met stylist Odair op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Anniek en Marinda. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze echt zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hu...

13-09-2017 17:35

Lise en Elise

Hip voor Nop - Lise en Elise

Met stylist Odair gaat Anne-Mar op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Lise en Elise. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze echt zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hun heel goe...

06-09-2017 17:35

Roos en Sarah

Hip voor Nop - Roos en Sarah

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Roos en Sarah. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze echt zijn? Welke kledingstijl past bij hun en staat hen he...

06-07-2017 17:30

Julie en Lena

Hip voor Nop - Julie en Lena

Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Julie en Lena. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel...

29-06-2017 17:35

Emma en Noah

Hip voor Nop - Emma en Noah

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Emma en Noah. Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Emma en Noah. Willen zij de huidige modetrends b...

25-06-2017 12:55

Celine en Claire

Hip voor Nop - Celine en Claire

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Celine en Claire. Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Celine en Claire. Willen zij de huidige mo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 153
  • Laatste uitzending op 22-11-2017 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord