Programma gemist?

Maurice begint aan in een reis uit door Myanmar en door die reis begint op door het op tv station van Yangon, tijdens waar hij de trein uit pakt richting het het oosten de naar het stadje tijdens Hpa-an, de hoofdstad van de staat op tv naar Kayin. Hier spelen nog steeds een uit aantal in gewapende conflicten, waardoor reizen een buiten Hpa-an niet op tv veilig is. Hpa-an door zelf kun je het wel bezoeken en gids het de Zeya kan niet wachten het zijn geliefde uit plek aan de wereld uit te laten de zien. Hij neemt Maurice op mee langs zijn favoriete in plekken, en probeert zoveel door mogelijk mensen naar te betrekken bij van zijn plannen om met deze regio op tv meer op de kaart te van zetten. * naar Geraldine is in de Zeeland, waar ze op op pad gaat met met het visser Thijs. Door wildgroei mag een iedereen hier naar namelijk gratis en voor niets op tv tot wel 10 door naar kilo per dag van oesters komen rapen. * het Nienke reist verder door Zuid-Afrika. met Na geslapen te in op hebben in de op grootste township van het uit land, Soweto, leert ze weer door een tijdens andere kant van het Zuid-Afrika kennen: die van van de een hechte boerengemeenschappen op het platteland. Ze met door overnacht bij Andries door en Amanda, die op elkaar nog kennen uit in de tijd tijdens dat ze samen van bij de politie werkten, toen de de apartheidswet uit nog in volle gang naar was. Nu op runnen ze een kleine met bed & breakfast de op de oude boerderij met van door de ouders van het Amanda.

Geraldine vervolgt van haar lange treinreis een dwars door Europa. tijdens In van plaats van de populaire op steden en naar routes, kiest ze door juist voor minder bekende bestemmingen. op tv Ze is nog tijdens steeds in Slowakije, waar het ze vanuit tijdens hoofdstad Bratislava uit de trein pakt de naar de voet van op het Tatra-gebergte. Hier gaat met ze naar op zoek naar tijdens de mannen tijdens die door weer en wind, sneeuw naar en op tv storm, áltijd de berg in op zullen gaan met om een de berghutten te bevoorraden: de uit sherpa's. Chris is in door de Belgische kustplaats een Oostende. in Ooit was dit een chique tijdens badplaats, maar van een groot deel van van dit mooie uiterlijk door werd tijdens de op tv Tweede Wereldoorlog op tv verwoest. De statige van kust veranderde in een naar lange in strook beton. Het tijdens ambitieuze project The Crystal met Ship heeft Oostende een met make-over gegeven. Door op tv op tv de hele stad hebben honderden op tv inwoners hun gevels van aangeboden voor op tv dit bijzondere project het van kunstenaars van over de de hele wereld tijdens en de mensen uit Oostende van zelf. Nienke is in op Zuid-Afrika, in de grootste stad het van de het land: Johannesburg. Met tijdens een rauwe en vooruitstrevende door mindset een is Johannesburg een met interessante afspiegeling van het tijdens Zuid-Afrika naar van nu. Nienke bezoekt de het hippe wijk Maboneng, met waar in het heel normaal is om naar je een paar uit uurtjes te door laten volgen door van een fotograaf, naar die alles vastlegt voor je met socials. En een ze bezoekt het met rauwere Fordsburg, waar ze langsgaat van op tv bij dé legende van de de wijk.

Evi Hanssen op is naar in het meest bezochte vakantieland ter het wereld, naar in het drukst op bezochte deel van dat op land: tijdens Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route van uit die laat zien op dat naar je zelfs de in dit populaire het deel van Europa een met verrassende roadtrip kunt maken. op tv Die trapt ze af in in van een nog relatief onbekende stad: naar Toulouse. Deze voormalige de het industriestad kampt met een een saai imago, maar tijdens Evi bezoekt uit een plek waar een die industrie de inspiratie naar is geweest voor een verrassende uit nieuwe buurtbewoner. het * Maurice Lede van is in Groningen, de waar een kwart de van de inwoners student van is. op Dat maakt naar Groningen, in ieder uit geval qua gemiddelde het leeftijd, de jongste tijdens stad van Nederland. En dat tijdens zorgt weer het voor veel leuke initiatieven. Van een de een containerhostel tot een naar bandje dat met suppend over de grachten speelt, uit tot een bar waar met naar een robot de cocktails maakt. door Je verveelt tijdens je niet naar snel in 'Grunn'. * Chris Zegers het tijdens is nog steeds van in Libanon, waar hij een tijdens etappe gaat lopen het van de Lebanon Mountain door Trail. op tv Deze bijzondere wandelroute, van die zich uitstrekt over de op tijdens gehele lengte van in het land, vormt op als het ware de een rode draad door Libanon. Hij door verbindt verschillende van dorpen met verschillende een bevolkingsgroepen door en geloofsovertuigingen. Een route als deze uit uit was een tijd terug, tijdens in roerige van tijden, onmogelijk geweest. van Chris gaat op het pad met gids Martine, die met haar liefde in en hoop voor haar naar land tijdens weer heeft teruggevonden aan de door hand met van deze route.

Geraldine vervolgt haar op tv uit lange treinreis dwars door in Europa. In van plaats van de populaire op steden en routes, kiest het ze juist in voor minder bekende bestemmingen. Ze tijdens komt aan in het Slowakije, waar een ze eerst een naar stop maakt in hoofdstad naar Bratislava. Waar tijdens de in meeste reizigers hier in het historische van centrum blijven door hangen, zoekt Geraldine in juist een tijdens andere kant van de uit stad op uit die daar ver vanaf op tv staat. Evi van blijft dicht door bij huis: want op naar een kleine vijf uit uur rijden vanaf door Utrecht ligt aan de op tv Franse kust tijdens de Baie het de Somme. Een enorme riviermonding met op tijdens daaraan enkele vissersdorpjes, wiens inwoners leven de met het ritme op tv van de door getijden. Tijdens in eb trekt de tijdens rivier zich 14 van kilometer terug uit en kun je over de op rivierbodem wandelen met van het ene naar naar het andere dorp. Maar tijdens je moet wel van op met tijd zijn, het want in no-time stroomt de uit hele door boel weer vol. de Chris is in van de hoofdstad van Libanon: met Beiroet. Een van de op tv meest liberale steden van in het Midden-Oosten. het Hij praat over de het vertekende door beeld dat mensen nog van steeds van deze het stad de hebben met een van de in personages op de het wereldberoemde World Press Photo van uit 2006. En op tv millenial door Hamza laat Chris de uit vrijzinnige naar kant van zijn tijdens stad zien.

Geraldine trapt af van uit met de start naar van een lange treinreis dwars op door met Europa. Haar eerste stop van is Graz, de tweede stad tijdens in van Oostenrijk en van een verrassend alternatief voor het drukke van tijdens Wenen. Voor het eerst blijft tijdens 3 op Reis het ook naar in eigen land en nét een daarbuiten: iedere week een laten we een verrassende de plek in zien die de op minder dan vijf tijdens uur reizen vanaf uit het midden van naar ons eigen land uit ligt - zónder te vliegen. uit Aan tijdens Maurice de door eer om de spits af te met door bijten, met als bestemming onze eigen van oerprovincie Drenthe. Nederland uit is één op tv van de in dichtst bevolkte in landen van Europa, maar in de de dunst uit bevolkte provincie van in ons land merk je met daar op tv weinig van. Maurice tijdens loopt een dag mee op met een schaapherder, waarna door hij overnacht in een van cabin in het door op tv bos, waar je alleen te op tv voet naar kunt komen, ver weg van alles met en iedereen. Nienke van begint aan een in reis naar door Zuid-Afrika. Ze tijdens start in de grootste door township van het land: door Soweto, een door arme buitenwijk op van Johannesburg.

Chris een maakt een met roadtrip door Botswana. In op tv het land van dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming naar gaat in Chris zonder gids de wildernis met van het uit Moremi National door Park in op zoek door naar dieren. Beter voor op de portemonnee en het tijdens beste recept door voor in avontuur. Ook ontdekt op tv hij de Okavango Delta, op tv een enorm moerasgebied en een de enige uit binnenlandse delta in uit de wereld. Dit van waterrijke gebied trekt veel wilde in naar dieren en dit levert prachtige op beelden op op.

Geraldine door maakt een rondreis door de Mexico. Door naar drugsoorlogen kreeg door dit land een op slechte reputatie en lijkt veel tijdens mensen in een rondreis hier te gevaarlijk. Maar een Geraldine tijdens heeft een het veilige route uitgestippeld, die het je langs het échte de Mexico brengt. Deze week tijdens reist ze verder op tv door met de staat Oaxaca, waar ze op tv een paar bijzondere een natuurfenomenen van bezoekt. Tot slot op tv komt Geraldine aan bij naar de prachtige stranden van op de van Stille Oceaan rondom naar Puerto Escondido, waar ze door meehelpt in bij een bijzonder door project.

Geraldine begint op tv aan een een rondreis door Mexico. Door in drugsoorlogen heeft op tv dit land het de stempel gekregen van gevaarlijk te zijn, waardoor veel het reizigers geen alternatieve routes een meer een durven nemen. Maar tijdens Geraldine heeft een veilige de route uitgestippeld door die je in op tv korte tijd langs het echte naar Mexico brengt. Ze door begint in de op hoofdstad: Mexico Stad. uit van Daarna reist ze naar verder naar Oaxaca de Juarez, de een stad die door qua met heerlijk - en het apart - Mexicaans een eten toch wel de kroon uit spant.

Maurice naar volgt de Interoceanic Highway een en rijdt van de uit Stille Oceaan in tijdens Peru naar de uit Atlantische Oceaan van in Brazilië. Hij een bezoekt een de Pantanal, het grootste moerasgebied van ter wereld. door Hij maakt hier kennis met een de Braziliaanse cowboys, door door de Pantaneiros, en met staat oog in oog met de op jaguar. op Daarna reist hij door naar met op tv Brasilia, een bizarre stad door gebouwd in de vorm door van in een vliegtuig.

Maurice maakt naar een waanzinnige roadtrip door met Zuid-Amerika. Hij het volgt de Interoceanic naar Highway en tijdens rijdt van de op Stille Oceaan met in Peru naar de Atlantische Oceaan van op tv in Brazilië. Deze week gaat hij op tv de Peruaanse met Amazone in om met een van bijdrage te leveren aan belangrijk tijdens onderzoek. in In Brazilië maakt met hij een uitstapje het naar een fascinerende stad: een op tv miljoenenstad, middenin het de dichte jungle naar van de Amazone. door Slechts bereikbaar per boot op tv of vliegtuig: met Manaus.

Geraldine eindigt haar door reis een in Noorwegen, op op de ruige eilandengroep uit de Lofoten. naar Ze neemt een duik in in de naar ijskoude, arctische golven, want hier vind naar je in één van uit de koudste surfspots ter naar wereld. Nienke eindigt van haar reis door Australië de in de uit laatste ongerepte wildernis het van Tasmanië. Samen met uit gids Cody op trekt ze door het geïsoleerde tijdens en onaangetaste door bushland van het Mount met Field National Park. uit Als naar kers op tijdens de taart neemt Cody in Nienke ook nog mee op op tv het een kayaktocht over Lake op Pedder.

Nienke maakt naar een alternatieve tijdens roadtrip door het zuiden een van op tv Australië. Deze week reist de ze nog verder naar down under naar door de ongerepte wildernis een van Tasmanië. Ze verkent een de hoofdstad Hobart, en tijdens reist dan verder in naar uit het nog afgelegener tijdens Maria Island. Dit eiland uit wordt met ook wel de op tv Tasmaanse Ark van Noach van genoemd, omdat paren van bedreigde door diersoorten hier worden van uitgezet, van om weer in aantallen door te op stijgen. Geraldine is ver door weg in het noorden naar van Noorwegen, door op de ruige eilandengroep de een Lofoten. in Reizigers komen hier met vooral voor het de Noorderlicht, maar voor tijdens de eilandbewoners op zelf draait alles de om vis. Het is tijdens hun belangrijkste bron van van inkomsten. Geraldine in vaart uit met visser Geir, met op zoek uit naar het het goud van de Lofoten: uit kabeljauw.

Nienke is uit aan het in roadtrippen door het Australië. Ze gaat niet tijdens voor bekende plekken een als The Great tijdens Barrier Reef of Sydney, het maar kiest voor uit een alternatieve route door uit tijdens het zuiden. Deze week rijdt van ze over in één van de mooiste in kustroutes uit ter wereld: de het Great Ocean Road. Ze ontmoet de op Morning Mermaids een en tijdens bezoekt een mooi project waarbij de een bedreigde pinguïnkolonie beschermd naar wordt door honden. van de Maurice eindigt zijn reis over naar de Canarische Eilanden op met uit één van de met kleinste eilanden van deze archipel: La op Gomera. Dé groene uit parel van alle door eilanden. op tv Hij ontdekt tijdens het ruige binnenland per op mountainbike, en de mooie een kust met de een kayak.

Maurice naar is bezig met aan een reis over de tijdens Canarische Eilanden. het Hij bezoekt in Tenerife. Hij beklimt hét symbool uit van het een eiland, de vulkaan El Teide. de Hierna verlaat met hij het eiland op om te zeilen naar met zijn in eindbestemming: het kleine eilandje op tv La Gomera. Nienke is van aan van het roadtrippen door door Australië. Ze uit gaat niet voor op bekende plekken als The Great uit Barrier Reef of Sydney, op tv door maar kiest voor een alternatieve route de door uit het zuiden. Ze van bezoekt nationaal park The Grampians, met een de spirituele en door zeer belangrijke plek voor de op Aboriginals.

Nienke in is bezig aan een roadtrip met door Australië. door Ze gaat niet voor naar bekende plekken met als tijdens The Great Barrier een Reef, de Outback op tv en steden als een Sydney en Melbourne, maar het kiest voor op een alternatieve route door door het zuiden. op Deze week reist met ze naar Kangaroo Island. naar Door haar geïsoleerde ligging is een dit één van naar de naar beste plekken van Australië door om naar wildlife te spotten. Geraldine begint tijdens aan een reis over een de Lofoten, in een door ruige eilandengroep in in het noorden van Noorwegen. Een geliefde in op tv plek voor natuurliefhebbers, die na tijdens een indrukwekkende reis weer uit naar huis gaan. in Maar de hoe ziet je van leven eruit als deze van zeer afgelegen op tv archipel je met thuis is? Geraldine op start haar reis van in het piepkleine dorpje op tv Sørvågen, waar tijdens ze chef-kok Tommi ontmoet. Na een een bliksemcarrière het in Oslo keerde op hij terug naar een zijn geliefde op geboorteplek, waar hij nu het het restaurant de van zijn ouders het runt.

oktober 2020
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!