Programma gemist?

Het lukt op de 33-jarige Marieke uit op Tiel de maar niet om een uit leuke met man te vinden. Haar ouders een Elvira op en Chiel denken in dat ze de verkeerde naar jongens aantrekt en daarom schakelen op tv zij de hulp van in van op tv Gordon. Heel Tiel de wordt opgetrommeld uit om een partner voor uit de knappe Marieke te uit de vinden.

In door Rijssen, een kleine gemeente in met van Overijssel, wonen Albert in en Margreet. Zij hebben op de hulp ingeroepen van uit Gordon door en de inwoners tijdens van Rijssen om een leuke naar man te vinden in voor hun dochter Christine. tijdens Christine naar is 26 het jaar, moeder van van een prachtige zoon, met maar die leuke partner naar lijkt ze maar niet te door kunnen vinden. uit Het is nog maar naar de een vraag of het Gordon op en de de inwoners van Rijssen lukt om naar Christine te helpen op tv de aan een nieuwe tijdens liefde.

In in het Eindhovense Woensel een zoekt Gordon de ideale het schoonzoon voor ouders op tv Alfred en Miranda. Miranda's het dochter in Melissa is door 27 jaar en na heel uit wat pech in door de liefde wordt uit het tijd naar voor een nieuwe man in uit met haar leven. Gordon de wordt samen met de inwoners van met van Woensel aan het werk gezet om in het de perfecte match naar voor Melissa te vinden. Maar waar uit moet de perfecte een schoonzoon aan naar voldoen? Na de door eerste uit keuring van de de ouders gaat Melissa straks met drie op potentiële partners op naar met date, maar het is nog in een raadsel wie Melissa de gaat het kiezen.

In het naar Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden door ouders op tv Dirk en Dea te hulp geschoten met bij met hun zoektocht naar een liefdevolle het man op tv voor hun dochter. De de 29-jarige Jantine is het ruim twee jaar vrijgezel uit van en lijkt maar geen geschikte vent op tv door te kunnen vinden. Volgens haar ouders op tv is een dit vooral uit te wijten aan het tijdens feit dat zij op tv op foute mannen valt. het De een inwoners van 's-Gravenzande helpen met Gordon met op tv zijn zoektocht naar uit een leuke partner voor een Jantine.

In het mooie het Friese van dorpje Gorredijk de schiet Gordon ouders Jan en Regina in naar te hulp bij het de zoeken naar een leuke met man voor hun op dochter. Dochter Esther van is op 33 jaar, woont in een mooi de Amsterdams appartement het en werkt als verpleegkundige. op tv Het enige de wat het zij nog mist is de een leuke een partner in haar leven. Jan met en in Regina hebben geen zin om uit bij de door pakken neer te gaan naar zitten en hebben door heel het Gorredijk gemobiliseerd om een geweldige vent van voor op tv Esther te met vinden.

In het in Gelderse Zetten door zijn ouders Wouta en Wim op tv naarstig op van zoek op tv naar een leuke het partner voor hun dochter Renate. Renate naar is 34 jaar, naar heeft een leuke op tv baan, een op tv mooi op tv huis en twee gezellige uit honden. Het enige een wat nog ontbreekt, is met die het ene fantastische man. Gordon en op de inwoners van op tv Zetten worden op tv door Wim en Wouta aan door het werk gezet op tv om hier van snel verandering in te op het brengen.

oktober 2020
10-04-2014 21:30

Afl. 6

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 6

Het lukt de 33-jarige Marieke uit Tiel maar niet om een leuke man te vinden. Haar ouders Elvira en Chiel denken dat ze de verkeerde jongens aantrekt en daarom schakelen zij de hulp in van Gordon. Heel Tiel wordt opgetrommeld om een partner ...

03-04-2014 21:29

Afl. 5

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 5

In Rijssen, een kleine gemeente in Overijssel, wonen Albert en Margreet. Zij hebben de hulp ingeroepen van Gordon en de inwoners van Rijssen om een leuke man te vinden voor hun dochter Christine. Christine is 26 jaar, moeder van een prachti...

27-03-2014 21:26

Afl. 4

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 4

In het Eindhovense Woensel zoekt Gordon de ideale schoonzoon voor ouders Alfred en Miranda. Miranda's dochter Melissa is 27 jaar en na heel wat pech in de liefde wordt het tijd voor een nieuwe man in haar leven. Gordon wordt samen met de in...

20-03-2014 21:28

Afl. 3

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 3

In het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden ouders Dirk en Dea te hulp geschoten bij hun zoektocht naar een liefdevolle man voor hun dochter. De 29-jarige Jantine is ruim twee jaar vrijgezel en lijkt maar geen geschikte vent te kunnen vinde...

13-03-2014 21:29

Afl. 2

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 2

In het mooie Friese dorpje Gorredijk schiet Gordon ouders Jan en Regina te hulp bij het zoeken naar een leuke man voor hun dochter. Dochter Esther is 33 jaar, woont in een mooi Amsterdams appartement en werkt als verpleegkundige. Het enige ...

06-03-2014 21:31

Afl. 1

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 1

In het Gelderse Zetten zijn ouders Wouta en Wim naarstig op zoek naar een leuke partner voor hun dochter Renate. Renate is 34 jaar, heeft een leuke baan, een mooi huis en twee gezellige honden. Het enige wat nog ontbreekt, is die ene fantas...

Help Onze Dochter Aan De Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help Onze Dochter Aan De Man bij Help Onze Dochter Aan De Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help Onze Dochter Aan De Man. Heb je een uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help Onze Dochter Aan De Man gemist

Realityprogramma waarin Gordon ouders te hulp schiet die voor hun vrijgezelle dochters een geschikte partner zoeken. Gordon schakelt bij zijn zoektocht naar de prins op het witte paard verschillende matchmakers in die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont op date met drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is uiteindelijk aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man?

Uitzending gemist van Help Onze Dochter Aan De Man? Hier kun je alle uitzendingen van Help Onze Dochter Aan De Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2014 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!