Programma gemist?

Niet eerder uitgezonden door concertregistratie door van het concert dat Bløf tijdens in op 2012 gaf in het op tv Ziggodome.Meer op tv Niet eerder uitgezonden concertregistratie de van het een concert dat Bløf in in 2012 gaf uit in het Ziggodome. Aanleiding met voor het een concert is het twintig jarig jubileum op van op Bløf. Een periode de waarin de band meer met dan uit dertig Top40-hits scoorde als 'Wat zou de op je doen', 'Holiday In naar Spain' en 'Alles Is Liefde', naar naar de wereld rondreisde voor het in UMOJA project, tijdens maar ook drummer Chris met Götte verloor door in een een motorongeluk. 'In die twintig jaar hebben tijdens we veel hoogtepunten de gekend, met en je jubileum vieren in door door zo'n zaal is er natuurlijk één het een van! Dit concert is een cadeau op tv aan onze fans het de waarin alle hits, en tijdens ook de hits die we door op niet elke dag op tv meer spelen, voorbij zullen in komen', aldus Paskal de Jakobsen.Minder

21:20,Concertregistratie een van het concert uit dat BLØF in 2012 gaf van in het Ziggo uit Dome. de Aanleiding voor het de concert is het twintigjarig naar jubileum de van BLØF.

mei 2021
26-06-2015 22:30

Bløf - Live At Ziggo Dome

BLØF - Live At Ziggo Dome - Bløf - Live At Ziggo Dome

Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome.Meer Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome. Aanleiding voor het concert is het twint...

26-03-2014 21:20

Wo 26 mrt 2014

BLØF - Live At Ziggo Dome - Wo 26 mrt 2014

21:20,Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF.

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BLØF - Live At Ziggo Dome bij BLØF - Live At Ziggo Dome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BLØF - Live At Ziggo Dome. Heb je een uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist

Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF. Een periode waarin de band meer dan dertig Top 40-hits scoorde als 'Wat zou je doen', 'Holiday in Spain' en 'Alles is liefde', de wereld rondreisde voor het UMOJA-project, maar ook drummer Chris Götte verloor door een motorongeluk. 'In die twintig jaar hebben we veel hoogtepunten gekend, en je jubileum vieren in zo'n zaal is er natuurlijk één van! Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen', aldus Paskal Jakobsen.

Uitzending gemist van BLØF - Live At Ziggo Dome? Hier kun je alle uitzendingen van BLØF - Live At Ziggo Dome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!