Programma gemist?

Aflevering met 3 - van Jeugdprogramma: Wen-Li en Thirzah: Vriendinnen naar Wen-Li en tijdens Thirzah willen van een outfit voor een filmavondje. Vanuit met het Hip in voor Nop-atelier op in Amsterdam gaat stylist door Shivra tijdens de uitdaging aan om op van de oude kleding tijdens van de meiden een op tv compleet nieuwe look het te maken. in Gaat dat lukken? op In het in Lookbook van het Anne-Mar zie je hoe je op je favoriete kledingstukken op in drie een verschillende manieren kunt met combineren.

Vriendinnen Lianne en het Myrthe willen een in klusoutfit, op omdat Myrthe van gaat verhuizen. De het kleding moet natuurlijk op vooral lekker zitten, maar op ook hip een zijn. Vanuit het Hip met voor Nop-atelier naar in Amsterdam gaat stylist met Kim de uitdaging aan om met van de naar oude kleding van de tijdens meiden een compleet de nieuwe op look voor het van klussen te maken. Gaat dat van lukken? In in het van Lookbook van Anne-Mar zie je naar hoe je je favoriete van kledingstukken op op drie verschillende manieren met kunt combineren. In deze op tv aflevering op tv zijn dat zwarte van laarsjes die je heel romantisch de kunt stylen op voor Valentijnsdag. van Anne-Mar gaat langs op tv bij Niek het Roozen, bekend van Brugklas. Hij de laat tijdens zijn favoriete kledingstukken zien, maar ook het zijn van meest foute naar outfit.

Beste vriendinnen Vera de en op tv Silke gaan binnenkort een weekendje uit naar Parijs. En door natuurlijk naar moeten ze door er tijdens dit bijzondere de tripje extra leuk het uit zien. tijdens Vanuit het Hip voor Nop-atelier in uit Amsterdam gaat in Sanne in de uitdaging aan een om als vanouds van de flops, van oude de kleding en miskopen, een uit eigen van kledingkast een geheel nieuwe outfit uit te maken. met Verder gaat Anne-Mar langs bij uit voetbalster Kika door van Es om te op tv kijken welke van bijzondere kledingstukken en accessoires op er in haar op tv kast de liggen.

Beste vriendinnen Lara naar uit en Jesse gaan binnenkort uit en naar naar lekker een avondje dansen. Daar hoort een een nieuwe coole in outfit uit bij! Vanuit door het Hip voor het Nop-atelier in Amsterdam gaat Nannette tijdens de naar uitdaging aan om als op vanouds van de op tv flops, oude kleding de en miskopen, uit eigen kledingkast een een uit geheel nieuwe outfit te maken. op tv Verder gaat de Anne-Mar langs het bij actrice uit Kimberley Klaver om te een kijken welke een bijzondere kledingstukken en accessoires er in op tv de haar kast liggen.

Beste vriendinnen met Madelief op tv en Zora hebben binnenkort een tuinfeest. in Daar hoort op tv een nieuwe fleurige het outfit het bij! Vanuit het Hip op voor Nop-atelier een in Amsterdam gaat in Kim de uitdaging aan om op tv als vanouds op tv van de flops, oude het kleding en in miskopen, uit eigen met kledingkast een geheel nieuwe outfit tijdens te tijdens maken. Verder gaat naar Anne-Mar langs bij door Bente Fokkens om door te kijken welke bijzondere kledingstukken op tv en accessoires er door het in haar kast op liggen.

Beste op vriendinnen Nova en Lonneke houden de van koekjes de bakken en staan dus uit vaak in de op tv de keuken. Maar dat tijdens mag best in een hippe outfit. op tv Vanuit het Hip het in voor Nop-atelier in uit Amsterdam gaat Odair uit de uitdaging aan het om als vanouds van een de flops, een oude kleding en miskopen, uit eigen van een kledingkast een geheel op nieuwe outfit te maken. Verder op tv gaat door Anne-Mar langs bij uit acteur Leendert de Ridder om te met kijken welke bijzondere op kledingstukken en accessoires tijdens er in uit zijn kast het liggen.

Beste met vriendinnen Megan een en Daphne vieren van dit jaar oud en nieuw samen. een Daar hoort een met nieuwe feestelijke outfit de bij! met Vanuit het Hip voor op Nop-atelier in Amsterdam gaat op Paul de tijdens uitdaging aan van om als vanouds de van de flops, oude uit kleding naar en miskopen, uit eigen in kledingkast een een geheel nieuwe outfit te maken. tijdens Verder gaat Anne-Mar een langs bij zangeres Julia tijdens van Bergen om op tv te kijken welke uit bijzondere kledingstukken en op tv accessoires er in door haar op tv kast liggen.

Beste door vriendinnen Cheyenne en Rory de vieren binnenkort hun verjaardag op tv samen en op hebben een thema het voor het op tv feest bedacht. van Nu alleen de coole met outfit nog! Vanuit het met Hip een voor Nop-atelier in uit Amsterdam gaat Paul de uitdaging aan naar met om als vanouds van met de flops, oude kleding op en naar miskopen, uit eigen kledingkast een geheel een nieuwe op outfit te maken. Verder gaat uit door Anne-Mar langs bij YouTuber Marit in Brugman om uit te kijken welke bijzondere kledingstukken het met en accessoires er in de haar kast de liggen.

Beste de vriendinnen Sofie en Elise hebben met binnenkort een met schoolfeest. Daar is uit uiteraard een nieuwe op feestelijke, nieuwe hippe outfit door voor nodig. op Vanuit het in Hip voor op Nop-atelier in Amsterdam gaat Sanne de het met uitdaging aan om door als vanouds van de flops - op tv oude kleding en op tv door miskopen - uit van eigen kledingkast een de geheel nieuwe outfit te maken. een Verder gaat op tv Anne-Mar langs met bij voetbalster Kika het van Es om te kijken het welke op tv bijzonder kledingstukken en accessoires naar er in haar tijdens kast liggen.

Beste door vriendinnen Vera van en Silke gaan binnenkort een een weekendje naar Parijs. En een natuurlijk moeten naar ze er tijdens dit de naar bijzondere tripje extra leuk met uit zien. Vanuit tijdens het Hip voor uit Nop-atelier in Amsterdam gaat in Sanne de op tv uitdaging aan om als het vanouds van de op tv flops, oude met kleding en miskopen, uit van eigen met kledingkast een geheel de nieuwe outfit te maken. met Verder gaat Anne-Mar door langs bij voetbalster met Kika van een Es om te kijken de welke bijzondere kledingstukken en accessoires door door er in haar kast in liggen.

Beste vriendinnen Lara de en het Jesse gaan binnenkort uit naar en lekker een met avondje dansen. Daar hoort in een nieuwe coole op outfit een bij! Vanuit de het Hip voor met Nop-atelier in Amsterdam gaat Nannette de de uitdaging aan om naar als vanouds van in de het flops - oude kleding uit en miskopen - op tv uit eigen op tv kledingkast een op tv geheel nieuwe outfit te maken. door Verder gaat Anne-Mar door langs bij actrice van Kimberley Klaver uit om te kijken welke bijzonder het kledingstukken en door accessoires er met in haar kast naar liggen.

Beste op tv vriendinnen Esmée en Elodie op tv kennen elkaar al tien tijdens jaar. Dat moet naar gevierd worden naar in een een nieuwe hippe outfit. een Vanuit het het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam met gaat Nannette de een uitdaging aan om uit als vanouds van met de flops, oude kleding in en miskopen, de uit eigen van kledingkast een geheel nieuwe uit outfit te met maken. Verder tijdens gaat Anne-Mar langs bij actrice naar Iris op van Loen (SpangaS) om te kijken op welke bijzondere kledingstukken de naar en accessoires er in haar de kast uit liggen.

Beste op vriendinnen Suus en Teske op tv gaan met op zeilkamp, hoog tijd van voor een nieuwe outfit dus! naar op tv Vanuit het Hip voor van Nop-atelier in op Amsterdam gaat Kim de uit uitdaging aan naar om als vanouds van een de flops, oude kleding en het miskopen, uit uit eigen kledingkast een geheel door op tv nieuwe outfit te het maken. Verder gaat Anne-Mar door langs bij Anouk op tv Maas, actrice in de GTST. Ze op kijken samen welke bijzondere kledingstukken tijdens en accessoires er met in met haar kast liggen.

Beste uit vriendinnen Lonneke en Ana op tv gaan volgend jaar naar op het reis naar Costa Rica, want de daar komt met de moeder van Ana vandaan. van En van natuurlijk moeten ze in er tijdens uit deze bijzondere reis extra leuk uit in zien. Vanuit het het Hip op tv voor Nop-atelier de in Amsterdam gaat een Odair de uitdaging op aan om als vanouds van de uit flops - van oude uit kleding en miskopen - uit tijdens eigen kledingkast een het geheel uit nieuwe outfit te maken. het Verder gaat in Anne-Mar langs bij Jill om door te op kijken welke bijzonder kledingstukken het en accessoires er in in haar op kast liggen.

februari 2018
21-02-2018 17:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Aflevering 3 - Jeugdprogramma: Wen-Li en Thirzah: Vriendinnen Wen-Li en Thirzah willen een outfit voor een filmavondje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden e...

14-02-2018 17:35

Lianne en Myrthe

Hip voor Nop - Lianne en Myrthe

Vriendinnen Lianne en Myrthe willen een klusoutfit, omdat Myrthe gaat verhuizen. De kleding moet natuurlijk vooral lekker zitten, maar ook hip zijn. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Kim de uitdaging aan om van de ou...

07-02-2018 17:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

31-01-2018 17:35

Vera en Silke

Hip voor Nop - Vera en Silke

Beste vriendinnen Vera en Silke gaan binnenkort een weekendje naar Parijs. En natuurlijk moeten ze er tijdens dit bijzondere tripje extra leuk uit zien. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Sanne de uitdaging aan om als vanouds...

24-01-2018 17:35

Lara en Jesse

Hip voor Nop - Lara en Jesse

Beste vriendinnen Lara en Jesse gaan binnenkort uit en lekker een avondje dansen. Daar hoort een nieuwe coole outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Nannette de uitdaging aan om als vanouds van de flops, oude kleding ...

17-01-2018 17:35

Madelief en Zora

Hip voor Nop - Madelief en Zora

Beste vriendinnen Madelief en Zora hebben binnenkort een tuinfeest. Daar hoort een nieuwe fleurige outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Kim de uitdaging aan om als vanouds van de flops, oude kleding en miskopen, uit...

10-01-2018 17:35

Nova en Lonneke

Hip voor Nop - Nova en Lonneke

Beste vriendinnen Nova en Lonneke houden van koekjes bakken en staan dus vaak in de keuken. Maar dat mag best in een hippe outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Odair de uitdaging aan om als vanouds van de flops, oude kl...

27-12-2017 17:10

Megan en Daphne

Hip voor Nop - Megan en Daphne

Beste vriendinnen Megan en Daphne vieren dit jaar oud en nieuw samen. Daar hoort een nieuwe feestelijke outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Paul de uitdaging aan om als vanouds van de flops, oude kleding en miskope...

21-12-2017 17:15

Cheyenne en Rory

Hip voor Nop - Cheyenne en Rory

Beste vriendinnen Cheyenne en Rory vieren binnenkort hun verjaardag samen en hebben een thema voor het feest bedacht. Nu alleen de coole outfit nog! Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Paul de uitdaging aan om als vanouds van ...

13-12-2017 17:15

Sofie en Elise

Hip voor Nop - Sofie en Elise

Beste vriendinnen Sofie en Elise hebben binnenkort een schoolfeest. Daar is uiteraard een nieuwe feestelijke, nieuwe hippe outfit voor nodig. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Sanne de uitdaging aan om als vanouds van de flo...

06-12-2017 17:15

Vera en Silke

Hip voor Nop - Vera en Silke

Beste vriendinnen Vera en Silke gaan binnenkort een weekendje naar Parijs. En natuurlijk moeten ze er tijdens dit bijzondere tripje extra leuk uit zien. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Sanne de uitdaging aan om als vanouds...

29-11-2017 17:20

Lara en Jesse

Hip voor Nop - Lara en Jesse

Beste vriendinnen Lara en Jesse gaan binnenkort uit en lekker een avondje dansen. Daar hoort een nieuwe coole outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Nannette de uitdaging aan om als vanouds van de flops - oude kleding...

22-11-2017 17:20

Esmée en Elodie

Hip voor Nop - Esmée en Elodie

Beste vriendinnen Esmée en Elodie kennen elkaar al tien jaar. Dat moet gevierd worden in een nieuwe hippe outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Nannette de uitdaging aan om als vanouds van de flops, oude kleding en misko...

15-11-2017 17:20

Suus en Teske

Hip voor Nop - Suus en Teske

Beste vriendinnen Suus en Teske gaan op zeilkamp, hoog tijd voor een nieuwe outfit dus! Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Kim de uitdaging aan om als vanouds van de flops, oude kleding en miskopen, uit eigen kledingkast een ...

08-11-2017 17:25

Lonneke en Ana

Hip voor Nop - Lonneke en Ana

Beste vriendinnen Lonneke en Ana gaan volgend jaar op reis naar Costa Rica, want daar komt de moeder van Ana vandaan. En natuurlijk moeten ze er tijdens deze bijzondere reis extra leuk uit zien. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 11. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 165
  • Laatste uitzending op 21-02-2018 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord