Programma gemist?

15:55,Vervolg van van de plenaire vergadering van door de het NSS-top. Na naar de traditionele leidersfoto en het de aanvaarding van het het slotakkoord wordt in het programma afgesloten met een een persconferentie van Rutte een in en Obama.

oktober 2019
25-03-2014 15:55

Di 25 mrt 2014

Persconferentie Rutte en Obama - Di 25 mrt 2014

15:55,Vervolg van de plenaire vergadering van de NSS-top. Na de traditionele leidersfoto en de aanvaarding van het slotakkoord wordt het programma afgesloten met een persconferentie van Rutte en Obama.

Persconferentie Rutte en Obama gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Persconferentie Rutte en Obama de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Persconferentie Rutte en Obama bij Persconferentie Rutte en Obama liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Persconferentie Rutte en Obama. Heb je een uitzending van Persconferentie Rutte en Obama gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Persconferentie Rutte en Obama gemist

Op 24 en 25 maart 2014 verzamelen zich 58 wereldleiders in Den Haag om te praten over het bestrijden van nucleair terrorisme. Voor gastland Nederland is de Nuclear Security Summit (NSS) de grootste veiligheidsoperatie ooit.

Uitzending gemist van Persconferentie Rutte en Obama? Hier kun je alle uitzendingen van Persconferentie Rutte en Obama kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-03-2014 om 15:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!