Programma gemist?

Aflevering in 5 - In in Dorpsdierendokters staan door no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar op tv voor met dieren in alle soorten en naar maten. een Op het oer-Hollandse platteland met ontfermen een zij zich met uit liefde over zieke uit paarden, schapen, pasgeboren op kalfjes, honden, katten tijdens en konijnen. Op prachtige een gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis met het of gewoon in de kliniek zijn op tv de dierendokters een naar steun en toeverlaat de voor tijdens de ongeruste baasjes. Dierendokter met Sophie is de van hele dag op de uit naar boerderij van Teus en de Karin. Hun koe Bossen 315 naar uit heeft tijdens het grazen van per ongeluk naar iets scherps doorgeslikt en is daar door heel het beroerd van. Sophie de is een de behandeling gestart maar het de is zeer het de vraag of van die is aangeslagen. met Het ziet er niet goed uit het voor Bossen 315. Dierendokter in Michiel heeft door ook een patiënt een die iets van verkeerds gegeten heeft. Hond Joris een heeft een rare de uit gewoonte: hij eet het vreemde voorwerpen. Zo haalde Michiel tijdens al eerder een Feyenoord het sok, een door knuffelbeer het en een batterij uit Joris met buik.

Aflevering op 14 - In Dorpsdierendokters op tv staan no-nonsense vaklieden dag door een en nacht klaar voor dieren uit in alle soorten tijdens en maten. Op het het oer-Hollandse platteland in ontfermen zij zich met op tv op liefde over zieke uit paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, van katten en konijnen. de Op prachtige gelegen in boerderijen, tijdens bij dorpsbewoners thuis een of gewoon in met de kliniek zijn de tijdens dierendokters een steun en op tv toeverlaat het voor de ongeruste baasjes. in Dierendokter Vivian krijgt op tv een klein de schoothondje met een groot probleem door op de behandeltafel. in Chiuahua Dior heeft naar last van haar tandjes naar tijdens en eet bijna niet meer. Dierendokter naar Kurt van is op de pensionstal van tijdens Saskia. Ze vreest dat het haar paard Mika van last heeft van een uit hooikoorts.

Aflevering 8 het - door In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag in en naar nacht klaar voor het dieren in alle een soorten en de maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen door zij zich met op tv liefde over zieke door met paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, een katten en een konijnen. Op van prachtige gelegen boerderijen, van bij dorpsbewoners thuis of gewoon in door door de kliniek zijn de dierendokters door een steun van en toeverlaat voor tijdens de ongeruste van baasjes. Dierendokter Ronald rukt uit een voor een spoedgeval. Op de de boerderij van door de Mathé en Ursula is op tv een koe in barensnood. op Het ongeboren de kalfje ligt verkeerd. Het lukt de Ronald in uiteindelijk om het kalf van zo te draaien met dat de een koe zelf kan gaan tijdens kalven. Maar net in als op tv Ronald door is tijdens naar zijn volgende patiënt, in wordt hij gebeld dat met het toch op weer teruggedraaid is. En een dan de wordt het spannend of het lukt op om het van kalfje uit nog levend op de wereld de te zetten. Dierendokters Bert op en de Michiel krijgen poes Bali op de op tv in operatietafel. Bali moet aan haar heup tijdens de geopereerd worden omdat de ze een ernstig ongeluk gehad tijdens heeft.

Aflevering op tv 7 - In uit Dorpsdierendokters staan no-nonsense van vaklieden dag en van nacht klaar voor dieren in met alle door soorten en maten. Op uit het oer-Hollandse platteland op tv ontfermen zij zich door met naar liefde over zieke paarden, schapen, de pasgeboren kalfjes, tijdens honden, katten en konijnen. op tv Op op tv prachtige gelegen boerderijen, bij naar dorpsbewoners thuis of op tv gewoon in de kliniek naar zijn de dierendokters een het steun en toeverlaat een voor de de ongeruste baasjes. Dierendokters Bert tijdens uit en Michiel steriliseren jonge hond Lola op via drie minuscule naar gaatjes in haar een buik. met De mannen hebben deze bijzondere van van operatietechniek samen ontwikkeld en inmiddels door voeren ze meer dan een op tv 1000 sterilisaties per jaar tijdens uit. Dierendokter Gerrit doet een op minder dagelijkse operatie. tijdens Op door een typisch Twents familiebedrijf castreert hij het klophengst naar Twister. Omdat één van uit de ballen van door het paard niet op is ingedaald, door is het een gecompliceerde operatie. naar Maar gelukkig kan het Gerrit het rekenen op de hulp het van de hele de familie.

Aflevering 6 - op tv In Dorpsdierendokters van staan no-nonsense vaklieden in dag door en nacht klaar met voor dieren in alle soorten en tijdens maten. op tv Op het oer-Hollandse platteland op tv ontfermen op tv zij zich met liefde de over zieke paarden, schapen, pasgeboren op tv naar kalfjes, honden, katten en konijnen. de Op prachtige gelegen een boerderijen, bij een dorpsbewoners thuis in of gewoon in de kliniek zijn het met de dierendokters een steun en met toeverlaat in voor de ongeruste baasjes. Dierendokter van Vivian is gespecialiseerd in het door de tandheelkunde van honden, op tv katten en een konijnen. Ze heeft met al heel wat dierengebitjes behandeld in maar kat Aristo een is het wel een heel op tv bijzondere patiënt. Hij eet uit spruitjes, yoghurt en aardbeien. op tv Dat tijdens klinkt misschien gezond, door maar hij houdt er tijdens niet echt een goed gebit op aan op tv over? Dierendokter Kurt gaat ook als de tandarts aan de op tv slag. op Maar zijn patiënt is wel door een slagje groter. door Het temperamentvolle paard naar Eyechatcher door laat zijn eten op tv staan omdat uit hij kiespijn heeft. de Met een haakse slijptol probeert in Kurt hem daar het van af te tijdens helpen.

Aflevering 4 uit - van In Dorpsdierendokters staan uit no-nonsense vaklieden dag en nacht op tv klaar voor een dieren in alle soorten en van maten. Op naar het oer-Hollandse platteland ontfermen op zij het zich met liefde over van zieke het paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, van honden, katten en konijnen. met Op uit prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners op thuis of gewoon het in een de kliniek zijn de met dierendokters een steun tijdens en toeverlaat voor de ongeruste een baasjes. Dierendokter Gerrit het heeft in een drukke uit dag. Dressuurpaard Candic moet tijdens gekeurd worden voor de in verkoop. op tv Hij controleert puppy?s in de uit hondenkennel van Ria door en tijdens op de gehandicaptenmanege geeft hij de alle paarden een op griepprik. Als hij bijna op tv zijn bed in van wil naar stappen, belt boer Frederik. Hij het heeft op tv een dikbil koe in naar barensnood. Het op kalf is zo een groot, dat Gerrit besluit tijdens het op tv met een keizersnede te halen. Dierendokter Vivian tijdens opereert Duitse dog een Boris aan naar een een afwijking in zijn oog. En het op tijdens het spreekuur komt op tv zieke poes Molly langs. Baasje van Linda vreest dat op Molly ongeneeslijk door ziek is.

Aflevering uit 3 - In Dorpsdierendokters staan de de no-nonsense vaklieden dag naar en nacht klaar voor tijdens dieren in alle soorten en van maten. Op met het oer-Hollandse platteland door ontfermen met zij zich met liefde over op tv zieke paarden, schapen, pasgeboren op tv kalfjes, naar honden, katten en naar konijnen. Op prachtige op tv gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis van of gewoon in het de kliniek door zijn de dierendokters een de steun en toeverlaat uit voor de van ongeruste baasjes. Dierendokter in Gerrit tijdens is op een grote op paardenranch om een hele naar kudde paarden in te een enten. In het zijn kleine een praktijk aan huis komt hondje het het Binkie langs. Het opgewonden op standje valt tijdens de vrouwtjes lastig en met wordt daarom gecastreerd. Dierendokter van Jorrit krijgt een de manke kip door en een konijn met door longontsteking op zijn behandeltafel. in En in na het spreekuur in rukt hij uit voor een een spoedgeval. Een pasgeboren een kalfje kan amper in op naar zijn pootjes staan en het op tv wil niet drinken. Jorrit met haalt alles met uit de kast om op het met kalf te redden met maar het op is de vraag of dat in lukt.

Aflevering 2 - naar In Dorpsdierendokters staan tijdens no-nonsense vaklieden tijdens dag en nacht naar klaar voor dieren in tijdens alle soorten van en maten. Op in het door oer-Hollandse platteland ontfermen naar zij zich met liefde door over zieke op paarden, schapen, pasgeboren de kalfjes, honden, katten en konijnen. Op naar prachtige gelegen op boerderijen, bij dorpsbewoners thuis de of gewoon in op tv de kliniek van zijn uit de dierendokters een steun en toeverlaat in voor de van ongeruste baasjes. Dierendokter van Sophie behandelt een bijzondere van koe die verontrustend tijdens uit hoge koorts heeft. met Koe Ella is een de ?showkoe? en normaal gesproken wint op tv van ze alle missverkiezingen voor koeien. Maar het nu is op tv de mooie Ella ziek van en ziet van ze er van belabberd uit. Sophie zet alles met op alles een om met Ella weer te laten stralen uit op de koeien-catwalk. Dierendokter Ronald op begint zijn spreekuur een met het een spoedgeval. Pitbull King door heeft een ongelukje door gehad en met is zijn hele nagel kwijt. uit En er komt door een vaste klant een de langs. ?Pechpoes? Saar heeft zich een voor de tijdens zoveelste keer in lelijk bezeerd.

Aflevering 1 in - In Dorpsdierendokters naar staan no-nonsense vaklieden dag op en nacht met klaar op tv voor dieren in alle tijdens soorten en maten. van Op het oer-Hollandse de platteland ontfermen naar zij zich met liefde tijdens over zieke paarden, naar schapen, pasgeboren kalfjes, uit honden, katten in en konijnen. Op prachtige in gelegen boerderijen, bij in dorpsbewoners thuis of gewoon door in de kliniek zijn uit de op dierendokters een steun en op tv toeverlaat voor de door ongeruste baasjes. op tv Dierendokter Sophie de wordt vlak voor de operatie van het koe Jansje door weggeroepen voor een op spoedgeval. Een paar tijdens boerderijen verderop door is koe Mientje in in barensnood. Mientjes naar kalfje ligt verkeerd?.of krijgt van ze op tv misschien wel twee met kalfjes? Dierendokter Jorrit behandelt op tv op zijn spreekuur de een snipverkouden hamster en een op jonge hond tijdens die alle post uit van zijn van baasje heeft opgegeten. Ook gaat in Jorrit de boerderij met op. Hij van onderzoekt het in gepensioneerde manegepaard Tsaar. Tsaar uit is ziek en wil niet tijdens een eten. En de de grote vraag is of de op oude Tsaar in nog een op ?paardwaardig? bestaan leidt.

Aflevering uit 15 - In Dorpsdierendokters uit staan no-nonsense vaklieden dag naar door en nacht klaar voor dieren tijdens in alle soorten en op maten. Op het op oer-Hollandse platteland ontfermen naar zij zich met naar liefde in over zieke paarden, schapen, uit pasgeboren kalfjes, honden, katten op tv en de konijnen. Op prachtige van gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners op tv thuis of gewoon tijdens in de kliniek zijn tijdens de het dierendokters een steun en van toeverlaat voor op tv de ongeruste naar baasjes. Dierendokter Ronald is een kind aan huis bij dierenvriendin door Rennie. Rennie vangt op tv alle dieren in op nood op. Van met duif tot tijdens schaap. Het maakt haar van niet uit. Als op tv de dieren de haar nodig hebben, tijdens staat het ze voor ze klaar. het En als de naar beestjes een dokter nodig hebben, op tv dan tijdens komt Ronald. In de dierenkliniek van van Bert en Michiel in op tv komt konijn Bugs met langs omdat hij een vervelend in abces van heeft.

Aflevering 13 op - In Dorpsdierendokters staan door no-nonsense vaklieden dag door en nacht klaar met voor dieren in in alle een soorten en maten. Op het naar oer-Hollandse platteland de ontfermen op tv zij zich met liefde over zieke een paarden, tijdens schapen, pasgeboren door kalfjes, honden, katten en konijnen. met Op door prachtige gelegen boerderijen, het bij dorpsbewoners thuis of gewoon in met uit de kliniek zijn de op dierendokters een door steun en toeverlaat voor de ongeruste op baasjes. Dierendokter Ronald op ontfermt zich over uit van kater Simba die al een tijdje in last heeft in van vreemde kale plekken. Dierendokter van Jorrit de is bij Verona, het uit oude op trekpaard van boer Peter. in Ze heeft met last van een op uierontsteking. Maar als Jorrit haar goed de onderzoekt, van blijkt er nog meer aan op de van hand.

Aflevering de 12 - In naar Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag op en nacht klaar in voor dieren in een alle soorten naar en maten. op Op het oer-Hollandse platteland de ontfermen zij met zich met liefde het over zieke paarden, een schapen, pasgeboren met kalfjes, honden, katten en met konijnen. Op op tv prachtige gelegen boerderijen, bij op dorpsbewoners thuis de of gewoon in de kliniek van zijn de dierendokters een een door steun en toeverlaat voor de tijdens ongeruste baasjes. tijdens Dierendokter Kurt schiet naar het schaap tijdens van boer Bas te uit hulp bij de moeizame een verlossing van haar lammetjes. En op bij in dierendokter Vivian komt op hondje Loesje langs voor haar op met jaarlijkse APK-keuring.

Aflevering door 11 - In Dorpsdierendokters op staan van no-nonsense vaklieden dag op en nacht klaar tijdens voor dieren in alle uit soorten en maten. Op in het oer-Hollandse platteland het ontfermen zij een zich met liefde over een zieke paarden, schapen, pasgeboren op tijdens kalfjes, honden, katten en konijnen. Op de tijdens prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis de of gewoon in tijdens de kliniek het zijn de dierendokters een de steun met en toeverlaat voor de ongeruste op tv baasjes. Dierendokter Jorrit naar is bij een het hele een kudde schapen om te kijken in of ze door lammetjes gaan krijgen. Dierendokter op Gerrit roept de tijdens hulp op in van een specialisten bij het geblesseerde wedstrijdpaard door Fernando. Met tijdens röntgenfoto?s wordt bekeken de hoe ernstig een de situatie is. En kater op tv Tijger komt bij tijdens Jorrit met op het spreekuur omdat hij tijdens tijdens het vissen in de het door water is tijdens gevallen.

Aflevering 10 naar - In Dorpsdierendokters de staan no-nonsense door vaklieden dag een en nacht klaar voor dieren in in alle door soorten en maten. Op het het oer-Hollandse platteland naar ontfermen zij zich door met liefde met over zieke paarden, de schapen, pasgeboren kalfjes, honden, het katten en konijnen. Op het prachtige gelegen boerderijen, op bij dorpsbewoners naar thuis of in gewoon in een de kliniek zijn de dierendokters een een naar steun en toeverlaat voor de uit ongeruste van baasjes. Dierendokter Kurt is van bij het Friese paard Adelheid de uit om een echo te naar maken van haar ongeboren de veulentje. Bij tijdens dierendokter Vivian staat met plotseling de dierenambulance van op de stoep met de een vreemde met vogel.

Aflevering 9 op - uit In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag met en het nacht klaar voor het dieren in alle soorten en tijdens de maten. Op het tijdens oer-Hollandse platteland ontfermen door zij zich met liefde over zieke op paarden, een schapen, pasgeboren kalfjes, honden, tijdens katten en konijnen. Op met prachtige gelegen naar boerderijen, bij dorpsbewoners uit thuis of de gewoon in van de kliniek zijn de op dierendokters een steun van en toeverlaat voor de met ongeruste baasjes. tijdens Poes Muis is bij op tv dierendokter Ronald. Ze uit is de een nachtje van huis geweest en naar ze wordt de wat dikker. Haar op tv baasjes willen graag weten uit of ze op tv binnenkort een nestje jonge op tv poesjes kunnen een verwachten. Dierendokter Sophie op is op de boerderij van om een kalfje een te uit opereren aan een uit navelbreuk.

september 2019
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord