Programma gemist?
augustus 2021
23-02-2014 19:30

Aflevering 1

Gigantisch grote huisdieren - Aflevering 1

Voor sommige huisdiereigenaren geldt, hoe groter hoe beter. Bereid je voor om honden van twee meter en kolossale konijnen te ontmoeten. In deze documentaire worden de grootste huisdieren op aarde onthuld. Onze reis start in het Verenigd Kon...

Gigantisch grote huisdieren gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gigantisch grote huisdieren de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gigantisch grote huisdieren bij Gigantisch grote huisdieren liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gigantisch grote huisdieren. Heb je een uitzending van Gigantisch grote huisdieren gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gigantisch grote huisdieren gemist

Voor sommige huisdiereigenaren geldt, hoe groter hoe beter. Bereid je voor om honden van twee meter en kolossale konijnen te ontmoeten. In deze documentaire worden de grootste huisdieren op aarde onthuld. Onze reis start in het Verenigd Koninkrijk met een mededinger naar de prijs van grootste hond ter wereld. Hij moet wel heel groot zijn om de huidige kampioen te verslaan, Giant George. Hij heeft de gigantische hoogte van 110 centimeter van poot tot schouder. Als je denkt dat dat groot is, dan heb je Ronald's bizon nog niet ontmoet. Hij wordt gehouden als huisdier in Texas en mag vrij in het huis rondlopen. Terug in het Verenigd Koninkrijk ontmoeten we reptielfanaat Nicki en haar nieuwe Birmese Python. Ze heeft hem recent gered van een vorige eigenaar die haar te groot en gevaarlijk vond.

Uitzending gemist van Gigantisch grote huisdieren? Hier kun je alle uitzendingen van Gigantisch grote huisdieren kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-02-2014 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!