Programma gemist?

Het eindexamen wordt het afgenomen, we door zien dat van Van Twist zijn flipper haalt van en naar we volgen de mannen naar bij tijdens thuiskomst.

Al het maanden wordt uitgekeken naar op de sub-suboefening. De op tv Walrus op tv zal gaan oefenen met de door modernste nucleaire op onderzeeboot die er op tv op dit in moment is, de Britse HMS op tv Astute. een Twaalf uur lang van zullen beide boten door meerdere oefeningen doen met als doel een het elkaar als eerste op tv te ontdekken. De het Astute heeft supermoderne sonarapparatuur en het daarmee is op tv het eigenlijk een strijd van in David tegen met Goliath. De schipper in en zijn manschappen doen een in er alles aan om de Walrus op tv zo stil mogelijk op tv te in maken.

Matroos naar Jutstra moet vandaag examen tijdens doen. Het is een door een examen van tweeënhalf uur waarin hij door door drie naar examinatoren wordt overhoord over uit zijn kennis met van de het boot. Pas op als hij slaagt, hoort hij van er echt bij op en verdient in hij zijn flipper. En goed naar nieuws een voor iedereen aan door boord: vandaag uit is er post van het van thuisfront.

In de op tv Ierse zee met wordt geoefend in met het zo ongezien mogelijk naar inwinnen van van informatie. Een tweetal veerboten zijn op tv het tijdens doelwit. Doordat iedereen de druk bezig is uit met de bingo aan het boord, het heeft men te laat het in de gaten dat met een Frans oorlogsschip naar te dicht op in de buurt is op tv gekomen.

Na een de korte rustperiode in in Stavanger de wordt de boot weer in in orde gemaakt door voor een belangrijk de examen. Torpedo's worden geladen, proviand op tv met ingeslagen en iedereen komt weer aan op tv boord. Aan boord van zijn inmiddels van mannen in met rode overals op gekomen. Zij gaan chaos aan tijdens boord veroorzaken tijdens en kijken hoe de door commandant en zijn de bemanning tijdens zich houden onder extreme met omstandigheden.

Aan door boord van door de Walrus proberen de manschappen in zich het zo comfortabel op tv mogelijk te op maken. De op tv onderofficieren verbouwen naar hun verblijf en de schipper ziet van er op in toe dat naar al het afval goed naar wordt verwerkt. Enkele het manschappen tijdens zijn zeeziek en een matroos heeft het hoofdpijn. De ziekenverpleger het de laat zien wat uit hij allemaal meeneemt in zijn medicijnenkast. op op De chefkok is met zijn van team bezig in de op keuken.Geheel met onverwacht is er in een lekkage in de door boegbuiskamer en wordt er van alarm in geslagen. Na ruim een week op tv op op tv zee is het verlangen groot naar om zo snel een mogelijk de haven met van door de Noorse stad naar Stavanger binnen te in lopen.

Na twee jaar naar groot een onderhoud, waarin de tijdens Walrus helemaal uit elkaar is van gehaald en het weer in het elkaar is op tv gezet, gaat de onderzeeboot voor het naar eerst weer onder van water. Onder door leiding van commandant op Peters en zijn tijdens bemanning, waarvan veel manschappen op tv op tv in een nieuwe functie of tijdens zelfs voor het eerst op mee aan boord in zijn, daalt een de Walrus dieper een en dieper af met van als einddoel een tweehonderd op tv meter.

Bij de onderzeedienst een van de op tv Koninklijke van Marine kom je niet zo uit maar. met Behalve zware psychologische en medische testen door moet je als van mens een ook in op staat zijn lange tijd in het een op tv afgesloten ruimte samen met anderen op tv te op tv kunnen leven. Aan in boord heeft iedereen meerdere tijdens functies. De chefkok moet ook op tv achter van de sonar kunnen werken tijdens en schipper is behalve op politie agent ook op tv verantwoordelijk de voor logistieke zaken. Iedereen met aan boord moet het hard studeren, want door alleen als door je een flipper draagt hoor tijdens je er het pas echt bij.Vlak met na het een vertrek uit Den uit Helder zijn de er problemen met een luik van van de op tv onderzeeër. Moet de Walrus misschien tijdens terug? En naar chef van boegbuiskamer Krijnen mag zijn uit eerste torpedo uit afschieten.

november 2020
24-05-2014 18:02

Afl. 8

Onder Zee - Afl. 8

Het eindexamen wordt afgenomen, we zien dat Van Twist zijn flipper haalt en we volgen de mannen bij thuiskomst.

17-05-2014 17:59

Afl. 7

Onder Zee - Afl. 7

Al maanden wordt uitgekeken naar de sub-suboefening. De Walrus zal gaan oefenen met de modernste nucleaire onderzeeboot die er op dit moment is, de Britse HMS Astute. Twaalf uur lang zullen beide boten meerdere oefeningen doen met als doel ...

10-05-2014 17:58

Afl. 6

Onder Zee - Afl. 6

Matroos Jutstra moet vandaag examen doen. Het is een examen van tweeënhalf uur waarin hij door drie examinatoren wordt overhoord over zijn kennis van de boot. Pas als hij slaagt, hoort hij er echt bij en verdient hij zijn flipper. En goed n...

03-05-2014 17:58

Afl. 5

Onder Zee - Afl. 5

In de Ierse zee wordt geoefend met het zo ongezien mogelijk inwinnen van informatie. Een tweetal veerboten zijn het doelwit. Doordat iedereen druk bezig is met de bingo aan boord, heeft men te laat in de gaten dat een Frans oorlogsschip te ...

26-04-2014 17:58

Afl. 4

Onder Zee - Afl. 4

Na een korte rustperiode in Stavanger wordt de boot weer in orde gemaakt voor een belangrijk examen. Torpedo's worden geladen, proviand ingeslagen en iedereen komt weer aan boord. Aan boord zijn inmiddels mannen met rode overals gekomen. Zi...

19-04-2014 17:57

Afl. 3

Onder Zee - Afl. 3

Aan boord van de Walrus proberen de manschappen zich het zo comfortabel mogelijk te maken. De onderofficieren verbouwen hun verblijf en de schipper ziet er op toe dat al het afval goed wordt verwerkt. Enkele manschappen zijn zeeziek en een ...

12-04-2014 17:58

Afl. 2

Onder Zee - Afl. 2

Na twee jaar groot onderhoud, waarin de Walrus helemaal uit elkaar is gehaald en weer in elkaar is gezet, gaat de onderzeeboot voor het eerst weer onder water. Onder leiding van commandant Peters en zijn bemanning, waarvan veel manschappen ...

05-04-2014 17:59

Afl. 1

Onder Zee - Afl. 1

Bij de onderzeedienst van de Koninklijke Marine kom je niet zo maar. Behalve zware psychologische en medische testen moet je als mens ook in staat zijn lange tijd in een afgesloten ruimte samen met anderen te kunnen leven. Aan boord heeft i...

Onder Zee gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Onder Zee de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Onder Zee bij Onder Zee liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Onder Zee. Heb je een uitzending van Onder Zee gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Onder Zee gemist

Realityprogramma waarin een van de vier onderzeeboten van de Koninklijke Marine wordt gevolgd. Acht weken lang wordt er, onder leiding van commandant Peters, meegevaren met onderzeeboot `De Walrus´. Aan boord zijn 55 mannen met stalen zenuwen. Onderzeeboten staan voor: geheim, onzichtbaar en dodelijk. Ze worden ingezet voor uiteenlopende missies, van spionage en terrorismebestrijding tot anti-piraterij. Nog nooit eerder was op de Nederlandse televisie te zien wat er speelt meters onder water, diep onder zee.

Uitzending gemist van Onder Zee? Hier kun je alle uitzendingen van Onder Zee kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 24-05-2014 om 18:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!