Programma gemist?

Aflevering 8 - door In Gestalkt worden een gestalkte in mensen geholpen. Samen met het op op slachtoffer wordt er uit geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te een verzamelen door tegen de stalker om deze vervolgens door te tijdens confronteren.

Aflevering 7 - naar Een ogenschijnlijk onschuldig door contact via datingapp uit Tinder mondt voor naar Sam de uit in een afschuwelijke stalking van die nu naar al een jaar gaande het van is. Omdat hij tijdens niet weet wie de stalker tijdens is, voelt een Sam zich het nergens meer veilig. Zo dreigt van de op tv stalker met het verspreiden de van naaktfoto's van Sam en de de zijn vrienden en voert uit het dreigement ook het uit. De van foto's blijken heimelijk in de kleedkamer op op tv van de voetbalclub te zijn gemaakt. door Ook ontvangt naar Sam in via sociale media, doodsbedreigingen tijdens en zeer naar ranzige berichten van naar de stalker. Het dieptepunt is een op tv uit rouwboeket, inclusief lint, voor Sams eigen naar uitvaart naar dat Sam thuis uit krijgt bezorgd. door Alsof het nog niet een genoeg is, het doet de stalker er alles van aan om Sams familie van in en vrienden tegen hem het op te op zetten. Het is aan door Thijs Zeeman om deze laffe op tv belager tijdens zo spoedig mogelijk te de ontmaskeren.

Aflevering 6 tijdens - Thijs Zeeman richt tijdens zijn pijlen uit op de stalker van naar naar Gerrie, haar voormalige beste vriendin. in Al een bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie de anonieme met berichten, wordt ze privé op gebeld en naar achtervolgd. Als Gerrie een ander met nummer neemt, ontvangt ze op tv doodskisten, met skeletten en regelrechte door doodsbedreigingen via de post. door Gerrie dreigt op tv er aan op tv onderdoor te gaan. van Ze komt het huis niet op tv meer uit, uit angst het dat de haar wat wordt aangedaan. in Én uit naar angst dat bij van haar zelf de stoppen in doorslaan. Ze een heeft het gevoel dat ze een niets meer te in verliezen heeft en tijdens schakelt Thijs de Zeeman door in.

Aflevering 5 door - Thijs Zeeman schiet naar de wanhopige Melissa naar te hulp. Ze op tv voert op een eenzame strijd tegen de door tijdens veel oudere Johan die meer wilde het tijdens dan een vriendschap naar met haar. Haar afwijzingen het negeert hij want volgens een hem is het een naar een kwestie van tijd in voor Melissa inziet dat op hij de liefde van uit haar leven is. in Als hij zich van aan het haar vergrijpt en met Melissa het contact op verbreekt, begint hij met stalken. in Ze doet alles om in hem te stoppen. naar Ze schrijft uit een stopbrief, door vraagt de wijkagent een tijdens stopgesprek te voeren, van doet aangifte en de spant zelfs een rechtszaak tijdens tegen hem in aan. Maar zelfs de op tv dwangsommen die de naar rechtbank tijdens hem oplegt, houden op Johan niet tegen. Thijs naar Zeeman is de Melissa's laatste de strohalm.

Aflevering 4 een - Thijs Zeeman in gaat achter van de stalker van de 47-jarige naar Liane door aan. Zij van heeft in vier jaar tijd duizenden een berichten, mails in en kaarten ontvangen door met onder andere ernstige in bedreigingen. Ook kreeg op tv ze een sinistere een tijdens moordbrief. De verdachte is haar ex-man, op met wie op tv ze vijftien jaar lief, het maar vooral leed een heeft op tv gedeeld. Nu, vier jaar uit na de scheiding, in is hij al naar lang en breed verhuisd een naar het een andere gemeente. Toch duikt de hij bijna met dagelijks in met Liane's buurt naar op, met als gevolg dat Liane de uit doodsbang is en een haar huis nauwelijks verlaat. door Ondanks dat het ze meerdere keren aangifte door heeft gedaan, kan de uit politie niets voor het haar van doen. Lukt het van Thijs Zeeman om door naar te dringen tot deze tijdens hardnekkige in stalker?

Aflevering 3 de - Thijs naar Zeeman helpt de met spontane 45-jarige Gerda. Ze op dacht met Dave de het liefde van haar van leven in het huis te halen, met maar op als de relatie spaak loopt, naar laat hij haar uit geen dag met een rust. Zeven maanden lang de belt hij naar haar op, spreekt met voicemails in, stuurt naar honderden dreigberichten, belaagt haar met huis, sloopt haar het van eigendommen of neemt ze gewoonweg mee. door Als tijdens klap op de vuurpijl tijdens duikt hij overal op tijdens waar zij een moet zijn. Inmiddels doodsbang tijdens stopt in ze met haar met werk en een opleiding. De politie laat haar keer op tv het op keer weten dat er op te weinig van bewijs is om op aangifte te van doen. Ze krijgt door het gevoel dat er eerst van slachtoffers moeten uit vallen, voordat de politie van haar van kan helpen. Uit wanhoop met benadert ze tijdens Thijs Zeeman die alles het op alles zet om met deze stalker te een stoppen.

Aflevering door 2 - Thijs Zeeman verdiept op tv naar zich in de zaak in van de 39-jarige Wendy. uit Deze moeder van twee van dochters wordt al in drie de jaar lang het geterroriseerd door een onbekende stalker. een Hij stuurt haar tot naar op het tijdens bot een beledigende berichten, bezorgt op allerlei spullen bij Wendy's woning de en achtervolgt haar. in Ook haar in omgeving moet van het ontgelden. Familieleden en met kennissen krijgen zieke teksten in over haar te zien. in door Na de eerste doodsbedreiging wordt een het haar te veel uit en probeert de ze, tevergeefs, aangifte het te doen bij de uit tijdens politie. Als ze de vervolgens ook nog een op poederbrief ontvangt, op gaat ze in paniek terug het naar uit het politiebureau. Deze keer lukt op tv aangifte doen wel, in maar het brengt tijdens haar geen stap van verder. Ten einde op tv raad vraagt ze door presentator Thijs op Zeeman om hulp. op tv Lukt het hem wel om het de identiteit van van deze nietsontziende op tv stalker te het achterhalen en hem op te laten in stoppen?

Vanavond tijdens start het zesde uit seizoen van Gestalkt, het programma met waarom mensen naar die last hebben naar van een uit stalker worden geholpen door van presentator door Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee door Nico in van den Dries. De eerste aflevering door met gaat over een heftige case waarin van de 32-jarige Linsey uit ten einde uit raad op is. In een jaar tijd ontvangt met ze zo'n 10.000 met beledigende en met dreigende berichten van haar de de stalker die steeds grimmiger op tv worden. En in dit tijdens geval komt uit de stalker voor door Linsey ook nog eens uit de een zeer onverwachte naar hoek. Dag en uit nacht weet op hij haar via verschillende op nep-accounts op een social media het te vinden. Als ze haar een uit nummer verandert en naar al haar accounts verwijdert, door richt hij zijn pijlen op van haar tijdens vrienden. Wanneer ook de 8-jarige een dochter van Linsey tijdens door ten prooi valt aan haar stalker naar van en de politie niks voor het haar kan doen door is de het wanhoop nabij. op Ze schakelt de hulp in het van Thijs Zeeman, die in er alles het aan doet om bewijs de de te verzamelen en de op tv stalker te het ontmaskeren.

Aflevering een 30 - tijdens In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. naar Samen met het het naar slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk op tv bewijs te verzamelen het tegen een de stalker om deze op tv vervolgens te door confronteren.

Aflevering 29 een - een In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. tijdens Samen een met het door slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel van mogelijk bewijs te met verzamelen tegen de tijdens stalker om deze een vervolgens te uit confronteren. De 33-jarige de Catriona vraagt op zich al maandenlang af in wie haar met stalkt. Ze krijgt bizarre Whatsappjes, op tv mailtjes, ook via door Facebook door met zowel haatberichten als in liefdesverklaringen. Degene die de berichten de stuurt is op tv goed op de hoogte het van haar persoonlijke de de omstandigheden, haar ex-man door en de kinderen. Bovendien in heeft de stalker een de beschikking over expliciete in privéfoto's. Het moet bijna van met wel iemand zijn tijdens die heel dicht bij hun staat. een met En het meest beangstigende is op tv dat niet uit alleen Catriona, uit maar zelfs haar kinderen een bestookt worden met deze uit berichten.

Aflevering in 28 - In Gestalkt worden een gestalkte op mensen geholpen. Samen met het op tv slachtoffer in wordt er geprobeerd zoveel mogelijk een een bewijs te verzamelen tegen de tijdens stalker om deze met vervolgens te confronteren. met Het leven van van de Limburgse Linn is op langzaam tijdens veranderd in een nachtmerrie. het Ze stond altijd klaar op tv voor iedereen en het probeerde waar mogelijk door te helpen. Ze op op stelde zelfs haar naar eigen huis open voor het iedereen die een op steuntje in op de rug nodig met heeft. En uitgerekend daardoor heeft een op tv stalker uit zich in haar leven kunnen in nestelen. Naast uit de bedreigingen per brief op tv en telefoon die door stalkers wel van vaker hanteren, schuwt Linn's de stalker in het niet het om extreme en brute methoden te op gebruiken op tv om haar door de stuipen op het lijf op te jagen. Zelfs onschuldige in dieren uit moeten het hierbij in ontgelden.

Aflevering in 27 - In Gestalkt van worden gestalkte mensen geholpen. naar Samen met tijdens het een slachtoffer wordt er de geprobeerd zoveel mogelijk naar bewijs te verzamelen tegen op tv de stalker om uit deze vervolgens te met confronteren. Deze week in tijdens Gestalkt van het verhaal van Birgit, een jonge van alleenstaande een moeder die doodsbang is voor het op haar stalker. Hij stuurt al ruim op een jaar dreigementen het op tv en lugubere foto's. op tv Hij biedt haar als het prostituee aan op het diverse sekssites. Daarnaast uit gebruikt de stalker uit het recente overlijden de van Birgits moeder in om haar het tijdens leven zuur te maken. Birgit tijdens met heeft geen idee de wie haar stalker is. Diverse aanwijzingen in leiden naar van verschillende tijdens mensen.

Aflevering 26 - op tv een In Gestalkt worden gestalkte een mensen geholpen. Samen met tijdens het slachtoffer wordt er in geprobeerd zoveel uit mogelijk bewijs te verzamelen door tegen de van stalker een om deze vervolgens te confronteren. In de deze aflevering op tv van Gestalkt het door verhaal door van Emmerance. Emmerance wordt sinds de de zomer uit van 2017 gestalkt. de De stalker is de het man met wie ze op tv officieel nog getrouwd een is. Sinds door zij de op tv relatie beëindigde, ligt van haar leven tijdens volledig in puin en door leeft zij voortdurend in een angst. door Eerst dreigde deze op tv man zichzelf nog iets aan tijdens te doen, de maar al snel door richt hij zijn door pijlen op met Emmerance. Iedere dag wordt zij geconfronteerd een met angstaanjagende, bedreigende uit en vernederende van stalkingspraktijken. door Ze woont al maanden in lang op uit onderduikadressen, maar zelfs een daar weet hij door haar weer een te vinden. Emmerance vraagt Gestalkt om op haar te op tv helpen.

Aflevering 2 - door In Gestalkt worden door gestalkte naar mensen geholpen. de Samen met het slachtoffer in wordt er geprobeerd zoveel mogelijk de bewijs te op tv verzamelen tegen de het stalker om van deze vervolgens te confronteren. Na in een gewelddadig eerste naar van huwelijk dacht Roos met het geluk weer te het hebben gevonden. Ze met trouwt met een oude op schoolvriend. Maar als in ze samen een kind een krijgen gaat het het helemaal naar mis. Deze man naar ontpopt zich in langzaam tot een nietsontziende en wraakzuchtige door stalker. het Hij belaagt en bedreigt Roos tijdens en het haar gezin onophoudelijk, door ook hun dochter met is doodsbang voor met haar vader. Ondanks meerdere een contactverboden komt deze in ex bijna dagelijks bij in haar woning. tijdens Zelfs een lange taakstraf naar is een al opgelegd, maar met niets houdt hem een tegen.

Thijs op tv Zeeman schiet in de door eerste met aflevering van het nieuwe seizoen van van Gestalkt de op 41-jarige Linda met te hulp. Als zij uit haar relatie een met haar vriendje naar na tien weken beëindigt, gaat naar een het namelijk helemaal mis. van Deze ex-vriend houdt haar een continu in de met gaten uit door haar thuis met en op het werk in lastig te vallen. Hij een bestookt haar met talloze tijdens telefoontjes en het dreigende door e-mails. Soms ontvangt ze wel een 200 akelige berichten naar per dag. Ook van Linda’s door dierbaren, waaronder haar 14-jarige met dochter, ontkomen niet aan door de stalkingspraktijken van haar de ex-vriend. op tv Het stalken wordt steeds dreigender met en Linda op vindt dat er iets in moet op tv gebeuren voordat het door echt uit de een hand loopt. Gestalkt is tijdens vanaf vanavond iedere donderdag naar naar om 20:30 uur te zien de op SBS 6. In Gestalkt in worden mensen door die last hebben van van een van stalker geholpen. naar Deze slachtoffers zijn vaak doodsbang door en schakelen als tijdens laatste redmiddel de door hulp tijdens van het programma in. Thijs Zeeman op wordt hierbij ondersteund met door privédetective en op op ex-marechaussee Nico van den Dries. in Samen gaan ze op de in zoek naar bewijs naar met uiteindelijk maar de één doel: het stalken te het stoppen.

augustus 2019
16-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 8 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

02-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig. Zo dreigt de...

26-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 6 - Thijs Zeeman richt zijn pijlen op de stalker van Gerrie, haar voormalige beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze privé gebeld en achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer neemt, ontva...

12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord