Programma gemist?

Zijn in mannen in de door twintig een nieuwe vorm door van uit drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda op tv en in Samantha ontdekken de voor- in en tijdens nadelen van het op daten met jongere mannen. Charlotte door krijgt uit een ongewoon verzoek op uit seksgebied.

Carrie de wordt uitgenodigd om te komen op tv logeren bij een een vriendin en haar het man Peter. met De trip is van de korte in duur als ze Peter naakt de door in de keuken aantreft. van Op haar werk denken uit ze dat het Miranda lesbisch is. Ze tijdens besluit daarom dat met het tijd wordt van voor een van vriend.

Miranda date van met een man die uit van is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha van haar van eigen seksuele uitspattingen op van video uit vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel uit macht op mooie mensen nu eigenlijk het hebben.

Carrie schrijft een op column genaamd 'Sex op tv and the op City' naar en introduceert haar beste het vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk met het in echte liefde en het huwelijk. in Samantha de eigenaresse van van de een PR-bureau houdt een meer van seks tijdens zonder verplichtingen. Advocate in Miranda vindt dat een het nu op tv eens afgelopen moet zijn het met het opkijken tegen naar mannen. Vrouwen kunnen een alles op tv wat mannen ook kunnen, een zo niet beter. Carrie tijdens heeft haar uit eerste ontmoeting uit met Mr. Big.

Carrie een heeft een lunchafspraak met Aleksandrs op tv ex-vriendin, die haar op tv laat weten door dat hij zijn de werk altijd boven zijn door door partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony in naar hebben een afspraak met de biologische in ouders op tv van hun adoptiekind, die op tijdens het in laatste moment van naar gedachten veranderen. Miranda stelt Steve een voor zijn moeder met in huis op te nemen, omdat ze in aan geheugenverlies door leidt door een hartaanval. door de Mr. Big komt erachter dat een hij op tv niet zonder Carrie kan leven en uit zet alles op een door alles om haar terug in tijdens New naar York te krijgen.

Wanneer het Carrie op het op tv punt staat naar Parijs uit te op tv vertrekken, komt Mr. Big met langs. Carrie besluit op voor het afscheidsdiner met haar van vriendinnen te kiezen. naar Samantha een zet zich in voor een de goed door doel tegen kanker. Eenmaal door in Parijs is Carrie tijdens door gek op de stad, maar niet een op van het verwende dochtertje uit van Aleksandr. Na een een rampzalige dag door shoppen in Parijs belt Carrie een met met heimwee naar in Miranda.

Tijdens met een diner stelt het Carrie Aleksandr tijdens voor aan haar vriendenkring, waar door hij met een op tv onverwacht voorstel komt. in Wanneer tijdens Charlottes hond puppy's werpt, komt ook naar haar moederinstinct in naar boven. naar Tijdens de door begrafenisplechtigheid van Lexi Featherson een kondigt Carrie aan met naar Parijs te op verhuizen.

Carrie voelt zich met niet tijdens op haar van gemak wanneer Aleksandr op haar voorstelt aan zijn artistieke naar vrienden. Miranda is tijdens niet de tijdens gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar door Brooklyn. Mr. Big op een zoekt weer contact met tijdens Carrie, maar zij op verwijdert zijn berichten. Charlotte op tv is helemaal met gek op haar in puppy en een besluit haar huisdier mee met te laten doen de aan een op hondenshow.

Na in samen vele exotische restaurants te tijdens hebben bezocht, in besluit Aleksandr voor van Carrie te koken. op De dames proberen Samantha's door van bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te een maken. Steve stelt naar een verhuizing op voor aan Miranda, omdat op tv Brady naar een eigen slaapkamer het nodig heeft. Wanneer Samantha in last op tv krijgt van haarverlies en geen geschikte met door pruik kan vinden, besluit ze haar in hoofd kaal te naar met scheren.

Aleksandr geeft van Carrie de sleutels en de de alarmcode van de zijn huis, met waardoor ze het zich erg welkom naar voelt. Wanneer van Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis naar te gaan, met bieden de dames aan naar op Brady te naar passen. Wanneer een de van mannelijke gynaecoloog van Samantha een op tv diagnose stelt, loopt ze door verontwaardigd op tv weg.

Miranda op en Steve met hebben een fijn gesprek, waarna ze van een hem ten huwelijk vraagt. op tv Carrie bewondert met Aleksandrs pianospel en het met voordragen van gedichten, maar voelt door op tv zich tegelijkertijd niet op haar tijdens gemak met deze tijdens ouderwetse het romantiek. Charlotte en Harry het genieten van een romantisch diner naar in uit een Frans restaurant. Samantha vindt tijdens dat ze door een borstvergroting nodig tijdens heeft. Bij de plastisch naar chirurg door wordt een uit tumor ontdekt.

Na drie weken een ontvangt Carrie een op door geschreven uitnodiging van Aleksandr. van Charlotte gaat door op zoek naar een nieuw van luchtje en is van de plan zich in op te zetten voor uit tijdens vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, het maar komt in Robert telkens in door het een appartementencomplex tegen. Samantha gaat samen met met Smith naar de een feest van 'Teen met in Girl'.

Carrie en in Charlotte gaan naar een uit het voorstelling van een tijdens vrouw in Chelsea, die het niet spreekt uit en niet eet. Daar van ontmoet Carrie op tv de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr de Petrovsky, die van geïnteresseerd in haar blijkt door te zijn. op Samantha is genoodzaakt door op op 45-jarige leeftijd naar de opticien een te op gaan. Charlotte heeft groot op nieuws, dat al het gauw een andere tijdens wending krijgt. Miranda naar viert Brady's eerste het verjaardag en met betuigt haar liefde tegenover op tv Steve.

Mr. Big is met in in New York voor een routine naar hartoperatie. Door tijdens deze ingreep tijdens groeien Carrie en Mr. Big uit naar met elkaar toe, maar niet uit voor de lang. Miranda neemt vrij uit van werk in om een hele dag in naar bed te kunnen het doorbrengen met haar buurman in en naar partner Dr. Robert Leeds. het Charlotte brengt een bezoek de aan een de Chinese uit acupuncturist Mao.

interrupted,Carrie gaat de naar een schoolreünie met en van komt daar een oude liefde van met door haar tegen. In uit Manhattan staat Samantha op de een wachtlijst van de uit exclusieve club 'Soho het House'. op Charlotte en Miranda gaan naar uit een met wedstrijd van de een New York Knicks op in Madison Square het Garden. Ze bewonderen Dr. Robert Leeds tijdens die tijdens arts is van het basketbalteam. tijdens Stanford verbreekt de in relatie met Marcus in en vraagt Carrie door mee naar het een galafeest op voor homoseksuelen.

juli 2020
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!