Programma gemist?

De finale! Van een de acht (ex-)topsporters naar de die aan de expeditie in begonnen, zijn van er nu slechts op tv drie over. Wie tijdens uit een kajakrace van over de woeste, door IJslandse West Glacial door River als laatste finisht, ligt op tv er meteen uit. uit De twee overgebleven in finalisten zullen naar na een door slopende tocht de poolcirkel bereiken, maar met slechts in een van hen zal als een eerste de expeditievlag uit op hijsen en met een flinke door geldprijs in naar huis gaan.

Tijdens deze met zwaarste expeditie met ooit ontstaat er grote paniek het als de tijdens vier (ex-)topsporters niet meer een op naar eigen kracht uit een een snelstromende op tv rivier kunnen komen. naar Het safetyteam moet er aan tijdens te pas komen op om hen weer de veilig op met de kant te krijgen. van En wie van op tv de op kandidaten zal op de valreep van van de finale IJsland tijdens moeten op tv verlaten?

Nog uit maar vier (ex-)topsporters tijdens hebben weten te volharden, de maar onderling lopen van de spanningen steeds meer door op op. Er begint zich een verschil van af te tekenen uit tussen tijdens de individuele sporters op tv en de in sporters die gewend zijn om in in een team te uit van spelen. Dit loopt uit een op een een fikse ruzie. Tijdens de zwaarste gletsjertocht een ooit de moet de in arts er met een spoed bij geroepen worden als uit een van de een kandidaten instort het door uitputting en een onderkoeling.

De loodzware expeditie op de is over de helft en op tv begint fysiek en naar mentaal een z'n tol te eisen met bij de vijf (ex-)topsporters in die door nog in de race op tv zijn. Tijdens het de ijszwemmen moet een op van de deelnemers vroegtijdig uit van het water van getrokken worden. En de bij een levensgevaarlijke, het geblinddoekte met achtervolgingsrace in het IJslandse vulkaanlandschap, met raken enkele kandidaten in op de tijdens problemen als ze volledig op tv op elkaar aangewezen naar zijn.

Er zijn uit nog naar vijf expeditieleden over op in deze slijtageslag op IJslandse met bodem. in Ze zullen alles moeten geven een wat ze in met zich hebben om op deze naar keiharde strijd tegen de elementen én op het tegen elkaar vol van te houden. Maar deze week worden met uit ze extreem op de in proef gesteld uit en met hun eigen angsten geconfronteerd,. met naar Ze moeten namelijk van een torenhoge een brug boven op een snel stromende van rivier afspringen. uit Voor een het van de (ex-)sporters op is dit een het traumatische ervaring.

Zes (ex-)topsporters vervolgen in tijdens hun expeditie in een de ruige, IJslandse het natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht uit over een gletsjer, waarbij naar het niet alleen het om snelheid maar op van ook om kennis op tv gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens met moeten de sporters een de te paard een uit ingewikkelde zoektocht naar uit een geheime locatie in zien te volbrengen. Dat loopt helaas op niet in voor alle kandidaten zo op goed af. door En wie moet vandaag op tv bij de het ijspegelspel de expeditie van verlaten?

Er het zijn nog zeven kandidaten over. op De (ex-)topsporters vervolgen het uit hun weg naar de op tv poolcirkel. Er op staat een zware fiets- en in looptocht op het programma. in naar Dit vergt een uiterste krachtinspanning naar en dat een wordt een van uit kandidaten te veel. Als van individuele proef in wordt er een typisch IJslands op spel gespeeld in waarbij steenblokken versjouwd moeten de worden. van Wie zullen in er na vanavond uit nog in de expeditie een zijn?

Deze expeditie is de zwaarder in dan ooit. op Acht kandidaten en één winnaar. Dit van jaar zijn de het (ex-)topsporters van die het tegen elkaar door opnemen in op tv hun strijd richting de poolcirkel. met Wekenlang bivakkeren met ze in een een tent en eten naar ze uit zakjes met op tv droogvoer, van terwijl er overdag uit gepresteerd moet worden in groepsopdrachten het en tijdens individuele proeven. tijdens Het spannende ijspegelspel zal het in lot uit bepalen voor een van een de kandidaten die vandaag al met naar huis uit toe uit moet!

De op drie finalisten leggen apart op een tocht met af met behulp in van gps, terwijl ze onderweg het codes moeten naar onthouden naar die belangrijk zijn om de route de op uiteindelijk te kunnen winnen. door De twee verliezers van strijden in van het kegelspel voor door de laatste plek in de een allesbeslissende proef. Deze van allerlaatste test bestaat uit op het beantwoorden met van vragen, in kajakken, bergbeklimmen en abseilen. een De eerste die met na van alle opdrachten de vlag hijst, wint het de op finale.

De spanning tussen met naar de deelnemers loopt deze week hoog van op. tijdens Ondanks de sfeer moeten van de kandidaten uit zich in twee van groepen van twee verdelen om in het water te het van trotseren met behulp van tijdens een raft. De volgende dag op tv staat de individuele naar opdracht op naar de het planning waar ze weer de elkaars vijanden zijn. op Ze moeten een op heftig parcours afleggen de met een naar terreinwagen.

De laatste de vier tijdens kandidaten moeten zich in de naar groepsopdracht bewijzen op de het op een-na-grootste gletsjer van van IJsland, de naar Langjökull. Tijdens op tv de uit individuele opdracht krijgen de deelnemers naar ieder een ijsbijl door en een het ontvanger, waarmee in ze op zoek moeten naar de in drie 'lawinepiepjes' die tijdens onder de grond naar zitten. De in drie snelsten gaan van door naar de volgende met opdracht, in maar uiteindelijk zullen slechts een de met twee beste kandidaten op tv voor de winst door vechten.

De de expeditie trekt de verder richting het noorden. door In twee teams moeten de uit vijf overgebleven kandidaten de een zware proef in uitvoeren: op een achtervolgingsklim door door de bergen naar van maar liefst uit anderhalf uur, waarbij een van de tijdens teamleden zelfs geblinddoekt door wordt. op Ook moeten met ze allemaal een individuele opdracht op tv zien te een voltooien, waarbij niet in alleen behendigheid, een maar ook snelheid en spierkracht uit een rol op tv spelen.

Avontuurlijke in realityserie waarin door bekende Nederlanders de uitputtende strijd met met elkaar in én de elementen door aangaan. Ze banen zich een door weg over toendra's van en naar ijsgebieden in de koudste gebieden van uit van Noorwegen en tijdens IJsland.

Avontuurlijke tijdens realityserie waarin bekende Nederlanders de tijdens uitputtende strijd in met elkaar in én de met elementen aangaan. Ze banen zich een het weg over toendra's de en ijsgebieden de in de op koudste gebieden van in Noorwegen en naar IJsland.

Avontuurlijke realityserie op tv waarin bekende Nederlanders met de uitputtende strijd met met elkaar én op de op elementen aangaan. Ze uit banen zich een weg over op toendra's en ijsgebieden in naar de een koudste gebieden van Noorwegen en een tijdens IJsland.

april 2020
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!