Programma gemist?

Geraldine is in het het Chitwan uit National Park in Nepal. door Hier gaat uit ze op een zoek naar wilde van dieren en bekijkt ze hoe uit het van leger op patrouille gaat op in de strijd in tegen stropers. Maurice eindigt van op zijn reis langs de een Interoceanic Highway in het Braziliaanse een stadje Paraty. Ook tijdens gaat hij op tv langs bij op een cachaça uit distilleerderij.

Geraldine vervolgt met haar reis op tv door Nepal. uit Dit land is nog steeds aan in het herstellen van van de van zware aardbevingen op uit 2015. Inkomsten uit toerisme zijn de voor op Nepalezen dan ook belangrijker met dan ooit. in Geraldine is inmiddels aangekomen bij naar het naar dak van de wereld: de naar magische bergen van op de op Himalaya. Ze maakt naar een pittige in hike op één van deze reuzen tijdens naar een bijzondere de grot naar waar eeuwenoude rituelen worden op uitgevoerd. Evi de is in Spanje, in van het naar prachtige San Sebastian. tijdens Deze stad staat vooral bekend om de haar uitstekende het eten, maar de Evi gaat op met zoek naar op de sportieve kant van San Sebastian. op Ze speelt door een de balspel dat uniek is voor van Baskenland, met en zoekt de golven op om van te de surfen.

Geraldine maakt met een trektocht door met Mustang, een gebergte in door Nepal. Hier slaapt op tv de ze in homestays die worden gerund een door vrouwen. met Chris met is bij de Engelse met kust aangekomen, aan de Jurassic op tv Coast van om precies te zijn. met Hier leert met hij alles over op fossielen.

Geraldine maakt naar een uit bijzondere reis door India. Ze een is in in de Indiase tijdens deelstaat Goa. Ze begint in op de hoofdstad Panaji een en het reist dan naar van de stranden in het door zuiden om te het ontdekken wat er over is de van de een typische hippiecultuur op in Goa. het Maurice komt op zijn door lange reis van het Shanghai naar het Amsterdam steeds dichter bij door huis. Hij tijdens is in Noorwegen waar hij door op zoek gaat naar de de King Crab. met Daarna reist op tv hij in door naar noordelijk Finland en ontmoet door hij Sami's: de naar op inheemse bewoners van een Lapland.

Maurice is in vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd op tv naar de een grootste stad van met het noordpoolgebied: op tv Moermansk. Hij in bekijkt de ijsbreker de uit Lenin en bezoekt het gigantische op tv het Alyosha monument. Daarna gaat met hij de grens in over en kan het avontuur een in Noord-Europa in beginnen! Geraldine reist door door door India en is uit in Madurai. Dit door is een van de oudste steden het een van India en al op tv eeuwen een belangrijk het handelscentrum. Hoe chaotisch uit en ongeregeld het er tijdens ook lijkt, alle straten in leiden uit naar de de wereldberoemde en prachtige naar Meenakshi-tempel.

Het laatste deel in van Chris zijn naar reis het door Cambodja. een Hij bezoekt het natuurgebied en de op het heilige berg Phnom met Kulen bij het stadje Siem Reap. op tv naar Daarna overnacht hij bij Cambodjanen thuis van in een homestay. de Hij eindigt met zijn reis tijdens bij het beroemde tijdens tempelcomplex Angkor een Wat. Maurice is in het tijdens culturele hart van Rusland, van Sint-Petersburg. Hij naar laat met zich bedienen als een Russische Royal door en proeft met de van lekkerste kaviaar. Ook bezoekt naar hij het uit Catharinapaleis, de zomerresidentie het van Peter de Grote en tijdens zijn het vrouw.

Maurice op tv is in Soezdal, een het historisch stadje gelegen de op de gouden met ring van Rusland. Na op tv tijdens de rust van het platteland reist in hij met naar de trein het weer verder van naar Sint- Petersburg. Hier van bezoekt hij een op van de grootste en tijdens omvangrijkste musea van ter wereld: het Hermitage. Chris het is op in Cambodja. Hij met reist verder het het binnenland in richting van het grootste meer: Tonlé Sap. door Hier in overnacht hij met in een drijvend dorp. een Ook bezoekt hij de de grotten op tv van Phnom Sampeau, een naar belangrijke plek het in de recente op geschiedenis van Cambodja.

Chris reist door door Cambodja waar hij het de op trein neemt vanuit in de hoofdstad Phnom van Penh naar uit het oude koloniale stadje Kampot. op tv Vanuit Kampot naar gaat hij naar het Bokor in Hill National Park. het Hij eindigt uit met zijn voeten in in het zand op naar de het tropische eiland Koh het Rong. Maurice is op zijn de lange reis in van Shanghai naar door Amsterdam aangekomen het in het kloppende hart van op Rusland. Hij verlaat in op tv Moskou en neemt de trein naar de de naar historische steden Vladimir en Soezdal, uit onderdeel in van de Gouden Ring in van uit Rusland.

Maurice op is met de op Trans-Siberië Express aangekomen door in het politieke en financiële uit hart uit van Rusland: Moskou. met Hij gaat naar het Rode op tv uit Plein, bezoekt een van van Stalins zeven zusters en naar hij van bewondert de pracht op en praal in het grootste de publieke museum van Moskou. op tv Geraldine reist door tijdens India. Ze vaart op rond op in een woonboot om met de backwaters te ontdekken. met Vervolgens reist ze een naar de bergketen een tijdens de West-Ghats waar ze een gaat paragliden. Afsluitend duikt ze uit met de keuken in en leert ze naar de kunst van op een op tv heerlijke Indiase door curry.

Geraldine naar begint vanavond aan van haar reis door door India. Een bestemming die in bekend een staat als plek in voor doorgewinterde reizigers, maar met de de juiste planning is in het de een land voor iedereen. Geraldine naar op begint in de deelstaat Kerala, een een relatief schoon en een het rustig deel van India en ze de in zal eindigen in de uit wereldstad Mumbai. Chris is naar ook in Azië, maar op tv dan op tv in Cambodja. Hij op begint zijn reis in met de hoofdstad op Phnom Penh. Hij ziet naar hoe uit belangrijk het Boeddhisme de is voor de Cambodjanen en hij een is bij het op tv jaarlijkse waterfestival. Dit op festival markeert op tv het einde van het door regenseizoen, met het als door hoogtepunt de bootraces.

Chris op tv is op het Italiaanse de eiland Sardinië. Hij het ontmoet de koning door van Tavolara, naar het kleinste koninkrijk uit ter wereld. Ook gaat in hij in de leer het met bij Paola om een tijdens bijzondere pasta te van maken. Hij eindigt in op Sant'Efisio, een het belangrijkste feest van de hoofdstad tijdens Cagliari. Maurice uit komt op met zijn lange reis van Shanghai tijdens naar Amsterdam. door Langzaam komt in hij steeds meer in naar de buurt van Europa. van Hij begint op in de stad Jekaterinaburg op waarna hij de een het trein neemt naar hoofdstad uit van de Tartaren: op tv Kazan.

Maurice met is Novosibirsk, de van derde grootste in stad van Rusland. het Hij mag bij hoge uitzondering door meekijken bij de met dansrepetities van het het vooraanstaande theater in Novosibirsk. op Ook gaat hij uit de stad tijdens uit en met overnacht hij bij een het Russische in familie in hun naar buitenverblijf. Nienke is in met de Franse door Alpen in het uit hoogstgelegen skiresort van Europa: Val Thorens. uit Veel Nederlanders bezoeken een het populaire door dorp om te in gaan skiën, maar naar ook buiten met de pistes kun het je hier een door hele mooie en van zelfs rustige vakantie naar beleven.

Chris van bezoekt de de Zuid-Europese eilanden Corsica en met Sardinië. Hij begint door op het ruige Corsica, waar van hij uit met een deux-chevaux van van Bastia uit naar Bonifacio rijdt. tijdens Hij maakt kennis in met de trotse Corsicanen en hun door eigenwijze tijdens cultuur. Evi reist uit naar de op Negevwoestijn in het zuiden van door Israël. Ze wandelt richting op tv het Maktesh Ramon, een soort op krater in tijdens de woestijn. Onderweg door ontmoet ze de bedoeïen Salem die uit in de de Negevwoestijn leeft een en ze tijdens slaapt onder een prachtige van sterrenhemel.

april 2019
21-04-2019 18:45

Paraty - Chitwan National Park

3 op Reis - Paraty - Chitwan National Park

Geraldine is in het Chitwan National Park in Nepal. Hier gaat ze op zoek naar wilde dieren en bekijkt ze hoe het leger op patrouille gaat in de strijd tegen stropers. Maurice eindigt zijn reis langs de Interoceanic Highway in het Braziliaan...

07-04-2019 18:50

Pokhara - San Sebastian

3 op Reis - Pokhara - San Sebastian

Geraldine vervolgt haar reis door Nepal. Dit land is nog steeds aan het herstellen van de zware aardbevingen uit 2015. Inkomsten uit toerisme zijn voor Nepalezen dan ook belangrijker dan ooit. Geraldine is inmiddels aangekomen bij het dak v...

02-04-2019 18:20

3 Op Reis

3 op Reis - 3 Op Reis

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam...

01-04-2019 18:20

3 Op Reis

3 op Reis - 3 Op Reis

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam...

31-03-2019 18:50

Mustang - Poole

3 op Reis - Mustang - Poole

Geraldine maakt een trektocht door Mustang, een gebergte in Nepal. Hier slaapt ze in homestays die worden gerund door vrouwen. Chris is bij de Engelse kust aangekomen, aan de Jurassic Coast om precies te zijn. Hier leert hij alles over foss...

29-03-2019 19:25

Goa - Kirkenes & Inari (herhaling)

3 op Reis - Goa - Kirkenes & Inari (herhaling)

Geraldine maakt een bijzondere reis door India. Ze is in de Indiase deelstaat Goa. Ze begint in de hoofdstad Panaji en reist dan naar de stranden in het zuiden om te ontdekken wat er over is van de typische hippiecultuur in Goa. Maurice kom...

28-03-2019 19:25

Moermansk - Madurai (herhaling)

3 op Reis - Moermansk - Madurai (herhaling)

Maurice is vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd naar de grootste stad van het noordpoolgebied: Moermansk. Hij bekijkt de ijsbreker de Lenin en bezoekt het gigantische Alyosha monument. Daarna gaat hij de grens over en kan het avontuur in N...

27-03-2019 19:25

Siem Reap - Sint-Petersburg (herhaling)

3 op Reis - Siem Reap - Sint-Petersburg (herhaling)

Het laatste deel van Chris zijn reis door Cambodja. Hij bezoekt het natuurgebied en de heilige berg Phnom Kulen bij het stadje Siem Reap. Daarna overnacht hij bij Cambodjanen thuis in een homestay. Hij eindigt zijn reis bij het beroemde tem...

26-03-2019 19:25

Soezdal & Sint-Petersburg - Tonlé Sapmeer (herhaling)

3 op Reis - Soezdal & Sint-Petersburg - Tonlé Sapmeer (herhaling)

Maurice is in Soezdal, een historisch stadje gelegen op de gouden ring van Rusland. Na de rust van het platteland reist hij met de trein weer verder naar Sint- Petersburg. Hier bezoekt hij een van de grootste en omvangrijkste musea ter were...

25-03-2019 19:25

Kampot & Koh Rong - Moskou & Vladimir (herhaling)

3 op Reis - Kampot & Koh Rong - Moskou & Vladimir (herhaling)

Chris reist door Cambodja waar hij de trein neemt vanuit de hoofdstad Phnom Penh naar het oude koloniale stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat hij naar het Bokor Hill National Park. Hij eindigt met zijn voeten in het zand op het tropische eilan...

22-03-2019 19:25

Moskou - West-Ghats (herhaling)

3 op Reis - Moskou - West-Ghats (herhaling)

Maurice is met de Trans-Siberië Express aangekomen in het politieke en financiële hart van Rusland: Moskou. Hij gaat naar het Rode Plein, bezoekt een van Stalins zeven zusters en hij bewondert de pracht en praal in het grootste publieke mus...

21-03-2019 19:25

Phnom Penh - Kerala (herhaling)

3 op Reis - Phnom Penh - Kerala (herhaling)

Geraldine begint vanavond aan haar reis door India. Een bestemming die bekend staat als plek voor doorgewinterde reizigers, maar met de juiste planning is het een land voor iedereen. Geraldine begint in de deelstaat Kerala, een relatief sch...

20-03-2019 19:25

Sardinië - Kazan (herhaling)

3 op Reis - Sardinië - Kazan (herhaling)

Chris is op het Italiaanse eiland Sardinië. Hij ontmoet de koning van Tavolara, het kleinste koninkrijk ter wereld. Ook gaat hij in de leer bij Paola om een bijzondere pasta te maken. Hij eindigt op Sant'Efisio, het belangrijkste feest van ...

19-03-2019 19:25

Novosibirsk & Jekaterinenburg - Val Thorens (herhaling)

3 op Reis - Novosibirsk & Jekaterinenburg - Val Thorens (herhaling)

Maurice is Novosibirsk, de derde grootste stad van Rusland. Hij mag bij hoge uitzondering meekijken bij de dansrepetities van het vooraanstaande theater in Novosibirsk. Ook gaat hij de stad uit en overnacht hij bij een Russische familie in ...

18-03-2019 19:25

Corsica - Makhtesh Ramon (herhaling)

3 op Reis - Corsica - Makhtesh Ramon (herhaling)

Chris bezoekt de Zuid-Europese eilanden Corsica en Sardinië. Hij begint op het ruige Corsica, waar hij met een deux-chevaux van Bastia naar Bonifacio rijdt. Hij maakt kennis met de trotse Corsicanen en hun eigenwijze cultuur. Evi reist naar...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 359
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord