Programma gemist?

Nienke is aan tijdens het roadtrippen een door door Australië. Ze gaat niet voor in bekende plekken als van The naar Great Barrier Reef of Sydney, tijdens maar kiest voor een op tv alternatieve route door van het naar zuiden. Deze week naar rijdt ze over in één van de op mooiste kustroutes ter de wereld: de in Great Ocean Road. Ze uit ontmoet de door Morning Mermaids en tijdens bezoekt een mooi project tijdens waarbij een tijdens bedreigde pinguïnkolonie beschermd wordt door honden. uit Maurice op eindigt zijn in reis over de Canarische Eilanden naar op één op tv van de kleinste eilanden van op tv deze archipel: La met Gomera. Dé in groene parel het van alle eilanden. een Hij ontdekt het ruige uit binnenland per naar mountainbike, en de mooie op tv kust met de op tv kayak.

Maurice in is bezig tijdens aan een reis op tv over de Canarische Eilanden. Hij uit bezoekt het Tenerife. Hij beklimt hét symbool van uit het eiland, de met vulkaan El Teide. de Hierna verlaat hij de een het eiland om te het zeilen naar zijn eindbestemming: het in kleine eilandje het La Gomera. Nienke het is aan het roadtrippen een het door Australië. Ze van gaat niet voor bekende plekken met als The Great Barrier uit Reef of uit Sydney, maar met kiest voor een alternatieve op route door een het zuiden. Ze bezoekt nationaal een park de The Grampians, een spirituele met en op zeer belangrijke plek voor de uit Aboriginals.

Nienke door is bezig aan van een roadtrip door op Australië. Ze gaat een niet voor met bekende plekken als The Great in Barrier Reef, de Outback op en op steden als Sydney en in Melbourne, maar kiest in voor een alternatieve de route een door het zuiden. Deze week naar reist het ze naar Kangaroo Island. Door haar naar geïsoleerde ligging is door dit één van het de beste van plekken van Australië om naar wildlife te in spotten. Geraldine begint aan op een naar reis over de Lofoten, naar een naar ruige eilandengroep in tijdens het noorden van naar Noorwegen. Een geliefde de plek voor natuurliefhebbers, op die na een indrukwekkende reis op weer naar huis op gaan. Maar hoe door ziet je naar leven eruit als deze op zeer afgelegen met archipel je thuis is? een Geraldine start haar een reis in het piepkleine op tv dorpje Sørvågen, waar op tv ze chef-kok Tommi tijdens ontmoet. Na het een het bliksemcarrière in Oslo keerde op tv hij terug naar uit zijn geliefde geboorteplek, waar hij uit nu van het restaurant van zijn naar ouders een runt.

Maurice het is bezig op tv aan een reis over de op Canarische Eilanden, één van uit de populairste met vakantiebestemmingen. Hij pakt van de veerboot van Gran tijdens Canaria naar het Tenerife, het waar hij zowel uit boven- als ondergronds door een indrukwekkende wandeling maakt. de Geraldine is in Taiwan, naar een eiland dat precies door tussen uit China, Japan en de het Filippijnen in in ligt. Door die op bijzondere ligging is Taiwan naar een culturele mix de van het traditionele naar China, modern Japen en de toch met ook nog in een vleugje authentiek door Azië. Geraldine duikt hoofdstad Taipei in, een waar de deze mix het in beste tot haar recht komt. op tv Ze in laat haar toekomst voorspellen door tijdens vogels, ondergaat de een massage met messen, het en ontmoet de uit 'Pokemon een Grandpa'.

Chris op tv eindigt zijn roadtrip door op Engeland op de met Kanaaleilanden: een groepje met eilanden in het uit Kanaal tijdens tussen Groot-Brittannië en Frankrijk in. de Als niet-Brits uit en niet-Frans gelden hier eigen tijdens wetten op en regels. Chris begint zijn van reis op het tijdens tweede grootste uit eiland Guernsey, en vaart door dan door naar een het piepkleine Sark. de * van Ook Maurice is een op een eiland: en wel in tijdens het populairste eiland van Europa: een Gran Canaria. Dit uit is het begin van door van zijn rondreis over de Canarische Eilanden. in Op Gran Canaria de bezoekt hij eeuwenoude op grotwoningen, waar van tot op het de dag van door vandaag nog steeds mensen van wonen.

Nienke tijdens eindigt haar naar roadtrip door Gambia en Senegal op in de van hoofdstad van Senegal: Dakar. Hier van op waagt ze zich met aan de nationale sport een van het land: worstelen. Ook het naar bezoekt ze onderweg een een bijzonder meer. tijdens Maurice is in op tv Griekenland, waar hij voor de verandering met geen zonnig uit eiland bezoekt, maar tijdens het op tv bergachtige binnenland: Meteora. Hier op ziet hij een door een ander van knap staaltje van de Griekse bouwkunst, in diep verscholen uit in de op tv rotsen.

Maurice is door in de het Griekse hoofdstad Athene. Athene een ontwikkelt zich tot een het hippe stad, door maar behoud wel die naar mooie op historische kant. Nienke ontdekt naar de Sine-Saloum Delta door per boot. Ze tijdens vaart aar en afgelegen een dorp een midden in de Delta het en slaapt op in een onbewoond het eiland.

Nienke op is op tijdens het platteland van Gambia. Hier overnacht met uit ze in een homestay, op tv krijgt ze een bijzonder welkomstcadeau op en bezoekt door ze een Gambiaanse voetbalclub. met Geraldine bezoekt de door Zwitserse in hoofdstad Bern. Als uit locatie voor een leuke in stedentrip naar is Bern nog uit niet echt bekend, dus daarom duikt door Geraldine deze in historische stad uit in.

Geraldine is in de het Chitwan een National Park het in Nepal. Hier gaat ze met op zoek naar op wilde dieren op tv en bekijkt ze tijdens hoe het leger op op tv patrouille naar gaat in de op tv strijd tegen stropers. uit Maurice eindigt zijn reis tijdens langs de Interoceanic de Highway in het de Braziliaanse stadje Paraty. van Ook gaat hij langs op bij een uit cachaça het distilleerderij.

Geraldine uit vervolgt haar reis in door Nepal. Dit land tijdens is nog in steeds aan het herstellen uit van de zware aardbevingen de uit 2015. Inkomsten op in uit toerisme zijn op tv voor Nepalezen dan ook het belangrijker dan ooit. Geraldine in is inmiddels aangekomen het bij in het dak van de wereld: op de magische bergen door van in de Himalaya. Ze maakt een pittige van op tv hike op één op tv van deze reuzen naar een bijzondere tijdens grot waar eeuwenoude tijdens rituelen op tv worden uitgevoerd. Evi is naar in Spanje, in het met prachtige San uit Sebastian. een Deze stad staat vooral bekend op om haar uitstekende tijdens eten, maar Evi van gaat op uit zoek naar de uit sportieve kant van San Sebastian. op Ze speelt het een de balspel dat uniek is op tv voor Baskenland, uit en zoekt de golven op om naar te van surfen.

Geraldine maakt een met trektocht op tv door Mustang, in een gebergte in naar Nepal. Hier slaapt ze in homestays in door die worden gerund door vrouwen. op Chris door is bij de Engelse kust een aangekomen, met aan de Jurassic tijdens Coast om precies te zijn. Hier het naar leert hij alles over uit fossielen.

Geraldine maakt een van bijzondere uit reis door India. Ze op tv is in de Indiase door deelstaat Goa. tijdens Ze begint in op tv de hoofdstad naar Panaji en reist dan met naar de stranden in tijdens het een zuiden om te een ontdekken wat er over tijdens is van naar de typische hippiecultuur in de Goa. Maurice het komt op zijn lange van reis van in Shanghai naar Amsterdam door steeds dichter bij door huis. Hij is in Noorwegen met waar hij met op zoek gaat naar in het de King Crab. naar Daarna reist hij in door naar noordelijk Finland en tijdens ontmoet hij Sami's: van de inheemse door bewoners van van Lapland.

Maurice in is vanuit Sint-Petersburg van omhoog gereisd naar de grootste met stad het van het noordpoolgebied: Moermansk. uit Hij naar bekijkt de ijsbreker de naar Lenin en bezoekt het door gigantische Alyosha monument. Daarna naar gaat hij de het grens over met en kan het uit avontuur in door Noord-Europa beginnen! het Geraldine reist door India en het is in Madurai. Dit van is een van op in de oudste steden van India en op tv al met eeuwen een van belangrijk handelscentrum. Hoe chaotisch met en ongeregeld op het er ook lijkt, op tv alle straten in leiden naar de in wereldberoemde en prachtige uit Meenakshi-tempel.

juni 2019
23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

02-06-2019 18:40

Tenerife - Taipei

3 op Reis - Tenerife - Taipei

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden, één van de populairste vakantiebestemmingen. Hij pakt de veerboot van Gran Canaria naar Tenerife, waar hij zowel boven- als ondergronds een indrukwekkende wandeling maakt. Geraldine...

26-05-2019 18:45

Kanaaleilanden - Gran Canaria

3 op Reis - Kanaaleilanden - Gran Canaria

Chris eindigt zijn roadtrip door Engeland op de Kanaaleilanden: een groepje eilanden in het Kanaal tussen Groot-Brittannië en Frankrijk in. Als niet-Brits en niet-Frans gelden hier eigen wetten en regels. Chris begint zijn reis op het tweed...

12-05-2019 18:45

Dakar - Meteora

3 op Reis - Dakar - Meteora

Nienke eindigt haar roadtrip door Gambia en Senegal in de hoofdstad van Senegal: Dakar. Hier waagt ze zich aan de nationale sport van het land: worstelen. Ook bezoekt ze onderweg een bijzonder meer. Maurice is in Griekenland, waar hij voor ...

05-05-2019 18:45

Athene - Sine Saloum Delta

3 op Reis - Athene - Sine Saloum Delta

Maurice is in de Griekse hoofdstad Athene. Athene ontwikkelt zich tot een hippe stad, maar behoud wel die mooie historische kant. Nienke ontdekt de Sine-Saloum Delta per boot. Ze vaart aar en afgelegen dorp midden in de Delta en slaapt op e...

28-04-2019 18:40

Janjanbureh - Bern

3 op Reis - Janjanbureh - Bern

Nienke is op het platteland van Gambia. Hier overnacht ze in een homestay, krijgt ze een bijzonder welkomstcadeau en bezoekt ze een Gambiaanse voetbalclub. Geraldine bezoekt de Zwitserse hoofdstad Bern. Als locatie voor een leuke stedentrip...

21-04-2019 18:45

Paraty - Chitwan National Park

3 op Reis - Paraty - Chitwan National Park

Geraldine is in het Chitwan National Park in Nepal. Hier gaat ze op zoek naar wilde dieren en bekijkt ze hoe het leger op patrouille gaat in de strijd tegen stropers. Maurice eindigt zijn reis langs de Interoceanic Highway in het Braziliaan...

07-04-2019 18:50

Pokhara - San Sebastian

3 op Reis - Pokhara - San Sebastian

Geraldine vervolgt haar reis door Nepal. Dit land is nog steeds aan het herstellen van de zware aardbevingen uit 2015. Inkomsten uit toerisme zijn voor Nepalezen dan ook belangrijker dan ooit. Geraldine is inmiddels aangekomen bij het dak v...

02-04-2019 18:20

3 Op Reis

3 op Reis - 3 Op Reis

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam...

01-04-2019 18:20

3 Op Reis

3 op Reis - 3 Op Reis

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam...

31-03-2019 18:50

Mustang - Poole

3 op Reis - Mustang - Poole

Geraldine maakt een trektocht door Mustang, een gebergte in Nepal. Hier slaapt ze in homestays die worden gerund door vrouwen. Chris is bij de Engelse kust aangekomen, aan de Jurassic Coast om precies te zijn. Hier leert hij alles over foss...

29-03-2019 19:25

Goa - Kirkenes & Inari (herhaling)

3 op Reis - Goa - Kirkenes & Inari (herhaling)

Geraldine maakt een bijzondere reis door India. Ze is in de Indiase deelstaat Goa. Ze begint in de hoofdstad Panaji en reist dan naar de stranden in het zuiden om te ontdekken wat er over is van de typische hippiecultuur in Goa. Maurice kom...

28-03-2019 19:25

Moermansk - Madurai (herhaling)

3 op Reis - Moermansk - Madurai (herhaling)

Maurice is vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd naar de grootste stad van het noordpoolgebied: Moermansk. Hij bekijkt de ijsbreker de Lenin en bezoekt het gigantische Alyosha monument. Daarna gaat hij de grens over en kan het avontuur in N...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 25. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 367
  • Laatste uitzending op 23-06-2019 om 18:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord