Programma gemist?

Aflevering op 5 - In Dorpsdierendokters op staan no-nonsense vaklieden op dag op tv en nacht klaar voor dieren in uit alle soorten naar en maten. Op het het oer-Hollandse met platteland ontfermen met zij zich met liefde over zieke door naar paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten een en konijnen. naar Op met prachtige gelegen boerderijen, op bij dorpsbewoners thuis of door gewoon in een de kliniek zijn de uit dierendokters een steun en toeverlaat op voor de op ongeruste baasjes. op Dierendokter Sophie is de het hele een dag op de boerderij van Teus de en Karin. door Hun koe Bossen 315 tijdens heeft tijdens het in grazen per ongeluk op tv iets op scherps doorgeslikt en is daar in heel van beroerd van. tijdens Sophie is een behandeling een gestart maar het een is zeer de vraag van of die is door aangeslagen. Het ziet het er niet goed uit een voor het Bossen 315. Dierendokter Michiel heeft op ook een patiënt van die iets verkeerds gegeten in heeft. door Hond Joris heeft uit een rare gewoonte: op tv hij eet vreemde voorwerpen. de Zo haalde Michiel de al eerder een door Feyenoord sok, door een knuffelbeer en het een batterij uit Joris uit buik.

Aflevering een 14 - In Dorpsdierendokters de staan no-nonsense vaklieden het dag en in nacht klaar voor dieren de in alle het soorten en maten. Op het van oer-Hollandse platteland het ontfermen door zij zich met liefde over zieke naar paarden, op schapen, pasgeboren kalfjes, op honden, katten en van konijnen. Op prachtige tijdens gelegen boerderijen, tijdens bij dorpsbewoners thuis of door gewoon in de kliniek zijn naar de met dierendokters een steun en het toeverlaat naar voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Vivian op op tv krijgt een klein schoothondje met een het groot op tv probleem op de op behandeltafel. Chiuahua Dior heeft met last van een haar tandjes en uit eet bijna niet meer. Dierendokter Kurt uit is op de tijdens pensionstal van Saskia. door Ze vreest dat tijdens haar de paard Mika uit last heeft van tijdens hooikoorts.

Aflevering 8 de - In tijdens Dorpsdierendokters staan op tv no-nonsense vaklieden dag en nacht in klaar van voor dieren in alle soorten en een maten. Op in het oer-Hollandse platteland met ontfermen zij zich met een liefde over zieke op paarden, schapen, pasgeboren het tijdens kalfjes, honden, katten en konijnen. Op door prachtige uit gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis met het of gewoon in de kliniek zijn de de een dierendokters een steun en toeverlaat op voor de in ongeruste uit baasjes. Dierendokter Ronald rukt uit voor met een van spoedgeval. Op de boerderij door van uit Mathé en Ursula een is een koe in barensnood. Het door ongeboren kalfje op ligt de verkeerd. Het lukt Ronald uiteindelijk om de een het kalf zo van te draaien dat het de koe zelf kan gaan de kalven. Maar net naar als Ronald door is op naar zijn volgende door patiënt, wordt tijdens hij gebeld dat naar het toch weer uit teruggedraaid van is. En dan een wordt het spannend of het lukt een om het in kalfje nog tijdens levend op de in wereld te zetten. Dierendokters met Bert en op Michiel krijgen poes Bali door op de operatietafel. in Bali moet aan haar op tv heup geopereerd worden omdat de ze een ernstig op tv ongeluk uit gehad heeft.

Aflevering 7 - door door In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag op tv en de nacht klaar voor dieren in op alle soorten tijdens en maten. het Op het door oer-Hollandse platteland ontfermen zij tijdens zich met liefde op tv over zieke paarden, met schapen, pasgeboren door kalfjes, honden, katten en de konijnen. Op prachtige gelegen op tv boerderijen, bij dorpsbewoners door thuis of gewoon in van de kliniek zijn tijdens de dierendokters een met steun en uit toeverlaat voor de het ongeruste baasjes. Dierendokters Bert in en Michiel steriliseren een naar jonge hond Lola via drie met minuscule gaatjes in het haar een buik. De mannen naar hebben deze bijzondere operatietechniek door samen ontwikkeld en van inmiddels voeren tijdens ze meer dan 1000 sterilisaties per het jaar uit. Dierendokter uit Gerrit doet door een minder dagelijkse operatie. door Op in een typisch Twents familiebedrijf op tv castreert hij een klophengst Twister. Omdat één van van de op tv ballen van het naar paard niet is ingedaald, het is het van een gecompliceerde operatie. Maar gelukkig kan uit met Gerrit rekenen op de hulp op van de hele tijdens familie.

Aflevering 6 met - In Dorpsdierendokters staan een no-nonsense vaklieden uit dag en uit nacht klaar voor door dieren in alle soorten tijdens en maten. door Op het oer-Hollandse platteland ontfermen tijdens een zij zich met liefde tijdens over zieke met paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten tijdens en door konijnen. Op prachtige in gelegen boerderijen, op tv bij dorpsbewoners thuis of van gewoon in de uit kliniek zijn de de dierendokters een steun en toeverlaat door voor de ongeruste op op baasjes. Dierendokter Vivian is gespecialiseerd uit in de de tandheelkunde van een honden, katten en konijnen. Ze heeft uit het al heel wat dierengebitjes behandeld de maar kat Aristo in is op tv wel een heel door bijzondere patiënt. Hij eet de spruitjes, yoghurt en aardbeien. van Dat klinkt misschien een gezond, maar in hij houdt er het niet echt een uit goed gebit het aan over? Dierendokter Kurt gaat ook op tv als tandarts aan op de slag. Maar de zijn patiënt is door wel een slagje groter. op tv het Het temperamentvolle paard Eyechatcher met laat zijn eten staan omdat naar hij de kiespijn heeft. Met op tv een haakse slijptol probeert Kurt door hem daar door van af naar te helpen.

Aflevering 4 - op met In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden van dag en nacht klaar uit voor dieren een in alle soorten en uit maten. een Op het oer-Hollandse van platteland ontfermen naar zij zich met tijdens liefde over zieke het paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, een honden, katten in en konijnen. Op prachtige op gelegen boerderijen, op bij dorpsbewoners thuis of gewoon met in de kliniek zijn in de dierendokters in een steun en een toeverlaat voor met de ongeruste baasjes. tijdens Dierendokter Gerrit heeft een het drukke dag. het Dressuurpaard Candic moet gekeurd van worden voor de verkoop. naar Hij controleert puppy?s een in door de hondenkennel van Ria op en op de het gehandicaptenmanege geeft het hij alle paarden van een griepprik. op Als hij bijna zijn bed in in wil stappen, belt door het boer Frederik. Hij heeft het een dikbil uit koe in barensnood. Het kalf is een zo groot, uit dat in Gerrit besluit het met een keizersnede de een te halen. Dierendokter Vivian opereert Duitse van dog Boris aan een uit afwijking met in zijn door oog. En op het in spreekuur komt zieke poes Molly het langs. met Baasje Linda vreest de dat Molly ongeneeslijk ziek een is.

Aflevering 3 - het In Dorpsdierendokters staan de no-nonsense vaklieden van dag en op nacht klaar voor het dieren in alle uit soorten en door maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen op een zij zich met liefde over zieke tijdens paarden, schapen, door pasgeboren kalfjes, het honden, katten en tijdens konijnen. Op prachtige gelegen tijdens boerderijen, bij naar dorpsbewoners thuis of gewoon in naar de in kliniek zijn de dierendokters een tijdens de steun en toeverlaat voor de de ongeruste baasjes. Dierendokter de Gerrit is door op een grote met paardenranch om een hele tijdens kudde paarden in tijdens te enten. In zijn de uit kleine praktijk aan van huis komt hondje Binkie door langs. Het de opgewonden standje valt de vrouwtjes tijdens lastig uit en wordt daarom uit gecastreerd. Dierendokter Jorrit krijgt in een manke kip en een konijn een met longontsteking op uit zijn op tv behandeltafel. En na het spreekuur uit in rukt hij uit voor een van spoedgeval. Een in pasgeboren kalfje kan in amper op zijn met pootjes staan in en het wil het niet drinken. Jorrit haalt alles een uit de uit kast om het op tv kalf te redden maar het met is in de vraag of dat met lukt.

Aflevering de 2 - In Dorpsdierendokters met staan no-nonsense vaklieden dag van en een nacht klaar voor dieren op in in alle soorten en maten. Op door het oer-Hollandse platteland in ontfermen zij een zich met liefde over zieke met paarden, schapen, pasgeboren uit de kalfjes, honden, katten en konijnen. Op op uit prachtige gelegen boerderijen, bij tijdens dorpsbewoners thuis of gewoon een in de kliniek de zijn de dierendokters een uit steun en door toeverlaat voor tijdens de ongeruste op baasjes. Dierendokter Sophie behandelt een de bijzondere in koe die verontrustend in hoge koorts heeft. Koe Ella tijdens is een ?showkoe? en uit normaal gesproken wint naar op tv ze alle missverkiezingen voor koeien. Maar met nu is de in mooie Ella tijdens ziek en door ziet ze er een belabberd uit. van Sophie zet alles op van alles om Ella weer te uit tijdens laten stralen op door de koeien-catwalk. Dierendokter Ronald begint zijn spreekuur het met met een spoedgeval. Pitbull door King heeft een ongelukje met gehad en op is zijn uit hele nagel kwijt. En van er komt de een vaste klant langs. ?Pechpoes? Saar de door heeft zich voor de zoveelste een keer tijdens lelijk bezeerd.

Aflevering 1 op tv - In naar Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag van het en nacht klaar voor dieren een in het alle soorten en maten. Op het van oer-Hollandse platteland een ontfermen tijdens zij zich met liefde over zieke in paarden, van schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten naar uit en konijnen. Op prachtige gelegen op boerderijen, door bij dorpsbewoners thuis of tijdens gewoon in de kliniek op zijn de dierendokters het een naar steun en toeverlaat op tv voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie op wordt vlak de voor de met operatie van koe Jansje met weggeroepen voor een van spoedgeval. naar Een paar boerderijen verderop is de koe Mientje in barensnood. met Mientjes de kalfje ligt verkeerd?.of krijgt uit ze misschien wel twee tijdens een kalfjes? Dierendokter Jorrit behandelt op zijn in spreekuur door een snipverkouden hamster en een naar jonge hond die in alle post tijdens van zijn met baasje heeft opgegeten. naar Ook gaat Jorrit de boerderij door op. Hij onderzoekt op tv het van gepensioneerde manegepaard Tsaar. van Tsaar is ziek door en wil niet eten. En van de grote vraag is tijdens in of de oude op tv Tsaar nog een de ?paardwaardig? bestaan leidt.

Aflevering 15 - met op tv In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden een dag en van nacht klaar voor met dieren in tijdens alle soorten en maten. in Op het oer-Hollandse platteland met ontfermen tijdens zij zich met liefde over tijdens zieke paarden, een schapen, pasgeboren met kalfjes, honden, katten en konijnen. naar Op met prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis met of gewoon naar in naar de kliniek zijn van de dierendokters een steun en naar toeverlaat voor de een ongeruste baasjes. naar Dierendokter Ronald is het kind aan op huis bij dierenvriendin Rennie. Rennie vangt naar op alle dieren in nood in op. Van duif tot uit schaap. Het maakt de haar niet uit. Als de tijdens de dieren haar nodig hebben, staat een het ze voor ze op klaar. En als de beestjes het een door dokter nodig hebben, dan komt Ronald. In op in de dierenkliniek van van Bert en Michiel komt konijn tijdens Bugs met langs omdat hij een vervelend abces in naar heeft.

Aflevering 13 van - In met Dorpsdierendokters staan het no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar door een voor dieren in in alle soorten en maten. Op het een oer-Hollandse platteland ontfermen tijdens tijdens zij zich met liefde over zieke naar paarden, schapen, pasgeboren de kalfjes, honden, katten op tv de en konijnen. Op met prachtige gelegen boerderijen, bij de dorpsbewoners thuis op of gewoon in de kliniek door zijn tijdens de dierendokters een steun en tijdens toeverlaat met voor de ongeruste baasjes. Dierendokter naar Ronald ontfermt zich tijdens over kater met Simba die al een tijdje door van last heeft van vreemde kale van plekken. Dierendokter uit Jorrit is bij op tv Verona, het oude met trekpaard van boer Peter. op Ze heeft last het van een uierontsteking. naar Maar als Jorrit haar goed in onderzoekt, blijkt er door nog meer aan op tv de in hand.

Aflevering van 12 - In Dorpsdierendokters op staan no-nonsense vaklieden dag naar van en nacht klaar met voor dieren in alle soorten en door maten. de Op het oer-Hollandse platteland naar ontfermen zij zich op tv met op tv liefde over zieke een paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, het katten en met konijnen. Op prachtige gelegen door boerderijen, bij naar dorpsbewoners thuis of het gewoon in de in kliniek zijn de dierendokters een naar steun uit en toeverlaat op voor de ongeruste baasjes. met Dierendokter Kurt schiet het schaap op van boer Bas de te hulp door bij de een moeizame verlossing van haar lammetjes. En het bij dierendokter het Vivian komt naar hondje Loesje langs voor haar van jaarlijkse de APK-keuring.

Aflevering 11 door - In Dorpsdierendokters uit staan no-nonsense vaklieden door dag in en nacht klaar een voor dieren in alle soorten het en van maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen het tijdens zij zich met liefde over zieke naar paarden, de schapen, pasgeboren met kalfjes, honden, katten en konijnen. Op het prachtige gelegen boerderijen, het bij dorpsbewoners thuis uit of een gewoon in de tijdens kliniek zijn de in dierendokters een steun en op toeverlaat de voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Jorrit het is bij een op hele kudde schapen uit om het te kijken of ze op lammetjes gaan tijdens krijgen. Dierendokter Gerrit roept de de hulp in van van specialisten bij met het de geblesseerde wedstrijdpaard Fernando. Met tijdens röntgenfoto?s wordt bekeken hoe ernstig naar de situatie uit is. van En kater Tijger komt bij in Jorrit door op het spreekuur omdat hij tijdens tijdens het vissen in de het in water is de gevallen.

Aflevering 10 met - In naar Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden naar dag en de nacht klaar voor dieren naar in de alle soorten en maten. tijdens Op het naar oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met de liefde over naar zieke paarden, schapen, van pasgeboren kalfjes, uit honden, katten en konijnen. de Op prachtige gelegen naar boerderijen, een bij dorpsbewoners thuis op tv of gewoon in op tv de kliniek zijn door de dierendokters een steun naar en toeverlaat van voor de ongeruste baasjes. een Dierendokter Kurt is op tv bij het Friese door paard Adelheid om op tv een echo te uit maken van haar ongeboren op tv veulentje. Bij naar dierendokter Vivian het staat plotseling de dierenambulance op de de stoep met door een op tv vreemde vogel.

Aflevering een 9 - In Dorpsdierendokters tijdens staan no-nonsense vaklieden tijdens dag en op nacht klaar in voor dieren in in alle soorten en door maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen naar zij zich met op tv liefde over zieke naar paarden, naar schapen, pasgeboren kalfjes, honden, door katten en naar konijnen. Op op tv prachtige gelegen boerderijen, bij tijdens dorpsbewoners thuis of gewoon op in uit de kliniek zijn de op dierendokters een op tv steun en toeverlaat voor de van ongeruste baasjes. Poes Muis met is bij dierendokter op Ronald. Ze is op tv een uit nachtje van huis geweest van en ze wordt uit wat dikker. Haar in baasjes willen graag met weten of ze een binnenkort uit een nestje jonge poesjes kunnen verwachten. Dierendokter het door Sophie is op in de boerderij om een kalfje in te opereren met aan een op tv navelbreuk.

augustus 2020
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!