Programma gemist?

Maurice uit begint aan een uit reis door door Myanmar en die reis uit begint op het station van van van Yangon, waar hij de trein op pakt richting het oosten in naar een het stadje Hpa-an, de op hoofdstad van de op staat Kayin. Hier op tv spelen nog steeds een uit aantal gewapende conflicten, in waardoor reizen buiten het Hpa-an niet in veilig een is. Hpa-an zelf kun je wel door bezoeken en gids van Zeya een kan niet wachten zijn de geliefde plek aan op de wereld te de laten zien. Hij neemt met Maurice mee langs met zijn favoriete plekken, door en probeert zoveel het mogelijk de mensen te betrekken bij zijn het plannen om deze met regio uit meer op de kaart een te zetten. * het Geraldine is in uit Zeeland, op tv waar ze op pad de gaat met in visser Thijs. Door wildgroei mag iedereen van hier door namelijk gratis de en voor niets naar tot wel 10 van kilo per dag oesters komen uit rapen. * op tv Nienke reist verder door de Zuid-Afrika. van Na geslapen te hebben in de door grootste met township van het een land, Soweto, leert ze weer een in een andere kant van Zuid-Afrika kennen: met die in van de hechte boerengemeenschappen het op het een platteland. Ze met overnacht bij Andries en op tv Amanda, die elkaar uit nog kennen in uit de tijd dat ze samen naar bij de politie op werkten, toen het de van apartheidswet nog in op volle gang was. een Nu runnen ze een kleine de bed & het breakfast op de oude tijdens boerderij van uit de ouders van in Amanda.

Geraldine vervolgt van haar lange treinreis door dwars de door Europa. In plaats van de door op tv populaire steden en routes, kiest ze op tv naar juist voor minder bekende bestemmingen. uit Ze is van nog steeds in Slowakije, waar een ze vanuit op tv hoofdstad Bratislava op de trein pakt naar met de voet van in het tijdens Tatra-gebergte. Hier gaat ze op zoek tijdens naar de mannen van die het door weer en wind, de sneeuw een en storm, áltijd de berg op een zullen in gaan om de berghutten te naar bevoorraden: de de sherpa's. op Chris is in de uit Belgische kustplaats Oostende. naar Ooit was dit een chique van badplaats, maar uit een groot deel uit van dit het mooie uiterlijk werd tijdens op tv de Tweede de Wereldoorlog verwoest. De door statige kust veranderde in een de lange op strook beton. Het ambitieuze project op The Crystal Ship het heeft op tv Oostende een make-over gegeven. Door de de uit hele stad hebben op honderden inwoners in hun gevels aangeboden voor dit bijzondere een project van kunstenaars op tv van over met de hele wereld uit en met mensen uit Oostende zelf. Nienke tijdens is in Zuid-Afrika, in tijdens de grootste op tv stad het van het land: Johannesburg. door Met een tijdens rauwe en vooruitstrevende mindset is Johannesburg van een het interessante afspiegeling van door het Zuid-Afrika naar van nu. Nienke bezoekt de hippe op tv wijk Maboneng, waar met uit het heel normaal is naar om je een paar uurtjes door te op tv laten volgen van door een fotograaf, die op alles vastlegt voor je van socials. En ze bezoekt op het rauwere Fordsburg, door waar ze de langsgaat de bij dé legende van in de wijk.

Evi op tv Hanssen is in het in meest bezochte op vakantieland ter wereld, in het op tv drukst bezochte deel uit van dat door land: op Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een een route uit die laat zien met dat op tv je zelfs in dit op populaire deel van Europa met een door verrassende roadtrip tijdens kunt maken. Die trapt ze het af in op een nog van relatief onbekende stad: een Toulouse. Deze voormalige door industriestad kampt met door een saai imago, maar tijdens Evi bezoekt een plek uit waar die industrie in de inspiratie is geweest met voor een door verrassende nieuwe buurtbewoner. naar * naar Maurice Lede is het in Groningen, waar een kwart van de de inwoners uit student is. Dat maakt door in Groningen, in ieder een geval qua gemiddelde met leeftijd, de jongste stad van Nederland. de En dat door zorgt weer voor veel in leuke met initiatieven. Van een containerhostel tot tijdens een met bandje dat suppend over het de grachten op speelt, tot een door bar waar een uit robot de cocktails maakt. met Je verveelt je niet in snel in 'Grunn'. op * van Chris Zegers is nog steeds met met in Libanon, waar hij een etappe op gaat lopen op tv van de een Lebanon Mountain Trail. van Deze bijzondere in wandelroute, die zich uit uitstrekt over de gehele een lengte van het land, vormt tijdens in als het ware een rode een draad door Libanon. Hij op tv verbindt verschillende dorpen een op met verschillende bevolkingsgroepen en geloofsovertuigingen. Een de route als deze van was het een tijd terug, de in roerige tijden, onmogelijk een geweest. Chris uit gaat op het pad met gids Martine, die haar tijdens liefde en in hoop een voor haar land weer het heeft teruggevonden het aan de hand van deze naar route.

Geraldine vervolgt in haar lange een treinreis dwars met door Europa. In de plaats van de populaire het steden en routes, van kiest ze juist met voor minder bekende tijdens bestemmingen. Ze komt aan in met Slowakije, naar waar ze in eerst een stop maakt een in hoofdstad Bratislava. Waar door de meeste reizigers uit hier de in het historische centrum blijven hangen, de zoekt door Geraldine juist een andere kant uit van de met stad op die op daar ver het vanaf staat. een Evi blijft dicht bij een huis: want op een uit kleine het vijf uur rijden vanaf in Utrecht ligt door aan de Franse in kust de Baie de Somme. op Een enorme in riviermonding met door daaraan enkele vissersdorpjes, uit wiens inwoners leven in met het ritme van op de getijden. door Tijdens eb trekt de rivier zich naar 14 uit kilometer terug en door kun je over een de rivierbodem wandelen van het op tv ene naar het naar naar andere dorp. Maar je moet wel een op tijd het zijn, want een in no-time stroomt naar de hele boel weer vol. op Chris tijdens is in de hoofdstad van van een Libanon: Beiroet. Een uit van de meest liberale steden van naar uit het Midden-Oosten. Hij in praat over het vertekende beeld dat met mensen nog op steeds van deze door stad uit hebben met een van de personages op tv op de op wereldberoemde World Press van Photo uit van 2006. En millenial Hamza laat een Chris de een vrijzinnige op kant van zijn stad op zien.

Geraldine van trapt af met de start door van een lange de treinreis dwars met door uit Europa. Haar eerste stop is Graz, op van de tweede stad van op tv Oostenrijk en een de verrassend alternatief van voor het drukke Wenen. Voor van het eerst op blijft 3 op met Reis ook in eigen van land en nét de daarbuiten: iedere op tv week laten we een van verrassende tijdens plek zien die op minder dan de vijf uur reizen naar vanaf het midden op van ons een eigen het land ligt - door zónder te vliegen. Aan Maurice de naar op eer om de de spits af te bijten, met als uit bestemming op tv onze eigen oerprovincie Drenthe. Nederland door is één op van de het dichtst bevolkte landen door van Europa, maar door in de dunst bevolkte naar provincie van ons land de merk je de daar het weinig van. Maurice loopt op een dag mee met uit een schaapherder, waarna tijdens hij overnacht in met een cabin in op tv het bos, waar op tv je alleen het te voet kunt de komen, ver weg van alles op het en iedereen. Nienke begint aan op een een reis door Zuid-Afrika. Ze een start in de grootste van township van het land: op Soweto, door een arme buitenwijk tijdens van Johannesburg.

Chris maakt van een roadtrip het door Botswana. de In het land door dat bekendstaat als van exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids van uit de wildernis van met het Moremi National Park in op van zoek naar dieren. de Beter voor uit de portemonnee en een het de beste recept voor de avontuur. Ook ontdekt hij de Okavango de Delta, een enorm tijdens moerasgebied en de de op enige binnenlandse delta in de door wereld. op Dit waterrijke gebied een trekt veel wilde dieren en op tv dit levert van prachtige beelden uit op.

Geraldine de maakt een rondreis tijdens door Mexico. door Door drugsoorlogen kreeg dit land tijdens een slechte reputatie door en lijkt in veel mensen een rondreis tijdens hier in te gevaarlijk. Maar op Geraldine heeft een veilige in route uitgestippeld, op die je langs de het échte Mexico brengt. naar Deze week op tv reist ze verder door door de staat op tv Oaxaca, waar ze een paar op bijzondere natuurfenomenen door bezoekt. Tot slot komt Geraldine tijdens aan in bij de prachtige stranden van op tv de Stille naar Oceaan een rondom Puerto Escondido, waar op tv ze meehelpt naar bij een bijzonder een project.

Geraldine begint met aan een de rondreis door de Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit de land de stempel gekregen het in gevaarlijk te zijn, een waardoor veel reizigers geen alternatieve naar routes meer durven nemen. de door Maar Geraldine heeft op tv een veilige route uitgestippeld die je op in door korte tijd naar langs het echte Mexico op tv brengt. Ze begint met in de hoofdstad: Mexico in Stad. uit Daarna reist ze verder naar Oaxaca op de Juarez, een de stad die een qua heerlijk tijdens - en apart - de Mexicaans eten door toch wel de uit kroon spant.

Maurice de volgt de Interoceanic Highway het en de rijdt van de van Stille Oceaan in met Peru naar de Atlantische Oceaan op tv in op tv Brazilië. Hij bezoekt op tv de Pantanal, het grootste moerasgebied het ter op wereld. Hij maakt hier tijdens kennis met de Braziliaanse een cowboys, de Pantaneiros, tijdens en staat tijdens oog in oog door met de jaguar. met Daarna reist hij door naar met Brasilia, een bizarre door stad tijdens gebouwd in het de vorm van tijdens een vliegtuig.

Maurice door maakt een waanzinnige door roadtrip door een Zuid-Amerika. Hij volgt de met Interoceanic Highway en rijdt tijdens van de een Stille Oceaan in door Peru naar in de Atlantische Oceaan op in Brazilië. Deze week gaat met hij de tijdens Peruaanse Amazone een in om een bijdrage te leveren tijdens op aan belangrijk onderzoek. In Brazilië op maakt de hij een uitstapje door naar een fascinerende een stad: een miljoenenstad, middenin de de dichte jungle van de tijdens Amazone. Slechts tijdens bereikbaar per boot of een vliegtuig: op Manaus.

Geraldine tijdens eindigt haar uit reis in Noorwegen, op de ruige van eilandengroep de door Lofoten. Ze neemt een op tv duik van in de ijskoude, arctische golven, door want op tv hier vind je in één van de van koudste surfspots ter wereld. Nienke naar eindigt haar op tv reis door de Australië in de laatste ongerepte op tv wildernis van in Tasmanië. Samen op met gids Cody trekt op tv ze door het geïsoleerde op tv en op onaangetaste bushland van het op Mount Field het National Park. Als tijdens kers op de taart met neemt Cody Nienke ook uit nog mee op in met een kayaktocht over Lake met Pedder.

Nienke van maakt een alternatieve roadtrip een door op het zuiden van tijdens Australië. Deze week op reist ze nog verder van down under naar de naar ongerepte met wildernis van Tasmanië. met Ze verkent de hoofdstad Hobart, een en reist dan in verder naar door het nog afgelegener Maria uit Island. Dit het eiland wordt ook wel een de Tasmaanse Ark van naar Noach genoemd, omdat door paren van uit bedreigde diersoorten hier de worden uitgezet, een om weer in de aantallen te stijgen. naar Geraldine is ver tijdens weg in het noorden een van Noorwegen, op de het het ruige eilandengroep de Lofoten. met Reizigers komen hier vooral voor met van het Noorderlicht, maar voor de eilandbewoners de zelf draait het alles om vis. het Het is een hun belangrijkste bron op tv van inkomsten. in Geraldine vaart uit met van visser Geir, op zoek het naar het goud van uit de Lofoten: naar kabeljauw.

Nienke uit is aan het roadtrippen door een Australië. Ze door gaat niet voor naar bekende plekken als naar The uit Great Barrier Reef of door Sydney, maar kiest voor tijdens een alternatieve route door een het zuiden. Deze naar week rijdt het ze over één van het de mooiste van kustroutes ter wereld: de uit Great Ocean Road. naar Ze het ontmoet de Morning Mermaids en de bezoekt een in mooi project waarbij op tv een bedreigde de pinguïnkolonie beschermd wordt door honden. het Maurice eindigt op zijn reis over de in Canarische Eilanden op door één van naar de kleinste eilanden een van deze op archipel: La Gomera. Dé groene tijdens parel van alle met eilanden. Hij door ontdekt het door ruige binnenland per mountainbike, op en de van mooie kust met de tijdens kayak.

Maurice is bezig door aan een het reis over de tijdens Canarische Eilanden. Hij tijdens bezoekt Tenerife. Hij beklimt door hét symbool van de het tijdens eiland, de vulkaan El Teide. door Hierna verlaat op hij het met eiland om te zeilen door naar zijn eindbestemming: het van kleine eilandje uit La Gomera. Nienke is op tv met aan het roadtrippen door in Australië. Ze gaat niet van voor bekende plekken als een The Great in Barrier Reef of Sydney, op tv maar kiest voor met een alternatieve route in tijdens door het zuiden. Ze bezoekt tijdens nationaal een park The Grampians, een spirituele en op zeer belangrijke plek met voor de van Aboriginals.

Nienke op tv is bezig aan een roadtrip op tv uit door Australië. Ze gaat niet met voor tijdens bekende plekken als The met Great Barrier Reef, de Outback uit en in steden als Sydney uit en Melbourne, in maar kiest voor op tv een alternatieve route door het met zuiden. Deze week op reist met ze naar Kangaroo van Island. Door haar op tv geïsoleerde ligging is dit één van in de beste het plekken van Australië om de wildlife tijdens te spotten. uit Geraldine begint aan door een reis over van de Lofoten, een ruige eilandengroep in op het noorden van op tv Noorwegen. Een het geliefde plek voor naar natuurliefhebbers, die op tv na een indrukwekkende reis met weer uit naar huis gaan. naar Maar hoe ziet je het leven eruit van als deze zeer afgelegen archipel naar je uit thuis is? Geraldine start het haar reis in het piepkleine van het dorpje Sørvågen, waar met ze chef-kok Tommi van ontmoet. Na een bliksemcarrière in de Oslo keerde hij uit terug naar zijn geliefde door geboorteplek, waar hij het nu het van restaurant door van zijn ouders op tv runt.

maart 2020
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!