Programma gemist?

Maurice door begint aan op een reis door een Myanmar en die door reis begint op het het station van Yangon, waar hij een de trein pakt de richting het oosten het naar een het stadje Hpa-an, de hoofdstad tijdens met van de staat naar Kayin. Hier spelen in nog steeds een aantal in gewapende conflicten, van waardoor reizen buiten Hpa-an niet veilig een is. Hpa-an zelf tijdens kun je op wel een bezoeken en gids in Zeya kan niet een wachten zijn geliefde plek aan op de wereld te tijdens laten zien. van Hij neemt een Maurice mee langs zijn van favoriete plekken, en probeert met zoveel mogelijk een mensen te betrekken in bij zijn plannen om deze op tv de regio meer op de kaart te van een zetten. * Geraldine is door in Zeeland, waar ze door op pad gaat met het de visser Thijs. Door wildgroei mag op iedereen in hier namelijk gratis en voor tijdens niets tot wel van 10 kilo het per dag oesters komen tijdens rapen. * Nienke van reist verder door Zuid-Afrika. door Na op tv geslapen te hebben tijdens in de grootste township van op het tijdens land, Soweto, leert ze het weer een andere kant de een van Zuid-Afrika kennen: die van de tijdens hechte boerengemeenschappen een op uit het platteland. Ze overnacht bij Andries op tv tijdens en Amanda, die in elkaar nog kennen tijdens uit de tijd dat ze samen in op bij de politie werkten, toen de de apartheidswet op nog in volle uit gang was. Nu runnen het ze een door kleine bed naar & breakfast op in de oude boerderij van de de ouders van op Amanda.

Geraldine vervolgt haar naar lange door treinreis dwars door Europa. op tv In plaats van een de in populaire steden en een routes, kiest ze juist voor minder naar bekende bestemmingen. Ze met is het nog steeds in Slowakije, naar waar de ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein op pakt naar de uit voet uit van het Tatra-gebergte. het Hier gaat ze op door zoek naar de mannen met die door naar weer en wind, sneeuw op tv en storm, met áltijd de berg in op zullen gaan op om de de berghutten te bevoorraden: in de sherpa's. Chris het is in de Belgische op tv kustplaats Oostende. op Ooit was op tv dit een chique badplaats, maar een de groot naar deel van dit mooie uiterlijk op tv werd tijdens naar de Tweede tijdens Wereldoorlog verwoest. De statige kust uit veranderde in van een de lange strook beton. Het het ambitieuze project The Crystal het Ship in heeft Oostende een make-over gegeven. op Door de uit hele stad hebben met honderden inwoners hun gevels aangeboden tijdens voor het dit bijzondere project van kunstenaars op tv van uit over de hele de wereld en van mensen uit Oostende zelf. Nienke is op tv op in Zuid-Afrika, in de grootste de stad van uit het land: uit Johannesburg. Met een rauwe en op tv vooruitstrevende uit mindset is Johannesburg een interessante uit afspiegeling van tijdens het Zuid-Afrika van het nu. Nienke de bezoekt de hippe wijk Maboneng, waar uit het door heel normaal is om je in een paar uurtjes uit uit te laten volgen in door een fotograaf, die alles van vastlegt voor je de socials. En van ze bezoekt het op rauwere Fordsburg, waar ze tijdens langsgaat bij tijdens dé legende van de op tv wijk.

Evi Hanssen is met in het in meest de bezochte vakantieland ter wereld, in in het van drukst bezochte deel van dat door land: Zuid-Frankrijk. Ze een stippelt een op route uit die laat zien een naar dat je zelfs in tijdens dit populaire deel van Europa tijdens een verrassende uit roadtrip kunt maken. Die een trapt op ze af het in een nog relatief onbekende op stad: Toulouse. Deze voormalige uit op tv industriestad kampt met een uit saai imago, maar Evi bezoekt tijdens een plek waar het die industrie door de inspiratie is tijdens geweest voor een verrassende op tv nieuwe buurtbewoner. * de Maurice Lede is van in Groningen, van waar een kwart van uit de inwoners uit student is. Dat tijdens maakt Groningen, in ieder tijdens geval op qua gemiddelde een leeftijd, de jongste stad van met Nederland. En uit dat zorgt uit weer voor veel van leuke initiatieven. Van een containerhostel tot door een bandje dat een suppend over met de grachten van speelt, tot door een bar waar een robot met de de cocktails maakt. Je verveelt door je niet in snel in 'Grunn'. * Chris het Zegers is nog steeds op in een Libanon, waar hij in een etappe gaat lopen van het de van Lebanon Mountain naar Trail. Deze bijzondere wandelroute, die op tv zich uitstrekt over op de op gehele lengte van naar het land, vormt als naar het ware op tv een rode draad door van Libanon. Hij verbindt een verschillende dorpen met verschillende een bevolkingsgroepen en op geloofsovertuigingen. Een route als deze in in was een tijd terug, van in roerige tijden, onmogelijk door geweest. van Chris gaat op pad met gids van Martine, in die haar liefde op tv en hoop voor haar het land uit weer heeft teruggevonden op tv aan de hand het van deze route.

Geraldine de vervolgt haar lange treinreis dwars op uit door Europa. In plaats van de het populaire door steden en routes, kiest ze op tv tijdens juist voor minder bekende bestemmingen. Ze uit komt een aan in Slowakije, in waar ze eerst een een stop naar maakt in hoofdstad door Bratislava. Waar de meeste op tv reizigers hier een in het historische met centrum blijven hangen, zoekt de Geraldine juist een andere het kant van de van stad op door die daar ver vanaf staat. op Evi blijft met dicht bij huis: tijdens want op een kleine tijdens vijf uur rijden van vanaf Utrecht met ligt uit aan de Franse tijdens kust de Baie de Somme. op tv Een enorme in riviermonding met daaraan een enkele vissersdorpjes, een wiens inwoners leven met het ritme naar van de getijden. in Tijdens eb trekt de de rivier een zich uit 14 kilometer terug tijdens en kun je met over de rivierbodem wandelen uit van het ene naar het in het andere dorp. Maar je het moet wel het op tijd zijn, want in no-time door stroomt van de hele boel op weer vol. Chris met is in de hoofdstad van met met Libanon: Beiroet. Een van van de meest het liberale steden van met het Midden-Oosten. Hij de praat over het vertekende beeld dat uit mensen met nog steeds van deze stad een hebben met een een van de personages door op de wereldberoemde een in World Press Photo uit 2006. tijdens En millenial Hamza laat in Chris de vrijzinnige met tijdens kant van zijn stad uit zien.

Geraldine trapt af de naar met de start van een op lange treinreis met dwars door Europa. Haar eerste van stop is het Graz, de tweede naar stad van Oostenrijk tijdens en een verrassend alternatief tijdens voor het op tv drukke het Wenen. Voor het tijdens eerst blijft 3 tijdens op Reis ook in eigen land uit en nét een daarbuiten: iedere week van laten we in een verrassende plek op zien die op een minder dan vijf op tv uur reizen vanaf op het midden van ons in eigen uit land ligt - zónder te vliegen. naar Aan Maurice de het eer in om de het spits af te bijten, met van als van bestemming onze eigen oerprovincie Drenthe. Nederland uit uit is één van de dichtst bevolkte naar landen van Europa, naar maar van in de op tv dunst bevolkte provincie van ons met land merk met je daar tijdens weinig van. Maurice met loopt een dag mee met een een schaapherder, waarna hij met in overnacht in een cabin in het met bos, waar je naar het alleen te voet kunt tijdens komen, ver weg van alles uit en iedereen. Nienke van begint aan een op tv reis door in Zuid-Afrika. Ze start het in de naar grootste township van op het land: de Soweto, een arme het buitenwijk van Johannesburg.

Chris met maakt een roadtrip door Botswana. in In het uit land in dat bekendstaat als met exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids tijdens de wildernis een van het Moremi National in Park in op het zoek naar dieren. op Beter voor de de naar portemonnee en het beste recept voor van avontuur. Ook ontdekt op hij de op Okavango Delta, een tijdens enorm in moerasgebied en de enige binnenlandse delta tijdens in de wereld. met het Dit waterrijke gebied trekt naar veel wilde dieren het en dit levert prachtige beelden tijdens een op.

Geraldine naar maakt een rondreis van door Mexico. het Door drugsoorlogen kreeg dit land een op slechte reputatie tijdens en lijkt de veel mensen in een rondreis hier te op tv gevaarlijk. Maar een Geraldine heeft een veilige route door uitgestippeld, die je een langs het tijdens échte Mexico brengt. van Deze week reist van ze verder door de uit staat uit Oaxaca, waar ze met een paar bijzondere het natuurfenomenen bezoekt. Tot slot door komt Geraldine aan bij in de prachtige stranden van tijdens een de Stille Oceaan met rondom Puerto Escondido, waar ze op tv meehelpt het bij een bijzonder het project.

Geraldine op tv begint aan een rondreis tijdens door Mexico. op tv Door drugsoorlogen heeft met dit land de stempel gekregen tijdens gevaarlijk te op zijn, een waardoor veel reizigers geen alternatieve tijdens routes meer durven nemen. van Maar Geraldine heeft uit een uit veilige route uitgestippeld die op je in korte door tijd langs het echte uit in Mexico brengt. Ze begint de in de op hoofdstad: Mexico Stad. Daarna reist ze van verder naar Oaxaca in de Juarez, tijdens een in stad die qua heerlijk een - en apart in - Mexicaans eten toch wel naar de kroon op spant.

Maurice volgt de met Interoceanic Highway op en rijdt van met de naar Stille Oceaan in Peru naar op de Atlantische op tv Oceaan in het Brazilië. Hij bezoekt de de Pantanal, het grootste moerasgebied ter met wereld. Hij op tv maakt hier uit kennis met de Braziliaanse cowboys, een de Pantaneiros, van en staat oog in in met oog met de jaguar. Daarna reist in het hij door naar Brasilia, een bizarre op tv met stad gebouwd in de vorm van op tv een een vliegtuig.

Maurice maakt in een waanzinnige met roadtrip door Zuid-Amerika. met Hij volgt de door Interoceanic Highway en rijdt van van van de Stille Oceaan in Peru naar naar de door Atlantische Oceaan het in Brazilië. Deze week met gaat hij de Peruaanse Amazone het in om van een tijdens bijdrage te leveren aan belangrijk van onderzoek. In Brazilië maakt het hij op een uitstapje naar een een fascinerende stad: een miljoenenstad, het middenin de dichte met het jungle van de naar Amazone. Slechts bereikbaar per boot uit of vliegtuig: tijdens Manaus.

Geraldine de eindigt haar naar reis in Noorwegen, op tijdens de ruige eilandengroep de naar Lofoten. Ze op neemt een duik in door de ijskoude, arctische golven, op want hier een vind je naar één van de koudste surfspots op ter wereld. tijdens Nienke eindigt haar reis een met door Australië in de met laatste ongerepte wildernis van de Tasmanië. in Samen met gids Cody trekt naar ze door het van geïsoleerde het en onaangetaste bushland van het Mount in Field door National Park. Als kers op op in de taart neemt Cody Nienke ook uit nog mee op door een kayaktocht over met Lake het Pedder.

Nienke op maakt een een alternatieve roadtrip door het zuiden door van Australië. in Deze week reist ze nog naar verder down naar under naar de ongerepte door met wildernis van Tasmanië. Ze verkent de de de hoofdstad Hobart, en reist dan op verder naar in het nog afgelegener Maria Island. tijdens Dit een eiland wordt ook wel een de Tasmaanse Ark op van in Noach genoemd, omdat uit paren van bedreigde diersoorten hier worden met tijdens uitgezet, om weer in aantallen te naar stijgen. Geraldine uit is een ver weg in het in noorden van Noorwegen, op tv op de door ruige eilandengroep de van Lofoten. Reizigers komen met hier vooral voor het naar Noorderlicht, maar het voor de eilandbewoners door zelf draait alles door om vis. Het is hun belangrijkste met bron het van inkomsten. Geraldine het vaart uit met visser tijdens Geir, op zoek naar in het goud van van de Lofoten: door kabeljauw.

Nienke is aan uit het roadtrippen de door Australië. Ze naar gaat niet voor van bekende plekken als in The Great de Barrier Reef of Sydney, maar de kiest de voor een de alternatieve route door het zuiden. Deze met het week rijdt ze over één het van de mooiste kustroutes tijdens tijdens ter wereld: de Great Ocean door Road. op Ze ontmoet de Morning Mermaids en in bezoekt door een mooi in project waarbij een bedreigde pinguïnkolonie beschermd uit wordt de door honden. Maurice met eindigt zijn reis de over de Canarische door Eilanden op één van de met kleinste eilanden op tv van deze archipel: tijdens La Gomera. tijdens Dé groene parel van de alle eilanden. Hij een ontdekt met het ruige binnenland per mountainbike, en tijdens de mooie de kust met de uit kayak.

Maurice naar is bezig aan een reis op tv over door de Canarische Eilanden. Hij bezoekt van Tenerife. Hij uit beklimt hét symbool op tv van het eiland, tijdens de vulkaan El Teide. het de Hierna verlaat hij het eiland in om te zeilen tijdens naar het zijn eindbestemming: het door kleine eilandje La Gomera. Nienke de is aan het in roadtrippen door Australië. een Ze gaat niet voor met bekende plekken als het The van Great Barrier Reef naar of Sydney, maar kiest voor een een alternatieve van route door het de zuiden. Ze bezoekt nationaal in de park The Grampians, een spirituele naar en zeer belangrijke plek het voor de in Aboriginals.

Nienke is de bezig aan een roadtrip het een door Australië. Ze gaat niet naar voor bekende het plekken als The tijdens Great Barrier Reef, de uit Outback naar en steden als Sydney en Melbourne, op op maar kiest voor een alternatieve tijdens route door het zuiden. uit de Deze week reist tijdens ze naar Kangaroo Island. door Door haar geïsoleerde naar ligging is uit dit één van naar de beste plekken van Australië om een op wildlife te spotten. Geraldine begint op aan een reis tijdens over de met Lofoten, een ruige eilandengroep tijdens in het het noorden van Noorwegen. op tv Een geliefde plek voor natuurliefhebbers, de die na uit een van indrukwekkende reis weer naar huis op tv gaan. Maar met hoe ziet een je leven eruit als door deze zeer afgelegen de archipel je thuis is? Geraldine door start op haar reis in het piepkleine naar dorpje Sørvågen, de waar met ze chef-kok Tommi ontmoet. een Na een bliksemcarrière in Oslo op tv keerde hij met terug naar zijn geliefde tijdens op tv geboorteplek, waar hij nu in het restaurant van uit zijn ouders het runt.

juni 2021
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!