Programma gemist?

Seizoen op 13 - Aflevering 10 de - Toeristisch magazine. Baku - een Isle of op Skye

Geraldine begint aan op tv het een rondreis door Mexico. in Door drugsoorlogen heeft dit een land de stempel gekregen uit gevaarlijk de te zijn, waardoor door veel reizigers geen op alternatieve routes meer op tv durven nemen. Maar Geraldine op tv heeft een op tv veilige route uitgestippeld uit die je van in korte tijd langs het echte door op Mexico brengt. Ze begint door in de naar hoofdstad: Mexico Stad. Nienke in reist verder een door het noorden van Schotland, een waar ze deze week van het hart op tv van op de Schotse hooglanden bezoekt. Hier beklimt naar ze op tv een 'munro', een Schotse berg op met die hoger is dan 900 op tv meter. een Adembenemende uitzichten zonder ook maar het een op tv andere reiziger tegen de te komen.

Geraldine uit begint aan de laatste door etappe van van haar reis door tijdens Thailand. Die eindigt op tv op het eilandje op tv Koh Yao in Noi, waar ze het opneemt tegen in een Muay Thai uit bokslegende. Ook door voor Chris op tv eindigt deze week op zijn reis door een Botswana. Met in een 4x4 rijdt hij al een een paar weken geheel tijdens door op eigen houtje door naar dit land. Hij sluit met zijn roadtrip af tijdens in het het Nxai Pan National Park, een waar hij in zijn 4x4 inruilt voor op tv een een ander vervoersmiddel voor een een spectaculaire afsluiting het van deze reis.

Maurice van vervolgt zijn reis door naar Peru. Hij bezoekt het tijdens grootste meer in van Zuid-Amerika, het Titicacameer. naar Ook overnacht hij op tv in uit een homestay bij op tv een traditioneel volk. Chris tijdens reist verder op tv door Botswana, waar hij ?t het op tv Makgadikgadi National Park bezoekt. door Ook bezoekt bij de San, naar de in oorspronkelijke bewoners van de Botswana.

Chris is in nog steeds aan het het roadtrippen door met Botswana, van op eigen houtje, zonder gids. Hij op gaat een een paar tijdens nachten kamperen in de meedogenloze Kalahari-woestijn, de ver weg van op de bewoonde van wereld, waar hij in slaapt tussen leeuwen. van Nienke van begint aan een roadtrip een door het het afgelegen noorden van Schotland, waar ze tijdens over door een van op tv de mooiste kustroutes ter tijdens wereld rijdt: de North uit Coast 500. in Ze loopt een door dag mee met een op moderne schaapsherder en slaapt naar in het in huisje het van een vuurtorenwachter.

Geraldine op tv begint aan uit een reis door op tv Thailand. Voor velen een alom bekende een bestemming, maar Geraldine naar gaat juist van op zoek die op tv andere, het minder bekende kant van Thailand. door Ze met begint haar reis in Bangkok, waar de ze de van Chao Praya-rivier door afreist om de in het zuiden Thais nieuwjaar te een vieren. naar Evi maakt een reis de door naar het noorden van uit Spanje. Van de op tv hete woestijn, de Bardenas Reales, reist een ze uit richting een ijskoude gletsjer op - een en dat allemaal op nog uit geen halve dag uit rijden van op tv elkaar.

Maurice begint van aan een in waanzinnige route door Zuid-Amerika. op tv Hij volgt in de Interoceanic Highway die start van aan de tijdens Stille Oceaan in Peru. een Hij bezoekt het het tijdens mooie stadje Arequipa en het de Colca tijdens Canyon. Komende weken zal hij door via in het Andesgebergte en de Amazone door een van de binnenlanden van Brazilië naar een de Atlantische Oceaan reizen. tijdens uit Chris gaat verder met tijdens zijn reis door Botswana. Hij uit ontdekt tijdens de Okavango Delta, een enorm op een moerasgebied en de enige uit binnenlandse delta in de uit wereld. Dit van waterrijke gebied trekt veel een wilde op dieren en dit tijdens levert prachtige beelden naar op.

Chris op trapt dit seizoen af tijdens met een prachtige in reis door Botswana. het In een het land dat naar bekendstaat als exclusieve op safaribestemming gaat Chris zonder een de gids de wildernis van op het Moremi National met Park in met op zoek naar naar dieren. Goed uit voor de uit portemonnee en het naar beste recept voor avontuur. op Evi maakt een de reis door het tijdens noorden van op Spanje. Ze begint in de op stad Zaragoza met en bezoekt op tv het Moorse paleis Aljafería. het Daarna gaat ze richting het door verrassende natuurpark Bardenas tijdens tijdens Reales.

Geraldine is van in het zuiden op tv van Bosnië op tv en Herzegovina. naar Ze gaat de bergen op tv in en wandelt een het stuk door van de prachtige route de die zeven tijdens landen in de het westelijke Balkan verbindt: de in Via Dinarica. Na in een overnachting in de het bergen gaat ze naar naar de stad de Mostar. op Ze eindigt bij de op Kravica watervallen. Chris is de in het zuiden op van Italië waar hij het verrast wordt door van een onverwachte uit lunch bij mensen thuis. door tijdens In dit laatste deel op van zijn reis is de hij in de provincie door tijdens Puglia en bezoekt hij Lecce, de met stad die vanwege het op haar pracht en praal op ook wel uit het 'Florence van een het zuiden' genoemd tijdens wordt.

Chris maakt op tv een tijdens reis door de drie van zuidelijkste provincies van Italië. van Hij bezoekt tijdens de provincie Basilicata, een op tv van de armste regio's naar van het naar land. de Hij rijdt door het binnenland uit richting de highlight van een een de streek: de rotsstad in Matera. Evi begint aan de haar reis door Canada. op tv in Ze volgt een klein deel van naar de toeristische route op The Great tijdens Trail, die loopt de van het oosten naar met het westen de van het land. het Ze is van in de provincie Alberta, tijdens in de de stad Edmonton door èn ze spot wildlife van in het Elk Island met Park.

Maurice door is aangekomen in de hoofdstad tijdens de Peking. Hij is op het plein met door van de Hemelse tijdens Vrede en gaat naar de indrukwekkende op Verboden Stad. door Vanuit op de hoogste toren bekijkt hij met de skyline, maar uit hij gaat ook door ondergronds en bezoekt van een zogenaamde de 'rat community'. tijdens Chris maakt een op rondreis door het zuiden naar van Italië. Hij op is in 'de teen' in naar de streek uit Calabrië waar tijdens hij Tropea in bezoekt. Van daaruit gaat in hij naar de door vulkaan Stromboli. Hij het eindigt op in het peperfestival in Diamante, van waar hij getuige is van de een tijdens pittige eetwedstrijd.

Maurice de vertrekt met op tv weemoed vanuit de Duitse stad met Hamburg naar onze tijdens hoofdstad Amsterdam. naar Zijn bijzondere treinreis in van 16.500 kilometer vanuit het Shanghai naar Amsterdam komt op tv tot een een einde. Chris bezoekt de van indrukwekkende Perito een Moreno gletsjer in tijdens het zuiden van tijdens Argentinië. Hij van gaat ook op met pad met door een Gaucho en trekt te van paard de ruige natuur het van Patagonië in. het Tijdens tijdens deze trip komt hij terecht met op de plek een uit zijn door dromen.

De presentatoren op tv reizen de hele het wereld tijdens over en zoeken in antwoorden op allerlei vragen. Ook nemen uit in ze de kijker mee in hun naar eigen tijdens reisverhalen.

Maurice uit is op zijn lange het reis van de Shanghai naar de Amsterdam aangekomen in op Zweden. Hij bezoekt op het stadje Kiruna, met dat binnen een paar jaar tijdens volledig verplaatst het moet worden. met Ook ontdekt hij de ongerepte natuur uit uit van Zweden met Thorbjörn, een man het die al 23 van jaar in naar de bossen van op Zweden het woont. Chris is op in Patagonië, in door het zuiden van Argentinië. Hij door neemt van de trein naar San Carlos de tijdens Bariloche. een Hier rijdt met hij de prachtige autoroute uit langs de zeven omliggende meren van van Bariloche, deze door route gaat door met het oudste nationale uit park van met Argentinië.

Chris het begint aan zijn op reis door het Argentijnse uit deel van Patagonië. Hij op tv op tv begint in het noorden op in het schiereiland het Valdés. In dit beschermd in natuurgebied leven uit veel dieren. Hij ziet onder naar andere in zeeolifanten en een door grote kolonie Magelhaen-pinguïns. uit Het laatste deel in van Geraldine's reis met door India. Ze viert met Divali, het feest tijdens van het licht, uit bij een uit familie thuis. Het is naar één naar van de belangrijkste feesten voor op tv de hindoes. door Dit vrolijke de feest met veel vuurwerk een is een door perfecte afsluiting van deze de mooie reis.

november 2018
18-11-2018 19:50

3 Op Reis

3 op Reis - 3 Op Reis

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Toeristisch magazine. Baku - Isle of Skye

11-11-2018 19:50

Mexico Stad - Schotse Hooglanden

3 op Reis - Mexico Stad - Schotse Hooglanden

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

04-11-2018 19:50

Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

3 op Reis - Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

Geraldine begint aan de laatste etappe van haar reis door Thailand. Die eindigt op het eilandje Koh Yao Noi, waar ze het opneemt tegen een Muay Thai bokslegende. Ook voor Chris eindigt deze week zijn reis door Botswana. Met een 4x4 rijdt hi...

14-10-2018 19:50

Titicacameer - Makgadikgadi National Park

3 op Reis - Titicacameer - Makgadikgadi National Park

Maurice vervolgt zijn reis door Peru. Hij bezoekt het grootste meer van Zuid-Amerika, het Titicacameer. Ook overnacht hij in een homestay bij een traditioneel volk. Chris reist verder door Botswana, waar hij ?t Makgadikgadi National Park be...

07-10-2018 19:50

Botswana & Schotland

3 op Reis - Botswana & Schotland

Chris is nog steeds aan het roadtrippen door Botswana, op eigen houtje, zonder gids. Hij gaat een paar nachten kamperen in de meedogenloze Kalahari-woestijn, ver weg van de bewoonde wereld, waar hij slaapt tussen leeuwen. Nienke begint aan ...

30-09-2018 19:50

Thailand 1 & Spanje 2

3 op Reis - Thailand 1 & Spanje 2

Geraldine begint aan een reis door Thailand. Voor velen een alom bekende bestemming, maar Geraldine gaat juist op zoek die andere, minder bekende kant van Thailand. Ze begint haar reis in Bangkok, waar ze de Chao Praya-rivier afreist om in ...

23-09-2018 19:50

Peru & Botswana

3 op Reis - Peru & Botswana

Maurice begint aan een waanzinnige route door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway die start aan de Stille Oceaan in Peru. Hij bezoekt het mooie stadje Arequipa en de Colca Canyon. Komende weken zal hij via het Andesgebergte en d...

16-09-2018 19:50

Botswana 1 & Spanje 1

3 op Reis - Botswana 1 & Spanje 1

Chris trapt dit seizoen af met een prachtige reis door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder een gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Goed voor de portemonn...

19-08-2018 19:55

Balkan & Italië

3 op Reis - Balkan & Italië

Geraldine is in het zuiden van Bosnië en Herzegovina. Ze gaat de bergen in en wandelt een stuk van de prachtige route die zeven landen in de westelijke Balkan verbindt: de Via Dinarica. Na een overnachting in de bergen gaat ze naar de stad ...

08-07-2018 19:55

Italië & Canada

3 op Reis - Italië & Canada

Chris maakt een reis door de drie zuidelijkste provincies van Italië. Hij bezoekt de provincie Basilicata, een van de armste regio's van het land. Hij rijdt door het binnenland richting de highlight van de streek: de rotsstad Matera. Evi be...

01-07-2018 19:50

China & Italië

3 op Reis - China & Italië

Maurice is aangekomen in de hoofdstad Peking. Hij is op het plein van de Hemelse Vrede en gaat naar de indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit de hoogste toren bekijkt hij de skyline, maar hij gaat ook ondergronds en bezoekt een zogenaamde 'ra...

24-06-2018 19:50

Patagonië & Hamburg/Amsterdam

3 op Reis - Patagonië & Hamburg/Amsterdam

Maurice vertrekt met weemoed vanuit de Duitse stad Hamburg naar onze hoofdstad Amsterdam. Zijn bijzondere treinreis van 16.500 kilometer vanuit Shanghai naar Amsterdam komt tot een einde. Chris bezoekt de indrukwekkende Perito Moreno gletsj...

10-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

De presentatoren reizen de hele wereld over en zoeken antwoorden op allerlei vragen. Ook nemen ze de kijker mee in hun eigen reisverhalen.

03-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

Maurice is op zijn lange reis van Shanghai naar Amsterdam aangekomen in Zweden. Hij bezoekt het stadje Kiruna, dat binnen een paar jaar volledig verplaatst moet worden. Ook ontdekt hij de ongerepte natuur van Zweden met Thorbjörn, een man d...

27-05-2018 19:45

Patagonië & India

3 op Reis - Patagonië & India

Chris begint aan zijn reis door het Argentijnse deel van Patagonië. Hij begint in het noorden op het schiereiland Valdés. In dit beschermd natuurgebied leven veel dieren. Hij ziet onder andere zeeolifanten en een grote kolonie Magelhaen-pin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 303
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord