Programma gemist?

Aflevering 24 door - tijdens Jeugdprogramma

Robin de en Lisa zijn op tv fan van de met serie Riverdale. Ze willen dan op tv tijdens ook graag een outfit voor een het feestje de met de serie van als thema. Vanuit het Hip tijdens voor tijdens Nop-atelier in een Amsterdam gaat styliste door Rosalie de uitdaging op aan om van de oude kleding door van een de meiden iets in moois te maken. Nu maar de hopen dat naar die outfits op in de smaak vallen. door Anne-Mar laat in uit haar Lookbook op tv drie verschillende een setjes zien met een jumpsuit. En in in het onderdeel op een Anne-Mars Grote Kledingruilparty zie je hoe naar Anne-Mar met haar in rode busje van door heel Nederland tijdens reist om bij BN'ers tijdens en uit andere hippe mensen kleding in op te halen in voor haar ruilfeestje. het Deze aflevering naar daagt YouTuber Diana met Leeflang (DisforDazzle) haar uit voor met een in challenge.

Esther en in Myrthe wilden dolgraag nieuwe door kleding het voor een korfbalkamp, maar een uit gescheurde door enkelband bij Myrthe gooide roet op een in het eten. Nu gaan door ze door voor een afterkorfbaloutfit op en die moet natuurlijk vooral door lekker zitten. het Vanuit het Hip uit voor Nop-atelier in Amsterdam gaat tijdens styliste Rosalie naar de naar uitdaging aan om tijdens van de oude kleding het van de meiden iets sportiefs in te maken. op tv Anne-Mar in laat in haar Lookbook tijdens drie verschillende het setjes zien met een witte blouse. door En in met het nieuwe onderdeel op tv Anne-Mars tijdens Grote Kledingruilparty zie je hoe op Anne-Mar met haar rode op busje door een heel Nederland reist tijdens om bij BN'ers en van uit andere hippe mensen kleding op op te door halen voor haar ruilfeestje. Deze keer tijdens ontmoet tijdens ze actrice Abbey Hoes en van een aanstormend in talent op de modegebied en zij doneert een op tv uit paar bijzondere kledingitems.

Marise en met Celeste geven een in bbq-feestje voor hun tijdens 'squad'. Vanuit het het Hip op voor Nop-atelier in de Amsterdam gaat stylist Luka de een uitdaging aan om van van de oude kleding naar van de meiden naar iets compleet tijdens nieuws te door maken. Lukt het haar op om twee naar outfits te maken tijdens met een unieke het twist? In van het nieuwe onderdeel 'Anne-Mars Grote Kledingruilparty' van tijdens zie je hoe op tv Anne-Mar met haar in rode busje door heel de Nederland reist om bij BN'ers met en andere naar hippe naar mensen kleding op te halen voor van haar ruilfeestje. Deze van uit keer is ze op op tv een festival voor jong talent in waar een bekende op tv op zangeres haar helpt met het inzamelen. op tv door In 'Het Lookbook van Anne-Mar' zie door je drie verschillende met looks met een tijdens uit regenjas.

Buurmeisjes Irem uit en Gizem reizen elk in jaar samen tijdens met hun families tijdens met van de auto naar Turkije. tijdens In Turkije met splitsen ze op, dus door ze willen een graag matchende outfits van om aan elkaar te blijven met denken. Vanuit het een Hip voor Nop-atelier naar in Amsterdam gaat stylist uit Luka de naar uitdaging aan tijdens om van van de oude kleding van de meiden tijdens iets compleet nieuws de van te maken. Lukt het van haar om twee op zomerse outfits een te maken die ook nog eens door matchen? In het het onderdeel in 'Anne-Mars Grote Kledingruilparty' zie je het naar hoe Anne-Mar met haar rode naar busje door heel met Nederland reist de om bij BN'ers uit en andere hippe mensen in kleding op tv op te halen voor in haar ruilfeestje. op Deze zoektocht start ze met het een uitpluizen van haar uit in eigen kast. In 'Het Lookbook het van Anne-Mar' op zie je drie verschillende met looks door met een off shoulder een top.

Sara de en Flo willen graag op een kampvuurfeestje geven tijdens met hun op leuke oude groep tijdens 8 klas. Ze door willen dan opvallen met in een stoere outfit. Vanuit uit het met Hip voor Nop-atelier in Amsterdam de gaat stylist in Nannette de door uitdaging aan om van een hun oude kleding op iets nieuws het te maken. met In Anne-Mars Grote Kledingruilparty de reist Anne-Mar met haar rode met op busje door heel Nederland de om bij BN'ers en op andere hippe mensen de kleding op te van halen voor haar van ruilfeestje. Deze tijdens week gaat van ze langs bij door Zapp-Live. Ze is zelf tijdens te gast, maar het ze wil van daar natuurlijk ook zoveel op mogelijk kleding een ophalen.

Lieske en Mirthe uit zijn binnenkort jarig op tv en worden samen met 27. een Ze willen een leuke nieuwe van outfit voor met hun naar feestje. Vanuit het Hip tijdens voor Nop-atelier in Amsterdam de gaat stylist Shivra de tijdens uitdaging met aan om van hun oude de op tv kleding iets nieuws in te maken. In het Lookbook zie met je hoe je op een tijdens trenchcoat op drie met manieren kunt met stylen. En in Anne-Mars door Grote Kledingruilparty reist Anne-Mar met met haar rode van busje door heel in Nederland om uit bij BN'ers uit en andere hippe mensen kleding op door te halen uit voor haar ruilfeestje. Deze de week gaat ze een met Denise van de het YouTube-kanaal op tv 'I am de the knees' op van zoek naar vintage op kleding... in de kast van het haar uit oma!

Sarah en met Flinder met zijn sinds dag de een van de basisschool allerbeste vriendinnen. tijdens Voor hun schoolfeest door willen de meiden met een tijdens kleurrijke outfit waar op ze goed in kunnen naar dansen. Vanuit in het Hip voor Nop-atelier in uit Amsterdam van gaat stylist Shivra uit de uitdaging aan uit om van hun oude een kleding twee door nieuwe outfits te maken. In een het in Lookbook zie je hoe naar je een op tv coltrui op drie manieren kunt het tijdens stylen. En in Anne-Mars van Grote Kledingruilparty zie je hoe tijdens Anne-Mar met de haar rode busje door uit door heel Nederland reist om bij tijdens BN'ers en de andere hippe mensen kleding van op het te halen voor haar naar ruilfeestje. Deze week van schakelt ze het de hulp in van Jade en van Gina van met Girlys een Blog.

Mieke en Lisa uit zijn op tv pas een jaar vriendinnen, tijdens maar nu al echte op BFF's. uit Ze gaan samen een naar de kermis door in hun woonplaats Utrecht naar en tijdens daar willen ze graag een in comfortabele de maar opvallende outfit voor. door Vanuit het Hip voor het Nop-atelier in Amsterdam op gaat van stylist Roos de uit uitdaging aan om van uit hun oude kleding iets een nieuws uit te maken. In door het Lookbook zie door je hoe je een basic op tv zwart T-shirt op drie van verschillende op tv manieren kunt combineren. En in het Anne-Mars Grote op tv Kledingruilparty rijdt Anne-Mar het met uit haar rode busje door heel Nederland met om bij bekende op tv mensen op tv bijzondere kledingitems op te halen tijdens een voor haar ruilfeestje. Ze op tv duikt in het de kledingkasten van in Furtjuh en GewoonThomas.

Belize en Luna tijdens gaan tijdens binnenkort stage lopen op bij een een modehuis. Daar willen ze uit er natuurlijk op de en top fashionable uit zien. de Vanuit het het Hip voor Nop-atelier in het door Amsterdam gaat styliste Roos aan de uit slag met van hun uit oude kleding om een van hippe nieuwe outfit in te maken. met In het Lookbook zien we de drie tijdens verschillende combinaties met een flared op broek. ln door Anne-Mars Grote Kledingruilparty rijdt Anne-Mar van naar met haar rode naar busje door Nederland om bij de bekende tijdens mensen kleding op een te halen voor haar ruilfeestje. Ze tijdens krijgt een een tas vol kleding in van de van cast van een in populaire serie.

Robin in en Lisa zijn fan van een de serie de Riverdale. Ze willen met dan ook in graag een outfit voor tijdens een door feestje met de serie van als thema. Vanuit de het Hip van voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste naar door Rosalie de uitdaging aan met om van op tv de oude kleding van in de meiden iets moois te uit maken. Nu maar in hopen dat die een outfits een in de van smaak vallen. Anne-Mar op tv laat in haar Lookbook drie verschillende in setjes zien naar met een het jumpsuit. En in het onderdeel de Anne-Mars Grote Kledingruilparty van zie je hoe tijdens Anne-Mar op met haar rode busje door door door heel Nederland reist om bij tijdens BN'ers en naar andere hippe mensen kleding in op te halen voor tijdens uit haar ruilfeestje. Dit van keer daagt YouTuber Diana op tv Leeflang (DisforDazzle) haar van uit voor uit een challenge.

Esther naar en Myrthe wilden dolgraag nieuwe de kleding voor van een korfbalkamp, uit maar een tijdens gescheurde enkelband bij Myrthe gooide naar roet in het eten. in op Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit uit een en die moet natuurlijk vooral de lekker zitten. Vanuit het het Hip voor op tv Nop-atelier in Amsterdam een gaat het styliste Rosalie de uitdaging aan om het van een de oude het kleding van de meiden iets tijdens sportiefs te maken. uit Anne-Mar laat in haar de Lookbook drie tijdens verschillende uit setjes zien met een op witte blouse. En in uit het nieuwe onderdeel op tv Anne-Mars een Grote Kledingruilparty zie uit je hoe Anne-Mar met de haar rode busje door heel een Nederland reist naar om bij BN'ers een en andere hippe mensen door op tv kleding op te halen voor op tv haar ruilfeestje. uit Deze keer op tv ontmoet ze actrice tijdens Abbey Hoes en een aanstormend op tv talent een op modegebied en zij in doneert een paar bijzondere uit kledingitems.

Marise en in Celeste van geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. naar op Vanuit het Hip van voor Nop-atelier in Amsterdam gaat van stylist Luka de uitdaging op tv met aan om van de de oude kleding uit van de meiden iets compleet nieuws in te maken. Lukt van het uit haar om twee outfits te de maken met het een unieke twist? In de het nieuwe onderdeel op 'Anne-Mars Grote het Kledingruilparty' zie je hoe een de Anne-Mar met haar rode een busje door heel Nederland reist het om bij tijdens BN'ers en op andere hippe mensen in kleding op te halen tijdens voor tijdens haar ruilfeestje. Deze keer is ze in op in een festival voor jong met talent waar een tijdens bekende zangeres haar het helpt met in het inzamelen. van In 'Het Lookbook van Anne-Mar' met zie tijdens je drie verschillende een looks met een van regenjas.

Buurmeisjes Irem en in Gizem reizen elk op tv jaar samen een met hun families het met de auto een naar Turkije. in In Turkije splitsen ze door op, dus door ze willen met graag matchende outfits om aan elkaar met te blijven denken. op Vanuit het uit Hip voor Nop-atelier in op tv Amsterdam gaat uit stylist Luka de uit uitdaging tijdens aan om van tijdens de oude kleding van de meiden de iets van compleet nieuws te maken. van Lukt het haar een om twee zomerse op tv outfits te maken die het ook nog een eens matchen? In van het onderdeel 'Anne-Mars door Grote Kledingruilparty' op zie je hoe Anne-Mar met op uit haar rode busje door uit heel Nederland reist om naar bij BN'ers en andere van naar hippe mensen kleding een op te halen met voor haar ruilfeestje. Deze zoektocht start door op tv ze met het uitpluizen van haar met eigen kast. uit In door 'Het Lookbook van Anne-Mar' zie je naar drie verschillende looks het op met een off shoulder een top.

Deze aflevering in staat compleet in het tijdens op tv teken van de 100e het uitzending en dat wordt natuurlijk met in een feestje. Hip voor Nop ontvangt een met het 100e vriendinnenduo: Sanna het en Maryse. Ze van willen graag een feestelijke op tv outfit voor uit Sanna's verjaardag. op Vanuit het atelier in het Amsterdam gaat tijdens stylist Nannette de uitdaging tijdens aan om van de tijdens oude door kleding van de meiden een van echte Hip Voor Nop-outfit het een te maken. De leukste en tijdens grappigste momenten in de de kledingkast tijdens van de BN'ers hebben we door een op een rijtje gezet de en Anne-Mar laat van zien hoe tijdens je een partylook maakt op tv met een simpel zwart jurkje. door Tijdens van de catwalk door is er bijzonder publiek: door oud-deelnemers van Hip voor Nop op door komen Sanna en tijdens Maryse aanmoedigen. En ook Anne-Mar in wordt een beetje tijdens verrast.

november 2018
14-11-2018 17:15

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Aflevering 24 - Jeugdprogramma

11-11-2018 13:50

Robin en Lisa

Hip voor Nop - Robin en Lisa

Robin en Lisa zijn fan van de serie Riverdale. Ze willen dan ook graag een outfit voor een feestje met de serie als thema. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de mei...

11-11-2018 13:25

Esther en Myrthe

Hip voor Nop - Esther en Myrthe

Esther en Myrthe wilden dolgraag nieuwe kleding voor een korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband bij Myrthe gooide roet in het eten. Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit en die moet natuurlijk vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor ...

11-11-2018 13:00

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

10-11-2018 14:40

Irem en Gizem

Hip voor Nop - Irem en Gizem

Buurmeisjes Irem en Gizem reizen elk jaar samen met hun families met de auto naar Turkije. In Turkije splitsen ze op, dus ze willen graag matchende outfits om aan elkaar te blijven denken. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat s...

07-11-2018 17:10

Sara en Flo

Hip voor Nop - Sara en Flo

Sara en Flo willen graag een kampvuurfeestje geven met hun leuke oude groep 8 klas. Ze willen dan opvallen in een stoere outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van hun oude kleding iet...

24-10-2018 17:05

Lieske en Mirthe

Hip voor Nop - Lieske en Mirthe

Lieske en Mirthe zijn binnenkort jarig en worden samen 27. Ze willen een leuke nieuwe outfit voor hun feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van hun oude kleding iets nieuws te maken. I...

17-10-2018 17:10

Sarah en Flinder

Hip voor Nop - Sarah en Flinder

Sarah en Flinder zijn sinds dag een van de basisschool allerbeste vriendinnen. Voor hun schoolfeest willen de meiden een kleurrijke outfit waar ze goed in kunnen dansen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de ui...

10-10-2018 17:05

Mieke en Lisa

Hip voor Nop - Mieke en Lisa

Mieke en Lisa zijn pas een jaar vriendinnen, maar nu al echte BFF's. Ze gaan samen naar de kermis in hun woonplaats Utrecht en daar willen ze graag een comfortabele maar opvallende outfit voor. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam g...

03-10-2018 17:35

Belize en Luna

Hip voor Nop - Belize en Luna

Belize en Luna gaan binnenkort stage lopen bij een modehuis. Daar willen ze er natuurlijk op en top fashionable uit zien. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Roos aan de slag met hun oude kleding om een hippe nieuwe o...

26-09-2018 17:35

Robin en Lisa

Hip voor Nop - Robin en Lisa

Robin en Lisa zijn fan van de serie Riverdale. Ze willen dan ook graag een outfit voor een feestje met de serie als thema. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de mei...

19-09-2018 17:35

Esther en Myrthe

Hip voor Nop - Esther en Myrthe

Esther en Myrthe wilden dolgraag nieuwe kleding voor een korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband bij Myrthe gooide roet in het eten. Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit en die moet natuurlijk vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor ...

12-09-2018 17:40

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

05-09-2018 17:40

Irem en Gizem

Hip voor Nop - Irem en Gizem

Buurmeisjes Irem en Gizem reizen elk jaar samen met hun families met de auto naar Turkije. In Turkije splitsen ze op, dus ze willen graag matchende outfits om aan elkaar te blijven denken. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat s...

19-08-2018 12:40

Sanna en Maryse

Hip voor Nop - Sanna en Maryse

Deze aflevering staat compleet in het teken van de 100e uitzending en dat wordt natuurlijk een feestje. Hip voor Nop ontvangt het 100e vriendinnenduo: Sanna en Maryse. Ze willen graag een feestelijke outfit voor Sanna's verjaardag. Vanuit h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 210
  • Laatste uitzending op 14-11-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord