Programma gemist?

Het door eindexamen wordt naar afgenomen, we zien dat met Van Twist zijn flipper op haalt en we uit volgen de met mannen bij met thuiskomst.

Al maanden van wordt uitgekeken naar in de sub-suboefening. De tijdens Walrus zal in gaan oefenen met de een modernste nucleaire onderzeeboot in die er het op dit moment is, op tv de Britse HMS Astute. met Twaalf uur op tv lang zullen beide met boten meerdere met oefeningen doen met in als doel elkaar op als eerste te ontdekken. De het Astute heeft door supermoderne sonarapparatuur en daarmee tijdens is op tv het eigenlijk een strijd naar van David tegen Goliath. door uit De schipper en zijn uit manschappen doen er alles aan het om een de Walrus zo stil mogelijk de te op maken.

Matroos een Jutstra moet vandaag examen doen. van Het is een de examen van tweeënhalf met uur op waarin hij door drie in examinatoren wordt tijdens overhoord over zijn op tv kennis van de boot. door Pas als hij op tv slaagt, op tv hoort hij er echt naar bij en verdient uit hij zijn flipper. een En goed nieuws naar voor iedereen met aan boord: vandaag op is er post van het op tv thuisfront.

In de naar Ierse zee tijdens wordt geoefend met het met zo ongezien mogelijk inwinnen door van informatie. uit Een tweetal op veerboten zijn het doelwit. Doordat in iedereen druk bezig op tv is met met de bingo aan boord, het heeft men op tv te laat in in de gaten dat een met Frans oorlogsschip de te dicht tijdens in de de buurt is gekomen.

Na op tv een korte uit rustperiode in Stavanger wordt de boot op tv de weer in orde gemaakt voor de een van belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand een ingeslagen en iedereen op komt weer aan door boord. Aan boord een zijn met inmiddels mannen met uit rode overals gekomen. Zij tijdens gaan van chaos aan boord veroorzaken uit en kijken hoe de commandant de en zijn op tv bemanning zich houden op tv onder extreme op omstandigheden.

Aan van boord van de het Walrus proberen de manschappen in zich het zo comfortabel het mogelijk te maken. een De onderofficieren het verbouwen hun verblijf en de de schipper ziet met er op toe een dat al het tijdens afval goed wordt uit naar verwerkt. Enkele manschappen de zijn zeeziek en een matroos heeft op hoofdpijn. De tijdens ziekenverpleger tijdens laat zien wat hij in allemaal meeneemt in zijn medicijnenkast. de De chefkok is op tv met zijn team een bezig de in de keuken.Geheel onverwacht is van er een een lekkage in met de boegbuiskamer door en wordt er het alarm geslagen. Na ruim een week van op op zee is het naar verlangen groot om zo van snel het mogelijk de haven van de tijdens Noorse het stad Stavanger binnen te van lopen.

Na met twee jaar groot onderhoud, de waarin van de Walrus helemaal op tv uit elkaar is gehaald naar en weer in met elkaar is uit gezet, gaat de onderzeeboot voor door het eerst weer onder door water. een Onder leiding van commandant in Peters op tv en zijn bemanning, waarvan op tv veel manschappen in een met nieuwe functie of zelfs met voor van het eerst de mee aan boord zijn, in daalt de Walrus dieper een en dieper af in met als tijdens einddoel tweehonderd naar meter.

Bij de de onderzeedienst tijdens van de Koninklijke Marine door kom je niet zo een maar. Behalve zware psychologische het en medische in testen moet in je als met mens ook in staat zijn lange met tijd in een op tv met afgesloten ruimte samen met anderen tijdens te kunnen leven. Aan met boord heeft iedereen met meerdere functies. uit De chefkok moet ook naar achter de sonar een kunnen werken op tv en met schipper is behalve politie agent ook in uit verantwoordelijk voor logistieke zaken. door Iedereen aan de boord moet hard studeren, van want alleen als je een tijdens van flipper draagt hoor uit je er pas door echt bij.Vlak na het vertrek uit op tv Den Helder op zijn er problemen de met een luik van op de onderzeeër. door Moet de de Walrus misschien terug? in En chef boegbuiskamer Krijnen mag in de zijn eerste torpedo naar afschieten.

maart 2020
24-05-2014 18:02

Afl. 8

Onder Zee - Afl. 8

Het eindexamen wordt afgenomen, we zien dat Van Twist zijn flipper haalt en we volgen de mannen bij thuiskomst.

17-05-2014 17:59

Afl. 7

Onder Zee - Afl. 7

Al maanden wordt uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus zal gaan oefenen met de modernste nucleaire onderzeeboot die er op dit moment is, de Britse HMS Astute. Twaalf uur lang zullen beide boten meerdere oefeningen doen met als doel ...

10-05-2014 17:58

Afl. 6

Onder Zee - Afl. 6

Matroos Jutstra moet vandaag examen doen. Het is een examen van tweeënhalf uur waarin hij door drie examinatoren wordt overhoord over zijn kennis van de boot. Pas als hij slaagt, hoort hij er echt bij en verdient hij zijn flipper. En goed n...

03-05-2014 17:58

Afl. 5

Onder Zee - Afl. 5

In de Ierse zee wordt geoefend met het zo ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat iedereen druk bezig is met de bingo aan boord, heeft men te laat in de gaten dat een Frans oorlogsschip te ...

26-04-2014 17:58

Afl. 4

Onder Zee - Afl. 4

Na een korte rustperiode in Stavanger wordt de boot weer in orde gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand ingeslagen en iedereen komt weer aan boord. Aan boord zijn inmiddels mannen met rode overals gekomen. Zi...

19-04-2014 17:57

Afl. 3

Onder Zee - Afl. 3

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en een ...

12-04-2014 17:58

Afl. 2

Onder Zee - Afl. 2

Na twee jaar groot onderhoud, waarin de Walrus helemaal uit elkaar is gehaald en weer in elkaar is gezet, gaat de onderzeeboot voor het eerst weer onder water. Onder leiding van commandant Peters en zijn bemanning, waarvan veel manschappen ...

05-04-2014 17:59

Afl. 1

Onder Zee - Afl. 1

Bij de onderzeedienst van de Koninklijke Marine kom je niet zo maar. Behalve zware psychologische en medische testen moet je als mens ook in staat zijn lange tijd in een afgesloten ruimte samen met anderen te kunnen leven. Aan boord heeft i...

Onder Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onder Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onder Zee bij Onder Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onder Zee. Heb je een uitzending van Onder Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onder Zee gemist

Realityprogramma waarin een van de vier onderzeeboten van de Koninklijke Marine wordt gevolgd. Acht weken lang wordt er, onder leiding van commandant Peters, meegevaren met onderzeeboot `De Walrus´. Aan boord zijn 55 mannen met stalen zenuwen. Onderzeeboten staan voor: geheim, onzichtbaar en dodelijk. Ze worden ingezet voor uiteenlopende missies, van spionage en terrorismebestrijding tot anti-piraterij. Nog nooit eerder was op de Nederlandse televisie te zien wat er speelt meters onder water, diep onder zee.

Uitzending gemist van Onder Zee? Hier kun je alle uitzendingen van Onder Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-05-2014 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!