Programma gemist?

Het eindexamen van wordt afgenomen, met we zien dat de Van Twist zijn flipper haalt naar en in we volgen de mannen met bij een thuiskomst.

Al maanden een wordt uitgekeken naar door de sub-suboefening. De Walrus op zal gaan van oefenen door met de modernste nucleaire onderzeeboot een die een er op dit moment is, naar de Britse naar HMS Astute. Twaalf uur lang op tv zullen beide boten uit meerdere oefeningen doen uit met van als doel op tv elkaar als eerste op te ontdekken. De Astute heeft uit supermoderne sonarapparatuur en op daarmee is het eigenlijk op een strijd een van David door tegen Goliath. uit De schipper en zijn op tv manschappen doen er alles tijdens aan om de met Walrus zo stil de mogelijk te op maken.

Matroos Jutstra de moet vandaag examen doen. de Het is een de examen van tweeënhalf naar uur op tv waarin hij door drie examinatoren uit wordt tijdens overhoord over op tv zijn kennis van de van boot. Pas het als hij slaagt, hoort tijdens hij er echt met bij en door verdient hij zijn flipper. En goed op nieuws het voor iedereen de aan boord: vandaag een is er post van tijdens het thuisfront.

In de met Ierse zee wordt geoefend naar met het zo de tijdens ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een op tweetal tijdens veerboten zijn het van doelwit. Doordat tijdens iedereen druk bezig is met de naar op tv bingo aan boord, heeft men te tijdens laat in de van gaten dat naar een met Frans oorlogsschip te dicht in de de buurt tijdens is gekomen.

Na een uit korte rustperiode van in Stavanger uit wordt de boot met weer in orde gemaakt voor een een belangrijk examen. Torpedo's naar worden met geladen, proviand op ingeslagen en iedereen komt weer aan naar boord. Aan boord een uit zijn inmiddels mannen met rode overals een op gekomen. Zij gaan chaos aan door boord veroorzaken en kijken op van hoe de commandant en zijn bemanning op tv zich houden onder de extreme van omstandigheden.

Aan boord van op de Walrus het proberen de manschappen in zich het zo uit comfortabel mogelijk te maken. met een De onderofficieren verbouwen hun verblijf in en de door schipper ziet er op toe een in dat al het afval uit goed wordt verwerkt. Enkele met manschappen zijn zeeziek en in een de matroos heeft hoofdpijn. van De ziekenverpleger naar laat zien wat hij in allemaal meeneemt in zijn medicijnenkast. met De chefkok is het met zijn team met bezig naar in de keuken.Geheel onverwacht is tijdens er op een lekkage in de door boegbuiskamer en wordt op tv er alarm geslagen. Na de ruim een week tijdens van op zee is van het verlangen groot uit om zo snel mogelijk op tv de haven de van de Noorse stad Stavanger binnen door te een lopen.

Na van twee jaar groot onderhoud, waarin een tijdens de Walrus helemaal uit elkaar naar is van gehaald en weer in tijdens elkaar is gezet, in gaat de onderzeeboot een voor het eerst weer met onder water. Onder naar leiding van met commandant Peters en zijn bemanning, naar in waarvan veel manschappen in een nieuwe op tv functie door of zelfs naar voor het eerst mee in aan boord zijn, tijdens daalt de Walrus van dieper en dieper af met naar uit als einddoel tweehonderd tijdens meter.

Bij een de onderzeedienst van de Koninklijke in Marine het kom je naar niet zo maar. Behalve zware psychologische op en door medische testen moet het je als mens ook in op tv staat door zijn lange van tijd in een afgesloten ruimte de samen met anderen te het kunnen leven. Aan op boord heeft iedereen op meerdere in functies. De chefkok moet ook van achter de sonar een kunnen werken in en schipper is uit behalve tijdens politie agent ook met verantwoordelijk voor logistieke zaken. Iedereen aan naar boord tijdens moet hard studeren, van want alleen als op je een flipper draagt op tv hoor op tv je er pas echt bij.Vlak uit na op het vertrek uit Den Helder zijn op tv van er problemen met een naar luik van op de onderzeeër. Moet de Walrus van misschien terug? En uit chef boegbuiskamer Krijnen de mag zijn op eerste torpedo tijdens afschieten.

oktober 2020
24-05-2014 18:02

Afl. 8

Onder Zee - Afl. 8

Het eindexamen wordt afgenomen, we zien dat Van Twist zijn flipper haalt en we volgen de mannen bij thuiskomst.

17-05-2014 17:59

Afl. 7

Onder Zee - Afl. 7

Al maanden wordt uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus zal gaan oefenen met de modernste nucleaire onderzeeboot die er op dit moment is, de Britse HMS Astute. Twaalf uur lang zullen beide boten meerdere oefeningen doen met als doel ...

10-05-2014 17:58

Afl. 6

Onder Zee - Afl. 6

Matroos Jutstra moet vandaag examen doen. Het is een examen van tweeënhalf uur waarin hij door drie examinatoren wordt overhoord over zijn kennis van de boot. Pas als hij slaagt, hoort hij er echt bij en verdient hij zijn flipper. En goed n...

03-05-2014 17:58

Afl. 5

Onder Zee - Afl. 5

In de Ierse zee wordt geoefend met het zo ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat iedereen druk bezig is met de bingo aan boord, heeft men te laat in de gaten dat een Frans oorlogsschip te ...

26-04-2014 17:58

Afl. 4

Onder Zee - Afl. 4

Na een korte rustperiode in Stavanger wordt de boot weer in orde gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand ingeslagen en iedereen komt weer aan boord. Aan boord zijn inmiddels mannen met rode overals gekomen. Zi...

19-04-2014 17:57

Afl. 3

Onder Zee - Afl. 3

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en een ...

12-04-2014 17:58

Afl. 2

Onder Zee - Afl. 2

Na twee jaar groot onderhoud, waarin de Walrus helemaal uit elkaar is gehaald en weer in elkaar is gezet, gaat de onderzeeboot voor het eerst weer onder water. Onder leiding van commandant Peters en zijn bemanning, waarvan veel manschappen ...

05-04-2014 17:59

Afl. 1

Onder Zee - Afl. 1

Bij de onderzeedienst van de Koninklijke Marine kom je niet zo maar. Behalve zware psychologische en medische testen moet je als mens ook in staat zijn lange tijd in een afgesloten ruimte samen met anderen te kunnen leven. Aan boord heeft i...

Onder Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onder Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onder Zee bij Onder Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onder Zee. Heb je een uitzending van Onder Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onder Zee gemist

Realityprogramma waarin een van de vier onderzeeboten van de Koninklijke Marine wordt gevolgd. Acht weken lang wordt er, onder leiding van commandant Peters, meegevaren met onderzeeboot `De Walrus´. Aan boord zijn 55 mannen met stalen zenuwen. Onderzeeboten staan voor: geheim, onzichtbaar en dodelijk. Ze worden ingezet voor uiteenlopende missies, van spionage en terrorismebestrijding tot anti-piraterij. Nog nooit eerder was op de Nederlandse televisie te zien wat er speelt meters onder water, diep onder zee.

Uitzending gemist van Onder Zee? Hier kun je alle uitzendingen van Onder Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-05-2014 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!