Programma gemist?

Het met lukt de 33-jarige Marieke uit het Tiel op tv maar niet om een in leuke man te vinden. uit Haar naar ouders Elvira met en Chiel denken dat ze in de verkeerde jongens van aantrekt en daarom tijdens schakelen zij de hulp tijdens in van Gordon. uit uit Heel Tiel wordt opgetrommeld om uit een partner voor de van knappe Marieke van te de vinden.

In een Rijssen, een kleine gemeente in in Overijssel, wonen het Albert en naar Margreet. Zij op tv hebben de hulp ingeroepen van op tv Gordon en op de inwoners van Rijssen om tijdens een leuke man met te op vinden voor hun tijdens dochter Christine. Christine is in 26 jaar, op moeder van een door prachtige zoon, op maar die leuke partner in lijkt ze in maar niet te kunnen op tv vinden. Het is uit nog maar van de vraag of het Gordon en het de inwoners een van Rijssen lukt naar om Christine te helpen in de aan een nieuwe een liefde.

In het Eindhovense het Woensel zoekt op Gordon de tijdens ideale schoonzoon voor door ouders Alfred naar en Miranda. Miranda's dochter Melissa is een 27 jaar naar en uit na heel wat pech met in de liefde wordt een het tijd voor het een nieuwe man in naar haar leven. Gordon naar wordt samen met uit door de inwoners van Woensel aan het op tv werk uit gezet om de uit perfecte match voor Melissa van te vinden. Maar waar in moet met de perfecte schoonzoon aan met voldoen? Na de tijdens eerste keuring van naar de ouders gaat de Melissa straks de met drie potentiële partners op het date, op tv maar het is nog het een raadsel door wie Melissa op tv gaat kiezen.

In het de Zuid-Hollandse 's-Gravenzande in worden ouders Dirk en op tv Dea te uit hulp geschoten bij uit hun zoektocht naar in een liefdevolle man de voor hun dochter. op De 29-jarige Jantine door is ruim tijdens twee jaar vrijgezel en lijkt maar op tv geen geschikte vent het een te kunnen vinden. Volgens haar ouders met uit is dit vooral te de wijten aan op het feit dat zij op foute op tv mannen valt. op De inwoners van 's-Gravenzande de helpen op tv Gordon met zijn zoektocht naar op tv een leuke partner naar voor het Jantine.

In het het mooie uit Friese dorpje Gorredijk schiet Gordon op ouders Jan en op tv Regina te hulp bij de door het zoeken naar een leuke man in voor een hun dochter. Dochter Esther is op tv 33 jaar, de woont in een tijdens mooi door Amsterdams appartement en met werkt als verpleegkundige. Het enige wat op tv zij nog mist met is een van leuke partner in haar van leven. door Jan en door Regina hebben geen zin uit om bij de pakken neer op te gaan zitten het en hebben heel een Gorredijk door gemobiliseerd om een een geweldige vent voor Esther op tv te in vinden.

In op tv het Gelderse Zetten zijn ouders op tv Wouta en in Wim naarstig het op zoek in naar een leuke een partner voor hun dochter Renate. naar Renate is 34 van jaar, naar heeft een leuke baan, een met mooi huis en van twee gezellige honden. Het van in enige wat nog ontbreekt, is die door ene met fantastische man. Gordon en in de inwoners van door Zetten worden door Wim door en naar Wouta aan uit het werk gezet op tv om hier snel verandering in van te naar brengen.

oktober 2021
10-04-2014 21:30

Afl. 6

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 6

Het lukt de 33-jarige Marieke uit Tiel maar niet om een leuke man te vinden. Haar ouders Elvira en Chiel denken dat ze de verkeerde jongens aantrekt en daarom schakelen zij de hulp in van Gordon. Heel Tiel wordt opgetrommeld om een partner ...

03-04-2014 21:29

Afl. 5

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 5

In Rijssen, een kleine gemeente in Overijssel, wonen Albert en Margreet. Zij hebben de hulp ingeroepen van Gordon en de inwoners van Rijssen om een leuke man te vinden voor hun dochter Christine. Christine is 26 jaar, moeder van een prachti...

27-03-2014 21:26

Afl. 4

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 4

In het Eindhovense Woensel zoekt Gordon de ideale schoonzoon voor ouders Alfred en Miranda. Miranda's dochter Melissa is 27 jaar en na heel wat pech in de liefde wordt het tijd voor een nieuwe man in haar leven. Gordon wordt samen met de in...

20-03-2014 21:28

Afl. 3

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 3

In het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden ouders Dirk en Dea te hulp geschoten bij hun zoektocht naar een liefdevolle man voor hun dochter. De 29-jarige Jantine is ruim twee jaar vrijgezel en lijkt maar geen geschikte vent te kunnen vinde...

13-03-2014 21:29

Afl. 2

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 2

In het mooie Friese dorpje Gorredijk schiet Gordon ouders Jan en Regina te hulp bij het zoeken naar een leuke man voor hun dochter. Dochter Esther is 33 jaar, woont in een mooi Amsterdams appartement en werkt als verpleegkundige. Het enige ...

06-03-2014 21:31

Afl. 1

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 1

In het Gelderse Zetten zijn ouders Wouta en Wim naarstig op zoek naar een leuke partner voor hun dochter Renate. Renate is 34 jaar, heeft een leuke baan, een mooi huis en twee gezellige honden. Het enige wat nog ontbreekt, is die ene fantas...

Help Onze Dochter Aan De Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help Onze Dochter Aan De Man bij Help Onze Dochter Aan De Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help Onze Dochter Aan De Man. Heb je een uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help Onze Dochter Aan De Man gemist

Realityprogramma waarin Gordon ouders te hulp schiet die voor hun vrijgezelle dochters een geschikte partner zoeken. Gordon schakelt bij zijn zoektocht naar de prins op het witte paard verschillende matchmakers in die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont op date met drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is uiteindelijk aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man?

Uitzending gemist van Help Onze Dochter Aan De Man? Hier kun je alle uitzendingen van Help Onze Dochter Aan De Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2014 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!