Programma gemist?

Aflevering uit 8 - In Gestalkt in worden gestalkte mensen geholpen. van op tv Samen met het slachtoffer uit wordt er geprobeerd zoveel met mogelijk bewijs te verzamelen tijdens tegen in de stalker om een deze vervolgens te op tv confronteren.

Aflevering 7 op tv - Een de ogenschijnlijk onschuldig contact door via datingapp Tinder mondt naar voor Sam door uit in een naar afschuwelijke stalking die nu een al een jaar gaande in is. Omdat hij de niet een weet wie op tv de stalker is, uit voelt Sam zich nergens meer veilig. door Zo dreigt van de stalker in met het de verspreiden van naaktfoto's de van Sam en zijn vrienden van en voert het uit dreigement ook uit. met De foto's van blijken heimelijk in in de kleedkamer van de met voetbalclub te zijn gemaakt. op tv Ook ontvangt uit Sam de via sociale media, doodsbedreigingen en op tv zeer ranzige berichten uit van in de stalker. Het dieptepunt is een in rouwboeket, inclusief lint, naar met voor Sams eigen uitvaart dat Sam een thuis tijdens krijgt bezorgd. Alsof met het nog niet genoeg een is, het doet de stalker er alles op aan om Sams familie door in en vrienden tegen hem uit op te zetten. Het is tijdens aan in Thijs Zeeman om deze laffe met belager het zo spoedig mogelijk uit te ontmaskeren.

Aflevering 6 - tijdens door Thijs Zeeman richt zijn pijlen op van de stalker van in Gerrie, door haar voormalige op tv beste vriendin. Al met bijna anderhalf jaar krijgt uit Gerrie anonieme berichten, wordt ze van privé een gebeld en een achtervolgd. Als Gerrie een ander tijdens nummer neemt, naar ontvangt ze doodskisten, skeletten met en regelrechte een doodsbedreigingen via de post. met Gerrie dreigt tijdens er aan op onderdoor te gaan. Ze komt in het met huis niet meer uit, uit angst op tv dat op haar wat wordt aangedaan. tijdens Én uit angst de dat bij van haar zelf op tv de stoppen doorslaan. tijdens Ze heeft het gevoel op tv dat ze tijdens niets meer te op verliezen heeft en schakelt Thijs van Zeeman de in.

Aflevering met 5 - Thijs Zeeman schiet in de op tv wanhopige Melissa te hulp. Ze het voert een door eenzame strijd een tegen de veel oudere Johan op tv met die meer wilde dan door een vriendschap met haar. Haar op tijdens afwijzingen negeert hij want volgens hem naar is met het een kwestie het van tijd voor een Melissa inziet naar dat hij de uit liefde van haar op tv leven is. Als hij zich aan op tv haar vergrijpt en het Melissa het in contact in verbreekt, begint hij met tijdens stalken. Ze in doet alles om hem te naar stoppen. Ze schrijft een op stopbrief, vraagt tijdens de wijkagent een stopgesprek door te op voeren, doet aangifte en naar spant zelfs een de rechtszaak tegen hem met aan. Maar zelfs de naar dwangsommen die de van rechtbank op hem oplegt, houden Johan in niet tegen. Thijs Zeeman uit is tijdens Melissa's laatste tijdens strohalm.

Aflevering de 4 - Thijs Zeeman gaat op tv door achter de stalker van de de 47-jarige met Liane aan. Zij heeft op tv in vier jaar tijdens tijd duizenden op berichten, mails en kaarten ontvangen met van onder andere door ernstige door bedreigingen. Ook kreeg ze op tv een sinistere moordbrief. De verdachte een is haar uit ex-man, met in wie ze vijftien jaar naar lief, maar tijdens vooral leed heeft gedeeld. Nu, van vier naar jaar na de scheiding, het is hij met al lang en van breed verhuisd naar een met andere met gemeente. Toch duikt het hij bijna dagelijks in Liane's buurt met op, een met als gevolg dat uit Liane doodsbang is de en haar huis tijdens nauwelijks naar verlaat. Ondanks dat ze meerdere keren tijdens aangifte heeft naar gedaan, kan met de politie niets voor haar met doen. Lukt het het Thijs Zeeman om uit door uit te dringen tijdens tot deze hardnekkige van stalker?

Aflevering naar 3 - Thijs Zeeman helpt in de spontane met 45-jarige Gerda. Ze op tv dacht met naar Dave de liefde tijdens van haar leven uit in huis uit te halen, maar uit als de relatie spaak loopt, in laat hij haar een geen dag met rust. tijdens Zeven maanden op tv lang met belt hij haar op, spreekt voicemails door in, stuurt op tv honderden dreigberichten, belaagt de haar huis, op tv sloopt haar eigendommen of een neemt ze gewoonweg mee. in uit Als klap op de met vuurpijl duikt hij overal op op waar door zij moet zijn. Inmiddels doodsbang in stopt met ze met haar werk op en opleiding. De politie het op laat haar keer op keer weten op tv dat er tijdens te weinig bewijs naar is het om aangifte te doen. in Ze krijgt het in gevoel dat er eerst slachtoffers van moeten tijdens vallen, voordat in de politie haar kan helpen. Uit uit in wanhoop benadert ze Thijs Zeeman die van op tv alles op alles zet om door deze van stalker te stoppen.

Aflevering de 2 - tijdens Thijs Zeeman verdiept zich in uit de zaak van de een 39-jarige Wendy. Deze op tv een moeder van twee van dochters wordt al drie jaar lang in geterroriseerd tijdens door een onbekende stalker. Hij in stuurt haar tot in op het bot van beledigende door berichten, bezorgt allerlei spullen van bij van Wendy's woning en uit achtervolgt haar. Ook haar omgeving de moet het ontgelden. op Familieleden en op tv kennissen krijgen zieke teksten van over haar in te zien. Na van de eerste doodsbedreiging van wordt het haar te veel naar en door probeert ze, met tevergeefs, aangifte te doen op bij de uit politie. Als ze vervolgens ook nog op een poederbrief uit ontvangt, gaat ze van in uit paniek terug naar het politiebureau. tijdens Deze keer door lukt aangifte doen wel, naar maar het brengt een haar geen stap verder. met Ten einde raad op tv met vraagt ze presentator Thijs Zeeman om de hulp. Lukt het de hem wel om op de tijdens identiteit van deze nietsontziende stalker door te met achterhalen en hem te laten door de stoppen?

Vanavond start door het door zesde seizoen van Gestalkt, op tv het programma waarom uit mensen die de last hebben van een stalker worden in geholpen door naar presentator Thijs door Zeeman en privédetective en met ex-marechaussee Nico door van den Dries. De eerste met aflevering gaat over naar een heftige tijdens case waarin de 32-jarige door Linsey ten einde met raad is. In op tv een jaar tijd naar ontvangt ze van zo'n 10.000 beledigende en dreigende naar berichten van naar haar stalker tijdens die steeds uit grimmiger worden. En in dit geval de komt de stalker naar voor Linsey met ook het nog eens uit een zeer uit onverwachte hoek. Dag een en nacht van weet hij in haar via verschillende op tv nep-accounts op social op media te vinden. Als met ze haar nummer verandert uit en al haar tijdens accounts verwijdert, door richt hij zijn pijlen op met haar vrienden. Wanneer met ook de 8-jarige tijdens dochter in van Linsey ten naar prooi valt aan haar stalker het en van de politie niks voor door haar kan op tv doen is de op tv wanhoop nabij. Ze schakelt de op tv op tv hulp in van Thijs Zeeman, die met er alles van aan doet door om bewijs van te verzamelen en de op tv stalker te het ontmaskeren.

Aflevering 30 met - In Gestalkt worden in gestalkte van mensen geholpen. de Samen met het slachtoffer wordt van er geprobeerd met zoveel mogelijk bewijs te verzamelen de tegen de stalker het om met deze vervolgens te tijdens confronteren.

Aflevering 29 - door In naar Gestalkt worden uit gestalkte mensen geholpen. Samen met het op tv slachtoffer door wordt er het geprobeerd zoveel mogelijk met bewijs te verzamelen de tegen de stalker om deze vervolgens uit door te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt uit zich al een maandenlang af het wie haar stalkt. Ze het krijgt bizarre tijdens Whatsappjes, mailtjes, ook naar via Facebook de met zowel haatberichten als het liefdesverklaringen. Degene die de berichten naar stuurt is goed de naar op de hoogte door van haar persoonlijke omstandigheden, haar op tv ex-man en de met kinderen. een Bovendien heeft de een stalker de beschikking met over expliciete privéfoto's. Het moet een bijna wel iemand zijn tijdens die heel dicht een bij hun staat. op op tv En het meest beangstigende is van dat niet alleen op tv Catriona, maar zelfs in haar kinderen bestookt naar worden met de deze berichten.

Aflevering van 28 - In Gestalkt in worden gestalkte mensen op geholpen. Samen op met het slachtoffer een wordt er geprobeerd zoveel mogelijk door bewijs te verzamelen door met tegen de stalker om naar deze vervolgens te confronteren. Het uit leven van de door Limburgse Linn is een langzaam veranderd in een een het nachtmerrie. Ze stond van altijd klaar het voor iedereen en probeerde naar waar mogelijk te met helpen. Ze stelde de zelfs haar eigen huis in open voor van iedereen die een steuntje in op op tv de rug nodig heeft. naar En uitgerekend door daardoor heeft een stalker van zich in met haar leven kunnen nestelen. Naast van de bedreigingen tijdens per brief in en telefoon die de stalkers wel vaker hanteren, het schuwt Linn's naar stalker het niet om extreme uit en het brute methoden te een gebruiken om haar de stuipen op tv op het lijf te een jagen. Zelfs in onschuldige in dieren moeten het op tv hierbij ontgelden.

Aflevering naar 27 - In tijdens Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. in Samen met met het slachtoffer wordt naar er geprobeerd zoveel met mogelijk bewijs te verzamelen door tegen de stalker met om op tv deze vervolgens te op confronteren. Deze week naar in Gestalkt het naar verhaal van Birgit, een door jonge alleenstaande op moeder die doodsbang is voor het haar stalker. tijdens Hij stuurt tijdens al ruim een jaar de dreigementen en een lugubere foto's. Hij biedt haar tijdens het als prostituee aan op diverse sekssites. naar Daarnaast met gebruikt de het stalker het recente door overlijden van Birgits moeder om in haar het leven de zuur op tv te maken. Birgit heeft geen op tv idee tijdens wie haar stalker het is. Diverse aanwijzingen door leiden naar verschillende tijdens mensen.

Aflevering 26 uit - In een Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. in Samen met de het slachtoffer wordt er de tijdens geprobeerd zoveel mogelijk het bewijs te verzamelen tegen van de stalker om deze tijdens vervolgens te met confronteren. In deze aflevering van uit Gestalkt het een verhaal met van Emmerance. Emmerance wordt sinds een de zomer een van 2017 gestalkt. de De stalker is naar de man met een wie ze naar officieel nog getrouwd is. Sinds op zij de relatie beëindigde, de ligt haar leven naar volledig in op tv puin en leeft zij op de voortdurend in angst. Eerst in dreigde deze door man zichzelf nog iets door aan te doen, maar in al met snel richt hij tijdens zijn pijlen op Emmerance. Iedere dag van wordt zij geconfronteerd uit de met angstaanjagende, bedreigende in en vernederende stalkingspraktijken. Ze van woont al maanden het lang op van onderduikadressen, maar zelfs daar weet een een hij haar weer te tijdens vinden. Emmerance door vraagt Gestalkt om uit haar te helpen.

Aflevering met 2 - door In Gestalkt worden met gestalkte mensen geholpen. Samen met tijdens het slachtoffer wordt op tv er het geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen naar tijdens tegen de stalker om deze de vervolgens te door confronteren. Na een gewelddadig eerste uit naar huwelijk dacht Roos het met geluk weer te hebben op gevonden. Ze trouwt met op tv een in oude schoolvriend. Maar als met ze het samen een kind uit krijgen gaat het helemaal mis. door Deze man op ontpopt zich tijdens langzaam tot een nietsontziende en wraakzuchtige naar stalker. Hij belaagt op tv en bedreigt Roos in en tijdens haar gezin onophoudelijk, naar ook hun dochter is met doodsbang voor het haar vader. een Ondanks meerdere contactverboden komt deze de ex bijna dagelijks bij door haar op woning. Zelfs een lange op taakstraf is al het opgelegd, maar niets op tv houdt hem een tegen.

Thijs Zeeman schiet op tv in in de eerste aflevering van met het met nieuwe seizoen van Gestalkt de een 41-jarige Linda te in hulp. Als zij haar naar relatie met de haar vriendje na tijdens tien weken beëindigt, gaat uit het namelijk op helemaal mis. op Deze ex-vriend van houdt haar continu in de gaten van door tijdens haar thuis en naar op het werk lastig een te vallen. Hij uit bestookt haar met naar talloze telefoontjes en dreigende door e-mails. Soms ontvangt door het ze wel 200 akelige berichten met per dag. de Ook Linda’s dierbaren, het waaronder haar 14-jarige dochter, ontkomen het uit niet aan de van stalkingspraktijken van haar ex-vriend. Het de stalken wordt steeds het dreigender tijdens en Linda vindt dat er iets van moet gebeuren voordat op uit het echt uit de het hand loopt. Gestalkt is vanaf de vanavond tijdens iedere donderdag van om 20:30 uur te zien door op SBS van 6. In Gestalkt worden mensen uit die last het hebben van een een stalker geholpen. Deze slachtoffers in zijn op tv vaak doodsbang en op schakelen als laatste redmiddel het de hulp van het programma het een in. Thijs Zeeman in wordt hierbij ondersteund door privédetective en naar ex-marechaussee Nico door van den Dries. Samen tijdens gaan ze uit op zoek naar bewijs in met uiteindelijk maar op één doel: naar het stalken te op tv stoppen.

december 2019
16-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 8 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

02-06-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 7 - Een ogenschijnlijk onschuldig contact via datingapp Tinder mondt voor Sam uit in een afschuwelijke stalking die nu al een jaar gaande is. Omdat hij niet weet wie de stalker is, voelt Sam zich nergens meer veilig. Zo dreigt de...

26-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 6 - Thijs Zeeman richt zijn pijlen op de stalker van Gerrie, haar voormalige beste vriendin. Al bijna anderhalf jaar krijgt Gerrie anonieme berichten, wordt ze privé gebeld en achtervolgd. Als Gerrie een ander nummer neemt, ontva...

12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!