Programma gemist?

De finale! door Van de tijdens acht (ex-)topsporters die aan tijdens de expeditie het begonnen, zijn er nu op tv slechts drie over. in Wie tijdens tijdens een kajakrace over de woeste, het IJslandse van West Glacial River op als laatste finisht, de ligt er meteen het uit. De twee uit overgebleven finalisten zullen na uit een slopende tocht de de poolcirkel bereiken, maar door slechts een naar van hen zal door als eerste het de expeditievlag hijsen de en met een een flinke geldprijs naar huis van gaan.

Tijdens een deze zwaarste expeditie ooit de ontstaat er grote paniek tijdens als de op tv vier (ex-)topsporters niet meer op op op tv eigen kracht een uit een snelstromende rivier kunnen uit komen. Het safetyteam moet tijdens er aan te naar pas de komen om hen weer door veilig op de uit kant door te krijgen. En uit wie van de een kandidaten zal op tijdens de valreep van de met finale IJsland moeten naar verlaten?

Nog door maar vier (ex-)topsporters van hebben weten te naar volharden, maar onderling lopen een de spanningen uit steeds meer op. Er begint de met zich een verschil af te tekenen op tussen de individuele in sporters en de in sporters die gewend tijdens zijn om in naar een team met te spelen. Dit loopt een uit op tv op een fikse ruzie. een Tijdens de zwaarste met gletsjertocht een ooit moet de arts er met uit spoed bij geroepen op worden als van een van in de kandidaten instort door door uitputting en een onderkoeling.

De in loodzware expeditie uit is over de helft met en begint fysiek van en mentaal z'n uit tol te eisen bij de tijdens vijf (ex-)topsporters tijdens die op nog in de race met zijn. Tijdens het ijszwemmen moet naar een van de de deelnemers vroegtijdig met uit een het water getrokken worden. En in bij een een levensgevaarlijke, geblinddoekte achtervolgingsrace in de het op IJslandse vulkaanlandschap, raken enkele tijdens kandidaten in de de problemen als ze volledig op een elkaar aangewezen de zijn.

Er uit zijn nog tijdens vijf expeditieleden over met in deze slijtageslag door op IJslandse bodem. Ze zullen alles de moeten geven wat op tv ze door in zich hebben om in deze met keiharde strijd tegen de elementen én het tegen elkaar vol op tv te op houden. Maar deze week worden tijdens ze op tv extreem op de proef gesteld tijdens en met de hun eigen angsten geconfronteerd,. van in Ze moeten namelijk van een een torenhoge een brug boven een snel stromende op rivier afspringen. in Voor een in van de (ex-)sporters is dit tijdens een traumatische op ervaring.

Zes van (ex-)topsporters vervolgen de hun expeditie in de ruige, met IJslandse het natuur. Tijdens een gevaarlijke door trektocht over een gletsjer, uit waarbij het het niet alleen van om snelheid maar ook om met kennis gaat, op tv ontstaat er flinke naar onenigheid. Vervolgens moeten uit de sporters uit te paard een ingewikkelde met zoektocht naar een geheime met locatie zien te volbrengen. een Dat in loopt helaas niet voor alle in uit kandidaten zo goed op tv af. En wie moet van vandaag bij het ijspegelspel het de naar expeditie verlaten?

Er zijn nog het zeven een kandidaten over. De tijdens (ex-)topsporters vervolgen hun op tv weg naar de een poolcirkel. Er staat een zware met fiets- van en looptocht op het het programma. Dit vergt op tv een uiterste de krachtinspanning en dat op wordt een van kandidaten te tijdens veel. Als individuele uit proef wordt op tv er een door typisch IJslands spel door gespeeld waarbij steenblokken versjouwd met moeten op worden. Wie zullen in er na vanavond uit nog in de op expeditie zijn?

Deze uit expeditie is zwaarder dan ooit. op Acht kandidaten en een één winnaar. door Dit jaar zijn met het (ex-)topsporters die door het in tegen elkaar opnemen op tv in hun strijd richting uit de poolcirkel. Wekenlang met bivakkeren ze in een de tent tijdens en eten ze uit zakjes met op tv met droogvoer, terwijl er van overdag gepresteerd moet worden in in groepsopdrachten en individuele proeven. het Het op tv spannende ijspegelspel naar zal het lot bepalen voor door een van de kandidaten naar die naar vandaag al naar door huis toe op moet!

De naar drie finalisten uit leggen apart een tocht tijdens af met in behulp van gps, terwijl naar ze onderweg codes naar moeten onthouden die door belangrijk zijn om de tijdens route uiteindelijk het te kunnen winnen. van De twee op verliezers strijden in het kegelspel naar voor de uit laatste plek in tijdens de allesbeslissende proef. Deze uit allerlaatste de test bestaat uit uit het beantwoorden van vragen, kajakken, bergbeklimmen van en een abseilen. De eerste op tv die na alle opdrachten van de met vlag hijst, wint op de finale.

De in spanning tussen de deelnemers tijdens loopt deze week hoog de op. op tv Ondanks de sfeer moeten in de kandidaten op zich in twee groepen door van twee verdelen om met het water te uit trotseren met met behulp van door een raft. De volgende naar dag staat de in individuele opdracht op tv op de planning waar ze uit weer elkaars met vijanden zijn. tijdens Ze moeten een heftig parcours de afleggen met de een de terreinwagen.

De met laatste vier kandidaten moeten door zich in de met groepsopdracht uit bewijzen op de op een-na-grootste op gletsjer op van IJsland, de uit Langjökull. Tijdens de de individuele opdracht krijgen de deelnemers tijdens ieder een met ijsbijl en een ontvanger, waarmee door ze op zoek naar moeten naar in de met drie 'lawinepiepjes' die onder de grond de zitten. De drie tijdens snelsten gaan in door naar de volgende van opdracht, uit maar uiteindelijk zullen van slechts de twee beste kandidaten een voor op de winst naar vechten.

De expeditie trekt in verder op tv richting het een noorden. In twee teams moeten de door door vijf overgebleven kandidaten in een zware proef uitvoeren: tijdens een achtervolgingsklim door tijdens de bergen van maar liefst de anderhalf uur, waarbij de een van de de op tv teamleden zelfs geblinddoekt naar wordt. Ook moeten ze het allemaal een in individuele opdracht zien te voltooien, waarbij in niet tijdens alleen behendigheid, maar in ook snelheid en spierkracht een het rol van spelen.

Avontuurlijke realityserie op tv waarin bekende Nederlanders de door uitputtende met strijd met elkaar én op de elementen aangaan. naar Ze banen een zich een weg over uit toendra's en ijsgebieden in in de koudste met gebieden naar van Noorwegen en op tv IJsland.

Avontuurlijke van realityserie waarin de bekende Nederlanders de uitputtende een strijd met de elkaar én de elementen aangaan. Ze op tv banen het zich een weg naar over toendra's het en ijsgebieden in de koudste gebieden op tv van Noorwegen en de met IJsland.

Avontuurlijke met realityserie waarin bekende Nederlanders van de uitputtende de strijd met elkaar op én de elementen aangaan. de Ze banen zich een de op weg over toendra's en ijsgebieden uit in de het koudste gebieden van tijdens Noorwegen en met IJsland.

maart 2019
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord