Programma gemist?

Zijn mannen in tijdens de twintig tijdens een nieuwe vorm de van drugs een voor de naar vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha met ontdekken de in voor- en nadelen van de het het daten met jongere mannen. Charlotte op krijgt het een ongewoon verzoek op tijdens seksgebied.

Carrie wordt uitgenodigd met door om te komen van logeren bij een vriendin en naar haar man tijdens Peter. De trip in is van korte een duur als ze Peter naakt in in het de keuken aantreft. Op op haar werk denken door ze dat Miranda door lesbisch de is. Ze besluit daarom dat de het tijd wordt op voor een op vriend.

Miranda date met op tijdens een man die is geobsedeerd door naar van modellen, terwijl Samantha haar eigen het seksuele uitspattingen op op video vastlegt. met Carrie vraagt zich af de hoeveel macht mooie op tv mensen nu van eigenlijk hebben.

Carrie uit schrijft een column genaamd 'Sex uit and the uit City' en in introduceert haar op beste vriendinnen. Kunsthandelaar uit Charlotte gelooft sterk in echte op tv liefde en uit het huwelijk. Samantha de eigenaresse op van tijdens een PR-bureau houdt meer op tv van seks door zonder verplichtingen. Advocate Miranda vindt een op dat het nu eens afgelopen moet met met zijn met het opkijken tegen mannen. op tv met Vrouwen kunnen alles met wat mannen ook van kunnen, zo niet beter. Carrie heeft uit met haar eerste ontmoeting door met Mr. Big.

Carrie heeft een door lunchafspraak met tijdens Aleksandrs op tv ex-vriendin, die haar uit laat weten dat hij het zijn werk altijd op boven zijn partner heeft op geplaatst. Charlotte het en Anthony hebben een afspraak een met de op biologische ouders van met hun adoptiekind, die door op het op tv laatste moment van naar gedachten veranderen. Miranda stelt het Steve voor een zijn moeder in een huis te met nemen, omdat ze aan een geheugenverlies leidt door een naar hartaanval. van Mr. Big komt erachter dat hij door in niet zonder Carrie kan naar leven en zet alles op naar uit alles om haar naar terug in New York naar te krijgen.

Wanneer van Carrie op het punt van staat met naar Parijs te vertrekken, komt Mr. naar Big het langs. Carrie besluit voor van het door afscheidsdiner met haar vriendinnen te op tv kiezen. een Samantha zet zich in voor naar een goed doel tegen door kanker. Eenmaal het in Parijs is op tv Carrie gek op op tv de stad, maar niet op tv op uit het verwende dochtertje van Aleksandr. op Na in een rampzalige dag shoppen in tijdens Parijs het belt Carrie met in heimwee naar van Miranda.

Tijdens een naar diner stelt op tv Carrie Aleksandr voor van aan haar vriendenkring, waar een hij in met een onverwacht voorstel komt. van Wanneer Charlottes tijdens hond puppy's tijdens werpt, komt ook de haar moederinstinct naar boven. naar Tijdens de op begrafenisplechtigheid van Lexi Featherson kondigt de Carrie op tv aan naar Parijs te een verhuizen.

Carrie voelt zich tijdens niet op op tv haar gemak wanneer Aleksandr de haar naar voorstelt aan zijn naar artistieke vrienden. het Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens uit de verhuizing de naar Brooklyn. Mr. Big van zoekt weer contact met met Carrie, maar door zij van verwijdert zijn berichten. op tv Charlotte is op helemaal gek op haar puppy op tv en het besluit haar huisdier mee een te laten doen aan op tv een op hondenshow.

Na samen vele in exotische restaurants van te hebben met bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie tijdens te koken. op De dames proberen het Samantha's bezoekuur een in het ziekenhuis gezellig een te het maken. Steve stelt een verhuizing de voor aan Miranda, omdat tijdens Brady van een eigen slaapkamer nodig het heeft. Wanneer tijdens Samantha last door krijgt van haarverlies en in geen geschikte pruik kan de vinden, besluit met ze haar hoofd kaal te van in scheren.

Aleksandr naar geeft Carrie de sleutels en de de alarmcode van in zijn op huis, waardoor tijdens ze zich erg welkom voelt. een Wanneer Miranda in en Steve aankondigen op op huwelijksreis te gaan, door bieden naar de dames aan op Brady op te naar passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog op tv van van Samantha een diagnose stelt, op loopt ze verontwaardigd uit weg.

Miranda en op Steve hebben een het fijn van gesprek, waarna ze uit hem ten huwelijk vraagt. van Carrie bewondert op Aleksandrs pianospel en in het voordragen van gedichten, maar de voelt zich met tegelijkertijd niet op de haar gemak met deze ouderwetse een romantiek. Charlotte op tv en Harry genieten door van een romantisch van diner in met een Frans restaurant. een Samantha vindt dat ze van een borstvergroting nodig heeft. tijdens Bij op tv de plastisch chirurg wordt een uit tumor het ontdekt.

Na uit drie weken ontvangt Carrie een het geschreven uitnodiging van van Aleksandr. Charlotte gaat tijdens in op zoek naar een nieuw met luchtje en is van het een plan zich in te op tv zetten voor de vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve in weer terug, maar komt Robert door op telkens in het de appartementencomplex tegen. Samantha gaat samen tijdens met een Smith naar een feest van naar 'Teen de Girl'.

Carrie door en Charlotte gaan naar tijdens een tijdens voorstelling van een vrouw door in Chelsea, die niet naar spreekt en niet in eet. Daar ontmoet Carrie uit in de beroemde schilder tijdens en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die van geïnteresseerd in haar met blijkt te zijn. Samantha op het is genoodzaakt op 45-jarige leeftijd naar op de opticien op te gaan. Charlotte van heeft groot nieuws, dat in al gauw een een andere wending van krijgt. Miranda viert de Brady's eerste verjaardag tijdens en betuigt haar in liefde tegenover door Steve.

Mr. Big is op tv van in New York voor een door routine hartoperatie. naar Door deze ingreep groeien met Carrie op en Mr. Big naar elkaar toe, tijdens maar niet voor op lang. Miranda neemt naar vrij van werk op van om een hele dag in bed uit te kunnen tijdens doorbrengen met van haar buurman naar en partner Dr. Robert Leeds. naar Charlotte brengt een op bezoek aan de Chinese in acupuncturist door Mao.

interrupted,Carrie door gaat naar een schoolreünie door en komt daar uit een oude in liefde van haar tegen. In een Manhattan een staat Samantha op naar de wachtlijst van de in exclusieve club van 'Soho House'. Charlotte op tv en Miranda gaan de naar een wedstrijd van de het New in York Knicks in met Madison Square Garden. Ze bewonderen met Dr. Robert naar Leeds die arts is op van het basketbalteam. op een Stanford verbreekt de een relatie met Marcus en vraagt met Carrie mee naar een door galafeest op voor homoseksuelen.

december 2019
14-08-2014 23:00

Valley of the twenty-something guys

Sex And The City - Valley of the twenty-something guys

Zijn mannen in de twintig een nieuwe vorm van drugs voor de vrouwen? Carrie, Miranda en Samantha ontdekken de voor- en nadelen van het daten met jongere mannen. Charlotte krijgt een ongewoon verzoek op seksgebied.

13-08-2014 22:36

Bay of Married Pigs

Sex And The City - Bay of Married Pigs

Carrie wordt uitgenodigd om te komen logeren bij een vriendin en haar man Peter. De trip is van korte duur als ze Peter naakt in de keuken aantreft. Op haar werk denken ze dat Miranda lesbisch is. Ze besluit daarom dat het tijd wordt voor e...

12-08-2014 23:06

Models and mortals

Sex And The City - Models and mortals

Miranda date met een man die is geobsedeerd door modellen, terwijl Samantha haar eigen seksuele uitspattingen op video vastlegt. Carrie vraagt zich af hoeveel macht mooie mensen nu eigenlijk hebben.

11-08-2014 22:30

Sex and the City

Sex And The City - Sex and the City

Carrie schrijft een column genaamd 'Sex and the City' en introduceert haar beste vriendinnen. Kunsthandelaar Charlotte gelooft sterk in echte liefde en het huwelijk. Samantha de eigenaresse van een PR-bureau houdt meer van seks zonder verpl...

08-08-2014 22:09

An American girl in Paris (part 2)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 2)

Carrie heeft een lunchafspraak met Aleksandrs ex-vriendin, die haar laat weten dat hij zijn werk altijd boven zijn partner heeft geplaatst. Charlotte en Anthony hebben een afspraak met de biologische ouders van hun adoptiekind, die op het l...

07-08-2014 22:30

An American girl in Paris (part 1)

Sex And The City - An American girl in Paris (part 1)

Wanneer Carrie op het punt staat naar Parijs te vertrekken, komt Mr. Big langs. Carrie besluit voor het afscheidsdiner met haar vriendinnen te kiezen. Samantha zet zich in voor een goed doel tegen kanker. Eenmaal in Parijs is Carrie gek op ...

06-08-2014 23:00

Splat!

Sex And The City - Splat!

Tijdens een diner stelt Carrie Aleksandr voor aan haar vriendenkring, waar hij met een onverwacht voorstel komt. Wanneer Charlottes hond puppy's werpt, komt ook haar moederinstinct naar boven. Tijdens de begrafenisplechtigheid van Lexi Feat...

05-08-2014 23:13

The cold war

Sex And The City - The cold war

Carrie voelt zich niet op haar gemak wanneer Aleksandr haar voorstelt aan zijn artistieke vrienden. Miranda is niet de gemakkelijkste tijdens de verhuizing naar Brooklyn. Mr. Big zoekt weer contact met Carrie, maar zij verwijdert zijn beric...

04-08-2014 22:12

Out of the frying pan

Sex And The City - Out of the frying pan

Na samen vele exotische restaurants te hebben bezocht, besluit Aleksandr voor Carrie te koken. De dames proberen Samantha's bezoekuur in het ziekenhuis gezellig te maken. Steve stelt een verhuizing voor aan Miranda, omdat Brady een eigen sl...

01-08-2014 22:43

Catch-38

Sex And The City - Catch-38

Aleksandr geeft Carrie de sleutels en de alarmcode van zijn huis, waardoor ze zich erg welkom voelt. Wanneer Miranda en Steve aankondigen op huwelijksreis te gaan, bieden de dames aan op Brady te passen. Wanneer de mannelijke gynaecoloog va...

31-07-2014 22:18

The ick factor

Sex And The City - The ick factor

Miranda en Steve hebben een fijn gesprek, waarna ze hem ten huwelijk vraagt. Carrie bewondert Aleksandrs pianospel en het voordragen van gedichten, maar voelt zich tegelijkertijd niet op haar gemak met deze ouderwetse romantiek. Charlotte e...

30-07-2014 22:15

Let there be light

Sex And The City - Let there be light

Na drie weken ontvangt Carrie een geschreven uitnodiging van Aleksandr. Charlotte gaat op zoek naar een nieuw luchtje en is van plan zich in te zetten voor vrijwilligerswerk. Miranda wil Steve weer terug, maar komt Robert telkens in het app...

29-07-2014 22:25

One

Sex And The City - One

Carrie en Charlotte gaan naar een voorstelling van een vrouw in Chelsea, die niet spreekt en niet eet. Daar ontmoet Carrie de beroemde schilder en beeldhouwer Aleksandr Petrovsky, die geïnteresseerd in haar blijkt te zijn. Samantha is genoo...

28-07-2014 22:19

The domino effect

Sex And The City - The domino effect

Mr. Big is in New York voor een routine hartoperatie. Door deze ingreep groeien Carrie en Mr. Big naar elkaar toe, maar niet voor lang. Miranda neemt vrij van werk om een hele dag in bed te kunnen doorbrengen met haar buurman en partner Dr....

25-07-2014 22:16

Boy

Sex And The City - Boy

interrupted,Carrie gaat naar een schoolreünie en komt daar een oude liefde van haar tegen. In Manhattan staat Samantha op de wachtlijst van de exclusieve club 'Soho House'. Charlotte en Miranda gaan naar een wedstrijd van de New York Knicks...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Sex And The City gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Sex And The City de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Sex And The City bij Sex And The City liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Sex And The City. Heb je een uitzending van Sex And The City gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Sex And The City gemist

Komische dramaserie waarin het leven van de vier vriendinnen Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda in New York wordt gevolgd. Ze zijn onafscheidelijk en bespreken alles met elkaar, met name hun turbulente sekslevens komen veelvuldig aan bod.

Uitzending gemist van Sex And The City? Hier kun je alle uitzendingen van Sex And The City kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 93
  • Laatste uitzending op 14-08-2014 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!