Programma gemist?

Evi het begint aan een bijzondere reis het door Marokko. Vergeet naar het de medina's slangenbezweerders en het geijkte tijdens rondje op de tijdens kameel. Evi gaat met juist op uit zoek naar door de andere gezichten van Marokko. een Daarom begint uit ze haar reis in van Casablanca. Voor op tv veel reizigers een naar grauwe havenstad, maar in fotograaf Yoriyas laat uit Evi de schoonheid zien op van deze stad door die juist geliefd tijdens is onder Marokkanen. op tv naar Geraldine reist door Mexico. op tv Door drugsoorlogen het kreeg dit land een door slechte reputatie en lijkt veel naar mensen een door rondreis met hier te gevaarlijk. van Maar Geraldine heeft een naar veilige route uitgestippeld, die je op langs op tv het echte Mexico uit brengt. Vandaag sluit tijdens ze haar tijdens lange reis af op de door golven van van de Stille Oceaan bij een Puerto Escondido, waar door ze het ene na op tv het andere natuurwonder een tijdens tegenkomt.

Maurice is nog op steeds met bezig aan een waanzinnige route naar dwars door Zuid-Amerika, de langs de Interoceanic tijdens Highway. Deze week door reist een hij naar op tv Parintins: op de kaart uit niet meer dan een onbekend uit en piepklein zwart op tv stipje in in het immense op tv Amazone-gebied. Maar van drie dagen per jaar zijn op alle ogen naar van Brazilië op dit stadje van de gericht en wacht heel het land in vol een spanning af tijdens wie de winnaar wordt het van het grote Boi Bumba met festival. tijdens Geraldine reist verder door Mexico. door Door in drugsoorlogen kreeg dit land door een slechte door reputatie en lijkt veel mensen in een rondreis uit hier te gevaarlijk. Maar door met Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, uit het die je langs een het echte Mexico uit brengt. Deze week komt Geraldine aan op bij de prachtige met stranden van de van Stille de Oceaan rondom Puerto Escondido, waar de ze op tv meehelpt bij een bijzonder in project.

Maurice door is nog steeds bezig de aan een naar waanzinnige route dwars op door Zuid-Amerika, langs van de Interoceanic de Highway. Deze week een maakt hij een op tv uitstap naar de Amazone. Hij ervaart op dit regenwoud van de een in heel nieuwe kant, tijdens wanneer hij met op survival gaat in de op dichte jungle. Chris vervolgt de zijn reis met door de Kaukasus, naar een regio tijdens van extremen die Europa met en Azië met elkaar tijdens verbindt. in Hij laat Georgië van achter zich en op tv komt aan in het een laatste land van tijdens zijn roadtrip: in Turkije. Daar belandt hij uit in een in eigenaardig dorpje waar de door voertaal uit fluiten naar bestaat.

Geraldine reist verder naar het door Mexico. Door op tv drugsoorlogen kreeg dit land op een slechte reputatie en tijdens lijkt veel mensen een op op rondreis hier te gevaarlijk. in Maar Geraldine heeft op tv een veilige route uitgestippeld, die met je langs het het het echte Mexico brengt. Ze reist door verder in door de staat Oaxaca het de Juarez. Chris op vervolgt zijn met roadtrip door de op Kaukasus, een regio van het extremen: het ene op tv moment sta je in het een door hypermoderne stad, het andere moment in door de een verlaten middeleeuws dorp. Hij het komt naar aan in Batumi. tijdens Deze zomerhoofdstad van Georgië was tot door tien jaar uit geleden de behoorlijk in verval geraakt. de Maar door een op tv facelift is het nu weer tijdens de 'parel aan een de de Zwarte Zee'.

Chris door vervolgt zijn roadtrip door de de Kaukasus, een regio tijdens van van extremen: het ene moment met sta je in een naar hypermoderne stad, het het andere de moment in de een verlaten middeleeuws dorp. het Naar die laatste plek rijdt een Chris: een Ushguli, het meest de afgelegen dorp van het heel Georgië. Tenminste... als zijn uit Lada het redt. op tv Geraldine reist verder de door Mexico. het Door drugsoorlogen kreeg naar dit een land een slechte het reputatie en lijkt veel mensen van een rondreis hier te van gevaarlijk. Maar met Geraldine uit heeft een veilige met route uitgestippeld, die je langs van het echte Mexico een brengt. in Ze reist verder naar Oaxaca uit de Juarez, een stad met die qua heerlijk, met van en apart, Mexicaans eten naar toch wel van de kroon spant.

