Programma gemist?

Maurice het begint aan een reis tijdens door Myanmar en de die reis begint in op het station naar van Yangon, waar op hij de trein pakt met richting het oosten met naar het stadje met Hpa-an, de hoofdstad op tv van de staat uit Kayin. Hier spelen uit nog steeds een een aantal gewapende conflicten, het van waardoor reizen buiten met Hpa-an niet veilig is. Hpa-an de zelf met kun je wel bezoeken en naar gids Zeya het kan niet wachten de zijn geliefde plek aan de op tv tijdens wereld te laten zien. Hij neemt met Maurice mee langs naar zijn van favoriete plekken, en probeert het zoveel mogelijk mensen het te het betrekken bij zijn plannen naar om deze de regio meer op de kaart te door uit zetten. * Geraldine is in het Zeeland, waar ze op tv op pad gaat van met visser van Thijs. Door tijdens wildgroei mag iedereen een hier namelijk gratis een en voor niets tot wel door 10 kilo per dag door oesters komen de rapen. uit * Nienke reist tijdens verder door Zuid-Afrika. Na geslapen uit te hebben uit in de de grootste township van het land, Soweto, door door leert ze weer een andere kant de van een Zuid-Afrika kennen: die een van de hechte boerengemeenschappen op op tv het de platteland. Ze overnacht bij Andries het en met Amanda, die elkaar nog in kennen uit de op tv tijd op tv dat ze samen bij een de politie werkten, toen van de apartheidswet nog een in volle gang was. een Nu een runnen ze van een kleine bed & breakfast op het de oude boerderij naar op van de ouders van uit Amanda.

Geraldine op tv vervolgt haar lange treinreis dwars in door door Europa. In plaats van de op tv populaire steden uit en routes, kiest naar ze juist voor op minder bekende bestemmingen. Ze de is nog steeds op tv in Slowakije, de waar op ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein de pakt naar tijdens de voet van het tijdens Tatra-gebergte. in Hier gaat naar ze op zoek naar de mannen uit die op tv door weer en wind, het sneeuw op en storm, áltijd de uit berg op zullen gaan het om de berghutten op te bevoorraden: de sherpa's. het op tv Chris is in het de Belgische kustplaats Oostende. uit Ooit was dit het een chique badplaats, tijdens maar een groot deel van op dit mooie in uiterlijk werd met tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest. uit op De statige kust het veranderde in een lange op strook beton. Het ambitieuze project uit The met Crystal Ship heeft Oostende een een make-over gegeven. Door op de hele stad op tv in hebben honderden inwoners hun naar gevels aangeboden voor op tv dit bijzondere project in van kunstenaars van van over de hele van wereld en mensen uit met Oostende zelf. Nienke van is in in Zuid-Afrika, in de grootste door stad van het de land: Johannesburg. Met van een rauwe en de vooruitstrevende door mindset is Johannesburg een interessante afspiegeling door het van het Zuid-Afrika van door nu. Nienke bezoekt de hippe door op wijk Maboneng, waar het heel van normaal is met om je een paar uurtjes uit tijdens te laten volgen door tijdens een fotograaf, door die alles vastlegt voor je naar socials. En de ze bezoekt het rauwere Fordsburg, een waar van ze langsgaat de bij dé legende van door de wijk.

Evi door Hanssen is in het meest de bezochte vakantieland een ter wereld, in naar het drukst op tv bezochte deel van door dat land: Zuid-Frankrijk. Ze op tv stippelt tijdens een route uit die tijdens laat zien dat tijdens je zelfs in dit van populaire deel van van Europa een in verrassende roadtrip door kunt maken. Die trapt ze de af in een nog het een relatief onbekende stad: door Toulouse. Deze voormalige industriestad kampt met met een op tv saai imago, het maar Evi bezoekt met een plek waar die met industrie de op tv inspiratie is geweest voor een uit verrassende nieuwe buurtbewoner. met * Maurice Lede is met in Groningen, de waar een kwart de van de inwoners met student is. uit Dat maakt Groningen, in van ieder het geval qua gemiddelde leeftijd, door de jongste stad van op tv Nederland. En dat van zorgt weer voor tijdens veel leuke initiatieven. met Van een containerhostel op tv tot een bandje tijdens dat suppend over met de naar grachten speelt, tot een in bar waar de een robot de cocktails maakt. het Je van verveelt je niet uit snel in 'Grunn'. * op Chris Zegers van is nog steeds het in Libanon, waar hij een etappe in gaat lopen uit van de op Lebanon Mountain Trail. Deze naar bijzondere wandelroute, die de zich uitstrekt over de op tv gehele lengte op tv van het land, een vormt als het uit ware een rode het draad door op Libanon. Hij verbindt verschillende door dorpen naar met verschillende bevolkingsgroepen en uit geloofsovertuigingen. Een route als met deze met was een tijd naar terug, in roerige tijden, onmogelijk het geweest. Chris gaat op naar in pad met gids met Martine, die haar liefde met en hoop in voor haar land weer op heeft teruggevonden aan de hand door van deze van route.

Geraldine op vervolgt haar lange door treinreis dwars door Europa. In op plaats van de op tv populaire naar steden en routes, naar kiest ze juist tijdens voor minder bekende bestemmingen. Ze naar komt aan uit in op Slowakije, waar ze naar eerst een stop maakt de in hoofdstad de Bratislava. Waar de de meeste reizigers hier in het historische naar centrum met blijven hangen, zoekt op tv Geraldine juist een andere kant met van de stad het op die daar uit ver vanaf staat. met Evi met blijft dicht het bij huis: want op een tijdens kleine vijf uur naar rijden uit vanaf Utrecht ligt op aan de Franse kust de tijdens Baie de een Somme. Een enorme riviermonding met een daaraan de enkele vissersdorpjes, wiens een inwoners leven met uit het ritme van de naar getijden. Tijdens tijdens eb trekt in de rivier zich 14 kilometer in terug en kun je door over door de rivierbodem wandelen van het op ene naar het het andere dorp. het Maar naar je moet wel op tijd zijn, in want in no-time tijdens stroomt de hele met boel weer op tv vol. Chris is in een tijdens de hoofdstad van Libanon: Beiroet. op Een van naar de meest liberale steden van in op het Midden-Oosten. Hij praat over het op tv het vertekende beeld dat mensen het nog steeds van een deze stad uit hebben met een van de van personages op de uit wereldberoemde naar World Press Photo uit 2006. met En millenial van Hamza laat Chris de vrijzinnige uit naar kant van zijn naar stad zien.

Geraldine een trapt af met de uit start van met een lange in treinreis dwars door Europa. Haar eerste op tv stop een is Graz, de in tweede stad van een Oostenrijk en het een verrassend alternatief voor op het drukke Wenen. Voor uit het eerst in blijft 3 op op Reis ook tijdens in eigen land door en nét daarbuiten: met iedere week laten we een verrassende de plek naar zien die op minder tijdens dan vijf uur reizen op vanaf het het midden van ons tijdens eigen land ligt - door zónder in te vliegen. met Aan Maurice de eer om naar de spits af met te bijten, met met als met bestemming onze eigen oerprovincie Drenthe. Nederland een het is één van de dichtst naar bevolkte landen door van Europa, een maar in de dunst door bevolkte provincie van een ons land merk je daar van het weinig van. Maurice het loopt een dag mee een met een schaapherder, waarna naar hij overnacht van in een cabin in het door bos, waar op tv je alleen met te voet in kunt komen, ver weg van door alles en iedereen. Nienke naar begint door aan een de reis door Zuid-Afrika. Ze start uit in uit de grootste township het van het land: Soweto, een arme een op tv buitenwijk van Johannesburg.

Chris maakt een met roadtrip door Botswana. uit In door het land een dat bekendstaat als exclusieve naar safaribestemming gaat Chris zonder gids naar de wildernis van van het Moremi door National Park in op naar zoek naar dieren. in Beter voor naar de de portemonnee en het beste recept het voor avontuur. Ook uit ontdekt hij de Okavango naar Delta, een een enorm moerasgebied en de van enige het binnenlandse delta in de het wereld. Dit waterrijke een gebied trekt veel wilde naar dieren en door dit op tv levert prachtige beelden op op.

Geraldine een maakt een van rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen tijdens kreeg door dit land een slechte van reputatie en lijkt veel mensen een een tijdens rondreis hier met te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een naar veilige route uitgestippeld, van die op je langs het door échte Mexico brengt. Deze door week reist ze verder het door de staat op tv Oaxaca, waar ze op een paar bijzondere de natuurfenomenen bezoekt. Tot tijdens slot tijdens komt Geraldine aan bij de met prachtige stranden tijdens van de Stille het Oceaan rondom Puerto uit Escondido, op tv waar ze meehelpt bij een bijzonder tijdens naar project.

Geraldine de begint aan een in rondreis door op Mexico. Door drugsoorlogen heeft uit dit land de stempel naar gekregen gevaarlijk te zijn, de waardoor veel reizigers het geen alternatieve routes naar meer durven van nemen. Maar Geraldine in heeft een veilige route de uitgestippeld die naar je in in korte tijd langs een het echte Mexico brengt. een Ze begint in de uit hoofdstad: Mexico de Stad. Daarna reist ze met in verder naar Oaxaca de Juarez, een op tv stad die qua tijdens heerlijk - door en op tv apart - Mexicaans uit eten toch wel de tijdens kroon spant.

Maurice volgt de op op Interoceanic Highway en naar rijdt van de Stille van Oceaan in Peru naar de de Atlantische een Oceaan in Brazilië. Hij tijdens bezoekt door de Pantanal, het grootste moerasgebied ter naar wereld. in Hij maakt hier kennis naar met de van Braziliaanse cowboys, de Pantaneiros, en de staat op oog in uit oog met de jaguar. een Daarna reist op tv hij door naar de Brasilia, een bizarre stad op tv gebouwd in de de vorm van een van vliegtuig.

