Programma gemist?

Aflevering naar 8 - In Gestalkt worden met gestalkte naar mensen geholpen. Samen met het uit in slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk tijdens bewijs te verzamelen op tv op tegen de stalker om deze vervolgens naar te op confronteren.

Aflevering met 7 - Een ogenschijnlijk tijdens onschuldig op tv contact via datingapp Tinder mondt voor de Sam het uit in een uit afschuwelijke stalking die nu op tv al een een jaar gaande is. Omdat door hij niet tijdens weet wie de stalker van is, op voelt Sam zich nergens meer veilig. in het Zo dreigt de tijdens stalker met het verspreiden op van naaktfoto's van Sam en op tv met zijn vrienden en voert de het dreigement ook uit. De naar foto's blijken heimelijk van in in de kleedkamer van de voetbalclub de te zijn gemaakt. met Ook van ontvangt Sam via met sociale media, doodsbedreigingen met en zeer het ranzige berichten van de stalker. Het van dieptepunt is met een de rouwboeket, inclusief lint, voor Sams eigen op uitvaart tijdens dat Sam thuis het krijgt bezorgd. tijdens Alsof het nog niet door genoeg is, doet de een stalker er in alles aan om op tv Sams familie en vrienden tegen uit hem op tijdens te tijdens zetten. Het is aan tijdens Thijs Zeeman om door deze laffe belager zo spoedig van mogelijk te door ontmaskeren.

Aflevering tijdens 6 - een Thijs Zeeman richt zijn pijlen op tv op de op stalker van Gerrie, haar uit voormalige door beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar uit krijgt Gerrie door anonieme berichten, wordt ze met privé de gebeld en uit achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer het neemt, ontvangt tijdens ze doodskisten, skeletten de en regelrechte doodsbedreigingen via naar de de post. Gerrie dreigt er in aan onderdoor te door gaan. het Ze komt het huis de niet meer uit, uit angst naar dat in haar wat wordt de aangedaan. Én uit angst met dat bij haar met zelf de stoppen doorslaan. op Ze een heeft het gevoel dat het ze niets meer te op tv op verliezen heeft en schakelt een Thijs Zeeman met in.

Aflevering 5 - uit Thijs Zeeman op schiet de wanhopige Melissa op te tijdens hulp. Ze voert een eenzame een uit strijd tegen de veel oudere in Johan die meer wilde met dan door een vriendschap met haar. tijdens Haar afwijzingen negeert hij het want volgens hem uit is het een uit kwestie van in tijd voor Melissa een inziet dat met hij de liefde met van haar leven is. in Als hij naar zich aan haar met vergrijpt en de Melissa het contact verbreekt, begint op hij met tijdens stalken. Ze doet de alles om hem te uit stoppen. uit Ze schrijft een stopbrief, naar vraagt de wijkagent in een stopgesprek met te voeren, doet aangifte en spant een naar zelfs een rechtszaak tegen hem tijdens aan. Maar zelfs met de door dwangsommen die de rechtbank uit hem oplegt, houden in Johan niet tegen. Thijs op tv Zeeman is Melissa's door laatste de strohalm.

Aflevering 4 - met Thijs Zeeman gaat door achter de op tv stalker tijdens van de 47-jarige Liane het aan. Zij heeft in naar vier jaar door tijd duizenden berichten, mails en een de kaarten ontvangen met onder andere op ernstige bedreigingen. uit Ook kreeg ze een naar sinistere moordbrief. De verdachte de is de haar ex-man, met wie op ze vijftien naar jaar lief, maar uit vooral leed de heeft gedeeld. Nu, het vier jaar na de scheiding, op tv is hij al lang door en op breed verhuisd met naar een andere gemeente. Toch duikt van hij bijna dagelijks van door in Liane's buurt op, op tv met als gevolg het dat Liane doodsbang uit is en haar de huis nauwelijks met verlaat. Ondanks dat ze meerdere op keren aangifte het heeft gedaan, kan de uit politie niets voor de haar doen. Lukt het het Thijs Zeeman het om de door te dringen in tot deze hardnekkige op stalker?

Aflevering 3 uit - Thijs op tv Zeeman helpt tijdens de spontane 45-jarige uit Gerda. Ze dacht met met Dave de liefde met van haar leven het in huis naar te halen, maar als de een relatie met spaak loopt, laat hij uit haar geen door dag met rust. Zeven op maanden lang belt een hij haar door op, spreekt voicemails in, met stuurt honderden dreigberichten, in belaagt haar huis, sloopt uit haar uit eigendommen of neemt ze op tv gewoonweg mee. Als klap naar op door de vuurpijl duikt hij overal op met waar zij moet op tv door zijn. Inmiddels doodsbang stopt een ze met haar werk en het opleiding. De politie op tv laat het haar keer op keer weten op dat door er te weinig bewijs in is het om aangifte te doen. door Ze krijgt het gevoel dat uit er eerst slachtoffers de moeten vallen, uit voordat de politie haar door kan helpen. met Uit wanhoop het benadert ze Thijs door Zeeman die alles van op alles zet om deze een stalker te van stoppen.

Aflevering uit 2 - Thijs het Zeeman verdiept naar zich in de zaak van de tijdens het 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee door dochters wordt al op uit drie jaar lang van geterroriseerd door een onbekende stalker. met Hij stuurt door haar tot op het op bot uit beledigende berichten, bezorgt een allerlei spullen bij Wendy's woning op tv en achtervolgt haar. de Ook haar omgeving moet naar het van ontgelden. Familieleden van en kennissen krijgen zieke teksten door over door haar te zien. Na de op eerste in doodsbedreiging wordt het haar te veel uit en op probeert ze, op tevergeefs, aangifte te doen bij de op door politie. Als ze vervolgens door ook nog een poederbrief naar ontvangt, gaat ze de in naar paniek terug naar het politiebureau. door Deze keer lukt tijdens aangifte doen wel, op tv maar uit het brengt haar geen stap door verder. Ten einde raad op vraagt ze door presentator Thijs Zeeman om uit hulp. de Lukt het hem wel de om de identiteit het van deze nietsontziende stalker in te achterhalen en een hem te naar laten het stoppen?

Vanavond start het op in zesde seizoen van Gestalkt, in het programma waarom een mensen die last hebben in van een met stalker worden de geholpen door presentator Thijs Zeeman en van met privédetective en ex-marechaussee Nico van den op tv Dries. De naar eerste aflevering gaat met over een heftige case waarin een de 32-jarige tijdens Linsey ten einde van raad is. In een op op jaar tijd ontvangt ze zo'n 10.000 op tv beledigende en dreigende met berichten van haar op tv stalker die steeds uit grimmiger worden. En tijdens in de dit geval door komt de stalker voor Linsey ook op nog eens uit het van een zeer onverwachte hoek. Dag en op tv nacht weet hij uit haar via verschillende het uit nep-accounts op social media op te vinden. Als uit ze haar nummer verandert en op al op tv haar accounts verwijdert, tijdens richt hij zijn pijlen door op van haar vrienden. Wanneer ook de 8-jarige naar dochter van naar Linsey ten prooi uit valt aan haar een stalker en in de politie van niks voor haar kan in doen is in de wanhoop nabij. Ze schakelt de van op hulp in van tijdens Thijs Zeeman, die de er alles aan doet van om bewijs te met verzamelen en tijdens de stalker te van ontmaskeren.

Aflevering naar 30 - In uit Gestalkt worden uit gestalkte mensen geholpen. Samen met het een slachtoffer van wordt er geprobeerd in zoveel mogelijk het bewijs te verzamelen door tegen de stalker om deze vervolgens van te de confronteren.

Aflevering 29 naar - In Gestalkt worden met gestalkte mensen geholpen. door Samen met door het slachtoffer wordt het er tijdens geprobeerd zoveel mogelijk een bewijs te verzamelen naar tegen de stalker om deze op tv vervolgens te naar confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt een zich al door maandenlang af wie haar een uit stalkt. Ze krijgt op tv bizarre Whatsappjes, mailtjes, tijdens ook via Facebook met uit zowel haatberichten als liefdesverklaringen. Degene tijdens die de een berichten stuurt is tijdens goed in op de hoogte van haar een persoonlijke het omstandigheden, haar ex-man en de kinderen. een Bovendien heeft tijdens de stalker de met beschikking over expliciete privéfoto's. in Het moet in bijna wel op tv iemand zijn door die heel dicht bij hun staat. de En het tijdens meest het beangstigende is dat niet van alleen Catriona, maar in zelfs haar kinderen uit bestookt worden van met deze berichten.

Aflevering 28 op tv - In Gestalkt door worden gestalkte mensen geholpen. op Samen met het de slachtoffer wordt er het van geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te op verzamelen tegen de stalker het om deze in vervolgens op tv te confronteren. Het leven op tv van de Limburgse Linn is uit langzaam veranderd door in een nachtmerrie. Ze op stond altijd klaar het voor iedereen en op tv probeerde met waar mogelijk te helpen. het Ze stelde met zelfs haar eigen huis van open voor in iedereen die een steuntje met in de rug op nodig een heeft. En uitgerekend daardoor heeft een het stalker zich van in haar leven kunnen tijdens nestelen. Naast de in met bedreigingen per brief door en telefoon die uit stalkers wel vaker hanteren, schuwt door Linn's stalker het de niet om extreme in en in brute methoden te gebruiken om haar uit de de stuipen op het lijf het te een jagen. Zelfs onschuldige dieren moeten het op tv hierbij de ontgelden.

Aflevering de 27 - In Gestalkt het worden het gestalkte mensen geholpen. Samen met een het slachtoffer wordt er met de geprobeerd zoveel mogelijk uit bewijs te verzamelen tegen de op tv stalker om deze vervolgens tijdens te confronteren. de Deze week een in Gestalkt het een verhaal van in Birgit, een jonge door alleenstaande moeder die doodsbang het is voor haar stalker. met Hij stuurt uit al ruim een jaar uit dreigementen en van lugubere foto's. Hij biedt haar met naar als prostituee aan op diverse tijdens sekssites. Daarnaast uit gebruikt de stalker het recente een overlijden van een Birgits moeder om haar tijdens het leven zuur het te maken. een Birgit heeft geen idee naar wie haar het stalker in is. Diverse aanwijzingen leiden naar op tv verschillende op mensen.

Aflevering 26 - in een In Gestalkt worden gestalkte met mensen geholpen. tijdens Samen met het slachtoffer wordt er een geprobeerd in zoveel mogelijk bewijs te van verzamelen tegen van de stalker om deze uit vervolgens te confronteren. In uit deze naar aflevering van Gestalkt het verhaal op van met Emmerance. Emmerance wordt sinds de uit zomer van 2017 op tv gestalkt. De stalker uit door is de man van met wie ze uit officieel nog getrouwd is. Sinds zij het de relatie uit beëindigde, ligt haar de leven volledig in in puin in en leeft zij voortdurend in door angst. Eerst dreigde deze een man zichzelf nog een het iets aan te doen, maar uit al snel richt de hij zijn pijlen door op Emmerance. Iedere dag door wordt zij op tv geconfronteerd met angstaanjagende, van bedreigende in en vernederende stalkingspraktijken. van Ze woont al maanden lang het op onderduikadressen, met maar op zelfs daar weet hij haar van weer te door vinden. Emmerance vraagt Gestalkt het om haar te naar helpen.

Aflevering een 2 - In Gestalkt de worden gestalkte door mensen geholpen. Samen op met het van slachtoffer wordt er naar geprobeerd zoveel mogelijk bewijs door te verzamelen tegen de door stalker het om deze vervolgens te confronteren. Na van een gewelddadig uit eerste huwelijk door dacht Roos het op geluk weer te hebben in gevonden. tijdens Ze trouwt met uit een oude schoolvriend. Maar door als ze samen een een kind krijgen naar gaat het helemaal mis. met Deze man ontpopt op tv zich langzaam tot een de de nietsontziende en wraakzuchtige stalker. Hij in belaagt en de bedreigt Roos en haar naar gezin onophoudelijk, ook door hun dochter in is doodsbang voor met haar vader. het Ondanks meerdere contactverboden komt deze op tv ex bijna dagelijks bij uit haar de woning. Zelfs een met lange taakstraf is al opgelegd, op maar niets het houdt door hem tegen.

Thijs naar Zeeman schiet in de eerste in aflevering naar van het naar nieuwe seizoen van op tv Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. op van Als zij haar relatie op met haar vriendje na op tien tijdens weken beëindigt, gaat het het namelijk helemaal tijdens mis. Deze ex-vriend houdt op tv haar continu in de gaten een tijdens door haar thuis en op van het werk lastig te een vallen. Hij bestookt uit van haar met talloze telefoontjes en door dreigende e-mails. Soms ontvangt op ze uit wel 200 akelige berichten naar per dag. Ook Linda’s uit dierbaren, waaronder het haar 14-jarige dochter, de ontkomen niet uit aan de door stalkingspraktijken van haar ex-vriend. Het stalken het de wordt steeds dreigender en Linda door vindt dat het er iets van moet gebeuren voordat het echt uit op de hand loopt. uit uit Gestalkt is vanaf vanavond iedere donderdag naar om 20:30 op uur te zien naar op in SBS 6. In Gestalkt van worden mensen die in last hebben van een een stalker geholpen. Deze slachtoffers de zijn op tv vaak doodsbang en het schakelen als laatste redmiddel de van hulp met van het programma in. naar Thijs Zeeman wordt hierbij tijdens ondersteund door privédetective en op ex-marechaussee Nico van naar den op tv Dries. Samen gaan ze door op zoek naar bewijs tijdens het met uiteindelijk maar één in doel: het stalken te in stoppen.

oktober 2021
16-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 8 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

02-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig. Zo dreigt de...

26-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 6 - Thijs Zeeman richt zijn pijlen op de stalker van Gerrie, haar voormalige beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze privé gebeld en achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer neemt, ontva...

12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!