Programma gemist?

Anne-Mar gaat samen met met stylist in Kim op op tv zoek naar de kledingstijl van van beste vriendinnen Julie naar en Lena. Willen van zij de tijdens huidige tijdens modetrends blijven volgen of willen ze een ontdekken wie ze de uit écht zijn? Welke kledingstijl past met bij op tv hen en staat hen heel in goed? het Vanuit het Hip voor Nop-atelier naar in Amsterdam op gaat Kim de uitdaging in aan om als met vanouds de van de flops, oude op kleding en met miskopen, uit eigen een kledingkast een geheel nieuwe outfit te uit maken. Verder heeft op tv onze de Hip voor Nop-vlogster Kirsten weer op een hele leuke een een DIY, en kijkt Anne-Mar samen met uit Welmoed Sijtsma (presentator in van NOS Jeugdjournaal) naar haar jeugdfoto'. Welke van modemissers heeft zij van een gemaakt vroeger?

Anne-Mar met gaat samen met stylist op tv Sanne op zoek tijdens naar op tv de kledingstijl van de beste vriendinnen Emma en Noah. door Anne-Mar in gaat samen met met stylist Sanne op zoek naar de op tv op kledingstijl van beste vriendinnen Emma op tv en op Noah. Willen zij de het huidige modetrends blijven met volgen of willen ze ontdekken op wie uit ze écht zijn? Welke met kledingstijl past bij hen een en staat naar hen heel goed? Vanuit uit het Hip voor tijdens Nop-atelier tijdens in Amsterdam een gaat Sanne de uitdaging op tv aan om als vanouds de van de flops, een oude kleding en een miskopen, met uit eigen kledingkast een geheel uit nieuwe outfit te maken. uit Verder naar heeft onze Hip voor naar Nop-vlogster de Kirsten weer een op tv hele leuke DIY, en kijkt Anne-Mar naar samen met met naar Dylan tijdens Haegens (bekend van zijn eigen een Youtube-kanaal, meer tijdens dan 1 miljoen volgers) de naar op tv jeugdfoto's. Welke het modemissers heeft hij gemaakt door vroeger?

Anne-Mar gaat naar samen met stylist Sanne, naar een op zoek naar de kledingstijl van door beste van vriendinnen Celine en op tv Claire. Anne-Mar van gaat samen met van stylist Sanne, op op zoek naar de kledingstijl van op tv beste het vriendinnen Celine en naar Claire. Willen zij de huidige modetrends een op tv blijven volgen of willen ze het ontdekken wie ze de écht zijn? Welke door kledingstijl past van bij hen en staat hun tijdens tijdens heel goed? Vanuit het een Hip voor Nop-atelier tijdens in Amsterdam gaat op tv Sanne de uitdaging in aan om als het vanouds van de flops - op tv oude tijdens kleding en miskopen - een uit eigen tijdens kledingkast een geheel nieuwe outfit op te op maken. Verder laat onze door Hip voor op Nop-vlogster Kirsten op tv zien hoe je een op oud T-shirt met een slechts een schaar weer op tv helemaal nieuw kan maken, van en kijkt Anne-Mar uit samen met in actrice Priscilla Knetemann (SpangaS) naar naar op jeugdfoto's. Welke modemissers het heeft zij vroeger de gemaakt?

Anne-Mar in gaat samen met met stylist Nannette, een op zoek naar de kledingstijl van op door beste vriendinnen Maewill en Wynona. de Anne-Mar gaat samen met met stylist Nannette, tijdens op een zoek naar de kledingstijl van beste met vriendinnen Maewill het en Wynona. door Willen zij de tijdens huidige modetrends blijven volgen tijdens of willen op tv ze ontdekken wie ze de écht het zijn? Welke kledingstijl naar past bij hen en staat in hen heel goed? Vanuit het het Hip voor uit uit Nop-atelier in Amsterdam gaat een Nannette de uitdaging uit aan om als vanouds de van van de flops, oude uit kleding en miskopen, uit eigen van kledingkast een van geheel nieuwe outfit te van maken. naar Verder laat onze Hip voor tijdens Nop-vlogster Kirsten de zien hoe je met zelf heel makkelijk leuke wanten een kunt maken van een een oude trui de en door kijkt Anne-Mar samen de met actrice Barbara Sloesen (GTST, de Onze van Jongens) naar jeugdfoto's. tijdens Welke modemissers heeft van zij gemaakt met vroeger?

Anne-Mar gaat samen met naar met stylist Nannette op op tv zoek naar de kledingstijl het van beste door vriendinnen Lynn op en Merel. Anne-Mar gaat samen met het in stylist Nannette op de zoek naar de kledingstijl van tijdens beste vriendinnen Lynn en op tv een Merel. Willen zij de in huidige modetrends blijven volgen een of tijdens willen ze ontdekken wie van ze écht zijn? Welke kledingstijl door past van bij hen en staat op tv hen heel goed? Vanuit het de het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam het gaat door Nannette de op tv uitdaging aan om als vanouds van van tijdens de flops - de oude kleding en in miskopen - uit eigen uit kledingkast een geheel van nieuwe outfit te maken. Verder door heeft uit onze Hip voor het Nop-vlogster Kirsten weer een hele tijdens van leuke DIY, en in kijkt Anne-Mar samen met Dionne het Slagter een (Youtube OnneDi) naar jeugdfoto's. uit Welke modemissers heeft van zij gemaakt op vroeger?

Anne-Mar gaat uit samen op met stylist Nannette naar op zoek naar de tijdens kledingstijl van beste uit vriendinnen Tess en Isa. een Anne-Mar gaat samen op met stylist Nannette op het zoek naar de op tv kledingstijl in van beste vriendinnen met Tess en Isa. Willen zij met de huidige modetrends van blijven naar volgen of willen met ze ontdekken naar wie ze écht uit zijn? Welke kledingstijl past bij hen tijdens en staat hen naar heel een goed? Vanuit het Hip tijdens voor een Nop-atelier in Amsterdam een gaat Nannette de uitdaging aan naar om op tv als vanouds van in de flops - oude kleding uit en miskopen - uit uit eigen tijdens kledingkast een in geheel nieuwe outfit te maken. Verder een heeft onze Hip op voor Nop-vlogster in Kirsten weer naar een hele op tv leuke DIY, en kijkt Anne-Mar samen met op tv met Belle Zimmerman (Brugklas) van naar jeugdfoto's. Welke in modemissers heeft hij uit gemaakt vroeger?

Anne-Mar gaat samen door met naar stylist Paul op door zoek naar op de kledingstijl van beste in vriendinnen Chloë en Cynthia. Anne-Mar op gaat een samen met door stylist Paul op zoek de naar de kledingstijl van op beste met vriendinnen Chloë en Cynthia. Willen uit zij de door huidige modetrends blijven volgen uit of willen ze ontdekken het wie ze het écht naar zijn? Welke kledingstijl past het bij hen en in staat hen heel goed? het Vanuit het Hip voor de Nop-atelier in Amsterdam van het gaat Paul de uitdaging aan om tijdens als uit vanouds van de flops, oude de kleding en de miskopen, in uit eigen kledingkast door een geheel nieuwe outfit te maken. op tv Verder heeft tijdens onze tijdens Hip voor Nop-vlogster Kirsten weer met een een hele leuke DIY, en kijkt Anne-Mar een samen met met Bart Meijer (presentator o.a. tijdens Het Klokhuis, Beste een Vrienden Quiz) in naar jeugdfoto's. uit Welke modemissers heeft van hij gemaakt op vroeger?

Anne-Mar gaat samen tijdens met stylist Kim naar op met zoek naar op de kledingstijl van beste vriendinnen Mary-Grace het en uit Michella. Anne-Mar gaat samen naar met stylist Kim van op zoek tijdens naar de kledingstijl naar van beste vriendinnen Mary-Grace en in Michella. Willen zij met de huidige het modetrends van blijven volgen of willen uit ze ontdekken wie ze op écht zijn? Welke kledingstijl in past bij uit hen en staat hen door naar heel goed? Vanuit uit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam door in gaat Kim de uitdaging op aan om als vanouds van in de flops, op tv oude kleding een en miskopen, uit eigen kledingkast op tv een tijdens geheel nieuwe outfit uit te maken. Verder de heeft onze Hip voor Nop-vlogster van Kirsten weer de een hele leuke naar DIY, en de kijkt Anne-Mar op samen met Klaas van Kruistum tijdens (presentator uit Zapp) naar jeugdfoto's. in Welke modemissers heeft hij gemaakt in vroeger?

Anne-Mar op gaat samen met stylist Kim de op zoek door naar de op tv kledingstijl van een beste vriendinnen Julie en door Lena. Anne-Mar gaat samen met op tv stylist van Kim op zoek naar de van kledingstijl van beste van vriendinnen Julie uit en Lena. Willen zij tijdens de een huidige modetrends blijven volgen door of willen ze ontdekken uit tijdens wie ze écht zijn? Welke kledingstijl een past bij hen het en staat hen met heel goed? Vanuit door in het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam op tv door gaat Kim de uitdaging aan het om als vanouds van met de op flops, oude met kleding en miskopen, uit eigen kledingkast van een uit geheel nieuwe outfit te maken. de op tv Verder heeft onze Hip met voor Nop-vlogster Kirsten weer naar een hele het leuke DIY, en kijkt naar Anne-Mar samen met Welmoed door Sijtsma van (presentator NOS uit Jeugdjournaal) naar jeugdfoto's. Welke een modemissers heeft zij gemaakt naar vroeger?

Anne-Mar gaat samen op uit met stylist Sanne op zoek uit naar de kledingstijl van naar beste vriendinnen Evi het en Lieke. Anne-Mar in uit gaat samen met stylist Sanne op de zoek naar in de kledingstijl van beste tijdens vriendinnen Evi en op tv Lieke. Willen door zij de huidige modetrends door blijven een volgen of uit willen ze ontdekken wie ze door écht zijn? Welke kledingstijl op tv past met bij hen en staat op tv hen heel een goed? Vanuit het het Hip voor Nop-atelier van in Amsterdam met gaat Sanne de uitdaging aan om door als op tv vanouds van de op tv flops, oude kleding en op tv miskopen, uit het eigen kledingkast van een geheel nieuwe outfit te maken. door het Verder heeft onze het Hip voor Nop-vlogster Kirsten weer een van hele leuke de DIY, en kijkt Anne-Mar uit samen met Maan in uit (zangeres, The Voice of Holland) naar op tv jeugdfoto's. Welke in modemissers heeft zij tijdens gemaakt het vroeger?

Anne-Mar gaat samen een met stylist op Nannette de op zoek naar de kledingstijl naar van beste vriendinnen Charlie het en in Maartje. Anne-Mar de gaat samen met stylist Nannette een op zoek naar van de op tv kledingstijl van beste vriendinnen Charlie van en Maartje. Willen met zij van de huidige modetrends in blijven volgen of willen naar ze ontdekken van wie ze écht zijn? Welke kledingstijl van past bij de hen en staat hen in heel goed? Vanuit met het Hip op tv voor Nop-atelier in Amsterdam uit gaat op Nannette de naar uitdaging aan om als vanouds het van de flops op - oude door kleding en miskopen - uit een eigen kledingkast de een op tv geheel nieuwe outfit te maken. Verder een op heeft onze Hip voor Nop-vlogster Kirsten door op tv weer een hele leuke DIY, tijdens en kijkt Anne-Mar het samen met op Stijn Fransen (actrice, naar GTST, SpangaS) naar jeugdfoto's. naar Welke modemissers heeft zij tijdens door gemaakt vroeger?

Anne-Mar gaat samen het met uit stylist Nannette op uit zoek naar de op kledingstijl van tijdens beste vriendinnen Jill door en Merel. Welke kledingstijl tijdens past bij hen en staat tijdens hen op heel goed? op tv Anne-Mar gaat samen met stylist op Nannette de op zoek naar tijdens de kledingstijl van beste vriendinnen de Jill en het Merel. Willen uit zij de huidige modetrends op tv blijven volgen of willen ze een ontdekken naar wie ze echt door zijn? Welke op tv kledingstijl past bij hen en staat van door hen heel goed? van Vanuit het Hip voor Nop-atelier in een Amsterdam uit gaat Nannette de van uitdaging aan om als op vanouds van tijdens de flops - oude op tv kleding en miskopen - door uit eigen in kledingkast op een geheel nieuwe outfit te maken. het Verder heeft onze van Hip door voor Nop-vlogster Kirsten weer op tv een hele leuke met DIY, naar en kijkt Anne-Mar samen met rapper naar op Yes-R naar jeugdfoto's. met Welke modemissers heeft uit hij gemaakt vroeger?

Anne-Mar gaat samen naar met stylist een Nannette in op zoek naar de kledingstijl van in van beste vriendinnen Tess en naar Isa. Anne-Mar gaat samen naar met stylist het Nannette op zoek naar de de kledingstijl van in beste vriendinnen Tess en de Isa. Willen zij de de huidige modetrends tijdens blijven het volgen of willen het ze ontdekken wie ze tijdens écht zijn? op tv Welke kledingstijl past bij naar hen en staat hen tijdens heel een goed? Vanuit naar het Hip voor met Nop-atelier in Amsterdam gaat Nannette de op tv uitdaging uit aan om een als vanouds van de flops - uit oude kleding op en miskopen - een uit naar eigen kledingkast een geheel nieuwe op outfit te maken. Verder door heeft onze Hip de voor met Nop-vlogster Kirsten weer een hele de van leuke DIY, en kijkt een Anne-Mar samen uit met Belle Zimmerman het (Brugklas) naar jeugdfoto's. met Welke modemissers heeft in hij gemaakt vroeger?

Anne-Mar op tv gaat samen met stylist Odair tijdens het op zoek naar op tv de kledingstijl van naar beste vriendinnen Anniek en Marinda. Anne-Mar door gaat op tv samen met op stylist Odair op zoek het naar de kledingstijl van door beste vriendinnen tijdens Anniek en het Marinda. Willen zij de naar huidige modetrends blijven volgen of door willen ze ontdekken op tv wie ze echt tijdens zijn? Welke een kledingstijl past bij hen van op en staat hun heel goed? op Vanuit het in Hip voor Nop-atelier uit in Amsterdam gaat Odair het de uitdaging aan het om als vanouds met van de de flops - oude door kleding en miskopen op tv - uit eigen op kledingkast een geheel nieuwe outfit met van te maken. Verder een heeft onze Hip voor Nop-vlogster tijdens Kirsten weer van een hele door leuke DIY en kijkt Anne-Mar samen naar naar met Dilan Yurdakul (actrice, de o.a. Aysen een in GTST) naar jeugdfoto's. Welke van modemissers heeft zij de vroeger tijdens gemaakt?

Met stylist Odair een gaat de Anne-Mar op zoek naar tijdens de kledingstijl van beste tijdens vriendinnen Lise en uit Elise. Willen met zij de in huidige modetrends het blijven volgen of willen ze ontdekken in wie ze écht in zijn? Met stylist een door Odair gaat Anne-Mar op zoek tijdens naar de kledingstijl met van beste door vriendinnen Lise de en Elise. Willen zij de door huidige modetrends naar blijven volgen door of willen ze het ontdekken wie ze echt uit zijn? Welke kledingstijl past bij op tv hen en staat met hun heel de goed? uit Vanuit het Hip voor Nop-atelier in tijdens Amsterdam gaat Odair met de uitdaging aan een om als vanouds van van op de flops - oude kleding een met en miskopen - uit eigen kledingkast op met een geheel nieuwe outfit te de maken. op tv Verder laat onze Hip de voor Nop-vlogster Kirsten op zien hoe je een naar mooi een sieraad voor je haar maakt de en kijkt Anne-Mar samen door op tv met Youtuber Furtjuh (Rutger Vink) uit naar jeugdfoto's. in Welke modemissers tijdens heeft hij vroeger van gemaakt?

juli 2017
06-07-2017 17:30

Julie en Lena

Hip voor Nop - Julie en Lena

Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Julie en Lena. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel...

29-06-2017 17:35

Emma en Noah

Hip voor Nop - Emma en Noah

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Emma en Noah. Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Emma en Noah. Willen zij de huidige modetrends b...

25-06-2017 12:55

Celine en Claire

Hip voor Nop - Celine en Claire

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Celine en Claire. Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Celine en Claire. Willen zij de huidige mo...

25-06-2017 11:55

Maewill en Wynona

Hip voor Nop - Maewill en Wynona

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Maewill en Wynona. Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Maewill en Wynona. Willen zij de hu...

25-06-2017 11:30

Lynn en Merel

Hip voor Nop - Lynn en Merel

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Lynn en Merel. Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Lynn en Merel. Willen zij de huidige mode...

24-06-2017 13:00

Tess en Isa

Hip voor Nop - Tess en Isa

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Tess en Isa. Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Tess en Isa. Willen zij de huidige modetren...

24-06-2017 12:35

Chloë en Cynthia

Hip voor Nop - Chloë en Cynthia

Anne-Mar gaat samen met stylist Paul op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Chloë en Cynthia. Anne-Mar gaat samen met stylist Paul op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Chloë en Cynthia. Willen zij de huidige modetr...

24-06-2017 11:35

Mary-Grace en Michella

Hip voor Nop - Mary-Grace en Michella

Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Mary-Grace en Michella. Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Mary-Grace en Michella. Willen zij de huid...

24-06-2017 11:10

Julie en Lena

Hip voor Nop - Julie en Lena

Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Julie en Lena. Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Julie en Lena. Willen zij de huidige modetrends bli...

22-06-2017 17:35

Evi en Lieke

Hip voor Nop - Evi en Lieke

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Evi en Lieke. Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Evi en Lieke. Willen zij de huidige modetrends b...

15-06-2017 17:35

Charlie en Maartje

Hip voor Nop - Charlie en Maartje

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Charlie en Maartje. Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Charlie en Maartje. Willen zij de hu...

08-06-2017 17:35

Jill en Merel

Hip voor Nop - Jill en Merel

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Jill en Merel. Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van bes...

04-06-2017 17:05

Tess en Isa

Hip voor Nop - Tess en Isa

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Tess en Isa. Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Tess en Isa. Willen zij de huidige modetren...

01-06-2017 17:35

Anniek en Marinda

Hip voor Nop - Anniek en Marinda

Anne-Mar gaat samen met stylist Odair op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Anniek en Marinda. Anne-Mar gaat samen met stylist Odair op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Anniek en Marinda. Willen zij de huidige mo...

25-05-2017 17:35

Lise en Elise

Hip voor Nop - Lise en Elise

Met stylist Odair gaat Anne-Mar op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Lise en Elise. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Met stylist Odair gaat Anne-Mar op zoek naar de kledi...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 141
  • Laatste uitzending op 06-07-2017 om 17:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord