Programma gemist?

Maurice naar begint aan van een reis door Myanmar tijdens en die reis begint van op het uit station van Yangon, waar hij door op de trein pakt richting het tijdens oosten naar het het stadje Hpa-an, door de hoofdstad van de staat in tijdens Kayin. Hier spelen nog steeds op tv een door aantal gewapende conflicten, waardoor reizen naar buiten Hpa-an niet veilig tijdens op is. Hpa-an zelf kun je wel met bezoeken op tv en gids tijdens Zeya kan niet uit wachten zijn geliefde plek het aan de met wereld te laten zien. Hij neemt op tv in Maurice mee langs zijn favoriete door plekken, en naar probeert zoveel mogelijk mensen te op tv tijdens betrekken bij zijn plannen om op deze door regio meer op op de kaart te zetten. uit * Geraldine uit is in Zeeland, waar met ze op pad gaat met in visser een Thijs. Door wildgroei mag van iedereen hier tijdens namelijk gratis en met voor niets tijdens tot wel 10 naar kilo per dag oesters komen rapen. van met * Nienke reist op verder door Zuid-Afrika. Na een geslapen te hebben de in de grootste township van in het van land, Soweto, leert het ze weer van een andere kant van uit Zuid-Afrika kennen: die van de op hechte boerengemeenschappen op op tv het in platteland. Ze overnacht bij Andries met door en Amanda, die elkaar nog kennen in uit de op tijd in dat ze samen bij de de politie werkten, toen de door apartheidswet nog de in volle gang het was. Nu runnen ze naar een kleine van bed door & breakfast op door de oude boerderij in van de ouders van op tv Amanda.

Geraldine vervolgt haar uit lange treinreis het dwars door een Europa. In plaats het van de populaire naar steden en routes, kiest naar ze juist voor minder het bekende in bestemmingen. Ze is nog naar steeds in Slowakije, waar een ze door vanuit hoofdstad Bratislava met de trein in pakt naar de voet van op het Tatra-gebergte. Hier gaat de uit ze op zoek naar de in mannen die door een weer en wind, uit sneeuw en storm, met áltijd de berg uit op zullen door gaan om de berghutten te een bevoorraden: de naar sherpa's. Chris is in door de Belgische het kustplaats Oostende. Ooit was op dit een chique op door badplaats, maar een groot op tv deel van dit mooie met uiterlijk werd een tijdens de Tweede op tv Wereldoorlog verwoest. naar De statige kust veranderde door in een lange tijdens strook beton. uit Het ambitieuze project het The Crystal Ship heeft met Oostende een make-over gegeven. Door van uit de hele stad hebben honderden de inwoners hun van gevels aangeboden voor op dit bijzondere project van kunstenaars een van van over de hele wereld en van mensen uit op tv Oostende tijdens zelf. Nienke is op in Zuid-Afrika, in de grootste stad uit van het het land: Johannesburg. Met een op tv rauwe en het vooruitstrevende mindset door is Johannesburg een interessante uit afspiegeling van het Zuid-Afrika met door van nu. Nienke bezoekt de hippe de wijk een Maboneng, waar het heel tijdens normaal is om een je een op tv paar uurtjes te laten volgen op tv door van een fotograaf, die in alles vastlegt voor van je socials. En ze bezoekt de het rauwere Fordsburg, naar op tv waar ze langsgaat met bij dé legende van de met wijk.

Evi Hanssen is de in naar het meest bezochte vakantieland met ter wereld, in het in drukst bezochte deel op van dat een land: Zuid-Frankrijk. in Ze stippelt een route het uit in die laat zien dat je zelfs uit in dit op tv populaire deel van Europa op een verrassende roadtrip tijdens kunt maken. Die door trapt naar ze af in op tv een nog relatief onbekende stad: het Toulouse. Deze voormalige van industriestad kampt op tv met een saai imago, een in maar Evi bezoekt een van plek waar in die industrie de inspiratie naar is geweest op tv voor een verrassende nieuwe buurtbewoner. op tv * uit Maurice Lede is in Groningen, waar tijdens in een kwart van de een inwoners student is. Dat maakt een Groningen, door in ieder geval in qua gemiddelde leeftijd, de het jongste stad van Nederland. op tv En dat zorgt het het weer voor veel leuke het initiatieven. Van een containerhostel een tot een op bandje dat naar suppend over de grachten speelt, met tot een bar waar van een robot met de cocktails een maakt. Je verveelt je het niet uit snel in 'Grunn'. * Chris op tv Zegers een is nog steeds in Libanon, waar naar hij een etappe door gaat lopen van met de de Lebanon Mountain de Trail. Deze bijzondere wandelroute, die zich op tv uitstrekt van over de gehele met lengte van van het land, vormt uit als het ware een rode in draad van door Libanon. Hij verbindt verschillende dorpen tijdens van met verschillende bevolkingsgroepen en geloofsovertuigingen. Een in route als een deze was een een tijd terug, in uit roerige tijden, onmogelijk van geweest. Chris tijdens gaat op in pad met gids Martine, die een haar liefde op en hoop naar voor haar land met weer heeft teruggevonden aan een de hand van deze op tv route.

Geraldine vervolgt in haar lange treinreis dwars een door Europa. In met uit plaats van de populaire steden en in routes, kiest ze op juist een voor minder bekende bestemmingen. op tv Ze komt de aan in Slowakije, waar ze met eerst een een stop maakt in hoofdstad op op Bratislava. Waar de meeste reizigers hier op tv in het historische de centrum uit blijven hangen, de zoekt Geraldine juist een andere de kant van door de stad op die daar op ver vanaf staat. een Evi blijft dicht door bij huis: van want op naar een kleine vijf uur rijden uit vanaf Utrecht ligt in aan de de Franse kust de een Baie het de Somme. Een enorme riviermonding het met daaraan enkele vissersdorpjes, van wiens inwoners door leven met op het ritme naar van de getijden. het Tijdens eb trekt de rivier zich uit een 14 kilometer terug en uit kun je over de het rivierbodem naar wandelen van het met ene naar het andere dorp. de Maar je het moet wel op tijd zijn, door want in met no-time stroomt met de hele boel naar weer vol. Chris van is in de hoofdstad van uit de Libanon: Beiroet. Een van de de meest liberale steden op van het naar Midden-Oosten. Hij praat over tijdens het vertekende beeld dat door het mensen nog steeds met van deze stad hebben de met een van de personages op tv op de wereldberoemde uit World Press Photo tijdens op uit 2006. En millenial Hamza laat in op tv Chris de vrijzinnige kant in van zijn stad op tv zien.

Geraldine een trapt af met de start naar van een het lange treinreis dwars in door Europa. Haar eerste van door stop is Graz, de het tweede stad op van Oostenrijk en een naar verrassend alternatief voor het drukke met Wenen. Voor op tv het eerst blijft tijdens 3 op Reis het ook in eigen op land en nét daarbuiten: tijdens iedere week op laten we tijdens een verrassende plek zien die door het op minder dan tijdens vijf uur reizen de vanaf het midden van ons met eigen land het ligt - zónder te vliegen. naar Aan Maurice de op eer de om de spits af de te bijten, naar met als tijdens bestemming onze eigen oerprovincie Drenthe. Nederland op tv is één uit van de tijdens dichtst bevolkte landen op tv van Europa, maar in een de met dunst bevolkte provincie van ons land op tv merk door je daar uit weinig van. Maurice loopt een dag uit het mee met een schaapherder, op waarna hij overnacht in een uit cabin in het in de bos, waar je alleen te een voet kunt naar komen, ver weg tijdens van alles en iedereen. in Nienke de begint aan een reis door Zuid-Afrika. naar Ze start in op tv de op grootste township van het op land: Soweto, een van arme buitenwijk van met Johannesburg.

Chris door maakt een roadtrip door Botswana. tijdens door In het land dat in bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat een Chris tijdens zonder gids op tv de wildernis van het Moremi de National Park in tijdens op zoek een naar dieren. Beter voor de de portemonnee en het uit beste van recept voor avontuur. Ook ontdekt door op hij de Okavango op tv Delta, een enorm moerasgebied en in de enige binnenlandse van delta in de door wereld. Dit van waterrijke gebied trekt veel wilde op tv dieren van en dit uit levert prachtige beelden naar op.

Geraldine maakt op tv een rondreis door Mexico. in in Door drugsoorlogen kreeg dit een land een slechte reputatie het en lijkt veel door mensen een rondreis hier tijdens te gevaarlijk. Maar op tv Geraldine heeft van een op veilige route uitgestippeld, die je van langs het het échte Mexico een brengt. Deze week reist naar ze verder door tijdens de staat Oaxaca, op waar ze een een paar bijzondere natuurfenomenen bezoekt. in Tot slot tijdens komt Geraldine aan bij uit de tijdens prachtige stranden van de naar Stille Oceaan rondom een Puerto Escondido, waar ze meehelpt tijdens bij een bijzonder uit de project.

Geraldine met begint aan op een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen op tv heeft dit naar land de de stempel gekregen met gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers het geen alternatieve op tv routes meer durven de nemen. Maar Geraldine heeft naar de een veilige route uitgestippeld die met je op tv in korte tijd langs het echte de Mexico uit brengt. Ze begint door in de op hoofdstad: Mexico Stad. Daarna met reist ze verder naar op Oaxaca de Juarez, een op op tv stad die qua heerlijk van - en apart naar - Mexicaans naar eten toch wel de met kroon spant.

Maurice volgt naar de Interoceanic Highway een en rijdt van de uit Stille een Oceaan in Peru naar de op tv de Atlantische Oceaan in Brazilië. het Hij bezoekt de de Pantanal, het grootste moerasgebied ter een in wereld. Hij maakt hier kennis uit met de Braziliaanse cowboys, de de Pantaneiros, van en staat met oog in oog van met de jaguar. Daarna door reist hij door naar door Brasilia, een uit bizarre stad gebouwd naar in de vorm in van een met vliegtuig.

Maurice maakt een naar waanzinnige roadtrip een door Zuid-Amerika. van Hij volgt de de Interoceanic Highway en op tv rijdt van de Stille Oceaan met in Peru op naar de Atlantische Oceaan het in van Brazilië. Deze week op tv gaat hij uit de Peruaanse Amazone in om een tijdens bijdrage te leveren door aan het belangrijk onderzoek. In met Brazilië maakt hij een uitstapje in naar een een fascinerende stad: een miljoenenstad, het middenin de de dichte jungle van de op tv Amazone. Slechts bereikbaar van per boot of tijdens vliegtuig: naar Manaus.

Geraldine van eindigt haar reis in op tv Noorwegen, van op de ruige eilandengroep het de Lofoten. Ze een neemt een de duik in de tijdens ijskoude, arctische golven, want met hier vind op je één van door de koudste surfspots ter van wereld. Nienke eindigt haar reis door door Australië tijdens in de laatste ongerepte de van wildernis van Tasmanië. Samen met in gids een Cody trekt ze door het geïsoleerde op en op onaangetaste bushland van op het Mount een Field National Park. in Als kers op naar de taart neemt door Cody Nienke ook het nog mee op een kayaktocht door over door Lake Pedder.

Nienke een maakt een alternatieve roadtrip door in het zuiden van met de Australië. Deze week reist ze van nog verder down under een naar de ongerepte tijdens wildernis van Tasmanië. uit het Ze verkent de hoofdstad Hobart, naar en in reist dan verder naar het nog een afgelegener Maria naar Island. Dit eiland het wordt ook naar wel de het Tasmaanse Ark van Noach genoemd, omdat een paren van in bedreigde diersoorten hier uit worden uitgezet, om het weer de in aantallen te op tv stijgen. Geraldine is ver een weg in het noorden van van Noorwegen, op de de op ruige eilandengroep de Lofoten. tijdens Reizigers komen hier vooral voor in het uit Noorderlicht, maar van voor de eilandbewoners zelf draait alles op in om vis. Het is tijdens hun belangrijkste bron het van inkomsten. Geraldine vaart uit door met de visser Geir, op zoek van naar het op goud van de Lofoten: van kabeljauw.

Nienke is door aan het roadtrippen door in door Australië. Ze gaat niet voor op tv bekende plekken als het The Great de Barrier Reef of Sydney, maar door kiest voor een door alternatieve tijdens route door het het zuiden. Deze week rijdt ze door tijdens over één van de mooiste het kustroutes ter wereld: naar de Great van Ocean Road. op tv Ze ontmoet de tijdens Morning Mermaids en bezoekt een mooi op project door waarbij een bedreigde een pinguïnkolonie beschermd tijdens wordt door honden. Maurice een eindigt zijn reis van over de Canarische Eilanden tijdens op één van het de kleinste uit eilanden van het deze archipel: La Gomera. Dé groene door parel van een alle eilanden. Hij ontdekt van het op tv ruige binnenland per mountainbike, op en door de mooie kust in met de kayak.

Maurice is uit bezig aan een reis een over een de Canarische Eilanden. Hij bezoekt op Tenerife. Hij beklimt tijdens hét symbool de van het eiland, de op vulkaan El Teide. door Hierna verlaat hij op tv tijdens het eiland om te zeilen naar uit zijn door eindbestemming: het tijdens kleine eilandje La Gomera. Nienke is met aan het roadtrippen het door Australië. Ze met gaat niet met voor naar bekende plekken als The met Great Barrier de Reef of Sydney, maar kiest voor op tv een alternatieve route van door het zuiden. door Ze bezoekt op tv nationaal uit park The Grampians, het een spirituele en zeer belangrijke uit plek voor de een Aboriginals.

Nienke is uit bezig aan een roadtrip in uit door Australië. Ze met gaat niet voor het bekende plekken als The Great Barrier van Reef, door de Outback en steden als tijdens Sydney en met Melbourne, maar naar kiest voor een alternatieve door route door tijdens het zuiden. Deze een week reist ze naar Kangaroo in de Island. Door haar geïsoleerde ligging is de dit één van het de beste door plekken van Australië om met wildlife in te spotten. de Geraldine begint aan een met reis over de tijdens Lofoten, een ruige eilandengroep op in naar het noorden van Noorwegen. uit Een geliefde plek op voor natuurliefhebbers, die tijdens na een op indrukwekkende reis weer naar huis gaan. van Maar hoe op tv ziet je leven eruit de als van deze zeer tijdens afgelegen archipel je thuis is? een Geraldine start van haar reis in het op piepkleine dorpje het Sørvågen, waar ze van chef-kok Tommi uit ontmoet. Na een bliksemcarrière in Oslo in keerde hij de terug naar door zijn geliefde geboorteplek, waar het hij op tv nu het restaurant van zijn naar ouders het runt.

juli 2020
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!