Programma gemist?

Zijn het mannen in de twintig een door door nieuwe vorm van drugs voor een de vrouwen? Carrie, door Miranda in en Samantha ontdekken de naar voor- en nadelen uit van het op daten met jongere mannen. naar Charlotte krijgt een op ongewoon verzoek op tijdens seksgebied.

Carrie het wordt uitgenodigd om te komen van van logeren bij een op tv vriendin en haar uit man Peter. De trip in is van van korte duur als ze Peter naakt op in de keuken in het aantreft. Op haar werk denken het ze van dat Miranda lesbisch is. Ze naar besluit daarom dat het op tv de tijd wordt voor een een vriend.

Miranda date met een een een man die is geobsedeerd door van modellen, terwijl Samantha een haar op eigen seksuele uitspattingen op de video vastlegt. Carrie vraagt naar zich af op tv hoeveel macht mooie uit mensen nu op eigenlijk hebben.

Carrie schrijft een een op tv column genaamd 'Sex door and the City' door en introduceert haar op tv beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft op tv sterk uit in echte liefde op tv en het huwelijk. Samantha de door eigenaresse van een PR-bureau naar uit houdt meer van seks zonder verplichtingen. door Advocate Miranda de vindt dat het nu met op eens afgelopen moet zijn met het tijdens opkijken het tegen mannen. Vrouwen kunnen door alles wat mannen in ook tijdens kunnen, zo niet beter. tijdens Carrie heeft haar van eerste ontmoeting met Mr. van Big.

Carrie naar heeft een lunchafspraak met het Aleksandrs ex-vriendin, die haar van tijdens laat weten dat hij zijn werk van altijd boven zijn door partner heeft geplaatst. uit uit Charlotte en Anthony hebben de een afspraak met de biologische op tv met ouders van hun adoptiekind, de die op het door laatste moment van gedachten in veranderen. Miranda tijdens stelt Steve voor zijn moeder uit in huis door te een nemen, omdat ze aan in geheugenverlies leidt door een hartaanval. uit Mr. Big komt op erachter dat van hij niet zonder naar Carrie kan leven en op tv op zet alles op op tv alles om haar terug in met New York te van krijgen.

Wanneer op Carrie op het met punt staat een naar Parijs te vertrekken, komt Mr. van Big in langs. Carrie besluit een voor het afscheidsdiner met haar het met vriendinnen te kiezen. door Samantha zet zich op tv in voor een goed doel tegen tijdens uit kanker. Eenmaal in Parijs op is Carrie van gek op de een stad, maar niet op het in verwende dochtertje van de Aleksandr. Na van een rampzalige een dag shoppen in Parijs op belt Carrie met heimwee naar op tv uit Miranda.

Tijdens met een diner stelt Carrie met Aleksandr in voor aan haar in vriendenkring, waar hij een met een onverwacht de voorstel komt. Wanneer Charlottes hond met puppy's werpt, komt in ook haar moederinstinct in naar boven. het Tijdens de begrafenisplechtigheid van tijdens Lexi Featherson kondigt in Carrie aan naar Parijs tijdens een te verhuizen.

Carrie door voelt zich niet op in haar gemak wanneer een Aleksandr van haar voorstelt aan uit zijn artistieke vrienden. van Miranda is niet tijdens de gemakkelijkste tijdens de de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big tijdens zoekt weer contact van met Carrie, maar het de zij verwijdert zijn in berichten. Charlotte is helemaal gek tijdens op haar van puppy en tijdens besluit haar huisdier mee te laten een doen aan een in het hondenshow.

Na naar samen vele door exotische restaurants te hebben bezocht, tijdens besluit Aleksandr in voor Carrie te tijdens koken. De dames proberen Samantha's in een bezoekuur in het van ziekenhuis gezellig te maken. Steve op tv stelt van een verhuizing voor aan Miranda, de omdat op tv Brady een eigen slaapkamer nodig heeft. de Wanneer Samantha last tijdens krijgt van haarverlies van en tijdens geen geschikte pruik kan vinden, door besluit ze haar een hoofd kaal het te een scheren.

Aleksandr geeft de Carrie de van sleutels en de de alarmcode van zijn huis, waardoor van ze zich op erg welkom voelt. Wanneer op tv Miranda en met Steve aankondigen op huwelijksreis het van te gaan, bieden de de dames aan op Brady te met passen. Wanneer de van mannelijke naar gynaecoloog van Samantha een diagnose in stelt, loopt tijdens ze verontwaardigd van weg.

Miranda een en Steve op tv hebben een fijn met gesprek, waarna ze hem ten huwelijk op de vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs in pianospel en het tijdens voordragen van gedichten, maar voelt met een zich tegelijkertijd niet op op tv haar gemak met deze de ouderwetse romantiek. op Charlotte en Harry de genieten van een romantisch op tv diner in een met Frans met restaurant. Samantha vindt dat met ze een borstvergroting nodig heeft. in Bij de de plastisch op chirurg wordt een tumor het ontdekt.

Na in drie weken ontvangt Carrie een op tv naar geschreven uitnodiging van van Aleksandr. Charlotte gaat op uit zoek naar een nieuw luchtje de en tijdens is van in plan zich in te in zetten voor vrijwilligerswerk. in Miranda wil het Steve weer terug, het maar komt Robert telkens in het op tv appartementencomplex tegen. Samantha de een gaat samen met door Smith naar een feest van van 'Teen op tv Girl'.

Carrie op tv en Charlotte gaan naar een een voorstelling van van een vrouw in naar Chelsea, op tv die niet spreekt en niet tijdens eet. Daar naar ontmoet Carrie de beroemde op schilder en beeldhouwer Aleksandr op tv Petrovsky, die tijdens geïnteresseerd in in haar blijkt een te zijn. Samantha is de genoodzaakt op 45-jarige leeftijd uit naar de in opticien te van gaan. Charlotte heeft op tv groot nieuws, dat het al gauw een andere wending krijgt. uit Miranda op viert Brady's eerste verjaardag naar en naar betuigt haar liefde tegenover tijdens Steve.

Mr. Big is het in naar New York het voor een routine hartoperatie. met Door deze ingreep groeien Carrie een en Mr. door Big uit naar elkaar toe, maar niet voor van lang. Miranda neemt met vrij tijdens van werk om op een hele op dag in bed te kunnen uit doorbrengen met haar naar buurman en partner Dr. met Robert Leeds. een Charlotte brengt een bezoek door uit aan de Chinese acupuncturist naar Mao.

interrupted,Carrie op tv gaat naar een tijdens schoolreünie en komt daar een naar in oude liefde van haar tegen. een In Manhattan staat Samantha in op uit de wachtlijst het van de exclusieve club uit 'Soho House'. het Charlotte en Miranda gaan naar op een door wedstrijd van de New York de Knicks in op tv Madison Square Garden. met Ze bewonderen Dr. met Robert Leeds die tijdens arts is van uit het basketbalteam. Stanford verbreekt de een relatie met op tv Marcus en vraagt een Carrie mee naar een op galafeest voor uit homoseksuelen.

maart 2021
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!