Programma gemist?

Aflevering het 5 - uit In Dorpsdierendokters staan no-nonsense het vaklieden dag en nacht klaar op tv voor naar dieren in alle soorten en naar maten. Op het met oer-Hollandse platteland tijdens ontfermen zij zich met van liefde over zieke op tv met paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, het katten en konijnen. het Op prachtige gelegen boerderijen, op tv bij dorpsbewoners naar thuis of de gewoon in de kliniek met zijn de naar dierendokters een steun en toeverlaat naar tijdens voor de ongeruste een baasjes. Dierendokter Sophie is de hele in dag op de met boerderij van Teus op tv en Karin. Hun uit koe naar Bossen 315 met heeft tijdens het de grazen per ongeluk iets scherps doorgeslikt met en tijdens is daar heel beroerd op tv van. Sophie is uit een behandeling op tv gestart maar van het is zeer de de vraag of die is in aangeslagen. Het van ziet er niet goed met uit uit voor Bossen 315. Dierendokter Michiel heeft ook het door een patiënt die met iets verkeerds gegeten met heeft. Hond Joris heeft een rare op gewoonte: hij door eet een vreemde voorwerpen. Zo het haalde Michiel al op eerder een Feyenoord het sok, een knuffelbeer en met een batterij het uit Joris buik.

Aflevering 14 van - In Dorpsdierendokters staan van uit no-nonsense vaklieden dag en van nacht klaar voor dieren met in alle soorten een en maten. met Op het oer-Hollandse platteland het ontfermen zij zich met op liefde over zieke op paarden, door schapen, pasgeboren kalfjes, met honden, katten uit en konijnen. Op prachtige op gelegen boerderijen, van bij dorpsbewoners thuis of gewoon in in de kliniek het zijn de dierendokters een met steun en naar toeverlaat voor het de ongeruste baasjes. Dierendokter op Vivian krijgt een het klein schoothondje met op tv een groot naar probleem op in de behandeltafel. Chiuahua Dior van heeft last van haar tandjes in en tijdens eet bijna niet naar meer. Dierendokter Kurt is op de naar pensionstal een van Saskia. Ze vreest door dat haar paard Mika naar last heeft met van in hooikoorts.

Aflevering naar 8 - In Dorpsdierendokters staan naar no-nonsense op vaklieden dag en nacht klaar van voor dieren door in alle soorten het en maten. Op een het een oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich uit met liefde over zieke op met paarden, schapen, pasgeboren op tv kalfjes, honden, katten en het konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, op tv bij dorpsbewoners thuis het tijdens of gewoon in de in kliniek zijn de dierendokters een in steun en toeverlaat door voor de ongeruste door baasjes. Dierendokter Ronald naar rukt het uit voor een spoedgeval. Op op de boerderij van van Mathé een en Ursula is een koe naar de in barensnood. Het ongeboren kalfje tijdens ligt verkeerd. op tv Het lukt Ronald uiteindelijk om naar in het kalf zo van te draaien dat de koe op tv zelf kan de gaan kalven. Maar met net als Ronald uit door is uit naar zijn volgende in patiënt, wordt hij gebeld op dat het door toch weer teruggedraaid is. naar En dan op wordt het spannend of het de lukt om het op tv kalfje nog de levend op naar de wereld te zetten. Dierendokters Bert in en Michiel krijgen de poes Bali de op de operatietafel. de Bali moet aan haar heup het geopereerd een worden omdat ze een een ernstig ongeluk gehad van heeft.

Aflevering 7 uit - In Dorpsdierendokters door staan no-nonsense vaklieden dag van en nacht uit klaar voor van dieren in alle soorten en naar maten. Op het door oer-Hollandse platteland ontfermen het zij zich van met liefde van over zieke paarden, een schapen, pasgeboren door kalfjes, honden, katten en konijnen. Op een prachtige met gelegen boerderijen, van bij dorpsbewoners thuis van of gewoon in de kliniek zijn het de dierendokters van een steun en toeverlaat de voor de op tv ongeruste baasjes. Dierendokters een Bert en op Michiel steriliseren in jonge hond Lola door via drie minuscule gaatjes in in haar het buik. De mannen hebben op tv deze bijzondere operatietechniek samen ontwikkeld uit de en inmiddels voeren ze met meer dan 1000 van sterilisaties per jaar uit. Dierendokter op tv Gerrit doet met een minder dagelijkse op tv operatie. Op een een typisch Twents familiebedrijf met castreert hij klophengst het Twister. Omdat één van tijdens de in ballen van het paard met niet is ingedaald, tijdens is het een gecompliceerde operatie. uit Maar gelukkig kan uit Gerrit uit rekenen op van de hulp van een de hele familie.

Aflevering 6 - van In Dorpsdierendokters de staan no-nonsense vaklieden dag met en nacht klaar tijdens tijdens voor dieren in alle soorten met en maten. in Op het oer-Hollandse platteland ontfermen van zij zich met de de liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren tijdens uit kalfjes, honden, katten en konijnen. in Op prachtige gelegen boerderijen, uit bij dorpsbewoners thuis door tijdens of gewoon in met de kliniek zijn de dierendokters uit een steun tijdens en toeverlaat voor met de ongeruste baasjes. Dierendokter op Vivian het is gespecialiseerd in de een tandheelkunde van honden, katten uit en konijnen. Ze heeft in al de heel wat dierengebitjes op tv behandeld maar naar kat Aristo is wel een heel de bijzondere patiënt. van Hij eet spruitjes, yoghurt tijdens en aardbeien. Dat op tv klinkt op tv misschien gezond, maar hij houdt door door er niet echt met een goed gebit op aan over? Dierendokter Kurt tijdens gaat ook als tandarts aan met de slag. Maar van zijn een patiënt is wel de een slagje groter. Het temperamentvolle paard een Eyechatcher laat zijn op de eten staan omdat hij het kiespijn heeft. op Met een haakse op tv slijptol probeert Kurt een hem daar van af op te helpen.

Aflevering door 4 - In een Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag tijdens en van nacht klaar van voor dieren in alle soorten en het op maten. Op het tijdens oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met uit liefde het over zieke paarden, een schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten een het en konijnen. Op prachtige de gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners op thuis met of gewoon in de kliniek in zijn de op dierendokters een steun en door toeverlaat voor de door ongeruste met baasjes. Dierendokter Gerrit door heeft een drukke dag. Dressuurpaard Candic op een moet gekeurd worden voor de verkoop. uit Hij controleert puppy?s de een in de hondenkennel van Ria door en op de gehandicaptenmanege een geeft hij alle met paarden van een griepprik. Als hij van bijna uit zijn bed in wil stappen, tijdens belt boer Frederik. tijdens Hij heeft een dikbil door koe in in barensnood. Het kalf in is zo met groot, dat Gerrit het besluit het door met een keizersnede te halen. Dierendokter Vivian de opereert in Duitse dog Boris uit aan een afwijking uit in zijn oog. En uit op het spreekuur naar komt een zieke poes Molly op langs. Baasje Linda een vreest dat Molly ongeneeslijk ziek van is.

Aflevering uit 3 - In het Dorpsdierendokters staan no-nonsense het vaklieden dag op en nacht klaar voor dieren in uit alle in soorten en maten. in Op het tijdens oer-Hollandse platteland ontfermen uit zij zich met liefde in over zieke op paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten van en konijnen. uit Op prachtige een gelegen boerderijen, bij het dorpsbewoners thuis of door gewoon in de op kliniek zijn de dierendokters met een steun en een toeverlaat voor de ongeruste met baasjes. Dierendokter tijdens Gerrit is tijdens op een grote het paardenranch om naar een hele kudde uit paarden in te de enten. In zijn kleine praktijk op aan huis komt hondje door Binkie langs. van Het opgewonden uit standje valt de vrouwtjes lastig tijdens en wordt daarom op naar gecastreerd. Dierendokter Jorrit krijgt een manke kip naar en een konijn van met de longontsteking op zijn behandeltafel. En op na het naar spreekuur rukt hij uit op voor een spoedgeval. op tv op tv Een pasgeboren kalfje kan amper op op zijn van pootjes staan tijdens en het wil niet drinken. op Jorrit haalt alles uit op tv op tv de kast om het op kalf te redden maar een het is de vraag tijdens of met dat lukt.

Aflevering op tv 2 - In Dorpsdierendokters met staan een no-nonsense vaklieden dag en tijdens nacht klaar voor dieren in de alle soorten en door maten. van Op het op oer-Hollandse platteland ontfermen naar zij zich met naar liefde over zieke een paarden, schapen, pasgeboren een kalfjes, honden, katten tijdens en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, op tv bij van dorpsbewoners thuis of gewoon van in de van kliniek zijn de dierendokters van een steun en toeverlaat met voor de ongeruste door baasjes. in Dierendokter Sophie behandelt een van bijzondere koe die verontrustend van hoge het koorts heeft. Koe Ella naar is een op tv ?showkoe? en normaal gesproken wint in ze alle missverkiezingen van op tv voor koeien. Maar nu tijdens is de uit mooie Ella ziek het en ziet ze op tv er belabberd uit. Sophie zet alles met op alles in om Ella weer naar te laten op tv stralen op de koeien-catwalk. Dierendokter op Ronald begint zijn naar spreekuur een met een spoedgeval. Pitbull King heeft naar een ongelukje gehad een van en is zijn hele nagel door kwijt. En er met komt uit een vaste klant langs. ?Pechpoes? een Saar heeft tijdens zich voor van de zoveelste keer tijdens lelijk bezeerd.

Aflevering van 1 - met In Dorpsdierendokters staan no-nonsense op vaklieden dag en nacht klaar door voor van dieren in alle soorten en de de maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen in zij een zich met liefde over een zieke een paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, naar honden, katten en konijnen. door Op prachtige uit gelegen boerderijen, op bij dorpsbewoners thuis of naar gewoon in de het kliniek zijn de dierendokters een op tijdens steun en toeverlaat voor de ongeruste door baasjes. Dierendokter Sophie door wordt een vlak voor de operatie van naar koe Jansje een weggeroepen voor een een spoedgeval. Een paar boerderijen het op tv verderop is koe Mientje door in barensnood. Mientjes kalfje ligt naar verkeerd?.of krijgt met ze misschien van wel twee kalfjes? Dierendokter met Jorrit behandelt op op zijn spreekuur een snipverkouden hamster van en een van jonge hond die alle op tv post van zijn in baasje heeft opgegeten. op Ook door gaat Jorrit de van boerderij op. Hij op onderzoekt het gepensioneerde de manegepaard Tsaar. Tsaar is ziek op en wil niet een eten. En de op tv een grote vraag is of de van oude een Tsaar nog een ?paardwaardig? bestaan op tv leidt.

Aflevering 15 een - In Dorpsdierendokters staan op no-nonsense vaklieden naar dag en nacht klaar een voor dieren in met alle door soorten en de maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen naar uit zij zich met een liefde over zieke paarden, naar schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten uit en naar konijnen. Op prachtige door gelegen boerderijen, bij door dorpsbewoners thuis de of gewoon in de kliniek zijn door de dierendokters een van steun en met toeverlaat voor de uit ongeruste baasjes. Dierendokter van Ronald is kind aan van huis uit bij dierenvriendin Rennie. Rennie in vangt alle de dieren in tijdens nood op. Van de duif tot schaap. Het maakt haar op niet uit. Als door de dieren haar op nodig het hebben, staat in ze voor ze klaar. En als het het de beestjes een dokter de nodig hebben, dan komt van Ronald. In de dierenkliniek van op Bert en Michiel met door komt konijn Bugs door langs omdat hij een vervelend tijdens abces in heeft.

Aflevering van 13 - In Dorpsdierendokters van staan op no-nonsense vaklieden dag en de nacht klaar in voor dieren in alle soorten en de een maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen door uit zij zich met liefde over het zieke paarden, een schapen, pasgeboren kalfjes, de honden, katten op en konijnen. Op op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis tijdens of gewoon in de de in kliniek zijn de dierendokters op tv een van steun en toeverlaat de voor de ongeruste door baasjes. Dierendokter Ronald ontfermt zich over op kater Simba die op tv op al een tijdje last uit heeft van vreemde van kale plekken. Dierendokter Jorrit het is bij Verona, het tijdens oude trekpaard van op tv boer Peter. Ze op tv heeft last van een op tv uierontsteking. naar Maar als Jorrit haar uit goed onderzoekt, blijkt er naar nog in meer aan de naar hand.

Aflevering op tv 12 - In Dorpsdierendokters staan van no-nonsense vaklieden dag naar en nacht de klaar voor op dieren in alle soorten en op maten. naar Op het oer-Hollandse platteland ontfermen op zij zich de met liefde van over zieke op paarden, schapen, pasgeboren op tv kalfjes, honden, katten en konijnen. Op tijdens prachtige gelegen het boerderijen, bij dorpsbewoners thuis op of gewoon op tv in de kliniek zijn in de dierendokters van een in steun en toeverlaat op tv voor de ongeruste baasjes. Dierendokter door Kurt schiet het de schaap van door boer Bas te hulp bij tijdens de tijdens moeizame verlossing van haar op tv lammetjes. En bij dierendokter van Vivian het komt hondje Loesje langs voor haar van jaarlijkse op tv APK-keuring.

Aflevering de 11 - In Dorpsdierendokters staan met uit no-nonsense vaklieden dag en nacht de klaar een voor dieren in alle soorten de en maten. Op van het oer-Hollandse van platteland ontfermen zij zich het met liefde over een zieke paarden, schapen, pasgeboren uit kalfjes, honden, katten tijdens en uit konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, met in bij dorpsbewoners thuis of gewoon in een de kliniek de zijn de dierendokters met een steun en toeverlaat naar naar voor de ongeruste de baasjes. Dierendokter Jorrit is bij een de hele kudde door schapen om tijdens te kijken of ze tijdens lammetjes gaan krijgen. Dierendokter in Gerrit roept de tijdens op tv hulp in van een specialisten bij het geblesseerde door wedstrijdpaard Fernando. Met röntgenfoto?s een wordt met bekeken hoe ernstig op de situatie is. op En kater Tijger komt bij een Jorrit op het spreekuur het door omdat hij tijdens het van vissen in het op water is op gevallen.

Aflevering 10 op tv - In Dorpsdierendokters staan op no-nonsense van vaklieden dag en nacht de klaar voor dieren door in tijdens alle soorten en in maten. Op het oer-Hollandse door platteland ontfermen naar zij zich met liefde tijdens over zieke paarden, schapen, pasgeboren op tv kalfjes, het honden, katten en konijnen. naar Op prachtige gelegen naar boerderijen, bij dorpsbewoners door thuis of gewoon in op uit de kliniek zijn de dierendokters van een in steun en toeverlaat voor de de ongeruste baasjes. door Dierendokter Kurt is bij op tv het uit Friese paard Adelheid om een van echo een te maken van naar haar ongeboren veulentje. een Bij dierendokter Vivian op tv staat plotseling de dierenambulance op de door stoep met in een het vreemde vogel.

Aflevering 9 naar - uit In Dorpsdierendokters staan een no-nonsense vaklieden dag en nacht op klaar voor dieren van in alle soorten op en maten. Op in het oer-Hollandse platteland van ontfermen door zij zich met een liefde over zieke met paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, in honden, katten en op konijnen. Op op tv prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis naar of gewoon uit in de kliniek zijn de uit de dierendokters een steun een en toeverlaat voor de ongeruste de naar baasjes. Poes Muis het is bij dierendokter Ronald. Ze is op een in nachtje van huis geweest op tv en ze tijdens wordt wat dikker. Haar baasjes een willen graag in weten of ze binnenkort tijdens naar een nestje jonge poesjes met kunnen verwachten. Dierendokter Sophie een is op de de boerderij om een kalfje te een opereren aan een met op tv navelbreuk.

juli 2019
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord