Programma gemist?

Reisprogramma. met Floortje Dessing, Dennis van Storm, Nicolette een Kluijver en Patrick Lodiers reizen een de wereld over, van op zoek naar het avontuurlijke, uit relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. op -Dennis is nog het steeds in Vietnam in en naar rijdt vanuit Hoi An naar tijdens het naar noorden. Hier op tv helpt hij een naar landmijnenopruimdienst met het ontploffen op tv van een met landmijn en gaat samen met een de Vietnamese tijdens boer op van jacht naar krabben. de -Floortje rijdt langs het grootste uit meer van Kirgizië waar in de Kirgiziërs vakantie op tv vieren naar op een heel bijzondere de manier. het Daarnaast logeert ze een nachtje door bij van de nomaden en leert meer over een tijdens het familieleven. 's op tv Avonds krijgt Floortje een op heel speciaal telefoontje! uit Presentatie: Floortje Dessing, tijdens Dennis Storm, Nicolette Kluijver, Patrick de het Lodiers.

Reisprogramma. het Floortje Dessing, Dennis Storm, op tv Nicolette Kluijver en in Patrick Lodiers naar reizen de wereld over, op met zoek naar avontuurlijke, door relaxte, tijdens feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. in Floortje maakt haar het langste overlander het ooit: op van de Dam in de Amsterdam naar het plein van een de Hemelse Vrede een met in Peking. Eenmaal aangekomen in Peking door pakt ze de op tv in trein om naar Noord-Korea te gaan. van een Als derde reisprogramma ter wereld naar krijgt op tv ze toestemming om in op tv dit extreem op tv gesloten land opnamen op tv te maken. Dennis baant zich een een door weg door het zuidwesten van Noord-Amerika. door Ook laat het hij de bizarre de kant van Hong tijdens Kong op tv zien, verkent bij Vietnam en door feest hij met snoeihard tijdens een midzomernachtfeest uit in Zweden. Budget traveller door Nicolette gaat naar tijdens bekende plekken rond op tv het de Middellandse zee. In Barcelona, op tv Piza tijdens en op partyeiland Ibiza checkt met ze hotspots voor reizigers uit door met een kleine portemonnee. Patrick het is wat verder van het huis. Hij gaat tijdens naar naar landen met een heftig op tv verleden. uit Zo ontdekt hij in Rwanda dat de het land op tv heel veel moois te in bieden heeft nu in het conflict tussen met de naar Hutu's en de de Tutsi's achter hen ligt. een -Nicolette reist op tv af naar Ibiza en scheurt in het in een oude eend over door het op eiland op zoek naar het de mooiste overnachtingsplekken, de zonnigste met stranden en met de hipste feesten. naar Dit op alles zonder al te veel op te spenden. En laat door het nou net in het door openingsweekend zijn waar Nicolette op van de gastenlijst staat de bij de de nieuwste op club: de Ushuaia. -Dennis is in in midden-Vietnam in door de plaats Hoi An. van Hier probeert hij met een bijzondere oppepper, in bezoekt een lokale het met kleermaker en duikt naakt in op zijn op tv eigen zwembad. 's het Avonds viert hij het bestaan in van de maan in in de in sfeervol verlichte binnenstad van en ontmoet 'ie de de beroemste kok de van Vietnam! Presentatie: op tv Floortje Dessing, Dennis Storm, op Nicolette op Kluijver, Patrick Lodiers.

Reisprogramma. Floortje op Dessing, Dennis met Storm, Nicolette Kluijver op tv en Patrick Lodiers reizen de het wereld over, op op zoek naar avontuurlijke, op op relaxte, feestovergoten, verrassende het en bijzondere bestemmingen. Floortje door maakt haar langste met overlander ooit: van de Dam uit in tijdens Amsterdam naar het plein door van de op tv Hemelse Vrede in Peking. een Eenmaal naar aangekomen in Peking pakt ze de het tijdens trein om naar Noord-Korea op tv te gaan. op Als derde reisprogramma ter wereld een krijgt de ze toestemming om in dit extreem van gesloten land opnamen met te het maken. Dennis baant zich een de weg door door het zuidwesten van Noord-Amerika. het door Ook laat hij tijdens de bizarre kant van op tv Hong Kong zien, verkent tijdens bij Vietnam en van feest hij snoeihard de tijdens een midzomernachtfeest de in door Zweden. Budget traveller Nicolette gaat naar door door bekende plekken rond de Middellandse op tv zee. In Barcelona, van Piza en op tijdens partyeiland Ibiza checkt uit ze hotspots tijdens voor reizigers met op tv een kleine portemonnee. met Patrick is door wat verder van door huis. Hij gaat naar de landen met een heftig verleden. door Zo ontdekt de hij in Rwanda dat een het land op tv heel veel moois het te bieden door heeft nu het tijdens conflict tussen de naar Hutu's en de Tutsi's achter door hen ligt. uit -Floortje is in de in hoofdstad van Kirgizië, op Bishkek. op Hiervandaan vertrekt ze voor een een lange tocht naar rond het Song-Kulmeer. Hier door overnacht ze in tijdens een traditionele door Yurt midden de in de overweldigende natuur. op tv -Als een populairste stad van Spanje heeft de Barcelona inmiddels een ultiem in op citytrip imago gekregen. Nicolette gaat door op onderzoek uit de en ervaart zelf op tv waarom Barcelona zo een geliefd is tijdens bij de vakantieganger. Presentatie: van Floortje uit Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver, op Patrick op tv Lodiers.

Reisprogramma. Floortje Dessing, een Dennis Storm, Nicolette van Kluijver naar en Patrick Lodiers het reizen de wereld over, op naar zoek naar avontuurlijke, van relaxte, de feestovergoten, verrassende en van bijzondere bestemmingen. Floortje maakt het haar langste op overlander ooit: van de Dam een in van Amsterdam naar uit het plein van de uit Hemelse Vrede in Peking. Eenmaal met aangekomen in Peking van pakt ze het de trein om naar tijdens een Noord-Korea te gaan. Als van derde reisprogramma door ter wereld krijgt uit ze toestemming om in dit met extreem van gesloten land opnamen te de maken. Dennis baant op tv zich een weg door het van uit zuidwesten van Noord-Amerika. Ook laat door hij de met bizarre kant van Hong Kong een naar zien, verkent bij Vietnam tijdens en feest op tv hij snoeihard tijdens een op midzomernachtfeest in Zweden. met Budget traveller Nicolette gaat naar uit bekende plekken op tv rond de door Middellandse zee. In tijdens Barcelona, Piza en op partyeiland het Ibiza checkt ze van naar hotspots voor reizigers met een de kleine portemonnee. Patrick is in wat van verder van huis. Hij van gaat naar naar landen met een op heftig verleden. Zo ontdekt op hij in van Rwanda dat het land heel een veel de moois te tijdens bieden heeft nu het conflict tussen op met de Hutu's en de Tutsi's achter in een hen ligt. -Chris Zegers is als naar op gastpresentator naar Bolivia. op In de hoogst gelegen stad ter uit op tv wereld, Potosi, bezoekt hij een een zilvermijn in met voormalige zilvermijnwerkers. Hij vervolgt naar zijn op tocht richting de zoutvlaktes waar met hij zal overnachten in door het door zouthotel. -Patrick is in het op tv Spaanse met Baskenland en van bezoekt Bilbao. In de jaren door '90 verkeerde de stad uit in de economische crisis, maar door het op tv Guggenheim effect tijdens nu weer in een florerende stad. Patrick op tv bezoekt het van Guggenheim museum, heeft een een sportieve nachttocht een op de rivier de Nervion naar een en eet pinxtos in met de binnenstad. Presentatie: met Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette in uit Kluijver, Patrick Lodiers.

Reisprogramma. op tv Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette door Kluijver en Patrick met Lodiers reizen op tv de het wereld over, op zoek naar avontuurlijke, naar relaxte, feestovergoten, verrassende in en bijzondere door bestemmingen. in Floortje maakt haar langste overlander ooit: in van op de Dam in door Amsterdam naar het door plein van met de Hemelse Vrede in Peking. Eenmaal met aangekomen in het Peking op tv pakt ze de trein om de naar in Noord-Korea te gaan. Als van derde reisprogramma ter wereld in krijgt de ze toestemming om in dit met extreem gesloten land opnamen door te maken. Dennis een een baant zich een weg door het naar zuidwesten van Noord-Amerika. tijdens Ook laat met hij de bizarre kant met van Hong van Kong op zien, verkent bij Vietnam tijdens en feest hij op snoeihard tijdens een midzomernachtfeest in tijdens met Zweden. Budget traveller een Nicolette gaat naar bekende plekken een rond in de Middellandse zee. In Barcelona, een Piza uit en op partyeiland het Ibiza checkt ze hotspots op tv voor reizigers met een het kleine portemonnee. een Patrick is van wat verder van huis. Hij gaat van een naar landen met een op tv heftig verleden. Zo door ontdekt hij in Rwanda dat op tv het land heel de veel moois te tijdens bieden heeft nu naar het conflict het tussen uit de Hutu's en de Tutsi's achter met hen ligt. tijdens -Floortje geeft op tv gas, want over een aantal van een dagen moet ze in in Kirgizië zijn. Gewapend met een een kleine op camera rijdt ze in haar met de eentje. Ze rijdt door door Rusland richting Kazachstan. Ze ontmoet een mensen een die langs haar route van wonen, slaapt naar in hotel dat ze zelf in niet snel de zou boeken met en komt op op een plek in Kazachstan waarvan een ze vorig jaar van in zei dat ze daar nooit met meer terug naar zou komen. -Onze mysterie guest van door gaat naar Bolivia. de Vanuit Sucre gaat hij met een een bus het die over op tv het spoor rijdt naar het naar hoger gelegen Potosi, de de hoogst gelegen naar stad ter wereld. de Presentatie: Floortje met Dessing, Dennis Storm, Nicolette met Kluijver, Patrick de Lodiers.

Reisprogramma. een Floortje Dessing, Dennis tijdens Storm, Nicolette door Kluijver en Patrick Lodiers een reizen de in wereld over, op zoek de naar avontuurlijke, het relaxte, feestovergoten, verrassende en de bijzondere bestemmingen. uit Floortje maakt haar langste overlander uit ooit: het van de Dam in Amsterdam naar naar tijdens het plein van een de Hemelse Vrede op in Peking. Eenmaal aangekomen in Peking op tv pakt ze de met trein om naar op Noord-Korea te gaan. met Als derde reisprogramma op ter wereld de krijgt ze het toestemming om in dit extreem met naar gesloten land opnamen te uit maken. Dennis baant zich een een weg door het het op tv zuidwesten van Noord-Amerika. op tv Ook laat hij tijdens de bizarre kant van in Hong Kong zien, verkent bij van Vietnam en feest naar hij snoeihard door tijdens een midzomernachtfeest in van het Zweden. Budget traveller Nicolette gaat op naar bekende plekken rond naar de Middellandse zee. tijdens In Barcelona, Piza in naar en op partyeiland Ibiza checkt op ze hotspots voor op tv reizigers met met een kleine van portemonnee. Patrick is met wat verder van huis. het Hij gaat naar landen uit met een heftig uit verleden. Zo de ontdekt hij in Rwanda dat tijdens het land op heel veel moois op tv te bieden op heeft nu het op conflict tussen door de Hutu's en de Tutsi's de achter hen de ligt. -Patrick is in de Baskenland en uit maakt kennis met op de trotse inwoners van tijdens de tijdens Spaanse streek. Hij ontmoet een ex-ETA-lid op tv die hem van meeneemt naar een vroegere in schuilplaats. -Floortje op verlaat Riga op en Europa om via Rusland op de naar Kirgizië te rijden. Met vijfduizend een kilometer voor het de boeg moet door er even de gas gegeven worden. Maar al het voor de Russische een grens wordt door haar geduld aardig op door de proef gesteld. door Presentatie: Floortje Dessing, uit Dennis Storm, Nicolette de tijdens Kluijver, Patrick Lodiers.

Reisprogramma. met Floortje Dessing, Dennis van Storm, Nicolette Kluijver en het Patrick Lodiers reizen de het wereld over, tijdens op zoek naar van avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende tijdens en bijzondere van bestemmingen. Floortje maakt haar op tv langste overlander uit ooit: van uit de Dam de in Amsterdam naar het naar plein van de Hemelse Vrede naar in Peking. Eenmaal naar aangekomen in Peking uit pakt ze uit de de trein om naar tijdens Noord-Korea te gaan. in Als derde reisprogramma ter wereld krijgt op tv van ze toestemming om in dit uit extreem in gesloten land opnamen de te maken. Dennis baant zich in een weg door het op tv zuidwesten op van Noord-Amerika. Ook naar laat hij de bizarre kant op van Hong Kong het zien, verkent bij naar Vietnam op en feest een hij snoeihard tijdens uit een midzomernachtfeest in Zweden. Budget uit traveller van Nicolette gaat naar bekende plekken het rond de Middellandse zee. op tv tijdens In Barcelona, Piza en op naar partyeiland Ibiza de checkt ze hotspots voor reizigers een met een een kleine portemonnee. Patrick met is wat op verder van huis. op tv Hij gaat door naar landen met tijdens een heftig verleden. Zo naar ontdekt hij in Rwanda dat van het uit land heel veel moois te de bieden heeft naar nu het het conflict tussen de Hutu's en op tv naar de Tutsi's achter hen een ligt. -Nicolette vertrekt de vanuit Lissabon langs de met westkust naar het meest naar zuidelijke een puntje van Portugal. Hier vindt uit ze een van overnachting op het platteland door waar op vrijwilligers kunnen werken tegen kost een en inwoning. De uit volgende het ochtend stapt met Nicolette op de in trein naar de Spaanse stad Sevilla. van -Floortje op tv is onderweg naar China en een komt aan een in Letland. Vlak van buiten Riga bezoekt in ze een vroeger concentratiekamp. op Hierna reist ze in door op naar de Letse hoofdstad het en kijkt een haar ogen uit op door het 20 kilometer lange met strand. met 'Baltisch Hip' en 'Traditioneel Lets' met een gaan hier schaamteloos hand op tv in hand. een Presentatie: Floortje Dessing, Dennis Storm, naar Nicolette Kluijver, op tv Patrick Lodiers.

Reisprogramma. met Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette een Kluijver op tv en Patrick een Lodiers reizen de wereld een over, op zoek naar naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, in verrassende en bijzondere bestemmingen. uit Floortje de maakt haar langste overlander tijdens ooit: van de Dam een in Amsterdam door naar het plein uit van de Hemelse in Vrede een in Peking. Eenmaal aangekomen in Peking op pakt ze met de trein om naar het Noord-Korea te door gaan. de Als derde reisprogramma ter wereld krijgt op ze toestemming door om in dit extreem de gesloten door land opnamen te naar maken. Dennis uit baant zich een de weg door het naar zuidwesten van Noord-Amerika. Ook laat hij met de de bizarre kant op van Hong Kong zien, verkent op tv bij Vietnam de en feest hij snoeihard de tijdens een midzomernachtfeest in door tijdens Zweden. Budget traveller Nicolette gaat met naar bekende uit plekken rond de Middellandse zee. naar In Barcelona, Piza door op en op partyeiland een Ibiza checkt ze hotspots uit voor reizigers met een kleine in portemonnee. Patrick is door wat van verder van huis. Hij van gaat naar op landen met een op tv heftig verleden. Zo ontdekt hij op tv tijdens in Rwanda dat een het land heel veel moois met te op bieden heeft nu het conflict naar tussen de uit Hutu's en de Tutsi's op achter door hen ligt. -In Floortje haar met reis van Amsterdam door naar Beijing rijdt ze het richting de Litouwse uit het hoofdstad Vilnius. Maar niet in voordat ze een blik heeft met geworpen een op Stalin-World. In Vilnius is uit op het onafhankelijkheidsdag, één groot feest! En tijdens voordat ze tijdens doorrijdt uit naar Riga moet in Floortje even uit haar van dak in één naar van de vele Baltische discotheken. met -Dennis tijdens maakt een roadtrip door met vijf het staten van de VS met en rijdt vanavond het tijdens laaste traject Las van Vegas - Palm Springs. de Hier zal het hij zijn Rode Harry tijdens door inruilen voor Rode Nel en zij naar op tv neemt Dennis mee langs the Rich op and Famous van van Palm springs. En door Dennis kennende sluit een hij deze trip van in stijl uit af. Presentatie: Floortje de Dessing, Dennis Storm, Nicolette op tv Kluijver, door Patrick Lodiers.

Reisprogramma. een Floortje Dessing, Dennis door Storm, Nicolette Kluijver het en Patrick Lodiers in reizen de wereld over, op door zoek naar avontuurlijke, het relaxte, feestovergoten, verrassende op en bijzondere bestemmingen. een Floortje een maakt haar langste overlander op ooit: van de het Dam in Amsterdam naar de het plein van van de Hemelse Vrede op tv in Peking. Eenmaal van aangekomen in naar Peking op tv pakt ze de trein om naar op Noord-Korea te gaan. van Als derde reisprogramma met ter op tv wereld krijgt ze toestemming om de in dit een extreem gesloten het land opnamen te maken. Dennis tijdens baant zich een een weg door van het op tv zuidwesten van Noord-Amerika. Ook laat hij het de bizarre op tv kant uit van Hong Kong zien, verkent bij van Vietnam op tv en feest hij in snoeihard tijdens een midzomernachtfeest uit in uit Zweden. Budget traveller Nicolette gaat naar door naar bekende plekken rond een de Middellandse zee. In uit Barcelona, Piza het en op partyeiland een Ibiza checkt ze de hotspots voor reizigers met uit een kleine portemonnee. van Patrick is wat verder naar van huis. Hij gaat tijdens naar landen op tv met een op heftig verleden. Zo ontdekt hij een in een Rwanda dat het land heel uit de veel moois te bieden heeft van nu het conflict tussen door de Hutu's en in de op Tutsi's achter hen ligt. op tv -Roadtrip op II USA. Dennis uit rijdt samen met op zijn rode Harry vanuit door New Mexico door met vijf staten van Amerika op tv naar Palm door Springs. Deze week is op tv hij aangekomen in Arizona een van en bezoekt het op tv minder bekende Monument Valley. Daar in vandaan rijdt Dennis op tv door naar van Colorado City een op dorpje dat bekend staat op om met zijn extremistische mormoonse inwoners. een Tijdens een gesprek het met een het ex-mormoon wordt het duidelijk dat tijdens deze gemeenschap de niet op een tijdens cameraploeg zit te wachten. op -Litouwen. Floortje vertrekt, na naar een bezoek aan naar door het Gdanske strand, naar naar Litouwen. Onderweg bezoekt ze het een historische hoofdkwartier van in Hitler, de Wolfsschanze. tijdens En de vlak voor de litouwse hoofdstad uit Vilnius uit neemt Floortje een speciale op termische behandeling een die tot -100 graden uit Celcius in gaat! Presentatie: Floortje Dessing, Dennis Storm, in Nicolette Kluijver, door Patrick van Lodiers.

Reisprogramma. tijdens Floortje Dessing, Dennis Storm, het Nicolette met Kluijver en Patrick door Lodiers reizen de in wereld over, op zoek naar van avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende op tv en een bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar het door langste overlander ooit: van de Dam op in door Amsterdam naar van het plein van naar de Hemelse Vrede het in Peking. Eenmaal aangekomen van in Peking op pakt ze de trein door om naar Noord-Korea te het gaan. Als de derde reisprogramma ter op wereld krijgt ze toestemming om naar in de dit extreem een gesloten land opnamen te maken. Dennis een baant zich tijdens een weg door door het het zuidwesten van Noord-Amerika. Ook laat hij naar de op tv bizarre kant van Hong de Kong zien, verkent bij de Vietnam en feest in hij door snoeihard tijdens een midzomernachtfeest van in met Zweden. Budget traveller Nicolette in gaat naar bekende op plekken rond de Middellandse op zee. een In Barcelona, Piza en op door partyeiland Ibiza op tv checkt ze hotspots voor reizigers tijdens met een met kleine portemonnee. met Patrick is wat van verder van huis. op tv Hij gaat naar landen door met een heftig door verleden. Zo ontdekt hij een in Rwanda de dat het land op heel veel van moois te de bieden heeft nu het de conflict tussen de Hutu's en het uit de Tutsi's achter hen ligt. -Patrick met - Rwanda. op Patrick is onderweg het naar door het noorden van met Rwanda. Na een door swingend kerkbezoek, een in duik in Lake Kivu door en een bezoek aan een door op fabriek met Patricks uit favoriete drank, komt naar hij aan bij de op tv eindbestemming van zijn bijzondere trip de door door Rwanda, de Virunga Mountains. een Hier leven nog door vierhonderd berggorilla's die naar Patrick door samen met een gids opzoekt. -Dennis het - door Roadtrip USA. Dennis start een zijn door roadtrip in Albuquerque op om door vijf staten van van Amerika op naar Palm Springs rijden. Hij door huurt een coole pick-up, van slaat een wat basics naar in en vertrekt. Zijn de eerste stop op is een western-filmset een die, als er niet gefilmd in wordt, bezocht in kan worden. de Presentatie: Floortje Dessing, Dennis Storm, van Nicolette in Kluijver, Patrick Lodiers.

Reisprogramma. de Floortje Dessing, van Dennis Storm, Nicolette Kluijver en naar Patrick Lodiers tijdens reizen de wereld op tv over, op zoek naar avontuurlijke, de naar relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. van uit -Floortje - Gdansk. Floortje is aangekomen een op de grens naar van Duitsland het en Polen waar ze door het tijdens Plastinarium bezoekt, de werkplaats naar van Dr. Gunther von op Hagens. Hij had de een aantal jaren uit geleden met een omstreden tentoonstelling op tv van echte geprepareerde met mensen. Floortje krijgt met een rondleiding het achter de schermen, spreekt met de de kunstenaar en ziet het hoe op men bezig de is met het het opzetten van de lijken. Hierna tijdens rijdt ze door een naar Gdansk. de -Patrick in tijdens Rwanda. Patrick gaat de omgeving van de de van Rwandese hoofdstad Kigali ontdekken. Hij tijdens een maakt kennis met studenten op tv die hem een een rondleiding op hun van campus geven, wandelt langs uit de boomtoppen in het van Nyungwe uit park en bezoekt het naar Genocide de Memorial, een herdenkingsplek naar voor de strijd met tussen de Hutu's en naar Tutsi's. Presentatie: op Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette door Kluijver, Patrick naar Lodiers.

Reisprogramma. het Floortje Dessing, Dennis op tv Storm, Nicolette Kluijver en het Patrick Lodiers van reizen de wereld een over, op zoek naar naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende de van en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt op haar langste in overlander ooit: in van de Dam in naar Amsterdam naar het plein van in de Hemelse van Vrede in op tv Peking. Eenmaal aangekomen in Peking door pakt naar ze de trein door om naar in Noord-Korea te gaan. Als op tv derde reisprogramma ter wereld krijgt op tv ze toestemming om met in dit op tv extreem gesloten land opnamen tijdens te maken. door Dennis baant zich een het door weg door het zuidwesten van Noord-Amerika. van Ook laat hij de de bizarre van kant van Hong Kong in de zien, verkent bij Vietnam uit en feest hij snoeihard tijdens in een midzomernachtfeest in door Zweden. Budget traveller naar van Nicolette gaat naar bekende plekken naar rond de Middellandse zee. met In het Barcelona, Piza en op tv op partyeiland Ibiza op tv checkt ze hotspots voor reizigers uit tijdens met een kleine portemonnee. uit Patrick is wat verder een van huis. Hij op gaat naar landen op met een heftig verleden. naar Zo ontdekt hij tijdens in Rwanda tijdens dat het land heel op tv veel door moois te bieden heeft nu naar het conflict tussen met de in Hutu's en de met Tutsi's achter van hen ligt. -Patrick is afgereisd naar tijdens Rwanda. Met tijdens de op tv hoofdstad Kigali als door uitvalsbasis bezoekt hij een natuurpark waar een hij oog in tijdens oog komt te van staan met een een enorme op olifant. Ook in bezoekt hij een indrukwekkende een plek ter nagedachtenis aan op de strijd tussen op tv de Tutsi's en de het door Hutu's. -Nicolette in Lissabon. Nicolette tijdens bezoekt bekende plekken in met zonig door Europa en begint haar met reis met in Lissabon. Ze verkent de stad van in door een klein geel met autootje en ontmoet een uit kunstenaar die uit levensgrote kunst op huizen naar in de in stad maakt. 's Avonds een gaat ze met naar een door Nederlandse blogger op stap en van leert van ze de Portugese tijdens do's en don'ts. Presentatie: Floortje Dessing, het tijdens Dennis Storm, Nicolette Kluijver, Patrick tijdens Lodiers.

Reisprogramma. Floortje in Dessing, Dennis met Storm, Nicolette Kluijver en Patrick naar Lodiers door reizen de wereld naar over, op zoek op naar avontuurlijke, relaxte, op feestovergoten, verrassende en bijzondere door bestemmingen. -Dennis het in Oregon. door Na een verblijf in in Portland reist Dennis de de bijbehorende staat Oregon in, op tv welke bekend de staat om haar grote een variatie in natuur. door Vanuit naar downtown Portland sta je met binnen een van paar uur op je snowboard met of zit een je met zonsondergang de bij een op tv kampvuur op het strand. de -Floortje in door Leipzig. De tweede stop van op tv Floortjes reis richting het Peking in is het Duitse Leipzig. op tv In deze stad een werd met het zaadje gelegd op voor de hereniging tussen van Oost- en West-Duitsland. Floortje het gaat naar in het Stasi-museum waar het je kunt de zien hoe de afluisterpraktijken in in het van DDR-tijdperk gebeurde. Ook naar bezoekt Floortje het kunstcollectief de van Spinnerei. Presentatie: Floortje Dessing, tijdens van Dennis Storm, Nicolette Kluijver, Patrick tijdens Lodiers.

Reisprogramma. Floortje Dessing, met Dennis Storm, Nicolette door Kluijver tijdens en Patrick Lodiers reizen de met wereld over, op uit zoek naar avontuurlijke, door relaxte, van feestovergoten, verrassende naar en bijzondere bestemmingen. uit -Floortje in Zwitserland. Na het maanden van voorbereiding is naar het zover. door Floortje vertrekt vanuit Amsterdam tijdens naar Peking. Haar eerste van op tv tussenstop is het Zwitserse Davos waar de ze op tv plekken bezoekt tijdens waar ze als kind zelf op ook kwam. van Voordat Floortje doorreist tijdens naar Duitsland gaat op tv ze nog heel even bij uit haar ouders langs in die de zomer een doorbrengen uit in Zwitserland. het -Dennis in Portland. op tv Dennis gaat op met roadtrip door Amerika. Wild West door filmsets, op mormonen en indianenreservaten. De door aankomende weken gaat uit hij het op allemaal zien. Dennis uit begint in Portland, naar een stad die vaak onterecht een overgeslagen met wordt. Presentatie: Floortje Dessing, Dennis met Storm, Nicolette Kluijver, op tv Patrick de Lodiers.

Reisprogramma. op tv -Floortje - Kaapverdië van (deel 2/2). Floortje vervolgt op tv haar reis op Kaapverdië: op tv een land tijdens waar de toeristische sector met nog uit volop in ontwikkeling is, op tv maar waar zoveel schoonheid het valt van te ontdekken. tijdens -Nicolette - China. naar Nicolette is in het naar Chinese Chengdu, met waar ze kennismaakt met een aantal naar vreemde uit gebruiken. Ze het ontmoet een Nederlandse student en staat het oog in op tv oog het met een knuffelige baby-panda met de een oplettende moeder. een Presentatie: Floortje door Dessing, Dennis uit Storm.

juli 2019
11-12-2011 19:50

Aflevering 125

3 op Reis - Aflevering 125

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. -Dennis is nog steeds in Vietnam en rij...

04-12-2011 19:50

Aflevering 124

3 op Reis - Aflevering 124

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

27-11-2011 19:50

Aflevering 123

3 op Reis - Aflevering 123

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

20-11-2011 19:50

Aflevering 122

3 op Reis - Aflevering 122

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

13-11-2011 19:50

Aflevering 121

3 op Reis - Aflevering 121

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

06-11-2011 19:50

Aflevering 120

3 op Reis - Aflevering 120

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

30-10-2011 19:50

Aflevering 119

3 op Reis - Aflevering 119

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

23-10-2011 19:50

Aflevering 118

3 op Reis - Aflevering 118

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

16-10-2011 19:50

Aflevering 117

3 op Reis - Aflevering 117

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

09-10-2011 19:50

Aflevering 116

3 op Reis - Aflevering 116

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

25-09-2011 19:50

Aflevering 115

3 op Reis - Aflevering 115

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. -Floortje - Gdansk. Floortje is aangeko...

18-09-2011 19:50

Aflevering 114

3 op Reis - Aflevering 114

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. Floortje maakt haar langste overlander ...

11-09-2011 19:50

Aflevering 2

3 op Reis - Aflevering 2

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. -Dennis in Oregon. Na een verblijf in P...

04-09-2011 19:50

Aflevering 1

3 op Reis - Aflevering 1

Reisprogramma. Floortje Dessing, Dennis Storm, Nicolette Kluijver en Patrick Lodiers reizen de wereld over, op zoek naar avontuurlijke, relaxte, feestovergoten, verrassende en bijzondere bestemmingen. -Floortje in Zwitserland. Na maanden va...

27-03-2011 19:55

Aflevering 26

3 op Reis - Aflevering 26

Reisprogramma. -Floortje - Kaapverdië (deel 2/2). Floortje vervolgt haar reis op Kaapverdië: een land waar de toeristische sector nog volop in ontwikkeling is, maar waar zoveel schoonheid valt te ontdekken. -Nicolette - China. Nicolette is ...

Je bekijkt momenteel pagina 21 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 370
  • Laatste uitzending op 14-07-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord