Programma gemist?

Een mooi en van in bijzonder portret van twaalf ouders in en hun wonderkinderen naar die volop een in het tijdens leven staan.Meer Twaalf ouders door en hun kinderen komen aan met het het woord. De tijdens kinderen hebben een beperking, maar dit uit tijdens weerhoudt geen van van de ouders ervan een gelukkig tijdens leven tijdens te leiden met hun kind. door Of het de nu downsyndroom, autisme, met of spasticiteit heeft. van Hun leven kent tegenslagen en in tijdens obstakels, maar de liefde voor elkaar op tv het overwint alles. Dit is een naar van herhaling van 31 tijdens oktober 2014.Minder

Hoe de ga je naar om met een kind naar dat afhankelijk is uit van intensieve zorg en dagelijkse in medicatie? tijdens Meer Twaalf ouders en hun een kinderen komen aan een het uit woord. De kinderen hebben van een beperking, door maar dit naar weerhoudt geen van de de ouders ervan een een gelukkig leven te tijdens leiden met hun kind. naar Of het nu downsyndroom, op tv autisme, of op spasticiteit tijdens heeft. Hun leven kent tegenslagen en uit obstakels, op tv maar de liefde uit voor elkaar overwint alles. door Naast de aangrijpende met levensverhalen op tv die dit oplevert, toont van Wonderkinderen vooral het vechtlust, veerkracht en hoop. Verder door laat ieder op verhaal in deze documentaire door een onvoorwaardelijke verbondenheid van tussen in ouder en kind zien. op tv Minder

23:00),Hoe ga van je om met van een het kind dat afhankelijk op tv is van intensieve zorg en dagelijkse op door medicatie?

juni 2020
16-12-2015 09:30

2Doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2Doc: Wonderkinderen

Een mooi en bijzonder portret van twaalf ouders en hun wonderkinderen die volop in het leven staan.Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gel...

31-10-2014 10:05

2doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen

Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie? Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gelukkig lev...

25-02-2014 23:00

2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

23:00),Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie?

2doc: Wonderkinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: Wonderkinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: Wonderkinderen bij 2doc: Wonderkinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: Wonderkinderen. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: Wonderkinderen gemist

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-12-2015 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!