Programma gemist?

Aflevering op 8 - In Gestalkt door worden gestalkte tijdens mensen geholpen. Samen een met het slachtoffer wordt door er uit geprobeerd zoveel mogelijk de bewijs te verzamelen tegen de stalker op om deze vervolgens op tijdens te confronteren.

Aflevering 7 - op Een ogenschijnlijk uit onschuldig contact via het datingapp Tinder mondt van voor Sam uit in tijdens een door afschuwelijke stalking die van nu al een jaar uit gaande is. Omdat van hij een niet weet wie de door stalker is, voelt Sam zich naar nergens de meer veilig. Zo het dreigt de stalker op tv met het verspreiden van van naaktfoto's van van Sam en zijn vrienden en op voert het dreigement een ook uit. tijdens De foto's door blijken heimelijk uit in de kleedkamer van in de voetbalclub te zijn gemaakt. naar tijdens Ook ontvangt Sam via sociale media, naar doodsbedreigingen de en zeer ranzige berichten van in de op stalker. Het uit dieptepunt is een uit rouwboeket, inclusief lint, de voor Sams eigen uit uitvaart dat Sam thuis krijgt bezorgd. in Alsof in het nog niet naar genoeg is, uit doet de stalker er een alles aan het om Sams familie en van vrienden tegen hem op op tv te tijdens zetten. Het is aan tijdens Thijs Zeeman om deze uit laffe het belager zo spoedig mogelijk te met ontmaskeren.

Aflevering 6 - een Thijs Zeeman richt op het zijn pijlen op op tv de stalker van Gerrie, haar uit voormalige beste vriendin. met Al van bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie door anonieme berichten, wordt op tv ze privé gebeld en tijdens op tv achtervolgd. Als Gerrie een een ander nummer een neemt, ontvangt ze doodskisten, met skeletten en regelrechte op tv doodsbedreigingen via de post. Gerrie uit een dreigt er aan naar onderdoor te gaan. Ze het komt het huis niet meer op tv het uit, uit angst dat met haar wat wordt aangedaan. Én in uit angst dat een het bij haar zelf het de stoppen doorslaan. het Ze heeft het gevoel dat ze tijdens niets het meer te verliezen heeft en tijdens schakelt tijdens Thijs Zeeman in in.

Aflevering op 5 - Thijs Zeeman op tv schiet op de wanhopige Melissa naar te hulp. Ze voert op een eenzame strijd tegen op de veel oudere een Johan die meer een wilde uit dan een vriendschap op tv met haar. Haar afwijzingen negeert op hij in want volgens hem is het in een kwestie naar van tijd voor uit Melissa inziet dat tijdens hij de het liefde van haar leven is. Als op tijdens hij zich aan haar vergrijpt en het Melissa het in contact verbreekt, begint hij uit met stalken. Ze uit doet een alles om naar hem te stoppen. Ze schrijft een tijdens stopbrief, vraagt in de wijkagent met een stopgesprek te voeren, doet met aangifte door en spant zelfs een de rechtszaak tijdens tegen hem aan. Maar tijdens zelfs de dwangsommen uit die de rechtbank de hem oplegt, de houden Johan niet tegen. de Thijs Zeeman is Melissa's laatste van de strohalm.

Aflevering 4 op - Thijs Zeeman gaat naar achter de stalker van met van de 47-jarige Liane aan. in Zij heeft in vier in een jaar tijd duizenden berichten, mails en met kaarten in ontvangen met de onder andere ernstige bedreigingen. Ook de kreeg ze van een sinistere moordbrief. De verdachte de is naar haar ex-man, met wie ze op tv vijftien jaar het lief, maar van vooral leed heeft uit gedeeld. Nu, met vier jaar na de van scheiding, is door hij al lang en breed in verhuisd naar een uit andere op gemeente. Toch duikt uit hij bijna dagelijks in Liane's de buurt op, met tijdens als gevolg dat Liane tijdens doodsbang naar is en haar huis tijdens nauwelijks verlaat. Ondanks de dat ze meerdere keren uit aangifte heeft gedaan, uit kan de politie met niets voor haar het doen. Lukt van het Thijs Zeeman om met door te uit dringen tot deze hardnekkige van van stalker?

Aflevering door 3 - Thijs Zeeman de helpt de op spontane 45-jarige op tv Gerda. Ze dacht uit met Dave de liefde van haar een in leven in huis te halen, maar naar als uit de relatie spaak loopt, het laat hij haar geen een dag naar met rust. naar Zeven maanden lang belt hij in haar op, spreekt voicemails met op in, stuurt honderden dreigberichten, een belaagt haar huis, sloopt naar haar tijdens eigendommen of neemt ze gewoonweg de mee. de Als klap op de vuurpijl duikt op hij overal uit op op tv waar zij moet zijn. met Inmiddels doodsbang stopt ze met met tijdens haar werk en opleiding. De in politie laat een haar keer op keer weten de dat er te door op weinig bewijs is om aangifte te tijdens tijdens doen. Ze krijgt het gevoel tijdens dat door er eerst slachtoffers het moeten vallen, voordat de politie de haar door kan helpen. Uit naar wanhoop benadert ze Thijs tijdens Zeeman die alles op uit alles zet op om deze stalker door te stoppen.

Aflevering van 2 - in Thijs Zeeman verdiept op tv zich in de zaak van de de naar 39-jarige Wendy. Deze moeder in van twee dochters wordt op al drie jaar lang op tv geterroriseerd van door een in onbekende stalker. Hij stuurt haar tijdens tot op het het bot beledigende op tv berichten, bezorgt van allerlei spullen bij Wendy's woning op en achtervolgt door haar. Ook haar omgeving moet een het ontgelden. Familieleden de en kennissen op krijgen zieke teksten in over haar te zien. de Na de een eerste doodsbedreiging wordt het het haar uit te veel en door probeert ze, tevergeefs, aangifte te van doen de bij de politie. Als ze het in vervolgens ook nog een van poederbrief ontvangt, gaat ze in in paniek in terug naar het politiebureau. door Deze keer lukt aangifte een doen wel, maar door het brengt tijdens haar geen stap het verder. Ten uit einde raad vraagt ze presentator op de Thijs Zeeman om hulp. Lukt de het hem wel om van de door identiteit van uit deze nietsontziende stalker te achterhalen uit en hem te op laten naar stoppen?

Vanavond start het op zesde seizoen van tijdens Gestalkt, naar het programma met waarom mensen die op tv last hebben van van een stalker worden geholpen door presentator het op tv Thijs Zeeman en van privédetective en ex-marechaussee Nico van den naar naar Dries. De eerste aflevering gaat over tijdens een op heftige case waarin de 32-jarige Linsey naar ten einde raad uit is. In door een een jaar tijd ontvangt ze zo'n 10.000 uit beledigende en dreigende uit berichten van op haar naar stalker die steeds grimmiger worden. En naar in de dit geval komt door de stalker voor Linsey naar ook nog eens van uit een zeer een onverwachte naar hoek. Dag en nacht het weet hij door haar via verschillende nep-accounts op van social door media te vinden. Als ze naar haar nummer verandert en uit al haar accounts het door verwijdert, richt hij zijn pijlen uit op haar op tv vrienden. Wanneer op ook de 8-jarige uit dochter van Linsey ten prooi met valt aan haar stalker tijdens en de uit politie in niks voor haar op kan doen is de wanhoop nabij. met Ze op schakelt de een hulp in van Thijs Zeeman, die uit er op alles aan uit doet om bewijs te het verzamelen en de stalker te van op ontmaskeren.

Aflevering 30 tijdens - In Gestalkt worden uit gestalkte mensen naar geholpen. Samen met het het slachtoffer wordt er een uit geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te naar verzamelen tegen de van stalker om een deze vervolgens te uit confronteren.

Aflevering met 29 - In Gestalkt worden het van gestalkte mensen geholpen. Samen op tv met het in slachtoffer wordt er geprobeerd in zoveel mogelijk bewijs tijdens te verzamelen van tegen de stalker om deze vervolgens tijdens te tijdens confronteren. De door 33-jarige Catriona vraagt zich al maandenlang met af de wie haar stalkt. Ze krijgt een bizarre Whatsappjes, het mailtjes, ook via Facebook een met zowel haatberichten het als liefdesverklaringen. met Degene die naar de berichten stuurt is goed de de op de hoogte van haar persoonlijke een omstandigheden, haar de ex-man en de tijdens kinderen. Bovendien heeft door de met stalker de beschikking op over expliciete privéfoto's. Het moet een bijna wel iemand het zijn die met heel dicht bij hun staat. op op En het meest beangstigende is het dat niet alleen op Catriona, maar zelfs het haar kinderen bestookt worden in met deze de berichten.

Aflevering in 28 - in In Gestalkt worden met gestalkte mensen geholpen. Samen de met het slachtoffer wordt door er geprobeerd zoveel met mogelijk een bewijs te verzamelen tegen de stalker door op om deze vervolgens te met confronteren. Het een leven van de Limburgse Linn het is langzaam veranderd een in een nachtmerrie. in Ze het stond altijd klaar voor iedereen en op probeerde waar mogelijk op tv te helpen. een Ze stelde zelfs haar uit eigen huis op open voor iedereen in die een steuntje het in de rug door nodig tijdens heeft. En uitgerekend daardoor heeft op tv een de stalker zich in haar op tv leven kunnen nestelen. Naast de een bedreigingen de per brief met en telefoon die in stalkers wel vaker in hanteren, schuwt Linn's stalker het niet op om extreme en door uit brute methoden te gebruiken om naar haar in de stuipen op het uit lijf te jagen. naar Zelfs onschuldige dieren op moeten het het hierbij ontgelden.

Aflevering het 27 - In Gestalkt worden uit gestalkte mensen geholpen. op tv Samen met het door slachtoffer tijdens wordt er geprobeerd zoveel een mogelijk het bewijs te verzamelen tegen in de stalker om op tv deze vervolgens te confronteren. Deze de week in Gestalkt de het verhaal van op Birgit, de een jonge alleenstaande naar moeder die doodsbang is in voor een haar stalker. Hij naar stuurt al ruim een met jaar dreigementen het en lugubere foto's. Hij biedt haar op als prostituee aan door op diverse sekssites. in Daarnaast gebruikt van de stalker tijdens het recente overlijden van van Birgits moeder tijdens om haar het leven uit zuur te maken. van Birgit heeft geen op idee wie door haar stalker is. Diverse naar aanwijzingen leiden naar verschillende het een mensen.

Aflevering 26 met - In Gestalkt worden door gestalkte mensen op tv geholpen. uit Samen met het slachtoffer wordt er op tv geprobeerd zoveel mogelijk het bewijs uit te verzamelen tegen de op stalker een om deze vervolgens te het confronteren. In deze door aflevering van het Gestalkt het verhaal door van Emmerance. Emmerance wordt sinds door de zomer naar van 2017 gestalkt. De stalker de is de tijdens man de met wie ze officieel nog getrouwd uit is. Sinds op tv zij de in relatie beëindigde, ligt haar leven naar volledig in puin in en van leeft zij voortdurend in angst. met Eerst een dreigde deze man zichzelf nog met iets aan te naar doen, maar al in snel richt hij naar zijn pijlen op in Emmerance. tijdens Iedere dag op tv wordt zij geconfronteerd met angstaanjagende, bedreigende een en vernederende het stalkingspraktijken. Ze met woont al maanden lang uit op onderduikadressen, maar op een zelfs daar weet hij naar haar weer te tijdens vinden. Emmerance naar vraagt Gestalkt om haar op tv te helpen.

Aflevering 2 uit - In Gestalkt worden op tv gestalkte mensen de geholpen. Samen met naar het slachtoffer een wordt er de geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen door tegen in de stalker om een deze vervolgens te een confronteren. Na een tijdens gewelddadig eerste huwelijk dacht op Roos door het geluk weer te met hebben gevonden. door Ze trouwt met het een oude schoolvriend. Maar als uit ze samen een met kind krijgen gaat van het helemaal mis. tijdens Deze uit man ontpopt zich langzaam tot een tijdens nietsontziende een en wraakzuchtige stalker. naar Hij belaagt en bedreigt Roos van met en haar gezin onophoudelijk, ook tijdens hun dochter is doodsbang met voor haar vader. tijdens Ondanks meerdere op contactverboden komt deze op tv ex bijna dagelijks bij op haar woning. Zelfs de een lange met taakstraf is al op opgelegd, maar uit niets houdt hem naar tegen.

Thijs een Zeeman schiet in in de eerste aflevering het van het met nieuwe seizoen van Gestalkt door de 41-jarige Linda met te hulp. Als zij tijdens haar relatie met de haar vriendje na tien een weken het beëindigt, gaat uit het namelijk helemaal mis. tijdens Deze ex-vriend uit houdt haar continu in de op tv gaten door haar naar thuis een en op het werk lastig naar te vallen. Hij op tv bestookt haar met in talloze telefoontjes en tijdens dreigende e-mails. Soms van ontvangt ze in wel 200 akelige berichten tijdens per van dag. Ook Linda’s uit dierbaren, waaronder haar 14-jarige door dochter, ontkomen niet aan in de stalkingspraktijken van haar tijdens op tv ex-vriend. Het stalken wordt steeds dreigender door op en Linda vindt dat met er iets moet gebeuren met voordat tijdens het echt uit de in hand loopt. Gestalkt uit is vanaf op tv vanavond iedere donderdag om 20:30 op tv uur te zien tijdens op SBS 6. In uit Gestalkt worden mensen van die last hebben op van een stalker geholpen. in Deze slachtoffers het zijn een vaak doodsbang en tijdens schakelen als laatste op tv redmiddel de hulp van door het programma in. op tv Thijs Zeeman wordt het hierbij ondersteund op door privédetective en ex-marechaussee Nico van uit den in Dries. Samen gaan ze op tijdens zoek naar tijdens bewijs met uiteindelijk maar het één doel: het van stalken te tijdens stoppen.

augustus 2020
16-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 8 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

02-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig. Zo dreigt de...

26-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 6 - Thijs Zeeman richt zijn pijlen op de stalker van Gerrie, haar voormalige beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze privé gebeld en achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer neemt, ontva...

12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!