Programma gemist?

Chris trapt dit tijdens seizoen af in met een prachtige door reis door door Botswana. In het land dat uit een bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris met zonder de een gids de wildernis van het het Moremi National naar Park met in op zoek naar op tv dieren. Goed voor het de portemonnee en een het beste recept in voor avontuur. Evi met maakt een reis het door door het noorden van Spanje. Ze begint het in de stad de Zaragoza en bezoekt in het Moorse paleis door met Aljafería. Daarna gaat ze van richting het verrassende natuurpark uit Bardenas naar Reales.

Geraldine is met in op tv het zuiden van het Bosnië en Herzegovina. op Ze gaat de bergen een in en wandelt de een stuk van de prachtige in route die in zeven naar landen in de met westelijke Balkan verbindt: het de Via Dinarica. Na een overnachting tijdens in de door bergen gaat ze naar uit de stad met Mostar. tijdens Ze eindigt bij de Kravica watervallen. op Chris is in de het zuiden van van Italië waar tijdens hij verrast wordt door uit een onverwachte door lunch bij mensen thuis. de In dit door laatste deel van door zijn reis is tijdens hij in een de provincie Puglia naar en bezoekt hij tijdens Lecce, de stad van die vanwege door haar pracht en praal naar ook wel het een 'Florence van het zuiden' tijdens genoemd het wordt.

Chris uit maakt een het reis door de drie zuidelijkste provincies op tv van met Italië. Hij tijdens bezoekt de provincie Basilicata, een door van het de armste regio's uit van het land. Hij rijdt door met het binnenland uit richting de het highlight van een de streek: de rotsstad Matera. tijdens Evi begint aan haar op tv naar reis door Canada. Ze op volgt een klein het deel van de toeristische van route van The Great Trail, die loopt van door het oosten naar door naar het westen van het land. Ze naar het is in de provincie de Alberta, in het de stad Edmonton èn naar ze spot wildlife in het het op tv Elk Island Park.

Maurice is in aangekomen in de hoofdstad in Peking. Hij het is op het plein op tv van op tv de Hemelse Vrede en door gaat naar uit de indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit in de hoogste door toren bekijkt op hij de skyline, maar hij uit gaat ook op ondergronds een en bezoekt een zogenaamde 'rat op tv community'. Chris het maakt een rondreis door het naar zuiden uit van Italië. Hij is de in op 'de teen' in de streek door Calabrië waar door hij Tropea bezoekt. Van door daaruit met gaat hij naar de vulkaan op Stromboli. uit Hij eindigt op het peperfestival in uit Diamante, waar van hij getuige is van op tv een pittige op tv eetwedstrijd.

Maurice de vertrekt met weemoed vanuit de het Duitse stad Hamburg uit naar onze hoofdstad in Amsterdam. Zijn de bijzondere treinreis van op tv 16.500 kilometer vanuit in Shanghai naar op Amsterdam komt tot een een einde. Chris bezoekt van de indrukwekkende Perito een Moreno naar gletsjer in het uit zuiden van Argentinië. Hij door gaat ook op pad met met de een Gaucho en trekt het te paard de met ruige natuur van van Patagonië in. Tijdens deze trip op tijdens komt hij terecht op de plek de uit zijn tijdens dromen.

De presentatoren reizen het de hele in wereld over en zoeken uit antwoorden op allerlei de met vragen. Ook nemen ze naar de kijker mee van in hun op eigen reisverhalen.

Maurice is op van zijn in lange reis van naar Shanghai naar uit Amsterdam aangekomen in Zweden. door Hij bezoekt het stadje tijdens Kiruna, dat binnen een in paar op tv jaar volledig verplaatst moet worden. een Ook ontdekt op tv hij door de ongerepte natuur van in Zweden met de Thorbjörn, een man die al van 23 door jaar in de bossen van met Zweden woont. Chris is een in Patagonië, in een het op zuiden van in Argentinië. Hij neemt het de trein naar San de Carlos de op Bariloche. Hier rijdt hij de prachtige naar autoroute langs de de de zeven omliggende meren van Bariloche, met deze van route gaat door het de oudste nationale op tv park van Argentinië.

Chris met begint aan zijn van reis door het Argentijnse het deel van in Patagonië. Hij begint tijdens in het uit noorden op het schiereiland het Valdés. In dit beschermd natuurgebied op leven het veel dieren. Hij ziet onder een andere in zeeolifanten en door een grote kolonie Magelhaen-pinguïns. in Het laatste naar deel van Geraldine's reis door in India. Ze viert op Divali, het feest van in het licht, bij in op een familie thuis. uit Het is één van de belangrijkste het feesten voor de in hindoes. uit Dit vrolijke feest met op veel vuurwerk is naar een de perfecte afsluiting van deze mooie naar reis.

Nienke is door in het door hart van uit Spanje: Madrid. Ze ontdekt de wijken met Malasaña en Chueca, met ten tijde op tv van door de dictatuur was dit uit een no-go area naar en nu zijn het met twee met van de hipste naar wijken van Madrid. Dit op weekend wordt van ook de World Pride gevierd, met een wereldwijde viering van een LGBT-diversiteit, door maar bovenal liefde. Geraldine maakt de een reis naar door India. het Ze reist vanuit het hippieparadijs van Goa van met de trein naar tijdens Mumbai. Mumbai door is met naar achttien miljoen inwoners de een grootste stad van het het land. De verschillen tussen het een arm en rijk zijn hier het groot. Ze door bezoekt de grootste, maar ook tijdens de een meest productieve sloppenwijk tijdens ter wereld: op Dharavi.

Geraldine tijdens maakt een bijzondere reis door de India. Ze is van in de Indiase naar deelstaat Goa. naar Ze door begint in de hoofdstad uit Panaji en reist dan naar het de tijdens stranden in het uit zuiden om te ontdekken wat het op tv er over is van de typische op tv hippiecultuur in Goa. door Maurice komt door op zijn lange reis de van Shanghai op naar de Amsterdam steeds dichter bij uit huis. Hij naar is in Noorwegen waar hij op tv op zoek gaat de naar de King met Crab. de Daarna reist hij door naar van noordelijk Finland en ontmoet met van hij Sami's: de inheemse bewoners met van op tv Lapland.

Maurice uit is vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd met naar de grootste met stad van de het noordpoolgebied: naar Moermansk. Hij met bekijkt de ijsbreker de het Lenin en bezoekt het de gigantische Alyosha door monument. Daarna gaat door hij de grens over en uit kan het met avontuur in Noord-Europa met beginnen! Geraldine reist door van India en is een in Madurai. op tv Dit met is één van het de oudste steden van India tijdens en al eeuwen de een het belangrijk handelscentrum. Hoe chaotisch het en ongeregeld het op er ook lijkt, tijdens alle straten leiden naar de op wereldberoemde uit en prachtige van Meenakshi-tempel.

Het in laatste deel van op Chris zijn reis door Cambodja. op Hij bezoekt de het van natuurgebied en de heilige berg door Phnom Kulen bij naar het stadje Siem een Reap. Daarna overnacht hij tijdens bij Cambodjanen thuis op tv in een naar homestay. de Hij eindigt zijn een reis bij het op beroemde tempelcomplex Angkor Wat. Maurice is het in uit het culturele hart van de Rusland, Sint-Petersburg. Hij laat door zich bedienen door als een Russische royal de en proeft de de lekkerste kaviaar. door Ook bezoekt hij op het op Catharinapaleis, de zomerresidentie van uit Peter de naar Grote en zijn tijdens vrouw.

Maurice de is in naar Soezdal, een historisch stadje het gelegen op de gouden door ring met van Rusland. Na de rust van van op tv het platteland reist hij met met de trein weer door verder naar Sint-Petersburg. op Hier bezoekt hij een naar in van de grootste en omvangrijkste musea op ter wereld: de in in Hermitage. Chris is naar in Cambodja. Hij op reist verder het binnenland door in richting het tijdens grootste meer: Tonlé van Sap. Hier overnacht hij in in een drijvend een dorp. Ook bezoekt door hij de grotten van een Phnom door Sampeau, een belangrijke met plek in de op recente geschiedenis van uit Cambodja.

Chris op tv reist door door Cambodja waar hij de trein naar neemt vanuit de hoofdstad tijdens Phnom Penh naar naar het oude van koloniale stadje uit Kampot. Vanuit uit Kampot gaat hij met naar het Bokor Hill National Park. in naar Hij eindigt met zijn een voeten in het de zand op het op tropische eiland in Koh Rong. Maurice is op zijn door lange reis van naar tijdens Shanghai naar Amsterdam aangekomen in het het kloppende hart van door Rusland. Hij verlaat met Moskou en naar neemt de trein naar het de historische met steden Vladimir en Soezdal, op tv een onderdeel van de Gouden door Ring van op Rusland.

Maurice is met in de Trans-Siberië Express een aangekomen in het het een politieke en financiële hart door van Rusland: Moskou. Hij gaat uit naar het Rode tijdens Plein, naar bezoekt een van door Stalins zeven zusters op tv en hij uit bewondert de pracht in en praal in de het grootste publieke museum een van Moskou. Geraldine tijdens reist door India. uit Ze vaart rond van op een woonboot om de van backwaters te op ontdekken. Vervolgens reist ze de op tv naar de bergketen de op West-Ghats waar ze op tv gaat paragliden. met Afsluitend duikt ze uit de keuken in op tv en leert ze de kunst in van in een heerlijke Indiase naar curry.

september 2018
16-09-2018 19:50

Botswana 1 & Spanje 1

3 op Reis - Botswana 1 & Spanje 1

Chris trapt dit seizoen af met een prachtige reis door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder een gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Goed voor de portemonn...

19-08-2018 19:55

Balkan & Italië

3 op Reis - Balkan & Italië

Geraldine is in het zuiden van Bosnië en Herzegovina. Ze gaat de bergen in en wandelt een stuk van de prachtige route die zeven landen in de westelijke Balkan verbindt: de Via Dinarica. Na een overnachting in de bergen gaat ze naar de stad ...

08-07-2018 19:55

Italië & Canada

3 op Reis - Italië & Canada

Chris maakt een reis door de drie zuidelijkste provincies van Italië. Hij bezoekt de provincie Basilicata, een van de armste regio's van het land. Hij rijdt door het binnenland richting de highlight van de streek: de rotsstad Matera. Evi be...

01-07-2018 19:50

China & Italië

3 op Reis - China & Italië

Maurice is aangekomen in de hoofdstad Peking. Hij is op het plein van de Hemelse Vrede en gaat naar de indrukwekkende Verboden Stad. Vanuit de hoogste toren bekijkt hij de skyline, maar hij gaat ook ondergronds en bezoekt een zogenaamde 'ra...

24-06-2018 19:50

Patagonië & Hamburg/Amsterdam

3 op Reis - Patagonië & Hamburg/Amsterdam

Maurice vertrekt met weemoed vanuit de Duitse stad Hamburg naar onze hoofdstad Amsterdam. Zijn bijzondere treinreis van 16.500 kilometer vanuit Shanghai naar Amsterdam komt tot een einde. Chris bezoekt de indrukwekkende Perito Moreno gletsj...

10-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

De presentatoren reizen de hele wereld over en zoeken antwoorden op allerlei vragen. Ook nemen ze de kijker mee in hun eigen reisverhalen.

03-06-2018 19:45

Zweden & Patagonië

3 op Reis - Zweden & Patagonië

Maurice is op zijn lange reis van Shanghai naar Amsterdam aangekomen in Zweden. Hij bezoekt het stadje Kiruna, dat binnen een paar jaar volledig verplaatst moet worden. Ook ontdekt hij de ongerepte natuur van Zweden met Thorbjörn, een man d...

27-05-2018 19:45

Patagonië & India

3 op Reis - Patagonië & India

Chris begint aan zijn reis door het Argentijnse deel van Patagonië. Hij begint in het noorden op het schiereiland Valdés. In dit beschermd natuurgebied leven veel dieren. Hij ziet onder andere zeeolifanten en een grote kolonie Magelhaen-pin...

20-05-2018 19:45

Madrid & India

3 op Reis - Madrid & India

Nienke is in het hart van Spanje: Madrid. Ze ontdekt de wijken Malasaña en Chueca, ten tijde van de dictatuur was dit een no-go area en nu zijn het twee van de hipste wijken van Madrid. Dit weekend wordt ook de World Pride gevierd, een were...

13-05-2018 19:50

India & Noorwegen

3 op Reis - India & Noorwegen

Geraldine maakt een bijzondere reis door India. Ze is in de Indiase deelstaat Goa. Ze begint in de hoofdstad Panaji en reist dan naar de stranden in het zuiden om te ontdekken wat er over is van de typische hippiecultuur in Goa. Maurice kom...

06-05-2018 19:50

Moermansk & India

3 op Reis - Moermansk & India

Maurice is vanuit Sint-Petersburg omhoog gereisd naar de grootste stad van het noordpoolgebied: Moermansk. Hij bekijkt de ijsbreker de Lenin en bezoekt het gigantische Alyosha monument. Daarna gaat hij de grens over en kan het avontuur in N...

29-04-2018 19:50

Cambodja & St. Petersburg

3 op Reis - Cambodja & St. Petersburg

Het laatste deel van Chris zijn reis door Cambodja. Hij bezoekt het natuurgebied en de heilige berg Phnom Kulen bij het stadje Siem Reap. Daarna overnacht hij bij Cambodjanen thuis in een homestay. Hij eindigt zijn reis bij het beroemde tem...

22-04-2018 19:50

Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

3 op Reis - Soezdal/ St. Petersburg & Cambodja

Maurice is in Soezdal, een historisch stadje gelegen op de gouden ring van Rusland. Na de rust van het platteland reist hij met de trein weer verder naar Sint-Petersburg. Hier bezoekt hij een van de grootste en omvangrijkste musea ter werel...

15-04-2018 19:51

Cambodja & Moskou/ Vladimir

3 op Reis - Cambodja & Moskou/ Vladimir

Chris reist door Cambodja waar hij de trein neemt vanuit de hoofdstad Phnom Penh naar het oude koloniale stadje Kampot. Vanuit Kampot gaat hij naar het Bokor Hill National Park. Hij eindigt met zijn voeten in het zand op het tropische eilan...

08-04-2018 19:50

Moskou & India

3 op Reis - Moskou & India

Maurice is met de Trans-Siberië Express aangekomen in het politieke en financiële hart van Rusland: Moskou. Hij gaat naar het Rode Plein, bezoekt een van Stalins zeven zusters en hij bewondert de pracht en praal in het grootste publieke mus...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 20. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 296
  • Laatste uitzending op 16-09-2018 om 19:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord