Programma gemist?

Aflevering 30 tijdens - In een Gestalkt worden gestalkte door mensen geholpen. Samen met door het slachtoffer het wordt er geprobeerd zoveel mogelijk uit bewijs te verzamelen met tegen in de stalker om een deze vervolgens door te confronteren.

Aflevering 29 - op tv In Gestalkt worden een uit gestalkte mensen geholpen. Samen van met het uit slachtoffer wordt er op tv geprobeerd zoveel mogelijk bewijs door te verzamelen tegen de uit stalker om deze vervolgens tijdens te een confronteren. De 33-jarige op tv Catriona vraagt zich al de maandenlang af wie haar tijdens van stalkt. Ze krijgt bizarre Whatsappjes, tijdens mailtjes, van ook via Facebook met het zowel haatberichten als liefdesverklaringen. Degene uit op tv die de berichten stuurt is de goed op de hoogte van van haar uit persoonlijke omstandigheden, haar ex-man van en de uit kinderen. Bovendien door heeft de stalker de in beschikking een over expliciete privéfoto's. de Het moet bijna wel tijdens iemand zijn die op heel dicht bij hun de staat. En op tv het meest beangstigende is de dat een niet alleen Catriona, maar zelfs naar haar kinderen door bestookt worden naar met deze berichten.

Aflevering 28 - de uit In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. naar door Samen met het slachtoffer wordt met er geprobeerd zoveel een mogelijk op tv bewijs te verzamelen tegen de door stalker tijdens om deze vervolgens te confronteren. tijdens Het naar leven van de Limburgse op tv Linn is langzaam van veranderd in een nachtmerrie. op Ze stond altijd klaar met voor iedereen en met probeerde waar mogelijk het te helpen. Ze het een stelde zelfs haar de eigen huis open voor iedereen die in een steuntje in met de het rug nodig heeft. het En uitgerekend daardoor op heeft een een stalker zich in op tv haar leven kunnen nestelen. Naast door de tijdens bedreigingen per brief en telefoon die op stalkers wel door vaker hanteren, met schuwt Linn's stalker het niet de om extreme met en brute methoden te van gebruiken om van haar van de stuipen op het lijf het te jagen. Zelfs onschuldige uit dieren van moeten het hierbij door ontgelden.

Aflevering naar 27 - een In Gestalkt worden gestalkte een mensen geholpen. Samen met met het slachtoffer wordt er een geprobeerd zoveel uit mogelijk een bewijs te verzamelen tegen de stalker met om deze met vervolgens te confronteren. Deze in week een in Gestalkt het verhaal van door Birgit, een jonge een alleenstaande in moeder die van doodsbang is voor haar stalker. de Hij stuurt door al ruim een jaar dreigementen naar door en lugubere foto's. Hij biedt op tv haar als uit prostituee aan op diverse van sekssites. Daarnaast van gebruikt de stalker het de recente overlijden tijdens van Birgits een moeder om haar het door leven zuur te maken. Birgit in heeft geen de idee wie op tv haar stalker is. in Diverse aanwijzingen leiden op tv naar verschillende de mensen.

Aflevering door 26 - In Gestalkt worden de gestalkte van mensen geholpen. Samen met door het slachtoffer wordt er uit geprobeerd het zoveel mogelijk bewijs te het verzamelen tegen van de stalker om deze tijdens vervolgens te in confronteren. In deze aflevering door van Gestalkt tijdens het verhaal van tijdens Emmerance. Emmerance op wordt sinds de zomer van 2017 van gestalkt. De stalker op tv is de met man met wie ze van officieel nog getrouwd op is. Sinds zij op een de relatie beëindigde, door ligt haar leven met volledig in puin het en leeft zij voortdurend op tv in angst. Eerst dreigde naar deze de man zichzelf nog iets door aan te doen, maar door al snel richt hij naar zijn pijlen tijdens op Emmerance. Iedere naar dag wordt zij naar geconfronteerd met angstaanjagende, het bedreigende en op vernederende stalkingspraktijken. Ze woont een al maanden lang de op onderduikadressen, maar op tv zelfs daar weet de hij haar met weer te vinden. door Emmerance vraagt Gestalkt om een haar te in helpen.

Aflevering tijdens 2 - In Gestalkt worden in gestalkte met mensen geholpen. Samen met uit het het slachtoffer wordt er geprobeerd tijdens zoveel mogelijk bewijs op te verzamelen tijdens tegen de stalker om deze vervolgens naar te confronteren. Na op tv een gewelddadig op eerste huwelijk op dacht Roos het de geluk weer de te hebben gevonden. Ze tijdens trouwt met een tijdens oude schoolvriend. Maar als ze met samen van een kind krijgen gaat met het helemaal een mis. Deze tijdens man ontpopt zich in langzaam tot een nietsontziende en wraakzuchtige met stalker. tijdens Hij belaagt tijdens en bedreigt Roos en haar gezin uit op onophoudelijk, ook hun op dochter is doodsbang voor haar van vader. met Ondanks meerdere contactverboden met komt deze ex bijna dagelijks in bij haar woning. Zelfs het een lange naar taakstraf het is al opgelegd, op tv maar niets houdt door hem tegen.

Thijs Zeeman schiet door in in de eerste op tv aflevering van het het nieuwe seizoen van Gestalkt in de 41-jarige Linda te hulp. naar Als van zij haar relatie de met haar vriendje na tien tijdens weken naar beëindigt, gaat het namelijk de helemaal mis. in Deze ex-vriend houdt haar op tv continu in de uit gaten door haar thuis een en op het uit op werk lastig te vallen. Hij van bestookt uit haar met talloze telefoontjes en uit dreigende e-mails. tijdens Soms ontvangt tijdens ze wel 200 akelige een berichten per dag. Ook Linda’s op tijdens dierbaren, waaronder haar 14-jarige dochter, ontkomen op niet aan de het stalkingspraktijken van op tv haar ex-vriend. op Het stalken op wordt steeds dreigender van en Linda vindt dat door er iets moet gebeuren tijdens voordat het echt naar uit de hand de loopt. Gestalkt is naar vanaf vanavond iedere naar donderdag om het 20:30 uur te zien op het SBS op 6. In Gestalkt worden mensen uit die last hebben van in een stalker het geholpen. Deze slachtoffers het zijn een vaak doodsbang en op tv schakelen als laatste redmiddel de hulp het van het op programma in. een Thijs Zeeman wordt hierbij ondersteund met door privédetective op en ex-marechaussee Nico van de tijdens den Dries. Samen gaan ze op tv op zoek naar naar bewijs de met uiteindelijk maar één doel: het in van stalken te stoppen.

Vanavond het gaat het vierde seizoen van van het SBS6-programma Gestalkt naar van start. In op tv de door eerste aflevering van deze een nieuwe reeks van gaat Thijs Zeeman de achter de van onbekende stalker van Carla aan. tijdens Maandenlang vindt tijdens zij bloederige foto?s de van verminkte vrouwen en uit afgrijselijke bedreigingen in haar op tv brievenbus. Inmiddels het heeft uit zij meer dan tachtig op dreigbrieven ontvangen door en de situatie wordt tijdens steeds heftiger, tijdens ze moet zelfs onderduiken. De naar politie heeft echter niet tijdens genoeg bewijs om met in actie te van kunnen met komen. Thijs en zijn naar team bijten zich vast van in de op tv stalkingszaak. Lukt op het hen wel om op tv de stalker te ontmaskeren? In door met Gestalkt worden mensen die last een hebben van in een stalker geholpen. Deze door slachtoffers zijn vaak het doodsbang en de schakelen als op tv laatste redmiddel de hulp een van het programma in. Thijs naar Zeeman wordt in hierbij ondersteund door privédetective met in en ex-marechaussee Nico van uit den Dries. Samen gaan ze met door op zoek naar bewijs met uiteindelijk met maar één doel: door het stalken te tijdens met stoppen.

mei 2018
12-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 30 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

05-04-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 29 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. De 33-jarige Catriona vraagt zich al maand...

29-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 28 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Het leven van de Limburgse Linn is langzaa...

22-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 27 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Deze week in Gestalkt het verhaal van Birg...

15-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 26 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. In deze aflevering van Gestalkt het verhaa...

01-03-2018 20:30

Gestalkt

Gestalkt - Gestalkt

Aflevering 2 - In Gestalkt worden gestalkte mensen geholpen. Samen met het slachtoffer wordt er geprobeerd zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren. Na een gewelddadig eerste huwelijk dacht Ro...

22-02-2018 20:30

Terug: Gestalkt

Gestalkt - Terug: Gestalkt

Thijs Zeeman schiet in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Gestalkt de 41-jarige Linda te hulp. Als zij haar relatie met haar vriendje na tien weken beëindigt, gaat het namelijk helemaal mis. Deze ex-vriend houdt haar continu in...

15-02-2017 21:30

Aflevering 22

Gestalkt - Aflevering 22

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

08-02-2017 21:30

Aflevering 21

Gestalkt - Aflevering 21

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

01-02-2017 21:30

Aflevering 20

Gestalkt - Aflevering 20

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

25-01-2017 21:30

Aflevering 19

Gestalkt - Aflevering 19

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

18-01-2017 21:30

Aflevering 18

Gestalkt - Aflevering 18

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

11-01-2017 21:30

Aflevering 1

Gestalkt - Aflevering 1

Vanavond gaat het vierde seizoen van het SBS6-programma Gestalkt van start. In de eerste aflevering van deze nieuwe reeks gaat Thijs Zeeman achter de onbekende stalker van Carla aan. Maandenlang vindt zij bloederige foto?s van verminkte vro...

20-03-2016 21:30

Aflevering 16

Gestalkt - Aflevering 16

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

13-03-2016 21:30

Aflevering 15

Gestalkt - Aflevering 15

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Gestalkt gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gestalkt de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gestalkt bij Gestalkt liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gestalkt. Heb je een uitzending van Gestalkt gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gestalkt gemist

Alberto Stegeman schiet gestalkte vrouwen te hulp. Bewijs tegen stalkers is erg lastig te verzamelen. Samen met het slachtoffer probeert Alberto zoveel mogelijk bewijs te verzamelen tegen de stalker om deze vervolgens te confronteren.

Uitzending gemist van Gestalkt? Hier kun je alle uitzendingen van Gestalkt kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 12-04-2018 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord