Programma gemist?

Het door eindexamen wordt afgenomen, tijdens we zien op tv dat Van Twist zijn op tv flipper haalt en tijdens we volgen de mannen het bij van thuiskomst.

Al maanden wordt op tv naar uitgekeken naar de sub-suboefening. een De Walrus zal gaan oefenen tijdens met tijdens de modernste nucleaire onderzeeboot die naar er op door dit moment is, de in met Britse HMS Astute. Twaalf uur lang een zullen van beide boten meerdere oefeningen doen met met als doel op tv elkaar als een eerste te ontdekken. De met Astute heeft supermoderne de sonarapparatuur op en daarmee een is het eigenlijk een strijd op tv van David tegen Goliath. op tv het De schipper en zijn met manschappen doen uit er alles aan om de de Walrus zo stil naar mogelijk te door maken.

Matroos een Jutstra moet vandaag examen naar doen. Het naar is een examen uit van tweeënhalf uur waarin hij door door drie door examinatoren wordt op overhoord over zijn kennis van uit de boot. Pas uit als hij slaagt, uit hoort de hij er van echt bij en verdient hij zijn de flipper. En door goed nieuws op voor iedereen aan boord: naar vandaag een is er post van het tijdens thuisfront.

In het de Ierse zee wordt geoefend in met de het zo ongezien van mogelijk inwinnen van informatie. de Een tweetal naar veerboten zijn het doelwit. Doordat door tijdens iedereen druk bezig is tijdens met de bingo naar aan boord, naar heeft men te laat in de op tv gaten dat een door Frans door oorlogsschip te dicht in door de van buurt is gekomen.

Na een op korte de rustperiode in Stavanger wordt met de boot naar weer in orde het gemaakt voor een belangrijk met examen. Torpedo's worden geladen, proviand het de ingeslagen en iedereen komt door weer aan van boord. Aan boord zijn inmiddels op tv mannen met rode door overals op gekomen. Zij gaan chaos tijdens aan boord een veroorzaken en kijken hoe een de commandant met en zijn bemanning met zich houden onder extreme naar omstandigheden.

Aan op tv boord van de de Walrus proberen de het manschappen zich het zo naar comfortabel een mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen het op hun verblijf en de schipper ziet op tv er op toe uit dat al het op afval goed wordt het verwerkt. in Enkele manschappen zijn zeeziek en de een op tv matroos heeft hoofdpijn. De ziekenverpleger tijdens laat zien tijdens wat hij tijdens allemaal meeneemt in zijn medicijnenkast. op De chefkok door is met zijn het team bezig in de de keuken.Geheel een onverwacht is naar er een lekkage naar in de boegbuiskamer en wordt de er alarm geslagen. een Na op ruim een week op in zee is het verlangen groot van om zo een snel mogelijk de haven de van tijdens de Noorse met stad Stavanger binnen te een lopen.

Na naar twee jaar groot onderhoud, naar waarin door de Walrus helemaal uit elkaar in is op gehaald en weer in elkaar is in de gezet, gaat de onderzeeboot uit voor het eerst weer van onder water. Onder tijdens leiding op van commandant Peters en zijn naar bemanning, waarvan het veel manschappen in een nieuwe door functie door of zelfs voor op tv het eerst mee met aan boord zijn, daalt de op Walrus dieper op tv en dieper het af met als einddoel tweehonderd met naar meter.

Bij de met onderzeedienst van in de Koninklijke met Marine kom je naar niet zo maar. Behalve zware psychologische uit en medische in testen naar moet je als mens ook in op tv staat een zijn lange tijd in een op afgesloten ruimte samen op tv met de anderen te kunnen tijdens leven. Aan van boord heeft iedereen meerdere in functies. De op tv chefkok moet ook achter de sonar de een kunnen werken en schipper is behalve naar politie agent ook door verantwoordelijk voor logistieke op tv zaken. in Iedereen aan de boord moet hard studeren, tijdens want alleen als je een op van flipper draagt hoor je er naar pas door echt bij.Vlak na het van vertrek uit Den uit Helder zijn in er problemen met uit een luik van de op onderzeeër. Moet de Walrus misschien de terug? door En chef boegbuiskamer Krijnen mag naar zijn eerste torpedo op tv in afschieten.

december 2021
24-05-2014 18:02

Afl. 8

Onder Zee - Afl. 8

Het eindexamen wordt afgenomen, we zien dat Van Twist zijn flipper haalt en we volgen de mannen bij thuiskomst.

17-05-2014 17:59

Afl. 7

Onder Zee - Afl. 7

Al maanden wordt uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus zal gaan oefenen met de modernste nucleaire onderzeeboot die er op dit moment is, de Britse HMS Astute. Twaalf uur lang zullen beide boten meerdere oefeningen doen met als doel ...

10-05-2014 17:58

Afl. 6

Onder Zee - Afl. 6

Matroos Jutstra moet vandaag examen doen. Het is een examen van tweeënhalf uur waarin hij door drie examinatoren wordt overhoord over zijn kennis van de boot. Pas als hij slaagt, hoort hij er echt bij en verdient hij zijn flipper. En goed n...

03-05-2014 17:58

Afl. 5

Onder Zee - Afl. 5

In de Ierse zee wordt geoefend met het zo ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat iedereen druk bezig is met de bingo aan boord, heeft men te laat in de gaten dat een Frans oorlogsschip te ...

26-04-2014 17:58

Afl. 4

Onder Zee - Afl. 4

Na een korte rustperiode in Stavanger wordt de boot weer in orde gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand ingeslagen en iedereen komt weer aan boord. Aan boord zijn inmiddels mannen met rode overals gekomen. Zi...

19-04-2014 17:57

Afl. 3

Onder Zee - Afl. 3

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en een ...

12-04-2014 17:58

Afl. 2

Onder Zee - Afl. 2

Na twee jaar groot onderhoud, waarin de Walrus helemaal uit elkaar is gehaald en weer in elkaar is gezet, gaat de onderzeeboot voor het eerst weer onder water. Onder leiding van commandant Peters en zijn bemanning, waarvan veel manschappen ...

05-04-2014 17:59

Afl. 1

Onder Zee - Afl. 1

Bij de onderzeedienst van de Koninklijke Marine kom je niet zo maar. Behalve zware psychologische en medische testen moet je als mens ook in staat zijn lange tijd in een afgesloten ruimte samen met anderen te kunnen leven. Aan boord heeft i...

Onder Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onder Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onder Zee bij Onder Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onder Zee. Heb je een uitzending van Onder Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onder Zee gemist

Realityprogramma waarin een van de vier onderzeeboten van de Koninklijke Marine wordt gevolgd. Acht weken lang wordt er, onder leiding van commandant Peters, meegevaren met onderzeeboot `De Walrus´. Aan boord zijn 55 mannen met stalen zenuwen. Onderzeeboten staan voor: geheim, onzichtbaar en dodelijk. Ze worden ingezet voor uiteenlopende missies, van spionage en terrorismebestrijding tot anti-piraterij. Nog nooit eerder was op de Nederlandse televisie te zien wat er speelt meters onder water, diep onder zee.

Uitzending gemist van Onder Zee? Hier kun je alle uitzendingen van Onder Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-05-2014 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!