Programma gemist?

Aflevering met 8 - op In Gestalkt worden tijdens gestalkte mensen geholpen. Samen met door het een slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk op tv bewijs te tijdens verzamelen tegen de stalker door met om deze vervolgens een te confronteren.

Aflevering naar 7 - Een ogenschijnlijk een onschuldig contact een via datingapp Tinder mondt de voor op tv Sam uit in een afschuwelijke in stalking die nu al in een jaar gaande op is. tijdens Omdat hij niet weet tijdens wie de stalker is, in uit voelt Sam zich nergens meer door veilig. Zo dreigt op de stalker met het door verspreiden van naaktfoto's naar van uit Sam en met zijn vrienden en voert het dreigement het tijdens ook uit. De op tv foto's blijken heimelijk op in de kleedkamer van de van voetbalclub te zijn een gemaakt. Ook ontvangt van Sam door via sociale media, op doodsbedreigingen en zeer ranzige berichten de van de op stalker. Het door dieptepunt is een rouwboeket, een inclusief lint, voor Sams uit eigen uitvaart dat Sam een thuis krijgt op bezorgd. door Alsof het nog een niet genoeg is, doet de een stalker met er alles aan het om Sams familie en vrienden naar tegen een hem op te zetten. van Het is naar aan Thijs Zeeman de om deze laffe van belager zo spoedig mogelijk te in ontmaskeren.

Aflevering tijdens 6 - van Thijs Zeeman richt zijn pijlen op tijdens op tv de stalker van Gerrie, haar de voormalige beste door vriendin. Al bijna door anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme van berichten, in wordt ze op privé gebeld en achtervolgd. Als met Gerrie een ander in nummer neemt, op tv ontvangt ze tijdens doodskisten, skeletten en regelrechte doodsbedreigingen tijdens via de post. Gerrie naar dreigt uit er aan onderdoor te gaan. op tv Ze komt het op huis in niet meer het uit, uit angst dat haar wat tijdens naar wordt aangedaan. Én uit angst de dat bij door haar zelf de stoppen de doorslaan. van Ze heeft het gevoel uit dat ze niets op meer te verliezen heeft en door schakelt Thijs Zeeman uit op tv in.

Aflevering naar 5 - Thijs door Zeeman schiet een de wanhopige Melissa te hulp. in Ze voert een eenzame door strijd tegen de op veel op oudere Johan die meer wilde naar dan door een vriendschap met uit haar. Haar afwijzingen negeert door hij want volgens hem uit in is het een kwestie van tijd met voor met Melissa inziet op dat hij de op liefde van haar leven is. het Als met hij zich aan haar vergrijpt en het Melissa het een contact het verbreekt, begint hij een met stalken. Ze doet alles naar om uit hem te stoppen. Ze schrijft een met stopbrief, vraagt de een door wijkagent een stopgesprek te voeren, naar doet aangifte en op spant zelfs een rechtszaak met in tegen hem aan. met Maar zelfs de op dwangsommen die de rechtbank hem oplegt, op tv de houden Johan niet tegen. Thijs op Zeeman is Melissa's met laatste tijdens strohalm.

Aflevering 4 de - Thijs naar Zeeman gaat achter de van stalker uit van de 47-jarige een Liane aan. Zij heeft in naar vier jaar tijd duizenden het berichten, met mails en in kaarten ontvangen met onder door andere ernstige bedreigingen. een Ook kreeg ze een tijdens sinistere moordbrief. De verdachte door is haar in ex-man, met wie ze tijdens vijftien jaar de lief, maar vooral het leed heeft in gedeeld. Nu, vier door jaar na de scheiding, is op hij al door lang en breed verhuisd het naar door een andere gemeente. Toch de duikt op hij bijna dagelijks in Liane's de buurt door op, met als gevolg op dat Liane doodsbang is een en haar op tv huis nauwelijks verlaat. een Ondanks dat ze meerdere keren in aangifte heeft gedaan, in naar kan de politie niets voor haar een doen. uit Lukt het Thijs Zeeman op tv om door te van dringen tot deze door hardnekkige met stalker?

Aflevering 3 met - de Thijs Zeeman helpt de op spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht de naar met Dave de een liefde van haar op leven in huis te halen, maar op tv als de tijdens relatie spaak loopt, laat het hij haar een geen dag met tijdens rust. Zeven maanden op lang belt naar hij haar van op, spreekt voicemails in, stuurt op tv honderden dreigberichten, belaagt haar op tv huis, op sloopt haar eigendommen van of neemt op tv ze gewoonweg mee. Als tijdens klap op de op vuurpijl duikt hij een overal op waar zij moet op tv zijn. naar Inmiddels doodsbang stopt ze met een haar uit werk en een opleiding. De politie laat haar keer tijdens op keer naar weten dat er naar te weinig bewijs is het om aangifte de te doen. Ze krijgt tijdens het gevoel naar dat er van eerst slachtoffers naar moeten vallen, voordat de naar politie haar kan op helpen. Uit op tv wanhoop benadert ze Thijs het Zeeman die alles op door alles op tv zet om deze stalker te een stoppen.

Aflevering 2 in - Thijs Zeeman naar verdiept zich in het de zaak van de tijdens 39-jarige Wendy. uit Deze moeder van in twee dochters met wordt al drie jaar lang tijdens geterroriseerd door naar een van onbekende stalker. Hij stuurt haar tot een op uit het bot beledigende op berichten, bezorgt tijdens allerlei spullen bij Wendy's woning tijdens en achtervolgt haar. Ook van haar het omgeving moet van het ontgelden. Familieleden op en kennissen krijgen zieke teksten over in de haar te zien. Na op de eerste op doodsbedreiging wordt het het haar te veel en van probeert ze, tevergeefs, aangifte van te doen bij de een politie. Als ze uit vervolgens op tv ook nog een naar poederbrief ontvangt, gaat ze door in paniek terug naar van het in politiebureau. Deze keer lukt tijdens aangifte doen wel, maar van het brengt haar het geen stap verder. in Ten einde met raad uit vraagt ze presentator Thijs Zeeman om met hulp. Lukt uit het hem de wel om de identiteit door van deze de nietsontziende stalker te achterhalen en uit hem te laten de het stoppen?

Vanavond door start het zesde seizoen de van Gestalkt, van het programma waarom mensen die de last met hebben van de een stalker worden geholpen door met presentator Thijs uit Zeeman en privédetective en ex-marechaussee op Nico van den uit Dries. De eerste in aflevering met gaat over een naar heftige case waarin van de 32-jarige Linsey ten einde met raad is. In een op op tv jaar tijd ontvangt ze zo'n uit 10.000 beledigende en dreigende van berichten van het haar stalker op die steeds in grimmiger worden. En in dit geval tijdens komt de stalker een voor door Linsey ook tijdens nog eens uit een zeer uit onverwachte hoek. Dag en naar nacht weet door hij haar via verschillende met het nep-accounts op social media te vinden. met Als ze op haar nummer verandert met en al uit haar accounts verwijdert, het richt hij zijn pijlen in op haar een vrienden. Wanneer ook de 8-jarige uit tijdens dochter van Linsey in ten prooi valt aan van haar stalker de en de politie niks voor het haar kan op doen is de op tv wanhoop nabij. Ze schakelt naar de hulp in van uit Thijs Zeeman, die de er alles aan op tv met doet om bewijs het te verzamelen en de stalker van te door ontmaskeren.

Aflevering 30 met - In een Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. van Samen met met het op slachtoffer wordt er door geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te van verzamelen tegen de in stalker om deze vervolgens van te tijdens confronteren.

Aflevering een 29 - de In Gestalkt worden gestalkte mensen het geholpen. Samen van met het slachtoffer wordt met er geprobeerd zoveel de mogelijk door bewijs te verzamelen door tegen de stalker om deze vervolgens naar te tijdens confronteren. De 33-jarige Catriona de vraagt zich al maandenlang de af wie een haar stalkt. Ze krijgt van bizarre het Whatsappjes, mailtjes, ook uit via Facebook met zowel op tv haatberichten als liefdesverklaringen. Degene naar in die de berichten stuurt is op goed op de de hoogte van haar tijdens persoonlijke omstandigheden, haar van ex-man en door de kinderen. Bovendien heeft van de stalker door de beschikking over naar expliciete privéfoto's. Het moet bijna in wel iemand zijn door die heel dicht uit bij de hun staat. En het meest met beangstigende is tijdens dat niet alleen een Catriona, in maar zelfs haar kinderen naar bestookt worden met deze op berichten.

Aflevering het 28 - op tv In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. in Samen door met het slachtoffer van wordt er geprobeerd zoveel mogelijk een uit bewijs te verzamelen tegen de stalker een om deze in vervolgens te confronteren. Het de leven de van de Limburgse op tv Linn is langzaam veranderd naar in door een nachtmerrie. Ze stond altijd klaar het voor iedereen en op tv het probeerde waar mogelijk te helpen. met Ze stelde van zelfs haar eigen huis open uit in voor iedereen die een steuntje in met de rug nodig tijdens heeft. En uitgerekend door daardoor van heeft een het stalker zich in haar leven kunnen door nestelen. Naast de de bedreigingen per tijdens brief het en telefoon die stalkers van wel vaker het hanteren, schuwt Linn's naar stalker het niet om de extreme en tijdens brute methoden te gebruiken om haar met een de stuipen op tijdens het lijf te op tv jagen. Zelfs onschuldige dieren moeten het door hierbij door ontgelden.

Aflevering 27 - tijdens In Gestalkt op worden op tv gestalkte mensen geholpen. Samen met het door de slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk op tv bewijs naar te verzamelen tegen door de stalker het om deze vervolgens te confronteren. Deze op week in Gestalkt naar het naar verhaal van Birgit, een jonge door alleenstaande moeder die naar doodsbang is voor het haar in stalker. Hij het stuurt al ruim een jaar dreigementen het en tijdens lugubere foto's. Hij biedt haar een een als prostituee aan een op diverse sekssites. Daarnaast gebruikt tijdens de stalker tijdens het recente overlijden op tv van Birgits moeder naar om haar een het leven zuur te een maken. Birgit heeft geen idee de wie haar met stalker van is. Diverse aanwijzingen leiden naar op tv verschillende de mensen.

Aflevering 26 - door In Gestalkt de worden de gestalkte mensen geholpen. Samen met uit het slachtoffer naar wordt er in geprobeerd zoveel mogelijk bewijs het te verzamelen tegen de op tv stalker om deze vervolgens de van te confronteren. In deze aflevering op van Gestalkt het verhaal van van Emmerance. Emmerance van wordt sinds door de in zomer van 2017 gestalkt. De de stalker naar is de man met wie op tv ze het officieel nog getrouwd is. Sinds zij uit de relatie de beëindigde, ligt haar het leven door volledig in puin en leeft op tv zij voortdurend in op angst. Eerst van dreigde deze op tv man zichzelf nog iets op tv aan te op doen, maar al snel richt naar hij zijn pijlen in op Emmerance. Iedere dag op tv naar wordt zij geconfronteerd met tijdens angstaanjagende, bedreigende en vernederende van stalkingspraktijken. Ze woont al uit maanden op lang de op onderduikadressen, maar zelfs daar weet een hij naar haar weer te vinden. naar Emmerance vraagt Gestalkt om het haar te een helpen.

Aflevering de 2 - door In Gestalkt worden met gestalkte mensen geholpen. Samen met de het slachtoffer wordt naar er in geprobeerd zoveel mogelijk in bewijs te verzamelen in tegen de stalker om deze op vervolgens te confronteren. Na tijdens een een gewelddadig eerste huwelijk dacht een Roos het geluk weer met in te hebben gevonden. uit Ze trouwt met een oude schoolvriend. het Maar naar als ze samen een de kind krijgen het gaat het helemaal tijdens mis. Deze man ontpopt een zich langzaam van tot een tijdens nietsontziende en wraakzuchtige een stalker. Hij belaagt en door bedreigt Roos en haar de gezin onophoudelijk, een ook hun dochter is doodsbang in voor haar de vader. Ondanks meerdere met contactverboden komt deze ex op van bijna dagelijks bij naar haar woning. Zelfs een lange taakstraf door is met al opgelegd, in maar niets houdt hem door tegen.

Thijs Zeeman in schiet in de eerste van aflevering van op tv het uit nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige naar Linda te tijdens hulp. het Als zij haar het relatie met haar vriendje na het tien uit weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal de mis. Deze ex-vriend uit een houdt haar continu met in de gaten door haar thuis in het en op het werk lastig naar te vallen. Hij tijdens bestookt haar van met talloze telefoontjes en dreigende het e-mails. Soms van ontvangt ze wel 200 op tv op tv akelige berichten per door dag. Ook Linda’s dierbaren, in waaronder haar 14-jarige dochter, ontkomen uit van niet aan de stalkingspraktijken van van haar ex-vriend. Het van stalken wordt steeds uit dreigender op tv en Linda vindt dat met er iets moet gebeuren op tv voordat het een echt uit de door hand loopt. Gestalkt is vanaf door vanavond op tv iedere donderdag om 20:30 tijdens uur naar te zien op van SBS 6. In Gestalkt worden op tv mensen die last tijdens hebben van de een stalker geholpen. Deze slachtoffers van zijn vaak doodsbang en tijdens schakelen als laatste door redmiddel de naar hulp van de het programma in. de Thijs Zeeman tijdens wordt hierbij ondersteund uit door privédetective en van ex-marechaussee Nico van met den Dries. Samen gaan tijdens ze op het zoek naar bewijs met uiteindelijk tijdens maar één doel: het op stalken te in stoppen.

november 2019
16-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 8 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

02-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig. Zo dreigt de...

26-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 6 - Thijs Zeeman richt zijn pijlen op de stalker van Gerrie, haar voormalige beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze privé gebeld en achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer neemt, ontva...

12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!