Programma gemist?

Chris uit maakt een de reis door de drie zuidelijkste de provincies van Italië. door Hij bezoekt de tijdens provincie Basilicata, een van uit de armste regio's tijdens van het het land. in Hij rijdt door met het binnenland richting de op tv highlight van de streek: met de rotsstad naar Matera. Evi begint tijdens aan haar reis met door Canada. Ze volgt in een klein met deel van de toeristische route met op tv The Great Trail, die van loopt van het oosten op naar het westen van tijdens het een land. Ze is in door de met provincie Alberta, in de stad door Edmonton èn door ze spot wildlife in het een Elk Island op tv Park.

Maurice is de aangekomen tijdens in de hoofdstad Peking. Hij het is op het met plein van de uit Hemelse Vrede uit en gaat naar het de indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit op naar de hoogste toren in bekijkt hij de skyline, maar hij het gaat ook het ondergronds en bezoekt een tijdens zogenaamde naar 'rat community'. Chris maakt een de rondreis door van het zuiden van Italië. de Hij een is in 'de tijdens teen' in de streek Calabrië op tv waar hij op tv Tropea bezoekt. met Van daaruit gaat hij tijdens naar de vulkaan door Stromboli. Hij tijdens eindigt op het de peperfestival in Diamante, uit waar hij getuige de is van naar een pittige eetwedstrijd.

Maurice de vertrekt met weemoed vanuit de tijdens Duitse stad door Hamburg naar onze tijdens hoofdstad Amsterdam. Zijn bijzondere naar treinreis van 16.500 naar kilometer van vanuit Shanghai naar Amsterdam komt het van tot een einde. Chris bezoekt de van indrukwekkende Perito Moreno het een gletsjer in het zuiden naar van Argentinië. Hij gaat ook op op pad met naar een tijdens Gaucho en trekt te paard van de op tv ruige natuur van Patagonië in in. Tijdens deze trip op komt hij terecht van op de de plek uit de zijn dromen.

De het presentatoren reizen naar de hele wereld over tijdens en zoeken op tv antwoorden op allerlei van vragen. Ook nemen ze uit de kijker een mee in hun op eigen reisverhalen.

Maurice is op een zijn lange reis uit van Shanghai op naar Amsterdam aangekomen in tijdens Zweden. Hij door bezoekt het stadje Kiruna, een dat uit binnen een op paar jaar volledig verplaatst moet van worden. het Ook ontdekt hij de ongerepte natuur in door van Zweden met Thorbjörn, een uit man die al 23 door jaar in uit de in bossen van Zweden woont. Chris een is in op tv Patagonië, in tijdens het zuiden van Argentinië. naar Hij neemt de de trein naar op San Carlos de Bariloche. door Hier rijdt hij de op prachtige autoroute naar langs de van zeven omliggende meren door van Bariloche, deze route gaat door met een het oudste nationale park op tv van Argentinië.

Chris tijdens begint aan zijn reis door uit het naar Argentijnse deel naar van Patagonië. Hij begint in het van tijdens noorden op het schiereiland Valdés. de In dit beschermd tijdens natuurgebied leven van veel dieren. Hij ziet onder van met andere zeeolifanten en een op tv grote kolonie Magelhaen-pinguïns. uit Het laatste de deel van Geraldine's reis door tijdens India. Ze viert Divali, door met het feest van het licht, bij in een familie thuis. op tv Het is één naar van de belangrijkste op tv feesten voor de op hindoes. tijdens Dit vrolijke feest naar met veel vuurwerk uit is een het perfecte afsluiting van een deze mooie reis.

Nienke naar is in het hart het van Spanje: Madrid. met Ze ontdekt de door wijken Malasaña en op Chueca, ten uit tijde van de dictatuur was de dit een van no-go area op tv en nu zijn het het twee van tijdens de hipste wijken de van Madrid. Dit weekend wordt het op tv ook de World Pride van gevierd, een het wereldwijde viering van LGBT-diversiteit, maar bovenal op uit liefde. Geraldine maakt door een reis door India. het Ze reist vanuit het op hippieparadijs Goa van met de trein naar van Mumbai. tijdens Mumbai is met achttien naar miljoen inwoners de grootste het stad van het op land. De verschillen tussen van arm en rijk naar de zijn hier groot. Ze bezoekt op tv de grootste, door maar ook de meest productieve een sloppenwijk ter wereld: een met Dharavi.

Geraldine maakt een op bijzondere met reis door India. Ze naar is in naar de Indiase het deelstaat Goa. Ze begint in de door uit hoofdstad Panaji en reist op dan naar de stranden in met het zuiden het om te ontdekken wat op er op over is van de in typische hippiecultuur in een Goa. Maurice komt van op zijn lange van reis van Shanghai naar op tv met Amsterdam steeds dichter het bij huis. Hij is het in Noorwegen waar de hij op zoek gaat naar door de King tijdens Crab. Daarna reist tijdens hij door naar noordelijk van Finland en ontmoet op van hij Sami's: de het inheemse bewoners van met Lapland.

Maurice op is vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd van naar de grootste uit met stad van het noordpoolgebied: door Moermansk. Hij bekijkt de ijsbreker naar de tijdens Lenin en bezoekt het gigantische de Alyosha monument. een Daarna gaat hij de het het grens over en kan het avontuur op in Noord-Europa beginnen! tijdens Geraldine reist een door naar India en is in Madurai. met Dit is één de van het de oudste steden naar van India en al een eeuwen een belangrijk handelscentrum. Hoe uit op tv chaotisch en ongeregeld het een er ook in lijkt, alle straten leiden naar op de wereldberoemde en prachtige met met Meenakshi-tempel.

Het met laatste deel van tijdens Chris zijn door reis door Cambodja. Hij bezoekt het met natuurgebied met en de heilige op berg Phnom Kulen de bij het stadje Siem Reap. het Daarna overnacht hij tijdens bij Cambodjanen met thuis in een homestay. een Hij eindigt de zijn in reis bij het naar beroemde tempelcomplex Angkor Wat. Maurice is door in in het culturele hart van door Rusland, Sint-Petersburg. Hij laat met zich tijdens bedienen als een Russische op royal en een proeft de lekkerste op kaviaar. Ook bezoekt uit hij het Catharinapaleis, de zomerresidentie op tv van Peter de uit Grote een en zijn in vrouw.

Maurice is in de Soezdal, een historisch naar stadje gelegen door op de gouden ring tijdens van Rusland. met Na de op tv rust van het platteland een reist op tv hij met de trein op weer verder door naar Sint-Petersburg. Hier bezoekt hij op tv een de van de grootste een en omvangrijkste musea ter wereld: de tijdens Hermitage. van Chris is in Cambodja. van Hij reist een verder het de binnenland in richting tijdens het grootste meer: Tonlé op Sap. Hier door overnacht hij in een naar drijvend dorp. Ook bezoekt hij naar de in grotten van Phnom Sampeau, een naar belangrijke plek in naar de een recente geschiedenis van tijdens Cambodja.

Chris reist naar door Cambodja op waar hij de naar trein neemt in vanuit de hoofdstad Phnom van Penh naar het het oude koloniale stadje Kampot. op Vanuit Kampot gaat op hij naar het van Bokor Hill National Park. het Hij uit eindigt met zijn voeten in een het zand op de het tropische in eiland Koh Rong. van Maurice is op door zijn lange reis van het Shanghai het naar Amsterdam uit aangekomen in het van kloppende hart van Rusland. in Hij verlaat Moskou en neemt van de trein met naar de historische het steden Vladimir en Soezdal, op tv onderdeel van de door Gouden Ring van van in Rusland.

Maurice is met de de op Trans-Siberië Express aangekomen op in het een politieke en financiële hart van op tv Rusland: Moskou. Hij gaat het naar van het Rode Plein, bezoekt een tijdens van naar Stalins zeven zusters en van hij naar bewondert de pracht op tv en praal in het van grootste publieke museum van met Moskou. uit Geraldine reist door India. Ze vaart op rond op een door woonboot om door de backwaters tijdens te ontdekken. Vervolgens reist van ze naar in de bergketen de een West-Ghats waar ze gaat paragliden. in Afsluitend in duikt ze de keuken een in het en leert ze de kunst van een een uit heerlijke Indiase naar curry.

Geraldine begint een aan met haar reis door India. Een bestemming de die bekend staat door als een plek voor doorgewinterde naar reizigers, maar door met de juiste planning is het de een land voor de iedereen. op tv Geraldine begint het in de deelstaat Kerala, een een relatief in schoon en rustig door deel van India, en ze op tv zal eindigen in de door uit wereldstad Mumbai. Chris is ook in tijdens Azië, in maar dan in Cambodja. Hij naar begint tijdens zijn reis in de het hoofdstad Phnom Penh. Hij op op ziet hoe belangrijk een het boeddhisme is in voor de Cambodjanen op en hij is bij het op tv jaarlijkse waterfestival. Dit op festival markeert het einde door van het regenseizoen, op tv met als hoogtepunt met de door bootraces.

Chris tijdens is op tijdens het Italiaanse eiland Sardinië. Hij tijdens ontmoet de koning een van Tavolara, het op kleinste koninkrijk ter wereld. de Ook door gaat hij in de leer een een bij Paola om op tv een bijzondere pasta het te maken. Hij eindigt op door Sant op tv 'Efisio, het belangrijkste van feest van de op hoofdstad Cagliari. Maurice is tijdens op zijn lange met reis van Shanghai het naar Amsterdam. Langzaam komt hij van steeds meer in tijdens de buurt van door Europa. Hij de begint in van de stad Jekaterinaburg waarna met hij de trein van neemt naar de hoofdstad op van tijdens de Tartaren: op tv Kazan.

juli 2018
08-07-2018 19:55

Italië & Canada

3 op Reis - Italië & Canada

Chris maakt een reis door de drie zuidelijkste provincies van Italië. Hij bezoekt de provincie Basilicata, een van de armste regio's van het land. Hij rijdt door het binnenland richting de highlight van de streek: de rotsstad Matera. Evi be...

01-07-2018 19:50

China & Italië

3 op Reis - China & Italië

Maurice is aangekomen in de hoofdstad Peking. Hij is op het plein van de Hemelse Vrede en gaat naar de indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit de hoogste toren bekijkt hij de skyline, maar hij gaat ook ondergronds en bezoekt een zogenaamde 'ra...

24-06-2018 19:50

Patagonië & Hamburg/Amsterdam

3 op Reis - Patagonië & Hamburg/Amsterdam

Maurice vertrekt met weemoed vanuit de Duitse stad Hamburg naar onze hoofdstad Amsterdam. Zijn bijzondere treinreis van 16.500 kilometer vanuit Shanghai naar Amsterdam komt tot een einde. Chris bezoekt de indrukwekkende Perito Moreno gletsj...

10-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

De presentatoren reizen de hele wereld over en zoeken antwoorden op allerlei vragen. Ook nemen ze de kijker mee in hun eigen reisverhalen.

03-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

Maurice is op zijn lange reis van Shanghai naar Amsterdam aangekomen in Zweden. Hij bezoekt het stadje Kiruna, dat binnen een paar jaar volledig verplaatst moet worden. Ook ontdekt hij de ongerepte natuur van Zweden met Thorbjörn, een man d...

27-05-2018 19:45

Patagonië & India

3 op Reis - Patagonië & India

Chris begint aan zijn reis door het Argentijnse deel van Patagonië. Hij begint in het noorden op het schiereiland Valdés. In dit beschermd natuurgebied leven veel dieren. Hij ziet onder andere zeeolifanten en een grote kolonie Magelhaen-pin...

20-05-2018 19:45

Madrid & India

3 op Reis - Madrid & India

Nienke is in het hart van Spanje: Madrid. Ze ontdekt de wijken Malasaña en Chueca, ten tijde van de dictatuur was dit een no-go area en nu zijn het twee van de hipste wijken van Madrid. Dit weekend wordt ook de World Pride gevierd, een were...

13-05-2018 19:50

India & Noorwegen

3 op Reis - India & Noorwegen

Geraldine maakt een bijzondere reis door India. Ze is in de Indiase deelstaat Goa. Ze begint in de hoofdstad Panaji en reist dan naar de stranden in het zuiden om te ontdekken wat er over is van de typische hippiecultuur in Goa. Maurice kom...

06-05-2018 19:50

Moermansk & India

3 op Reis - Moermansk & India

Maurice is vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd naar de grootste stad van het noordpoolgebied: Moermansk. Hij bekijkt de ijsbreker de Lenin en bezoekt het gigantische Alyosha monument. Daarna gaat hij de grens over en kan het avontuur in N...

29-04-2018 19:50

Cambodja & St. Petersburg

3 op Reis - Cambodja & St. Petersburg

Het laatste deel van Chris zijn reis door Cambodja. Hij bezoekt het natuurgebied en de heilige berg Phnom Kulen bij het stadje Siem Reap. Daarna overnacht hij bij Cambodjanen thuis in een homestay. Hij eindigt zijn reis bij het beroemde tem...

22-04-2018 19:50

Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

3 op Reis - Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

Maurice is in Soezdal, een historisch stadje gelegen op de gouden ring van Rusland. Na de rust van het platteland reist hij met de trein weer verder naar Sint-Petersburg. Hier bezoekt hij een van de grootste en omvangrijkste musea ter werel...

15-04-2018 19:51

Cambodja & Moskou/ Vladimir

3 op Reis - Cambodja & Moskou/ Vladimir

Chris reist door Cambodja waar hij de trein neemt vanuit de hoofdstad Phnom Penh naar het oude koloniale stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat hij naar het Bokor Hill National Park. Hij eindigt met zijn voeten in het zand op het tropische eilan...

08-04-2018 19:50

Moskou & India

3 op Reis - Moskou & India

Maurice is met de Trans-Siberië Express aangekomen in het politieke en financiële hart van Rusland: Moskou. Hij gaat naar het Rode Plein, bezoekt een van Stalins zeven zusters en hij bewondert de pracht en praal in het grootste publieke mus...

01-04-2018 19:50

India & Cambodja

3 op Reis - India & Cambodja

Geraldine begint aan haar reis door India. Een bestemming die bekend staat als plek voor doorgewinterde reizigers, maar met de juiste planning is het een land voor iedereen. Geraldine begint in de deelstaat Kerala, een relatief schoon en ru...

25-03-2018 19:50

Sardinië & Siberië

3 op Reis - Sardinië & Siberië

Chris is op het Italiaanse eiland Sardinië. Hij ontmoet de koning van Tavolara, het kleinste koninkrijk ter wereld. Ook gaat hij in de leer bij Paola om een bijzondere pasta te maken. Hij eindigt op Sant 'Efisio, het belangrijkste feest van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 294
  • Laatste uitzending op 08-07-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord