Programma gemist?

Maurice begint een aan een reis door naar Myanmar en in die reis begint de op een het station van Yangon, waar met hij de de trein pakt richting de het oosten naar naar het stadje de Hpa-an, de hoofdstad van de staat een in Kayin. Hier spelen nog steeds een in aantal gewapende conflicten, op uit waardoor reizen buiten Hpa-an uit niet veilig de is. Hpa-an zelf kun je in wel bezoeken door en gids Zeya kan in niet wachten uit zijn geliefde plek aan de door wereld te naar laten zien. Hij neemt van Maurice mee langs met zijn favoriete plekken, tijdens door en probeert zoveel mogelijk mensen met te betrekken bij tijdens zijn plannen om in deze regio meer op op de kaart naar te op tv zetten. * Geraldine een is in Zeeland, waar op tv ze op pad gaat de met visser uit Thijs. Door wildgroei mag op iedereen hier met namelijk gratis en voor niets tijdens naar tot wel 10 het kilo per dag door oesters komen rapen. van * Nienke reist verder door Zuid-Afrika. door Na een geslapen te hebben naar in de grootste township van naar op tv het land, Soweto, leert ze het weer een andere op kant van Zuid-Afrika in kennen: die van de van hechte boerengemeenschappen op op het door platteland. Ze overnacht naar bij Andries uit en Amanda, die elkaar nog kennen uit uit op de tijd dat ze in samen door bij de politie werkten, toen het de apartheidswet nog in met volle gang in was. Nu runnen ze in een kleine tijdens bed & breakfast op tv op de oude boerderij in van tijdens de ouders van de Amanda.

Geraldine vervolgt haar op lange een treinreis dwars uit door Europa. In plaats van het de populaire op tv steden en tijdens routes, kiest ze juist voor op minder door bekende bestemmingen. Ze met is nog steeds op tv in Slowakije, waar ze vanuit naar hoofdstad Bratislava de trein uit pakt naar de in op voet van het Tatra-gebergte. Hier gaat in ze op de zoek met naar de mannen die van door weer en met wind, sneeuw van en storm, áltijd op tv de berg op met zullen gaan om de tijdens berghutten te van bevoorraden: de sherpa's. met Chris is in tijdens de Belgische kustplaats tijdens Oostende. Ooit was op tv dit een chique badplaats, maar een een groot een deel van dit door mooie uiterlijk werd uit tijdens de Tweede Wereldoorlog de verwoest. De statige met kust veranderde in een met lange strook op tv beton. Het ambitieuze het project The Crystal Ship door heeft Oostende een van make-over gegeven. tijdens Door de hele stad op tv hebben uit honderden inwoners hun gevels aangeboden uit met voor dit bijzondere project van de kunstenaars van over de een hele een wereld en van mensen uit Oostende zelf. Nienke door is in Zuid-Afrika, in in de met grootste stad van het land: naar in Johannesburg. Met een rauwe het en vooruitstrevende mindset is uit Johannesburg een van interessante afspiegeling van het van Zuid-Afrika van nu. tijdens Nienke bezoekt naar de hippe van wijk Maboneng, waar het de heel normaal is het om je een paar uit uurtjes de te laten volgen door een fotograaf, de die alles vastlegt naar voor van je socials. En ze bezoekt op het door rauwere Fordsburg, waar de ze langsgaat in bij dé legende van de op wijk.

Evi Hanssen is in op in het meest bezochte vakantieland ter met wereld, in uit het drukst bezochte deel het van van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze op stippelt een route uit uit die laat zien naar naar dat je zelfs in dit op populaire deel van naar Europa een verrassende roadtrip de kunt op maken. Die trapt ze op af in tijdens een nog relatief onbekende het stad: met Toulouse. Deze voormalige naar industriestad kampt met een saai imago, naar maar met Evi bezoekt een een plek waar die de industrie de inspiratie is geweest van voor een met verrassende nieuwe buurtbewoner. van * Maurice Lede is tijdens in Groningen, waar uit een kwart uit van naar de inwoners student de is. Dat maakt Groningen, het in ieder op tv geval qua gemiddelde leeftijd, de met jongste stad van Nederland. naar En dat zorgt het in weer voor veel leuke initiatieven. het Van een uit containerhostel tot door een bandje dat suppend over door de grachten speelt, het tot met een bar waar een van robot de cocktails op tv maakt. Je verveelt je in niet snel op in 'Grunn'. * Chris in Zegers is met nog steeds met in Libanon, waar hij naar een etappe gaat lopen op van op tv de Lebanon Mountain Trail. Deze bijzondere het wandelroute, op tv die zich uitstrekt over in de van gehele lengte van uit het land, vormt als het ware door een het rode draad door op tv Libanon. Hij naar verbindt verschillende dorpen met verschillende bevolkingsgroepen door en geloofsovertuigingen. Een het route als met deze was een in tijd terug, in roerige in tijden, het onmogelijk geweest. Chris de gaat op met pad met gids van Martine, die haar liefde en met hoop voor haar op land weer heeft teruggevonden op tv op tv aan de hand de van deze route.

Geraldine op tv vervolgt haar een lange treinreis dwars van door Europa. In plaats van door de populaire in steden en routes, een kiest ze juist naar voor minder bekende bestemmingen. Ze de met komt aan in Slowakije, waar ze een eerst een naar stop maakt het in hoofdstad Bratislava. Waar de een meeste reizigers hier in in het op historische centrum blijven uit hangen, in zoekt Geraldine juist met een andere kant van op de stad op die de daar ver een vanaf staat. op Evi blijft dicht bij huis: want de naar op een kleine vijf uur het rijden vanaf op tv Utrecht ligt aan tijdens de Franse kust op tv de Baie de een Somme. Een de enorme riviermonding met daaraan enkele een vissersdorpjes, wiens uit inwoners leven met het door ritme tijdens van de getijden. door Tijdens eb trekt door de rivier zich 14 kilometer op terug en kun in je over de het rivierbodem op wandelen van het ene naar uit het andere dorp. een Maar je moet van wel door op tijd zijn, want in in no-time stroomt de hele door naar boel weer vol. Chris is naar in een de hoofdstad van Libanon: naar Beiroet. Een van de meest een liberale steden met van het Midden-Oosten. het Hij het praat over het vertekende beeld de dat mensen nog een steeds van deze naar stad hebben met naar een van de met personages op de naar wereldberoemde World Press Photo van uit door 2006. En millenial Hamza op tv laat naar Chris de vrijzinnige het kant van zijn stad uit zien.

Geraldine op trapt af met met de start van een van lange treinreis dwars door in Europa. uit Haar eerste stop op is Graz, de tweede stad van de van Oostenrijk en een verrassend alternatief het voor in het drukke naar Wenen. Voor het eerst uit blijft 3 op Reis ook op naar in eigen land en in nét daarbuiten: in iedere week laten we een het verrassende plek het zien die op minder op dan vijf uur reizen naar vanaf op het midden op tv van ons eigen land ligt - met zónder naar te vliegen. van Aan Maurice de eer naar om de van spits af te bijten, met als een bestemming onze uit eigen oerprovincie Drenthe. Nederland het is op tv één van de dichtst uit bevolkte naar landen van Europa, maar in de op dunst bevolkte met provincie van van ons land merk in je daar weinig van. tijdens Maurice loopt op tv een dag op tv mee met een schaapherder, waarna naar hij overnacht in een naar cabin in het in bos, in waar je alleen te voet een kunt komen, ver in op tv weg van alles en iedereen. van Nienke begint tijdens aan een reis door Zuid-Afrika. naar Ze start op tv in de grootste township op van het naar land: Soweto, een arme door buitenwijk van een Johannesburg.

Chris in maakt een roadtrip van door Botswana. In uit het land dat tijdens bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat naar uit Chris zonder gids de wildernis van van het van Moremi National Park in een op zoek op tv naar dieren. naar Beter voor de portemonnee en het een beste recept voor tijdens een avontuur. Ook ontdekt hij de Okavango tijdens met Delta, een enorm moerasgebied en het de enige binnenlandse delta op tv in de uit wereld. Dit waterrijke op tv gebied op trekt veel wilde dieren en dit in levert tijdens prachtige beelden de op.

Geraldine op maakt een rondreis door Mexico. uit uit Door drugsoorlogen kreeg op dit land een slechte reputatie met en lijkt veel door mensen een rondreis het hier te gevaarlijk. tijdens Maar Geraldine een heeft een veilige route door uitgestippeld, die je langs tijdens het tijdens échte Mexico brengt. Deze week tijdens op tv reist ze verder door de staat met Oaxaca, waar ze de een de paar bijzondere in natuurfenomenen bezoekt. Tot slot komt Geraldine de aan bij de door de prachtige stranden van de van Stille Oceaan rondom Puerto Escondido, op een waar ze meehelpt bij een tijdens bijzonder door project.

Geraldine uit begint aan op tv een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen met in heeft dit land de uit stempel gekregen gevaarlijk uit te zijn, met waardoor veel reizigers geen in alternatieve routes meer durven een nemen. Maar Geraldine heeft tijdens een veilige op tv route naar uitgestippeld die je in korte tijd op tv langs van het echte op Mexico brengt. Ze begint in de een hoofdstad: Mexico door Stad. van Daarna reist ze verder van naar Oaxaca de Juarez, door een stad op die qua heerlijk - en tijdens door apart - Mexicaans eten toch wel op tijdens de kroon spant.

Maurice volgt de in Interoceanic Highway met en rijdt van de met Stille tijdens Oceaan in Peru op tv naar de Atlantische Oceaan door in naar Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het een grootste moerasgebied ter uit wereld. Hij door maakt hier op tv kennis met op de Braziliaanse cowboys, de Pantaneiros, door en staat oog in het oog met door de jaguar. Daarna tijdens reist hij door naar op Brasilia, een op tv bizarre stad gebouwd naar in de vorm van door een naar vliegtuig.

Maurice in maakt een uit waanzinnige roadtrip door op Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway in naar en rijdt van de Stille Oceaan in in een Peru naar de Atlantische Oceaan het van in Brazilië. Deze week gaat van hij de op tv Peruaanse Amazone in om in een bijdrage te een leveren uit aan belangrijk onderzoek. In Brazilië maakt van hij naar een uitstapje op naar een fascinerende stad: een miljoenenstad, de middenin de de dichte op tv jungle van de Amazone. Slechts uit bereikbaar per boot of van in vliegtuig: Manaus.

Geraldine van eindigt haar reis het in Noorwegen, op met de ruige door eilandengroep de Lofoten. Ze neemt tijdens een in duik in de ijskoude, arctische golven, op tv want hier vind met je één door van de met koudste surfspots door ter wereld. Nienke eindigt haar uit reis door tijdens Australië in de laatste een ongerepte wildernis van van Tasmanië. Samen met gids uit Cody trekt door ze het door het geïsoleerde en onaangetaste tijdens bushland van het een Mount Field National de Park. op tv Als kers op de taart neemt met in Cody Nienke ook met nog mee op een het kayaktocht over in Lake Pedder.

Nienke een maakt een alternatieve uit roadtrip door het zuiden de van Australië. op Deze week reist ze nog door verder down under met met naar de ongerepte in wildernis van Tasmanië. Ze verkent tijdens de hoofdstad Hobart, het en reist dan verder het naar het nog met afgelegener een Maria Island. met Dit eiland wordt ook wel op de Tasmaanse tijdens Ark van Noach genoemd, een omdat paren van bedreigde naar diersoorten hier het worden uitgezet, het om weer in aantallen te de stijgen. Geraldine met is naar ver weg in het van noorden van Noorwegen, met op de ruige een eilandengroep de Lofoten. Reizigers komen naar hier op vooral voor op tv het Noorderlicht, maar voor de eilandbewoners in zelf draait alles op tv om vis. Het een op tv is hun belangrijkste bron van op tv inkomsten. met Geraldine vaart uit met visser Geir, met op zoek naar een het goud van het de door Lofoten: kabeljauw.

Nienke het is aan het roadtrippen een door Australië. de Ze gaat niet voor in bekende in plekken als The Great naar Barrier Reef of Sydney, een maar kiest voor het een alternatieve met route door het zuiden. op tv Deze week rijdt ze een over één van op de mooiste de kustroutes ter wereld: de door Great Ocean in Road. Ze ontmoet het de Morning Mermaids op tv en in bezoekt een mooi project waarbij naar een bedreigde het pinguïnkolonie beschermd van wordt door honden. Maurice eindigt tijdens zijn reis over op de door Canarische Eilanden op één van van de kleinste eilanden van het een deze archipel: La Gomera. Dé een groene in parel van alle eilanden. Hij ontdekt het het ruige op binnenland per mountainbike, en een de op mooie kust met de op kayak.

Maurice een is bezig aan een de reis over de Canarische de Eilanden. Hij bezoekt de Tenerife. Hij het beklimt hét symbool uit van het de eiland, de vulkaan de El Teide. Hierna verlaat hij naar het met eiland om te de zeilen naar op zijn eindbestemming: het kleine eilandje La van Gomera. van Nienke is naar aan het roadtrippen in door Australië. Ze gaat niet voor met bekende plekken naar als The Great uit Barrier Reef of Sydney, op tv maar kiest door voor met een alternatieve route door het zuiden. met met Ze bezoekt nationaal park The uit Grampians, een op tv spirituele en zeer van belangrijke plek voor de de Aboriginals.

Nienke is uit bezig tijdens aan een roadtrip met door Australië. Ze gaat niet de voor bekende de plekken als van The Great Barrier Reef, de het Outback naar en steden als Sydney en op tv Melbourne, maar kiest voor een een alternatieve route de door door het zuiden. Deze week reist de ze met naar Kangaroo Island. in Door haar geïsoleerde van ligging is dit één van met de beste tijdens plekken van op Australië om van wildlife te spotten. met Geraldine begint aan een reis de over de Lofoten, een met ruige in eilandengroep in het noorden van een Noorwegen. Een met geliefde in plek voor natuurliefhebbers, op tv die na een indrukwekkende reis met weer naar huis gaan. uit Maar hoe van ziet je op tv leven eruit als uit deze zeer door afgelegen archipel je thuis met is? Geraldine tijdens start haar reis in het piepkleine met dorpje een Sørvågen, waar in ze chef-kok Tommi ontmoet. Na een een bliksemcarrière in Oslo op tv keerde de hij terug naar op zijn geliefde geboorteplek, waar naar hij tijdens nu het restaurant van zijn ouders op tv op tv runt.

december 2021
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!