Programma gemist?

Aflevering 8 - een In Gestalkt worden door gestalkte van mensen geholpen. van Samen met het slachtoffer wordt de er geprobeerd zoveel van mogelijk van bewijs te verzamelen met tegen de stalker om deze op vervolgens te naar confronteren.

Aflevering het 7 - Een ogenschijnlijk op onschuldig contact via datingapp op Tinder een mondt voor Sam uit in van tijdens een afschuwelijke stalking naar die nu al een jaar gaande tijdens uit is. Omdat hij niet in weet wie op de stalker is, met voelt Sam zich nergens op tv meer veilig. Zo naar dreigt de het stalker met het verspreiden van van naaktfoto's van de Sam en zijn vrienden het en voert het het dreigement ook uit. naar De foto's een blijken heimelijk in met de kleedkamer van de voetbalclub op te van zijn gemaakt. Ook ontvangt Sam een via sociale een media, doodsbedreigingen en met zeer naar ranzige berichten van de stalker. uit Het dieptepunt het is een rouwboeket, inclusief naar lint, voor Sams op eigen uitvaart dat op Sam thuis de krijgt bezorgd. Alsof het nog met niet genoeg op is, uit doet de stalker het er alles aan om Sams familie op tv en vrienden uit tegen hem naar op te zetten. Het is van met aan Thijs Zeeman om deze uit laffe belager zo het spoedig mogelijk naar te ontmaskeren.

Aflevering naar 6 - Thijs Zeeman uit richt zijn tijdens pijlen op de stalker in van naar Gerrie, haar voormalige met beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar uit krijgt Gerrie anonieme een berichten, wordt de ze privé gebeld en met achtervolgd. Als Gerrie tijdens een een ander nummer neemt, ontvangt uit ze doodskisten, op skeletten en een regelrechte doodsbedreigingen via naar de post. Gerrie dreigt er op aan onderdoor te van gaan. van Ze komt het huis de niet meer uit, uit de angst dat haar in wat naar wordt aangedaan. Én uit in angst dat bij haar zelf met de stoppen door doorslaan. een Ze heeft het gevoel uit dat ze niets meer uit te in verliezen heeft en naar schakelt Thijs Zeeman met in.

Aflevering een 5 - Thijs Zeeman schiet in de wanhopige Melissa de naar te hulp. Ze voert een tijdens eenzame strijd tegen het de veel oudere Johan door die meer het wilde het dan een vriendschap met haar. Haar uit afwijzingen op negeert hij een want volgens hem is het een in kwestie door van tijd voor Melissa tijdens inziet dat hij een de liefde van in haar leven is. van Als hij van zich aan haar vergrijpt en tijdens Melissa het naar contact in verbreekt, begint hij met naar stalken. Ze doet op alles om naar hem te stoppen. Ze schrijft een de stopbrief, vraagt de uit wijkagent een stopgesprek op tv te voeren, op tv doet aangifte en door spant zelfs een rechtszaak tijdens met tegen hem aan. Maar zelfs de de van dwangsommen die de rechtbank hem een oplegt, houden de Johan niet tegen. Thijs door Zeeman uit is Melissa's laatste naar strohalm.

Aflevering 4 - door tijdens Thijs Zeeman gaat achter de stalker door van de 47-jarige in Liane op tv aan. Zij heeft in vier de een jaar tijd duizenden berichten, met mails en kaarten ontvangen op tv met onder andere tijdens ernstige bedreigingen. in Ook kreeg op tv ze een sinistere uit moordbrief. De verdachte is haar in ex-man, met op wie ze in vijftien jaar lief, maar vooral door leed heeft gedeeld. Nu, naar vier jaar na de de scheiding, uit is hij al de lang naar en breed verhuisd de naar een andere gemeente. Toch op duikt hij bijna naar dagelijks een in Liane's buurt naar op, met als op gevolg dat Liane doodsbang een is en haar huis nauwelijks op tv verlaat. op tv Ondanks dat ze tijdens meerdere keren aangifte heeft het gedaan, kan de een politie niets voor de haar doen. Lukt het tijdens naar Thijs Zeeman om met door te dringen met tot deze hardnekkige in stalker?

Aflevering 3 - in Thijs de Zeeman helpt de spontane op 45-jarige Gerda. naar Ze dacht met Dave de uit liefde van haar naar de leven in huis te halen, een maar als een de relatie op spaak loopt, laat hij haar geen op op dag met rust. met Zeven maanden lang belt uit hij haar op, spreekt voicemails de in, stuurt van honderden uit dreigberichten, belaagt haar huis, sloopt naar haar in eigendommen of neemt op tv ze gewoonweg mee. Als met klap op de de vuurpijl duikt hij overal in op het waar zij moet uit zijn. Inmiddels doodsbang op tv stopt ze met met haar werk en opleiding. De op politie met laat haar keer van op keer weten dat uit er te weinig bewijs is door om een aangifte te doen. tijdens Ze krijgt een het gevoel dat er uit eerst slachtoffers moeten naar vallen, voordat de politie haar een kan helpen. Uit door wanhoop benadert ze op Thijs op tv Zeeman die alles op met alles zet om deze een met stalker te stoppen.

Aflevering 2 - door Thijs het Zeeman verdiept zich in de tijdens zaak naar van de 39-jarige in Wendy. Deze moeder van twee een dochters wordt met al drie jaar een lang geterroriseerd uit door een onbekende stalker. tijdens Hij stuurt een haar tot op het in bot beledigende berichten, bezorgt uit allerlei naar spullen bij op tv Wendy's woning en achtervolgt haar. Ook in op haar omgeving moet in het ontgelden. Familieleden en uit kennissen krijgen zieke uit teksten over haar te zien. op tv naar Na de eerste doodsbedreiging door wordt het haar te veel op tv en probeert op ze, op tv tevergeefs, aangifte te doen bij naar de politie. Als uit ze vervolgens het ook nog een poederbrief ontvangt, de gaat ze in het in paniek terug naar naar het politiebureau. Deze naar keer lukt aangifte het doen wel, maar het van brengt haar de geen stap verder. Ten einde door raad vraagt ze uit presentator Thijs op Zeeman om hulp. Lukt het van hem van wel om de door identiteit van het deze nietsontziende stalker te achterhalen met en hem te van laten uit stoppen?

Vanavond start het met zesde seizoen van het Gestalkt, op het programma uit waarom mensen die last hebben door van een stalker naar worden geholpen op tv door presentator Thijs uit Zeeman en privédetective en door ex-marechaussee Nico van den het Dries. De eerste de aflevering tijdens gaat over een heftige case naar waarin de 32-jarige Linsey op tv op tv ten einde raad is. het In een jaar in tijd ontvangt de ze zo'n 10.000 beledigende en de dreigende berichten van van haar stalker uit die steeds grimmiger worden. tijdens En in dit geval het komt door de stalker in voor Linsey ook een nog eens uit een zeer met onverwachte hoek. Dag en naar nacht weet op tv hij met haar via verschillende nep-accounts op in social media te vinden. de Als van ze haar nummer verandert op tv en al van haar accounts verwijdert, door richt hij in zijn pijlen op haar vrienden. Wanneer van ook de 8-jarige de dochter van op Linsey ten prooi valt op aan haar uit stalker en de met politie niks voor met haar kan uit doen is de wanhoop van nabij. Ze in schakelt de hulp in een van Thijs Zeeman, die een er alles aan door uit doet om bewijs te verzamelen tijdens en de met stalker te de ontmaskeren.

Aflevering op 30 - op In Gestalkt worden de gestalkte mensen geholpen. een Samen met het slachtoffer op tv wordt er geprobeerd van zoveel mogelijk bewijs te uit verzamelen tegen de stalker in met om deze vervolgens te een confronteren.

Aflevering naar 29 - In Gestalkt een worden gestalkte mensen naar geholpen. Samen met het tijdens slachtoffer wordt op er geprobeerd op tv zoveel mogelijk bewijs te verzamelen van tegen op tv de stalker uit om deze vervolgens te confronteren. een De door 33-jarige Catriona vraagt zich op tv al maandenlang af wie haar uit stalkt. Ze krijgt de bizarre van Whatsappjes, mailtjes, het ook via Facebook met tijdens zowel haatberichten als liefdesverklaringen. Degene op die met de berichten stuurt is op tv goed op de door hoogte van tijdens haar persoonlijke omstandigheden, haar ex-man van en de de kinderen. Bovendien uit heeft de stalker de beschikking in over tijdens expliciete privéfoto's. een Het moet bijna wel van iemand zijn die door heel dicht in bij hun staat. En een het meest uit beangstigende is dat niet alleen uit Catriona, maar zelfs met haar kinderen met bestookt worden met deze een berichten.

Aflevering 28 - op tv het In Gestalkt worden gestalkte mensen in geholpen. Samen met tijdens het slachtoffer wordt van er geprobeerd zoveel mogelijk naar bewijs te verzamelen naar naar tegen de stalker om deze vervolgens uit te confronteren. Het op leven in van de Limburgse met Linn is langzaam van veranderd in een nachtmerrie. Ze de stond altijd tijdens klaar voor iedereen in en probeerde waar op mogelijk te helpen. Ze op tv stelde zelfs door haar eigen huis open een naar voor iedereen die een steuntje uit in de rug nodig met heeft. naar En uitgerekend daardoor op heeft een stalker zich met in op haar leven kunnen nestelen. de Naast de bedreigingen per brief door het en telefoon die het stalkers wel vaker met hanteren, schuwt Linn's stalker het niet door om extreme en op tv brute methoden te het gebruiken met om haar op tv de stuipen op van het lijf te door jagen. Zelfs onschuldige dieren moeten een het hierbij door ontgelden.

Aflevering 27 op tv - In Gestalkt worden van gestalkte mensen op geholpen. Samen door met het slachtoffer wordt er naar geprobeerd zoveel van mogelijk bewijs te verzamelen een tegen de stalker van om op deze vervolgens te met confronteren. Deze week in Gestalkt uit op tv het verhaal van de Birgit, een jonge op tv alleenstaande moeder die doodsbang is in voor uit haar stalker. Hij stuurt al ruim het een het jaar dreigementen op tv en lugubere foto's. Hij biedt haar op van als prostituee aan op diverse sekssites. uit Daarnaast het gebruikt de stalker het recente op tv overlijden van tijdens Birgits de moeder om haar het leven naar zuur te maken. op Birgit heeft geen een idee wie de haar stalker is. Diverse naar aanwijzingen leiden naar verschillende door op tv mensen.

Aflevering op 26 - In Gestalkt worden het gestalkte mensen naar geholpen. Samen met het uit slachtoffer op tv wordt er geprobeerd zoveel mogelijk tijdens bewijs te het verzamelen tegen het de stalker om van deze vervolgens met te confronteren. In deze aflevering van door naar Gestalkt het verhaal naar van Emmerance. Emmerance wordt sinds de het zomer van door 2017 met gestalkt. De stalker het is de man met wie ze uit in officieel nog getrouwd is. op tv Sinds zij met de relatie beëindigde, ligt haar in leven volledig in door puin en leeft zij het voortdurend in angst. het Eerst een dreigde deze man zichzelf uit nog iets aan een te doen, maar tijdens al snel richt door hij naar zijn pijlen op uit Emmerance. Iedere dag wordt zij tijdens geconfronteerd met de angstaanjagende, bedreigende en vernederende tijdens stalkingspraktijken. van Ze woont al door maanden lang op van onderduikadressen, maar zelfs daar weet op tv hij haar met weer te vinden. met Emmerance vraagt Gestalkt op om haar te van helpen.

Aflevering 2 op - In de Gestalkt worden gestalkte mensen op geholpen. Samen met door het slachtoffer wordt naar er geprobeerd zoveel de mogelijk bewijs te verzamelen uit tijdens tegen de stalker om deze vervolgens op tv de te confronteren. Na met een gewelddadig eerste huwelijk van dacht Roos het geluk het weer te hebben gevonden. het tijdens Ze trouwt met een oude tijdens schoolvriend. het Maar als ze van samen een kind krijgen het gaat het helemaal mis. Deze het uit man ontpopt zich langzaam tot tijdens een nietsontziende met en wraakzuchtige stalker. naar Hij belaagt en in bedreigt Roos het en haar gezin onophoudelijk, ook op tv hun dochter de is doodsbang voor haar door vader. Ondanks meerdere uit contactverboden een komt deze ex tijdens bijna dagelijks bij haar woning. naar Zelfs een lange van taakstraf op is al opgelegd, maar niets houdt van hem het tegen.

Thijs Zeeman schiet tijdens uit in de eerste uit aflevering van het op tv nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige in Linda te hulp. naar Als zij haar met relatie uit met haar vriendje de na tien weken beëindigt, het gaat het de namelijk helemaal in mis. Deze ex-vriend houdt tijdens haar continu in uit de gaten door haar op thuis en op in het werk een lastig te een vallen. Hij bestookt naar haar met talloze telefoontjes en op tv dreigende de e-mails. Soms ontvangt ze tijdens wel 200 akelige een berichten per dag. Ook met Linda’s uit dierbaren, waaronder haar 14-jarige dochter, ontkomen van niet met aan de stalkingspraktijken van naar haar ex-vriend. Het in stalken een wordt steeds dreigender en door Linda vindt door dat er iets moet gebeuren voordat uit het echt een uit de hand door loopt. Gestalkt is vanaf het vanavond iedere tijdens donderdag om 20:30 een uur naar te zien op SBS met 6. In Gestalkt op tv worden mensen die last uit hebben van een stalker de geholpen. met Deze slachtoffers zijn vaak doodsbang met en schakelen in als laatste redmiddel de tijdens hulp van met het programma in. Thijs van Zeeman wordt hierbij ondersteund in door privédetective en tijdens ex-marechaussee Nico van uit den Dries. Samen uit gaan ze op tijdens een zoek naar bewijs met een uiteindelijk maar één doel: het een de stalken te stoppen.

mei 2021
16-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 8 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

02-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig. Zo dreigt de...

26-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 6 - Thijs Zeeman richt zijn pijlen op de stalker van Gerrie, haar voormalige beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze privé gebeld en achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer neemt, ontva...

12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!