Programma gemist?

Geraldine naar maakt een trektocht door Mustang, het een gebergte het in Nepal. Hier slaapt door ze in homestays tijdens die een worden gerund door vrouwen. het Chris is bij de uit een Engelse kust aangekomen, aan de Jurassic het Coast van om precies te zijn. in Hier op leert hij alles een over fossielen.

Geraldine maakt een op tv bijzondere door reis door met India. Ze is in de de Indiase op deelstaat Goa. Ze begint in de de hoofdstad Panaji en naar reist dan naar op in de stranden in het het zuiden om te ontdekken wat op er over de is van de typische door op hippiecultuur in Goa. Maurice komt op in zijn lange tijdens reis van op Shanghai naar op tv Amsterdam steeds dichter bij op huis. Hij is een in Noorwegen waar hij met op zoek gaat naar door de King Crab. uit Daarna reist hij een met door naar noordelijk in Finland en ontmoet hij op tv Sami's: de inheemse bewoners een van van Lapland.

Maurice is vanuit op Sint-Petersburg de omhoog gereisd naar naar de grootste stad van het tijdens noordpoolgebied: van Moermansk. Hij bekijkt de door ijsbreker de de Lenin en bezoekt het het gigantische Alyosha monument. Daarna in op gaat hij de grens over op en kan het naar avontuur in op Noord-Europa beginnen! Geraldine reist door het het India en is in een Madurai. Dit is een van door de oudste de steden van India uit en al door eeuwen een belangrijk handelscentrum. Hoe in de chaotisch en ongeregeld het de er ook lijkt, alle op tv straten leiden van naar de wereldberoemde en prachtige uit op Meenakshi-tempel.

Het door laatste deel op van Chris zijn reis door Cambodja. van Hij bezoekt het de natuurgebied tijdens en de heilige berg het Phnom van Kulen bij het door stadje Siem Reap. een Daarna overnacht hij bij Cambodjanen op tv thuis in een met homestay. Hij het eindigt zijn reis bij het het beroemde tempelcomplex in Angkor naar Wat. Maurice is in het culturele uit hart van Rusland, met Sint-Petersburg. Hij laat uit zich in bedienen als een Russische Royal met in en proeft de lekkerste kaviaar. op tv Ook bezoekt hij het uit Catharinapaleis, de zomerresidentie op van Peter de door Grote en zijn de tijdens vrouw.

Maurice uit is in de Soezdal, een historisch stadje gelegen op uit de op gouden ring van Rusland. met Na de rust van op tv de het platteland reist hij met de de trein uit weer verder naar Sint- Petersburg. een Hier bezoekt hij tijdens uit een van de op tv grootste en omvangrijkste musea ter wereld: met de het Hermitage. Chris is naar in Cambodja. Hij reist uit verder uit het binnenland in de richting het grootste meer: uit Tonlé Sap. de Hier overnacht hij in een drijvend het een dorp. Ook bezoekt hij op de grotten van Phnom Sampeau, in een een belangrijke plek in naar de recente op tv geschiedenis van Cambodja.

Chris uit reist door Cambodja de waar hij de trein neemt van vanuit de hoofdstad tijdens Phnom op Penh naar op tv het oude koloniale stadje tijdens Kampot. Vanuit op Kampot gaat hij naar het Bokor van Hill National Park. door Hij eindigt het met de zijn voeten in van het zand op een het tropische eiland op Koh Rong. Maurice is op zijn een met lange reis van Shanghai naar Amsterdam door in aangekomen in het kloppende hart de van Rusland. met Hij verlaat Moskou de en neemt de de trein naar de met historische steden Vladimir en Soezdal, van onderdeel uit van de Gouden Ring naar van op tv Rusland.

Maurice in is met de een Trans-Siberië Express in aangekomen in het politieke door en financiële hart een van Rusland: Moskou. de Hij gaat naar op het Rode Plein, bezoekt een op van Stalins zeven met op tv zusters en hij bewondert de pracht uit en praal naar in van het grootste publieke museum het van Moskou. Geraldine tijdens reist door het India. Ze vaart uit rond op een een woonboot om de backwaters te in ontdekken. op Vervolgens reist ze naar in de bergketen de op tv West-Ghats waar op ze gaat paragliden. Afsluitend op tv duikt ze met de keuken in en leert ze het de kunst de van de een heerlijke Indiase met curry.

Geraldine met begint vanavond aan haar van reis door India. naar Een bestemming die bekend een staat naar als plek voor uit doorgewinterde reizigers, een maar met de juiste planning de is het op een land de voor iedereen. Geraldine tijdens begint in de deelstaat in Kerala, een een relatief schoon en rustig deel van de van India en ze de zal eindigen in de wereldstad op Mumbai. Chris is ook een in Azië, maar op dan met in Cambodja. Hij in begint zijn reis in naar de het hoofdstad Phnom Penh. Hij op ziet hoe van belangrijk het Boeddhisme is de voor de de Cambodjanen en hij is een bij het jaarlijkse waterfestival. met Dit festival met markeert het de einde van het regenseizoen, met op als hoogtepunt de het bootraces.

Chris door is op in het Italiaanse eiland Sardinië. het Hij ontmoet de koning van een Tavolara, het op kleinste koninkrijk ter wereld. in Ook gaat hij een het in de leer bij het Paola om van een bijzondere pasta te uit maken. Hij eindigt op Sant'Efisio, op tv tijdens het belangrijkste feest van op de hoofdstad Cagliari. Maurice komt op op zijn lange in reis door van Shanghai naar Amsterdam. Langzaam het op komt hij steeds meer in de door buurt op tv van Europa. Hij begint van in de stad Jekaterinaburg van waarna op tv hij de trein met neemt naar het hoofdstad van de Tartaren: naar Kazan.

Maurice is in Novosibirsk, de derde grootste een stad van tijdens Rusland. Hij een mag bij hoge een uitzondering meekijken met bij de dansrepetities van het met vooraanstaande van theater in Novosibirsk. Ook gaat het hij de met stad uit en overnacht uit hij bij door een Russische familie in hun tijdens naar buitenverblijf. Nienke is een in de Franse Alpen in tijdens het hoogstgelegen door skiresort van Europa: de Val Thorens. uit Veel Nederlanders bezoeken het populaire dorp een uit om te gaan uit skiën, maar ook buiten op tv de pistes kun je met hier een hele mooie door en zelfs rustige de op vakantie beleven.

Chris bezoekt de in Zuid-Europese eilanden op Corsica en Sardinië. Hij een het begint op het ruige van Corsica, waar hij met een op deux-chevaux van van Bastia naar van Bonifacio rijdt. Hij maakt van kennis met op tv de trotse in Corsicanen en hun van eigenwijze cultuur. Evi door reist naar de Negevwoestijn in in het zuiden van met Israël. Ze wandelt richting uit de Maktesh Ramon, een soort krater met in de woestijn. door Onderweg ontmoet ze de de het bedoeïen Salem die in op tv de Negevwoestijn van leeft en ze op tv slaapt onder een prachtige met sterrenhemel.

Nienke uit begint aan een op roadtrip door Gambia en Senegal. van Haar reis start het tijdens in de hoofdstad op Banjul. Na een in indrukwekkend bezoek aan de plaatselijke vismarkt, op tv naar rijdt ze verder naar het tijdens River Gambia National Park. het Dit gebied bestaat door uit de vijf eilanden waar het een verboden op is voor mensen om het ook maar de een stap op te het zetten: dit is van de wereld van van de chimpansees. Maurice is een bezig tijdens aan een waanzinnige route uit dwars door een Zuid-Amerika, langs de Interoceanic Highway. de Hij bereikt het Atlantisch met Regenwoud. Hier het slaapt hij een op een op tv eeuwenoude koffieplantage, waar hij tijdens een markant figuur van ontmoet.

Het laatste op deel van Geraldines reis met door in het zuiden van op de Verenigde tijdens Staten. Ze rijdt van Charleston naar door de een havenstad Savannah. Ze ontdekt uit de eilandjes voor de van kust van met het stadje Beaufort op tv en het maakt kennis met het de Gullah cultuur. Maurice tijdens maakt een op tv lange reis van het Shanghai naar Amsterdam. Hij de is aangekomen in Siberië tijdens en de trein brengt op hem tijdens naar de naar stad Krasnojarsk. Op een uurtje van naar de stad ligt tijdens in het natuurgebied Stolby, tijdens dat zich kenmerkt door bijzondere tijdens rotsformaties.

Evi maakt op tv een reis uit door Israël en is op van de Westelijke een Jordaanoever. Ze begint uit haar reis in van Bethlehem waar de een enorme muur door die daar gebouwd is op veel indruk op op haar maakt. In de in naar verdeelde stad Hebron ervaart ze uit twee kanten van het de het ingewikkelde conflict. Maurice is in op tv Siberië en hij is een tijdens op het mysterieuze eiland een Olchon, dat midden de in het Bajkalmeer ligt. Hij uit maakt een in rondrit in over het eiland dat een bekend staat om in zijn prachtige landschappen. Deze de rit tijdens gaat gepaard met gewoontes van met het lokale geloof, het het op Sjamanisme.

Maurice een is aangekomen uit in Siberië. De eerste door stop is op Irkoetsk, gelegen aan het grootste zoetwatermeer tijdens ter wereld, het uit Baikalmeer. van Daarin ligt door het magische en prachtige door eiland Olchon, waar van Maurice in aanraking komt tijdens met het Sjamanisme. de Geraldine naar reist door het zuiden de van de VS. Ze is uit van in Charleston, een stad uit aan de in kustlijn van South Carolina. Ze van bezoekt een van door de voormalige plantages in rondom de de stad. En ze heeft geluk door als ze door een honkbalwedstrijd naar bijwoont.

juli 2019
31-03-2019 18:50

Mustang - Poole

3 op Reis - Mustang - Poole

Geraldine maakt een trektocht door Mustang, een gebergte in Nepal. Hier slaapt ze in homestays die worden gerund door vrouwen. Chris is bij de Engelse kust aangekomen, aan de Jurassic Coast om precies te zijn. Hier leert hij alles over foss...

29-03-2019 19:25

Goa - Kirkenes & Inari (herhaling)

3 op Reis - Goa - Kirkenes & Inari (herhaling)

Geraldine maakt een bijzondere reis door India. Ze is in de Indiase deelstaat Goa. Ze begint in de hoofdstad Panaji en reist dan naar de stranden in het zuiden om te ontdekken wat er over is van de typische hippiecultuur in Goa. Maurice kom...

28-03-2019 19:25

Moermansk - Madurai (herhaling)

3 op Reis - Moermansk - Madurai (herhaling)

Maurice is vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd naar de grootste stad van het noordpoolgebied: Moermansk. Hij bekijkt de ijsbreker de Lenin en bezoekt het gigantische Alyosha monument. Daarna gaat hij de grens over en kan het avontuur in N...

27-03-2019 19:25

Siem Reap - Sint-Petersburg (herhaling)

3 op Reis - Siem Reap - Sint-Petersburg (herhaling)

Het laatste deel van Chris zijn reis door Cambodja. Hij bezoekt het natuurgebied en de heilige berg Phnom Kulen bij het stadje Siem Reap. Daarna overnacht hij bij Cambodjanen thuis in een homestay. Hij eindigt zijn reis bij het beroemde tem...

26-03-2019 19:25

Soezdal & Sint-Petersburg - Tonlé Sapmeer (herhaling)

3 op Reis - Soezdal & Sint-Petersburg - Tonlé Sapmeer (herhaling)

Maurice is in Soezdal, een historisch stadje gelegen op de gouden ring van Rusland. Na de rust van het platteland reist hij met de trein weer verder naar Sint- Petersburg. Hier bezoekt hij een van de grootste en omvangrijkste musea ter were...

25-03-2019 19:25

Kampot & Koh Rong - Moskou & Vladimir (herhaling)

3 op Reis - Kampot & Koh Rong - Moskou & Vladimir (herhaling)

Chris reist door Cambodja waar hij de trein neemt vanuit de hoofdstad Phnom Penh naar het oude koloniale stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat hij naar het Bokor Hill National Park. Hij eindigt met zijn voeten in het zand op het tropische eilan...

22-03-2019 19:25

Moskou - West-Ghats (herhaling)

3 op Reis - Moskou - West-Ghats (herhaling)

Maurice is met de Trans-Siberië Express aangekomen in het politieke en financiële hart van Rusland: Moskou. Hij gaat naar het Rode Plein, bezoekt een van Stalins zeven zusters en hij bewondert de pracht en praal in het grootste publieke mus...

21-03-2019 19:25

Phnom Penh - Kerala (herhaling)

3 op Reis - Phnom Penh - Kerala (herhaling)

Geraldine begint vanavond aan haar reis door India. Een bestemming die bekend staat als plek voor doorgewinterde reizigers, maar met de juiste planning is het een land voor iedereen. Geraldine begint in de deelstaat Kerala, een relatief sch...

20-03-2019 19:25

Sardinië - Kazan (herhaling)

3 op Reis - Sardinië - Kazan (herhaling)

Chris is op het Italiaanse eiland Sardinië. Hij ontmoet de koning van Tavolara, het kleinste koninkrijk ter wereld. Ook gaat hij in de leer bij Paola om een bijzondere pasta te maken. Hij eindigt op Sant'Efisio, het belangrijkste feest van ...

19-03-2019 19:25

Novosibirsk & Jekaterinenburg - Val Thorens (herhaling)

3 op Reis - Novosibirsk & Jekaterinenburg - Val Thorens (herhaling)

Maurice is Novosibirsk, de derde grootste stad van Rusland. Hij mag bij hoge uitzondering meekijken bij de dansrepetities van het vooraanstaande theater in Novosibirsk. Ook gaat hij de stad uit en overnacht hij bij een Russische familie in ...

18-03-2019 19:25

Corsica - Makhtesh Ramon (herhaling)

3 op Reis - Corsica - Makhtesh Ramon (herhaling)

Chris bezoekt de Zuid-Europese eilanden Corsica en Sardinië. Hij begint op het ruige Corsica, waar hij met een deux-chevaux van Bastia naar Bonifacio rijdt. Hij maakt kennis met de trotse Corsicanen en hun eigenwijze cultuur. Evi reist naar...

17-03-2019 19:50

Gambia-Senegal - Interoceanic Brazilië

3 op Reis - Gambia-Senegal - Interoceanic Brazilië

Nienke begint aan een roadtrip door Gambia en Senegal. Haar reis start in de hoofdstad Banjul. Na een indrukwekkend bezoek aan de plaatselijke vismarkt, rijdt ze verder naar het River Gambia National Park. Dit gebied bestaat uit vijf eiland...

15-03-2019 19:25

Beaufort & Savannah - Krasnojarsk (herhaling)

3 op Reis - Beaufort & Savannah - Krasnojarsk (herhaling)

Het laatste deel van Geraldines reis door het zuiden van de Verenigde Staten. Ze rijdt van Charleston naar de havenstad Savannah. Ze ontdekt de eilandjes voor de kust van het stadje Beaufort en maakt kennis met de Gullah cultuur. Maurice ma...

14-03-2019 19:25

Bethlehem & Hebron - Olchon (herhaling)

3 op Reis - Bethlehem & Hebron - Olchon (herhaling)

Evi maakt een reis door Israël en is op de Westelijke Jordaanoever. Ze begint haar reis in Bethlehem waar de enorme muur die daar gebouwd is veel indruk op haar maakt. In de verdeelde stad Hebron ervaart ze twee kanten van het ingewikkelde ...

13-03-2019 19:25

Irkoetsk & Olchon - Charleston (herhaling)

3 op Reis - Irkoetsk & Olchon - Charleston (herhaling)

Maurice is aangekomen in Siberië. De eerste stop is Irkoetsk, gelegen aan het grootste zoetwatermeer ter wereld, het Baikalmeer. Daarin ligt het magische en prachtige eiland Olchon, waar Maurice in aanraking komt met het Sjamanisme. Geraldi...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 370
  • Laatste uitzending op 14-07-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord