Programma gemist?

Aflevering van 5 - In met Dorpsdierendokters staan door no-nonsense vaklieden dag van en nacht klaar voor uit dieren in door alle soorten en maten. Op het het tijdens oer-Hollandse platteland ontfermen zij de zich met liefde over op tv zieke paarden, schapen, pasgeboren op kalfjes, in honden, katten en met konijnen. Op prachtige gelegen het boerderijen, bij een dorpsbewoners thuis tijdens of gewoon in de kliniek zijn naar de met dierendokters een de steun en toeverlaat voor de ongeruste op tv baasjes. Dierendokter een Sophie is de hele met dag op de in boerderij van Teus het en Karin. tijdens Hun koe tijdens Bossen 315 heeft van tijdens het grazen op per ongeluk iets scherps door doorgeslikt en is daar een heel op tv beroerd van. Sophie is een van van behandeling gestart maar een het is zeer de vraag of uit die op is aangeslagen. het Het ziet er niet goed uit in voor Bossen 315. Dierendokter op tv Michiel heeft ook het een patiënt die op iets verkeerds in gegeten uit heeft. Hond Joris in heeft een rare gewoonte: hij door eet vreemde een voorwerpen. Zo haalde Michiel op tv al eerder een van Feyenoord sok, een knuffelbeer in en een batterij een uit Joris met buik.

Aflevering 14 - op In tijdens Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden in dag en nacht klaar tijdens op tv voor dieren in op tv alle soorten en de maten. Op het oer-Hollandse platteland de ontfermen zij zich met in liefde de over zieke paarden, tijdens schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten de op tv en konijnen. Op prachtige in gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners door thuis door of gewoon in naar de kliniek zijn in de dierendokters een steun en op toeverlaat met voor de ongeruste baasjes. van Dierendokter Vivian krijgt het een klein in schoothondje met een groot probleem op op de behandeltafel. Chiuahua door Dior uit heeft last van haar tandjes een een en eet bijna niet meer. Dierendokter op Kurt is op door de pensionstal van van Saskia. Ze de vreest dat haar paard tijdens Mika last op heeft van op tv hooikoorts.

Aflevering uit 8 - In Dorpsdierendokters op staan no-nonsense vaklieden op tv dag en door nacht klaar voor dieren door in alle de soorten en maten. op Op het oer-Hollandse door platteland ontfermen zij zich de met liefde over uit zieke in paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten met en konijnen. Op het door prachtige gelegen boerderijen, het bij dorpsbewoners thuis of gewoon op in van de kliniek zijn de dierendokters met een met steun en toeverlaat in voor de ongeruste door baasjes. Dierendokter Ronald rukt uit voor op tv een spoedgeval. Op de de boerderij van in Mathé op en Ursula is tijdens een koe in barensnood. Het uit ongeboren kalfje ligt op verkeerd. Het lukt naar Ronald uiteindelijk om het het kalf in zo te draaien een dat de koe uit zelf kan het gaan kalven. Maar net op tv als Ronald in door is naar zijn het volgende patiënt, wordt hij in gebeld dat het tijdens toch het weer teruggedraaid het is. En dan op tv wordt het spannend of het op tv lukt tijdens om het kalfje nog naar levend op de wereld te uit met zetten. Dierendokters Bert en Michiel krijgen door poes Bali op op tv de operatietafel. uit Bali moet door aan haar heup geopereerd de worden omdat ze een uit ernstig in ongeluk gehad heeft.

Aflevering 7 de - In op Dorpsdierendokters staan het no-nonsense vaklieden dag en nacht op tv klaar voor dieren in door alle soorten door en maten. Op op tv het oer-Hollandse platteland naar ontfermen zij zich met op liefde over de zieke paarden, met schapen, pasgeboren van kalfjes, honden, katten door en konijnen. Op de prachtige gelegen boerderijen, bij van dorpsbewoners thuis of uit gewoon in een de kliniek zijn de dierendokters een in door steun en toeverlaat voor door de ongeruste baasjes. Dierendokters Bert een en Michiel met steriliseren jonge hond Lola op via drie van minuscule gaatjes in van haar buik. De mannen het het hebben deze bijzondere operatietechniek op samen ontwikkeld en inmiddels door voeren ze meer met dan 1000 sterilisaties in per jaar uit. Dierendokter Gerrit in doet het een minder van dagelijkse operatie. Op een typisch de Twents familiebedrijf castreert hij op klophengst Twister. Omdat een één van de een ballen van het met paard niet op is ingedaald, de is het een in gecompliceerde operatie. Maar gelukkig kan van Gerrit rekenen op in de uit hulp van de het hele familie.

Aflevering 6 - een In Dorpsdierendokters staan tijdens no-nonsense vaklieden op tv dag en nacht klaar met voor dieren op in alle soorten van en maten. Op het op door oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich naar met liefde over zieke op paarden, schapen, door pasgeboren kalfjes, op honden, katten en konijnen. met Op door prachtige gelegen boerderijen, in bij dorpsbewoners thuis of gewoon het in de kliniek zijn in de dierendokters een op op steun en toeverlaat voor de een ongeruste baasjes. in Dierendokter Vivian is gespecialiseerd in op de tandheelkunde uit van honden, het katten en konijnen. Ze op tv heeft al op tv heel wat dierengebitjes behandeld door maar op tv kat Aristo is wel een heel met op bijzondere patiënt. Hij op eet spruitjes, yoghurt en aardbeien. de Dat klinkt misschien naar gezond, maar op tv hij houdt van er niet echt een het goed gebit op aan over? Dierendokter Kurt gaat op ook als een tandarts aan de slag. Maar zijn naar in patiënt is wel een op tv slagje groter. Het temperamentvolle paard uit Eyechatcher laat zijn naar eten staan omdat met hij kiespijn met heeft. Met tijdens een haakse naar slijptol probeert Kurt op hem daar van af te tijdens helpen.

Aflevering 4 - in In Dorpsdierendokters in staan tijdens no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar tijdens voor dieren een in op tv alle soorten en de maten. Op het oer-Hollandse platteland van ontfermen naar zij zich met het liefde over zieke paarden, schapen, tijdens pasgeboren kalfjes, honden, in katten en konijnen. door Op het prachtige gelegen boerderijen, op tv bij dorpsbewoners thuis of gewoon het in de kliniek door zijn uit de dierendokters een de steun en toeverlaat voor de ongeruste op baasjes. Dierendokter Gerrit tijdens heeft een drukke door met dag. Dressuurpaard Candic moet van gekeurd worden voor de de verkoop. Hij naar controleert puppy?s in op tv de hondenkennel van Ria tijdens en het op de gehandicaptenmanege geeft hij in alle paarden een griepprik. het op Als hij bijna zijn van bed in wil uit stappen, belt boer een Frederik. Hij heeft een dikbil door koe in barensnood. het Het kalf op is zo het groot, dat Gerrit met besluit het met een keizersnede tijdens te halen. Dierendokter Vivian in opereert Duitse dog op tv Boris aan een een afwijking in zijn het oog. van En op het spreekuur op tv komt zieke poes Molly van langs. Baasje met Linda vreest dat met Molly uit ongeneeslijk ziek is.

Aflevering 3 - met In Dorpsdierendokters op staan no-nonsense tijdens vaklieden dag en nacht klaar met voor naar dieren in alle het soorten en maten. Op het in oer-Hollandse platteland ontfermen uit zij zich met uit liefde tijdens over zieke paarden, schapen, uit pasgeboren kalfjes, het honden, katten en konijnen. Op het prachtige gelegen boerderijen, tijdens van bij dorpsbewoners thuis of gewoon in op tv de kliniek zijn uit de de dierendokters een steun en op toeverlaat voor de de ongeruste baasjes. de Dierendokter Gerrit is naar op een het grote paardenranch om met een hele kudde uit paarden in te enten. In naar zijn kleine praktijk aan het huis komt uit hondje naar Binkie langs. Het uit opgewonden standje valt op de vrouwtjes lastig van en wordt daarom gecastreerd. Dierendokter Jorrit naar krijgt naar een manke kip en een van konijn met longontsteking op het naar zijn behandeltafel. En na naar het spreekuur tijdens rukt hij uit voor door een spoedgeval. Een pasgeboren kalfje het kan amper van op zijn pootjes staan de en het wil uit niet drinken. naar Jorrit haalt alles uit uit de kast om tijdens tijdens het kalf te van redden maar het is van de vraag of met dat lukt.

Aflevering de 2 - In naar Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag in en nacht een klaar voor tijdens dieren in alle een soorten en maten. met Op het oer-Hollandse platteland ontfermen uit zij zich een met liefde over zieke tijdens paarden, schapen, op tv pasgeboren in kalfjes, honden, katten en van konijnen. Op prachtige gelegen door boerderijen, bij dorpsbewoners thuis in of de gewoon in op de kliniek zijn het de dierendokters een op steun en toeverlaat op voor de ongeruste baasjes. door Dierendokter Sophie in behandelt een bijzondere koe van die verontrustend hoge koorts heeft. tijdens Koe Ella is naar het een ?showkoe? en normaal gesproken wint met uit ze alle missverkiezingen voor koeien. Maar de nu op tv is de mooie Ella ziek van en ziet in ze er de belabberd uit. Sophie zet in alles op uit alles om Ella weer te een op laten stralen op op tv de koeien-catwalk. Dierendokter Ronald begint zijn uit spreekuur met op tv een spoedgeval. Pitbull King op tv heeft het een ongelukje gehad en is zijn van hele naar nagel kwijt. En er komt uit een met vaste klant met langs. ?Pechpoes? Saar heeft zich het voor de zoveelste tijdens keer lelijk een bezeerd.

Aflevering een 1 - van In Dorpsdierendokters staan no-nonsense op vaklieden dag en tijdens nacht klaar voor naar dieren in alle soorten door en maten. Op het met oer-Hollandse platteland op tv ontfermen het zij zich met liefde een over zieke paarden, schapen, uit pasgeboren kalfjes, honden, katten door op en konijnen. Op van prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis een een of gewoon in de kliniek zijn naar de de dierendokters een een steun en toeverlaat voor een de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie uit uit wordt vlak voor de operatie op tv van koe van Jansje weggeroepen voor in een spoedgeval. Een paar op tv boerderijen uit verderop is koe Mientje in een barensnood. Mientjes kalfje een ligt verkeerd?.of uit krijgt ze in misschien wel twee met kalfjes? Dierendokter Jorrit behandelt op zijn spreekuur door een snipverkouden op tv hamster en een de jonge hond naar die alle naar post van zijn baasje het heeft opgegeten. Ook gaat het Jorrit door de boerderij op. Hij onderzoekt het in gepensioneerde manegepaard in Tsaar. het Tsaar is ziek en wil door niet de eten. En de grote vraag is van of de oude door Tsaar nog in een ?paardwaardig? uit bestaan leidt.

Aflevering van 15 - de In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden uit dag met en nacht klaar voor met dieren in alle soorten door en maten. Op het uit in oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met op tv liefde over het zieke naar paarden, schapen, pasgeboren op tv kalfjes, honden, katten en konijnen. Op de prachtige gelegen boerderijen, op bij dorpsbewoners thuis op of met gewoon in de kliniek zijn door de dierendokters met een in steun en toeverlaat naar voor de ongeruste op baasjes. Dierendokter Ronald naar is kind aan huis bij tijdens dierenvriendin Rennie. Rennie door vangt alle dieren in van nood op. het Van duif tot schaap. het naar Het maakt haar niet uit. Als door de dieren tijdens haar een nodig hebben, staat tijdens ze voor ze klaar. het En als de beestjes van een dokter tijdens nodig hebben, dan komt de Ronald. In een de dierenkliniek van Bert en Michiel van komt konijn uit Bugs langs van omdat hij een het vervelend abces in heeft.

Aflevering door 13 - In Dorpsdierendokters staan met no-nonsense vaklieden dag door met en nacht klaar voor door dieren in alle soorten op en maten. op Op het oer-Hollandse platteland ontfermen in zij het zich met liefde over zieke in de paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, een honden, katten en konijnen. naar Op prachtige gelegen een boerderijen, bij dorpsbewoners thuis met uit of gewoon in de kliniek in zijn de dierendokters een door steun de en toeverlaat voor de ongeruste uit naar baasjes. Dierendokter Ronald met ontfermt zich over kater Simba tijdens die al een in tijdje last heeft met van vreemde kale van plekken. Dierendokter door Jorrit is bij Verona, het op oude trekpaard naar van boer Peter. Ze de heeft het last van een uierontsteking. Maar in als Jorrit haar naar goed onderzoekt, van blijkt er nog naar meer aan het de hand.

Aflevering door 12 - In Dorpsdierendokters op staan no-nonsense de vaklieden dag en nacht in klaar een voor dieren in uit alle soorten en op tv maten. Op het oer-Hollandse platteland met ontfermen zij het zich met liefde over in zieke paarden, schapen, pasgeboren het het kalfjes, honden, katten en tijdens konijnen. Op prachtige het gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners met thuis of gewoon het in op tv de kliniek zijn in de dierendokters een steun en een toeverlaat voor de ongeruste een baasjes. het Dierendokter Kurt schiet tijdens het schaap van boer Bas de te hulp op bij de het moeizame verlossing uit van haar lammetjes. En bij de dierendokter Vivian komt hondje op Loesje langs voor haar door jaarlijkse op APK-keuring.

Aflevering 11 op tv - In Dorpsdierendokters door staan no-nonsense vaklieden dag naar tijdens en nacht klaar door voor dieren in van alle soorten en naar maten. Op het oer-Hollandse platteland een ontfermen zij zich met met liefde over van zieke paarden, schapen, pasgeboren een kalfjes, honden, katten de en konijnen. tijdens Op in prachtige gelegen boerderijen, bij op tv dorpsbewoners thuis of gewoon op in naar de kliniek zijn de dierendokters het een steun en toeverlaat de voor de ongeruste het baasjes. Dierendokter op tv Jorrit een is bij een hele kudde schapen op op tv om te kijken of ze lammetjes van gaan krijgen. het Dierendokter Gerrit roept in de hulp door in van in specialisten bij het geblesseerde wedstrijdpaard door Fernando. Met met röntgenfoto?s wordt het bekeken hoe ernstig de situatie is. door En kater Tijger met komt bij Jorrit een op in het spreekuur omdat tijdens hij tijdens het met vissen in het water is van uit gevallen.

Aflevering tijdens 10 - In Dorpsdierendokters tijdens staan no-nonsense vaklieden van dag een en nacht klaar van voor dieren in alle soorten en uit maten. Op de het oer-Hollandse platteland ontfermen op zij zich naar met liefde van over zieke paarden, schapen, de pasgeboren door kalfjes, honden, katten en tijdens konijnen. Op door prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners het thuis of gewoon in tijdens de de kliniek zijn tijdens de dierendokters een van steun en toeverlaat een voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Kurt het het is bij het Friese paard door Adelheid uit om een echo te met maken van haar ongeboren veulentje. het Bij dierendokter het Vivian staat op plotseling de dierenambulance op de door stoep met een door een vreemde vogel.

Aflevering 9 de - In Dorpsdierendokters van staan no-nonsense uit vaklieden dag van en nacht klaar van voor dieren in alle soorten uit en maten. op tv Op het oer-Hollandse platteland ontfermen de met zij zich met liefde over zieke op tv paarden, schapen, pasgeboren uit op tv kalfjes, honden, katten en met konijnen. Op prachtige gelegen op tv boerderijen, bij het dorpsbewoners thuis of gewoon naar in de op tv kliniek zijn de op tv dierendokters een steun door en toeverlaat voor op tv de ongeruste baasjes. Poes naar Muis is bij dierendokter uit Ronald. naar Ze is in een nachtje van huis geweest naar en ze wordt tijdens wat dikker. Haar naar baasjes willen graag weten door op of ze binnenkort een nestje op jonge poesjes een kunnen verwachten. Dierendokter Sophie is de op de boerderij naar om een met kalfje te opereren aan een met tijdens navelbreuk.

april 2020
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!