Programma gemist?

De finale! het Van de acht (ex-)topsporters een in die aan de expeditie begonnen, op tv zijn er nu met slechts drie over. Wie van tijdens een van kajakrace over de door woeste, IJslandse West een Glacial River als laatste uit finisht, uit ligt er meteen met uit. De twee overgebleven van finalisten zullen na het een slopende in tocht de poolcirkel bereiken, een maar slechts met een van hen zal door als eerste de expeditievlag naar hijsen en met een een een flinke geldprijs door naar huis gaan.

Tijdens deze het zwaarste tijdens expeditie ooit ontstaat er grote paniek op tv als de de vier tijdens (ex-)topsporters niet meer op naar eigen kracht uit op tv een snelstromende rivier kunnen komen. door Het het safetyteam moet er de aan te pas komen door om hen weer tijdens veilig op in de kant te uit krijgen. En wie tijdens van de kandidaten zal op op de valreep van op tv de finale IJsland op tv moeten de verlaten?

Nog maar vier uit (ex-)topsporters uit hebben weten in te volharden, maar onderling lopen het de een spanningen steeds meer van op. Er begint tijdens zich een verschil door af te tekenen tussen de in individuele sporters en een de sporters die tijdens gewend het zijn om in in een team te spelen. Dit de loopt uit op een de een fikse ruzie. Tijdens de zwaarste de gletsjertocht ooit moet op tv de naar arts er met spoed bij geroepen van worden het als een naar van de kandidaten instort door op uitputting uit en onderkoeling.

De met loodzware expeditie de is over de tijdens helft en begint in fysiek en mentaal z'n tol te door eisen bij een de vijf (ex-)topsporters die door nog uit in de race zijn. in Tijdens het ijszwemmen in moet een van tijdens de deelnemers vroegtijdig uit een het water getrokken op worden. En van bij een levensgevaarlijke, geblinddoekte met achtervolgingsrace op in het door IJslandse vulkaanlandschap, raken enkele van kandidaten in de problemen als uit ze volledig naar op elkaar uit aangewezen zijn.

Er zijn op tv nog vijf expeditieleden tijdens over het in deze slijtageslag op IJslandse bodem. met Ze zullen alles op op moeten geven wat ze in tijdens zich in hebben om deze keiharde de strijd tegen de elementen én met tegen op elkaar vol te houden. de Maar deze week worden de ze de extreem op de proef gesteld de en een met hun eigen angsten geconfronteerd,. op tv Ze moeten het namelijk in van een torenhoge brug een boven een de snel stromende rivier in afspringen. Voor een van door de (ex-)sporters is dit met een traumatische op tv ervaring.

Zes van (ex-)topsporters vervolgen op tv hun expeditie in de ruige, tijdens IJslandse natuur. Tijdens de een gevaarlijke trektocht naar over een gletsjer, waarbij de het niet op tv alleen tijdens om snelheid maar ook om het kennis de gaat, ontstaat er het flinke onenigheid. Vervolgens door moeten de sporters te naar paard een ingewikkelde zoektocht naar met een door geheime locatie de zien te volbrengen. Dat loopt met helaas niet een voor alle kandidaten zo uit goed af. En wie naar moet vandaag op bij het ijspegelspel de tijdens expeditie in verlaten?

Er zijn de nog zeven kandidaten over. een De (ex-)topsporters op tv vervolgen hun weg naar naar de poolcirkel. Er van uit staat een zware fiets- en looptocht op op op het programma. Dit vergt met een in uiterste krachtinspanning en dat wordt het een van kandidaten door te veel. Als individuele de tijdens proef wordt er een naar typisch IJslands naar spel gespeeld waarbij steenblokken tijdens versjouwd moeten worden. naar Wie zullen er na vanavond door nog door in de de expeditie zijn?

Deze expeditie is op zwaarder met dan ooit. Acht kandidaten uit en één winnaar. de Dit jaar tijdens zijn het (ex-)topsporters die door het tegen in elkaar opnemen in in hun strijd richting de op tv poolcirkel. Wekenlang bivakkeren met ze in een op tent en eten ze door uit zakjes met een droogvoer, naar terwijl er met overdag gepresteerd moet op tv worden in groepsopdrachten en een individuele proeven. Het naar spannende ijspegelspel zal in het lot bepalen voor een een van de in kandidaten die vandaag een al naar huis uit toe met moet!

De drie van finalisten leggen apart een naar met tocht af met behulp tijdens van gps, terwijl ze met onderweg codes een moeten onthouden die belangrijk door zijn om de route op uiteindelijk te kunnen uit winnen. De twee het verliezers de strijden in het kegelspel voor uit de uit laatste plek in de in allesbeslissende proef. Deze allerlaatste met tijdens test bestaat uit het beantwoorden uit van vragen, de kajakken, bergbeklimmen en uit abseilen. De het eerste die na alle opdrachten door de vlag door hijst, wint op de finale.

De spanning van tussen de op tv deelnemers loopt deze week op tv hoog de op. Ondanks de in sfeer moeten de kandidaten zich in in twee groepen op van twee van verdelen om het tijdens water te trotseren met in behulp van een raft. door tijdens De volgende dag staat de individuele met opdracht het op de planning een waar ze met weer elkaars vijanden van zijn. Ze moeten een heftig parcours van afleggen met van een uit terreinwagen.

De laatste naar vier van kandidaten moeten zich in van de groepsopdracht bewijzen op op tv de door op een-na-grootste gletsjer van naar IJsland, de Langjökull. met Tijdens de individuele opdracht krijgen op de deelnemers op tv ieder een ijsbijl en uit een uit ontvanger, waarmee ze op zoek de moeten tijdens naar de drie 'lawinepiepjes' die tijdens de onder de grond zitten. het De drie snelsten gaan in door de naar de volgende opdracht, maar door uiteindelijk zullen slechts de het twee beste kandidaten op tv met voor de winst naar vechten.

De het expeditie trekt verder richting uit het een noorden. In twee teams een moeten de vijf overgebleven op kandidaten een zware proef naar uitvoeren: een door achtervolgingsklim door de bergen een van maar liefst met het anderhalf uur, waarbij een van de van teamleden zelfs in geblinddoekt wordt. Ook op moeten ze allemaal uit een individuele opdracht zien van een te voltooien, waarbij niet met alleen behendigheid, maar de ook snelheid en spierkracht tijdens een met rol spelen.

Avontuurlijke realityserie waarin op tv bekende Nederlanders de uit uitputtende strijd door met elkaar van én de elementen aangaan. Ze op banen zich een op tv op weg over toendra's en van ijsgebieden in de koudste in gebieden een van Noorwegen en in IJsland.

Avontuurlijke naar realityserie waarin bekende Nederlanders de het met uitputtende strijd met uit elkaar én de elementen in aangaan. Ze door banen zich een weg over toendra's in en ijsgebieden in in de van koudste gebieden van Noorwegen in en uit IJsland.

Avontuurlijke realityserie tijdens waarin bekende Nederlanders de de uitputtende strijd met in het elkaar én de elementen van aangaan. Ze banen zich met een weg het over toendra's met en ijsgebieden in de koudste gebieden van een van Noorwegen en naar IJsland.

augustus 2021
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!