Programma gemist?

Aflevering op 30 - In Gestalkt worden op gestalkte naar mensen geholpen. Samen met het een slachtoffer wordt het er een geprobeerd zoveel mogelijk door bewijs te verzamelen een tegen de stalker om deze vervolgens met te tijdens confronteren.

Aflevering uit 29 - In Gestalkt tijdens worden op gestalkte mensen geholpen. Samen met het het slachtoffer wordt er met geprobeerd zoveel op mogelijk van bewijs te verzamelen tegen de uit stalker in om deze vervolgens te op confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt een zich al op tv maandenlang af wie haar met met stalkt. Ze krijgt bizarre Whatsappjes, mailtjes, op ook naar via Facebook op tv met zowel haatberichten als liefdesverklaringen. Degene door die de met berichten stuurt is van goed op een de hoogte van in haar persoonlijke een omstandigheden, haar ex-man in en de kinderen. Bovendien heeft de door stalker een de beschikking over expliciete het privéfoto's. Het het moet bijna wel iemand de zijn op tv die heel dicht bij hun staat. met En het meest een beangstigende is dat van op niet alleen Catriona, maar zelfs haar van kinderen bestookt door worden met tijdens deze berichten.

Aflevering 28 de - In Gestalkt worden de gestalkte mensen geholpen. op Samen met het naar slachtoffer wordt er het geprobeerd het zoveel mogelijk bewijs te door verzamelen tegen uit de stalker om uit deze vervolgens te van confronteren. Het leven van de in Limburgse Linn is naar langzaam veranderd in met een op tv nachtmerrie. Ze stond uit altijd klaar voor iedereen en met probeerde uit waar mogelijk te helpen. Ze uit een stelde zelfs haar eigen op huis open voor iedereen de die een steuntje in door de rug op tv nodig heeft. door En uitgerekend daardoor heeft een een stalker uit zich in door haar leven kunnen nestelen. Naast een de een bedreigingen per brief naar en telefoon die stalkers wel vaker op hanteren, schuwt Linn's tijdens op stalker het niet om extreme de en de brute methoden te door gebruiken om haar de in stuipen op het van lijf te op jagen. Zelfs onschuldige dieren moeten door het hierbij van ontgelden.

Aflevering de 27 - In Gestalkt worden een op gestalkte mensen geholpen. Samen in met het slachtoffer wordt er in geprobeerd zoveel mogelijk door bewijs te verzamelen uit tegen de van stalker om op tv deze vervolgens te het confronteren. Deze uit week in Gestalkt het het verhaal van Birgit, uit een jonge alleenstaande moeder die uit doodsbang in is voor haar stalker. het Hij het stuurt al ruim uit een jaar dreigementen met en lugubere foto's. Hij op tv biedt haar op tv als prostituee aan op diverse een sekssites. van Daarnaast gebruikt de stalker van het recente overlijden van uit Birgits moeder om uit haar tijdens het leven zuur te het maken. Birgit heeft de geen idee op wie haar stalker is. de Diverse aanwijzingen leiden op naar verschillende in mensen.

Aflevering 26 in - In een Gestalkt worden van gestalkte mensen geholpen. Samen naar met het slachtoffer op wordt er geprobeerd uit zoveel mogelijk bewijs te verzamelen van tegen de stalker naar het om deze vervolgens te confronteren. uit In deze aflevering uit van Gestalkt het verhaal door van Emmerance. in Emmerance wordt sinds van de zomer door van 2017 op tv gestalkt. De stalker op tv is de man van met wie ze officieel nog op getrouwd de is. Sinds zij de relatie naar beëindigde, ligt haar door leven volledig het in puin en tijdens leeft zij voortdurend het in angst. Eerst op tv dreigde deze man zichzelf nog uit op iets aan te het doen, maar al snel richt door hij zijn pijlen op op met Emmerance. Iedere dag wordt zij geconfronteerd op tv met een angstaanjagende, bedreigende en naar vernederende stalkingspraktijken. Ze woont al van maanden lang de op onderduikadressen, maar op zelfs van daar weet hij met haar weer te vinden. van Emmerance vraagt Gestalkt om de haar te uit helpen.

Aflevering 2 tijdens - In Gestalkt van worden gestalkte op mensen geholpen. Samen met het op slachtoffer wordt door er geprobeerd uit zoveel mogelijk bewijs te verzamelen door tegen de een stalker om deze tijdens vervolgens te confronteren. Na het een gewelddadig eerste op huwelijk op dacht Roos het geluk van weer te hebben in gevonden. met Ze trouwt met naar een oude schoolvriend. Maar het als ze samen op tv een kind krijgen gaat in het helemaal mis. met Deze man ontpopt uit zich uit langzaam tot een van nietsontziende en wraakzuchtige stalker. uit Hij belaagt en bedreigt Roos van en haar tijdens gezin het onophoudelijk, ook hun dochter op is doodsbang voor haar vader. een naar Ondanks meerdere contactverboden komt deze met ex bijna dagelijks het bij haar woning. op tv Zelfs een lange een taakstraf is al op tv opgelegd, tijdens maar niets houdt hem een tegen.

Thijs de Zeeman schiet met in de eerste aflevering met van het op nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige door Linda te hulp. met Als zij haar door relatie op tv met haar met vriendje na tien met weken beëindigt, gaat uit het namelijk helemaal mis. Deze door ex-vriend een houdt haar continu op in de gaten door haar thuis door en op het uit tijdens werk lastig te vallen. Hij bestookt door een haar met talloze telefoontjes en naar dreigende e-mails. Soms het ontvangt ze wel 200 tijdens akelige met berichten per dag. Ook Linda’s een dierbaren, door waaronder haar 14-jarige dochter, ontkomen het niet van aan de stalkingspraktijken tijdens van haar ex-vriend. Het stalken naar wordt in steeds dreigender en Linda vindt met dat er van iets een moet gebeuren voordat uit het echt uit met de hand loopt. een Gestalkt is vanaf vanavond iedere op donderdag om 20:30 uur op tv te een zien op SBS uit 6. In Gestalkt worden mensen de die last hebben van uit een naar stalker geholpen. Deze slachtoffers zijn van het vaak doodsbang en schakelen als laatste uit redmiddel door de hulp van het programma door in. Thijs in Zeeman wordt tijdens hierbij ondersteund met door privédetective en door ex-marechaussee Nico van den de Dries. Samen gaan ze van op zoek naar naar bewijs van met uiteindelijk maar één doel: in het stalken te in stoppen.

Vanavond het gaat het de vierde seizoen van het het SBS6-programma Gestalkt in van start. In door de eerste aflevering van deze op nieuwe reeks gaat een Thijs Zeeman van achter de door onbekende stalker van tijdens Carla aan. Maandenlang in vindt zij bloederige foto?s van verminkte op tv vrouwen en afgrijselijke een bedreigingen in in haar brievenbus. Inmiddels heeft de zij op tv meer dan in tachtig dreigbrieven ontvangen naar en de situatie wordt steeds een heftiger, ze van moet zelfs onderduiken. De politie door tijdens heeft echter niet genoeg bewijs een om in actie in te kunnen komen. Thijs door een en zijn team bijten in zich vast in op tv de stalkingszaak. op Lukt het hen wel de om de op tv stalker te ontmaskeren? In Gestalkt worden van mensen die door last hebben van een stalker een geholpen. Deze met slachtoffers zijn vaak doodsbang uit en schakelen op tv als laatste redmiddel door de uit hulp van het op programma in. Thijs Zeeman wordt hierbij op tv het ondersteund door privédetective en tijdens ex-marechaussee Nico van den Dries. de Samen gaan ze het op zoek het naar bewijs de met uiteindelijk in maar één doel: van het stalken te een stoppen.

oktober 2018
12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

15-02-2017 21:30

Aflevering 22

Gestalkt - Aflevering 22

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

08-02-2017 21:30

Aflevering 21

Gestalkt - Aflevering 21

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

01-02-2017 21:30

Aflevering 20

Gestalkt - Aflevering 20

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

25-01-2017 21:30

Aflevering 19

Gestalkt - Aflevering 19

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

18-01-2017 21:30

Aflevering 18

Gestalkt - Aflevering 18

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

11-01-2017 21:30

Aflevering 1

Gestalkt - Aflevering 1

Vanavond gaat het vierde seizoen van het SBS6-programma Gestalkt van start. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat Thijs Zeeman achter de onbekende stalker van Carla aan. Maandenlang vindt zij bloederige foto?s van verminkte vro...

20-03-2016 21:30

Aflevering 16

Gestalkt - Aflevering 16

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

13-03-2016 21:30

Aflevering 15

Gestalkt - Aflevering 15

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord