Programma gemist?

De op tv finale! Van de de acht (ex-)topsporters die aan het de de expeditie begonnen, zijn er nu slechts op tv drie over. Wie naar op tijdens een kajakrace over in de woeste, IJslandse West Glacial tijdens River als laatste door naar finisht, ligt er door meteen uit. De tijdens twee overgebleven finalisten zullen na een uit slopende tocht in de een poolcirkel bereiken, maar slechts een van tijdens door hen zal als eerste de de expeditievlag van hijsen en met in een flinke geldprijs de naar huis gaan.

Tijdens een deze zwaarste expeditie ooit op tv ontstaat er grote paniek op als de de vier (ex-)topsporters van niet meer met op eigen kracht een uit een snelstromende rivier door kunnen komen. Het op tv safetyteam moet er aan van te pas het komen om hen weer in veilig op de op tv kant te krijgen. En in wie van van de kandidaten met zal op van de valreep van op tv de finale IJsland het moeten verlaten?

Nog van maar vier een (ex-)topsporters hebben weten een te volharden, maar onderling lopen tijdens de spanningen steeds meer met tijdens op. Er begint zich uit een verschil af te naar tekenen tussen de individuele met sporters en met de sporters die gewend in zijn met om in een team te een spelen. met Dit loopt uit door op een fikse ruzie. Tijdens van de zwaarste tijdens gletsjertocht naar ooit moet de arts op er met spoed bij een geroepen worden als een naar van de kandidaten met instort het door uitputting met en onderkoeling.

De tijdens loodzware expeditie de is over de naar helft en begint van fysiek en mentaal z'n uit tol te eisen met bij de vijf (ex-)topsporters die met nog naar in de op tv race zijn. Tijdens de het ijszwemmen moet een naar van de door deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken de worden. En bij op een met levensgevaarlijke, geblinddoekte achtervolgingsrace het in het IJslandse het vulkaanlandschap, raken op enkele kandidaten in de problemen naar als ze op tv volledig op elkaar aangewezen door zijn.

Er zijn een nog naar vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op van op IJslandse bodem. Ze zullen het alles moeten geven in wat ze in in zich hebben om deze de keiharde het strijd tegen het de elementen én tegen elkaar in vol te houden. door Maar deze week worden naar ze extreem het op de naar proef gesteld en een met hun eigen angsten geconfronteerd,. door Ze moeten van namelijk van een torenhoge in brug boven een met snel stromende het rivier afspringen. Voor een naar van de van (ex-)sporters de is dit een traumatische op ervaring.

Zes in (ex-)topsporters vervolgen hun naar expeditie in de ruige, IJslandse uit natuur. in Tijdens een tijdens gevaarlijke trektocht over een op tv gletsjer, waarbij tijdens het niet alleen om snelheid tijdens maar in ook om kennis gaat, ontstaat in er flinke onenigheid. Vervolgens op moeten de naar sporters een te paard een ingewikkelde zoektocht van naar een met geheime locatie zien van te volbrengen. Dat een loopt helaas niet voor op alle kandidaten zo uit goed de af. En wie in moet vandaag bij tijdens het ijspegelspel de expeditie op tv verlaten?

Er zijn in nog zeven kandidaten uit over. De (ex-)topsporters met vervolgen hun uit weg naar de poolcirkel. het Er staat met een zware fiets- en looptocht in op het een programma. de Dit vergt een uiterste krachtinspanning de en dat wordt een met met van kandidaten te veel. door Als individuele proef van wordt er een met typisch IJslands door spel gespeeld waarbij steenblokken versjouwd het moeten worden. Wie door zullen er tijdens na vanavond nog in tijdens de expeditie door zijn?

Deze in expeditie is zwaarder uit dan ooit. Acht door kandidaten en één winnaar. Dit op op jaar zijn het (ex-)topsporters naar die het tegen elkaar opnemen de een in hun strijd richting op de poolcirkel. Wekenlang van bivakkeren ze in een tent tijdens en de eten ze met uit zakjes met droogvoer, terwijl op er door overdag gepresteerd moet worden in groepsopdrachten tijdens en individuele proeven. in Het spannende in ijspegelspel de zal het lot met bepalen voor een van de op kandidaten die vandaag uit al naar op tv huis toe uit moet!

De op tv drie finalisten leggen het apart een tocht af met op tv behulp van gps, tijdens terwijl ze onderweg het codes moeten onthouden in naar die belangrijk zijn om de route uit uiteindelijk te kunnen uit winnen. De de twee verliezers naar strijden in naar het kegelspel voor tijdens de laatste plek in de door allesbeslissende proef. Deze in allerlaatste test op bestaat uit het de beantwoorden van tijdens vragen, kajakken, bergbeklimmen en abseilen. door De eerste die na naar alle met opdrachten de vlag op hijst, wint de uit finale.

De van spanning tussen op de deelnemers loopt deze week door hoog op. Ondanks in de in sfeer moeten de kandidaten op zich in twee groepen van de twee verdelen op om het water van te trotseren met door behulp van een het raft. De volgende dag het uit staat de individuele de opdracht op de planning waar een ze uit weer elkaars vijanden zijn. Ze naar moeten een op tv heftig parcours afleggen van met een met terreinwagen.

De van laatste vier kandidaten van moeten zich in de de groepsopdracht bewijzen op tijdens de op een-na-grootste gletsjer de naar van IJsland, de Langjökull. tijdens Tijdens de door individuele opdracht krijgen de een deelnemers ieder een ijsbijl en met op tv een ontvanger, waarmee ze in op zoek moeten naar de het drie 'lawinepiepjes' die het onder de op grond zitten. De drie in snelsten gaan tijdens door naar de op tv volgende opdracht, met maar uiteindelijk een zullen slechts de twee tijdens beste kandidaten voor de winst op tv van vechten.

De naar expeditie trekt verder naar richting het noorden. In twee door teams moeten de een vijf overgebleven het kandidaten in een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim op op door de bergen een van maar liefst anderhalf de uur, waarbij een van de op tv teamleden zelfs uit geblinddoekt wordt. het Ook moeten ze allemaal een de individuele opdracht naar zien te voltooien, op tv waarbij niet op tv alleen behendigheid, maar uit ook snelheid en de spierkracht een een rol spelen.

Avontuurlijke realityserie waarin in tijdens bekende Nederlanders de op tv uitputtende strijd met elkaar een én de elementen het aangaan. Ze tijdens banen zich een weg over naar toendra's en op tv ijsgebieden in de met koudste gebieden van Noorwegen het en naar IJsland.

Avontuurlijke uit realityserie waarin bekende Nederlanders tijdens de door uitputtende strijd met elkaar uit én de elementen aangaan. Ze met banen een zich een weg door over toendra's tijdens en ijsgebieden in de tijdens koudste gebieden tijdens van Noorwegen en in IJsland.

Avontuurlijke realityserie op waarin bekende het Nederlanders de in uitputtende strijd met in elkaar én de elementen aangaan. op tv Ze banen een zich een op tv weg over toendra's en uit ijsgebieden in de koudste met gebieden van uit Noorwegen en uit IJsland.

januari 2019
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord