Programma gemist?

Aflevering op tv 5 - tijdens In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden in dag en nacht met klaar naar voor dieren in alle soorten en van maten. naar Op het oer-Hollandse platteland door ontfermen zij met zich met liefde uit over zieke uit paarden, schapen, pasgeboren met kalfjes, honden, katten en naar konijnen. Op prachtige gelegen in boerderijen, bij dorpsbewoners door thuis het of gewoon in de kliniek naar zijn de van dierendokters een de steun en toeverlaat het voor de ongeruste baasjes. Dierendokter in Sophie is de hele van het dag op de boerderij in van Teus en Karin. Hun door met koe Bossen 315 heeft tijdens tijdens het van grazen per ongeluk iets scherps doorgeslikt in en is uit daar heel beroerd het van. Sophie is in een tijdens behandeling gestart maar het is de zeer de vraag tijdens of die is uit aangeslagen. Het ziet er door niet goed op tv uit naar voor Bossen 315. Dierendokter Michiel door heeft ook een patiënt die uit een iets verkeerds gegeten heeft. de Hond Joris tijdens heeft een rare gewoonte: hij eet het in vreemde voorwerpen. Zo haalde Michiel in al eerder uit een Feyenoord sok, van een knuffelbeer met en een batterij uit Joris tijdens buik.

Aflevering 14 in - In Dorpsdierendokters staan naar no-nonsense naar vaklieden dag en het nacht klaar voor dieren het in alle soorten in en maten. Op een het oer-Hollandse platteland de ontfermen de zij zich met door liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren naar kalfjes, honden, tijdens katten tijdens en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, in het bij dorpsbewoners thuis of in gewoon in de naar kliniek zijn de met dierendokters een door steun en toeverlaat voor de een ongeruste op tv baasjes. Dierendokter Vivian krijgt een op klein schoothondje door met een een groot probleem op van de behandeltafel. Chiuahua Dior heeft last in van het haar tandjes en door eet bijna met niet meer. Dierendokter Kurt is op de door pensionstal van met Saskia. van Ze vreest dat haar uit paard Mika in last heeft van met hooikoorts.

Aflevering op tv 8 - In door Dorpsdierendokters staan no-nonsense door vaklieden dag en nacht in klaar voor dieren een in alle soorten en op maten. Op het naar oer-Hollandse platteland ontfermen van zij met zich met liefde naar over zieke uit paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, een katten en konijnen. Op naar prachtige door gelegen boerderijen, uit bij dorpsbewoners thuis of gewoon in naar de kliniek zijn op naar de dierendokters een steun en door toeverlaat door voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Ronald tijdens rukt op uit voor een een spoedgeval. Op de van boerderij van een Mathé en Ursula is een koe door in barensnood. Het door uit ongeboren kalfje ligt het verkeerd. Het lukt Ronald met uiteindelijk om het het kalf zo te draaien met dat de een koe zelf kan gaan kalven. op tv Maar uit net als op Ronald door is de naar zijn volgende een patiënt, wordt hij gebeld door dat het toch van weer teruggedraaid is. En dan door wordt het spannend op of het door lukt om de het kalfje nog levend in op de op tv wereld te zetten. Dierendokters Bert en een Michiel krijgen poes een Bali op met de het operatietafel. Bali moet aan haar tijdens heup geopereerd worden het omdat ze een ernstig door ongeluk gehad met heeft.

Aflevering een 7 - In Dorpsdierendokters staan op het no-nonsense vaklieden dag van en nacht klaar naar voor dieren in naar alle soorten en maten. door Op het oer-Hollandse op tv platteland ontfermen zij naar zich met liefde over zieke een paarden, schapen, door pasgeboren kalfjes, het honden, katten en konijnen. Op naar prachtige in gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners de thuis of gewoon met in in de kliniek zijn op tv de dierendokters een steun en het toeverlaat voor de in ongeruste baasjes. Dierendokters Bert door en Michiel steriliseren een jonge hond Lola van via drie minuscule op tv gaatjes in een haar buik. De mannen door hebben de deze bijzondere operatietechniek op samen ontwikkeld en inmiddels voeren tijdens ze meer dan het door 1000 sterilisaties per jaar uit. Dierendokter tijdens Gerrit doet op tv een minder op dagelijkse operatie. Op in een typisch Twents familiebedrijf de castreert hij een klophengst Twister. Omdat één van de op ballen door van het paard in niet is ingedaald, tijdens is het een de gecompliceerde operatie. Maar op gelukkig kan Gerrit van rekenen op tijdens de hulp van de hele van familie.

Aflevering 6 - de In Dorpsdierendokters staan tijdens de no-nonsense vaklieden dag door en nacht klaar voor dieren in het alle door soorten en het maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen de zij zich door met liefde over zieke een paarden, schapen, pasgeboren naar kalfjes, honden, een katten en konijnen. het Op prachtige gelegen boerderijen, door bij dorpsbewoners thuis een of van gewoon in de de kliniek zijn met de dierendokters een steun en toeverlaat op voor de ongeruste met het baasjes. Dierendokter Vivian is door gespecialiseerd in de met tandheelkunde van honden, in katten en het konijnen. Ze heeft al heel wat naar dierengebitjes op behandeld maar kat Aristo op tv is op tv wel een heel het bijzondere patiënt. Hij eet op tv spruitjes, yoghurt en tijdens aardbeien. Dat klinkt misschien gezond, in maar hij tijdens houdt er naar niet echt het een goed gebit aan op tv over? Dierendokter Kurt gaat ook als tijdens tandarts op aan de in slag. Maar zijn patiënt is wel van de een slagje groter. Het temperamentvolle met paard Eyechatcher laat zijn het eten een staan omdat op hij kiespijn heeft. Met een uit haakse slijptol probeert Kurt uit door hem daar van af op te helpen.

Aflevering 4 uit - In een Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden op dag het en nacht klaar voor dieren een in alle soorten met en op maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen op tv zij zich met de met liefde over zieke tijdens paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, door katten en konijnen. op tv Op prachtige gelegen door boerderijen, in bij dorpsbewoners thuis of tijdens gewoon in een de kliniek zijn de dierendokters een van steun en toeverlaat het voor de op tv ongeruste baasjes. met Dierendokter Gerrit tijdens heeft een drukke het dag. Dressuurpaard Candic op moet gekeurd worden voor op de verkoop. naar Hij controleert puppy?s in de door hondenkennel tijdens van Ria en op de tijdens gehandicaptenmanege geeft hij alle tijdens paarden een griepprik. door Als hij bijna het op zijn bed in tijdens wil stappen, belt boer Frederik. Hij naar heeft een dikbil op koe in door barensnood. een Het kalf is tijdens zo groot, dat Gerrit besluit het op met uit een keizersnede te op halen. Dierendokter Vivian opereert met Duitse dog Boris aan een met afwijking in zijn met oog. En op van het spreekuur komt naar naar zieke poes Molly langs. Baasje door Linda vreest dat Molly door ongeneeslijk ziek met is.

Aflevering 3 in - In Dorpsdierendokters op tv staan op no-nonsense vaklieden dag en een nacht klaar voor dieren in met alle van soorten en maten. Op de het oer-Hollandse platteland op ontfermen zij het zich met liefde over zieke naar paarden, in schapen, pasgeboren op kalfjes, honden, katten en met konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, een bij dorpsbewoners thuis van op of gewoon in de kliniek naar zijn door de dierendokters een op steun en toeverlaat voor de een ongeruste baasjes. Dierendokter Gerrit met is op een op grote paardenranch een om een hele kudde de paarden in in te enten. In een zijn kleine praktijk aan op huis komt op hondje een Binkie langs. Het opgewonden van standje valt de tijdens vrouwtjes lastig en wordt naar daarom gecastreerd. Dierendokter het Jorrit krijgt uit een manke kip en met een konijn van met longontsteking op zijn behandeltafel. En naar naar na het spreekuur rukt uit hij uit voor een spoedgeval. de in Een pasgeboren kalfje kan amper uit op zijn op tv pootjes staan en het wil van een niet drinken. Jorrit haalt alles tijdens uit op de kast om het de kalf te redden met maar het is op de vraag of tijdens dat lukt.

Aflevering 2 van - naar In Dorpsdierendokters staan no-nonsense op vaklieden dag en nacht klaar in voor dieren in uit alle tijdens soorten en maten. Op het het oer-Hollandse in platteland ontfermen naar zij zich met liefde over zieke door paarden, met schapen, pasgeboren kalfjes, door honden, katten en konijnen. Op door prachtige gelegen boerderijen, op tijdens bij dorpsbewoners thuis of gewoon met in de kliniek zijn tijdens de door dierendokters een door steun en toeverlaat voor de van ongeruste baasjes. Dierendokter op tv Sophie behandelt een naar bijzondere naar koe die verontrustend hoge koorts heeft. de Koe Ella is door een tijdens ?showkoe? en normaal gesproken wint door ze alle missverkiezingen tijdens voor koeien. een Maar in nu is de mooie van Ella ziek en uit ziet ze er belabberd uit. van Sophie zet van alles in op alles om Ella weer te de laten de stralen op de de koeien-catwalk. Dierendokter Ronald met begint zijn spreekuur met een spoedgeval. door Pitbull op King heeft een ongelukje gehad door en is tijdens zijn door hele nagel kwijt. En van er komt naar een vaste klant langs. ?Pechpoes? Saar een heeft op zich voor door de zoveelste keer op lelijk bezeerd.

Aflevering 1 - op tv In Dorpsdierendokters staan met no-nonsense vaklieden de dag en van nacht klaar voor dieren in tijdens alle soorten en van naar maten. Op het oer-Hollandse door platteland ontfermen zij met zich met liefde over zieke in door paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten het en konijnen. uit Op het prachtige gelegen boerderijen, bij naar dorpsbewoners thuis of gewoon in tijdens de kliniek een zijn met de dierendokters een steun en toeverlaat op tv voor de met ongeruste baasjes. Dierendokter uit Sophie wordt naar vlak voor de operatie van door koe Jansje weggeroepen de voor een de spoedgeval. Een paar boerderijen van met verderop is koe Mientje met in barensnood. door Mientjes kalfje ligt verkeerd?.of krijgt door ze misschien wel twee in kalfjes? Dierendokter Jorrit door behandelt op tijdens zijn spreekuur een snipverkouden in hamster in en een jonge hond die met alle post door van zijn baasje heeft opgegeten. in Ook gaat Jorrit door de van boerderij op. Hij onderzoekt het met op gepensioneerde manegepaard Tsaar. door Tsaar is ziek en wil van niet eten. op tv En de grote vraag is de of de de oude Tsaar nog een van ?paardwaardig? bestaan het leidt.

Aflevering 15 - op uit In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden van dag en nacht naar klaar voor van dieren in alle soorten op tv en maten. Op de het oer-Hollandse platteland ontfermen uit een zij zich met liefde over zieke op in paarden, schapen, pasgeboren met kalfjes, honden, katten en konijnen. in Op prachtige gelegen boerderijen, tijdens bij dorpsbewoners thuis de of gewoon in door de kliniek zijn op tv naar de dierendokters een steun met en toeverlaat voor naar de ongeruste een baasjes. Dierendokter Ronald is naar kind aan huis bij dierenvriendin de Rennie. Rennie door vangt naar alle dieren in uit nood op. Van duif door tot schaap. Het maakt een haar de niet uit. Als de in dieren haar nodig hebben, van staat ze voor ze uit klaar. En als op de beestjes een de dokter in nodig hebben, dan het komt Ronald. In de dierenkliniek van naar van Bert en Michiel komt konijn de Bugs langs de omdat hij een vervelend het abces op heeft.

Aflevering 13 naar - de In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag een en nacht een klaar voor een dieren in op alle soorten en maten. Op het uit oer-Hollandse platteland uit ontfermen zij zich op met liefde over uit zieke paarden, op tv schapen, pasgeboren op tv kalfjes, honden, katten en konijnen. Op een het prachtige gelegen boerderijen, door bij dorpsbewoners thuis of gewoon in op op de kliniek zijn de op dierendokters een steun tijdens en toeverlaat voor de ongeruste van uit baasjes. Dierendokter Ronald ontfermt zich over de in kater Simba die al naar een tijdje last met heeft van vreemde tijdens kale plekken. Dierendokter een Jorrit is bij tijdens Verona, het oude trekpaard van boer van van Peter. Ze heeft last van uit een uierontsteking. Maar een als Jorrit haar door goed van onderzoekt, blijkt er uit nog meer aan de van hand.

Aflevering in 12 - In uit Dorpsdierendokters staan no-nonsense in vaklieden dag op en nacht klaar voor dieren in naar de alle soorten en een maten. Op het oer-Hollandse platteland het ontfermen zij zich met op van liefde over zieke paarden, schapen, op pasgeboren met kalfjes, honden, katten en konijnen. Op in prachtige naar gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners door thuis of uit gewoon in de door kliniek zijn de naar dierendokters een steun het en toeverlaat voor op de ongeruste baasjes. Dierendokter uit Kurt de schiet het schaap van boer Bas een te een hulp bij een de moeizame verlossing van haar op tv lammetjes. En bij dierendokter de Vivian komt hondje Loesje het langs een voor haar jaarlijkse het APK-keuring.

Aflevering uit 11 - op In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden de dag door en nacht klaar voor dieren in in alle uit soorten en maten. Op het het oer-Hollandse het platteland ontfermen naar zij zich met liefde over zieke op tv paarden, een schapen, pasgeboren in kalfjes, honden, katten van en konijnen. Op prachtige een gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis het een of gewoon in de uit kliniek zijn de de dierendokters een steun en tijdens toeverlaat voor met de ongeruste baasjes. het Dierendokter Jorrit de is bij een hele kudde de schapen om te tijdens kijken of tijdens ze lammetjes gaan krijgen. uit Dierendokter Gerrit roept de uit hulp in van tijdens specialisten op bij het geblesseerde wedstrijdpaard uit Fernando. Met röntgenfoto?s wordt op bekeken hoe ernstig tijdens de een situatie is. En kater Tijger met komt bij Jorrit de het op het spreekuur omdat hij met tijdens het met vissen in het de water is een gevallen.

Aflevering 10 op - In Dorpsdierendokters staan de no-nonsense vaklieden met dag en nacht op tv klaar uit voor dieren in alle soorten uit en maten. Op het in oer-Hollandse door platteland ontfermen zij zich uit met de liefde over zieke paarden, uit schapen, pasgeboren kalfjes, honden, uit katten en konijnen. Op de prachtige een gelegen boerderijen, bij van dorpsbewoners thuis of gewoon op tv in de kliniek op tv zijn de dierendokters uit een in steun en toeverlaat voor de ongeruste van baasjes. Dierendokter Kurt door is bij het tijdens de Friese paard Adelheid om tijdens een echo op tv te maken van haar op tv ongeboren veulentje. de Bij dierendokter Vivian staat plotseling de tijdens dierenambulance een op de stoep met een op tv met vreemde vogel.

Aflevering met 9 - In Dorpsdierendokters uit staan no-nonsense vaklieden de dag en de nacht klaar voor van dieren in op alle soorten en op maten. Op het naar oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met tijdens liefde de over zieke paarden, schapen, van pasgeboren kalfjes, in honden, katten het en konijnen. Op prachtige gelegen het boerderijen, op tv bij dorpsbewoners thuis of gewoon in met de de kliniek zijn de het dierendokters een steun en toeverlaat op voor de van ongeruste het baasjes. Poes Muis is bij door dierendokter Ronald. Ze op is een in nachtje van huis geweest van en ze wordt naar wat dikker. Haar baasjes een willen graag de weten of door ze binnenkort een nestje de jonge poesjes in kunnen verwachten. Dierendokter Sophie met is op het de boerderij om een het kalfje te opereren aan een van in navelbreuk.

maart 2020
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!