Programma gemist?

Janne en uit Nienke op zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van naar naar elkaar. Voor het feest van hun naar opa en naar oma willen met ze graag een nieuwe outfit, in uit gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper op Shivra duikt de tijdens met walk-in closet in met de van meiden de om hun stijl te ontdekken en naar maakt natuurlijk een tijdens door nieuwe feestelijke outfit uit van hun flops. Anne-Mar gaat door samen met uit shopqueen Roosmarijn Koster de een Noordermarkt op uit om vintage te in shoppen. En Fleur tijdens Verwey laat met je zien hoe je op tv een spijkerjasje op drie verschillende de op manieren kunt stijlen met met tweedehandskleding.

Nynke naar en Eline zijn beste op tv vriendinnen en allebei helemaal de gek op tv van muziek. Nynke speelt met viool en Eline op tv piano en door de twee hebben binnenkort het een in concert op school op voor al hun vrienden tijdens en familie. van Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de in slag om op tv een podiumoutfit te op maken van de met oude kleren van de de meiden. met Anne-Mar gaat langs in bij BN'ers om kleding een op het te halen voor de walk-incloset. uit Ze is op tv bij Sterre Koning op en samen hebben uit ze een tijdens grote (muzikale) verrassing. In met het Lookbook laat met Manou Jue Cardoso je een zien hoe je een in coltrui heel cool tijdens op drie verschillende tijdens manieren kan naar dragen van met tweedehandskleding.

De het meiden Isa en op Suzy zijn het echt allerbeste vriendinnen, op tv maar zitten sinds een tijdens jaar niet meer een bij elkaar in door de klas. Ze organiseren een met reünie voor de door meiden van naar groep 8. naar Ontwerper Rosalie op tv krijgt de taak om naar daar een supertoffe met outfit voor te maken. Anne-Mar op tv gaat langs met bij met Brugklas-acteur Bruno Prent. in Hij laat Anne-Mar onder andere een zijn verzameling met vintage blouses zien. En een Fleur Verwey uit laat je zien hoe met je een tweedehands spijkerbroek met op op een toffe uit manier kunt combineren.

Vera op en Frederique zijn al heel het lang vriendinnen en door hebben naar al veel meegemaakt. een Om hun op tv vriendschap te vieren willen door zij een outfit voor het uit concert van Ariana de Grande! Aan ontwerper een een Roosmarijn de uitdaging in om die outfit te maken. Om uit door de walk-in closet te het vullen gaat Anne-Mar langs bij door presentatrice van Kinderen een voor de Kinderen Anne Appelo. van En in het Lookbook met laat Manou naar Jue Cardoso je naar zien hoe je door een sportieve broek in verschillend kunt het combineren.

Anne-Mar naar gaat samen met met de stylisten op op zoek naar op tv de kledingstijl van van twee beste vriendinnen. op tv Willen zij de huidige modetrends blijven door volgen het of willen ze ontdekken wie uit ze écht zijn? tijdens Welke kledingstijl van past bij van hen en naar staat hen heel goed? uit Vanuit het Hip voor uit Nop-atelier in een Amsterdam gaan de stylisten de met uitdaging door aan om van een de flops, oude kleding in en miskopen, uit eigen door kledingkast een tijdens geheel nieuwe van outfit te maken. het Om het uit karakter en de persoonlijke stijl van met van de vriendinnen beter te leren van kennen, onderwerpt in Anne-Mar de meiden aan van een karaktertestje. Vervolgens een mag het in duo in de Hip door voor Nop-walk-incloset verschillende een kledingstijlen uitproberen. het Wanneer de stylist het op ontwerp afheeft tijdens dat helemaal bij de tijdens meiden past, van verlaten ze het atelier op door bijzondere een wijze: schittterend op op tv de roze van loper.

Savannah en Dewi naar op tv gaan een chic feestje door voor hun vriendinnen organiseren. door Anne-Mar uit gaat naar de meiden thuis in tijdens Eindhoven het om de uit kleding die zij door niet meer aantrekken uit op te halen. de Aan ontwerper Nannette op tv de taak om van die oude met kleding naar een hele nieuwe outfit tijdens te maken. In van het lookbook van laat Sterre Koning drie verschillende naar chique looks zien. de Anne-Mar gaat langs van bij een BN'ers om kleding op tv op te halen op tv voor in de walk-in-closet. Deze van van week is ze bij de meiden in van Endless op Weekend.

Besties Sanne en naar Nadien willen een met shopoutfit het en die moet natuurlijk wel op een het beetje hip zijn. Ontwerper Sam de naar gaat vanuit het tijdens Hip voor Nop-atelier aan door de slag met hun van koffer vol oude kleding. het op Spannend wat ze gaat op doen met de meest een lelijke op items van de meiden en met hoe naar de nieuwe outfits eruit komen een te uit zien. De trend uit van deze week is velvet. op tv Stefania naar laat je zien hoe je velvet met uit op drie verschillende door manieren kunt dragen en daar met hoef je niet altijd uit het iets nieuws voor een te kopen. En Anne-Mar gaat de de walk-in-closet vullen tijdens met kleding van bekende door mensen en gaat door deze met keer langs op tv bij Tess Milne naar in haar favoriete tweedehands vintage op winkel.

Julia en een Naomi zijn allebei door groot door fan van Shawn Mendes. Ze op willen samen het naar zijn concert. uit Daar hoort natuurlijk een coole naar uit nieuwe outfit bij! Vanuit het van Hip voor naar Nop-atelier gaat ontwerpster een Nannette deze uit outfits voor ze een maken, van hun oude de kleding. In het lookbook laat op tv Sterre Koning het drie op verschillende looks zien met een een leren jasje en de we met vertellen waar dat jasje eigenlijk op vandaan komt. het Anne-Mar gaat door langs bij BN'ers om op kleding op te halen van voor in de walk-in-closet. tijdens Deze keer is van ze een bij Manou Jue van Cardoso.

Mirte in en Lieselore zijn naar influencers in op de dop. Ze een zijn druk bezig met hun eigen een YouTube-kanaal in en daar kunnen ze tijdens wel een goede met vlogoutfit met voor gebruiken. Ontwerpster Roos van gaat daar uit in het Hip een voor Nop-atelier mee de aan de slag. Anne-Mar gaat op naar pad om van BN'er kleding te naar scoren voor de walk-in op het closet en deze week is ze op tv bij met Mylene en Rosanne. De met trend van in deze week is het naar slogan-T-shirt. een Emma Keuven laat je op met drie de verschillende manieren zien hoe de je dit door T-shirt kunt dragen.

Sara-Leigh de en Ceren gaan door binnenkort samen naar een trampolinepark uit en willen dus op graag een sportieve naar outfit met om in te kunnen springen. met de Vanuit het Hip van voor Nop-atelier gaat ontwerper van Luka aan de met slag met op tv hun koffer vol tijdens oude kledingitems. Om de walk-in closet uit te vullen naar gaat Anne-Mar langs in een Limburg bij Emma op Keuven, door bekend van YouTube. Hopelijk op tv heeft ze een het paar uit leuke kledingstukken om mee te geven. van En tijdens de trend met van deze week is een de sok. door Die kun je namelijk tijdens heel hip dragen. Stefania laat in het zien op welke drie manieren je tijdens dat tijdens kunt doen met gebruik van op tweedehands kleding de en je kunt in ook een paar glittersokken in naar winnen.

Savannah het en Dewi gaan een naar chic met feestje voor hun door vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de op meiden thuis een in Eindhoven om de de kleding die zij naar niet meer met aantrekken op tijdens te halen. het Aan ontwerper Nannette de in taak om door van die oude kleding een hele door nieuwe outfit met te maken. In het met lookbook laat Sterre door Koning drie de verschillende chique looks met zien. Anne-Mar gaat tijdens langs tijdens bij BN'ers om kleding op het te de halen voor in de het walk-in-closet. Deze door week is ze bij de meiden het van door Endless Weekend.

Olivia door en Karima op tv zijn al 12,5 jaar de vriendinnen en willen van graag een feestelijke op jubileum outfit het om dat te vieren. Vanuit het tijdens Hip voor Nop-atelier tijdens gaat door Shivra aan de het slag om iets voor hen op te het maken en dat de is deze keer best in een op beetje spannend, want de op meiden weten heel naar goed wat ze wel en met niet willen! De de in trend van deze op week is de panterprint. het Sterre Koning laat zien hoe naar je op tv deze populaire print op drie een verschillende manieren kunt op tv dragen met met gebruik de van tweedehands kleding. Om de de walk-in een closet te vullen gaat in Anne-Mar langs naar bij Quinty van van Quinsding.

Lynn en naar Mira zijn na hun van oma's en tijdens moeders de de derde generatie op tv beste vriendinnen in hun op tv familie. Alleen door wonen ze mijlenver van door elkaar. Mira op tv in Utrecht en Lynn in Limburg. de Deze bijzondere vriendschap naar naar op afstand willen ze vieren uit op op tv de catwalk van Hip voor een Nop. De op tv trend van in deze week is athleisure, sporty de kleding. met Hoe Emma dat combineert op drie uit verschillende manieren met zie je tijdens in ons lookbook. Anne-Mar gaat van langs bij tijdens YouTuber naar Bonnie, die ontzettend veel tweedehands van shopt.

februari 2020
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!