Programma gemist?

Geestverruimende middelen met kunnen in een oplossing zijn bij uit langdurige depressie. door Elisabeth van Nimwegen in ontmoet klinisch psychologe Rosalind Watts, verbonden tijdens aan het Londense van Imperial College. Zij op tv op tv was de vertrouwenspersoon door van de patiënten met ernstige depressies de naar die deelnamen aan uit het experiment waarbij op zij behandeld werden van met een hoge dosis psilocybine. Neurowetenschapper de Robin in Carhart-Harris is ervan overtuigd het dat psychedelica veilige het en krachtige middelen uit kunnen met zijn om mensen door met een vastgelopen gedachtenpatroon te helpen. op naar Ook zijn Nederlandse collega Mendel Kaelen op tv wil taboes uit over de inzet van de geestverruimende middelen een doorbreken.

Tweetaligheid in is in. van Maar is het echt goed om met tweetalig op te in groeien? van Elisabeth van Nimwegen zoekt van uit het wat de wetenschap zegt met over tweetaligheid. Tweetaligheid op is in. Kinderen naar krijgen al op de op basisschool Engels, de op steeds een meer middelbare scholen zijn met de lessen deels in tijdens het Engels en het op uit universiteiten vaak hele studies. Maar is het het echt het goed om tweetalig op de uit te groeien? Of naar zit de eerste taal op het leren in van een tweede in de het weg? En op tv verschilt het brein met van een tweetalige van naar dat van op tv iemand die de maar een taal spreekt? de Elisabeth van Nimwegen zoekt naar uit wat de wetenschap op tv te zeggen van heeft over tweetaligheid. tijdens Als kinderen die thuis door een andere taal het spreken een dan op school problemen het hebben met door hun taalontwikkeling, op zal dat volgens veel door mensen wel te maken van zal hebben met met die tweetaligheid. Elisabeth, het die opgroeide met een in Duitse uit moeder, vraagt zich af of in dat wel klopt. op tv Volgens psychologe in Evy van Woumans van de Universiteit op tv Gent is uit deze vrees ongegrond: tweetaligheid heeft op tv juist een aantal grote een voordelen. tijdens Tweetalige kleuters scoren beter van in leer- en op geheugentestjes uit en tweetalige bejaarden worden gemiddeld vier uit jaar later een dement dan eentalige. het Maar wat gebeurt er op tv dan in het tijdens in brein van iemand die meerdere talen van met heel goed spreekt? Daarvoor ging Elisabeth op langs naar bij de Nijmeegse op tv neurowetenschappers Ton Dijkstra en David op tv Peeters. Die het ontdekten met dat in de hersenen beide van talen met continu actief zijn, een maar dat tweetaligen goed met zijn in het onderdrukken een van de taal die de ze niet op gebruiken. Met tijdens dat switchen tussen talen creëer op tv de je een lenig tijdens brein en dat zou op een tweetalige wel het eens voordelen op kunnen leveren. een Tenslotte naar praat Elisabeth met Alexis Hervais-Adelman, van die bij het naar Max Planck Instituut op tv in Nijmegen op tv het een brein van simultaantolken naar onderzoekt. Die vertalen live door op persconferenties en congressen. Het tijdens tijdens zijn een soort 'supertweetaligen' die tijdens alles tegelijk op tv kunnen: ze luisteren naar een van tekst op tv in de ene op taal en door vertalen die tegelijkertijd in de de andere. Voor Hervais-Adelman met zijn deze taaljongleurs uit razend interessant. door Er zijn de weinig beroepen waarbij je hersenen meer het moeten multitasken. op tv Hij naar legde er een aantal in een op in hersenscanner en ontdekte dat een door deel van hun de brein met buitengewoon goed ontwikkeld is. met Verrassend genoeg heeft dat in deel niet te maken uit met taalverwerking, maar naar met de op coördinatie op tv van o.a. bewegingen.

De kracht van de naar zonne-energie Gaat de uit zon in Nederland een in energie-revolutie in beweging zetten, of uit is deze met eigenlijk al stilletjes met aan de tijdens gang?

Diederik het Jekel en Elisabeth in van Nimwegen van duiken in de in de wereld met van het de sociale robots die we door steeds vaker op in het ziekenhuizen en verzorgingstehuizen zien. In ziekenhuizen uit en verzorgingstehuizen verschijnen de steeds tijdens vaker sociale op robots om te troosten, de verhaaltjes te vertellen en naar om spelletjes een te doen. Voor op tv Amerikaanse huishoudens komen nu de de eerste persoonlijk op tv assistenten op op tv de markt. Apparaatjes waar we op vragen aan kunnen met stellen, zoals de op tv Amazon Echo op of de Google Home. met Wij het mensen hebben de tijdens neiging om dit soort op apparaten naar te zien als een een nieuw soort tijdens sociale wezens. Digitale maatjes, waarmee we uit steeds een complexere interacties zullen krijgen. Diederik met door Jekel en Elisabeth van Nimwegen in duiken in tijdens de wereld van de van sociale robots. Elisabeth de haalt op de digitale assistente door Alexa in huis. Psycholoog op Roy de Kleijn meet in op tv hoeverre Elisabeth in menselijke eigenschappen toekent aan de robots. Diederik experimenteert op intussen met naar de kartonnen robot Harry een om te laten tijdens het zien hoe weinig er in nodig is tijdens om mensen iets te de laten voelen voor een robot. het op tv Waarom kennen we robots menselijke van eigenschappen op tv toe? Wat betekent het dat robots op emoties oproepen? Hebben in wij er controle met met over? Hoe kunnen we het sociale robots gebruiken? En hoe uit door kunnen we ze misbruiken? Diederik en een de Elisabeth zoeken antwoorden door bij diabetespatiënten die tijdens les krijgen van Robot op Pepper, bij techniekfilosoof Martijntje Smits naar en een bij robotwetenschapper tijdens Chris Verhoeven, die robots tijdens ziet als een volgende van stap in de evolutie, naar een soort uit dieren die 'telepathisch' een wificontact op hebben.

In de op tv illegale dierenhandel uit gaat evenveel geld om naar als op tv in de drugs- en wapenhandel. uit Elisabeth een en Diederik Jekel op volgen het pad van een door zeer uit zeldzame pijlgifkikker die in naar 2013 ontdekt werd naar in Brazilië. het Bioloog Marinus Hoogmoed op schreef er een artikel over, tijdens waarna een handelaar de van kikkertjes naar Europa naar smokkelde en tijdens tgen hoge prijzen een verkocht. Deze praktijken in worden door criminele organisaties een uit wereldwijd toegepast.

Hoe mooi de en onschuldig op belletjes ook van lijken, ze kunnen een verwoestende uit kracht hebben. het Hoe mooi en onschuldig belletjes in ook lijken, van ze door kunnen een verwoestende kracht hebben. de Minuscule belletjes in het van in water veroorzaakten zoveel schade het aan de Oroville-dam dat een vorige maand bijna van 200.000 inwoners van de van Amerikaanse staat Californië tijdens door hun huizen moesten verlaten. een Hoe dat heeft kunnen een gebeuren onderzochten we. Als op een op bel in een met vloeistof in elkaar het gedrukt wordt, oftewel implodeert, van dan komt daar gigantisch de tijdens veel energie bij met vrij. Wetenschappers snappen tijdens dit natuurkundige fenomeen steeds beter door en gebruiken die kennis in over belletjes voor tijdens allerlei prachtige met toepassingen. uit Zo worden imploderende belletjes al ingezet een met om aderen mee te dotteren, door om in tumoren aan te vallen op tv en om naar voorwerpen mee schoon te maken. op Elisabeth naar van Nimwegen en Diederik Jekel dompelen op tv zich onder uit in de het wonderlijke wereld uit van de bellen.

Broze de botten weer door sterk maken. Dat blijkt met een veelbelovend met nieuw medicijn voor elkaar te krijgen. een Broze uit botten weer sterk op maken. Dat blijkt een op tv veelbelovend uit nieuw medicijn voor elkaar uit te krijgen. met Geweldig nieuws voor mensen van met osteoporose in oftewel botontkalking. In Nederland tijdens alleen al tijdens lijden meer dan 800.000 mensen hieraan. van De Kennis van de Nu een ontrafelde de het ontstaansgeschiedenis van dit met nieuwe medicijn en het ontdekte dat het onderzoek precies op tv twintig jaar van geleden op Urk begon. de Want daar komt uit een tijdens zeldzame, erfelijke afwijking voor: de met ziekte met van Van Buchem, die leidt tot tijdens ongeremde botgroei. Hoe een uit de ene ziekte een met medicijn voor een andere ziekte de met oplevert.

De de neanderthaler wordt vaak het gezien als ons domme in neefje, terwijl de homo op tv neanderthalensis eerder een in soort op oer-Europeaan is. Wat het heeft de neanderthaler tijdens de das omgedaan? De de neanderthaler wordt vaak gezien door als ons domme de neefje, van terwijl de homo neanderthalensis tijdens eerder een soort oer-Europeaan in de is. Neanderthalers leefden al naar zo'n 250.000 jaar geleden in op ons continent het en waren op tv al aangepast aan de een koude omstandigheden, lang op tv voordat met moderne mensen vanuit Afrika Europa koloniseerden. een Je zou met verwachten met dat de neanderthalers een een evolutionaire voorsprong uit hadden op moderne mensen. Toch zijn door zij er niet op tv meer en wij in op wel.

Locked-in naar syndroom: verlamming, maar wel werkende met uit zintuigen Mensen met het in locked-in syndroom hebben bewustzijn, tijdens hun zintuigen werken in nog uit in de hersenen, maar naar ze zijn volledig verlamd. met Sommigen kunnen een nog met hun ogen of naar vingers bewegen, anderen naar kunnen helemaal niets naar een meer en zijn gevangen op in hun eigen het lichaam. Wat kan uit de wetenschap doen voor deze uit op mensen?

Elisabeth het en Diederik brengen in uit kaart welke bedrijven naar dag op dag hun door gedrag op tv online verzamelen, analyseren, voorspellen én door beïnvloeden. door Nog nooit het werd ons dagelijks leven zo een goed naar gedocumenteerd en geanalyseerd als door nu. Elke website die we de van bezoeken, elke plek waar we de inloggen op tv en elk ticket dat we boeken op tv naar wordt geregistreerd en opgeslagen. De berg het van data door die zo ontstaat, naar is een goudmijn voor naar uit marketingbedrijven en online winkels. Hoog tijd met dat internetgebruikers inzicht de krijgen in hoe uit de informatie op die ze uit achterlaten, wordt gebruikt. met Presentatoren Elisabeth van Nimwegen en tijdens op tv Diederik Jekel brengen in kaart in welke de bedrijven dag op op tv dag hun gedrag online verzamelen, op tv analyseren, voorspellen door én beïnvloeden.

Wereldwijd smelten de naar gletsjers in in hoog tempo. De het Kennis van Nu toont een de naar gevolgen van de smeltende een gletsjers in drie een verschillende gebergtes: de Himalaya, door naar de Andes en de Alpen. Wereldwijd met smelten de gletsjers met in hoog tempo. het Het zijn op de eerste slachtoffers van met de klimaatverandering. Met op tv het wegsmelten van naar de uit gletsjers verdwijnen uit grote watertanks uit de bergen, en naar op daarmee de natuurlijke door stabiliteit. Een Peruaanse boer klaagt tijdens het Duitse energiebedrijf op tv RWE aan omdat hij een het naar bedrijf voor de kosten op van op de klimaatverandering wil laten in opdraaien. Het wetenschapsmagazine De Kennis van van Nu uit toont de gevolgen van op de smeltende tijdens gletsjers in de drie verschillende door gebergtes: de Himalaya, de Andes en door van de Alpen. Elisabeth van Nimwegen een gaat mee met de uit Oostenrijkse Gletschermessdienst, met een groep vrijwilligers die tijdens tijdens jaarlijks de lengte en op dikte van gletsjers in de door Alpen opmeet. Diederik op tv Jekel de bezoekt hydroloog uit Walter Immerzeel die uit met drones onderzoek doet uit naar de waterhuishouding van gletsjers door in de het Himalaya. Honderden miljoenen mensen door met zijn namelijk afhankelijk van het smeltwater tijdens uit in dit gebergte en op droogte dreigt. Gletsjers regelen de op tv met watervoorziening doordat ze het water tijdens vele jaren opslaan. Zonder met gletsjers als met buffer kan het het er ineens heel droog naar zijn. Voor miljarden in mensen in in de door wereld is dat een enorm probleem. op De het Peruaanse boer en berggids van Saul Luciano op tv Lliuya woont in in Huaraz, een op plaats met 120.000 inwoners op tv in de Andes, op tv gelegen onder een gletsjer. op Het smeltwatermeer onderaan de tijdens een gletsjer kan elk van moment uit zijn voegen breken een en in Huaraz wegvagen. Als eerste burger op in de wereld het heeft met Saul Luciano Lliuya tijdens daarom een rechtszaak naar aangespannen tegen het Duitse energiebedrijf tijdens RWE wegens uit de schade die op dreigt door op tv de CO2-uitstoot van op anderen.

Diederik een Jekel en Elisabeth van Nimwegen van gaan het op zoek door naar een aantal van de van grootste buitenlandse van lastpakken in de Nederlandse natuur, uit zoals de een tijgermug en de uit muskusrat. De uit tijgermug rukt op, uit de muskusrat bedreigt de door dijken en de een 'hooikoortsplant', Ambrosia, verlengt het uit van hooikoortsseizoen in Nederland met op tv twee maanden. door Deze soorten horen hier niet met thuis, maar zijn door naar menselijk op toedoen toch van Nederland binnengekomen. Het zijn invasieve exoten. het De de kosten van door de schade die ze op veroorzaken lopen in de miljarden. van Presentatoren Diederik in Jekel op tv en Elisabeth van Nimwegen gaan een op zoek naar een tijdens aantal van de tijdens grootste de buitenlandse lastpakken in de Nederlandse in een natuur.

Tweetaligheid op tv is in. Maar is het uit echt goed met om tweetalig uit op te groeien? Elisabeth van met Nimwegen uit zoekt uit wat het de wetenschap zegt over het tweetaligheid. Tweetaligheid het is in. Kinderen op tv krijgen al op de door basisschool naar Engels, op steeds meer middelbare de scholen zijn de van lessen deels van in het Engels en op op universiteiten vaak door hele studies. Maar is van het van echt goed om uit tweetalig op te groeien? Of op zit van de eerste taal het door leren van de een tweede het in de weg? in En verschilt het brein van op een tweetalige van van dat van van iemand die maar één het taal spreekt? Elisabeth van van Nimwegen zoekt uit van wat de met wetenschap te door zeggen heeft over tweetaligheid. Als van met kinderen die thuis een uit andere taal een spreken dan op van school, problemen hebben met van hun taalontwikkeling, zal dat van volgens veel mensen wel op te maken in hebben een met die tweetaligheid. Elisabeth, tijdens die opgroeide uit met een Duitse moeder, vraagt zich op met af of dat wel op klopt. Volgens het psychologe Evy Woumans van de met Universiteit Gent is tijdens deze vrees met ongegrond: tweetaligheid in heeft juist een aantal grote uit voordelen. Tweetalige kleuters scoren naar beter in met leer- en geheugentestjes tijdens en tweetalige bejaarden worden op tv gemiddeld vier jaar een later dement naar dan eentalige. Maar wat tijdens gebeurt er door dan uit in het brein van iemand naar die meerdere talen heel in goed spreekt? Daarvoor naar naar ging Elisabeth langs bij uit de Nijmeegse op tv neurowetenschappers Ton Dijkstra en David Peeters. tijdens Die ontdekten dat uit uit in de hersenen beide talen continu het in actief zijn, maar dat tweetaligen goed met zijn in met het onderdrukken van de door een taal die ze niet het gebruiken. Met dat switchen tussen van talen creëer met je het een lenig brein en dat uit zou een een tweetalige wel uit eens voordelen op met kunnen leveren. Tenslotte praat op tv Elisabeth met naar Alexis Hervais-Adelman, die bij uit het Max Planck een Instituut in Nijmegen het met brein van simultaantolken onderzoekt. het Die vertalen met live op persconferenties naar en congressen. Het met zijn een in soort 'supertweetaligen' die alles in tegelijk kunnen: ze luisteren van naar een tekst met in de door ene de taal en vertalen die tegelijkertijd een in de andere. tijdens Voor uit Hervais-Adelman zijn deze taaljongleurs razend interessant. een Er zijn weinig uit beroepen waarbij je het hersenen meer op tv moeten multitasken. Hij op legde de er een aantal in een uit hersenscanner naar en ontdekte dat een deel met van hun de brein buitengewoon goed ontwikkeld een is. Verrassend genoeg heeft het dat van deel niet te maken op tv met taalverwerking, door maar met de coördinatie op tv van door o.a. bewegingen.

Diederik op tv Jekel en Elisabeth van de Nimwegen duiken in op de wereld naar van de sociale in robots, die we steeds een vaker in ziekenhuizen en het verzorgingstehuizen zien. In tijdens ziekenhuizen en verzorgingstehuizen van verschijnen steeds naar vaker op sociale robots, om te troosten, met verhaaltjes te in vertellen en om met spelletjes te doen. Voor in Amerikaanse huishoudens komen op tv nu een de eerste persoonlijk assistenten op de een markt. Apparaatjes van waar we vragen aan een kunnen in stellen, zoals de Amazon Echo op tv of de op tv Google Home. de Wij mensen hebben de door neiging om dit met soort apparaten te zien tijdens als een door nieuw van soort sociale wezens. het Digitale maatjes, waarmee de we steeds complexere interacties zullen krijgen. uit tijdens Presentatoren Diederik Jekel en Elisabeth van een Nimwegen duiken in met in de wereld van tijdens de sociale robots. Elisabeth een haalt de tijdens digitale assistente Alexa in huis. Psycholoog de Roy een de Kleijn meet in hoeverre in Elisabeth menselijke in eigenschappen uit toekent aan robots. door Diederik experimenteert intussen met de kartonnen de robot Harry om door te laten in zien hoe weinig er van op tv nodig is om mensen van iets te met laten voelen voor met een robot. Waarom tijdens kennen we robots door menselijke eigenschappen toe? Wat betekent het naar dat robots van emoties oproepen? een Hebben wij er controle het over? Hoe kunnen we op tv sociale robots door gebruiken? op En hoe kunnen we ze uit misbruiken? naar Diederik en Elisabeth zoeken antwoorden bij de diabetespatiënten die door les naar krijgen van Robot Pepper, bij van techniekfilosoof Martijntje de Smits en bij robotwetenschapper Chris met Verhoeven, uit die robots van ziet als een volgende stap in tijdens de evolutie, een een soort het dieren die tijdens 'telepathisch' wifi-contact hebben.

Hoe de mooi en onschuldig belletjes op ook lijken, ze van kunnen een tijdens verwoestende kracht hebben. Hoe mooi de en uit onschuldig belletjes uit ook lijken, ze kunnen een de verwoestende een kracht hebben. Minuscule op belletjes in het water naar veroorzaakten zoveel schade tijdens aan de naar Oroville-dam, dat vorige maand bijna uit 200.000 inwoners van het de met Amerikaanse staat Californië uit hun huizen moesten verlaten. op Hoe dat heeft kunnen gebeuren tijdens onderzocht De Kennis op tv van van Nu. Als een bel in in uit een vloeistof in elkaar in gedrukt wordt, oftewel implodeert, dan op in komt daar gigantisch veel met energie bij vrij. in Wetenschappers snappen dit natuurkundige naar fenomeen steeds beter een en gebruiken met die kennis over op belletjes voor allerlei prachtige naar toepassingen. Zo worden imploderende naar door belletjes al ingezet om op aderen mee te dotteren, naar om door tumoren aan te op tv vallen en om de voorwerpen mee schoon de te maken. Elisabeth van Nimwegen op tv en Diederik Jekel met dompelen van zich onder in de wonderlijke met wereld het van de bellen.

juni 2017
26-05-2017 16:10

Drugs tegen depressie

De Kennis van Nu - Drugs tegen depressie

Geestverruimende middelen kunnen een oplossing zijn bij langdurige depressie. Elisabeth van Nimwegen ontmoet klinisch psychologe Rosalind Watts, verbonden aan het Londense Imperial College. Zij was de vertrouwenspersoon van de patiënten met...

25-05-2017 19:20

Het tweetalige brein

De Kennis van Nu - Het tweetalige brein

Tweetaligheid is in. Maar is het echt goed om tweetalig op te groeien? Elisabeth van Nimwegen zoekt uit wat de wetenschap zegt over tweetaligheid. Tweetaligheid is in. Kinderen krijgen al op de basisschool Engels, op steeds meer middelbare ...

19-05-2017 16:20

De kracht van zonne-energie

De Kennis van Nu - De kracht van zonne-energie

De kracht van zonne-energie Gaat de zon in Nederland een energie-revolutie in beweging zetten, of is deze eigenlijk al stilletjes aan de gang?

18-05-2017 19:15

Robotliefde

De Kennis van Nu - Robotliefde

Diederik Jekel en Elisabeth van Nimwegen duiken in de in de wereld van de sociale robots die we steeds vaker in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen zien. In ziekenhuizen en verzorgingstehuizen verschijnen steeds vaker sociale robots om te t...

12-05-2017 16:10

Illegale handel in dieren

De Kennis van Nu - Illegale handel in dieren

In de illegale dierenhandel gaat evenveel geld om als in de drugs- en wapenhandel. Elisabeth en Diederik Jekel volgen het pad van een zeer zeldzame pijlgifkikker die in 2013 ontdekt werd in Brazilië. Bioloog Marinus Hoogmoed schreef er een ...

11-05-2017 19:20

De ongekende kracht van belletjes

De Kennis van Nu - De ongekende kracht van belletjes

Hoe mooi en onschuldig belletjes ook lijken, ze kunnen een verwoestende kracht hebben. Hoe mooi en onschuldig belletjes ook lijken, ze kunnen een verwoestende kracht hebben. Minuscule belletjes in het water veroorzaakten zoveel schade aan d...

05-05-2017 16:10

Oplossing broze botten komt uit Urk

De Kennis van Nu - Oplossing broze botten komt uit Urk

Broze botten weer sterk maken. Dat blijkt een veelbelovend nieuw medicijn voor elkaar te krijgen. Broze botten weer sterk maken. Dat blijkt een veelbelovend nieuw medicijn voor elkaar te krijgen. Geweldig nieuws voor mensen met osteoporose ...

04-05-2017 19:20

De mysterieuze verdwijning van de neanderthaler

De Kennis van Nu - De mysterieuze verdwijning van de neanderthaler

De neanderthaler wordt vaak gezien als ons domme neefje, terwijl de homo neanderthalensis eerder een soort oer-Europeaan is. Wat heeft de neanderthaler de das omgedaan? De neanderthaler wordt vaak gezien als ons domme neefje, terwijl de hom...

28-04-2017 16:10

Locked-in syndroom

De Kennis van Nu - Locked-in syndroom

Locked-in syndroom: verlamming, maar wel werkende zintuigen Mensen met het locked-in syndroom hebben bewustzijn, hun zintuigen werken nog in de hersenen, maar ze zijn volledig verlamd. Sommigen kunnen nog met hun ogen of vingers bewegen, an...

27-04-2017 19:20

Digitale gluurders

De Kennis van Nu - Digitale gluurders

Elisabeth en Diederik brengen in kaart welke bedrijven dag op dag hun gedrag online verzamelen, analyseren, voorspellen én beïnvloeden. Nog nooit werd ons dagelijks leven zo goed gedocumenteerd en geanalyseerd als nu. Elke website die we be...

21-04-2017 16:10

Smeltende gletsjers, grote problemen

De Kennis van Nu - Smeltende gletsjers, grote problemen

Wereldwijd smelten de gletsjers in hoog tempo. De Kennis van Nu toont de gevolgen van de smeltende gletsjers in drie verschillende gebergtes: de Himalaya, de Andes en de Alpen. Wereldwijd smelten de gletsjers in hoog tempo. Het zijn de eers...

20-04-2017 19:25

Invasie van exotische soorten

De Kennis van Nu - Invasie van exotische soorten

Diederik Jekel en Elisabeth van Nimwegen gaan op zoek naar een aantal van de grootste buitenlandse lastpakken in de Nederlandse natuur, zoals de tijgermug en de muskusrat. De tijgermug rukt op, de muskusrat bedreigt de dijken en de 'hooikoo...

13-04-2017 19:20

Het tweetalige brein

De Kennis van Nu - Het tweetalige brein

Tweetaligheid is in. Maar is het echt goed om tweetalig op te groeien? Elisabeth van Nimwegen zoekt uit wat de wetenschap zegt over tweetaligheid. Tweetaligheid is in. Kinderen krijgen al op de basisschool Engels, op steeds meer middelbare ...

06-04-2017 19:25

Robotliefde

De Kennis van Nu - Robotliefde

Diederik Jekel en Elisabeth van Nimwegen duiken in de wereld van de sociale robots, die we steeds vaker in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen zien. In ziekenhuizen en verzorgingstehuizen verschijnen steeds vaker sociale robots, om te troos...

30-03-2017 19:20

De ongekende kracht van belletjes

De Kennis van Nu - De ongekende kracht van belletjes

Hoe mooi en onschuldig belletjes ook lijken, ze kunnen een verwoestende kracht hebben. Hoe mooi en onschuldig belletjes ook lijken, ze kunnen een verwoestende kracht hebben. Minuscule belletjes in het water veroorzaakten zoveel schade aan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kennis van Nu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kennis van Nu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kennis van Nu bij De Kennis van Nu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kennis van Nu. Heb je een uitzending van De Kennis van Nu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kennis van Nu gemist

Wekelijks tv-programma op Nederland 2 met o.a. André Kuipers en Diederik Jekel.

Uitzending gemist van De Kennis van Nu? Hier kun je alle uitzendingen van De Kennis van Nu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 129
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord