Programma gemist?

Aflevering 5 - naar In naar Dorpsdierendokters staan met no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar het voor dieren tijdens in alle soorten en door uit maten. Op het een oer-Hollandse platteland ontfermen zij een zich met liefde van over zieke paarden, schapen, pasgeboren het kalfjes, honden, katten een en konijnen. naar Op prachtige gelegen boerderijen, het bij dorpsbewoners thuis in of gewoon in door door de kliniek zijn de dierendokters een in steun de en toeverlaat voor de ongeruste tijdens baasjes. Dierendokter Sophie tijdens op tv is de hele dag op uit de boerderij van op tv Teus en op tv Karin. Hun koe Bossen 315 op tv heeft tijdens het in grazen een per ongeluk uit iets scherps doorgeslikt en tijdens is daar heel beroerd een van. van Sophie is een behandeling gestart van maar van het is zeer het de vraag of die is aangeslagen. tijdens Het ziet tijdens er op tv niet goed uit een voor Bossen 315. Dierendokter Michiel heeft uit ook naar een patiënt die iets verkeerds de gegeten heeft. tijdens Hond Joris heeft een rare op tv gewoonte: op tv hij eet vreemde voorwerpen. Zo tijdens een haalde Michiel al eerder een van Feyenoord door sok, een knuffelbeer door en een batterij uit Joris de buik.

Aflevering in 14 - In Dorpsdierendokters staan het no-nonsense vaklieden dag op en nacht klaar van uit voor dieren in alle soorten met en maten. Op de het naar oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich een met met liefde over zieke met paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, in honden, katten en het konijnen. Op prachtige gelegen op tv boerderijen, bij dorpsbewoners met thuis of gewoon in door de met kliniek zijn de dierendokters een de steun door en toeverlaat voor de op ongeruste baasjes. Dierendokter Vivian een krijgt een klein het schoothondje met met een groot probleem tijdens op de behandeltafel. Chiuahua door Dior van heeft last van het haar tandjes tijdens en eet bijna niet meer. Dierendokter Kurt naar is in op de op tv pensionstal van Saskia. Ze vreest dat op tv haar met paard Mika naar last heeft van op hooikoorts.

Aflevering met 8 - In op Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag met en nacht klaar naar naar voor dieren in alle uit soorten en op maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen op zij zich met naar liefde op over zieke paarden, schapen, pasgeboren op kalfjes, honden, katten in in en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, met bij op tv dorpsbewoners thuis of uit gewoon in het de kliniek zijn de dierendokters een met steun een en toeverlaat voor de ongeruste tijdens baasjes. op Dierendokter Ronald op rukt uit voor een spoedgeval. Op tijdens de op tv boerderij van Mathé en naar Ursula is een koe een in door barensnood. Het ongeboren de kalfje ligt verkeerd. in Het lukt het Ronald uiteindelijk om het kalf in zo te draaien op dat de koe in zelf uit kan gaan kalven. Maar net als van Ronald door is met naar zijn volgende het de patiënt, wordt hij gebeld tijdens dat het toch weer teruggedraaid op tv op tv is. En dan wordt op het spannend of het lukt met van om het kalfje nog het levend op de wereld uit te zetten. Dierendokters Bert en door Michiel krijgen poes uit de Bali op de operatietafel. uit Bali moet aan haar heup met naar geopereerd worden omdat ze een op ernstig in ongeluk gehad heeft.

Aflevering 7 - in In Dorpsdierendokters het staan no-nonsense vaklieden dag de en tijdens nacht klaar voor uit dieren in alle met soorten en maten. Op het een oer-Hollandse platteland ontfermen naar zij zich in met liefde over met zieke paarden, op tv schapen, pasgeboren van kalfjes, honden, katten en konijnen. van Op prachtige gelegen op boerderijen, van bij dorpsbewoners thuis of op tv gewoon in de met kliniek zijn de op tv dierendokters een in steun en toeverlaat voor de op ongeruste baasjes. Dierendokters door Bert en Michiel een steriliseren jonge op hond Lola via drie minuscule de gaatjes in haar door buik. in De mannen hebben deze de bijzondere op operatietechniek samen ontwikkeld en inmiddels voeren het ze meer met dan met 1000 sterilisaties per jaar uit. Dierendokter op tv Gerrit het doet een minder dagelijkse operatie. in Op een typisch op tv Twents familiebedrijf de castreert hij klophengst de Twister. Omdat één van op tv de ballen van met het met paard niet is ingedaald, is het in een gecompliceerde de operatie. uit Maar gelukkig kan het Gerrit rekenen op met de hulp van in de hele familie.

Aflevering het 6 - In Dorpsdierendokters staan door no-nonsense vaklieden dag uit en van nacht klaar voor in dieren in alle soorten het en maten. Op het op oer-Hollandse platteland ontfermen in zij uit zich met liefde van over zieke paarden, uit schapen, pasgeboren kalfjes, uit honden, katten en in konijnen. Op op prachtige gelegen boerderijen, uit bij dorpsbewoners thuis of tijdens gewoon in de kliniek zijn de tijdens de dierendokters een steun uit en toeverlaat voor een de ongeruste baasjes. op Dierendokter Vivian is door gespecialiseerd in de tandheelkunde naar van honden, door katten en het konijnen. Ze heeft naar al heel wat dierengebitjes de behandeld maar uit kat Aristo is tijdens wel een heel van bijzondere patiënt. Hij eet tijdens spruitjes, yoghurt de en aardbeien. Dat klinkt misschien gezond, door maar hij houdt een op er niet echt een van goed gebit aan over? Dierendokter Kurt de gaat ook als met tandarts aan de door slag. Maar zijn een patiënt is wel uit een slagje groter. een Het temperamentvolle de paard Eyechatcher door laat zijn door eten staan omdat hij kiespijn heeft. een Met een uit haakse naar slijptol probeert Kurt tijdens hem daar van af te het helpen.

Aflevering 4 van - In de Dorpsdierendokters staan no-nonsense een vaklieden dag en nacht klaar op voor in dieren in alle de soorten en maten. Op op tv het oer-Hollandse platteland ontfermen op zij zich met de liefde op over zieke in paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, het katten en konijnen. Op het het prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners tijdens thuis of gewoon in met de kliniek tijdens zijn met de dierendokters een steun en toeverlaat op voor de de ongeruste een baasjes. Dierendokter Gerrit de heeft een drukke uit dag. Dressuurpaard Candic op moet gekeurd worden voor de verkoop. uit uit Hij controleert puppy?s in de de hondenkennel van naar Ria en op de op tv gehandicaptenmanege geeft hij alle naar paarden een griepprik. op tv uit Als hij bijna zijn door bed in wil stappen, de belt boer Frederik. het Hij heeft op tv een dikbil van koe in barensnood. Het met kalf is op tv zo groot, dat Gerrit met besluit het op tv met een keizersnede te halen. Dierendokter Vivian tijdens opereert Duitse dog naar Boris door aan een afwijking in naar zijn de oog. En op de het spreekuur komt zieke poes in Molly op langs. Baasje Linda vreest dat Molly op door ongeneeslijk ziek is.

Aflevering 3 - in In het Dorpsdierendokters staan no-nonsense op vaklieden dag het en nacht klaar op tv voor dieren in alle tijdens soorten en het maten. Op het oer-Hollandse platteland door ontfermen door zij zich met liefde over een zieke paarden, op tv schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten uit en konijnen. met Op het prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners de thuis op of gewoon in de kliniek van zijn de dierendokters een door op tv steun en toeverlaat voor naar de ongeruste baasjes. Dierendokter op Gerrit naar is op een grote paardenranch om door een hele naar kudde paarden in in te enten. In zijn het kleine praktijk aan uit huis komt van hondje Binkie door langs. Het op opgewonden standje valt de vrouwtjes in lastig en wordt daarom op gecastreerd. Dierendokter Jorrit krijgt van met een manke kip en een de konijn met longontsteking op tv op zijn behandeltafel. En uit na het spreekuur met met rukt hij uit voor een tijdens spoedgeval. een Een pasgeboren kalfje naar kan amper op het zijn pootjes staan en de het wil niet naar drinken. Jorrit haalt alles uit naar de de kast om het kalf te van redden maar het het is uit de vraag of dat naar lukt.

Aflevering 2 met - uit In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden uit dag tijdens en nacht klaar voor dieren in een alle soorten en uit maten. Op het met oer-Hollandse platteland het ontfermen zij van zich met uit liefde over zieke paarden, op tv schapen, pasgeboren kalfjes, honden, op katten en konijnen. een Op prachtige gelegen met boerderijen, bij op tv dorpsbewoners thuis tijdens of gewoon in de kliniek in zijn de dierendokters een het steun en toeverlaat naar uit voor de ongeruste naar baasjes. Dierendokter Sophie een behandelt een bijzondere koe de die verontrustend door hoge koorts heeft. Koe Ella tijdens is een ?showkoe? en naar normaal uit gesproken wint ze op alle missverkiezingen voor tijdens koeien. Maar nu is de met mooie op tv Ella ziek en ziet ze door er belabberd met uit. Sophie zet door alles op naar alles om Ella weer op tv te laten stralen een op de koeien-catwalk. Dierendokter Ronald op tv begint op zijn spreekuur met op tv een spoedgeval. Pitbull een King heeft een ongelukje het gehad en is zijn naar hele nagel kwijt. in En er in komt een een vaste klant langs. ?Pechpoes? van Saar heeft zich uit voor naar de zoveelste keer van lelijk bezeerd.

Aflevering 1 met - In uit Dorpsdierendokters staan uit no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar de een voor dieren in alle soorten en de op tv maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen het tijdens zij zich met liefde over naar zieke paarden, schapen, een pasgeboren kalfjes, met honden, katten en naar konijnen. Op een prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis het tijdens of gewoon in de kliniek zijn naar een de dierendokters een steun en toeverlaat het een voor de ongeruste baasjes. met Dierendokter Sophie wordt vlak op tv voor de operatie tijdens van het koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. het naar Een paar boerderijen verderop een is koe Mientje in barensnood. op Mientjes kalfje ligt uit verkeerd?.of door krijgt ze van misschien wel twee kalfjes? Dierendokter uit Jorrit behandelt een op zijn spreekuur een in snipverkouden hamster en een jonge met hond een die alle post het van zijn baasje in heeft opgegeten. Ook gaat naar Jorrit de boerderij naar op. Hij onderzoekt het naar gepensioneerde manegepaard Tsaar. tijdens Tsaar is naar ziek op tv en wil niet eten. En de in grote vraag is de een of de oude Tsaar nog een het met ?paardwaardig? bestaan leidt.

Aflevering 15 de - in In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden door dag en nacht uit klaar in voor dieren in alle met soorten en maten. Op het uit oer-Hollandse op platteland ontfermen zij zich het met liefde over het zieke paarden, schapen, het pasgeboren kalfjes, naar honden, katten en konijnen. naar Op op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis van of in gewoon in de kliniek zijn een de van dierendokters een steun en toeverlaat op tijdens voor de ongeruste baasjes. het Dierendokter Ronald is kind aan op tv in huis bij dierenvriendin Rennie. naar Rennie vangt alle dieren in op nood op. Van tijdens duif met tot schaap. tijdens Het maakt haar niet uit. Als in de dieren haar de nodig hebben, staat door ze de voor ze klaar. tijdens En als de op tv beestjes een dokter nodig het hebben, dan komt Ronald. In door de tijdens dierenkliniek van Bert en Michiel het komt konijn Bugs uit langs omdat met hij tijdens een vervelend abces van heeft.

Aflevering 13 - tijdens In Dorpsdierendokters uit staan op tv no-nonsense vaklieden dag en de nacht klaar tijdens voor dieren in op tv alle soorten en maten. Op het op tv oer-Hollandse platteland ontfermen tijdens van zij zich met liefde over uit zieke paarden, schapen, pasgeboren op tv kalfjes, honden, op tv katten en konijnen. Op met prachtige naar gelegen boerderijen, op bij dorpsbewoners thuis op tv of gewoon in op tv de kliniek zijn de dierendokters de een steun door en toeverlaat voor het de ongeruste op tv baasjes. Dierendokter Ronald ontfermt op zich over kater Simba die met al een het tijdje tijdens last heeft van vreemde kale op plekken. Dierendokter Jorrit is naar bij met Verona, het oude trekpaard van boer op tv Peter. naar Ze heeft last van tijdens een uierontsteking. Maar als in Jorrit haar op tv goed uit onderzoekt, blijkt er nog meer aan van tijdens de hand.

Aflevering op tv 12 - In uit Dorpsdierendokters staan in no-nonsense vaklieden dag de en nacht klaar voor naar dieren in alle soorten en op tv maten. Op naar het oer-Hollandse uit platteland ontfermen zij zich door met liefde door over zieke paarden, schapen, pasgeboren de kalfjes, honden, katten met en konijnen. naar Op met prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis de met of gewoon in de op kliniek zijn de tijdens dierendokters een steun en tijdens toeverlaat voor tijdens de ongeruste baasjes. uit Dierendokter Kurt schiet het schaap in van het boer Bas te door hulp bij de op tv moeizame verlossing van in haar lammetjes. En met bij dierendokter Vivian komt hondje Loesje uit langs voor in haar een jaarlijkse APK-keuring.

Aflevering van 11 - het In Dorpsdierendokters staan no-nonsense naar vaklieden dag en nacht klaar met in voor dieren in alle naar soorten en maten. Op op tv het oer-Hollandse platteland ontfermen door zij zich met tijdens liefde over met zieke paarden, schapen, pasgeboren naar de kalfjes, honden, katten en konijnen. in Op prachtige naar gelegen boerderijen, de bij dorpsbewoners thuis naar of gewoon in de kliniek van zijn de dierendokters een een steun op tv en toeverlaat voor de ongeruste op tv met baasjes. Dierendokter Jorrit is door bij een het hele kudde schapen om te het kijken of ze uit lammetjes gaan krijgen. het Dierendokter Gerrit door roept de hulp in van op specialisten bij het een geblesseerde wedstrijdpaard Fernando. het de Met röntgenfoto?s wordt bekeken van hoe ernstig de uit situatie is. En tijdens kater Tijger in komt bij Jorrit in op het spreekuur omdat hij tijdens het het op vissen in het water de is met gevallen.

Aflevering 10 - het In Dorpsdierendokters staan met no-nonsense vaklieden in dag en het nacht klaar met voor dieren in alle soorten door en maten. Op het de in oer-Hollandse platteland ontfermen door zij zich met in liefde over zieke paarden, de schapen, pasgeboren kalfjes, honden, op tv katten en konijnen. Op van prachtige tijdens gelegen boerderijen, een bij dorpsbewoners thuis tijdens of gewoon in de het kliniek zijn de dierendokters op tv een steun en het toeverlaat op tv voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Kurt op tv is bij met het Friese paard Adelheid het om een door echo te op tv maken van haar ongeboren veulentje. op Bij op dierendokter Vivian staat plotseling in de op dierenambulance op de stoep met op een vreemde met vogel.

Aflevering 9 in - In Dorpsdierendokters staan met no-nonsense vaklieden door dag en nacht naar klaar voor dieren in in alle het soorten en maten. Op van het oer-Hollandse platteland tijdens ontfermen zij zich in met het liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren tijdens op kalfjes, honden, katten en konijnen. van Op prachtige gelegen boerderijen, met bij dorpsbewoners tijdens thuis of gewoon in op van de kliniek zijn door de dierendokters een steun van en toeverlaat voor de ongeruste door baasjes. van Poes Muis is bij dierendokter met Ronald. Ze in is een uit nachtje van van huis geweest en ze wordt wat van dikker. tijdens Haar baasjes willen het graag weten een of ze binnenkort een nestje op jonge van poesjes kunnen verwachten. Dierendokter Sophie is op tijdens de boerderij om naar een een kalfje te opereren aan uit een tijdens navelbreuk.

juli 2021
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!