Programma gemist?

Aflevering van 5 - In Dorpsdierendokters met staan no-nonsense vaklieden dag door en op nacht klaar voor dieren in uit alle een soorten en het maten. Op het oer-Hollandse platteland door ontfermen zij zich op met liefde over het zieke paarden, schapen, pasgeboren in het kalfjes, honden, katten en konijnen. een Op prachtige gelegen het boerderijen, bij dorpsbewoners thuis tijdens of gewoon met in de kliniek met zijn de dierendokters tijdens een steun op en toeverlaat voor de een ongeruste een baasjes. Dierendokter Sophie is de uit hele dag op naar de de boerderij van Teus en Karin. Hun uit koe uit Bossen 315 heeft tijdens op tv het grazen per tijdens ongeluk iets scherps het doorgeslikt en is door daar heel beroerd met van. door Sophie is een behandeling gestart maar de het is zeer door een de vraag of een die is aangeslagen. Het ziet er van niet goed uit door voor Bossen 315. Dierendokter een Michiel met heeft ook een patiënt met die iets van verkeerds gegeten heeft. op Hond Joris naar heeft een rare gewoonte: hij van eet met vreemde voorwerpen. Zo haalde op Michiel al eerder een op tv Feyenoord sok, een knuffelbeer een en een batterij door uit Joris de buik.

Aflevering 14 naar - tijdens In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag tijdens en naar nacht klaar voor het dieren in alle het soorten en maten. door Op het oer-Hollandse de platteland ontfermen zij op tv zich met liefde naar over zieke paarden, schapen, pasgeboren de kalfjes, honden, naar katten en konijnen. op Op prachtige gelegen op boerderijen, bij een dorpsbewoners thuis het of gewoon in de kliniek op tv zijn van de dierendokters een naar steun en toeverlaat voor de ongeruste in baasjes. Dierendokter een Vivian krijgt een een klein schoothondje met een een de groot probleem op de behandeltafel. in Chiuahua Dior heeft last door van haar in tandjes en met eet bijna niet meer. Dierendokter uit Kurt een is op de pensionstal naar van Saskia. Ze vreest tijdens dat in haar paard Mika last heeft van met op hooikoorts.

Aflevering 8 naar - de In Dorpsdierendokters staan tijdens no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar van voor dieren in het alle soorten op en maten. Op de het oer-Hollandse platteland van ontfermen de zij zich met op tv liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren uit door kalfjes, honden, katten en konijnen. Op tijdens prachtige gelegen uit boerderijen, bij de dorpsbewoners thuis op tv of gewoon in de kliniek zijn tijdens de dierendokters op tv een met steun en toeverlaat voor de een ongeruste baasjes. Dierendokter Ronald een rukt uit voor de een op spoedgeval. Op de op tv boerderij van Mathé en uit Ursula is het een koe in barensnood. op Het ongeboren kalfje ligt met verkeerd. Het door lukt Ronald uiteindelijk om een het kalf zo op te draaien in dat de koe naar zelf kan gaan met kalven. de Maar net als Ronald door met is naar met zijn volgende patiënt, wordt tijdens hij gebeld dat het in door toch weer teruggedraaid is. naar En dan wordt het spannend door of het op lukt om het naar kalfje nog door levend op de op tv wereld te zetten. Dierendokters tijdens Bert en tijdens Michiel krijgen poes de Bali op de operatietafel. in Bali moet aan haar door heup geopereerd op tv worden omdat ze naar een ernstig tijdens ongeluk gehad heeft.

Aflevering 7 - met een In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag op en door nacht klaar voor met dieren in alle in soorten en op maten. Op het oer-Hollandse platteland van ontfermen zij zich met in liefde over in zieke paarden, in schapen, pasgeboren kalfjes, honden, met katten door en konijnen. Op prachtige op gelegen boerderijen, bij op dorpsbewoners thuis de of gewoon in van de kliniek zijn uit de dierendokters een steun en door toeverlaat voor de op ongeruste tijdens baasjes. Dierendokters Bert van en Michiel steriliseren het jonge hond Lola via met drie minuscule gaatjes de in haar buik. De door mannen hebben in deze bijzondere operatietechniek op tv samen ontwikkeld en het inmiddels voeren ze meer een dan 1000 van sterilisaties per jaar uit. Dierendokter met Gerrit doet een de minder dagelijkse operatie. uit Op uit een typisch Twents familiebedrijf castreert een hij klophengst Twister. het Omdat op tv één van de ballen van van het paard de niet is ingedaald, is het op tv een van gecompliceerde operatie. met Maar gelukkig kan Gerrit de rekenen op in de hulp van de de hele familie.

Aflevering tijdens 6 - de In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden van dag en nacht klaar met voor dieren in in alle op tv soorten en maten. Op het een oer-Hollandse platteland het ontfermen van zij zich met liefde over van zieke paarden, schapen, pasgeboren door kalfjes, uit honden, katten een en konijnen. Op het prachtige gelegen boerderijen, bij op tv dorpsbewoners thuis of gewoon in op de kliniek de zijn uit de dierendokters een op steun en toeverlaat voor tijdens de ongeruste baasjes. Dierendokter uit Vivian is gespecialiseerd op tv in een de tandheelkunde van op honden, katten en konijnen. Ze heeft uit al een heel wat dierengebitjes behandeld van maar kat Aristo op is wel een een heel bijzondere van patiënt. Hij eet spruitjes, door yoghurt op en aardbeien. Dat klinkt misschien de gezond, naar maar hij houdt er niet echt de van een goed gebit aan over? Dierendokter Kurt de gaat het ook als op tandarts aan de slag. Maar tijdens zijn patiënt een is wel tijdens een slagje groter. Het uit temperamentvolle paard uit Eyechatcher laat zijn eten staan de omdat hij uit kiespijn heeft. Met een op haakse naar slijptol probeert Kurt hem tijdens daar van af op te helpen.

Aflevering op tv 4 - In Dorpsdierendokters een staan no-nonsense een vaklieden dag en door nacht klaar het voor dieren in alle soorten op tv en maten. met Op het oer-Hollandse platteland ontfermen een door zij zich met liefde op over zieke paarden, tijdens schapen, pasgeboren kalfjes, door honden, katten en konijnen. Op van prachtige gelegen de boerderijen, bij dorpsbewoners thuis van of op tv gewoon in uit de kliniek zijn de dierendokters een naar steun en toeverlaat met voor de naar ongeruste baasjes. Dierendokter Gerrit de heeft een drukke van een dag. Dressuurpaard Candic op moet gekeurd worden voor de verkoop. op tv de Hij controleert puppy?s in op de hondenkennel van Ria en naar op de gehandicaptenmanege op tv geeft hij alle tijdens paarden een griepprik. op tv Als hij bijna uit zijn bed in in wil op tv stappen, belt uit boer Frederik. Hij heeft een tijdens dikbil koe in barensnood. op Het naar kalf is in zo groot, dat Gerrit besluit het een met een uit keizersnede te halen. Dierendokter op Vivian opereert in Duitse dog Boris aan een een afwijking met in zijn oog. En op het het naar spreekuur komt zieke op poes Molly in langs. Baasje Linda vreest dat naar Molly op ongeneeslijk ziek is.

Aflevering naar 3 - In Dorpsdierendokters door staan no-nonsense vaklieden dag uit en nacht op klaar voor dieren in de alle een soorten en maten. op Op het oer-Hollandse platteland door ontfermen zij zich in met op tv liefde over zieke paarden, schapen, van pasgeboren kalfjes, naar honden, katten en konijnen. het Op prachtige van gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis een van of gewoon in de kliniek in zijn de de dierendokters een de steun en toeverlaat voor op tv de ongeruste baasjes. van Dierendokter Gerrit is op op een grote in paardenranch om een hele kudde een paarden in het te enten. tijdens In zijn kleine praktijk aan het huis het komt hondje Binkie langs. de Het opgewonden in standje valt de vrouwtjes lastig met en wordt daarom het gecastreerd. Dierendokter naar Jorrit krijgt het een manke kip en met een konijn met longontsteking op op uit zijn behandeltafel. En uit na het spreekuur rukt hij uit een van voor een spoedgeval. Een pasgeboren met kalfje kan amper op op naar zijn pootjes staan en op tv het wil niet tijdens drinken. Jorrit haalt alles uit op tv de naar kast om het kalf te naar redden maar het de tijdens is de vraag of dat uit lukt.

Aflevering 2 - door met In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden een dag tijdens en nacht klaar de voor dieren in alle soorten uit en maten. Op uit het oer-Hollandse platteland ontfermen met zij op zich met op tv liefde over zieke het paarden, schapen, pasgeboren de kalfjes, honden, katten en konijnen. Op een prachtige gelegen boerderijen, de op tv bij dorpsbewoners thuis of gewoon in met de kliniek zijn de de dierendokters van een steun en naar toeverlaat voor naar de ongeruste tijdens baasjes. Dierendokter Sophie een behandelt een bijzondere koe die op tv verontrustend hoge koorts heeft. uit door Koe Ella is een ?showkoe? en een normaal gesproken de wint ze alle tijdens missverkiezingen tijdens voor koeien. Maar nu is de de mooie uit Ella ziek en ziet een ze er belabberd de uit. Sophie zet door alles op alles de om Ella weer te in laten stralen de op met de koeien-catwalk. Dierendokter Ronald op begint zijn spreekuur het met een spoedgeval. Pitbull King heeft van een de ongelukje gehad en tijdens is zijn hele nagel van kwijt. En door er komt een door vaste klant langs. ?Pechpoes? Saar met heeft uit zich voor de zoveelste keer op lelijk het bezeerd.

Aflevering met 1 - In Dorpsdierendokters staan met uit no-nonsense vaklieden dag door en nacht klaar voor dieren met in alle soorten van en maten. Op het naar naar oer-Hollandse platteland ontfermen in zij zich met liefde over het zieke paarden, schapen, op pasgeboren kalfjes, door honden, katten en konijnen. Op tijdens prachtige in gelegen boerderijen, het bij dorpsbewoners thuis of een gewoon in de het kliniek zijn de dierendokters van een steun een en toeverlaat voor de in ongeruste een baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak met voor de operatie naar van koe de Jansje weggeroepen een voor een spoedgeval. Een paar boerderijen door verderop de is koe Mientje in door barensnood. Mientjes met kalfje ligt verkeerd?.of op krijgt ze misschien wel uit twee kalfjes? Dierendokter Jorrit in behandelt op tijdens zijn spreekuur uit een snipverkouden hamster en een jonge het hond die alle op tv post van de zijn baasje heeft opgegeten. de Ook gaat uit Jorrit de door boerderij op. op Hij onderzoekt het gepensioneerde manegepaard van Tsaar. Tsaar is op tv ziek van en wil niet eten. En naar de grote vraag is tijdens of tijdens de oude Tsaar op nog een ?paardwaardig? een bestaan leidt.

Aflevering op 15 - In op tv Dorpsdierendokters staan met no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar in tijdens voor dieren in alle soorten en door maten. een Op het oer-Hollandse met platteland ontfermen zij zich op tv met door liefde over zieke paarden, schapen, met pasgeboren kalfjes, honden, tijdens katten en konijnen. Op in prachtige gelegen boerderijen, tijdens bij dorpsbewoners tijdens thuis of gewoon in tijdens de in kliniek zijn de naar dierendokters een steun een en toeverlaat voor door de ongeruste op tv baasjes. Dierendokter Ronald is naar kind aan huis naar bij dierenvriendin Rennie. Rennie vangt een alle dieren in op nood op. met Van uit duif tot schaap. Het een maakt haar niet uit uit. Als de in dieren haar nodig hebben, op tv staat ze voor van ze klaar. En het als de beestjes uit een dokter naar nodig hebben, dan het komt Ronald. In de op dierenkliniek van Bert uit en Michiel komt uit konijn Bugs langs omdat hij tijdens een vervelend abces op tv naar heeft.

Aflevering 13 - door In Dorpsdierendokters in staan no-nonsense vaklieden dag op tv en een nacht klaar voor in dieren in alle soorten van en maten. het Op het oer-Hollandse platteland ontfermen de zij de zich met in liefde over zieke paarden, het schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten het en konijnen. Op in prachtige gelegen boerderijen, een bij dorpsbewoners tijdens thuis of met gewoon in een de kliniek zijn tijdens de dierendokters een steun op en toeverlaat voor de ongeruste het een baasjes. Dierendokter Ronald ontfermt zich uit over het kater Simba die naar al een tijdje last heeft van door door vreemde kale plekken. Dierendokter Jorrit op is bij Verona, het oude de trekpaard met van boer Peter. Ze door heeft last van een naar uierontsteking. Maar als op Jorrit haar goed van onderzoekt, uit blijkt er nog meer aan door de een hand.

Aflevering door 12 - het In Dorpsdierendokters staan naar no-nonsense vaklieden dag met en nacht klaar voor dieren in met alle soorten met en maten. Op op tv het oer-Hollandse platteland ontfermen op zij zich tijdens met het liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren de kalfjes, honden, het katten en met konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, de op tv bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de de uit kliniek zijn de dierendokters door een steun en naar toeverlaat voor de uit ongeruste baasjes. Dierendokter het Kurt schiet een het schaap van boer in Bas te hulp uit bij de moeizame uit verlossing van op tv haar lammetjes. En bij dierendokter Vivian uit komt hondje Loesje in van langs voor haar uit jaarlijkse APK-keuring.

Aflevering op tv 11 - In Dorpsdierendokters naar staan no-nonsense een vaklieden dag uit en nacht klaar voor dieren naar in in alle soorten en maten. Op op het het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met van liefde van over zieke paarden, uit schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten in en konijnen. Op de prachtige gelegen boerderijen, een bij dorpsbewoners in thuis of op tv gewoon in uit de kliniek zijn de van dierendokters een uit steun en toeverlaat voor de ongeruste op tv baasjes. Dierendokter naar Jorrit is bij een van hele kudde schapen naar om te kijken door of ze lammetjes een op tv gaan krijgen. Dierendokter van Gerrit roept de hulp in van een specialisten bij het op geblesseerde wedstrijdpaard Fernando. naar Met röntgenfoto?s wordt met bekeken met hoe ernstig de op tv situatie is. En uit kater Tijger komt met bij Jorrit op tv op het spreekuur omdat uit hij tijdens het vissen een in met het water is op tv gevallen.

Aflevering door 10 - naar In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden het dag en nacht in klaar voor van dieren in alle van soorten en maten. Op het een met oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich tijdens met door liefde over zieke tijdens paarden, schapen, pasgeboren op kalfjes, honden, katten en naar konijnen. Op tijdens prachtige gelegen boerderijen, bij in dorpsbewoners thuis of gewoon in in de het kliniek zijn de dierendokters een door steun op en toeverlaat voor de ongeruste uit met baasjes. Dierendokter Kurt is bij de het Friese paard van Adelheid op om een echo te maken van op tv haar ongeboren veulentje. uit in Bij dierendokter Vivian staat plotseling door de dierenambulance in op de stoep de met een tijdens vreemde vogel.

Aflevering een 9 - In tijdens Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag met en naar nacht klaar voor dieren tijdens in alle soorten en van maten. in Op het oer-Hollandse platteland tijdens ontfermen zij de zich met liefde over naar zieke paarden, op schapen, pasgeboren kalfjes, het honden, katten en konijnen. Op naar prachtige gelegen in boerderijen, bij dorpsbewoners thuis door of gewoon door in naar de kliniek zijn de dierendokters een op tv in steun en toeverlaat naar voor de ongeruste naar baasjes. Poes Muis een is bij dierendokter Ronald. Ze van is een nachtje de van huis een geweest en ze wordt wat in het dikker. Haar baasjes van willen graag weten of op ze binnenkort een nestje het jonge in poesjes kunnen verwachten. Dierendokter Sophie is op met de boerderij op tv om een kalfje op te op tv opereren aan een een navelbreuk.

mei 2019
22-12-2018 17:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 5 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

08-09-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 14 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

28-07-2018 15:10

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 8 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

21-07-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 7 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-07-2018 15:15

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 6 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

30-06-2018 15:05

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 4 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

23-06-2018 15:25

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 3 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

16-06-2018 15:20

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 2 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

09-06-2018 15:00

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 1 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

14-04-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 15 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

31-03-2018 16:40

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 13 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

24-03-2018 16:50

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 12 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

17-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 11 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

10-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 10 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden...

03-03-2018 16:55

Dorpsdierendokters

Dorpsdierendokters - Dorpsdierendokters

Aflevering 9 - In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden,...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dorpsdierendokters gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dorpsdierendokters de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dorpsdierendokters bij Dorpsdierendokters liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 9.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dorpsdierendokters. Heb je een uitzending van Dorpsdierendokters gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dorpsdierendokters gemist

In Dorpsdierendokters staan no-nonsense vaklieden dag en nacht klaar voor dieren in alle soorten en maten. Op het oer-Hollandse platteland ontfermen zij zich met liefde over zieke paarden, schapen, pasgeboren kalfjes, honden, katten en konijnen. Op prachtige gelegen boerderijen, bij dorpsbewoners thuis of gewoon in de kliniek zijn de dierendokters een steun en toeverlaat voor de ongeruste baasjes. Dierendokter Sophie wordt vlak voor de operatie van koe Jansje weggeroepen voor een spoedgeval. Een paar boerderijen verderop is koe Mientje in barensnood. Mientjes kalfje ligt verkeerd….of krijgt ze misschien wel twee kalfjes?

Uitzending gemist van Dorpsdierendokters? Hier kun je alle uitzendingen van Dorpsdierendokters kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 22-12-2018 om 17:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord