Programma gemist?

Evi begint aan in een bijzondere met reis door in Marokko. Vergeet de medina's slangenbezweerders op tv uit en het geijkte in rondje op de kameel. in Evi gaat naar juist op zoek naar de andere met gezichten de van Marokko. De naar week verruilt ze de het moderne stad met Casablanca voor het met andere uiterste, want ze reist op verder naar de uit Dades Vallei, waar tijdens ze een op paar dagen doorbrengt in met een nomadenvolk de Amazigh. Chris het vervolgt zijn reis door in de Kaukasus, een regio in van met extremen die op Europa en Azie de met elkaar verbindt. met Hij is inmiddels uit aangekomen in Turkije, waar hij deze het week het dorpje van tijdens Safranbolu bezoekt en de dag in eindigt in de prachtige uit de natuur van het Yedigoller naar National Park.

Evi uit begint aan de een bijzondere reis door in Marokko. Vergeet de op tv medina's slangenbezweerders en de het geijkte rondje op de op uit kameel. Evi gaat juist tijdens op zoek naar de andere een gezichten van in Marokko. Daarom begint ze het haar reis in naar Casablanca. een Voor veel uit reizigers een grauwe havenstad, maar fotograaf het Yoriyas op laat Evi de schoonheid zien tijdens van deze stad met die juist geliefd naar is onder Marokkanen. de Geraldine reist op door Mexico. door Door drugsoorlogen kreeg dit land naar op tv een slechte reputatie en van lijkt veel mensen een in rondreis hier te gevaarlijk. met Maar in Geraldine heeft een veilige route de uitgestippeld, die je van langs het echte het Mexico brengt. Vandaag in sluit tijdens ze haar uit lange reis af naar op de golven van door de Stille Oceaan van bij Puerto Escondido, waar door ze het ene tijdens na het andere natuurwonder met uit tegenkomt.

Maurice de is nog steeds bezig aan uit een in waanzinnige route dwars door een Zuid-Amerika, langs de Interoceanic uit Highway. Deze week tijdens op tv reist hij naar Parintins: de op de kaart op tv niet meer het dan een onbekend een en piepklein zwart stipje in het met immense Amazone-gebied. op Maar drie dagen met per jaar zijn alle het ogen van het Brazilië in op dit stadje gericht en wacht uit heel het tijdens land vol spanning het af wie de uit winnaar wordt in van het grote van Boi Bumba festival. Geraldine naar reist van verder door Mexico. Door op drugsoorlogen kreeg dit land tijdens een slechte op reputatie en lijkt veel mensen op tv in een rondreis hier te gevaarlijk. door Maar Geraldine heeft uit een veilige route van uitgestippeld, die je het langs tijdens het echte Mexico brengt. een Deze week komt Geraldine met aan bij door de prachtige uit stranden van de Stille Oceaan rondom op tv Puerto Escondido, tijdens waar ze meehelpt met bij met een bijzonder project.

Maurice is in nog steeds bezig aan op een waanzinnige door route dwars door uit Zuid-Amerika, langs de de Interoceanic Highway. Deze met week maakt hij een door uitstap naar de op een Amazone. Hij ervaart dit het regenwoud van van een heel nieuwe kant, door wanneer hij op tijdens survival gaat in de naar dichte jungle. uit Chris vervolgt van zijn reis door naar de Kaukasus, een uit regio van extremen die Europa tijdens en met Azië met elkaar naar verbindt. Hij laat Georgië een achter zich en komt aan de in het van laatste land van zijn het roadtrip: Turkije. het Daar belandt hij in uit een eigenaardig de dorpje waar het de voertaal uit van fluiten bestaat.

Geraldine de reist verder door Mexico. van Door drugsoorlogen kreeg in dit land een op tv slechte reputatie op tv en lijkt in veel mensen een rondreis tijdens hier te gevaarlijk. van Maar Geraldine in heeft een veilige uit route uitgestippeld, die je langs het op tv echte het Mexico brengt. Ze reist verder de op tv door de staat Oaxaca het de Juarez. Chris vervolgt zijn tijdens roadtrip van door de Kaukasus, een regio uit door van extremen: het ene moment sta tijdens je naar in een hypermoderne stad, op tv het andere moment in op een een verlaten middeleeuws dorp. Hij door komt tijdens aan in Batumi. Deze zomerhoofdstad van van Georgië was tot uit tien jaar geleden een behoorlijk door in verval geraakt. een Maar door een het facelift is het naar nu weer de op tv 'parel aan de Zwarte op tv Zee'.

Chris naar vervolgt zijn roadtrip door de een Kaukasus, van een regio van extremen: het naar ene moment sta op tv je in in een hypermoderne stad, een het andere het moment in een door verlaten middeleeuws dorp. door Naar die laatste het plek rijdt Chris: Ushguli, het met meest afgelegen in dorp met van heel Georgië. op tv Tenminste... als zijn van Lada het redt. Geraldine de reist verder door op Mexico. Door drugsoorlogen in kreeg dit land een een slechte met reputatie en lijkt tijdens veel mensen een rondreis met hier te gevaarlijk. Maar in Geraldine heeft een veilige op route uitgestippeld, door die je langs een het echte Mexico brengt. op Ze tijdens reist verder naar Oaxaca de op tv een Juarez, een stad die qua naar heerlijk, en apart, Mexicaans op tv eten tijdens toch wel naar de kroon spant.

Aan op tv de voet door van de Franse tijdens Alpen ligt een stad die het naar altijd maar op moet van afleggen tegen Parijs. Geheel het onterecht, Nienke laat je zien in waarom. Ze is uit in op tv Lyon: een fantastisch alternatief, de en weer eens iets in de nieuws. Geraldine reist verder door Mexico. met Door drugsoorlogen door kreeg dit land een van van slechte reputatie, en naar lijkt veel mensen een rondreis van hier te gevaarllijk. naar Maar Geraldine heeft een op veilige route met uitgestippeld, naar die je langs in het echte Mexico brengt. Deze week door verlaat ze het Mexico-Stad en het rijdt ze naar op twee pueblos met magicos... de magische door dorpen.

Chris vervolgt in zijn in roadtrip door de Kaukasus, een gebied op tv van door extremen. Deze een week steekt hij de grens over door tussen Azerbeidzjan en tijdens Georgië. Hij naar maakt op tv een stop in de op moderne hoofdstad Tbilisi. Daarna rijdt de hij de uit bergen in, naar afgelegen door dorpen uit waar soms nog op maar een iemand woont. uit Maurice de is nog steeds bezig aan op een waanzinnige route op tv dwars door uit Zuid-Amerika, langs de in Interoceanic Highway. Deze week tijdens maakt een hij een uitstapje naar tijdens een fascinerende op tv stad: een miljoenenstad, middenin het de dichte naar jungle van de op Amazone. Slechts bereikbaar per boot of tijdens vliegtuig: door Manaus.

Chris begint aan een een roadtrip die van hem door in drie een landen brengt: Azerbeidzjan, Georgië en tijdens Turkije. Vandaag trapt op tv hij af de in de hypermoderne hoofdstad het van Azerbeidzjan: op tv Baku. Voor een Nienke eindigt deze week de haar roadtrip door het hoge het door noorden van Schotland. de Ze bezoekt de eigenzinnige Schotse Highlands het en eindigt een haar reis op het met ruige eiland Isle de of Skye, waar in op tv ze de Schotse kustlijn in van een heel nieuwe kant van in leert kennen.

Geraldine begint aan de een rondreis door op Mexico. tijdens Door drugsoorlogen heeft dit land op tv de stempel op gekregen gevaarlijk te zijn, de waardoor veel van reizigers op geen alternatieve routes meer durven naar nemen. Maar Geraldine heeft een een met veilige route uitgestippeld die in je in korte een tijd langs het echte tijdens Mexico naar brengt. Ze tijdens begint in de hoofdstad: Mexico Stad. tijdens Nienke reist verder van door het het noorden van van Schotland, waar ze een deze week het hart van op de de Schotse hooglanden bezoekt. de Hier beklimt naar ze een 'munro', een naar Schotse berg het die hoger is dan 900 meter. met Adembenemende het uitzichten zonder ook van maar een andere tijdens reiziger tegen te tijdens komen.

Geraldine begint aan met de laatste tijdens etappe een van haar reis door Thailand. van Die eindigt op het het eilandje Koh Yao op tv Noi, waar tijdens ze het opneemt tegen uit een op Muay Thai bokslegende. de Ook voor Chris eindigt deze tijdens op tv week zijn reis door naar Botswana. Met tijdens een 4x4 rijdt hij de al een paar de weken geheel op eigen houtje met door dit van land. Hij sluit de zijn roadtrip af door in het Nxai een Pan tijdens National Park, waar hij zijn 4x4 de inruilt voor een door de ander vervoersmiddel voor een spectaculaire afsluiting in tijdens van deze reis.

Maurice vervolgt naar zijn reis uit door Peru. Hij bezoekt door het grootste de meer van Zuid-Amerika, in het Titicacameer. Ook overnacht hij op in naar een homestay naar bij een traditioneel volk. Chris reist tijdens door verder door Botswana, uit waar hij ?t Makgadikgadi met National Park bezoekt. Ook bezoekt een bij de tijdens San, de oorspronkelijke bewoners in in van Botswana.

Chris op is nog steeds aan met het door roadtrippen door Botswana, op tijdens eigen houtje, zonder gids. Hij op naar gaat een paar nachten kamperen op in de meedogenloze met Kalahari-woestijn, ver weg van het de bewoonde op tv wereld, waar hij slaapt van uit tussen leeuwen. Nienke het begint aan een roadtrip door het van afgelegen noorden door van Schotland, waar ze een over een van tijdens de uit mooiste kustroutes ter wereld van rijdt: naar de North Coast op 500. Ze loopt een dag in mee met uit een moderne schaapsherder op tv en slaapt in in het huisje van naar een vuurtorenwachter.

Geraldine tijdens begint aan een reis door naar het Thailand. Voor velen naar een alom bekende bestemming, maar Geraldine het door gaat juist op zoek die tijdens andere, minder bekende van kant tijdens van Thailand. Ze op tv begint haar reis naar in Bangkok, waar ze de uit Chao Praya-rivier afreist de om met in het zuiden Thais nieuwjaar in te vieren. Evi maakt met een reis door met het noorden van naar de Spanje. Van de hete woestijn, op tv de Bardenas Reales, reist van ze door richting een ijskoude gletsjer - met en dat allemaal in op naar nog geen halve dag rijden door van tijdens elkaar.

Maurice tijdens begint aan een waanzinnige in route door Zuid-Amerika. een Hij van volgt de Interoceanic van Highway die start aan de Stille door Oceaan van in Peru. Hij de bezoekt het het mooie stadje Arequipa en de Colca op Canyon. Komende weken met zal hij via het het Andesgebergte en in de het Amazone door de binnenlanden met van op Brazilië naar de Atlantische het Oceaan reizen. door Chris gaat verder met door zijn reis door Botswana. Hij van uit ontdekt de Okavango Delta, op tv een enorm moerasgebied en de uit enige binnenlandse in delta de in de wereld. met Dit waterrijke gebied trekt met veel wilde dieren en dit op levert prachtige tijdens beelden uit op.

januari 2019
20-01-2019 19:50

Dades Vallei - Safranbolu

3 op Reis - Dades Vallei - Safranbolu

Evi begint aan een bijzondere reis door Marokko. Vergeet de medina's slangenbezweerders en het geijkte rondje op de kameel. Evi gaat juist op zoek naar de andere gezichten van Marokko. De week verruilt ze de moderne stad Casablanca voor het...

13-01-2019 19:50

Casablanca ? Puerto Escondido

3 op Reis - Casablanca ? Puerto Escondido

Evi begint aan een bijzondere reis door Marokko. Vergeet de medina's slangenbezweerders en het geijkte rondje op de kameel. Evi gaat juist op zoek naar de andere gezichten van Marokko. Daarom begint ze haar reis in Casablanca. Voor veel rei...

06-01-2019 19:50

Parintins - Puerto Escondido

3 op Reis - Parintins - Puerto Escondido

Maurice is nog steeds bezig aan een waanzinnige route dwars door Zuid-Amerika, langs de Interoceanic Highway. Deze week reist hij naar Parintins: op de kaart niet meer dan een onbekend en piepklein zwart stipje in het immense Amazone-gebied...

23-12-2018 19:50

De Amazone - Trabzon

3 op Reis - De Amazone - Trabzon

Maurice is nog steeds bezig aan een waanzinnige route dwars door Zuid-Amerika, langs de Interoceanic Highway. Deze week maakt hij een uitstap naar de Amazone. Hij ervaart dit regenwoud van een heel nieuwe kant, wanneer hij op survival gaat ...

16-12-2018 19:50

Oaxaca - Batumi

3 op Reis - Oaxaca - Batumi

Geraldine reist verder door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het echte Mexico brengt. Ze...

09-12-2018 19:45

Ushguli - Oaxaca

3 op Reis - Ushguli - Oaxaca

Chris vervolgt zijn roadtrip door de Kaukasus, een regio van extremen: het ene moment sta je in een hypermoderne stad, het andere moment in een verlaten middeleeuws dorp. Naar die laatste plek rijdt Chris: Ushguli, het meest afgelegen dorp ...

02-12-2018 19:45

Lyon - Cholula

3 op Reis - Lyon - Cholula

Aan de voet van de Franse Alpen ligt een stad die het altijd maar moet afleggen tegen Parijs. Geheel onterecht, Nienke laat je zien waarom. Ze is in Lyon: een fantastisch alternatief, en weer eens iets nieuws. Geraldine reist verder door Me...

25-11-2018 19:50

Tbilisi - Manaus

3 op Reis - Tbilisi - Manaus

Chris vervolgt zijn roadtrip door de Kaukasus, een gebied van extremen. Deze week steekt hij de grens over tussen Azerbeidzjan en Georgië. Hij maakt een stop in de moderne hoofdstad Tbilisi. Daarna rijdt hij de bergen in, naar afgelegen dor...

18-11-2018 19:50

Baku - Isle of Skye

3 op Reis - Baku - Isle of Skye

Chris begint aan een roadtrip die hem door drie landen brengt: Azerbeidzjan, Georgië en Turkije. Vandaag trapt hij af in de hypermoderne hoofdstad van Azerbeidzjan: Baku. Voor Nienke eindigt deze week haar roadtrip door het hoge noorden van...

11-11-2018 19:50

Mexico Stad - Schotse Hooglanden

3 op Reis - Mexico Stad - Schotse Hooglanden

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

04-11-2018 19:50

Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

3 op Reis - Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

Geraldine begint aan de laatste etappe van haar reis door Thailand. Die eindigt op het eilandje Koh Yao Noi, waar ze het opneemt tegen een Muay Thai bokslegende. Ook voor Chris eindigt deze week zijn reis door Botswana. Met een 4x4 rijdt hi...

14-10-2018 19:50

Titicacameer - Makgadikgadi National Park

3 op Reis - Titicacameer - Makgadikgadi National Park

Maurice vervolgt zijn reis door Peru. Hij bezoekt het grootste meer van Zuid-Amerika, het Titicacameer. Ook overnacht hij in een homestay bij een traditioneel volk. Chris reist verder door Botswana, waar hij ?t Makgadikgadi National Park be...

07-10-2018 19:50

Botswana & Schotland

3 op Reis - Botswana & Schotland

Chris is nog steeds aan het roadtrippen door Botswana, op eigen houtje, zonder gids. Hij gaat een paar nachten kamperen in de meedogenloze Kalahari-woestijn, ver weg van de bewoonde wereld, waar hij slaapt tussen leeuwen. Nienke begint aan ...

30-09-2018 19:50

Thailand 1 & Spanje 2

3 op Reis - Thailand 1 & Spanje 2

Geraldine begint aan een reis door Thailand. Voor velen een alom bekende bestemming, maar Geraldine gaat juist op zoek die andere, minder bekende kant van Thailand. Ze begint haar reis in Bangkok, waar ze de Chao Praya-rivier afreist om in ...

23-09-2018 19:50

Peru & Botswana

3 op Reis - Peru & Botswana

Maurice begint aan een waanzinnige route door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway die start aan de Stille Oceaan in Peru. Hij bezoekt het mooie stadje Arequipa en de Colca Canyon. Komende weken zal hij via het Andesgebergte en d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 311
  • Laatste uitzending op 20-01-2019 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord