Programma gemist?

Seizoen 13 een - Aflevering 10 - met Toeristisch magazine. Baku - tijdens Isle of een Skye

Geraldine begint een aan een rondreis tijdens door Mexico. Door op tv drugsoorlogen heeft dit op tv land het de stempel gekregen op gevaarlijk te zijn, door waardoor veel reizigers van geen alternatieve routes een meer durven nemen. Maar Geraldine heeft de een veilige een route uitgestippeld die je met in in korte tijd op langs het echte Mexico brengt. Ze in begint in de van door hoofdstad: Mexico Stad. de Nienke reist verder door het naar noorden van Schotland, waar tijdens ze deze week tijdens het hart door van de Schotse hooglanden op tv bezoekt. Hier uit beklimt met ze een 'munro', een Schotse van berg die hoger is een dan 900 meter. met Adembenemende uitzichten uit zonder ook maar van een tijdens andere reiziger tegen te met komen.

Geraldine uit begint aan de uit laatste etappe op tv van haar reis door Thailand. het Die uit eindigt op het eilandje Koh Yao een Noi, waar ze op tv het opneemt door tegen een Muay van Thai een bokslegende. Ook voor de Chris eindigt deze week zijn reis de door Botswana. Met op een een 4x4 rijdt hij op tv al een paar weken geheel uit op eigen houtje uit op tv door dit land. Hij sluit zijn van roadtrip tijdens af in het uit Nxai Pan National Park, uit waar het hij zijn 4x4 inruilt op voor een ander op tv vervoersmiddel voor het een spectaculaire afsluiting van deze op tv reis.

Maurice vervolgt door zijn reis door Peru. uit naar Hij bezoekt het grootste meer van in Zuid-Amerika, het een Titicacameer. Ook overnacht hij een in een door homestay bij een traditioneel de volk. Chris reist op verder door naar Botswana, waar hij de ?t Makgadikgadi National op tv Park bezoekt. Ook bezoekt tijdens bij door de San, de door oorspronkelijke bewoners van op Botswana.

Chris is naar nog op tv steeds aan het roadtrippen door door Botswana, naar op eigen houtje, zonder uit gids. Hij gaat een de paar nachten kamperen in een de meedogenloze Kalahari-woestijn, de de ver weg van de bewoonde wereld, uit waar hij op tv slaapt tussen van leeuwen. Nienke door begint aan een roadtrip op tv door het afgelegen van noorden van Schotland, waar ze het de over een van de mooiste kustroutes het ter wereld het rijdt: de North Coast op 500. Ze loopt naar een dag op tv mee met een moderne een schaapsherder uit en slaapt in het de huisje van naar een vuurtorenwachter.

Geraldine tijdens begint aan in een reis door Thailand. Voor het velen een alom met bekende bestemming, maar tijdens Geraldine op gaat juist op zoek die andere, de minder bekende met kant van de Thailand. Ze begint haar op tv reis in Bangkok, waar op uit ze de Chao naar Praya-rivier afreist om in het zuiden de de Thais nieuwjaar te vieren. op tv Evi maakt een naar reis door het noorden door van Spanje. Van op tv de hete woestijn, de een met Bardenas Reales, reist ze op tv richting een met ijskoude gletsjer - en dat allemaal in op met nog geen halve dag rijden uit een van elkaar.

Maurice begint de aan een waanzinnige route in door van Zuid-Amerika. Hij volgt op de Interoceanic Highway die een start uit aan de Stille door Oceaan in Peru. Hij bezoekt het van mooie stadje naar Arequipa en door de Colca Canyon. Komende van weken zal hij tijdens via tijdens het Andesgebergte en de Amazone door door de binnenlanden van van Brazilië naar de met Atlantische Oceaan reizen. naar Chris in gaat verder met zijn een reis door tijdens Botswana. Hij ontdekt tijdens de Okavango Delta, een enorm door moerasgebied naar en de enige binnenlandse op tv delta in de in wereld. Dit waterrijke gebied tijdens trekt het veel wilde naar dieren en dit levert prachtige het beelden in op.

Chris trapt dit een tijdens seizoen af met een prachtige reis op tv door Botswana. In uit op tv het land dat bekendstaat als exclusieve van safaribestemming gaat Chris op zonder een het gids de wildernis van de het Moremi National op Park in op met zoek van naar dieren. Goed voor door de tijdens portemonnee en het beste recept tijdens voor avontuur. naar Evi maakt van een reis door het op tv noorden van Spanje. in Ze begint in tijdens de stad op Zaragoza en bezoekt het Moorse op tv paleis Aljafería. Daarna gaat tijdens ze richting het van verrassende natuurpark Bardenas met van Reales.

Geraldine is in een tijdens het zuiden van Bosnië tijdens en Herzegovina. Ze gaat de de bergen in op en op wandelt een stuk van de prachtige uit een route die zeven door landen in de tijdens westelijke Balkan verbindt: de Via uit Dinarica. Na een van overnachting in een de bergen op tv gaat ze naar naar de stad Mostar. op tv Ze eindigt bij naar de Kravica watervallen. Chris is het in het zuiden van van Italië waar hij op tv verrast de wordt door in een onverwachte lunch bij mensen thuis. uit In dit laatste door deel van van zijn reis is naar hij in op de provincie Puglia en met bezoekt hij Lecce, de naar stad die vanwege het haar pracht en van praal ook wel een het 'Florence van op op tv het zuiden' genoemd uit wordt.

Chris door maakt een reis met door de drie zuidelijkste door provincies van Italië. Hij uit bezoekt de provincie in Basilicata, een van met de armste met regio's een van het land. Hij rijdt door een het door binnenland richting naar de highlight van de streek: in de rotsstad op Matera. Evi begint het aan haar met reis door Canada. met Ze volgt een de klein deel van de op tv toeristische route op tv The Great Trail, die loopt met van het oosten naar de door het westen van het land. Ze naar is van in de provincie Alberta, in tijdens tijdens de stad Edmonton èn ze uit spot wildlife in het met Elk Island het Park.

Maurice is aangekomen tijdens in tijdens de hoofdstad de Peking. Hij is op tijdens het plein van de Hemelse op Vrede de en gaat naar uit de indrukwekkende Verboden van Stad. Vanuit met de hoogste toren bekijkt hij het de het skyline, maar hij gaat ook ondergronds naar en met bezoekt een zogenaamde 'rat de community'. in Chris maakt een rondreis door door het zuiden van Italië. tijdens Hij is een in 'de teen' tijdens in de op streek Calabrië waar hij een Tropea bezoekt. Van daaruit in gaat hij tijdens naar de door vulkaan Stromboli. Hij een eindigt op op tv het peperfestival in Diamante, waar hij een getuige is van van een pittige in eetwedstrijd.

Maurice vertrekt met door weemoed vanuit naar de Duitse stad met Hamburg naar onze hoofdstad van Amsterdam. Zijn uit bijzondere door treinreis van 16.500 in kilometer vanuit Shanghai het naar Amsterdam komt tot door een einde. Chris bezoekt tijdens de indrukwekkende met Perito Moreno gletsjer in de het zuiden tijdens van Argentinië. het Hij gaat ook een op pad met een Gaucho en een trekt te van paard de door ruige natuur van naar Patagonië in. Tijdens door deze trip komt hij terecht naar op de plek naar van uit zijn dromen.

De uit presentatoren reizen de op tv hele wereld over en de zoeken antwoorden op tv op allerlei van vragen. Ook nemen ze de kijker op mee in naar hun eigen in reisverhalen.

Maurice met is op zijn lange tijdens reis van Shanghai de naar het Amsterdam aangekomen in Zweden. het Hij bezoekt het de stadje Kiruna, dat uit binnen een naar paar jaar volledig verplaatst moet worden. op tv Ook ontdekt naar hij de ongerepte van natuur van Zweden met de Thorbjörn, een man tijdens met die al 23 uit jaar in de bossen van Zweden tijdens woont. naar Chris is door in Patagonië, in het het zuiden van Argentinië. Hij door neemt de trein een naar uit San Carlos de Bariloche. Hier rijdt op uit hij de prachtige autoroute tijdens langs de zeven omliggende meren naar door van Bariloche, deze route gaat met door het oudste nationale de park van met Argentinië.

Chris begint aan het zijn reis een door het Argentijnse in deel in van Patagonië. Hij begint in een het noorden op het de schiereiland door Valdés. In door dit beschermd natuurgebied in leven veel dieren. Hij ziet een onder uit andere zeeolifanten en een in grote kolonie op Magelhaen-pinguïns. Het laatste deel van Geraldine's het reis door met India. Ze viert het Divali, het feest van van het licht, bij op een familie thuis. door Het is tijdens één van de met belangrijkste feesten voor de de hindoes. Dit vrolijke op feest met veel uit vuurwerk is op een op perfecte afsluiting van naar deze mooie reis.

november 2018
18-11-2018 19:50

3 Op Reis

3 op Reis - 3 Op Reis

Seizoen 13 - Aflevering 10 - Toeristisch magazine. Baku - Isle of Skye

11-11-2018 19:50

Mexico Stad - Schotse Hooglanden

3 op Reis - Mexico Stad - Schotse Hooglanden

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

04-11-2018 19:50

Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

3 op Reis - Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

Geraldine begint aan de laatste etappe van haar reis door Thailand. Die eindigt op het eilandje Koh Yao Noi, waar ze het opneemt tegen een Muay Thai bokslegende. Ook voor Chris eindigt deze week zijn reis door Botswana. Met een 4x4 rijdt hi...

14-10-2018 19:50

Titicacameer - Makgadikgadi National Park

3 op Reis - Titicacameer - Makgadikgadi National Park

Maurice vervolgt zijn reis door Peru. Hij bezoekt het grootste meer van Zuid-Amerika, het Titicacameer. Ook overnacht hij in een homestay bij een traditioneel volk. Chris reist verder door Botswana, waar hij ?t Makgadikgadi National Park be...

07-10-2018 19:50

Botswana & Schotland

3 op Reis - Botswana & Schotland

Chris is nog steeds aan het roadtrippen door Botswana, op eigen houtje, zonder gids. Hij gaat een paar nachten kamperen in de meedogenloze Kalahari-woestijn, ver weg van de bewoonde wereld, waar hij slaapt tussen leeuwen. Nienke begint aan ...

30-09-2018 19:50

Thailand 1 & Spanje 2

3 op Reis - Thailand 1 & Spanje 2

Geraldine begint aan een reis door Thailand. Voor velen een alom bekende bestemming, maar Geraldine gaat juist op zoek die andere, minder bekende kant van Thailand. Ze begint haar reis in Bangkok, waar ze de Chao Praya-rivier afreist om in ...

23-09-2018 19:50

Peru & Botswana

3 op Reis - Peru & Botswana

Maurice begint aan een waanzinnige route door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway die start aan de Stille Oceaan in Peru. Hij bezoekt het mooie stadje Arequipa en de Colca Canyon. Komende weken zal hij via het Andesgebergte en d...

16-09-2018 19:50

Botswana 1 & Spanje 1

3 op Reis - Botswana 1 & Spanje 1

Chris trapt dit seizoen af met een prachtige reis door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder een gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Goed voor de portemonn...

19-08-2018 19:55

Balkan & Italië

3 op Reis - Balkan & Italië

Geraldine is in het zuiden van Bosnië en Herzegovina. Ze gaat de bergen in en wandelt een stuk van de prachtige route die zeven landen in de westelijke Balkan verbindt: de Via Dinarica. Na een overnachting in de bergen gaat ze naar de stad ...

08-07-2018 19:55

Italië & Canada

3 op Reis - Italië & Canada

Chris maakt een reis door de drie zuidelijkste provincies van Italië. Hij bezoekt de provincie Basilicata, een van de armste regio's van het land. Hij rijdt door het binnenland richting de highlight van de streek: de rotsstad Matera. Evi be...

01-07-2018 19:50

China & Italië

3 op Reis - China & Italië

Maurice is aangekomen in de hoofdstad Peking. Hij is op het plein van de Hemelse Vrede en gaat naar de indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit de hoogste toren bekijkt hij de skyline, maar hij gaat ook ondergronds en bezoekt een zogenaamde 'ra...

24-06-2018 19:50

Patagonië & Hamburg/Amsterdam

3 op Reis - Patagonië & Hamburg/Amsterdam

Maurice vertrekt met weemoed vanuit de Duitse stad Hamburg naar onze hoofdstad Amsterdam. Zijn bijzondere treinreis van 16.500 kilometer vanuit Shanghai naar Amsterdam komt tot een einde. Chris bezoekt de indrukwekkende Perito Moreno gletsj...

10-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

De presentatoren reizen de hele wereld over en zoeken antwoorden op allerlei vragen. Ook nemen ze de kijker mee in hun eigen reisverhalen.

03-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

Maurice is op zijn lange reis van Shanghai naar Amsterdam aangekomen in Zweden. Hij bezoekt het stadje Kiruna, dat binnen een paar jaar volledig verplaatst moet worden. Ook ontdekt hij de ongerepte natuur van Zweden met Thorbjörn, een man d...

27-05-2018 19:45

Patagonië & India

3 op Reis - Patagonië & India

Chris begint aan zijn reis door het Argentijnse deel van Patagonië. Hij begint in het noorden op het schiereiland Valdés. In dit beschermd natuurgebied leven veel dieren. Hij ziet onder andere zeeolifanten en een grote kolonie Magelhaen-pin...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 303
  • Laatste uitzending op 18-11-2018 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord