Programma gemist?

Aflevering 5 een - Thijs Zeeman schiet tijdens de wanhopige Melissa van te uit hulp. Ze op tv voert een eenzame strijd tegen de de veel oudere Johan naar in die meer wilde op dan een vriendschap met haar. tijdens Haar uit afwijzingen negeert hij want volgens hem op op tv is het een van kwestie van tijd op voor Melissa inziet op dat hij de liefde van het haar leven is. Als uit op hij zich aan haar de vergrijpt en naar Melissa het contact verbreekt, op begint hij met stalken. Ze naar doet met alles om een hem te stoppen. een Ze schrijft een stopbrief, vraagt de van wijkagent een een stopgesprek te tijdens voeren, doet aangifte in en spant op zelfs een rechtszaak tegen het hem aan. uit Maar zelfs de dwangsommen die tijdens de rechtbank hem oplegt, naar houden Johan op niet tegen. Thijs op tv Zeeman is Melissa's op tv laatste het strohalm.

Aflevering op tv 4 - in Thijs Zeeman gaat achter de tijdens stalker van met de 47-jarige in Liane aan. Zij heeft in vier door jaar tijd met duizenden berichten, mails in en kaarten ontvangen met met onder andere van ernstige met bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere op tv de moordbrief. De verdachte is haar uit ex-man, het met wie ze vijftien jaar lief, met de maar vooral leed de heeft gedeeld. Nu, vier naar jaar na de op tv scheiding, is van hij al lang het en breed verhuisd naar een andere op gemeente. Toch duikt in hij bijna met dagelijks in met Liane's buurt met op, met als gevolg dat Liane het doodsbang is in en haar huis nauwelijks uit op tv verlaat. Ondanks dat ze meerdere keren door aangifte heeft gedaan, uit kan een de politie niets uit voor haar doen. Lukt het een in Thijs Zeeman om door van te dringen van tot deze hardnekkige een stalker?

Aflevering de 3 - Thijs de Zeeman helpt de spontane het 45-jarige Gerda. Ze tijdens dacht met de Dave de liefde van de haar leven in uit huis de te halen, maar uit als de relatie spaak naar loopt, laat hij haar van geen dag met op rust. tijdens Zeven maanden lang op belt hij haar op, uit spreekt voicemails in, stuurt het honderden dreigberichten, een belaagt haar huis, sloopt haar tijdens de eigendommen of neemt ze gewoonweg een mee. Als klap naar op de de vuurpijl duikt hij met overal op waar zij op tv moet zijn. Inmiddels doodsbang naar stopt ze met door haar door werk en opleiding. naar De politie in laat haar keer op in keer weten dat er op te tijdens weinig bewijs is de om aangifte te doen. Ze het krijgt het gevoel dat met er eerst slachtoffers uit moeten vallen, voordat met de politie in haar kan helpen. Uit tijdens wanhoop de benadert ze de Thijs Zeeman die alles op door alles zet om deze tijdens stalker te naar stoppen.

Aflevering 2 - op tv Thijs Zeeman uit verdiept zich in de een op zaak van de met 39-jarige Wendy. Deze op tv moeder van twee dochters door wordt al drie jaar lang uit geterroriseerd door een met onbekende stalker. Hij tijdens stuurt tijdens haar tot op het een bot naar beledigende berichten, bezorgt allerlei spullen bij met Wendy's woning van en de achtervolgt haar. Ook haar naar omgeving moet het ontgelden. door Familieleden en op kennissen krijgen zieke van teksten over haar in te zien. Na met de eerste van doodsbedreiging wordt het haar met te veel en probeert ze, in tevergeefs, door aangifte te doen bij door de politie. Als het ze naar vervolgens ook nog door een poederbrief ontvangt, gaat een ze in het paniek terug naar het politiebureau. Deze op keer lukt aangifte het doen wel, in maar het brengt haar in geen stap verder. door Ten einde tijdens raad de vraagt ze presentator Thijs Zeeman met om hulp. Lukt het het hem wel door om een de identiteit van tijdens deze nietsontziende stalker naar te achterhalen en hem te laten van op tv stoppen?

Vanavond het start het zesde seizoen van van Gestalkt, tijdens het programma waarom mensen naar die last naar hebben van een stalker het worden geholpen door presentator een Thijs Zeeman een en privédetective en ex-marechaussee op tv Nico van den uit op tv Dries. De eerste aflevering gaat over een van met heftige case waarin de op tv 32-jarige Linsey met ten einde raad is. In een op jaar van tijd ontvangt ze zo'n een 10.000 beledigende en dreigende het berichten van haar in van stalker die steeds grimmiger worden. het En in dit geval de komt de in stalker voor Linsey ook in tijdens nog eens uit een zeer door onverwachte van hoek. Dag en nacht weet door hij haar een via verschillende nep-accounts uit op social tijdens media te vinden. Als ze haar in nummer het verandert en naar al haar accounts op verwijdert, richt hij zijn het pijlen op haar vrienden. uit Wanneer naar ook de 8-jarige dochter van tijdens Linsey ten prooi valt naar aan haar uit stalker op tv en de politie tijdens niks voor haar kan doen is het de wanhoop een nabij. Ze een schakelt de in hulp in van Thijs op Zeeman, die op er alles aan doet om bewijs in in te verzamelen en de uit stalker te op tv ontmaskeren.

Aflevering uit 30 - In van Gestalkt worden gestalkte mensen de geholpen. Samen met tijdens het slachtoffer op wordt er geprobeerd zoveel in mogelijk bewijs te verzamelen het tegen naar de stalker om deze een vervolgens te met confronteren.

Aflevering in 29 - op In Gestalkt worden gestalkte mensen met geholpen. Samen met van het van slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk uit van bewijs te verzamelen tegen de het stalker om deze vervolgens in een te confronteren. De in 33-jarige Catriona vraagt zich het al maandenlang af wie naar haar stalkt. Ze krijgt door bizarre Whatsappjes, tijdens mailtjes, in ook via Facebook met in zowel haatberichten als liefdesverklaringen. Degene in een die de berichten stuurt van is goed op de het hoogte van haar op persoonlijke omstandigheden, haar ex-man door en op tv de kinderen. Bovendien heeft de de stalker in de beschikking over expliciete privéfoto's. op op Het moet bijna wel het iemand zijn die van heel dicht bij hun tijdens staat. En het meest op tv beangstigende is op dat door niet alleen Catriona, maar zelfs haar uit kinderen op bestookt worden op tv met deze berichten.

Aflevering van 28 - In Gestalkt worden uit gestalkte van mensen geholpen. op Samen met het slachtoffer het wordt er geprobeerd op tv zoveel mogelijk bewijs op tv te verzamelen tegen de stalker een op om deze vervolgens te confronteren. de Het leven de van de Limburgse Linn van is de langzaam veranderd in een naar nachtmerrie. Ze een stond altijd klaar voor iedereen en op tv probeerde waar uit mogelijk te helpen. Ze op stelde zelfs van haar eigen een huis open van voor iedereen die door een steuntje in de rug op nodig een heeft. En uitgerekend daardoor heeft naar een stalker zich in uit haar leven kunnen tijdens nestelen. Naast de uit bedreigingen per brief op tv op en telefoon die stalkers wel vaker van tijdens hanteren, schuwt Linn's tijdens stalker het niet om op extreme en brute methoden de te gebruiken in om haar de stuipen op in het lijf te tijdens jagen. Zelfs op onschuldige van dieren moeten het hierbij door ontgelden.

Aflevering een 27 - met In Gestalkt worden op gestalkte mensen geholpen. Samen met het de slachtoffer wordt op tv er geprobeerd zoveel een mogelijk bewijs te met verzamelen tegen de in stalker met om deze vervolgens te confronteren. met Deze week in Gestalkt in het verhaal met van Birgit, tijdens een jonge alleenstaande door moeder die doodsbang is uit voor haar stalker. Hij de stuurt al met ruim een jaar op dreigementen en lugubere foto's. het Hij biedt tijdens haar als door prostituee aan op diverse sekssites. tijdens Daarnaast gebruikt de door stalker het het recente overlijden op van Birgits moeder het om haar van het leven zuur op tv te maken. Birgit heeft geen idee de naar wie haar stalker het is. Diverse aanwijzingen leiden naar van verschillende met mensen.

Aflevering naar 26 - In naar Gestalkt worden gestalkte mensen de geholpen. Samen met het in slachtoffer wordt er van geprobeerd op zoveel mogelijk bewijs door te verzamelen tegen de de stalker om deze in vervolgens te confronteren. In tijdens naar deze aflevering van Gestalkt uit het verhaal van Emmerance. in Emmerance wordt uit sinds de zomer uit van 2017 naar gestalkt. De stalker is de man het met wie ze op officieel tijdens nog getrouwd is. Sinds zij door de relatie beëindigde, de ligt haar leven het volledig op in puin en leeft tijdens zij voortdurend in angst. van Eerst het dreigde deze man zichzelf op nog de iets aan te doen, op tv maar al snel richt met hij zijn pijlen op op tv Emmerance. het Iedere dag wordt een zij geconfronteerd met angstaanjagende, bedreigende uit en vernederende stalkingspraktijken. van Ze op tv woont al maanden lang het op onderduikadressen, in maar zelfs daar in weet hij haar de weer te op tv vinden. Emmerance vraagt Gestalkt om met haar met te helpen.

Aflevering tijdens 2 - In Gestalkt worden in gestalkte mensen tijdens geholpen. Samen met het naar naar slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk op bewijs te verzamelen in tegen met de stalker om deze uit vervolgens te confronteren. de Na een gewelddadig naar eerste huwelijk door dacht Roos het geluk van weer tijdens te hebben gevonden. Ze trouwt op met een oude schoolvriend. in Maar een als ze samen een op tv kind in krijgen gaat het uit helemaal mis. Deze man ontpopt tijdens zich langzaam uit tot een nietsontziende van en wraakzuchtige stalker. Hij het belaagt en bedreigt tijdens Roos naar en haar gezin onophoudelijk, ook hun het dochter tijdens is doodsbang voor haar vader. op Ondanks meerdere contactverboden op tv komt deze ex een op bijna dagelijks bij haar door woning. Zelfs in een lange taakstraf is uit al opgelegd, naar maar niets houdt hem met tegen.

Thijs Zeeman schiet van in de in eerste aflevering van de het op tv nieuwe seizoen van Gestalkt de uit 41-jarige Linda op te hulp. uit Als zij haar op tv relatie met haar de vriendje na tien weken beëindigt, door gaat het een namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend van houdt haar het continu in de op tv gaten de door haar thuis de en op het werk lastig te een vallen. uit Hij bestookt haar op met talloze telefoontjes van en dreigende e-mails. met Soms ontvangt ze op tv wel 200 akelige de berichten per dag. in Ook Linda’s dierbaren, van waaronder haar 14-jarige dochter, ontkomen uit niet aan met de stalkingspraktijken van haar op uit ex-vriend. Het stalken wordt in steeds dreigender en Linda vindt met door dat er iets moet met gebeuren voordat het van echt uit de door hand loopt. tijdens Gestalkt is vanaf vanavond op iedere donderdag om 20:30 door uur te van zien op SBS door 6. In Gestalkt worden een mensen die last hebben naar van een een stalker geholpen. uit Deze slachtoffers zijn in vaak doodsbang en een schakelen als laatste redmiddel de in hulp van het programma het in. in Thijs Zeeman wordt het hierbij ondersteund door privédetective en het ex-marechaussee Nico naar van den Dries. met Samen gaan ze tijdens op zoek naar de bewijs met uiteindelijk maar naar op tv één doel: het stalken te van stoppen.

mei 2019
12-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 5 - Thijs Zeeman schiet de wanhopige Melissa te hulp. Ze voert een eenzame strijd tegen de veel oudere Johan die meer wilde dan een vriendschap met haar. Haar afwijzingen negeert hij want volgens hem is het een kwestie van tijd v...

05-05-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 4 - Thijs Zeeman gaat achter de stalker van de 47-jarige Liane aan. Zij heeft in vier jaar tijd duizenden berichten, mails en kaarten ontvangen met onder andere ernstige bedreigingen. Ook kreeg ze een sinistere moordbrief. De ver...

28-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 3 - Thijs Zeeman helpt de spontane 45-jarige Gerda. Ze dacht met Dave de liefde van haar leven in huis te halen, maar als de relatie spaak loopt, laat hij haar geen dag met rust. Zeven maanden lang belt hij haar op, spreekt voice...

21-04-2019 21:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - Thijs Zeeman verdiept zich in de zaak van de 39-jarige Wendy. Deze moeder van twee dochters wordt al drie jaar lang geterroriseerd door een onbekende stalker. Hij stuurt haar tot op het bot beledigende berichten, bezorgt alle...

14-04-2019 21:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Vanavond start het zesde seizoen van Gestalkt, het programma waarom mensen die last hebben van een stalker worden geholpen door presentator Thijs Zeeman en privédetective en ex-marechaussee Nico van den Dries. De eerste aflevering gaat ove...

12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

15-02-2017 21:30

Aflevering 22

Gestalkt - Aflevering 22

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

08-02-2017 21:30

Aflevering 21

Gestalkt - Aflevering 21

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

01-02-2017 21:30

Aflevering 20

Gestalkt - Aflevering 20

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 34
  • Laatste uitzending op 12-05-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord