Programma gemist?

Zijn tijdens mannen in van de twintig een nieuwe op vorm van drugs voor een de vrouwen? Carrie, uit Miranda en Samantha ontdekken in de voor- tijdens en met nadelen van het van daten met jongere mannen. tijdens Charlotte krijgt een uit ongewoon verzoek op op tv seksgebied.

Carrie wordt tijdens uitgenodigd om een te komen logeren bij met een vriendin de en haar man in Peter. De trip door is van korte de duur als op ze Peter naakt in de keuken tijdens aantreft. Op in haar werk door denken ze dat Miranda een lesbisch is. Ze besluit door met daarom dat het tijd wordt voor van een naar vriend.

Miranda date tijdens met een naar man die is de geobsedeerd door modellen, terwijl met Samantha haar eigen seksuele tijdens uitspattingen op video uit op vastlegt. Carrie vraagt zich tijdens af hoeveel macht mooie in mensen nu een eigenlijk hebben.

Carrie schrijft een uit column de genaamd 'Sex and naar the City' uit en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar met naar Charlotte gelooft sterk in uit echte liefde en het de huwelijk. op Samantha de eigenaresse van een op tv PR-bureau op houdt meer van van seks zonder verplichtingen. Advocate Miranda naar vindt dat het in nu eens afgelopen met moet zijn met het met opkijken een tegen mannen. Vrouwen kunnen alles in wat mannen met ook kunnen, zo niet het beter. Carrie heeft de haar eerste door ontmoeting met Mr. in Big.

Carrie heeft een uit lunchafspraak het met Aleksandrs ex-vriendin, die haar in laat door weten dat hij zijn werk het altijd boven het zijn partner heeft op tv geplaatst. Charlotte tijdens en Anthony hebben een op afspraak tijdens met de biologische ouders van op hun van adoptiekind, die op het laatste moment een van tijdens gedachten veranderen. Miranda stelt van Steve voor zijn door moeder in huis uit te nemen, omdat de ze aan geheugenverlies met leidt door een hartaanval. in Mr. naar Big komt erachter met dat hij niet zonder Carrie met kan op leven en zet alles op op alles om tijdens haar terug in in New York de te krijgen.

Wanneer Carrie een op het tijdens punt staat uit naar Parijs te vertrekken, komt Mr. met Big langs. Carrie uit besluit door voor het afscheidsdiner met het haar vriendinnen te kiezen. door Samantha zet zich van in van voor een goed op tv doel tegen een kanker. Eenmaal in met Parijs is Carrie gek op de tijdens stad, van maar niet op het het verwende dochtertje van in Aleksandr. Na de een rampzalige dag shoppen op tv in Parijs belt Carrie de met uit heimwee naar het Miranda.

Tijdens een op diner van stelt Carrie Aleksandr voor door aan haar het vriendenkring, waar hij met een onverwacht tijdens voorstel komt. naar Wanneer Charlottes naar hond puppy's van werpt, komt ook haar een moederinstinct naar boven. uit Tijdens de door begrafenisplechtigheid van Lexi Featherson kondigt van Carrie aan naar door Parijs te naar verhuizen.

Carrie naar voelt zich niet op haar op gemak wanneer Aleksandr naar haar voorstelt aan naar zijn artistieke vrienden. op tv Miranda is niet uit de met gemakkelijkste tijdens de tijdens verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big op tv zoekt weer de contact met Carrie, op tv maar zij verwijdert uit zijn berichten. Charlotte het is helemaal gek op in in haar puppy en het besluit haar huisdier mee te tijdens laten doen van aan een op hondenshow.

Na in samen vele exotische restaurants te het hebben bezocht, op besluit Aleksandr voor van Carrie te koken. De met dames proberen met Samantha's bezoekuur met in het ziekenhuis gezellig met te maken. Steve door stelt een verhuizing in voor aan op tv Miranda, omdat Brady een in eigen slaapkamer nodig op heeft. Wanneer in Samantha last krijgt naar van haarverlies naar en geen geschikte van pruik kan vinden, besluit met ze haar hoofd naar kaal te in scheren.

Aleksandr van geeft Carrie de sleutels op en de alarmcode van een zijn huis, waardoor door op tv ze zich erg in welkom voelt. Wanneer het Miranda en Steve aankondigen op op huwelijksreis te gaan, bieden een de dames van aan op Brady uit te op tv passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog van het met Samantha een diagnose op tv stelt, loopt ze verontwaardigd op tv weg.

Miranda het en Steve hebben een fijn met gesprek, waarna tijdens ze hem ten huwelijk in vraagt. Carrie op tv bewondert Aleksandrs de pianospel en het voordragen naar van op tv gedichten, maar voelt een zich tegelijkertijd niet door op haar gemak van met deze ouderwetse romantiek. de Charlotte en Harry genieten van in een tijdens romantisch diner een in een Frans de restaurant. Samantha vindt met dat ze een borstvergroting uit nodig heeft. Bij de het plastisch chirurg wordt op tv een een tumor ontdekt.

Na drie weken in ontvangt Carrie naar een geschreven uitnodiging van uit Aleksandr. Charlotte in gaat in op zoek naar een nieuw met luchtje en is op van plan door zich in te zetten op tv voor van vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, uit maar komt Robert door telkens met in het naar appartementencomplex tegen. Samantha gaat samen tijdens met Smith naar naar een het feest van 'Teen door Girl'.

Carrie en met Charlotte gaan naar het een van voorstelling van een vrouw op tv in Chelsea, die tijdens niet spreekt en niet de eet. Daar ontmoet Carrie op tv de beroemde schilder een en tijdens beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, naar die geïnteresseerd in haar blijkt van naar te zijn. Samantha is genoodzaakt op de 45-jarige leeftijd naar uit in de opticien te op tv gaan. Charlotte heeft uit groot nieuws, dat al gauw uit een andere wending krijgt. naar Miranda viert op Brady's naar eerste verjaardag en betuigt haar naar liefde tegenover door Steve.

Mr. tijdens Big is in New York met voor een routine uit hartoperatie. Door op deze ingreep groeien Carrie door en Mr. Big het naar elkaar tijdens toe, maar niet voor uit lang. door Miranda neemt door vrij van werk om naar een hele dag van in bed te kunnen doorbrengen een met haar buurman uit en partner naar Dr. Robert Leeds. Charlotte van door brengt een bezoek aan de Chinese de acupuncturist het Mao.

interrupted,Carrie in gaat naar een schoolreünie en het komt daar uit een oude het liefde van haar tegen. In tijdens Manhattan staat Samantha de het op de wachtlijst van de exclusieve het een club 'Soho House'. in Charlotte en Miranda gaan naar een naar wedstrijd uit van de New York Knicks op in een Madison Square Garden. tijdens Ze bewonderen Dr. Robert het Leeds die op arts is van van het basketbalteam. Stanford verbreekt de tijdens relatie met Marcus door en het vraagt Carrie mee naar uit een galafeest voor uit homoseksuelen.

februari 2020
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!