Programma gemist?

Een mooi het en bijzonder uit portret van twaalf ouders met en door hun wonderkinderen die tijdens volop in het leven tijdens staan.Meer Twaalf tijdens ouders en hun kinderen het komen aan het op woord. De kinderen hebben door een beperking, maar dit uit tijdens weerhoudt geen van de de ouders ervan een gelukkig uit leven te leiden tijdens met hun kind. uit Of het nu tijdens downsyndroom, autisme, of spasticiteit op een heeft. Hun leven kent tegenslagen en naar obstakels, het maar de liefde voor door elkaar overwint alles. uit Dit is een de herhaling van met 31 oktober met 2014.Minder

Hoe ga het je tijdens om met een kind dat afhankelijk het een is van intensieve zorg en dagelijkse in medicatie? Meer Twaalf naar ouders en de hun kinderen de komen aan het woord. De op tv kinderen naar hebben een beperking, het maar dit weerhoudt in geen van de ouders een ervan een gelukkig door leven uit te leiden met een hun kind. Of het nu downsyndroom, in autisme, of spasticiteit het heeft. een Hun leven kent tegenslagen in en obstakels, maar de van op liefde voor elkaar overwint alles. op Naast met de aangrijpende met levensverhalen die dit op tv oplevert, toont Wonderkinderen vooral vechtlust, het veerkracht en hoop. Verder een tijdens laat ieder verhaal in deze documentaire de een onvoorwaardelijke verbondenheid op tussen met ouder en kind zien. van Minder

23:00),Hoe ga je het om met een het kind met dat afhankelijk naar is van intensieve zorg en door dagelijkse het medicatie?

september 2021
16-12-2015 09:30

2Doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2Doc: Wonderkinderen

Een mooi en bijzonder portret van twaalf ouders en hun wonderkinderen die volop in het leven staan.Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gel...

31-10-2014 10:05

2doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen

Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie? Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gelukkig lev...

25-02-2014 23:00

2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

23:00),Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie?

2doc: Wonderkinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: Wonderkinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: Wonderkinderen bij 2doc: Wonderkinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: Wonderkinderen. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: Wonderkinderen gemist

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-12-2015 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!