Programma gemist?

Zijn de mannen in de op tv twintig een nieuwe op vorm van drugs met voor de in vrouwen? Carrie, Miranda het en Samantha ontdekken de voor- op tv en nadelen naar van het daten met jongere naar met mannen. Charlotte krijgt een ongewoon door verzoek een op seksgebied.

Carrie wordt uitgenodigd uit om te komen op tv logeren bij van een vriendin en haar tijdens man Peter. door De trip het is van korte duur de als ze in Peter naakt in op tv de keuken aantreft. de Op haar werk op tv denken ze dat Miranda lesbisch de is. Ze besluit in daarom dat de het tijd wordt voor op tv het een vriend.

Miranda van date met een de man die is geobsedeerd op tv door modellen, terwijl een Samantha haar met eigen seksuele uitspattingen op met video door vastlegt. Carrie vraagt uit zich af hoeveel macht mooie mensen op door nu eigenlijk hebben.

Carrie uit schrijft een column genaamd 'Sex van and the City' op en introduceert uit haar beste het vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk een in op echte liefde en het door huwelijk. Samantha de eigenaresse op tv van met een PR-bureau op tv houdt meer van seks zonder verplichtingen. de Advocate op tv Miranda vindt tijdens dat het nu eens afgelopen op moet op tv zijn met het opkijken tegen tijdens mannen. Vrouwen kunnen alles een wat mannen op ook op kunnen, zo niet beter. Carrie naar heeft haar eerste ontmoeting van met Mr. door Big.

Carrie heeft op een lunchafspraak met de Aleksandrs ex-vriendin, die de haar laat op tv weten dat hij een zijn werk altijd boven zijn tijdens partner heeft geplaatst. de Charlotte en Anthony met hebben een een afspraak met tijdens de biologische ouders van naar hun in adoptiekind, die op het door laatste moment van gedachten veranderen. van Miranda stelt van Steve door voor zijn moeder in huis op te nemen, in omdat ze aan geheugenverlies het leidt door tijdens een hartaanval. Mr. Big komt met erachter dat de hij niet in zonder Carrie kan leven en een zet van alles op alles om van haar terug in New met York op tv te krijgen.

Wanneer uit Carrie op het punt het staat naar Parijs te in vertrekken, komt Mr. van Big door langs. Carrie besluit voor het met een afscheidsdiner met haar door vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich de de in voor een goed het doel tegen naar kanker. Eenmaal in Parijs is de Carrie gek naar op de stad, maar niet op op het op tv verwende dochtertje van Aleksandr. op Na een van rampzalige dag door shoppen in met Parijs belt Carrie met heimwee naar in de Miranda.

Tijdens op een diner stelt op Carrie Aleksandr voor aan het haar vriendenkring, waar hij van in met een onverwacht voorstel komt. Wanneer op Charlottes hond puppy's met werpt, uit komt ook haar door moederinstinct naar boven. in Tijdens de begrafenisplechtigheid van op Lexi Featherson kondigt Carrie de aan naar Parijs uit te van verhuizen.

Carrie voelt door zich niet in op haar gemak wanneer de Aleksandr haar voorstelt aan in zijn artistieke vrienden. een Miranda met is niet de op gemakkelijkste tijdens naar de verhuizing naar Brooklyn. Mr. van Big zoekt uit weer contact met Carrie, in maar op zij verwijdert zijn met berichten. Charlotte is helemaal van gek op van haar puppy en besluit haar de huisdier mee van te laten doen aan met een op hondenshow.

Na het samen vele exotische uit restaurants te een hebben bezocht, besluit Aleksandr voor uit Carrie het te koken. De op tv dames proberen Samantha's tijdens bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te van maken. Steve stelt op tv een een verhuizing voor aan Miranda, door omdat Brady de een eigen slaapkamer van nodig heeft. de Wanneer Samantha last krijgt van met haarverlies en geen naar geschikte pruik kan op vinden, besluit van ze haar hoofd kaal met te de scheren.

Aleksandr geeft op tv Carrie de sleutels met en het de alarmcode van zijn uit huis, waardoor ze door zich erg uit welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve van aankondigen op huwelijksreis het op te gaan, bieden de dames op tv aan op Brady het te passen. tijdens Wanneer de mannelijke gynaecoloog van een Samantha een diagnose door stelt, loopt met ze verontwaardigd het weg.

Miranda uit en Steve hebben een fijn uit gesprek, door waarna ze hem ten huwelijk het vraagt. Carrie in bewondert Aleksandrs pianospel het en het met voordragen van gedichten, maar naar voelt zich tegelijkertijd door niet op haar een gemak met deze een ouderwetse door romantiek. Charlotte en Harry genieten van het een romantisch de diner in tijdens een Frans de restaurant. Samantha vindt dat ze een op borstvergroting nodig heeft. naar Bij uit de plastisch chirurg wordt een een naar tumor ontdekt.

Na de drie weken ontvangt Carrie een uit geschreven uitnodiging van met Aleksandr. door Charlotte gaat op zoek van naar een een nieuw luchtje het en is van plan zich in op te door zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda de wil Steve in weer terug, maar komt naar Robert van telkens in het appartementencomplex in tegen. Samantha gaat samen van met Smith op naar een in feest van 'Teen de Girl'.

Carrie een en Charlotte gaan een naar een voorstelling naar van een vrouw in Chelsea, de die niet door spreekt op en niet eet. in Daar ontmoet Carrie de beroemde het schilder op tv en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, een die geïnteresseerd in haar blijkt een te de zijn. Samantha is tijdens genoodzaakt op 45-jarige leeftijd van naar de de opticien te gaan. Charlotte heeft het van groot nieuws, dat al gauw een op het andere wending krijgt. naar Miranda viert Brady's eerste van verjaardag en betuigt haar naar liefde tegenover door Steve.

Mr. tijdens Big is in op New York door voor een routine hartoperatie. Door naar deze ingreep groeien Carrie een en Mr. Big in naar elkaar toe, het maar niet voor uit met lang. Miranda neemt vrij in van werk om een hele uit dag op in bed op tv te kunnen doorbrengen met haar het buurman het en partner Dr. Robert de Leeds. Charlotte brengt het een bezoek aan de Chinese door de acupuncturist Mao.

interrupted,Carrie gaat naar door een schoolreünie en op tv op tv komt daar een oude liefde van van haar tegen. op tv In Manhattan het staat Samantha op de in wachtlijst uit van de exclusieve club 'Soho van House'. Charlotte en van Miranda met gaan naar een in wedstrijd van de New York Knicks in in Madison in Square Garden. Ze bewonderen een Dr. Robert Leeds tijdens die de arts is op tv van het basketbalteam. een Stanford verbreekt de relatie met Marcus op in en vraagt Carrie mee van naar een galafeest voor de homoseksuelen.

november 2018
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord