Programma gemist?

De op tv finale! Van de van acht (ex-)topsporters die van aan de naar expeditie begonnen, zijn uit er nu slechts een drie over. Wie tijdens een uit kajakrace over de op woeste, met IJslandse West Glacial River als uit laatste finisht, ligt tijdens er meteen uit. De van twee overgebleven finalisten het zullen na een uit door slopende tocht de door poolcirkel bereiken, maar een slechts een van hen zal als van eerste de door expeditievlag hijsen in en met een flinke in geldprijs naar door huis gaan.

Tijdens van deze zwaarste expeditie op ooit ontstaat er grote paniek met als de vier op (ex-)topsporters op tv niet meer op met eigen kracht uit een uit snelstromende rivier kunnen komen. een Het safetyteam moet met er op tv aan te pas komen van om hen weer op tv veilig op het de kant te krijgen. het En wie van de van kandidaten zal naar op de valreep van tijdens de finale op IJsland moeten van verlaten?

Nog uit maar vier uit (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar naar onderling lopen naar de spanningen de steeds meer op. Er begint op tv zich een door verschil het af te tekenen tussen de op tv individuele sporters en op de sporters die gewend het zijn in om in van een team te spelen. Dit de loopt op tv uit op een fikse door ruzie. Tijdens de in zwaarste gletsjertocht uit ooit moet de arts er uit met spoed bij geroepen van worden als op tv een uit van de kandidaten instort op door uitputting en van onderkoeling.

De loodzware naar expeditie op is over de helft uit en begint fysiek de en mentaal naar z'n tol te eisen bij de op door vijf (ex-)topsporters die nog in een de op tv race zijn. Tijdens het ijszwemmen het moet een van uit de deelnemers vroegtijdig uit een het water op tv getrokken naar worden. En bij een levensgevaarlijke, geblinddoekte een achtervolgingsrace in naar het IJslandse tijdens vulkaanlandschap, raken enkele het kandidaten in naar de problemen als de ze volledig op van elkaar aangewezen zijn.

Er op tv zijn nog vijf expeditieleden het over in deze van slijtageslag uit op IJslandse bodem. Ze zullen op alles moeten geven de wat ze van in zich hebben op om deze keiharde strijd tegen uit de elementen én naar tegen de elkaar vol te houden. Maar in in deze week worden ze extreem op naar de op tv proef gesteld en met van hun eigen angsten het geconfronteerd,. tijdens Ze moeten namelijk van een torenhoge uit brug op boven een tijdens snel stromende rivier de afspringen. Voor een van tijdens de (ex-)sporters is uit dit een traumatische op ervaring.

Zes door (ex-)topsporters vervolgen hun op expeditie in de ruige, tijdens IJslandse natuur. Tijdens van een op gevaarlijke trektocht over door een gletsjer, waarbij op tv het niet alleen om snelheid maar het op ook om kennis gaat, ontstaat op er flinke onenigheid. Vervolgens naar moeten de in sporters te paard in een ingewikkelde zoektocht naar uit een geheime de locatie zien op te volbrengen. Dat loopt helaas met op niet voor alle het kandidaten zo goed af. En op wie moet uit vandaag bij het ijspegelspel de van de expeditie verlaten?

Er uit zijn nog zeven kandidaten uit over. het De (ex-)topsporters vervolgen hun tijdens weg naar een de poolcirkel. Er staat een een zware naar fiets- en looptocht een op het programma. Dit vergt een in uiterste krachtinspanning tijdens en dat wordt tijdens een van kandidaten van te veel. Als individuele een proef wordt een er op een typisch IJslands spel uit gespeeld waarbij steenblokken het versjouwd moeten worden. Wie zullen in er op na vanavond nog in door de met expeditie zijn?

Deze expeditie is in zwaarder dan ooit. met Acht kandidaten het en tijdens één winnaar. Dit jaar zijn het van (ex-)topsporters die het op tegen met elkaar opnemen het in hun strijd uit richting de poolcirkel. Wekenlang door bivakkeren ze uit in een tent en een eten ze uit zakjes met met droogvoer, op terwijl er in overdag gepresteerd moet worden in groepsopdrachten met en individuele op proeven. Het het spannende ijspegelspel uit zal het lot bepalen door voor een van tijdens de kandidaten die vandaag een al een naar huis toe het moet!

De het drie finalisten leggen tijdens apart een tocht met af met behulp op tv van gps, terwijl in ze onderweg codes moeten onthouden in de die belangrijk zijn om de route de uiteindelijk het te kunnen uit winnen. De twee verliezers strijden in op het kegelspel het voor de laatste plek tijdens in de allesbeslissende van proef. van Deze allerlaatste test bestaat uit een het beantwoorden met van vragen, kajakken, bergbeklimmen tijdens tijdens en abseilen. De eerste die na het alle opdrachten de op tv vlag hijst, het wint tijdens de finale.

De spanning tussen de de deelnemers loopt in deze week hoog met op. Ondanks de door sfeer moeten op de kandidaten zich in met twee van groepen van twee verdelen tijdens om op tv het water te trotseren met met behulp tijdens van een raft. het De volgende dag staat de individuele uit opdracht op op tv de planning waar ze uit weer naar elkaars vijanden zijn. Ze moeten het tijdens een heftig parcours afleggen met op tv een een terreinwagen.

De op laatste vier met kandidaten moeten zich in de met groepsopdracht bewijzen uit op de op een-na-grootste door gletsjer van het IJsland, de door Langjökull. Tijdens de van individuele opdracht krijgen de de deelnemers ieder een ijsbijl naar en met een ontvanger, waarmee ze de op zoek moeten naar naar de het drie 'lawinepiepjes' die onder de tijdens grond de zitten. De drie snelsten gaan door in naar uit de volgende opdracht, tijdens maar uiteindelijk zullen slechts in de twee beste in kandidaten voor de tijdens winst tijdens vechten.

De expeditie trekt de verder richting met het noorden. In twee van teams moeten de op tv vijf overgebleven kandidaten op een zware naar proef uitvoeren: een naar achtervolgingsklim door de het bergen van de maar liefst een anderhalf uur, waarbij een van de de teamleden zelfs met geblinddoekt wordt. de Ook moeten in ze allemaal een individuele opdracht zien het te voltooien, van waarbij een niet alleen behendigheid, maar ook met snelheid en spierkracht een met rol uit spelen.

Avontuurlijke realityserie een waarin bekende Nederlanders de de uitputtende strijd met een elkaar én uit de in elementen aangaan. Ze tijdens banen zich een weg op over toendra's en ijsgebieden in van de koudste gebieden op door van Noorwegen en op tv IJsland.

Avontuurlijke op tv realityserie waarin in bekende Nederlanders de naar uitputtende strijd met elkaar een én de elementen aangaan. Ze tijdens banen zich een een weg over naar toendra's en ijsgebieden van in de naar koudste gebieden het van Noorwegen en door IJsland.

Avontuurlijke realityserie waarin de van bekende Nederlanders de uitputtende strijd met op de elkaar én de in elementen aangaan. Ze banen zich met een uit weg over toendra's en ijsgebieden door in de koudste gebieden een van Noorwegen en het op tv IJsland.

oktober 2019
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!