Programma gemist?

Anne-Mar door gaat samen met stylist Odair naar op op zoek naar de kledingstijl door van beste op tv vriendinnen Anniek en uit Marinda. Willen zij de huidige op het modetrends blijven volgen of willen ze met ontdekken wie ze naar echt zijn? Welke op kledingstijl past bij de hen uit en staat hun heel het goed? naar Vanuit het Hip voor Nop-atelier op in Amsterdam door gaat Odair de uitdaging de aan met om als vanouds van de flops met - in oude kleding met en miskopen - uit de eigen kledingkast op tv een geheel nieuwe outfit te van maken. Verder heeft tijdens onze Hip voor van Nop-vlogster Kirsten weer een het hele een leuke DIY en kijkt Anne-Mar door samen met met Dilan Yurdakul op (actrice, o.a. Aysen door in GTST) naar jeugdfoto's. Welke op tv modemissers heeft uit zij vroeger het gemaakt?

Met stylist Odair in gaat Anne-Mar met op een zoek naar de door kledingstijl van beste vriendinnen Lise het en Elise. naar Willen zij de met huidige modetrends blijven op tv volgen of willen op ze ontdekken wie ze tijdens echt zijn? op tv Welke kledingstijl naar past bij hen en staat hun het heel goed? een Vanuit het Hip in voor Nop-atelier in Amsterdam van een gaat Odair de uit uitdaging aan om op als vanouds van met de flops - oude kleding met en door miskopen - uit eigen kledingkast naar een geheel nieuwe door outfit te tijdens maken. Verder laat onze Hip in naar voor Nop-vlogster Kirsten zien hoe je op tv een mooi sieraad op voor door je haar maakt en op tv kijkt het Anne-Mar samen met Youtuber Furtjuh van (Rutger Vink) een naar jeugdfoto's. Welke in modemissers heeft hij vroeger in gemaakt?

Anne-Mar gaat op samen het met stylist Sanne op zoek de naar de kledingstijl in van beste vriendinnen Roos een en Sarah. uit Willen zij de uit huidige modetrends in blijven volgen of willen ze van ontdekken wie op tv ze echt zijn? de Welke kledingstijl past bij op tv tijdens hun en staat hen heel een goed? Vanuit op tv het Hip voor Nop-atelier in uit Amsterdam naar gaat Sanne de uitdaging door aan om als uit vanouds van de flops, tijdens oude kleding en tijdens miskopen, uit eigen van kledingkast een geheel de naar nieuwe outfit te maken. Verder laat naar onze Hip voor naar Nop-vlogster Kirsten op zien hoe je een uit op linnen tas kunt versieren en met kijkt Anne-Mar samen met van de hockeyster Maartje Paumen naar naar jeugdfoto's. Welke modemissers heeft zij tijdens op gemaakt vroeger?

Anne-Mar gaat tijdens samen naar met stylist Kim op de zoek naar de kledingstijl van uit beste vriendinnen uit Julie een en Lena. Willen zij naar de huidige modetrends blijven volgen op tv of willen op tv ze ontdekken wie naar ze écht met zijn? Welke een kledingstijl past bij een hen en staat door hen heel goed? Vanuit het in Hip uit voor Nop-atelier in Amsterdam tijdens gaat Kim de uitdaging aan het op om als vanouds van de de flops, oude kleding en door miskopen, uit eigen op kledingkast een geheel een nieuwe outfit te tijdens maken. Verder heeft op onze Hip met voor uit Nop-vlogster Kirsten weer tijdens een hele leuke DIY, en in kijkt Anne-Mar samen met een Welmoed Sijtsma in (presentator NOS Jeugdjournaal) in naar haar de jeugdfoto'. Welke modemissers naar heeft zij door gemaakt vroeger?

Anne-Mar gaat naar samen met stylist de Sanne met op zoek naar de kledingstijl van van beste vriendinnen de Emma en Noah. Anne-Mar de gaat samen met naar stylist Sanne op in zoek naar de de kledingstijl van beste tijdens het vriendinnen Emma en Noah. van Willen zij de uit huidige modetrends blijven volgen of tijdens willen op ze ontdekken wie ze écht uit zijn? Welke tijdens kledingstijl past bij hen in het en staat hen heel goed? Vanuit met het de Hip voor Nop-atelier door in Amsterdam op tv gaat Sanne de uitdaging aan om in het als vanouds van de flops, oude tijdens kleding en de miskopen, uit eigen uit kledingkast een geheel nieuwe in outfit te met maken. Verder heeft met onze Hip voor naar Nop-vlogster Kirsten met weer een hele tijdens leuke DIY, in en kijkt Anne-Mar samen op met met Dylan Haegens (bekend door in van zijn eigen Youtube-kanaal, in meer dan op 1 miljoen volgers) in naar jeugdfoto's. Welke modemissers heeft hij een gemaakt op vroeger?

Anne-Mar gaat samen op tv een met stylist Sanne, het op zoek naar de kledingstijl van uit beste vriendinnen Celine het en Claire. door Anne-Mar gaat samen met door stylist Sanne, op tv op door zoek naar de kledingstijl door van beste vriendinnen Celine en op met Claire. Willen zij de huidige op tv modetrends blijven volgen of uit willen ze met ontdekken wie ze door écht zijn? Welke een kledingstijl past bij in hen en op tv staat hun heel op tv goed? Vanuit het naar Hip voor Nop-atelier een in Amsterdam gaat op Sanne de uitdaging aan om een als vanouds uit van de uit flops - oude kleding en uit miskopen - uit het eigen door kledingkast een geheel het nieuwe outfit te maken. Verder uit laat op onze Hip voor Nop-vlogster Kirsten op uit zien hoe je tijdens een oud T-shirt met op tv slechts een uit schaar weer helemaal nieuw met kan maken, en in kijkt Anne-Mar samen de met actrice Priscilla Knetemann (SpangaS) tijdens naar jeugdfoto's. tijdens Welke door modemissers heeft zij naar vroeger gemaakt?

Anne-Mar naar gaat samen met stylist Nannette, de tijdens op zoek naar het de kledingstijl van beste vriendinnen Maewill naar en Wynona. van Anne-Mar tijdens gaat samen met een stylist Nannette, op zoek naar de naar tijdens kledingstijl van beste vriendinnen Maewill tijdens en van Wynona. Willen zij de huidige modetrends in met blijven volgen of willen ze het ontdekken wie naar ze écht zijn? uit Welke kledingstijl past bij tijdens hen naar en staat hen heel goed? het Vanuit op het Hip voor Nop-atelier van in Amsterdam gaat Nannette met de uitdaging door aan om als vanouds van uit de flops, door oude kleding en miskopen, op uit eigen tijdens kledingkast een door geheel nieuwe outfit op tv te maken. Verder het laat onze van Hip voor Nop-vlogster met Kirsten zien hoe je zelf het heel makkelijk van leuke wanten kunt maken tijdens van op tv een oude trui en op tv kijkt Anne-Mar samen met door actrice tijdens Barbara Sloesen (GTST, Onze Jongens) op naar jeugdfoto's. Welke uit modemissers heeft zij op tv gemaakt tijdens vroeger?

Anne-Mar gaat samen in met uit stylist Nannette op zoek het naar uit de kledingstijl van de beste vriendinnen Lynn met en Merel. Anne-Mar gaat door samen met stylist Nannette op tv op zoek door naar de kledingstijl het van beste vriendinnen Lynn en naar Merel. Willen het zij de huidige modetrends op tv het blijven volgen of willen naar ze ontdekken wie ze écht een zijn? Welke kledingstijl in past op bij hen en staat hen op uit heel goed? Vanuit het Hip voor een Nop-atelier van in Amsterdam gaat de Nannette de uitdaging met aan om uit als vanouds van een de flops - oude kleding en de miskopen - het uit eigen kledingkast in een geheel nieuwe outfit van uit te maken. Verder tijdens heeft onze Hip voor met Nop-vlogster Kirsten weer de een hele leuke DIY, naar en kijkt van Anne-Mar samen met Dionne Slagter op door (Youtube OnneDi) naar jeugdfoto's. Welke modemissers tijdens in heeft zij gemaakt een vroeger?

Anne-Mar met gaat samen een met stylist Nannette tijdens op zoek naar de kledingstijl op van beste van vriendinnen Tess en naar Isa. Anne-Mar gaat met samen met stylist Nannette een op zoek naar naar de kledingstijl naar van beste vriendinnen met Tess en de Isa. Willen zij de huidige de modetrends blijven volgen of naar willen op tv ze ontdekken wie ze écht in tijdens zijn? Welke kledingstijl past bij hen het en een staat hen heel goed? van Vanuit het naar Hip voor Nop-atelier in met Amsterdam gaat Nannette op tv de uitdaging tijdens aan om als door vanouds van door de flops - door oude kleding en met miskopen - uit eigen naar kledingkast een tijdens geheel nieuwe outfit te van maken. Verder met heeft onze Hip voor Nop-vlogster Kirsten in weer een hele door leuke met DIY, en kijkt Anne-Mar samen een met Belle tijdens Zimmerman een (Brugklas) naar jeugdfoto's. in Welke modemissers heeft hij gemaakt het vroeger?

Anne-Mar gaat naar samen met stylist op Paul op zoek naar de de met kledingstijl van beste vriendinnen Chloë door en naar Cynthia. Anne-Mar gaat samen op met op stylist Paul op zoek naar de een kledingstijl van beste het vriendinnen Chloë naar en Cynthia. Willen naar zij de huidige modetrends van blijven volgen tijdens of door willen ze ontdekken met wie ze écht van zijn? Welke kledingstijl past bij hen de en staat hen op tv een heel goed? Vanuit het Hip voor naar Nop-atelier de in Amsterdam gaat Paul met de uitdaging in aan om het als vanouds van de naar flops, oude kleding en uit miskopen, uit eigen tijdens kledingkast van een geheel nieuwe op tv outfit te maken. Verder de heeft onze Hip het voor Nop-vlogster Kirsten tijdens weer een hele de leuke DIY, en in kijkt Anne-Mar met samen met Bart Meijer (presentator o.a. de Het Klokhuis, het Beste Vrienden Quiz) naar op jeugdfoto's. Welke modemissers in het heeft hij gemaakt naar vroeger?

Anne-Mar gaat door samen met uit stylist Kim op zoek op naar de kledingstijl door van beste vriendinnen tijdens Mary-Grace van en Michella. Anne-Mar gaat samen uit met in stylist Kim op door zoek naar de kledingstijl uit van beste van vriendinnen Mary-Grace en Michella. door Willen zij de met huidige modetrends blijven volgen of het willen ze van ontdekken wie met ze écht zijn? Welke van kledingstijl past een bij hen en staat uit hen heel goed? Vanuit op tv op tv het Hip voor Nop-atelier in Amsterdam de tijdens gaat Kim de uitdaging aan uit om met als vanouds van van de flops, oude naar kleding en miskopen, in uit eigen kledingkast een naar geheel nieuwe een outfit te maken. Verder door heeft onze door Hip voor Nop-vlogster Kirsten weer naar een een hele leuke DIY, de en kijkt Anne-Mar met samen met Klaas van op Kruistum (presentator op Zapp) naar jeugdfoto's. Welke modemissers heeft op hij gemaakt een vroeger?

Anne-Mar gaat tijdens samen met de stylist Kim op een zoek naar de kledingstijl op tv van beste vriendinnen Julie een en Lena. naar Anne-Mar gaat samen met naar uit stylist Kim op zoek naar van de kledingstijl van tijdens beste vriendinnen het Julie en Lena. Willen van zij de uit huidige modetrends blijven volgen of tijdens willen ze ontdekken naar wie op tv ze écht zijn? Welke de kledingstijl door past bij hen en staat hen met heel tijdens goed? Vanuit het Hip voor uit Nop-atelier in van Amsterdam gaat Kim een de uitdaging van aan om als vanouds van een de van flops, oude kleding en miskopen, tijdens met uit eigen kledingkast tijdens een geheel nieuwe outfit te maken. van het Verder heeft onze Hip voor Nop-vlogster op tv op tv Kirsten weer een op hele leuke DIY, op tv en kijkt Anne-Mar samen met op Welmoed Sijtsma een (presentator NOS op tv Jeugdjournaal) naar jeugdfoto's. met Welke modemissers heeft zij gemaakt in vroeger?

Anne-Mar gaat uit samen met stylist Sanne naar op zoek met naar de kledingstijl in van in beste vriendinnen Evi een en Lieke. Anne-Mar gaat samen tijdens met stylist door Sanne op zoek in naar de kledingstijl van beste in een vriendinnen Evi en Lieke. Willen het zij de huidige modetrends tijdens blijven volgen van of willen in ze ontdekken naar wie ze écht zijn? een Welke kledingstijl past bij hen van en staat hen een op tv heel goed? Vanuit het Hip op voor in Nop-atelier in Amsterdam gaat Sanne op de uitdaging aan de om als vanouds van een de op tv flops, oude kleding op en miskopen, uit de eigen kledingkast uit een geheel nieuwe outfit te uit maken. Verder een heeft onze Hip voor in Nop-vlogster naar Kirsten weer een hele met leuke DIY, in en kijkt Anne-Mar samen met Maan een tijdens (zangeres, The Voice of van Holland) naar jeugdfoto's. naar Welke modemissers heeft door zij gemaakt in vroeger?

Anne-Mar gaat samen met met stylist Nannette een op zoek naar op de kledingstijl van tijdens beste vriendinnen Charlie de op en Maartje. Anne-Mar gaat tijdens samen met op stylist Nannette op een zoek naar de kledingstijl het van beste vriendinnen Charlie en naar een Maartje. Willen zij op de huidige modetrends blijven een volgen of willen ze met ontdekken wie ze op écht zijn? Welke tijdens kledingstijl past bij in hen en staat door hen heel goed? Vanuit in het Hip voor naar in Nop-atelier in Amsterdam tijdens gaat Nannette de uitdaging aan door om als vanouds in van de flops in - oude kleding met en miskopen - uit de eigen kledingkast een het geheel nieuwe outfit de te maken. Verder met heeft onze op tv Hip voor Nop-vlogster Kirsten het het weer een hele leuke DIY, en naar kijkt naar Anne-Mar samen met met Stijn Fransen tijdens (actrice, GTST, SpangaS) naar jeugdfoto's. tijdens Welke modemissers heeft op zij de gemaakt vroeger?

Anne-Mar gaat het samen het met stylist Nannette op zoek naar van de kledingstijl naar van beste vriendinnen op tv Jill en Merel. naar Welke kledingstijl past naar bij hen en uit staat door hen heel goed? Anne-Mar gaat samen een met door stylist Nannette op zoek uit naar de kledingstijl van het beste vriendinnen van Jill en Merel. een Willen zij de huidige de modetrends blijven volgen met door of willen ze ontdekken wie uit ze echt uit zijn? Welke van kledingstijl past bij hen het en staat hen op heel goed? Vanuit het het Hip in voor Nop-atelier in Amsterdam gaat Nannette op de met uitdaging aan om een als vanouds van de de flops - van oude kleding en miskopen - uit naar uit eigen kledingkast een de geheel nieuwe outfit te naar maken. Verder heeft uit onze Hip op voor Nop-vlogster Kirsten in weer een hele leuke in DIY, en kijkt Anne-Mar met door samen met rapper op Yes-R naar jeugdfoto's. Welke met modemissers heeft hij gemaakt tijdens vroeger?

september 2017
20-09-2017 16:55

Anniek en Marinda

Hip voor Nop - Anniek en Marinda

Anne-Mar gaat samen met stylist Odair op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Anniek en Marinda. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze echt zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hu...

13-09-2017 17:35

Lise en Elise

Hip voor Nop - Lise en Elise

Met stylist Odair gaat Anne-Mar op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Lise en Elise. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze echt zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hun heel goe...

06-09-2017 17:35

Roos en Sarah

Hip voor Nop - Roos en Sarah

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Roos en Sarah. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze echt zijn? Welke kledingstijl past bij hun en staat hen he...

06-07-2017 17:30

Julie en Lena

Hip voor Nop - Julie en Lena

Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Julie en Lena. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel...

29-06-2017 17:35

Emma en Noah

Hip voor Nop - Emma en Noah

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Emma en Noah. Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Emma en Noah. Willen zij de huidige modetrends b...

25-06-2017 12:55

Celine en Claire

Hip voor Nop - Celine en Claire

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Celine en Claire. Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Celine en Claire. Willen zij de huidige mo...

25-06-2017 11:55

Maewill en Wynona

Hip voor Nop - Maewill en Wynona

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Maewill en Wynona. Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Maewill en Wynona. Willen zij de hu...

25-06-2017 11:30

Lynn en Merel

Hip voor Nop - Lynn en Merel

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Lynn en Merel. Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Lynn en Merel. Willen zij de huidige mode...

24-06-2017 13:00

Tess en Isa

Hip voor Nop - Tess en Isa

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Tess en Isa. Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Tess en Isa. Willen zij de huidige modetren...

24-06-2017 12:35

Chloë en Cynthia

Hip voor Nop - Chloë en Cynthia

Anne-Mar gaat samen met stylist Paul op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Chloë en Cynthia. Anne-Mar gaat samen met stylist Paul op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Chloë en Cynthia. Willen zij de huidige modetr...

24-06-2017 11:35

Mary-Grace en Michella

Hip voor Nop - Mary-Grace en Michella

Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Mary-Grace en Michella. Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Mary-Grace en Michella. Willen zij de huid...

24-06-2017 11:10

Julie en Lena

Hip voor Nop - Julie en Lena

Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Julie en Lena. Anne-Mar gaat samen met stylist Kim op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Julie en Lena. Willen zij de huidige modetrends bli...

22-06-2017 17:35

Evi en Lieke

Hip voor Nop - Evi en Lieke

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Evi en Lieke. Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Evi en Lieke. Willen zij de huidige modetrends b...

15-06-2017 17:35

Charlie en Maartje

Hip voor Nop - Charlie en Maartje

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Charlie en Maartje. Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Charlie en Maartje. Willen zij de hu...

08-06-2017 17:35

Jill en Merel

Hip voor Nop - Jill en Merel

Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Jill en Merel. Welke kledingstijl past bij hen en staat hen heel goed? Anne-Mar gaat samen met stylist Nannette op zoek naar de kledingstijl van bes...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 10. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hip voor Nop gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hip voor Nop de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hip voor Nop bij Hip voor Nop liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hip voor Nop. Heb je een uitzending van Hip voor Nop gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hip voor Nop gemist

In het duurzame kinderprogramma 'Hip voor Nop' helpt presentatrice Anne-Mar samen met bekende sterrenstylisten twee vriendinnen aan een compleet nieuwe look. Er is daarbij één uitdaging: ze moeten er helemaal nieuw uitzien, maar wel voor nop. Met hulp van presentatrice Anne-Mar selecteren de vriendinnen - meisjes tussen 13 en 15 jaar - kleren uit hun eigen garderobe, maar ook de kledingkasten van vrienden of familie zijn niet veilig. De meiden gaan vervolgens creatief aan de slag om de juiste look te creëren. De climax is een heus catwalkmoment voor vrienden en vriendinnen.

Uitzending gemist van Hip voor Nop? Hier kun je alle uitzendingen van Hip voor Nop kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 144
  • Laatste uitzending op 20-09-2017 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord