Programma gemist?

Aflevering 30 het - In de Gestalkt worden gestalkte op mensen geholpen. naar Samen met het slachtoffer uit wordt er geprobeerd zoveel mogelijk het bewijs te van verzamelen tegen de stalker van uit om deze vervolgens te een confronteren.

Aflevering op 29 - door In Gestalkt worden gestalkte mensen uit geholpen. een Samen met het slachtoffer wordt er van op geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te uit verzamelen tegen op de stalker om deze naar vervolgens op tv te confronteren. De 33-jarige Catriona naar vraagt zich al het maandenlang op tv af wie haar stalkt. Ze de krijgt bizarre Whatsappjes, een mailtjes, ook een via Facebook met naar zowel haatberichten als liefdesverklaringen. Degene een die de berichten tijdens stuurt is door goed op in de hoogte met van haar persoonlijke omstandigheden, haar ex-man op tv en door de kinderen. Bovendien heeft op de op tv stalker de beschikking over expliciete op privéfoto's. Het moet bijna met wel iemand door zijn van die heel dicht bij hun staat. op En op tv het meest beangstigende is dat het op tv niet alleen Catriona, maar zelfs door haar kinderen bestookt van worden op met deze berichten.

Aflevering naar 28 - met In Gestalkt worden uit gestalkte mensen geholpen. Samen met het naar het slachtoffer wordt er de geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te in verzamelen tegen uit de stalker om deze vervolgens op tv te confronteren. het Het leven van de uit op Limburgse Linn is de langzaam veranderd in met een nachtmerrie. Ze stond tijdens altijd klaar voor iedereen en met probeerde waar mogelijk met te helpen. Ze uit stelde zelfs haar uit naar eigen huis open voor iedereen in die een steuntje op tv in de rug uit nodig heeft. met En uitgerekend daardoor heeft een naar het stalker zich in uit haar leven kunnen uit nestelen. Naast de bedreigingen per brief op en telefoon uit die stalkers wel tijdens vaker de hanteren, schuwt Linn's stalker het het niet om van extreme en brute methoden van te gebruiken om op haar de stuipen op op het lijf te op jagen. een Zelfs onschuldige dieren moeten uit het hierbij de ontgelden.

Aflevering door 27 - In Gestalkt worden een een gestalkte mensen geholpen. Samen met het door op slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel op mogelijk bewijs te verzamelen de tegen de door stalker om met deze vervolgens te confronteren. uit Deze met week in Gestalkt het verhaal met van op tv Birgit, een jonge alleenstaande moeder tijdens die doodsbang in is voor haar stalker. Hij op tv stuurt al ruim door een jaar het dreigementen en lugubere foto's. naar Hij biedt haar op tv als prostituee met aan op uit diverse sekssites. Daarnaast gebruikt de de stalker het op recente overlijden door van Birgits moeder om haar naar het het leven zuur te maken. Birgit uit tijdens heeft geen idee wie haar stalker uit is. Diverse van aanwijzingen leiden naar verschillende de met mensen.

Aflevering 26 door - In op Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. op Samen met in het slachtoffer wordt van er geprobeerd zoveel het mogelijk een bewijs te verzamelen met tegen de stalker om deze van vervolgens te confronteren. naar In met deze aflevering van van Gestalkt het verhaal van Emmerance. Emmerance met door wordt sinds de op tv zomer van 2017 gestalkt. De stalker een is de man door met wie uit ze officieel nog getrouwd naar is. Sinds zij met de relatie uit beëindigde, ligt naar haar leven volledig op tv in puin en leeft zij door voortdurend in de angst. Eerst dreigde deze het man zichzelf nog een iets aan te een doen, door maar al snel richt op tv hij zijn pijlen door op op Emmerance. Iedere dag wordt zij geconfronteerd naar de met angstaanjagende, bedreigende en van vernederende stalkingspraktijken. op tv Ze woont al de maanden lang met op onderduikadressen, maar zelfs daar weet in hij haar weer naar te vinden. Emmerance het vraagt Gestalkt op om haar de te helpen.

Aflevering 2 - van tijdens In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. van naar Samen met het slachtoffer wordt er tijdens door geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te een verzamelen tegen in de stalker op om deze vervolgens te confronteren. in Na uit een gewelddadig eerste huwelijk uit dacht Roos het geluk weer op te hebben het gevonden. Ze op trouwt met een oude schoolvriend. op tv Maar als ze met naar samen een kind tijdens krijgen gaat het helemaal mis. een Deze man ontpopt het zich langzaam op tv tot een met nietsontziende en wraakzuchtige stalker. op tv Hij belaagt in en bedreigt Roos en haar in gezin met onophoudelijk, ook hun dochter is doodsbang op door voor haar vader. Ondanks meerdere uit contactverboden komt deze in ex bijna dagelijks bij uit haar woning. Zelfs tijdens een lange in taakstraf is al opgelegd, met tijdens maar niets houdt hem door tegen.

Thijs Zeeman op schiet in de eerste het aflevering naar van het een nieuwe seizoen van op tv Gestalkt de 41-jarige op Linda te hulp. Als zij in haar relatie met haar een vriendje na naar tien weken naar beëindigt, gaat het namelijk helemaal naar mis. Deze ex-vriend van op houdt haar continu in de het gaten door haar de thuis en op het van werk lastig te van vallen. Hij bestookt op haar met talloze van telefoontjes op en dreigende uit e-mails. Soms ontvangt ze wel 200 op tv akelige berichten op per op dag. Ook Linda’s dierbaren, waaronder haar door 14-jarige dochter, ontkomen in niet aan de van stalkingspraktijken van het haar op ex-vriend. Het stalken wordt door steeds dreigender en op tv Linda vindt dat er iets in op moet gebeuren voordat het op tv echt uit het de hand loopt. het Gestalkt is vanaf vanavond door iedere donderdag om door 20:30 uur een te zien op SBS 6. In Gestalkt op een worden mensen die last hebben van uit een stalker tijdens geholpen. Deze naar slachtoffers zijn vaak doodsbang in en schakelen als laatste naar de redmiddel de hulp van het met programma tijdens in. Thijs Zeeman wordt op hierbij ondersteund door privédetective naar en ex-marechaussee Nico van op tv uit den Dries. Samen gaan ze door op zoek de naar bewijs uit met uiteindelijk maar een één doel: het stalken naar te stoppen.

Vanavond in gaat het vierde naar seizoen van het SBS6-programma op Gestalkt van naar start. In de in eerste aflevering van deze nieuwe het reeks op tv gaat Thijs Zeeman achter uit de onbekende stalker een van Carla aan. Maandenlang tijdens vindt door zij bloederige foto?s van verminkte een vrouwen en afgrijselijke tijdens bedreigingen van in haar in brievenbus. Inmiddels heeft zij meer dan met tijdens tachtig dreigbrieven ontvangen tijdens en de situatie wordt steeds heftiger, op tv ze moet zelfs naar onderduiken. De politie in op tv heeft echter niet genoeg bewijs naar om in actie door te kunnen de komen. Thijs en tijdens zijn team bijten een zich vast op tv in de stalkingszaak. Lukt het hen een op tv wel om de een stalker te ontmaskeren? In Gestalkt worden mensen op tv die het last hebben van een de stalker geholpen. Deze uit slachtoffers zijn vaak doodsbang naar en van schakelen als laatste redmiddel met de hulp van naar het programma in. het Thijs Zeeman de wordt hierbij ondersteund door uit privédetective en uit ex-marechaussee Nico van den Dries. van op Samen gaan ze op tv op zoek naar bewijs met uiteindelijk de maar één doel: naar het stalken met te uit stoppen.

januari 2019
12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

15-02-2017 21:30

Aflevering 22

Gestalkt - Aflevering 22

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

08-02-2017 21:30

Aflevering 21

Gestalkt - Aflevering 21

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

01-02-2017 21:30

Aflevering 20

Gestalkt - Aflevering 20

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

25-01-2017 21:30

Aflevering 19

Gestalkt - Aflevering 19

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

18-01-2017 21:30

Aflevering 18

Gestalkt - Aflevering 18

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

11-01-2017 21:30

Aflevering 1

Gestalkt - Aflevering 1

Vanavond gaat het vierde seizoen van het SBS6-programma Gestalkt van start. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat Thijs Zeeman achter de onbekende stalker van Carla aan. Maandenlang vindt zij bloederige foto?s van verminkte vro...

20-03-2016 21:30

Aflevering 16

Gestalkt - Aflevering 16

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

13-03-2016 21:30

Aflevering 15

Gestalkt - Aflevering 15

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord