Programma gemist?

20:20),De jonge journaliste de in Fenna Zielhorst infiltreert in de met Vrijheidspartij op tv om zo in de buurt van op tv de charismatische politieke door het leider te komen van en een geheime deal te in onthullen. Dit blijkt gevaarlijker naar door dan gedacht.

oktober 2021
08-03-2014 20:20

De Deal: Politieke moord (za 8 mrt 2014

De Deal - De Deal: Politieke moord (za 8 mrt 2014

20:20),De jonge journaliste Fenna Zielhorst infiltreert in de Vrijheidspartij om zo in de buurt van de charismatische politieke leider te komen en een geheime deal te onthullen. Dit blijkt gevaarlijker dan gedacht.

De Deal gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Deal de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Deal bij De Deal liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Deal. Heb je een uitzending van De Deal gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Deal gemist

De Deal: een thriller op het snijvlak van politiek en journalistiek. Op de grens van feit en fictie.

Uitzending gemist van De Deal? Hier kun je alle uitzendingen van De Deal kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 08-03-2014 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!