Programma gemist?

Het lukt de tijdens 33-jarige het Marieke uit met Tiel maar niet om een op tv leuke man te vinden. het Haar ouders tijdens Elvira en Chiel denken uit dat ze de van door verkeerde jongens aantrekt en daarom in schakelen zij de hulp in de in van Gordon. Heel Tiel in wordt op tv opgetrommeld om een uit partner voor de knappe uit Marieke te in vinden.

In Rijssen, de een kleine gemeente in met Overijssel, wonen Albert een door en Margreet. Zij hebben de in hulp ingeroepen naar van Gordon en het de inwoners op tv van Rijssen om op een leuke man met te vinden voor door hun dochter Christine. Christine is in 26 tijdens jaar, moeder van een op tv prachtige zoon, maar die door leuke partner lijkt ze met maar niet te de kunnen vinden. naar Het is nog maar door de vraag uit of het op Gordon en de inwoners tijdens van Rijssen lukt tijdens om door Christine te helpen aan een nieuwe door het liefde.

In het naar Eindhovense Woensel zoekt Gordon met de ideale uit schoonzoon voor ouders Alfred een en uit Miranda. Miranda's naar dochter Melissa is 27 jaar en door na heel van wat in pech in de liefde wordt het op tv tijd van voor een de nieuwe man in haar tijdens leven. Gordon wordt het samen met de inwoners van op Woensel aan op het werk gezet om tijdens de van perfecte match door voor Melissa te met vinden. Maar waar een moet de perfecte van schoonzoon aan voldoen? op tv Na de eerste keuring tijdens van de ouders een gaat Melissa straks van met drie potentiële van partners op van date, maar het van is nog een raadsel de wie Melissa gaat op tv kiezen.

In het op Zuid-Hollandse naar 's-Gravenzande worden ouders Dirk en Dea op te uit hulp geschoten bij hun op zoektocht naar een liefdevolle het een man voor hun met dochter. De 29-jarige Jantine is ruim in door twee jaar vrijgezel en uit lijkt maar geen geschikte tijdens vent te de kunnen vinden. Volgens haar ouders op tv is dit vooral naar een te wijten aan het feit dat op tv op tv zij op foute mannen het valt. De inwoners van naar 's-Gravenzande een helpen Gordon met zijn de zoektocht naar een door leuke partner voor met Jantine.

In het het mooie van Friese dorpje Gorredijk schiet op Gordon ouders Jan en Regina van te een hulp bij het zoeken naar uit in een leuke man voor hun dochter. van Dochter Esther is van 33 jaar, woont in door in een mooi Amsterdams appartement en met naar werkt als verpleegkundige. van Het enige wat zij nog de mist is een een leuke partner in haar met leven. de Jan en door Regina hebben geen zin door om bij de pakken neer tijdens te uit gaan zitten en hebben de heel Gorredijk gemobiliseerd uit om een op geweldige vent voor Esther in te door vinden.

In op tv het Gelderse Zetten met zijn ouders Wouta en op Wim naar naarstig op zoek naar een leuke op uit partner voor hun dochter Renate. op Renate is 34 door jaar, heeft een op leuke baan, een mooi de naar huis en twee gezellige honden. de Het enige het wat nog ontbreekt, is de die ene tijdens fantastische man. Gordon en uit de inwoners tijdens van Zetten uit worden door Wim een en Wouta aan door het werk gezet om hier naar snel verandering in het te op brengen.

november 2020
10-04-2014 21:30

Afl. 6

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 6

Het lukt de 33-jarige Marieke uit Tiel maar niet om een leuke man te vinden. Haar ouders Elvira en Chiel denken dat ze de verkeerde jongens aantrekt en daarom schakelen zij de hulp in van Gordon. Heel Tiel wordt opgetrommeld om een partner ...

03-04-2014 21:29

Afl. 5

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 5

In Rijssen, een kleine gemeente in Overijssel, wonen Albert en Margreet. Zij hebben de hulp ingeroepen van Gordon en de inwoners van Rijssen om een leuke man te vinden voor hun dochter Christine. Christine is 26 jaar, moeder van een prachti...

27-03-2014 21:26

Afl. 4

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 4

In het Eindhovense Woensel zoekt Gordon de ideale schoonzoon voor ouders Alfred en Miranda. Miranda's dochter Melissa is 27 jaar en na heel wat pech in de liefde wordt het tijd voor een nieuwe man in haar leven. Gordon wordt samen met de in...

20-03-2014 21:28

Afl. 3

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 3

In het Zuid-Hollandse 's-Gravenzande worden ouders Dirk en Dea te hulp geschoten bij hun zoektocht naar een liefdevolle man voor hun dochter. De 29-jarige Jantine is ruim twee jaar vrijgezel en lijkt maar geen geschikte vent te kunnen vinde...

13-03-2014 21:29

Afl. 2

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 2

In het mooie Friese dorpje Gorredijk schiet Gordon ouders Jan en Regina te hulp bij het zoeken naar een leuke man voor hun dochter. Dochter Esther is 33 jaar, woont in een mooi Amsterdams appartement en werkt als verpleegkundige. Het enige ...

06-03-2014 21:31

Afl. 1

Help Onze Dochter Aan De Man - Afl. 1

In het Gelderse Zetten zijn ouders Wouta en Wim naarstig op zoek naar een leuke partner voor hun dochter Renate. Renate is 34 jaar, heeft een leuke baan, een mooi huis en twee gezellige honden. Het enige wat nog ontbreekt, is die ene fantas...

Help Onze Dochter Aan De Man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Help Onze Dochter Aan De Man bij Help Onze Dochter Aan De Man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Help Onze Dochter Aan De Man. Heb je een uitzending van Help Onze Dochter Aan De Man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Help Onze Dochter Aan De Man gemist

Realityprogramma waarin Gordon ouders te hulp schiet die voor hun vrijgezelle dochters een geschikte partner zoeken. Gordon schakelt bij zijn zoektocht naar de prins op het witte paard verschillende matchmakers in die kunnen bestaan uit de sportschoolhouder, de kapper uit de buurt, de slager of de plaatselijke caféhouder. De dochter in kwestie weet van niets en gaat bij terugkomst in het dorp waar ze woont op date met drie kandidaten die zijn voorgedragen en door haar ouders zijn goedgekeurd. Maar de beslissing is uiteindelijk aan haar. Volgt ze het advies op van haar ouders of kiest ze haar eigen man?

Uitzending gemist van Help Onze Dochter Aan De Man? Hier kun je alle uitzendingen van Help Onze Dochter Aan De Man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 10-04-2014 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!