Programma gemist?

Het eindexamen wordt met afgenomen, we in zien op tv dat Van Twist op tv zijn flipper haalt in en we volgen de mannen uit bij het thuiskomst.

Al de maanden wordt uitgekeken naar door de tijdens sub-suboefening. De Walrus zal gaan uit oefenen met de modernste naar nucleaire onderzeeboot de die er op dit tijdens naar moment is, de Britse uit HMS Astute. op tv Twaalf uur lang zullen op tv beide boten uit meerdere oefeningen doen met als op doel elkaar als naar eerste te ontdekken. De van de Astute heeft supermoderne uit sonarapparatuur en daarmee uit is het eigenlijk een strijd met van David op tv tegen Goliath. De schipper tijdens en zijn manschappen op tv doen er uit alles aan om naar de Walrus zo stil van mogelijk te op tv maken.

Matroos Jutstra moet uit uit vandaag examen doen. in Het is een uit examen van tweeënhalf op uur waarin hij door drie op tv examinatoren naar wordt overhoord over door zijn kennis van de boot. een Pas als hij op slaagt, hoort op tv hij er echt het bij en het verdient hij zijn flipper. En van goed nieuws voor van iedereen aan boord: de vandaag is er post op een van het thuisfront.

In de van Ierse met zee wordt geoefend met het zo van het ongezien mogelijk inwinnen van tijdens informatie. Een tweetal veerboten de zijn het doelwit. Doordat op iedereen druk van bezig naar is met de bingo met aan boord, het heeft men te laat in naar de gaten dat door een Frans oorlogsschip te met dicht in de op tv buurt is uit gekomen.

Na een een korte rustperiode in Stavanger naar wordt de de boot weer in op tv orde gemaakt in voor een op tv belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand een ingeslagen en uit iedereen een komt weer aan boord. Aan uit boord zijn inmiddels mannen naar op met rode overals gekomen. naar Zij gaan op chaos aan boord door veroorzaken en kijken hoe de commandant in en van zijn bemanning zich houden onder op extreme op tv omstandigheden.

Aan tijdens boord van op de Walrus proberen de manschappen door zich het zo comfortabel een uit mogelijk te maken. tijdens De onderofficieren verbouwen hun verblijf en in de schipper tijdens ziet er op toe het dat al het van afval goed wordt in verwerkt. in Enkele manschappen zijn uit zeeziek en een matroos heeft de hoofdpijn. De ziekenverpleger in laat op zien wat hij op allemaal meeneemt in zijn medicijnenkast. tijdens De chefkok is een met een zijn team uit bezig in de keuken.Geheel van onverwacht is er een op tv lekkage in de de boegbuiskamer en in wordt er alarm geslagen. met Na ruim een week naar op zee de is het verlangen een groot om zo een snel mogelijk de door haven van de de Noorse naar stad Stavanger binnen te door lopen.

Na twee jaar naar groot onderhoud, waarin op tv van de Walrus helemaal uit elkaar is met gehaald en naar weer in elkaar is het gezet, met gaat de met onderzeeboot voor het eerst op tv weer onder naar water. Onder leiding van tijdens commandant Peters en zijn uit bemanning, waarvan veel manschappen in in een door nieuwe functie of zelfs naar een voor het eerst mee aan met boord zijn, daalt in de de Walrus dieper en dieper af de met naar als einddoel tweehonderd met meter.

Bij een de onderzeedienst het van de Koninklijke tijdens Marine kom je met niet zo maar. Behalve zware het psychologische tijdens en medische testen moet je tijdens als mens in ook in het staat zijn lange tijd in een op afgesloten op ruimte samen met anderen op te kunnen leven. Aan tijdens uit boord heeft iedereen meerdere functies. De van chefkok moet ook door achter de sonar van kunnen werken en naar in schipper is behalve politie agent op ook verantwoordelijk in voor logistieke zaken. Iedereen aan met boord moet tijdens hard studeren, want alleen door als je een de flipper door draagt hoor je een er pas het echt bij.Vlak na met het vertrek uit Den Helder een zijn in er problemen met een in luik van met de onderzeeër. Moet de Walrus misschien door terug? de En chef boegbuiskamer Krijnen mag de zijn eerste torpedo tijdens op afschieten.

juli 2020
24-05-2014 18:02

Afl. 8

Onder Zee - Afl. 8

Het eindexamen wordt afgenomen, we zien dat Van Twist zijn flipper haalt en we volgen de mannen bij thuiskomst.

17-05-2014 17:59

Afl. 7

Onder Zee - Afl. 7

Al maanden wordt uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus zal gaan oefenen met de modernste nucleaire onderzeeboot die er op dit moment is, de Britse HMS Astute. Twaalf uur lang zullen beide boten meerdere oefeningen doen met als doel ...

10-05-2014 17:58

Afl. 6

Onder Zee - Afl. 6

Matroos Jutstra moet vandaag examen doen. Het is een examen van tweeënhalf uur waarin hij door drie examinatoren wordt overhoord over zijn kennis van de boot. Pas als hij slaagt, hoort hij er echt bij en verdient hij zijn flipper. En goed n...

03-05-2014 17:58

Afl. 5

Onder Zee - Afl. 5

In de Ierse zee wordt geoefend met het zo ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat iedereen druk bezig is met de bingo aan boord, heeft men te laat in de gaten dat een Frans oorlogsschip te ...

26-04-2014 17:58

Afl. 4

Onder Zee - Afl. 4

Na een korte rustperiode in Stavanger wordt de boot weer in orde gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand ingeslagen en iedereen komt weer aan boord. Aan boord zijn inmiddels mannen met rode overals gekomen. Zi...

19-04-2014 17:57

Afl. 3

Onder Zee - Afl. 3

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en een ...

12-04-2014 17:58

Afl. 2

Onder Zee - Afl. 2

Na twee jaar groot onderhoud, waarin de Walrus helemaal uit elkaar is gehaald en weer in elkaar is gezet, gaat de onderzeeboot voor het eerst weer onder water. Onder leiding van commandant Peters en zijn bemanning, waarvan veel manschappen ...

05-04-2014 17:59

Afl. 1

Onder Zee - Afl. 1

Bij de onderzeedienst van de Koninklijke Marine kom je niet zo maar. Behalve zware psychologische en medische testen moet je als mens ook in staat zijn lange tijd in een afgesloten ruimte samen met anderen te kunnen leven. Aan boord heeft i...

Onder Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onder Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onder Zee bij Onder Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onder Zee. Heb je een uitzending van Onder Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onder Zee gemist

Realityprogramma waarin een van de vier onderzeeboten van de Koninklijke Marine wordt gevolgd. Acht weken lang wordt er, onder leiding van commandant Peters, meegevaren met onderzeeboot `De Walrus´. Aan boord zijn 55 mannen met stalen zenuwen. Onderzeeboten staan voor: geheim, onzichtbaar en dodelijk. Ze worden ingezet voor uiteenlopende missies, van spionage en terrorismebestrijding tot anti-piraterij. Nog nooit eerder was op de Nederlandse televisie te zien wat er speelt meters onder water, diep onder zee.

Uitzending gemist van Onder Zee? Hier kun je alle uitzendingen van Onder Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-05-2014 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!