Programma gemist?

Het door lukt de 33-jarige Marieke uit naar Tiel maar niet een om een leuke door man te door vinden. Haar ouders tijdens Elvira en tijdens Chiel denken dat ze op de verkeerde jongens het aantrekt met en daarom schakelen zij de van hulp in van door Gordon. Heel Tiel uit wordt opgetrommeld door om een partner met voor de knappe op Marieke te in vinden.

In naar Rijssen, een kleine uit gemeente in Overijssel, de wonen Albert en Margreet. Zij uit hebben de hulp door ingeroepen in van Gordon en de inwoners op van Rijssen om door een naar leuke man de te vinden voor op hun dochter Christine. Christine is van 26 jaar, van moeder van een prachtige zoon, van maar het die leuke partner lijkt ze door maar op niet te kunnen vinden. Het uit is in nog maar de vraag op of op het Gordon en de inwoners van op Rijssen lukt om in Christine te helpen het aan een nieuwe op tv de liefde.

In het Eindhovense de Woensel zoekt Gordon uit de ideale de schoonzoon voor ouders de Alfred en met Miranda. Miranda's met dochter Melissa is in 27 jaar en na heel door wat van pech in de liefde wordt van het tijd voor de een nieuwe uit man in haar naar leven. Gordon op wordt samen met het de inwoners van Woensel tijdens aan het werk gezet om een de naar perfecte match voor Melissa in te vinden. Maar op waar moet van de perfecte schoonzoon aan voldoen? tijdens Na de naar eerste het keuring van de ouders gaat met Melissa straks in met drie potentiële partners op op tv date, maar op het is nog een het raadsel op tv wie Melissa met gaat kiezen.

In uit het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden van ouders Dirk en Dea door te uit hulp geschoten bij de hun zoektocht naar een liefdevolle tijdens man de voor hun dochter. De van 29-jarige Jantine is in ruim twee jaar de vrijgezel naar en lijkt maar geen geschikte vent op tv te kunnen de vinden. Volgens tijdens haar ouders is een dit vooral op te wijten aan het een feit dat zij het op foute op mannen valt. De op tv inwoners van 's-Gravenzande op helpen Gordon met zijn zoektocht met naar een leuke partner uit voor in Jantine.

In het van mooie Friese naar dorpje Gorredijk schiet Gordon het ouders Jan in en Regina te hulp een bij met het zoeken naar een leuke man op voor hun op dochter. Dochter Esther is tijdens het 33 jaar, woont in een door mooi Amsterdams appartement tijdens en werkt als het verpleegkundige. Het enige wat van zij op tv nog mist is een leuke de partner in uit haar leven. in Jan en in Regina hebben geen zin om bij het de pakken op neer te gaan op zitten en hebben heel op tv Gorredijk gemobiliseerd tijdens om een geweldige vent door voor Esther de te de vinden.

In het Gelderse op Zetten zijn van ouders Wouta en op Wim naarstig op door zoek naar een op tv leuke partner voor tijdens hun door dochter Renate. Renate is 34 jaar, uit uit heeft een leuke baan, een het mooi de huis en twee gezellige honden. Het in het enige wat nog ontbreekt, met is die ene het fantastische man. Gordon en tijdens de inwoners uit van Zetten worden van door Wim een en Wouta aan het werk uit gezet op om hier snel verandering in te door een brengen.

juni 2021
10-04-2014 21:30

Afl. 6

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 6

Het lukt de 33-jarige Marieke uit Tiel maar niet om een leuke man te vinden. Haar ouders Elvira en Chiel denken dat ze de verkeerde jongens aantrekt en daarom schakelen zij de hulp in van Gordon. Heel Tiel wordt opgetrommeld om een partner ...

03-04-2014 21:29

Afl. 5

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 5

In Rijssen, een kleine gemeente in Overijssel, wonen Albert en Margreet. Zij hebben de hulp ingeroepen van Gordon en de inwoners van Rijssen om een leuke man te vinden voor hun dochter Christine. Christine is 26 jaar, moeder van een prachti...

27-03-2014 21:26

Afl. 4

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 4

In het Eindhovense Woensel zoekt Gordon de ideale schoonzoon voor ouders Alfred en Miranda. Miranda's dochter Melissa is 27 jaar en na heel wat pech in de liefde wordt het tijd voor een nieuwe man in haar leven. Gordon wordt samen met de in...

20-03-2014 21:28

Afl. 3

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 3

In het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden ouders Dirk en Dea te hulp geschoten bij hun zoektocht naar een liefdevolle man voor hun dochter. De 29-jarige Jantine is ruim twee jaar vrijgezel en lijkt maar geen geschikte vent te kunnen vinde...

13-03-2014 21:29

Afl. 2

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 2

In het mooie Friese dorpje Gorredijk schiet Gordon ouders Jan en Regina te hulp bij het zoeken naar een leuke man voor hun dochter. Dochter Esther is 33 jaar, woont in een mooi Amsterdams appartement en werkt als verpleegkundige. Het enige ...

06-03-2014 21:31

Afl. 1

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 1

In het Gelderse Zetten zijn ouders Wouta en Wim naarstig op zoek naar een leuke partner voor hun dochter Renate. Renate is 34 jaar, heeft een leuke baan, een mooi huis en twee gezellige honden. Het enige wat nog ontbreekt, is die ene fantas...

Help Onze Dochter Aan De Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help Onze Dochter Aan De Man bij Help Onze Dochter Aan De Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help Onze Dochter Aan De Man. Heb je een uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help Onze Dochter Aan De Man gemist

Realityprogramma waarin Gordon ouders te hulp schiet die voor hun vrijgezelle dochters een geschikte partner zoeken. Gordon schakelt bij zijn zoektocht naar de prins op het witte paard verschillende matchmakers in die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont op date met drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is uiteindelijk aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man?

Uitzending gemist van Help Onze Dochter Aan De Man? Hier kun je alle uitzendingen van Help Onze Dochter Aan De Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2014 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!