Programma gemist?

De finale! Van uit de door acht (ex-)topsporters die aan de uit expeditie begonnen, door zijn naar er nu slechts drie over. met Wie tijdens een een kajakrace over de woeste, met IJslandse West Glacial door River als laatste uit finisht, ligt er naar meteen op uit. De twee van overgebleven finalisten zullen na het een slopende uit tocht de tijdens poolcirkel bereiken, maar slechts een van in hen tijdens zal als tijdens eerste de expeditievlag hijsen en met naar een met flinke geldprijs naar huis de gaan.

Tijdens deze uit zwaarste expeditie ooit op tv ontstaat er grote naar paniek als de vier naar de (ex-)topsporters niet meer op eigen uit kracht tijdens uit een snelstromende rivier kunnen komen. van tijdens Het safetyteam moet door er aan te pas komen tijdens om een hen weer veilig op de het kant te krijgen. een En wie van door de het kandidaten zal op de valreep door van met de finale IJsland moeten de verlaten?

Nog in maar vier (ex-)topsporters hebben weten in te volharden, maar tijdens onderling lopen het de spanningen steeds meer in naar op. Er begint zich een verschil het af uit te tekenen door tussen de individuele sporters en de op tv sporters die van gewend zijn om uit in een uit team te spelen. Dit loopt uit uit op het een fikse ruzie. Tijdens uit de zwaarste in gletsjertocht van ooit moet de arts er met in spoed bij geroepen een worden uit als een door van de kandidaten instort door van uitputting met en onderkoeling.

De met loodzware expeditie is over op de helft van en begint fysiek in en mentaal z'n tol van te eisen bij de met vijf op tv (ex-)topsporters die nog in de tijdens van race zijn. Tijdens op het ijszwemmen moet een van de in deelnemers vroegtijdig uit het uit het water getrokken worden. naar En bij een de levensgevaarlijke, geblinddoekte achtervolgingsrace in het tijdens op IJslandse vulkaanlandschap, raken enkele kandidaten in tijdens de problemen als op ze volledig op van naar elkaar aangewezen zijn.

Er zijn nog uit op vijf expeditieleden over in deze in slijtageslag van op IJslandse bodem. Ze op tv zullen alles het moeten geven wat ze op tv in zich hebben om deze naar uit keiharde strijd tegen de elementen én in tegen elkaar vol door naar te houden. Maar deze naar week worden ze extreem in op door de proef gesteld en met hun op eigen een angsten geconfronteerd,. Ze van moeten namelijk van een in torenhoge brug uit boven een met snel stromende rivier afspringen. Voor in een van de (ex-)sporters in is dit het een traumatische het ervaring.

Zes van (ex-)topsporters vervolgen het hun expeditie in door de ruige, IJslandse op tv natuur. Tijdens een door gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij met het niet alleen de een om snelheid maar ook om een kennis gaat, het ontstaat er flinke onenigheid. door Vervolgens moeten de sporters door te paard een naar ingewikkelde een zoektocht naar een een geheime locatie zien van te volbrengen. Dat loopt een helaas een niet voor alle kandidaten zo goed met af. uit En wie tijdens moet vandaag bij het het ijspegelspel de expeditie in verlaten?

Er zijn nog van zeven van kandidaten over. op De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar op de poolcirkel. Er door staat van een zware op fiets- en looptocht op het programma. tijdens uit Dit vergt een uiterste krachtinspanning met en dat de wordt een van in kandidaten te een veel. Als individuele proef wordt in er een typisch een IJslands spel gespeeld een waarbij steenblokken versjouwd moeten in een worden. Wie zullen er na op tv vanavond nog in met de expeditie naar zijn?

Deze expeditie door is met zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en van één winnaar. de Dit jaar zijn het door (ex-)topsporters die het op tv tegen het elkaar opnemen in hun door strijd met richting de poolcirkel. naar Wekenlang bivakkeren ze de in een tent uit en eten ze uit zakjes met in droogvoer, terwijl met er op tv overdag gepresteerd moet worden in tijdens groepsopdrachten en individuele tijdens proeven. Het spannende op tv ijspegelspel zal het lot het bepalen voor een in van de kandidaten tijdens tijdens die vandaag al naar tijdens huis toe het moet!

De met drie finalisten leggen het apart een tocht af met van behulp van tijdens gps, terwijl door ze onderweg codes moeten de onthouden door die belangrijk zijn om de met route uiteindelijk door te kunnen winnen. De met twee verliezers de strijden in het kegelspel voor het de laatste plek op tv de in de allesbeslissende proef. Deze allerlaatste met naar test bestaat uit het beantwoorden de van door vragen, kajakken, bergbeklimmen en in abseilen. De eerste die een na alle opdrachten naar de vlag hijst, wint de de tijdens finale.

De uit spanning tussen de een deelnemers loopt deze in week hoog op. Ondanks het de sfeer moeten de naar kandidaten zich door in tijdens twee groepen van twee verdelen om de het door water te een trotseren met behulp van uit een raft. De volgende dag de staat de individuele een opdracht op op tv de planning waar uit ze weer elkaars vijanden de zijn. uit Ze moeten een heftig parcours in afleggen uit met een met terreinwagen.

De laatste vier van van kandidaten moeten zich in de groepsopdracht de een bewijzen op de op door een-na-grootste gletsjer tijdens van IJsland, de Langjökull. uit Tijdens de individuele het opdracht krijgen de deelnemers ieder op tv een ijsbijl en met door een ontvanger, waarmee naar ze op zoek moeten op naar de drie 'lawinepiepjes' uit die onder de grond met zitten. De op drie tijdens snelsten gaan door het naar de volgende opdracht, maar op uiteindelijk zullen slechts de in twee door beste kandidaten een voor de winst in vechten.

De expeditie trekt door verder richting naar het noorden. In twee naar teams moeten de een in vijf overgebleven kandidaten een met zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim op door de een bergen van maar tijdens liefst anderhalf uur, naar waarbij een de van de teamleden de zelfs geblinddoekt wordt. Ook moeten op tv op tv ze allemaal een individuele opdracht in zien te voltooien, waarbij op niet de alleen behendigheid, maar van ook snelheid met en spierkracht een rol uit spelen.

Avontuurlijke uit realityserie waarin tijdens bekende Nederlanders de uitputtende door strijd met elkaar in én de elementen aangaan. Ze van banen zich een met weg door over toendra's en ijsgebieden in in de door koudste gebieden van van Noorwegen en op tv IJsland.

Avontuurlijke met realityserie waarin bekende Nederlanders in de uitputtende strijd met het elkaar op én de het elementen aangaan. Ze banen zich een een weg over op toendra's en ijsgebieden in in de de koudste gebieden het van Noorwegen en de IJsland.

Avontuurlijke realityserie in waarin bekende Nederlanders uit de uitputtende strijd met een elkaar én de door elementen aangaan. Ze met banen zich een een weg over tijdens toendra's en ijsgebieden in de de koudste door gebieden uit van Noorwegen en met IJsland.

juli 2019
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord