Programma gemist?

In het het tweede deel tijdens van zijn reis door Oekraïne, van trekt de Tom naar het het oorlogsgebied in het oosten van van het land. met Daar in staan het Oekraïense leger en de Russisch gezinde separatisten tegenover uit elkaar aan de het frontlijn. tijdens Ondanks een wapenstilstand wordt de er nog elke dag op de heen en weer geschoten. Toenadering van tot Europa of tot van Rusland, van daar draait het conflict om. het Tom duikt met tijdens op tv Oekraïense soldaten de loopgraven in. naar En tijdens hij reist ook tijdens door naar de in Krim, een schiereiland dat tot in een in 2014 nog Oekraïne was, maar tijdens nu geannexeerd is door met van Rusland.

De uit laatste reis van het vierde op van seizoen van Reizen Waes gaat tijdens naar Oekraïne. Deze reis de wordt verdeeld over het twee afleveringen, de die door de komende vrijdagen het om 20:25 uur te van zien zijn op tv op NPO 3. Het is wat op op de achtergrond door geraakt, maar Oekraïne is naar nog altijd een op land in oorlog. op tv In 2014 het annexeerde Rusland een stuk de een van Oekraïne en meteen daarna ontstond tijdens een met gewapend conflict in het tijdens oosten in van het land. de Tom Waes toert door drie weken lang door door het gigantische de land. In de hoofdstad Kiev uit bezoekt hij het Maidan-plein waar van met het regeringsleger vijf jaar geleden de meer door dan honderd demonstranten doodschoot. En uit hij gaat logeren in een het Tsjernobyl, dat dertig jaar na de door kernramp vreemd uit genoeg een toeristische topattractie de door is geworden.

Groenland, van officieel nog altijd een met deel van Denemarken, het is twee miljoen de vierkante kilometer groot. Niet een minder dan 85 met in procent ervan is bedekt met in een dikke van ijsmassa, maar er met wonen toch zo'n 56.000 mensen. door uit Wie zijn dat? Hoe op is het leven daar? op Tom het reist een week lang over dit door gigantische door eiland en ontdekt hoe met de oorspronkelijke inwoners, een de Inuit, van worstelen met de van opwarming van het klimaat in en het hoe moeilijk ze het hebben naar om hun prachtige cultuur naar te behouden. tijdens Hoewel hij van 100 procent op tv gekant is tegen de commerciële zeehondenjacht, de in gaat Tom met Inuit op tv toch mee op uit jacht. Voor hen is de het een kwestie van naar de overleven.

In tijdens deze aflevering op tv van de Belgische een reportagereeks Reizen Waes gaat Tom Waes met naar Azerbeidzjan. Azerbeidzjan met ligt op de tijdens grens tussen tijdens Europa en Azië. Voor de het meesten van de ons is het van een in totaal onbekend land. Maar als het het aan de regering op van Azerbeidzjan ligt, door gaan we er op tijdens binnenkort allemaal op tijdens vakantie. Want tegen 2020 wil een het land vijf miljoen toeristen op tv per jaar een trekken. met En liefst veel de Europeanen. Voor je een in ticket boekt, gaat Tom alvast op uit eens kijken of het in de moeite waard is. Want de al lonkt Azerbeidzjan op tv al een tijd in door naar Europa, het blijft een naar land uit met een dubieus tijdens regime.

In door deze aflevering van het de Belgische reportageprogramma Reizen in Waes gaat programmamaker met Tom Waes door naar Noord-Ierland. Tijdens van zijn jeugd was Noord-Ierland voor tijdens Tom synoniem met met bomaanslagen en tijdens geweld. En de hoewel er intussen al 20 in jaar vrede is, op knettert het op er nog een één dag per jaar. Op 12 door juli in bereiken de legendarische Oranjemarsen uit hun door hoogtepunt. Die dag herdenken de protestanten het de overwinning op uit de katholieke koning tijdens Jacobus II met in 1690. Bij tijdens de Oranjemarsen tijdens komen de spanningen tussen protestanten op tv en katholieken opnieuw in bovendrijven. tijdens Tom trekt op het op hoogtepunt van tijdens het marsseizoen naar van Belfast. Hij van vraagt zich af met hoe het gaat met Noord-Ierland, door 20 het jaar na het het vredesakkoord.

Seizoen 4 uit - Aflevering van 3 - Belgische tijdens reportagereeks (2018). Polen. Er leven en door werken veel op tv Polen in naar Nederland en België. Iedereen kent wel op een Pool. Ook tijdens Tom Waes. Maar in van hun land in weet op tv hij maar weinig af. door Om Polen te leren met kennen, rijdt Tom een er dwars doorheen: de van het noordoosten tijdens naar het met uiterste in zuidwesten. Zijn roadtrip op begint niet geheel toevallig in in het kleine dorpje van Siemiatycze, in Polen de beter bekend de als Little Belgium. Maar hij uit bezoekt ook naar de gigantische vervuilende van bruinkoolmijn van Belchatow met en door neemt deel aan een een oefening van op tv een paramilitaire groepering die beducht is een voor de tijdens nieuwe Russische van expansiedrang.

De uit reis die een Tom Waes het op tv meest zal bijblijven is die naar naar IJsland. Hij wou door het eiland uit allang bezoeken en toen op tv hij het bestaan tijdens ontdekte van het de piepkleine dorpje door Mjoifjördur, liet tijdens dat hem niet naar meer los. Het dorpje ligt de ver weg van naar met de bewoonde wereld in het naar noordoosten van tijdens het eiland. van Er wonen maar elf mensen een die door het door barre IJslandse de weer acht maanden de per jaar zijn van afgesloten van de op rest van het in land. Na op tv een helse tocht weet Tom het een een dorp te bereiken, maar hij het komt op tv al snel te weten dat op het er door helemaal niet op tv goed gaat.

Vanaf van vanavond is het nieuwe seizoen op van het in Vlaamse tv-programma Reizen Waes uit te het zien. Dit keer blijft Waes in binnen Europa. tijdens Hij wil tonen door dat je niet naar op tv de andere door kant de van de wereld hoeft te tijdens reizen met om je te laten verrassen. Het van op nieuwe seizoen bestaat uit acht reisreportages naar vol bizarre een ervaringen en van ontroerende ontmoetingen. In de komende met door weken gaat hij naar de IJsland, Polen, Noord-Ierland, Azerbeidzjan, uit Groenland en Oekraïne. Tom tijdens Waes begint in de Spanje. Jaarlijks trekken tijdens 75 tijdens miljoen toeristen naar cultuursteden als Barcelona in en Madrid op of het naar de zonnige Spaanse naar costa’s. Maar uit waar in Spanje kom naar je terecht als je tijdens de toeristische trekpleisters links de van laat liggen? In het het westen, ook van wel de achterkant van het land door genoemd, ontdekt Tom de een uit Spanje waar de meesten op van ons nauwelijks een iets van weten: de een leeggelopen uit en wat achtergestelde streek in met nog ongewone in gebruiken.

Tom Waes op verkent de noordelijke staten tijdens van de VS, met één van de naar minst bezochte streken een van Amerika. Hij in van rijdt van North Dakota in door de staten op tv Montana en Idaho richting de met westkust. Drie op dunbevolkte staten in door het noorden de waar zelden toeristen in zijn.

Tom naar Waes reist naar Venezuela, ooit van een zeer toeristische uit bestemming, nu naar een land in chaos. van Ondanks berichten over op tv politieke door instabiliteit en toenemende criminaliteit stapt op Tom door toch op het vliegtuig. van Zijn eerste stop tijdens is de hoofdstad door Caracas, sinds kort met de gevaarlijkste stad van ter uit wereld.

In naar 2010 was door Haïti wereldnieuws. Een uit aardbeving verwoestte de hoofdstad op Port-au-Prince en eiste naar meer dan 200.000 levens. Tom de de Waes bezoekt het straatarme Haïti. een Hoe gaat het op anno 2017 met met het land? Tom op Waes op landt in Port-au-Prince, uit de hoofdstad van Haïti, waar het op tv leven na de naar aardbeving zo goed in als mogelijk de weer van is opgepakt. Het een historisch centrum is er heropgebouwd, op met door uitzondering van de ingestorte in kathedraal. Ter ere op tv van de vele Haïtianen die op daar toen zijn tijdens overleden, uit blijft de het verwoeste kathedraal onaangetast. Ook een bezoekje door aan de op tv sloppenwijk tijdens Bel Air, waar de gevolgen op tv van de aardbeving nog de steeds te het zien tijdens en te voelen van zijn, laat Tom naar niet onberoerd. En in op Pétionville wordt hij het geconfronteerd met het sterke verschil in op tussen rijk en arm in het naar een land.

Dit tijdens keer is Tom Waes' met eerste bestemming Chongqing, een met naar miljoenenmetropool die niet onderdoet het voor New de York, waar een naar nieuwe generatie rijken uit zich laaft aan luxe merken in en de dure auto's. In tijdens Szendu ontmoet hij hangouderen, die de met plaatselijke parken een op in hun kop zetten, met decibelmeters moeten de de overlast terugdringen. In Kunming bezoekt in hij het schrijnende Dwarf tijdens in Empire, een pretpark met waar kleine mensen van in kolderieke kostuums met de voornaamste attractie zijn. De roadtrip door eindigt van in Shangri-La, tijdens op de grens met Tibet. Daar een worden op tv toeristen inmiddels met op open armen door ontvangen, maar ook tijdens scherp in de gaten gehouden. Tom uit krijgt er niet het de alleen een reisgids bij, tijdens maar ook een een controleur. En die is uit niet van door plan het tijdens hem makkelijk te op tv maken.

Tom door Waes maakt zijn langste reis van tijdens ooit dwars door in China. In dit van eerste deel verkent Tom onder andere naar Tianducheng, dat het geheel in op tv de stijl tijdens van Parijs is de nagebouwd, hij bezoekt de het gigantische Drieklovendam en het natuurpark van Zhangjiaije. door In Dongyang een proeft hij een lokale van delicatesse: 'virgin boy eggs'. In het amper de drie weken legt Tom in met China meer dan naar 6000 kilometer tijdens af, van oost uit naar west, een en ontdekt het een land in een reis op tv die zelfs de lokale op bevolking nooit het zou op maken.

Volgens de eerste het minister op van Tuvalu zal zijn geboortegrond naar als eerste land in ter wereld verdwijnen op tv door de klimaatopwarming. tijdens Tom Waes gaat tijdens een week in van de Tuvalu logeren en onderzoekt met of de eilandengroep écht uit onder water aan het op lopen op is.

Tom in Waes maakt een naar reis door het Georgië. Een land naar dat tot voor kort met bekendstond om zijn slechte in wegen. Kan je een er nu makkelijk met op tv het de auto rondreizen? En de is er ook iets door te beleven naar in Georgië? van Tom zoekt het met uit.

oktober 2019
22-03-2019 20:25

Oekraine (2/2)

Reizen Waes - Oekraine (2/2)

In het tweede deel van zijn reis door Oekraïne, trekt Tom naar het oorlogsgebied in het oosten van het land. Daar staan het Oekraïense leger en Russisch gezinde separatisten tegenover elkaar aan de frontlijn. Ondanks een wapenstilstand word...

15-03-2019 20:25

Reizen Waes: laatste reis dit seizoen

Reizen Waes - Reizen Waes: laatste reis dit seizoen

De laatste reis van het vierde seizoen van Reizen Waes gaat naar Oekraïne. Deze reis wordt verdeeld over twee afleveringen, die de komende vrijdagen om 20:25 uur te zien zijn op NPO 3. Het is wat op de achtergrond geraakt, maar Oekraïne is...

01-03-2019 20:25

Groenland

Reizen Waes - Groenland

Groenland, officieel nog altijd een deel van Denemarken, is twee miljoen vierkante kilometer groot. Niet minder dan 85 procent ervan is bedekt met een dikke ijsmassa, maar er wonen toch zo'n 56.000 mensen. Wie zijn dat? Hoe is het leven daa...

22-02-2019 20:25

Reizen Waes: Azerbeidzjan

Reizen Waes - Reizen Waes: Azerbeidzjan

In deze aflevering van de Belgische reportagereeks Reizen Waes gaat Tom Waes naar Azerbeidzjan. Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het aan de regering van ...

15-02-2019 20:25

Reizen Waes: Noord-Ierland

Reizen Waes - Reizen Waes: Noord-Ierland

In deze aflevering van het Belgische reportageprogramma Reizen Waes gaat programmamaker Tom Waes naar Noord-Ierland. Tijdens zijn jeugd was Noord-Ierland voor Tom synoniem met bomaanslagen en geweld. En hoewel er intussen al 20 jaar vrede ...

08-02-2019 20:25

Reizen Waes

Reizen Waes - Reizen Waes

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Belgische reportagereeks (2018). Polen. Er leven en werken veel Polen in Nederland en België. Iedereen kent wel een Pool. Ook Tom Waes. Maar van hun land weet hij maar weinig af. Om Polen te leren kennen, rijdt ...

01-02-2019 20:25

IJsland

Reizen Waes - IJsland

De reis die Tom Waes het meest zal bijblijven is die naar IJsland. Hij wou het eiland allang bezoeken en toen hij het bestaan ontdekte van het piepkleine dorpje Mjoifjördur, liet dat hem niet meer los. Het dorpje ligt ver weg van de bewoond...

25-01-2019 20:25

Terug: Reizen Waes

Reizen Waes - Terug: Reizen Waes

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van het Vlaamse tv-programma Reizen Waes te zien. Dit keer blijft Waes binnen Europa. Hij wil tonen dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. Het nieuwe se...

19-10-2018 20:25

Het Noorden van de VS

Reizen Waes - Het Noorden van de VS

Tom Waes verkent de noordelijke staten van de VS, één van de minst bezochte streken van Amerika. Hij rijdt van North Dakota door de staten Montana en Idaho richting de westkust. Drie dunbevolkte staten in het noorden waar zelden toeristen z...

12-10-2018 20:25

Venezuela

Reizen Waes - Venezuela

Tom Waes reist naar Venezuela, ooit een zeer toeristische bestemming, nu een land in chaos. Ondanks berichten over politieke instabiliteit en toenemende criminaliteit stapt Tom toch op het vliegtuig. Zijn eerste stop is de hoofdstad Caracas...

05-10-2018 20:25

Haïti

Reizen Waes - Haïti

In 2010 was Haïti wereldnieuws. Een aardbeving verwoestte de hoofdstad Port-au-Prince en eiste meer dan 200.000 levens. Tom Waes bezoekt het straatarme Haïti. Hoe gaat het anno 2017 met het land? Tom Waes landt in Port-au-Prince, de hoofdst...

28-09-2018 20:25

China (deel 2)

Reizen Waes - China (deel 2)

Dit keer is Tom Waes' eerste bestemming Chongqing, een miljoenenmetropool die niet onderdoet voor New York, waar een nieuwe generatie rijken zich laaft aan luxe merken en dure auto's. In Szendu ontmoet hij hangouderen, die de plaatselijke p...

21-09-2018 20:25

China (deel 1)

Reizen Waes - China (deel 1)

Tom Waes maakt zijn langste reis ooit dwars door China. In dit eerste deel verkent Tom onder andere Tianducheng, dat geheel in de stijl van Parijs is nagebouwd, hij bezoekt de gigantische Drieklovendam en het natuurpark Zhangjiaije. In Dong...

14-09-2018 20:25

Tuvalu

Reizen Waes - Tuvalu

Volgens de eerste minister van Tuvalu zal zijn geboortegrond als eerste land ter wereld verdwijnen door de klimaatopwarming. Tom Waes gaat een week in Tuvalu logeren en onderzoekt of de eilandengroep écht onder water aan het lopen is.

07-09-2018 20:25

Georgië

Reizen Waes - Georgië

Tom Waes maakt een reis door Georgië. Een land dat tot voor kort bekendstond om zijn slechte wegen. Kan je er nu makkelijk met de auto rondreizen? En is er ook iets te beleven in Georgië? Tom zoekt het uit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Reizen Waes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reizen Waes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reizen Waes bij Reizen Waes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reizen Waes. Heb je een uitzending van Reizen Waes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reizen Waes gemist

Uitzending gemist van Reizen Waes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Reizen Waes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Reizen Waes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Reizen Waes? Hier kun je alle uitzendingen van Reizen Waes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!