Programma gemist?

De finale! met Van de op tv acht (ex-)topsporters die aan door de expeditie naar begonnen, zijn er op nu slechts uit drie over. Wie uit tijdens een kajakrace over de van woeste, IJslandse het West Glacial River uit als laatste finisht, ligt er van meteen uit. De van twee het overgebleven finalisten zullen naar na een slopende tocht uit de poolcirkel bereiken, maar op slechts een op tv van het hen zal als eerste de expeditievlag een hijsen een en met een een flinke geldprijs naar huis met gaan.

Tijdens van deze zwaarste expeditie door ooit ontstaat een er grote paniek als tijdens de vier naar (ex-)topsporters niet meer door op eigen kracht uit een op snelstromende rivier kunnen naar komen. Het safetyteam door moet het er aan te pas naar komen om hen weer veilig de op de kant naar te krijgen. En op tv wie van naar de kandidaten zal op met de valreep van een de finale IJsland in moeten uit verlaten?

Nog op tv maar vier (ex-)topsporters hebben weten naar te volharden, maar het onderling lopen de de spanningen naar steeds meer op op. Er begint zich de een verschil met af te tekenen tussen de met individuele sporters en de van sporters die op gewend zijn een om in de een team te spelen. Dit loopt van uit op een het fikse ruzie. het Tijdens de door zwaarste gletsjertocht ooit moet tijdens de arts er met naar spoed een bij geroepen worden als een naar van de kandidaten uit uit instort door uitputting en in onderkoeling.

De loodzware naar expeditie is op over de helft uit en begint fysiek en het mentaal z'n tijdens tol te een eisen bij de vijf (ex-)topsporters tijdens die nog in de een race op zijn. Tijdens het ijszwemmen door moet een van tijdens de deelnemers vroegtijdig uit uit tijdens het water getrokken met worden. En bij een levensgevaarlijke, de geblinddoekte een achtervolgingsrace in het IJslandse vulkaanlandschap, raken op door enkele kandidaten in de problemen als met ze volledig op de op tv elkaar aangewezen zijn.

Er uit zijn nog het vijf expeditieleden over in door deze slijtageslag uit op IJslandse bodem. Ze op tv zullen alles moeten met geven wat het ze in zich hebben tijdens om deze op tv keiharde strijd tegen met de elementen én tegen elkaar naar vol te met houden. Maar deze week tijdens worden ze extreem uit op de het proef gesteld en in met hun eigen angsten geconfronteerd,. door Ze moeten namelijk de van naar een torenhoge brug boven in een snel stromende rivier in afspringen. van Voor een van de (ex-)sporters van is dit een uit traumatische in ervaring.

Zes (ex-)topsporters vervolgen het hun op tv expeditie in in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens uit een gevaarlijke trektocht over in een gletsjer, waarbij op het niet van alleen om snelheid maar de ook om kennis een gaat, in ontstaat er flinke een onenigheid. Vervolgens op moeten de sporters te van paard een ingewikkelde zoektocht naar een een geheime locatie met van zien te volbrengen. Dat loopt helaas naar de niet voor alle kandidaten zo goed uit het af. En wie moet vandaag bij tijdens het in ijspegelspel de expeditie de verlaten?

Er zijn van nog op tv zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters op tv vervolgen van hun weg naar naar de poolcirkel. Er staat een zware uit fiets- en naar looptocht op het programma. naar Dit vergt op een uiterste uit krachtinspanning en dat wordt een uit tijdens van kandidaten te een veel. Als individuele proef wordt er uit een typisch IJslands tijdens spel op gespeeld waarbij steenblokken versjouwd op tv moeten worden. Wie naar zullen naar er na vanavond nog een in de expeditie met zijn?

Deze met expeditie is tijdens zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en met één op tv winnaar. Dit jaar zijn het naar op tv (ex-)topsporters die het op tegen elkaar opnemen een in hun strijd op tv richting de poolcirkel. met Wekenlang bivakkeren ze in een tent het en eten een ze uit in zakjes met naar droogvoer, terwijl er overdag gepresteerd op moet worden op in groepsopdrachten en uit individuele proeven. Het spannende ijspegelspel in zal het lot door bepalen in voor een van de kandidaten een die vandaag van al naar naar huis toe tijdens moet!

De het drie finalisten met leggen apart een op tocht af met tijdens behulp van gps, terwijl ze de onderweg het codes moeten onthouden die belangrijk naar zijn om de route door uiteindelijk te kunnen tijdens winnen. een De twee verliezers strijden in een tijdens het kegelspel voor uit de laatste plek in de door allesbeslissende met proef. Deze allerlaatste test bestaat uit door het beantwoorden van uit vragen, kajakken, bergbeklimmen de en met abseilen. De eerste een die na alle opdrachten de uit naar vlag hijst, wint de met finale.

De spanning tussen op tv naar de deelnemers loopt deze week met hoog op. Ondanks tijdens de sfeer in moeten de kandidaten op zich in twee groepen van door twee naar verdelen om het water op te door trotseren met behulp van een door raft. De volgende dag met staat de op tv individuele opdracht het op de planning waar het ze weer elkaars door vijanden zijn. Ze moeten het een van heftig parcours naar afleggen met een het terreinwagen.

De laatste het vier kandidaten van moeten zich in het de groepsopdracht bewijzen op de de het op een-na-grootste gletsjer van met IJsland, de Langjökull. Tijdens het de individuele het opdracht krijgen door de deelnemers ieder een ijsbijl op en op een ontvanger, waarmee tijdens ze op zoek moeten van naar de drie in 'lawinepiepjes' die onder de grond de zitten. De op tv drie snelsten gaan met door naar de op volgende tijdens opdracht, maar uiteindelijk een zullen slechts de twee beste kandidaten van op voor de winst op tv vechten.

De het expeditie trekt in verder richting het met noorden. In twee op teams moeten de vijf op overgebleven kandidaten een zware de proef uitvoeren: een de achtervolgingsklim door de op tv bergen met van maar liefst uit anderhalf uur, waarbij een het van de teamleden zelfs naar geblinddoekt tijdens wordt. Ook moeten ze van allemaal een individuele op opdracht zien te in voltooien, waarbij het niet alleen behendigheid, maar ook snelheid op en een spierkracht een rol door spelen.

Avontuurlijke tijdens realityserie waarin het bekende Nederlanders de uitputtende strijd met uit het elkaar én de elementen het aangaan. Ze uit banen zich een weg over toendra's op tv en op tv ijsgebieden in de koudste gebieden een van in Noorwegen en in IJsland.

Avontuurlijke op realityserie waarin een bekende Nederlanders de uitputtende strijd uit met elkaar én de van elementen aangaan. op Ze banen zich van een weg over toendra's op en ijsgebieden het in de koudste gebieden door van met Noorwegen en naar IJsland.

Avontuurlijke door realityserie waarin het bekende Nederlanders de uitputtende strijd met van elkaar door én de elementen aangaan. Ze tijdens banen zich een het de weg over toendra's en ijsgebieden in in tijdens de koudste gebieden van een Noorwegen en op tv IJsland.

september 2021
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!