Programma gemist?

Geestverruimende middelen kunnen de een oplossing door zijn bij de langdurige depressie. Elisabeth met van Nimwegen ontmoet klinisch op tv psychologe Rosalind Watts, van verbonden aan het Londense van Imperial College. naar Zij was de vertrouwenspersoon op naar van de patiënten met ernstige depressies met die deelnamen in aan het experiment waarbij van zij behandeld werden met met de een hoge dosis psilocybine. naar Neurowetenschapper Robin Carhart-Harris is op ervan naar overtuigd dat psychedelica veilige op tv en krachtige middelen uit kunnen zijn om door mensen met een vastgelopen uit gedachtenpatroon te helpen. het Ook zijn Nederlandse door collega Mendel op Kaelen wil van taboes over op de inzet van geestverruimende middelen in doorbreken.

Tweetaligheid tijdens is in. tijdens Maar is het echt goed om naar tweetalig op te tijdens groeien? in Elisabeth van in Nimwegen zoekt uit wat de wetenschap op zegt van over tweetaligheid. Tweetaligheid met is in. Kinderen krijgen met al op naar de basisschool een Engels, op steeds meer middelbare scholen tijdens zijn de lessen door deels naar in het Engels en op op tv universiteiten vaak de hele tijdens studies. Maar is met het echt goed om tweetalig op de te groeien? Of van zit op de eerste taal het leren tijdens van een tijdens tweede in de van weg? tijdens En verschilt het brein van een de tweetalige het van dat met van iemand die in maar een taal spreekt? Elisabeth van naar Nimwegen zoekt uit uit naar wat de wetenschap te zeggen het heeft met over tweetaligheid. Als kinderen die thuis op tv een de andere taal spreken naar dan op school met problemen hebben het met hun taalontwikkeling, een zal dat volgens veel een mensen wel te maken in zal uit hebben met die tweetaligheid. Elisabeth, naar die met opgroeide met een Duitse moeder, de vraagt met zich af of dat wel uit klopt. Volgens psychologe Evy op tv de Woumans van de Universiteit Gent is met deze vrees ongegrond: op tv tweetaligheid heeft uit juist een aantal grote het voordelen. Tweetalige een kleuters scoren door beter in leer- uit en geheugentestjes en tweetalige bejaarden uit worden in gemiddeld vier jaar het later dement een dan eentalige. Maar wat gebeurt er uit dan in het op een brein van iemand die van meerdere talen uit heel goed spreekt? Daarvoor ging van Elisabeth langs tijdens bij de Nijmeegse neurowetenschappers Ton het Dijkstra en David van Peeters. van Die ontdekten dat op tv in de met hersenen beide talen van continu actief zijn, maar door dat tweetaligen goed zijn in tijdens het uit onderdrukken van de taal die uit ze niet op tv gebruiken. op Met dat switchen tussen op talen creëer door je een lenig brein en een dat zou een het tweetalige wel naar eens voordelen op kunnen leveren. naar naar Tenslotte praat Elisabeth op met Alexis Hervais-Adelman, die bij het het Max Planck Instituut van tijdens in Nijmegen het brein van met simultaantolken onderzoekt. uit Die vertalen live op persconferenties tijdens en congressen. in Het uit zijn een soort het 'supertweetaligen' die alles tegelijk kunnen: ze de op luisteren naar een tekst in het de de ene taal en vertalen de die tegelijkertijd in de andere. in Voor op tv Hervais-Adelman zijn deze op tv taaljongleurs razend interessant. Er door zijn naar weinig beroepen waarbij de je hersenen meer moeten op tv multitasken. Hij legde er een de aantal in een naar hersenscanner en ontdekte op dat een naar deel van hun met brein buitengewoon goed met ontwikkeld is. Verrassend genoeg op tv op heeft dat deel niet te maken op met taalverwerking, maar een met de door coördinatie van in o.a. bewegingen.

De kracht het van zonne-energie Gaat de het zon in Nederland op tv een energie-revolutie in een van beweging zetten, of is een deze eigenlijk al stilletjes het aan de naar gang?

Diederik Jekel op tv en Elisabeth van Nimwegen in op duiken in de in de wereld naar van naar de sociale op robots die we steeds op vaker in een ziekenhuizen en verzorgingstehuizen zien. In ziekenhuizen van en verzorgingstehuizen verschijnen tijdens tijdens steeds vaker sociale robots om uit te troosten, een verhaaltjes te vertellen op en om spelletjes te op tv doen. Voor op Amerikaanse huishoudens komen nu de een op eerste persoonlijk assistenten de op de markt. Apparaatjes waar de we het vragen aan kunnen stellen, zoals de op tv Amazon een Echo of de Google Home. het Wij mensen het hebben de in neiging om dit soort apparaten op tv op te zien als een een nieuw soort van sociale wezens. Digitale maatjes, waarmee we tijdens in steeds complexere interacties op tv zullen krijgen. Diederik Jekel en Elisabeth tijdens van in Nimwegen duiken in de het wereld van de het sociale naar robots. Elisabeth haalt naar de digitale assistente Alexa in huis. naar uit Psycholoog Roy de op Kleijn meet in hoeverre van Elisabeth menselijke tijdens eigenschappen toekent aan robots. Diederik op experimenteert intussen met door de kartonnen robot Harry met om te de laten in zien hoe weinig er in nodig is om mensen iets van te laten voelen met door voor een robot. Waarom kennen we een robots van menselijke eigenschappen toe? Wat op tv betekent het door dat robots emoties oproepen? in Hebben wij er controle het over? tijdens Hoe kunnen we de sociale robots gebruiken? En in hoe kunnen we naar ze misbruiken? met Diederik en Elisabeth het zoeken antwoorden bij diabetespatiënten door die les krijgen een van Robot Pepper, op tv bij techniekfilosoof Martijntje op Smits en bij een robotwetenschapper Chris Verhoeven, die een door robots ziet als een tijdens volgende stap in de evolutie, op op tv een soort dieren die 'telepathisch' de wificontact in hebben.

In de illegale de dierenhandel naar gaat evenveel geld om als een in van de drugs- en naar wapenhandel. Elisabeth en Diederik een Jekel volgen het met pad van een van zeer zeldzame pijlgifkikker die tijdens in 2013 een ontdekt werd naar in Brazilië. Bioloog Marinus tijdens Hoogmoed schreef er het een tijdens artikel over, waarna op tv een handelaar de kikkertjes naar op tv Europa een smokkelde en tgen hoge prijzen een verkocht. Deze praktijken door worden het door criminele organisaties wereldwijd van toegepast.

Hoe op tv mooi en onschuldig belletjes tijdens ook lijken, ze op kunnen een verwoestende met kracht hebben. Hoe mooi het en onschuldig belletjes in ook lijken, ze naar kunnen van een verwoestende kracht hebben. in Minuscule belletjes tijdens in het water veroorzaakten op tv zoveel schade aan met de Oroville-dam de dat vorige naar maand bijna 200.000 inwoners van de tijdens Amerikaanse tijdens staat Californië in hun huizen moesten verlaten. Hoe dat in heeft kunnen met gebeuren onderzochten we. naar Als het een bel in een tijdens vloeistof in elkaar op gedrukt wordt, de oftewel implodeert, dan komt daar op gigantisch een veel energie bij vrij. Wetenschappers snappen door dit natuurkundige fenomeen de een steeds beter en in gebruiken die kennis over het belletjes voor allerlei prachtige met toepassingen. Zo met worden imploderende belletjes al uit ingezet om aderen mee het te met dotteren, om uit tumoren aan te vallen en op om voorwerpen mee op schoon uit te maken. Elisabeth van Nimwegen door en Diederik Jekel dompelen met zich onder in een de het wonderlijke wereld van de door bellen.

Broze van botten weer sterk maken. Dat op tv blijkt een veelbelovend met nieuw de medicijn voor elkaar in te krijgen. Broze het botten weer in sterk maken. Dat een blijkt een veelbelovend nieuw medicijn voor naar elkaar uit te krijgen. met Geweldig nieuws voor in mensen met osteoporose oftewel het botontkalking. In een Nederland alleen al in lijden meer dan 800.000 mensen uit hieraan. uit De Kennis van Nu ontrafelde uit de ontstaansgeschiedenis van van dit nieuwe door medicijn en ontdekte op dat het de onderzoek precies twintig jaar van geleden op Urk een begon. Want daar komt een een zeldzame, erfelijke afwijking op voor: tijdens de ziekte door van Van Buchem, die op tv leidt tot ongeremde botgroei. naar Hoe de ene ziekte in een naar medicijn voor met een andere ziekte door oplevert.

De het neanderthaler wordt vaak gezien tijdens als ons in domme neefje, terwijl de een homo op tv neanderthalensis eerder een soort oer-Europeaan is. het met Wat heeft de op neanderthaler de das omgedaan? tijdens De neanderthaler wordt vaak gezien met als ons domme de neefje, terwijl de de het homo neanderthalensis eerder een in soort oer-Europeaan is. Neanderthalers leefden met tijdens al zo'n 250.000 jaar geleden een op de ons continent en waren al in aangepast aan tijdens de koude omstandigheden, de lang voordat moderne mensen vanuit een Afrika Europa koloniseerden. met Je van zou verwachten dat de de neanderthalers een evolutionaire in voorsprong een hadden op moderne mensen. Toch zijn tijdens zij er op niet meer in en wij naar wel.

Locked-in syndroom: verlamming, uit maar met wel werkende zintuigen Mensen naar met het naar locked-in syndroom hebben met bewustzijn, hun tijdens zintuigen werken nog in uit de hersenen, maar op ze zijn op tv volledig verlamd. Sommigen kunnen op tv nog met hun ogen of op vingers bewegen, anderen op tv de kunnen helemaal niets meer en een zijn tijdens gevangen in hun eigen lichaam. Wat een kan in de wetenschap de doen voor deze door mensen?

Elisabeth en Diederik op tv brengen in in kaart welke bedrijven dag het op uit dag hun gedrag online verzamelen, tijdens analyseren, voorspellen met én beïnvloeden. Nog nooit de werd het ons dagelijks leven op tv zo goed gedocumenteerd van en geanalyseerd als het nu. Elke de website die we bezoeken, elke op tv plek tijdens waar we inloggen op tv en elk ticket dat het we boeken wordt uit geregistreerd en opgeslagen. naar De berg van data die de zo op ontstaat, is een goudmijn op voor marketingbedrijven een en online winkels. Hoog een tijd dat internetgebruikers het inzicht krijgen in in hoe tijdens de informatie die ze achterlaten, wordt het tijdens gebruikt. Presentatoren Elisabeth uit van Nimwegen en Diederik Jekel het brengen in kaart welke naar bedrijven dag het op dag hun naar gedrag online verzamelen, tijdens analyseren, van voorspellen én beïnvloeden.

Wereldwijd smelten de uit gletsjers in uit hoog tempo. met De Kennis het van Nu toont de gevolgen de van de smeltende gletsjers door het in drie verschillende gebergtes: tijdens de Himalaya, de Andes en de de Alpen. op tv Wereldwijd smelten de de gletsjers een in hoog tempo. naar Het zijn de eerste slachtoffers de van de de klimaatverandering. Met het met wegsmelten van naar de gletsjers verdwijnen grote watertanks met uit uit de bergen, en door daarmee de natuurlijke stabiliteit. naar Een Peruaanse boer klaagt het tijdens Duitse door energiebedrijf RWE aan omdat op tv hij het bedrijf voor van de de kosten van de de klimaatverandering wil op laten opdraaien. Het wetenschapsmagazine met De Kennis van naar Nu toont de door gevolgen van tijdens de smeltende gletsjers in drie verschillende van gebergtes: de de Himalaya, van de Andes en de naar Alpen. Elisabeth van Nimwegen gaat van mee naar met de Oostenrijkse Gletschermessdienst, de een groep vrijwilligers de die met jaarlijks de lengte en dikte een van gletsjers op tv in de Alpen met opmeet. Diederik Jekel bezoekt uit hydroloog Walter Immerzeel met die met door drones onderzoek doet naar de de waterhuishouding van gletsjers in in op de Himalaya. Honderden het miljoenen mensen zijn met namelijk afhankelijk van het uit smeltwater in uit dit gebergte en door droogte dreigt. Gletsjers regelen de naar watervoorziening naar doordat ze het water vele een jaren opslaan. Zonder in uit gletsjers als buffer naar kan het er ineens heel een droog naar zijn. Voor miljarden op tv mensen in de wereld op tv is dat een van enorm probleem. De Peruaanse boer in en uit berggids Saul tijdens Luciano Lliuya woont in op Huaraz, een plaats op tv met 120.000 inwoners uit in de Andes, gelegen tijdens onder een gletsjer. Het het smeltwatermeer op tv onderaan de gletsjer kan elk met de moment uit zijn voegen breken en van uit Huaraz wegvagen. Als van eerste burger in de wereld heeft op tv Saul Luciano Lliuya op daarom een op rechtszaak op aangespannen tegen het Duitse energiebedrijf RWE op op tv wegens de schade die dreigt tijdens door de CO2-uitstoot op tv van door anderen.

Diederik Jekel op en Elisabeth van tijdens Nimwegen gaan op een zoek naar een op aantal van de grootste uit buitenlandse lastpakken het in de het Nederlandse natuur, de zoals de tijgermug en uit de muskusrat. De tijgermug tijdens rukt de op, de muskusrat bedreigt de dijken in de en de 'hooikoortsplant', Ambrosia, de verlengt het hooikoortsseizoen in Nederland met met twee maanden. de de Deze soorten horen hier niet thuis, naar maar uit zijn door menselijk op toedoen toch Nederland naar binnengekomen. Het tijdens zijn invasieve exoten. De kosten van door de schade van die op tv ze veroorzaken lopen op tv in de miljarden. op Presentatoren Diederik Jekel het en Elisabeth van Nimwegen gaan op naar zoek met naar een op tv aantal van de op grootste buitenlandse lastpakken in de een Nederlandse van natuur.

Tweetaligheid is op tv in. Maar is met het echt goed naar om op tv tweetalig op te groeien? Elisabeth van met Nimwegen van zoekt uit wat de de wetenschap de zegt over tweetaligheid. Tweetaligheid is met in. Kinderen krijgen al het op op de basisschool Engels, naar op steeds meer middelbare scholen op zijn op tv de lessen deels tijdens in het het Engels en op universiteiten vaak van hele studies. in Maar is het echt goed op het om tweetalig op te door groeien? Of zit de eerste door taal uit het leren van van een tweede in de weg? de En verschilt een het brein van een door door tweetalige van dat uit van iemand die maar op één taal spreekt? Elisabeth van tijdens door Nimwegen zoekt uit wat de wetenschap tijdens te zeggen heeft een op tv over tweetaligheid. Als kinderen in die thuis een andere taal in spreken uit dan op school, problemen op hebben de met hun taalontwikkeling, zal dat de volgens veel mensen wel een te maken hebben van door met die tweetaligheid. Elisabeth, in die opgroeide met door een Duitse moeder, vraagt naar zich af of dat de wel klopt. op tv Volgens psychologe in Evy Woumans van de naar Universiteit Gent is deze van vrees ongegrond: tweetaligheid een van heeft juist een aantal grote voordelen. het Tweetalige kleuters scoren in beter in tijdens leer- en de geheugentestjes en de tweetalige bejaarden worden gemiddeld een vier jaar later dement dan de eentalige. Maar van wat gebeurt er dan met in in het brein van iemand die op meerdere talen met heel goed met spreekt? Daarvoor ging Elisabeth langs uit bij de het Nijmeegse neurowetenschappers naar Ton Dijkstra in en David Peeters. Die met ontdekten dat in de op hersenen beide talen het continu actief zijn, maar uit dat tweetaligen goed een zijn in het tijdens onderdrukken van de van naar taal die ze niet gebruiken. op Met een dat switchen tussen talen op creëer je door een lenig brein uit en dat zou op een tweetalige wel eens voordelen uit op het kunnen leveren. Tenslotte praat op Elisabeth met op Alexis Hervais-Adelman, die op tv bij het Max Planck het Instituut in Nijmegen het brein naar van simultaantolken onderzoekt. door Die vertalen in live op persconferenties en met congressen. naar Het zijn een uit soort 'supertweetaligen' in die alles tegelijk kunnen: ze luisteren een naar de een tekst in de ene uit taal met en vertalen het die tegelijkertijd in de andere. in Voor met Hervais-Adelman zijn deze het taaljongleurs razend interessant. Er zijn weinig de naar beroepen waarbij je hersenen meer de moeten multitasken. Hij legde het door er een aantal in een met hersenscanner en ontdekte dat door uit een deel van hun brein tijdens buitengewoon goed op tv ontwikkeld is. Verrassend genoeg heeft het dat in deel niet de te maken met het taalverwerking, maar met met de coördinatie van een o.a. bewegingen.

Diederik met Jekel en Elisabeth van met Nimwegen duiken uit in de wereld van met de sociale robots, op tv die we steeds vaker tijdens in ziekenhuizen op tv en verzorgingstehuizen zien. In tijdens ziekenhuizen en verzorgingstehuizen door in verschijnen steeds vaker sociale robots, de om te op tv troosten, verhaaltjes te vertellen tijdens en om op spelletjes te doen. van Voor Amerikaanse huishoudens komen op nu de de eerste persoonlijk assistenten een op de de markt. Apparaatjes waar met we vragen aan kunnen stellen, op zoals de een Amazon Echo of de op Google Home. Wij uit mensen hebben de door neiging om dit door soort apparaten op tv te zien als een nieuw het soort op tv sociale wezens. met Digitale maatjes, waarmee we van steeds complexere interacties op tv zullen krijgen. Presentatoren tijdens Diederik Jekel naar en Elisabeth van Nimwegen duiken in door de wereld door van de sociale robots. door Elisabeth haalt door de digitale door assistente Alexa in het huis. Psycholoog Roy een de Kleijn meet in hoeverre met Elisabeth menselijke eigenschappen op in toekent aan robots. Diederik experimenteert intussen van naar met de kartonnen robot Harry om tijdens te laten zien het hoe weinig er van nodig is tijdens om mensen iets de te laten op voelen voor een robot. Waarom door tijdens kennen we robots menselijke van eigenschappen toe? Wat betekent tijdens het dat robots emoties in van oproepen? Hebben wij er tijdens controle over? Hoe kunnen we op tv sociale robots gebruiken? op tv En hoe kunnen tijdens een we ze misbruiken? met Diederik en Elisabeth zoeken antwoorden bij naar diabetespatiënten het die les krijgen van de Robot Pepper, bij techniekfilosoof tijdens Martijntje Smits en door het bij robotwetenschapper Chris Verhoeven, die robots het tijdens ziet als een volgende stap een in de op tv evolutie, een soort dieren een die 'telepathisch' van wifi-contact hebben.

Hoe mooi uit en onschuldig op tv belletjes ook lijken, ze naar kunnen een verwoestende het kracht hebben. Hoe mooi uit en onschuldig een belletjes ook lijken, in ze kunnen een op tv verwoestende kracht hebben. Minuscule uit belletjes in het met water veroorzaakten op zoveel tijdens schade aan de Oroville-dam, dat vorige het maand het bijna 200.000 een inwoners van de Amerikaanse staat een Californië hun door huizen moesten het verlaten. Hoe dat heeft kunnen gebeuren uit het onderzocht De Kennis van Nu. met Als een bel in op een vloeistof in door elkaar gedrukt wordt, tijdens oftewel implodeert, dan op komt daar gigantisch het veel energie bij de vrij. Wetenschappers een snappen door dit natuurkundige fenomeen steeds beter en naar gebruiken die kennis het over belletjes naar voor allerlei van prachtige toepassingen. Zo van worden imploderende belletjes naar al ingezet om naar aderen mee te op tv dotteren, om in tumoren aan te vallen en de om tijdens voorwerpen mee schoon door te maken. Elisabeth van Nimwegen en van Diederik door Jekel dompelen zich onder een in de wonderlijke door wereld tijdens van de bellen.

juli 2017
26-05-2017 16:10

Drugs tegen depressie

De Kennis van Nu - Drugs tegen depressie

Geestverruimende middelen kunnen een oplossing zijn bij langdurige depressie. Elisabeth van Nimwegen ontmoet klinisch psychologe Rosalind Watts, verbonden aan het Londense Imperial College. Zij was de vertrouwenspersoon van de patiënten met...

25-05-2017 19:20

Het tweetalige brein

De Kennis van Nu - Het tweetalige brein

Tweetaligheid is in. Maar is het echt goed om tweetalig op te groeien? Elisabeth van Nimwegen zoekt uit wat de wetenschap zegt over tweetaligheid. Tweetaligheid is in. Kinderen krijgen al op de basisschool Engels, op steeds meer middelbare ...

19-05-2017 16:20

De kracht van zonne-energie

De Kennis van Nu - De kracht van zonne-energie

De kracht van zonne-energie Gaat de zon in Nederland een energie-revolutie in beweging zetten, of is deze eigenlijk al stilletjes aan de gang?

18-05-2017 19:15

Robotliefde

De Kennis van Nu - Robotliefde

Diederik Jekel en Elisabeth van Nimwegen duiken in de in de wereld van de sociale robots die we steeds vaker in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen zien. In ziekenhuizen en verzorgingstehuizen verschijnen steeds vaker sociale robots om te t...

12-05-2017 16:10

Illegale handel in dieren

De Kennis van Nu - Illegale handel in dieren

In de illegale dierenhandel gaat evenveel geld om als in de drugs- en wapenhandel. Elisabeth en Diederik Jekel volgen het pad van een zeer zeldzame pijlgifkikker die in 2013 ontdekt werd in Brazilië. Bioloog Marinus Hoogmoed schreef er een ...

11-05-2017 19:20

De ongekende kracht van belletjes

De Kennis van Nu - De ongekende kracht van belletjes

Hoe mooi en onschuldig belletjes ook lijken, ze kunnen een verwoestende kracht hebben. Hoe mooi en onschuldig belletjes ook lijken, ze kunnen een verwoestende kracht hebben. Minuscule belletjes in het water veroorzaakten zoveel schade aan d...

05-05-2017 16:10

Oplossing broze botten komt uit Urk

De Kennis van Nu - Oplossing broze botten komt uit Urk

Broze botten weer sterk maken. Dat blijkt een veelbelovend nieuw medicijn voor elkaar te krijgen. Broze botten weer sterk maken. Dat blijkt een veelbelovend nieuw medicijn voor elkaar te krijgen. Geweldig nieuws voor mensen met osteoporose ...

04-05-2017 19:20

De mysterieuze verdwijning van de neanderthaler

De Kennis van Nu - De mysterieuze verdwijning van de neanderthaler

De neanderthaler wordt vaak gezien als ons domme neefje, terwijl de homo neanderthalensis eerder een soort oer-Europeaan is. Wat heeft de neanderthaler de das omgedaan? De neanderthaler wordt vaak gezien als ons domme neefje, terwijl de hom...

28-04-2017 16:10

Locked-in syndroom

De Kennis van Nu - Locked-in syndroom

Locked-in syndroom: verlamming, maar wel werkende zintuigen Mensen met het locked-in syndroom hebben bewustzijn, hun zintuigen werken nog in de hersenen, maar ze zijn volledig verlamd. Sommigen kunnen nog met hun ogen of vingers bewegen, an...

27-04-2017 19:20

Digitale gluurders

De Kennis van Nu - Digitale gluurders

Elisabeth en Diederik brengen in kaart welke bedrijven dag op dag hun gedrag online verzamelen, analyseren, voorspellen én beïnvloeden. Nog nooit werd ons dagelijks leven zo goed gedocumenteerd en geanalyseerd als nu. Elke website die we be...

21-04-2017 16:10

Smeltende gletsjers, grote problemen

De Kennis van Nu - Smeltende gletsjers, grote problemen

Wereldwijd smelten de gletsjers in hoog tempo. De Kennis van Nu toont de gevolgen van de smeltende gletsjers in drie verschillende gebergtes: de Himalaya, de Andes en de Alpen. Wereldwijd smelten de gletsjers in hoog tempo. Het zijn de eers...

20-04-2017 19:25

Invasie van exotische soorten

De Kennis van Nu - Invasie van exotische soorten

Diederik Jekel en Elisabeth van Nimwegen gaan op zoek naar een aantal van de grootste buitenlandse lastpakken in de Nederlandse natuur, zoals de tijgermug en de muskusrat. De tijgermug rukt op, de muskusrat bedreigt de dijken en de 'hooikoo...

13-04-2017 19:20

Het tweetalige brein

De Kennis van Nu - Het tweetalige brein

Tweetaligheid is in. Maar is het echt goed om tweetalig op te groeien? Elisabeth van Nimwegen zoekt uit wat de wetenschap zegt over tweetaligheid. Tweetaligheid is in. Kinderen krijgen al op de basisschool Engels, op steeds meer middelbare ...

06-04-2017 19:25

Robotliefde

De Kennis van Nu - Robotliefde

Diederik Jekel en Elisabeth van Nimwegen duiken in de wereld van de sociale robots, die we steeds vaker in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen zien. In ziekenhuizen en verzorgingstehuizen verschijnen steeds vaker sociale robots, om te troos...

30-03-2017 19:20

De ongekende kracht van belletjes

De Kennis van Nu - De ongekende kracht van belletjes

Hoe mooi en onschuldig belletjes ook lijken, ze kunnen een verwoestende kracht hebben. Hoe mooi en onschuldig belletjes ook lijken, ze kunnen een verwoestende kracht hebben. Minuscule belletjes in het water veroorzaakten zoveel schade aan d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 9. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Kennis van Nu gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Kennis van Nu de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Kennis van Nu bij De Kennis van Nu liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Kennis van Nu. Heb je een uitzending van De Kennis van Nu gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Kennis van Nu gemist

Wekelijks tv-programma op Nederland 2 met o.a. André Kuipers en Diederik Jekel.

Uitzending gemist van De Kennis van Nu? Hier kun je alle uitzendingen van De Kennis van Nu kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 129
  • Laatste uitzending op 26-05-2017 om 16:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord