Programma gemist?

Een mooi een en bijzonder door portret van een twaalf ouders en hun het wonderkinderen die uit volop in het leven van staan.Meer Twaalf ouders en door hun kinderen komen in aan het de woord. De kinderen hebben uit een beperking, maar dit naar met weerhoudt geen van de ouders het ervan een een gelukkig leven te uit leiden met hun kind. Of in een het nu downsyndroom, op autisme, of spasticiteit heeft. in Hun leven kent in tegenslagen en obstakels, maar de het liefde het voor elkaar overwint alles. een Dit is een op herhaling van in 31 oktober op 2014.Minder

Hoe ga je op om met naar een kind dat uit afhankelijk is van van intensieve uit zorg en dagelijkse medicatie? Meer in Twaalf ouders op tv en hun kinderen komen op aan het woord. De de tijdens kinderen hebben een beperking, maar dit op tv weerhoudt van geen van de ouders ervan op tv een gelukkig leven van te leiden met de hun kind. Of van het nu downsyndroom, het autisme, of naar spasticiteit heeft. het Hun leven in kent tegenslagen en tijdens obstakels, maar de naar liefde voor elkaar overwint alles. in Naast de in aangrijpende levensverhalen die tijdens dit oplevert, door toont Wonderkinderen vooral uit vechtlust, veerkracht en tijdens hoop. Verder tijdens laat ieder verhaal in deze documentaire met een onvoorwaardelijke naar verbondenheid een tussen ouder en kind zien. naar Minder

23:00),Hoe het ga je om met van een een kind dat afhankelijk is van intensieve met zorg tijdens en dagelijkse door medicatie?

mei 2021
16-12-2015 09:30

2Doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2Doc: Wonderkinderen

Een mooi en bijzonder portret van twaalf ouders en hun wonderkinderen die volop in het leven staan.Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gel...

31-10-2014 10:05

2doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen

Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie? Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gelukkig lev...

25-02-2014 23:00

2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

23:00),Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie?

2doc: Wonderkinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: Wonderkinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: Wonderkinderen bij 2doc: Wonderkinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: Wonderkinderen. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: Wonderkinderen gemist

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-12-2015 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!