Programma gemist?

Zijn mannen in in de twintig naar een nieuwe vorm in van drugs voor op tv de vrouwen? de Carrie, Miranda en Samantha ontdekken met de voor- in en op nadelen van het daten met naar jongere in mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op tv op op tv seksgebied.

Carrie op tv wordt uitgenodigd om met te komen logeren bij met een vriendin en van haar man Peter. De van het trip is van korte duur met als ze op Peter naakt van in de keuken aantreft. Op de haar een werk denken ze uit dat Miranda lesbisch is. Ze besluit tijdens daarom dat het het tijd met wordt voor op tv een vriend.

Miranda de date met een man met die is geobsedeerd uit door modellen, terwijl Samantha van de haar eigen seksuele uitspattingen op video door vastlegt. Carrie op tv vraagt zich af door hoeveel macht mooie mensen door nu eigenlijk met hebben.

Carrie door schrijft een het column genaamd 'Sex een and the City' en met introduceert haar beste vriendinnen. het Kunsthandelaar het Charlotte gelooft sterk uit in echte liefde en het het huwelijk. Samantha van de eigenaresse van in een PR-bureau houdt een meer van met seks zonder verplichtingen. tijdens Advocate Miranda vindt dat het nu op tv eens afgelopen moet in zijn met het door naar opkijken tegen mannen. Vrouwen kunnen alles op wat in mannen ook kunnen, zo de niet beter. Carrie heeft het haar eerste ontmoeting op tv met Mr. van Big.

Carrie heeft een naar lunchafspraak met op tv Aleksandrs ex-vriendin, die op haar laat naar weten dat tijdens hij zijn werk altijd tijdens boven zijn partner heeft geplaatst. in in Charlotte en Anthony op tv hebben een afspraak in met de biologische ouders van hun in adoptiekind, die uit op het laatste het moment van gedachten veranderen. door Miranda stelt naar Steve tijdens voor zijn moeder op tv in huis te nemen, omdat van ze aan tijdens geheugenverlies leidt door een hartaanval. de Mr. Big komt de erachter het dat hij niet zonder Carrie tijdens uit kan leven en zet alles op tijdens alles om een haar terug in op New York te de krijgen.

Wanneer Carrie uit op het punt uit staat naar Parijs te met een vertrekken, komt Mr. Big in langs. Carrie besluit voor uit het de afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. van Samantha zet zich een op tv in voor een goed doel een tegen kanker. Eenmaal van in in Parijs is Carrie gek op de met door stad, maar niet de op het verwende dochtertje van op Aleksandr. het Na een rampzalige dag shoppen in van in Parijs belt Carrie met de heimwee naar met Miranda.

Tijdens naar een diner stelt een Carrie Aleksandr voor op aan haar door vriendenkring, waar hij met een onverwacht in voorstel komt. Wanneer door van Charlottes hond puppy's werpt, komt ook een uit haar moederinstinct naar boven. Tijdens op tv de begrafenisplechtigheid van een Lexi Featherson kondigt het Carrie met aan naar Parijs te naar verhuizen.

Carrie door voelt zich niet op op tv haar gemak van wanneer Aleksandr haar voorstelt aan de met zijn artistieke vrienden. Miranda is in niet de uit gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar uit Brooklyn. uit Mr. Big zoekt weer contact in met Carrie, van maar zij verwijdert door zijn berichten. Charlotte is naar helemaal gek met op haar puppy en op besluit haar tijdens huisdier mee te uit laten doen aan een een op hondenshow.

Na samen uit vele exotische het restaurants te hebben bezocht, van besluit Aleksandr voor Carrie op op tv te koken. De dames de proberen Samantha's bezoekuur uit in het in ziekenhuis gezellig te maken. van Steve stelt een verhuizing met voor aan uit Miranda, omdat Brady een het eigen slaapkamer naar nodig heeft. Wanneer Samantha uit last krijgt van haarverlies naar en geen op tv geschikte pruik kan vinden, op tv besluit ze in haar hoofd kaal het te op tv scheren.

Aleksandr geeft op tv Carrie op tv de sleutels en met de alarmcode van zijn van huis, waardoor ze tijdens zich erg welkom voelt. op tv Wanneer Miranda en Steve tijdens aankondigen op op huwelijksreis te gaan, de bieden door de dames aan op Brady te op tv passen. Wanneer het de mannelijke gynaecoloog van op Samantha een op tv diagnose stelt, loopt ze de verontwaardigd in weg.

Miranda en het Steve uit hebben een fijn gesprek, op waarna ze door hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert op tv Aleksandrs tijdens pianospel en het voordragen de van gedichten, maar voelt door zich tegelijkertijd niet de het op haar gemak uit met deze ouderwetse de romantiek. Charlotte en Harry genieten door van een romantisch met diner in een door Frans een restaurant. Samantha vindt uit dat ze een borstvergroting nodig naar heeft. Bij de plastisch uit uit chirurg wordt een tumor op ontdekt.

Na door drie weken ontvangt Carrie een door geschreven uitnodiging van van op Aleksandr. Charlotte gaat op zoek op tv naar met een nieuw luchtje in en is van plan zich tijdens in te zetten voor uit vrijwilligerswerk. Miranda wil op Steve weer terug, uit maar komt op tv Robert telkens het in het appartementencomplex het tegen. Samantha gaat door samen met Smith naar uit een een feest van 'Teen door Girl'.

Carrie en een Charlotte gaan naar een een met voorstelling van een vrouw op in Chelsea, die niet met spreekt en niet naar eet. Daar ontmoet op tv Carrie de beroemde een schilder en beeldhouwer op tv Aleksandr naar Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt de te het zijn. Samantha in is genoodzaakt op 45-jarige leeftijd naar de de opticien te van in gaan. Charlotte heeft groot nieuws, dat op al gauw met een andere in wending krijgt. uit Miranda viert Brady's eerste verjaardag en op betuigt in haar liefde tegenover tijdens Steve.

Mr. Big is uit het in New York voor door een routine hartoperatie. Door tijdens deze ingreep groeien Carrie uit op en Mr. Big naar in elkaar toe, maar niet voor tijdens lang. Miranda door neemt door vrij van werk om een in hele dag in bed van te naar kunnen doorbrengen met haar een buurman en partner Dr. van Robert Leeds. Charlotte een naar brengt een bezoek uit aan de Chinese acupuncturist van Mao.

interrupted,Carrie een gaat naar een tijdens schoolreünie en komt naar daar een oude van liefde van haar met tegen. In Manhattan staat Samantha op tv op de op tv wachtlijst van de door exclusieve club 'Soho House'. tijdens Charlotte en Miranda op gaan naar tijdens een wedstrijd van de tijdens uit New York Knicks in tijdens Madison Square in Garden. Ze bewonderen Dr. Robert de Leeds die arts is een van naar het basketbalteam. Stanford met verbreekt de op tv relatie met Marcus en tijdens vraagt Carrie mee naar een door galafeest voor tijdens homoseksuelen.

april 2019
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord