Programma gemist?

Portret van de de 84-jarige op U Win Tin, grondlegger van uit de tijdens journalistiek in Myanmar (Birma). Samen met met Aung uit San Suu Kyi van richtte hij op in 1989 op de democratische beweging een NLD op. DMeer uit De 84-jarige U Win Ti op tv is grondlegger van uit de journalistiek in in het van door burgeroorlogen geteisterde van Myanmar (Birma). Samen met Aung uit San in Suu Kyi richtte hij in op tv 1989 de het National League for Democracy op tv NLD op. van Dat kwam hem tijdens te staan op door 18 jaar tijdens gevangenschap. Tegenwoordig is hij vooral naar luis in de pels op tv door van de oppositie. Als jongeman naar maakte Win tijdens Tin de Japanse van bezetting mee met en de daarop het volgende dekolonisatie, die het door begin vormde van een eindeloze in naar burgeroorlog. Het is 1944, generaal op tv Aung San, op vader van Aung San een Suu Kyi, is het op de vlucht uit uit door de regio Rangoon. van Hij komt terecht bij het tijdens huis van van Win Tin's familie. Win Tin op tv de is op dat de moment 15 jaar en tijdens moet Aung San een water brengen, terwijl die het zich wast. Hij op vraagt de generaal of de hij van zich kan aansluiten bij het de Birmese leger, het waarop Aung San na op lang zwijgen van zegt: 'We het hebben al vele goede de soldaten, maar in we hebben naar ook goed opgeleide mensen nodig. de Het is van beter dat van je gaat studeren.' in En dat doet hij. Als het beginnend journalist tijdens trekt Win tijdens Tin in de jaren uit vijftig door van Europa en woont hij ook op tv drie op jaar in Nederland. In 1957 keert van hij een terug naar Birma en naar richt hij verschillende kranten door in Myanmar op. naar Te tijdens midden van de dictatuur op tv van met generaal Ne Wi wordt hij in in van de jaren zeventig tijdens ook politiek actief. Na de bloedige op tv uit opstand van 1988 richt hij samen tijdens in met volksheldin Aung San uit Suu Kyi op de National League for Democracy (NLD) naar op. Dat van resulteert in 18 jaar uit gevangenschap. van Hij komt vrij in met 2008, maar het nog altijd draagt hij uit het blauwe op gevangenispak, dat op hij pas uitdoet als de naar laatste politieke naar gevangene is vrijgelaten. U Win met Tin's berichten door over uit de misstanden hebben uit een belangrijkste stempel op tv gedrukt op Myanmar's geschiedenis. En tijdens nog steeds op weegt zijn mening zwaar, ook van al de zet hij nauwelijks door nog voet uit buiten de deur. Een portret van een een de onafhankelijk denker en in zijn niet aflatende strijd voor de vrijheid, democratie uit en de met waarheid.Minder

14:00,Portret van met de 84-jarige de U Win uit Tin, grondlegger van tijdens de journalistiek in het door burgeroorlogen door op geteisterde Myanmar (het voormalige in Birma).

april 2021
29-11-2015 13:28

De naakte waarheid van Myanmar

De naakte waarheid van Myanmar - De naakte waarheid van Myanmar

Portret van de 84-jarige U Win Tin, grondlegger van de journalistiek in Myanmar (Birma). Samen met Aung San Suu Kyi richtte hij in 1989 de democratische beweging NLD op. DMeer De 84-jarige U Win Ti is grondlegger van de journalistiek in het...

30-03-2014 14:00

Zo 30 mrt 2014

De naakte waarheid van Myanmar - Zo 30 mrt 2014

14:00,Portret van de 84-jarige U Win Tin, grondlegger van de journalistiek in het door burgeroorlogen geteisterde Myanmar (het voormalige Birma).

De naakte waarheid van Myanmar gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De naakte waarheid van Myanmar de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De naakte waarheid van Myanmar bij De naakte waarheid van Myanmar liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De naakte waarheid van Myanmar. Heb je een uitzending van De naakte waarheid van Myanmar gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De naakte waarheid van Myanmar gemist

Portret van de 84-jarige U Win Tin, grondlegger van de journalistiek in het door burgeroorlogen geteisterde Myanmar (het voormalige Birma). Samen met Aung San Suu Kyi richtte hij in 1989 de democratische beweging NLD op. Dat kwam hem te staan op achttien jaar gevangenschap.Tegenwoordig is hij vooral luis in de pels van de oppositie. Aan de hand van Myanmars recente en turbulente geschiedenis vertelt de activist en voormalig politiek gevangene zijn levensverhaal.

Uitzending gemist van De naakte waarheid van Myanmar? Hier kun je alle uitzendingen van De naakte waarheid van Myanmar kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-11-2015 om 13:28 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!