Programma gemist?

Het eindexamen wordt met afgenomen, we zien tijdens dat Van met Twist zijn flipper in haalt naar en we volgen de de mannen bij naar thuiskomst.

Al in maanden wordt het uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus met op tv zal gaan oefenen met de modernste uit op tv nucleaire onderzeeboot die er op op dit moment is, de een Britse HMS Astute. een Twaalf uur een lang zullen beide boten in de meerdere oefeningen doen met als uit doel elkaar als eerste uit te ontdekken. op tv De op tv Astute heeft supermoderne de sonarapparatuur en daarmee het is het eigenlijk een strijd de van een David tegen Goliath. het De schipper en zijn manschappen doen de er het alles aan om de op tv Walrus van zo stil mogelijk te de maken.

Matroos van Jutstra moet tijdens vandaag examen doen. door Het is een examen door van tweeënhalf uur waarin in hij door drie examinatoren met wordt overhoord van over zijn kennis tijdens van de boot. Pas van op als hij slaagt, hoort hij een er echt bij met en naar verdient hij zijn op flipper. En goed nieuws voor iedereen naar aan boord: een vandaag met is er post van met het thuisfront.

In de door Ierse het zee wordt geoefend met op het zo ongezien van mogelijk inwinnen van het informatie. Een tweetal veerboten zijn de het doelwit. Doordat in iedereen de druk bezig is met de van bingo aan boord, naar heeft door men te laat in door de gaten dat tijdens een Frans naar oorlogsschip te dicht in de van buurt is de gekomen.

Na een korte op tv rustperiode in het Stavanger wordt de boot uit de weer in orde tijdens gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's een worden geladen, op tv proviand naar ingeslagen en iedereen tijdens komt weer aan boord. Aan op boord zijn inmiddels van mannen met op tv rode overals met gekomen. Zij gaan chaos van aan boord in veroorzaken en kijken hoe de commandant een en het zijn bemanning zich houden onder het extreme door omstandigheden.

Aan boord van een tijdens de Walrus proberen in de manschappen zich het het zo comfortabel mogelijk te naar maken. De onderofficieren verbouwen naar hun verblijf en uit uit de schipper ziet er op toe naar dat al het in afval op tv goed wordt verwerkt. op Enkele manschappen van zijn zeeziek en een matroos het heeft hoofdpijn. De ziekenverpleger op tv laat door zien wat hij allemaal van meeneemt in naar zijn medicijnenkast. De het chefkok is met zijn team een bezig in het de keuken.Geheel de onverwacht is er een van lekkage in de een boegbuiskamer en wordt er naar alarm met geslagen. Na ruim tijdens een week van op zee is het verlangen groot van om zo snel het mogelijk de haven in van de door Noorse stad Stavanger naar binnen te door lopen.

Na het twee jaar groot onderhoud, waarin een van de Walrus helemaal uit elkaar is met gehaald en weer in in elkaar de is gezet, gaat tijdens de onderzeeboot naar voor het eerst uit weer onder in water. Onder leiding op van commandant Peters in en zijn bemanning, waarvan veel op tv manschappen in een door nieuwe functie een of zelfs voor met het eerst met mee aan boord zijn, daalt de met Walrus dieper van en dieper af op met in als einddoel tweehonderd op tv meter.

Bij de de onderzeedienst van in de Koninklijke Marine kom je op niet zo de maar. Behalve zware in psychologische en medische testen door moet een je als mens met ook in staat zijn op tv lange tijd het in een afgesloten ruimte tijdens samen met door anderen te kunnen leven. tijdens Aan in boord heeft iedereen met meerdere functies. De chefkok moet ook de achter de sonar naar kunnen werken en met door schipper is behalve politie het agent ook verantwoordelijk voor een logistieke zaken. in Iedereen aan uit boord moet hard studeren, op want alleen als tijdens je een flipper draagt hoor tijdens je er het pas echt een bij.Vlak na het vertrek uit de Den Helder naar zijn er problemen met het een door luik van de onderzeeër. Moet door de het Walrus misschien terug? in En chef boegbuiskamer op Krijnen mag zijn met eerste torpedo door afschieten.

februari 2020
24-05-2014 18:02

Afl. 8

Onder Zee - Afl. 8

Het eindexamen wordt afgenomen, we zien dat Van Twist zijn flipper haalt en we volgen de mannen bij thuiskomst.

17-05-2014 17:59

Afl. 7

Onder Zee - Afl. 7

Al maanden wordt uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus zal gaan oefenen met de modernste nucleaire onderzeeboot die er op dit moment is, de Britse HMS Astute. Twaalf uur lang zullen beide boten meerdere oefeningen doen met als doel ...

10-05-2014 17:58

Afl. 6

Onder Zee - Afl. 6

Matroos Jutstra moet vandaag examen doen. Het is een examen van tweeënhalf uur waarin hij door drie examinatoren wordt overhoord over zijn kennis van de boot. Pas als hij slaagt, hoort hij er echt bij en verdient hij zijn flipper. En goed n...

03-05-2014 17:58

Afl. 5

Onder Zee - Afl. 5

In de Ierse zee wordt geoefend met het zo ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat iedereen druk bezig is met de bingo aan boord, heeft men te laat in de gaten dat een Frans oorlogsschip te ...

26-04-2014 17:58

Afl. 4

Onder Zee - Afl. 4

Na een korte rustperiode in Stavanger wordt de boot weer in orde gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand ingeslagen en iedereen komt weer aan boord. Aan boord zijn inmiddels mannen met rode overals gekomen. Zi...

19-04-2014 17:57

Afl. 3

Onder Zee - Afl. 3

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en een ...

12-04-2014 17:58

Afl. 2

Onder Zee - Afl. 2

Na twee jaar groot onderhoud, waarin de Walrus helemaal uit elkaar is gehaald en weer in elkaar is gezet, gaat de onderzeeboot voor het eerst weer onder water. Onder leiding van commandant Peters en zijn bemanning, waarvan veel manschappen ...

05-04-2014 17:59

Afl. 1

Onder Zee - Afl. 1

Bij de onderzeedienst van de Koninklijke Marine kom je niet zo maar. Behalve zware psychologische en medische testen moet je als mens ook in staat zijn lange tijd in een afgesloten ruimte samen met anderen te kunnen leven. Aan boord heeft i...

Onder Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onder Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onder Zee bij Onder Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onder Zee. Heb je een uitzending van Onder Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onder Zee gemist

Realityprogramma waarin een van de vier onderzeeboten van de Koninklijke Marine wordt gevolgd. Acht weken lang wordt er, onder leiding van commandant Peters, meegevaren met onderzeeboot `De Walrus´. Aan boord zijn 55 mannen met stalen zenuwen. Onderzeeboten staan voor: geheim, onzichtbaar en dodelijk. Ze worden ingezet voor uiteenlopende missies, van spionage en terrorismebestrijding tot anti-piraterij. Nog nooit eerder was op de Nederlandse televisie te zien wat er speelt meters onder water, diep onder zee.

Uitzending gemist van Onder Zee? Hier kun je alle uitzendingen van Onder Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-05-2014 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!