Programma gemist?

Zijn mannen door in de uit twintig een nieuwe vorm met van naar drugs voor de vrouwen? een Carrie, Miranda van en Samantha ontdekken de voor- naar en tijdens nadelen van het een daten met jongere op mannen. Charlotte krijgt een ongewoon op verzoek op een seksgebied.

Carrie wordt uitgenodigd door om te komen van logeren bij een het vriendin en op haar op tv man Peter. De door trip is van korte duur uit als uit ze Peter naakt in de op tv keuken tijdens aantreft. Op haar werk denken het ze dat een Miranda lesbisch is. Ze besluit op tv naar daarom dat het in tijd wordt voor een naar vriend.

Miranda op date met een man met die van is geobsedeerd door modellen, terwijl het Samantha op haar eigen seksuele op tv uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt uit door zich af hoeveel macht mooie mensen van nu eigenlijk een hebben.

Carrie schrijft een een column genaamd naar 'Sex and the City' met en introduceert haar met beste vriendinnen. Kunsthandelaar met tijdens Charlotte gelooft sterk in echte een liefde het en het huwelijk. Samantha naar de eigenaresse van door een PR-bureau op tv houdt meer van seks uit zonder verplichtingen. Advocate Miranda vindt met dat een het nu van eens afgelopen moet zijn met een het opkijken op tegen mannen. Vrouwen kunnen naar alles wat mannen ook tijdens kunnen, zo niet de een beter. Carrie heeft op tv haar eerste ontmoeting met van Mr. Big.

Carrie de heeft een lunchafspraak met Aleksandrs tijdens ex-vriendin, die haar de op tv laat weten dat hij zijn werk de tijdens altijd boven zijn partner heeft een geplaatst. Charlotte en Anthony naar op hebben een afspraak tijdens met de biologische ouders op tv van hun adoptiekind, die door op het laatste in moment van gedachten veranderen. het Miranda stelt op Steve voor op tv zijn moeder in het huis te naar nemen, omdat ze aan geheugenverlies met leidt naar door een hartaanval. Mr. Big komt op tv erachter dat hij van een niet zonder Carrie kan leven en uit zet tijdens alles op alles om haar in terug van in New York te op krijgen.

Wanneer Carrie op door uit het punt staat uit naar Parijs te door vertrekken, komt Mr. Big langs. tijdens Carrie een besluit voor het afscheidsdiner met op tv haar in vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich een in voor een op tv goed doel tegen met kanker. Eenmaal uit in het Parijs is Carrie naar gek op de stad, in maar niet een op het verwende dochtertje op tv van Aleksandr. Na een een rampzalige dag shoppen naar in Parijs belt Carrie uit met heimwee op naar op Miranda.

Tijdens een diner van stelt Carrie het Aleksandr voor het aan haar vriendenkring, op tv waar hij met in een onverwacht met voorstel komt. Wanneer Charlottes hond in puppy's werpt, komt ook het haar naar moederinstinct naar boven. Tijdens op de begrafenisplechtigheid van naar Lexi Featherson het kondigt Carrie op tv aan naar Parijs te de verhuizen.

Carrie voelt op zich niet op de haar op gemak wanneer Aleksandr haar in voorstelt aan zijn uit artistieke vrienden. in Miranda is niet naar de gemakkelijkste tijdens de het verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big in uit zoekt weer contact op tv met Carrie, maar zij verwijdert door zijn berichten. Charlotte van is het helemaal gek op haar het puppy en de besluit haar huisdier mee op te laten doen aan een in een hondenshow.

Na samen een vele exotische tijdens restaurants te hebben bezocht, besluit een door Aleksandr voor Carrie te tijdens koken. De dames proberen op Samantha's bezoekuur in het de op ziekenhuis gezellig te maken. Steve tijdens stelt een verhuizing op voor aan Miranda, van omdat Brady een eigen uit slaapkamer nodig uit heeft. van Wanneer Samantha last van krijgt van haarverlies naar en geen geschikte pruik kan tijdens vinden, besluit door ze haar hoofd kaal de te de scheren.

Aleksandr in geeft Carrie met de sleutels en de door alarmcode van zijn huis, waardoor tijdens ze zich naar erg welkom voelt. in Wanneer Miranda met en Steve uit aankondigen op huwelijksreis te op tv gaan, bieden de met dames aan op op Brady te passen. op tv Wanneer de tijdens mannelijke gynaecoloog van Samantha een diagnose op stelt, loopt ze door verontwaardigd met weg.

Miranda en tijdens Steve hebben een fijn met gesprek, tijdens waarna ze hem ten huwelijk uit vraagt. Carrie met bewondert Aleksandrs pianospel en op tv het voordragen van in gedichten, het maar voelt met zich tegelijkertijd niet op haar de gemak met deze ouderwetse op tv romantiek. Charlotte op tv en Harry genieten van door een romantisch diner door in door een Frans restaurant. de Samantha vindt dat ze de een borstvergroting met nodig heeft. naar Bij de plastisch met chirurg wordt een uit tumor ontdekt.

Na drie op weken ontvangt Carrie naar een geschreven uitnodiging van van Aleksandr. Charlotte gaat uit op zoek het naar uit een nieuw luchtje en is van een door plan zich in te zetten de voor vrijwilligerswerk. met Miranda wil Steve weer op terug, maar komt in Robert telkens in het in appartementencomplex tegen. Samantha door gaat op tv samen met Smith naar met een feest van 'Teen een op Girl'.

Carrie in en Charlotte gaan naar door een voorstelling van een van vrouw uit in Chelsea, uit die niet spreekt en naar niet eet. Daar uit ontmoet Carrie de het beroemde schilder en beeldhouwer naar Aleksandr Petrovsky, naar die geïnteresseerd in haar blijkt op tv te naar zijn. Samantha is van genoodzaakt op 45-jarige een leeftijd naar de opticien door te gaan. Charlotte de heeft groot nieuws, dat uit al door gauw een andere wending tijdens krijgt. naar Miranda viert Brady's met eerste verjaardag en betuigt haar liefde de tegenover op tv Steve.

Mr. in Big is door in New York voor een routine op tv hartoperatie. Door deze in ingreep op tv groeien Carrie op en Mr. Big naar met elkaar toe, de maar niet voor met lang. Miranda neemt vrij van een werk tijdens om een hele dag in in bed te een kunnen doorbrengen een met haar buurman en het partner Dr. Robert Leeds. naar Charlotte brengt uit een bezoek op aan de Chinese acupuncturist van Mao.

interrupted,Carrie gaat naar van een schoolreünie en de komt daar van een oude liefde van van haar door tegen. In Manhattan staat Samantha de op de wachtlijst op van de op tv exclusieve club 'Soho naar House'. Charlotte en Miranda door gaan naar een met wedstrijd van de een New York op tv Knicks in Madison Square tijdens op Garden. Ze bewonderen op Dr. Robert Leeds die arts is tijdens van het basketbalteam. met met Stanford verbreekt de relatie met met Marcus en vraagt de Carrie mee naar naar een een galafeest voor homoseksuelen.

augustus 2019
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord