Programma gemist?

De finale! Van van de acht (ex-)topsporters in die aan de in een expeditie begonnen, zijn er nu slechts door de drie over. Wie in tijdens een kajakrace over de de woeste, IJslandse naar West Glacial River als laatste de van finisht, ligt er meteen uit. een De twee door overgebleven finalisten zullen een na een slopende in tocht de naar poolcirkel bereiken, maar slechts een van uit hen zal als uit eerste de van expeditievlag hijsen in en met een flinke geldprijs uit door naar huis gaan.

Tijdens deze met zwaarste door expeditie ooit ontstaat er met grote paniek tijdens als de vier (ex-)topsporters niet tijdens meer op eigen met kracht uit een snelstromende de tijdens rivier kunnen komen. Het safetyteam moet in er uit aan te pas komen om van hen weer van veilig op naar de kant te van krijgen. En wie door van de kandidaten zal op op op de valreep van de finale op tv IJsland naar moeten verlaten?

Nog maar tijdens vier de (ex-)topsporters hebben weten te op tv volharden, maar onderling lopen met de door spanningen steeds meer op. op tv Er begint op zich een verschil af te uit tekenen tussen de individuele van sporters uit en de sporters die naar gewend zijn om in tijdens een team tijdens te spelen. van Dit loopt naar uit op een fikse ruzie. Tijdens de de zwaarste in gletsjertocht ooit moet de in arts het er met met spoed bij geroepen van worden als een van de kandidaten van instort door uitputting met op tv en onderkoeling.

De loodzware expeditie in is het over de uit helft en begint fysiek en mentaal tijdens z'n op tol te eisen een bij de vijf door (ex-)topsporters die nog in de in race door zijn. Tijdens in het ijszwemmen moet op een van de op deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken tijdens worden. En op tv bij een levensgevaarlijke, op geblinddoekte tijdens achtervolgingsrace in het IJslandse vulkaanlandschap, raken met enkele kandidaten van in de van problemen als ze op volledig op elkaar aangewezen in zijn.

Er zijn nog door vijf met expeditieleden over in de deze slijtageslag naar op IJslandse bodem. tijdens Ze zullen alles moeten geven met wat ze in zich in hebben van om deze keiharde strijd van tegen tijdens de elementen én tegen elkaar vol in te houden. Maar op tv deze week worden met ze in extreem op door de proef gesteld en van met hun op eigen angsten geconfronteerd,. Ze moeten in namelijk van een torenhoge door brug boven een op snel stromende rivier op tv met afspringen. Voor een van in de (ex-)sporters op tv is dit een een traumatische ervaring.

Zes tijdens (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in op een de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een uit gevaarlijke trektocht over door een de gletsjer, waarbij het niet het alleen om naar snelheid maar ook om kennis in in gaat, ontstaat er flinke een onenigheid. Vervolgens het moeten de sporters te paard naar een ingewikkelde zoektocht naar de een geheime locatie door zien in te volbrengen. op Dat loopt helaas niet voor op tv alle kandidaten zo op goed af. En wie de moet vandaag in bij het ijspegelspel de naar op expeditie verlaten?

Er zijn nog op tv zeven het kandidaten over. op De (ex-)topsporters vervolgen hun weg in naar de poolcirkel. op tv Er in staat een zware in fiets- en looptocht in op het programma. Dit vergt op een uiterste krachtinspanning uit en dat wordt een uit van in kandidaten te veel. Als van individuele proef het wordt er uit een typisch IJslands spel gespeeld tijdens waarbij uit steenblokken versjouwd moeten worden. door Wie zullen er na het vanavond nog in de met expeditie naar zijn?

Deze expeditie is door zwaarder een dan ooit. Acht van kandidaten en één winnaar. het Dit het jaar zijn het op (ex-)topsporters die het tegen op elkaar opnemen van in hun strijd richting de poolcirkel. naar Wekenlang bivakkeren naar ze in tijdens een tent van en eten ze uit zakjes met met droogvoer, terwijl er de overdag gepresteerd moet met worden naar in groepsopdrachten en individuele van proeven. Het naar spannende ijspegelspel zal het lot uit bepalen voor een in van de kandidaten op tv die met vandaag al naar huis toe de naar moet!

De drie tijdens finalisten naar leggen apart een tocht af het met behulp van gps, met terwijl een ze onderweg op tv codes moeten onthouden die belangrijk een zijn om de route in uiteindelijk te tijdens kunnen winnen. De in twee verliezers strijden het in het door kegelspel voor de laatste met plek in een de allesbeslissende proef. een Deze allerlaatste tijdens test bestaat uit het beantwoorden van met vragen, kajakken, een bergbeklimmen en abseilen. De van eerste die in na alle uit opdrachten de het vlag hijst, wint de uit finale.

De spanning tussen het tijdens de deelnemers loopt door deze week hoog op. uit Ondanks de sfeer moeten de op tv kandidaten zich in van op twee groepen van twee verdelen om op tv het met water te trotseren met van behulp van een raft. met De volgende door dag van staat de individuele opdracht op op de planning waar ze een weer elkaars vijanden een zijn. Ze een moeten een heftig parcours van afleggen op tv met een een terreinwagen.

De door laatste vier kandidaten moeten in zich in de tijdens groepsopdracht bewijzen op de in op een-na-grootste van gletsjer van IJsland, tijdens de met Langjökull. Tijdens de individuele van opdracht krijgen de deelnemers het ieder een ijsbijl een en tijdens een ontvanger, waarmee de ze op zoek moeten naar op de drie 'lawinepiepjes' die in onder de de grond het zitten. De drie snelsten gaan met door naar de door volgende opdracht, maar uiteindelijk tijdens zullen slechts de door twee de beste kandidaten voor de naar winst in vechten.

De een expeditie trekt verder het richting het noorden. In de twee teams de moeten de vijf overgebleven kandidaten door een op tv zware proef uitvoeren: uit een achtervolgingsklim door de bergen naar van naar maar liefst anderhalf uur, het waarbij een op van de tijdens teamleden zelfs geblinddoekt wordt. uit Ook moeten ze allemaal op tv een individuele opdracht zien met te voltooien, uit waarbij naar niet alleen behendigheid, de maar ook snelheid en in spierkracht een rol op tv spelen.

Avontuurlijke realityserie van waarin bekende Nederlanders de naar uitputtende op strijd met in elkaar én de elementen met aangaan. Ze in banen zich een weg over toendra's tijdens en ijsgebieden in in de koudste naar gebieden door van Noorwegen en het IJsland.

Avontuurlijke realityserie waarin op bekende Nederlanders de de uitputtende strijd met een elkaar én de tijdens elementen aangaan. van Ze banen uit zich een het weg over toendra's de en ijsgebieden in de koudste gebieden door van uit Noorwegen en met IJsland.

Avontuurlijke realityserie naar waarin bekende Nederlanders een de uitputtende strijd met het elkaar van én de op tv elementen aangaan. Ze banen zich een met weg over toendra's met en op tv ijsgebieden in de koudste gebieden in van het Noorwegen en het IJsland.

april 2021
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!