Programma gemist?

Het lukt naar de 33-jarige een Marieke uit op Tiel maar niet om het een leuke man de te vinden. Haar uit ouders Elvira de en Chiel denken naar dat ze de verkeerde jongens aantrekt de en daarom de schakelen van zij de hulp in van een Gordon. Heel met Tiel wordt tijdens opgetrommeld om een de partner voor de van knappe Marieke te op tv vinden.

In Rijssen, een naar kleine tijdens gemeente in naar Overijssel, wonen Albert en Margreet. Zij de hebben de het hulp ingeroepen van Gordon uit tijdens en de inwoners van op Rijssen om een leuke man een te door vinden voor hun dochter een Christine. Christine is in 26 jaar, moeder van op tv een prachtige naar zoon, op tv maar die leuke partner lijkt tijdens ze maar niet te de met kunnen vinden. Het is nog maar een de de vraag of het Gordon en het de inwoners van op tv Rijssen lukt van om Christine te in helpen aan een nieuwe uit naar liefde.

In het Eindhovense door Woensel zoekt Gordon in de ideale tijdens schoonzoon voor ouders van Alfred en Miranda. met Miranda's dochter Melissa van is 27 jaar en een na heel van wat pech in in de liefde wordt met het door tijd voor een nieuwe man uit in haar leven. Gordon uit wordt de samen met de het inwoners van Woensel aan het van werk met gezet om tijdens de perfecte match de voor Melissa te vinden. het Maar waar de moet de perfecte van schoonzoon aan voldoen? Na de eerste van keuring van op de ouders gaat op Melissa straks het met drie van potentiële partners op tijdens date, maar het is nog naar een raadsel van wie Melissa gaat op kiezen.

In tijdens het Zuid-Hollandse het 's-Gravenzande worden ouders het Dirk en Dea te op hulp geschoten bij hun tijdens zoektocht naar een de liefdevolle man voor een hun dochter. De op tv 29-jarige in Jantine is ruim het twee jaar vrijgezel en tijdens lijkt maar geen geschikte vent het te kunnen vinden. op Volgens haar met ouders het is dit vooral te een wijten aan het feit een dat de zij op foute een mannen valt. De inwoners van naar 's-Gravenzande helpen op Gordon met het zijn zoektocht naar door een leuke partner op voor Jantine.

In van het mooie Friese dorpje op Gorredijk van schiet Gordon ouders Jan de en Regina te hulp de bij het zoeken de naar een leuke uit man het voor hun dochter. van Dochter Esther is 33 van jaar, woont in in een mooi Amsterdams appartement het en werkt als verpleegkundige. door Het enige de wat van zij nog mist is een uit leuke uit partner in haar leven. Jan en een Regina van hebben geen van zin om bij de pakken op tv neer te gaan een zitten in en hebben heel door Gorredijk gemobiliseerd om een geweldige vent in voor Esther te tijdens uit vinden.

In het het Gelderse in Zetten zijn ouders Wouta en op tv Wim met naarstig op zoek naar van een leuke van partner voor hun dochter met Renate. Renate een is 34 jaar, heeft van een leuke uit baan, een mooi huis en twee in tijdens gezellige honden. Het enige wat een nog de ontbreekt, is die ene fantastische van man. Gordon en de door inwoners van Zetten met worden door Wim tijdens en Wouta naar aan het werk gezet uit om in hier snel van verandering in te naar brengen.

december 2021
10-04-2014 21:30

Afl. 6

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 6

Het lukt de 33-jarige Marieke uit Tiel maar niet om een leuke man te vinden. Haar ouders Elvira en Chiel denken dat ze de verkeerde jongens aantrekt en daarom schakelen zij de hulp in van Gordon. Heel Tiel wordt opgetrommeld om een partner ...

03-04-2014 21:29

Afl. 5

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 5

In Rijssen, een kleine gemeente in Overijssel, wonen Albert en Margreet. Zij hebben de hulp ingeroepen van Gordon en de inwoners van Rijssen om een leuke man te vinden voor hun dochter Christine. Christine is 26 jaar, moeder van een prachti...

27-03-2014 21:26

Afl. 4

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 4

In het Eindhovense Woensel zoekt Gordon de ideale schoonzoon voor ouders Alfred en Miranda. Miranda's dochter Melissa is 27 jaar en na heel wat pech in de liefde wordt het tijd voor een nieuwe man in haar leven. Gordon wordt samen met de in...

20-03-2014 21:28

Afl. 3

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 3

In het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden ouders Dirk en Dea te hulp geschoten bij hun zoektocht naar een liefdevolle man voor hun dochter. De 29-jarige Jantine is ruim twee jaar vrijgezel en lijkt maar geen geschikte vent te kunnen vinde...

13-03-2014 21:29

Afl. 2

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 2

In het mooie Friese dorpje Gorredijk schiet Gordon ouders Jan en Regina te hulp bij het zoeken naar een leuke man voor hun dochter. Dochter Esther is 33 jaar, woont in een mooi Amsterdams appartement en werkt als verpleegkundige. Het enige ...

06-03-2014 21:31

Afl. 1

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 1

In het Gelderse Zetten zijn ouders Wouta en Wim naarstig op zoek naar een leuke partner voor hun dochter Renate. Renate is 34 jaar, heeft een leuke baan, een mooi huis en twee gezellige honden. Het enige wat nog ontbreekt, is die ene fantas...

Help Onze Dochter Aan De Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help Onze Dochter Aan De Man bij Help Onze Dochter Aan De Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help Onze Dochter Aan De Man. Heb je een uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help Onze Dochter Aan De Man gemist

Realityprogramma waarin Gordon ouders te hulp schiet die voor hun vrijgezelle dochters een geschikte partner zoeken. Gordon schakelt bij zijn zoektocht naar de prins op het witte paard verschillende matchmakers in die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont op date met drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is uiteindelijk aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man?

Uitzending gemist van Help Onze Dochter Aan De Man? Hier kun je alle uitzendingen van Help Onze Dochter Aan De Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2014 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!