Programma gemist?

Het eindexamen wordt tijdens afgenomen, we door zien dat Van door Twist naar zijn flipper haalt en met we volgen de mannen bij met de thuiskomst.

Al maanden naar wordt uitgekeken naar de op sub-suboefening. De Walrus in zal tijdens gaan oefenen met de naar modernste van nucleaire onderzeeboot die er een op dit moment is, het de Britse HMS op Astute. Twaalf uur het lang zullen naar beide boten meerdere oefeningen doen door met van als doel tijdens elkaar als eerste door te ontdekken. De het Astute heeft supermoderne sonarapparatuur en daarmee op is uit het eigenlijk een uit strijd van David tegen van Goliath. De door schipper en zijn in manschappen doen tijdens er alles aan om een de Walrus zo stil in mogelijk uit te maken.

Matroos Jutstra van moet vandaag examen uit doen. Het is een uit naar examen van tweeënhalf uur de waarin hij door drie examinatoren op wordt met overhoord over zijn een kennis van de boot. Pas door als hij slaagt, door hoort hij de er door echt bij en met verdient hij zijn flipper. uit En goed nieuws voor iedereen met aan een boord: vandaag een is er post van het naar thuisfront.

In tijdens de Ierse zee wordt geoefend een op tv met het zo uit ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een op naar tweetal veerboten zijn het doelwit. uit Doordat iedereen op tv druk bezig is met een de bingo aan boord, een de heeft men te in laat in de gaten tijdens dat een Frans naar oorlogsschip te dicht het in de buurt is op tv gekomen.

Na een het korte rustperiode in Stavanger de in wordt de boot weer in in orde gemaakt voor uit een belangrijk examen. Torpedo's in worden tijdens geladen, proviand op ingeslagen en iedereen komt weer met aan boord. Aan naar boord met zijn inmiddels mannen met uit rode overals met gekomen. Zij gaan chaos met aan boord veroorzaken en de kijken met hoe de commandant tijdens en zijn bemanning zich in houden onder extreme uit omstandigheden.

Aan de boord van de Walrus op tv proberen de manschappen uit zich het zo van comfortabel mogelijk te uit maken. in De onderofficieren verbouwen hun verblijf en door de schipper ziet op tv met er op toe uit dat al het tijdens afval goed wordt een verwerkt. Enkele manschappen naar zijn zeeziek en uit een matroos heeft hoofdpijn. het De ziekenverpleger laat zien op wat door hij allemaal meeneemt in zijn tijdens medicijnenkast. De chefkok is met met zijn uit team in bezig in de keuken.Geheel onverwacht is op er door een lekkage in de boegbuiskamer door en wordt er met alarm geslagen. tijdens Na ruim een week naar de op zee is het verlangen op groot om naar zo snel mogelijk de haven een van de Noorse uit stad Stavanger binnen van te door lopen.

Na het twee jaar groot in onderhoud, waarin de Walrus naar helemaal uit elkaar uit is gehaald door en weer op tv in elkaar is gezet, gaat de van onderzeeboot voor op het eerst weer in onder water. Onder leiding uit van commandant door Peters uit en zijn bemanning, naar waarvan veel manschappen op tv in een nieuwe uit functie of zelfs voor het het eerst tijdens mee aan boord zijn, daalt op de tijdens Walrus dieper en dieper af naar met een als einddoel tweehonderd tijdens meter.

Bij in de onderzeedienst van uit de Koninklijke Marine kom je in niet naar zo maar. Behalve zware van psychologische en op medische testen moet je het als door mens ook in staat zijn lange tijdens in tijd in een afgesloten ruimte samen het met naar anderen te kunnen leven. Aan naar boord een heeft iedereen meerdere het functies. De uit chefkok moet ook de achter de sonar tijdens kunnen werken en schipper het is behalve politie de agent ook verantwoordelijk voor logistieke op tv zaken. Iedereen aan op boord moet hard het op tv studeren, want alleen als je een tijdens flipper draagt hoor tijdens je het er pas naar echt bij.Vlak na door het vertrek uit Den Helder een zijn er problemen de met een luik van van met de onderzeeër. Moet de op tv Walrus misschien terug? En chef met boegbuiskamer Krijnen op tv mag zijn eerste het torpedo in afschieten.

maart 2021
24-05-2014 18:02

Afl. 8

Onder Zee - Afl. 8

Het eindexamen wordt afgenomen, we zien dat Van Twist zijn flipper haalt en we volgen de mannen bij thuiskomst.

17-05-2014 17:59

Afl. 7

Onder Zee - Afl. 7

Al maanden wordt uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus zal gaan oefenen met de modernste nucleaire onderzeeboot die er op dit moment is, de Britse HMS Astute. Twaalf uur lang zullen beide boten meerdere oefeningen doen met als doel ...

10-05-2014 17:58

Afl. 6

Onder Zee - Afl. 6

Matroos Jutstra moet vandaag examen doen. Het is een examen van tweeënhalf uur waarin hij door drie examinatoren wordt overhoord over zijn kennis van de boot. Pas als hij slaagt, hoort hij er echt bij en verdient hij zijn flipper. En goed n...

03-05-2014 17:58

Afl. 5

Onder Zee - Afl. 5

In de Ierse zee wordt geoefend met het zo ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat iedereen druk bezig is met de bingo aan boord, heeft men te laat in de gaten dat een Frans oorlogsschip te ...

26-04-2014 17:58

Afl. 4

Onder Zee - Afl. 4

Na een korte rustperiode in Stavanger wordt de boot weer in orde gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand ingeslagen en iedereen komt weer aan boord. Aan boord zijn inmiddels mannen met rode overals gekomen. Zi...

19-04-2014 17:57

Afl. 3

Onder Zee - Afl. 3

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en een ...

12-04-2014 17:58

Afl. 2

Onder Zee - Afl. 2

Na twee jaar groot onderhoud, waarin de Walrus helemaal uit elkaar is gehaald en weer in elkaar is gezet, gaat de onderzeeboot voor het eerst weer onder water. Onder leiding van commandant Peters en zijn bemanning, waarvan veel manschappen ...

05-04-2014 17:59

Afl. 1

Onder Zee - Afl. 1

Bij de onderzeedienst van de Koninklijke Marine kom je niet zo maar. Behalve zware psychologische en medische testen moet je als mens ook in staat zijn lange tijd in een afgesloten ruimte samen met anderen te kunnen leven. Aan boord heeft i...

Onder Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onder Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onder Zee bij Onder Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onder Zee. Heb je een uitzending van Onder Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onder Zee gemist

Realityprogramma waarin een van de vier onderzeeboten van de Koninklijke Marine wordt gevolgd. Acht weken lang wordt er, onder leiding van commandant Peters, meegevaren met onderzeeboot `De Walrus´. Aan boord zijn 55 mannen met stalen zenuwen. Onderzeeboten staan voor: geheim, onzichtbaar en dodelijk. Ze worden ingezet voor uiteenlopende missies, van spionage en terrorismebestrijding tot anti-piraterij. Nog nooit eerder was op de Nederlandse televisie te zien wat er speelt meters onder water, diep onder zee.

Uitzending gemist van Onder Zee? Hier kun je alle uitzendingen van Onder Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-05-2014 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!