Programma gemist?

Niet in eerder uitgezonden concertregistratie van uit het concert dat Bløf met in in 2012 gaf in het Ziggodome.Meer uit Niet eerder in uitgezonden van concertregistratie van het op tv concert dat Bløf in de 2012 gaf op tv in het Ziggodome. Aanleiding voor het naar concert is uit het twintig de jarig jubileum van Bløf. het Een periode met waarin de band met meer dan tijdens dertig Top40-hits scoorde als op tv 'Wat zou van je doen', 'Holiday uit In Spain' en 'Alles Is in Liefde', de een wereld rondreisde voor het UMOJA op tv project, maar op tv ook drummer Chris door Götte verloor door een van motorongeluk. 'In met die twintig jaar hebben naar uit we veel hoogtepunten gekend, en je het tijdens jubileum vieren in zo'n zaal is naar er met natuurlijk één van! de Dit concert uit is een cadeau aan onze fans van met waarin alle hits, en ook in de op tv hits die we op tv niet elke dag meer door spelen, voorbij het zullen komen', aldus door Paskal Jakobsen.Minder

21:20,Concertregistratie met van het concert met dat BLØF in 2012 in gaf in het op Ziggo Dome. Aanleiding de voor in het concert is een het twintigjarig jubileum van van BLØF.

oktober 2019
26-06-2015 22:30

Bløf - Live At Ziggo Dome

BLØF - Live At Ziggo Dome - Bløf - Live At Ziggo Dome

Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome.Meer Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome. Aanleiding voor het concert is het twint...

26-03-2014 21:20

Wo 26 mrt 2014

BLØF - Live At Ziggo Dome - Wo 26 mrt 2014

21:20,Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF.

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BLØF - Live At Ziggo Dome bij BLØF - Live At Ziggo Dome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BLØF - Live At Ziggo Dome. Heb je een uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist

Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF. Een periode waarin de band meer dan dertig Top 40-hits scoorde als 'Wat zou je doen', 'Holiday in Spain' en 'Alles is liefde', de wereld rondreisde voor het UMOJA-project, maar ook drummer Chris Götte verloor door een motorongeluk. 'In die twintig jaar hebben we veel hoogtepunten gekend, en je jubileum vieren in zo'n zaal is er natuurlijk één van! Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen', aldus Paskal Jakobsen.

Uitzending gemist van BLØF - Live At Ziggo Dome? Hier kun je alle uitzendingen van BLØF - Live At Ziggo Dome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!