Programma gemist?

Chris een reist door de Cambodja waar hij de op tv trein neemt vanuit de hoofdstad de Phnom de Penh naar het het oude koloniale stadje Kampot. Vanuit een Kampot gaat op tv hij naar het Bokor het tijdens Hill National Park. Hij eindigt met de zijn de voeten in het op tv zand op het tropische door eiland met Koh Rong. Maurice is op zijn van lange reis naar van Shanghai naar Amsterdam in aangekomen in door het kloppende hart van van Rusland. Hij verlaat uit Moskou en neemt van de trein het naar de in historische steden Vladimir en de Soezdal, door onderdeel van de Gouden naar Ring van met Rusland.

Maurice is uit met de Trans-Siberië Express op tv aangekomen in het in politieke en naar financiële hart uit van Rusland: met Moskou. Hij gaat naar het in Rode Plein, bezoekt de een van tijdens Stalins zeven zusters en hij van bewondert de de pracht met en praal in het grootste op publieke museum van met Moskou. door Geraldine reist door India. op Ze vaart in rond op een woonboot om de op tv backwaters te ontdekken. in een Vervolgens reist ze van naar de bergketen de West-Ghats waar tijdens ze op gaat paragliden. Afsluitend duikt ze door tijdens de keuken in en leert uit ze de uit kunst van een heerlijke Indiase de een curry.

Geraldine begint aan de haar reis tijdens door India. Een bestemming de die bekend staat in een als plek voor doorgewinterde reizigers, maar van met de juiste tijdens planning uit is het een land voor op iedereen. het Geraldine begint in de op tv deelstaat Kerala, een relatief op tv schoon en rustig een deel van van India, en ze van zal eindigen in door de wereldstad Mumbai. Chris een is ook het in Azië, maar in dan in Cambodja. de Hij naar begint zijn reis in de de hoofdstad Phnom met Penh. Hij ziet hoe belangrijk van het naar boeddhisme is met voor de Cambodjanen en hij is op tv bij het het jaarlijkse door waterfestival. Dit festival markeert het einde naar van het naar regenseizoen, met als hoogtepunt uit de de bootraces.

Chris is het op het Italiaanse in eiland Sardinië. met Hij ontmoet de koning van het Tavolara, in het kleinste koninkrijk ter een wereld. Ook op tv gaat hij in de leer naar bij op tv Paola om een het bijzondere pasta te maken. naar Hij eindigt op uit Sant 'Efisio, op het belangrijkste feest het van de hoofdstad Cagliari. Maurice van is op uit zijn lange reis het van Shanghai uit naar Amsterdam. met Langzaam komt hij steeds van meer in de naar buurt van op tv Europa. Hij begint in de uit stad Jekaterinaburg op waarna hij de de trein neemt naar naar de hoofdstad van de de Tartaren: uit Kazan.

Maurice is de Novosibirsk, op de derde grootste stad van uit Rusland. uit Hij mag bij hoge uitzondering het meekijken bij de dansrepetities door van uit het vooraanstaande theater in Novosibirsk. tijdens Ook gaat hij door de op tv stad uit op tv en overnacht hij bij een Russische op tv familie uit in hun uit buitenverblijf. Nienke is in naar de Franse op tv Alpen in het hoogstgelegen skiresort de van Europa: van Val Thorens. Veel Nederlanders tijdens bezoeken het het populaire dorp om te gaan van in skiën, maar ook buiten de pistes het kun je hier op tv een op hele mooie en zelfs door rustige vakantie naar beleven.

Chris bezoekt de op tv het Zuid-Europese eilanden Corsica het en Sardinië. Hij door begint op het ruige Corsica een waar hij met een een Deux Chevaux van de met Bastia naar Bonifacio rijdt. Hij maakt de kennis met de naar trotse naar Corsicanen en hun eigenwijze het cultuur. Evi met reist naar de Negev het woestijn door in het zuiden naar van Israël. Ze uit wandelt richting Maktesh op Ramon, een soort krater het in de woestijn. Onderweg ontmoet tijdens ze tijdens de bedoeïen Salem op die leeft in de Negev tijdens woestijn en een ze op slaapt onder een prachtige op sterrenhemel.

Het laatste deel uit van Geraldine's een reis het door het zuiden van van de Verenigde met Staten. Ze rijdt van Charleston naar tijdens de van havenstad Savannah. Ze ontdekt van de naar eilandjes voor de kust van het uit op tv stadje Beaufort en maakt kennis met door het de Gullah cultuur. Maurice maakt op tv een lange reis op tv van Shanghai het naar Amsterdam. naar Hij is aangekomen in op tv Siberië en de trein brengt tijdens hem naar de naar stad Krasnojarsk. Op de een uurtje uit van de stad de ligt het de natuurgebied Stolby, dat zich een kenmerkt door bijzondere in rotsformaties.

Evi met maakt een op tv reis door Israël op tv en deze week is ze op op de Westelijke Jordaanoever. het Ze begint haar tijdens een reis in Bethlehem door waar de enorme door muur die daar gebouwd op tv is veel indruk een op haar maakt. In de op tv verdeelde stad Hebron door ervaart ze uit 2 kanten op van het ingewikkelde van conflict. Maurice de is in Siberië het en hij is op tijdens het mysterieuze eiland Olchon, door dat midden in met het uit Bajkalmeer ligt. Hij op tv maakt een rondrit over het naar eiland dat van bekend staat op om zijn prachtige landschappen. Deze in rit gaat uit gepaard met gewoontes met van het lokale geloof, van het op Sjamanisme.

Maurice een is aangekomen in op Siberië. De eerste stop is op tv Irkoetsk, tijdens gelegen aan het grootste het zoetwatermeer ter wereld, de het de Baikalmeer. Daarin ligt het met magische en prachtige eiland een Olchon, waar Maurice in op tv de aanraking komt met het sjamanisme. Geraldine de reist naar door het door zuiden van de VS. op Ze is in Charleston, een de het stad aan de het kustlijn van South Carolina. tijdens Ze bezoekt met een van de de voormalige plantages rondom tijdens de stad. En van ze heeft geluk als ze een van honkbalwedstrijd tijdens bijwoont.

Evi begint aan tijdens haar rondreis naar door Israël. Ze begint in in de eeuwenoude tijdens hoofdstad Jeruzalem, met waar ze religieuze hoogtepunten door als de Westmuur een op en de Heilig-Grafkerk tijdens bezoekt. Daarna reist ze tijdens door naar het vrije en in moderne het Tel Aviv. met Het laatste deel van Nienke door in van Tanzania: ze is bij een de 'eindeloze vlaktes' tijdens oftewel het door Serengeti National Park. het Naast dat ze een veel wilde dieren hoopt te door spotten is een ze er tijdens op tv de geboortegolf van duizenden baby-gnoes. naar met Wellicht heeft ze tijdens geluk?

Nienke reist verder de door Tanzania. uit Deze week reist ze in van Moshi de naar naar Lake Manyara National Park. Ze slaapt met op in de prachtige naar natuur omringd door flamingo's, zebra's en op het olifanten. Ze ontmoet het hoofd de van een met Masai-dorp, dat door getrouwd is met maar op liefst 40 een vrouwen. Geraldine is in het van zuiden van de USA, op ze in bezoekt Georgia de en South Carolina. Ze is van in van de universiteitsstad Athens. Vervolgens gaat uit ze racen op door het de grootste off-road resort ter met wereld. Ze eindigt de in de kano uit door het eeuwenoude uit Francis Beidler reservaat in waar ze wordt verrast door de de schoonheid naar van de in natuur.

Geraldine met begint aan haar de rondreis door het zuiden van een Amerika. Ze naar rijdt naar door de staten een Georgia en South Carolina richting de van oostkust. Vanavond is door uit ze in Atlanta waar ze op tv per fiets de Beltline tijdens tijdens volgt, een route langs alle populaire uit het plekken in de stad. Vanavond het de laatste deel tijdens van Maurice met zijn reis door Mongolië. Hij door met gaat te paard over de uitgestrekte de steppes en tijdens slaapt bij tijdens mensen thuis. Het wordt tijd een voor afscheid van van dit prachtige land. naar Hij stapt op van de een Trans-Mongolië Express naar Siberië, de een nieuw Russisch op tv avontuur op tegemoet.

Maurice reist verder tijdens door het wonderschone met Mongolië. met Hij bezoekt Erdene in Zuu, het eerste boeddhistische een klooster in Mongolië. op tv Hij rijdt verder langs tijdens Elsen Tasarkhai, uit een bijzonder stukje op woestijn midden in naar de groene met steppe en daar op waagt hij zich aan zandboarden. op tv met Nienke maakt een reis door Zanizibar uit en Tanzania. Ze van vliegt uit naar het vasteland door en is op tv in de stad Moshi, uit gelegen aan de voet een van de een Kilimanjaro. In deze omgeving woont op tv de Wachagga stam. in Ze wordt uitgenodigd de voor met een trouwerij en drinkt van bananenbier.

Nienke maakt een de reis het door Zanzibar en Tanzania. Deze tijdens aflevering is op tv ze uit op het met koraal een omgeven eiland Zanzibar, dat 50 naar kilometer voor op de oostkust van Tanzania naar ligt. Ze de zal het tijdens vliegtuig nemen naar zustereiland Pemba in waar de ze onderwater zal door overnachten. Maurice tijdens maakt een waanzinnige reis van Shanghai naar in China door naar onze eigen met hoofdstad Amsterdam. het Dit doet hij met de van tijdens Trans-Mongolië Express. Hij reist met nu rond uit in Mongolië. De Mongoolse in natuur is overweldigend, in vanavond bezoekt hij naar het Witte tijdens Meer.

april 2018
15-04-2018 18:51

Cambodja & Moskou/ Vladimir

3 op Reis - Cambodja & Moskou/ Vladimir

Chris reist door Cambodja waar hij de trein neemt vanuit de hoofdstad Phnom Penh naar het oude koloniale stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat hij naar het Bokor Hill National Park. Hij eindigt met zijn voeten in het zand op het tropische eilan...

08-04-2018 18:50

Moskou & India

3 op Reis - Moskou & India

Maurice is met de Trans-Siberië Express aangekomen in het politieke en financiële hart van Rusland: Moskou. Hij gaat naar het Rode Plein, bezoekt een van Stalins zeven zusters en hij bewondert de pracht en praal in het grootste publieke mus...

01-04-2018 18:50

India & Cambodja

3 op Reis - India & Cambodja

Geraldine begint aan haar reis door India. Een bestemming die bekend staat als plek voor doorgewinterde reizigers, maar met de juiste planning is het een land voor iedereen. Geraldine begint in de deelstaat Kerala, een relatief schoon en ru...

25-03-2018 18:50

Sardinië & Siberië

3 op Reis - Sardinië & Siberië

Chris is op het Italiaanse eiland Sardinië. Hij ontmoet de koning van Tavolara, het kleinste koninkrijk ter wereld. Ook gaat hij in de leer bij Paola om een bijzondere pasta te maken. Hij eindigt op Sant 'Efisio, het belangrijkste feest van...

18-03-2018 19:50

Siberie & Val Thorens

3 op Reis - Siberie & Val Thorens

Maurice is Novosibirsk, de derde grootste stad van Rusland. Hij mag bij hoge uitzondering meekijken bij de dansrepetities van het vooraanstaande theater in Novosibirsk. Ook gaat hij de stad uit en overnacht hij bij een Russische familie in ...

11-03-2018 19:50

Corsica & Israël

3 op Reis - Corsica & Israël

Chris bezoekt de Zuid-Europese eilanden Corsica en Sardinië. Hij begint op het ruige Corsica waar hij met een Deux Chevaux van Bastia naar Bonifacio rijdt. Hij maakt kennis met de trotse Corsicanen en hun eigenwijze cultuur. Evi reist naar ...

04-03-2018 19:50

USA & Siberië

3 op Reis - USA & Siberië

Het laatste deel van Geraldine's reis door het zuiden van de Verenigde Staten. Ze rijdt van Charleston naar de havenstad Savannah. Ze ontdekt de eilandjes voor de kust van het stadje Beaufort en maakt kennis met de Gullah cultuur. Maurice m...

25-02-2018 19:50

Israël & Siberië

3 op Reis - Israël & Siberië

Evi maakt een reis door Israël en deze week is ze op de Westelijke Jordaanoever. Ze begint haar reis in Bethlehem waar de enorme muur die daar gebouwd is veel indruk op haar maakt. In de verdeelde stad Hebron ervaart ze 2 kanten van het ing...

18-02-2018 19:50

Siberië & USA

3 op Reis - Siberië & USA

Maurice is aangekomen in Siberië. De eerste stop is Irkoetsk, gelegen aan het grootste zoetwatermeer ter wereld, het Baikalmeer. Daarin ligt het magische en prachtige eiland Olchon, waar Maurice in aanraking komt met het sjamanisme. Geraldi...

11-02-2018 19:50

Israël & Tanzania

3 op Reis - Israël & Tanzania

Evi begint aan haar rondreis door Israël. Ze begint in de eeuwenoude hoofdstad Jeruzalem, waar ze religieuze hoogtepunten als de Westmuur en de Heilig-Grafkerk bezoekt. Daarna reist ze door naar het vrije en moderne Tel Aviv. Het laatste de...

04-02-2018 19:50

Tanzania & USA

3 op Reis - Tanzania & USA

Nienke reist verder door Tanzania. Deze week reist ze van Moshi naar Lake Manyara National Park. Ze slaapt in de prachtige natuur omringd door flamingo's, zebra's en olifanten. Ze ontmoet het hoofd van een Masai-dorp, dat getrouwd is met ma...

28-01-2018 19:50

USA & Mongolie

3 op Reis - USA & Mongolie

Geraldine begint aan haar rondreis door het zuiden van Amerika. Ze rijdt door de staten Georgia en South Carolina richting de oostkust. Vanavond is ze in Atlanta waar ze per fiets de Beltline volgt, een route langs alle populaire plekken in...

21-01-2018 19:50

Mongolië & Tanzania

3 op Reis - Mongolië & Tanzania

Maurice reist verder door het wonderschone Mongolië. Hij bezoekt Erdene Zuu, het eerste boeddhistische klooster in Mongolië. Hij rijdt verder langs Elsen Tasarkhai, een bijzonder stukje woestijn midden in de groene steppe en daar waagt hij ...

14-01-2018 19:55

Tanzania & Mongolië

3 op Reis - Tanzania & Mongolië

Nienke maakt een reis door Zanzibar en Tanzania. Deze aflevering is ze op het met koraal omgeven eiland Zanzibar, dat 50 kilometer voor de oostkust van Tanzania ligt. Ze zal het vliegtuig nemen naar zustereiland Pemba waar ze onderwater zal...

17-12-2017 19:55

Mongoli? & Canada

3 op Reis - Mongoli? & Canada

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 19. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 283
  • Laatste uitzending op 15-04-2018 om 18:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord