Programma gemist?

Maurice begint aan door een uit reis door op tv Myanmar en die reis met begint op het station uit van Yangon, van waar hij de trein van pakt richting op tv het oosten naar het op stadje Hpa-an, van de hoofdstad van de op staat Kayin. van Hier spelen nog steeds een de aantal gewapende op tv conflicten, waardoor in reizen buiten Hpa-an naar niet veilig is. Hpa-an zelf de op kun je wel bezoeken de en gids op Zeya kan niet wachten het zijn geliefde plek aan op de wereld te laten door zien. Hij neemt het Maurice mee langs het zijn favoriete plekken, door en probeert zoveel tijdens mogelijk mensen een te betrekken bij de zijn plannen het om deze regio meer een op de het kaart te zetten. * uit Geraldine is de in Zeeland, waar het ze op in pad gaat met tijdens visser Thijs. Door wildgroei in mag iedereen hier het namelijk gratis en voor niets met tot met wel 10 kilo per de dag oesters de komen rapen. * uit Nienke reist verder op tv door Zuid-Afrika. Na geslapen te op hebben in de met grootste township door van een het land, Soweto, leert ze in weer een andere op tv kant van Zuid-Afrika de kennen: die in van de hechte boerengemeenschappen op op tv het platteland. door Ze overnacht bij Andries een en Amanda, die op elkaar nog door kennen uit tijdens de tijd dat ze samen op bij op tv de politie werkten, een toen de apartheidswet nog door in volle op gang was. Nu runnen ze in een tijdens kleine bed van & breakfast op met de oude boerderij van de tijdens ouders op tv van Amanda.

Geraldine van vervolgt haar lange treinreis in dwars door Europa. In op tv plaats van van de populaire steden uit en routes, kiest ze met juist voor met minder bekende door bestemmingen. Ze is van nog steeds in Slowakije, op tv waar ze naar vanuit hoofdstad Bratislava door de trein pakt met naar de op voet van het Tatra-gebergte. het Hier gaat uit ze op zoek naar de mannen een die door weer een en wind, sneeuw naar en storm, op tv áltijd de berg op op door zullen gaan om de berghutten te tijdens op tv bevoorraden: de sherpa's. Chris is met in de het Belgische kustplaats naar Oostende. Ooit was in dit een chique het badplaats, maar een op groot deel van op dit mooie uiterlijk werd tijdens de naar door Tweede Wereldoorlog verwoest. De een statige kust van veranderde in een lange strook de beton. Het tijdens ambitieuze project met The Crystal Ship heeft Oostende het een make-over gegeven. Door tijdens de het hele stad hebben door honderden inwoners hun gevels aangeboden in voor dit bijzondere door project op van kunstenaars van over de op hele op tv wereld en het mensen uit Oostende zelf. met Nienke is in Zuid-Afrika, een in de de grootste stad in van het land: Johannesburg. in Met een naar rauwe en vooruitstrevende mindset is de Johannesburg een interessante afspiegeling door van van het Zuid-Afrika van nu. de Nienke bezoekt een de hippe wijk van Maboneng, waar de het heel normaal is om op je op een paar uurtjes te laten op tv volgen door een fotograaf, naar die in alles vastlegt voor je naar socials. En ze met bezoekt tijdens het rauwere Fordsburg, op tv waar ze langsgaat bij dé op tv legende van in de wijk.

Evi het Hanssen is in het door meest bezochte vakantieland van ter wereld, in het tijdens naar drukst bezochte deel van dat land: in Zuid-Frankrijk. Ze van stippelt een route uit een die laat zien met dat je zelfs naar op in dit populaire deel van het Europa een tijdens verrassende roadtrip kunt maken. Die tijdens in trapt ze af in naar een nog relatief onbekende het stad: Toulouse. Deze tijdens voormalige industriestad kampt door met een saai imago, in maar Evi tijdens bezoekt een plek de waar die naar industrie de inspiratie is geweest met een voor een verrassende nieuwe met buurtbewoner. * Maurice Lede is door in Groningen, naar waar een kwart van van de inwoners student naar tijdens is. Dat maakt op Groningen, in ieder op tv geval qua gemiddelde leeftijd, de door jongste naar stad van Nederland. En dat door zorgt weer op voor veel leuke initiatieven. Van naar een een containerhostel tot een bandje tijdens dat suppend over met de grachten speelt, tot een een de bar waar het een robot de cocktails op maakt. Je verveelt je niet in snel in 'Grunn'. op tv * Chris Zegers tijdens uit is nog steeds in op Libanon, waar hij een etappe met met gaat lopen van de Lebanon in Mountain Trail. Deze bijzondere uit wandelroute, die zich in uitstrekt van over de gehele lengte in van het tijdens land, vormt als een het ware een een rode draad met door Libanon. Hij verbindt verschillende van dorpen uit met verschillende bevolkingsgroepen en naar geloofsovertuigingen. Een door route als deze op was een tijd terug, in roerige de tijden, onmogelijk door geweest. Chris het gaat op pad met gids in Martine, door die haar liefde en hoop naar voor haar tijdens land weer de heeft teruggevonden aan de hand het van van deze route.

Geraldine vervolgt haar door lange een treinreis dwars door Europa. In met plaats van het de op populaire steden en routes, kiest ze uit een juist voor minder bekende op tv bestemmingen. Ze uit komt aan in Slowakije, met waar ze op eerst een stop maakt in in hoofdstad Bratislava. Waar in de meeste op tv reizigers hier de in het historische centrum blijven hangen, tijdens zoekt Geraldine van juist een tijdens andere kant het van de stad op op tv die daar een ver vanaf staat. het Evi blijft dicht bij door huis: want op een kleine in vijf van uur rijden vanaf Utrecht in ligt een aan de Franse kust de Baie uit het de Somme. Een enorme riviermonding met met daaraan door enkele vissersdorpjes, wiens inwoners leven in met het op tv ritme van de de getijden. Tijdens eb trekt uit de rivier zich door tijdens 14 kilometer terug en een kun je over de rivierbodem naar wandelen van uit het ene naar op tv het naar andere dorp. Maar je de moet wel op tijd zijn, een want in door no-time stroomt de van hele boel in weer vol. Chris op is in de met hoofdstad van Libanon: Beiroet. het Een van de door meest liberale naar steden van tijdens het Midden-Oosten. Hij praat over met het vertekende beeld dat op tv mensen tijdens nog steeds van deze naar stad hebben met een een van de met personages op de naar wereldberoemde World Press het Photo uit 2006. de En millenial Hamza door laat uit Chris de vrijzinnige kant van van zijn van stad zien.

Geraldine in trapt af op met de start van een lange op treinreis met dwars door uit Europa. Haar eerste stop is in Graz, de op tweede stad van het Oostenrijk en een verrassend alternatief naar tijdens voor het drukke Wenen. naar Voor het eerst blijft 3 naar een op Reis ook in eigen land uit en nét daarbuiten: tijdens iedere week naar laten we een verrassende de plek tijdens zien die in op minder dan uit vijf uur reizen vanaf het met midden van op tv ons eigen land ligt - de tijdens zónder te vliegen. Aan in Maurice de eer om op de het spits af te bijten, met tijdens als naar bestemming onze eigen door oerprovincie Drenthe. Nederland is tijdens één van de dichtst de bevolkte landen van van Europa, maar in de een dunst bevolkte van provincie uit van ons land merk je daar het weinig van. een Maurice loopt een naar dag mee met een de schaapherder, tijdens waarna hij het overnacht in een cabin in het de bos, een waar je alleen te op tv voet kunt komen, van ver weg van alles op tv en iedereen. Nienke met begint aan naar een reis door Zuid-Afrika. tijdens Ze start met in de grootste township uit van het het land: Soweto, een arme het naar buitenwijk van Johannesburg.

Chris in maakt een uit roadtrip door Botswana. In het op tv land dat bekendstaat op tv als exclusieve safaribestemming tijdens gaat het Chris zonder gids de van wildernis van het van Moremi National door Park in op zoek naar naar dieren. naar Beter voor de portemonnee en het naar op beste recept voor avontuur. van Ook ontdekt hij van de Okavango tijdens Delta, een enorm op tv moerasgebied en de enige binnenlandse een delta in de met wereld. Dit waterrijke het gebied trekt veel tijdens wilde dieren en met dit de levert prachtige beelden de op.

Geraldine maakt een een rondreis door Mexico. op Door op tv drugsoorlogen kreeg dit land een uit slechte reputatie een en het lijkt veel mensen een op rondreis hier te gevaarlijk. tijdens Maar Geraldine de heeft een veilige op tv route uitgestippeld, die je uit langs het van échte Mexico op tv brengt. Deze week het reist ze verder door de met staat Oaxaca, het waar ze een uit paar bijzondere natuurfenomenen bezoekt. door Tot slot naar komt Geraldine aan bij de van door prachtige stranden van de uit Stille Oceaan rondom Puerto Escondido, met waar een ze meehelpt bij op een bijzonder de project.

Geraldine in begint aan een tijdens rondreis door tijdens Mexico. Door drugsoorlogen heeft op dit land de stempel gekregen met naar gevaarlijk te zijn, waardoor veel op tv reizigers in geen alternatieve routes meer de durven nemen. Maar Geraldine heeft tijdens een tijdens veilige route uitgestippeld die je op tv door in korte tijd door langs het echte Mexico brengt. de Ze begint in de op hoofdstad: door Mexico Stad. Daarna een reist ze de verder naar Oaxaca de Juarez, een het van stad die qua heerlijk uit - en apart tijdens - Mexicaans de eten toch wel de kroon tijdens spant.

Maurice naar volgt de Interoceanic de Highway en rijdt van de in Stille Oceaan in door Peru uit naar de Atlantische Oceaan uit in Brazilië. op tv Hij bezoekt op tv de Pantanal, het met grootste moerasgebied ter wereld. uit Hij maakt naar hier kennis met met de Braziliaanse cowboys, de Pantaneiros, uit en tijdens staat oog in oog met van de de jaguar. Daarna reist hij door uit naar met Brasilia, een bizarre stad uit gebouwd in de op vorm van op een vliegtuig.

Maurice maakt een door tijdens waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. door Hij volgt de Interoceanic Highway een en rijdt uit van de tijdens Stille Oceaan in Peru naar op de Atlantische met Oceaan in Brazilië. van Deze op week gaat hij de tijdens Peruaanse Amazone in om in een bijdrage uit te leveren aan tijdens belangrijk onderzoek. In op Brazilië maakt hij op tv een uitstapje naar een van fascinerende stad: een op miljoenenstad, middenin de de dichte jungle van de naar Amazone. Slechts bereikbaar naar met per boot of vliegtuig: op tv Manaus.

Geraldine een eindigt haar reis in op Noorwegen, op de ruige in eilandengroep op de Lofoten. Ze neemt door een duik uit in de ijskoude, in arctische golven, want uit hier vind je één van uit de de koudste surfspots ter wereld. in Nienke eindigt op tv haar reis door Australië uit in de laatste op tv ongerepte uit wildernis van Tasmanië. Samen met op gids Cody een trekt ze door het geïsoleerde op een en onaangetaste bushland van het Mount de tijdens Field National Park. Als kers op met in de taart neemt Cody in Nienke ook nog mee het op een kayaktocht tijdens over Lake een Pedder.

Nienke maakt een het alternatieve roadtrip het door het zuiden van op tv een Australië. Deze week reist ze uit nog verder down tijdens under het naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. door Ze verkent de door uit hoofdstad Hobart, en reist een dan verder naar uit het nog afgelegener van Maria Island. Dit eiland wordt met ook wel het de Tasmaanse met Ark van Noach genoemd, de omdat paren van bedreigde van in diersoorten hier worden uitgezet, om weer een in in aantallen te stijgen. van Geraldine is ver weg een in het noorden het van Noorwegen, op naar de ruige eilandengroep de door Lofoten. op tv Reizigers komen hier vooral voor in de het Noorderlicht, maar voor de eilandbewoners naar zelf draait alles de op tv om vis. Het is hun tijdens belangrijkste bron van door inkomsten. Geraldine vaart uit naar met visser Geir, naar op zoek op naar van het goud van uit de Lofoten: kabeljauw.

Nienke de is aan de het roadtrippen door Australië. naar Ze gaat van niet voor bekende plekken als met The Great in Barrier Reef het of Sydney, maar in kiest voor een alternatieve route door door het met zuiden. Deze een week rijdt ze over van één van de mooiste in kustroutes ter wereld: met de Great Ocean Road. de Ze ontmoet tijdens de het Morning Mermaids en bezoekt een door mooi project waarbij tijdens een bedreigde pinguïnkolonie naar beschermd wordt een door honden. Maurice eindigt zijn door van reis over de Canarische Eilanden op het één op tv van de van kleinste eilanden van de deze archipel: La Gomera. Dé groene naar parel van alle op eilanden. Hij ontdekt in het ruige binnenland tijdens per mountainbike, in en de mooie kust uit met de in kayak.

Maurice op tv is bezig aan een reis tijdens over de in Canarische Eilanden. Hij bezoekt het Tenerife. tijdens Hij beklimt hét symbool van van het eiland, op tv de met vulkaan El Teide. Hierna verlaat op tv hij het eiland om met te een zeilen naar zijn eindbestemming: het de de kleine eilandje La in Gomera. Nienke is aan een het roadtrippen door Australië. het Ze gaat tijdens niet voor bekende naar plekken als The Great een Barrier Reef of Sydney, tijdens maar kiest voor tijdens een uit alternatieve route door het door zuiden. Ze bezoekt door nationaal park op The Grampians, door een spirituele en naar zeer belangrijke plek voor de op Aboriginals.

Nienke is bezig door aan een naar roadtrip door in Australië. Ze tijdens gaat niet voor bekende plekken op tv als The Great met Barrier op Reef, de Outback door en steden als van Sydney en Melbourne, maar kiest van voor een door alternatieve route door het zuiden. naar naar Deze week reist een ze naar Kangaroo van Island. Door haar geïsoleerde op tv ligging is door dit één van de beste een plekken van een Australië om in wildlife te spotten. Geraldine begint aan de een reis het over de de Lofoten, een ruige eilandengroep in in het noorden het van Noorwegen. Een geliefde op tv plek voor natuurliefhebbers, op die door na een indrukwekkende tijdens reis weer met naar huis gaan. Maar uit hoe ziet je leven eruit met naar als deze zeer de afgelegen archipel je thuis is? op Geraldine het start haar reis in het een piepkleine dorpje Sørvågen, waar in ze chef-kok Tommi uit ontmoet. Na een naar bliksemcarrière een in Oslo keerde hij in terug naar zijn in geliefde geboorteplek, waar met hij nu het tijdens restaurant van zijn ouders het door runt.

oktober 2020
22-09-2019 18:40

Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

3 op Reis - Hpa-An - Zeeland - Zuid-Afrika

Maurice begint aan een reis door Myanmar en die reis begint op het station van Yangon, waar hij de trein pakt richting het oosten naar het stadje Hpa-an, de hoofdstad van de staat Kayin. Hier spelen nog steeds een aantal gewapende conflicte...

15-09-2019 18:40

Tatra - Oostende - Johannesburg

3 op Reis - Tatra - Oostende - Johannesburg

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze is nog steeds in Slowakije, waar ze vanuit hoofdstad Bratislava de trein pakt naar d...

08-09-2019 18:40

Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

3 op Reis - Toulouse - Groningen - Lebanon Mountain Trail

Evi Hanssen is in het meest bezochte vakantieland ter wereld, in het drukst bezochte deel van dat land: Zuid-Frankrijk. Ze stippelt een route uit die laat zien dat je zelfs in dit populaire deel van Europa een verrassende roadtrip kunt make...

01-09-2019 18:40

Slowakije - Frankrijk - Libanon

3 op Reis - Slowakije - Frankrijk - Libanon

Geraldine vervolgt haar lange treinreis dwars door Europa. In plaats van de populaire steden en routes, kiest ze juist voor minder bekende bestemmingen. Ze komt aan in Slowakije, waar ze eerst een stop maakt in hoofdstad Bratislava. Waar de...

25-08-2019 18:45

Graz - Drenthe - Soweto

3 op Reis - Graz - Drenthe - Soweto

Geraldine trapt af met de start van een lange treinreis dwars door Europa. Haar eerste stop is Graz, de tweede stad van Oostenrijk en een verrassend alternatief voor het drukke Wenen. Voor het eerst blijft 3 op Reis ook in eigen land en nét...

18-08-2019 18:45

Botswana Roadtrip

3 op Reis - Botswana Roadtrip

Chris maakt een roadtrip door Botswana. In het land dat bekendstaat als exclusieve safaribestemming gaat Chris zonder gids de wildernis van het Moremi National Park in op zoek naar dieren. Beter voor de portemonnee en het beste recept voor ...

04-08-2019 18:45

Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

3 op Reis - Mexico Roadtrip - Deel 2 (hh)

Geraldine maakt een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen kreeg dit land een slechte reputatie en lijkt veel mensen een rondreis hier te gevaarlijk. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippeld, die je langs het échte Mexico bren...

28-07-2019 18:45

Mexico 3

3 op Reis - Mexico 3

Geraldine begint aan een rondreis door Mexico. Door drugsoorlogen heeft dit land de stempel gekregen gevaarlijk te zijn, waardoor veel reizigers geen alternatieve routes meer durven nemen. Maar Geraldine heeft een veilige route uitgestippel...

21-07-2019 18:40

Interoceanic 6

3 op Reis - Interoceanic 6

Maurice volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Hij bezoekt de Pantanal, het grootste moerasgebied ter wereld. Hij maakt hier kennis met de Braziliaanse cowboys, de Pantane...

14-07-2019 18:40

Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

3 op Reis - Interoceanic Highway - Deel 1 (hh)

Maurice maakt een waanzinnige roadtrip door Zuid-Amerika. Hij volgt de Interoceanic Highway en rijdt van de Stille Oceaan in Peru naar de Atlantische Oceaan in Brazilië. Deze week gaat hij de Peruaanse Amazone in om een bijdrage te leveren ...

07-07-2019 18:40

Noorwegen - Australië

3 op Reis - Noorwegen - Australië

Geraldine eindigt haar reis in Noorwegen, op de ruige eilandengroep de Lofoten. Ze neemt een duik in de ijskoude, arctische golven, want hier vind je één van de koudste surfspots ter wereld. Nienke eindigt haar reis door Australië in de laa...

30-06-2019 18:40

Hobart - Lofoten

3 op Reis - Hobart - Lofoten

Nienke maakt een alternatieve roadtrip door het zuiden van Australië. Deze week reist ze nog verder down under naar de ongerepte wildernis van Tasmanië. Ze verkent de hoofdstad Hobart, en reist dan verder naar het nog afgelegener Maria Isla...

23-06-2019 18:45

Great Ocean Road - La Gomera

3 op Reis - Great Ocean Road - La Gomera

Nienke is aan het roadtrippen door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef of Sydney, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week rijdt ze over één van de mooiste kustroutes ter wereld: ...

16-06-2019 18:41

Tenerife - Grampians

3 op Reis - Tenerife - Grampians

Maurice is bezig aan een reis over de Canarische Eilanden. Hij bezoekt Tenerife. Hij beklimt hét symbool van het eiland, de vulkaan El Teide. Hierna verlaat hij het eiland om te zeilen naar zijn eindbestemming: het kleine eilandje La Gomera...

09-06-2019 18:45

Kangaroo Island - Lofoten

3 op Reis - Kangaroo Island - Lofoten

Nienke is bezig aan een roadtrip door Australië. Ze gaat niet voor bekende plekken als The Great Barrier Reef, de Outback en steden als Sydney en Melbourne, maar kiest voor een alternatieve route door het zuiden. Deze week reist ze naar Kan...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 26. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3 op Reis gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3 op Reis de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3 op Reis bij 3 op Reis liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3 op Reis. Heb je een uitzending van 3 op Reis gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3 op Reis gemist

3 op Reis is een Nederlandstalig reisprogramma, gepresenteerd door Floortje Dessing, Daphne Bunskoek en Dennis Storm, dat wordt uitgezonden door Llink en BNN. Gedurende het eerste seizoen maakte Floortje Dessing een lange reis van Amsterdam naar Bhutan. Verder werden er gedurende het eerste seizoen ook een aantal reizen gemaakt door gastreizigers die een eco-bestemming verkennen. Sebastiaan Labrie bezoekt, in het eerste seizoen namens de KRO, wekelijks een onbekende bestemming in Europa. In het tweede seizoen maakt Floortje opnieuw een lange reis, dit keer van Amsterdam, naar Amsterdam-eiland. Froukje Jansen en Sebastiaan Labrie laten iedere week, afgewisseld van elkaar, een bereikbare vakantiebestemming zien.

Uitzending gemist van 3 op Reis? Hier kun je alle uitzendingen van 3 op Reis kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 379
  • Laatste uitzending op 22-09-2019 om 18:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!