Programma gemist?

Maurice begint aan van een reis met door Myanmar en het die reis begint op het het station van door Yangon, op tv waar hij de trein pakt met richting het op tv oosten naar naar het stadje Hpa-an, de door hoofdstad uit van de staat op Kayin. Hier spelen nog steeds een op aantal naar gewapende conflicten, waardoor reizen de buiten Hpa-an door niet veilig is. van Hpa-an zelf kun je wel in naar bezoeken en gids op Zeya kan niet wachten zijn geliefde het met plek aan de op tv wereld te laten zien. de Hij neemt Maurice in mee langs zijn favoriete plekken, met en probeert zoveel door mogelijk mensen tijdens te betrekken de bij zijn plannen om deze op tv regio meer op met tijdens de kaart te zetten. * Geraldine tijdens is in in Zeeland, waar ze van op pad een gaat met visser met Thijs. Door wildgroei mag iedereen van hier namelijk gratis uit met en voor niets tot uit wel 10 kilo per dag op tv oesters komen rapen. een * op tv Nienke reist verder door door Zuid-Afrika. Na geslapen in te hebben in de van grootste township van uit uit het land, Soweto, leert ze het weer een andere op tv kant van Zuid-Afrika kennen: uit die van de op hechte boerengemeenschappen op de het platteland. Ze van op tv overnacht bij Andries en de Amanda, die naar elkaar nog kennen uit tijdens de tijd de dat ze samen bij met de politie werkten, toen een de op apartheidswet nog in volle gang naar was. Nu runnen in ze op een kleine bed & breakfast op op de oude tijdens boerderij op van de ouders van naar Amanda.

Geraldine met vervolgt haar lange treinreis met dwars door door Europa. In plaats door van de populaire tijdens steden en het routes, kiest ze juist voor uit minder in bekende bestemmingen. Ze is van nog steeds in een Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad op op tv Bratislava de trein pakt naar uit de voet van het in de Tatra-gebergte. Hier gaat ze met op zoek naar de mannen van die door weer op tv en met wind, sneeuw en met storm, áltijd de de berg op zullen naar gaan om de berghutten door te bevoorraden: de op sherpa's. met Chris is in de door Belgische kustplaats Oostende. uit Ooit was de dit een chique badplaats, maar een door het groot deel van het dit mooie uiterlijk werd tijdens op tv de Tweede Wereldoorlog tijdens verwoest. De statige kust uit veranderde door in een lange door strook beton. in Het ambitieuze project The Crystal in Ship heeft Oostende een een de make-over gegeven. Door de met hele stad een hebben honderden inwoners hun gevels een aangeboden voor van dit bijzondere project de van kunstenaars van met over de op hele wereld en het mensen uit Oostende zelf. Nienke is met in een Zuid-Afrika, in de grootste stad de van het land: naar Johannesburg. door Met een rauwe en vooruitstrevende naar op mindset is Johannesburg een op tv interessante afspiegeling op van het Zuid-Afrika van nu. Nienke van bezoekt de op tv hippe wijk Maboneng, het waar het heel uit normaal is om je uit een het paar uurtjes een te laten volgen door een fotograaf, tijdens die alles door vastlegt voor uit je socials. op tv En ze bezoekt het rauwere met Fordsburg, met waar ze langsgaat bij dé legende tijdens van de van wijk.

Evi in Hanssen is op tv in het meest bezochte vakantieland ter door wereld, in het de drukst bezochte op tv deel van dat een land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt tijdens een route op tv uit een die laat zien dat je zelfs naar in tijdens dit populaire deel van met Europa een tijdens verrassende roadtrip kunt maken. tijdens Die trapt ze af met uit in een nog door relatief onbekende stad: Toulouse. op Deze voormalige industriestad kampt met het een saai imago, op maar Evi bezoekt naar een plek tijdens waar die in industrie de door inspiratie is geweest voor een verrassende tijdens nieuwe buurtbewoner. op tv * Maurice Lede in is het in Groningen, waar een kwart door van de van inwoners student op tv is. Dat maakt Groningen, in ieder in geval qua gemiddelde met leeftijd, op tv de jongste stad van Nederland. door En dat zorgt de weer voor veel een in leuke initiatieven. Van een containerhostel uit tot een met bandje dat suppend op tv over de grachten speelt, op tot een bar in waar een robot de een cocktails door maakt. Je verveelt de je niet snel in 'Grunn'. van naar * Chris Zegers is nog steeds door in Libanon, met waar hij een met etappe door gaat lopen van de Lebanon Mountain een Trail. Deze op bijzondere wandelroute, die zich uit uitstrekt over op tv de gehele uit lengte van het land, vormt in op als het ware het een rode draad door Libanon. Hij naar verbindt verschillende door dorpen met verschillende op tv bevolkingsgroepen van en geloofsovertuigingen. Een route op als deze was een tijd naar terug, in roerige uit tijden, onmogelijk het geweest. uit Chris gaat op pad door met gids Martine, door die haar liefde met en hoop voor door haar land weer heeft teruggevonden op in aan de hand van deze van route.

Geraldine de vervolgt haar lange treinreis dwars in naar door Europa. In in plaats van de populaire op tv steden en op tv routes, kiest ze juist voor van minder bekende bestemmingen. Ze het van komt aan in van Slowakije, waar ze door eerst een stop maakt op in hoofdstad Bratislava. Waar tijdens de naar meeste reizigers hier in op tv het historische centrum blijven hangen, met zoekt de Geraldine juist naar een andere kant van de door stad op die daar een ver het vanaf staat. Evi blijft dicht in bij op tv huis: want op van een kleine door vijf uur rijden vanaf naar Utrecht ligt aan op de Franse kust de Baie de de Somme. Een van enorme het riviermonding met daaraan het enkele vissersdorpjes, wiens inwoners door leven uit met het ritme van de de getijden. Tijdens eb uit trekt de rivier van zich 14 kilometer naar terug en op tv kun je over in de rivierbodem wandelen op tv van het ene naar het in met andere dorp. Maar je op moet wel op op tv tijd zijn, want in no-time met stroomt de hele tijdens boel van weer vol. Chris is in van op tv de hoofdstad van Libanon: Beiroet. in Een van de op meest liberale steden het van het uit Midden-Oosten. Hij praat over het door vertekende beeld van dat mensen nog met steeds van deze stad op op tv hebben met een het van de personages op de met wereldberoemde op tv World Press Photo uit 2006. En naar van millenial Hamza laat Chris het de vrijzinnige van kant van zijn stad het zien.

Geraldine trapt af naar met een de start van een lange naar treinreis dwars door een Europa. Haar eerste van stop van is Graz, de door tweede stad in van Oostenrijk en een verrassend alternatief het de voor het drukke Wenen. in Voor het eerst uit blijft 3 op Reis ook de tijdens in eigen land en nét daarbuiten: uit iedere week de laten we door een verrassende plek zien die door op minder naar dan vijf uur reizen het vanaf een het midden op van ons eigen land ligt - tijdens zónder te het vliegen. op tv Aan Maurice de eer om de in spits af te op bijten, met als een bestemming onze eigen op tv oerprovincie een Drenthe. Nederland is door één van de het dichtst bevolkte landen van Europa, van maar in de tijdens dunst bevolkte provincie het op tv van ons land merk van je daar weinig van. uit Maurice uit loopt een dag op tv mee met een schaapherder, waarna hij van overnacht in in een cabin in met het bos, waar door je alleen naar te voet kunt komen, ver tijdens weg op tv van alles en iedereen. tijdens Nienke begint aan een van van reis door Zuid-Afrika. op Ze start in met de grootste township van naar het land: Soweto, op tv een arme de buitenwijk van Johannesburg.

Chris maakt een door roadtrip het door Botswana. In het land een dat bekendstaat uit als exclusieve safaribestemming gaat uit Chris zonder gids op tv naar de wildernis van het van Moremi National Park het in op zoek een naar dieren. Beter voor van de portemonnee en het het beste recept naar voor avontuur. Ook met ontdekt hij de Okavango op met Delta, een enorm moerasgebied tijdens en de enige binnenlandse delta op tv in de wereld. uit Dit waterrijke gebied naar op trekt veel wilde dieren en dit uit op tv levert prachtige beelden de op.

Geraldine maakt een de rondreis op door Mexico. met Door drugsoorlogen kreeg dit door land een slechte reputatie en van van lijkt veel mensen een rondreis hier op te gevaarlijk. Maar naar Geraldine heeft een op tv veilige in route uitgestippeld, naar die je langs het échte Mexico op tv brengt. Deze week tijdens reist ze verder met op door de staat Oaxaca, waar ze in een paar bijzondere door natuurfenomenen bezoekt. op tv Tot slot komt van Geraldine uit aan bij de prachtige naar stranden van de Stille met Oceaan rondom Puerto Escondido, een tijdens waar ze meehelpt van bij een bijzonder in project.

Geraldine begint aan tijdens een naar rondreis door op tv Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit van land de stempel gekregen op tv door gevaarlijk te zijn, waardoor veel een reizigers geen alternatieve routes door uit meer durven nemen. het Maar Geraldine heeft een veilige naar route uitgestippeld die de je in korte tijd met langs het echte de Mexico brengt. Ze uit begint van in de het hoofdstad: Mexico Stad. Daarna reist ze van verder op tv naar Oaxaca uit de Juarez, een stad die qua het heerlijk - het en apart - in Mexicaans eten toch wel het de een kroon spant.

Maurice de volgt de Interoceanic Highway op tv en rijdt van op tv de Stille met Oceaan in Peru naar de met Atlantische Oceaan het in Brazilië. tijdens Hij bezoekt de tijdens Pantanal, het grootste moerasgebied door ter wereld. Hij een maakt hier kennis met de op tv de Braziliaanse cowboys, de in Pantaneiros, en de staat oog in oog met van de jaguar. in Daarna reist met hij door naar Brasilia, een naar bizarre stad het gebouwd in de het vorm van een tijdens vliegtuig.

Maurice maakt een naar waanzinnige roadtrip door met Zuid-Amerika. Hij uit volgt de Interoceanic op tv Highway en rijdt op tv van het de Stille Oceaan in Peru van naar door de Atlantische Oceaan in Brazilië. naar Deze week het gaat hij uit de Peruaanse Amazone in om uit een bijdrage te de leveren in aan belangrijk onderzoek. een In Brazilië maakt hij een naar uitstapje naar een fascinerende in stad: tijdens een miljoenenstad, middenin de de dichte jungle van de de met Amazone. Slechts bereikbaar uit per boot of vliegtuig: het Manaus.

Geraldine eindigt haar tijdens het reis in Noorwegen, op de de ruige eilandengroep de Lofoten. door op tv Ze neemt een duik in met de ijskoude, arctische de golven, want hier een vind je op één van de koudste surfspots op ter door wereld. Nienke eindigt haar op tv reis door tijdens Australië in met de laatste ongerepte wildernis van met Tasmanië. met Samen met gids Cody trekt in ze door het geïsoleerde in en onaangetaste van bushland van met het Mount Field uit National Park. op Als kers op een de taart neemt met Cody Nienke ook nog mee de op op een kayaktocht over uit Lake Pedder.

Nienke maakt een tijdens tijdens alternatieve roadtrip door het in zuiden van Australië. tijdens Deze week reist ze de nog een verder down under naar de ongerepte een wildernis van Tasmanië. het Ze verkent op tv de hoofdstad Hobart, in en met reist dan verder naar in het nog afgelegener Maria op tv Island. Dit op eiland wordt ook de wel de Tasmaanse Ark van van Noach genoemd, omdat op tv een paren van bedreigde diersoorten hier worden uit het uitgezet, om weer in uit aantallen te stijgen. Geraldine een is op tv ver weg in het een noorden van Noorwegen, op een de ruige eilandengroep de het Lofoten. Reizigers uit komen hier vooral in voor het naar Noorderlicht, maar voor de een eilandbewoners zelf draait alles in om vis. Het door een is hun belangrijkste bron van inkomsten. door op tv Geraldine vaart uit het met visser Geir, op zoek op naar het goud van een de op tv Lofoten: kabeljauw.

Nienke is naar aan het roadtrippen door op Australië. in Ze gaat niet voor een bekende plekken als The door Great Barrier van Reef of Sydney, een maar kiest voor door een alternatieve in route door het tijdens zuiden. Deze week rijdt met ze op tv over één van op de mooiste kustroutes ter met wereld: de Great door Ocean Road. Ze ontmoet uit de Morning Mermaids in en in bezoekt een mooi project waarbij een op bedreigde pinguïnkolonie uit beschermd wordt door in honden. Maurice eindigt van zijn reis over op de een Canarische Eilanden op tijdens één van de kleinste eilanden van met deze archipel: in La naar Gomera. Dé groene op parel van alle de eilanden. Hij ontdekt met het ruige binnenland met per mountainbike, en de mooie naar kust met door de kayak.

Maurice is in bezig van aan een reis over de uit Canarische Eilanden. Hij de bezoekt op tv Tenerife. Hij beklimt hét symbool tijdens van het van eiland, de vulkaan op El Teide. Hierna in verlaat hij het eiland op tv om te op tv zeilen naar uit zijn eindbestemming: het naar kleine eilandje La Gomera. Nienke de is aan uit het roadtrippen uit door Australië. Ze gaat niet op voor bekende plekken als het The tijdens Great Barrier Reef in of Sydney, naar maar kiest voor een naar alternatieve route door het zuiden. met Ze bezoekt de nationaal park met The Grampians, een het spirituele en op zeer belangrijke plek voor de van Aboriginals.

Nienke is bezig op tv aan een roadtrip met door Australië. van Ze gaat op tv niet voor bekende plekken als het The op Great Barrier van Reef, de Outback en steden uit als de Sydney en Melbourne, de maar kiest voor een alternatieve tijdens route door het zuiden. op Deze week reist door ze naar van Kangaroo van Island. Door haar tijdens geïsoleerde ligging is dit één van door de door beste plekken van Australië om van naar wildlife te spotten. Geraldine begint het aan een het reis over de naar Lofoten, een van ruige eilandengroep in het noorden van van Noorwegen. Een geliefde op tv plek voor natuurliefhebbers, in die na een het met indrukwekkende reis weer naar huis door gaan. Maar hoe ziet van je op tv leven eruit naar als deze zeer afgelegen archipel je uit thuis is? Geraldine met start haar reis in de in het piepkleine dorpje de Sørvågen, waar het ze chef-kok Tommi ontmoet. Na een tijdens in bliksemcarrière in Oslo keerde door hij terug een naar zijn geliefde door geboorteplek, waar hij nu op het restaurant met van zijn ouders op runt.

december 2019
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!