Programma gemist?

Aflevering een 30 - In een Gestalkt worden gestalkte mensen het geholpen. door Samen met het slachtoffer wordt er de geprobeerd zoveel de mogelijk bewijs op te verzamelen tegen de naar stalker om deze van vervolgens te de confronteren.

Aflevering 29 - op tv In naar Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. naar Samen in met het slachtoffer wordt het er geprobeerd zoveel mogelijk naar bewijs het te verzamelen tegen de stalker het om in deze vervolgens te naar confronteren. De 33-jarige door Catriona vraagt zich uit al maandenlang op tv af wie haar stalkt. Ze krijgt door bizarre Whatsappjes, mailtjes, in ook via Facebook het met met zowel haatberichten als liefdesverklaringen. Degene uit die een de berichten stuurt een is goed door op de hoogte uit van haar persoonlijke omstandigheden, haar ex-man op tv en de op tv kinderen. Bovendien heeft de een stalker de beschikking in over expliciete privéfoto's. door Het moet bijna tijdens wel tijdens iemand zijn in die heel dicht bij tijdens hun staat. met En het meest beangstigende uit is dat niet alleen Catriona, naar maar zelfs haar met kinderen bestookt de worden een met deze berichten.

Aflevering 28 een - In Gestalkt in worden gestalkte door mensen geholpen. uit Samen met het door slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk in bewijs te verzamelen naar een tegen de stalker om deze naar vervolgens te confronteren. Het de leven van een de Limburgse naar Linn is langzaam door veranderd in met een nachtmerrie. Ze van stond altijd klaar voor tijdens iedereen en probeerde waar uit mogelijk te tijdens helpen. Ze stelde van zelfs haar eigen tijdens huis open voor iedereen van die een steuntje het in op de rug nodig heeft. op tv En uitgerekend daardoor heeft naar een het stalker zich in uit haar leven kunnen op nestelen. Naast de bedreigingen per brief op tv van en telefoon die stalkers wel vaker op hanteren, schuwt het Linn's stalker uit het niet om extreme en met brute tijdens methoden te met gebruiken om haar de tijdens stuipen op het lijf te in jagen. de Zelfs onschuldige dieren moeten op tv het de hierbij ontgelden.

Aflevering 27 - op In Gestalkt worden uit gestalkte door mensen geholpen. Samen tijdens met het in slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel op mogelijk bewijs te het verzamelen tegen de stalker in om een deze vervolgens te naar confronteren. Deze week de in Gestalkt het uit verhaal van Birgit, een jonge in alleenstaande moeder een die doodsbang is voor het haar van stalker. Hij op tv stuurt al ruim een jaar op tv dreigementen met en lugubere foto's. Hij biedt haar van een als prostituee aan op diverse in sekssites. een Daarnaast gebruikt de stalker het recente het van overlijden van Birgits moeder om de haar het leven op zuur in te maken. Birgit in heeft geen idee wie haar het stalker het is. Diverse aanwijzingen leiden naar op verschillende van mensen.

Aflevering een 26 - In de Gestalkt worden gestalkte met mensen geholpen. Samen met het uit op tv slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk een door bewijs te verzamelen tegen tijdens de stalker naar om deze vervolgens het te confronteren. In deze aflevering van van Gestalkt op het verhaal het van Emmerance. Emmerance wordt uit sinds de zomer van 2017 de gestalkt. De met stalker naar is de man de met wie ze officieel nog door getrouwd is. de Sinds zij de relatie uit beëindigde, het ligt haar leven volledig in puin het de en leeft zij voortdurend de in angst. Eerst dreigde deze de man naar zichzelf nog iets door aan te doen, van maar al snel richt uit hij de zijn pijlen op Emmerance. Iedere naar dag wordt zij in geconfronteerd met op tv angstaanjagende, bedreigende en vernederende stalkingspraktijken. door in Ze woont al naar maanden lang uit op onderduikadressen, maar tijdens zelfs daar weet met hij haar weer te vinden. door Emmerance vraagt door Gestalkt om naar haar te helpen.

Aflevering 2 - uit uit In Gestalkt worden gestalkte mensen tijdens geholpen. Samen op met het op slachtoffer wordt er geprobeerd met zoveel mogelijk op bewijs te verzamelen het tegen de stalker om een deze vervolgens op te confronteren. Na een het gewelddadig eerste uit huwelijk dacht Roos het geluk weer tijdens te het hebben gevonden. Ze op trouwt met een oude schoolvriend. met Maar tijdens als ze de samen een kind krijgen gaat met het helemaal op tv mis. Deze naar man ontpopt zich langzaam tot een het in nietsontziende en wraakzuchtige stalker. tijdens Hij belaagt tijdens en bedreigt Roos in en haar gezin onophoudelijk, een ook hun dochter is doodsbang tijdens voor haar in vader. naar Ondanks meerdere contactverboden komt door deze ex bijna van dagelijks bij haar de woning. Zelfs een lange taakstraf met is op al opgelegd, maar uit niets houdt hem de tegen.

Thijs Zeeman op schiet in de op tv eerste aflevering van op het van nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige in tijdens Linda te hulp. naar Als zij haar relatie met haar een vriendje na tien tijdens weken beëindigt, gaat met het naar namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend door naar houdt haar continu in de door gaten door door haar thuis op tv en op het het werk lastig te vallen. uit Hij bestookt haar met talloze door telefoontjes en dreigende door e-mails. door Soms ontvangt ze met wel 200 akelige met berichten per dag. op tv Ook Linda’s dierbaren, waaronder haar van in 14-jarige dochter, ontkomen niet van aan de stalkingspraktijken met van haar ex-vriend. Het stalken uit wordt steeds het dreigender en Linda het vindt dat er iets een moet gebeuren de voordat het een echt uit van de hand loopt. Gestalkt is uit vanaf vanavond iedere een donderdag om 20:30 naar uur te op zien op SBS het 6. In Gestalkt worden van mensen die last op hebben van een stalker geholpen. de Deze slachtoffers op tv zijn vaak een doodsbang en schakelen als in laatste tijdens redmiddel de hulp van het met programma door in. Thijs Zeeman wordt hierbij ondersteund met van door privédetective en ex-marechaussee met Nico van den Dries. met Samen gaan ze op de zoek naar in bewijs tijdens met uiteindelijk maar één met doel: het stalken te een stoppen.

Vanavond gaat het het naar vierde seizoen van de het SBS6-programma Gestalkt van start. tijdens In de eerste aflevering door van van deze nieuwe reeks gaat tijdens Thijs Zeeman achter de op in onbekende stalker van Carla een aan. Maandenlang tijdens vindt zij bloederige op foto?s van verminkte vrouwen en een afgrijselijke van bedreigingen in haar brievenbus. Inmiddels heeft in van zij meer dan tachtig met dreigbrieven ontvangen en de het situatie wordt steeds heftiger, een ze moet met zelfs van onderduiken. De politie in heeft echter niet genoeg bewijs om door in actie te naar kunnen met komen. Thijs en zijn team het bijten door zich vast in met de stalkingszaak. van Lukt het hen wel door om de stalker te ontmaskeren? In tijdens door Gestalkt worden mensen die van last hebben het van een stalker geholpen. tijdens Deze slachtoffers zijn tijdens vaak doodsbang en schakelen als met de laatste redmiddel de hulp van het uit in programma in. Thijs naar Zeeman wordt hierbij ondersteund door tijdens privédetective en ex-marechaussee Nico door van van den Dries. Samen gaan met ze op op zoek naar bewijs naar met uiteindelijk maar het één doel: tijdens het stalken te een stoppen.

januari 2019
12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

15-02-2017 21:30

Aflevering 22

Gestalkt - Aflevering 22

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

08-02-2017 21:30

Aflevering 21

Gestalkt - Aflevering 21

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

01-02-2017 21:30

Aflevering 20

Gestalkt - Aflevering 20

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

25-01-2017 21:30

Aflevering 19

Gestalkt - Aflevering 19

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

18-01-2017 21:30

Aflevering 18

Gestalkt - Aflevering 18

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

11-01-2017 21:30

Aflevering 1

Gestalkt - Aflevering 1

Vanavond gaat het vierde seizoen van het SBS6-programma Gestalkt van start. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat Thijs Zeeman achter de onbekende stalker van Carla aan. Maandenlang vindt zij bloederige foto?s van verminkte vro...

20-03-2016 21:30

Aflevering 16

Gestalkt - Aflevering 16

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

13-03-2016 21:30

Aflevering 15

Gestalkt - Aflevering 15

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord