Programma gemist?

Aflevering met 2 - Thijs Zeeman verdiept door zich in een de zaak een van de 39-jarige Wendy. in Deze door moeder van twee op dochters wordt al met drie jaar lang geterroriseerd door de een van onbekende stalker. Hij stuurt haar tot met op tv op het bot in beledigende berichten, bezorgt allerlei spullen bij op een Wendy's woning en achtervolgt tijdens haar. Ook haar omgeving met moet het door ontgelden. Familieleden en van kennissen krijgen het zieke teksten over haar te zien. naar Na op de eerste op tv doodsbedreiging wordt het haar te uit veel en probeert ze, een tevergeefs, op aangifte te doen bij uit de politie. Als op ze vervolgens ook nog naar een poederbrief door ontvangt, gaat uit ze in van paniek terug naar het het politiebureau. Deze keer uit lukt aangifte uit doen wel, maar het brengt de haar geen van stap verder. Ten einde raad het met vraagt ze presentator van Thijs Zeeman om met hulp. Lukt het met hem wel om de identiteit van van deze nietsontziende de stalker te achterhalen in en hem te het laten op stoppen?

Vanavond door start het zesde het seizoen van Gestalkt, tijdens het programma uit waarom mensen die uit last hebben van een tijdens stalker worden geholpen door de presentator van Thijs Zeeman en privédetective van en ex-marechaussee Nico van den tijdens Dries. De eerste aflevering van gaat over een een een heftige case waarin de door 32-jarige Linsey ten einde raad met is. In op een jaar van tijd ontvangt ze een zo'n 10.000 uit beledigende en dreigende in berichten van haar stalker die naar steeds grimmiger worden. een En in dit geval in op komt de stalker voor Linsey ook de nog uit eens uit het een zeer onverwachte het hoek. Dag en nacht weet hij op tv haar via verschillende de nep-accounts op social uit media te vinden. tijdens op tv Als ze haar van nummer verandert en van al haar accounts verwijdert, richt op tv hij zijn pijlen op in haar met vrienden. Wanneer het ook de 8-jarige een dochter van Linsey ten prooi valt het met aan haar stalker van en de politie niks voor haar door kan doen is tijdens van de wanhoop nabij. Ze schakelt van de hulp in naar van door Thijs Zeeman, die er alles aan het doet om de bewijs te verzamelen en uit de in stalker te tijdens ontmaskeren.

Aflevering op tv 30 - In Gestalkt een worden gestalkte mensen geholpen. de Samen met op tv het slachtoffer wordt er in het geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tijdens tegen de stalker een om in deze vervolgens te op confronteren.

Aflevering 29 - tijdens door In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. door een Samen met het slachtoffer wordt de er geprobeerd tijdens zoveel mogelijk bewijs te verzamelen op tv in tegen de stalker de om deze vervolgens te confronteren. De door 33-jarige het Catriona vraagt uit zich al maandenlang af wie van haar stalkt. Ze tijdens krijgt op tv bizarre Whatsappjes, mailtjes, een ook via Facebook een met zowel haatberichten op tv als liefdesverklaringen. Degene die de de berichten stuurt is goed in op in de hoogte van haar de persoonlijke omstandigheden, haar ex-man een en op de kinderen. op tv Bovendien heeft de stalker de beschikking van over expliciete privéfoto's. op tv Het in moet bijna wel het iemand zijn de die heel dicht naar bij hun staat. En het meest het beangstigende is dat met niet alleen Catriona, op tv maar zelfs op tv haar de kinderen bestookt worden met deze van berichten.

Aflevering 28 met - uit In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. naar naar Samen met het slachtoffer wordt van er geprobeerd zoveel mogelijk van op tv bewijs te verzamelen tegen de stalker uit het om deze vervolgens te confronteren. Het op leven van de het Limburgse het Linn is langzaam een veranderd in naar een nachtmerrie. Ze stond in altijd klaar voor iedereen van en door probeerde waar mogelijk te helpen. een Ze door stelde zelfs haar eigen huis van open voor iedereen die in een steuntje uit in de rug de nodig heeft. een En uitgerekend naar daardoor heeft een stalker zich van in haar leven in kunnen uit nestelen. Naast de bedreigingen de per brief door en telefoon die van stalkers wel vaker in hanteren, schuwt Linn's stalker het niet de om op tv extreme en het brute methoden te gebruiken om op tv haar de in stuipen op op het lijf te jagen. met Zelfs onschuldige dieren een moeten het hierbij in ontgelden.

Aflevering uit 27 - In Gestalkt worden tijdens in gestalkte mensen geholpen. Samen met naar het slachtoffer wordt er de het geprobeerd zoveel mogelijk door bewijs te verzamelen op tegen de stalker om deze tijdens vervolgens te naar confronteren. Deze week in Gestalkt tijdens het op tv verhaal van uit Birgit, een jonge uit alleenstaande moeder die van doodsbang is voor uit haar stalker. Hij stuurt van al ruim een een jaar dreigementen het en lugubere foto's. Hij biedt haar naar als prostituee aan naar op uit diverse sekssites. Daarnaast gebruikt op de stalker uit het recente overlijden van Birgits het op tv moeder om haar het leven door zuur te maken. een Birgit heeft geen van idee van wie haar stalker is. Diverse aanwijzingen op op leiden naar verschillende in mensen.

Aflevering tijdens 26 - In op tv Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. een Samen de met het slachtoffer wordt door er het geprobeerd zoveel mogelijk naar bewijs te verzamelen tijdens tegen de stalker op tv om deze vervolgens te confronteren. In op deze aflevering van op tv Gestalkt het op verhaal van het Emmerance. Emmerance naar wordt sinds de zomer van op tv 2017 gestalkt. De van stalker is uit de man op met wie ze officieel nog op tv getrouwd een is. Sinds zij de naar relatie beëindigde, ligt haar van leven volledig in puin de op en leeft zij het voortdurend in angst. Eerst het dreigde deze door man zichzelf nog iets aan uit te door doen, maar al snel richt op tv hij van zijn pijlen op Emmerance. Iedere van dag wordt zij geconfronteerd uit naar met angstaanjagende, bedreigende en tijdens vernederende stalkingspraktijken. Ze woont al het maanden in lang op door onderduikadressen, maar zelfs daar weet met hij een haar weer te vinden. de Emmerance tijdens vraagt Gestalkt om uit haar te helpen.

Aflevering 2 - door In Gestalkt worden met gestalkte mensen het geholpen. Samen met in het slachtoffer wordt uit er de geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te door verzamelen tegen de een stalker op tv om deze vervolgens te het confronteren. Na een gewelddadig tijdens eerste huwelijk dacht Roos door uit het geluk weer op te hebben gevonden. Ze trouwt in met een oude door schoolvriend. Maar de als ze samen door een kind krijgen gaat het een helemaal op mis. Deze in man ontpopt zich op langzaam tot een nietsontziende en wraakzuchtige op tv de stalker. Hij belaagt en bedreigt Roos een en haar door gezin onophoudelijk, de ook hun dochter is van doodsbang op voor haar vader. op Ondanks meerdere contactverboden komt van deze ex bijna dagelijks bij op haar van woning. Zelfs een een lange taakstraf is al een opgelegd, maar niets op tv houdt hem de tegen.

Thijs uit Zeeman schiet in het de eerste aflevering van het het nieuwe op tv seizoen van Gestalkt de 41-jarige het Linda te hulp. tijdens Als zij een haar de relatie met haar de vriendje na tien met weken beëindigt, gaat het tijdens namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend uit houdt van haar continu in de tijdens gaten door haar thuis uit en op het met werk lastig te uit vallen. met Hij bestookt het haar met talloze telefoontjes en dreigende naar e-mails. door Soms ontvangt op ze wel 200 akelige berichten per op tv dag. door Ook Linda’s tijdens dierbaren, waaronder haar 14-jarige dochter, ontkomen naar niet aan de in stalkingspraktijken naar van haar ex-vriend. de Het stalken wordt steeds in dreigender en Linda met vindt het dat er iets moet tijdens gebeuren voordat het het echt uit de hand tijdens loopt. een Gestalkt is vanaf uit vanavond iedere donderdag op om 20:30 uur op te zien op van SBS 6. In Gestalkt worden met mensen die last de hebben van het een stalker geholpen. Deze slachtoffers van zijn vaak een doodsbang en schakelen in als laatste redmiddel de tijdens hulp van de het programma in. Thijs tijdens Zeeman tijdens wordt hierbij ondersteund op tv door privédetective en ex-marechaussee Nico naar van den Dries. Samen het naar gaan ze op op tv zoek naar bewijs met uiteindelijk maar een één doel: het met het stalken te stoppen.

Vanavond de gaat het vierde seizoen in van het van SBS6-programma Gestalkt van start. de In van de eerste aflevering van deze nieuwe de reeks gaat op Thijs Zeeman het achter de onbekende uit stalker van het Carla aan. Maandenlang vindt in zij bloederige foto?s van verminkte op de vrouwen en afgrijselijke bedreigingen op tv in haar brievenbus. tijdens Inmiddels heeft naar zij meer dan tachtig dreigbrieven ontvangen een tijdens en de situatie wordt steeds tijdens heftiger, ze tijdens moet zelfs onderduiken. op tv De politie met heeft echter niet genoeg uit bewijs om het in actie te uit kunnen komen. Thijs en door zijn team naar bijten zich vast in de tijdens stalkingszaak. het Lukt het hen wel om de op op stalker te ontmaskeren? In met Gestalkt worden mensen die last door hebben van een naar stalker het geholpen. Deze slachtoffers zijn vaak met doodsbang en schakelen het als laatste redmiddel in de hulp van het naar programma uit in. Thijs Zeeman wordt een hierbij ondersteund door in privédetective en ex-marechaussee een Nico van den Dries. uit Samen gaan ze naar op tijdens zoek naar bewijs met uit uiteindelijk door maar één doel: het stalken een te tijdens stoppen.

april 2019
21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

15-02-2017 21:30

Aflevering 22

Gestalkt - Aflevering 22

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

08-02-2017 21:30

Aflevering 21

Gestalkt - Aflevering 21

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

01-02-2017 21:30

Aflevering 20

Gestalkt - Aflevering 20

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

25-01-2017 21:30

Aflevering 19

Gestalkt - Aflevering 19

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

18-01-2017 21:30

Aflevering 18

Gestalkt - Aflevering 18

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

11-01-2017 21:30

Aflevering 1

Gestalkt - Aflevering 1

Vanavond gaat het vierde seizoen van het SBS6-programma Gestalkt van start. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat Thijs Zeeman achter de onbekende stalker van Carla aan. Maandenlang vindt zij bloederige foto?s van verminkte vro...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 31
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord