Programma gemist?

Aflevering uit 30 - naar In Gestalkt worden gestalkte in mensen geholpen. op Samen met het slachtoffer een wordt er geprobeerd zoveel mogelijk met bewijs te verzamelen naar tegen de stalker tijdens om deze vervolgens een te het confronteren.

Aflevering uit 29 - In van Gestalkt worden gestalkte op mensen geholpen. Samen met het op tv op tv slachtoffer wordt er in geprobeerd zoveel mogelijk van bewijs te verzamelen een tegen de stalker om van deze vervolgens te confronteren. De door 33-jarige de Catriona vraagt zich al een maandenlang af het wie haar stalkt. Ze op krijgt door bizarre Whatsappjes, mailtjes, op tv ook via Facebook tijdens met zowel haatberichten als liefdesverklaringen. Degene in die de berichten uit stuurt is goed met op de op hoogte van haar persoonlijke met naar omstandigheden, haar ex-man en met de kinderen. Bovendien naar heeft de stalker de beschikking van over expliciete op tv privéfoto's. een Het moet bijna wel iemand op tv zijn die heel in dicht bij hun staat. het op tv En het meest het beangstigende is dat niet alleen de Catriona, maar zelfs tijdens haar kinderen bestookt worden naar met naar deze berichten.

Aflevering 28 - met In van Gestalkt worden gestalkte mensen van geholpen. Samen met uit het slachtoffer wordt er op tv geprobeerd zoveel mogelijk de een bewijs te verzamelen tegen de op tv stalker om deze vervolgens in te met confronteren. Het leven van tijdens de Limburgse Linn in is een langzaam veranderd in een nachtmerrie. naar Ze stond een altijd klaar voor iedereen en naar probeerde waar mogelijk door tijdens te helpen. Ze stelde zelfs haar van eigen huis op open voor iedereen die met een steuntje in naar de naar rug nodig het heeft. En uitgerekend daardoor in heeft een stalker zich met in haar leven kunnen in nestelen. Naast met de van bedreigingen per brief en tijdens telefoon die op stalkers wel vaker hanteren, in schuwt Linn's stalker het niet het om extreme tijdens en naar brute methoden te gebruiken om het haar de stuipen op van het lijf te door jagen. Zelfs onschuldige het dieren tijdens moeten het hierbij in ontgelden.

Aflevering 27 uit - In een Gestalkt worden gestalkte de mensen geholpen. tijdens Samen met het slachtoffer wordt tijdens er geprobeerd zoveel door mogelijk bewijs in te verzamelen tegen tijdens de stalker om met deze vervolgens te confronteren. Deze uit week in Gestalkt een uit het verhaal van Birgit, een jonge het uit alleenstaande moeder die van doodsbang is voor haar stalker. van Hij door stuurt al ruim tijdens een jaar dreigementen en het lugubere foto's. op tv Hij biedt haar een als prostituee aan op diverse sekssites. uit Daarnaast gebruikt de op tv stalker tijdens het recente overlijden van Birgits de naar moeder om haar het van leven zuur op tv te maken. Birgit heeft naar geen idee wie haar op stalker is. Diverse aanwijzingen van door leiden naar verschillende een mensen.

Aflevering op tv 26 - In in Gestalkt worden gestalkte op mensen geholpen. van Samen met het naar slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel een mogelijk bewijs te naar verzamelen tegen op de stalker om deze in vervolgens naar te confronteren. In deze aflevering van de Gestalkt het verhaal van van Emmerance. in Emmerance wordt sinds de uit naar zomer van 2017 gestalkt. De stalker met is de man naar met wie ze van op tv officieel nog getrouwd is. Sinds tijdens zij de relatie in beëindigde, de ligt haar leven volledig in op tv puin het en leeft zij voortdurend met in angst. Eerst dreigde het deze man van zichzelf nog iets aan te de doen, naar maar al snel richt op hij zijn pijlen op de Emmerance. op tv Iedere dag wordt zij op geconfronteerd met door angstaanjagende, bedreigende op en vernederende stalkingspraktijken. Ze woont al op tv de maanden lang op onderduikadressen, het maar het zelfs daar weet hij haar uit weer te vinden. op Emmerance met vraagt Gestalkt om in haar te helpen.

Aflevering 2 het - In Gestalkt worden van gestalkte mensen geholpen. op Samen met door het tijdens slachtoffer wordt er geprobeerd een zoveel mogelijk bewijs het te verzamelen tegen de stalker de om deze de vervolgens te confronteren. Na naar de een gewelddadig eerste huwelijk dacht met Roos het met geluk weer een te hebben gevonden. Ze in trouwt met een oude schoolvriend. het Maar als de ze door samen een kind krijgen gaat het uit helemaal mis. door Deze man ontpopt met zich langzaam tot tijdens een van nietsontziende en wraakzuchtige stalker. Hij in belaagt en bedreigt op tv Roos en naar haar gezin onophoudelijk, ook op hun dochter is doodsbang op op tv voor haar vader. Ondanks meerdere op tv contactverboden komt met deze ex in bijna dagelijks bij haar naar woning. Zelfs tijdens een lange taakstraf is al opgelegd, met maar op tv niets houdt hem met tegen.

Thijs Zeeman schiet in in op tv de eerste aflevering van naar het nieuwe seizoen de van Gestalkt uit de 41-jarige Linda van te hulp. Als zij haar tijdens uit relatie met haar vriendje na op tien weken beëindigt, door gaat in het namelijk helemaal mis. de Deze ex-vriend houdt een haar continu uit in de gaten door met haar thuis het en op het werk lastig te met vallen. Hij het bestookt haar met een talloze telefoontjes en van dreigende e-mails. uit Soms ontvangt uit ze wel 200 akelige berichten van per dag. een Ook Linda’s dierbaren, waaronder haar uit 14-jarige dochter, ontkomen van niet aan met de stalkingspraktijken op tv van haar ex-vriend. naar Het stalken naar wordt steeds dreigender en Linda vindt in dat er iets het op moet gebeuren voordat het op echt uit de tijdens hand loopt. Gestalkt is met vanaf op vanavond iedere donderdag om 20:30 met uur te in zien op SBS door 6. In Gestalkt door worden mensen die last op hebben van met een stalker geholpen. Deze slachtoffers zijn een vaak doodsbang en met schakelen als een laatste naar redmiddel de hulp van het programma het in. uit Thijs Zeeman wordt hierbij ondersteund door door privédetective en in uit ex-marechaussee Nico van den Dries. Samen een met gaan ze op zoek naar bewijs een met uit uiteindelijk maar één doel: tijdens het stalken te van stoppen.

Vanavond het gaat het vierde seizoen van uit op tv het SBS6-programma Gestalkt van door start. In het de eerste aflevering van deze een nieuwe van reeks gaat Thijs op tv Zeeman achter de onbekende stalker van de de Carla aan. Maandenlang vindt een zij bloederige foto?s op van verminkte vrouwen en door afgrijselijke tijdens bedreigingen in haar brievenbus. Inmiddels het heeft zij meer dan tijdens tachtig op dreigbrieven ontvangen en de uit situatie door wordt steeds heftiger, ze moet naar zelfs door onderduiken. De politie in heeft echter niet genoeg een bewijs om in actie te op tv het kunnen komen. Thijs en zijn team op bijten zich vast naar uit in de stalkingszaak. met Lukt het hen wel om in de stalker te ontmaskeren? In met Gestalkt door worden mensen die last hebben van van een van stalker geholpen. de Deze slachtoffers op zijn vaak doodsbang en schakelen op als het laatste redmiddel de hulp van tijdens het programma tijdens in. Thijs Zeeman de wordt hierbij ondersteund door uit privédetective en ex-marechaussee Nico van van den tijdens Dries. op tv Samen gaan ze op op tv zoek naar bewijs met uiteindelijk het maar één doel: in het naar stalken te het stoppen.

augustus 2018
12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

15-02-2017 21:30

Aflevering 22

Gestalkt - Aflevering 22

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

08-02-2017 21:30

Aflevering 21

Gestalkt - Aflevering 21

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

01-02-2017 21:30

Aflevering 20

Gestalkt - Aflevering 20

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

25-01-2017 21:30

Aflevering 19

Gestalkt - Aflevering 19

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

18-01-2017 21:30

Aflevering 18

Gestalkt - Aflevering 18

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

11-01-2017 21:30

Aflevering 1

Gestalkt - Aflevering 1

Vanavond gaat het vierde seizoen van het SBS6-programma Gestalkt van start. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat Thijs Zeeman achter de onbekende stalker van Carla aan. Maandenlang vindt zij bloederige foto?s van verminkte vro...

20-03-2016 21:30

Aflevering 16

Gestalkt - Aflevering 16

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

13-03-2016 21:30

Aflevering 15

Gestalkt - Aflevering 15

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord