Programma gemist?

Zijn naar mannen in naar de twintig een nieuwe van vorm van drugs voor de het vrouwen? het Carrie, Miranda en Samantha ontdekken door met de voor- en het nadelen van het daten met naar jongere de mannen. Charlotte krijgt een ongewoon met verzoek op uit seksgebied.

Carrie met wordt uitgenodigd op om te komen logeren bij een op tv een vriendin en haar in man Peter. De trip is van van van korte duur als ze Peter naakt door door in de keuken aantreft. Op het haar werk door denken ze dat uit Miranda lesbisch is. Ze besluit met daarom dat uit het tijd uit wordt voor een het vriend.

Miranda date met tijdens op een man die is op tv geobsedeerd door modellen, tijdens terwijl Samantha haar eigen seksuele tijdens uitspattingen op in video van vastlegt. Carrie vraagt in zich af hoeveel macht mooie mensen van nu eigenlijk op hebben.

Carrie op tv schrijft een column genaamd op tv 'Sex and the City' van van en introduceert haar met beste vriendinnen. Kunsthandelaar naar Charlotte gelooft sterk het in echte liefde en naar het huwelijk. Samantha in de eigenaresse van een een PR-bureau tijdens houdt meer van seks zonder tijdens verplichtingen. Advocate Miranda vindt een dat het het nu eens afgelopen op tv moet in zijn met het opkijken tegen mannen. een Vrouwen naar kunnen alles wat mannen op ook kunnen, zo niet het beter. Carrie uit heeft haar eerste ontmoeting van met Mr. op tv Big.

Carrie van heeft een lunchafspraak uit met Aleksandrs met ex-vriendin, die haar laat weten dat op tv hij zijn werk naar altijd boven met zijn partner het heeft geplaatst. Charlotte en door Anthony tijdens hebben een afspraak met de in biologische ouders uit van hun tijdens adoptiekind, die op op het laatste moment van de gedachten veranderen. Miranda stelt Steve tijdens voor een zijn moeder in huis naar te nemen, omdat een ze aan de geheugenverlies leidt door een naar hartaanval. Mr. Big het komt erachter dat op tv hij niet zonder van Carrie kan met leven en zet alles op tv op alles om naar haar terug in New het York te het krijgen.

Wanneer door Carrie op het punt staat op naar door Parijs te vertrekken, door komt Mr. in Big langs. Carrie besluit voor naar het afscheidsdiner met uit haar vriendinnen het te kiezen. op tv Samantha zet zich in voor een op tv goed doel door tegen kanker. Eenmaal in naar Parijs is Carrie het gek op in de stad, maar van niet op het tijdens verwende het dochtertje van Aleksandr. met Na een rampzalige uit dag shoppen in Parijs belt Carrie het met heimwee naar op tv op tv Miranda.

Tijdens een in diner de stelt Carrie Aleksandr de voor aan haar vriendenkring, waar hij met met een tijdens onverwacht voorstel komt. van Wanneer Charlottes hond door puppy's werpt, door komt ook haar moederinstinct naar door boven. Tijdens de op tv begrafenisplechtigheid van Lexi op Featherson kondigt van Carrie aan naar Parijs in te op tv verhuizen.

Carrie voelt een zich niet naar op haar gemak wanneer Aleksandr door haar het voorstelt aan zijn artistieke in vrienden. Miranda is niet in de gemakkelijkste tijdens door de verhuizing naar naar door Brooklyn. Mr. Big een zoekt weer contact met Carrie, maar het van zij verwijdert zijn naar berichten. Charlotte is helemaal gek met op door haar puppy en besluit door haar huisdier mee op tv te laten doen met aan een de hondenshow.

Na samen tijdens vele met exotische restaurants te hebben op bezocht, besluit Aleksandr het voor Carrie te koken. het De dames proberen Samantha's tijdens bezoekuur in op het ziekenhuis uit gezellig te maken. het Steve stelt een op verhuizing voor aan Miranda, het omdat het Brady een eigen slaapkamer nodig het heeft. Wanneer door Samantha last krijgt van op haarverlies een en geen geschikte pruik kan in vinden, besluit op ze haar hoofd op kaal te de scheren.

Aleksandr geeft Carrie tijdens de sleutels een en de alarmcode van van naar zijn huis, waardoor ze zich het erg welkom van voelt. Wanneer Miranda en de Steve het aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden door uit de dames aan op Brady te uit passen. Wanneer een de een mannelijke gynaecoloog van Samantha een het diagnose stelt, loopt in ze op tv verontwaardigd weg.

Miranda met en Steve hebben een een fijn gesprek, in waarna ze hem ten huwelijk naar vraagt. Carrie het bewondert een Aleksandrs pianospel en het voordragen van in gedichten, in maar voelt zich tegelijkertijd naar niet uit op haar gemak met deze ouderwetse op van romantiek. Charlotte en Harry genieten van door een in romantisch diner in van een Frans restaurant. Samantha vindt tijdens dat ze op tv een borstvergroting nodig heeft. uit het Bij de plastisch chirurg wordt een naar tumor door ontdekt.

Na met drie weken ontvangt Carrie een op geschreven uitnodiging van van Aleksandr. Charlotte op tv gaat op het zoek naar een een nieuw luchtje en uit is van plan op zich in te in zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil uit Steve weer terug, de maar komt Robert tijdens telkens op tv in het op tv appartementencomplex tegen. Samantha gaat samen met door Smith tijdens naar een feest van naar 'Teen een Girl'.

Carrie en Charlotte uit gaan een naar een tijdens voorstelling van een vrouw in het Chelsea, op tv die niet spreekt en niet van eet. Daar het ontmoet Carrie naar de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr een Petrovsky, die op geïnteresseerd in haar blijkt de te uit zijn. Samantha is genoodzaakt een op 45-jarige tijdens leeftijd naar de opticien te met gaan. Charlotte van heeft in groot nieuws, dat al gauw een in op andere wending krijgt. Miranda viert op Brady's eerste verjaardag en op een betuigt haar liefde op tegenover Steve.

Mr. Big is de van in New York voor een naar routine hartoperatie. de Door deze naar ingreep groeien Carrie en tijdens Mr. Big naar naar elkaar toe, maar niet het voor met lang. Miranda neemt het vrij van werk om door een hele dag in op bed te kunnen doorbrengen de met haar buurman op tv de en partner Dr. door Robert Leeds. Charlotte brengt een een bezoek aan de door Chinese acupuncturist op Mao.

interrupted,Carrie gaat van naar in een schoolreünie en komt op daar een op tv oude liefde van haar in tegen. In Manhattan staat Samantha uit op de wachtlijst tijdens van door de exclusieve club 'Soho House'. de Charlotte en naar Miranda gaan naar een met wedstrijd uit van de naar New York Knicks in met Madison Square met Garden. Ze bewonderen op Dr. Robert Leeds door die arts is van het basketbalteam. het van Stanford verbreekt de de relatie met Marcus en op vraagt Carrie in mee naar een galafeest voor de homoseksuelen.

november 2019
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!