Programma gemist?

Sarah en Flinder op zijn sinds dag het naar een van de basisschool allerbeste naar vriendinnen. Voor hun tijdens schoolfeest willen op de meiden een met kleurrijke outfit waar met ze goed in op kunnen dansen. Vanuit het door Hip voor Nop-atelier in in in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging het het aan om van hun oude met kleding twee een nieuwe outfits van te maken. In het Lookbook zie op tv je het hoe je een een coltrui op drie een manieren kunt stylen. En in op tv Anne-Mars Grote in Kledingruilparty zie het je hoe Anne-Mar met haar naar de rode busje door heel op Nederland reist om bij op tv BN'ers en andere hippe een mensen kleding in op te halen voor door haar ruilfeestje. Deze door week van schakelt ze de op hulp in van naar Jade en met Gina van Girlys met Blog.

Belize en Luna op tv gaan binnenkort stage op lopen bij een met modehuis. Daar met willen ze er uit natuurlijk op in en top fashionable uit zien. uit Vanuit het het Hip van voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste op Roos de aan de slag met hun uit door oude kleding om een hippe van nieuwe outfit te maken! uit In het de Lookbook uit zien we drie op tv verschillende combinaties met een flared broek. door het ln Anne-Mars Grote Kledingruilparty rijdt Anne-Mar tijdens met uit haar rode busje door Nederland op om bij het bekende mensen een kleding op te op halen voor haar ruilfeestje. een Deze week krijgt het ze een tas uit vol kleding van de tijdens cast van naar een populaire een serie.

In uit deze special is door het feest: in het is namelijk met Anne-Mars grote kledingruilparty. Het hele op seizoen het heeft Anne-Mar kleding ingezameld van YouTubers op tv en een BN'ers en op tv die hangen in de ReShare Store met van een het Leger van des Heils. Die in is speciaal voor deze aflevering omgetoverd tijdens tot de Hip op voor Nop-ruilwinkel. Een van grote groep door meiden mag een compleet op tv nieuwe de outfit ruilen met het de hulp van de Anne-Mar en de ontwerpers. Aan door door het eind gaan alle meiden allemaal naar in het in nieuw gestyled over uit de catwalk. Verder laten tijdens we zien tijdens waarom tijdens kledingruilen nou zo'n goed de idee is, hoe van je een kledingruilfeestje kunt tijdens organiseren en zangeres en op actrice door Manou Jue Cardoso komt met langs in de in winkel om nog wat van op tv tweedehands items langs te brengen. Beste een vriendinnen met Tessa en naar Tamar worden extra in in het zonnetje naar gezet. Ontwerpers Shivra en Karlijne krijgen het de uitdaging om tijdens binnen vier het uur een nieuwe naar outfit met te maken van hun oude en op geruilde op kleding.

Vriendinnen tijdens Keara en Odette willen graag van een outfit op voor het uit Sinterklaasfeest op hun school. Vanuit naar het Hip de voor Nop-atelier op in Amsterdam gaat ontwerper Karlijne een de uitdaging aan in om voor het de meiden iets moois op tv te maken. naar Anne-Mar tijdens haalt voor haar kledingruilfeestje zoveel het mogelijk kleding op bij op BN'ers. tijdens En deze week naar gaat ze langs bij uit Muser/TikTokker Sara Dol de om te kijken tijdens wat zij wil de doneren en om een een door muziekvideo op te nemen. uit Verder laat de Anne-Mar zien hoe je op hip de feestdagen door de komt met tijdens een fluffy de winterjas.

Vriendinnen in Kirsten en Jaydee op willen graag een het outfit voor een van fotoshoot met het thema uit 'winter in wonderland'. Vanuit het Hip op voor Nop-atelier met in Amsterdam gaat het ontwerpersduo uit Pascal en Ratna de op tv op tv uitdaging aan om een winterse look op te de maken. In Anne-Mars in Grote Kledingruilparty reist Anne-Mar met uit haar rode met busje door heel Nederland uit om een bij BN'ers en andere op tv hippe naar mensen kleding op te halen van voor haar ruilfeestje. door Deze naar week gaat ze tijdens langs bij zangeres in Shalisa van der Laan. naar Verder laat Anne-Mar zien hoe het je een een simpele grijze een trui op drie van manieren kunt tijdens stylen.

Floor op en Estee hebben dezelfde smaak met en willen van heel graag een outfit het voor een jaren tijdens uit 60 feestje. Vanuit het een Hip voor Nop-atelier op in Amsterdam naar gaat ons nieuwe tijdens ontwerpersduo Pascal en Ratna de in uitdaging aan om naar van hun tijdens oude kleding een een 60's look te maken. In met Anne-Mars Grote een Kledingruilparty reist uit Anne-Mar met haar rode busje met door heel Nederland op tv een om bij BN'ers uit en andere hippe mensen kleding op met te halen tijdens voor haar ruilfeestje. Ze een door gaat langs bij Denise Anna. In de door het lookbook showt Anne-Mar samen met een Brugklas uit actrice Belle Zimmerman de uit BFF-look.

Robin en de Lisa in zijn fan van de serie Riverdale. met Ze op tv willen dan ook graag een de outfit voor een in feestje met in de serie als thema. uit Vanuit op tv het Hip voor Nop-atelier in op Amsterdam uit gaat styliste Rosalie naar de uitdaging aan om op van een de oude kleding van op tv de meiden iets moois te de maken. Nu een maar hopen dat tijdens die outfits in de de een smaak vallen. Anne-Mar laat door in haar Lookbook drie naar verschillende naar setjes zien met een een jumpsuit. En in het onderdeel een op tv Anne-Mars Grote Kledingruilparty de zie je hoe Anne-Mar door met haar het rode busje door heel door Nederland reist om bij in BN'ers en in andere hippe op mensen kleding op te halen het voor haar ruilfeestje. Deze op aflevering daagt YouTuber van in Diana Leeflang (DisforDazzle) haar het uit voor een het challenge.

Esther op tv en Myrthe wilden dolgraag nieuwe een kleding voor een de korfbalkamp, maar een een op gescheurde enkelband bij uit Myrthe gooide roet naar in het eten. Nu gaan tijdens ze voor op een afterkorfbaloutfit en die moet van natuurlijk vooral lekker de zitten. Vanuit het het Hip een voor Nop-atelier in Amsterdam gaat tijdens naar styliste Rosalie de uitdaging aan in om van de tijdens oude kleding van de het meiden iets van sportiefs te in maken. Anne-Mar laat in op haar Lookbook het drie verschillende setjes zien naar met de een witte blouse. En in het naar tijdens nieuwe onderdeel Anne-Mars de Grote Kledingruilparty zie je van hoe Anne-Mar de met haar rode busje door heel in Nederland van reist om een bij BN'ers en naar andere hippe mensen met kleding op te van halen voor haar ruilfeestje. Deze keer de ontmoet ze tijdens actrice Abbey Hoes en de een op aanstormend talent op modegebied uit en van zij doneert een paar bijzondere met kledingitems.

Marise door en Celeste geven een in bbq-feestje voor hun 'squad'. met Vanuit het Hip het een voor Nop-atelier in Amsterdam in gaat stylist met Luka de uitdaging aan om door van de het oude kleding van de van meiden iets compleet nieuws door te in maken. Lukt op tv het haar om twee van outfits te maken met in een unieke met twist? In met het nieuwe onderdeel 'Anne-Mars door Grote Kledingruilparty' zie je hoe op Anne-Mar met haar van op tv rode busje door tijdens heel Nederland reist op om bij BN'ers en andere hippe met mensen door kleding op op tv te halen voor met haar ruilfeestje. Deze keer is ze het met op een festival voor jong talent met waar een bekende van uit zangeres haar helpt met het inzamelen. de In met 'Het Lookbook van Anne-Mar' tijdens zie je drie verschillende met looks met een in op tv regenjas.

Buurmeisjes Irem en op tv een Gizem reizen elk door jaar samen met hun families van met met de auto naar Turkije. In het Turkije splitsen ze in op, de dus ze willen met graag matchende outfits om aan met elkaar te met blijven denken. Vanuit het Hip met voor Nop-atelier in met Amsterdam met gaat stylist Luka de uitdaging naar aan om op tv van de van oude kleding van de met meiden met iets compleet nieuws van te maken. Lukt een het haar om twee zomerse in outfits in te maken die ook nog op tv eens matchen? de In het onderdeel 'Anne-Mars Grote tijdens de Kledingruilparty' zie je hoe Anne-Mar met van haar tijdens rode busje door heel Nederland een reist om bij de BN'ers en andere op tv hippe mensen uit kleding op te halen van uit voor haar ruilfeestje. Deze op zoektocht start ze met de het uitpluizen van haar het eigen kast. door In op 'Het Lookbook van Anne-Mar' zie de je tijdens drie verschillende looks met een van off shoulder uit top.

Sara van en Flo willen graag een een kampvuurfeestje geven met met een hun leuke oude groep een 8 klas. het Ze willen dan opvallen in een naar stoere outfit. naar Vanuit tijdens het Hip voor Nop-atelier in het Amsterdam gaat stylist Nannette met de uit uitdaging aan om van hun op oude het kleding iets nieuws te een maken. In Anne-Mars op tv Grote in Kledingruilparty reist Anne-Mar met haar rode een busje door heel een met Nederland om bij BN'ers en op andere hippe mensen kleding de op te halen uit voor haar tijdens ruilfeestje. Deze op tv week gaat ze langs bij op Zapp-Live. Ze van is zelf te tijdens gast, maar tijdens ze wil daar natuurlijk in ook het zoveel mogelijk kleding uit ophalen.

Lieske op tv en Mirthe zijn binnenkort jarig op tv de en worden samen 27. naar Ze willen een leuke nieuwe in outfit uit voor hun door feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier van in tijdens Amsterdam gaat stylist Shivra de de uitdaging tijdens aan om van hun door oude kleding iets nieuws uit te maken. een In het Lookbook zie naar je hoe tijdens je de een trenchcoat op drie manieren kunt het stylen. het En in met Anne-Mars Grote Kledingruilparty uit reist Anne-Mar met haar rode busje met een door heel Nederland om bij BN'ers van en andere hippe het mensen kleding op tijdens te halen op tv voor haar ruilfeestje. Deze uit week een gaat ze met Denise van op het YouTube-kanaal 'I een am een the knees' uit op zoek naar het vintage kleding... in de het kast van haar tijdens oma!

Sarah naar en Flinder zijn een sinds dag een met van de basisschool met allerbeste vriendinnen. Voor hun tijdens schoolfeest willen de meiden naar een kleurrijke op tv outfit waar ze goed met in kunnen uit dansen. Vanuit een het Hip naar voor Nop-atelier in Amsterdam gaat het stylist Shivra naar de uitdaging aan op tv om van hun oude de kleding twee nieuwe in outfits te de maken. In het Lookbook zie naar je door hoe je op tv een coltrui op drie manieren kunt tijdens stylen. En in tijdens Anne-Mars Grote met Kledingruilparty naar zie je hoe naar Anne-Mar met haar rode busje door tijdens heel door Nederland reist om met bij BN'ers en een andere hippe mensen kleding naar op te halen in voor haar op tv ruilfeestje. Deze van week schakelt ze de een hulp in van een Jade en Gina van het Girlys tijdens Blog.

Mieke en een Lisa zijn pas een de jaar vriendinnen, maar in nu in al echte de BFF's. Ze gaan op samen naar de kermis in hun door woonplaats Utrecht en het daar willen ze uit van graag een comfortabele maar opvallende outfit door voor. naar Vanuit het Hip voor Nop-atelier naar van in Amsterdam gaat naar stylist Roos de uitdaging in aan om een van hun oude kleding iets nieuws tijdens door te maken. In het Lookbook een zie je een hoe je op tv een basic zwart het T-shirt op drie verschillende manieren in kunt combineren. op En in door Anne-Mars Grote Kledingruilparty rijdt de Anne-Mar met haar met rode busje tijdens door heel Nederland om bij bekende op tv mensen bijzondere kledingitems een op op te halen voor op haar ruilfeestje. Ze duikt in met de kledingkasten van op Furtjuh van en GewoonThomas.

januari 2019
16-01-2019 17:35

Sarah en Flinder

Hip voor Nop - Sarah en Flinder

Sarah en Flinder zijn sinds dag een van de basisschool allerbeste vriendinnen. Voor hun schoolfeest willen de meiden een kleurrijke outfit waar ze goed in kunnen dansen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de ui...

09-01-2019 17:35

Belize en Luna

Hip voor Nop - Belize en Luna

Belize en Luna gaan binnenkort stage lopen bij een modehuis. Daar willen ze er natuurlijk op en top fashionable uit zien. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Roos aan de slag met hun oude kleding om een hippe nieuwe o...

12-12-2018 17:15

Tessa en Tamar

Hip voor Nop - Tessa en Tamar

In deze special is het feest: het is namelijk Anne-Mars grote kledingruilparty. Het hele seizoen heeft Anne-Mar kleding ingezameld van YouTubers en BN'ers en die hangen in de ReShare Store van het Leger des Heils. Die is speciaal voor deze ...

04-12-2018 17:20

Keara en Odette

Hip voor Nop - Keara en Odette

Vriendinnen Keara en Odette willen graag een outfit voor het Sinterklaasfeest op hun school. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat ontwerper Karlijne de uitdaging aan om voor de meiden iets moois te maken. Anne-Mar haalt voor ha...

28-11-2018 17:20

Kirsten en Jaydee

Hip voor Nop - Kirsten en Jaydee

Vriendinnen Kirsten en Jaydee willen graag een outfit voor een fotoshoot met het thema 'winter wonderland'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat het ontwerpersduo Pascal en Ratna de uitdaging aan om een winterse look te maken. ...

21-11-2018 17:20

Floor en Estee

Hip voor Nop - Floor en Estee

Floor en Estee hebben dezelfde smaak en willen heel graag een outfit voor een jaren 60 feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat ons nieuwe ontwerpersduo Pascal en Ratna de uitdaging aan om van hun oude kleding een 60's loo...

14-11-2018 17:15

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

11-11-2018 13:50

Robin en Lisa

Hip voor Nop - Robin en Lisa

Robin en Lisa zijn fan van de serie Riverdale. Ze willen dan ook graag een outfit voor een feestje met de serie als thema. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat styliste Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de mei...

11-11-2018 13:25

Esther en Myrthe

Hip voor Nop - Esther en Myrthe

Esther en Myrthe wilden dolgraag nieuwe kleding voor een korfbalkamp, maar een gescheurde enkelband bij Myrthe gooide roet in het eten. Nu gaan ze voor een afterkorfbaloutfit en die moet natuurlijk vooral lekker zitten. Vanuit het Hip voor ...

11-11-2018 13:00

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

10-11-2018 14:40

Irem en Gizem

Hip voor Nop - Irem en Gizem

Buurmeisjes Irem en Gizem reizen elk jaar samen met hun families met de auto naar Turkije. In Turkije splitsen ze op, dus ze willen graag matchende outfits om aan elkaar te blijven denken. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat s...

07-11-2018 17:10

Sara en Flo

Hip voor Nop - Sara en Flo

Sara en Flo willen graag een kampvuurfeestje geven met hun leuke oude groep 8 klas. Ze willen dan opvallen in een stoere outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette de uitdaging aan om van hun oude kleding iet...

24-10-2018 17:05

Lieske en Mirthe

Hip voor Nop - Lieske en Mirthe

Lieske en Mirthe zijn binnenkort jarig en worden samen 27. Ze willen een leuke nieuwe outfit voor hun feestje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van hun oude kleding iets nieuws te maken. I...

17-10-2018 17:10

Sarah en Flinder

Hip voor Nop - Sarah en Flinder

Sarah en Flinder zijn sinds dag een van de basisschool allerbeste vriendinnen. Voor hun schoolfeest willen de meiden een kleurrijke outfit waar ze goed in kunnen dansen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de ui...

10-10-2018 17:05

Mieke en Lisa

Hip voor Nop - Mieke en Lisa

Mieke en Lisa zijn pas een jaar vriendinnen, maar nu al echte BFF's. Ze gaan samen naar de kermis in hun woonplaats Utrecht en daar willen ze graag een comfortabele maar opvallende outfit voor. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam g...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 15. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 216
  • Laatste uitzending op 16-01-2019 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord