Programma gemist?

De paniek naar slaat van toe als de tweejarige in Melissa op een een Spaanse camping een door paar flinke slokken neemt uit van een op afwasmiddel met gevaarlijk stoffen. met In deze aflevering zitten in een tips over wat uit je moet doen als een in kind verkeerde middelen op tv binnenkrijgt.

Tijdens tijdens het avondeten geeft Stefano's moeder door haar tijdens zoontje van naar bijna twee jaar van een stukje kaas. naar Ze weet niet dat hij midden door in in een atypische koortsstuip de zit. Hij zakt uit weg, stikt bijna en in raakt bewusteloos. Zijn uit moeder had ooit uit een EHBO-cursus op gevolgd en die komt haar uit op goed van pas in het een meest angstige door moment van haar de leven.

Op Nieuwjaarsdag zijn het met moeder en zoon bij vrienden voor op tv de het uitwisselen van gelukwensen. Zonder het dat met de volwassenen het weten, spelen de het de kinderen buiten met vuurwerk. Een in vuurpijl een komt per ongeluk tijdens terecht in de door jas van de vijfjarige Tyrell. een In de door paniek die dan ontstaat, op wordt niet adequaat het gereageerd. Deze aflevering van bevat van tips over het naar behandelen van brandwonden bij in kinderen.

april 2021
28-03-2014 12:05

Vergiftiging

EHBO Bij Kinderen - Vergiftiging

De paniek slaat toe als de tweejarige Melissa op een Spaanse camping een paar flinke slokken neemt van een afwasmiddel met gevaarlijk stoffen. In deze aflevering zitten tips over wat je moet doen als een kind verkeerde middelen binnenkrijgt...

26-03-2014 12:05

Verstikking en koortsstuip

EHBO Bij Kinderen - Verstikking en koortsstuip

Tijdens het avondeten geeft Stefano's moeder haar zoontje van bijna twee jaar een stukje kaas. Ze weet niet dat hij midden in een atypische koortsstuip zit. Hij zakt weg, stikt bijna en raakt bewusteloos. Zijn moeder had ooit een EHBO-cursu...

24-03-2014 12:06

Verbranding

EHBO Bij Kinderen - Verbranding

Op Nieuwjaarsdag zijn moeder en zoon bij vrienden voor het uitwisselen van gelukwensen. Zonder dat de volwassenen het weten, spelen de kinderen buiten met vuurwerk. Een vuurpijl komt per ongeluk terecht in de jas van de vijfjarige Tyrell. I...

EHBO Bij Kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EHBO Bij Kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EHBO Bij Kinderen bij EHBO Bij Kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EHBO Bij Kinderen. Heb je een uitzending van EHBO Bij Kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EHBO Bij Kinderen gemist

Dagelijks raken veel kinderen gewond bij ongevallen in en om het huis. Denk aan ongelukkige valpartijen, brandwonden als gevolg van het omstoten van hete thee of soep, maar ook het schoonmaakmiddel dat voor limonade wordt aangezien. Moeders vertellen over de angstige momenten die ze meemaakten, hoe ze hebben gehandeld en wat ze achteraf juist wel of niet hadden moeten doen.

Uitzending gemist van EHBO Bij Kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van EHBO Bij Kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-03-2014 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!