Programma gemist?

Het op eindexamen wordt afgenomen, in we zien op dat Van Twist zijn flipper in haalt en we volgen op de mannen van bij de thuiskomst.

Al naar maanden wordt uitgekeken naar de op tv sub-suboefening. van De Walrus zal gaan met oefenen met tijdens de modernste nucleaire naar onderzeeboot die uit er op dit door moment is, de Britse HMS de Astute. Twaalf naar uur lang van zullen beide boten meerdere uit oefeningen doen met in als doel elkaar als uit eerste te ontdekken. uit De Astute heeft door supermoderne sonarapparatuur en een daarmee tijdens is het eigenlijk een de strijd van David tegen Goliath. het De schipper en naar zijn manschappen op doen er alles naar aan om naar de Walrus zo stil tijdens mogelijk te de maken.

Matroos van Jutstra moet de vandaag examen doen. Het het is een een examen van tweeënhalf uur waarin de hij door drie examinatoren in met wordt overhoord over zijn uit kennis van de boot. tijdens Pas als tijdens hij slaagt, hoort hij de er echt bij in en verdient hij op tv zijn flipper. En goed de nieuws de voor iedereen aan boord: naar vandaag is de er post van het het thuisfront.

In de op tv Ierse een zee wordt geoefend met het naar zo ongezien mogelijk op inwinnen van informatie. Een een tijdens tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat in iedereen op tv druk bezig het is met de bingo aan op tv boord, heeft men te op van laat in de door gaten dat een in Frans oorlogsschip te dicht met in de buurt is op tv gekomen.

Na op tv een korte rustperiode in in Stavanger wordt de in boot weer de in orde gemaakt voor een op belangrijk examen. op tv Torpedo's worden een geladen, proviand ingeslagen en met iedereen komt weer tijdens aan in boord. Aan boord zijn inmiddels naar mannen met met rode overals gekomen. Zij gaan met in chaos aan boord veroorzaken met en kijken hoe van de commandant en zijn van bemanning zich houden van onder extreme tijdens omstandigheden.

Aan van boord van de Walrus proberen tijdens de het manschappen zich het zo het comfortabel mogelijk te maken. door De een onderofficieren verbouwen hun op tv verblijf en de schipper door ziet er uit op toe dat al het tijdens afval goed een wordt in verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en naar een door matroos heeft hoofdpijn. De ziekenverpleger op laat zien wat het hij allemaal meeneemt op in zijn medicijnenkast. door De chefkok is in met zijn team door bezig in in de keuken.Geheel onverwacht tijdens is er een lekkage uit in de boegbuiskamer door en wordt er de alarm geslagen. Na door ruim een week de het op zee is op tv het verlangen groot uit om zo snel mogelijk de de haven van de de Noorse stad Stavanger binnen naar te de lopen.

Na twee jaar naar naar groot onderhoud, waarin de een Walrus helemaal uit elkaar is van gehaald op tv en weer in elkaar is op gezet, de gaat de in onderzeeboot voor het het eerst weer onder water. door Onder leiding van commandant Peters naar in en zijn bemanning, een waarvan veel manschappen in uit een nieuwe van functie of zelfs voor het het eerst mee aan boord van zijn, met daalt de Walrus dieper en een dieper naar af met als einddoel tweehonderd met op tv meter.

Bij de van onderzeedienst van de Koninklijke met Marine de kom je niet zo van maar. Behalve zware psychologische tijdens de en medische testen moet je in als mens ook in tijdens staat op zijn lange tijd in een een op afgesloten ruimte samen met anderen met te kunnen uit leven. Aan boord heeft tijdens iedereen door meerdere functies. De in chefkok moet ook achter tijdens de sonar kunnen tijdens werken en de schipper is behalve politie agent de ook verantwoordelijk voor naar logistieke zaken. Iedereen aan de boord moet door hard studeren, want alleen met als je een uit flipper een draagt hoor je er uit pas echt bij.Vlak de na het vertrek uit in de Den Helder zijn er problemen met op het een luik van de onderzeeër. uit Moet de Walrus misschien op tv terug? een En chef naar boegbuiskamer Krijnen mag zijn het eerste torpedo door afschieten.

juni 2021
24-05-2014 18:02

Afl. 8

Onder Zee - Afl. 8

Het eindexamen wordt afgenomen, we zien dat Van Twist zijn flipper haalt en we volgen de mannen bij thuiskomst.

17-05-2014 17:59

Afl. 7

Onder Zee - Afl. 7

Al maanden wordt uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus zal gaan oefenen met de modernste nucleaire onderzeeboot die er op dit moment is, de Britse HMS Astute. Twaalf uur lang zullen beide boten meerdere oefeningen doen met als doel ...

10-05-2014 17:58

Afl. 6

Onder Zee - Afl. 6

Matroos Jutstra moet vandaag examen doen. Het is een examen van tweeënhalf uur waarin hij door drie examinatoren wordt overhoord over zijn kennis van de boot. Pas als hij slaagt, hoort hij er echt bij en verdient hij zijn flipper. En goed n...

03-05-2014 17:58

Afl. 5

Onder Zee - Afl. 5

In de Ierse zee wordt geoefend met het zo ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat iedereen druk bezig is met de bingo aan boord, heeft men te laat in de gaten dat een Frans oorlogsschip te ...

26-04-2014 17:58

Afl. 4

Onder Zee - Afl. 4

Na een korte rustperiode in Stavanger wordt de boot weer in orde gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand ingeslagen en iedereen komt weer aan boord. Aan boord zijn inmiddels mannen met rode overals gekomen. Zi...

19-04-2014 17:57

Afl. 3

Onder Zee - Afl. 3

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en een ...

12-04-2014 17:58

Afl. 2

Onder Zee - Afl. 2

Na twee jaar groot onderhoud, waarin de Walrus helemaal uit elkaar is gehaald en weer in elkaar is gezet, gaat de onderzeeboot voor het eerst weer onder water. Onder leiding van commandant Peters en zijn bemanning, waarvan veel manschappen ...

05-04-2014 17:59

Afl. 1

Onder Zee - Afl. 1

Bij de onderzeedienst van de Koninklijke Marine kom je niet zo maar. Behalve zware psychologische en medische testen moet je als mens ook in staat zijn lange tijd in een afgesloten ruimte samen met anderen te kunnen leven. Aan boord heeft i...

Onder Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onder Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onder Zee bij Onder Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onder Zee. Heb je een uitzending van Onder Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onder Zee gemist

Realityprogramma waarin een van de vier onderzeeboten van de Koninklijke Marine wordt gevolgd. Acht weken lang wordt er, onder leiding van commandant Peters, meegevaren met onderzeeboot `De Walrus´. Aan boord zijn 55 mannen met stalen zenuwen. Onderzeeboten staan voor: geheim, onzichtbaar en dodelijk. Ze worden ingezet voor uiteenlopende missies, van spionage en terrorismebestrijding tot anti-piraterij. Nog nooit eerder was op de Nederlandse televisie te zien wat er speelt meters onder water, diep onder zee.

Uitzending gemist van Onder Zee? Hier kun je alle uitzendingen van Onder Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-05-2014 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!