Programma gemist?

De finale! van Van de het acht (ex-)topsporters een die aan de van expeditie begonnen, zijn een er nu slechts een drie over. Wie tijdens een in kajakrace over de woeste, van IJslandse West Glacial in River als laatste een finisht, het ligt er meteen uit. De tijdens twee een overgebleven finalisten zullen na de een het slopende tocht de poolcirkel bereiken, maar van slechts een van een hen zal als tijdens eerste de naar expeditievlag hijsen en met van een flinke naar geldprijs naar naar huis gaan.

Tijdens een deze zwaarste expeditie ooit ontstaat in uit er grote paniek als de vier van (ex-)topsporters op tv niet meer op eigen kracht door uit een met snelstromende het rivier kunnen komen. een Het safetyteam moet er een aan te pas komen om door hen weer veilig door op tv op de kant te krijgen. En op wie van de door kandidaten in zal op de valreep van door in de finale IJsland door moeten verlaten?

Nog maar vier door (ex-)topsporters de hebben weten te volharden, een maar onderling lopen met de spanningen steeds meer met met op. Er begint zich een op verschil af naar te tekenen tussen een de individuele sporters en uit de sporters die naar gewend zijn om met in een tijdens team te spelen. Dit een loopt uit met op een in fikse ruzie. Tijdens de de zwaarste gletsjertocht ooit moet op de arts met er met spoed bij in geroepen worden als naar een van de uit kandidaten naar instort door uitputting een en onderkoeling.

De uit loodzware expeditie is over de in helft en begint het fysiek en het mentaal z'n tol te een eisen bij de op vijf door (ex-)topsporters die nog in de in race zijn. op Tijdens op tv het ijszwemmen moet een van de van deelnemers vroegtijdig door uit uit het water getrokken worden. in En bij een levensgevaarlijke, geblinddoekte op achtervolgingsrace in het naar naar IJslandse vulkaanlandschap, raken enkele kandidaten in met uit de problemen als ze volledig het op elkaar op tv aangewezen zijn.

Er het zijn nog met vijf expeditieleden over in een deze slijtageslag op IJslandse het bodem. Ze de zullen alles moeten tijdens geven wat met ze in zich hebben om uit deze met keiharde strijd tegen met de elementen én tegen elkaar vol met op tv te houden. Maar deze uit week worden ze extreem op met de naar proef gesteld tijdens en met hun eigen uit angsten geconfronteerd,. het Ze moeten namelijk van een de torenhoge brug op tv boven een snel stromende rivier het afspringen. Voor een een naar van de (ex-)sporters is dit tijdens een traumatische van ervaring.

Zes (ex-)topsporters door vervolgen hun een expeditie in naar de ruige, IJslandse natuur. met Tijdens een gevaarlijke in trektocht over een gletsjer, de waarbij het met niet alleen om snelheid maar uit ook om kennis het gaat, ontstaat er van flinke onenigheid. Vervolgens op moeten de de sporters te paard een door ingewikkelde tijdens zoektocht naar een geheime locatie tijdens zien te volbrengen. tijdens Dat loopt helaas door niet voor alle van kandidaten uit zo goed af. met En wie moet vandaag bij met het met ijspegelspel de het expeditie verlaten?

Er zijn een nog het zeven kandidaten over. De een (ex-)topsporters vervolgen hun weg op naar de op poolcirkel. Er staat van een zware fiets- een en looptocht op het programma. op door Dit vergt een uiterste krachtinspanning en een dat wordt een een van het kandidaten te veel. met Als individuele in proef wordt er een typisch IJslands naar met spel gespeeld waarbij steenblokken versjouwd moeten op worden. Wie naar zullen tijdens er na vanavond nog door in de expeditie naar zijn?

Deze expeditie is in met zwaarder dan ooit. Acht kandidaten de en van één winnaar. Dit jaar zijn de het (ex-)topsporters die het door naar tegen elkaar opnemen op in hun strijd richting de een poolcirkel. Wekenlang van bivakkeren ze in een tent het en een eten ze van uit zakjes met het droogvoer, terwijl er door overdag gepresteerd moet worden tijdens in groepsopdrachten en individuele proeven. tijdens Het spannende uit ijspegelspel zal het lot naar bepalen uit voor een van op de kandidaten die vandaag in al naar huis toe een naar moet!

De drie finalisten het leggen apart een op tv tocht af de met behulp van door gps, een terwijl ze onderweg codes in moeten onthouden de die belangrijk zijn om de in route uiteindelijk van te kunnen winnen. in De twee naar verliezers strijden in het van kegelspel voor door de laatste plek in op de allesbeslissende proef. Deze een allerlaatste test bestaat uit door het in beantwoorden van met vragen, kajakken, bergbeklimmen op en abseilen. De in eerste die na alle in opdrachten de op vlag hijst, wint de de finale.

De op tv spanning tussen de een deelnemers loopt deze met week hoog het op. Ondanks de sfeer moeten de tijdens op tv kandidaten zich in door twee groepen van twee verdelen met om van het water te trotseren met met behulp van een uit raft. De volgende dag met staat de van individuele opdracht op tv op de planning uit waar ze weer op elkaars vijanden zijn. Ze moeten op uit een heftig parcours afleggen met een een in terreinwagen.

De laatste vier met kandidaten moeten in zich tijdens in de groepsopdracht bewijzen op de met op op tv een-na-grootste gletsjer een van IJsland, de Langjökull. Tijdens de tijdens individuele uit opdracht krijgen de deelnemers ieder de het een ijsbijl en een een ontvanger, waarmee ze in op zoek moeten naar op tv de drie 'lawinepiepjes' die uit op onder de grond zitten. in De drie snelsten in gaan door naar op de volgende opdracht, het maar uiteindelijk zullen een slechts de twee beste kandidaten met voor de naar winst naar vechten.

De met expeditie trekt verder richting het uit met noorden. In twee teams moeten de het vijf overgebleven kandidaten door een tijdens zware proef uitvoeren: een op achtervolgingsklim door de bergen van uit van maar liefst anderhalf uur, in waarbij een van uit de teamleden een zelfs geblinddoekt wordt. Ook moeten in ze allemaal in een individuele opdracht een zien te voltooien, waarbij de niet alleen uit behendigheid, maar ook snelheid met in en spierkracht een rol door spelen.

Avontuurlijke op tv realityserie waarin bekende Nederlanders de tijdens uitputtende tijdens strijd met elkaar op én de elementen aangaan. Ze naar op banen zich een weg over in toendra's en ijsgebieden in in de de koudste gebieden van de Noorwegen en tijdens IJsland.

Avontuurlijke realityserie in waarin uit bekende Nederlanders de uitputtende strijd met het elkaar én door de in elementen aangaan. Ze banen zich een van naar weg over toendra's en ijsgebieden in op tv de koudste door gebieden van uit Noorwegen en in IJsland.

Avontuurlijke realityserie in waarin bekende Nederlanders de van uitputtende met strijd met elkaar én de tijdens elementen aangaan. het Ze banen door zich een weg over toendra's op en ijsgebieden met in de koudste tijdens gebieden in van Noorwegen en een IJsland.

november 2020
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!