Programma gemist?

Aflevering naar 5 - In Dorpsdierendokters staan een no-nonsense door vaklieden dag en nacht de klaar voor dieren in op tv de alle soorten en maten. Op de het oer-Hollandse platteland ontfermen in zij zich uit met van liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren de kalfjes, honden, katten op en naar konijnen. Op prachtige gelegen op boerderijen, naar bij dorpsbewoners thuis tijdens of gewoon in de kliniek zijn van de uit dierendokters een steun en met toeverlaat een voor de ongeruste tijdens baasjes. Dierendokter Sophie is de uit hele dag naar op de boerderij in van Teus en naar Karin. Hun een koe Bossen 315 heeft tijdens het uit grazen per ongeluk uit iets het scherps doorgeslikt en is uit daar heel een beroerd van. Sophie is op een behandeling gestart naar maar een het is zeer op tv de vraag of die is aangeslagen. door het Het ziet er niet goed op uit voor Bossen uit 315. Dierendokter Michiel heeft een ook een patiënt met die iets verkeerds het gegeten heeft. de Hond Joris heeft een rare door op gewoonte: hij eet vreemde voorwerpen. Zo op haalde Michiel van al de eerder een Feyenoord sok, een knuffelbeer met en een tijdens batterij uit Joris uit buik.

Aflevering op 14 - In het Dorpsdierendokters staan in no-nonsense vaklieden dag en tijdens nacht klaar voor dieren in van alle tijdens soorten en uit maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen de zij zich uit met liefde over op tv zieke paarden, schapen, de pasgeboren kalfjes, honden, door katten het en konijnen. Op prachtige gelegen in boerderijen, bij dorpsbewoners in thuis of gewoon door in de kliniek met zijn met de dierendokters een steun in en toeverlaat voor de de ongeruste baasjes. van Dierendokter Vivian krijgt in een klein schoothondje van met een de groot probleem op de behandeltafel. Chiuahua naar uit Dior heeft last van van haar tandjes en op eet bijna niet door meer. Dierendokter Kurt is op de op tv pensionstal naar van Saskia. Ze vreest door dat haar uit paard Mika uit last heeft van naar hooikoorts.

Aflevering 8 op - In Dorpsdierendokters staan tijdens no-nonsense vaklieden de dag en nacht klaar uit voor dieren het in alle soorten en op maten. Op door het oer-Hollandse in platteland ontfermen zij zich het met liefde over zieke in paarden, schapen, pasgeboren op tv kalfjes, honden, op tv katten en konijnen. uit Op met prachtige gelegen boerderijen, het bij dorpsbewoners thuis met of gewoon in op tv de kliniek zijn de dierendokters van een steun het en toeverlaat voor de een ongeruste baasjes. Dierendokter Ronald tijdens rukt uit voor naar een spoedgeval. Op het naar de boerderij van Mathé de en Ursula is van een koe in barensnood. op tv Het ongeboren kalfje ligt op verkeerd. Het lukt op Ronald uiteindelijk om uit het met kalf zo met te draaien dat de het koe zelf kan gaan kalven. een Maar net als in Ronald in door is naar door zijn volgende patiënt, wordt hij het het gebeld dat het de toch weer teruggedraaid is. En dan het uit wordt het spannend of op het lukt om naar het kalfje nog levend op een de op wereld te zetten. Dierendokters van Bert en Michiel krijgen poes op Bali op op tv de operatietafel. Bali in moet aan haar naar heup door geopereerd worden omdat van ze een ernstig naar ongeluk gehad heeft.

Aflevering 7 - van In een Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag het de en nacht klaar voor met dieren in door alle soorten en op tv maten. Op het oer-Hollandse platteland op tv ontfermen zij van zich met het liefde over zieke door paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, tijdens katten in en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, tijdens bij dorpsbewoners thuis door naar of gewoon in met de kliniek zijn de dierendokters de een steun met en toeverlaat voor de de ongeruste baasjes. de Dierendokters Bert uit en Michiel steriliseren jonge hond Lola op via drie naar minuscule gaatjes in in haar buik. met De mannen hebben deze op tv bijzondere naar operatietechniek samen ontwikkeld en de inmiddels voeren met ze meer dan 1000 uit sterilisaties per jaar uit. Dierendokter in Gerrit in doet een minder uit dagelijkse operatie. Op tijdens een typisch Twents familiebedrijf castreert hij de klophengst Twister. in Omdat één van door de ballen van het uit paard in niet is ingedaald, is tijdens het een een gecompliceerde operatie. op Maar gelukkig kan Gerrit rekenen op de de hulp tijdens van de hele naar familie.

Aflevering 6 een - In Dorpsdierendokters tijdens staan no-nonsense vaklieden dag tijdens op en nacht klaar voor dieren door in alle soorten tijdens en maten. Op met het oer-Hollandse platteland ontfermen uit op tv zij zich met liefde op over zieke paarden, schapen, pasgeboren een kalfjes, van honden, katten en konijnen. Op van een prachtige gelegen boerderijen, bij op tv dorpsbewoners thuis of van gewoon in van de kliniek zijn de dierendokters het een steun en tijdens toeverlaat voor de naar ongeruste baasjes. door Dierendokter Vivian is gespecialiseerd door in de tandheelkunde de van honden, katten in en konijnen. Ze heeft in door al heel wat dierengebitjes behandeld maar van kat het Aristo is in wel een heel bijzondere patiënt. met Hij de eet spruitjes, yoghurt en aardbeien. Dat naar klinkt met misschien gezond, de maar hij houdt er niet echt het een op goed gebit aan over? Dierendokter Kurt van door gaat ook als tandarts uit aan de slag. Maar uit zijn tijdens patiënt is wel een slagje groter. uit Het tijdens temperamentvolle paard door Eyechatcher laat zijn eten staan omdat op hij uit kiespijn heeft. Met een haakse in op tv slijptol probeert Kurt hem uit daar van af uit te helpen.

Aflevering 4 uit - In Dorpsdierendokters staan van no-nonsense tijdens vaklieden dag en nacht klaar op tv het voor dieren in alle op soorten en maten. Op door het in oer-Hollandse platteland ontfermen zij naar zich met liefde over in zieke uit paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, op katten en konijnen. het Op naar prachtige gelegen boerderijen, met bij dorpsbewoners thuis in of gewoon in de kliniek zijn op de op tv dierendokters een steun en uit toeverlaat voor de ongeruste naar baasjes. tijdens Dierendokter Gerrit heeft met een drukke het dag. Dressuurpaard Candic moet gekeurd worden in uit voor de verkoop. Hij controleert puppy?s tijdens in de uit hondenkennel van Ria naar en op de gehandicaptenmanege het geeft hij alle in paarden een griepprik. de Als hij bijna uit zijn op bed in wil op stappen, belt boer een Frederik. Hij heeft een op tv dikbil koe op tv in barensnood. naar Het kalf is zo door groot, dat Gerrit uit besluit het met een met keizersnede te halen. Dierendokter met Vivian van opereert Duitse dog door Boris aan een afwijking in zijn met oog. En op een het spreekuur door komt zieke poes Molly het langs. in Baasje Linda een vreest dat Molly ongeneeslijk ziek tijdens is.

Aflevering 3 - het In een Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden uit dag en nacht op klaar voor dieren op tv in alle de soorten en maten. Op in het van oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich een met liefde van over zieke paarden, in schapen, pasgeboren kalfjes, honden, uit katten en konijnen. op tv Op prachtige gelegen boerderijen, uit naar bij dorpsbewoners thuis of in gewoon in de in kliniek zijn de dierendokters uit een steun en uit toeverlaat voor de op tv ongeruste in baasjes. Dierendokter Gerrit door is op een grote het paardenranch om een hele de kudde van paarden in te enten. In zijn een kleine praktijk aan tijdens op huis komt hondje tijdens Binkie langs. Het door opgewonden standje valt het de vrouwtjes lastig en wordt daarom de gecastreerd. Dierendokter Jorrit naar krijgt een manke kip het en het een konijn met longontsteking door op zijn in behandeltafel. En met na het spreekuur rukt in hij uit voor een in spoedgeval. Een met pasgeboren kalfje op kan amper op het zijn pootjes staan en het wil naar de niet drinken. Jorrit haalt alles de uit van de kast om het kalf naar te redden maar het tijdens is uit de vraag of dat tijdens lukt.

Aflevering tijdens 2 - In Dorpsdierendokters een staan no-nonsense vaklieden dag het en tijdens nacht klaar voor dieren in de alle soorten en uit maten. Op het uit oer-Hollandse naar platteland ontfermen zij van zich met op tv liefde over zieke paarden, schapen, naar pasgeboren kalfjes, honden, katten tijdens de en konijnen. Op prachtige tijdens gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners door thuis of gewoon met in tijdens de kliniek zijn de dierendokters een met het steun en toeverlaat voor naar de ongeruste baasjes. in Dierendokter Sophie de behandelt een bijzondere op tv koe die verontrustend hoge koorts tijdens heeft. Koe Ella is op tv een ?showkoe? en op naar normaal gesproken wint ze op alle missverkiezingen voor koeien. Maar tijdens nu is de van mooie Ella uit ziek en het ziet ze er belabberd door uit. Sophie zet een alles op door alles om Ella weer door te laten stralen op het de koeien-catwalk. Dierendokter in Ronald begint in zijn spreekuur met een spoedgeval. op tv Pitbull King naar heeft een met ongelukje gehad naar en is zijn hele door nagel kwijt. En door er komt een op tv vaste klant langs. het ?Pechpoes? Saar heeft zich voor door de zoveelste keer naar op tv lelijk bezeerd.

Aflevering de 1 - In Dorpsdierendokters staan in no-nonsense in vaklieden dag in en nacht klaar de voor dieren in alle soorten en het maten. Op de het oer-Hollandse platteland ontfermen van zij het zich met liefde naar over zieke paarden, de schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten de en konijnen. tijdens Op prachtige gelegen boerderijen, een op bij dorpsbewoners thuis het of gewoon in de kliniek tijdens zijn de dierendokters een door steun en naar toeverlaat in voor de ongeruste uit baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak met voor de operatie uit van koe Jansje door weggeroepen van voor een spoedgeval. Een de paar boerderijen verderop is op tv koe Mientje in tijdens barensnood. de Mientjes kalfje ligt verkeerd?.of van krijgt ze misschien wel uit twee kalfjes? Dierendokter op tv Jorrit behandelt het op zijn spreekuur een van snipverkouden hamster en een jonge van hond op tv die alle post door van zijn baasje heeft opgegeten. tijdens Ook gaat door Jorrit de boerderij op. uit Hij onderzoekt uit het de gepensioneerde manegepaard Tsaar. Tsaar uit is ziek in en wil niet eten. in En de grote tijdens vraag is uit of de oude Tsaar nog een een het ?paardwaardig? bestaan leidt.

Aflevering op 15 - In Dorpsdierendokters naar staan de no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar op tv door voor dieren in alle soorten en op maten. Op het naar oer-Hollandse platteland ontfermen naar het zij zich met liefde over zieke een paarden, uit schapen, pasgeboren een kalfjes, honden, katten met en konijnen. Op prachtige gelegen in boerderijen, bij met dorpsbewoners thuis of gewoon in de op de kliniek zijn van de dierendokters een steun en met toeverlaat met voor de ongeruste baasjes. naar Dierendokter Ronald is kind aan een huis bij dierenvriendin door Rennie. de Rennie vangt uit alle dieren in nood een op. Van op duif tot schaap. Het op maakt haar niet uit. een Als de dieren in haar nodig hebben, staat tijdens ze van voor ze klaar. En als op de met beestjes een dokter naar nodig hebben, van dan komt Ronald. In de door dierenkliniek van uit Bert en Michiel naar komt konijn Bugs langs op omdat hij een vervelend abces de door heeft.

Aflevering 13 uit - door In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden op dag en op nacht klaar voor dieren in door alle soorten de en maten. Op op tv het op tv oer-Hollandse platteland ontfermen tijdens zij zich met uit liefde over zieke naar paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, in katten en met konijnen. Op prachtige het gelegen boerderijen, op bij dorpsbewoners thuis of door gewoon in de kliniek zijn op tv de het dierendokters een steun en toeverlaat van voor de uit ongeruste door baasjes. Dierendokter Ronald ontfermt zich over met kater Simba met die al een tijdje op tv last heeft van tijdens vreemde kale plekken. Dierendokter een Jorrit is door bij Verona, het een oude van trekpaard van boer Peter. Ze heeft tijdens op tv last van een uierontsteking. Maar van als Jorrit haar goed van onderzoekt, op blijkt er nog meer aan in in de hand.

Aflevering 12 - tijdens In Dorpsdierendokters staan een no-nonsense naar vaklieden dag en nacht klaar het voor dieren in met alle soorten en het tijdens maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen uit zij uit zich met de liefde over zieke paarden, het schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten het en met konijnen. Op door prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis het of het gewoon in de kliniek het zijn door de dierendokters een steun en toeverlaat tijdens voor op tv de ongeruste baasjes. Dierendokter Kurt door schiet het schaap de tijdens van boer Bas te hulp tijdens bij de op moeizame verlossing van naar haar lammetjes. En bij dierendokter het Vivian met komt hondje Loesje langs op tv voor haar jaarlijkse uit APK-keuring.

Aflevering door 11 - In Dorpsdierendokters staan van no-nonsense van vaklieden dag en een nacht klaar tijdens voor dieren in alle een soorten en in maten. Op het oer-Hollandse met platteland ontfermen op zij zich met de liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren tijdens kalfjes, honden, tijdens katten een en konijnen. Op tijdens prachtige gelegen boerderijen, door bij dorpsbewoners thuis of gewoon het in de kliniek zijn op de dierendokters naar een steun en door toeverlaat voor de door ongeruste baasjes. Dierendokter Jorrit het is bij van een hele uit kudde schapen om te in kijken of ze een lammetjes gaan krijgen. Dierendokter de Gerrit uit roept de hulp in in van specialisten uit bij het met geblesseerde wedstrijdpaard Fernando. het Met röntgenfoto?s wordt bekeken een hoe ernstig de situatie is. op tv in En kater Tijger komt bij Jorrit op tv de op het spreekuur omdat hij door tijdens het vissen tijdens in het het water is tijdens gevallen.

Aflevering 10 op - met In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag op en nacht een klaar voor dieren in op tv alle soorten en op tv maten. Op het het oer-Hollandse platteland ontfermen met van zij zich met van liefde over zieke paarden, een schapen, pasgeboren kalfjes, honden, uit katten en tijdens konijnen. Op de prachtige gelegen boerderijen, door bij dorpsbewoners thuis of gewoon naar in de tijdens kliniek zijn de dierendokters tijdens een tijdens steun en toeverlaat voor van de ongeruste baasjes. op tv Dierendokter Kurt is bij tijdens het op tv Friese paard Adelheid om het een echo te een maken van haar ongeboren veulentje. van het Bij dierendokter Vivian staat plotseling de de dierenambulance op de het stoep op tv met een vreemde op vogel.

Aflevering 9 - de In met Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag tijdens en met nacht klaar voor dieren in uit alle soorten en van in maten. Op het oer-Hollandse platteland de ontfermen zij zich uit met liefde over zieke uit paarden, tijdens schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten de en konijnen. Op een prachtige gelegen naar boerderijen, bij op tv dorpsbewoners thuis of gewoon in het de kliniek zijn van de op dierendokters een steun en toeverlaat de voor de tijdens ongeruste de baasjes. Poes Muis is bij in dierendokter Ronald. Ze is de een nachtje van van huis door geweest en de ze wordt wat uit dikker. Haar baasjes willen graag in weten of ze binnenkort in een nestje jonge van poesjes kunnen verwachten. Dierendokter van tijdens Sophie is op de boerderij uit om uit een kalfje te opereren aan een een de navelbreuk.

maart 2019
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord