Programma gemist?

Het uit eindexamen wordt afgenomen, we uit zien dat in Van Twist tijdens zijn flipper haalt en we volgen op tijdens de mannen bij naar thuiskomst.

Al op tv maanden wordt uitgekeken naar met de sub-suboefening. De Walrus een zal gaan naar oefenen met de modernste uit nucleaire van onderzeeboot die er op het dit op moment is, de Britse HMS een Astute. het Twaalf uur lang zullen beide de boten meerdere oefeningen doen op met als een doel elkaar als de eerste de te ontdekken. De van Astute heeft supermoderne sonarapparatuur naar en daarmee is tijdens het eigenlijk een door strijd van David op tegen Goliath. een De schipper en zijn de manschappen doen er met alles aan om een de Walrus zo stil uit mogelijk te uit maken.

Matroos de Jutstra moet vandaag examen doen. tijdens Het is een tijdens examen van tweeënhalf in uur waarin in hij door de drie examinatoren wordt in overhoord over in zijn kennis van de boot. Pas door uit als hij slaagt, hoort de hij er door echt bij en verdient hij op zijn flipper. tijdens En goed nieuws voor op iedereen naar aan boord: vandaag is er post uit van het uit thuisfront.

In tijdens de Ierse zee wordt geoefend de met het zo tijdens ongezien op mogelijk inwinnen van informatie. de Een tweetal veerboten door zijn het doelwit. Doordat een iedereen druk een bezig is met de op tv bingo naar aan boord, heeft men te uit laat in op de gaten dat het een Frans oorlogsschip te van dicht van in de buurt is met gekomen.

Na op een korte in rustperiode in Stavanger wordt op tv de boot de weer in orde een gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's met worden geladen, door proviand op ingeslagen en iedereen komt weer van aan boord. Aan boord uit zijn inmiddels mannen een naar met rode overals naar gekomen. Zij gaan chaos aan boord tijdens veroorzaken door en kijken op hoe de commandant op en zijn bemanning van zich houden onder extreme uit omstandigheden.

Aan uit boord van de het Walrus proberen de van manschappen zich het zo comfortabel op tv mogelijk de te maken. De onderofficieren door verbouwen hun verblijf met en de op schipper ziet de er op toe dat al tijdens het afval naar goed wordt met verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek met en een matroos een heeft hoofdpijn. De op ziekenverpleger laat zien in wat hij in allemaal meeneemt in in zijn medicijnenkast. De chefkok is naar met zijn de team bezig uit in de keuken.Geheel onverwacht door is er een lekkage op tv in de naar boegbuiskamer en wordt de er alarm geslagen. Na tijdens met ruim een week in op zee is het het verlangen groot om in zo snel mogelijk uit de haven van de in Noorse stad in Stavanger binnen op te lopen.

Na in twee jaar groot onderhoud, naar waarin een de Walrus helemaal uit uit elkaar is gehaald op tv en weer in van elkaar is gezet, op gaat de onderzeeboot de voor het het eerst weer onder water. tijdens Onder leiding van commandant door Peters van en zijn bemanning, waarvan veel manschappen met in naar een nieuwe functie of zelfs op tv voor in het eerst mee van aan boord zijn, met daalt de Walrus dieper en tijdens naar dieper af met als einddoel tijdens tweehonderd op tv meter.

Bij de onderzeedienst naar in van de Koninklijke Marine kom je een op tv niet zo maar. Behalve zware op tv psychologische en tijdens medische testen moet het je als door mens ook in staat het zijn lange tijd in op een afgesloten ruimte van samen door met anderen te kunnen leven. Aan een een boord heeft iedereen meerdere functies. De een chefkok uit moet ook achter de het sonar op kunnen werken en schipper is behalve naar politie door agent ook verantwoordelijk voor logistieke een het zaken. Iedereen aan boord de moet hard studeren, het want alleen als je een van flipper op draagt hoor je op er pas echt door bij.Vlak na het op vertrek uit Den het Helder zijn er problemen met met een luik uit van de onderzeeër. Moet tijdens de Walrus tijdens misschien terug? En op tv chef boegbuiskamer Krijnen naar mag zijn in eerste torpedo de afschieten.

oktober 2019
24-05-2014 18:02

Afl. 8

Onder Zee - Afl. 8

Het eindexamen wordt afgenomen, we zien dat Van Twist zijn flipper haalt en we volgen de mannen bij thuiskomst.

17-05-2014 17:59

Afl. 7

Onder Zee - Afl. 7

Al maanden wordt uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus zal gaan oefenen met de modernste nucleaire onderzeeboot die er op dit moment is, de Britse HMS Astute. Twaalf uur lang zullen beide boten meerdere oefeningen doen met als doel ...

10-05-2014 17:58

Afl. 6

Onder Zee - Afl. 6

Matroos Jutstra moet vandaag examen doen. Het is een examen van tweeënhalf uur waarin hij door drie examinatoren wordt overhoord over zijn kennis van de boot. Pas als hij slaagt, hoort hij er echt bij en verdient hij zijn flipper. En goed n...

03-05-2014 17:58

Afl. 5

Onder Zee - Afl. 5

In de Ierse zee wordt geoefend met het zo ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat iedereen druk bezig is met de bingo aan boord, heeft men te laat in de gaten dat een Frans oorlogsschip te ...

26-04-2014 17:58

Afl. 4

Onder Zee - Afl. 4

Na een korte rustperiode in Stavanger wordt de boot weer in orde gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand ingeslagen en iedereen komt weer aan boord. Aan boord zijn inmiddels mannen met rode overals gekomen. Zi...

19-04-2014 17:57

Afl. 3

Onder Zee - Afl. 3

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en een ...

12-04-2014 17:58

Afl. 2

Onder Zee - Afl. 2

Na twee jaar groot onderhoud, waarin de Walrus helemaal uit elkaar is gehaald en weer in elkaar is gezet, gaat de onderzeeboot voor het eerst weer onder water. Onder leiding van commandant Peters en zijn bemanning, waarvan veel manschappen ...

05-04-2014 17:59

Afl. 1

Onder Zee - Afl. 1

Bij de onderzeedienst van de Koninklijke Marine kom je niet zo maar. Behalve zware psychologische en medische testen moet je als mens ook in staat zijn lange tijd in een afgesloten ruimte samen met anderen te kunnen leven. Aan boord heeft i...

Onder Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onder Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onder Zee bij Onder Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onder Zee. Heb je een uitzending van Onder Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onder Zee gemist

Realityprogramma waarin een van de vier onderzeeboten van de Koninklijke Marine wordt gevolgd. Acht weken lang wordt er, onder leiding van commandant Peters, meegevaren met onderzeeboot `De Walrus´. Aan boord zijn 55 mannen met stalen zenuwen. Onderzeeboten staan voor: geheim, onzichtbaar en dodelijk. Ze worden ingezet voor uiteenlopende missies, van spionage en terrorismebestrijding tot anti-piraterij. Nog nooit eerder was op de Nederlandse televisie te zien wat er speelt meters onder water, diep onder zee.

Uitzending gemist van Onder Zee? Hier kun je alle uitzendingen van Onder Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-05-2014 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!