Programma gemist?

Aflevering 8 - met In van Dorpsdierendokters staan een no-nonsense vaklieden dag op tv en nacht klaar met voor dieren in tijdens alle soorten en door maten. Op het oer-Hollandse platteland de ontfermen zij de zich met liefde over zieke het paarden, schapen, het pasgeboren kalfjes, honden, katten door en konijnen. in Op prachtige gelegen boerderijen, op bij met dorpsbewoners thuis of gewoon met in de de kliniek zijn door de dierendokters een in steun en toeverlaat voor van de ongeruste baasjes. het Dierendokter Ronald rukt het uit voor een spoedgeval. Op op de boerderij met van Mathé en Ursula naar is een koe tijdens in barensnood. Het een ongeboren naar kalfje ligt een verkeerd. Het lukt Ronald tijdens uiteindelijk om het kalf het zo te het draaien dat de koe zelf tijdens kan gaan in kalven. door Maar net als van Ronald door is naar zijn naar volgende patiënt, wordt door hij gebeld van dat het op toch weer teruggedraaid is. tijdens En dan wordt het het spannend van of het lukt tijdens om het kalfje nog levend op op tv de wereld te de zetten. Dierendokters Bert van en Michiel krijgen naar poes naar Bali op de operatietafel. Bali moet tijdens aan van haar heup geopereerd van worden omdat tijdens ze een ernstig door ongeluk gehad heeft.

Aflevering op 7 - op In Dorpsdierendokters staan no-nonsense op vaklieden dag een en nacht klaar voor een dieren in alle het soorten en maten. Op door het het oer-Hollandse platteland ontfermen zij naar zich met door liefde over zieke paarden, schapen, tijdens pasgeboren kalfjes, honden, in katten en konijnen. met Op het prachtige gelegen boerderijen, op tv bij dorpsbewoners thuis of op tv gewoon in de kliniek zijn de naar de dierendokters een steun en toeverlaat met voor de ongeruste het met baasjes. Dierendokters Bert de en Michiel steriliseren jonge hond het Lola via drie uit minuscule gaatjes een in haar buik. met De mannen hebben deze bijzondere de tijdens operatietechniek samen ontwikkeld van en inmiddels voeren tijdens ze meer dan 1000 sterilisaties per met jaar met uit. Dierendokter Gerrit doet een door minder dagelijkse operatie. op Op een typisch in Twents familiebedrijf tijdens castreert hij klophengst het Twister. Omdat één van naar de ballen van tijdens het paard een niet is ingedaald, is de het een gecompliceerde uit operatie. Maar gelukkig van kan Gerrit van rekenen op de naar hulp van de hele op tv familie.

Aflevering 6 naar - In Dorpsdierendokters staan uit no-nonsense vaklieden dag naar en naar nacht klaar voor dieren in het alle soorten uit en naar maten. Op het door oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich een met liefde over tijdens zieke paarden, schapen, een pasgeboren kalfjes, op honden, katten en konijnen. op tv Op prachtige op gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis tijdens of gewoon in door de kliniek door zijn de op tv dierendokters een tijdens steun en toeverlaat voor door de ongeruste baasjes. Dierendokter Vivian het is gespecialiseerd in van de tijdens tandheelkunde van honden, door katten en konijnen. Ze heeft met al heel wat het dierengebitjes behandeld maar een kat Aristo uit is wel een van heel in bijzondere patiënt. Hij een eet spruitjes, yoghurt en aardbeien. door Dat klinkt de misschien gezond, maar hij houdt van op tv er niet echt een op tv goed gebit aan over? Dierendokter tijdens Kurt een gaat ook als tandarts aan de de slag. Maar in zijn patiënt is een wel een de slagje groter. Het het temperamentvolle paard Eyechatcher laat zijn de van eten staan omdat op tv hij kiespijn heeft. op Met een haakse een slijptol probeert Kurt hem daar van door af te naar helpen.

Aflevering 4 op tv - van In Dorpsdierendokters staan naar no-nonsense vaklieden dag en een nacht klaar voor het dieren in alle in soorten en maten. op Op het oer-Hollandse platteland ontfermen een een zij zich met in liefde over zieke paarden, door schapen, pasgeboren kalfjes, naar honden, katten met en konijnen. Op prachtige van gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners door thuis of gewoon in door de kliniek zijn de van de dierendokters een steun en de toeverlaat in voor de ongeruste in baasjes. Dierendokter Gerrit heeft een met drukke dag. door Dressuurpaard Candic op moet gekeurd worden voor de van verkoop. het Hij controleert puppy?s door in de hondenkennel van Ria en naar op de door gehandicaptenmanege geeft hij alle in paarden op tv een griepprik. Als hij bijna tijdens zijn bed tijdens in de wil stappen, belt boer Frederik. Hij op tv het heeft een dikbil koe tijdens in barensnood. Het kalf is van zo groot, dat de Gerrit besluit door het met een tijdens keizersnede op te halen. Dierendokter Vivian opereert de Duitse dog Boris naar aan een afwijking in zijn op tv in oog. En op de het spreekuur komt zieke poes op tv Molly langs. de Baasje Linda vreest dat naar Molly ongeneeslijk op ziek is.

Aflevering 3 - van In Dorpsdierendokters staan door no-nonsense op vaklieden dag en met nacht klaar voor door dieren in alle naar soorten en maten. Op het het op oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met naar liefde over zieke op tv paarden, schapen, pasgeboren op tv uit kalfjes, honden, katten van en konijnen. Op prachtige naar gelegen boerderijen, bij op tv dorpsbewoners thuis of gewoon met in een de kliniek zijn de uit dierendokters een met steun en toeverlaat voor de ongeruste naar een baasjes. Dierendokter Gerrit van is op een grote door paardenranch om een hele uit kudde een paarden in te enten. een In zijn een kleine praktijk aan huis door komt hondje Binkie langs. Het het opgewonden standje op valt de vrouwtjes het lastig en wordt in daarom gecastreerd. Dierendokter Jorrit van krijgt een in manke kip en een de konijn met een longontsteking op zijn behandeltafel. En tijdens na op tv het spreekuur rukt hij de uit voor een spoedgeval. tijdens Een pasgeboren op tv kalfje met kan amper op zijn pootjes staan in op en het wil niet drinken. Jorrit het op tv haalt alles uit in de kast om het op tv kalf te de redden maar het is de vraag op tv of dat een lukt.

Aflevering het 2 - In het Dorpsdierendokters staan op tv no-nonsense vaklieden dag en op tv nacht klaar in voor dieren in een alle soorten en maten. Op het op tv de oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich tijdens met liefde over het zieke paarden, schapen, pasgeboren met kalfjes, honden, met katten en konijnen. Op een uit prachtige gelegen boerderijen, met bij dorpsbewoners thuis of gewoon de in de kliniek op tv zijn de dierendokters een op steun en tijdens toeverlaat in voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie in behandelt een bijzondere op koe die verontrustend met hoge op tv koorts heeft. van Koe Ella is een ?showkoe? en het normaal naar gesproken wint ze alle missverkiezingen op tv voor het koeien. Maar op tv nu is de mooie op Ella ziek en ziet van ze het er belabberd uit. Sophie zet alles door op het alles om de Ella weer te laten stralen een op de koeien-catwalk. Dierendokter van Ronald begint zijn spreekuur een met op tv een spoedgeval. de Pitbull King heeft een ongelukje van gehad en is de zijn hele nagel op tv kwijt. En er een komt een vaste klant in langs. ?Pechpoes? Saar een tijdens heeft zich voor de met zoveelste keer lelijk met bezeerd.

Aflevering 1 uit - In Dorpsdierendokters staan op no-nonsense vaklieden dag een en nacht van klaar voor dieren in van alle soorten en in maten. in Op het oer-Hollandse op platteland ontfermen op zij zich met liefde over zieke naar naar paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten het en konijnen. Op van prachtige gelegen boerderijen, door door bij dorpsbewoners thuis naar of gewoon in de kliniek tijdens zijn de door dierendokters een het steun en toeverlaat voor de ongeruste door baasjes. met Dierendokter Sophie tijdens wordt vlak voor de de operatie van het koe Jansje weggeroepen voor een op spoedgeval. het Een paar boerderijen verderop is door koe Mientje in barensnood. een Mientjes kalfje naar ligt verkeerd?.of krijgt de ze met misschien wel twee van kalfjes? Dierendokter Jorrit behandelt op zijn spreekuur een een snipverkouden hamster door en een jonge een hond die alle naar post uit van zijn uit baasje heeft opgegeten. Ook op tv gaat Jorrit met de boerderij op. Hij in onderzoekt het gepensioneerde in manegepaard Tsaar. Tsaar is ziek tijdens in en wil niet eten. En het de grote vraag is in in of de oude Tsaar nog een op tv naar ?paardwaardig? bestaan leidt.

Aflevering 15 de - met In Dorpsdierendokters staan no-nonsense door vaklieden dag en in nacht klaar voor dieren in in uit alle soorten en op tv maten. Op het oer-Hollandse in platteland ontfermen zij de zich met een liefde over zieke van paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten op en konijnen. Op een prachtige gelegen boerderijen, de bij naar dorpsbewoners thuis naar of gewoon in van de kliniek zijn de in dierendokters een steun en toeverlaat uit voor de ongeruste het de baasjes. Dierendokter Ronald uit is kind aan huis bij dierenvriendin een Rennie. Rennie de vangt alle dieren in naar het nood op. Van duif door tot schaap. Het door maakt haar naar niet uit. Als de dieren in haar nodig uit hebben, staat in ze voor ze klaar. in En als de beestjes op tv een dokter nodig tijdens hebben, dan komt door Ronald. In de naar dierenkliniek van Bert en Michiel het op tv komt konijn Bugs langs omdat hij een een vervelend met abces de heeft.

Aflevering uit 13 - In de Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag een en nacht in klaar voor dieren door in alle soorten en een in maten. Op het oer-Hollandse platteland op tv ontfermen door zij zich met naar liefde over zieke paarden, in schapen, pasgeboren kalfjes, honden, in katten en konijnen. Op tijdens prachtige tijdens gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis uit het of gewoon in de kliniek zijn uit de dierendokters van een steun en toeverlaat in voor met de ongeruste baasjes. het Dierendokter Ronald in ontfermt zich over door kater Simba die al op een tijdje last heeft van tijdens vreemde het kale plekken. Dierendokter op Jorrit is bij met Verona, het oude trekpaard van van boer Peter. Ze heeft op tv last van naar een uierontsteking. Maar uit als Jorrit haar goed naar onderzoekt, met blijkt er nog op meer aan door de hand.

Aflevering tijdens 12 - de In Dorpsdierendokters staan no-nonsense op vaklieden dag en op tv nacht klaar uit voor dieren in alle soorten en in op tv maten. Op het het oer-Hollandse platteland ontfermen zij van zich met liefde over zieke op tv paarden, schapen, op pasgeboren kalfjes, het honden, katten en met konijnen. Op prachtige van gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners van thuis een of gewoon in van de kliniek zijn de dierendokters een van steun en toeverlaat op voor de op tv ongeruste baasjes. Dierendokter Kurt tijdens in schiet het schaap van van boer Bas te naar hulp bij de moeizame met verlossing van haar lammetjes. En door bij dierendokter op tv Vivian komt de hondje Loesje langs voor een haar jaarlijkse het APK-keuring.

Aflevering 11 - de In Dorpsdierendokters de staan no-nonsense vaklieden een dag en nacht op tv klaar voor dieren in in door alle soorten en maten. Op het een tijdens oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met van liefde over zieke het paarden, het schapen, pasgeboren kalfjes, op tv honden, katten een en konijnen. Op prachtige gelegen door boerderijen, bij dorpsbewoners thuis op of gewoon in op tv de kliniek zijn in de dierendokters een van steun en toeverlaat op tv naar voor de ongeruste baasjes. Dierendokter tijdens Jorrit is bij een in met hele kudde schapen om naar te kijken of tijdens ze lammetjes gaan krijgen. door Dierendokter Gerrit roept tijdens de hulp op in van met specialisten bij het geblesseerde wedstrijdpaard Fernando. door tijdens Met röntgenfoto?s wordt bekeken door hoe ernstig de de situatie is. En kater Tijger op tv komt bij Jorrit tijdens op het op spreekuur omdat met hij tijdens het vissen in door het water een is naar gevallen.

Aflevering 10 - uit tijdens In Dorpsdierendokters staan no-nonsense door vaklieden dag en nacht op tv klaar voor dieren uit in alle soorten en naar het maten. Op het oer-Hollandse platteland een ontfermen uit zij zich met tijdens liefde over zieke paarden, het schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten een en van konijnen. Op de prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis naar of gewoon in naar in de kliniek zijn de dierendokters een op steun tijdens en toeverlaat voor de ongeruste in baasjes. Dierendokter Kurt met is bij in het het Friese paard Adelheid om een echo door te op maken van haar op tv ongeboren veulentje. uit Bij dierendokter Vivian staat op plotseling de dierenambulance op de in stoep op met een het vreemde vogel.

Aflevering het 9 - naar In Dorpsdierendokters staan de no-nonsense vaklieden dag en nacht door klaar voor de dieren in alle op tv soorten en uit maten. Op het oer-Hollandse een platteland ontfermen zij zich door met liefde het over zieke paarden, naar schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten van naar en konijnen. Op prachtige tijdens gelegen boerderijen, bij in dorpsbewoners thuis door of gewoon in de kliniek zijn door de dierendokters een tijdens steun op tv en toeverlaat voor naar de ongeruste baasjes. op Poes Muis naar is bij dierendokter Ronald. Ze uit is een de nachtje van uit huis geweest en ze wordt uit wat dikker. op tv Haar baasjes willen graag weten op van of ze binnenkort een nestje jonge door poesjes met kunnen verwachten. Dierendokter Sophie is uit op de op tv boerderij om een kalfje uit te opereren aan een een een navelbreuk.

augustus 2018
28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-01-2017 15:45

Aflevering 2

Dorpsdierendokters - Aflevering 2

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en koni...

07-01-2017 15:50

Aflevering 1

Dorpsdierendokters - Aflevering 1

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en koni...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 28-07-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord