Programma gemist?

Maurice is op in Soezdal, een historisch naar stadje gelegen de op in de gouden ring van Rusland. op Na de rust een van het platteland het reist hij met de op tv trein weer naar verder naar naar Sint-Petersburg. Hier bezoekt hij een een van het de grootste en van omvangrijkste musea ter het wereld: de Hermitage. van Chris is door in Cambodja. Hij op reist verder het naar binnenland in richting het grootste een meer: met Tonlé Sap. Hier uit overnacht hij in een drijvend op tv dorp. Ook bezoekt hij naar de grotten van op een Phnom Sampeau, een van belangrijke plek in de recente de geschiedenis van van Cambodja.

Chris reist met door Cambodja op waar hij tijdens de trein neemt vanuit de van hoofdstad Phnom op Penh naar van het oude koloniale van stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat hij tijdens naar het de Bokor Hill National van Park. Hij eindigt met een zijn voeten de in door het zand op het tropische het eiland een Koh Rong. Maurice is op zijn van lange reis van op Shanghai naar Amsterdam op tv door aangekomen in het een kloppende hart van Rusland. Hij op verlaat Moskou in en neemt de van trein naar tijdens de historische steden Vladimir en op Soezdal, onderdeel naar van de Gouden een Ring van tijdens Rusland.

Maurice is met op tv de Trans-Siberië Express met aangekomen in op het politieke en financiële door hart het van Rusland: Moskou. Hij gaat door naar het Rode naar Plein, bezoekt van een van met Stalins zeven zusters door en hij bewondert de pracht op en uit praal in het grootste op publieke museum van van Moskou. Geraldine van reist door India. Ze naar vaart rond op een een woonboot de om de tijdens backwaters te ontdekken. Vervolgens reist ze door tijdens naar de bergketen het de West-Ghats waar ze gaat paragliden. door Afsluitend door duikt ze van de keuken in en leert een ze op tv de kunst van een uit heerlijke Indiase een curry.

Geraldine begint aan het haar reis door met het India. Een bestemming die uit bekend staat als het plek voor doorgewinterde reizigers, maar op tv met de juiste met planning een is het in een land voor op iedereen. Geraldine begint in de het deelstaat Kerala, een relatief tijdens schoon en naar rustig deel naar van India, en uit ze zal tijdens eindigen in de wereldstad Mumbai. de Chris is ook in een Azië, maar op dan in Cambodja. op Hij naar begint zijn reis in tijdens de hoofdstad Phnom Penh. Hij door ziet hoe in belangrijk het op tv boeddhisme is voor de de Cambodjanen en hij is tijdens bij van het jaarlijkse waterfestival. in Dit festival met markeert het einde van het naar regenseizoen, met als tijdens hoogtepunt de het bootraces.

Chris de is op het Italiaanse eiland van Sardinië. in Hij ontmoet de een koning van Tavolara, het het kleinste koninkrijk ter naar wereld. tijdens Ook gaat hij naar in de leer bij Paola met om een bijzondere van pasta te maken. het Hij eindigt tijdens op Sant uit 'Efisio, het belangrijkste feest uit van de hoofdstad in Cagliari. Maurice is op op tv zijn lange reis op tv van Shanghai naar een Amsterdam. Langzaam komt hij op steeds in meer in de buurt door van de Europa. Hij begint in de stad tijdens Jekaterinaburg waarna op hij de trein naar neemt naar een de hoofdstad van de Tartaren: door met Kazan.

Maurice in is Novosibirsk, de derde grootste het stad door van Rusland. een Hij mag bij hoge uitzondering meekijken tijdens met bij de dansrepetities van het vooraanstaande een theater op in Novosibirsk. Ook naar gaat hij de uit stad uit en met overnacht hij in bij een Russische familie in in hun buitenverblijf. op tv Nienke is in de Franse door Alpen in in het hoogstgelegen skiresort van uit Europa: Val Thorens. op tv Veel het Nederlanders bezoeken het populaire dorp met om te tijdens gaan uit skiën, maar ook een buiten de pistes kun je hier in door een hele mooie en door zelfs rustige vakantie van beleven.

Chris een bezoekt de Zuid-Europese eilanden Corsica in en met Sardinië. Hij naar begint op het ruige Corsica waar een hij met het een Deux Chevaux van het Bastia naar naar Bonifacio op tv rijdt. Hij maakt kennis met de door de trotse Corsicanen en hun eigenwijze tijdens cultuur. Evi reist tijdens naar op tv de Negev woestijn in het op zuiden van Israël. met Ze met wandelt richting Maktesh Ramon, op een soort van krater in de woestijn. Onderweg met ontmoet ze de bedoeïen door Salem die met leeft van in de Negev naar woestijn en ze slaapt onder een uit prachtige uit sterrenhemel.

Het naar laatste deel van Geraldine's reis op de door het zuiden van de Verenigde met Staten. door Ze rijdt van Charleston met naar de havenstad Savannah. op tv Ze ontdekt de het eilandjes voor in de op kust van het door stadje Beaufort en maakt kennis met tijdens uit de Gullah cultuur. Maurice maakt door een lange door reis van Shanghai met naar Amsterdam. uit Hij is aangekomen in de Siberië en de door trein brengt hem naar de de stad het Krasnojarsk. Op een uurtje van het de stad uit ligt het natuurgebied tijdens Stolby, dat zich het kenmerkt door bijzondere een rotsformaties.

Evi uit maakt een reis door de Israël en van deze week is een ze op de de Westelijke Jordaanoever. Ze begint op haar reis tijdens in Bethlehem waar in de enorme met muur die daar gebouwd is naar veel indruk op haar op maakt. In de op verdeelde stad van Hebron een ervaart ze 2 kanten van het naar ingewikkelde conflict. Maurice de op tv is in Siberië en hij is met op tv op het mysterieuze eiland Olchon, dat een midden in het in Bajkalmeer door ligt. Hij op tv maakt een rondrit over het op tv eiland dat bekend staat met uit om zijn prachtige op landschappen. Deze rit door gaat gepaard met gewoontes van naar het lokale een geloof, het door Sjamanisme.

Maurice door is aangekomen in Siberië. naar De eerste stop het is Irkoetsk, gelegen aan een het grootste zoetwatermeer tijdens ter het wereld, het Baikalmeer. een Daarin ligt het magische en op prachtige de eiland Olchon, waar Maurice in een op aanraking komt met het sjamanisme. een Geraldine reist door uit het zuiden van van de VS. Ze is op tv in Charleston, van een stad aan in de kustlijn van South in Carolina. Ze bezoekt uit een op tv van de voormalige met plantages rondom het de stad. En naar ze heeft geluk als ze door een honkbalwedstrijd een bijwoont.

Evi begint aan tijdens haar rondreis de door Israël. Ze begint naar in op tv de eeuwenoude hoofdstad Jeruzalem, de waar met ze religieuze hoogtepunten als uit de Westmuur en tijdens de Heilig-Grafkerk bezoekt. Daarna reist naar ze door naar uit het een vrije en moderne Tel Aviv. een op tv Het laatste deel van Nienke in tijdens uit Tanzania: ze is van bij de 'eindeloze vlaktes' oftewel de het Serengeti National het Park. op Naast dat ze veel wilde dieren op hoopt te op tv spotten is ze er een een tijdens de geboortegolf van tijdens duizenden baby-gnoes. op tv Wellicht heeft ze het geluk?

Nienke op reist verder door Tanzania. door Deze week uit reist ze van Moshi naar naar uit Lake Manyara National Park. Ze slaapt op tv in de prachtige door natuur omringd door door door flamingo's, zebra's en olifanten. Ze ontmoet uit het hoofd van van de een Masai-dorp, dat het getrouwd is met door maar liefst 40 vrouwen. Geraldine is het in in het zuiden van het de USA, ze tijdens bezoekt Georgia en South Carolina. van Ze is van in de universiteitsstad door Athens. Vervolgens gaat een ze racen in op het grootste off-road van resort ter het wereld. Ze eindigt in de door kano door het een eeuwenoude Francis Beidler uit reservaat waar op ze de wordt verrast door op de schoonheid van de een natuur.

Geraldine het begint aan met haar rondreis door het zuiden van door Amerika. Ze rijdt het uit door de staten van Georgia en South Carolina de richting de oostkust. door Vanavond is ze uit in Atlanta waar ze naar per naar fiets de Beltline het volgt, een route langs naar alle populaire plekken in de met stad. Vanavond het het laatste deel door van met Maurice zijn reis door Mongolië. Hij in gaat uit te paard door over de uitgestrekte steppes en van slaapt bij tijdens mensen thuis. Het op tv wordt tijd voor afscheid van op tv uit dit prachtige land. Hij van stapt op de Trans-Mongolië door Express naar Siberië, een in nieuw Russisch op avontuur een tegemoet.

Maurice reist verder op tv door uit het wonderschone Mongolië. Hij bezoekt in een Erdene Zuu, het eerste uit boeddhistische klooster in Mongolië. op tv Hij de rijdt verder langs Elsen met Tasarkhai, een bijzonder in stukje woestijn midden in naar de groene steppe tijdens en daar een waagt hij zich aan zandboarden. naar Nienke maakt van een reis door Zanizibar met en Tanzania. op tv Ze vliegt op tv naar het vasteland en met is in de de stad Moshi, gelegen naar aan de voet de van de Kilimanjaro. In in naar deze omgeving woont de Wachagga tijdens stam. Ze de wordt uitgenodigd voor een trouwerij de en drinkt uit bananenbier.

Nienke maakt op tv een reis met door Zanzibar met en Tanzania. Deze aflevering een is ze op het naar met van koraal omgeven eiland Zanzibar, dat op tv 50 kilometer voor uit de oostkust van Tanzania het met ligt. Ze zal het op tv vliegtuig nemen naar zustereiland Pemba naar waar ze onderwater uit zal overnachten. Maurice op maakt een een waanzinnige reis van Shanghai de in China op tv naar door onze eigen hoofdstad Amsterdam. Dit doet uit hij met op tv de door Trans-Mongolië Express. Hij een reist nu rond tijdens in Mongolië. De Mongoolse natuur is op tv de overweldigend, vanavond bezoekt tijdens hij het Witte de Meer.

april 2018
22-04-2018 18:50

Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

3 op Reis - Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

Maurice is in Soezdal, een historisch stadje gelegen op de gouden ring van Rusland. Na de rust van het platteland reist hij met de trein weer verder naar Sint-Petersburg. Hier bezoekt hij een van de grootste en omvangrijkste musea ter werel...

15-04-2018 18:51

Cambodja & Moskou/ Vladimir

3 op Reis - Cambodja & Moskou/ Vladimir

Chris reist door Cambodja waar hij de trein neemt vanuit de hoofdstad Phnom Penh naar het oude koloniale stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat hij naar het Bokor Hill National Park. Hij eindigt met zijn voeten in het zand op het tropische eilan...

08-04-2018 18:50

Moskou & India

3 op Reis - Moskou & India

Maurice is met de Trans-Siberië Express aangekomen in het politieke en financiële hart van Rusland: Moskou. Hij gaat naar het Rode Plein, bezoekt een van Stalins zeven zusters en hij bewondert de pracht en praal in het grootste publieke mus...

01-04-2018 18:50

India & Cambodja

3 op Reis - India & Cambodja

Geraldine begint aan haar reis door India. Een bestemming die bekend staat als plek voor doorgewinterde reizigers, maar met de juiste planning is het een land voor iedereen. Geraldine begint in de deelstaat Kerala, een relatief schoon en ru...

25-03-2018 18:50

Sardinië & Siberië

3 op Reis - Sardinië & Siberië

Chris is op het Italiaanse eiland Sardinië. Hij ontmoet de koning van Tavolara, het kleinste koninkrijk ter wereld. Ook gaat hij in de leer bij Paola om een bijzondere pasta te maken. Hij eindigt op Sant 'Efisio, het belangrijkste feest van...

18-03-2018 19:50

Siberie & Val Thorens

3 op Reis - Siberie & Val Thorens

Maurice is Novosibirsk, de derde grootste stad van Rusland. Hij mag bij hoge uitzondering meekijken bij de dansrepetities van het vooraanstaande theater in Novosibirsk. Ook gaat hij de stad uit en overnacht hij bij een Russische familie in ...

11-03-2018 19:50

Corsica & Israël

3 op Reis - Corsica & Israël

Chris bezoekt de Zuid-Europese eilanden Corsica en Sardinië. Hij begint op het ruige Corsica waar hij met een Deux Chevaux van Bastia naar Bonifacio rijdt. Hij maakt kennis met de trotse Corsicanen en hun eigenwijze cultuur. Evi reist naar ...

04-03-2018 19:50

USA & Siberië

3 op Reis - USA & Siberië

Het laatste deel van Geraldine's reis door het zuiden van de Verenigde Staten. Ze rijdt van Charleston naar de havenstad Savannah. Ze ontdekt de eilandjes voor de kust van het stadje Beaufort en maakt kennis met de Gullah cultuur. Maurice m...

25-02-2018 19:50

Israël & Siberië

3 op Reis - Israël & Siberië

Evi maakt een reis door Israël en deze week is ze op de Westelijke Jordaanoever. Ze begint haar reis in Bethlehem waar de enorme muur die daar gebouwd is veel indruk op haar maakt. In de verdeelde stad Hebron ervaart ze 2 kanten van het ing...

18-02-2018 19:50

Siberië & USA

3 op Reis - Siberië & USA

Maurice is aangekomen in Siberië. De eerste stop is Irkoetsk, gelegen aan het grootste zoetwatermeer ter wereld, het Baikalmeer. Daarin ligt het magische en prachtige eiland Olchon, waar Maurice in aanraking komt met het sjamanisme. Geraldi...

11-02-2018 19:50

Israël & Tanzania

3 op Reis - Israël & Tanzania

Evi begint aan haar rondreis door Israël. Ze begint in de eeuwenoude hoofdstad Jeruzalem, waar ze religieuze hoogtepunten als de Westmuur en de Heilig-Grafkerk bezoekt. Daarna reist ze door naar het vrije en moderne Tel Aviv. Het laatste de...

04-02-2018 19:50

Tanzania & USA

3 op Reis - Tanzania & USA

Nienke reist verder door Tanzania. Deze week reist ze van Moshi naar Lake Manyara National Park. Ze slaapt in de prachtige natuur omringd door flamingo's, zebra's en olifanten. Ze ontmoet het hoofd van een Masai-dorp, dat getrouwd is met ma...

28-01-2018 19:50

USA & Mongolie

3 op Reis - USA & Mongolie

Geraldine begint aan haar rondreis door het zuiden van Amerika. Ze rijdt door de staten Georgia en South Carolina richting de oostkust. Vanavond is ze in Atlanta waar ze per fiets de Beltline volgt, een route langs alle populaire plekken in...

21-01-2018 19:50

Mongolië & Tanzania

3 op Reis - Mongolië & Tanzania

Maurice reist verder door het wonderschone Mongolië. Hij bezoekt Erdene Zuu, het eerste boeddhistische klooster in Mongolië. Hij rijdt verder langs Elsen Tasarkhai, een bijzonder stukje woestijn midden in de groene steppe en daar waagt hij ...

14-01-2018 19:55

Tanzania & Mongolië

3 op Reis - Tanzania & Mongolië

Nienke maakt een reis door Zanzibar en Tanzania. Deze aflevering is ze op het met koraal omgeven eiland Zanzibar, dat 50 kilometer voor de oostkust van Tanzania ligt. Ze zal het vliegtuig nemen naar zustereiland Pemba waar ze onderwater zal...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 284
  • Laatste uitzending op 22-04-2018 om 18:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord