Programma gemist?

Aflevering 5 - op tv het In Dorpsdierendokters staan no-nonsense in vaklieden dag en nacht op tv klaar tijdens voor dieren in alle soorten uit en maten. Op het uit naar oer-Hollandse platteland ontfermen zij het zich met liefde over zieke op tv de paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten met en konijnen. van Op uit prachtige gelegen boerderijen, met bij dorpsbewoners thuis of gewoon in in met de kliniek zijn uit de dierendokters een steun en toeverlaat tijdens voor de ongeruste tijdens baasjes. Dierendokter Sophie het is door de hele dag op de uit boerderij van van Teus en Karin. Hun van door koe Bossen 315 heeft op tv tijdens het grazen per de ongeluk iets scherps een doorgeslikt en is daar een heel op beroerd van. Sophie tijdens is een behandeling gestart tijdens maar het is zeer tijdens de naar vraag of die de is aangeslagen. Het ziet het er op tv niet goed uit voor Bossen een 315. Dierendokter Michiel heeft ook op een patiënt op tv die iets het verkeerds gegeten heeft. Hond Joris door tijdens heeft een rare gewoonte: tijdens hij eet vreemde naar voorwerpen. Zo haalde Michiel tijdens al met eerder een Feyenoord sok, een knuffelbeer op tv door en een batterij door uit Joris buik.

Aflevering naar 14 - In een Dorpsdierendokters staan tijdens no-nonsense vaklieden dag en op tv nacht klaar voor dieren in van naar alle soorten en maten. Op het naar oer-Hollandse platteland ontfermen naar zij zich met op liefde naar over zieke paarden, met schapen, pasgeboren kalfjes, met honden, katten en konijnen. op Op prachtige gelegen in boerderijen, van bij dorpsbewoners thuis of gewoon in op de tijdens kliniek zijn de dierendokters de een steun en door toeverlaat voor de ongeruste het een baasjes. Dierendokter Vivian krijgt een klein uit schoothondje het met een groot probleem een op de behandeltafel. Chiuahua op tv op Dior heeft last van haar tandjes tijdens en eet van bijna niet op tv meer. Dierendokter Kurt is op door de van pensionstal van Saskia. Ze vreest dat op haar het paard Mika last in heeft van op tv hooikoorts.

Aflevering 8 op tv - In Dorpsdierendokters staan de met no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar het door voor dieren in alle soorten en het maten. in Op het oer-Hollandse platteland een ontfermen zij op zich met liefde over zieke uit paarden, schapen, pasgeboren een kalfjes, honden, katten de door en konijnen. Op in prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis tijdens of op gewoon in de kliniek uit zijn de dierendokters een een steun en op toeverlaat voor de ongeruste op baasjes. Dierendokter uit Ronald rukt uit een voor een uit spoedgeval. Op de het boerderij van Mathé en uit Ursula op tv is een koe in barensnood. Het tijdens ongeboren met kalfje ligt verkeerd. Het op lukt Ronald uiteindelijk om op het kalf zo naar te draaien met dat de met koe zelf kan gaan kalven. van naar Maar net als Ronald door met is naar door zijn volgende patiënt, van wordt hij gebeld dat de het de toch weer teruggedraaid is. En dan in een wordt het spannend of op tv het lukt om het kalfje tijdens de nog levend op de wereld te met zetten. Dierendokters Bert een en uit Michiel krijgen poes Bali op de de uit operatietafel. Bali moet met aan haar heup geopereerd worden het omdat ze een ernstig in ongeluk gehad uit heeft.

Aflevering 7 door - In Dorpsdierendokters staan in no-nonsense vaklieden met dag en nacht in klaar voor dieren uit in het alle soorten en met maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen naar zij op tv zich met liefde op tv over zieke paarden, tijdens schapen, pasgeboren kalfjes, op honden, katten en konijnen. met Op op tv prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners het thuis met of gewoon in de kliniek in zijn de dierendokters op een steun en een toeverlaat met voor de ongeruste baasjes. uit Dierendokters Bert en Michiel uit steriliseren op tv jonge hond Lola via drie op minuscule gaatjes met in haar buik. De mannen tijdens hebben deze bijzondere in operatietechniek op tv samen ontwikkeld en in inmiddels voeren ze uit meer dan 1000 sterilisaties een per jaar uit. Dierendokter van Gerrit doet een minder naar dagelijkse operatie. Op de een een typisch Twents op tv familiebedrijf castreert hij klophengst Twister. Omdat een één van de tijdens een ballen van het paard op niet is ingedaald, is door het een gecompliceerde operatie. op tv het Maar gelukkig kan tijdens Gerrit rekenen op de met hulp van de hele een familie.

Aflevering 6 - door In in Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag door van en nacht klaar voor een dieren in alle soorten in en de maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen het zij in zich met liefde uit over zieke paarden, schapen, in pasgeboren kalfjes, door honden, katten en konijnen. het Op prachtige tijdens gelegen boerderijen, het bij dorpsbewoners thuis naar of gewoon in de de kliniek zijn de dierendokters een uit steun met en toeverlaat voor de met ongeruste baasjes. Dierendokter in Vivian is met gespecialiseerd in de tandheelkunde van in door honden, katten en konijnen. Ze van heeft op al heel wat dierengebitjes tijdens behandeld maar kat Aristo is naar de wel een heel bijzondere op tv patiënt. Hij eet spruitjes, met yoghurt en in aardbeien. Dat met klinkt misschien gezond, naar maar hij houdt er niet echt uit een goed met gebit aan over? Dierendokter Kurt een gaat ook als van tandarts aan de de slag. tijdens Maar zijn patiënt naar is wel naar een slagje groter. Het van temperamentvolle paard Eyechatcher laat de zijn eten staan met omdat hij naar kiespijn heeft. Met een uit haakse van slijptol probeert Kurt hem daar van de af te tijdens helpen.

Aflevering 4 de - In Dorpsdierendokters met staan no-nonsense naar vaklieden dag en nacht klaar een voor dieren op tv in alle van soorten en maten. Op het op tv oer-Hollandse tijdens platteland ontfermen zij zich naar met met liefde over zieke in paarden, schapen, pasgeboren een kalfjes, honden, katten en konijnen. Op in tijdens prachtige gelegen boerderijen, in bij dorpsbewoners thuis of gewoon in van de kliniek zijn op de op tv dierendokters een steun en de toeverlaat een voor de ongeruste baasjes. tijdens Dierendokter Gerrit heeft een een drukke dag. met Dressuurpaard Candic moet naar gekeurd worden voor de door verkoop. Hij controleert de puppy?s in de hondenkennel tijdens tijdens van Ria en op de gehandicaptenmanege van geeft hij alle op paarden een op griepprik. Als hij bijna door het zijn bed in wil de stappen, belt boer Frederik. Hij op op tv heeft een dikbil koe in barensnood. tijdens met Het kalf is zo groot, dat uit Gerrit van besluit het met het een keizersnede te halen. Dierendokter Vivian op tv op opereert Duitse dog Boris aan het een afwijking in op tv zijn oog. En op uit het spreekuur het komt zieke poes Molly het langs. Baasje Linda in vreest dat Molly naar ongeneeslijk ziek op is.

Aflevering uit 3 - de In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden naar dag en met nacht klaar voor dieren in tijdens alle soorten uit en in maten. Op het oer-Hollandse platteland op tv ontfermen zij zich met de liefde over zieke van paarden, schapen, pasgeboren in kalfjes, honden, katten door en konijnen. de Op prachtige gelegen op tv boerderijen, bij dorpsbewoners thuis op tv of gewoon het in de kliniek de zijn met de dierendokters een steun en in toeverlaat voor de op ongeruste baasjes. Dierendokter Gerrit in is het op een grote paardenranch om de naar een hele kudde paarden in uit te enten. met In zijn op kleine praktijk aan huis komt hondje een Binkie door langs. Het opgewonden standje van valt de vrouwtjes tijdens lastig en wordt daarom tijdens door gecastreerd. Dierendokter Jorrit krijgt een manke kip de en van een konijn met de longontsteking op zijn behandeltafel. En door na door het spreekuur door rukt hij uit op tv voor een spoedgeval. uit Een pasgeboren kalfje kan een amper op zijn in pootjes staan en het naar wil niet drinken. Jorrit door haalt alles door uit de kast met om tijdens het kalf te door redden maar het is een de vraag of dat uit lukt.

Aflevering van 2 - In Dorpsdierendokters staan op tv no-nonsense vaklieden dag van en van nacht klaar voor dieren een in alle soorten op tv en maten. Op het het oer-Hollandse platteland ontfermen door zij naar zich met in liefde over zieke paarden, een schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten in en konijnen. in Op prachtige gelegen op tv boerderijen, bij met dorpsbewoners thuis of op tv gewoon in de kliniek zijn op van de dierendokters een steun van en toeverlaat in voor de ongeruste baasjes. op tv Dierendokter Sophie uit behandelt een bijzondere koe op tv die verontrustend hoge koorts heeft. op Koe door Ella is een ?showkoe? en het op tv normaal gesproken wint ze door alle missverkiezingen op voor koeien. Maar naar nu is de mooie Ella ziek in en met ziet ze er met belabberd uit. Sophie zet een alles op alles het om Ella weer te op tv laten stralen tijdens op op de koeien-catwalk. Dierendokter Ronald begint zijn spreekuur de met een spoedgeval. het Pitbull King in heeft het een ongelukje gehad naar en is zijn hele nagel in kwijt. de En er komt een de vaste klant in langs. ?Pechpoes? Saar heeft zich voor door de zoveelste met keer lelijk naar bezeerd.

Aflevering op tv 1 - met In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden tijdens dag en nacht klaar op tv een voor dieren in alle van soorten en maten. Op in het oer-Hollandse platteland naar ontfermen zij zich met het liefde over zieke tijdens tijdens paarden, schapen, pasgeboren met kalfjes, honden, katten en tijdens konijnen. Op prachtige van gelegen boerderijen, bij in dorpsbewoners thuis of gewoon tijdens in tijdens de kliniek zijn de een dierendokters een steun uit en toeverlaat van voor de ongeruste een baasjes. Dierendokter Sophie een wordt vlak voor de operatie van uit koe Jansje weggeroepen de voor een een spoedgeval. Een paar van boerderijen verderop is koe in Mientje in in barensnood. Mientjes van kalfje ligt verkeerd?.of een krijgt ze uit misschien wel twee naar kalfjes? Dierendokter Jorrit behandelt op zijn spreekuur op tv een snipverkouden hamster naar en een jonge van hond die van alle post van zijn in baasje heeft de opgegeten. het Ook gaat Jorrit de boerderij naar op. Hij onderzoekt het op tv gepensioneerde met manegepaard Tsaar. Tsaar is door ziek en wil op niet op eten. En de grote vraag is door of uit de oude op Tsaar nog een uit ?paardwaardig? bestaan leidt.

Aflevering tijdens 15 - In Dorpsdierendokters staan het no-nonsense vaklieden dag op tv en nacht klaar met voor op tv dieren in alle soorten de en maten. met Op het op tv oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met de liefde over uit zieke een paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, in katten naar en konijnen. Op prachtige gelegen op boerderijen, bij het dorpsbewoners thuis of in gewoon in de kliniek zijn in met de dierendokters een steun en een toeverlaat op tv voor de ongeruste baasjes. Dierendokter in Ronald is kind aan op tv uit huis bij dierenvriendin uit Rennie. Rennie vangt alle van dieren in nood op. Van uit van duif tot schaap. van Het maakt haar niet uit. naar Als de dieren haar in nodig het hebben, staat een ze voor ze klaar. En op als de de beestjes een dokter nodig op hebben, dan komt tijdens Ronald. In de naar dierenkliniek van een Bert en Michiel komt konijn Bugs uit in langs omdat hij een naar vervelend abces op tv heeft.

Aflevering door 13 - In Dorpsdierendokters staan in door no-nonsense vaklieden dag en tijdens nacht klaar voor op dieren in alle soorten op tv en maten. Op het een in oer-Hollandse platteland ontfermen door zij zich met door liefde over zieke paarden, schapen, het pasgeboren kalfjes, door honden, katten op tv en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, door uit bij dorpsbewoners thuis de of gewoon in de kliniek zijn met de dierendokters een met steun in en toeverlaat voor de naar ongeruste baasjes. Dierendokter naar Ronald ontfermt zich over een in kater Simba die op al een tijdje door last heeft van vreemde kale plekken. Dierendokter de Jorrit uit is bij Verona, het oude met trekpaard van boer in op Peter. Ze heeft last uit van een uierontsteking. Maar met als uit Jorrit haar goed van onderzoekt, blijkt er nog meer het aan de naar hand.

Aflevering op 12 - In Dorpsdierendokters staan van uit no-nonsense vaklieden dag en nacht een klaar van voor dieren in alle een soorten en maten. Op in het oer-Hollandse het platteland ontfermen zij zich van met liefde over zieke in van paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, uit katten en in konijnen. Op prachtige gelegen van boerderijen, naar bij dorpsbewoners thuis of gewoon tijdens in de kliniek zijn het de tijdens dierendokters een steun en toeverlaat op voor met de ongeruste in baasjes. Dierendokter Kurt schiet het met schaap van in boer Bas uit te hulp bij de moeizame verlossing op tv van tijdens haar lammetjes. En tijdens bij dierendokter Vivian komt hondje in Loesje langs voor haar een jaarlijkse in APK-keuring.

Aflevering 11 tijdens - In Dorpsdierendokters staan uit no-nonsense vaklieden dag de en nacht klaar uit door voor dieren in alle het soorten en maten. Op naar het oer-Hollandse platteland in ontfermen zij zich met op liefde door over zieke paarden, schapen, op pasgeboren een kalfjes, honden, katten de en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, van bij dorpsbewoners het thuis of in gewoon in de kliniek op zijn de dierendokters een op het steun en toeverlaat tijdens voor de ongeruste baasjes. met Dierendokter Jorrit is op tv bij een hele van kudde schapen om te kijken uit in of ze lammetjes in gaan krijgen. Dierendokter Gerrit roept op de hulp in van een een specialisten bij het door geblesseerde wedstrijdpaard Fernando. Met röntgenfoto?s wordt met bekeken hoe ernstig een de op situatie is. door En kater Tijger komt bij tijdens Jorrit in op het spreekuur omdat hij tijdens van het vissen het in het met water is de gevallen.

Aflevering door 10 - In Dorpsdierendokters staan op op tv no-nonsense vaklieden dag en nacht een klaar naar voor dieren in een alle soorten en maten. het Op het oer-Hollandse door platteland ontfermen zij uit zich met liefde naar over zieke naar paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, een honden, katten en op tv konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, de bij uit dorpsbewoners thuis of gewoon van in op tv de kliniek zijn de de dierendokters een steun het en toeverlaat voor het de ongeruste baasjes. Dierendokter Kurt op tv is bij met het Friese op tv paard Adelheid om een echo het te maken van de in haar ongeboren veulentje. door Bij dierendokter Vivian staat plotseling naar de dierenambulance op van de op stoep met een de vreemde vogel.

Aflevering 9 met - In Dorpsdierendokters staan met no-nonsense vaklieden dag van en nacht van klaar op tv voor dieren in de alle soorten en met maten. Op het oer-Hollandse platteland uit ontfermen zij van zich met liefde over door zieke naar paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten op tv in en konijnen. Op prachtige een gelegen boerderijen, op tv bij dorpsbewoners thuis of gewoon het in de de kliniek zijn de door dierendokters een steun en toeverlaat uit voor met de ongeruste baasjes. Poes uit Muis is bij dierendokter het Ronald. Ze van is een nachtje van een huis geweest op tv en ze wordt uit wat dikker. uit Haar baasjes willen naar graag weten of ze door binnenkort een nestje jonge uit poesjes kunnen in verwachten. Dierendokter op Sophie is op de boerderij van om het een kalfje te opereren naar aan een met navelbreuk.

november 2020
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!