Programma gemist?

Aflevering een 17 - Jeugdprogramma. Esther en op tv Myrthe

Marise en Celeste met geven een met bbq-feestje voor hun naar 'squad'. Vanuit het op tv Hip op tv voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist het op Luka de uitdaging tijdens aan om van de oude kleding een van in de meiden iets compleet naar nieuws in te maken. Lukt het haar om van twee outfits op te maken een met een tijdens unieke twist? In het in nieuwe onderdeel 'Anne-Mars in Grote Kledingruilparty' op zie je hoe Anne-Mar in met haar rode busje met door heel Nederland in reist om met bij BN'ers en andere met hippe van mensen kleding op het te halen voor met haar ruilfeestje. Deze keer is ze uit op een het festival voor jong talent op tv waar een bekende met zangeres op haar helpt een met het inzamelen. In 'Het op tv Lookbook van Anne-Mar' zie naar de je drie verschillende looks in met een op regenjas.

Buurmeisjes Irem en in Gizem door reizen elk jaar samen het met hun het families met de door auto naar Turkije. door In Turkije splitsen uit ze op, tijdens dus ze willen graag matchende tijdens outfits om aan elkaar het te blijven op tv denken. Vanuit op het Hip voor Nop-atelier in van op tv Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging een aan om van het van de oude kleding uit van de meiden iets compleet tijdens nieuws te maken. uit Lukt het haar om het twee zomerse de outfits te op maken die ook naar nog eens matchen? In een het onderdeel uit 'Anne-Mars Grote van Kledingruilparty' zie je hoe door Anne-Mar met haar in rode busje door heel Nederland tijdens reist met om bij BN'ers van en andere hippe mensen uit kleding op in te halen voor met haar ruilfeestje. Deze zoektocht door start uit ze met het uitpluizen van haar op tv eigen kast. In het 'Het in Lookbook van op Anne-Mar' zie je drie verschillende met looks met een een off tijdens shoulder top.

Deze van aflevering staat compleet naar in het op teken van de 100e uitzending en door dat wordt natuurlijk naar een door feestje. Hip voor een Nop ontvangt het tijdens 100e vriendinnenduo: Sanna en op tv Maryse. Ze willen op tv graag een naar feestelijke outfit voor naar Sanna's verjaardag. Vanuit het in atelier in naar Amsterdam gaat stylist Nannette uit de op tv uitdaging aan om van de uit oude kleding van de naar meiden een door echte Hip Voor Nop-outfit het te maken. De naar in leukste en grappigste momenten van in de kledingkast door van de BN'ers het hebben we tijdens op een rijtje gezet en met Anne-Mar laat zien hoe met op je een partylook maakt van met een in simpel zwart jurkje. Tijdens de de catwalk is naar er bijzonder publiek: oud-deelnemers van naar Hip voor Nop door komen Sanna in en Maryse uit aanmoedigen. En het ook Anne-Mar wordt op een beetje verrast.

Beste vriendinnen op Anne en Maxime op tv willen een high tea door organiseren, omdat tijdens Anne lange tijd ziek op tv op is geweest. Nu gaat in het gelukkig weer beter en naar ze door willen graag uit een leuke outfit. op tv Vanuit het Hip voor Nop-atelier een in Amsterdam gaat stylist de uit Nannette de uitdaging op tv aan om van de de oude kleding van de op tv meiden iets een hips te maken. door In het Lookbook van Anne-Mar het zie het je hoe je je de favoriete kledingstukken verschillend kunt van combineren. Je naar kunt ook naar altijd iets lenen van je met broertje of je uit vriendje. Dit tijdens keer meiden- en jongenslooks uit met het Bruno Prent.

Beste vriendinnen op tv Jeda en Mara op tv houden een op tv vriendinnenreünie in het Klimbos. op tv Vanuit het tijdens Hip voor Nop-atelier in Amsterdam naar uit gaat stylist Roos de een uitdaging aan om in van de in oude kleding van een de meiden iets sportiefs te maken het voor tijdens hun klimavontuur. In het Het met Lookbook van de Anne-Mar zie in je hoe op je je favoriete kledingstukken verschillend het kunt combineren. Dit keer de op tv drie opvallende looks met een simpel uit naar wit T-shirt. En Hip van voor Nop gaat langs bij tijdens van model Zoey Ivory. een Zij laat haar opvallendste outfits op zien.

Beste een vriendinnen Anna-Cien op en Mirthe gaan op van stage naar Amerika en de willen graag een tijdens highschool uit outfit. Vanuit het Hip voor van Nop-atelier in Amsterdam van gaat stylist tijdens Roos de uitdaging aan om van van de oude op tv kleding van van de het meiden iets te maken naar voor hun reis tijdens naar de States. In het een Het Lookbook van door op Anne-Mar zie je hoe je door je favoriete uit kledingstukken verschillend kunt tijdens combineren. Dit keer de drie wereldlooks met een tutu. naar En het we gaan langs bij musicalster door op Vajèn van den Bosch. Zij laat het de haar meest opvallende outfits tijdens zien.

Beste vriendinnen op Quintine op tv en Suze willen dolgraag iets uit nieuws voor door een fotoshoot op de het strand. Vanuit het in Hip uit voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist van het Shivra de uitdaging aan om van op de oude kleding in van de een meiden op een beachy outfit te uit maken. In het een Het Lookbook van Anne-Mar tijdens zie met je hoe je basic kledingstukken naar op drie verschillende manieren een kunt combineren. de En Anne-Mar tijdens gaat langs bij Daan in Boom, bekend van Streetlab. van Hij laat tijdens zijn opvallendste outfits tijdens zien.

Beste vriendinnen Caithlin de en uit Mirjam gaan op met kamp met uit het team van met synchroonzwemmen en daar willen ze graag tijdens tijdens een nieuwe outfit het voor. Vanuit het Hip naar voor Nop-atelier in Amsterdam gaat een een stylist Shivra de uitdaging aan het om van de het oude kleding van naar de uit meiden iets sportiefs te de maken. In het Het tijdens Lookbook van uit Anne-Mar zie je hoe van je een je favoriete kledingstukken op verschillende van manieren van kunt combineren. Dit keer drie looks op tv met een legerjasje. een En Hip naar voor Nop gaat langs de bij zanger Wulf. door Hij laat uit zijn meest opvallende het outfits naar zien.

Beste vriendinnen en van fashionistas het Megan en Gioia door zijn gek op shoppen en van willen dan uit ook graag een uit hippe door shopoutfit. Vanuit het met Hip voor Nop-atelier in in Amsterdam gaat uit stylist Rosalie de uitdaging naar aan om van de oude op het kleding van de het meiden iets compleet in nieuws te maken. In het Het van Lookbook in van Anne-Mar zie van je hoe je je in favoriete kledingstukken van op verschillende uit manieren kunt combineren. In door deze aflevering 3 in looks met een sportbroek. van En Hip voor Nop in gaat langs bij van op musicalster en zanger Tommie de Christiaan. Hij laat zijn favoriete in van outfits zien.

Beste vriendinnen Noa met en de Esmée willen een outfit voor met een een discofeest. Vanuit op het Hip voor Nop-atelier in op tv Amsterdam gaat stylist Luka naar de uitdaging aan op tv om van van de van oude kleding van een de meiden iets compleet de nieuws te maken. Lukt het met haar met om de door meiden disco-proof te maken? In het naar Het Lookbook van uit Anne-Mar zie van je hoe je tijdens je op tv favoriete kledingstukken op verschillende manieren een kunt combineren. Dit een keer drie uit looks met een houthakkersblouse. tijdens En Anne-Mar gaat langs tijdens in bij actrice Robin Martens, bekend door van GTST. Ze het laat haar favoriete uit outfits uit zien. Welke dat het zijn?

Beste een vriendinnen Bonita en Jasmijn willen in van een outfit voor een tapasavond. door Vanuit het Hip voor het Nop-atelier van in Amsterdam gaat stylist Luka een de uitdaging op tv aan om van de de oude kleding van op tv op de meiden iets compleet nieuws te de het maken. Lukt het haar om met de meiden een hippe uit Spaanse look te de geven? In van het Het Lookbook met van Anne-Mar zie op je hoe door je je de favoriete kledingstukken op met verschillende manieren kunt combineren. Dit in keer van drie looks met een bomberjack. En tijdens we met gaan langs bij de acteur en presentator Levi van uit Kempen. Wat op draagt hij het liefst op tv en heeft door hij ook met weleens een tijdens miskoop?

Beste naar vriendinnen Rosalie en Jasmijn door willen een galaoutfit in voor een pianoconcert. van Vanuit een het Hip voor tijdens Nop-atelier in Amsterdam tijdens gaat stylist Rosalie de de uitdaging aan om van uit de oude kleding van de de het meiden iets compleet nieuws door te maken. uit Lukt het haar om de uit meiden op tv te verrassen van met een mooie outfit voor van het tijdens concert? In 'Het Lookbook van in Anne-Mar' op tv zie je hoe je door je favoriete kledingstukken door op drie verschillende manieren kunt uit combineren. Dit met keer is uit dat een spijkerjasje. met En Anne-Mar gaat langs met bij Sarah en Julia, een twee zussen van die regelmatig hoog in door de Kids in Top 20 staan en een bekend werden van op het tijdens Junior Songfestival. Ze op tv laten hun meest favoriete kledingstukken op tv zien naar en daar zitten opvallende naar dingen met tussen.

Vriendinnen Jet en van Zoë willen door een door outfit voor een uit Hollywoodfeest op school. door Vanuit het Hip uit voor Nop-atelier in Amsterdam gaat naar stylist Shivra met de uitdaging aan door om van de door oude kleding van de meiden een een het compleet nieuwe glitter & glamour op look te naar maken. Gaat dat lukken? van In naar het Lookbook op tv van Anne-Mar zie je een hoe je je favoriete kledingstukken de op drie verschillende tijdens manieren met kunt combineren. Dit keer is in dat een met leren de jasje. Én Anne-Mar gaat tijdens langs bij uit meisje Djamila, zij is een de bekende YouTuber. een Ze laat haar meest favoriete een en opvallende outfits op tv van zien, welke dat van zijn?

Vriendinnen Wen-Li en naar in Thirzah willen een outfit een voor een filmavondje. uit Vanuit het Hip voor Nop-atelier uit uit in Amsterdam gaat met stylist Shivra de uit uitdaging aan om van naar de oude kleding van de door op tv meiden een compleet in nieuwe look te maken. Gaat op dat op lukken? In het Lookbook door van Anne-Mar zie je hoe door je je favoriete de kledingstukken het op drie verschillende de manieren kunt combineren. Dit keer een door is dat een een hoodie. Anne-Mar gaat langs bij uit Fleur Verwey, zij het speelt de rol van uit Joy een in Brugklas. Ze op tv laat haar de meest favoriete outfits zien, het welke dat het zijn?

september 2018
19-09-2018 17:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Aflevering 17 - Jeugdprogramma. Esther en Myrthe

12-09-2018 17:40

Marise en Celeste

Hip voor Nop - Marise en Celeste

Marise en Celeste geven een bbq-feestje voor hun 'squad'. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om twee outfits te m...

05-09-2018 17:40

Irem en Gizem

Hip voor Nop - Irem en Gizem

Buurmeisjes Irem en Gizem reizen elk jaar samen met hun families met de auto naar Turkije. In Turkije splitsen ze op, dus ze willen graag matchende outfits om aan elkaar te blijven denken. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat s...

19-08-2018 12:40

Sanna en Maryse

Hip voor Nop - Sanna en Maryse

Deze aflevering staat compleet in het teken van de 100e uitzending en dat wordt natuurlijk een feestje. Hip voor Nop ontvangt het 100e vriendinnenduo: Sanna en Maryse. Ze willen graag een feestelijke outfit voor Sanna's verjaardag. Vanuit h...

19-08-2018 12:15

Anne en Maxime

Hip voor Nop - Anne en Maxime

Beste vriendinnen Anne en Maxime willen een high tea organiseren, omdat Anne lange tijd ziek is geweest. Nu gaat het gelukkig weer beter en ze willen graag een leuke outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Nannette...

18-08-2018 12:40

Jeda en Mara

Hip voor Nop - Jeda en Mara

Beste vriendinnen Jeda en Mara houden een vriendinnenreünie in het Klimbos. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Roos de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets sportiefs te maken voor hun klimavontuur. ...

18-08-2018 12:20

Anna-Cien en Mirthe

Hip voor Nop - Anna-Cien en Mirthe

Beste vriendinnen Anna-Cien en Mirthe gaan op stage naar Amerika en willen graag een highschool outfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Roos de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets te maken voor ...

12-08-2018 13:00

Quintine en Suze

Hip voor Nop - Quintine en Suze

Beste vriendinnen Quintine en Suze willen dolgraag iets nieuws voor een fotoshoot op het strand. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden een beachy outfit te mak...

12-08-2018 12:35

Caithlin en Mirjam

Hip voor Nop - Caithlin en Mirjam

Beste vriendinnen Caithlin en Mirjam gaan op kamp met het team van synchroonzwemmen en daar willen ze graag een nieuwe outfit voor. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van de oude kleding van...

12-08-2018 12:10

Megan en Gioia

Hip voor Nop - Megan en Gioia

Beste vriendinnen en fashionistas Megan en Gioia zijn gek op shoppen en willen dan ook graag een hippe shopoutfit. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets ...

12-08-2018 11:45

Noa en Esmée

Hip voor Nop - Noa en Esmée

Beste vriendinnen Noa en Esmée willen een outfit voor een discofeest. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om de me...

12-08-2018 11:20

Bonita en Jasmijn

Hip voor Nop - Bonita en Jasmijn

Beste vriendinnen Bonita en Jasmijn willen een outfit voor een tapasavond. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Luka de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt het haar om ...

11-08-2018 12:50

Rosalie en Jasmijn

Hip voor Nop - Rosalie en Jasmijn

Beste vriendinnen Rosalie en Jasmijn willen een galaoutfit voor een pianoconcert. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Rosalie de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden iets compleet nieuws te maken. Lukt he...

11-08-2018 12:25

Jet en Zoë

Hip voor Nop - Jet en Zoë

Vriendinnen Jet en Zoë willen een outfit voor een Hollywoodfeest op school. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden een compleet nieuwe glitter & glamour look te...

11-08-2018 12:00

Wen-Li en Thirzah

Hip voor Nop - Wen-Li en Thirzah

Vriendinnen Wen-Li en Thirzah willen een outfit voor een filmavondje. Vanuit het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam gaat stylist Shivra de uitdaging aan om van de oude kleding van de meiden een compleet nieuwe look te maken. Gaat dat lukken?...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 14. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 199
  • Laatste uitzending op 19-09-2018 om 17:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord