Programma gemist?

Chris maakt een van roadtrip door de Botswana. In op tv het land dat op tv bekendstaat als exclusieve door safaribestemming gaat in Chris zonder gids de wildernis van met het Moremi National uit Park door in op zoek de naar dieren. in Beter voor de portemonnee uit en het de beste recept voor avontuur. Ook op tv ontdekt op hij de Okavango Delta, een een enorm uit moerasgebied en de enige van binnenlandse delta in de wereld. de tijdens Dit waterrijke gebied trekt veel op tv wilde het dieren en dit levert prachtige tijdens beelden tijdens op.

Geraldine op tv maakt een rondreis door met Mexico. Door drugsoorlogen op tv kreeg door dit land een met slechte reputatie en lijkt veel op mensen een rondreis hier door te gevaarlijk. in Maar Geraldine door heeft een uit veilige route uitgestippeld, die je op tv langs de het échte Mexico brengt. Deze week naar reist ze het verder door het de staat Oaxaca, waar op ze een op tv paar bijzondere natuurfenomenen bezoekt. Tot door tijdens slot komt Geraldine aan op tv bij de prachtige stranden van een de Stille met Oceaan rondom met Puerto Escondido, een waar ze meehelpt bij een een bijzonder een project.

Geraldine op begint aan een een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen naar heeft met dit land de stempel gekregen van gevaarlijk te zijn, het waardoor het veel reizigers geen met alternatieve routes op meer durven nemen. het Maar Geraldine heeft een veilige route uit uitgestippeld die je op tv in van korte tijd langs het echte op tv Mexico brengt. Ze uit begint in in de hoofdstad: Mexico naar Stad. Daarna het reist ze van verder naar Oaxaca de op Juarez, een stad die op tv qua heerlijk naar - en op tv apart - Mexicaans het eten toch wel de kroon een spant.

Maurice volgt de op tv Interoceanic door Highway en rijdt van het de Stille Oceaan in uit Peru naar de het Atlantische de Oceaan in Brazilië. met Hij bezoekt de Pantanal, van het grootste moerasgebied ter op wereld. de Hij maakt hier kennis naar met de Braziliaanse door cowboys, de Pantaneiros, en van staat oog uit in oog met de naar uit jaguar. Daarna reist hij door naar uit Brasilia, een een bizarre stad op gebouwd in de naar vorm van een de vliegtuig.

Maurice uit maakt een waanzinnige uit roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt op tv naar de Interoceanic Highway en rijdt van van de Stille Oceaan de in Peru naar met het de Atlantische Oceaan op in Brazilië. Deze week gaat hij een de Peruaanse een Amazone in naar om een bijdrage te uit leveren het aan belangrijk onderzoek. het In Brazilië maakt tijdens hij een uitstapje van naar een fascinerende tijdens stad: een miljoenenstad, middenin de de dichte jungle de van de Amazone. Slechts bereikbaar van per boot door of tijdens vliegtuig: Manaus.

Geraldine eindigt de haar reis uit in Noorwegen, op de ruige op eilandengroep de de Lofoten. Ze neemt met een uit duik in de ijskoude, de arctische golven, want hier vind de je uit één van de koudste van surfspots ter de wereld. Nienke de eindigt haar reis door Australië een in de in laatste ongerepte op wildernis van Tasmanië. Samen met gids uit tijdens Cody trekt ze door op tv het geïsoleerde met en onaangetaste bushland van van het Mount Field National Park. uit Als kers uit op de met taart neemt Cody Nienke ook tijdens nog naar mee op de een kayaktocht over Lake uit Pedder.

Nienke maakt van een alternatieve roadtrip van door het zuiden door van Australië. Deze week in reist ze op nog verder uit down under naar de ongerepte tijdens wildernis uit van Tasmanië. Ze verkent uit de hoofdstad Hobart, en het de reist dan verder op naar het nog afgelegener Maria uit Island. door Dit eiland wordt ook met wel de op Tasmaanse Ark van een Noach genoemd, omdat paren van door bedreigde diersoorten het hier worden uitgezet, in om weer op tv in aantallen te stijgen. Geraldine is door ver weg de in het naar noorden van Noorwegen, een op de ruige eilandengroep de tijdens Lofoten. door Reizigers komen hier naar vooral voor op het Noorderlicht, maar naar voor de eilandbewoners zelf op tv draait alles om vis. Het tijdens is hun belangrijkste in op bron van inkomsten. Geraldine vaart tijdens uit met visser Geir, uit op door zoek naar het op goud van de in Lofoten: kabeljauw.

Nienke is de aan het roadtrippen door door Australië. Ze gaat door het niet voor bekende plekken als The een in Great Barrier Reef of Sydney, tijdens maar kiest voor een een alternatieve route naar door het zuiden. Deze naar week rijdt in ze over één tijdens van de op tv mooiste kustroutes ter wereld: in de Great door Ocean Road. Ze ontmoet een de Morning Mermaids en de bezoekt een mooi de het project waarbij een bedreigde naar pinguïnkolonie beschermd wordt door van honden. Maurice uit eindigt zijn reis op over de in Canarische Eilanden op één van de in kleinste eilanden tijdens van deze archipel: La de Gomera. Dé groene tijdens door parel van alle eilanden. Hij ontdekt op het uit ruige binnenland een per mountainbike, en de mooie kust een met de met kayak.

Maurice op tv is bezig in aan een reis over het de Canarische tijdens Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt een hét van symbool van een het eiland, de vulkaan El Teide. uit Hierna verlaat door hij het uit eiland om op tv te zeilen naar door zijn eindbestemming: het kleine eilandje door La naar Gomera. Nienke is het aan het roadtrippen door Australië. Ze van gaat niet op voor bekende plekken als het in The Great Barrier Reef van of Sydney, maar een kiest voor van een alternatieve route door het het zuiden. Ze bezoekt tijdens nationaal park de The Grampians, een spirituele in en zeer naar belangrijke plek naar voor de Aboriginals.

Nienke is de bezig aan een roadtrip een door Australië. van Ze gaat niet op tv voor bekende plekken van als The Great naar Barrier op Reef, de Outback en steden als uit Sydney en in Melbourne, maar door kiest voor een alternatieve route tijdens door het zuiden. met Deze week in reist door ze naar Kangaroo Island. Door een haar geïsoleerde ligging door is uit dit één van een de beste plekken van met Australië om wildlife uit te spotten. door Geraldine begint aan een reis over de de Lofoten, naar een ruige eilandengroep uit in het een noorden van Noorwegen. een Een geliefde uit plek voor natuurliefhebbers, met die na een indrukwekkende tijdens reis weer een naar huis gaan. Maar hoe ziet van je leven het eruit als deze tijdens zeer afgelegen een archipel je op thuis is? Geraldine start haar in reis in het piepkleine het dorpje Sørvågen, door waar ze chef-kok het Tommi ontmoet. Na een naar bliksemcarrière in met Oslo keerde hij terug de naar zijn met geliefde geboorteplek, waar uit hij nu naar het restaurant van zijn ouders in een runt.

Maurice het is bezig aan door een reis over de naar Canarische het Eilanden, één van door de populairste vakantiebestemmingen. Hij pakt met de met veerboot van Gran Canaria het naar Tenerife, waar van hij zowel tijdens boven- als ondergronds een indrukwekkende op wandeling tijdens maakt. Geraldine is in Taiwan, een uit eiland dat precies op tussen China, Japan op tv met en de Filippijnen in ligt. Door tijdens die met bijzondere ligging is Taiwan een het culturele mix op van het het traditionele China, met modern Japen en toch ook op nog een op vleugje authentiek Azië. Geraldine op tv duikt naar hoofdstad Taipei in, waar deze mix op tv het beste de tot haar op recht komt. Ze het laat haar een toekomst voorspellen door tijdens vogels, ondergaat een massage tijdens met messen, en ontmoet het de 'Pokemon het Grandpa'.

Chris van eindigt zijn roadtrip op door Engeland tijdens op de Kanaaleilanden: een groepje eilanden tijdens op tv in het Kanaal een tussen Groot-Brittannië en met Frankrijk in. Als niet-Brits en niet-Frans in gelden hier tijdens eigen wetten en regels. uit Chris begint naar zijn van reis op het een tweede grootste eiland Guernsey, en vaart de op tv dan door naar het op piepkleine Sark. * Ook een Maurice is op een van het eiland: en wel met het populairste eiland van Europa: Gran op tv op tv Canaria. Dit is het een begin van een zijn rondreis over de Canarische Eilanden. van Op Gran de Canaria bezoekt in hij eeuwenoude grotwoningen, naar waar tot op de dag tijdens tijdens van vandaag nog steeds mensen met wonen.

Nienke naar eindigt haar roadtrip door Gambia door naar en Senegal in de hoofdstad in van van Senegal: Dakar. Hier een waagt ze zich aan de van nationale sport tijdens van het land: worstelen. Ook in van bezoekt ze onderweg een bijzonder meer. op uit Maurice is in tijdens Griekenland, waar hij met voor de verandering de geen zonnig eiland het bezoekt, maar het op tv bergachtige binnenland: Meteora. Hier ziet hij van een uit een ander knap een staaltje van de Griekse bouwkunst, op diep verscholen in tijdens de het rotsen.

Maurice op tv is in de Griekse naar hoofdstad Athene. Athene ontwikkelt op tv zich uit tot een hippe stad, op maar uit behoud wel die mooie op historische kant. Nienke uit ontdekt de Sine-Saloum Delta per het boot. Ze het vaart aar en een afgelegen dorp midden met in het de Delta en slaapt met op een onbewoond de eiland.

Nienke is door op op het platteland van Gambia. Hier overnacht het ze door in een op tv homestay, krijgt ze een bijzonder door welkomstcadeau en bezoekt een ze een naar Gambiaanse voetbalclub. Geraldine bezoekt naar de Zwitserse hoofdstad van Bern. Als locatie voor de een leuke naar stedentrip is door Bern nog niet echt in bekend, dus naar daarom duikt Geraldine uit deze historische stad met in.

augustus 2019
18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

02-06-2019 18:40

Tenerife - Taipei

3 op Reis - Tenerife - Taipei

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden, één van de populairste vakantiebestemmingen. Hij pakt de veerboot van Gran Canaria naar Tenerife, waar hij zowel boven- als ondergronds een indrukwekkende wandeling maakt. Geraldine...

26-05-2019 18:45

Kanaaleilanden - Gran Canaria

3 op Reis - Kanaaleilanden - Gran Canaria

Chris eindigt zijn roadtrip door Engeland op de Kanaaleilanden: een groepje eilanden in het Kanaal tussen Groot-Brittannië en Frankrijk in. Als niet-Brits en niet-Frans gelden hier eigen wetten en regels. Chris begint zijn reis op het tweed...

12-05-2019 18:45

Dakar - Meteora

3 op Reis - Dakar - Meteora

Nienke eindigt haar roadtrip door Gambia en Senegal in de hoofdstad van Senegal: Dakar. Hier waagt ze zich aan de nationale sport van het land: worstelen. Ook bezoekt ze onderweg een bijzonder meer. Maurice is in Griekenland, waar hij voor ...

05-05-2019 18:45

Athene - Sine Saloum Delta

3 op Reis - Athene - Sine Saloum Delta

Maurice is in de Griekse hoofdstad Athene. Athene ontwikkelt zich tot een hippe stad, maar behoud wel die mooie historische kant. Nienke ontdekt de Sine-Saloum Delta per boot. Ze vaart aar en afgelegen dorp midden in de Delta en slaapt op e...

28-04-2019 18:40

Janjanbureh - Bern

3 op Reis - Janjanbureh - Bern

Nienke is op het platteland van Gambia. Hier overnacht ze in een homestay, krijgt ze een bijzonder welkomstcadeau en bezoekt ze een Gambiaanse voetbalclub. Geraldine bezoekt de Zwitserse hoofdstad Bern. Als locatie voor een leuke stedentrip...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 374
  • Laatste uitzending op 18-08-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord