Programma gemist?

Een mooi en de bijzonder portret met van twaalf uit ouders en hun naar wonderkinderen die volop een in het leven staan.Meer tijdens Twaalf met ouders en hun tijdens kinderen komen aan het de woord. De kinderen de hebben een beperking, maar dit het weerhoudt geen op tv van de op ouders ervan een gelukkig leven een te leiden met een hun van kind. Of het nu een downsyndroom, autisme, of tijdens spasticiteit heeft. Hun leven een met kent tegenslagen en obstakels, maar de naar liefde voor elkaar het overwint alles. de van Dit is een herhaling van de 31 oktober uit 2014.Minder

Hoe door ga je om met op tv een kind dat tijdens afhankelijk is van naar intensieve zorg tijdens en dagelijkse medicatie? Meer Twaalf in ouders en hun uit kinderen komen aan met het woord. het De met kinderen hebben een beperking, maar een dit naar weerhoudt geen van op de ouders ervan een naar gelukkig leven te leiden met uit hun kind. Of met het nu downsyndroom, door autisme, van of spasticiteit heeft. in Hun leven kent tegenslagen met en obstakels, op maar de liefde uit voor elkaar overwint alles. op tv Naast de aangrijpende het levensverhalen die dit de oplevert, toont een Wonderkinderen vooral vechtlust, veerkracht door en door hoop. Verder laat ieder verhaal van door in deze documentaire een onvoorwaardelijke door verbondenheid tussen ouder in en kind zien. de Minder

23:00),Hoe de ga je om een met een kind dat het afhankelijk is van naar intensieve zorg door en dagelijkse naar medicatie?

december 2019
16-12-2015 09:30

2Doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2Doc: Wonderkinderen

Een mooi en bijzonder portret van twaalf ouders en hun wonderkinderen die volop in het leven staan.Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gel...

31-10-2014 10:05

2doc: Wonderkinderen

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen

Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie? Meer Twaalf ouders en hun kinderen komen aan het woord. De kinderen hebben een beperking, maar dit weerhoudt geen van de ouders ervan een gelukkig lev...

25-02-2014 23:00

2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

2doc: Wonderkinderen - 2doc: Wonderkinderen (di 25 feb 2014

23:00),Hoe ga je om met een kind dat afhankelijk is van intensieve zorg en dagelijkse medicatie?

2doc: Wonderkinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2doc: Wonderkinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2doc: Wonderkinderen bij 2doc: Wonderkinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2doc: Wonderkinderen. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2doc: Wonderkinderen gemist

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2doc: Wonderkinderen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2doc: Wonderkinderen? Hier kun je alle uitzendingen van 2doc: Wonderkinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 16-12-2015 om 09:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!