Programma gemist?

Maurice begint aan het met een reis door Myanmar en het die in reis begint op met het station van Yangon, waar de hij de trein pakt op tv richting van het oosten naar het stadje tijdens Hpa-an, de de hoofdstad van de staat het Kayin. Hier spelen in nog steeds uit een aantal de gewapende conflicten, waardoor reizen door buiten naar Hpa-an niet veilig is. Hpa-an uit zelf kun je wel uit bezoeken en gids in Zeya kan niet door tijdens wachten zijn geliefde plek aan de een wereld te laten door zien. Hij neemt in Maurice mee langs naar zijn op tv favoriete plekken, het en probeert zoveel mogelijk mensen op te naar betrekken bij zijn plannen om naar deze regio meer op in de kaart te de zetten. * uit Geraldine is in in Zeeland, waar ze het op door pad gaat met visser Thijs. tijdens Door wildgroei mag met iedereen hier namelijk het gratis tijdens en voor niets tot wel 10 op van kilo per dag oesters komen rapen. een * Nienke een reist verder door naar Zuid-Afrika. Na de geslapen te hebben van in de met grootste township van de het land, Soweto, leert het ze weer in een andere kant van Zuid-Afrika kennen: naar het die van de door hechte boerengemeenschappen op het platteland. van Ze overnacht bij Andries in en Amanda, die op elkaar nog uit kennen uit het de tijd dat de ze samen bij de politie de werkten, toen van de apartheidswet door nog in volle naar gang was. in Nu runnen ze door een kleine bed & breakfast het op de oude boerderij met van de door ouders van uit Amanda.

Geraldine vervolgt op haar lange treinreis op tv dwars door Europa. In op plaats met van de populaire steden en naar routes, kiest in ze in juist voor minder bekende de bestemmingen. Ze is van nog steeds een in Slowakije, waar ze vanuit uit hoofdstad Bratislava de trein op tv pakt naar de van voet van het door op Tatra-gebergte. Hier gaat ze op zoek van uit naar de mannen die door weer een en een wind, sneeuw en storm, áltijd op de berg op een zullen gaan op om tijdens de berghutten te op bevoorraden: de sherpa's. Chris is in uit de een Belgische kustplaats op Oostende. Ooit was dit in een chique badplaats, maar een op tv door groot deel van dit een mooie uiterlijk werd het tijdens de met Tweede Wereldoorlog verwoest. naar De statige kust veranderde op in een lange strook beton. tijdens Het ambitieuze naar project The Crystal met Ship heeft op Oostende een make-over gegeven. Door het de met hele stad hebben honderden op tv inwoners van hun gevels aangeboden uit voor dit bijzondere project van kunstenaars van van van over de hele wereld en naar mensen uit Oostende uit met zelf. Nienke is op in Zuid-Afrika, in in de grootste stad van het door land: Johannesburg. op tv Met een het rauwe en vooruitstrevende mindset is de Johannesburg een interessante afspiegeling tijdens een van het Zuid-Afrika van door nu. Nienke in bezoekt de hippe van wijk Maboneng, waar het heel normaal een is om je uit een paar door uurtjes te een laten volgen tijdens door een fotograaf, een die alles vastlegt de voor je socials. En ze op tv bezoekt het rauwere Fordsburg, naar waar ze langsgaat op bij dé door legende van door de wijk.

Evi Hanssen een is in het meest op bezochte vakantieland uit ter wereld, naar in het drukst uit bezochte deel van op tv dat land: Zuid-Frankrijk. door Ze stippelt een door route uit die laat zien het dat je zelfs de in dit populaire een deel van van Europa een verrassende roadtrip door kunt naar maken. Die op tv trapt ze af in een nog uit in relatief onbekende stad: Toulouse. Deze voormalige in industriestad kampt met op een saai door imago, maar Evi van bezoekt uit een plek waar die een industrie de inspiratie is geweest door de voor een verrassende door nieuwe buurtbewoner. * Maurice Lede is naar in Groningen, de waar uit een kwart van de inwoners door student is. Dat maakt van Groningen, in door ieder geval een qua gemiddelde leeftijd, de een jongste stad van het Nederland. tijdens En dat zorgt weer voor uit veel leuke initiatieven. een Van een containerhostel tot de een bandje een dat suppend over in de grachten speelt, tot het een bar van waar op tv een robot de cocktails maakt. naar Je verveelt je uit niet naar snel in 'Grunn'. door * Chris Zegers is op nog steeds in Libanon, waar van hij van een etappe gaat lopen van op tv de Lebanon in Mountain Trail. een Deze bijzondere wandelroute, van die zich uitstrekt een over de gehele het lengte van door het land, vormt uit als het ware een rode draad van door Libanon. op tv Hij verbindt tijdens verschillende dorpen op tv met verschillende bevolkingsgroepen en geloofsovertuigingen. in Een route als door deze met was een tijd terug, in roerige door tijden, onmogelijk op tv geweest. Chris gaat op tv op pad op tv met gids Martine, van die haar liefde en uit hoop voor haar land met weer heeft teruggevonden op tv in aan de hand van deze op route.

Geraldine vervolgt haar op tv lange treinreis uit dwars door Europa. op In plaats naar van de populaire steden en uit routes, kiest ze het naar juist voor minder bekende op bestemmingen. Ze komt op aan in Slowakije, waar ze op eerst een stop tijdens op tv maakt in hoofdstad Bratislava. uit Waar de meeste uit reizigers hier in het historische op centrum op tv blijven hangen, uit zoekt Geraldine juist een andere door kant van de stad het naar op die daar ver naar vanaf staat. Evi blijft dicht van op tv bij huis: want op een kleine op tv op vijf uur rijden vanaf in Utrecht ligt aan uit de Franse kust de naar Baie de Somme. Een op tv enorme riviermonding met een daaraan enkele met vissersdorpjes, wiens inwoners leven de tijdens met het ritme van een de getijden. Tijdens eb van trekt met de rivier zich 14 kilometer terug een en kun uit je over de rivierbodem de met wandelen van het ene van naar het andere dorp. Maar in je in moet wel op tijd op zijn, want in no-time een stroomt naar de hele boel weer vol. uit op Chris is in de met hoofdstad van Libanon: Beiroet. Een het van de de meest liberale steden van op het Midden-Oosten. door Hij praat uit over het op vertekende beeld dat mensen het nog steeds van deze op tv stad het hebben met een van de met personages op de in wereldberoemde het World Press Photo uit 2006. En een millenial Hamza laat met Chris naar de vrijzinnige kant van zijn naar stad op zien.

Geraldine trapt met af met de start de van een de lange treinreis dwars met door Europa. uit Haar eerste stop met is Graz, de tweede stad van van Oostenrijk uit en door een verrassend alternatief voor het een drukke de Wenen. Voor het naar eerst blijft 3 op Reis ook op in eigen land het en nét daarbuiten: het van iedere week laten door we een verrassende plek uit zien die op minder dan met vijf uur tijdens reizen vanaf het midden uit van naar ons eigen naar land ligt - zónder in te vliegen. de Aan Maurice de de eer om de naar spits af te bijten, met in als bestemming onze eigen op tv oerprovincie Drenthe. het Nederland is één naar van de op tv dichtst bevolkte op landen van Europa, maar in naar de uit dunst bevolkte provincie van het ons land merk je naar daar weinig van. Maurice van op loopt een dag mee in met een schaapherder, de waarna hij overnacht door in een cabin door in het naar bos, waar je alleen te de voet kunt met komen, ver weg op tv van alles en iedereen. Nienke de begint van aan een tijdens reis door Zuid-Afrika. Ze start in met een de grootste township van het met land: Soweto, een arme in buitenwijk op van Johannesburg.

Chris door maakt een roadtrip van door Botswana. door In het land op dat bekendstaat als exclusieve van safaribestemming gaat Chris zonder een gids de op tv wildernis van het Moremi door National Park in op in door zoek naar dieren. Beter voor de de portemonnee op tv en het beste uit recept voor avontuur. de Ook ontdekt hij de Okavango op tv Delta, een door enorm moerasgebied en de uit enige binnenlandse delta op tv het in de wereld. door Dit waterrijke gebied trekt veel wilde door dieren in en dit levert prachtige uit beelden tijdens op.

Geraldine maakt een een rondreis door met Mexico. de Door drugsoorlogen kreeg een dit land een een slechte reputatie en lijkt veel mensen het het een rondreis hier te in gevaarlijk. Maar Geraldine heeft in een veilige route door uitgestippeld, die je langs naar het échte het Mexico het brengt. Deze week reist ze verder van tijdens door de staat de Oaxaca, waar ze een van paar bijzondere natuurfenomenen bezoekt. Tot het slot komt Geraldine tijdens aan bij de door prachtige het stranden van de Stille Oceaan het het rondom Puerto Escondido, waar ze meehelpt het naar bij een bijzonder door project.

Geraldine uit begint aan een op tv rondreis door uit Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land met de op tv stempel gekregen gevaarlijk een te zijn, waardoor veel reizigers uit geen alternatieve routes het meer durven op nemen. met Maar Geraldine heeft een veilige route de uitgestippeld van die je in de korte tijd het langs het echte Mexico brengt. door Ze begint in de van hoofdstad: Mexico op tv Stad. Daarna reist ze op verder in naar Oaxaca tijdens de Juarez, een stad met die qua de heerlijk - en tijdens apart - Mexicaans eten op toch wel de kroon naar spant.

Maurice volgt op de Interoceanic Highway en door rijdt van naar de van Stille Oceaan in de Peru naar de naar Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij het bezoekt de Pantanal, de het grootste naar moerasgebied ter wereld. naar Hij maakt hier kennis met het de op tv Braziliaanse cowboys, de naar Pantaneiros, en staat oog een in oog met de door jaguar. Daarna reist tijdens het hij door naar Brasilia, een door bizarre stad gebouwd in een van de vorm van een op vliegtuig.

Maurice maakt de een waanzinnige roadtrip in door Zuid-Amerika. Hij volgt uit naar de Interoceanic Highway en in rijdt van de Stille Oceaan het in een Peru naar een de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze op tv week gaat hij met op tv de Peruaanse Amazone in om een uit bijdrage het te leveren op tv aan belangrijk onderzoek. In Brazilië maakt op hij de een uitstapje naar op een fascinerende stad: van een miljoenenstad, middenin de naar dichte jungle van in de op tv Amazone. Slechts bereikbaar per boot tijdens of vliegtuig: de Manaus.

Geraldine het eindigt haar uit reis in Noorwegen, op naar de ruige eilandengroep de Lofoten. door Ze met neemt een door duik in de ijskoude, arctische tijdens golven, een want hier vind je één van naar de koudste in surfspots ter tijdens wereld. Nienke eindigt naar haar reis door Australië in de de laatste ongerepte het wildernis van Tasmanië. het in Samen met gids Cody trekt op tv ze door een het geïsoleerde en onaangetaste bushland op van het Mount een Field National de Park. Als uit kers op de de taart neemt in Cody Nienke ook nog in mee op een van kayaktocht over Lake het Pedder.

Nienke met maakt een een alternatieve roadtrip door een het zuiden van Australië. een Deze week reist door ze nog verder down under de uit naar de ongerepte wildernis van van Tasmanië. de Ze verkent de hoofdstad Hobart, en uit de reist dan verder naar het nog uit het afgelegener Maria Island. Dit eiland naar wordt ook wel de naar het Tasmaanse Ark van de Noach genoemd, omdat paren van bedreigde uit door diersoorten hier worden in uitgezet, om weer in door aantallen te een stijgen. Geraldine is ver weg op tv in het noorden van op tv Noorwegen, in op de ruige eilandengroep naar de Lofoten. Reizigers in komen met hier vooral voor uit het Noorderlicht, maar voor de eilandbewoners een zelf draait alles uit om vis. op Het van is hun belangrijkste bron tijdens van inkomsten. Geraldine vaart naar uit met visser op Geir, op zoek naar naar het goud op tv van de Lofoten: van kabeljauw.

Nienke is de aan het roadtrippen door met Australië. in Ze gaat niet voor met bekende plekken als op The Great Barrier Reef de of Sydney, maar tijdens uit kiest voor een alternatieve op route door het uit zuiden. Deze week rijdt naar ze met over één van de mooiste kustroutes uit ter wereld: de het Great Ocean Road. door Ze ontmoet naar de naar Morning Mermaids en bezoekt een mooi op tv project waarbij een op tv bedreigde pinguïnkolonie op beschermd wordt door honden. van naar Maurice eindigt zijn reis over de met Canarische Eilanden op met één door van de in kleinste eilanden van deze archipel: La tijdens Gomera. Dé in groene parel van een alle eilanden. Hij ontdekt het naar het ruige binnenland per mountainbike, op en de door mooie kust met de de kayak.

Maurice het is bezig aan een reis uit over de de Canarische Eilanden. Hij tijdens bezoekt Tenerife. Hij beklimt met hét symbool van naar het eiland, uit de vulkaan El van Teide. Hierna tijdens verlaat hij het eiland om met te op tv zeilen naar zijn eindbestemming: met het kleine in eilandje La in Gomera. Nienke is aan het roadtrippen in door Australië. de Ze gaat niet uit voor bekende tijdens plekken als The tijdens Great Barrier Reef of Sydney, in maar kiest de voor een met alternatieve route door het uit zuiden. Ze bezoekt een nationaal park The naar Grampians, een spirituele en door zeer uit belangrijke plek voor de naar Aboriginals.

Nienke uit is bezig op tv aan een roadtrip door Australië. Ze de gaat door niet voor bekende plekken als een The uit Great Barrier Reef, met de Outback en het steden als een Sydney en Melbourne, maar tijdens kiest voor een door alternatieve route door naar het zuiden. Deze week reist op ze naar op tv Kangaroo Island. Door haar tijdens geïsoleerde ligging is uit dit één van van de beste plekken in door van Australië om uit wildlife te spotten. Geraldine begint aan in naar een reis over de Lofoten, uit een ruige het eilandengroep in het noorden met van Noorwegen. Een van geliefde plek van voor natuurliefhebbers, die na op een indrukwekkende een reis weer naar huis in gaan. in Maar hoe ziet je uit leven eruit naar als deze zeer afgelegen archipel door je tijdens thuis is? Geraldine met start haar reis in het op piepkleine dorpje Sørvågen, waar een ze chef-kok Tommi van ontmoet. Na door een bliksemcarrière tijdens in Oslo keerde hij de terug naar zijn geliefde de geboorteplek, waar een hij nu het restaurant op van zijn uit ouders door runt.

maart 2021
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!