Programma gemist?

Maurice begint tijdens aan een reis door de Myanmar en de die reis begint naar op het tijdens station van Yangon, waar in hij de trein pakt de richting het door oosten naar naar het stadje Hpa-an, de door hoofdstad van de staat uit Kayin. Hier spelen de door nog steeds een in aantal gewapende conflicten, waardoor uit reizen buiten Hpa-an in niet veilig is. in Hpa-an zelf kun je het wel bezoeken het en gids de Zeya kan niet wachten zijn geliefde op plek de aan de wereld te het laten zien. Hij neemt tijdens Maurice mee naar langs zijn favoriete plekken, naar en probeert op zoveel mogelijk het mensen te betrekken door bij zijn op tv plannen om deze regio de meer op de kaart de te zetten. door * Geraldine met is in Zeeland, waar ze op van pad naar gaat met visser Thijs. Door op wildgroei op tv mag iedereen met hier namelijk gratis en voor door niets tot van wel 10 kilo een per dag oesters komen rapen. op tv op tv * Nienke reist verder door Zuid-Afrika. naar Na geslapen van te hebben in de in grootste township tijdens van een het land, Soweto, leert op tv ze weer een andere de kant van een Zuid-Afrika kennen: die van van de hechte boerengemeenschappen op de het platteland. Ze een door overnacht bij Andries en Amanda, die een elkaar nog kennen uit uit door de tijd dat ze in samen bij de politie van werkten, naar toen de een apartheidswet nog in volle gang naar was. Nu een runnen ze een kleine bed tijdens & uit breakfast op de van oude boerderij van naar de ouders van de Amanda.

Geraldine vervolgt haar naar lange treinreis naar dwars door Europa. In naar plaats van de op populaire van steden en routes, kiest ze van juist voor een minder bekende bestemmingen. Ze het is nog met steeds op tv in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad met Bratislava naar de trein door pakt naar de voet van een het Tatra-gebergte. Hier gaat door ze in op zoek naar de mannen tijdens die door weer met en wind, van sneeuw en storm, áltijd in de op tv berg op zullen gaan de om de berghutten van te bevoorraden: de uit sherpa's. van Chris is in van de Belgische kustplaats Oostende. het Ooit was dit een tijdens chique badplaats, maar een door groot de deel van dit met mooie uiterlijk door werd tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest. op tv op De statige kust veranderde van in een lange strook in beton. Het ambitieuze project het The Crystal op tv Ship heeft Oostende een het met make-over gegeven. Door door de hele stad hebben honderden een inwoners hun gevels aangeboden het voor dit bijzondere op project naar van kunstenaars van van over de van hele wereld en mensen uit Oostende naar zelf. de Nienke is in het Zuid-Afrika, in de grootste in stad van het in land: Johannesburg. Met een op in rauwe en vooruitstrevende mindset is op tv Johannesburg tijdens een interessante afspiegeling van op het Zuid-Afrika van nu. het Nienke bezoekt de de hippe wijk Maboneng, waar door het heel normaal de is de om je tijdens een paar uurtjes te laten een volgen een door een fotograaf, die alles vastlegt op voor je socials. naar En tijdens ze bezoekt het rauwere tijdens Fordsburg, waar ze langsgaat de bij dé legende uit van de van wijk.

Evi Hanssen is in een in het meest bezochte vakantieland het ter wereld, een in het drukst bezochte de deel van in dat land: het Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit van die tijdens laat zien dat je op tv zelfs in dit populaire de deel van het Europa een verrassende in roadtrip kunt maken. op tv Die het trapt ze af het in een nog relatief onbekende stad: uit Toulouse. met Deze voormalige door industriestad kampt met een door saai imago, maar Evi bezoekt uit de een plek waar die industrie naar de op inspiratie is geweest voor een tijdens verrassende nieuwe het buurtbewoner. * van Maurice Lede is in uit Groningen, waar een van kwart van de inwoners student de in is. Dat maakt Groningen, in tijdens ieder geval met qua gemiddelde leeftijd, de uit jongste naar stad van Nederland. En dat zorgt op weer voor in veel een leuke initiatieven. Van een met containerhostel tot tijdens een bandje dat suppend over de in grachten speelt, door tot een bar waar met een robot van de naar cocktails maakt. Je verveelt je de niet een snel in 'Grunn'. naar * Chris Zegers is de nog steeds in Libanon, waar uit van hij een etappe het gaat lopen van de Lebanon met Mountain op tv Trail. Deze bijzondere door wandelroute, die zich uitstrekt door over de gehele lengte door van het van land, vormt met als het ware een een rode draad tijdens door Libanon. Hij verbindt verschillende dorpen van met verschillende bevolkingsgroepen van een en geloofsovertuigingen. Een route op als deze het was een tijd terug, in roerige op tijden, een onmogelijk geweest. Chris gaat door op pad met gids met Martine, die haar tijdens liefde en op hoop op voor haar land weer heeft de teruggevonden van aan de hand in van deze route.

Geraldine vervolgt het haar uit lange treinreis dwars door met Europa. In plaats op van de populaire steden het en op routes, kiest ze juist voor uit minder in bekende bestemmingen. Ze komt naar aan in Slowakije, waar de ze een eerst een stop maakt in hoofdstad een Bratislava. Waar de de meeste reizigers van hier in het de historische centrum op tv blijven hangen, zoekt een Geraldine juist een andere het kant naar van de stad op die met daar ver vanaf van staat. Evi blijft dicht de bij het huis: want naar op een kleine vijf de uur rijden op tv vanaf Utrecht ligt aan in de Franse kust het de Baie de een Somme. Een enorme van riviermonding met daaraan enkele vissersdorpjes, door wiens inwoners leven een met het uit ritme tijdens van de getijden. Tijdens eb tijdens trekt van de rivier zich tijdens 14 kilometer terug en kun door je over op de rivierbodem wandelen het van het ene met naar het andere met dorp. Maar je moet wel een op tijd zijn, naar want in no-time van stroomt naar de hele boel op weer vol. Chris uit is in de hoofdstad van de Libanon: de Beiroet. Een van tijdens de meest uit liberale steden van een het Midden-Oosten. Hij het praat over het vertekende op beeld dat mensen door nog steeds van deze stad de hebben met de een uit van de personages op de wereldberoemde tijdens World Press een Photo de uit 2006. En millenial Hamza tijdens laat Chris de vrijzinnige van tijdens kant van zijn naar stad zien.

Geraldine de trapt af op tv met de start van een de lange op treinreis dwars door een Europa. Haar eerste stop is door Graz, de op tv tweede stad van Oostenrijk en uit een verrassend alternatief de voor het een drukke Wenen. Voor het het met eerst blijft 3 op Reis ook het in eigen door land en nét de daarbuiten: iedere week laten uit op we een verrassende plek door zien die op minder tijdens dan de vijf uur reizen vanaf uit het midden van ons door eigen land ligt tijdens - zónder het te vliegen. Aan met Maurice de eer om de uit van spits af te in bijten, met als bestemming onze op tv eigen oerprovincie tijdens Drenthe. Nederland een is één van de van dichtst bevolkte landen van Europa, uit de maar in de dunst uit bevolkte provincie van ons tijdens land merk je op tv daar weinig de van. Maurice loopt een dag in mee van met een op tv schaapherder, waarna hij overnacht in het een cabin in het met uit bos, waar je alleen tijdens te voet kunt komen, door ver weg naar van alles en iedereen. Nienke de begint aan een een van reis door Zuid-Afrika. Ze start het in de in grootste township van het land: van tijdens Soweto, een arme buitenwijk van van Johannesburg.

Chris maakt naar een roadtrip met door Botswana. In het land met door dat bekendstaat als door exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids het de wildernis door van het Moremi de National op Park in op zoek een naar dieren. Beter de voor de portemonnee naar en het door beste recept voor op tv avontuur. Ook ontdekt naar hij de Okavango uit Delta, een enorm moerasgebied en de tijdens enige binnenlandse op tv delta in de wereld. tijdens Dit waterrijke gebied van trekt veel wilde tijdens dieren en dit in levert prachtige beelden met in op.

Geraldine maakt een van rondreis met door Mexico. Door met drugsoorlogen kreeg dit in land een slechte van reputatie en de lijkt veel mensen een het rondreis hier te op tv gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een met op tv veilige route uitgestippeld, die uit je langs het de échte Mexico brengt. Deze met week reist ze verder op door de op staat naar Oaxaca, waar ze een paar tijdens bijzondere natuurfenomenen tijdens bezoekt. Tot slot komt uit Geraldine aan bij de de door prachtige stranden van de de Stille Oceaan naar rondom Puerto Escondido, waar in ze meehelpt bij een bijzonder de het project.

Geraldine door begint aan een rondreis door op Mexico. in Door drugsoorlogen heeft dit land tijdens in de stempel gekregen gevaarlijk op te zijn, waardoor door veel reizigers het geen alternatieve routes meer durven nemen. in het Maar Geraldine heeft een veilige de route uitgestippeld die je op tv in een korte tijd langs het uit echte tijdens Mexico brengt. Ze begint in de met hoofdstad: Mexico tijdens Stad. Daarna reist van ze verder naar naar Oaxaca de Juarez, uit een stad die qua het heerlijk - een en apart - Mexicaans op tv eten met toch wel een de kroon spant.

Maurice op volgt de Interoceanic Highway het en rijdt van naar de Stille Oceaan door in de Peru naar de Atlantische Oceaan in naar Brazilië. een Hij bezoekt het de Pantanal, het de grootste moerasgebied ter wereld. Hij het maakt hier met kennis met tijdens de Braziliaanse cowboys, de tijdens Pantaneiros, en staat oog met in oog met door de jaguar. Daarna reist de op hij door naar Brasilia, van een bizarre stad naar gebouwd in de vorm uit van een een vliegtuig.

Maurice het maakt een waanzinnige het roadtrip door Zuid-Amerika. Hij tijdens volgt de Interoceanic Highway door van en rijdt van de Stille het Oceaan tijdens in Peru naar de Atlantische tijdens Oceaan in Brazilië. Deze met week gaat van hij de Peruaanse Amazone van op in om een bijdrage van te leveren aan belangrijk onderzoek. het In Brazilië maakt op hij een de uitstapje naar een fascinerende het stad: uit een miljoenenstad, middenin de met dichte jungle van de met Amazone. Slechts bereikbaar uit per van boot of met vliegtuig: Manaus.

Geraldine het eindigt haar reis naar in Noorwegen, op de in ruige eilandengroep de door Lofoten. Ze door neemt een duik naar in de naar ijskoude, arctische golven, want in hier vind je een één van de koudste op surfspots ter wereld. Nienke op eindigt haar naar reis door naar Australië in de van laatste ongerepte van wildernis van Tasmanië. Samen met op tv gids Cody trekt ze tijdens van door het geïsoleerde en onaangetaste bushland de van het Mount door Field in National Park. Als op tv kers op de het taart neemt op Cody Nienke ook nog mee op het een kayaktocht over het Lake naar Pedder.

Nienke maakt door een alternatieve roadtrip op tv door een het zuiden van Australië. door Deze week reist ze nog op verder down under een naar in de ongerepte wildernis uit van Tasmanië. op tv Ze verkent de door hoofdstad Hobart, en reist dan verder tijdens een naar het nog afgelegener Maria Island. een op Dit eiland wordt ook wel de een Tasmaanse Ark van met Noach genoemd, omdat in paren met van bedreigde diersoorten hier worden uit uitgezet, uit om weer in aantallen naar te stijgen. een Geraldine is ver met weg in het in noorden van Noorwegen, in op de ruige uit eilandengroep de op tv Lofoten. Reizigers komen hier vooral naar voor het Noorderlicht, tijdens maar voor de eilandbewoners uit zelf draait door alles om het vis. Het is hun belangrijkste op tv bron van door inkomsten. Geraldine vaart uit tijdens met een visser Geir, op zoek naar op tv het goud in van de Lofoten: uit kabeljauw.

Nienke uit is aan uit het roadtrippen door Australië. Ze gaat tijdens niet voor bekende tijdens plekken een als The Great Barrier met Reef of door Sydney, maar tijdens kiest voor een alternatieve in route door het zuiden. Deze de de week rijdt ze naar over één van de mooiste kustroutes op ter door wereld: de Great Ocean Road. op Ze ontmoet de het Morning Mermaids in en bezoekt met een mooi project waarbij een in van bedreigde pinguïnkolonie beschermd wordt door honden. de Maurice eindigt zijn uit reis over tijdens de op tv Canarische Eilanden op één van tijdens de kleinste eilanden van van op tv deze archipel: La Gomera. met Dé groene parel in van alle van eilanden. Hij ontdekt het ruige in binnenland per mountainbike, op en van de mooie kust met de van kayak.

Maurice is tijdens bezig aan op tv een reis een over de Canarische Eilanden. Hij in bezoekt Tenerife. naar Hij beklimt de hét symbool van het het eiland, de tijdens vulkaan El Teide. Hierna uit verlaat hij het een eiland om te zeilen naar naar zijn eindbestemming: het het kleine eilandje op La Gomera. uit Nienke is aan het roadtrippen in door Australië. de Ze gaat niet voor een op bekende plekken als The de Great Barrier Reef of Sydney, uit maar kiest naar voor door een alternatieve route uit door het zuiden. door Ze bezoekt nationaal tijdens park The Grampians, een spirituele en de op tv zeer belangrijke plek voor de door Aboriginals.

Nienke is in bezig naar aan een roadtrip door door Australië. Ze gaat het niet voor bekende plekken van als The met Great Barrier met Reef, de Outback en steden een als op tv Sydney en Melbourne, maar de kiest voor een door alternatieve route op tv door het zuiden. Deze week reist met ze naar het Kangaroo Island. Door haar door geïsoleerde ligging is naar dit één op tv van de beste naar plekken van op Australië om wildlife te van spotten. Geraldine begint aan naar een reis in over de een Lofoten, een ruige eilandengroep in van het noorden van met Noorwegen. Een geliefde uit plek op tv voor natuurliefhebbers, die door na een indrukwekkende reis naar weer naar naar huis gaan. Maar door hoe ziet je de leven eruit als tijdens deze zeer afgelegen archipel je door thuis is? op Geraldine start haar een reis in het op piepkleine op dorpje Sørvågen, waar ze chef-kok Tommi in ontmoet. Na een de bliksemcarrière in naar Oslo keerde hij terug het naar naar zijn geliefde een geboorteplek, waar hij het nu het restaurant van het zijn ouders door runt.

januari 2020
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!