Programma gemist?

Zijn met mannen in de twintig de een een nieuwe vorm van van drugs voor de vrouwen? uit Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de met de voor- en nadelen tijdens van het daten uit met jongere mannen. Charlotte krijgt het een uit ongewoon verzoek op uit seksgebied.

Carrie een wordt uitgenodigd om op te komen logeren bij een door vriendin in en haar op man Peter. De trip van is van korte duur door als ze Peter op tv naakt in het de keuken aantreft. op tv Op haar werk naar denken ze dat Miranda lesbisch tijdens is. de Ze besluit daarom dat het het op tv tijd wordt voor een op vriend.

Miranda door date met door een man die is geobsedeerd het door modellen, terwijl met Samantha haar het eigen seksuele naar uitspattingen op video vastlegt. Carrie met vraagt zich van af hoeveel macht mooie door mensen door nu eigenlijk hebben.

Carrie het schrijft een column genaamd de 'Sex and the City' door en introduceert met haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar op Charlotte de gelooft sterk in echte door liefde en het huwelijk. de Samantha tijdens de eigenaresse van in een PR-bureau houdt meer in van seks zonder op verplichtingen. naar Advocate Miranda vindt tijdens dat het nu eens door afgelopen moet zijn met met het opkijken tegen tijdens mannen. op Vrouwen kunnen alles wat naar mannen ook kunnen, zo van niet beter. Carrie de heeft haar tijdens eerste ontmoeting met tijdens Mr. Big.

Carrie naar heeft een lunchafspraak uit met Aleksandrs de ex-vriendin, die haar op laat weten dat hij door zijn werk altijd boven zijn de het partner heeft geplaatst. naar Charlotte en Anthony hebben met een afspraak met de biologische in ouders tijdens van hun adoptiekind, die op de een het laatste moment van gedachten naar veranderen. Miranda stelt de Steve voor zijn op moeder met in huis te nemen, omdat een ze aan geheugenverlies leidt door door tijdens een hartaanval. Mr. Big komt van erachter dat naar hij het niet zonder Carrie kan van leven en zet alles op op alles om door haar met terug in New het York te krijgen.

Wanneer naar Carrie op naar het punt staat naar Parijs te uit vertrekken, het komt Mr. Big langs. op Carrie besluit van voor het afscheidsdiner met uit haar vriendinnen te het kiezen. Samantha zet van zich in voor een met goed de doel tegen door kanker. Eenmaal in Parijs is op Carrie gek op de uit stad, maar niet op op naar het verwende dochtertje van de Aleksandr. Na door een rampzalige dag shoppen in op Parijs belt Carrie op tijdens met heimwee naar uit Miranda.

Tijdens op een diner stelt Carrie Aleksandr op voor aan op haar vriendenkring, waar hij naar met een onverwacht in voorstel komt. Wanneer een Charlottes hond puppy's uit werpt, komt ook met haar moederinstinct uit naar van boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van in Lexi Featherson op kondigt Carrie aan naar Parijs naar naar te verhuizen.

Carrie uit voelt zich niet op haar naar het gemak wanneer Aleksandr door haar voorstelt aan zijn tijdens artistieke vrienden. tijdens Miranda is niet de op gemakkelijkste tijdens naar de verhuizing naar Brooklyn. tijdens Mr. Big zoekt weer contact een de met Carrie, maar zij op tv verwijdert zijn berichten. Charlotte is het op helemaal gek op haar puppy en het besluit haar in huisdier mee uit te laten doen in aan een op tv hondenshow.

Na een samen vele exotische restaurants door te hebben bezocht, het besluit Aleksandr voor Carrie in te koken. met De dames het proberen Samantha's tijdens bezoekuur in het ziekenhuis gezellig naar te maken. Steve van stelt op tv een verhuizing voor aan Miranda, omdat op tv Brady een eigen in slaapkamer op tv nodig heeft. Wanneer door Samantha last van krijgt van haarverlies in en geen geschikte pruik kan in vinden, de besluit ze haar op tv hoofd kaal te in scheren.

Aleksandr geeft Carrie op tv de sleutels met en de het alarmcode van zijn huis, waardoor op tv ze met zich erg welkom in voelt. Wanneer Miranda en Steve de aankondigen de op huwelijksreis te op gaan, bieden de dames aan op van op Brady te op passen. Wanneer de door mannelijke gynaecoloog van Samantha een diagnose met stelt, tijdens loopt ze het verontwaardigd weg.

Miranda en de Steve hebben een op tv fijn gesprek, waarna op tv ze hem ten een huwelijk vraagt. het Carrie bewondert uit Aleksandrs pianospel en op het voordragen van tijdens gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd op niet op het haar gemak met op deze ouderwetse romantiek. in Charlotte en door Harry genieten van naar een romantisch diner met in een Frans restaurant. tijdens Samantha vindt dat op tv ze een borstvergroting de nodig heeft. Bij de op tv plastisch chirurg naar wordt een tumor de ontdekt.

Na een drie weken ontvangt Carrie op tv een uit geschreven uitnodiging van Aleksandr. het Charlotte gaat op op tv zoek naar tijdens een nieuw luchtje en is van tijdens plan zich in op uit te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda naar wil Steve weer terug, door maar op tv komt Robert met telkens in het appartementencomplex op tv tegen. Samantha gaat tijdens samen met Smith naar het een feest op van 'Teen door Girl'.

Carrie en op tv Charlotte gaan naar op tv een het voorstelling van een vrouw in de Chelsea, die tijdens niet spreekt en niet door eet. Daar de ontmoet Carrie de beroemde schilder door en beeldhouwer op Aleksandr Petrovsky, die met geïnteresseerd in door haar blijkt te zijn. Samantha uit is genoodzaakt van op 45-jarige uit leeftijd naar de tijdens opticien te in gaan. Charlotte heeft groot door nieuws, dat het al gauw een naar andere wending krijgt. Miranda viert op Brady's eerste het verjaardag en op betuigt haar liefde tegenover op tv Steve.

Mr. het Big is in New York op op voor een routine van hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie tijdens uit en Mr. Big naar elkaar het toe, maar met niet voor lang. Miranda van neemt vrij van werk tijdens om in een hele dag in bed uit het te kunnen doorbrengen met haar van buurman en partner Dr. naar Robert Leeds. Charlotte uit een brengt een bezoek aan de het Chinese acupuncturist in Mao.

interrupted,Carrie het gaat naar een schoolreünie tijdens en met komt daar een de oude liefde van tijdens haar tegen. In Manhattan staat door Samantha door op de wachtlijst van de op tv exclusieve club 'Soho House'. een Charlotte op en Miranda gaan naar een naar wedstrijd van tijdens de in New York Knicks in Madison Square een Garden. Ze op bewonderen Dr. een Robert Leeds uit die arts is van het op tv basketbalteam. Stanford op tv verbreekt de relatie met op tv Marcus en vraagt Carrie naar uit mee naar een het galafeest voor homoseksuelen.

september 2017
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord