Programma gemist?

Aflevering 8 de - In Gestalkt worden van door gestalkte mensen geholpen. Samen met het de slachtoffer wordt er de geprobeerd zoveel mogelijk tijdens bewijs te met verzamelen tegen de op tv stalker om deze vervolgens van te op tv confronteren.

Aflevering met 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig op contact op via datingapp Tinder uit mondt voor Sam uit in met een met afschuwelijke stalking die nu al de een jaar gaande op tv is. Omdat hij in een niet weet wie de in stalker is, door voelt Sam zich nergens meer een veilig. Zo de dreigt de stalker met de het verspreiden van tijdens naaktfoto's van Sam en door naar zijn vrienden en voert het dreigement op ook uit. De op tv foto's blijken door heimelijk in de kleedkamer naar van van de voetbalclub te zijn gemaakt. tijdens Ook door ontvangt Sam via een sociale media, doodsbedreigingen en naar zeer ranzige berichten van een de op stalker. Het dieptepunt is een het rouwboeket, door inclusief lint, op tv voor Sams eigen uitvaart dat op tv Sam thuis naar krijgt bezorgd. een Alsof het nog niet genoeg tijdens is, doet de stalker de er alles aan uit tijdens om Sams familie en vrienden tegen op hem een op te tijdens zetten. Het is aan een Thijs Zeeman de om deze laffe belager in zo spoedig mogelijk te uit ontmaskeren.

Aflevering 6 - naar met Thijs Zeeman richt zijn naar pijlen op de naar stalker van Gerrie, haar op voormalige beste vriendin. een Al in bijna anderhalf jaar naar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze het privé gebeld naar en achtervolgd. Als met Gerrie een ander een nummer neemt, tijdens ontvangt ze doodskisten, skeletten en tijdens regelrechte doodsbedreigingen via door de post. Gerrie het van dreigt er aan onderdoor te gaan. in Ze komt op het huis niet een meer het uit, uit angst dat met haar wat wordt aangedaan. met Én uit angst een dat bij de haar zelf de stoppen een doorslaan. Ze heeft het het gevoel naar dat ze niets in meer te verliezen heeft en op schakelt met Thijs Zeeman tijdens in.

Aflevering naar 5 - uit Thijs Zeeman schiet de wanhopige op Melissa te hulp. Ze uit het voert een eenzame strijd tegen in de veel oudere Johan op tv die meer wilde een dan een vriendschap door met haar. Haar van naar afwijzingen negeert hij naar want volgens hem is het een een kwestie tijdens van tijd met voor Melissa inziet dat hij een de tijdens liefde van haar leven is. door Als hij tijdens zich aan haar vergrijpt naar en in Melissa het contact verbreekt, begint hij tijdens met met stalken. Ze doet alles om uit hem te met stoppen. Ze schrijft met een stopbrief, vraagt van de een wijkagent een stopgesprek uit te voeren, doet aangifte en van spant zelfs een rechtszaak door het tegen hem aan. Maar zelfs naar de dwangsommen die uit de van rechtbank hem oplegt, houden Johan door niet tegen. Thijs het Zeeman de is Melissa's laatste in strohalm.

Aflevering tijdens 4 - Thijs Zeeman het gaat achter de stalker naar van de op 47-jarige Liane aan. van Zij heeft een in vier jaar tijd in duizenden berichten, mails tijdens en naar kaarten ontvangen met naar onder andere ernstige bedreigingen. de Ook kreeg ze een sinistere op moordbrief. het De verdachte is haar ex-man, het met wie op tv ze vijftien in jaar lief, maar naar vooral leed heeft met gedeeld. Nu, vier een jaar na met de scheiding, is hij al van lang en breed verhuisd tijdens naar een andere uit gemeente. Toch van duikt hij bijna van dagelijks in Liane's buurt de op, met als een gevolg met dat Liane op doodsbang is en haar huis nauwelijks met verlaat. Ondanks dat in ze meerdere door keren aangifte heeft in gedaan, kan de politie een niets voor haar het van doen. Lukt het een Thijs Zeeman om door te dringen op tv tot deze met hardnekkige op tv stalker?

Aflevering de 3 - Thijs Zeeman op tv helpt de spontane 45-jarige op tv Gerda. Ze dacht tijdens met Dave de van liefde van haar op uit leven in huis de te halen, maar als in de relatie spaak loopt, uit laat door hij haar geen een dag met rust. van Zeven maanden lang belt de hij haar op, spreekt voicemails een in, stuurt honderden in dreigberichten, de belaagt haar huis, sloopt tijdens haar eigendommen de of neemt ze gewoonweg mee. op tv het Als klap op de vuurpijl duikt door hij overal op op tv waar in zij moet zijn. door Inmiddels doodsbang stopt een ze met haar door werk en door opleiding. De politie laat haar keer door op keer weten met dat door er te weinig bewijs op is om aangifte te naar doen. Ze krijgt met het gevoel het dat er eerst het slachtoffers op tv moeten vallen, voordat de politie haar het kan helpen. Uit in wanhoop benadert op ze Thijs Zeeman op tv die op alles op alles zet om naar deze stalker het te stoppen.

Aflevering op 2 - Thijs Zeeman verdiept het zich op tv in de op zaak van de 39-jarige in Wendy. Deze moeder van twee een dochters op wordt al drie jaar lang een geterroriseerd op door een onbekende stalker. tijdens Hij stuurt haar door tot op op tv het bot beledigende berichten, bezorgt naar allerlei spullen in bij Wendy's met woning en op tv achtervolgt haar. Ook haar omgeving moet van het ontgelden. Familieleden tijdens en het kennissen krijgen zieke op tv teksten over een haar te zien. Na de op eerste doodsbedreiging wordt het met haar tijdens te veel en probeert ze, op tv tevergeefs, aangifte het te naar doen bij de politie. Als ze op tv vervolgens ook door nog een poederbrief op tv ontvangt, gaat ze in op tv paniek terug naar uit het uit politiebureau. Deze keer de lukt aangifte doen wel, de maar het brengt een haar geen stap verder. in Ten einde raad door op vraagt ze presentator Thijs Zeeman uit om hulp. Lukt het van hem wel om uit de uit identiteit van deze uit nietsontziende stalker te achterhalen en naar hem te tijdens laten naar stoppen?

Vanavond van start het zesde seizoen van de Gestalkt, het programma in de waarom mensen die last het hebben van een stalker worden uit geholpen door door presentator Thijs naar Zeeman en privédetective en ex-marechaussee op Nico van het den Dries. De een eerste aflevering gaat over de een heftige naar case waarin de 32-jarige in Linsey de ten einde raad is. In door een jaar tijd op ontvangt ze zo'n uit 10.000 van beledigende en dreigende berichten van van haar stalker het die steeds grimmiger door worden. En op tv in dit geval komt de in stalker voor de Linsey ook nog eens de uit een zeer onverwachte tijdens door hoek. Dag en nacht weet een hij met haar via verschillende nep-accounts in op social media te naar vinden. door Als ze haar nummer verandert op en al haar accounts op tv van verwijdert, richt hij zijn pijlen op tv op haar vrienden. met Wanneer van ook de 8-jarige van dochter van Linsey ten prooi op valt aan haar op tv stalker en de op politie niks uit voor haar door kan doen is het de wanhoop nabij. Ze schakelt van de hulp in van van uit Thijs Zeeman, die er alles naar aan uit doet om bewijs te op tv verzamelen en de stalker te tijdens uit ontmaskeren.

Aflevering tijdens 30 - In de Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. van naar Samen met het slachtoffer wordt er naar geprobeerd naar zoveel mogelijk bewijs tijdens te verzamelen de tegen de stalker om deze door vervolgens op te confronteren.

Aflevering tijdens 29 - In Gestalkt worden van gestalkte mensen uit geholpen. tijdens Samen met het van slachtoffer wordt er op geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te naar verzamelen tegen de stalker tijdens om deze vervolgens op te confronteren. De de op tv 33-jarige Catriona vraagt zich al maandenlang het af de wie haar stalkt. Ze krijgt de de bizarre Whatsappjes, mailtjes, ook een via Facebook met met zowel haatberichten als liefdesverklaringen. Degene door die de berichten uit stuurt is het goed op met de hoogte van het haar persoonlijke omstandigheden, haar ex-man met en op de kinderen. met Bovendien heeft de stalker met de beschikking over expliciete het privéfoto's. Het in moet bijna wel uit iemand zijn die heel met dicht bij hun op staat. En het op meest beangstigende is op tv dat niet de alleen Catriona, maar zelfs haar van kinderen bestookt tijdens worden met met deze berichten.

Aflevering 28 met - In Gestalkt worden een gestalkte het mensen geholpen. Samen met van het op tv slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk een bewijs uit te verzamelen tegen de op stalker om deze vervolgens tijdens te confronteren. Het met leven op tv van de Limburgse op tv Linn is langzaam veranderd in op tv een nachtmerrie. een Ze stond naar altijd klaar voor iedereen en op op probeerde waar mogelijk naar te helpen. Ze stelde zelfs haar met eigen huis open in voor iedereen op die een van steuntje in in de rug nodig heeft. het En uitgerekend door daardoor heeft een het stalker zich in haar leven naar kunnen nestelen. Naast de op tv bedreigingen per tijdens brief en telefoon die tijdens stalkers wel vaker het hanteren, het schuwt Linn's stalker op tv het niet om extreme en tijdens door brute methoden te gebruiken om met haar de door stuipen op het in lijf te jagen. uit Zelfs onschuldige dieren moeten het een naar hierbij ontgelden.

Aflevering uit 27 - In Gestalkt uit worden gestalkte mensen geholpen. naar met Samen met het slachtoffer wordt naar er geprobeerd zoveel mogelijk uit bewijs uit te verzamelen tegen de stalker uit in om deze vervolgens te confronteren. uit Deze week in van Gestalkt het een verhaal van Birgit, een jonge een alleenstaande op tv moeder die doodsbang is door voor haar stalker. de Hij stuurt al een ruim een jaar dreigementen uit en een lugubere foto's. door Hij biedt haar uit als prostituee aan met op diverse sekssites. Daarnaast gebruikt de de stalker met het recente overlijden van Birgits de een moeder om haar het op tv leven zuur te maken. Birgit in heeft op tv geen idee wie haar stalker het is. op tv Diverse aanwijzingen leiden naar de verschillende naar mensen.

Aflevering met 26 - In Gestalkt worden van gestalkte mensen geholpen. in Samen door met het slachtoffer naar wordt er in geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te in verzamelen tegen de een stalker in om deze vervolgens het te confronteren. In deze door aflevering van Gestalkt het verhaal van van Emmerance. een Emmerance wordt sinds de uit zomer op van 2017 een gestalkt. De stalker is uit de man met op tv wie ze het officieel nog getrouwd in is. Sinds zij de relatie de beëindigde, ligt haar een leven volledig het in puin en leeft zij in voortdurend in angst. op op Eerst dreigde deze de man zichzelf nog iets aan te van de doen, maar al op tv snel richt hij zijn pijlen met op in Emmerance. Iedere dag wordt zij op geconfronteerd de met angstaanjagende, bedreigende tijdens en vernederende stalkingspraktijken. Ze woont uit al maanden lang van op onderduikadressen, op maar zelfs daar weet tijdens hij naar haar weer door te vinden. Emmerance vraagt Gestalkt om op tv haar met te helpen.

Aflevering het 2 - het In Gestalkt worden gestalkte de mensen geholpen. Samen met door het slachtoffer wordt op tv er geprobeerd door zoveel mogelijk bewijs op tv te verzamelen tegen de een stalker om deze door vervolgens te confronteren. Na in een een gewelddadig eerste huwelijk dacht een Roos het geluk weer het tijdens te hebben gevonden. Ze in trouwt met uit een oude schoolvriend. Maar als uit ze samen een kind het uit krijgen gaat het helemaal mis. op Deze op tv man ontpopt zich langzaam tot de een een nietsontziende en wraakzuchtige door stalker. Hij belaagt en bedreigt het Roos en haar gezin door op tv onophoudelijk, ook hun dochter is doodsbang door voor een haar vader. Ondanks meerdere contactverboden tijdens van komt deze ex bijna dagelijks bij tijdens haar van woning. Zelfs een lange taakstraf met met is al opgelegd, maar door niets houdt hem de tegen.

Thijs Zeeman schiet in in de tijdens eerste aflevering van het het nieuwe seizoen van het uit Gestalkt de 41-jarige Linda tijdens te hulp. Als uit zij haar relatie met haar van tijdens vriendje na tien uit weken beëindigt, gaat naar het namelijk helemaal mis. Deze van ex-vriend houdt haar continu in in de gaten door door een haar thuis en op het het werk lastig door te vallen. tijdens Hij bestookt haar met talloze in telefoontjes en dreigende in het e-mails. Soms ontvangt ze wel naar 200 akelige berichten een per van dag. Ook Linda’s het dierbaren, waaronder haar 14-jarige dochter, een ontkomen naar niet aan de het stalkingspraktijken van haar ex-vriend. in Het stalken wordt steeds dreigender van en een Linda vindt dat er iets een moet op gebeuren voordat het echt uit uit de hand van loopt. Gestalkt is op tv vanaf vanavond iedere het donderdag om in 20:30 uur te zien van op naar SBS 6. In Gestalkt de worden mensen die last tijdens hebben van een stalker naar geholpen. Deze op slachtoffers zijn vaak doodsbang met en schakelen naar als laatste redmiddel de op hulp tijdens van het programma in. Thijs Zeeman door wordt het hierbij ondersteund door door privédetective en ex-marechaussee Nico de van op den Dries. Samen gaan met ze op zoek de naar bewijs met uiteindelijk maar door op één doel: het stalken te de stoppen.

december 2021
16-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 8 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

02-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig. Zo dreigt de...

26-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 6 - Thijs Zeeman richt zijn pijlen op de stalker van Gerrie, haar voormalige beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze privé gebeld en achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer neemt, ontva...

12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!