Programma gemist?

Aflevering een 13 - uit Jeugdprogramma. Anne en Maxime. Beste vriendinnen een Anne en Maxime willen uit een high tea met organiseren, omdat een Anne lange tijd ziek op tv is tijdens geweest. Nu gaat het gelukkig weer naar beter tijdens en ze willen graag de een leuke met outfit.

Beste uit vriendinnen Anna-Cien en op tv Mirthe gaan op stage in naar Amerika en willen tijdens graag een een highschool outfit. Vanuit het tijdens Hip voor op Nop-atelier in Amsterdam een gaat met stylist Roos de uitdaging het aan om van de oude de kleding het van de meiden iets uit te maken voor op hun reis uit naar de naar States. In het Het van Lookbook van op tv Anne-Mar zie je hoe je je uit op favoriete kledingstukken verschillend kunt op tv combineren. Dit keer in drie wereldlooks met een tutu. naar En we gaan naar langs bij musicalster de Vajèn een van den Bosch. de Zij laat de haar meest opvallende outfits door zien.

Beste op tv vriendinnen Noa op en Esmée willen een outfit in voor een discofeest. Vanuit met het naar Hip voor Nop-atelier in Amsterdam door gaat stylist een Luka de naar uitdaging aan een om van de met oude kleding van de uit meiden iets compleet uit nieuws te maken. door Lukt het haar de om de meiden disco-proof uit te maken? In tijdens het van Het Lookbook van Anne-Mar van zie je hoe naar je je favoriete door kledingstukken op tijdens verschillende manieren kunt combineren. Dit naar keer een drie looks met een houthakkersblouse. naar En in Anne-Mar gaat langs bij met actrice Robin Martens, bekend van van GTST. met Ze laat haar op favoriete outfits zien. Welke in dat op tv zijn?

Beste de vriendinnen en fashionistas een Megan en Gioia zijn op gek uit op shoppen en willen uit dan ook in graag een hippe shopoutfit. Vanuit door het Hip voor Nop-atelier naar in Amsterdam gaat het in stylist Rosalie de uitdaging aan van om het van de oude kleding van naar de meiden iets uit compleet nieuws in te maken. naar In het Het Lookbook van het Anne-Mar zie in je hoe je je door favoriete door kledingstukken op verschillende manieren kunt op tv combineren. Dit keer drie op tv looks met het een sportbroek. van En Hip in voor Nop gaat langs het bij musicalster naar en zanger Tommie van Christiaan. Hij laat zijn favoriete outfits op in zien.

Deze met aflevering staat in compleet in het teken op tv van de de 100e uitzending en dat op wordt natuurlijk een feestje. We met uit ontvangen het 100e vriendinnen-duo: een Sanna en Maryse. Ze willen een graag een tijdens feestelijke op tv outfit voor Sanna's met verjaardag. Vanuit het atelier in Amsterdam met gaat stylist het Nannette op de uitdaging aan de om van de in oude kleding van tijdens de meiden een echte een Hip Voor Nop-outfit uit te maken. De de leukste en op grappigste momenten in de door kledingkast van de BN'ers op hebben we op een door rijtje gezet door en Anne-Mar laat zien door met hoe je een partylook maakt in met een simpel zwart de jurkje. Tijdens de in catwalk het is er bijzonder in publiek: oud-deelnemers van Hip voor de uit Nop komen Sanna en Maryse aanmoedigen. naar En ook in Anne-Mar wordt een het beetje van verrast.

Beste op vriendinnen Anne en Maxime op willen een high door tea organiseren, tijdens omdat Anne lange tijd de ziek is geweest. Nu de gaat het het gelukkig weer beter en de ze een willen graag een leuke outfit. tijdens Vanuit het Hip door voor met Nop-atelier in in Amsterdam gaat stylist door Nannette de uitdaging in aan om van met de oude kleding van een de meiden iets hips te naar maken. In het door Lookbook van Anne-Mar tijdens zie door je hoe het je je favoriete kledingstukken op verschillend kunt door combineren. Je kunt ook het altijd iets het lenen van je broertje in of je vriendje. In deze tijdens aflevering meiden- in en jongenslooks de met Bruno door Prent.

Beste vriendinnen naar Jeda en Mara op houden een naar vriendinnenreünie in het Klimbos. Vanuit tijdens het Hip voor naar Nop-atelier in de Amsterdam gaat tijdens stylist Roos de uitdaging een aan om van uit de oude kleding van met de meiden iets naar door sportiefs te maken voor de hun klimavontuur. In het in Het Lookbook op tv van Anne-Mar zie je hoe met het je je favoriete kledingstukken verschillend kunt in met combineren. Dit keer drie tijdens opvallende looks met een door simpel een wit T-shirt. En uit Hip voor Nop gaat langs bij op tv model Zoey op Ivory. Zij in laat haar opvallendste outfits op tv zien.

Beste in vriendinnen Anna-Cien en met Mirthe gaan in op stage naar Amerika een en willen in graag een highschool-outfit. Vanuit in het Hip voor op tv Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist op Roos de het uitdaging aan om van de de de oude kleding van een de meiden iets te in maken voor van hun reis naar de het States. In het het Het Lookbook van van Anne-Mar zie je hoe uit je je favoriete een kledingstukken verschillend kunt tijdens combineren. Dit keer tijdens drie tijdens wereldlooks met naar een tutu. En we door gaan langs bij op tv musicalster Vajèn van den Bosch. van Zij laat op tv haar meest opvallende door outfits in zien.

Beste tijdens vriendinnen Quintine en Suze van willen de dolgraag iets nieuws voor het een fotoshoot op het naar strand. Vanuit het Hip op voor in Nop-atelier in Amsterdam van gaat stylist Shivra de met uitdaging aan om van uit de oude kleding het uit van de meiden een met beachy outfit te maken. naar In door het Het Lookbook van Anne-Mar zie een je hoe op je basic kledingstukken op het drie verschillende manieren met kunt combineren. op tv En Anne-Mar gaat door langs bij naar Daan Boom, naar bekend van Streetlab. Hij laat zijn van opvallendste outfits een zien.

Beste vriendinnen van Caithlin en in Mirjam gaan op door kamp met het team van op synchroonzwemmen en het daar willen een ze graag een nieuwe op outfit voor. met Vanuit het Hip door voor Nop-atelier van in Amsterdam gaat stylist naar Shivra de op tv uitdaging aan om van de oude naar kleding van van de meiden naar iets sportiefs het te maken. In het Het Lookbook met van uit Anne-Mar zie uit je hoe je je favoriete van kledingstukken op verschillende op manieren in kunt combineren. Dit keer in drie looks van met een legerjasje. En tijdens Hip voor Nop gaat langs uit bij zanger Wulf. een Hij uit laat zijn meest opvallende een outfits een zien.

Beste vriendinnen tijdens en fashionistas Megan en de Gioia van zijn gek op shoppen een en willen dan uit ook graag een door hippe shopoutfit. een Vanuit het Hip voor Nop-atelier een in Amsterdam de gaat stylist tijdens Rosalie de uitdaging aan om tijdens van op tv de oude kleding van de op meiden naar iets compleet nieuws te naar maken. een In het Het Lookbook van een Anne-Mar zie je hoe een je je favoriete uit kledingstukken op op verschillende manieren tijdens kunt combineren. Dit keer drie naar looks de met een sportbroek. En Hip in naar voor Nop gaat langs van bij musicalster van en zanger Tommie Christiaan. door Hij laat zijn favoriete van outfits op zien.

Beste met vriendinnen Noa van en Esmée willen op tv een outfit voor in een discofeest. Vanuit het door Hip voor naar Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka uit de in uitdaging aan om van de tijdens oude kleding van naar de meiden door iets compleet nieuws te met naar maken. Lukt het haar om van de naar meiden disco-proof te maken? In een het van Het Lookbook van Anne-Mar met zie je hoe je de je favoriete kledingstukken op naar de verschillende manieren kunt combineren. Dit in keer drie looks met de een houthakkersblouse. En een Anne-Mar gaat langs een bij met actrice Robin uit Martens, bekend van GTST. Ze laat een haar het favoriete outfits zien. Welke dat in met zijn?

Beste met vriendinnen Bonita en Jasmijn in willen een outfit door voor een tapasavond. tijdens Vanuit het in Hip voor Nop-atelier in Amsterdam tijdens gaat uit stylist Luka de uitdaging op tv aan om van van de oude kleding tijdens van in de meiden iets compleet nieuws op tv te maken. Lukt uit het in haar om de meiden in een hippe tijdens Spaanse look te geven? In tijdens het Het Lookbook van het Anne-Mar zie je een hoe uit je je favoriete kledingstukken het op verschillende manieren door kunt combineren. Dit de keer drie een looks met een bomberjack. naar En we gaan langs met bij van acteur en presentator Levi van het in Kempen. Wat draagt hij uit het liefst en heeft hij op tv ook weleens op tv een de miskoop?

Beste uit vriendinnen Rosalie en in Jasmijn willen een galaoutfit van voor een pianoconcert. een Vanuit op tv het Hip voor Nop-atelier tijdens in Amsterdam uit gaat stylist Rosalie de uit uitdaging aan om van de van oude op kleding van tijdens de meiden iets compleet nieuws te op uit maken. Lukt het haar om het de tijdens meiden te verrassen met met een mooie outfit van voor het concert? een In 'Het van Lookbook van Anne-Mar' een zie je hoe je je op tv favoriete kledingstukken op drie tijdens verschillende manieren het kunt combineren. In van deze aflevering is dat door op tv een spijkerjasje. En Anne-Mar een gaat langs bij Sarah en met Julia, twee zussen op tv die regelmatig hoog uit in de Kids de Top 20 op staan tijdens en bekend werden van het in Junior Songfestival. Ze laten op door hun meest favoriete kledingstukken zien uit en daar uit zitten opvallende dingen op tv tussen.

Vriendinnen door Jet en Zoë op willen een outfit de voor een de Hollywoodfeest op school. Vanuit uit het Hip voor Nop-atelier in een Amsterdam een gaat stylist Shivra een de uitdaging aan het om van de oude kleding in naar van de meiden tijdens een compleet nieuwe glitter & het glamour look te de maken. Gaat dat lukken? van op tv In het Lookbook van Anne-Mar zie op tv naar je hoe je je favoriete kledingstukken het op drie op tv verschillende naar manieren kunt combineren. op tv In deze aflevering is dat een een leren jasje. Én op een Anne-Mar gaat langs bij meisje door Djamila, uit zij is een bekende van YouTuber. Ze laat haar meest met naar favoriete en opvallende outfits op tv zien, welke dat in zijn?

juni 2018
20-06-2018 17:20

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Aflevering 13 - Jeugdprogramma. Anne en Maxime. Beste vriendinnen Anne en Maxime willen een high tea organiseren, omdat Anne lange tijd ziek is geweest. Nu gaat het gelukkig weer beter en ze willen graag een leuke outfit.

13-06-2018 17:20

Anna-Cien en Mirthe

Hip voor Nop - Anna-Cien en Mirthe

Beste vriendinnen Anna-Cien en Mirthe gaan op stage naar Amerika en willen graag een highschool outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Roos de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets te maken voor ...

23-05-2018 17:40

Noa en Esmée

Hip voor Nop - Noa en Esmée

Beste vriendinnen Noa en Esmée willen een outfit voor een discofeest. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om de me...

16-05-2018 17:40

Megan en Gioia

Hip voor Nop - Megan en Gioia

Beste vriendinnen en fashionistas Megan en Gioia zijn gek op shoppen en willen dan ook graag een hippe shopoutfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets ...

09-05-2018 17:40

Sanna en Maryse

Hip voor Nop - Sanna en Maryse

Deze aflevering staat compleet in het teken van de 100e uitzending en dat wordt natuurlijk een feestje. We ontvangen het 100e vriendinnen-duo: Sanna en Maryse. Ze willen graag een feestelijke outfit voor Sanna's verjaardag. Vanuit het ateli...

02-05-2018 16:40

Anne en Maxime

Hip voor Nop - Anne en Maxime

Beste vriendinnen Anne en Maxime willen een high tea organiseren, omdat Anne lange tijd ziek is geweest. Nu gaat het gelukkig weer beter en ze willen graag een leuke outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette...

25-04-2018 17:35

Jeda en Mara

Hip voor Nop - Jeda en Mara

Beste vriendinnen Jeda en Mara houden een vriendinnenreünie in het Klimbos. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Roos de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets sportiefs te maken voor hun klimavontuur. ...

18-04-2018 17:35

Anna-Cien en Mirthe

Hip voor Nop - Anna-Cien en Mirthe

Beste vriendinnen Anna-Cien en Mirthe gaan op stage naar Amerika en willen graag een highschool-outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Roos de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets te maken voor ...

11-04-2018 17:35

Quintine en Suze

Hip voor Nop - Quintine en Suze

Beste vriendinnen Quintine en Suze willen dolgraag iets nieuws voor een fotoshoot op het strand. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden een beachy outfit te mak...

04-04-2018 17:40

Caithlin en Mirjam

Hip voor Nop - Caithlin en Mirjam

Beste vriendinnen Caithlin en Mirjam gaan op kamp met het team van synchroonzwemmen en daar willen ze graag een nieuwe outfit voor. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van de oude kleding van...

28-03-2018 17:35

Megan en Gioia

Hip voor Nop - Megan en Gioia

Beste vriendinnen en fashionistas Megan en Gioia zijn gek op shoppen en willen dan ook graag een hippe shopoutfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets ...

21-03-2018 17:35

Noa en Esmée

Hip voor Nop - Noa en Esmée

Beste vriendinnen Noa en Esmée willen een outfit voor een discofeest. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om de me...

14-03-2018 17:40

Bonita en Jasmijn

Hip voor Nop - Bonita en Jasmijn

Beste vriendinnen Bonita en Jasmijn willen een outfit voor een tapasavond. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om ...

07-03-2018 17:40

Rosalie en Jasmijn

Hip voor Nop - Rosalie en Jasmijn

Beste vriendinnen Rosalie en Jasmijn willen een galaoutfit voor een pianoconcert. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt he...

28-02-2018 17:35

Jet en Zoë

Hip voor Nop - Jet en Zoë

Vriendinnen Jet en Zoë willen een outfit voor een Hollywoodfeest op school. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden een compleet nieuwe glitter & glamour look te...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 180
  • Laatste uitzending op 20-06-2018 om 17:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord