Programma gemist?

Het door lukt de in 33-jarige Marieke uit op Tiel maar niet op tv om een leuke man het te vinden. van Haar ouders Elvira en met Chiel denken dat met ze de verkeerde jongens van aantrekt met en daarom schakelen zij een de hulp in van naar Gordon. Heel Tiel wordt met opgetrommeld op om een partner voor de naar knappe Marieke tijdens te de vinden.

In een Rijssen, een kleine gemeente in uit Overijssel, wonen Albert het en de Margreet. Zij hebben de de hulp van ingeroepen van Gordon uit en de inwoners van Rijssen tijdens om een leuke man een te vinden voor op tv hun dochter van Christine. Christine is in 26 door jaar, moeder van een prachtige zoon, naar maar uit die leuke een partner lijkt ze maar niet op tv te kunnen in vinden. Het op tv is nog maar de vraag of het het het Gordon en de de inwoners van Rijssen het lukt om van Christine te helpen de aan een nieuwe op liefde.

In het van Eindhovense Woensel zoekt uit Gordon de ideale schoonzoon de voor ouders Alfred naar en uit Miranda. Miranda's dochter Melissa is van 27 jaar en met na heel wat uit pech in een de liefde wordt het op uit tijd voor een in nieuwe man in haar leven. door Gordon een wordt samen met de inwoners de van Woensel aan in het werk in gezet om een de perfecte match voor naar Melissa te vinden. Maar waar door moet de perfecte in op tv schoonzoon aan voldoen? met Na de eerste keuring van de in ouders gaat Melissa op straks het met drie het potentiële partners op date, maar het op tv is nog een van raadsel wie Melissa op naar gaat kiezen.

In het Zuid-Hollandse door op tv 's-Gravenzande worden ouders met Dirk en Dea te hulp uit geschoten bij op tv hun zoektocht naar van een liefdevolle met man voor hun op dochter. De 29-jarige Jantine de is ruim twee jaar een vrijgezel en lijkt maar met het geen geschikte vent naar te kunnen vinden. Volgens haar ouders op is de dit vooral te wijten op tv aan het het feit dat zij op foute van mannen valt. De tijdens op inwoners van 's-Gravenzande helpen Gordon het met zijn zoektocht naar door een leuke partner met voor een Jantine.

In het mooie op het Friese dorpje Gorredijk door schiet Gordon ouders Jan en Regina op te hulp tijdens bij door het zoeken naar een de leuke man voor hun dochter. het naar Dochter Esther is 33 jaar, woont naar met in een mooi op Amsterdams appartement en werkt als verpleegkundige. door Het enige op wat zij nog mist op tv is een leuke naar op partner in haar leven. tijdens Jan en naar Regina hebben geen zin om uit bij een de pakken neer te gaan het zitten uit en hebben heel een Gorredijk gemobiliseerd om een geweldige vent naar voor Esther te met de vinden.

In het Gelderse het Zetten zijn ouders door Wouta in en Wim naarstig naar op zoek naar een op leuke door partner voor hun dochter Renate. Renate op van is 34 jaar, heeft een leuke in baan, een op tv mooi huis met en twee gezellige honden. op tv Het enige wat in nog ontbreekt, is een die ene fantastische man. uit Gordon op tv en de inwoners van Zetten op tv worden door door Wim en Wouta tijdens aan in het werk gezet om uit hier snel op tv verandering in te in brengen.

juli 2020
10-04-2014 21:30

Afl. 6

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 6

Het lukt de 33-jarige Marieke uit Tiel maar niet om een leuke man te vinden. Haar ouders Elvira en Chiel denken dat ze de verkeerde jongens aantrekt en daarom schakelen zij de hulp in van Gordon. Heel Tiel wordt opgetrommeld om een partner ...

03-04-2014 21:29

Afl. 5

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 5

In Rijssen, een kleine gemeente in Overijssel, wonen Albert en Margreet. Zij hebben de hulp ingeroepen van Gordon en de inwoners van Rijssen om een leuke man te vinden voor hun dochter Christine. Christine is 26 jaar, moeder van een prachti...

27-03-2014 21:26

Afl. 4

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 4

In het Eindhovense Woensel zoekt Gordon de ideale schoonzoon voor ouders Alfred en Miranda. Miranda's dochter Melissa is 27 jaar en na heel wat pech in de liefde wordt het tijd voor een nieuwe man in haar leven. Gordon wordt samen met de in...

20-03-2014 21:28

Afl. 3

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 3

In het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden ouders Dirk en Dea te hulp geschoten bij hun zoektocht naar een liefdevolle man voor hun dochter. De 29-jarige Jantine is ruim twee jaar vrijgezel en lijkt maar geen geschikte vent te kunnen vinde...

13-03-2014 21:29

Afl. 2

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 2

In het mooie Friese dorpje Gorredijk schiet Gordon ouders Jan en Regina te hulp bij het zoeken naar een leuke man voor hun dochter. Dochter Esther is 33 jaar, woont in een mooi Amsterdams appartement en werkt als verpleegkundige. Het enige ...

06-03-2014 21:31

Afl. 1

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 1

In het Gelderse Zetten zijn ouders Wouta en Wim naarstig op zoek naar een leuke partner voor hun dochter Renate. Renate is 34 jaar, heeft een leuke baan, een mooi huis en twee gezellige honden. Het enige wat nog ontbreekt, is die ene fantas...

Help Onze Dochter Aan De Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help Onze Dochter Aan De Man bij Help Onze Dochter Aan De Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help Onze Dochter Aan De Man. Heb je een uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help Onze Dochter Aan De Man gemist

Realityprogramma waarin Gordon ouders te hulp schiet die voor hun vrijgezelle dochters een geschikte partner zoeken. Gordon schakelt bij zijn zoektocht naar de prins op het witte paard verschillende matchmakers in die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont op date met drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is uiteindelijk aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man?

Uitzending gemist van Help Onze Dochter Aan De Man? Hier kun je alle uitzendingen van Help Onze Dochter Aan De Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2014 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!