Programma gemist?

Reisprogramma. het Van de op tv Eskimo Olympics in Alaska tot een op safari met in Mozambique en van de tree-tracking naar in Panama tot een grottentocht onder in Boedapest. De meest de met uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het op tv programma van reis-diehard een Floortje een Dessing staat een heftige trip door langs plekken op op met de poolcirkel, terwijl in Daphne Bunskoek op op zoek gaat naar de mooiste naar droombestemmingen. Dennis Storm wacht het naar een heel ander het avontuur. Hij reist lowbudget naar door grootstedelijk Europa en trekt uit met een van camper kriskras door tijdens Amerika. de -Floortje in Rusland. tijdens Floortje is op de tijdens koudste plek in op aarde: het Siberische Jakoetsk. naar Ze bezoekt een permafrostcentrum, op tv waar het naar verschijnsel van de permanent tijdens een bevroren grond wordt onderzocht. Hierna stapt in de ze in een four op tv wheel drive op om een stuk langs de rivier de van Lena te rijden. Deze rivier wordt van een als weg gebruikt wanneer van deze helemaal bevroren tijdens is. -Daphne in naar VS. Daphne op rijdt over één van van de mooiste met routes van de VS. Haar reis door met begint in Miami waar ze op via de Little Havana de Overseas naar Highway op het gaat om naar de een Florida Keys te door rijden. Ze met overnacht in een prachtige lodge waar op tv ze tijdens 's morgens van samen met de witstaarthertjes ontbijt. De het kleine hertjes een zijn normaal gesproken nauwelijks in te spotten, de maar door met Daphne in de buurt tijdens verschijnen ze in de grote getale. Presentatie: Daphne in Bunskoek, de Floortje Dessing.

Reisprogramma. Van door de Eskimo de Olympics in Alaska tot uit een safari tijdens in Mozambique en van tree-tracking naar in Panama tot de een grottentocht uit onder tijdens Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen een komen voorbij. de Op het een programma van reis-diehard Floortje Dessing staat op tv een heftige trip door langs een plekken op tijdens de poolcirkel, terwijl Daphne Bunskoek op een zoek een gaat naar de op mooiste droombestemmingen. Dennis de Storm wacht een heel ander op tv in avontuur. Hij reist lowbudget op tv door grootstedelijk in Europa en trekt met een in camper een kriskras door Amerika. -Daphne in een Nieuw-Zeeland - met Corromendal. Daphne begint haar reis het op in Nieuw-Zeeland op authentieke wijze op met een thrill seeker: een ze springt een van een de hoogste toren van Auckland af. uit Bijgekomen van de de schrik stapt ze van van op een ferry om naar op het prachtige het natuurgebied Corromendal te het gaan. Hier tijdens heeft ze de uitgestrekte stranden door voor zichzelf, naar zoekt ze actie het op door even te gaan een heli-biken en overnacht tijdens uit ze in een Bach, het een traditioneel vakantiehuis op voor de Nieuw-Zeelanders. -Floortje in uit Rusland - op tv Yakutsk. Floortje is onderweg een naar door Jakoetsk in het de Russische Siberië. Helaas mist een ze een aansluiting de waardoor ze een vast komt te zitten in op tv Vladiwostok. Als ze in na drie dagen van doorvliegt en het in het Jakoetsk aankomt, ontmoet ze de studente tijdens Anya door die haar meeneemt naar op tv de universiteit. op tv Thuis bij Anya het ontmoet Floortje haar een grootmoeder in het het kleine kamertje het waar ze samen wonen. Presentatie: naar Daphne Bunskoek, de Floortje Dessing.

Reisprogramma. Van de op Eskimo Olympics naar in Alaska het tot een safari in tijdens Mozambique in en van tree-tracking in met Panama tot een grottentocht onder met Boedapest. De meest op uiteenlopende reisbestemmingen in komen voorbij. Op het het programma van op reis-diehard Floortje met Dessing staat met een heftige trip uit langs plekken op in de poolcirkel, terwijl Daphne tijdens Bunskoek op zoek gaat in naar de op mooiste droombestemmingen. Dennis van Storm wacht tijdens een heel ander avontuur. van Hij reist lowbudget het door grootstedelijk Europa en naar trekt met een camper naar de kriskras door Amerika. uit -Floortje in Alaska. Floortje gaat tijdens naar door een goudzoekerskamp in Nome en maakt uit kennis door met de met ruige levensstijl van deze mannen. op tv De ruwe op bolsters blijken niet alleen naar een goud te zoeken, op tv maar ook te het beschikken over een op de gouden keeltje. Een van de naar mannen legt Floortje even de het door zwijgen op een door zijn gitaar te pakken en uit voor haar van te zingen. De volgende het uit dag reist ze door een naar het meest tijdens westelijke puntje van Alaska, Wales. met Hier door ontmoet ze jongens die haar op tv met vertellen over het leven op deze van desolate plek. door -Dennis uit in Oostenrijk - Ischgl. uit Ischgl is dé op tv plek om op skivakantie een te gaan. tijdens Naast de uitgestrekte pistes van biedt Ischgl door ook een op tv dampend nachtleven. En met Dennis zou Dennis niet zijn als uit tijdens hij daar niet tijdens aan deel zou door nemen. Maar het door blijft niet bij pullen tijdens bier drinken, naar want er staat ook een uit nachtelijke sleetocht en een de skitocht langs uit een op oude smokkelroute naar Zwitserland op tijdens het programma! het Presentatie: Daphne Bunskoek, Nicolette van Kluijver.

Reisprogramma. op tv Van de Eskimo Olympics met in Alaska tot een naar safari in Mozambique in en van door tree-tracking in Panama naar tot op tv een grottentocht onder Boedapest. door De meest uiteenlopende reisbestemmingen van komen voorbij. Op naar het in programma van reis-diehard in Floortje Dessing staat de een heftige trip langs plekken op de de poolcirkel, met terwijl Daphne Bunskoek op op tv zoek naar gaat naar op de mooiste droombestemmingen. door Dennis Storm wacht een heel van ander avontuur. een Hij reist lowbudget door grootstedelijk in Europa en trekt tijdens met een in camper kriskras door Amerika. een -Daphne in Nieuw-Zeeland. tijdens van Daphne is in de Nieuw-Zeeland. Hier neemt het ze de huidige met Maori-cultuur onder de loep. Ze de bezoekt een een tatoeshop, waar je tijdens echte Maori-tatoe's kan laten zetten. in Samen met de door Nieuw-Zeelandse Herman den van op tv Blijker gaat ze het bos in door naar om allerlei eetbare naar planten te zoeken en aan uit de kust ontmoet van Daphne een Maori surf in dude. met Met hem moet ze het uit water op! een -Nicolette tijdens in Parijs. Nicolette naar bezoekt met de trein door een aantal Europese op bestemmingen. Ze zapt van de een ene naar naar de andere op cultuur en dat uit allemaal in één wereldstad: een Parijs. de Naast de highlights die je een natuurlijk gezien moet op tv hebben, bezoekt ze uit de Chinese, tijdens Joodse, islamitische en Afrikaanse uit buitenwijken. En in als ze op een door multi-culti technofestival belandt, de de Love Parade in tijdens Parijs, met is voor Nicolette de de cirkel rond. in Presentatie: Daphne Bunskoek, Nicolette de Kluijver.

Reisprogramma. met Van de Eskimo Olympics het in Alaska tot een door de safari in Mozambique en van tree-tracking naar in Panama op tv tot een grottentocht onder een het Boedapest. De meest door uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. naar Op het programma van de reis-diehard Floortje uit Dessing staat een heftige een trip langs een plekken op tijdens de poolcirkel, terwijl Daphne Bunskoek op een zoek gaat naar op tv de mooiste droombestemmingen. de Dennis Storm wacht de een heel ander met avontuur. Hij het reist op tv lowbudget door grootstedelijk Europa en trekt in met met een camper kriskras naar door Amerika. -Floortje in Alaska. in Floortje is de op een kamp voor door goudzoekers in Nome. tijdens Ze door maakt kennis met naar een paar gasten op tv die ervoor van hebben gekozen als nomaden de op het strand een te leven in op tv een zelfgemaakt onderkomen. Van hieruit tijdens zoeken ze het een hele jaar uit door uit naar goud. Floortje krijgt naar de opbrengst te zien van in een week door werk. Buiten door Nome ligt het grote op groene niets, naar waar een op oud vrouwtje woont met een tijdens enorm bijzonder verhaal. naar -Daphne in Italië een - Pantelaria. door Daphne is op het Italiaanse op tv eiland door Sicilië. In de maffiahoofdstad Palermo een is de middenstand naar tijdens bezig zich te met wapenen tegen de een mobs en Daphne laat zien hoe door een je daar als toerist je door steentje aan kan naar bijdragen. Vanuit in de hoofdstad van Sicilië vertrekt de ze naar naar Pantelaria, een eiland voor van de de jetset vlak voor van de kust van Tunesië, met waar Daphne een natuurlijke op het sauna bezoekt. Presentatie: Floortje op Dessing, Daphne in Bunskoek.

Reisprogramma. Van de naar Eskimo door Olympics in Alaska tot een een safari in tijdens Mozambique en van de tree-tracking in Panama tot de door een grottentocht onder Boedapest. De meest op tv uiteenlopende reisbestemmingen komen op de voorbij. Op het uit programma van reis-diehard Floortje op Dessing staat een heftige met trip langs plekken een op naar de poolcirkel, terwijl de Daphne Bunskoek op zoek gaat naar van de mooiste naar droombestemmingen. Dennis op tv Storm wacht de een heel ander avontuur. Hij door reist van lowbudget door grootstedelijk het Europa en trekt met een naar camper kriskras in door Amerika. -Floortje in in Alaska. Floortje komt een aan van in de plaats door Fairbanks, midden in Alaska. Ze in heeft afgesproken met Aasaluk, een een in atlete die meedoet aan op de een World Eskimo Indian in Olympics. Bij deze met kampioenschappen komen onderdelen als Highkick, Armpull in en naar Earpull voorbij. Hierna vertrekt Floortje een naar de Nome, één van de een meest ruige uit en afgelegen steden van Alaska. het Stoffige straten, door bars en de saloons doen Nome op met de uit filmset van een western lijken, het maar het de plaatsje staat vooral bekend door om de goldrush op die er door nog steeds een heerst. -Dennis doet Malaga naar - Tanger. Dennis doet twee het een continenten in twee dagen. Vanuit Malaga uit vertrekt hij naar uit het zuidelijkste door puntje van van Spanje en pakt daar de op boot naar de het Marokkaanse Tanger. Malaga naar is een goede een uitvalsbasis voor naar de naar streek Andalusië of met zomers voor de Costa del op Sol. De naar oude hippiestad Tanger door is tegenwoordig op tv wat conservatiever, maar zeker een bezoek de uit waard. Presentatie: Floortje Dessing, van Dennis Storm.

Reisprogramma. tijdens Van de op tv Eskimo Olympics in Alaska tot een op safari door in Mozambique de en van tree-tracking met in Panama tot een uit grottentocht onder Boedapest. het De meest op tv uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op een het programma met van reis-diehard Floortje Dessing staat van een heftige van trip langs plekken op tijdens de poolcirkel, het terwijl het Daphne Bunskoek op zoek gaat tijdens naar de mooiste droombestemmingen. tijdens Dennis Storm wacht naar een heel ander met avontuur. Hij uit reist lowbudget in door grootstedelijk Europa en trekt op met een camper tijdens kriskras door door Amerika. -Daphne in Mozambique op tv - Maputo. Daphne van uit is in Mozambique en tijdens begint haar de reis in de hoofdstad tijdens van dit Afrikaanse land, Maputo. het Hier maakt ze in kennis met in Goncalo, een met kunstenaar die van wapens kunst een de maakt en het verhaal vertelt een over de burgeroorlog. Na de een avond op tv stappen uit in Mapoto, verruilt Daphne de in hoofdstad voor het van strand. een Tijdens een vaartochtje kruizen een op paar immens grote een walvissen de boot waar van Daphne door op zit. op tv -Dennis in Turkije - Cappadocië. Dennis naar op tv is in de op Turkse provincie Cappadocië. Nadat hij zich tijdens in naar Kayserai heeft laten knippen en tijdens in scheren, gaat Dennis met het de openbaar vervoer op tv richting Gomere, een op dorpje dat bekend staat om naar haar grotwoningen het en een een overdonderende omgeving. uit Dennis slaapt in een tijdens hotel dat is uitgehouwen uit een rotsen door en bezoekt met een ondergrondse stad waar in door de in zesde eeuw tienduizend mensen de woonden in zeven een ondergrondse verdiepingen. Een plek het waar claustrofobie je parten naar kan spelen. Presentatie: op Floortje op tv Dessing, Froukje Jansen, Sebastiaan van Labrie.

Reisprogramma. met Van de Eskimo het Olympics in op Alaska tot een in safari in Mozambique en van door tree-tracking in tijdens Panama tot een grottentocht van onder Boedapest. De meest van uiteenlopende door reisbestemmingen komen voorbij. Op op tv het programma naar van reis-diehard op Floortje Dessing staat op tv een heftige trip langs het plekken op de een poolcirkel, terwijl Daphne in Bunskoek op naar zoek gaat naar met de mooiste droombestemmingen. Dennis Storm in wacht een heel ander de avontuur. Hij het reist op lowbudget door grootstedelijk door Europa en trekt met op tv een camper kriskras door van Amerika. -Floortje in op Alaska. Floortje verlaat Canada tijdens op tv per trein en komt aan in met het voormalige op goudzoekerstadje uit Skagway. Ze ontmoet Curt met en zijn vriendin die in op tv met de zomermaanden cruisetoeristen rondleiden door in de omgeving. Ze vervolgt van haar reis naar op Juneau met met een lokale een ferry, hét op tv vervoersmiddel in dit groene deel met van Alaska. -Dennis een in the USA - het Burning met Man (3). Dennis is door op het Burning Man uit festival in Black het een Rock Desert in Nevada. Hier in ontstaat ieder jaar uit van het niets de een complete stad een met vijftigduizend mensen met die een week naar lang naar hun eigen Mad tijdens Max-achtige wereld creëren in met enorme kunstobjecten, muziek, naakte op tv mensen en ruilhandel. Omdat door geld niet bestaat van op Burning een Man, wordt alles met tijdens elkaar door gedeeld. Dennis draagt naar zijn steentje bij en het gaat het terrein naar over het om sinaasappelsap uit te delen. Tot op tv een zijn eigen verbazing het vindt niemand dat vreemd en wordt op tv er gretig gebruik naar van gemaakt. de Ook helpt Dennis in als één de van de met tweeduizend vrijwilligers met het verlichten van uit de stad. Gekleed de in een tijdens wit op gewaad hangt hij uit overal in de woestijn olielampen aan van hoge op palen. Daarna maakt hij zich van het op voor de grande op finale. Tijdens op een zware zandstorm op het de laatste avond komt iedereen op samen en gaat met The Burning een Man in naar een enorme vlammenzee ten onder. door naar Presentatie: Floortje Dessing, Dennis uit Storm.

Reisprogramma. Presentatie: Floortje naar Dessing, Froukje van Jansen, Sebastiaan met Labrie.

Reisprogramma. naar Van de van Eskimo Olympics in uit Alaska tot een safari in in Mozambique en van op tree-tracking in Panama tot in een een grottentocht onder een Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen uit komen voorbij. Op het van programma uit van reis-diehard Floortje Dessing staat de met een heftige trip langs plekken op op de poolcirkel, terwijl met Daphne op tv Bunskoek op zoek gaat naar van de mooiste droombestemmingen. op tv Dennis Storm tijdens wacht van een heel ander avontuur. Hij reist uit lowbudget door naar grootstedelijk Europa door en trekt met met een camper kriskras door de Amerika. door -Floortje in Canada. Floor reist het terug naar het vasteland op tv van Canada. Het het laatste het deel van haar rondreis op in de Akademic Joffe uit brengt haar naar met het de Kings William Island waar het in 1845 een een expeditie op tv aankwam onder leiding van de Engelse het zeevaarder Franklin. Nadat door er tijdens vijf jaar niets van door deze expeditie werd een vernomen, op tv besloot men een zoektocht te organiseren. naar Tot op van de uit dag van vandaag is het een tijdens groot tijdens raadsel wat er tijdens gebeurd is. Floor naar bezoekt de plek des de onheil en vindt uit een paar met bijzondere restanten naar van de expeditie. -Dennis in the in USA op tv - Burning Man. op Dennis begint aan zijn tijdens reis naar de Burning Man, uit een festival midden met in de woestijn van Nevada. Vijftigduizend het op tv mensen bouwen hier uit het naar niets een tijdelijke stad de en gaan uit een week lang uit compleet uit hun in plaat. op Vanuit Reno gaat Dennis op met zijn crew in naar een het luxe camper via Pyramid Lake naar een Black tijdens Rock Desert. Presentatie: Dennis de Storm, Floortje de Dessing.

Reisprogramma. in Van de Eskimo Olympics in een Alaska op tot een safari in Mozambique van en van in tree-tracking in het Panama tot van een grottentocht onder Boedapest. de De meest uiteenlopende van reisbestemmingen komen voorbij. Op op tv het programma het van reis-diehard Floortje een Dessing staat een uit heftige trip tijdens langs plekken op de poolcirkel, terwijl door Daphne Bunskoek op op een zoek gaat naar de op mooiste droombestemmingen. Dennis Storm wacht op tv naar een heel ander avontuur. Hij reist tijdens lowbudget naar door grootstedelijk Europa en een trekt met een camper op tv door kriskras door Amerika. -Floortje van in Canada. met Floortje vaart in het de Noord-Canadese wateren en bezoekt het uit eiland Grise tijdens Fjord, dat door z'n de geïsoleerde uit ligging maar twintig toeristen per het jaar ontvangt. in Na een paar dagen het varen op uit de Akademik Joffe komt door het ze weer aan wal aan uit de westkant op van Groenland, in het van plaatsje Qaanaaq. Voor het de op kust doet ze op tv aan een sport die in uitgevonden is uit door de Inuit: Kayaken. En dat tijdens is in het de noordpoolgebied tijdens niet geheel zonder risico... -Daphne de in Griekenland. Daphne van op tv is op het van Griekse schiereiland de door Peleponnesos en vertrekt vanuit Nafplio richting tijdens de vissersplaats Gythio. de tijdens Onderweg komt ze tijdens langs het amfitheater van in Epidaurus waar het Idols-achtige taferelen plaatsvinden en wordt ze uit gastvrij door ontvangen in XiroKambi. Op de een overnachtingsplek ontmoet in Daphne twee Nederlandse tijdens levensgenieters tijdens en wordt ze meegevraagd van voor een picknick op het de strand. Presentatie: Daphne uit Bunskoek, Floortje de Dessing.

Reisprogramma. Van op tv de Eskimo Olympics het in Alaska tot in een safari in van Mozambique en van tree-tracking de in Panama tot door in een grottentocht onder in Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen een komen voorbij. Op het op met programma van reis-diehard Floortje Dessing staat in een door heftige trip langs plekken door op de poolcirkel, in terwijl tijdens Daphne Bunskoek op van zoek gaat naar door de mooiste droombestemmingen. tijdens Dennis Storm wacht door een heel ander avontuur. Hij het reist uit lowbudget door grootstedelijk Europa op tv en trekt door met een camper kriskras van door Amerika. -Daphne een in Griekenland de - Santorini. De endless summer van uit Daphne houdt uit maar niet op. in Ze strijkt neer op op het Griekse in eiland Santorini, waar ze het in door één van de meest uit fotogenieke hotels verblijft tijdens die op tv het eiland rijk is. Om van het goede met leven nog beter te maken, de gaat op ze met een zeiljacht uit naar het naburige het eiland Folegandros en van het party-eiland Ios. Alles uit ziet er op tv zonnig uit, op totdat er een storm opsteekt op waar geen een maag naar tegen opgewassen is. -Dennis in met de de VS - Chicago. Dennis reist tijdens af naar met Chicago, ooit bakermat van de een housemuziek door en nog altijd voorop als in het om de naar in kwaliteit van het de nachtleven gaat. De op twee een na grootste door stad van op de Verenigde Staten biedt door 24 uur per dag vertier uit voor een de reislustige door Dennis. Hij neemt een in Gangstertour die naar een legendarische plekken in de op stad leidt, werkt in een vette hap de naar in binnen bij de op beste hotdogtent en in banjert door de naar duurste shoppingstreet van Chicago. van 's Avonds duikt het Dennis het nachtleven in in om de uit legendarische club de Boom Boom Room te bezoeken. een Presentatie: Daphne Bunskoek, een Dennis uit Storm.

Reisprogramma. in Van de Eskimo de Olympics in Alaska tijdens tot een tijdens safari in Mozambique en in van tree-tracking in Panama tot het van een grottentocht onder op tv Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen op komen op voorbij. Op het programma van de reisdiehard in Floortje Dessing staat een een heftige trip op tv langs plekken op de poolcirkel, van terwijl Daphne uit Bunskoek op zoek met gaat naar de uit mooiste droombestemmingen. Dennis het Storm wacht een heel in ander uit avontuur. Hij reist low de budget door grootstedelijk Europa en van trekt met van een van camper kriskras door Amerika. het -Floor in Canada. Floor tijdens zit op uit de Akademic Ioffe en heeft met Resolute door Bay achter zich een gelaten om drie weken rond met de op Queen Elizabeth de Islands te varen. Haar uit eerste stop naar is Leopold Island, waar de ze met het haar neus in een de ijsberenstront zit en van de resten de aantreft van een nederzetting van de met Inuit, de oorspronkelijke op bewoners van de het gebied. Grisefjord op tv is haar in volgende stop. In naar dit meest noordelijke dorpje van van op tv het Amerikaanse continent uit wonen maar 148 mensen. van Floor bezoekt er een tijdens school en maakt van kennis met het de fenomeen Throatsinging. door Als klap op een de vuurpijl ziet door ze op naar het strand een op paar walrussen die op met zoek zijn naar naar eten. -Dennis naar in Agadir, Marokko. Vanuit door de Marokkaanse badplaats op Agadir vertrekt naar Dennis naar Ouarzazate, de uitvalsbasis voor op tv tochten door in de woestijn. Voordat tijdens hij met daar aankomt bezoekt Dennis de op tv filmstudio's de van Marokko, waar films op als The Mummy, Babel een en The Gladiator uit werden op tv opgenomen. Overnachten doet Dennis in een de woestijn, vlakbij één van van tijdens de vele prachtige wadi's die met in dit gebied rijk is. Presentatie: een Floortje Dessing, Dennis van Storm.

Reisprogramma. naar Van de het Eskimo Olympics in Alaska naar tot een het safari in Mozambique de en van tree-tracking de in Panama tot in een grottentocht onder Boedapest. De tijdens meest uiteenlopende in reisbestemmingen komen voorbij. de Op het het programma van reisdiehard Floortje Dessing staat met in een heftige trip langs een plekken op naar de poolcirkel, terwijl Daphne Bunskoek op naar in zoek gaat naar de mooiste droombestemmingen. op Dennis Storm naar wacht een heel ander met avontuur. in Hij reist in low budget door grootstedelijk Europa en op tv trekt met een naar camper kriskras het door Amerika. -Daphne met in Colombia de - Caribische schwung. Daphne reist een tijdens af naar de swingende Colombiaanse op stad Cartagena, door waar de Caribische invloeden volop het aanwezig zijn. in Ze door krijgt salsa dansles naar van een paar naar locals en voor ze het het weet een staat ze zelf op op een podium. Na op tv het feest komt ze via tijdens een tijdens boottocht terecht op het met prachtige eilandje Isla del naar Rozario, waar ze in de ultieme een ontspanning opzoekt en uit zich op een waterski de waagt. In van de arme wijk Cartagena, naar de aan de rand van een op landingsbaan, het ziet Daphne de keerzijde met van het wonderschone in land. -Dennis met in Engeland - een Love peace and met happiness. Dennis en zijn op nieuwe best op mate Bill gaan naar Cornwall, de het naar subtropische surfmekka van Engeland. Bill de is een jaren '70 uit VW-busje waarmee naar Dennis door de graafschappen op Cornwall een en Devon rijdt om chicks een te scoren de en te genieten van door het vrije leven. met Tijdens het zijn roadtrip komt hij het op ene na het in andere uit VW hippie busje tegen en met ontdekt door hij tijdens een tussenstop dat door met hij uitblinkt in het het neerschieten van op duiven. Kleiduiven welteverstaan! Presentatie: Dennis Storm, van op Daphne Bunskoek.

Reisprogramma. Van de van op Eskimo Olympics in Alaska tot een het safari naar in Mozambique en naar van tree-tracking in Panama tot uit een grottentocht op tv onder Boedapest. De meest op uiteenlopende op tv reisbestemmingen komen voorbij. Op het naar programma van reisdiehard op tv Floortje Dessing staat op tv een uit heftige trip langs plekken in op de poolcirkel, van terwijl Daphne uit Bunskoek op zoek de gaat naar de de mooiste droombestemmingen. Dennis door Storm wacht een uit heel ander avontuur. Hij reist naar low budget door tijdens van grootstedelijk Europa en trekt met een het camper kriskras uit door Amerika. -Floortje uit in Groenland - door IJzige tijdens Groenlandse realiteit. Floortje is in Groenland door en maakt van op tv dichtbij tijdens mee hoe de bewoners uit van een klein op dorp in Groenland zich het staande houden. Tijdens het op een lunch krijgt ze uit zeehondenvlees aangeboden. En de als ze terug komt tijdens van een tocht uit naar een vakantiehuisje, is tijdens er een van ijsbeer geschoten in op het dorpje. Binnen het drie uur door is daar niets meer tijdens van te het zien, behalve een grote in rode plek in de in sneeuw. Overleven is met de door realiteit in Groenland. met -Dennis in San op Diego - Taco flavoured kisses. op tv van Dennis is in San Diego. Het met Amerikaanse uit surfparadijs aan de westkust met met op boordevol babes, beaches en burito's. de Dennis duikt de op tv zee in op voor een surfles, zwemt uit met luipaardhaaien van en maakt een ritje in op tv een stokoude rollercoaster. naar Dennis gaat in ook de grens op over en de brengt een een bezoekje aan het Mexicaanse Tijuana. in De plek vanwaar van tienduizenden Mexicanen jaarlijks op illegaal op buurland Noord-Amerika proberen binnen te komen. het Presentatie: Dennis in Storm, Floortje door Dessing.

februari 2019
21-02-2010 19:50

Aflevering 21

3 op Reis - Aflevering 21

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

14-02-2010 19:50

Aflevering 20

3 op Reis - Aflevering 20

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

07-02-2010 19:50

Aflevering 19

3 op Reis - Aflevering 19

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

31-01-2010 19:50

Aflevering 18

3 op Reis - Aflevering 18

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

24-01-2010 19:50

Aflevering 17

3 op Reis - Aflevering 17

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

17-01-2010 19:50

Aflevering 16

3 op Reis - Aflevering 16

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

10-01-2010 19:50

Aflevering 15

3 op Reis - Aflevering 15

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

03-01-2010 19:45

Aflevering 14

3 op Reis - Aflevering 14

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

06-12-2009 19:40

Aflevering 12

3 op Reis - Aflevering 12

Reisprogramma. Presentatie: Floortje Dessing, Froukje Jansen, Sebastiaan Labrie.

29-11-2009 19:50

Aflevering 11

3 op Reis - Aflevering 11

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

22-11-2009 19:50

Aflevering 10

3 op Reis - Aflevering 10

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

15-11-2009 19:50

Aflevering 9

3 op Reis - Aflevering 9

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reis-diehard Floor...

08-11-2009 19:50

Aflevering 8

3 op Reis - Aflevering 8

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reisdiehard Floort...

25-10-2009 19:45

Aflevering 6

3 op Reis - Aflevering 6

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reisdiehard Floort...

18-10-2009 19:50

Aflevering 4

3 op Reis - Aflevering 4

Reisprogramma. Van de Eskimo Olympics in Alaska tot een safari in Mozambique en van tree-tracking in Panama tot een grottentocht onder Boedapest. De meest uiteenlopende reisbestemmingen komen voorbij. Op het programma van reisdiehard Floort...

Je bekijkt momenteel pagina 21 van 22. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 322
  • Laatste uitzending op 18-02-2019 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord