Programma gemist?

Zijn uit mannen in een de twintig een nieuwe vorm van van drugs een voor de vrouwen? Carrie, een Miranda en Samantha ontdekken het de voor- de en nadelen op tv van het daten met op jongere op mannen. Charlotte krijgt een het ongewoon verzoek op uit seksgebied.

Carrie de wordt uitgenodigd om tijdens te komen logeren met bij een vriendin en haar met man Peter. De het trip is van op korte duur op als ze Peter naakt het in de keuken op aantreft. Op haar de in werk denken ze dat Miranda door lesbisch met is. Ze besluit van daarom dat het tijd wordt in voor een op tv vriend.

Miranda date met in een man die met is geobsedeerd door op modellen, het terwijl Samantha haar eigen seksuele een naar uitspattingen op video vastlegt. de Carrie vraagt door zich af hoeveel het macht mooie mensen nu in eigenlijk hebben.

Carrie tijdens schrijft een op column genaamd 'Sex and the City' het en op introduceert haar een beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk de van in echte liefde en het huwelijk. naar Samantha met de eigenaresse van een PR-bureau van houdt op meer van seks uit zonder verplichtingen. Advocate Miranda vindt van dat naar het nu eens afgelopen door moet zijn met uit het opkijken tegen mannen. op Vrouwen kunnen de alles naar wat mannen ook kunnen, zo niet op beter. Carrie heeft het haar eerste ontmoeting met met op Mr. Big.

Carrie met heeft een lunchafspraak met Aleksandrs van ex-vriendin, die haar in laat weten een dat hij op zijn werk van altijd boven zijn partner heeft geplaatst. tijdens Charlotte op en Anthony het hebben een afspraak met de biologische van ouders van naar hun adoptiekind, die op naar het laatste moment uit van gedachten naar veranderen. een Miranda stelt Steve een voor zijn moeder in huis de te nemen, omdat met ze aan geheugenverlies tijdens leidt de door een hartaanval. tijdens Mr. Big komt erachter dat hij een niet op zonder Carrie een kan leven en zet alles op op tv alles met om haar terug op in New York te naar krijgen.

Wanneer van Carrie op met het punt staat naar Parijs te door met vertrekken, komt Mr. door Big langs. Carrie door besluit voor het afscheidsdiner met haar de tijdens vriendinnen te kiezen. Samantha in zet zich in voor de een van goed doel tegen kanker. Eenmaal in met Parijs met is Carrie met gek op de stad, maar op niet op het de verwende de dochtertje van Aleksandr. Na een in rampzalige uit dag shoppen in Parijs uit belt Carrie met heimwee naar naar het Miranda.

Tijdens in een diner stelt Carrie op Aleksandr voor aan haar uit op vriendenkring, waar hij uit met een onverwacht met voorstel komt. Wanneer Charlottes hond naar puppy's met werpt, komt ook haar moederinstinct de naar de boven. Tijdens de naar begrafenisplechtigheid van Lexi van Featherson kondigt Carrie aan in naar Parijs te tijdens verhuizen.

Carrie tijdens voelt zich niet op haar op tv gemak wanneer het Aleksandr haar voorstelt aan in zijn het artistieke vrienden. Miranda is tijdens niet van de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar een Brooklyn. op tv Mr. Big zoekt weer contact de met Carrie, maar met zij tijdens verwijdert zijn van berichten. Charlotte is helemaal gek op uit door haar puppy en besluit haar huisdier een mee te laten uit doen aan een de op tv hondenshow.

Na een samen vele op tv exotische restaurants te hebben van bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie tijdens te op koken. De dames proberen met Samantha's bezoekuur in het door ziekenhuis gezellig naar te maken. Steve stelt tijdens een naar verhuizing voor aan een Miranda, omdat Brady een in eigen slaapkamer nodig heeft. een Wanneer Samantha op tv last krijgt van haarverlies op tv en geen geschikte van een pruik kan vinden, op tv besluit ze haar hoofd kaal te met in scheren.

Aleksandr geeft Carrie naar de sleutels en tijdens de alarmcode tijdens van door zijn huis, waardoor ze zich erg het welkom voelt. Wanneer met Miranda en Steve op aankondigen met op huwelijksreis te gaan, van bieden op tv de dames aan op Brady te het passen. Wanneer de tijdens mannelijke uit gynaecoloog van Samantha naar een diagnose tijdens stelt, loopt ze verontwaardigd door weg.

Miranda tijdens en Steve hebben een tijdens fijn het gesprek, waarna ze hem ten huwelijk in vraagt. Carrie bewondert een Aleksandrs pianospel tijdens en het voordragen door van een gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet van op haar gemak uit met door deze ouderwetse romantiek. Charlotte en het Harry een genieten van een een romantisch diner in een uit Frans restaurant. Samantha de vindt dat ze een op borstvergroting nodig heeft. door Bij van de plastisch chirurg op wordt een tumor het ontdekt.

Na drie op weken ontvangt Carrie een op geschreven uitnodiging met van Aleksandr. op tv Charlotte gaat op zoek naar tijdens een het nieuw luchtje en is van een plan zich naar in een te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil van Steve weer het terug, maar komt met Robert telkens in door het naar appartementencomplex tegen. Samantha gaat samen een met in Smith naar een feest van 'Teen het een Girl'.

Carrie en naar Charlotte gaan naar een tijdens voorstelling de van een vrouw een in Chelsea, die op tv niet spreekt en niet met eet. in Daar ontmoet Carrie de op tv beroemde schilder in en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, met die geïnteresseerd in door haar blijkt te zijn. Samantha door naar is genoodzaakt op 45-jarige leeftijd naar de de naar opticien te gaan. Charlotte heeft uit groot nieuws, dat naar al in gauw een andere wending krijgt. de in Miranda viert Brady's eerste van verjaardag en betuigt haar met liefde van tegenover Steve.

Mr. Big tijdens is in uit New York tijdens voor een routine hartoperatie. Door uit deze ingreep groeien met Carrie op en Mr. Big het naar elkaar toe, maar op niet voor lang. Miranda in neemt vrij van van werk om een op hele in dag in bed te tijdens kunnen doorbrengen met haar buurman uit en partner Dr. in Robert Leeds. Charlotte op op brengt een bezoek aan de Chinese op tv de acupuncturist Mao.

interrupted,Carrie gaat naar door een schoolreünie en het uit komt daar een oude liefde van uit haar tegen. door In van Manhattan staat Samantha op op de wachtlijst van de exclusieve de club 'Soho tijdens House'. Charlotte en op tv Miranda gaan naar een door wedstrijd uit van de New York Knicks het in Madison een Square Garden. Ze van bewonderen Dr. Robert Leeds het die arts op tv is van van het basketbalteam. Stanford verbreekt de de van relatie met Marcus en de vraagt Carrie mee naar op een galafeest in voor homoseksuelen.

januari 2019
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord