Programma gemist?

Het het lukt de 33-jarige Marieke op uit Tiel maar niet op tv om een met leuke man te uit vinden. van Haar ouders Elvira en Chiel denken op dat ze de op door verkeerde jongens aantrekt en daarom op tv schakelen zij de in hulp in van in Gordon. op tv Heel Tiel wordt opgetrommeld om het een partner op tv voor de knappe Marieke te op een vinden.

In Rijssen, een op tv op tv kleine gemeente in Overijssel, de wonen Albert door en Margreet. Zij hebben een de hulp ingeroepen van Gordon de en uit de inwoners tijdens van Rijssen om een leuke man het te vinden voor naar hun dochter van Christine. Christine tijdens is 26 jaar, moeder een van een prachtige zoon, op tv het maar die leuke partner lijkt ze in het maar niet te kunnen vinden. de Het in is nog maar de vraag of met door het Gordon en de met inwoners van Rijssen lukt uit om Christine de te helpen aan een nieuwe het een liefde.

In het Eindhovense de Woensel zoekt op tv Gordon de tijdens ideale schoonzoon voor ouders Alfred op tv een en Miranda. Miranda's van dochter Melissa is 27 jaar een en na met heel wat pech tijdens in de uit liefde wordt het op tv tijd voor een nieuwe van man in haar leven. in Gordon wordt in samen met de inwoners van met een Woensel aan het werk gezet door om een de perfecte match tijdens voor Melissa te vinden. Maar waar tijdens het moet de perfecte met schoonzoon aan voldoen? Na de eerste naar keuring in van de naar ouders gaat Melissa straks uit met drie potentiële tijdens partners op naar date, maar het door is nog een raadsel tijdens wie Melissa gaat in kiezen.

In in het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden op tv ouders uit Dirk en Dea te hulp geschoten uit bij uit hun zoektocht naar een de liefdevolle in man voor hun dochter. De 29-jarige uit door Jantine is ruim twee jaar vrijgezel een en lijkt maar een geen geschikte vent een te kunnen vinden. met Volgens haar ouders met naar is dit vooral te een wijten aan het feit dat het zij naar op foute mannen valt. De van met inwoners van 's-Gravenzande helpen Gordon met tijdens het zijn zoektocht naar een leuke in partner voor de Jantine.

In de het mooie Friese dorpje naar Gorredijk schiet een Gordon ouders door Jan en Regina te het hulp bij het zoeken naar de een in leuke man voor met hun dochter. in Dochter Esther is uit 33 jaar, woont in een een mooi Amsterdams appartement en de werkt als verpleegkundige. door met Het enige wat op zij nog mist is een naar leuke partner in door haar leven. het Jan en uit Regina hebben geen de zin om bij de de pakken neer te gaan in zitten en van hebben heel Gorredijk een gemobiliseerd om uit een geweldige vent voor het Esther te met vinden.

In het Gelderse een Zetten zijn de ouders Wouta van en Wim naarstig het op zoek naar tijdens een leuke partner door voor hun door dochter Renate. Renate is met 34 jaar, heeft op een leuke baan, naar een mooi tijdens huis en twee in gezellige honden. Het enige wat op tv nog ontbreekt, is een die ene fantastische uit man. naar Gordon en de het inwoners van Zetten op tv worden door Wim en op Wouta aan op tv het werk gezet om hier van snel verandering in te in door brengen.

maart 2021
10-04-2014 21:30

Afl. 6

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 6

Het lukt de 33-jarige Marieke uit Tiel maar niet om een leuke man te vinden. Haar ouders Elvira en Chiel denken dat ze de verkeerde jongens aantrekt en daarom schakelen zij de hulp in van Gordon. Heel Tiel wordt opgetrommeld om een partner ...

03-04-2014 21:29

Afl. 5

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 5

In Rijssen, een kleine gemeente in Overijssel, wonen Albert en Margreet. Zij hebben de hulp ingeroepen van Gordon en de inwoners van Rijssen om een leuke man te vinden voor hun dochter Christine. Christine is 26 jaar, moeder van een prachti...

27-03-2014 21:26

Afl. 4

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 4

In het Eindhovense Woensel zoekt Gordon de ideale schoonzoon voor ouders Alfred en Miranda. Miranda's dochter Melissa is 27 jaar en na heel wat pech in de liefde wordt het tijd voor een nieuwe man in haar leven. Gordon wordt samen met de in...

20-03-2014 21:28

Afl. 3

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 3

In het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden ouders Dirk en Dea te hulp geschoten bij hun zoektocht naar een liefdevolle man voor hun dochter. De 29-jarige Jantine is ruim twee jaar vrijgezel en lijkt maar geen geschikte vent te kunnen vinde...

13-03-2014 21:29

Afl. 2

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 2

In het mooie Friese dorpje Gorredijk schiet Gordon ouders Jan en Regina te hulp bij het zoeken naar een leuke man voor hun dochter. Dochter Esther is 33 jaar, woont in een mooi Amsterdams appartement en werkt als verpleegkundige. Het enige ...

06-03-2014 21:31

Afl. 1

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 1

In het Gelderse Zetten zijn ouders Wouta en Wim naarstig op zoek naar een leuke partner voor hun dochter Renate. Renate is 34 jaar, heeft een leuke baan, een mooi huis en twee gezellige honden. Het enige wat nog ontbreekt, is die ene fantas...

Help Onze Dochter Aan De Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help Onze Dochter Aan De Man bij Help Onze Dochter Aan De Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help Onze Dochter Aan De Man. Heb je een uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help Onze Dochter Aan De Man gemist

Realityprogramma waarin Gordon ouders te hulp schiet die voor hun vrijgezelle dochters een geschikte partner zoeken. Gordon schakelt bij zijn zoektocht naar de prins op het witte paard verschillende matchmakers in die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont op date met drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is uiteindelijk aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man?

Uitzending gemist van Help Onze Dochter Aan De Man? Hier kun je alle uitzendingen van Help Onze Dochter Aan De Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2014 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!