Programma gemist?

Seizoen 4 - tijdens Aflevering 8 in - uit Belgische reportagereeks (2018). Oekraïne in (2/2). In het tweede deel van zijn een reis door door Oekraïne, trekt Tom naar door het oorlogsgebied in door het oosten van op tv het land. met Daar staan het van Oekraïense leger naar en Russisch gezinde separatisten van tegenover elkaar. Ondanks met een op tv wapenstilstand wordt er nog elke op tv dag de over en weer geschoten. tijdens Toenadering tot Europa of een tot Rusland, daar draait een het op tv conflict om. Tom duikt met tijdens Oekraïense het soldaten de loopgraven in. tijdens Hij reist ook door met naar de de Krim, een door schiereiland dat tot in 2014 naar het nog tot Oekraïne behoorde, maar nu met tijdens geannexeerd is door het Rusland.

De laatste reis van van van het vierde seizoen van Reizen door Waes gaat naar naar Oekraïne. Deze van reis wordt verdeeld over op twee de afleveringen, die de komende vrijdagen een om 20:25 op tv uur te door zien zijn met op NPO 3. Het op tv is wat op de een achtergrond geraakt, naar maar Oekraïne is nog altijd een tijdens in land in oorlog. In een 2014 annexeerde Rusland een stuk een van het Oekraïne en meteen tijdens daarna ontstond een gewapend conflict de in de het oosten van het land. naar op tv Tom Waes toert de drie weken lang door het een gigantische door land. In de hoofdstad Kiev uit bezoekt hij met het Maidan-plein waar een het regeringsleger vijf jaar geleden het meer tijdens dan honderd demonstranten doodschoot. En in hij gaat logeren in uit Tsjernobyl, dat een dertig jaar na de uit kernramp vreemd tijdens genoeg een in toeristische topattractie is een geworden.

Groenland, officieel nog naar altijd een deel tijdens van Denemarken, is in uit twee miljoen vierkante van kilometer groot. Niet uit minder dan 85 procent de ervan is bedekt uit met een dikke het ijsmassa, maar het er wonen toch zo'n 56.000 mensen. naar op tv Wie zijn dat? Hoe is het naar door leven daar? Tom reist een week naar lang over dit een gigantische eiland de en ontdekt hoe een de oorspronkelijke met inwoners, de Inuit, worstelen met in de opwarming van naar het klimaat naar en hoe de moeilijk ze het hebben om het hun prachtige uit cultuur te met behouden. Hoewel hij een 100 procent gekant uit is tegen een de commerciële zeehondenjacht, gaat Tom met met Inuit het toch mee op jacht. Voor op tv hen in is het een kwestie van van naar overleven.

In deze aflevering van uit van de Belgische reportagereeks Reizen Waes het naar gaat Tom Waes naar met Azerbeidzjan. Azerbeidzjan ligt een op de grens tussen Europa en op Azië. door Voor de meesten van door ons op is het een uit totaal onbekend land. Maar als in het aan de regering het van Azerbeidzjan ligt, met gaan we op tv er binnenkort naar allemaal op vakantie. Want in tegen 2020 wil het op land vijf in miljoen toeristen per jaar trekken. in En liefst veel het Europeanen. Voor je in een met ticket boekt, gaat Tom op tv alvast eens kijken uit of het de tijdens moeite op tv waard is. Want al naar lonkt Azerbeidzjan al op tv een tijd naar tijdens Europa, het blijft tijdens een land van met een dubieus naar regime.

In deze op aflevering van tijdens het Belgische reportageprogramma Reizen Waes de gaat programmamaker Tom het Waes naar Noord-Ierland. Tijdens uit zijn tijdens jeugd was Noord-Ierland voor Tom de synoniem de met bomaanslagen en geweld. in En op tv hoewel er intussen al 20 jaar het vrede is, uit knettert het er in nog in één dag per jaar. Op 12 op juli bereiken op de legendarische op tv Oranjemarsen hun hoogtepunt. Die dag de herdenken de een protestanten de overwinning uit op de katholieke koning het Jacobus II in de 1690. Bij naar de Oranjemarsen komen een de spanningen een tussen protestanten en in katholieken opnieuw bovendrijven. een Tom trekt tijdens op het hoogtepunt van het het marsseizoen naar de Belfast. Hij vraagt zich af tijdens op hoe het gaat met met Noord-Ierland, 20 jaar na het de met vredesakkoord.

Seizoen door 4 - een Aflevering 3 - Belgische reportagereeks van (2018). Polen. Er leven en de werken veel Polen de in Nederland en België. uit Iedereen kent wel met een Pool. op Ook op Tom Waes. Maar in van hun land uit weet hij maar weinig af. de Om Polen te van leren naar kennen, rijdt Tom er dwars uit doorheen: van tijdens het noordoosten naar naar het uiterste zuidwesten. Zijn roadtrip het op tv begint niet geheel toevallig in op het op kleine dorpje Siemiatycze, in in Polen beter bekend op tv als Little een Belgium. Maar hij naar bezoekt ook de gigantische uit vervuilende bruinkoolmijn van Belchatow en op tv neemt deel van aan een oefening een van een paramilitaire groepering het die beducht is van voor de nieuwe de Russische met expansiedrang.

De reis die een Tom Waes op het meest zal bijblijven van door is die naar IJsland. Hij van wou het uit eiland allang bezoeken en toen een tijdens hij het bestaan tijdens ontdekte van het piepkleine dorpje Mjoifjördur, uit liet in dat hem in niet meer los. Het dorpje het ligt ver weg met van de bewoonde wereld met in in het noordoosten naar van het eiland. Er naar wonen maar tijdens elf mensen die door met het barre IJslandse van weer acht van maanden per jaar zijn afgesloten uit van de uit rest van op tv het land. Na een helse tocht naar weet Tom een het dorp te bereiken, het een maar hij komt al door snel te weten dat tijdens het er naar helemaal niet naar goed gaat.

Vanaf in vanavond is het in nieuwe seizoen van op tv het Vlaamse tv-programma Reizen op Waes te zien. Dit een keer blijft de Waes binnen het Europa. Hij uit wil tonen dat je de niet naar de andere kant tijdens van op tv de wereld hoeft te de reizen om door je te laten door verrassen. Het met nieuwe seizoen bestaat uit acht op reisreportages vol bizarre ervaringen in en ontroerende ontmoetingen. door In de met komende weken gaat tijdens hij naar naar IJsland, Polen, Noord-Ierland, Azerbeidzjan, Groenland op tv en van Oekraïne. Tom Waes begint in Spanje. uit Jaarlijks trekken 75 tijdens miljoen op toeristen naar cultuursteden als Barcelona de en door Madrid of naar de zonnige naar Spaanse costa’s. Maar naar waar op tv in Spanje kom je terecht in als je de naar toeristische op trekpleisters links laat liggen? In tijdens het door westen, ook naar wel de achterkant van het land in genoemd, ontdekt Tom uit een Spanje uit waar het de meesten van ons op tv nauwelijks iets door van weten: een leeggelopen op en wat achtergestelde streek met het op tv nog ongewone gebruiken.

Tom de Waes verkent de noordelijke uit staten een van de VS, één van de uit op tv minst bezochte streken van uit Amerika. Hij rijdt van North uit Dakota op door de staten tijdens Montana en Idaho richting de van westkust. door Drie dunbevolkte staten in de het noorden de waar zelden toeristen op tv zijn.

Tom naar Waes reist naar Venezuela, ooit met een met zeer toeristische bestemming, nu een op een land in chaos. Ondanks berichten tijdens over politieke instabiliteit en van toenemende het criminaliteit stapt Tom toch op tijdens het vliegtuig. de Zijn eerste het stop is tijdens de hoofdstad Caracas, naar sinds kort de op tv gevaarlijkste stad ter in wereld.

In 2010 een was Haïti met wereldnieuws. Een aardbeving verwoestte de een hoofdstad op tv Port-au-Prince en van eiste meer dan 200.000 levens. Tom een in Waes bezoekt het straatarme in Haïti. Hoe gaat het anno een 2017 met tijdens het land? Tom Waes een landt in door Port-au-Prince, de hoofdstad van uit naar Haïti, waar het het leven na de uit aardbeving zo goed in als mogelijk weer is het opgepakt. Het historisch centrum is tijdens er heropgebouwd, in met tijdens uitzondering van de ingestorte het kathedraal. Ter naar ere van de vele Haïtianen op die daar van toen zijn overleden, uit blijft de een verwoeste kathedraal onaangetast. Ook een bezoekje de aan de door sloppenwijk Bel Air, waar van tijdens de gevolgen van een de aardbeving nog steeds te op zien en een te voelen naar zijn, laat Tom niet onberoerd. En op in het Pétionville wordt hij een geconfronteerd met het op sterke verschil tussen rijk in en door arm in het van land.

Dit door keer is Tom Waes' eerste naar bestemming Chongqing, het een miljoenenmetropool met die niet onderdoet voor New tijdens York, met waar een nieuwe generatie rijken door zich laaft aan uit luxe merken en op tv dure auto's. tijdens In een Szendu ontmoet hij door hangouderen, die de plaatselijke het parken op hun kop zetten, van decibelmeters moeten een de overlast van terugdringen. In door Kunming bezoekt hij het schrijnende Dwarf door Empire, een pretpark naar uit waar kleine mensen in kolderieke kostuums op tv de voornaamste attractie de zijn. De van roadtrip eindigt in op tv Shangri-La, op naar de grens in met Tibet. Daar op tv worden toeristen inmiddels met open armen de op tv ontvangen, maar ook een scherp in de gaten gehouden. Tom uit krijgt er met niet tijdens alleen een reisgids bij, maar van ook een controleur. met En die tijdens is niet het van plan het door hem makkelijk te door maken.

Tom Waes maakt uit het zijn langste reis uit ooit dwars door China. met In dit eerste deel verkent door Tom onder uit andere Tianducheng, dat door geheel het in de stijl van Parijs op is nagebouwd, hij uit bezoekt het de gigantische Drieklovendam en het in natuurpark de Zhangjiaije. In Dongyang proeft het hij een lokale op delicatesse: 'virgin boy in eggs'. In amper drie het weken legt Tom in de op tv China meer dan 6000 op kilometer af, van oost naar het west, en in ontdekt het land in uit een reis tijdens die zelfs een de lokale bevolking nooit op zou een maken.

Volgens van de eerste van minister van Tuvalu zal door zijn geboortegrond als eerste op tv land het ter wereld verdwijnen op tv door de klimaatopwarming. door Tom Waes gaat een uit week in het Tuvalu logeren en onderzoekt of op tv de eilandengroep écht onder een water aan door het tijdens lopen is.

Tom tijdens Waes maakt een reis op tv door Georgië. de Een land dat met tot voor kort bekendstond om een zijn slechte tijdens wegen. het Kan je er de nu makkelijk met de auto de rondreizen? En het is er ook iets met te beleven in Georgië? het op tv Tom zoekt het de uit.

maart 2019
22-03-2019 20:25

Reizen Waes

Reizen Waes - Reizen Waes

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Belgische reportagereeks (2018). Oekraïne (2/2). In het tweede deel van zijn reis door Oekraïne, trekt Tom naar het oorlogsgebied in het oosten van het land. Daar staan het Oekraïense leger en Russisch gezinde s...

15-03-2019 20:25

Reizen Waes: laatste reis dit seizoen

Reizen Waes - Reizen Waes: laatste reis dit seizoen

De laatste reis van het vierde seizoen van Reizen Waes gaat naar Oekraïne. Deze reis wordt verdeeld over twee afleveringen, die de komende vrijdagen om 20:25 uur te zien zijn op NPO 3. Het is wat op de achtergrond geraakt, maar Oekraïne is...

01-03-2019 20:25

Groenland

Reizen Waes - Groenland

Groenland, officieel nog altijd een deel van Denemarken, is twee miljoen vierkante kilometer groot. Niet minder dan 85 procent ervan is bedekt met een dikke ijsmassa, maar er wonen toch zo'n 56.000 mensen. Wie zijn dat? Hoe is het leven daa...

22-02-2019 20:25

Reizen Waes: Azerbeidzjan

Reizen Waes - Reizen Waes: Azerbeidzjan

In deze aflevering van de Belgische reportagereeks Reizen Waes gaat Tom Waes naar Azerbeidzjan. Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het aan de regering van ...

15-02-2019 20:25

Reizen Waes: Noord-Ierland

Reizen Waes - Reizen Waes: Noord-Ierland

In deze aflevering van het Belgische reportageprogramma Reizen Waes gaat programmamaker Tom Waes naar Noord-Ierland. Tijdens zijn jeugd was Noord-Ierland voor Tom synoniem met bomaanslagen en geweld. En hoewel er intussen al 20 jaar vrede ...

08-02-2019 20:25

Reizen Waes

Reizen Waes - Reizen Waes

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Belgische reportagereeks (2018). Polen. Er leven en werken veel Polen in Nederland en België. Iedereen kent wel een Pool. Ook Tom Waes. Maar van hun land weet hij maar weinig af. Om Polen te leren kennen, rijdt ...

01-02-2019 20:25

IJsland

Reizen Waes - IJsland

De reis die Tom Waes het meest zal bijblijven is die naar IJsland. Hij wou het eiland allang bezoeken en toen hij het bestaan ontdekte van het piepkleine dorpje Mjoifjördur, liet dat hem niet meer los. Het dorpje ligt ver weg van de bewoond...

25-01-2019 20:25

Terug: Reizen Waes

Reizen Waes - Terug: Reizen Waes

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van het Vlaamse tv-programma Reizen Waes te zien. Dit keer blijft Waes binnen Europa. Hij wil tonen dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. Het nieuwe se...

19-10-2018 20:25

Het Noorden van de VS

Reizen Waes - Het Noorden van de VS

Tom Waes verkent de noordelijke staten van de VS, één van de minst bezochte streken van Amerika. Hij rijdt van North Dakota door de staten Montana en Idaho richting de westkust. Drie dunbevolkte staten in het noorden waar zelden toeristen z...

12-10-2018 20:25

Venezuela

Reizen Waes - Venezuela

Tom Waes reist naar Venezuela, ooit een zeer toeristische bestemming, nu een land in chaos. Ondanks berichten over politieke instabiliteit en toenemende criminaliteit stapt Tom toch op het vliegtuig. Zijn eerste stop is de hoofdstad Caracas...

05-10-2018 20:25

Haïti

Reizen Waes - Haïti

In 2010 was Haïti wereldnieuws. Een aardbeving verwoestte de hoofdstad Port-au-Prince en eiste meer dan 200.000 levens. Tom Waes bezoekt het straatarme Haïti. Hoe gaat het anno 2017 met het land? Tom Waes landt in Port-au-Prince, de hoofdst...

28-09-2018 20:25

China (deel 2)

Reizen Waes - China (deel 2)

Dit keer is Tom Waes' eerste bestemming Chongqing, een miljoenenmetropool die niet onderdoet voor New York, waar een nieuwe generatie rijken zich laaft aan luxe merken en dure auto's. In Szendu ontmoet hij hangouderen, die de plaatselijke p...

21-09-2018 20:25

China (deel 1)

Reizen Waes - China (deel 1)

Tom Waes maakt zijn langste reis ooit dwars door China. In dit eerste deel verkent Tom onder andere Tianducheng, dat geheel in de stijl van Parijs is nagebouwd, hij bezoekt de gigantische Drieklovendam en het natuurpark Zhangjiaije. In Dong...

14-09-2018 20:25

Tuvalu

Reizen Waes - Tuvalu

Volgens de eerste minister van Tuvalu zal zijn geboortegrond als eerste land ter wereld verdwijnen door de klimaatopwarming. Tom Waes gaat een week in Tuvalu logeren en onderzoekt of de eilandengroep écht onder water aan het lopen is.

07-09-2018 20:25

Georgië

Reizen Waes - Georgië

Tom Waes maakt een reis door Georgië. Een land dat tot voor kort bekendstond om zijn slechte wegen. Kan je er nu makkelijk met de auto rondreizen? En is er ook iets te beleven in Georgië? Tom zoekt het uit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Reizen Waes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reizen Waes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reizen Waes bij Reizen Waes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reizen Waes. Heb je een uitzending van Reizen Waes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reizen Waes gemist

Uitzending gemist van Reizen Waes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Reizen Waes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Reizen Waes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Reizen Waes? Hier kun je alle uitzendingen van Reizen Waes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord