Programma gemist?

Maurice begint aan de op tv een reis door Myanmar en die het reis begint op op tv het station van op Yangon, waar in hij de het trein pakt richting in het oosten naar het uit stadje van Hpa-an, de hoofdstad van uit de staat Kayin. een Hier spelen nog steeds een door de aantal gewapende conflicten, waardoor door reizen buiten Hpa-an niet met veilig is. Hpa-an een zelf de kun je wel tijdens bezoeken en gids door Zeya kan niet het wachten zijn geliefde plek de aan de wereld te laten in zien. door Hij neemt Maurice met mee langs zijn met favoriete plekken, en probeert zoveel tijdens mogelijk mensen te tijdens betrekken bij tijdens zijn naar plannen om deze regio meer uit op de op kaart te de zetten. * Geraldine met is in Zeeland, waar ze van op pad in gaat met visser met Thijs. Door wildgroei mag het iedereen hier met namelijk gratis met en voor niets tot wel 10 naar kilo per door dag oesters op tv komen rapen. * door Nienke reist verder door op Zuid-Afrika. Na geslapen met te hebben in in de grootste township van in tijdens het land, Soweto, leert uit ze weer naar een andere kant van Zuid-Afrika tijdens kennen: die naar van de hechte boerengemeenschappen het op in het platteland. Ze van overnacht bij Andries en naar Amanda, die elkaar nog kennen in op tv uit de tijd dat van ze samen bij de politie op tv werkten, in toen de apartheidswet nog in door volle gang was. tijdens Nu runnen het ze een kleine het bed & op tv breakfast op de met oude boerderij van met de ouders van met Amanda.

Geraldine vervolgt haar uit lange treinreis dwars de naar door Europa. In plaats van de door populaire tijdens steden en routes, kiest ze een juist voor in minder bekende met bestemmingen. Ze is nog steeds op tv in op tv Slowakije, waar ze vanuit een hoofdstad Bratislava naar de trein het pakt naar de op tv voet van het Tatra-gebergte. Hier tijdens gaat ze op zoek met naar naar de mannen die van door weer en wind, sneeuw tijdens en op tv storm, áltijd de berg in op zullen gaan om door op de berghutten te bevoorraden: de sherpa's. tijdens Chris door is in de Belgische kustplaats een Oostende. uit Ooit was een dit een chique badplaats, in maar een groot deel van op dit mooie uiterlijk een van werd tijdens de Tweede Wereldoorlog uit verwoest. De statige kust op veranderde het in een lange strook beton. naar Het ambitieuze project uit The in Crystal Ship van heeft Oostende een make-over gegeven. een Door naar de hele stad hebben van honderden inwoners hun gevels naar aangeboden voor een dit bijzondere project de van kunstenaars op tv van over de hele wereld en een op tv mensen uit Oostende zelf. uit Nienke is in Zuid-Afrika, de in de het grootste stad van het uit land: Johannesburg. Met uit een het rauwe en vooruitstrevende mindset op is Johannesburg met een interessante afspiegeling van het Zuid-Afrika op van nu. Nienke in bezoekt in de hippe wijk Maboneng, waar op tv het heel normaal naar het is om je een naar paar uurtjes op tv te laten volgen door door een fotograaf, die op alles vastlegt uit voor je socials. En ze de bezoekt op het rauwere Fordsburg, naar waar ze langsgaat bij dé naar legende van de met wijk.

Evi Hanssen is met in het meest de bezochte een vakantieland ter een wereld, in het drukst bezochte het deel van dat land: een Zuid-Frankrijk. Ze op tv stippelt een route het uit naar die laat zien dat je door zelfs op tv in dit populaire met deel van Europa door een verrassende roadtrip kunt de maken. Die trapt door ze af in van een nog relatief onbekende stad: met Toulouse. Deze voormalige op industriestad kampt van met een saai imago, met maar Evi een bezoekt een plek een waar die industrie in de inspiratie is geweest van op voor een verrassende nieuwe buurtbewoner. het * Maurice van Lede is in Groningen, met waar een op tv kwart van de inwoners een student is. op Dat maakt een Groningen, in ieder geval qua met gemiddelde leeftijd, de jongste op tv stad van Nederland. in En dat naar zorgt weer uit voor veel van leuke initiatieven. Van een containerhostel naar tot een bandje dat een suppend over de op uit grachten speelt, tot naar een bar waar een de robot de het cocktails maakt. Je verveelt je niet op snel het in 'Grunn'. * Chris Zegers uit is met nog steeds in Libanon, waar een hij een etappe op tv gaat lopen van van de de Lebanon Mountain in Trail. Deze bijzondere wandelroute, die zich het uitstrekt over op tv de gehele het lengte van het land, vormt de een als het ware een rode draad op door Libanon. een Hij verbindt een verschillende dorpen met verschillende bevolkingsgroepen naar en geloofsovertuigingen. Een in route als de deze was een op tijd terug, tijdens in roerige tijden, onmogelijk geweest. het Chris gaat op door pad met een gids Martine, in die haar het liefde en hoop voor haar land uit weer heeft tijdens teruggevonden uit aan de hand de van deze route.

Geraldine vervolgt haar tijdens lange treinreis dwars van door Europa. In tijdens plaats van de naar populaire steden en tijdens routes, op kiest ze juist voor minder een bekende op bestemmingen. Ze komt aan in met naar Slowakije, waar ze eerst een stop de uit maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de naar meeste reizigers hier door in uit het historische de centrum blijven hangen, zoekt Geraldine juist de een andere een kant van de stad naar op die van daar ver vanaf met staat. Evi blijft dicht een bij huis: want in van op een kleine vijf uur op tv rijden vanaf uit Utrecht ligt aan naar de Franse kust de Baie naar de Somme. Een naar uit enorme riviermonding met daaraan de enkele vissersdorpjes, het wiens inwoners leven met het van ritme tijdens van de getijden. Tijdens eb trekt uit de het rivier zich 14 de kilometer terug tijdens en kun je op tv over de rivierbodem wandelen van het in ene naar het naar andere in dorp. Maar je moet wel op op tijd de zijn, want in op tv no-time stroomt de hele naar boel weer vol. van Chris is in in de van hoofdstad van Libanon: Beiroet. Een de van de in meest liberale steden met van het Midden-Oosten. van Hij het praat over het vertekende uit beeld dat mensen nog steeds naar met van deze stad naar hebben met een van de personages tijdens op het de wereldberoemde World Press de Photo uit 2006. En het de millenial Hamza laat Chris van de vrijzinnige op tv kant van zijn in stad zien.

Geraldine trapt af op met tijdens de start op tv van een lange treinreis dwars door door van Europa. Haar eerste stop uit is Graz, de tweede stad met in van Oostenrijk en een verrassend alternatief tijdens van voor het drukke Wenen. Voor met het met eerst blijft 3 op Reis tijdens ook in in eigen land met en nét daarbuiten: iedere week laten een we een de verrassende plek zien met die op minder dan op tv vijf uur in reizen vanaf met het midden van van ons eigen land ligt in - zónder te vliegen. een Aan Maurice van de op tv eer om de met spits af te bijten, met in als bestemming onze eigen het oerprovincie tijdens Drenthe. Nederland tijdens is één van de dichtst bevolkte uit landen van Europa, uit maar in de op in dunst bevolkte provincie van op tv ons land merk je op daar weinig van. Maurice op tv loopt een naar dag mee met op tv een schaapherder, waarna naar hij in overnacht in een cabin in een het bos, waar op je alleen te naar voet op kunt komen, ver weg van alles in naar en iedereen. Nienke begint aan het een reis door Zuid-Afrika. met Ze in start in de tijdens grootste township tijdens van het land: in Soweto, een arme buitenwijk van een Johannesburg.

Chris uit maakt een roadtrip door Botswana. met in In het land met dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat tijdens Chris uit zonder gids de met wildernis van het tijdens Moremi National Park de in op naar zoek naar dieren. Beter voor van de tijdens portemonnee en het beste het recept voor avontuur. Ook een ontdekt op tv hij de Okavango met Delta, een enorm tijdens moerasgebied en de enige binnenlandse in delta een in de wereld. Dit van waterrijke gebied trekt veel wilde uit dieren en op tv dit levert prachtige op tv beelden een op.

Geraldine op maakt een met rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg met dit in land een slechte reputatie en tijdens lijkt veel mensen naar een rondreis door hier te gevaarlijk. Maar een van Geraldine heeft een veilige op tv route uitgestippeld, die je van langs het tijdens échte Mexico naar brengt. Deze week reist uit ze verder door de een staat een Oaxaca, waar ze van een paar bijzondere tijdens natuurfenomenen bezoekt. Tot door slot komt Geraldine aan bij de tijdens prachtige stranden een van de Stille in Oceaan rondom Puerto in Escondido, waar ze meehelpt uit met bij een bijzonder in project.

Geraldine begint van aan een rondreis door op Mexico. Door tijdens drugsoorlogen heeft dit van land de stempel naar gekregen van gevaarlijk te zijn, een waardoor veel reizigers geen alternatieve de routes op tv meer durven nemen. een Maar Geraldine heeft een veilige op tv route door uitgestippeld die je naar in korte tijd langs tijdens het echte Mexico door brengt. Ze begint in op de hoofdstad: een Mexico Stad. Daarna een reist ze verder naar Oaxaca de de Juarez, een met stad het die qua heerlijk - en door apart - Mexicaans naar eten toch wel naar de naar kroon spant.

Maurice volgt de de van Interoceanic Highway en rijdt van met de het Stille Oceaan in een Peru naar de Atlantische Oceaan met in Brazilië. het Hij bezoekt de Pantanal, het met grootste moerasgebied naar ter wereld. naar Hij maakt hier kennis met met de naar Braziliaanse cowboys, de Pantaneiros, naar en staat oog in de oog met de in jaguar. Daarna naar reist hij door naar op tv Brasilia, een bizarre in stad naar gebouwd in de vorm uit van een op tv vliegtuig.

Maurice maakt een het op tv waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij door volgt de naar Interoceanic Highway en rijdt van het de Stille Oceaan op tv in door Peru naar de Atlantische het Oceaan in Brazilië. Deze met week gaat tijdens hij de Peruaanse Amazone met in in om een bijdrage te van leveren aan belangrijk onderzoek. de In Brazilië door maakt hij tijdens een uitstapje naar een fascinerende op tv stad: een miljoenenstad, de middenin de dichte op tv jungle op tv van de Amazone. Slechts bereikbaar tijdens het per boot of in vliegtuig: Manaus.

Geraldine eindigt haar de reis in met Noorwegen, op op de ruige eilandengroep de een Lofoten. Ze met neemt een duik in in de ijskoude, arctische op golven, want hier uit vind je een één van de koudste surfspots een ter wereld. Nienke de eindigt haar naar reis door Australië in in de op tv laatste ongerepte wildernis van Tasmanië. in in Samen met gids van Cody trekt ze tijdens door het geïsoleerde en onaangetaste op bushland van het naar Mount Field National Park. uit naar Als kers op de taart neemt een Cody een Nienke ook nog de mee op een kayaktocht op over Lake uit Pedder.

Nienke maakt een met het alternatieve roadtrip door op het zuiden van Australië. een Deze week reist ze nog in verder down under in door naar de ongerepte door wildernis van Tasmanië. door Ze verkent de hoofdstad een Hobart, en reist van dan verder naar het de nog afgelegener in Maria Island. Dit eiland wordt uit de ook wel de Tasmaanse met Ark van in Noach genoemd, omdat paren van van bedreigde diersoorten de hier worden uitgezet, tijdens om weer op in aantallen te stijgen. Geraldine de is ver weg in tijdens naar het noorden van Noorwegen, op de een ruige eilandengroep uit de Lofoten. Reizigers van komen met hier vooral voor door het Noorderlicht, maar voor de tijdens eilandbewoners zelf draait de alles om vis. Het naar naar is hun belangrijkste bron van op tv inkomsten. Geraldine vaart van uit met het visser Geir, op zoek in naar het goud tijdens van de Lofoten: uit kabeljauw.

Nienke met is aan het roadtrippen door naar Australië. Ze naar gaat niet voor met bekende op plekken als The Great de Barrier Reef naar of Sydney, maar van kiest voor een alternatieve route het door het zuiden. met Deze week rijdt een ze over één in van van de mooiste kustroutes een ter wereld: de Great Ocean naar Road. een Ze ontmoet de Morning Mermaids en de door bezoekt een mooi project tijdens waarbij een bedreigde pinguïnkolonie van beschermd wordt door honden. een Maurice het eindigt zijn reis op over de Canarische Eilanden op met met één van de kleinste naar eilanden van deze archipel: La een Gomera. uit Dé groene parel van door alle eilanden. Hij de ontdekt de het ruige binnenland per mountainbike, op tv en de de mooie kust met de naar kayak.

Maurice naar is bezig aan een reis in over de Canarische het Eilanden. op Hij bezoekt Tenerife. Hij op tv beklimt hét symbool van op tv het op tv eiland, de vulkaan het El Teide. Hierna verlaat hij de het tijdens eiland om te zeilen naar naar van zijn eindbestemming: het op tv kleine eilandje La Gomera. Nienke is in aan het roadtrippen door door het Australië. Ze gaat door niet voor bekende plekken van als The Great tijdens Barrier Reef of Sydney, naar maar kiest het voor een een alternatieve route in door het zuiden. Ze bezoekt naar nationaal park The de Grampians, met een spirituele en zeer belangrijke naar plek op voor de Aboriginals.

Nienke tijdens is bezig aan een roadtrip uit door Australië. met Ze gaat in niet voor bekende plekken als met The het Great Barrier Reef, de Outback een en in steden als Sydney en een Melbourne, maar het kiest voor de een alternatieve route door het op tv zuiden. Deze een week reist ze naar Kangaroo van door Island. Door haar geïsoleerde ligging is een dit één in van de op tv beste plekken op van Australië om wildlife te op spotten. Geraldine begint in aan de een reis over de Lofoten, een uit ruige eilandengroep tijdens in het noorden van het tijdens Noorwegen. Een geliefde plek naar voor natuurliefhebbers, in die na een indrukwekkende in reis weer naar op huis gaan. Maar hoe met ziet je leven eruit met als deze zeer op tv afgelegen tijdens archipel je thuis is? Geraldine de start haar reis de in het piepkleine de door dorpje Sørvågen, waar ze met chef-kok Tommi ontmoet. door Na een op bliksemcarrière in Oslo keerde hij door terug naar een zijn geliefde geboorteplek, in waar hij op tv nu het restaurant van zijn op tv ouders tijdens runt.

oktober 2019
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!