Programma gemist?

Besties Sanne en op tv het Nadien willen een shopoutfit en die op moet natuurlijk wel met een beetje met hip zijn. Ontwerper in Sam gaat vanuit het de Hip voor het Nop-atelier tijdens aan de slag met naar hun koffer naar vol oude kleding. Spannend wat uit ze gaat doen tijdens met door de meest lelijke items van op tv de meiden en op hoe het de nieuwe outfits op tv eruit komen te zien. op De trend van deze op week is velvet. in Stefania tijdens laat je zien een hoe je velvet in op drie verschillende manieren uit kunt dragen en het daar hoef je van niet altijd iets nieuws naar voor tijdens te kopen. En de Anne-Mar gaat de walk-in-closet vullen met tijdens kleding van op tv bekende mensen en met gaat deze door keer langs bij Tess Milne in van in haar favoriete tweedehands vintage het winkel.

Julia tijdens en Naomi zijn allebei groot het in fan van Shawn Mendes. in Ze willen van samen naar zijn concert. Daar hoort uit natuurlijk een op tv coole nieuwe tijdens outfit bij! Vanuit van het Hip op voor Nop-atelier gaat ontwerpster naar Nannette deze tijdens outfits voor ze maken, van de hun van oude kleding. In naar het lookbook laat op Sterre Koning drie verschillende door looks zien met een met leren het jasje en we vertellen op waar dat jasje eigenlijk met vandaan komt. Anne-Mar van gaat op tv langs bij BN'ers om met kleding op te halen voor van in de walk-in-closet. op tv op Deze keer is met ze bij Manou Jue van Cardoso.

Mirte en uit Lieselore zijn influencers in de door de dop. Ze zijn de druk bezig op met hun eigen YouTube-kanaal een en daar kunnen naar ze wel een goede vlogoutfit een voor het gebruiken. Ontwerpster Roos gaat door daar in het Hip met een voor Nop-atelier mee aan de van slag. Anne-Mar gaat van op pad om uit BN'er op kleding te scoren voor de walk-in door closet in en deze week is ze een op tv bij Mylene en Rosanne. De trend met van met deze week is het slogan-T-shirt. het Emma Keuven laat op tv je op drie naar verschillende manieren op zien hoe je dit in T-shirt kunt een dragen.

Sara-Leigh en Ceren op tv op tv gaan binnenkort samen tijdens naar een trampolinepark en willen tijdens dus graag een uit sportieve op outfit om in te kunnen van springen. Vanuit door het Hip naar voor Nop-atelier gaat ontwerper in Luka aan de slag naar met hun het koffer vol de oude kledingitems. Om de walk-in closet van in te vullen gaat Anne-Mar het langs in op Limburg bij Emma in Keuven, bekend van YouTube. Hopelijk tijdens heeft het ze een paar door leuke kledingstukken om in mee te geven. En de in trend van door deze week in is de sok. Die kun op tv je namelijk heel hip een dragen. naar Stefania laat van zien op welke drie manieren de je dat kunt uit doen met gebruik van met tweedehands van kleding en je de kunt ook een paar glittersokken de in winnen.

Savannah een en Dewi gaan een een chic feestje voor door hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar tijdens gaat naar de van meiden thuis in het Eindhoven om een de kleding die de zij niet meer aantrekken het op uit te halen. Aan ontwerper Nannette van de taak om van van die oude in kleding op tv een hele nieuwe outfit uit te een maken. In het lookbook laat uit Sterre Koning drie op verschillende chique looks in zien. Anne-Mar gaat langs op tv bij BN'ers een om kleding het op te halen voor in de de walk-in-closet. Deze van week uit is ze in bij de meiden van Endless op Weekend.

Olivia en met Karima zijn al tijdens 12,5 jaar met vriendinnen en willen graag een op feestelijke jubileum door outfit om dat te tijdens vieren. van Vanuit het Hip met voor Nop-atelier gaat naar Shivra aan de slag om naar van iets voor hen tijdens te maken en dat is op tv deze keer best door een tijdens beetje spannend, want de meiden in weten heel het goed wat ze door wel en niet op tv willen! De trend van naar deze week tijdens is de panterprint. Sterre Koning op laat de zien hoe je deze naar populaire print een op drie verschillende manieren kunt naar dragen met in gebruik van tweedehands door kleding. een Om de walk-in closet te tijdens vullen op tv gaat Anne-Mar langs bij Quinty van het naar Quinsding.

Lynn en van Mira zijn na hun op tv oma's met en moeders naar de derde generatie beste vriendinnen uit in hun de familie. Alleen wonen een ze mijlenver van elkaar. in Mira in Utrecht in en Lynn in Limburg. tijdens door Deze bijzondere vriendschap op een afstand willen ze vieren op tijdens het de catwalk van Hip voor op Nop. De van trend van deze week op tv is athleisure, sporty uit kleding. op Hoe Emma dat combineert uit op drie een verschillende manieren zie je in in ons een lookbook. Anne-Mar gaat langs een bij YouTuber in Bonnie, die ontzettend veel tweedehands op tv shopt.

Beste in vriendinnen Kate en Britt gaan een een al jaren met hun het vaders naar de voetbal. door Ze uit zijn groot Feyenoordfan. Dus aan uit ontwerpster Rosalie de het taak het om een outfit in op tv dit thema te maken. uit Dat op is nog best op lastig, want de meiden door weten heel goed met wat ze wel van en niet willen. De trend op tv van op deze week is tie-dye. tijdens Wat tijdens dat is, leggen een wij je uit. Nina Schotpoort laat door je zien hoe op tv je tie-dye op het drie door verschillende manieren kunt dragen. door Anne-Mar gaat ook de weer met op pad voor met de walk-in closet. Deze week haalt door ze kleding op uit het bij niemand minder dan Dylan op tv en van Marit.

Mirte en Lieselore de een zijn influencers in een de dop. Ze zijn druk bezig van met de hun eigen YouTube-kanaal een en daar op tv kunnen ze wel tijdens een goede vlogoutfit voor in gebruiken. Ontwerpster Roos gaat een daar tijdens in het Hip voor het Nop-atelier mee aan de slag. tijdens Anne-Mar uit gaat op pad door om BN'er kleding te met scoren voor de een walk-in tijdens closet en deze met week is ze bij Mylene uit en Rosanne. De tijdens trend uit van deze week is het slogan-T-shirt. een Emma Keuven het laat je op tv op drie verschillende manieren van zien hoe je naar dit T-shirt kunt met dragen.

Inez uit en Yana zijn niet uit alleen beste vriendinnen, met maar ook tijdens tweelingzussen. Hun tijdens verjaardag is midden in de een zomer en daarom kunnen een er naar nooit veel mensen komen. Maar op tv voor hun veertiende het verjaardag op moet dat anders gaan. Ze een gaan hun in verjaardagsfeest door na de vakantie door geven. Daarvoor willen door ze natuurlijk een extra op tv feestelijke outfit! Aan ontwerper naar Roos met de taak om door die te maken. Om van de walk-in closet te vullen uit het gaat Anne-Mar langs bij uit zanger Paul Sinha. Hij speelt in donderdag uit 18 april Petrus in de op Passion! De trend in van op tv deze week is de een rok. Stefania laat op tv zien hoe je tijdens de rok in door drie verschillende stijlen kunt in dragen met van gebruik van een tweedehandskleding.

Besties met Sanne en Nadien willen in een shopoutfit een en die moet tijdens natuurlijk wel een beetje door hip zijn. Ontwerper tijdens Sam gaat tijdens vanuit het Hip voor in Nop-atelier aan de met slag met hun koffer door vol oude kleding. uit Spannend door wat ze door gaat doen met de meest lelijke naar items van met de meiden met en hoe de door nieuwe outfits van eruit komen te zien. van De trend de van deze week in is velvet. Stefania met laat je zien een hoe je velvet op drie het verschillende manieren kunt naar dragen en daar hoef door je niet altijd naar in iets nieuws voor te kopen. En met Anne-Mar gaat op tv de Walk-in closet vullen door met kleding van op tv bekende mensen van en gaat deze keer de een langs bij Tess Milne in haar door favoriete tweedehands vintage op een winkel.

Beste vriendinnen Jessea het in en Yasemin zitten samen op door badminton. Ze met willen een naar feestje geven voor op tv al hun badmintonvriendinnen en daar uit willen ze in graag een in coole outfit voor. Ontwerper Sam met gaat op tv vanuit het Hip voor Nop-atelier aan het de slag op tv met hun koffer vol een oude naar kledingitems. Om de in walk-in closet een te vullen gaat Anne-Mar langs bij door Marije Zuurveld, tijdens die zelf veel naar tweedehands draagt en die in hopelijk naar wat leuke items de gaat meegeven. in En de trend van deze week een is de de flared broek. Stefania op laat zien op welke de drie manieren de een flare hip met kunt de dragen met gebruik van tweedehands de kleding.

Pippa in en Loes hebben binnenkort een een galafeest een en ze weten echt niet de tijdens wat ze aan in willen! Anne-Mar gaat op langs om hun oude kleding op uit te halen, op maar komt door erachter dat ze niet echt door gala achtige flops het (oude op kleding) hebben. Aan de Luka dus een behoorlijke uitdaging een de kleding een te gaan maken. De met trend van deze naar naar week zijn streepjes. naar Stefania laat zien op in welke drie hippe manieren je het van streepjes kan dragen! En om het de walk-in met closet te op tv vullen gaat Anne-Mar het langs bij Hollands Next Top Model door tijdens winnaar Soufyan.

juli 2019
04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

01-05-2019 16:35

Britt en Kate

Hip voor Nop - Britt en Kate

Beste vriendinnen Kate en Britt gaan al jaren met hun vaders naar de voetbal. Ze zijn groot Feyenoordfan. Dus aan ontwerpster Rosalie de taak om een outfit in dit thema te maken. Dat is nog best lastig, want de meiden weten heel goed wat ze...

24-04-2019 16:35

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

17-04-2019 16:35

Inez en Yana

Hip voor Nop - Inez en Yana

Inez en Yana zijn niet alleen beste vriendinnen, maar ook tweelingzussen. Hun verjaardag is midden in de zomer en daarom kunnen er nooit veel mensen komen. Maar voor hun veertiende verjaardag moet dat anders gaan. Ze gaan hun verjaardagsfee...

10-04-2019 16:40

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

03-04-2019 16:35

Jessea en Yasemin

Hip voor Nop - Jessea en Yasemin

Beste vriendinnen Jessea en Yasemin zitten samen op badminton. Ze willen een feestje geven voor al hun badmintonvriendinnen en daar willen ze graag een coole outfit voor. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hu...

27-03-2019 17:35

Pippa en Loes

Hip voor Nop - Pippa en Loes

Pippa en Loes hebben binnenkort een galafeest en ze weten echt niet wat ze aan willen! Anne-Mar gaat langs om hun oude kleding op te halen, maar komt erachter dat ze niet echt gala achtige flops (oude kleding) hebben. Aan Luka dus een behoo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 17. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 253
  • Laatste uitzending op 04-07-2019 om 15:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord