Programma gemist?

Het tijdens lukt de 33-jarige Marieke uit door Tiel maar niet het naar om een leuke man te door vinden. door Haar ouders Elvira in en Chiel denken dat naar ze de verkeerde jongens aantrekt met en door daarom schakelen zij van de hulp tijdens in van Gordon. Heel Tiel wordt in opgetrommeld om een de partner voor in de knappe Marieke te het op tv vinden.

In Rijssen, door een op kleine gemeente in Overijssel, wonen Albert naar en Margreet. een Zij hebben de met hulp een ingeroepen van Gordon in en de inwoners van Rijssen om in een leuke de man van te vinden voor hun het dochter Christine. tijdens Christine is 26 jaar, met moeder van een prachtige een zoon, maar die leuke naar partner lijkt een ze maar uit niet te kunnen vinden. naar Het is naar nog maar de in vraag of het Gordon in en de naar inwoners van Rijssen lukt om op tv Christine een te helpen in aan een nieuwe op liefde.

In naar het Eindhovense met Woensel zoekt Gordon de op ideale schoonzoon uit voor ouders Alfred en Miranda. in Miranda's dochter tijdens Melissa is 27 naar jaar en na heel wat naar op tv pech in de liefde wordt op tv het tijdens tijd voor een nieuwe een man in haar leven. het Gordon wordt samen van met de inwoners van naar door Woensel aan het het werk gezet om het de perfecte match door voor Melissa te op vinden. Maar waar moet de van perfecte schoonzoon aan voldoen? een tijdens Na de eerste keuring van de een ouders gaat Melissa in naar straks met drie potentiële partners een op tijdens date, maar het op is nog een raadsel door wie Melissa gaat het kiezen.

In het de Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden tijdens ouders in Dirk en Dea te hulp geschoten op tv bij hun met zoektocht naar naar een liefdevolle man de voor hun dochter. De 29-jarige een in Jantine is ruim door twee jaar vrijgezel de en lijkt maar tijdens geen geschikte vent te de kunnen vinden. Volgens met haar ouders is dit vooral op te wijten in aan het een feit dat een zij op foute mannen het valt. De inwoners van een 's-Gravenzande helpen Gordon met een zijn een zoektocht naar een leuke het partner naar voor Jantine.

In door het mooie het Friese dorpje Gorredijk schiet door Gordon ouders Jan en in Regina te een hulp bij door het zoeken naar een een leuke man met voor hun dochter. Dochter het Esther is 33 naar jaar, woont in het een mooi Amsterdams appartement met en werkt op tv als verpleegkundige. Het naar enige wat zij door nog mist is een leuke door partner naar in haar leven. op Jan en Regina hebben geen een zin met om bij de uit pakken neer te het gaan zitten en hebben heel tijdens Gorredijk gemobiliseerd naar om een geweldige van vent voor Esther naar te het vinden.

In het door Gelderse uit Zetten zijn ouders Wouta op tv en Wim naarstig naar op zoek naar een leuke in partner voor hun naar dochter het Renate. Renate de is 34 jaar, op heeft een leuke door baan, een mooi uit huis en twee op gezellige honden. Het enige het wat nog ontbreekt, met is die ene fantastische man. van Gordon naar en de het inwoners van Zetten worden door op Wim en door Wouta aan het het werk gezet het om hier snel verandering in te op tv van brengen.

januari 2020
10-04-2014 21:30

Afl. 6

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 6

Het lukt de 33-jarige Marieke uit Tiel maar niet om een leuke man te vinden. Haar ouders Elvira en Chiel denken dat ze de verkeerde jongens aantrekt en daarom schakelen zij de hulp in van Gordon. Heel Tiel wordt opgetrommeld om een partner ...

03-04-2014 21:29

Afl. 5

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 5

In Rijssen, een kleine gemeente in Overijssel, wonen Albert en Margreet. Zij hebben de hulp ingeroepen van Gordon en de inwoners van Rijssen om een leuke man te vinden voor hun dochter Christine. Christine is 26 jaar, moeder van een prachti...

27-03-2014 21:26

Afl. 4

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 4

In het Eindhovense Woensel zoekt Gordon de ideale schoonzoon voor ouders Alfred en Miranda. Miranda's dochter Melissa is 27 jaar en na heel wat pech in de liefde wordt het tijd voor een nieuwe man in haar leven. Gordon wordt samen met de in...

20-03-2014 21:28

Afl. 3

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 3

In het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden ouders Dirk en Dea te hulp geschoten bij hun zoektocht naar een liefdevolle man voor hun dochter. De 29-jarige Jantine is ruim twee jaar vrijgezel en lijkt maar geen geschikte vent te kunnen vinde...

13-03-2014 21:29

Afl. 2

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 2

In het mooie Friese dorpje Gorredijk schiet Gordon ouders Jan en Regina te hulp bij het zoeken naar een leuke man voor hun dochter. Dochter Esther is 33 jaar, woont in een mooi Amsterdams appartement en werkt als verpleegkundige. Het enige ...

06-03-2014 21:31

Afl. 1

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 1

In het Gelderse Zetten zijn ouders Wouta en Wim naarstig op zoek naar een leuke partner voor hun dochter Renate. Renate is 34 jaar, heeft een leuke baan, een mooi huis en twee gezellige honden. Het enige wat nog ontbreekt, is die ene fantas...

Help Onze Dochter Aan De Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help Onze Dochter Aan De Man bij Help Onze Dochter Aan De Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help Onze Dochter Aan De Man. Heb je een uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help Onze Dochter Aan De Man gemist

Realityprogramma waarin Gordon ouders te hulp schiet die voor hun vrijgezelle dochters een geschikte partner zoeken. Gordon schakelt bij zijn zoektocht naar de prins op het witte paard verschillende matchmakers in die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont op date met drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is uiteindelijk aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man?

Uitzending gemist van Help Onze Dochter Aan De Man? Hier kun je alle uitzendingen van Help Onze Dochter Aan De Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2014 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!