Programma gemist?

De finale! op Van de tijdens acht (ex-)topsporters die tijdens aan de expeditie begonnen, zijn het er het nu slechts tijdens drie over. Wie tijdens een naar kajakrace over tijdens de woeste, IJslandse West Glacial tijdens het River als laatste finisht, ligt op tv er meteen uit. De het twee overgebleven uit finalisten zullen na in een slopende tocht de het poolcirkel bereiken, het maar met slechts een van hen zal als in uit eerste de expeditievlag hijsen en met met een flinke van geldprijs naar huis naar gaan.

Tijdens op tv deze zwaarste expeditie ooit uit ontstaat er grote op tv paniek als de op tv vier (ex-)topsporters niet naar meer op eigen kracht van de uit een snelstromende op tv rivier kunnen komen. Het op safetyteam moet er aan te van door pas komen om uit hen weer veilig op de kant tijdens te krijgen. uit En van wie van de kandidaten van zal op in de valreep van de finale IJsland naar moeten naar verlaten?

Nog de maar vier (ex-)topsporters hebben tijdens weten te op tv volharden, maar onderling lopen in de spanningen steeds meer op op. Er begint uit zich een door verschil af te tekenen van in tussen de individuele sporters en op tv de sporters die een gewend op zijn om in uit een team te spelen. Dit loopt met uit op een tijdens fikse ruzie. Tijdens op tv een de zwaarste gletsjertocht ooit het moet de uit arts er met spoed bij tijdens geroepen worden als naar een van van de kandidaten instort door uitputting met met en onderkoeling.

De loodzware tijdens expeditie is over de door helft en begint naar fysiek in en mentaal op z'n tol te op tv eisen bij de vijf (ex-)topsporters het die nog in in de race zijn. Tijdens in een het ijszwemmen moet een van het de deelnemers door vroegtijdig uit het met water getrokken worden. En bij op tv een tijdens levensgevaarlijke, geblinddoekte achtervolgingsrace in het van IJslandse vulkaanlandschap, raken op enkele kandidaten het in op tv de problemen als de ze volledig op elkaar aangewezen het zijn.

Er tijdens zijn nog vijf expeditieleden over het in deze slijtageslag op een op IJslandse bodem. Ze zullen alles naar moeten geven door wat ze in de zich hebben om deze door keiharde strijd van tegen een de elementen én het tegen elkaar vol te houden. de Maar op deze week worden ze extreem uit op de proef gesteld op en met naar hun eigen angsten in geconfronteerd,. op Ze moeten namelijk van op tv een torenhoge brug boven door een snel stromende uit rivier afspringen. Voor met een van de (ex-)sporters van is dit een in traumatische op tv ervaring.

Zes (ex-)topsporters vervolgen uit hun tijdens expeditie in in de ruige, IJslandse naar natuur. Tijdens een gevaarlijke de trektocht over een gletsjer, waarbij op tv het niet alleen het om snelheid maar met in ook om kennis gaat, in ontstaat er flinke onenigheid. van Vervolgens moeten de sporters door van te paard een ingewikkelde zoektocht in naar een geheime locatie naar uit zien te volbrengen. een Dat loopt helaas niet voor met alle kandidaten zo goed op tv in af. En wie moet vandaag met bij het ijspegelspel de tijdens expeditie met verlaten?

Er zijn nog op zeven kandidaten over. de De (ex-)topsporters van vervolgen hun een weg naar de poolcirkel. Er de het staat een zware fiets- en looptocht naar op op het programma. Dit vergt met een naar uiterste krachtinspanning en dat wordt tijdens een van met kandidaten te veel. het Als individuele proef met wordt er een typisch de IJslands spel gespeeld door waarbij steenblokken versjouwd op tv moeten worden. naar Wie zullen er na een vanavond nog in het de expeditie met zijn?

Deze expeditie een is zwaarder door dan ooit. Acht kandidaten door en één winnaar. het Dit jaar zijn het met (ex-)topsporters die met het tegen elkaar de opnemen in door hun strijd richting de poolcirkel. van Wekenlang door bivakkeren ze een in een tent en eten ze van naar uit zakjes met droogvoer, terwijl er op tv overdag gepresteerd moet in worden in met groepsopdrachten door en individuele proeven. Het door spannende ijspegelspel zal het lot uit bepalen voor een van van naar de kandidaten die uit vandaag al met naar huis toe van moet!

De drie de finalisten leggen door apart een tocht af uit met behulp van de gps, terwijl ze door onderweg codes moeten onthouden de die belangrijk zijn tijdens om de route de op tv uiteindelijk te kunnen winnen. in De twee verliezers strijden tijdens in het kegelspel voor op tv de laatste plek op in de uit allesbeslissende proef. een Deze allerlaatste test van bestaat uit het in beantwoorden van vragen, tijdens kajakken, bergbeklimmen en abseilen. De tijdens eerste die van na alle van opdrachten de vlag hijst, met wint de uit finale.

De op spanning tussen de deelnemers naar loopt deze door week hoog op. Ondanks de tijdens sfeer van moeten de in kandidaten zich in tijdens twee groepen van twee verdelen uit om het het water te in trotseren met behulp van een de raft. De volgende dag op tv staat de individuele met opdracht op in de planning door waar ze weer elkaars door vijanden zijn. uit Ze moeten een heftig naar parcours afleggen met een op een terreinwagen.

De met laatste vier kandidaten op tv moeten zich in de uit groepsopdracht bewijzen op de op op een-na-grootste een gletsjer van IJsland, op tv de Langjökull. op tv Tijdens de individuele opdracht krijgen een de deelnemers ieder van een ijsbijl tijdens en een ontvanger, waarmee tijdens naar ze op zoek moeten van naar de drie 'lawinepiepjes' die een onder het de grond in zitten. De drie snelsten van gaan door naar de volgende het door opdracht, maar uiteindelijk de zullen slechts de twee beste het kandidaten voor de op tv winst een vechten.

De expeditie naar trekt met verder richting het noorden. In twee tijdens met teams moeten de vijf overgebleven kandidaten uit een zware proef door uit uitvoeren: een achtervolgingsklim door de in bergen van tijdens maar liefst een anderhalf uur, waarbij een een van de een teamleden zelfs geblinddoekt wordt. Ook moeten uit ze allemaal naar een individuele opdracht zien in te voltooien, waarbij met een niet alleen behendigheid, op tv maar ook snelheid en spierkracht de een rol in spelen.

Avontuurlijke uit realityserie waarin tijdens bekende Nederlanders de uitputtende het strijd met in elkaar én de in elementen aangaan. Ze banen op tv zich een tijdens weg over toendra's uit en ijsgebieden in de koudste gebieden uit van Noorwegen tijdens en naar IJsland.

Avontuurlijke realityserie van waarin bekende naar Nederlanders de uitputtende strijd met op elkaar de én de elementen aangaan. Ze door uit banen zich een het weg over toendra's van en ijsgebieden in de met koudste gebieden van van Noorwegen en van IJsland.

Avontuurlijke realityserie waarin op bekende Nederlanders de het uitputtende strijd met een elkaar én de in elementen aangaan. Ze de in banen zich een door weg over toendra's door en ijsgebieden in de koudste in gebieden van Noorwegen met en uit IJsland.

augustus 2017
23-02-2015 20:32

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De finale! Van de acht (ex-)topsporters die aan de expeditie begonnen, zijn er nu slechts drie over. Wie tijdens een kajakrace over de woeste, IJslandse West Glacial River als laatste finisht, ligt er meteen uit. De twee overgebleven finali...

16-02-2015 20:33

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

Tijdens deze zwaarste expeditie ooit ontstaat er grote paniek als de vier (ex-)topsporters niet meer op eigen kracht uit een snelstromende rivier kunnen komen. Het safetyteam moet er aan te pas komen om hen weer veilig op de kant te krijgen...

09-02-2015 20:31

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Nog maar vier (ex-)topsporters hebben weten te volharden, maar onderling lopen de spanningen steeds meer op. Er begint zich een verschil af te tekenen tussen de individuele sporters en de sporters die gewend zijn om in een team te spelen. D...

02-02-2015 20:31

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

De loodzware expeditie is over de helft en begint fysiek en mentaal z'n tol te eisen bij de vijf (ex-)topsporters die nog in de race zijn. Tijdens het ijszwemmen moet een van de deelnemers vroegtijdig uit het water getrokken worden. En bij ...

26-01-2015 20:34

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Er zijn nog vijf expeditieleden over in deze slijtageslag op IJslandse bodem. Ze zullen alles moeten geven wat ze in zich hebben om deze keiharde strijd tegen de elementen én tegen elkaar vol te houden. Maar deze week worden ze extreem op d...

19-01-2015 20:31

Afl. 3

Expeditie Poolcirkel - Afl. 3

Zes (ex-)topsporters vervolgen hun expeditie in de ruige, IJslandse natuur. Tijdens een gevaarlijke trektocht over een gletsjer, waarbij het niet alleen om snelheid maar ook om kennis gaat, ontstaat er flinke onenigheid. Vervolgens moeten d...

12-01-2015 20:29

Afl. 2

Expeditie Poolcirkel - Afl. 2

Er zijn nog zeven kandidaten over. De (ex-)topsporters vervolgen hun weg naar de poolcirkel. Er staat een zware fiets- en looptocht op het programma. Dit vergt een uiterste krachtinspanning en dat wordt een van kandidaten te veel. Als indiv...

05-01-2015 20:39

Afl. 1

Expeditie Poolcirkel - Afl. 1

Deze expeditie is zwaarder dan ooit. Acht kandidaten en één winnaar. Dit jaar zijn het (ex-)topsporters die het tegen elkaar opnemen in hun strijd richting de poolcirkel. Wekenlang bivakkeren ze in een tent en eten ze uit zakjes met droogvo...

29-05-2014 20:30

Afl. 10

Expeditie Poolcirkel - Afl. 10

De drie finalisten leggen apart een tocht af met behulp van gps, terwijl ze onderweg codes moeten onthouden die belangrijk zijn om de route uiteindelijk te kunnen winnen. De twee verliezers strijden in het kegelspel voor de laatste plek in ...

22-05-2014 20:30

Afl. 9

Expeditie Poolcirkel - Afl. 9

De spanning tussen de deelnemers loopt deze week hoog op. Ondanks de sfeer moeten de kandidaten zich in twee groepen van twee verdelen om het water te trotseren met behulp van een raft. De volgende dag staat de individuele opdracht op de pl...

15-05-2014 20:30

Afl. 8

Expeditie Poolcirkel - Afl. 8

De laatste vier kandidaten moeten zich in de groepsopdracht bewijzen op de op een-na-grootste gletsjer van IJsland, de Langjökull. Tijdens de individuele opdracht krijgen de deelnemers ieder een ijsbijl en een ontvanger, waarmee ze op zoek ...

08-05-2014 20:31

Afl. 7

Expeditie Poolcirkel - Afl. 7

De expeditie trekt verder richting het noorden. In twee teams moeten de vijf overgebleven kandidaten een zware proef uitvoeren: een achtervolgingsklim door de bergen van maar liefst anderhalf uur, waarbij een van de teamleden zelfs geblindd...

01-05-2014 20:29

Afl. 6

Expeditie Poolcirkel - Afl. 6

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

24-04-2014 20:30

Afl. 5

Expeditie Poolcirkel - Afl. 5

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

17-04-2014 20:31

Afl. 4

Expeditie Poolcirkel - Afl. 4

Avontuurlijke realityserie waarin bekende Nederlanders de uitputtende strijd met elkaar én de elementen aangaan. Ze banen zich een weg over toendra's en ijsgebieden in de koudste gebieden van Noorwegen en IJsland.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Expeditie Poolcirkel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Expeditie Poolcirkel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Expeditie Poolcirkel bij Expeditie Poolcirkel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Expeditie Poolcirkel. Heb je een uitzending van Expeditie Poolcirkel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Expeditie Poolcirkel gemist

Uitzending gemist van Expeditie Poolcirkel? Hier kun je alle uitzendingen van Expeditie Poolcirkel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 23-02-2015 om 20:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord