Programma gemist?

Janne en Nienke op tv zijn beste op tv vriendinnen de én tweelingzussen van elkaar. Voor van het het feest van hun van opa en oma willen de ze graag een nieuwe in outfit, gemaakt van hun uit naar oude kleding. Ontwerper Shivra een duikt de walk-in closet van in met door de meiden om hun in stijl te ontdekken en het maakt door natuurlijk een van nieuwe feestelijke outfit van van hun flops. Anne-Mar gaat tijdens samen naar met shopqueen Roosmarijn Koster de van Noordermarkt door op om vintage uit te shoppen. En Fleur Verwey laat het je zien het hoe je in een spijkerjasje op drie door verschillende manieren door kunt stijlen met uit tweedehandskleding.

Nynke tijdens en Eline zijn van beste vriendinnen op tv en allebei helemaal gek van van muziek. Nynke een speelt viool en Eline naar piano en tijdens de twee hebben naar binnenkort een concert naar op school voor al hun met vrienden uit en familie. Ontwerper Rosalie gaat in daarom aan de op tv slag om uit een podiumoutfit te maken met de van de oude kleren op van de in meiden. Anne-Mar gaat langs het bij BN'ers om kleding op op van te halen voor de walk-incloset. Ze uit is het bij Sterre Koning op en samen hebben op tv ze een grote (muzikale) tijdens verrassing. op tv In het Lookbook laat uit Manou Jue Cardoso op je zien hoe je uit een coltrui in heel cool op het drie verschillende manieren kan dragen tijdens met door tweedehandskleding.

De uit meiden Isa de en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, op tv maar zitten sinds tijdens een een jaar niet meer uit bij elkaar in de een klas. Ze organiseren een op tv reünie voor de door met meiden van groep van 8. Ontwerper Rosalie krijgt door de taak om daar op een supertoffe outfit voor de te maken. op tv Anne-Mar in gaat langs bij Brugklas-acteur Bruno door Prent. Hij met laat Anne-Mar op tv onder andere zijn het verzameling vintage blouses zien. op En Fleur Verwey laat het je zien hoe een je een tweedehands spijkerbroek op op een uit toffe manier van kunt combineren.

Vera en Frederique naar zijn een al heel lang vriendinnen en de hebben naar al veel meegemaakt. Om van hun naar vriendschap te vieren willen zij een naar outfit voor door het concert van van Ariana Grande! tijdens Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging een om die de outfit te op maken. Om op tv de walk-in closet de te vullen gaat Anne-Mar naar langs bij presentatrice van naar Kinderen voor Kinderen Anne in Appelo. En in een het Lookbook tijdens laat tijdens Manou Jue Cardoso je zien in hoe je een sportieve de door broek verschillend kunt naar combineren.

Anne-Mar op tv gaat samen met de stylisten uit op tijdens zoek naar in de kledingstijl van tijdens twee beste vriendinnen. Willen zij het de huidige modetrends tijdens blijven volgen de of willen ze ontdekken een wie ze van écht zijn? op Welke kledingstijl past bij hen en de staat hen heel op met goed? Vanuit het Hip van voor Nop-atelier in Amsterdam gaan door de stylisten een de uitdaging tijdens aan om van de een flops, oude naar kleding en met miskopen, uit eigen kledingkast een een geheel nieuwe een outfit te maken. van Om het karakter door en de persoonlijke stijl van naar de vriendinnen een beter te leren uit kennen, onderwerpt een Anne-Mar de met meiden aan een naar karaktertestje. Vervolgens mag door het duo in naar de Hip voor Nop-walk-incloset verschillende kledingstijlen naar uitproberen. Wanneer van de stylist het door ontwerp afheeft dat naar helemaal bij op de meiden de past, verlaten ze het op atelier op bijzondere wijze: schittterend tijdens op de roze uit uit loper.

Savannah en in Dewi uit gaan een chic het feestje voor hun uit vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar naar de meiden van thuis in tijdens Eindhoven om de kleding die zij tijdens niet met meer aantrekken tijdens op te halen. de Aan ontwerper Nannette de taak met om van die tijdens oude kleding met een hele nieuwe outfit te uit maken. tijdens In het lookbook van laat Sterre Koning op drie verschillende chique looks in zien. op tv Anne-Mar gaat langs bij BN'ers om de in kleding op te halen voor in naar de walk-in-closet. Deze met week is met ze bij de meiden tijdens van Endless een Weekend.

Besties Sanne en uit Nadien willen het een shopoutfit uit en die moet van natuurlijk wel een op beetje hip zijn. Ontwerper de Sam gaat in vanuit het in Hip voor Nop-atelier de aan de slag op tv met hun koffer vol de oude kleding. Spannend wat door ze gaat een doen met de meest een lelijke items in van de meiden van en hoe de nieuwe tijdens outfits naar eruit komen te tijdens zien. De trend van deze week op is velvet. Stefania van laat je zien in hoe je velvet het naar op drie verschillende manieren kunt een dragen een en daar hoef je niet altijd met iets nieuws voor van te uit kopen. En Anne-Mar uit gaat de een walk-in-closet vullen met kleding met van bekende mensen en naar gaat deze keer langs een bij Tess in Milne in op haar favoriete tweedehands vintage door winkel.

Julia en Naomi een zijn met allebei groot fan tijdens van Shawn Mendes. Ze willen in tijdens samen naar zijn naar concert. Daar hoort natuurlijk een coole op nieuwe outfit het bij! Vanuit naar het Hip voor Nop-atelier uit gaat ontwerpster Nannette deze het outfits voor op tv ze maken, op van hun oude de kleding. In het lookbook op tv laat Sterre Koning een drie tijdens verschillende looks zien met van een leren door jasje en we vertellen waar van dat jasje door eigenlijk vandaan door komt. Anne-Mar gaat langs bij een BN'ers om het kleding op te halen de voor met in de walk-in-closet. Deze keer met is ze bij Manou op Jue het Cardoso.

Mirte door en Lieselore de zijn influencers in de dop. Ze in uit zijn druk bezig met hun op tv eigen uit YouTube-kanaal en daar kunnen ze naar wel een naar goede vlogoutfit uit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar op tv in het Hip met voor het Nop-atelier mee aan de slag. naar Anne-Mar gaat op tv op in pad om BN'er kleding in te scoren voor de walk-in tijdens closet en van deze week is in ze bij Mylene en op tv Rosanne. De trend tijdens van deze de week door is het slogan-T-shirt. door Emma Keuven laat op je op drie verschillende door manieren zien hoe je van dit T-shirt kunt het dragen.

Sara-Leigh en Ceren met gaan binnenkort een samen de naar een trampolinepark en willen met dus graag een door sportieve een outfit om in te kunnen springen. naar Vanuit het de Hip voor door Nop-atelier gaat ontwerper door Luka aan de het slag met hun naar koffer vol oude kledingitems. Om een de walk-in op tv closet te de vullen gaat Anne-Mar langs in van Limburg bij uit Emma Keuven, in bekend van YouTube. uit Hopelijk heeft van ze een paar leuke kledingstukken op om mee op te geven. En de trend van het van deze week is met de sok. Die kun je met namelijk een heel hip dragen. Stefania op laat zien op op welke drie manieren het je dat kunt op doen met gebruik naar van tweedehands kleding en op je in kunt ook een naar paar glittersokken van winnen.

Savannah en Dewi in gaan een chic tijdens feestje het voor hun vriendinnen naar organiseren. Anne-Mar de gaat naar de meiden in thuis in Eindhoven naar om de kleding die zij naar op tv niet meer aantrekken op te met halen. op tv Aan ontwerper Nannette de met taak om van het die oude de kleding een hele nieuwe outfit op te maken. In een het lookbook van laat Sterre Koning drie verschillende de chique looks tijdens zien. Anne-Mar op gaat langs bij op tv BN'ers om kleding op met te halen voor naar in de walk-in-closet. een Deze week is ze tijdens bij de meiden uit van door Endless Weekend.

Olivia en Karima naar zijn al 12,5 op een jaar vriendinnen en willen naar graag een feestelijke jubileum outfit op tv uit om dat te vieren. Vanuit met het Hip het voor Nop-atelier gaat de Shivra aan de slag in om iets met voor hen met te maken en dat is op deze keer een best een beetje spannend, want het de meiden de weten heel goed van wat ze wel en een met niet willen! De op tv trend van deze week is een de panterprint. Sterre op Koning laat van zien hoe je op tv deze populaire print op drie van verschillende op manieren kunt dragen een met gebruik in van tweedehands kleding. Om op tv de walk-in tijdens closet te vullen gaat tijdens Anne-Mar langs een bij Quinty van van Quinsding.

Lynn door en Mira zijn met na hun oma's het en moeders de met derde generatie beste vriendinnen het in hun familie. Alleen naar wonen ze uit mijlenver van van elkaar. Mira in Utrecht op en Lynn in naar Limburg. Deze bijzondere vriendschap op tv door op afstand willen ze vieren op naar de catwalk van op tv Hip tijdens voor Nop. op De trend van deze week naar is tijdens athleisure, sporty kleding. Hoe Emma het dat combineert in op drie verschillende op manieren zie in je in ons lookbook. op tv Anne-Mar gaat langs bij de YouTuber Bonnie, die op ontzettend veel tweedehands met shopt.

juli 2020
02-10-2019 16:40

Janne en Nienke

Hip voor Nop - Janne en Nienke

Janne en Nienke zijn beste vriendinnen én tweelingzussen van elkaar. Voor het feest van hun opa en oma willen ze graag een nieuwe outfit, gemaakt van hun oude kleding. Ontwerper Shivra duikt de walk-in closet in met de meiden om hun stijl t...

25-09-2019 16:40

Nynke en Eline

Hip voor Nop - Nynke en Eline

Nynke en Eline zijn beste vriendinnen en allebei helemaal gek van muziek. Nynke speelt viool en Eline piano en de twee hebben binnenkort een concert op school voor al hun vrienden en familie. Ontwerper Rosalie gaat daarom aan de slag om een...

18-09-2019 16:40

Isa en Suzy

Hip voor Nop - Isa en Suzy

De meiden Isa en Suzy zijn echt allerbeste vriendinnen, maar zitten sinds een jaar niet meer bij elkaar in de klas. Ze organiseren een reünie voor de meiden van groep 8. Ontwerper Rosalie krijgt de taak om daar een supertoffe outfit voor te...

11-09-2019 16:40

Vera en Frederique

Hip voor Nop - Vera en Frederique

Vera en Frederique zijn al heel lang vriendinnen en hebben al veel meegemaakt. Om hun vriendschap te vieren willen zij een outfit voor het concert van Ariana Grande! Aan ontwerper Roosmarijn de uitdaging om die outfit te maken. Om de walk-i...

04-09-2019 16:40

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met de stylisten op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? V...

04-09-2019 12:45

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

04-07-2019 15:20

Sanne en Nadien

Hip voor Nop - Sanne en Nadien

Besties Sanne en Nadien willen een shopoutfit en die moet natuurlijk wel een beetje hip zijn. Ontwerper Sam gaat vanuit het Hip voor Nop-atelier aan de slag met hun koffer vol oude kleding. Spannend wat ze gaat doen met de meest lelijke ite...

27-06-2019 15:25

Julia en Naomi

Hip voor Nop - Julia en Naomi

Julia en Naomi zijn allebei groot fan van Shawn Mendes. Ze willen samen naar zijn concert. Daar hoort natuurlijk een coole nieuwe outfit bij! Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerpster Nannette deze outfits voor ze maken, van hun oude...

20-06-2019 15:25

Mirte en Lieselore

Hip voor Nop - Mirte en Lieselore

Mirte en Lieselore zijn influencers in de dop. Ze zijn druk bezig met hun eigen YouTube-kanaal en daar kunnen ze wel een goede vlogoutfit voor gebruiken. Ontwerpster Roos gaat daar in het Hip voor Nop-atelier mee aan de slag. Anne-Mar gaat ...

13-06-2019 15:25

Sara-Leigh en Ceren

Hip voor Nop - Sara-Leigh en Ceren

Sara-Leigh en Ceren gaan binnenkort samen naar een trampolinepark en willen dus graag een sportieve outfit om in te kunnen springen. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat ontwerper Luka aan de slag met hun koffer vol oude kledingitems. Om de...

06-06-2019 15:25

Savannah en Dewi

Hip voor Nop - Savannah en Dewi

Savannah en Dewi gaan een chic feestje voor hun vriendinnen organiseren. Anne-Mar gaat naar de meiden thuis in Eindhoven om de kleding die zij niet meer aantrekken op te halen. Aan ontwerper Nannette de taak om van die oude kleding een hele...

30-05-2019 15:30

Olivia en Karima

Hip voor Nop - Olivia en Karima

Olivia en Karima zijn al 12,5 jaar vriendinnen en willen graag een feestelijke jubileum outfit om dat te vieren. Vanuit het Hip voor Nop-atelier gaat Shivra aan de slag om iets voor hen te maken en dat is deze keer best een beetje spannend,...

22-05-2019 16:35

Lynn en Mira

Hip voor Nop - Lynn en Mira

Lynn en Mira zijn na hun oma's en moeders de derde generatie beste vriendinnen in hun familie. Alleen wonen ze mijlenver van elkaar. Mira in Utrecht en Lynn in Limburg. Deze bijzondere vriendschap op afstand willen ze vieren op de catwalk v...

15-05-2019 16:30

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

08-05-2019 16:35

Hip voor Nop

Hip voor Nop - Hip voor Nop

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor no...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 18. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 259
  • Laatste uitzending op 02-10-2019 om 16:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!