Programma gemist?

In het een tweede deel van zijn door de reis door Oekraïne, uit trekt Tom naar het een oorlogsgebied in het oosten het van in het land. Daar staan het het Oekraïense leger en het Russisch naar gezinde separatisten tegenover elkaar aan uit de frontlijn. Ondanks tijdens een wapenstilstand wordt uit er nog de elke dag een heen en weer geschoten. Toenadering tot tijdens Europa of tot uit Rusland, daar draait de het door conflict om. naar Tom duikt met door Oekraïense soldaten de tijdens loopgraven in. En het hij reist ook door op naar de Krim, een schiereiland naar dat tot in van naar 2014 nog Oekraïne was, maar uit nu geannexeerd is door de de Rusland.

De naar laatste reis van het met vierde seizoen van op tv Reizen Waes door gaat naar Oekraïne. Deze reis door wordt op verdeeld over twee afleveringen, uit die de komende met vrijdagen om 20:25 van uur te op tv zien zijn op NPO 3. Het op tv is wat een op een de achtergrond geraakt, het maar Oekraïne is nog altijd een met land in van oorlog. In 2014 het annexeerde met Rusland een stuk van Oekraïne en van op tv meteen daarna ontstond een met gewapend conflict in het naar oosten van het het land. Tom Waes van toert drie weken lang op tv door het van gigantische naar land. In de hoofdstad Kiev bezoekt op tv hij het Maidan-plein waar naar in het regeringsleger vijf jaar het geleden meer dan op honderd demonstranten doodschoot. En het hij van gaat logeren in Tsjernobyl, dat dertig tijdens door jaar na de kernramp uit vreemd genoeg in een toeristische topattractie is uit geworden.

Groenland, officieel naar nog het altijd een deel met van Denemarken, is twee miljoen vierkante naar kilometer groot. Niet op minder door dan 85 procent ervan is naar bedekt met een op tv dikke ijsmassa, maar op tv er wonen toch van de zo'n 56.000 mensen. Wie zijn dat? in Hoe is het op tv uit leven daar? Tom reist een een week lang over uit dit gigantische eiland en naar ontdekt hoe op tv de oorspronkelijke het inwoners, de Inuit, op tv worstelen met de opwarming van uit het naar klimaat en hoe de moeilijk ze het het hebben om hun met prachtige cultuur naar te behouden. Hoewel hij door 100 procent gekant is tijdens tegen met de commerciële zeehondenjacht, gaat Tom het met Inuit door toch mee op een jacht. Voor hen tijdens is het in een kwestie van tijdens overleven.

In door deze aflevering van op tv de Belgische reportagereeks Reizen Waes op uit gaat Tom Waes naar Azerbeidzjan. Azerbeidzjan ligt op op naar de grens tussen Europa en naar het Azië. Voor de tijdens meesten van ons is het op een totaal onbekend land. van in Maar als het aan de regering het van Azerbeidzjan ligt, het gaan we met er binnenkort allemaal op uit vakantie. Want tegen uit 2020 van wil het land vijf miljoen toeristen de de per jaar trekken. En tijdens liefst veel Europeanen. door Voor je een een ticket boekt, gaat een Tom alvast in eens kijken of het in de moeite waard is. door Want al op tv lonkt Azerbeidzjan al tijdens een tijd naar Europa, van het op tv blijft een land met een tijdens dubieus een regime.

In in deze aflevering van door het Belgische reportageprogramma Reizen met Waes gaat door programmamaker Tom Waes naar van Noord-Ierland. Tijdens zijn jeugd was het door Noord-Ierland voor Tom op tv synoniem met bomaanslagen de en geweld. En tijdens hoewel er intussen al 20 jaar van vrede is, op knettert het het er nog één dag op per jaar. in Op 12 door juli bereiken de legendarische Oranjemarsen hun door hoogtepunt. tijdens Die dag herdenken de de protestanten in de overwinning op de katholieke tijdens koning de Jacobus II in 1690. tijdens Bij de door Oranjemarsen komen de tijdens spanningen tussen protestanten op tv en katholieken opnieuw bovendrijven. Tom trekt het op naar het hoogtepunt van het de marsseizoen de naar Belfast. Hij uit vraagt zich af hoe het gaat de met Noord-Ierland, uit 20 naar jaar na het uit vredesakkoord.

Seizoen door 4 - uit Aflevering 3 - tijdens Belgische reportagereeks (2018). Polen. Er leven met en werken veel Polen met in Nederland en tijdens België. Iedereen op tv kent wel een tijdens Pool. Ook Tom Waes. op Maar van hun van land weet hij maar naar weinig af. het Om uit Polen te leren kennen, rijdt van Tom er dwars doorheen: naar door van het noordoosten naar het uiterste met zuidwesten. door Zijn roadtrip begint het niet geheel toevallig in de het in kleine dorpje Siemiatycze, een in Polen beter bekend op als Little door Belgium. Maar hij bezoekt het ook de gigantische vervuilende bruinkoolmijn naar van Belchatow op tv en neemt de deel aan een oefening van naar in een paramilitaire groepering die beducht van is voor de nieuwe een Russische uit expansiedrang.

De reis het die Tom Waes het het meest zal naar bijblijven is door die naar IJsland. Hij een wou het eiland allang tijdens bezoeken tijdens en toen hij het bestaan de ontdekte een van het piepkleine dorpje naar Mjoifjördur, liet met dat hem niet meer met los. op Het dorpje ligt ver weg van naar de een bewoonde wereld in het de noordoosten van het het eiland. Er tijdens wonen maar elf mensen die op door het met barre de IJslandse weer acht maanden tijdens per jaar zijn afgesloten van van de rest van met het van land. Na een helse naar tocht met weet Tom het dorp te bereiken, op tv maar door hij komt tijdens al snel te weten dat het tijdens er tijdens helemaal niet goed op tv gaat.

Vanaf op vanavond is het nieuwe seizoen van van het Vlaamse naar de tv-programma Reizen Waes te zien. Dit van keer naar blijft Waes binnen Europa. Hij het wil van tonen dat je door niet naar een de andere kant van met de wereld hoeft te tijdens reizen in om je te laten verrassen. van Het nieuwe op tv seizoen bestaat uit acht door reisreportages vol bizarre op ervaringen en ontroerende ontmoetingen. met In de de komende weken gaat hij met naar IJsland, Polen, naar Noord-Ierland, Azerbeidzjan, in Groenland en Oekraïne. Tom naar Waes begint in Spanje. een Jaarlijks trekken in 75 miljoen toeristen uit naar cultuursteden als tijdens Barcelona op en Madrid of naar de de zonnige Spaanse costa’s. Maar het waar een in Spanje kom je door terecht als van je de toeristische trekpleisters links door laat naar liggen? In het op tv westen, ook tijdens wel de achterkant van het land het genoemd, ontdekt de Tom een de Spanje waar de meesten op van ons nauwelijks iets op van de weten: een leeggelopen en wat in achtergestelde streek met naar nog tijdens ongewone gebruiken.

Tom Waes door verkent de noordelijke uit staten van de VS, door één met van de minst uit bezochte streken de van Amerika. Hij rijdt van uit North Dakota door de naar staten Montana en het Idaho door richting de westkust. Drie dunbevolkte het staten in van het noorden waar zelden de toeristen een zijn.

Tom een Waes reist naar Venezuela, een ooit een op zeer toeristische een bestemming, nu een een land in chaos. Ondanks berichten naar over politieke instabiliteit de en op toenemende criminaliteit stapt Tom toch op de het uit vliegtuig. Zijn eerste door stop is de hoofdstad Caracas, het op tv sinds kort de gevaarlijkste op stad ter met wereld.

In 2010 was naar Haïti een wereldnieuws. Een aardbeving verwoestte de het in hoofdstad Port-au-Prince en het eiste meer dan in 200.000 levens. Tom Waes bezoekt het naar straatarme Haïti. Hoe een gaat het anno met 2017 tijdens met het land? Tom met Waes op landt in Port-au-Prince, de door hoofdstad van Haïti, waar het naar leven na uit de aardbeving op zo goed als mogelijk weer het is met opgepakt. Het historisch centrum van is er heropgebouwd, in met uitzondering door van de een ingestorte kathedraal. Ter ere van de op vele Haïtianen die van daar de toen zijn naar overleden, blijft de in verwoeste kathedraal onaangetast. Ook een bezoekje uit aan de sloppenwijk op tv Bel Air, een waar de gevolgen met van de aardbeving met nog van steeds te zien van en te voelen zijn, op tv laat Tom niet op tv onberoerd. En in een Pétionville wordt hij geconfronteerd op met het door sterke verschil tussen op rijk en arm in in het in land.

Dit keer van is Tom een Waes' eerste bestemming in Chongqing, een miljoenenmetropool die niet het onderdoet op voor New York, met waar een met nieuwe generatie rijken zich laaft het aan uit luxe merken en dure auto's. de In in Szendu ontmoet hij hangouderen, die uit de plaatselijke tijdens parken op hun kop zetten, van op tv decibelmeters moeten de uit overlast terugdringen. In Kunming een bezoekt hij het schrijnende Dwarf de de Empire, een pretpark waar tijdens kleine mensen in kolderieke van kostuums de voornaamste attractie van zijn. De roadtrip op eindigt tijdens in Shangri-La, op tijdens de grens in met Tibet. Daar worden toeristen inmiddels naar het met open armen ontvangen, maar ook op scherp uit in de gaten gehouden. op Tom krijgt er niet met alleen een reisgids van het bij, maar ook een controleur. En naar die de is niet van tijdens plan het hem makkelijk van te in maken.

Tom tijdens Waes maakt zijn op tv langste reis ooit door dwars door met China. In dit eerste deel verkent tijdens Tom onder tijdens andere Tianducheng, dat op geheel in de van stijl van Parijs door is nagebouwd, hij bezoekt een de gigantische op tv Drieklovendam en naar het natuurpark op tv Zhangjiaije. In Dongyang proeft van hij een lokale naar delicatesse: 'virgin boy eggs'. met In amper drie weken naar legt Tom een in China meer door dan 6000 kilometer af, het van oost naar uit west, en ontdekt naar het land op tv in met een reis die zelfs de uit lokale door bevolking nooit zou van maken.

Volgens de tijdens eerste het minister van Tuvalu zal zijn geboortegrond een als het eerste land ter door wereld verdwijnen door de door klimaatopwarming. uit Tom Waes gaat een week de in Tuvalu logeren en tijdens onderzoekt of de op tv eilandengroep écht een onder op tv water aan het lopen door is.

Tom het Waes maakt een reis door van Georgië. Een een land van dat tot voor met kort bekendstond om met zijn slechte wegen. Kan met je er nu de makkelijk met de auto tijdens rondreizen? En van is er ook iets de te de beleven in Georgië? Tom zoekt naar het uit uit.

juni 2021
22-03-2019 20:25

Oekraine (2/2)

Reizen Waes - Oekraine (2/2)

In het tweede deel van zijn reis door Oekraïne, trekt Tom naar het oorlogsgebied in het oosten van het land. Daar staan het Oekraïense leger en Russisch gezinde separatisten tegenover elkaar aan de frontlijn. Ondanks een wapenstilstand word...

15-03-2019 20:25

Reizen Waes: laatste reis dit seizoen

Reizen Waes - Reizen Waes: laatste reis dit seizoen

De laatste reis van het vierde seizoen van Reizen Waes gaat naar Oekraïne. Deze reis wordt verdeeld over twee afleveringen, die de komende vrijdagen om 20:25 uur te zien zijn op NPO 3. Het is wat op de achtergrond geraakt, maar Oekraïne is...

01-03-2019 20:25

Groenland

Reizen Waes - Groenland

Groenland, officieel nog altijd een deel van Denemarken, is twee miljoen vierkante kilometer groot. Niet minder dan 85 procent ervan is bedekt met een dikke ijsmassa, maar er wonen toch zo'n 56.000 mensen. Wie zijn dat? Hoe is het leven daa...

22-02-2019 20:25

Reizen Waes: Azerbeidzjan

Reizen Waes - Reizen Waes: Azerbeidzjan

In deze aflevering van de Belgische reportagereeks Reizen Waes gaat Tom Waes naar Azerbeidzjan. Azerbeidzjan ligt op de grens tussen Europa en Azië. Voor de meesten van ons is het een totaal onbekend land. Maar als het aan de regering van ...

15-02-2019 20:25

Reizen Waes: Noord-Ierland

Reizen Waes - Reizen Waes: Noord-Ierland

In deze aflevering van het Belgische reportageprogramma Reizen Waes gaat programmamaker Tom Waes naar Noord-Ierland. Tijdens zijn jeugd was Noord-Ierland voor Tom synoniem met bomaanslagen en geweld. En hoewel er intussen al 20 jaar vrede ...

08-02-2019 20:25

Reizen Waes

Reizen Waes - Reizen Waes

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Belgische reportagereeks (2018). Polen. Er leven en werken veel Polen in Nederland en België. Iedereen kent wel een Pool. Ook Tom Waes. Maar van hun land weet hij maar weinig af. Om Polen te leren kennen, rijdt ...

01-02-2019 20:25

IJsland

Reizen Waes - IJsland

De reis die Tom Waes het meest zal bijblijven is die naar IJsland. Hij wou het eiland allang bezoeken en toen hij het bestaan ontdekte van het piepkleine dorpje Mjoifjördur, liet dat hem niet meer los. Het dorpje ligt ver weg van de bewoond...

25-01-2019 20:25

Terug: Reizen Waes

Reizen Waes - Terug: Reizen Waes

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van het Vlaamse tv-programma Reizen Waes te zien. Dit keer blijft Waes binnen Europa. Hij wil tonen dat je niet naar de andere kant van de wereld hoeft te reizen om je te laten verrassen. Het nieuwe se...

19-10-2018 20:25

Het Noorden van de VS

Reizen Waes - Het Noorden van de VS

Tom Waes verkent de noordelijke staten van de VS, één van de minst bezochte streken van Amerika. Hij rijdt van North Dakota door de staten Montana en Idaho richting de westkust. Drie dunbevolkte staten in het noorden waar zelden toeristen z...

12-10-2018 20:25

Venezuela

Reizen Waes - Venezuela

Tom Waes reist naar Venezuela, ooit een zeer toeristische bestemming, nu een land in chaos. Ondanks berichten over politieke instabiliteit en toenemende criminaliteit stapt Tom toch op het vliegtuig. Zijn eerste stop is de hoofdstad Caracas...

05-10-2018 20:25

Haïti

Reizen Waes - Haïti

In 2010 was Haïti wereldnieuws. Een aardbeving verwoestte de hoofdstad Port-au-Prince en eiste meer dan 200.000 levens. Tom Waes bezoekt het straatarme Haïti. Hoe gaat het anno 2017 met het land? Tom Waes landt in Port-au-Prince, de hoofdst...

28-09-2018 20:25

China (deel 2)

Reizen Waes - China (deel 2)

Dit keer is Tom Waes' eerste bestemming Chongqing, een miljoenenmetropool die niet onderdoet voor New York, waar een nieuwe generatie rijken zich laaft aan luxe merken en dure auto's. In Szendu ontmoet hij hangouderen, die de plaatselijke p...

21-09-2018 20:25

China (deel 1)

Reizen Waes - China (deel 1)

Tom Waes maakt zijn langste reis ooit dwars door China. In dit eerste deel verkent Tom onder andere Tianducheng, dat geheel in de stijl van Parijs is nagebouwd, hij bezoekt de gigantische Drieklovendam en het natuurpark Zhangjiaije. In Dong...

14-09-2018 20:25

Tuvalu

Reizen Waes - Tuvalu

Volgens de eerste minister van Tuvalu zal zijn geboortegrond als eerste land ter wereld verdwijnen door de klimaatopwarming. Tom Waes gaat een week in Tuvalu logeren en onderzoekt of de eilandengroep écht onder water aan het lopen is.

07-09-2018 20:25

Georgië

Reizen Waes - Georgië

Tom Waes maakt een reis door Georgië. Een land dat tot voor kort bekendstond om zijn slechte wegen. Kan je er nu makkelijk met de auto rondreizen? En is er ook iets te beleven in Georgië? Tom zoekt het uit.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Reizen Waes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Reizen Waes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Reizen Waes bij Reizen Waes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Reizen Waes. Heb je een uitzending van Reizen Waes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Reizen Waes gemist

Uitzending gemist van Reizen Waes? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Reizen Waes, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Reizen Waes gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Reizen Waes? Hier kun je alle uitzendingen van Reizen Waes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 22-03-2019 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!