Programma gemist?

De door finale! Van het de acht (ex-)topsporters die aan door de naar expeditie begonnen, zijn er nu slechts van drie over. Wie van tijdens een kajakrace met over de de woeste, IJslandse West door Glacial River naar als laatste finisht, in ligt er meteen het uit. De op twee overgebleven finalisten zullen op tv na een slopende tocht de in poolcirkel bereiken, tijdens maar tijdens slechts een van hen zal als in eerste de de expeditievlag hijsen en met uit een het flinke geldprijs naar huis een gaan.

Tijdens van deze zwaarste door expeditie ooit ontstaat er grote op tv paniek als de van vier de (ex-)topsporters niet meer een op eigen kracht naar uit een snelstromende rivier door kunnen komen. Het safetyteam door moet naar er aan te het pas komen om hen weer naar veilig op de kant naar te krijgen. uit En wie van de het kandidaten op tv zal op de valreep het van de finale IJsland met moeten in verlaten?

Nog tijdens maar vier (ex-)topsporters hebben tijdens weten te volharden, maar door onderling lopen de uit spanningen in steeds meer op tv op. Er begint zich een van verschil af te tekenen een tussen van de individuele sporters en tijdens de sporters die op gewend zijn met om in een team op tv te naar spelen. Dit loopt de uit op een fikse ruzie. Tijdens op tv de zwaarste gletsjertocht door ooit moet op tv de arts er met op spoed bij geroepen op worden het als een een van de kandidaten instort door uitputting naar en van onderkoeling.

De loodzware op tv expeditie door is over de helft en begint een fysiek en mentaal uit z'n tol op te eisen bij een de vijf (ex-)topsporters die de nog in een de race zijn. met Tijdens het ijszwemmen de moet een van de uit deelnemers op tv vroegtijdig uit het in water getrokken worden. En de bij een een levensgevaarlijke, geblinddoekte achtervolgingsrace in het met IJslandse vulkaanlandschap, raken tijdens de enkele kandidaten in het de problemen als ze volledig op een elkaar door aangewezen zijn.

Er zijn met nog met vijf expeditieleden over in deze slijtageslag in op naar IJslandse bodem. Ze de zullen alles moeten door geven wat ze in met zich hebben in om deze keiharde strijd het tegen naar de elementen én op tegen elkaar vol te houden. Maar op deze week worden de ze tijdens extreem op de proef gesteld in en met op tv hun eigen angsten het geconfronteerd,. Ze op moeten namelijk van een torenhoge in brug door boven een snel stromende naar rivier tijdens afspringen. Voor een op tv van de (ex-)sporters is dit een het traumatische op tv ervaring.

Zes (ex-)topsporters het vervolgen tijdens hun expeditie in in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens op tv een gevaarlijke trektocht tijdens over een in gletsjer, waarbij tijdens het niet alleen om snelheid maar uit ook om een kennis met gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens in moeten de tijdens sporters uit te paard een ingewikkelde zoektocht naar op een geheime tijdens locatie zien te op volbrengen. Dat loopt tijdens helaas niet voor van alle kandidaten zo goed in af. En wie het het moet vandaag bij het door ijspegelspel de expeditie van verlaten?

Er van zijn nog op zeven kandidaten over. De op (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de de poolcirkel. op Er staat naar een zware fiets- en looptocht in op het programma. naar Dit vergt een een uiterste een krachtinspanning en dat wordt door een van kandidaten te tijdens op veel. Als individuele proef wordt er naar een typisch IJslands uit spel gespeeld naar waarbij met steenblokken versjouwd moeten worden. door Wie zullen er na op vanavond op nog in de op tv expeditie zijn?

Deze in expeditie is een zwaarder dan ooit. Acht door kandidaten en één winnaar. de Dit jaar zijn de het (ex-)topsporters die het in naar tegen elkaar opnemen tijdens in hun strijd richting de poolcirkel. naar Wekenlang bivakkeren ze door tijdens in een tent en eten ze door uit op tv zakjes met droogvoer, terwijl er tijdens overdag gepresteerd naar moet op worden in groepsopdrachten en individuele naar proeven. op tv Het spannende ijspegelspel met zal het lot op bepalen voor een van naar de kandidaten het die vandaag al op tv naar huis toe in moet!

De met drie finalisten leggen apart door een tocht uit af met behulp van door gps, op tv terwijl ze onderweg een codes moeten onthouden die belangrijk zijn uit om de het route uiteindelijk met te kunnen winnen. De het twee verliezers strijden in door het kegelspel door voor de laatste uit plek in op tv de allesbeslissende proef. Deze van allerlaatste de test bestaat uit het beantwoorden het van vragen, tijdens kajakken, bergbeklimmen en de abseilen. De eerste naar die na een alle opdrachten de in vlag hijst, wint het de finale.

De een spanning tussen de deelnemers loopt in deze week uit hoog op. door Ondanks de op sfeer moeten de kandidaten zich op tv in twee groepen op tv van twee verdelen om op tv het de water te trotseren met van behulp van een op tv raft. De volgende in dag de staat de individuele opdracht op de op tv planning van waar ze weer elkaars vijanden op zijn. Ze op tv moeten een heftig met parcours afleggen met het een het terreinwagen.

De op tv laatste vier kandidaten moeten zich door met in de groepsopdracht bewijzen op de met op een-na-grootste gletsjer in van IJsland, de door Langjökull. Tijdens op tv de individuele opdracht krijgen op tv de deelnemers ieder in een ijsbijl het en een ontvanger, waarmee door met ze op zoek moeten een naar de drie naar 'lawinepiepjes' die onder de grond op tv in zitten. De drie uit snelsten gaan door naar van de volgende opdracht, maar uiteindelijk met zullen slechts de van twee beste in kandidaten voor naar de winst naar vechten.

De expeditie trekt het verder richting het op noorden. een In twee met teams moeten de vijf een overgebleven kandidaten een zware op proef uitvoeren: een achtervolgingsklim de in door de bergen van maar het liefst een anderhalf uur, waarbij een van de in teamleden zelfs geblinddoekt het op tv wordt. Ook moeten tijdens ze allemaal een individuele opdracht uit zien te voltooien, een waarbij niet alleen met behendigheid, op tv maar ook snelheid en spierkracht uit een rol uit spelen.

Avontuurlijke op realityserie waarin bekende Nederlanders van de uitputtende strijd het met elkaar én door de elementen aangaan. tijdens Ze banen de zich een weg over toendra's op tv en naar ijsgebieden in het de koudste gebieden van een Noorwegen en uit IJsland.

Avontuurlijke de realityserie waarin bekende Nederlanders tijdens de uitputtende van strijd met elkaar uit én de elementen met aangaan. Ze banen het zich een weg over toendra's de op en ijsgebieden in uit de koudste gebieden van de Noorwegen en op tv IJsland.

Avontuurlijke naar realityserie waarin bekende het Nederlanders de uitputtende uit strijd met elkaar én op tv de elementen van aangaan. Ze banen op tv zich een het weg over toendra's en ijsgebieden op tv in de tijdens koudste gebieden in van Noorwegen en uit IJsland.

augustus 2020
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!