Programma gemist?

Zijn mannen in tijdens de door twintig een nieuwe vorm op tv van drugs voor het de vrouwen? Carrie, Miranda uit en Samantha ontdekken naar de voor- en tijdens nadelen van door het een daten met jongere mannen. tijdens Charlotte krijgt een naar ongewoon verzoek op tijdens seksgebied.

Carrie op tv wordt uitgenodigd om te komen van logeren bij een in vriendin naar en haar op man Peter. De trip is door van korte duur met als met ze Peter naakt in door de keuken van aantreft. Op haar werk denken ze een dat de Miranda lesbisch het is. Ze besluit daarom dat het het door tijd wordt voor een een vriend.

Miranda date in met een naar man die van is geobsedeerd door van modellen, terwijl Samantha haar door eigen seksuele uitspattingen op video op tv vastlegt. naar Carrie vraagt zich af hoeveel in macht mooie mensen op naar nu eigenlijk hebben.

Carrie schrijft een een column genaamd 'Sex op and het the City' en introduceert op haar beste naar vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk naar het in echte liefde en het uit huwelijk. Samantha de met eigenaresse een van een PR-bureau houdt meer tijdens van seks in zonder verplichtingen. Advocate de Miranda vindt het dat het nu eens afgelopen op tv moet zijn een met het op tv opkijken tegen mannen. Vrouwen kunnen alles een de wat mannen ook kunnen, zo niet in beter. Carrie op heeft met haar eerste ontmoeting met Mr. in Big.

Carrie op heeft een lunchafspraak met een Aleksandrs ex-vriendin, die in haar laat weten dat de hij naar zijn werk een altijd boven zijn partner heeft op tv geplaatst. Charlotte en Anthony uit hebben van een afspraak met met de biologische naar ouders van hun op adoptiekind, die op het laatste moment op van van gedachten veranderen. het Miranda stelt Steve voor zijn met moeder in huis een te nemen, omdat de ze aan geheugenverlies het leidt door een hartaanval. door Mr. Big naar komt erachter dat uit hij het niet zonder Carrie kan leven en uit zet alles op op tv alles om uit haar terug tijdens in New de York te krijgen.

Wanneer Carrie op op tv het punt het staat een naar Parijs te op tv vertrekken, komt Mr. het Big langs. Carrie besluit voor op tv het de afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. het Samantha zet zich een in uit voor een goed doel door tegen kanker. Eenmaal met in naar Parijs is Carrie gek op de de uit stad, maar niet op het in verwende dochtertje van van Aleksandr. Na uit een rampzalige dag op shoppen in Parijs belt de Carrie met heimwee naar in in Miranda.

Tijdens een de diner stelt van Carrie Aleksandr voor aan op tv haar vriendenkring, waar in hij met met een onverwacht voorstel uit komt. Wanneer Charlottes hond naar puppy's werpt, met komt ook van haar moederinstinct naar tijdens boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid op van Lexi Featherson kondigt Carrie naar van aan naar Parijs te het verhuizen.

Carrie voelt op tv zich niet op de haar gemak wanneer het Aleksandr haar voorstelt een aan zijn in artistieke vrienden. het Miranda is niet de uit gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar naar met Brooklyn. Mr. Big zoekt op tv weer contact met Carrie, op maar zij verwijdert zijn van berichten. Charlotte uit is naar helemaal gek op een haar puppy en besluit haar de huisdier mee te een laten met doen aan een met hondenshow.

Na samen op tv vele exotische restaurants te op tv hebben in bezocht, besluit Aleksandr voor op tv Carrie te koken. tijdens De dames proberen Samantha's naar bezoekuur in tijdens het ziekenhuis gezellig van te maken. de Steve stelt de een verhuizing voor aan in Miranda, omdat Brady een een eigen slaapkamer nodig heeft. de Wanneer Samantha een last krijgt van de haarverlies het en geen geschikte pruik kan vinden, het op besluit ze haar hoofd kaal te naar op tv scheren.

Aleksandr uit geeft Carrie de sleutels en van de alarmcode van op zijn huis, door waardoor ze zich erg van op tv welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve het aankondigen uit op huwelijksreis in te gaan, bieden de door dames aan op Brady met te passen. Wanneer de tijdens mannelijke gynaecoloog door van Samantha naar een diagnose tijdens stelt, loopt ze verontwaardigd door weg.

Miranda en op Steve hebben tijdens een fijn op tv gesprek, waarna ze hem ten huwelijk tijdens vraagt. Carrie bewondert met Aleksandrs pianospel en van het voordragen van het naar gedichten, maar voelt zich door tegelijkertijd niet op een haar gemak op met deze ouderwetse het romantiek. Charlotte en Harry genieten van van op tv een romantisch diner een in een Frans restaurant. Samantha vindt uit dat ze op een borstvergroting met nodig heeft. met Bij de plastisch een chirurg wordt een tumor in ontdekt.

Na drie de weken ontvangt Carrie een een door geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte op tv gaat op zoek naar de in een nieuw luchtje naar en is van plan van zich in te op tv zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil de Steve een weer terug, de maar komt Robert de telkens in het appartementencomplex tegen. met Samantha gaat samen met uit Smith met naar een feest van uit 'Teen van Girl'.

Carrie uit en Charlotte gaan naar een door tijdens voorstelling van een vrouw in Chelsea, het de die niet spreekt uit en niet eet. Daar ontmoet het Carrie de beroemde schilder op en beeldhouwer Aleksandr een Petrovsky, naar die geïnteresseerd in het haar blijkt te zijn. op Samantha is genoodzaakt op met op tv 45-jarige leeftijd naar in de opticien te gaan. Charlotte op tv heeft groot nieuws, tijdens dat al in gauw een andere op tv wending krijgt. Miranda viert tijdens Brady's eerste van verjaardag en betuigt haar het liefde tegenover op Steve.

Mr. de Big is in New naar York voor de een routine hartoperatie. een Door deze ingreep het groeien Carrie en Mr. uit Big naar elkaar op tv toe, maar niet voor de lang. Miranda tijdens neemt vrij van met werk om een hele de van dag in bed met te kunnen doorbrengen met haar buurman naar en partner Dr. met Robert een Leeds. Charlotte brengt een van bezoek aan tijdens de Chinese acupuncturist op tv Mao.

interrupted,Carrie tijdens gaat naar in een schoolreünie en met komt daar een oude liefde van een op haar tegen. In van Manhattan staat Samantha op naar de wachtlijst met van de exclusieve club 'Soho naar House'. Charlotte en Miranda een gaan naar een een tijdens wedstrijd van de New York Knicks in op tv in Madison Square Garden. op tv Ze bewonderen Dr. Robert Leeds op die in arts is van het basketbalteam. van Stanford verbreekt de een relatie met door Marcus in en vraagt Carrie mee naar een naar een galafeest voor homoseksuelen.

juni 2021
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!