Programma gemist?

Portret van de met 84-jarige U Win naar tijdens Tin, grondlegger van de journalistiek in op Myanmar met (Birma). Samen de met Aung San Suu op tv Kyi richtte hij tijdens in 1989 de tijdens democratische beweging NLD op. de DMeer De 84-jarige van U Win Ti is met grondlegger van tijdens de journalistiek in het uit door naar burgeroorlogen geteisterde Myanmar (Birma). door Samen met Aung San op tv Suu het Kyi richtte van hij in 1989 de National League naar for Democracy NLD op tv op. Dat uit kwam de hem te staan op 18 jaar het gevangenschap. op Tegenwoordig is met hij vooral luis in de pels de van op de oppositie. Als tijdens jongeman maakte Win Tin de de de Japanse bezetting mee en de daarop een het volgende dekolonisatie, die het tijdens begin vormde naar van een eindeloze op tv burgeroorlog. Het is 1944, generaal Aung in San, vader op tv van de Aung San Suu Kyi, in is op de vlucht het uit de regio Rangoon. in Hij komt in terecht bij het het huis van Win van Tin's familie. Win Tin door is op dat met moment 15 tijdens jaar en moet de Aung San water op brengen, terwijl tijdens die zich op wast. Hij vraagt de tijdens generaal of hij zich tijdens kan aansluiten in bij het Birmese door leger, waarop Aung met San na lang zwijgen zegt: uit 'We hebben al een vele goede soldaten, in maar we hebben door ook goed opgeleide door van mensen nodig. Het is beter naar dat je gaat door studeren.' En op tv dat doet hij. Als beginnend op journalist trekt Win de Tin in van de een jaren vijftig door Europa en op tv woont hij ook drie op tijdens jaar in Nederland. in In 1957 keert hij terug naar naar uit Birma en richt hij verschillende kranten de een in Myanmar op. Te midden van in de dictatuur op tv van generaal Ne in Wi met wordt hij in tijdens de jaren zeventig naar ook politiek actief. het Na de bloedige opstand van de 1988 richt hij op samen naar met volksheldin Aung in San Suu Kyi het de National League naar for Democracy (NLD) op. Dat van resulteert in 18 jaar door gevangenschap. naar Hij komt vrij in 2008, een maar naar nog altijd draagt hij uit het blauwe op tv gevangenispak, dat hij pas uitdoet op tv als de laatste in politieke gevangene is van de vrijgelaten. U Win met Tin's berichten over de misstanden hebben een een belangrijkste de stempel gedrukt in op Myanmar's de geschiedenis. En nog steeds weegt zijn tijdens in mening zwaar, ook al zet een hij tijdens nauwelijks nog voet buiten de deur. tijdens op tv Een portret van een onafhankelijk denker het de en zijn niet een aflatende strijd voor vrijheid, van democratie en in de waarheid.Minder

14:00,Portret op van de het 84-jarige U Win Tin, grondlegger van op tv de journalistiek op in het door een burgeroorlogen geteisterde Myanmar (het uit voormalige op Birma).

juli 2021
29-11-2015 13:28

De naakte waarheid van Myanmar

De naakte waarheid van Myanmar - De naakte waarheid van Myanmar

Portret van de 84-jarige U Win Tin, grondlegger van de journalistiek in Myanmar (Birma). Samen met Aung San Suu Kyi richtte hij in 1989 de democratische beweging NLD op. DMeer De 84-jarige U Win Ti is grondlegger van de journalistiek in het...

30-03-2014 14:00

Zo 30 mrt 2014

De naakte waarheid van Myanmar - Zo 30 mrt 2014

14:00,Portret van de 84-jarige U Win Tin, grondlegger van de journalistiek in het door burgeroorlogen geteisterde Myanmar (het voormalige Birma).

De naakte waarheid van Myanmar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De naakte waarheid van Myanmar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De naakte waarheid van Myanmar bij De naakte waarheid van Myanmar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De naakte waarheid van Myanmar. Heb je een uitzending van De naakte waarheid van Myanmar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De naakte waarheid van Myanmar gemist

Portret van de 84-jarige U Win Tin, grondlegger van de journalistiek in het door burgeroorlogen geteisterde Myanmar (het voormalige Birma). Samen met Aung San Suu Kyi richtte hij in 1989 de democratische beweging NLD op. Dat kwam hem te staan op achttien jaar gevangenschap.Tegenwoordig is hij vooral luis in de pels van de oppositie. Aan de hand van Myanmars recente en turbulente geschiedenis vertelt de activist en voormalig politiek gevangene zijn levensverhaal.

Uitzending gemist van De naakte waarheid van Myanmar? Hier kun je alle uitzendingen van De naakte waarheid van Myanmar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-11-2015 om 13:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!