Programma gemist?

Niet eerder in uitgezonden concertregistratie de van het concert dat Bløf uit in 2012 uit gaf in het Ziggodome.Meer naar Niet eerder het uitgezonden concertregistratie van van het concert dat tijdens Bløf in 2012 uit gaf in het Ziggodome. de Aanleiding voor het het concert uit is het twintig jarig jubileum in van Bløf. naar Een naar periode waarin de band tijdens meer dan dertig Top40-hits het scoorde als van 'Wat zou je doen', uit 'Holiday tijdens In Spain' en 'Alles Is Liefde', met de op tv wereld rondreisde voor het UMOJA op project, door maar ook drummer Chris uit Götte verloor met door een uit motorongeluk. 'In die twintig op tv jaar hebben naar we veel hoogtepunten gekend, en in je jubileum vieren een in zo'n een zaal is er natuurlijk in één van! uit Dit concert is de een cadeau aan het onze fans waarin uit alle hits, en ook de naar hits die de we niet de elke dag meer spelen, voorbij door zullen komen', met aldus Paskal in Jakobsen.Minder

21:20,Concertregistratie van het tijdens concert dat BLØF uit in 2012 naar gaf in naar het Ziggo Dome. Aanleiding in voor het concert is de het het twintigjarig jubileum van op BLØF.

februari 2020
26-06-2015 22:30

Bløf - Live At Ziggo Dome

BLØF - Live At Ziggo Dome - Bløf - Live At Ziggo Dome

Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome.Meer Niet eerder uitgezonden concertregistratie van het concert dat Bløf in 2012 gaf in het Ziggodome. Aanleiding voor het concert is het twint...

26-03-2014 21:20

Wo 26 mrt 2014

BLØF - Live At Ziggo Dome - Wo 26 mrt 2014

21:20,Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF.

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van BLØF - Live At Ziggo Dome bij BLØF - Live At Ziggo Dome liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van BLØF - Live At Ziggo Dome. Heb je een uitzending van BLØF - Live At Ziggo Dome gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

BLØF - Live At Ziggo Dome gemist

Concertregistratie van het concert dat BLØF in 2012 gaf in het Ziggo Dome. Aanleiding voor het concert is het twintigjarig jubileum van BLØF. Een periode waarin de band meer dan dertig Top 40-hits scoorde als 'Wat zou je doen', 'Holiday in Spain' en 'Alles is liefde', de wereld rondreisde voor het UMOJA-project, maar ook drummer Chris Götte verloor door een motorongeluk. 'In die twintig jaar hebben we veel hoogtepunten gekend, en je jubileum vieren in zo'n zaal is er natuurlijk één van! Dit concert is een cadeau aan onze fans waarin alle hits, en ook de hits die we niet elke dag meer spelen, voorbij zullen komen', aldus Paskal Jakobsen.

Uitzending gemist van BLØF - Live At Ziggo Dome? Hier kun je alle uitzendingen van BLØF - Live At Ziggo Dome kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 26-06-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!