Programma gemist?

Zijn op mannen in de twintig een met naar nieuwe vorm van drugs voor de op vrouwen? het Carrie, Miranda de en Samantha ontdekken de voor- en naar nadelen van tijdens het een daten met jongere de mannen. Charlotte krijgt een in ongewoon verzoek op in seksgebied.

Carrie wordt uitgenodigd het tijdens om te komen logeren bij door een vriendin naar en haar man Peter. De door trip op is van korte duur als tijdens in ze Peter naakt uit in de keuken aantreft. door Op haar werk denken een ze dat Miranda lesbisch op tv op tv is. Ze besluit daarom dat uit het tijd wordt op tv voor met een vriend.

Miranda in date met een door man die is geobsedeerd van door modellen, terwijl Samantha op tv haar eigen seksuele het uitspattingen op video op tv vastlegt. Carrie vraagt van zich af hoeveel op macht mooie mensen het nu eigenlijk op tv hebben.

Carrie schrijft een een column genaamd de 'Sex and op the City' en introduceert haar met uit beste vriendinnen. Kunsthandelaar naar Charlotte gelooft sterk in echte liefde uit en het op huwelijk. Samantha de een eigenaresse van een PR-bureau door houdt meer van in seks op tv zonder verplichtingen. Advocate de Miranda vindt op dat het nu eens afgelopen door moet zijn met het een de opkijken tegen mannen. Vrouwen kunnen van alles wat mannen tijdens ook kunnen, zo met niet beter. Carrie heeft uit haar door eerste ontmoeting met Mr. in Big.

Carrie van heeft een de lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar op tv laat het weten dat hij zijn werk een altijd boven zijn door partner met heeft geplaatst. Charlotte naar en Anthony hebben een in afspraak met de op tv biologische tijdens ouders van hun adoptiekind, die de op naar het laatste moment op tv van gedachten veranderen. Miranda een stelt Steve voor zijn moeder in in huis te in nemen, omdat op tv ze aan geheugenverlies op leidt door een hartaanval. het Mr. in Big komt met erachter dat hij niet zonder Carrie in naar kan leven en zet alles op naar alles om de haar terug in New met York te op tv krijgen.

Wanneer Carrie op tijdens het punt staat met naar Parijs te een vertrekken, het komt Mr. Big langs. Carrie naar tijdens besluit voor het afscheidsdiner op met haar naar vriendinnen te kiezen. Samantha zet op tv zich in door voor een in goed doel tegen kanker. Eenmaal op in Parijs is Carrie door gek op de de stad, in maar niet op in het verwende dochtertje op van Aleksandr. Na een op rampzalige dag van shoppen in Parijs naar belt Carrie op tv met heimwee naar door Miranda.

Tijdens door een diner stelt Carrie op Aleksandr voor aan haar op tv vriendenkring, met waar hij met de een onverwacht voorstel komt. met Wanneer van Charlottes hond puppy's werpt, komt ook naar haar in moederinstinct naar boven. Tijdens de de op begrafenisplechtigheid van Lexi Featherson in kondigt Carrie aan op naar Parijs te het verhuizen.

Carrie op tv voelt zich niet op haar door gemak wanneer de Aleksandr haar voorstelt uit aan zijn de artistieke vrienden. Miranda tijdens is niet de gemakkelijkste tijdens van de verhuizing naar de op Brooklyn. Mr. Big zoekt van weer contact met Carrie, in maar van zij verwijdert zijn berichten. op Charlotte is helemaal gek op in haar uit puppy en op besluit haar huisdier door mee te laten doen aan in een uit hondenshow.

Na samen de vele exotische uit restaurants te hebben bezocht, door besluit Aleksandr voor met Carrie te koken. De uit naar dames proberen Samantha's bezoekuur in het het ziekenhuis met gezellig te maken. door Steve stelt een verhuizing naar voor aan Miranda, uit omdat Brady op tv een eigen tijdens slaapkamer nodig heeft. Wanneer Samantha last naar krijgt van naar haarverlies naar en geen geschikte pruik het kan vinden, naar besluit ze haar de hoofd kaal te naar scheren.

Aleksandr een geeft Carrie de sleutels in en de alarmcode van het zijn huis, naar waardoor met ze zich erg welkom voelt. Wanneer tijdens uit Miranda en Steve aankondigen op op huwelijksreis te gaan, bieden op de dames aan met op Brady door te passen. Wanneer de door mannelijke gynaecoloog van op tv Samantha met een diagnose stelt, tijdens loopt ze verontwaardigd de weg.

Miranda en in Steve de hebben een fijn op tv gesprek, waarna ze hem de ten huwelijk vraagt. Carrie de bewondert Aleksandrs pianospel op tv en het voordragen naar van op tv gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd de niet op haar gemak in met naar deze ouderwetse romantiek. op Charlotte en Harry de genieten van een op romantisch diner in een Frans op tv restaurant. de Samantha vindt dat ze naar een borstvergroting nodig op heeft. Bij de uit plastisch van chirurg wordt een tumor met ontdekt.

Na drie weken uit ontvangt Carrie op een geschreven uitnodiging op tv van Aleksandr. Charlotte op tv gaat met op zoek naar een nieuw luchtje met en is van tijdens plan tijdens zich in te zetten van voor vrijwilligerswerk. naar Miranda wil Steve weer terug, van maar komt Robert naar de telkens in het appartementencomplex tegen. Samantha naar gaat naar samen met Smith door naar een feest uit van 'Teen naar Girl'.

Carrie de en Charlotte gaan naar met een voorstelling in van een vrouw in Chelsea, de naar die niet spreekt en niet eet. door naar Daar ontmoet Carrie de beroemde van schilder en uit beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die uit geïnteresseerd in in haar blijkt te zijn. tijdens Samantha is genoodzaakt op uit 45-jarige leeftijd op tv naar van de opticien te gaan. Charlotte in heeft groot nieuws, dat door al gauw de een andere wending op krijgt. Miranda tijdens viert Brady's eerste verjaardag een en betuigt het haar liefde het tegenover Steve.

Mr. Big uit is in door New York voor op tv een routine met hartoperatie. Door deze ingreep groeien het Carrie en een Mr. Big naar de elkaar toe, maar niet het voor lang. Miranda door neemt vrij van werk van een om een hele dag in bed in te in kunnen doorbrengen uit met haar buurman en partner Dr. op tv Robert Leeds. Charlotte tijdens brengt de een bezoek naar aan de Chinese acupuncturist door Mao.

interrupted,Carrie gaat tijdens naar een schoolreünie op tv en komt daar door een oude het liefde van haar tegen. In met Manhattan staat Samantha tijdens op tv op de wachtlijst op van de exclusieve op tv club 'Soho House'. Charlotte en in Miranda gaan naar een een wedstrijd van op de New York Knicks door in naar Madison Square Garden. Ze op tv bewonderen een Dr. Robert Leeds die arts is het van met het basketbalteam. Stanford verbreekt door de relatie het met Marcus en vraagt Carrie de op tv mee naar een een galafeest voor homoseksuelen.

oktober 2020
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!