Programma gemist?
november 2021
01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

40 Dagen Zonder Seks - Bekijk hier alle afleveringen

40 dagen zonder seks is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep EO, gepresenteerd door Arie Boomsma. Het eerste uitzendseizoen van het programma was begin 2008. Zeven jongeren gaan de uitdaging aan om zich veertig dagen va...

40 Dagen Zonder Seks gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 40 Dagen Zonder Seks de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 40 Dagen Zonder Seks bij 40 Dagen Zonder Seks liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 40 Dagen Zonder Seks. Heb je een uitzending van 40 Dagen Zonder Seks gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

40 Dagen Zonder Seks gemist

40 dagen zonder seks is een televisieprogramma van de Nederlandse publieke omroep EO, gepresenteerd door Arie Boomsma. Het eerste uitzendseizoen van het programma was begin 2008. Zeven jongeren gaan de uitdaging aan om zich veertig dagen van alle vormen van seks te onthouden. De jongeren moeten zich aan strikte regels houden en op geen enkele wijze seks hebben. Zoenen is wel toegestaan. Normaal gesproken maken ze volop deel uit van een jongerencultuur waarin seks een belangrijke plek inneemt. Door veertig dagen te 'vasten', creƫren ze voor zichzelf de mogelijkheid om van een afstandje te kijken naar de plek die seks in hun leven inneemt. Ook helpt Boomsma de jongeren om andere kanten van liefde, intimiteit en relaties te ontdekken.

Uitzending gemist van 40 Dagen Zonder Seks? Hier kun je alle uitzendingen van 40 Dagen Zonder Seks kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!