Programma gemist?

Aflevering 8 - op tv In Gestalkt worden de gestalkte mensen op geholpen. Samen met het op slachtoffer wordt het er geprobeerd zoveel op mogelijk op tv bewijs te verzamelen tijdens tegen de stalker naar om deze vervolgens de te confronteren.

Aflevering 7 - in Een ogenschijnlijk in onschuldig contact via de datingapp Tinder door mondt voor Sam op tv uit in door een afschuwelijke stalking tijdens die nu al in een jaar gaande is. op Omdat hij niet weet de wie de uit stalker is, voelt Sam zich uit nergens van meer veilig. Zo een dreigt de stalker met een het tijdens verspreiden van naaktfoto's van Sam in en zijn vrienden en tijdens het voert het dreigement ook op uit. De foto's blijken naar heimelijk in in de kleedkamer de van de voetbalclub te tijdens zijn gemaakt. Ook met ontvangt Sam op via sociale media, op tv doodsbedreigingen en zeer van ranzige berichten van de uit stalker. Het op tv dieptepunt is een rouwboeket, inclusief lint, het door voor Sams eigen uitvaart dat Sam op thuis met krijgt bezorgd. Alsof het nog van niet genoeg is, in doet de het stalker er alles aan door om Sams familie op van en vrienden tegen hem op te tijdens tijdens zetten. Het is aan de Thijs Zeeman om op deze laffe met belager zo spoedig mogelijk te het ontmaskeren.

Aflevering in 6 - Thijs op Zeeman richt uit zijn pijlen op de de stalker van Gerrie, de haar voormalige door beste vriendin. Al bijna van anderhalf jaar krijgt Gerrie op anonieme berichten, wordt op ze in privé gebeld en achtervolgd. Als naar Gerrie op een ander nummer neemt, ontvangt van ze doodskisten, skeletten en in tijdens regelrechte doodsbedreigingen via de post. door Gerrie dreigt er op tv aan onderdoor te gaan. in Ze komt het een huis uit niet meer uit uit, uit angst dat haar wat op tv wordt door aangedaan. Én uit angst naar dat bij haar zelf tijdens de van stoppen doorslaan. Ze uit heeft het op gevoel dat ze in niets meer te verliezen heeft op tv en schakelt Thijs een Zeeman in in.

Aflevering 5 de - Thijs Zeeman door schiet de de wanhopige Melissa door te hulp. Ze voert een eenzame door naar strijd tegen de veel oudere Johan uit die meer tijdens wilde dan op een vriendschap een met haar. Haar van afwijzingen negeert hij van want volgens hem op is het een kwestie een van tijd voor Melissa inziet de het dat hij de liefde van haar de leven uit is. Als hij uit zich aan haar op tv vergrijpt en Melissa het contact van van verbreekt, begint hij met stalken. Ze in de doet alles om hem te stoppen. door Ze schrijft naar een stopbrief, vraagt de tijdens wijkagent een op tv stopgesprek te voeren, een doet een aangifte en spant de zelfs een rechtszaak tegen hem aan. van Maar zelfs de een van dwangsommen die de op tv rechtbank hem oplegt, houden Johan niet tijdens tegen. Thijs een Zeeman het is Melissa's laatste naar strohalm.

Aflevering naar 4 - Thijs een Zeeman gaat achter de een stalker van de op 47-jarige Liane een aan. Zij heeft een in vier het jaar tijd duizenden berichten, mails en met kaarten een ontvangen met onder andere ernstige op tv bedreigingen. Ook kreeg van door ze een sinistere moordbrief. naar De verdachte met is haar ex-man, met wie ze het vijftien een jaar lief, maar vooral leed naar een heeft gedeeld. Nu, vier jaar na tijdens de van scheiding, is hij uit al lang uit en breed verhuisd naar in een andere gemeente. Toch duikt uit het hij bijna dagelijks in het Liane's buurt op op, met als gevolg dat uit Liane doodsbang is naar en haar van huis nauwelijks door verlaat. Ondanks dat ze meerdere keren de aangifte een heeft gedaan, kan het de politie niets voor in haar doen. op Lukt het Thijs door Zeeman om door te in dringen op tv tot deze hardnekkige in stalker?

Aflevering 3 - uit Thijs Zeeman het helpt met de spontane 45-jarige het Gerda. Ze dacht met Dave de van liefde de van haar leven in huis met te op halen, maar als de relatie door spaak loopt, in laat hij haar in geen dag door met rust. Zeven maanden uit lang belt de hij haar op, spreekt in voicemails in, stuurt honderden door dreigberichten, belaagt naar haar huis, sloopt haar het de eigendommen of neemt naar ze gewoonweg mee. Als klap tijdens op de op vuurpijl duikt van hij overal op waar zij moet het zijn. Inmiddels doodsbang op tv stopt een ze met haar werk de en opleiding. De politie op laat haar keer met op een keer weten tijdens dat er te weinig bewijs op is in om aangifte te naar doen. Ze krijgt het door gevoel dat er eerst slachtoffers in moeten vallen, met voordat een de politie haar kan helpen. Uit van wanhoop benadert op ze Thijs Zeeman in die door alles op alles zet om deze uit stalker te op tv stoppen.

Aflevering 2 - naar een Thijs Zeeman verdiept de zich in de zaak op van de 39-jarige Wendy. naar Deze op tv moeder van twee dochters wordt al met drie jaar lang met van geterroriseerd door een onbekende met stalker. Hij stuurt haar tot op een op het bot beledigende berichten, naar bezorgt allerlei spullen bij van op Wendy's woning en achtervolgt haar. in Ook van haar omgeving moet het een ontgelden. Familieleden en op kennissen krijgen zieke teksten over in haar van te zien. Na de eerste naar doodsbedreiging wordt het naar haar te veel een de en probeert ze, tevergeefs, aangifte van te doen bij de in politie. Als ze van vervolgens ook met nog een poederbrief het ontvangt, gaat ze door in paniek terug uit naar het een politiebureau. Deze een keer lukt aangifte doen wel, maar de het met brengt haar het geen stap verder. Ten einde raad een vraagt ze een presentator naar Thijs Zeeman om hulp. een Lukt het hem wel om uit uit de identiteit van deze tijdens nietsontziende stalker te een achterhalen en hem te laten de naar stoppen?

Vanavond start op het zesde seizoen van naar Gestalkt, tijdens het programma waarom mensen die op tv last hebben met van in een stalker worden geholpen het door presentator Thijs Zeeman tijdens en privédetective en ex-marechaussee met Nico van door den Dries. De op eerste aflevering met gaat over een heftige case waarin de de 32-jarige op Linsey ten einde raad op tv uit is. In een jaar tijd ontvangt op het ze zo'n 10.000 beledigende en dreigende naar naar berichten van haar stalker die steeds de grimmiger worden. het En in dit van geval komt de op tv stalker voor Linsey ook met nog eens uit door een zeer een onverwachte met hoek. Dag en nacht weet hij in haar via verschillende uit nep-accounts op social van media op tv te vinden. van Als ze haar nummer van verandert en tijdens al haar accounts de verwijdert, richt hij van zijn pijlen op op haar vrienden. Wanneer ook de 8-jarige met het dochter van Linsey ten op tv prooi valt aan op haar stalker en de door politie niks in voor haar kan doen is uit de wanhoop nabij. op Ze schakelt de de hulp op tv in van Thijs Zeeman, van die het er alles aan doet van om bewijs op tv te verzamelen en de uit stalker te op tv ontmaskeren.

Aflevering tijdens 30 - In op Gestalkt worden in gestalkte mensen geholpen. Samen met het uit slachtoffer wordt uit er geprobeerd de zoveel mogelijk bewijs te uit verzamelen tegen de stalker op tv om deze met vervolgens te op confronteren.

Aflevering 29 - in In Gestalkt worden op op tv gestalkte mensen geholpen. uit Samen met het de slachtoffer wordt er op geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen een tegen van de stalker om de deze vervolgens te confronteren. in De van 33-jarige Catriona vraagt zich al op maandenlang naar af wie haar stalkt. Ze krijgt uit van bizarre Whatsappjes, mailtjes, ook via Facebook de met door zowel haatberichten met als liefdesverklaringen. Degene in die de berichten stuurt is goed een op tv op de hoogte van haar persoonlijke van omstandigheden, haar ex-man van en de de kinderen. op tv Bovendien heeft de stalker op de beschikking over naar expliciete privéfoto's. Het moet bijna een wel iemand in zijn die heel dicht door bij naar hun staat. En het meest op in beangstigende is dat niet alleen van Catriona, maar met zelfs haar kinderen bestookt door worden met in deze berichten.

Aflevering met 28 - In Gestalkt worden met gestalkte uit mensen geholpen. de Samen met het slachtoffer wordt het er geprobeerd op tv zoveel mogelijk van bewijs te verzamelen tegen de op tv stalker om een deze vervolgens te de confronteren. Het leven door van de Limburgse Linn is uit langzaam veranderd in in tijdens een nachtmerrie. Ze stond altijd door klaar voor iedereen en tijdens probeerde in waar mogelijk te helpen. van Ze stelde zelfs uit haar eigen huis het open voor iedereen door die een van steuntje in de rug door nodig naar heeft. En uitgerekend een daardoor heeft een stalker zich door in haar op tv leven kunnen nestelen. Naast de uit van bedreigingen per brief in en telefoon die stalkers met wel vaker hanteren, uit schuwt Linn's stalker met het niet om tijdens extreme en brute methoden tijdens te gebruiken om haar het de stuipen een op het het lijf te jagen. tijdens Zelfs onschuldige dieren moeten het naar hierbij de ontgelden.

Aflevering tijdens 27 - het In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. het Samen in met het de slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk naar naar bewijs te verzamelen tegen de met stalker een om deze vervolgens te confronteren. in Deze week in Gestalkt tijdens door het verhaal van Birgit, een een jonge het alleenstaande moeder die doodsbang is naar voor haar stalker. Hij in naar stuurt al ruim een jaar dreigementen op tv in en lugubere foto's. een Hij biedt haar van als prostituee aan in op diverse sekssites. uit Daarnaast gebruikt de stalker het recente de overlijden van Birgits naar moeder om haar tijdens het leven in zuur te maken. van Birgit heeft uit geen idee wie haar een stalker is. naar Diverse aanwijzingen leiden naar verschillende naar het mensen.

Aflevering 26 - van uit In Gestalkt worden gestalkte mensen een geholpen. Samen op tv met het slachtoffer wordt er in geprobeerd de zoveel mogelijk bewijs het te verzamelen tegen de stalker een op om deze vervolgens te confronteren. het In naar deze aflevering van door Gestalkt het verhaal van Emmerance. Emmerance van wordt sinds de tijdens in zomer van 2017 gestalkt. tijdens De stalker is de man naar met met wie ze officieel nog getrouwd door is. Sinds zij op tv het de relatie beëindigde, ligt haar leven de volledig in met puin en de leeft zij de voortdurend in angst. Eerst in dreigde deze man door zichzelf nog iets aan te de doen, een maar al snel richt hij naar zijn uit pijlen op Emmerance. Iedere het dag wordt zij van geconfronteerd met op tv angstaanjagende, bedreigende en vernederende in stalkingspraktijken. Ze woont het al maanden een lang op onderduikadressen, in maar zelfs daar door weet hij haar weer uit op tv te vinden. Emmerance met vraagt Gestalkt om haar het te helpen.

Aflevering uit 2 - op tv In Gestalkt worden in gestalkte mensen geholpen. een Samen met het slachtoffer wordt er door geprobeerd met zoveel mogelijk naar bewijs te verzamelen tegen tijdens de stalker om deze de vervolgens te confronteren. een Na op tv een gewelddadig eerste door huwelijk dacht Roos het geluk met weer te hebben de gevonden. van Ze trouwt met een op oude schoolvriend. het Maar als ze samen naar een kind krijgen gaat het naar helemaal mis. Deze uit tijdens man ontpopt zich langzaam naar tot een de nietsontziende en wraakzuchtige tijdens stalker. Hij belaagt en bedreigt Roos naar en haar gezin de onophoudelijk, ook hun uit dochter is doodsbang door de voor haar vader. Ondanks door meerdere contactverboden komt deze door ex met bijna dagelijks bij haar van woning. Zelfs een lange een taakstraf is al opgelegd, op maar door niets houdt hem de tegen.

Thijs Zeeman een schiet in uit de eerste aflevering van op het door nieuwe seizoen van Gestalkt uit de 41-jarige Linda te hulp. van in Als zij haar relatie op met haar vriendje op tv na tien weken beëindigt, met gaat het namelijk helemaal op mis. Deze ex-vriend naar houdt haar continu van in op de gaten op door haar thuis op tv en op het werk lastig te op uit vallen. Hij bestookt de haar met talloze telefoontjes en dreigende in een e-mails. Soms ontvangt ze met wel 200 uit akelige berichten per dag. Ook Linda’s met dierbaren, waaronder haar tijdens 14-jarige op tv dochter, ontkomen niet op aan de stalkingspraktijken van haar op tv een ex-vriend. Het stalken wordt van steeds dreigender en op tv Linda vindt dat uit er iets een moet gebeuren voordat het van echt uit de hand loopt. op tv Gestalkt is vanaf een uit vanavond iedere donderdag om 20:30 uur tijdens te zien uit op SBS 6. In Gestalkt tijdens worden mensen die tijdens van last hebben van een stalker in geholpen. Deze slachtoffers zijn tijdens vaak het doodsbang en naar schakelen als laatste redmiddel de het hulp van het door programma op in. Thijs Zeeman wordt hierbij een ondersteund door privédetective en uit ex-marechaussee Nico van de den Dries. door Samen gaan ze met op zoek naar een bewijs met uiteindelijk op maar één met doel: het stalken te een stoppen.

januari 2021
16-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 8 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

02-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig. Zo dreigt de...

26-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 6 - Thijs Zeeman richt zijn pijlen op de stalker van Gerrie, haar voormalige beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze privé gebeld en achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer neemt, ontva...

12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!