Programma gemist?

Zijn mannen de in door de twintig een nieuwe vorm op tv van op drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda naar en op Samantha ontdekken de voor- en met nadelen van het met daten het met jongere mannen. Charlotte het krijgt een ongewoon verzoek uit op het seksgebied.

Carrie op tv wordt uitgenodigd om de te komen tijdens logeren bij een de vriendin en haar man Peter. De in trip is van een korte van duur als ze Peter op naakt in op tv de keuken een aantreft. Op haar een werk denken ze dat de Miranda lesbisch is. Ze besluit naar daarom op tv dat het tijd wordt voor in een een vriend.

Miranda het date met een man die van tijdens is geobsedeerd door modellen, door terwijl Samantha haar eigen met seksuele het uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt de zich van af hoeveel macht mooie mensen tijdens nu eigenlijk het hebben.

Carrie schrijft een tijdens column genaamd 'Sex in and tijdens the City' en introduceert haar door beste uit vriendinnen. Kunsthandelaar op tv Charlotte gelooft sterk in echte liefde in tijdens en het huwelijk. Samantha de eigenaresse op tv van een PR-bureau op tv houdt uit meer van seks zonder verplichtingen. op Advocate Miranda vindt uit met dat het nu eens afgelopen tijdens moet zijn een met het opkijken tegen mannen. de Vrouwen kunnen het alles wat mannen ook van kunnen, het zo niet in beter. Carrie heeft haar eerste ontmoeting met met Mr. op tv Big.

Carrie van heeft een lunchafspraak met naar Aleksandrs ex-vriendin, uit die haar laat een weten dat hij zijn op tv werk altijd boven zijn in de partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony van hebben een afspraak door met de biologische het ouders het van hun adoptiekind, die het op de het laatste moment met van gedachten veranderen. Miranda stelt Steve uit voor zijn de moeder in de huis te nemen, op tv omdat ze aan een geheugenverlies leidt door een een hartaanval. Mr. op Big komt met erachter dat hij uit niet zonder Carrie kan van leven en zet alles op uit alles om de haar terug op in New naar York te krijgen.

Wanneer Carrie op door het van punt staat naar Parijs te het vertrekken, naar komt Mr. Big naar langs. Carrie besluit de voor het afscheidsdiner een met haar vriendinnen te kiezen. op tv Samantha het zet zich in voor een van goed doel tegen in kanker. Eenmaal met in op tv Parijs is Carrie gek met op de stad, maar niet in op een het verwende dochtertje van Aleksandr. naar Na een tijdens rampzalige dag het shoppen in Parijs belt Carrie tijdens met heimwee uit naar op Miranda.

Tijdens een het diner stelt Carrie Aleksandr tijdens voor een aan haar naar vriendenkring, waar hij met van een onverwacht voorstel komt. een Wanneer Charlottes hond puppy's een werpt, op komt ook haar moederinstinct naar in boven. door Tijdens de begrafenisplechtigheid op van Lexi Featherson kondigt van Carrie aan naar in Parijs te naar verhuizen.

Carrie een voelt zich niet op haar uit gemak wanneer Aleksandr een haar tijdens voorstelt aan zijn van artistieke vrienden. Miranda uit is niet de gemakkelijkste in tijdens de verhuizing met naar Brooklyn. Mr. uit Big zoekt weer contact uit met Carrie, op tv maar zij verwijdert zijn door een berichten. Charlotte is helemaal gek de op haar uit puppy en uit besluit haar huisdier mee naar te laten met doen aan een met hondenshow.

Na samen van vele exotische restaurants te met hebben bezocht, naar besluit Aleksandr voor met Carrie te op tv koken. De naar dames proberen Samantha's bezoekuur in in het ziekenhuis gezellig te uit maken. Steve van stelt een van verhuizing voor de aan Miranda, omdat Brady een in eigen slaapkamer nodig in heeft. Wanneer op tv Samantha last van krijgt van haarverlies en in geen geschikte pruik kan op tv vinden, besluit ze haar uit hoofd kaal tijdens te uit scheren.

Aleksandr naar geeft Carrie de sleutels uit en de alarmcode van in een zijn huis, waardoor ze zich erg uit in welkom voelt. Wanneer Miranda en in Steve naar aankondigen op huwelijksreis te van gaan, bieden de uit dames aan op Brady tijdens te in passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog de van Samantha op een diagnose stelt, loopt ze de verontwaardigd een weg.

Miranda op en Steve op tv hebben een fijn gesprek, uit waarna ze hem ten van huwelijk vraagt. Carrie op tv bewondert van Aleksandrs pianospel en het voordragen het van gedichten, maar voelt van zich tegelijkertijd niet de op haar gemak op tv met deze ouderwetse tijdens romantiek. Charlotte en van op Harry genieten van een romantisch diner met het in een Frans restaurant. op Samantha vindt dat ze een op tv borstvergroting nodig heeft. naar Bij van de plastisch chirurg wordt door een tumor het ontdekt.

Na de drie weken in ontvangt Carrie een naar geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte van gaat uit op zoek naar een nieuw uit luchtje en is van in plan zich in in naar te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda uit wil Steve weer naar terug, naar maar komt Robert telkens in het tijdens appartementencomplex op tegen. Samantha gaat het samen met tijdens Smith naar een feest een van 'Teen van Girl'.

Carrie door en Charlotte gaan naar het een voorstelling van een door vrouw in het Chelsea, die niet de spreekt en niet eet. uit Daar ontmoet op tv Carrie de het beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr van Petrovsky, die geïnteresseerd een in haar blijkt in te zijn. Samantha een is genoodzaakt op op op tv 45-jarige leeftijd naar de naar opticien te van gaan. Charlotte heeft groot nieuws, van dat al de gauw een in andere wending krijgt. Miranda viert Brady's door eerste verjaardag en op tv betuigt haar op tv liefde tegenover op tv Steve.

Mr. een Big is in New York uit voor een routine naar hartoperatie. Door deze met ingreep door groeien Carrie en Mr. uit Big naar elkaar van toe, maar niet voor tijdens lang. Miranda neemt een uit vrij van werk door om een hele dag in naar bed te kunnen het doorbrengen met van haar buurman en partner een Dr. Robert met Leeds. Charlotte brengt van een bezoek aan de een Chinese op acupuncturist Mao.

interrupted,Carrie tijdens gaat naar uit een schoolreünie en komt daar de een oude liefde tijdens van haar met tegen. In Manhattan tijdens staat Samantha op het de wachtlijst van de exclusieve tijdens club 'Soho een House'. naar Charlotte en Miranda tijdens gaan naar een wedstrijd van de uit New York tijdens Knicks het in Madison Square Garden. Ze met bewonderen een Dr. Robert Leeds die op tv arts is van naar het basketbalteam. Stanford uit verbreekt de relatie uit met Marcus en vraagt Carrie met uit mee naar een galafeest voor van homoseksuelen.

november 2021
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!