Programma gemist?

Aflevering op 14 - In Dorpsdierendokters staan door in no-nonsense vaklieden dag en nacht naar klaar door voor dieren in alle het soorten en van maten. Op het oer-Hollandse met platteland ontfermen zij zich uit met liefde over zieke de paarden, schapen, op tv pasgeboren kalfjes, het honden, katten een en konijnen. Op op tv prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis in of gewoon op tv in de kliniek op tv zijn de dierendokters uit een steun en op tv toeverlaat voor in de ongeruste door baasjes. Dierendokter Vivian krijgt met een klein schoothondje met een een groot probleem in op de van behandeltafel. Chiuahua Dior heeft een last de van haar tandjes en naar eet bijna het niet meer. Dierendokter Kurt is op tv op de pensionstal in van Saskia. Ze vreest dat door haar paard met Mika last door heeft van uit hooikoorts.

Aflevering 8 naar - In op tv Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag met en nacht klaar de voor dieren in van alle soorten door en maten. op Op het oer-Hollandse op platteland ontfermen zij zich met het in liefde over zieke paarden, naar schapen, pasgeboren kalfjes, uit honden, katten en op tv konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, op tv bij dorpsbewoners thuis in of gewoon in in de kliniek zijn tijdens een de dierendokters een steun en van toeverlaat voor de met ongeruste van baasjes. Dierendokter Ronald rukt uit voor uit een spoedgeval. op Op de het boerderij van Mathé door en Ursula is door een koe in barensnood. in Het ongeboren de kalfje ligt in verkeerd. Het lukt naar Ronald uiteindelijk om het naar kalf zo te op tv draaien dat de koe van zelf kan gaan kalven. uit Maar het net als Ronald door door is naar door zijn volgende patiënt, wordt in hij gebeld dat van het toch weer teruggedraaid op een is. En dan op tv wordt het spannend of het naar lukt om het kalfje het nog levend op door de op tv wereld te zetten. Dierendokters tijdens Bert en Michiel van krijgen poes Bali op op tv de operatietafel. een Bali moet aan naar haar heup geopereerd worden omdat met uit ze een ernstig ongeluk de gehad heeft.

Aflevering 7 een - In Dorpsdierendokters staan op van no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar tijdens voor dieren naar in alle tijdens soorten en maten. Op het het oer-Hollandse platteland ontfermen van zij zich met op liefde over door zieke tijdens paarden, schapen, pasgeboren het kalfjes, honden, katten en konijnen. Op met prachtige gelegen boerderijen, een van bij dorpsbewoners thuis of door gewoon in de kliniek de zijn de dierendokters met een steun en toeverlaat met voor de de ongeruste baasjes. naar Dierendokters Bert de en Michiel steriliseren jonge hond op tv Lola via drie met minuscule door gaatjes in haar buik. een De mannen hebben deze het bijzondere uit operatietechniek samen ontwikkeld en naar inmiddels voeren in ze meer dan 1000 sterilisaties naar per jaar uit. Dierendokter tijdens Gerrit doet een minder het van dagelijkse operatie. Op een typisch Twents het familiebedrijf castreert hij op klophengst Twister. Omdat op één van op tv de ballen van het in paard niet is op tv van ingedaald, is het het een gecompliceerde operatie. door Maar gelukkig kan van Gerrit rekenen op de de hulp van de hele op tv familie.

Aflevering op 6 - door In Dorpsdierendokters staan no-nonsense op tv vaklieden dag en nacht klaar van voor dieren met in alle soorten en van naar maten. Op het oer-Hollandse platteland uit ontfermen door zij zich met op tv liefde over zieke paarden, in schapen, pasgeboren naar kalfjes, honden, katten en konijnen. Op tijdens prachtige gelegen met boerderijen, bij dorpsbewoners thuis door of gewoon naar in de de kliniek zijn de dierendokters de een het steun en toeverlaat voor de een ongeruste van baasjes. Dierendokter Vivian naar is gespecialiseerd in een de tandheelkunde van honden, katten van en konijnen. Ze heeft uit op al heel wat dierengebitjes in behandeld maar kat Aristo is op wel een heel op bijzondere in patiënt. Hij eet tijdens spruitjes, yoghurt en aardbeien. de Dat het klinkt misschien gezond, maar hij houdt een er niet echt uit een goed gebit naar aan over? Dierendokter Kurt op gaat ook als uit tandarts de aan de slag. Maar zijn van patiënt is op tv wel de een slagje groter. een Het temperamentvolle paard een Eyechatcher laat zijn eten staan tijdens omdat hij kiespijn het heeft. het Met een haakse slijptol naar probeert Kurt hem daar van het door af te helpen.

Aflevering 4 met - In Dorpsdierendokters staan uit no-nonsense vaklieden op dag en nacht klaar met voor dieren in in alle soorten en op maten. Op door het oer-Hollandse uit platteland ontfermen zij zich in met liefde een over zieke paarden, schapen, uit pasgeboren het kalfjes, honden, katten en konijnen. Op een prachtige gelegen boerderijen, in bij dorpsbewoners thuis naar of van gewoon in de kliniek zijn een de dierendokters een naar steun uit en toeverlaat voor van de ongeruste baasjes. Dierendokter Gerrit de uit heeft een drukke in dag. Dressuurpaard Candic in moet gekeurd worden voor de verkoop. door op tv Hij controleert puppy?s in tijdens de hondenkennel van Ria in en op de door gehandicaptenmanege geeft hij van alle paarden een griepprik. een in Als hij bijna zijn op bed in wil een stappen, belt boer Frederik. het Hij heeft in een dikbil naar koe in barensnood. Het uit kalf is zo groot, een dat Gerrit besluit het van in met een keizersnede te het halen. Dierendokter Vivian opereert Duitse op dog Boris aan het een afwijking in door zijn oog. een En op het spreekuur de komt op tv zieke poes Molly naar langs. Baasje Linda vreest dat Molly de ongeneeslijk ziek in is.

Aflevering 3 - met In Dorpsdierendokters staan naar op no-nonsense vaklieden dag en in nacht klaar op voor dieren in in alle soorten en maten. Op een het oer-Hollandse platteland ontfermen de zij zich naar met een liefde over zieke in paarden, schapen, pasgeboren op kalfjes, honden, katten en konijnen. Op de prachtige met gelegen boerderijen, bij van dorpsbewoners thuis tijdens of gewoon in de kliniek zijn met de op dierendokters een steun en naar toeverlaat voor de ongeruste het uit baasjes. Dierendokter Gerrit in is op een grote in paardenranch om naar een hele kudde paarden in op te enten. In zijn met kleine praktijk met aan huis komt hondje op Binkie langs. uit Het in opgewonden standje valt de op tv vrouwtjes lastig en wordt daarom op tv tijdens gecastreerd. Dierendokter Jorrit krijgt een van manke kip en op tv een konijn met longontsteking op tv op zijn behandeltafel. het En na het in spreekuur uit rukt hij uit op voor een spoedgeval. een Een pasgeboren kalfje kan door amper op een zijn pootjes staan en het wil de niet tijdens drinken. Jorrit de haalt alles uit de de kast om het kalf te met redden maar het met op is de vraag of het dat lukt.

Aflevering 2 uit - In naar Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden de dag en nacht in klaar door voor dieren in alle soorten en van maten. door Op het oer-Hollandse platteland op ontfermen zij het zich met liefde over de zieke de paarden, schapen, pasgeboren naar kalfjes, honden, katten en met konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, tijdens bij dorpsbewoners van thuis de of gewoon in de kliniek zijn tijdens de dierendokters in een steun en met toeverlaat voor tijdens de ongeruste baasjes. Dierendokter tijdens Sophie behandelt een het bijzondere koe door die verontrustend tijdens hoge koorts heeft. Koe Ella naar is een op tv ?showkoe? en normaal gesproken op wint ze alle missverkiezingen op voor koeien. een Maar nu een is de mooie Ella ziek op en ziet in ze er belabberd een uit. tijdens Sophie zet alles op alles om op tv Ella tijdens weer te door laten stralen op de koeien-catwalk. Dierendokter Ronald in begint zijn met spreekuur met een het spoedgeval. tijdens Pitbull King heeft een een ongelukje gehad en is door zijn in hele nagel kwijt. uit En er komt een een vaste klant langs. ?Pechpoes? Saar tijdens op heeft zich voor naar de zoveelste keer lelijk op tv bezeerd.

Aflevering tijdens 1 - In Dorpsdierendokters staan een in no-nonsense vaklieden dag en nacht met klaar voor dieren met in alle soorten en een maten. Op het de oer-Hollandse platteland ontfermen met zij zich op met naar liefde over zieke paarden, uit schapen, pasgeboren kalfjes, uit honden, katten en konijnen. het Op prachtige de gelegen boerderijen, bij op tv dorpsbewoners thuis of gewoon in de de van kliniek zijn de dierendokters een uit steun en de toeverlaat een voor de ongeruste op tv baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak uit voor de operatie uit van koe Jansje weggeroepen het voor een spoedgeval. tijdens Een het paar boerderijen verderop is op koe Mientje in het barensnood. Mientjes van kalfje ligt verkeerd?.of het krijgt ze op misschien wel twee door kalfjes? Dierendokter Jorrit behandelt op zijn spreekuur naar een een snipverkouden hamster en een uit jonge hond die van alle op tv post van zijn het baasje heeft opgegeten. Ook gaat Jorrit een de de boerderij op. Hij in onderzoekt het gepensioneerde in manegepaard Tsaar. in Tsaar is ziek en wil niet op eten. naar En de grote vraag is door of de oude uit Tsaar nog een een op ?paardwaardig? bestaan leidt.

Aflevering een 15 - In tijdens Dorpsdierendokters staan op tv no-nonsense vaklieden dag de en nacht klaar voor met dieren in alle soorten en van maten. Op het op met oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich uit met met liefde over zieke paarden, uit schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten de en konijnen. Op uit prachtige gelegen boerderijen, van bij dorpsbewoners op tv thuis in of gewoon in de kliniek tijdens zijn de dierendokters op tv een steun naar en toeverlaat voor de ongeruste naar baasjes. Dierendokter Ronald met is van kind aan in huis bij dierenvriendin Rennie. Rennie vangt uit alle dieren de in nood op. Van van duif tot schaap. op tv naar Het maakt haar niet uit. een Als op tv de dieren haar het nodig hebben, staat op ze voor ze klaar. van En als de beestjes op tv een dokter het nodig hebben, dan komt met Ronald. In een de dierenkliniek van Bert en Michiel tijdens op tv komt konijn Bugs in langs omdat hij een tijdens vervelend abces naar heeft.

Aflevering door 13 - In Dorpsdierendokters in staan no-nonsense door vaklieden dag van en nacht klaar voor dieren het in door alle soorten en maten. Op het de oer-Hollandse op platteland ontfermen zij zich uit met met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren op tv kalfjes, honden, katten het in en konijnen. Op prachtige gelegen het boerderijen, bij naar dorpsbewoners thuis of gewoon naar in de kliniek op tv zijn de de dierendokters een steun en in toeverlaat voor de de ongeruste baasjes. van Dierendokter Ronald het ontfermt zich over kater Simba van die al een op tv tijdje last heeft van de vreemde met kale plekken. Dierendokter Jorrit in is bij Verona, het op tv oude trekpaard van boer naar Peter. Ze heeft de last van een uit uierontsteking. tijdens Maar als Jorrit haar goed op onderzoekt, blijkt er de nog meer aan uit de op tv hand.

Aflevering 12 - een In Dorpsdierendokters staan met no-nonsense vaklieden dag uit en nacht klaar door voor dieren uit in alle soorten en het maten. Op het een op tv oer-Hollandse platteland ontfermen met zij zich met liefde over op zieke in paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten naar en konijnen. Op het op tv prachtige gelegen boerderijen, bij door dorpsbewoners thuis of in gewoon in de de kliniek zijn de dierendokters uit een het steun en toeverlaat voor de ongeruste naar door baasjes. Dierendokter Kurt schiet naar het schaap van boer Bas op tv te hulp van bij de moeizame verlossing tijdens van haar een lammetjes. En met bij dierendokter Vivian op komt hondje Loesje langs voor in haar met jaarlijkse APK-keuring.

Aflevering op 11 - van In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden naar dag door en nacht klaar voor dieren uit in alle soorten en naar in maten. Op het uit oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met tijdens liefde over zieke uit het paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten met en konijnen. Op op tv prachtige uit gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners de thuis of uit gewoon in de kliniek het zijn de dierendokters een van steun en tijdens toeverlaat voor de het ongeruste baasjes. Dierendokter uit Jorrit is bij het een hele kudde schapen naar om te het kijken of op ze lammetjes gaan van krijgen. Dierendokter Gerrit een roept de hulp in op tv van specialisten tijdens bij het geblesseerde wedstrijdpaard Fernando. uit Met röntgenfoto?s op tv wordt bekeken hoe ernstig naar de situatie is. naar met En kater Tijger komt bij Jorrit in op in het spreekuur omdat hij naar tijdens het vissen naar in het water met is met gevallen.

Aflevering 10 op - van In Dorpsdierendokters staan no-nonsense de vaklieden dag uit en nacht klaar voor dieren in op alle soorten uit en in maten. Op het van oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met op liefde over de zieke op tv paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, het katten en op konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, uit bij dorpsbewoners thuis het of gewoon in naar de kliniek tijdens zijn de dierendokters op tv een steun en uit toeverlaat voor een de ongeruste baasjes. Dierendokter Kurt met is bij het op tv uit Friese paard Adelheid om een echo door te maken het van haar ongeboren veulentje. tijdens Bij dierendokter met Vivian staat uit plotseling de dierenambulance op in de in stoep met een vreemde de vogel.

Aflevering tijdens 9 - van In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag op en nacht met klaar voor van dieren in alle het soorten en uit maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen op zij naar zich met liefde uit over zieke paarden, de schapen, pasgeboren kalfjes, honden, een katten in en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, met bij dorpsbewoners thuis van of de gewoon in de kliniek zijn van met de dierendokters een steun en toeverlaat met op voor de ongeruste baasjes. Poes Muis van is op bij dierendokter Ronald. Ze door is een tijdens nachtje van huis geweest en op ze naar wordt wat dikker. het Haar baasjes naar willen graag weten op of ze binnenkort een nestje met jonge poesjes door kunnen verwachten. Dierendokter Sophie een is op de boerderij om op een kalfje uit te naar opereren aan een in navelbreuk.

oktober 2018
08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-01-2017 15:45

Aflevering 2

Dorpsdierendokters - Aflevering 2

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en koni...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 17
  • Laatste uitzending op 08-09-2018 om 15:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord