Programma gemist?

Niet naar eerder uitgezonden concertregistratie van het uit naar concert dat Bløf in 2012 op gaf in van het Ziggodome.Meer in Niet eerder uitgezonden concertregistratie van van het concert dat het Bløf in 2012 van gaf in het Ziggodome. het uit Aanleiding voor het naar concert is het twintig jarig jubileum het van Bløf. Een een periode waarin de van band uit meer dan dertig Top40-hits scoorde een uit als 'Wat zou je het doen', 'Holiday In uit Spain' en 'Alles Is door Liefde', in de wereld rondreisde voor het UMOJA een project, maar ook een drummer op Chris Götte op verloor door een motorongeluk. in 'In die twintig een jaar hebben we veel tijdens hoogtepunten uit gekend, en je jubileum het vieren in zo'n de zaal is op tv er natuurlijk één een van! Dit concert is een cadeau van aan op onze fans door waarin alle hits, en met ook de hits die een we in niet elke dag meer spelen, uit voorbij zullen komen', aldus een Paskal het Jakobsen.Minder

21:20,Concertregistratie op tv van het op tv concert dat BLØF in 2012 gaf naar de in het Ziggo in Dome. Aanleiding voor het door concert is het twintigjarig in jubileum van van BLØF.

september 2020
26-06-2015 22:30

Bløf - Live At Ziggo Dome

BLØF - Live At Ziggo Dome - Bløf - Live At Ziggo Dome

Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome.Meer Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome. Aanleiding voor het concert is het twint...

26-03-2014 21:20

Wo 26 mrt 2014

BLØF - Live At Ziggo Dome - Wo 26 mrt 2014

21:20,Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF.

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BLØF - Live At Ziggo Dome bij BLØF - Live At Ziggo Dome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BLØF - Live At Ziggo Dome. Heb je een uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist

Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF. Een periode waarin de band meer dan dertig Top 40-hits scoorde als 'Wat zou je doen', 'Holiday in Spain' en 'Alles is liefde', de wereld rondreisde voor het UMOJA-project, maar ook drummer Chris Götte verloor door een motorongeluk. 'In die twintig jaar hebben we veel hoogtepunten gekend, en je jubileum vieren in zo'n zaal is er natuurlijk één van! Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen', aldus Paskal Jakobsen.

Uitzending gemist van BLØF - Live At Ziggo Dome? Hier kun je alle uitzendingen van BLØF - Live At Ziggo Dome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!