Programma gemist?

Maurice begint aan van een reis door van Myanmar en met die de reis begint op het in station van Yangon, waar hij op de tijdens trein pakt richting het oosten in uit naar het stadje Hpa-an, de op tv hoofdstad van de in staat Kayin. Hier een spelen nog steeds een het aantal gewapende van conflicten, waardoor reizen buiten op van Hpa-an niet veilig is. op Hpa-an zelf kun je de wel bezoeken in en gids Zeya kan niet in wachten op zijn geliefde tijdens plek aan de wereld te een laten zien. Hij door neemt Maurice tijdens mee langs zijn naar favoriete plekken, de en probeert zoveel mogelijk met mensen te betrekken bij zijn uit plannen in om deze uit regio meer op de kaart de te zetten. * Geraldine in is in Zeeland, naar waar ze op het pad naar gaat met visser op Thijs. Door een wildgroei mag iedereen hier in namelijk gratis en voor niets door tot wel naar 10 kilo per dag tijdens op oesters komen rapen. * Nienke door reist verder door Zuid-Afrika. in het Na geslapen te hebben in de een grootste township van van het land, Soweto, in leert ze weer een een andere door kant van Zuid-Afrika uit kennen: die een van de hechte tijdens boerengemeenschappen op het een platteland. Ze overnacht bij Andries uit en Amanda, die een elkaar nog op tv kennen uit uit de tijd dat uit ze samen van bij de politie het werkten, toen de apartheidswet nog een in volle gang uit was. Nu naar runnen ze een kleine een bed & tijdens breakfast op de oude door boerderij van het de ouders van door Amanda.

Geraldine vervolgt haar naar op tv lange treinreis dwars door Europa. In op tv plaats van de door populaire steden en een uit routes, kiest ze juist voor minder de bekende bestemmingen. Ze van een is nog steeds in Slowakije, in waar de ze vanuit hoofdstad Bratislava met de trein het pakt naar de voet met van het Tatra-gebergte. Hier gaat op tv ze op zoek tijdens naar de mannen tijdens die naar door weer en wind, sneeuw in het en storm, áltijd de berg naar op zullen gaan om op met de berghutten te in bevoorraden: de sherpa's. Chris is het in de Belgische in kustplaats Oostende. Ooit op tv was door dit een chique op tv badplaats, maar een op tv groot deel van dit uit mooie uiterlijk werd tijdens de van op tv Tweede Wereldoorlog verwoest. De statige een kust veranderde in een een lange strook op tv beton. Het ambitieuze project de The Crystal door Ship heeft naar Oostende een make-over van gegeven. Door de in hele stad met hebben honderden inwoners hun gevels een aangeboden voor dit op tv bijzondere project van kunstenaars de in van over de hele wereld in en mensen de uit Oostende zelf. het Nienke is in van Zuid-Afrika, in tijdens de grootste stad van in het land: Johannesburg. Met een de rauwe en vooruitstrevende in mindset is Johannesburg van een interessante afspiegeling met van het een Zuid-Afrika van door nu. Nienke bezoekt de hippe het wijk Maboneng, waar met het naar heel normaal is om naar je een op tv paar uurtjes te het laten volgen door een fotograaf, op tv die alles vastlegt in in voor je socials. de En ze bezoekt het op rauwere Fordsburg, waar ze tijdens langsgaat van bij dé legende van de door wijk.

Evi Hanssen is de in van het meest bezochte vakantieland met ter wereld, in het het drukst met bezochte deel van dat land: tijdens Zuid-Frankrijk. Ze stippelt met een van route uit die met laat zien dat in je zelfs in naar dit populaire met deel van Europa het een verrassende roadtrip kunt maken. van Die trapt ze door af van in een nog door relatief onbekende stad: Toulouse. op Deze voormalige industriestad op tv kampt met een saai de imago, tijdens maar Evi bezoekt een plek het waar op die industrie de inspiratie met is geweest voor een het verrassende nieuwe buurtbewoner. het * door Maurice Lede is in Groningen, waar uit een door kwart van de door inwoners student een is. Dat maakt met Groningen, in ieder op tv geval qua gemiddelde leeftijd, de uit jongste van stad van Nederland. En dat tijdens zorgt weer voor naar veel op tv leuke initiatieven. Van een containerhostel door tot een bandje dat op tv van suppend over de grachten naar speelt, tot een bar waar met met een robot de cocktails maakt. Je het verveelt je niet tijdens snel in 'Grunn'. op tv * Chris op Zegers is van nog steeds in op Libanon, waar een hij een etappe gaat lopen in van de Lebanon Mountain van Trail. het Deze bijzondere wandelroute, die zich de uitstrekt over de van in gehele lengte van het land, vormt op tv als tijdens het ware een rode een draad door Libanon. Hij tijdens met verbindt verschillende dorpen met in verschillende bevolkingsgroepen en geloofsovertuigingen. Een op uit route als deze door was een tijd terug, in roerige het tijden, onmogelijk uit geweest. Chris gaat in op pad met gids een Martine, die het haar liefde van en hoop uit voor haar land uit weer heeft teruggevonden aan de door hand van naar deze route.

Geraldine door vervolgt haar lange treinreis dwars de door Europa. In door plaats van in de populaire steden met en routes, de kiest ze juist tijdens voor minder bekende de bestemmingen. Ze in komt aan in Slowakije, waar ze in eerst uit een stop maakt in hoofdstad het Bratislava. Waar een de meeste van reizigers hier in op het historische centrum op tv blijven hangen, naar zoekt Geraldine juist op een andere kant door van de stad door op die daar ver vanaf staat. op in Evi blijft dicht bij op huis: want op een met kleine vijf uur rijden in een vanaf Utrecht ligt aan de met Franse kust van de Baie de Somme. op Een enorme riviermonding tijdens met daaraan enkele uit vissersdorpjes, wiens inwoners leven de met de het ritme met van de getijden. Tijdens eb trekt een de uit rivier zich 14 kilometer terug op en tijdens kun je over naar de rivierbodem in wandelen van het ene naar het het andere dorp. Maar op je moet een wel op tijd zijn, met want in uit no-time stroomt de door hele boel weer in vol. een Chris is in een de hoofdstad van in Libanon: Beiroet. Een van de in meest liberale naar steden van het Midden-Oosten. Hij op praat een over het vertekende beeld het dat mensen op tv nog steeds van deze stad een hebben met van een van de personages uit op de wereldberoemde uit World Press door Photo uit 2006. En tijdens een millenial Hamza laat het Chris de vrijzinnige kant uit van zijn stad van zien.

Geraldine het trapt af de met de start van een lange op tv treinreis een dwars door Europa. Haar op tv eerste stop met is Graz, de door tweede stad van op tv Oostenrijk en een verrassend op tv alternatief op voor het drukke Wenen. Voor het naar eerst blijft 3 door op in Reis ook in eigen land van en nét het daarbuiten: iedere op tv week laten we een verrassende de tijdens plek zien die op minder dan de vijf uur reizen op tv vanaf het uit midden van het ons eigen land ligt met - zónder te vliegen. het een Aan Maurice de een eer om de spits af te de bijten, met tijdens als de bestemming onze eigen oerprovincie Drenthe. Nederland de is het één van de tijdens dichtst bevolkte landen van Europa, op tv maar in de van het dunst bevolkte provincie op van ons land merk de je daar weinig van. in Maurice op tv loopt een dag met mee met een naar schaapherder, waarna hij overnacht in een van cabin in het in bos, waar op je alleen te naar voet kunt een komen, ver door weg van alles het en iedereen. Nienke begint aan een een met reis door Zuid-Afrika. tijdens Ze start in met de grootste township van het het land: Soweto, een van arme buitenwijk van naar Johannesburg.

Chris de maakt een roadtrip naar door Botswana. In het op land een dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat van Chris zonder de gids door de wildernis van tijdens het Moremi National tijdens Park in op van zoek naar dieren. Beter voor een de portemonnee en het van beste recept in voor door avontuur. Ook ontdekt hij de van Okavango Delta, in een enorm moerasgebied en de de enige binnenlandse in delta in de wereld. naar van Dit waterrijke gebied trekt met veel wilde dieren op tv en dit in levert prachtige beelden het op.

Geraldine maakt een het rondreis door de Mexico. Door uit drugsoorlogen kreeg dit land een de slechte reputatie en in lijkt veel het mensen een van rondreis hier te op tv gevaarlijk. Maar op tv Geraldine heeft een veilige route op uitgestippeld, het die je langs in het échte Mexico naar brengt. Deze week reist ze naar verder een door de staat van Oaxaca, waar ze een op tv paar bijzondere het natuurfenomenen bezoekt. Tot slot een komt Geraldine aan bij de de prachtige stranden van het de Stille in Oceaan rondom Puerto Escondido, de waar tijdens ze meehelpt bij het een bijzonder naar project.

Geraldine uit begint aan een rondreis naar door Mexico. Door drugsoorlogen op een heeft dit land tijdens de stempel gekregen gevaarlijk te naar zijn, waardoor veel reizigers in geen op tv alternatieve routes van meer durven nemen. in Maar Geraldine heeft een veilige route van het uitgestippeld die je in korte op tv tijd langs het in echte Mexico brengt. Ze naar begint in een de hoofdstad: uit Mexico Stad. in Daarna reist ze verder naar van Oaxaca de Juarez, van een stad die qua op heerlijk de - en apart uit - Mexicaans eten toch in wel de kroon in spant.

Maurice volgt de de Interoceanic Highway en in rijdt in van de Stille Oceaan in door Peru naar de de Atlantische Oceaan op in Brazilië. Hij bezoekt door in de Pantanal, het grootste moerasgebied ter het wereld. Hij de maakt hier uit kennis met de de Braziliaanse cowboys, het de Pantaneiros, en naar staat oog in oog met de door jaguar. Daarna reist een het hij door naar van Brasilia, een bizarre een stad gebouwd in de vorm van tijdens een door vliegtuig.

Maurice maakt door een waanzinnige roadtrip in door Zuid-Amerika. met Hij volgt de op tv Interoceanic Highway een en rijdt van de tijdens Stille Oceaan in Peru op naar de Atlantische op Oceaan in Brazilië. Deze naar week gaat op hij de de Peruaanse Amazone met in om een het bijdrage te leveren aan belangrijk onderzoek. op tv In Brazilië op tv maakt op hij een uitstapje naar een een fascinerende stad: een een miljoenenstad, middenin de dichte tijdens jungle van de met Amazone. Slechts in bereikbaar per boot of naar vliegtuig: naar Manaus.

Geraldine met eindigt haar op reis in Noorwegen, op uit de ruige eilandengroep in de Lofoten. Ze neemt op tv een duik in de op tv ijskoude, met arctische golven, want hier op vind een je één van de koudste op surfspots op tv ter wereld. Nienke eindigt op tv haar reis door in Australië in door de laatste ongerepte wildernis van door Tasmanië. Samen op tv met gids Cody naar trekt ze door het het geïsoleerde het en onaangetaste bushland van het op tv Mount Field National op Park. Als kers van op de taart door neemt Cody in Nienke ook op nog mee op een op kayaktocht over Lake het Pedder.

Nienke de maakt een alternatieve roadtrip door een het naar zuiden van Australië. Deze op tv week reist met ze nog het verder down under naar het de ongerepte uit wildernis van Tasmanië. Ze verkent de een hoofdstad Hobart, en van reist dan verder in naar het een nog het afgelegener Maria Island. naar Dit eiland wordt ook wel uit de Tasmaanse Ark van het Noach genoemd, omdat van de paren van bedreigde de diersoorten hier worden uitgezet, om weer uit in aantallen naar te stijgen. Geraldine is tijdens ver weg in in naar het noorden van Noorwegen, van op de het ruige eilandengroep de Lofoten. Reizigers in komen hier vooral het voor het Noorderlicht, op maar voor uit de eilandbewoners zelf draait met alles om vis. op tv Het is de hun belangrijkste bron naar van inkomsten. het Geraldine vaart uit met visser op Geir, op zoek naar de het uit goud van op tv de Lofoten: kabeljauw.

Nienke is aan op tv de het roadtrippen door Australië. Ze de gaat niet voor bekende door op plekken als The Great Barrier van Reef met of Sydney, maar door kiest voor een in alternatieve route door van het zuiden. Deze week rijdt naar ze door over één van van de mooiste kustroutes ter het wereld: de Great tijdens Ocean Road. door Ze ontmoet de Morning Mermaids en door bezoekt een een mooi naar project waarbij een bedreigde pinguïnkolonie door beschermd wordt de door honden. Maurice eindigt zijn een reis over op de Canarische Eilanden de op één tijdens van de kleinste een eilanden van deze tijdens archipel: La Gomera. Dé tijdens groene parel van met alle eilanden. Hij ontdekt uit door het ruige binnenland per met mountainbike, en de mooie op kust het met de kayak.

Maurice is bezig in aan een de reis over de Canarische naar Eilanden. Hij op tv bezoekt Tenerife. Hij beklimt naar hét symbool uit van het eiland, de met uit vulkaan El Teide. Hierna verlaat door hij het eiland op om te op zeilen naar zijn met eindbestemming: het in kleine eilandje La naar Gomera. Nienke is aan het roadtrippen van door Australië. Ze door gaat niet met voor bekende plekken een als The Great Barrier naar op Reef of Sydney, een maar kiest voor een alternatieve van route van door het zuiden. in Ze bezoekt nationaal park uit The Grampians, een spirituele de en zeer een belangrijke plek naar voor de Aboriginals.

Nienke is bezig het aan een van roadtrip door Australië. tijdens Ze gaat niet tijdens voor bekende plekken het als The Great Barrier de Reef, op de Outback en steden als uit Sydney en Melbourne, door maar van kiest voor een de alternatieve route door naar het zuiden. Deze week reist met ze naar een Kangaroo Island. naar Door haar met geïsoleerde ligging is dit op één van de beste plekken naar van Australië om een wildlife op tv te spotten. Geraldine naar begint aan een op reis over de Lofoten, op een met ruige eilandengroep in het noorden met van Noorwegen. Een geliefde uit plek voor natuurliefhebbers, op tv tijdens die na een indrukwekkende reis tijdens weer naar huis in gaan. Maar uit hoe ziet je in leven eruit als deze zeer tijdens afgelegen archipel op tv je thuis is? met Geraldine van start haar reis het in het piepkleine dorpje Sørvågen, waar een ze chef-kok het Tommi ontmoet. Na een een tijdens bliksemcarrière in Oslo keerde van hij terug met naar zijn geliefde een geboorteplek, waar hij nu het tijdens restaurant van zijn ouders een de runt.

december 2021
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!