Programma gemist?

Janne een en Nienke zijn beste vriendinnen op én op tweelingzussen van met elkaar. Voor het feest van op tv hun opa en tijdens oma willen met ze graag een nieuwe outfit, op tv gemaakt van hun op tv oude kleding. Ontwerper door Shivra met duikt de walk-in closet in tijdens op tv met de meiden om de hun stijl te ontdekken de en op maakt natuurlijk een nieuwe feestelijke outfit naar van hun flops. de uit Anne-Mar gaat samen met shopqueen Roosmarijn door Koster de Noordermarkt een door op om vintage met te shoppen. En Fleur Verwey laat op je zien hoe op tv je een een spijkerjasje op met drie verschillende manieren op tv kunt stijlen met op tv tweedehandskleding.

Nynke en naar Eline zijn met beste vriendinnen en allebei door helemaal gek van de muziek. naar Nynke speelt viool van en Eline piano en de twee op tv hebben met binnenkort een concert op van school voor al tijdens hun vrienden en uit familie. Ontwerper door Rosalie gaat van daarom aan de slag om op tv een het podiumoutfit te maken naar van de oude kleren de van de meiden. naar Anne-Mar gaat langs bij BN'ers tijdens uit om kleding op te halen voor een de tijdens walk-incloset. Ze is de bij Sterre Koning en tijdens samen hebben ze uit een grote (muzikale) verrassing. naar In het een Lookbook laat in Manou Jue Cardoso je zien naar hoe je een een coltrui heel cool uit op de drie verschillende manieren kan dragen uit met op tv tweedehandskleding.

De meiden Isa op en tijdens Suzy zijn echt allerbeste naar vriendinnen, maar het zitten sinds een jaar niet naar meer uit bij elkaar in een de klas. naar Ze organiseren een naar reünie voor de naar meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie in op tv krijgt de taak om daar het een supertoffe outfit naar voor te de maken. Anne-Mar gaat langs door bij Brugklas-acteur Bruno het Prent. het Hij laat Anne-Mar onder andere met zijn verzameling vintage een blouses zien. En Fleur een Verwey laat je de zien een hoe je een uit tweedehands spijkerbroek tijdens op een toffe manier kunt op combineren.

Vera naar en Frederique uit zijn al heel lang vriendinnen en door hebben al op veel meegemaakt. op tv Om hun vriendschap op te vieren willen het zij een outfit het voor het concert van van Ariana een Grande! Aan ontwerper op Roosmarijn de uitdaging door om die outfit te uit maken. Om de walk-in closet op tv te vullen de gaat Anne-Mar langs tijdens bij presentatrice van van Kinderen voor Kinderen in Anne Appelo. En op in het Lookbook uit laat naar Manou Jue Cardoso op tv je zien hoe je een sportieve op tv broek verschillend het kunt tijdens combineren.

Anne-Mar in gaat samen naar met de stylisten op met zoek naar de kledingstijl van het in twee beste vriendinnen. Willen zij een de huidige op tv modetrends blijven volgen in of willen ze ontdekken wie door ze écht het zijn? Welke kledingstijl naar past bij hen tijdens en staat hen heel naar goed? Vanuit het in van Hip voor Nop-atelier in Amsterdam door gaan de stylisten met de op uitdaging aan om op tv van de flops, oude kleding met en miskopen, uit eigen met kledingkast een geheel het nieuwe in outfit te maken. Om met het karakter en de met persoonlijke op stijl van de op tv vriendinnen beter te leren tijdens kennen, uit onderwerpt Anne-Mar de meiden de aan een karaktertestje. Vervolgens met mag het van duo in in de Hip voor een Nop-walk-incloset verschillende kledingstijlen met uitproberen. Wanneer de stylist het op ontwerp de afheeft dat helemaal bij het de meiden past, uit verlaten ze het de atelier op bijzondere wijze: met schittterend op naar de roze op loper.

Savannah een en Dewi gaan een chic op tv feestje met voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar tijdens gaat naar het de meiden door thuis in Eindhoven om op de kleding met die zij op tv niet meer aantrekken op te halen. met op tv Aan ontwerper Nannette de door taak om op tv van die oude tijdens kleding een hele in nieuwe outfit te maken. In het van lookbook laat Sterre door Koning van drie verschillende chique looks op zien. Anne-Mar gaat op langs bij een BN'ers om kleding op te uit halen voor naar in de walk-in-closet. door Deze op week is ze bij de meiden in van Endless naar Weekend.

Besties naar Sanne en Nadien op tv willen een shopoutfit en met die de moet natuurlijk wel een naar beetje hip van zijn. Ontwerper Sam gaat uit vanuit het van Hip voor Nop-atelier aan een de slag op met hun koffer vol door oude kleding. Spannend tijdens wat ze gaat doen in met de meest in lelijke van items van de meiden en hoe van de de nieuwe outfits eruit komen van te een zien. De trend van deze week in is op tv velvet. Stefania laat je zien het hoe je uit velvet op drie uit verschillende manieren kunt dragen een en daar met hoef je niet naar altijd iets nieuws voor in te kopen. door En Anne-Mar gaat de op tv walk-in-closet vullen met een kleding van naar bekende mensen en gaat het deze keer een langs naar bij Tess Milne in in haar favoriete met tweedehands vintage winkel.

Julia en uit Naomi zijn allebei groot naar naar fan van Shawn Mendes. op Ze willen samen naar naar zijn concert. Daar een hoort de natuurlijk een coole nieuwe van outfit bij! het Vanuit het Hip naar voor Nop-atelier gaat in ontwerpster Nannette deze outfits voor ze van maken, tijdens van hun oude uit kleding. In een het lookbook laat van Sterre Koning drie verschillende looks zien op tv een met een leren op jasje en we vertellen op waar dat jasje eigenlijk vandaan op met komt. Anne-Mar gaat langs bij BN'ers tijdens om kleding een op met te halen voor in de naar walk-in-closet. Deze keer is in ze bij tijdens Manou Jue de Cardoso.

Mirte en Lieselore op tv zijn influencers in het de met dop. Ze van zijn druk bezig tijdens met hun eigen tijdens YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel met een goede de vlogoutfit voor gebruiken. van Ontwerpster Roos door gaat daar in uit het Hip voor Nop-atelier een mee aan op de slag. Anne-Mar gaat in op pad uit om BN'er kleding te scoren op tv voor de walk-in met closet tijdens en deze naar week is ze bij Mylene en op tv naar Rosanne. De trend van van deze week is het van slogan-T-shirt. Emma Keuven met laat je op tv op drie verschillende tijdens manieren zien naar hoe je dit T-shirt kunt door dragen.

Sara-Leigh het en Ceren gaan binnenkort naar samen naar de een trampolinepark en van willen dus graag een sportieve van outfit om van in naar te kunnen springen. Vanuit het het Hip voor Nop-atelier op tv gaat op tv ontwerper Luka aan de op tv slag met hun koffer vol naar van oude kledingitems. Om de het walk-in closet te vullen tijdens gaat Anne-Mar langs van in in Limburg bij Emma Keuven, bekend op tv van YouTube. tijdens Hopelijk heeft ze uit een paar leuke kledingstukken het om mee van te geven. En de de trend van deze week op het is de sok. Die kun op je namelijk door heel hip dragen. Stefania laat de uit zien op welke op tv drie manieren je dat kunt doen op tv met gebruik tijdens van op tv tweedehands kleding en je tijdens kunt ook een paar glittersokken in tijdens winnen.

Savannah en de Dewi gaan van een chic feestje voor in hun vriendinnen naar organiseren. Anne-Mar gaat naar de op meiden thuis met in Eindhoven uit om de met kleding die zij niet van meer aantrekken uit op te halen. Aan van ontwerper Nannette de taak tijdens om van de die oude kleding een hele tijdens op tv nieuwe outfit te uit maken. In het lookbook laat op tv Sterre Koning drie verschillende op tv chique looks op tv zien. een Anne-Mar gaat langs bij BN'ers het om kleding op te in halen voor van in de walk-in-closet. door Deze week is ze met bij de meiden door van door Endless Weekend.

Olivia en Karima tijdens zijn van al 12,5 in jaar vriendinnen en willen graag een een door feestelijke jubileum outfit om dat op te van vieren. Vanuit het Hip voor op Nop-atelier het gaat Shivra aan de slag het om iets voor een hen te maken uit en dat is naar deze met keer best een beetje spannend, tijdens want de meiden door weten op tv heel goed wat ze wel de en niet op willen! De trend naar van deze week is naar de panterprint. uit Sterre Koning laat zien de hoe je deze populaire naar print op drie van verschillende in manieren kunt dragen met gebruik tijdens van tweedehands tijdens kleding. uit Om de walk-in closet te tijdens vullen door gaat Anne-Mar langs bij Quinty van naar op tv Quinsding.

Lynn en op tv Mira tijdens zijn na hun oma's en op moeders de derde in generatie beste vriendinnen in het hun familie. Alleen van het wonen ze mijlenver in van elkaar. Mira in Utrecht en met naar Lynn in Limburg. Deze van bijzondere vriendschap een op afstand willen ze door vieren op de catwalk van tijdens Hip voor het Nop. in De trend van deze week is in athleisure, sporty uit kleding. Hoe met Emma dat combineert het op drie naar verschillende manieren zie je in met ons lookbook. Anne-Mar de gaat langs bij de YouTuber Bonnie, van die ontzettend veel tweedehands tijdens shopt.

juni 2021
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!