Programma gemist?

Seizoen 14 van - Aflevering op tv 26 - Toeristisch magazine (2019). Gambia-Senegal de - een Interoceanic Brazilië. Nienke begint van aan een het roadtrip door Gambia en door Senegal. Haar reis start in met de hoofdstad van Banjul. Maurice is in bezig aan een in waanzinnige route dwars door op Zuid-Amerika, uit langs de Interoceanic met Highway.

Het laatste deel een van op tv Geraldines reis door het zuiden in van de Verenigde in Staten. Ze de rijdt met van Charleston naar de havenstad Savannah. tijdens Ze ontdekt de naar eilandjes voor de in kust van het tijdens stadje Beaufort en uit het maakt kennis met de Gullah van cultuur. een Maurice maakt een lange reis van naar Shanghai naar Amsterdam. de Hij is tijdens aangekomen in Siberië een en de trein van brengt in hem naar de het stad Krasnojarsk. Op een uurtje van op de stad ligt met het op tv natuurgebied Stolby, dat zich uit kenmerkt door bijzondere op rotsformaties.

Evi naar maakt een reis door de Israël en is op door de Westelijke Jordaanoever. tijdens uit Ze begint haar reis in Bethlehem het waar de in enorme de muur die daar gebouwd is met veel indruk het op haar maakt. de In de verdeelde stad van Hebron ervaart van ze twee kanten van met het tijdens ingewikkelde conflict. Maurice uit is in Siberië van en hij is op het met mysterieuze van eiland Olchon, dat midden de in het Bajkalmeer ligt. in Hij uit maakt een rondrit over de het eiland naar dat bekend staat in om zijn prachtige op tv landschappen. Deze rit gaat gepaard met op tv gewoontes met van het lokale geloof, het naar uit Sjamanisme.

Maurice is aangekomen naar in Siberië. De door eerste stop is met Irkoetsk, gelegen het aan het uit grootste zoetwatermeer ter het wereld, het Baikalmeer. Daarin ligt het het op tv magische en prachtige eiland Olchon, naar waar Maurice uit in aanraking komt tijdens met het tijdens Sjamanisme. Geraldine reist door het door zuiden van tijdens de op VS. Ze is het in Charleston, een stad aan de de kustlijn van met South Carolina. Ze met bezoekt een van de in voormalige met plantages rondom de stad. de En ze heeft geluk het als het ze een honkbalwedstrijd van bijwoont.

Evi begint de aan haar met rondreis door Israël. Ze begint in in op tv de eeuwenoude hoofdstad in Jeruzalem, waar ze religieuze uit hoogtepunten op als de Westmuur en de in Heilig-Grafkerk de bezoekt. Daarna reist ze door op tv naar het vrije en op moderne Tel Aviv. in door Met het laatste deel op van Nienke in tijdens Tanzania: ze is op bij de ' in eindeloze vlaktes' oftewel het uit Serengeti National het Park. Naast dat ze veel de wilde dieren hoopt van te tijdens spotten is ze er tijdens met de op geboortegolf van duizenden baby gnoes. het Wellicht tijdens heeft ze op tv geluk?

Nienke het reist verder door Tanzania. Ze in reist van Moshi op tv naar door Lake Manyara National Park. in Ze slaapt in het de naar prachtige natuur omringd door flamingo's, een zebra's een en olifanten. Ze op ontmoet het hoofd van een een Masai dorp, in die getrouwd is met maar door liefst veertig van vrouwen. Geraldine de is in het zuiden van het de een USA, ze van bezoekt Georgia en South Carolina. op tv Ze is in een de het universiteitsstad Athens. Vervolgens gaat ze van racen op tv op het grootste off-road resort het ter wereld. tijdens Ze eindigt in de de kano het door het eeuwenoude tijdens Francis Beidler reservaat waar ze wordt met verrast door een de schoonheid van de op een natuur.

Geraldine vervolgt uit haar reis door het Nepal. Dit land het is nog steeds aan naar op tv het herstellen van de zware aardbevingen uit uit 2015. Inkomsten op tv op tv uit toerisme zijn voor met Nepalezen dan ook belangrijker een dan ooit. op tv Geraldine heeft op tv geluk, want heel van Nepal viert het Tihar tijdens festival, het festival van van het licht. Ze wordt door bij een familie met een thuis uitgenodigd om het samen in te vieren. Daarna reist door ze door tijdens naar de hoge met bergen van de tijdens Himalaya, voor de een hike door het door Mustang gebergte. Dit gebied door het staat ook bekend als Tibet van in het klein. met Maurice is bezig in aan een waanzinnige op tv route dwars in door Zuid-Amerika, langs de Interoceanic van Highway. Deze week een komt uit hij aan in op miljoenenstad São Paulo. Hier door lijkt van elke zondag wel een naar feestdag wanneer één van de naar drukste van wegen van een de stad wordt afgesloten voor een alle verkeer. Dat uit levert een mooie taferelen op die de stad door weer persoonlijker èn in menselijker een maken.

Geraldine tijdens begint aan haar rondreis een door het zuiden de van Amerika. op tv Ze rijdt door de op tv staten het Georgia en South Carolina richting in de oostkust. in Ze is in Atlanta in waar ze een per fiets de Beltline volgt, uit een route langs de het alle populaire plekken in de de stad. Met het laatste op tv deel van uit Maurice in zijn reis door Mongolië. Hij gaat in naar te paard over de de uitgestrekte steppes van en slaapt bij mensen thuis. het Het wordt tijd door voor afscheid van uit dit prachtige land. tijdens Hij stapt een op de uit Trans-Mongolië Express naar met Siberië, een nieuw Russisch avontuur op tv tegemoet.

Maurice reist verder van door door het wonderschone Mongolië. uit Hij bezoekt de Erdene Zuu, het eerste boeddhistische klooster op tv in tijdens Mongolië. Hij rijdt de verder langs Elsen Tasarkhai, op tv een bijzonder het stukje woestijn midden in de de met groene steppe en daar waagt tijdens hij zich aan naar zand boarden. Nienke door maakt een reis door de naar Zanizibar en Tanzania. Ze vliegt van naar het vasteland met en ze is in in de stad naar Moshi, gelegen aan de naar een voet van de Kilimanjaro. In een deze uit omgeving woont de Wachagga stam. met Ze op wordt uitgenodigd voor een op tv trouwerij en uit drinkt bananenbier.

Nienke een maakt een reis door Zanzibar uit op en Tanzania. Ze is op het uit met met koraal omgeven eiland op Zanzibar, dat in 50 kilometer voor de tijdens oostkust van Tanzania ligt. Ze door zal het vliegtuig op tv nemen op naar zustereiland Pemba waar uit ze het onderwater zal overnachten. Maurice maakt uit een waanzinnige op tv reis van Shanghai uit in China naar onze eigen door hoofdstad Amsterdam. Dit tijdens doet hij met de de uit Trans-Mongolië Express. Hij met reist nu rond in Mongolië. op tv De Mongoolse uit natuur is een overweldigend, hij bezoekt het Witte uit uit Meer.

Maurice uit is in Mongolië, hij heeft door de op hoofdstad verlaten en een is het land ingetrokken. een Op een lokaal de Nadaam festival wordt hij het uitgedaagd tot de in volkssport van in het door land: een potje worstelen. Daarna trekt in hij verder tijdens en tijdens zet hij zijn tent op in op de prachtige met leegte van tijdens het enorme naar Mongolië. Dit keer het in laatste deel van Evi's van reis het door Canada. Ze gaat mee op het de postvlucht tijdens naar de verschillende eilandjes tijdens rondom Vancouver Island. met Daarna gaat ze het op tijdens orka tocht en hoopt met deze prachtige dieren in te kunnen van spotten. Ze beleeft ze tijdens de tijdens meest indrukwekkende kajaktocht uit ooit.

Maurice op is bezig met een op tv bijzondere lange reis van van Shanghai naar in Amsterdam. op tv Dit doet hij grotendeel uit met de Trans-Mongolië Express. tijdens Hij in is aangekomen in de hoofdstad de van Mongolië Ulaanbaatar, tijdens waar het het nationale festival Nadaam begint. Geraldine van begint aan het op tv laatste deel van van haar reis van door de westelijke Balkan. van Ze komt aan de op tv in Albanië en neemt de van veerboot naar het de historische stad Shkodër. de Bij de in stad Burrel gaat tijdens ze off road de uit bergen in en ze in door eindigt haar reis bij de door Kaap van Rodon, aan uit de Adriatische naar Zee.

Chris vervolgt zijn de de roadtrip door het een zuiden van Engeland. tijdens Hij combineert twee totaal uit tegenovergestelde steden die nog met geen kwartier op reizen van uit elkaar liggen: het historische Bath tijdens met diens rauwe buurman: op tv studentenstad Bristol. Waar tijdens naar Bath bekend staat om met klassieke bouwwerken en één van van de een best bewaarde Romeinse tijdens badhuizen ter wereld, is door Bristol wereldberoemd door met straatkunst. Geen op wonder wanneer je de geboortestad een bent van kunstenaar door Banksy. tijdens Maurice is in door de hoofdstad van Brazilië: in Brasilia. Een bizarre van stad, gebouwd tijdens in de op vorm van een vliegtuig. In de 1960 door werd de titel op tv hoofdstad van kustplaats Rio de een Janeiro afgehaald en op tv opnieuw het gegeven aan deze moderne, futuristische stad, naar die middenin op Brazilië werd de gebouwd, en naar van waaruit vanaf nu het hele uit een land werd geregeerd.

Evi reist op tv verder door het prachtige het door Canada. Deze week het gaat ze van Vancouver met stad met de het boot naar Vancouver Island. op Ze bezoekt uit Bute Inlet, een gebied de dat eigendom is van op de door Homalco Indianen en waar door het tijdens door de zalmtrek mogelijk is om in van beren te zien. * Geraldine naar bezoekt in onontdekt Kosovo. Ze op tv gaat naar de het Rugova-valei: een perfecte een plek voor bergbeklimmen door en ziplinen. Ze rijdt daarna op naar het Pristina, de jongste hoofdstad van Europa. door Als laatste op tv bezoekt ze Prizren; een de stad op tv die ook op tv wel gezien wordt als uit de mooiste van stad van het tijdens land.

Evi door is in Canada de en ze rijdt via de de foothills naar op tv de Canadese Rockies. Ze het bezoekt het stadje naar Banff en van gaat kamperen in naar de van natuur. Dat is niet op tv zonder veiligheidsrisico want beren een komen veel voor in uit dit gebied. Met het een goede voorbereiding op gaat het ze het avontuur tegemoet. naar Geraldine reist verder het door door de Balkan en komt aan in tijdens tijdens Montenegro waar ze het op bijzondere Ostrog op tv klooster bezoekt, dat op 900 meter de hoogte in de uit van rotsen gebouwd is. Op een de grens van Montenegro het en tijdens Albanië gaat ze kajakken op tijdens het grootste meer uit van de Balkan, uit het in Skadar meer.

maart 2019
17-03-2019 19:50

3 Op Reis

3 op Reis - 3 Op Reis

Seizoen 14 - Aflevering 26 - Toeristisch magazine (2019). Gambia-Senegal - Interoceanic Brazilië. Nienke begint aan een roadtrip door Gambia en Senegal. Haar reis start in de hoofdstad Banjul. Maurice is bezig aan een waanzinnige route dw...

15-03-2019 19:25

Beaufort & Savannah - Krasnojarsk (herhaling)

3 op Reis - Beaufort & Savannah - Krasnojarsk (herhaling)

Het laatste deel van Geraldines reis door het zuiden van de Verenigde Staten. Ze rijdt van Charleston naar de havenstad Savannah. Ze ontdekt de eilandjes voor de kust van het stadje Beaufort en maakt kennis met de Gullah cultuur. Maurice ma...

14-03-2019 19:25

Bethlehem & Hebron - Olchon (herhaling)

3 op Reis - Bethlehem & Hebron - Olchon (herhaling)

Evi maakt een reis door Israël en is op de Westelijke Jordaanoever. Ze begint haar reis in Bethlehem waar de enorme muur die daar gebouwd is veel indruk op haar maakt. In de verdeelde stad Hebron ervaart ze twee kanten van het ingewikkelde ...

13-03-2019 19:25

Irkoetsk & Olchon - Charleston (herhaling)

3 op Reis - Irkoetsk & Olchon - Charleston (herhaling)

Maurice is aangekomen in Siberië. De eerste stop is Irkoetsk, gelegen aan het grootste zoetwatermeer ter wereld, het Baikalmeer. Daarin ligt het magische en prachtige eiland Olchon, waar Maurice in aanraking komt met het Sjamanisme. Geraldi...

12-03-2019 19:25

Jeruzalem & Tel Aviv - Serengeti National Park (herhaling)

3 op Reis - Jeruzalem & Tel Aviv - Serengeti National Park (herhaling)

Evi begint aan haar rondreis door Israël. Ze begint in de eeuwenoude hoofdstad Jeruzalem, waar ze religieuze hoogtepunten als de Westmuur en de Heilig-Grafkerk bezoekt. Daarna reist ze door naar het vrije en moderne Tel Aviv. Met het laatst...

11-03-2019 19:25

Lake Manyara National Park - Athens (herhaling)

3 op Reis - Lake Manyara National Park - Athens (herhaling)

Nienke reist verder door Tanzania. Ze reist van Moshi naar Lake Manyara National Park. Ze slaapt in de prachtige natuur omringd door flamingo's, zebra's en olifanten. Ze ontmoet het hoofd van een Masai dorp, die getrouwd is met maar liefst ...

10-03-2019 19:50

Nepal - Interoceanic Brazilië

3 op Reis - Nepal - Interoceanic Brazilië

Geraldine vervolgt haar reis door Nepal. Dit land is nog steeds aan het herstellen van de zware aardbevingen uit 2015. Inkomsten uit toerisme zijn voor Nepalezen dan ook belangrijker dan ooit. Geraldine heeft geluk, want heel Nepal viert he...

08-03-2019 19:20

Atlanta - Hustain Nuruu National Park (herhaling)

3 op Reis - Atlanta - Hustain Nuruu National Park (herhaling)

Geraldine begint aan haar rondreis door het zuiden van Amerika. Ze rijdt door de staten Georgia en South Carolina richting de oostkust. Ze is in Atlanta waar ze per fiets de Beltline volgt, een route langs alle populaire plekken in de stad....

07-03-2019 19:25

Kharkhorin - Moshi (herhaling)

3 op Reis - Kharkhorin - Moshi (herhaling)

Maurice reist verder door het wonderschone Mongolië. Hij bezoekt Erdene Zuu, het eerste boeddhistische klooster in Mongolië. Hij rijdt verder langs Elsen Tasarkhai, een bijzonder stukje woestijn midden in de groene steppe en daar waagt hij ...

06-03-2019 19:20

Zanzibar - White Lake & Tsetserleg (herhaling)

3 op Reis - Zanzibar - White Lake & Tsetserleg (herhaling)

Nienke maakt een reis door Zanzibar en Tanzania. Ze is op het met koraal omgeven eiland Zanzibar, dat 50 kilometer voor de oostkust van Tanzania ligt. Ze zal het vliegtuig nemen naar zustereiland Pemba waar ze onderwater zal overnachten. Ma...

05-03-2019 19:25

Khatgal - Vancouver Island (herhaling)

3 op Reis - Khatgal - Vancouver Island (herhaling)

Maurice is in Mongolië, hij heeft de hoofdstad verlaten en is het land ingetrokken. Op een lokaal Nadaam festival wordt hij uitgedaagd tot de volkssport van het land: een potje worstelen. Daarna trekt hij verder en zet hij zijn tent op in d...

04-03-2019 19:25

Noord-Albanië - Ulaanbaatar (herhaling)

3 op Reis - Noord-Albanië - Ulaanbaatar (herhaling)

Maurice is bezig met een bijzondere lange reis van Shanghai naar Amsterdam. Dit doet hij grotendeel met de Trans-Mongolië Express. Hij is aangekomen in de hoofdstad van Mongolië Ulaanbaatar, waar het nationale festival Nadaam begint. Gerald...

03-03-2019 19:50

Bristol - Brasilia

3 op Reis - Bristol - Brasilia

Chris vervolgt zijn roadtrip door het zuiden van Engeland. Hij combineert twee totaal tegenovergestelde steden die nog geen kwartier reizen van elkaar liggen: het historische Bath met diens rauwe buurman: studentenstad Bristol. Waar Bath be...

01-03-2019 19:25

Vancouver (Island) - Pristina & Prizren (herhaling)

3 op Reis - Vancouver (Island) - Pristina & Prizren (herhaling)

Evi reist verder door het prachtige Canada. Deze week gaat ze van Vancouver stad met de boot naar Vancouver Island. Ze bezoekt Bute Inlet, een gebied dat eigendom is van de Homalco Indianen en waar het door de zalmtrek mogelijk is om beren ...

28-02-2019 19:25

Canadese Rocky Mountains - Zuid-Montenegro (herhaling)

3 op Reis - Canadese Rocky Mountains - Zuid-Montenegro (herhaling)

Evi is in Canada en ze rijdt via de foothills naar de Canadese Rockies. Ze bezoekt het stadje Banff en gaat kamperen in de natuur. Dat is niet zonder veiligheidsrisico want beren komen veel voor in dit gebied. Met een goede voorbereiding ga...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 23. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 345
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord