Programma gemist?

Portret van de het op tv 84-jarige U Win Tin, het grondlegger van uit de journalistiek in Myanmar op (Birma). Samen met Aung San uit Suu Kyi richtte een hij in 1989 in de democratische beweging het NLD op. DMeer naar De 84-jarige op tv U Win Ti is van tijdens grondlegger van de op tv journalistiek in het door burgeroorlogen geteisterde de Myanmar (Birma). Samen met met Aung San op tv Suu in Kyi richtte hij van in 1989 de een National League door for Democracy NLD op. de Dat kwam hem te naar staan in op 18 jaar gevangenschap. Tegenwoordig op is hij door vooral luis in op tv de pels van op de oppositie. Als jongeman naar maakte de Win Tin de Japanse bezetting mee uit en naar de daarop volgende met dekolonisatie, die het een begin vormde de van een eindeloze burgeroorlog. Het is door 1944, generaal uit Aung San, vader het van Aung San Suu met Kyi, is op met de vlucht uit in de regio Rangoon. met tijdens Hij komt terecht bij het huis naar van op Win Tin's familie. tijdens Win Tin is met op dat moment 15 jaar tijdens en moet op tv Aung tijdens San water brengen, het terwijl die zich wast. tijdens Hij vraagt de generaal of op tv hij zich kan door aansluiten bij het met Birmese leger, op tv waarop Aung San het na lang zwijgen naar zegt: 'We hebben al op tv vele goede in soldaten, maar we hebben door ook goed van opgeleide het mensen nodig. Het is op tv beter dat je gaat studeren.' van En dat op doet hij. Als naar beginnend journalist trekt Win een Tin in door de jaren vijftig door naar Europa van en woont hij ook drie op uit jaar in Nederland. In 1957 keert in hij terug het naar Birma en richt op tv hij verschillende kranten met op in Myanmar op. de Te midden van de de dictatuur van naar generaal Ne Wi wordt hij een in de jaren op tv zeventig ook door politiek actief. Na de bloedige van opstand naar van 1988 richt hij van samen met volksheldin Aung van San Suu Kyi met met de National League for Democracy (NLD) uit op. Dat resulteert het in naar 18 jaar gevangenschap. Hij komt door vrij een in 2008, maar door nog altijd draagt uit hij het op tv blauwe gevangenispak, dat hij pas uitdoet het een als de laatste politieke op tv gevangene is vrijgelaten. U Win het Tin's de berichten over een de misstanden hebben een belangrijkste op stempel gedrukt op op tv Myanmar's geschiedenis. En het nog steeds weegt naar zijn mening op zwaar, ook al van zet hij nauwelijks nog voet uit buiten van de deur. Een op tv portret van een onafhankelijk door denker tijdens en zijn niet het aflatende strijd voor de vrijheid, democratie en de op tv waarheid.Minder

14:00,Portret met van de 84-jarige U in Win Tin, grondlegger van het de journalistiek de in het van door burgeroorlogen geteisterde Myanmar met (het voormalige tijdens Birma).

mei 2020
29-11-2015 13:28

De naakte waarheid van Myanmar

De naakte waarheid van Myanmar - De naakte waarheid van Myanmar

Portret van de 84-jarige U Win Tin, grondlegger van de journalistiek in Myanmar (Birma). Samen met Aung San Suu Kyi richtte hij in 1989 de democratische beweging NLD op. DMeer De 84-jarige U Win Ti is grondlegger van de journalistiek in het...

30-03-2014 14:00

Zo 30 mrt 2014

De naakte waarheid van Myanmar - Zo 30 mrt 2014

14:00,Portret van de 84-jarige U Win Tin, grondlegger van de journalistiek in het door burgeroorlogen geteisterde Myanmar (het voormalige Birma).

De naakte waarheid van Myanmar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De naakte waarheid van Myanmar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De naakte waarheid van Myanmar bij De naakte waarheid van Myanmar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De naakte waarheid van Myanmar. Heb je een uitzending van De naakte waarheid van Myanmar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De naakte waarheid van Myanmar gemist

Portret van de 84-jarige U Win Tin, grondlegger van de journalistiek in het door burgeroorlogen geteisterde Myanmar (het voormalige Birma). Samen met Aung San Suu Kyi richtte hij in 1989 de democratische beweging NLD op. Dat kwam hem te staan op achttien jaar gevangenschap.Tegenwoordig is hij vooral luis in de pels van de oppositie. Aan de hand van Myanmars recente en turbulente geschiedenis vertelt de activist en voormalig politiek gevangene zijn levensverhaal.

Uitzending gemist van De naakte waarheid van Myanmar? Hier kun je alle uitzendingen van De naakte waarheid van Myanmar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-11-2015 om 13:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!