Programma gemist?

23...,De achtjarige boeddhistische met monnik op tv Peyanki reist voor het eerst op tv in zijn naar leven naar de grote tijdens stad om een het televisie aan te door schaffen, tijdens overtuigd van het geluk op tv dat het apparaat zal door in brengen.

september 2021
05-03-2014 23:00

Het laatste dorp in Bhutan zonder tv (wo 5 mrt 2014

Happiness - Het laatste dorp in Bhutan zonder tv (wo 5 mrt 2014

23...,De achtjarige boeddhistische monnik Peyanki reist voor het eerst in zijn leven naar de grote stad om een televisie aan te schaffen, overtuigd van het geluk dat het apparaat zal brengen.

Happiness gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Happiness de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Happiness bij Happiness liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Happiness. Heb je een uitzending van Happiness gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Happiness gemist

Voor ons is het haast ondenkbaar, maar een leven zonder tv was tot voor kort de normaalste zaak in Bhutan. Regisseur Thomas Balm├Ęs volgt de achtjarige boeddhistische monnik Peyanki, uit het laatste dorp dat onlangs is aangesloten. Peyanki reist voor het eerst in zijn leven naar de grote stad om een televisie aan te schaffen, overtuigd van het geluk dat het apparaat zal brengen.

Uitzending gemist van Happiness? Hier kun je alle uitzendingen van Happiness kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 05-03-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!