Programma gemist?

Niet met eerder uitgezonden concertregistratie door van het naar concert dat Bløf naar in 2012 gaf in het op Ziggodome.Meer Niet eerder uitgezonden de concertregistratie van het van naar concert dat Bløf in 2012 in gaf in op tv het Ziggodome. Aanleiding op tv voor het concert is het door twintig jarig jubileum uit van Bløf. Een het periode naar waarin de band meer een dan dertig Top40-hits scoorde op tv als 'Wat zou het door je doen', 'Holiday In Spain' en uit 'Alles van Is Liefde', de wereld rondreisde met voor het naar UMOJA door project, maar ook drummer Chris Götte op verloor in door een motorongeluk. uit 'In die de twintig jaar hebben naar we veel hoogtepunten gekend, door en je jubileum tijdens vieren in zo'n zaal is het er natuurlijk één op van! in Dit concert is uit een cadeau aan op onze fans in waarin alle hits, van en ook de hits die in we van niet elke dag meer spelen, op tv voorbij zullen komen', een aldus Paskal op tv Jakobsen.Minder

21:20,Concertregistratie van van het concert dat in BLØF in 2012 gaf naar in het Ziggo een Dome. Aanleiding door voor een het concert is het twintigjarig jubileum door op tv van BLØF.

januari 2021
26-06-2015 22:30

Bløf - Live At Ziggo Dome

BLØF - Live At Ziggo Dome - Bløf - Live At Ziggo Dome

Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome.Meer Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome. Aanleiding voor het concert is het twint...

26-03-2014 21:20

Wo 26 mrt 2014

BLØF - Live At Ziggo Dome - Wo 26 mrt 2014

21:20,Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF.

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BLØF - Live At Ziggo Dome bij BLØF - Live At Ziggo Dome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BLØF - Live At Ziggo Dome. Heb je een uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist

Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF. Een periode waarin de band meer dan dertig Top 40-hits scoorde als 'Wat zou je doen', 'Holiday in Spain' en 'Alles is liefde', de wereld rondreisde voor het UMOJA-project, maar ook drummer Chris Götte verloor door een motorongeluk. 'In die twintig jaar hebben we veel hoogtepunten gekend, en je jubileum vieren in zo'n zaal is er natuurlijk één van! Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen', aldus Paskal Jakobsen.

Uitzending gemist van BLØF - Live At Ziggo Dome? Hier kun je alle uitzendingen van BLØF - Live At Ziggo Dome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!