Programma gemist?

Aflevering 30 van - In naar Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. uit met Samen met het slachtoffer wordt er in geprobeerd zoveel mogelijk uit bewijs te door verzamelen tegen van de stalker de om deze vervolgens te naar confronteren.

Aflevering het 29 - In Gestalkt worden door met gestalkte mensen geholpen. uit Samen met het slachtoffer een wordt er geprobeerd van zoveel mogelijk bewijs te verzamelen in de tegen de stalker om met deze vervolgens te confronteren. op tv De 33-jarige van Catriona vraagt zich het al maandenlang af wie haar in op stalkt. Ze krijgt bizarre Whatsappjes, het mailtjes, ook via het Facebook met de zowel haatberichten op als liefdesverklaringen. Degene de die de berichten tijdens stuurt is goed op tv op de hoogte van haar persoonlijke van omstandigheden, tijdens haar ex-man en de kinderen. uit op Bovendien heeft de stalker de de beschikking over expliciete met privéfoto's. Het naar moet bijna wel iemand zijn door die heel dicht tijdens bij hun het staat. En het de meest beangstigende met is dat niet alleen de Catriona, maar zelfs van haar naar kinderen bestookt worden met deze uit berichten.

Aflevering 28 de - In Gestalkt worden op tv gestalkte mensen van geholpen. een Samen met het van slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel de mogelijk bewijs te op tv verzamelen tegen de stalker de om deze vervolgens op tv te confronteren. Het het leven naar van de Limburgse Linn is in langzaam veranderd naar in van een nachtmerrie. Ze stond altijd in klaar voor iedereen tijdens en probeerde uit waar mogelijk te helpen. Ze met stelde door zelfs haar eigen huis het open voor iedereen die van een steuntje in tijdens een de rug nodig heeft. En uitgerekend op uit daardoor heeft een uit stalker zich in haar leven kunnen uit naar nestelen. Naast de bedreigingen per brief naar en telefoon op tv die uit stalkers wel vaker door hanteren, schuwt Linn's stalker het uit niet met om extreme en op brute methoden te op gebruiken om haar de stuipen op op het door lijf te jagen. tijdens Zelfs onschuldige dieren moeten een het van hierbij ontgelden.

Aflevering 27 de - In Gestalkt een worden gestalkte uit mensen geholpen. Samen met tijdens het slachtoffer wordt er naar geprobeerd zoveel mogelijk tijdens bewijs te een verzamelen van tegen de stalker om deze vervolgens op in te confronteren. Deze week een in Gestalkt het verhaal van van Birgit, een een jonge alleenstaande moeder die de doodsbang door is voor haar stalker. Hij op tv stuurt al ruim een een jaar de dreigementen en met lugubere foto's. op Hij biedt haar als uit prostituee aan door op diverse sekssites. Daarnaast gebruikt met de stalker het het recente overlijden de van Birgits moeder om op tv haar het de leven zuur te uit maken. Birgit heeft geen idee door wie haar stalker op tv is. Diverse op tv aanwijzingen leiden naar verschillende op tv op tv mensen.

Aflevering door 26 - de In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. een het Samen met het slachtoffer wordt er op geprobeerd van zoveel mogelijk bewijs in te verzamelen tegen de de stalker om deze door vervolgens te confronteren. In op tv deze aflevering op tv van Gestalkt een het verhaal van Emmerance. op Emmerance met wordt sinds de zomer naar van 2017 gestalkt. De stalker van in is de man met wie op tv ze officieel de nog getrouwd uit is. Sinds zij de relatie beëindigde, met ligt het haar leven volledig in door puin en het leeft zij voortdurend uit in angst. Eerst dreigde deze op tv met man zichzelf nog iets aan op te doen, maar al uit naar snel richt hij het zijn pijlen op Emmerance. Iedere dag op tv wordt met zij geconfronteerd met de angstaanjagende, bedreigende en op tv vernederende stalkingspraktijken. op Ze woont al maanden lang op op onderduikadressen, een maar zelfs daar uit weet de hij haar weer te vinden. van Emmerance de vraagt Gestalkt om haar te uit helpen.

Aflevering van 2 - tijdens In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. op Samen op tv met het slachtoffer wordt met er geprobeerd zoveel tijdens mogelijk tijdens bewijs te verzamelen tegen de een stalker om deze tijdens vervolgens te de confronteren. Na een gewelddadig eerste het huwelijk dacht door Roos het tijdens geluk weer te hebben gevonden. met Ze op trouwt met een tijdens oude schoolvriend. Maar in als ze samen een op kind krijgen op gaat het helemaal mis. in Deze de man ontpopt zich langzaam tot een van nietsontziende een en wraakzuchtige stalker. van Hij belaagt en bedreigt in Roos en haar gezin het onophoudelijk, tijdens ook hun op tv dochter is doodsbang voor door haar vader. Ondanks naar meerdere contactverboden op komt deze ex bijna dagelijks van bij door haar woning. Zelfs op tv een lange taakstraf op is al opgelegd, uit maar niets houdt hem het tegen.

Thijs Zeeman naar schiet in de eerste de op aflevering van het de nieuwe seizoen van Gestalkt op de 41-jarige Linda te naar hulp. Als zij het haar tijdens relatie met haar tijdens vriendje na tien op tv weken beëindigt, gaat het het namelijk helemaal mis. Deze uit ex-vriend houdt haar continu door in de gaten tijdens door haar thuis naar op en op het werk lastig met te vallen. een Hij bestookt op tv haar met talloze uit telefoontjes en dreigende e-mails. Soms ontvangt de op ze wel 200 akelige op tv berichten per dag. de Ook Linda’s dierbaren, waaronder uit haar 14-jarige naar dochter, ontkomen niet aan de op stalkingspraktijken van haar een uit ex-vriend. Het stalken met wordt steeds dreigender uit en Linda vindt dat tijdens er iets moet gebeuren voordat op van het echt uit de uit hand loopt. Gestalkt is op vanaf vanavond iedere donderdag het om naar 20:30 uur door te zien op met SBS 6. In Gestalkt worden mensen tijdens die last van hebben van een op tv stalker geholpen. Deze in slachtoffers zijn vaak de doodsbang en schakelen van als laatste redmiddel de hulp een met van het programma in. Thijs Zeeman door wordt in hierbij ondersteund door tijdens privédetective en ex-marechaussee de Nico van den Dries. Samen in tijdens gaan ze op door zoek naar bewijs met de uiteindelijk maar één doel: het van stalken te de stoppen.

Vanavond naar gaat het vierde seizoen van door het SBS6-programma Gestalkt door van start. in In de een eerste aflevering van deze nieuwe in op tv reeks gaat Thijs het Zeeman achter de onbekende stalker de van Carla in aan. Maandenlang vindt de zij bloederige het foto?s van verminkte vrouwen in en afgrijselijke bedreigingen het in haar brievenbus. met Inmiddels heeft tijdens zij meer dan de tachtig dreigbrieven ontvangen en uit de situatie wordt met steeds heftiger, ze moet van zelfs van onderduiken. De politie heeft van echter niet genoeg op bewijs om in actie te door met kunnen komen. Thijs en zijn team uit bijten zich vast het in de op tv stalkingszaak. Lukt naar het hen in wel om de stalker met te ontmaskeren? In Gestalkt worden van mensen die last naar hebben van een stalker op geholpen. Deze een slachtoffers zijn vaak naar doodsbang van en schakelen als laatste redmiddel de van hulp een van het programma in. Thijs naar Zeeman wordt door hierbij ondersteund door privédetective uit en een ex-marechaussee Nico van den een Dries. in Samen gaan ze op op tv zoek naar op bewijs met uiteindelijk door maar één doel: het door stalken te uit stoppen.

november 2018
12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

15-02-2017 21:30

Aflevering 22

Gestalkt - Aflevering 22

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

08-02-2017 21:30

Aflevering 21

Gestalkt - Aflevering 21

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

01-02-2017 21:30

Aflevering 20

Gestalkt - Aflevering 20

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

25-01-2017 21:30

Aflevering 19

Gestalkt - Aflevering 19

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

18-01-2017 21:30

Aflevering 18

Gestalkt - Aflevering 18

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

11-01-2017 21:30

Aflevering 1

Gestalkt - Aflevering 1

Vanavond gaat het vierde seizoen van het SBS6-programma Gestalkt van start. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat Thijs Zeeman achter de onbekende stalker van Carla aan. Maandenlang vindt zij bloederige foto?s van verminkte vro...

20-03-2016 21:30

Aflevering 16

Gestalkt - Aflevering 16

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

13-03-2016 21:30

Aflevering 15

Gestalkt - Aflevering 15

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord