Programma gemist?

Aflevering 5 het - In Dorpsdierendokters staan op tv no-nonsense op vaklieden dag en nacht door klaar voor met dieren in door alle soorten en maten. Op het naar in oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met op liefde over op tv zieke paarden, schapen, pasgeboren tijdens naar kalfjes, honden, katten en konijnen. Op uit op tv prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis op of gewoon op in de kliniek met zijn de dierendokters een op steun de en toeverlaat een voor de ongeruste baasjes. Dierendokter tijdens Sophie is de de hele dag op de uit boerderij van Teus van en tijdens Karin. Hun koe Bossen 315 het heeft tijdens met het grazen uit per ongeluk iets het scherps doorgeslikt en is in daar naar heel beroerd van. Sophie is een een behandeling de gestart maar het is op tv zeer de een vraag of die is aangeslagen. op Het tijdens ziet er niet in goed uit voor Bossen 315. Dierendokter uit Michiel heeft een ook een tijdens patiënt die van iets verkeerds gegeten heeft. Hond Joris de een heeft een rare gewoonte: met hij eet de vreemde voorwerpen. Zo haalde uit Michiel al eerder een Feyenoord in sok, van een knuffelbeer en van een batterij uit Joris op tv buik.

Aflevering 14 in - In Dorpsdierendokters door staan no-nonsense vaklieden met dag en nacht op tv klaar voor dieren in in alle soorten naar en maten. in Op het naar oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met op naar liefde over zieke paarden, schapen, het pasgeboren op tv kalfjes, honden, katten en konijnen. Op door prachtige gelegen de boerderijen, bij dorpsbewoners thuis naar door of gewoon in de kliniek zijn van de dierendokters op een steun en het toeverlaat voor de ongeruste de een baasjes. Dierendokter Vivian krijgt op tv een klein schoothondje met een in groot probleem een op de behandeltafel. Chiuahua de Dior heeft last het van op haar tandjes en eet de bijna niet meer. Dierendokter naar Kurt is op op de pensionstal van Saskia. door het Ze vreest dat haar paard met Mika last heeft van naar op tv hooikoorts.

Aflevering 8 door - In Dorpsdierendokters staan tijdens naar no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar een voor naar dieren in de alle soorten en maten. door Op het oer-Hollandse platteland uit ontfermen zij zich met met liefde over zieke op paarden, schapen, van pasgeboren kalfjes, uit honden, katten op tv en konijnen. Op prachtige op tv gelegen boerderijen, door bij dorpsbewoners thuis of naar gewoon in de van kliniek zijn met de dierendokters een steun en toeverlaat in voor de naar ongeruste baasjes. Dierendokter Ronald van rukt uit in voor een spoedgeval. door Op de de boerderij van Mathé van en Ursula is een koe uit uit in barensnood. Het het ongeboren kalfje ligt met verkeerd. Het lukt Ronald uiteindelijk met om het uit kalf zo te draaien dat het de koe in zelf een kan gaan kalven. Maar net een als de Ronald door is naar op tv zijn volgende patiënt, wordt hij op naar gebeld dat het toch de weer teruggedraaid is. En dan uit wordt het spannend een van of het lukt om het van kalfje nog levend het op de van wereld te zetten. Dierendokters de Bert en Michiel een krijgen poes Bali op op tv de operatietafel. Bali in moet op tv aan haar heup geopereerd worden in omdat op tv ze een ernstig een ongeluk gehad heeft.

Aflevering 7 uit - In Dorpsdierendokters staan van no-nonsense vaklieden op tv dag en nacht naar klaar voor op dieren in alle op soorten en maten. Op uit het naar oer-Hollandse platteland ontfermen een zij zich met liefde over met zieke paarden, schapen, op pasgeboren kalfjes, honden, katten met en konijnen. Op de prachtige gelegen met boerderijen, bij op dorpsbewoners thuis of gewoon in met de kliniek een zijn de de dierendokters een het steun en toeverlaat voor de ongeruste van baasjes. Dierendokters op Bert uit en Michiel steriliseren jonge hond op Lola uit via drie minuscule van gaatjes in haar buik. De mannen naar naar hebben deze bijzondere operatietechniek een samen ontwikkeld en inmiddels voeren uit ze het meer dan 1000 sterilisaties per van jaar van uit. Dierendokter Gerrit doet een minder van dagelijkse het operatie. Op de een typisch Twents familiebedrijf castreert hij de klophengst het Twister. Omdat één op van de ballen tijdens van het de paard niet is ingedaald, is in het een door gecompliceerde operatie. Maar gelukkig in kan Gerrit rekenen op het de hulp van tijdens de op tv hele familie.

Aflevering op tv 6 - op In Dorpsdierendokters staan op no-nonsense vaklieden dag een en nacht klaar door voor dieren in alle soorten met en maten. het Op het oer-Hollandse platteland ontfermen uit zij zich tijdens met uit liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren een kalfjes, honden, in katten van en konijnen. Op prachtige gelegen een boerderijen, uit bij dorpsbewoners thuis van of gewoon in de uit kliniek zijn de dierendokters een op tv op steun en toeverlaat voor van de ongeruste baasjes. Dierendokter in Vivian een is gespecialiseerd in de tandheelkunde van door honden, katten door en konijnen. Ze heeft het van al heel wat de dierengebitjes behandeld maar kat Aristo is van wel op een heel bijzondere patiënt. in Hij door eet spruitjes, yoghurt en aardbeien. Dat uit klinkt misschien het gezond, uit maar hij houdt er niet echt met een goed de gebit aan over? Dierendokter Kurt het uit gaat ook als de tandarts aan de slag. Maar zijn de patiënt is in wel een slagje op tv groter. op Het temperamentvolle paard uit Eyechatcher laat zijn het eten staan omdat hij kiespijn met heeft. Met naar een haakse slijptol met probeert Kurt hem daar van met af te op tv helpen.

Aflevering 4 van - In met Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden uit dag en nacht klaar een voor dieren in de alle in soorten en maten. Op het naar oer-Hollandse van platteland ontfermen zij tijdens zich met liefde over zieke de paarden, schapen, pasgeboren een kalfjes, uit honden, katten en konijnen. van Op prachtige gelegen met boerderijen, bij dorpsbewoners thuis naar of gewoon uit in de kliniek zijn op de dierendokters tijdens een steun en toeverlaat door voor de op ongeruste door baasjes. Dierendokter Gerrit heeft het een drukke dag. Dressuurpaard Candic het van moet gekeurd worden voor de door verkoop. Hij controleert het puppy?s in de met hondenkennel uit van Ria en op de gehandicaptenmanege op tv geeft met hij alle de paarden een griepprik. Als hij tijdens bijna in zijn bed in wil stappen, belt op boer de Frederik. Hij heeft een dikbil van koe in uit barensnood. het Het kalf is zo groot, door dat Gerrit besluit het op met het een keizersnede te halen. Dierendokter Vivian naar opereert Duitse de dog Boris van aan een afwijking in zijn de oog. En op met het op spreekuur komt zieke poes Molly door langs. Baasje het Linda vreest dat in Molly ongeneeslijk ziek van is.

Aflevering uit 3 - In Dorpsdierendokters staan een tijdens no-nonsense vaklieden dag en van nacht klaar voor dieren in het alle soorten door en uit maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen op tv van zij zich met liefde van over zieke paarden, schapen, tijdens pasgeboren op tv kalfjes, honden, katten en konijnen. tijdens Op prachtige gelegen boerderijen, een bij dorpsbewoners thuis de of gewoon in met de kliniek uit zijn van de dierendokters een steun en tijdens toeverlaat voor de ongeruste uit baasjes. Dierendokter met Gerrit is op een in van grote paardenranch om een naar hele kudde paarden door in te enten. de In zijn kleine praktijk aan met huis van komt hondje Binkie langs. op tv Het opgewonden standje in valt de in vrouwtjes lastig door en wordt daarom door gecastreerd. Dierendokter Jorrit krijgt een manke kip het en een konijn uit met longontsteking de op op tv zijn behandeltafel. En een na het spreekuur rukt hij uit van voor met een spoedgeval. Een pasgeboren de kalfje door kan amper op zijn door pootjes staan in en het wil het niet drinken. Jorrit haalt op tv alles uit de kast het om het kalf te het door redden maar het is de met vraag of tijdens dat lukt.

Aflevering 2 - met het In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag met en nacht klaar de voor dieren op tv in alle soorten de en maten. Op het door oer-Hollandse een platteland ontfermen van zij zich met liefde over een zieke paarden, schapen, van pasgeboren op kalfjes, honden, katten en konijnen. tijdens Op prachtige door gelegen boerderijen, van bij dorpsbewoners thuis met of gewoon in de kliniek in zijn de dierendokters een tijdens steun en toeverlaat in de voor de ongeruste baasjes. Dierendokter op tv Sophie tijdens behandelt een bijzondere koe de die verontrustend hoge koorts in heeft. van Koe Ella is een ?showkoe? in en normaal gesproken naar wint ze alle missverkiezingen het op voor koeien. Maar tijdens nu is de mooie Ella een ziek op en ziet ze er belabberd uit. uit op tv Sophie zet alles op alles om op Ella weer te met met laten stralen op de de koeien-catwalk. Dierendokter Ronald begint de zijn spreekuur het met een spoedgeval. Pitbull King naar heeft een een ongelukje gehad en is uit zijn op tv hele nagel kwijt. uit En er komt een vaste naar klant langs. ?Pechpoes? een Saar op heeft zich voor de zoveelste de keer lelijk door bezeerd.

Aflevering 1 een - In op tv Dorpsdierendokters staan no-nonsense een vaklieden dag en in nacht klaar tijdens voor dieren in alle het soorten en tijdens maten. Op het tijdens oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met met liefde uit over zieke paarden, naar schapen, pasgeboren kalfjes, honden, op katten en van konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, de bij van dorpsbewoners thuis of gewoon in uit in de kliniek zijn de dierendokters een naar van steun en toeverlaat voor met de ongeruste het baasjes. Dierendokter Sophie wordt een vlak voor de in operatie van koe Jansje weggeroepen een van voor een spoedgeval. Een op tv paar boerderijen verderop is koe uit Mientje in uit barensnood. Mientjes kalfje een ligt verkeerd?.of krijgt uit ze een misschien wel twee kalfjes? Dierendokter Jorrit behandelt een op zijn door spreekuur een snipverkouden hamster een en op tv een jonge hond door die alle post van zijn op tv baasje heeft opgegeten. het Ook gaat Jorrit een de met boerderij op. Hij onderzoekt in het van gepensioneerde manegepaard Tsaar. Tsaar is ziek door in en wil niet in eten. En de naar grote vraag is of de de oude het Tsaar nog een ?paardwaardig? bestaan een leidt.

Aflevering door 15 - van In Dorpsdierendokters staan no-nonsense een vaklieden dag en nacht tijdens klaar voor dieren in de alle soorten en op maten. Op op tv het oer-Hollandse naar platteland ontfermen zij op tv zich met liefde over door zieke paarden, schapen, pasgeboren de kalfjes, honden, op tv katten en konijnen. de Op van prachtige gelegen boerderijen, door bij dorpsbewoners thuis of gewoon uit in de kliniek een zijn de dierendokters door een steun op tv en toeverlaat voor de ongeruste door baasjes. Dierendokter Ronald met tijdens is kind aan op tv huis bij dierenvriendin met Rennie. Rennie vangt alle dieren in de nood op. op tv Van duif tijdens tot schaap. op tv Het maakt haar in niet uit. Als de dieren het haar nodig tijdens hebben, staat ze voor van ze klaar. En als de de van beestjes een het dokter nodig hebben, met dan komt Ronald. In de het dierenkliniek van Bert de en Michiel komt op konijn Bugs langs tijdens omdat hij een vervelend abces naar het heeft.

Aflevering op 13 - In Dorpsdierendokters met staan no-nonsense tijdens vaklieden dag en nacht klaar een voor dieren van in een alle soorten en maten. Op het het oer-Hollandse platteland ontfermen een zij zich het met liefde over tijdens zieke paarden, schapen, van pasgeboren kalfjes, honden, katten door en konijnen. het Op prachtige gelegen met boerderijen, bij dorpsbewoners thuis in door of gewoon in van de kliniek zijn de dierendokters een met steun en toeverlaat in voor de ongeruste uit baasjes. Dierendokter Ronald in ontfermt op zich over van kater Simba die al een tijdje op last in heeft van vreemde kale plekken. Dierendokter uit Jorrit is het bij Verona, het de oude trekpaard tijdens van boer Peter. Ze door heeft last met van een uierontsteking. tijdens Maar als uit Jorrit haar goed onderzoekt, blijkt het er nog op meer aan de op hand.

Aflevering in 12 - In met Dorpsdierendokters staan naar no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar een voor dieren in op tv alle in soorten en maten. Op het op uit oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met de liefde over met zieke paarden, schapen, pasgeboren op tv kalfjes, honden, katten van de en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, met bij in dorpsbewoners thuis of gewoon tijdens in de de kliniek zijn op de dierendokters een steun van en toeverlaat voor tijdens de ongeruste baasjes. Dierendokter Kurt de schiet het tijdens schaap van op boer Bas te hulp bij uit een de moeizame verlossing van haar naar lammetjes. En in bij dierendokter Vivian komt hondje uit Loesje langs voor haar de jaarlijkse door APK-keuring.

Aflevering in 11 - In Dorpsdierendokters staan door no-nonsense door vaklieden dag van en nacht klaar voor uit dieren in alle soorten het en maten. Op van het oer-Hollandse op platteland ontfermen zij zich met door liefde over zieke het paarden, schapen, een pasgeboren kalfjes, honden, van katten en konijnen. Op op tv met prachtige gelegen boerderijen, in bij dorpsbewoners thuis of gewoon in naar de kliniek zijn op de door dierendokters een steun en door toeverlaat voor de op ongeruste op tv baasjes. Dierendokter Jorrit met is bij een uit hele kudde schapen om op te kijken of ze lammetjes de gaan de krijgen. Dierendokter Gerrit roept de in op tv hulp in van specialisten tijdens bij het geblesseerde wedstrijdpaard Fernando. van de Met röntgenfoto?s wordt bekeken tijdens hoe ernstig de situatie is. in En tijdens kater Tijger komt bij op Jorrit door op het spreekuur op tv omdat hij tijdens het vissen in uit het door water is met gevallen.

Aflevering op 10 - met In Dorpsdierendokters staan een no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar de voor dieren door in alle soorten en uit maten. een Op het oer-Hollandse op tv platteland ontfermen zij op tv zich met liefde in over zieke paarden, schapen, pasgeboren naar kalfjes, honden, katten een het en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, op tv bij naar dorpsbewoners thuis of gewoon op in de de kliniek zijn tijdens de dierendokters een door steun en toeverlaat in voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Kurt door is bij uit het Friese van paard Adelheid om door een echo het te maken van haar ongeboren op veulentje. tijdens Bij dierendokter Vivian staat de plotseling de dierenambulance op de uit stoep tijdens met een vreemde op vogel.

Aflevering tijdens 9 - In naar Dorpsdierendokters staan no-nonsense in vaklieden dag en nacht door klaar op voor dieren in uit alle soorten en maten. van Op het oer-Hollandse naar platteland ontfermen zij zich met met liefde uit over zieke paarden, schapen, het pasgeboren kalfjes, honden, katten tijdens en op konijnen. Op prachtige gelegen een boerderijen, bij dorpsbewoners met thuis of gewoon van in de kliniek de zijn de de dierendokters een uit steun en toeverlaat een voor de ongeruste baasjes. het Poes Muis is tijdens bij dierendokter Ronald. Ze is door een door nachtje van op tv huis geweest en ze wordt wat met dikker. het Haar baasjes willen het graag weten of ze binnenkort tijdens een door nestje jonge poesjes kunnen naar verwachten. Dierendokter naar Sophie is op een de boerderij om een naar kalfje te naar opereren aan een het navelbreuk.

oktober 2019
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!