Programma gemist?

Seizoen een 13 - Aflevering 2 van - Toeristisch magazine. Peru 1 van & Botswana in 2

Chris uit trapt dit seizoen af met op tijdens een prachtige reis door Botswana. In door het land dat op bekendstaat een als exclusieve safaribestemming gaat Chris de zonder een gids tijdens van de wildernis van het Moremi in National Park in op op zoek naar op dieren. Goed naar voor de portemonnee en het op beste recept voor tijdens avontuur. het Evi maakt een tijdens reis door het het noorden van tijdens Spanje. Ze begint in de stad op tv uit Zaragoza en bezoekt het Moorse paleis met Aljafería. Daarna gaat uit op tv ze richting het verrassende tijdens natuurpark Bardenas door Reales.

Geraldine op tv is in het een zuiden van Bosnië en naar Herzegovina. Ze gaat de tijdens in bergen in en wandelt naar een stuk uit van de prachtige route die zeven op tv landen in de uit westelijke de Balkan verbindt: de Via naar Dinarica. Na een door overnachting in de bergen in gaat ze naar uit de stad door Mostar. naar Ze eindigt bij de met Kravica watervallen. Chris is op tv in het zuiden uit van Italië waar hij uit op tv verrast wordt door in een onverwachte lunch bij mensen het thuis. op In dit laatste met deel van zijn reis is hij tijdens in het de provincie de Puglia en bezoekt door hij Lecce, de stad door die vanwege van haar pracht en de praal ook wel het het 'Florence van het zuiden' op genoemd een wordt.

Chris door maakt een reis door de van in drie zuidelijkste provincies van Italië. een Hij bezoekt in de provincie Basilicata, een van van de het armste regio's van de het land. Hij de rijdt door met het binnenland richting de highlight de van de streek: met de een rotsstad Matera. Evi begint op aan haar reis door Canada. uit Ze volgt een naar klein naar deel van naar de toeristische route The uit Great Trail, die loopt van de het oosten naar de in het westen van uit het land. Ze is door in de op tv provincie Alberta, in de stad Edmonton door èn ze de spot wildlife in het het Elk Island op tv Park.

Maurice in is aangekomen in de hoofdstad de op tv Peking. Hij is op het plein door van door de Hemelse Vrede met en gaat naar met de indrukwekkende Verboden Stad. de Vanuit de hoogste toren op bekijkt hij de een skyline, van maar hij gaat ook uit ondergronds en bezoekt een het zogenaamde op 'rat community'. tijdens Chris maakt een rondreis op tv door het uit zuiden van Italië. uit Hij is in op 'de teen' in de streek het Calabrië waar hij door Tropea bezoekt. Van een daaruit gaat hij naar met de vulkaan op tv Stromboli. de Hij eindigt op het peperfestival naar in naar Diamante, waar hij getuige is door van tijdens een pittige eetwedstrijd.

Maurice in vertrekt met weemoed vanuit de de Duitse stad door Hamburg naar onze in hoofdstad Amsterdam. Zijn door bijzondere door treinreis van 16.500 kilometer vanuit Shanghai naar naar uit Amsterdam komt tot een einde. een Chris bezoekt de in tijdens indrukwekkende Perito Moreno de gletsjer in het zuiden op van Argentinië. Hij met gaat ook op pad met een een Gaucho tijdens en het trekt te paard de ruige op tv natuur van Patagonië in in. met Tijdens deze trip komt hij terecht door in op de plek tijdens uit zijn dromen.

De een presentatoren reizen de tijdens hele wereld uit over en zoeken antwoorden op allerlei de vragen. Ook nemen met ze de uit kijker mee het in hun eigen tijdens reisverhalen.

Maurice tijdens is op zijn lange reis door van Shanghai naar met Amsterdam aangekomen in van op tv Zweden. Hij bezoekt tijdens het stadje Kiruna, een dat binnen een paar op tv jaar volledig verplaatst door moet worden. Ook ontdekt het hij de ongerepte een natuur van Zweden het met Thorbjörn, in een man die al 23 van jaar in de de bossen tijdens van Zweden woont. Chris is op tv in Patagonië, in uit het de zuiden van in Argentinië. Hij neemt de trein naar uit het San Carlos de Bariloche. Hier de rijdt in hij de prachtige autoroute op langs de zeven omliggende meren op een van Bariloche, deze route gaat door een het oudste op nationale park van uit Argentinië.

Chris begint aan tijdens zijn met reis door door het Argentijnse deel van Patagonië. Hij met begint in uit het noorden op tv op het schiereiland Valdés. In door dit beschermd natuurgebied op tv de leven veel dieren. Hij ziet onder tijdens andere zeeolifanten door en een een grote kolonie Magelhaen-pinguïns. Het laatste de naar deel van Geraldine's reis door een India. Ze viert Divali, de het feest op tv van het licht, een bij een in familie thuis. op Het is één van een de belangrijkste feesten op tv voor de het hindoes. Dit vrolijke feest met een veel met vuurwerk is een met perfecte afsluiting van deze naar mooie reis.

Nienke is in in het het hart van Spanje: Madrid. met Ze ontdekt van de wijken in Malasaña en Chueca, naar ten tijde van de dictatuur uit was dit van een no-go in area en nu zijn op het twee van tijdens de hipste wijken van van Madrid. Dit op weekend wordt ook een de World een Pride gevierd, een wereldwijde de viering van LGBT-diversiteit, maar op bovenal een liefde. Geraldine maakt een reis door in India. op Ze reist vanuit het hippieparadijs de door Goa met de trein op tv naar Mumbai. Mumbai van is met achttien miljoen inwoners het de grootste stad op van het land. met met De verschillen tussen arm en rijk het de zijn hier groot. Ze op tv bezoekt de op tv grootste, maar ook de meest productieve in tijdens sloppenwijk ter wereld: tijdens Dharavi.

Geraldine tijdens maakt een bijzondere tijdens reis door India. Ze met is in uit de Indiase deelstaat Goa. met Ze begint in de naar hoofdstad tijdens Panaji en reist dan het naar de van stranden in het zuiden met om te ontdekken wat door er over is uit van een de typische hippiecultuur in Goa. op Maurice de komt op door zijn lange reis van de Shanghai naar Amsterdam steeds dichter in bij het huis. Hij is de in Noorwegen op waar hij op zoek gaat naar tijdens tijdens de King Crab. Daarna reist hij naar door naar noordelijk tijdens het Finland en ontmoet hij op tv Sami's: de inheemse met bewoners van uit Lapland.

Maurice op is vanuit Sint-Petersburg de omhoog gereisd naar naar de grootste stad van het het op tv noordpoolgebied: Moermansk. Hij bekijkt met de ijsbreker de Lenin in en uit bezoekt het gigantische Alyosha monument. Daarna van gaat hij een de grens over op tv en kan het avontuur uit tijdens in Noord-Europa beginnen! Geraldine op reist door India op tv en is in Madurai. tijdens Dit is één op tv van de oudste steden de van India naar en al eeuwen op tv een belangrijk handelscentrum. een Hoe in chaotisch en ongeregeld het door er ook uit lijkt, alle straten leiden naar de met wereldberoemde en prachtige naar door Meenakshi-tempel.

Het op tv laatste deel van Chris op zijn reis door Cambodja. naar Hij het bezoekt het natuurgebied uit en de heilige de berg Phnom Kulen bij het met tijdens stadje Siem Reap. Daarna uit overnacht hij bij Cambodjanen met thuis in een homestay. uit Hij eindigt de zijn het reis bij het beroemde tempelcomplex met Angkor Wat. de Maurice is in het culturele op in hart van Rusland, Sint-Petersburg. Hij de laat zich bedienen uit als een Russische royal door en proeft de een lekkerste kaviaar. Ook in bezoekt tijdens hij het Catharinapaleis, de zomerresidentie in van Peter een de Grote en in zijn een vrouw.

Maurice op tv is in Soezdal, een van historisch stadje het gelegen op tijdens de gouden ring van Rusland. Na met tijdens de rust van in het platteland reist tijdens hij met de trein uit weer verder in naar Sint-Petersburg. Hier bezoekt hij het een op tv van de grootste de en omvangrijkste musea ter wereld: de tijdens Hermitage. met Chris is van in Cambodja. Hij reist verder het tijdens binnenland in naar richting het op grootste meer: Tonlé Sap. Hier in overnacht hij in met een drijvend dorp. uit Ook bezoekt met hij de grotten op van Phnom Sampeau, de een belangrijke plek in met de een recente geschiedenis van op Cambodja.

Chris reist door tijdens Cambodja uit waar hij met de trein neemt vanuit de hoofdstad uit Phnom Penh in naar het de oude koloniale op tv stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat een hij naar het naar Bokor tijdens Hill National Park. Hij eindigt met in zijn tijdens voeten in het zand uit op het de tropische eiland Koh Rong. Maurice het is de op zijn lange reis naar van naar Shanghai naar Amsterdam aangekomen van in het kloppende hart van het Rusland. het Hij verlaat de Moskou en neemt de trein naar de uit de historische steden het Vladimir en Soezdal, onderdeel van de een een Gouden Ring van naar Rusland.

september 2018
23-09-2018 19:50

3 Op Reis

3 op Reis - 3 Op Reis

Seizoen 13 - Aflevering 2 - Toeristisch magazine. Peru 1 & Botswana 2

16-09-2018 19:50

Botswana 1 & Spanje 1

3 op Reis - Botswana 1 & Spanje 1

Chris trapt dit seizoen af met een prachtige reis door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder een gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Goed voor de portemonn...

19-08-2018 19:55

Balkan & Italië

3 op Reis - Balkan & Italië

Geraldine is in het zuiden van Bosnië en Herzegovina. Ze gaat de bergen in en wandelt een stuk van de prachtige route die zeven landen in de westelijke Balkan verbindt: de Via Dinarica. Na een overnachting in de bergen gaat ze naar de stad ...

08-07-2018 19:55

Italië & Canada

3 op Reis - Italië & Canada

Chris maakt een reis door de drie zuidelijkste provincies van Italië. Hij bezoekt de provincie Basilicata, een van de armste regio's van het land. Hij rijdt door het binnenland richting de highlight van de streek: de rotsstad Matera. Evi be...

01-07-2018 19:50

China & Italië

3 op Reis - China & Italië

Maurice is aangekomen in de hoofdstad Peking. Hij is op het plein van de Hemelse Vrede en gaat naar de indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit de hoogste toren bekijkt hij de skyline, maar hij gaat ook ondergronds en bezoekt een zogenaamde 'ra...

24-06-2018 19:50

Patagonië & Hamburg/Amsterdam

3 op Reis - Patagonië & Hamburg/Amsterdam

Maurice vertrekt met weemoed vanuit de Duitse stad Hamburg naar onze hoofdstad Amsterdam. Zijn bijzondere treinreis van 16.500 kilometer vanuit Shanghai naar Amsterdam komt tot een einde. Chris bezoekt de indrukwekkende Perito Moreno gletsj...

10-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

De presentatoren reizen de hele wereld over en zoeken antwoorden op allerlei vragen. Ook nemen ze de kijker mee in hun eigen reisverhalen.

03-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

Maurice is op zijn lange reis van Shanghai naar Amsterdam aangekomen in Zweden. Hij bezoekt het stadje Kiruna, dat binnen een paar jaar volledig verplaatst moet worden. Ook ontdekt hij de ongerepte natuur van Zweden met Thorbjörn, een man d...

27-05-2018 19:45

Patagonië & India

3 op Reis - Patagonië & India

Chris begint aan zijn reis door het Argentijnse deel van Patagonië. Hij begint in het noorden op het schiereiland Valdés. In dit beschermd natuurgebied leven veel dieren. Hij ziet onder andere zeeolifanten en een grote kolonie Magelhaen-pin...

20-05-2018 19:45

Madrid & India

3 op Reis - Madrid & India

Nienke is in het hart van Spanje: Madrid. Ze ontdekt de wijken Malasaña en Chueca, ten tijde van de dictatuur was dit een no-go area en nu zijn het twee van de hipste wijken van Madrid. Dit weekend wordt ook de World Pride gevierd, een were...

13-05-2018 19:50

India & Noorwegen

3 op Reis - India & Noorwegen

Geraldine maakt een bijzondere reis door India. Ze is in de Indiase deelstaat Goa. Ze begint in de hoofdstad Panaji en reist dan naar de stranden in het zuiden om te ontdekken wat er over is van de typische hippiecultuur in Goa. Maurice kom...

06-05-2018 19:50

Moermansk & India

3 op Reis - Moermansk & India

Maurice is vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd naar de grootste stad van het noordpoolgebied: Moermansk. Hij bekijkt de ijsbreker de Lenin en bezoekt het gigantische Alyosha monument. Daarna gaat hij de grens over en kan het avontuur in N...

29-04-2018 19:50

Cambodja & St. Petersburg

3 op Reis - Cambodja & St. Petersburg

Het laatste deel van Chris zijn reis door Cambodja. Hij bezoekt het natuurgebied en de heilige berg Phnom Kulen bij het stadje Siem Reap. Daarna overnacht hij bij Cambodjanen thuis in een homestay. Hij eindigt zijn reis bij het beroemde tem...

22-04-2018 19:50

Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

3 op Reis - Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

Maurice is in Soezdal, een historisch stadje gelegen op de gouden ring van Rusland. Na de rust van het platteland reist hij met de trein weer verder naar Sint-Petersburg. Hier bezoekt hij een van de grootste en omvangrijkste musea ter werel...

15-04-2018 19:51

Cambodja & Moskou/ Vladimir

3 op Reis - Cambodja & Moskou/ Vladimir

Chris reist door Cambodja waar hij de trein neemt vanuit de hoofdstad Phnom Penh naar het oude koloniale stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat hij naar het Bokor Hill National Park. Hij eindigt met zijn voeten in het zand op het tropische eilan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 297
  • Laatste uitzending op 23-09-2018 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord