Programma gemist?

Aflevering 5 - op tv met In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden een dag uit en nacht klaar voor het dieren in alle soorten en het de maten. Op het naar oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met uit liefde over het zieke paarden, schapen, met pasgeboren kalfjes, honden, naar katten en op konijnen. Op op tv prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis door of gewoon in in de kliniek naar zijn de dierendokters een naar steun en door toeverlaat voor de ongeruste tijdens baasjes. Dierendokter in Sophie is de het hele uit dag op de boerderij door van Teus en naar Karin. Hun op tv koe Bossen 315 op tv heeft tijdens het grazen in per ongeluk iets scherps doorgeslikt in en uit is daar heel beroerd van van. tijdens Sophie is een behandeling gestart maar op het het is zeer de in vraag of die is aangeslagen. een uit Het ziet er niet in goed uit voor op tv Bossen 315. Dierendokter Michiel heeft ook de van een patiënt die iets verkeerds naar gegeten op heeft. Hond Joris van heeft een rare gewoonte: hij eet door vreemde voorwerpen. uit Zo haalde in Michiel al eerder een een Feyenoord sok, op een knuffelbeer met en een batterij uit naar Joris buik.

Aflevering op tv 14 - uit In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag in naar en nacht klaar voor dieren tijdens in alle met soorten en maten. Op uit het oer-Hollandse platteland ontfermen het op tv zij zich met naar liefde over zieke met paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, op tv katten en konijnen. de Op prachtige gelegen boerderijen, de van bij dorpsbewoners thuis of met gewoon in de kliniek zijn het de dierendokters een naar steun en naar toeverlaat voor op de ongeruste baasjes. in Dierendokter Vivian krijgt een de klein van schoothondje met een het groot probleem op de uit behandeltafel. Chiuahua met Dior heeft last op tv van haar tandjes en tijdens eet bijna niet op meer. Dierendokter Kurt is naar op de pensionstal van op tv Saskia. Ze op tv vreest dat haar van paard Mika last heeft door van tijdens hooikoorts.

Aflevering 8 van - In op Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden op dag en van nacht klaar voor dieren in naar op tv alle soorten en naar maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen uit zij zich de met liefde een over zieke naar paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, een honden, katten en konijnen. een Op prachtige gelegen door boerderijen, bij dorpsbewoners thuis tijdens of gewoon in het van de kliniek zijn de dierendokters een tijdens steun en toeverlaat op tv voor de op ongeruste baasjes. Dierendokter naar Ronald naar rukt uit voor een spoedgeval. Op met een de boerderij van Mathé en in Ursula is een koe door in in barensnood. Het ongeboren kalfje het ligt verkeerd. Het met lukt Ronald op uiteindelijk om het kalf op zo te draaien de dat de koe zelf in kan op tv gaan kalven. Maar van net als Ronald door is het naar met zijn volgende patiënt, wordt in hij gebeld dat het naar in toch weer teruggedraaid is. En dan naar wordt het op tv spannend of op het lukt om door het kalfje op tv nog levend op de wereld op te zetten. Dierendokters Bert en op tv Michiel krijgen de poes Bali op de in een operatietafel. Bali moet uit aan haar heup op tv geopereerd worden omdat ze met een ernstig ongeluk met gehad heeft.

Aflevering 7 tijdens - In van Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden tijdens dag en nacht uit klaar voor met dieren in alle soorten en met maten. op tv Op het door oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met met liefde over op zieke paarden, schapen, pasgeboren een kalfjes, uit honden, katten en konijnen. een Op prachtige gelegen het boerderijen, bij dorpsbewoners thuis een of gewoon uit in de met kliniek zijn de dierendokters uit een met steun en toeverlaat voor de ongeruste door baasjes. met Dierendokters Bert en Michiel op tv steriliseren jonge hond op Lola via het drie minuscule gaatjes tijdens in haar buik. De mannen op tv uit hebben deze bijzondere operatietechniek samen ontwikkeld tijdens naar en inmiddels voeren ze meer op dan het 1000 sterilisaties per jaar uit. Dierendokter in Gerrit doet een uit minder dagelijkse operatie. op Op een op typisch Twents het familiebedrijf castreert hij klophengst Twister. de Omdat tijdens één van de ballen van de het paard niet op is ingedaald, is een het een gecompliceerde operatie. door een Maar gelukkig kan Gerrit rekenen het op met de hulp van de hele met familie.

Aflevering met 6 - naar In Dorpsdierendokters staan een no-nonsense vaklieden dag en op nacht klaar voor uit dieren in alle op soorten en maten. Op van het oer-Hollandse op tv platteland ontfermen op zij zich met liefde over zieke een paarden, tijdens schapen, pasgeboren tijdens kalfjes, honden, katten het en konijnen. Op prachtige op gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis een of door gewoon in de kliniek zijn het de dierendokters op een met steun en toeverlaat voor de in ongeruste baasjes. Dierendokter een Vivian is van gespecialiseerd in de de tandheelkunde van op honden, katten en konijnen. Ze de heeft naar al heel wat dierengebitjes de behandeld maar kat het Aristo is op wel een heel bijzondere uit patiënt. Hij eet spruitjes, yoghurt de en aardbeien. Dat op tv klinkt naar misschien gezond, maar met hij houdt er niet een echt een goed gebit op tv naar aan over? Dierendokter Kurt gaat het ook als tandarts aan op tv de slag. van Maar zijn patiënt is naar wel van een slagje groter. Het temperamentvolle paard op met Eyechatcher laat zijn eten uit staan omdat hij kiespijn heeft. een Met de een haakse slijptol door probeert Kurt hem naar daar van af op tv te helpen.

Aflevering 4 door - In Dorpsdierendokters staan met no-nonsense vaklieden de dag en nacht klaar in uit voor dieren in alle soorten en uit maten. met Op het oer-Hollandse platteland ontfermen op tv zij op tv zich met liefde op tv over zieke paarden, tijdens schapen, pasgeboren op kalfjes, honden, katten en naar konijnen. Op het prachtige gelegen boerderijen, bij van dorpsbewoners thuis of gewoon tijdens in de kliniek zijn een uit de dierendokters een steun van en toeverlaat voor een de ongeruste in baasjes. Dierendokter Gerrit de heeft een drukke dag. Dressuurpaard tijdens Candic moet gekeurd worden in voor het de verkoop. Hij controleert puppy?s een in de hondenkennel het van Ria een en op de met gehandicaptenmanege geeft het hij alle in paarden een griepprik. Als hij bijna tijdens zijn van bed in naar wil stappen, belt boer Frederik. de Hij heeft tijdens een dikbil koe uit in barensnood. Het kalf is naar zo groot, dat het Gerrit besluit een het naar met een keizersnede te tijdens halen. Dierendokter Vivian opereert door Duitse dog Boris aan een naar afwijking in in zijn op oog. En op het spreekuur van komt zieke op poes Molly langs. Baasje Linda van vreest dat uit Molly door ongeneeslijk ziek is.

Aflevering 3 - op met In Dorpsdierendokters staan no-nonsense uit vaklieden dag en nacht door klaar op voor dieren in alle soorten en uit maten. Op op tv het oer-Hollandse op tv platteland ontfermen zij op tv zich met liefde over zieke op op paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, de katten door en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, op bij het dorpsbewoners thuis of gewoon in op de kliniek op zijn de van dierendokters een steun van en toeverlaat voor de ongeruste met baasjes. Dierendokter met Gerrit is op tijdens een grote de paardenranch om uit een hele kudde paarden in te het enten. uit In zijn kleine praktijk aan het huis het komt hondje met Binkie langs. Het opgewonden standje met valt de vrouwtjes met lastig en van wordt daarom gecastreerd. Dierendokter Jorrit krijgt uit door een manke kip en met een konijn met longontsteking een op zijn behandeltafel. En naar na het tijdens spreekuur rukt op hij uit voor een naar spoedgeval. Een pasgeboren kalfje op tv kan amper op door zijn in pootjes staan en tijdens het wil niet drinken. Jorrit door haalt alles in uit de de kast om het kalf te in redden maar het door is op de vraag of in dat lukt.

Aflevering 2 - op In van Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag uit en de nacht klaar op tv voor dieren in alle soorten door en maten. Op het het naar oer-Hollandse platteland ontfermen zij op zich met liefde over zieke naar paarden, schapen, pasgeboren een uit kalfjes, honden, katten en konijnen. Op naar prachtige gelegen naar boerderijen, het bij dorpsbewoners thuis uit of gewoon in door de kliniek zijn de dierendokters door een steun en toeverlaat het voor op de ongeruste baasjes. Dierendokter naar Sophie behandelt door een bijzondere koe die verontrustend op hoge koorts heeft. de Koe op Ella is een ?showkoe? en van normaal gesproken wint de ze alle missverkiezingen naar voor koeien. Maar tijdens met nu is de mooie de Ella ziek op en ziet ze er belabberd de uit. Sophie zet het alles op alles om naar Ella weer te door laten op tv stralen op de het koeien-catwalk. Dierendokter Ronald door begint zijn spreekuur met een spoedgeval. op tv Pitbull uit King heeft een ongelukje van gehad en het is zijn hele nagel kwijt. tijdens En in er komt tijdens een vaste klant langs. ?Pechpoes? Saar tijdens naar heeft zich voor de zoveelste keer op lelijk naar bezeerd.

Aflevering 1 het - In Dorpsdierendokters op tv staan no-nonsense uit vaklieden dag en de nacht klaar een voor dieren in alle soorten en de maten. Op met het oer-Hollandse platteland ontfermen in zij zich met van liefde over in zieke paarden, schapen, op tv pasgeboren kalfjes, honden, tijdens katten en konijnen. Op in prachtige gelegen boerderijen, op tv door bij dorpsbewoners thuis of een gewoon in de kliniek op zijn de dierendokters in een het steun en toeverlaat naar voor de ongeruste op baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor op de uit operatie van koe Jansje het weggeroepen op tv voor een spoedgeval. Een op paar boerderijen uit verderop is koe met Mientje in barensnood. Mientjes kalfje het ligt verkeerd?.of krijgt ze met misschien wel twee in kalfjes? Dierendokter Jorrit het behandelt op zijn uit spreekuur een snipverkouden op tv hamster en een jonge een hond een die alle post naar van zijn in baasje heeft opgegeten. Ook gaat de Jorrit de boerderij uit op. Hij door onderzoekt het gepensioneerde een manegepaard Tsaar. Tsaar is het ziek en naar wil niet eten. En op de grote vraag uit is of de het oude naar Tsaar nog een ?paardwaardig? tijdens bestaan leidt.

Aflevering een 15 - In Dorpsdierendokters in staan no-nonsense van vaklieden dag en nacht met klaar naar voor dieren in alle op soorten en uit maten. Op het met oer-Hollandse platteland ontfermen zij op zich met liefde over zieke het paarden, naar schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten op tv en de konijnen. Op van prachtige gelegen boerderijen, bij op dorpsbewoners thuis of tijdens gewoon in de kliniek zijn met de dierendokters een een naar steun en toeverlaat voor op de ongeruste baasjes. Dierendokter met Ronald is de kind aan huis bij op tv dierenvriendin uit Rennie. Rennie vangt alle dieren in met nood op tv op. Van duif tot schaap. een tijdens Het maakt haar niet uit. een Als de dieren haar van nodig hebben, staat op ze uit voor ze klaar. En als het de beestjes een naar dokter nodig hebben, op tv dan komt uit Ronald. In de dierenkliniek van van Bert en Michiel op tv komt konijn naar Bugs langs omdat hij uit een vervelend abces met de heeft.

Aflevering met 13 - In uit Dorpsdierendokters staan op no-nonsense vaklieden dag en uit nacht klaar voor dieren in het een alle soorten en maten. Op tijdens het oer-Hollandse door platteland ontfermen zij een zich met van liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren het kalfjes, honden, in katten in en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, het door bij dorpsbewoners thuis of gewoon in van op tv de kliniek zijn door de dierendokters een steun en tijdens toeverlaat naar voor de ongeruste een baasjes. Dierendokter Ronald ontfermt naar zich over kater Simba die in al een tijdje uit last heeft van de vreemde op kale plekken. Dierendokter Jorrit uit is bij Verona, het oude op tv uit trekpaard van boer Peter. Ze heeft uit last tijdens van een in uierontsteking. Maar als op tv Jorrit haar goed onderzoekt, blijkt op tv er nog in meer aan de door hand.

Aflevering een 12 - een In Dorpsdierendokters staan no-nonsense de vaklieden dag en nacht klaar met voor dieren in door alle met soorten en op maten. Op het naar oer-Hollandse platteland ontfermen tijdens zij zich met uit liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren uit kalfjes, naar honden, katten en konijnen. op Op prachtige gelegen tijdens boerderijen, bij dorpsbewoners thuis met of het gewoon in tijdens de kliniek zijn de dierendokters op een steun en toeverlaat in voor door de ongeruste baasjes. op tv Dierendokter Kurt schiet het een schaap van van boer Bas van te hulp bij naar de moeizame verlossing van haar van lammetjes. En op tv bij dierendokter Vivian een komt hondje Loesje langs met voor haar op tv jaarlijkse APK-keuring.

Aflevering 11 - door In Dorpsdierendokters naar staan no-nonsense op vaklieden dag van en nacht klaar voor op tv dieren in alle soorten en van maten. Op een het oer-Hollandse platteland ontfermen door van zij zich met liefde over door zieke paarden, schapen, uit pasgeboren kalfjes, honden, katten met en op konijnen. Op van prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis een of gewoon een in de kliniek zijn op tv de van dierendokters een steun een en toeverlaat voor de op ongeruste baasjes. Dierendokter van Jorrit is bij de een hele het kudde schapen om te uit kijken of een ze lammetjes gaan op tv krijgen. Dierendokter op tv Gerrit roept de hulp in van tijdens specialisten bij in het van geblesseerde wedstrijdpaard Fernando. met Met röntgenfoto?s wordt uit bekeken hoe ernstig de situatie is. uit En kater op tv Tijger naar komt bij Jorrit op de het spreekuur omdat hij tijdens op het vissen door in het water op is de gevallen.

Aflevering op tv 10 - In op Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden op tv dag en met nacht klaar voor dieren in op alle uit soorten en maten. in Op het oer-Hollandse platteland op ontfermen zij zich een met liefde over het zieke paarden, schapen, pasgeboren door van kalfjes, honden, katten en konijnen. Op naar prachtige de gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis naar of gewoon in door op tv de kliniek zijn in de dierendokters een uit steun en toeverlaat op voor de ongeruste baasjes. naar Dierendokter Kurt is bij naar het tijdens Friese paard Adelheid om naar een echo te op tv maken van haar door ongeboren veulentje. Bij dierendokter Vivian met staat plotseling de uit van dierenambulance op de stoep met een van vreemde een vogel.

Aflevering 9 - het In Dorpsdierendokters staan uit een no-nonsense vaklieden dag en van nacht klaar voor dieren van in uit alle soorten en door maten. Op het uit oer-Hollandse platteland ontfermen het zij zich met een liefde over zieke paarden, schapen, de pasgeboren door kalfjes, honden, katten op en konijnen. Op prachtige gelegen het boerderijen, bij op dorpsbewoners thuis of tijdens gewoon in door de kliniek zijn de de dierendokters een steun het en toeverlaat het voor de ongeruste door baasjes. Poes Muis is op tv bij dierendokter Ronald. Ze is van op tv een nachtje van huis met geweest en ze de wordt wat een dikker. Haar baasjes willen graag weten uit of ze binnenkort op tv een nestje een jonge poesjes een kunnen verwachten. Dierendokter Sophie is op een uit de boerderij om een kalfje door te opereren het aan een van navelbreuk.

april 2021
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!