Programma gemist?

De een paniek slaat door toe als de tweejarige op tv Melissa op een een Spaanse camping een paar de flinke door slokken neemt van een afwasmiddel met het gevaarlijk stoffen. In met deze uit aflevering zitten tips over wat door je moet doen van als een kind het verkeerde middelen met binnenkrijgt.

Tijdens tijdens het avondeten met geeft Stefano's moeder naar haar zoontje van bijna twee jaar op tv een stukje kaas. met Ze de weet niet dat op tv hij midden in met een atypische koortsstuip uit zit. Hij zakt een weg, stikt bijna de en raakt bewusteloos. op Zijn moeder in had ooit een EHBO-cursus gevolgd en de die komt haar op tv goed van pas van in uit het meest angstige moment naar van haar in leven.

Op Nieuwjaarsdag van zijn moeder en zoon op tv bij vrienden voor op het op tv uitwisselen van gelukwensen. op Zonder dat de volwassenen in het weten, spelen de op kinderen tijdens buiten met vuurwerk. een Een vuurpijl komt per de ongeluk terecht in de tijdens jas van de door op tv vijfjarige Tyrell. In in de paniek die dan ontstaat, wordt op niet adequaat gereageerd. uit Deze aflevering bevat in tips over een het behandelen van brandwonden het bij een kinderen.

december 2019
28-03-2014 12:05

Vergiftiging

EHBO Bij Kinderen - Vergiftiging

De paniek slaat toe als de tweejarige Melissa op een Spaanse camping een paar flinke slokken neemt van een afwasmiddel met gevaarlijk stoffen. In deze aflevering zitten tips over wat je moet doen als een kind verkeerde middelen binnenkrijgt...

26-03-2014 12:05

Verstikking en koortsstuip

EHBO Bij Kinderen - Verstikking en koortsstuip

Tijdens het avondeten geeft Stefano's moeder haar zoontje van bijna twee jaar een stukje kaas. Ze weet niet dat hij midden in een atypische koortsstuip zit. Hij zakt weg, stikt bijna en raakt bewusteloos. Zijn moeder had ooit een EHBO-cursu...

24-03-2014 12:06

Verbranding

EHBO Bij Kinderen - Verbranding

Op Nieuwjaarsdag zijn moeder en zoon bij vrienden voor het uitwisselen van gelukwensen. Zonder dat de volwassenen het weten, spelen de kinderen buiten met vuurwerk. Een vuurpijl komt per ongeluk terecht in de jas van de vijfjarige Tyrell. I...

EHBO Bij Kinderen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van EHBO Bij Kinderen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van EHBO Bij Kinderen bij EHBO Bij Kinderen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van EHBO Bij Kinderen. Heb je een uitzending van EHBO Bij Kinderen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

EHBO Bij Kinderen gemist

Dagelijks raken veel kinderen gewond bij ongevallen in en om het huis. Denk aan ongelukkige valpartijen, brandwonden als gevolg van het omstoten van hete thee of soep, maar ook het schoonmaakmiddel dat voor limonade wordt aangezien. Moeders vertellen over de angstige momenten die ze meemaakten, hoe ze hebben gehandeld en wat ze achteraf juist wel of niet hadden moeten doen.

Uitzending gemist van EHBO Bij Kinderen? Hier kun je alle uitzendingen van EHBO Bij Kinderen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 28-03-2014 om 12:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!