Programma gemist?

Zijn mannen in een van de twintig een van nieuwe vorm van drugs voor een de vrouwen? Carrie, Miranda van op en Samantha ontdekken de voor- in en tijdens nadelen van het op tv daten met jongere een mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek een op het seksgebied.

Carrie wordt uitgenodigd uit om te van komen logeren op tv bij een vriendin in en haar man een Peter. De trip is van door van korte duur als in ze Peter naakt in de keuken tijdens aantreft. Op de haar werk een denken ze dat Miranda een lesbisch is. Ze met besluit daarom dat het uit tijd het wordt voor op een vriend.

Miranda door date met een man die tijdens door is geobsedeerd door modellen, terwijl door Samantha haar eigen door seksuele uitspattingen op uit video vastlegt. naar Carrie vraagt zich af hoeveel tijdens macht mooie mensen op tv nu eigenlijk op hebben.

Carrie schrijft uit een in column genaamd 'Sex het and the City' en introduceert tijdens haar beste op tv vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft op sterk in echte liefde met en een het huwelijk. uit Samantha de eigenaresse van een PR-bureau door houdt in meer van naar seks zonder verplichtingen. de Advocate Miranda vindt dat het een nu eens afgelopen moet op zijn met met het opkijken tegen door mannen. Vrouwen kunnen in alles wat uit mannen ook kunnen, naar zo niet tijdens beter. Carrie heeft haar eerste in ontmoeting tijdens met Mr. Big.

Carrie uit heeft een lunchafspraak naar met Aleksandrs door ex-vriendin, die haar van laat weten dat hij zijn de werk altijd boven zijn een partner heeft tijdens geplaatst. uit Charlotte en Anthony hebben het een afspraak een met de biologische ouders van hun door het adoptiekind, die op het uit laatste moment van tijdens gedachten veranderen. Miranda stelt door Steve voor tijdens zijn moeder in huis te een nemen, omdat ze op aan geheugenverlies het leidt door een het hartaanval. van Mr. Big komt erachter de dat hij niet naar zonder Carrie uit kan leven en de zet alles op alles naar om haar terug in op New uit York te krijgen.

Wanneer het Carrie op het uit punt staat naar Parijs te naar vertrekken, komt een Mr. Big van langs. Carrie in besluit voor het afscheidsdiner met van haar op vriendinnen te kiezen. Samantha op tv zet zich in tijdens voor een goed tijdens doel tegen kanker. door Eenmaal in Parijs is Carrie uit gek op van de stad, op tv maar niet op het met verwende dochtertje van een Aleksandr. Na een rampzalige op tv dag een shoppen in Parijs belt uit Carrie met op heimwee naar het Miranda.

Tijdens van een diner stelt een Carrie Aleksandr voor aan haar een vriendenkring, waar hij uit met een een onverwacht op voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's in met werpt, komt ook haar moederinstinct naar in boven. in Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi uit Featherson kondigt naar Carrie aan naar naar Parijs te een verhuizen.

Carrie voelt op tv zich niet op haar op tv gemak wanneer Aleksandr tijdens haar voorstelt aan met zijn uit artistieke vrienden. Miranda in is niet de gemakkelijkste van tijdens de verhuizing naar een Brooklyn. Mr. Big op tv zoekt weer op contact met Carrie, maar een zij verwijdert zijn op tv van berichten. Charlotte is helemaal gek op in haar van puppy en besluit tijdens haar huisdier mee te tijdens laten doen aan uit een op tv hondenshow.

Na samen op tv vele exotische restaurants te door hebben bezocht, besluit een Aleksandr voor op tv Carrie te een koken. De het dames proberen Samantha's uit bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te uit maken. Steve het stelt een met verhuizing voor aan Miranda, omdat op met Brady een eigen slaapkamer nodig heeft. van Wanneer Samantha uit last krijgt uit van haarverlies naar en geen geschikte pruik kan vinden, op tv naar besluit ze haar hoofd door kaal te van scheren.

Aleksandr geeft in Carrie in de sleutels en de alarmcode de van zijn huis, waardoor op tv ze zich met erg welkom voelt. naar Wanneer door Miranda en Steve aankondigen op in huwelijksreis te van gaan, bieden de dames op aan op Brady op te in passen. Wanneer de een mannelijke gynaecoloog van van Samantha een diagnose tijdens stelt, loopt ze uit verontwaardigd weg.

Miranda in en Steve hebben een fijn naar op gesprek, waarna ze het hem ten huwelijk vraagt. op tv Carrie bewondert naar Aleksandrs pianospel en het voordragen van uit gedichten, maar in voelt de zich tegelijkertijd niet op haar naar gemak met deze de ouderwetse romantiek. Charlotte met en Harry genieten in van een door romantisch diner in op een Frans van restaurant. Samantha vindt dat in ze een borstvergroting nodig uit heeft. Bij de plastisch op chirurg uit wordt een tumor op tv ontdekt.

Na drie weken naar ontvangt Carrie het een geschreven naar uitnodiging van Aleksandr. Charlotte een gaat in op zoek naar een nieuw luchtje van en op tv is van plan zich het in te tijdens zetten voor tijdens vrijwilligerswerk. Miranda wil op Steve weer terug, tijdens maar komt Robert telkens op tv in het appartementencomplex tegen. uit Samantha gaat samen met het uit Smith naar een van feest van 'Teen het Girl'.

Carrie en Charlotte in gaan naar op een voorstelling tijdens van een vrouw in Chelsea, uit die niet spreekt het door en niet eet. Daar door ontmoet Carrie de beroemde op tv schilder en naar beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd naar in haar blijkt tijdens te zijn. van Samantha is genoodzaakt tijdens op een 45-jarige leeftijd naar de opticien te in gaan. Charlotte de heeft groot nieuws, dat naar al gauw uit een andere wending van krijgt. uit Miranda viert Brady's eerste tijdens verjaardag en van betuigt haar liefde tegenover een Steve.

Mr. uit Big is in in New York voor een een routine hartoperatie. tijdens Door deze het ingreep groeien Carrie en Mr. Big met de naar elkaar toe, maar op tv niet voor het lang. Miranda neemt in vrij van werk naar om een hele dag in het bed te kunnen doorbrengen met met haar buurman uit en uit partner Dr. het Robert Leeds. Charlotte door brengt een bezoek aan de het Chinese acupuncturist het Mao.

interrupted,Carrie gaat naar de van een schoolreünie en komt daar naar een oude liefde van door haar tegen. een In Manhattan staat Samantha de op van de wachtlijst van de van exclusieve naar club 'Soho House'. Charlotte een en Miranda gaan een naar een wedstrijd naar van de New York naar Knicks met in Madison Square Garden. Ze op bewonderen de Dr. Robert Leeds die arts een is van in het basketbalteam. Stanford verbreekt de een van relatie met Marcus en vraagt Carrie het mee naar door een galafeest voor tijdens homoseksuelen.

juli 2020
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!