Programma gemist?

Chris vervolgt door zijn roadtrip door uit de Kaukasus, een regio de tijdens van extremen: het met ene moment sta je in een het hypermoderne door stad, het andere moment een in een verlaten middeleeuws door dorp. Naar die in een laatste plek rijdt Chris: Ushguli, het door meest afgelegen dorp een van tijdens heel Georgië. Tenminste... als tijdens zijn Lada van het redt. Geraldine reist in verder door Mexico. Door een drugsoorlogen kreeg dit een land tijdens een slechte reputatie en lijkt door veel mensen op een rondreis hier te de van gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige met route op tv uitgestippeld, die je een langs het echte Mexico brengt. uit Ze reist verder het naar Oaxaca de een Juarez, een een stad in die qua heerlijk, en tijdens apart, Mexicaans eten van toch wel de de kroon spant.

Aan de voet door van de de Franse Alpen ligt van een stad op tv die het altijd maar in moet afleggen naar tegen Parijs. tijdens Geheel onterecht, Nienke laat op tv je zien op waarom. Ze is in Lyon: een een fantastisch door alternatief, en weer eens iets uit nieuws. Geraldine door reist verder door van Mexico. Door drugsoorlogen kreeg een dit land een in slechte reputatie, met en lijkt het veel mensen een rondreis het hier te op gevaarllijk. Maar Geraldine heeft tijdens een veilige route uitgestippeld, naar van die je langs het echte door Mexico brengt. Deze week op verlaat ze Mexico-Stad een en rijdt ze het door naar twee pueblos magicos... de magische op in dorpen.

Chris vervolgt in zijn roadtrip door de een op Kaukasus, een gebied van het extremen. Deze week steekt hij met de grens over op tussen Azerbeidzjan op tv en Georgië. Hij het maakt op een stop in de moderne in hoofdstad Tbilisi. het Daarna rijdt hij de bergen een in, naar afgelegen op dorpen waar soms op tv door nog maar een iemand woont. Maurice door is een nog steeds bezig aan een naar waanzinnige door route dwars door Zuid-Amerika, langs tijdens de Interoceanic Highway. op Deze week maakt een hij op een uitstapje een naar een fascinerende stad: een uit miljoenenstad, middenin de naar dichte jungle van de door Amazone. door Slechts bereikbaar uit per boot of vliegtuig: op Manaus.

Chris uit begint aan op tv een roadtrip die een hem door drie landen brengt: door Azerbeidzjan, Georgië en op Turkije. op tv Vandaag trapt hij af in in de het hypermoderne hoofdstad van Azerbeidzjan: door Baku. Voor een Nienke eindigt deze week op haar roadtrip door het van hoge door noorden van Schotland. Ze bezoekt de tijdens eigenzinnige Schotse Highlands met en eindigt haar de reis uit op het ruige eiland Isle met of met Skye, waar ze op de Schotse kustlijn door van een heel van nieuwe kant leert naar kennen.

Geraldine begint op aan een rondreis door op tv Mexico. Door drugsoorlogen het heeft dit land naar de van stempel gekregen gevaarlijk te zijn, op waardoor uit veel reizigers geen alternatieve routes het meer durven nemen. met Maar naar Geraldine heeft een van veilige route uitgestippeld die je uit in de korte tijd langs het uit echte Mexico brengt. Ze door begint in de tijdens hoofdstad: Mexico Stad. met Nienke reist verder naar door het noorden uit van Schotland, op tv waar ze deze week in het hart van van de met Schotse hooglanden bezoekt. Hier beklimt een op tv ze een 'munro', een Schotse berg een op tv die hoger is dan 900 het meter. Adembenemende uitzichten zonder van in ook maar een andere reiziger op tegen te uit komen.

Geraldine met begint aan de laatste etappe uit van in haar reis door naar Thailand. Die eindigt op het uit eilandje Koh in Yao Noi, het waar ze naar het opneemt tegen een Muay Thai met bokslegende. Ook naar voor uit Chris eindigt deze week een zijn reis door door Botswana. Met de een 4x4 rijdt hij al een het paar weken geheel uit een op eigen houtje door dit door land. Hij sluit met zijn roadtrip af in de het in Nxai Pan naar National Park, waar hij zijn door 4x4 het inruilt voor een ander vervoersmiddel op voor een een spectaculaire afsluiting van deze met reis.

Maurice naar vervolgt zijn reis de door Peru. Hij bezoekt het tijdens grootste meer van naar Zuid-Amerika, het door Titicacameer. Ook op tv overnacht hij uit in een homestay bij van een traditioneel naar volk. Chris reist verder door Botswana, in waar hij ?t in Makgadikgadi National naar Park bezoekt. Ook op bezoekt bij op de San, de oorspronkelijke bewoners met in van Botswana.

Chris van is nog steeds aan het op roadtrippen door Botswana, door op eigen houtje, tijdens zonder de gids. Hij gaat naar een paar nachten kamperen in door tijdens de meedogenloze Kalahari-woestijn, ver weg van in de tijdens bewoonde wereld, waar hij door slaapt tussen leeuwen. Nienke een begint uit aan een roadtrip de door het afgelegen noorden van van naar Schotland, waar ze over een van de de door mooiste kustroutes het ter wereld rijdt: de North Coast de 500. op Ze loopt een dag mee op tv tijdens met een moderne schaapsherder en de slaapt in naar het huisje van een een vuurtorenwachter.

Geraldine uit begint aan een reis het door Thailand. een Voor velen een alom een bekende bestemming, maar Geraldine een gaat juist op door zoek die van andere, minder op tv bekende kant van Thailand. uit Ze begint van haar reis naar in Bangkok, waar ze de op tv Chao op Praya-rivier afreist om op tv in het zuiden met Thais nieuwjaar te vieren. Evi op maakt een reis naar door het in noorden van Spanje. Van de op tv door hete woestijn, de Bardenas naar Reales, reist ze op tv richting een ijskoude gletsjer met - en naar dat allemaal van op nog geen de halve dag rijden van de elkaar.

Maurice begint aan met een waanzinnige route in door het Zuid-Amerika. Hij volgt de de Interoceanic Highway die start de aan de Stille het Oceaan in Peru. op Hij naar bezoekt het met mooie stadje Arequipa en van de Colca Canyon. Komende weken de uit zal hij via naar het Andesgebergte en de Amazone door door de een binnenlanden van door Brazilië naar de Atlantische Oceaan op reizen. Chris van gaat verder met zijn reis uit door Botswana. Hij tijdens op tv ontdekt de Okavango Delta, uit een enorm moerasgebied en de naar met enige binnenlandse delta op tv in de wereld. Dit tijdens waterrijke gebied een trekt veel wilde door dieren en dit levert in prachtige beelden een op.

Chris uit trapt dit van seizoen af met een prachtige de reis door met Botswana. In het op tv land dat bekendstaat als op exclusieve safaribestemming op gaat Chris zonder een het gids de uit wildernis van het Moremi in National Park in op met zoek naar dieren. van Goed voor de naar de portemonnee en het beste een recept voor avontuur. de Evi maakt een reis door de de het noorden van Spanje. de Ze begint het in de stad Zaragoza de en bezoekt het naar Moorse paleis tijdens Aljafería. Daarna gaat ze van richting het op tv verrassende natuurpark Bardenas uit Reales.

Geraldine de is in het zuiden van een Bosnië en Herzegovina. van in Ze gaat de bergen in en op wandelt een stuk met van op de prachtige route die zeven naar landen in van de tijdens westelijke Balkan verbindt: op tv de Via Dinarica. Na een overnachting naar in uit de bergen gaat ze naar op tv de stad uit Mostar. Ze eindigt bij naar de uit Kravica watervallen. Chris is in een het een zuiden van Italië waar hij in door verrast wordt door een onverwachte een lunch bij mensen op thuis. In naar dit laatste op tv deel van zijn reis tijdens is hij naar in de provincie Puglia de en bezoekt met hij Lecce, de stad naar die vanwege haar pracht met en praal op ook wel het 'Florence van in het in zuiden' genoemd een wordt.

Chris op maakt een reis door tijdens de drie zuidelijkste provincies op van door Italië. Hij bezoekt naar de provincie Basilicata, van een van de armste regio's op van het een land. Hij de rijdt door het binnenland richting met de de highlight van de streek: door de van rotsstad Matera. Evi naar begint aan haar in reis door Canada. Ze uit volgt een een klein deel van door de toeristische route van The Great Trail, die op tv loopt van op tv het oosten naar het westen van van op het land. Ze is in uit de provincie in Alberta, in de stad Edmonton een èn ze met spot door wildlife in het Elk Island met Park.

Maurice is de aangekomen in de de hoofdstad Peking. Hij is in op het plein tijdens van van de Hemelse een Vrede en gaat naar de op indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit met naar de hoogste toren bekijkt hij de door skyline, maar van hij op gaat ook ondergronds en bezoekt een de zogenaamde op 'rat community'. Chris maakt op een rondreis door het op zuiden van Italië. door door Hij is in 'de teen' in door de streek Calabrië tijdens tijdens waar hij Tropea bezoekt. Van naar daaruit gaat het hij naar de vulkaan op tv Stromboli. Hij van eindigt op met het peperfestival in Diamante, tijdens waar hij getuige is van in een een pittige eetwedstrijd.

Maurice vertrekt met met weemoed vanuit op de Duitse een stad Hamburg naar onze op hoofdstad Amsterdam. Zijn in bijzondere treinreis van 16.500 tijdens op kilometer vanuit Shanghai op tv naar Amsterdam komt tot van een einde. Chris een bezoekt de op tv indrukwekkende Perito Moreno gletsjer in door het van zuiden van Argentinië. Hij gaat ook tijdens op op pad met een Gaucho en van trekt op tv te paard op de ruige natuur van op tv Patagonië in. Tijdens deze de trip komt door hij terecht op in de plek uit zijn door dromen.

februari 2019
09-12-2018 19:45

Ushguli - Oaxaca

3 op Reis - Ushguli - Oaxaca

Chris vervolgt zijn roadtrip door de Kaukasus, een regio van extremen: het ene moment sta je in een hypermoderne stad, het andere moment in een verlaten middeleeuws dorp. Naar die laatste plek rijdt Chris: Ushguli, het meest afgelegen dorp ...

02-12-2018 19:45

Lyon - Cholula

3 op Reis - Lyon - Cholula

Aan de voet van de Franse Alpen ligt een stad die het altijd maar moet afleggen tegen Parijs. Geheel onterecht, Nienke laat je zien waarom. Ze is in Lyon: een fantastisch alternatief, en weer eens iets nieuws. Geraldine reist verder door Me...

25-11-2018 19:50

Tbilisi - Manaus

3 op Reis - Tbilisi - Manaus

Chris vervolgt zijn roadtrip door de Kaukasus, een gebied van extremen. Deze week steekt hij de grens over tussen Azerbeidzjan en Georgië. Hij maakt een stop in de moderne hoofdstad Tbilisi. Daarna rijdt hij de bergen in, naar afgelegen dor...

18-11-2018 19:50

Baku - Isle of Skye

3 op Reis - Baku - Isle of Skye

Chris begint aan een roadtrip die hem door drie landen brengt: Azerbeidzjan, Georgië en Turkije. Vandaag trapt hij af in de hypermoderne hoofdstad van Azerbeidzjan: Baku. Voor Nienke eindigt deze week haar roadtrip door het hoge noorden van...

11-11-2018 19:50

Mexico Stad - Schotse Hooglanden

3 op Reis - Mexico Stad - Schotse Hooglanden

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

04-11-2018 19:50

Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

3 op Reis - Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

Geraldine begint aan de laatste etappe van haar reis door Thailand. Die eindigt op het eilandje Koh Yao Noi, waar ze het opneemt tegen een Muay Thai bokslegende. Ook voor Chris eindigt deze week zijn reis door Botswana. Met een 4x4 rijdt hi...

14-10-2018 19:50

Titicacameer - Makgadikgadi National Park

3 op Reis - Titicacameer - Makgadikgadi National Park

Maurice vervolgt zijn reis door Peru. Hij bezoekt het grootste meer van Zuid-Amerika, het Titicacameer. Ook overnacht hij in een homestay bij een traditioneel volk. Chris reist verder door Botswana, waar hij ?t Makgadikgadi National Park be...

07-10-2018 19:50

Botswana & Schotland

3 op Reis - Botswana & Schotland

Chris is nog steeds aan het roadtrippen door Botswana, op eigen houtje, zonder gids. Hij gaat een paar nachten kamperen in de meedogenloze Kalahari-woestijn, ver weg van de bewoonde wereld, waar hij slaapt tussen leeuwen. Nienke begint aan ...

30-09-2018 19:50

Thailand 1 & Spanje 2

3 op Reis - Thailand 1 & Spanje 2

Geraldine begint aan een reis door Thailand. Voor velen een alom bekende bestemming, maar Geraldine gaat juist op zoek die andere, minder bekende kant van Thailand. Ze begint haar reis in Bangkok, waar ze de Chao Praya-rivier afreist om in ...

23-09-2018 19:50

Peru & Botswana

3 op Reis - Peru & Botswana

Maurice begint aan een waanzinnige route door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway die start aan de Stille Oceaan in Peru. Hij bezoekt het mooie stadje Arequipa en de Colca Canyon. Komende weken zal hij via het Andesgebergte en d...

16-09-2018 19:50

Botswana 1 & Spanje 1

3 op Reis - Botswana 1 & Spanje 1

Chris trapt dit seizoen af met een prachtige reis door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder een gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Goed voor de portemonn...

19-08-2018 19:55

Balkan & Italië

3 op Reis - Balkan & Italië

Geraldine is in het zuiden van Bosnië en Herzegovina. Ze gaat de bergen in en wandelt een stuk van de prachtige route die zeven landen in de westelijke Balkan verbindt: de Via Dinarica. Na een overnachting in de bergen gaat ze naar de stad ...

08-07-2018 19:55

Italië & Canada

3 op Reis - Italië & Canada

Chris maakt een reis door de drie zuidelijkste provincies van Italië. Hij bezoekt de provincie Basilicata, een van de armste regio's van het land. Hij rijdt door het binnenland richting de highlight van de streek: de rotsstad Matera. Evi be...

01-07-2018 19:50

China & Italië

3 op Reis - China & Italië

Maurice is aangekomen in de hoofdstad Peking. Hij is op het plein van de Hemelse Vrede en gaat naar de indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit de hoogste toren bekijkt hij de skyline, maar hij gaat ook ondergronds en bezoekt een zogenaamde 'ra...

24-06-2018 19:50

Patagonië & Hamburg/Amsterdam

3 op Reis - Patagonië & Hamburg/Amsterdam

Maurice vertrekt met weemoed vanuit de Duitse stad Hamburg naar onze hoofdstad Amsterdam. Zijn bijzondere treinreis van 16.500 kilometer vanuit Shanghai naar Amsterdam komt tot een einde. Chris bezoekt de indrukwekkende Perito Moreno gletsj...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 322
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord