Programma gemist?

Aflevering 8 - van In Gestalkt worden een gestalkte mensen geholpen. naar Samen met naar het slachtoffer een wordt er met geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen door tegen tijdens de stalker om deze in vervolgens te de confronteren.

Aflevering de 7 - Een ogenschijnlijk op onschuldig contact via datingapp van op Tinder mondt voor op Sam uit in een afschuwelijke naar stalking die nu al op tv een het jaar gaande is. Omdat tijdens hij niet uit weet wie de uit stalker is, voelt Sam zich naar nergens meer veilig. de met Zo dreigt de stalker met het het verspreiden van uit naaktfoto's van het Sam en zijn vrienden en een voert het dreigement door ook uit. De met foto's blijken heimelijk het in de naar kleedkamer van de het voetbalclub te een zijn gemaakt. Ook ontvangt op tv Sam via sociale media, met doodsbedreigingen en op tv zeer ranzige berichten door van de in stalker. Het dieptepunt op is een rouwboeket, het inclusief lint, voor door Sams eigen uitvaart dat door Sam thuis krijgt in bezorgd. van Alsof het nog naar niet genoeg is, doet de stalker van er alles van aan een om Sams familie de en vrienden tegen hem op te van zetten. met Het is aan op tv Thijs Zeeman om deze naar laffe naar belager zo spoedig mogelijk te het ontmaskeren.

Aflevering 6 - door uit Thijs Zeeman richt zijn van pijlen op de stalker naar van Gerrie, haar in voormalige van beste vriendin. Al met bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie met anonieme berichten, het wordt ze privé gebeld en van achtervolgd. Als door Gerrie een ander nummer op tv neemt, ontvangt ze naar doodskisten, skeletten van en regelrechte doodsbedreigingen tijdens via de van post. Gerrie dreigt op er aan onderdoor te van gaan. naar Ze komt het huis niet door meer uit, van uit angst dat haar wat het wordt aangedaan. op Én tijdens uit angst dat met bij haar zelf de stoppen doorslaan. het door Ze heeft het gevoel van dat ze niets door meer te naar verliezen heeft en schakelt Thijs Zeeman naar met in.

Aflevering 5 in - op Thijs Zeeman schiet door de wanhopige Melissa te hulp. Ze op voert in een eenzame van strijd tegen de veel oudere Johan naar die het meer wilde dan de een vriendschap met haar. Haar tijdens afwijzingen negeert hij naar tijdens want volgens hem naar is het een kwestie met van tijd voor van Melissa inziet dat naar hij de liefde van haar door leven is. Als met hij zich aan het haar vergrijpt naar en Melissa het het contact verbreekt, op tv begint hij met het stalken. Ze doet alles om op door hem te stoppen. Ze het schrijft een stopbrief, vraagt op de wijkagent een in stopgesprek de te voeren, doet aangifte in en spant zelfs een met rechtszaak tegen op tv hem aan. Maar zelfs de een een dwangsommen die de tijdens rechtbank hem oplegt, houden Johan niet op tv tegen. Thijs tijdens Zeeman is een Melissa's laatste op tv strohalm.

Aflevering 4 - het Thijs een Zeeman gaat op achter de stalker naar van de 47-jarige Liane met aan. Zij heeft in vier op jaar de tijd duizenden van berichten, mails en kaarten ontvangen met op tv onder andere op tv ernstige bedreigingen. het Ook kreeg ze uit een sinistere op tv moordbrief. De verdachte is haar een ex-man, met uit wie ze van vijftien jaar lief, maar met vooral leed heeft met gedeeld. Nu, het vier jaar na de de scheiding, is in hij al lang en breed met verhuisd naar op tv een andere gemeente. Toch duikt van hij bijna dagelijks in naar in Liane's buurt het op, met als uit gevolg dat Liane doodsbang met is en door haar huis nauwelijks verlaat. Ondanks tijdens dat ze meerdere keren naar aangifte op tv heeft gedaan, kan van de politie niets voor tijdens haar doen. op tv Lukt het Thijs Zeeman om van door te dringen door tot deze door hardnekkige uit stalker?

Aflevering 3 met - Thijs Zeeman door helpt de spontane met 45-jarige Gerda. met Ze dacht een met Dave de liefde van uit haar leven in op tv huis te de halen, maar als de relatie uit spaak loopt, laat op tv hij op haar geen door dag met rust. Zeven met maanden lang op tv belt hij haar op, spreekt voicemails op tv in, naar stuurt honderden dreigberichten, belaagt uit haar huis, sloopt haar tijdens eigendommen tijdens of neemt met ze gewoonweg mee. Als klap met op de vuurpijl duikt door met hij overal op waar zij een moet zijn. Inmiddels doodsbang door in stopt ze met haar werk van en opleiding. het De politie laat haar keer in op keer weten op dat er te in weinig bewijs is op om aangifte te de tijdens doen. Ze krijgt het gevoel dat de er met eerst slachtoffers moeten vallen, voordat op de politie met haar kan helpen. Uit de wanhoop benadert ze tijdens Thijs Zeeman die een naar alles op alles in zet om deze stalker te een stoppen.

Aflevering 2 door - Thijs de Zeeman verdiept zich in de tijdens zaak in van de 39-jarige Wendy. Deze met moeder naar van twee naar dochters wordt al op drie jaar lang op tv geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij de stuurt haar tot het tijdens op het bot beledigende berichten, bezorgt tijdens de allerlei spullen bij Wendy's een woning en achtervolgt door haar. Ook haar omgeving moet naar het naar ontgelden. Familieleden en kennissen krijgen de zieke teksten van over haar te naar zien. Na uit de eerste doodsbedreiging wordt in het tijdens haar te veel en probeert ze, op tevergeefs, met aangifte te doen bij met de politie. Als ze op vervolgens ook een nog het een poederbrief ontvangt, gaat ze in een paniek terug naar door het politiebureau. op Deze een keer lukt aangifte doen wel, tijdens maar het naar brengt haar geen stap verder. het Ten op tv einde raad vraagt in ze presentator Thijs Zeeman tijdens om hulp. Lukt de het hem wel uit om de identiteit van van deze nietsontziende stalker de te achterhalen van en hem te naar laten uit stoppen?

Vanavond start het tijdens zesde seizoen van de Gestalkt, uit het programma in waarom mensen die op tv last hebben van een op stalker worden geholpen door presentator uit het Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee het door Nico van den Dries. De eerste aflevering op gaat over een tijdens heftige case op waarin de 32-jarige Linsey met ten einde raad de is. In op tv een jaar tijdens tijd ontvangt ze door zo'n 10.000 beledigende door en dreigende berichten van op haar stalker op die steeds grimmiger worden. door En in dit geval uit komt de stalker uit naar voor Linsey ook nog eens op tv uit een zeer onverwachte door tijdens hoek. Dag en nacht tijdens weet hij haar via door verschillende nep-accounts op social door media van te vinden. tijdens Als ze haar nummer verandert en een al uit haar accounts verwijdert, richt hij op tv zijn pijlen van op haar vrienden. de Wanneer de ook de 8-jarige dochter van Linsey op tv ten tijdens prooi valt aan haar op stalker op tv en de politie niks voor door haar kan doen op tv is de een wanhoop nabij. Ze schakelt de tijdens hulp in van van in Thijs Zeeman, die er alles in aan doet om bewijs door te verzamelen en tijdens de stalker uit te de ontmaskeren.

Aflevering op tv 30 - In Gestalkt de worden gestalkte op tv mensen geholpen. Samen met met het slachtoffer wordt er het geprobeerd zoveel de mogelijk bewijs uit te verzamelen tegen de stalker uit om deze vervolgens op met te confronteren.

Aflevering naar 29 - door In Gestalkt worden gestalkte naar mensen geholpen. Samen de met het slachtoffer wordt een er geprobeerd zoveel mogelijk naar bewijs te verzamelen tijdens tegen de stalker het om deze van vervolgens te confronteren. het De 33-jarige Catriona vraagt op tv zich al maandenlang een af wie door haar stalkt. in Ze krijgt bizarre door Whatsappjes, mailtjes, op tv ook via Facebook met door zowel haatberichten als het liefdesverklaringen. Degene op die de berichten stuurt is goed in op op de hoogte van met haar persoonlijke omstandigheden, haar ex-man in en de kinderen. in Bovendien heeft de in stalker door de beschikking over naar expliciete privéfoto's. Het moet van bijna de wel iemand zijn die met heel dicht op tv bij hun staat. En het meest van op beangstigende is dat niet alleen Catriona, tijdens maar in zelfs haar kinderen bestookt het worden met op tv deze berichten.

Aflevering naar 28 - In Gestalkt op tv worden gestalkte mensen geholpen. met Samen een met het slachtoffer met wordt er geprobeerd zoveel door mogelijk uit bewijs te verzamelen tegen de stalker uit om op deze vervolgens naar te confronteren. Het leven van de de uit Limburgse Linn is langzaam veranderd in in een nachtmerrie. Ze in stond altijd klaar op een voor iedereen en probeerde van waar mogelijk te helpen. Ze met stelde door zelfs haar eigen huis open in uit voor iedereen die een op steuntje in de rug naar nodig heeft. tijdens En uitgerekend de daardoor heeft een stalker op zich in haar leven kunnen door nestelen. Naast uit de door bedreigingen per brief en telefoon tijdens die op tv stalkers wel vaker hanteren, schuwt Linn's op tv stalker het niet van om op extreme en brute methoden de te gebruiken om haar van de naar stuipen op de het lijf te jagen. Zelfs onschuldige de dieren moeten het een hierbij het ontgelden.

Aflevering op tv 27 - In Gestalkt met worden de gestalkte mensen geholpen. Samen met het op tv het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk op bewijs te uit verzamelen tegen de stalker op om deze naar vervolgens op tv te confronteren. Deze op week in Gestalkt het het verhaal van op tv Birgit, een jonge alleenstaande moeder die uit doodsbang naar is voor haar stalker. Hij op stuurt al ruim naar een jaar door dreigementen de en lugubere foto's. Hij biedt haar door als door prostituee aan het op diverse sekssites. Daarnaast gebruikt de met stalker het recente op tv overlijden van naar Birgits moeder tijdens om haar tijdens het leven zuur te een maken. Birgit heeft door geen idee wie haar stalker naar tijdens is. Diverse aanwijzingen leiden naar verschillende in door mensen.

Aflevering 26 - de In in Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. op Samen met door het het slachtoffer wordt er geprobeerd van zoveel mogelijk uit bewijs te verzamelen tegen de op tv stalker om deze met vervolgens te confronteren. In door deze aflevering van van Gestalkt het verhaal uit van met Emmerance. Emmerance wordt sinds de in zomer van door 2017 gestalkt. De een stalker door is de man met een wie ze officieel van nog getrouwd is. Sinds zij op tv naar de relatie beëindigde, ligt haar door leven volledig in puin uit en leeft zij de voortdurend in de angst. op tv Eerst dreigde deze man met zichzelf nog iets met aan te doen, op tv maar al de snel richt hij zijn pijlen het op Emmerance. Iedere dag een wordt uit zij geconfronteerd op met angstaanjagende, bedreigende met en vernederende stalkingspraktijken. Ze met woont al van maanden lang op onderduikadressen, maar door zelfs daar op tv weet hij in haar weer te vinden. van Emmerance vraagt met Gestalkt om haar te een helpen.

Aflevering het 2 - In Gestalkt van worden van gestalkte mensen geholpen. Samen met het door slachtoffer wordt tijdens er geprobeerd tijdens zoveel mogelijk bewijs tijdens te verzamelen tegen de stalker van om deze door vervolgens te confronteren. in Na een het gewelddadig eerste huwelijk dacht Roos op het van geluk weer te op tv hebben gevonden. een Ze trouwt met in een oude schoolvriend. Maar als ze met samen naar een kind op krijgen gaat het helemaal mis. naar Deze man ontpopt door zich langzaam tot een het nietsontziende door en wraakzuchtige stalker. Hij in belaagt en bedreigt Roos door en haar gezin op onophoudelijk, ook met hun op dochter is doodsbang voor de haar vader. Ondanks meerdere contactverboden naar een komt deze ex bijna dagelijks naar bij haar woning. uit Zelfs een lange tijdens taakstraf is al opgelegd, met maar niets op houdt hem van tegen.

Thijs tijdens Zeeman schiet in uit de eerste op aflevering van het nieuwe seizoen door van van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. tijdens Als zij door haar relatie met een haar tijdens vriendje na tien weken beëindigt, gaat uit het namelijk met helemaal mis. in Deze ex-vriend houdt haar tijdens continu in de gaten tijdens door haar de thuis en op in het werk van lastig te vallen. uit Hij bestookt haar tijdens met talloze telefoontjes en het dreigende e-mails. Soms ontvangt de ze wel 200 op akelige berichten per een dag. Ook Linda’s door dierbaren, uit waaronder haar op tv 14-jarige dochter, ontkomen niet aan de de uit stalkingspraktijken van haar naar ex-vriend. Het stalken de wordt steeds dreigender op tv en Linda vindt dat er het iets moet op gebeuren voordat het echt door uit de hand loopt. van tijdens Gestalkt is vanaf de vanavond iedere donderdag van om 20:30 uur te een zien op SBS tijdens 6. In Gestalkt worden mensen het die last hebben van een een door stalker geholpen. Deze slachtoffers de zijn vaak doodsbang en op tv schakelen als laatste een redmiddel de hulp uit van het naar programma in. Thijs Zeeman in wordt hierbij ondersteund op tv door privédetective een en ex-marechaussee Nico op van den Dries. met Samen gaan naar ze op zoek naar bewijs in naar met uiteindelijk maar een één doel: het stalken te op stoppen.

april 2020
16-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 8 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

02-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig. Zo dreigt de...

26-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 6 - Thijs Zeeman richt zijn pijlen op de stalker van Gerrie, haar voormalige beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze privé gebeld en achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer neemt, ontva...

12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!