Maurice maakt in een waanzinnige roadtrip door door van Zuid-Amerika. Hij volgt van de Interoceanic Highway en rijdt op tv van een de Stille Oceaan in Peru op tv naar het de Atlantische Oceaan tijdens in Brazilië. Deze week gaat het hij de Peruaanse Amazone in in om van een van bijdrage te leveren aan een belangrijk onderzoek. met In Brazilië maakt hij een met uitstapje uit naar een fascinerende van stad: een miljoenenstad, middenin het de dichte jungle op van de Amazone. de Slechts bereikbaar per van boot of vliegtuig: op Manaus.

Geraldine eindigt een haar reis op tv in Noorwegen, op in de ruige het eilandengroep de Lofoten. Ze een neemt een uit duik in de een ijskoude, arctische golven, want op hier vind uit je één van de koudste surfspots een ter wereld. Nienke tijdens eindigt haar op tv reis uit door Australië in van de laatste ongerepte wildernis van op Tasmanië. Samen met gids uit Cody trekt ze door door in het geïsoleerde met en onaangetaste bushland de van het Mount op tv Field National Park. Als de kers op de taart neemt van het Cody Nienke ook een nog mee op op tv een kayaktocht over uit Lake Pedder.

Nienke op maakt een op tv alternatieve roadtrip door het het zuiden van Australië. Deze week uit reist ze op tv nog verder down in under met naar de ongerepte wildernis naar van Tasmanië. Ze verkent uit de hoofdstad Hobart, en met een reist dan verder met naar het nog afgelegener Maria Island. met Dit eiland wordt het ook wel de uit Tasmaanse Ark van het uit Noach genoemd, omdat paren in van bedreigde naar diersoorten hier worden uitgezet, om weer de in aantallen te op tv naar stijgen. Geraldine is naar ver weg in het op noorden van het Noorwegen, op de ruige eilandengroep de het Lofoten. op tv Reizigers komen hier vooral voor uit het Noorderlicht, maar de voor de eilandbewoners naar zelf draait uit alles om vis. een Het tijdens is hun belangrijkste tijdens bron van inkomsten. Geraldine naar vaart uit met met visser Geir, op naar zoek naar het goud het van met de Lofoten: kabeljauw.

Nienke is aan uit op tv het roadtrippen door Australië. Ze op tv gaat niet voor bekende de plekken als op tv The op tv Great Barrier Reef van of Sydney, maar kiest voor tijdens een alternatieve naar route door het zuiden. Deze met week uit rijdt ze over één van de de een mooiste kustroutes ter wereld: de het Great een Ocean Road. Ze in ontmoet de Morning Mermaids en van bezoekt het een mooi project waarbij een het tijdens bedreigde pinguïnkolonie beschermd naar wordt door honden. Maurice naar eindigt zijn reis met over de de Canarische Eilanden op op één van de kleinste eilanden van op deze archipel: La op Gomera. Dé in groene parel van alle met van eilanden. Hij ontdekt uit het ruige binnenland per mountainbike, en door op de mooie kust met uit de kayak.

Maurice is van bezig een aan een reis over de Canarische het Eilanden. het Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt tijdens hét symbool van van het eiland, de een vulkaan van El Teide. Hierna verlaat door hij het eiland om in met te zeilen naar zijn door eindbestemming: het kleine eilandje in La Gomera. Nienke is op tv aan het een roadtrippen door met Australië. Ze gaat niet voor door bekende plekken als naar van The Great Barrier Reef of Sydney, van maar naar kiest voor een alternatieve in route door op tv het zuiden. Ze bezoekt met nationaal park The de Grampians, een uit spirituele en zeer met belangrijke plek voor de een Aboriginals.

Nienke is bezig door aan een tijdens roadtrip door door Australië. Ze gaat niet uit voor bekende uit plekken als The door Great Barrier Reef, uit de Outback met en steden als Sydney en tijdens Melbourne, maar kiest op voor een op tv alternatieve route door het de zuiden. door Deze week reist ze naar met Kangaroo Island. Door haar het geïsoleerde naar ligging is dit één met van de door beste plekken van Australië naar om in wildlife te spotten. Geraldine begint aan de een van reis over de van Lofoten, een ruige de eilandengroep in het noorden van door Noorwegen. Een geliefde een plek voor in natuurliefhebbers, door die na een indrukwekkende reis op tv weer door naar huis gaan. Maar hoe ziet het je leven eruit het als deze naar zeer tijdens afgelegen archipel je thuis op tv is? Geraldine start van haar reis van in het piepkleine met dorpje Sørvågen, waar in ze chef-kok Tommi ontmoet. Na het een bliksemcarrière in het Oslo keerde hij met terug naar zijn geliefde door geboorteplek, tijdens waar hij nu het de restaurant met van zijn ouders naar runt.

oktober 2020
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!