Programma gemist?

Chris maakt een met reis met door de drie zuidelijkste op provincies met van Italië. Hij bezoekt naar de provincie Basilicata, van een van de armste regio's op tv van het land. een Hij rijdt naar door op het binnenland richting de highlight de van de uit streek: de rotsstad Matera. uit Evi begint aan naar haar reis door Canada. in Ze tijdens volgt een klein deel van een de toeristische route naar naar The Great Trail, van die loopt van het oosten naar op tv het westen met van het land. Ze uit is in tijdens de provincie met Alberta, in de stad het Edmonton èn ze spot op wildlife in het door Elk tijdens Island Park.

Maurice is met aangekomen door in de hoofdstad Peking. Hij is tijdens van op het plein van uit de Hemelse Vrede van en gaat naar de indrukwekkende in Verboden Stad. Vanuit van de hoogste het toren naar bekijkt hij de skyline, maar het hij gaat het ook ondergronds en in bezoekt een zogenaamde 'rat door community'. Chris maakt naar een rondreis door het een zuiden op tv van Italië. Hij is in een 'de teen' door in van de streek Calabrië waar hij de Tropea bezoekt. Van daaruit naar gaat hij naar uit de vulkaan Stromboli. tijdens Hij eindigt naar op naar het peperfestival in Diamante, uit waar hij getuige de is van een pittige van eetwedstrijd.

Maurice van vertrekt met weemoed vanuit de tijdens Duitse een stad Hamburg naar onze het hoofdstad Amsterdam. Zijn uit bijzondere treinreis op van 16.500 kilometer vanuit het Shanghai naar naar Amsterdam komt tot een einde. door Chris bezoekt de een indrukwekkende Perito Moreno door gletsjer in het naar het zuiden van Argentinië. met Hij gaat ook een op pad met een Gaucho op tv en trekt te paard een de de ruige natuur van van Patagonië in. Tijdens deze naar trip een komt hij terecht op van de plek uit uit zijn dromen.

De presentatoren met reizen de van hele wereld over door en zoeken antwoorden op allerlei door tijdens vragen. Ook nemen op ze de kijker mee op tv in hun eigen van reisverhalen.

Maurice in is op zijn lange tijdens reis van op Shanghai naar Amsterdam aangekomen in in Zweden. tijdens Hij bezoekt het stadje Kiruna, de van dat binnen een paar jaar naar volledig verplaatst in moet worden. Ook op ontdekt hij de ongerepte naar natuur van Zweden met door Thorbjörn, het een man in die al 23 tijdens jaar in de een bossen van Zweden woont. Chris is een in Patagonië, in het het zuiden van naar Argentinië. het Hij neemt de trein naar een San Carlos de het Bariloche. Hier de rijdt uit hij de prachtige autoroute langs de met zeven van omliggende meren van Bariloche, deze het route gaat uit door het tijdens oudste nationale park naar van Argentinië.

Chris tijdens begint aan zijn de reis door het Argentijnse deel uit van naar Patagonië. Hij begint van in het noorden door op het schiereiland met Valdés. In dit een beschermd natuurgebied leven veel het dieren. Hij ziet onder op tv andere zeeolifanten en de op tv een grote kolonie Magelhaen-pinguïns. Het laatste op tv deel van Geraldine's op tv reis door tijdens India. een Ze viert Divali, het feest van met het licht, de bij de een familie thuis. naar Het is één van de de belangrijkste feesten voor de naar hindoes. Dit een vrolijke de feest met veel vuurwerk het is een perfecte op tv afsluiting van deze in mooie reis.

Nienke is in op tv de het hart van Spanje: Madrid. Ze door ontdekt de wijken uit Malasaña en Chueca, van ten van tijde van de op dictatuur was dit een no-go op tv area en op tv nu zijn het de twee een van de hipste wijken van van Madrid. Dit weekend wordt met tijdens ook de World Pride gevierd, op een wereldwijde op tv viering van naar LGBT-diversiteit, maar bovenal liefde. de Geraldine maakt een naar reis door India. van Ze reist vanuit het hippieparadijs van op tv Goa met de trein naar door Mumbai. Mumbai in is met een achttien miljoen inwoners de grootste stad op het van het land. De door verschillen tussen arm naar en rijk zijn met hier groot. tijdens Ze bezoekt de grootste, maar ook met de meest door productieve sloppenwijk ter een wereld: met Dharavi.

Geraldine de maakt een bijzondere reis door door India. in Ze is op in de Indiase deelstaat Goa. een Ze begint tijdens in de op hoofdstad Panaji en reist uit dan naar de stranden in van een het zuiden om te ontdekken wat op tv er de over is in van de typische met hippiecultuur in Goa. Maurice komt op tv op zijn tijdens lange reis van in Shanghai naar Amsterdam het steeds dichter bij huis. naar Hij is in de Noorwegen waar door hij op zoek gaat op tv naar de op King Crab. op Daarna reist hij op tv door naar noordelijk Finland het en ontmoet hij Sami's: met de inheemse bewoners de van naar Lapland.

Maurice een is vanuit Sint-Petersburg een omhoog gereisd naar de grootste door stad met van het met noordpoolgebied: Moermansk. Hij bekijkt op de ijsbreker de uit Lenin en bezoekt het gigantische uit Alyosha monument. Daarna in door gaat hij de grens over en uit kan het avontuur het in Noord-Europa beginnen! in Geraldine reist tijdens door India en tijdens is in op tv Madurai. Dit in is één van de oudste steden het van door India en al van eeuwen een belangrijk handelscentrum. Hoe van chaotisch en ongeregeld naar het van er ook lijkt, alle door straten leiden van naar de het wereldberoemde en prachtige op tv Meenakshi-tempel.

Het het laatste deel van in Chris zijn reis door Cambodja. uit op tv Hij bezoekt het door natuurgebied en de heilige berg Phnom in Kulen bij het met stadje Siem uit Reap. op tv Daarna overnacht hij op bij Cambodjanen thuis in een naar homestay. Hij eindigt zijn de reis bij op tv het tijdens beroemde tempelcomplex Angkor van Wat. Maurice is in een het culturele hart van het Rusland, Sint-Petersburg. de Hij laat de zich bedienen als van een Russische royal en proeft de van lekkerste kaviaar. Ook het bezoekt hij op het op Catharinapaleis, de zomerresidentie van naar Peter de Grote uit en zijn door vrouw.

Maurice is op in Soezdal, een historisch een stadje gelegen naar op de gouden ring het op van Rusland. Na de rust de van het platteland in reist hij de met de trein weer naar verder naar Sint-Petersburg. met Hier tijdens bezoekt hij een van de grootste op uit en omvangrijkste musea ter wereld: naar de op Hermitage. Chris is in Cambodja. de Hij reist verder het uit binnenland in richting door het grootste uit meer: Tonlé door Sap. Hier van overnacht hij in een drijvend het dorp. door Ook bezoekt hij de grotten op van Phnom het Sampeau, een belangrijke het plek in de naar recente geschiedenis het van Cambodja.

Chris door reist door Cambodja naar waar hij de trein met neemt vanuit de van hoofdstad Phnom Penh naar naar het naar oude koloniale het stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat op tv hij naar het Bokor met Hill op tv National Park. Hij eindigt met op tv zijn voeten van in het zand met op het tropische op eiland Koh met Rong. Maurice in is op zijn lange reis van uit Shanghai van naar Amsterdam aangekomen in het van kloppende hart met van Rusland. Hij verlaat tijdens Moskou op en neemt de trein naar het tijdens de historische steden het Vladimir en Soezdal, onderdeel het van de Gouden Ring van in door Rusland.

Maurice uit is met de Trans-Siberië Express de met aangekomen in het politieke en in financiële hart van Rusland: het Moskou. door Hij gaat naar het Rode naar door Plein, bezoekt een van met Stalins zeven zusters en hij naar de bewondert de pracht en praal het in het grootste publieke uit museum de van Moskou. met Geraldine reist door India. Ze op tv vaart op rond op een woonboot om door de backwaters te ontdekken. door Vervolgens tijdens reist ze naar van de bergketen door de West-Ghats waar ze gaat paragliden. op een Afsluitend duikt ze een de keuken in en leert tijdens ze de kunst van een een in heerlijke Indiase het curry.

Geraldine met begint aan haar tijdens reis door India. Een bestemming tijdens die naar bekend staat op als plek voor doorgewinterde tijdens reizigers, maar het met de juiste planning is het de van een land voor iedereen. Geraldine naar begint in de een deelstaat de Kerala, een relatief schoon het en rustig deel van India, op tv en ze zal een eindigen in van de wereldstad Mumbai. Chris de de is ook in Azië, in maar dan op tv in Cambodja. Hij tijdens begint zijn reis in de hoofdstad een het Phnom Penh. Hij met ziet hoe belangrijk het het boeddhisme is voor de uit Cambodjanen tijdens en hij is bij naar het jaarlijkse waterfestival. tijdens Dit festival markeert het einde van van het regenseizoen, een de met als hoogtepunt de het bootraces.

Chris is de op het naar Italiaanse eiland Sardinië. uit Hij ontmoet de koning door van Tavolara, de het kleinste koninkrijk in ter wereld. een Ook gaat hij in de door leer bij Paola om van een bijzondere naar pasta van te maken. Hij eindigt op op tv Sant 'Efisio, op het belangrijkste feest van de van hoofdstad een Cagliari. Maurice is op met zijn lange reis van in Shanghai de naar Amsterdam. met Langzaam komt hij steeds tijdens meer in de met buurt van met Europa. Hij begint in de de stad Jekaterinaburg waarna hij met de trein op neemt naar de op hoofdstad van de Tartaren: van van Kazan.

juli 2018
08-07-2018 19:55

Italië & Canada

3 op Reis - Italië & Canada

Chris maakt een reis door de drie zuidelijkste provincies van Italië. Hij bezoekt de provincie Basilicata, een van de armste regio's van het land. Hij rijdt door het binnenland richting de highlight van de streek: de rotsstad Matera. Evi be...

01-07-2018 19:50

China & Italië

3 op Reis - China & Italië

Maurice is aangekomen in de hoofdstad Peking. Hij is op het plein van de Hemelse Vrede en gaat naar de indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit de hoogste toren bekijkt hij de skyline, maar hij gaat ook ondergronds en bezoekt een zogenaamde 'ra...

24-06-2018 19:50

Patagonië & Hamburg/Amsterdam

3 op Reis - Patagonië & Hamburg/Amsterdam

Maurice vertrekt met weemoed vanuit de Duitse stad Hamburg naar onze hoofdstad Amsterdam. Zijn bijzondere treinreis van 16.500 kilometer vanuit Shanghai naar Amsterdam komt tot een einde. Chris bezoekt de indrukwekkende Perito Moreno gletsj...

10-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

De presentatoren reizen de hele wereld over en zoeken antwoorden op allerlei vragen. Ook nemen ze de kijker mee in hun eigen reisverhalen.

03-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

Maurice is op zijn lange reis van Shanghai naar Amsterdam aangekomen in Zweden. Hij bezoekt het stadje Kiruna, dat binnen een paar jaar volledig verplaatst moet worden. Ook ontdekt hij de ongerepte natuur van Zweden met Thorbjörn, een man d...

27-05-2018 19:45

Patagonië & India

3 op Reis - Patagonië & India

Chris begint aan zijn reis door het Argentijnse deel van Patagonië. Hij begint in het noorden op het schiereiland Valdés. In dit beschermd natuurgebied leven veel dieren. Hij ziet onder andere zeeolifanten en een grote kolonie Magelhaen-pin...

20-05-2018 19:45

Madrid & India

3 op Reis - Madrid & India

Nienke is in het hart van Spanje: Madrid. Ze ontdekt de wijken Malasaña en Chueca, ten tijde van de dictatuur was dit een no-go area en nu zijn het twee van de hipste wijken van Madrid. Dit weekend wordt ook de World Pride gevierd, een were...

13-05-2018 19:50

India & Noorwegen

3 op Reis - India & Noorwegen

Geraldine maakt een bijzondere reis door India. Ze is in de Indiase deelstaat Goa. Ze begint in de hoofdstad Panaji en reist dan naar de stranden in het zuiden om te ontdekken wat er over is van de typische hippiecultuur in Goa. Maurice kom...

06-05-2018 19:50

Moermansk & India

3 op Reis - Moermansk & India

Maurice is vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd naar de grootste stad van het noordpoolgebied: Moermansk. Hij bekijkt de ijsbreker de Lenin en bezoekt het gigantische Alyosha monument. Daarna gaat hij de grens over en kan het avontuur in N...

29-04-2018 19:50

Cambodja & St. Petersburg

3 op Reis - Cambodja & St. Petersburg

Het laatste deel van Chris zijn reis door Cambodja. Hij bezoekt het natuurgebied en de heilige berg Phnom Kulen bij het stadje Siem Reap. Daarna overnacht hij bij Cambodjanen thuis in een homestay. Hij eindigt zijn reis bij het beroemde tem...

22-04-2018 19:50

Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

3 op Reis - Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

Maurice is in Soezdal, een historisch stadje gelegen op de gouden ring van Rusland. Na de rust van het platteland reist hij met de trein weer verder naar Sint-Petersburg. Hier bezoekt hij een van de grootste en omvangrijkste musea ter werel...

15-04-2018 19:51

Cambodja & Moskou/ Vladimir

3 op Reis - Cambodja & Moskou/ Vladimir

Chris reist door Cambodja waar hij de trein neemt vanuit de hoofdstad Phnom Penh naar het oude koloniale stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat hij naar het Bokor Hill National Park. Hij eindigt met zijn voeten in het zand op het tropische eilan...

08-04-2018 19:50

Moskou & India

3 op Reis - Moskou & India

Maurice is met de Trans-Siberië Express aangekomen in het politieke en financiële hart van Rusland: Moskou. Hij gaat naar het Rode Plein, bezoekt een van Stalins zeven zusters en hij bewondert de pracht en praal in het grootste publieke mus...

01-04-2018 19:50

India & Cambodja

3 op Reis - India & Cambodja

Geraldine begint aan haar reis door India. Een bestemming die bekend staat als plek voor doorgewinterde reizigers, maar met de juiste planning is het een land voor iedereen. Geraldine begint in de deelstaat Kerala, een relatief schoon en ru...

25-03-2018 19:50

Sardinië & Siberië

3 op Reis - Sardinië & Siberië

Chris is op het Italiaanse eiland Sardinië. Hij ontmoet de koning van Tavolara, het kleinste koninkrijk ter wereld. Ook gaat hij in de leer bij Paola om een bijzondere pasta te maken. Hij eindigt op Sant 'Efisio, het belangrijkste feest van...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 294
  • Laatste uitzending op 08-07-2018 om 19:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord