Programma gemist?

Janne en het Nienke zijn beste naar vriendinnen én tweelingzussen van naar elkaar. uit Voor het feest van op hun op tv opa en oma willen een ze graag een een nieuwe outfit, gemaakt van op tv hun oude kleding. Ontwerper in Shivra duikt de met een walk-in closet in op tv met de meiden een om hun stijl te ontdekken een en van maakt natuurlijk een nieuwe feestelijke op tv outfit van hun flops. op Anne-Mar gaat samen naar met in shopqueen Roosmarijn Koster de door Noordermarkt op om vintage met door te shoppen. En Fleur Verwey door laat je zien hoe met je een spijkerjasje op tv met op drie verschillende manieren kunt stijlen uit met naar tweedehandskleding.

Nynke het en Eline zijn met beste vriendinnen van en allebei helemaal gek van uit muziek. Nynke speelt viool een en uit Eline piano tijdens en de twee hebben van binnenkort een concert op school tijdens voor al hun tijdens vrienden en het familie. Ontwerper Rosalie op tv gaat daarom het aan de slag om uit een podiumoutfit te maken het van de met oude kleren van de naar meiden. een Anne-Mar gaat langs bij naar BN'ers om kleding in op te halen het voor de van walk-incloset. Ze is naar bij Sterre Koning en in samen hebben ze met een grote (muzikale) tijdens verrassing. In het op tv Lookbook laat Manou Jue uit van Cardoso je zien tijdens hoe je een coltrui heel van cool op drie een verschillende manieren tijdens kan dragen met met tweedehandskleding.

De meiden van Isa en Suzy met zijn echt allerbeste het vriendinnen, maar zitten sinds op tv met een jaar niet meer bij in elkaar in naar de klas. door Ze organiseren een reünie een voor de meiden met van groep 8. naar Ontwerper Rosalie krijgt op tv de taak de om daar een supertoffe outfit voor in door te maken. Anne-Mar op tv gaat langs bij de Brugklas-acteur Bruno Prent. Hij het laat Anne-Mar onder andere tijdens zijn verzameling de vintage blouses zien. En Fleur op tv Verwey laat je naar van zien hoe je een op tweedehands spijkerbroek een op een toffe manier op tv kunt combineren.

Vera de en Frederique zijn het al heel lang vriendinnen en in hebben in al veel meegemaakt. Om hun uit vriendschap op te vieren willen zij het een met outfit voor het het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper op tv tijdens Roosmarijn de uitdaging de om die outfit te naar maken. Om de in walk-in closet te vullen gaat van Anne-Mar langs de bij presentatrice een van Kinderen voor Kinderen Anne door Appelo. En in op tv het het Lookbook laat Manou Jue de Cardoso je tijdens zien hoe je een sportieve het broek op tv verschillend kunt van combineren.

Anne-Mar van gaat samen met door de stylisten op zoek naar door de kledingstijl van op twee beste vriendinnen. met Willen een zij de huidige modetrends een blijven volgen of willen een ze ontdekken een wie met ze écht zijn? Welke kledingstijl in past bij hen en van uit staat hen heel goed? met Vanuit het Hip de voor Nop-atelier in Amsterdam gaan het de stylisten op tv de het uitdaging aan om van de van flops, oude kleding tijdens en miskopen, uit met eigen kledingkast een geheel op nieuwe outfit te de maken. Om het tijdens karakter en het de persoonlijke stijl van tijdens de vriendinnen beter op tv te leren met kennen, onderwerpt tijdens Anne-Mar de meiden aan een uit karaktertestje. Vervolgens het mag het naar duo in de Hip uit voor Nop-walk-incloset verschillende kledingstijlen op uitproberen. tijdens Wanneer de door stylist het ontwerp afheeft dat uit helemaal bij de meiden uit past, een verlaten ze het in atelier op een bijzondere wijze: schittterend op de roze de in loper.

Savannah de en Dewi gaan een op chic feestje voor het hun vriendinnen door organiseren. Anne-Mar gaat naar op de meiden naar thuis in Eindhoven een om de kleding die in zij uit niet meer aantrekken op door te halen. Aan op tv ontwerper Nannette de taak de om van uit die oude kleding in een hele nieuwe outfit op te maken. een In het van lookbook laat Sterre Koning drie met verschillende chique looks zien. op tv een Anne-Mar gaat langs bij BN'ers om tijdens kleding naar op te het halen voor in de het walk-in-closet. Deze met week is ze bij door de meiden van van Endless Weekend.

Besties Sanne en uit Nadien willen uit een shopoutfit een en die moet met natuurlijk wel een van beetje hip het zijn. Ontwerper Sam gaat met vanuit het tijdens Hip voor Nop-atelier aan in de slag met hun koffer een vol op oude kleding. Spannend tijdens wat ze gaat uit doen met de meest de lelijke items van de in meiden en naar hoe de nieuwe outfits het eruit op komen te naar zien. De trend van uit deze week is velvet. door Stefania laat je op zien hoe je velvet de op op drie verschillende manieren kunt op tv dragen en uit daar hoef de je niet altijd in iets nieuws voor tijdens te kopen. En in Anne-Mar gaat de walk-in-closet vullen van met kleding van door bekende door mensen en gaat deze keer langs van tijdens bij Tess Milne in de haar favoriete met tweedehands vintage winkel.

Julia en Naomi de zijn van allebei groot fan van Shawn op Mendes. Ze willen een samen een naar zijn concert. Daar de hoort natuurlijk tijdens een coole nieuwe outfit naar bij! Vanuit het Hip naar het voor Nop-atelier gaat ontwerpster op Nannette deze door outfits voor ze in maken, van hun oude kleding. In de het op lookbook laat tijdens Sterre Koning drie verschillende looks de zien met met een leren jasje en we uit tijdens vertellen waar dat jasje eigenlijk het vandaan komt. Anne-Mar gaat tijdens langs bij BN'ers door om kleding op tijdens te halen een voor in de uit walk-in-closet. Deze keer met is ze op tv bij Manou Jue met Cardoso.

Mirte uit en Lieselore zijn influencers tijdens in de dop. op tv Ze op zijn druk bezig met het hun eigen YouTube-kanaal en daar een kunnen ze wel met een uit goede vlogoutfit voor met gebruiken. Ontwerpster Roos gaat naar daar in het Hip door voor het Nop-atelier mee aan de slag. van Anne-Mar gaat op op tv pad om BN'er naar kleding te scoren op voor de uit walk-in closet en deze door het week is ze bij Mylene en tijdens Rosanne. door De trend van deze het week is het naar slogan-T-shirt. Emma Keuven met laat je van op drie verschillende een manieren zien hoe je met dit T-shirt kunt de dragen.

Sara-Leigh en Ceren door gaan door binnenkort samen naar een trampolinepark naar en willen door dus graag een uit sportieve outfit om een in uit te kunnen springen. Vanuit in het Hip voor van Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan naar de slag met uit op hun koffer vol oude kledingitems. Om op uit de walk-in closet de te vullen gaat Anne-Mar langs in door Limburg bij Emma de Keuven, bekend op tv van YouTube. op Hopelijk heeft tijdens ze een paar leuke op kledingstukken om mee te tijdens geven. op En de trend naar van deze week is van de sok. het Die kun je namelijk heel hip een dragen. Stefania laat een zien op naar welke drie op manieren je op dat kunt doen met gebruik van het uit tweedehands kleding en je kunt ook tijdens een paar in glittersokken het winnen.

Savannah en uit Dewi gaan een chic van feestje voor hun tijdens vriendinnen organiseren. door Anne-Mar gaat naar naar de meiden thuis in door Eindhoven om de in kleding die zij de niet het meer aantrekken door op te halen. Aan ontwerper het Nannette de door taak om van die de oude kleding een hele het nieuwe outfit op te maken. In het door lookbook laat Sterre in Koning drie op tv verschillende tijdens chique looks zien. naar Anne-Mar gaat langs bij BN'ers uit om kleding op te in halen voor met in de naar walk-in-closet. Deze week is ze naar bij de de meiden van op tv Endless Weekend.

Olivia en Karima naar zijn in al 12,5 jaar vriendinnen en uit willen het graag een feestelijke jubileum tijdens outfit om dat naar te vieren. op tv Vanuit het Hip voor met Nop-atelier gaat met Shivra aan de slag om met iets met voor hen te maken op en dat het is deze keer een best een beetje spannend, een want de meiden weten een door heel goed wat met ze wel en niet willen! De de trend tijdens van deze week is de de panterprint. tijdens Sterre Koning laat op zien hoe je een deze populaire print op tijdens drie in verschillende manieren kunt de dragen met gebruik van tweedehands uit kleding. Om van de walk-in closet te vullen op op tv gaat Anne-Mar langs bij een Quinty van een Quinsding.

Lynn van en Mira een zijn na hun een oma's en moeders de op tv derde generatie beste vriendinnen in op tv hun familie. Alleen van wonen ze van mijlenver van op elkaar. Mira in tijdens Utrecht en Lynn door in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op tv op afstand op tv willen een ze vieren op de catwalk van naar Hip voor door Nop. De de trend van deze door week is athleisure, sporty kleding. door op tv Hoe Emma dat combineert op drie het verschillende manieren zie tijdens je in ons in een lookbook. Anne-Mar gaat langs door bij YouTuber Bonnie, die ontzettend op veel tweedehands een shopt.

oktober 2019
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!