Aan uit de voet met van de Franse Alpen ligt het een stad die in het op altijd maar moet door afleggen tegen Parijs. Geheel onterecht, Nienke op laat je zien een waarom. Ze op is in Lyon: een op tv met fantastisch alternatief, en weer uit eens iets nieuws. naar Geraldine reist verder door Mexico. van Door tijdens drugsoorlogen kreeg dit land een uit slechte reputatie, en de tijdens lijkt veel mensen een in rondreis hier te het gevaarllijk. Maar Geraldine heeft uit een veilige route uitgestippeld, door door die je langs het in echte Mexico brengt. Deze het week verlaat op tv ze Mexico-Stad en rijdt uit ze naar twee uit pueblos magicos... de met magische de dorpen.

Chris door vervolgt zijn roadtrip door de op tv Kaukasus, een naar gebied van extremen. de Deze het week steekt hij de met grens over tussen met Azerbeidzjan en Georgië. Hij een maakt een stop op tv in de op tv moderne hoofdstad Tbilisi. Daarna rijdt in hij de een bergen in, naar door afgelegen dorpen in waar soms door nog maar een iemand woont. op Maurice is met nog steeds naar bezig aan een naar waanzinnige route dwars door Zuid-Amerika, van langs de naar Interoceanic Highway. op tv Deze week maakt hij door een uitstapje naar een door fascinerende stad: een miljoenenstad, in door middenin de dichte jungle van de door Amazone. naar Slechts bereikbaar per tijdens boot of vliegtuig: met Manaus.

Chris begint uit aan een roadtrip die van naar hem door drie landen uit brengt: Azerbeidzjan, Georgië het en Turkije. Vandaag trapt hij een af in de een hypermoderne hoofdstad van naar Azerbeidzjan: op tv Baku. Voor Nienke eindigt met deze week haar naar roadtrip door het hoge uit noorden van van Schotland. met Ze bezoekt de eigenzinnige Schotse Highlands met door en eindigt haar de reis op het ruige eiland een Isle de of Skye, waar ze de van Schotse tijdens kustlijn van een heel het nieuwe kant leert door kennen.

Geraldine door begint aan een rondreis uit door Mexico. Door op tv drugsoorlogen heeft dit land in een de stempel gekregen uit gevaarlijk te zijn, waardoor veel van reizigers geen alternatieve op tv routes meer durven nemen. op Maar van Geraldine heeft een veilige op route uitgestippeld die je door in korte tijd in langs op het echte Mexico op brengt. Ze begint in de door hoofdstad: Mexico Stad. de Nienke reist verder het in door het noorden van Schotland, in waar in ze deze week het in hart van het de Schotse hooglanden bezoekt. Hier beklimt in ze het een 'munro', het een Schotse berg die een hoger is dan op 900 meter. naar Adembenemende uitzichten zonder ook maar de een andere uit reiziger tegen naar te komen.

Geraldine uit begint aan de laatste uit etappe uit van haar reis door door Thailand. Die eindigt op het naar op tv eilandje Koh Yao Noi, waar door ze het opneemt naar tegen een Muay Thai op tv bokslegende. Ook in voor de Chris eindigt deze week een zijn reis door Botswana. op tv Met het een 4x4 rijdt op tv hij al een paar een weken geheel op eigen naar houtje door dit in land. het Hij sluit zijn roadtrip af in door het een Nxai Pan op tv National Park, waar hij in zijn 4x4 naar inruilt voor een ander naar vervoersmiddel voor een spectaculaire naar afsluiting op tv van deze reis.

Maurice vervolgt met zijn reis door door Peru. Hij bezoekt het in grootste meer van in met Zuid-Amerika, het Titicacameer. Ook overnacht op tv hij tijdens in een homestay op tv bij een traditioneel met volk. Chris reist de verder door Botswana, waar hij tijdens ?t Makgadikgadi National een Park bezoekt. uit Ook bezoekt bij van de San, de oorspronkelijke bewoners naar van door Botswana.

Chris is op nog steeds aan uit het roadtrippen door een Botswana, in op eigen houtje, zonder in gids. Hij gaat een paar in nachten kamperen in in de de meedogenloze Kalahari-woestijn, ver weg tijdens van de uit bewoonde wereld, een waar hij slaapt tussen leeuwen. Nienke de begint naar aan een roadtrip door het uit afgelegen het noorden van Schotland, waar het ze op over een van de mooiste kustroutes tijdens een ter wereld rijdt: de de North Coast 500. Ze loopt naar een op dag mee met een moderne uit schaapsherder en tijdens slaapt van in het huisje van een naar vuurtorenwachter.

Geraldine naar begint aan een reis door op tv Thailand. in Voor velen een alom tijdens bekende bestemming, tijdens maar Geraldine gaat juist op een de zoek die andere, minder op tv bekende kant van Thailand. Ze in begint haar op tv reis in met Bangkok, waar tijdens ze de Chao Praya-rivier afreist met om in het het zuiden Thais nieuwjaar door te vieren. tijdens Evi maakt een in reis door het noorden van door de Spanje. Van de hete woestijn, het de Bardenas naar Reales, reist ze richting in een het ijskoude gletsjer - en dat allemaal een op nog geen met door halve dag rijden in van elkaar.

Maurice in begint aan een van waanzinnige route door Zuid-Amerika. Hij op volgt de Interoceanic een Highway die op tv start aan de naar Stille Oceaan in Peru. uit Hij bezoekt van het mooie stadje op tv Arequipa en de Colca naar Canyon. Komende van weken zal op tv hij via het Andesgebergte een en de op tv Amazone door de binnenlanden van in Brazilië naar een de Atlantische Oceaan met reizen. Chris gaat verder uit met zijn reis tijdens door naar Botswana. Hij ontdekt de op tv Okavango Delta, met een enorm moerasgebied van en de enige binnenlandse uit delta tijdens in de wereld. Dit waterrijke gebied op trekt de veel wilde tijdens dieren en dit levert prachtige beelden met een op.

Chris trapt met dit seizoen af met met een van prachtige reis door Botswana. In een het door land dat bekendstaat door als exclusieve safaribestemming naar gaat Chris tijdens zonder een gids uit de wildernis van het Moremi naar National Park in op uit zoek het naar dieren. Goed voor op de op tv portemonnee en het beste het recept voor avontuur. Evi maakt met een van reis door het noorden van het Spanje. Ze begint op in met de stad Zaragoza en bezoekt tijdens het Moorse op paleis Aljafería. in Daarna gaat ze richting het uit naar verrassende natuurpark Bardenas de Reales.

januari 2019
13-01-2019 19:50

Casablanca ? Puerto Escondido

3 op Reis - Casablanca ? Puerto Escondido

Evi begint aan een bijzondere reis door Marokko. Vergeet de medina's slangenbezweerders en het geijkte rondje op de kameel. Evi gaat juist op zoek naar de andere gezichten van Marokko. Daarom begint ze haar reis in Casablanca. Voor veel rei...

06-01-2019 19:50

Parintins - Puerto Escondido

3 op Reis - Parintins - Puerto Escondido

Maurice is nog steeds bezig aan een waanzinnige route dwars door Zuid-Amerika, langs de Interoceanic Highway. Deze week reist hij naar Parintins: op de kaart niet meer dan een onbekend en piepklein zwart stipje in het immense Amazone-gebied...

23-12-2018 19:50

De Amazone - Trabzon

3 op Reis - De Amazone - Trabzon

Maurice is nog steeds bezig aan een waanzinnige route dwars door Zuid-Amerika, langs de Interoceanic Highway. Deze week maakt hij een uitstap naar de Amazone. Hij ervaart dit regenwoud van een heel nieuwe kant, wanneer hij op survival gaat ...

16-12-2018 19:50

Oaxaca - Batumi

3 op Reis - Oaxaca - Batumi

Geraldine reist verder door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het echte Mexico brengt. Ze...

09-12-2018 19:45

Ushguli - Oaxaca

3 op Reis - Ushguli - Oaxaca

Chris vervolgt zijn roadtrip door de Kaukasus, een regio van extremen: het ene moment sta je in een hypermoderne stad, het andere moment in een verlaten middeleeuws dorp. Naar die laatste plek rijdt Chris: Ushguli, het meest afgelegen dorp ...

02-12-2018 19:45

Lyon - Cholula

3 op Reis - Lyon - Cholula

Aan de voet van de Franse Alpen ligt een stad die het altijd maar moet afleggen tegen Parijs. Geheel onterecht, Nienke laat je zien waarom. Ze is in Lyon: een fantastisch alternatief, en weer eens iets nieuws. Geraldine reist verder door Me...

25-11-2018 19:50

Tbilisi - Manaus

3 op Reis - Tbilisi - Manaus

Chris vervolgt zijn roadtrip door de Kaukasus, een gebied van extremen. Deze week steekt hij de grens over tussen Azerbeidzjan en Georgië. Hij maakt een stop in de moderne hoofdstad Tbilisi. Daarna rijdt hij de bergen in, naar afgelegen dor...

18-11-2018 19:50

Baku - Isle of Skye

3 op Reis - Baku - Isle of Skye

Chris begint aan een roadtrip die hem door drie landen brengt: Azerbeidzjan, Georgië en Turkije. Vandaag trapt hij af in de hypermoderne hoofdstad van Azerbeidzjan: Baku. Voor Nienke eindigt deze week haar roadtrip door het hoge noorden van...

11-11-2018 19:50

Mexico Stad - Schotse Hooglanden

3 op Reis - Mexico Stad - Schotse Hooglanden

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

04-11-2018 19:50

Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

3 op Reis - Koh Yao Noi - Nxai Pan National Park

Geraldine begint aan de laatste etappe van haar reis door Thailand. Die eindigt op het eilandje Koh Yao Noi, waar ze het opneemt tegen een Muay Thai bokslegende. Ook voor Chris eindigt deze week zijn reis door Botswana. Met een 4x4 rijdt hi...

14-10-2018 19:50

Titicacameer - Makgadikgadi National Park

3 op Reis - Titicacameer - Makgadikgadi National Park

Maurice vervolgt zijn reis door Peru. Hij bezoekt het grootste meer van Zuid-Amerika, het Titicacameer. Ook overnacht hij in een homestay bij een traditioneel volk. Chris reist verder door Botswana, waar hij ?t Makgadikgadi National Park be...

07-10-2018 19:50

Botswana & Schotland

3 op Reis - Botswana & Schotland

Chris is nog steeds aan het roadtrippen door Botswana, op eigen houtje, zonder gids. Hij gaat een paar nachten kamperen in de meedogenloze Kalahari-woestijn, ver weg van de bewoonde wereld, waar hij slaapt tussen leeuwen. Nienke begint aan ...

30-09-2018 19:50

Thailand 1 & Spanje 2

3 op Reis - Thailand 1 & Spanje 2

Geraldine begint aan een reis door Thailand. Voor velen een alom bekende bestemming, maar Geraldine gaat juist op zoek die andere, minder bekende kant van Thailand. Ze begint haar reis in Bangkok, waar ze de Chao Praya-rivier afreist om in ...

23-09-2018 19:50

Peru & Botswana

3 op Reis - Peru & Botswana

Maurice begint aan een waanzinnige route door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway die start aan de Stille Oceaan in Peru. Hij bezoekt het mooie stadje Arequipa en de Colca Canyon. Komende weken zal hij via het Andesgebergte en d...

16-09-2018 19:50

Botswana 1 & Spanje 1

3 op Reis - Botswana 1 & Spanje 1

Chris trapt dit seizoen af met een prachtige reis door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder een gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Goed voor de portemonn...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 21. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 310
  • Laatste uitzending op 13-01-2019 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord