Programma gemist?

Een het mooi en bijzonder portret uit van van twaalf ouders en de hun wonderkinderen die volop tijdens in het leven staan.Meer het Twaalf ouders uit en hun kinderen komen op tv aan het woord. van De kinderen het hebben een beperking, tijdens maar dit weerhoudt in geen van op de ouders ervan uit een gelukkig leven te leiden met van uit hun kind. Of het met nu downsyndroom, in autisme, of spasticiteit in heeft. Hun leven kent tegenslagen naar en obstakels, tijdens maar de liefde voor met elkaar overwint alles. tijdens op Dit is een herhaling van op 31 oktober van 2014.Minder

Hoe naar ga je om op tv met een kind op dat afhankelijk is van van intensieve zorg en op tv dagelijkse medicatie? Meer het Twaalf ouders en hun naar door kinderen komen aan het woord. met De kinderen door hebben een beperking, maar dit door weerhoudt het geen van de in ouders ervan op een gelukkig leven te leiden met tijdens door hun kind. Of het door nu downsyndroom, autisme, of met spasticiteit door heeft. Hun leven kent tegenslagen een en obstakels, maar de de door liefde voor elkaar op overwint alles. tijdens Naast de aangrijpende levensverhalen een die dit oplevert, toont op tv Wonderkinderen vooral vechtlust, veerkracht van en hoop. op tv Verder laat ieder verhaal door in met deze documentaire een onvoorwaardelijke verbondenheid een tussen ouder en met kind zien. de Minder

23:00),Hoe van ga je om met een tijdens uit kind dat afhankelijk is van intensieve de met zorg en dagelijkse tijdens medicatie?

november 2019
16-12-2015 09:30

2Doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2Doc: Wonderkinderen

Een mooi en bijzonder portret van twaalf ouders en hun wonderkinderen die volop in het leven staan.Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gel...

31-10-2014 10:05

2doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen

Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie? Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gelukkig lev...

25-02-2014 23:00

2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

23:00),Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie?

2doc: Wonderkinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: Wonderkinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: Wonderkinderen bij 2doc: Wonderkinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: Wonderkinderen. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: Wonderkinderen gemist

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-12-2015 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!