Programma gemist?

Komische met spelshow waarin alles draait met om wie het beste tijdens kan op tv persifleren. Carlo en Irene met strijden tegen elkaar met tijdens ieder een eigen een team met twee een bekende op gastspelers.

Carlo Boszhard en door op tv Irene Moors gaan tijdens de strijd met op elkaar aan en imiteren op tv zoveel mogelijk bekende Nederlanders, met in de hulp een van op tv Chantal Janzen, Dirk op Zeelenberg, Najib Amhali tijdens en Ruud Feltkamp.

Carlo het Boszhard en Irene Moors de gaan de in strijd met elkaar met aan en proberen samen het met Loretta Schrijver, Marijke door Helwegen, het Ruben Nicolai en naar Ron Boszhard zoveel mogelijk een bekende Nederlanders te op tv persifleren.

Robert ten Brink, op Sara Kroos, Maik met de Boer en uit tijdens Anne-Marie Jung komen langs in en persifleren door bekende Nederlanders. Dit door doen ze onder leiding van hun op tv teamcaptains Carlo Boszhard met en Irene op tv Moors.

Ali B, Angela van Groothuizen, Georgina Verbaan met en Jon de van Eerd de zijn te naar gast. Samen met Carlo Boszhard door en Irene Moors beelden van ze BN'ers tijdens uit en de rest het van op tv het team moet zo door snel mogelijk raden wie met ze op tv zijn.

Carlo Boszhard naar en Irene uit Moors proberen elkaar met tijdens de hulp van twee op tv BN'ers door te verslaan. Gerard tijdens Joling, Patricia Paay, André op Hazes met jr. en Danny de Munk met helpen een uit handje.

Met de het hulp van op Ferry Doedens, Beau Schneider, tijdens Catherine Keyl de en Euvgenia een Parakhina nemen Carlo Boszhard en het Irene Moors het tegen met elkaar op. in Het draait erom door welk op team het beste kan op tv persifleren.

Carlo Boszhard in en Irene Moors proberen een allebei zo het goed mogelijk bekende op Nederlanders te imiteren. tijdens Ze een krijgen hierbij hulp op tv van Jeroen van der de Boom, Glennis op Grace, Fred van Leer en Jamai op tv het Loman.

Komische op spelshow waarin met alles draait om op tv wie het beste kan persifleren. Carlo op een en Irene gaan dit een keer de strijd uit met elkaar aan. Ze op hebben naar ieder een eigen team op met twee in bekende gastspelers.

december 2021
07-06-2014 20:01

Afl. 9

Typisch Carlo En Irene - Afl. 9

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

31-05-2014 20:01

Afl. 8

Typisch Carlo En Irene - Afl. 8

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en imiteren zoveel mogelijk bekende Nederlanders, met de hulp van Chantal Janzen, Dirk Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud Feltkamp.

24-05-2014 20:01

Afl. 7

Typisch Carlo En Irene - Afl. 7

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en proberen samen met Loretta Schrijver, Marijke Helwegen, Ruben Nicolai en Ron Boszhard zoveel mogelijk bekende Nederlanders te persifleren.

17-05-2014 19:58

Afl. 6

Typisch Carlo En Irene - Afl. 6

Robert ten Brink, Sara Kroos, Maik de Boer en Anne-Marie Jung komen langs en persifleren bekende Nederlanders. Dit doen ze onder leiding van hun teamcaptains Carlo Boszhard en Irene Moors.

10-05-2014 19:59

Afl. 5

Typisch Carlo En Irene - Afl. 5

Ali B, Angela Groothuizen, Georgina Verbaan en Jon van Eerd zijn te gast. Samen met Carlo Boszhard en Irene Moors beelden ze BN'ers uit en de rest van het team moet zo snel mogelijk raden wie ze zijn.

03-05-2014 20:00

Afl. 4

Typisch Carlo En Irene - Afl. 4

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen elkaar met de hulp van twee BN'ers te verslaan. Gerard Joling, Patricia Paay, André Hazes jr. en Danny de Munk helpen een handje.

26-04-2014 20:01

Afl. 3

Typisch Carlo En Irene - Afl. 3

Met de hulp van Ferry Doedens, Beau Schneider, Catherine Keyl en Euvgenia Parakhina nemen Carlo Boszhard en Irene Moors het tegen elkaar op. Het draait erom welk team het beste kan persifleren.

19-04-2014 20:00

Afl. 2

Typisch Carlo En Irene - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen allebei zo goed mogelijk bekende Nederlanders te imiteren. Ze krijgen hierbij hulp van Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Fred van Leer en Jamai Loman.

12-04-2014 20:00

Afl. 1

Typisch Carlo En Irene - Afl. 1

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene gaan dit keer de strijd met elkaar aan. Ze hebben ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

Typisch Carlo En Irene gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Carlo En Irene de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Carlo En Irene bij Typisch Carlo En Irene liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Carlo En Irene. Heb je een uitzending van Typisch Carlo En Irene gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Carlo En Irene gemist

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers. In verschillende spelrondes wordt bepaald wie de sterkste partij is. Wie kan door middel van stemgeluid duidelijk maken om welke bekende Nederlander het gaat? En welk panellid kan met behulp van kleding en andere attributen laten zien wie er wordt uitgebeeld? Ook gaan Carlo en Irene wekelijks de straat op als twee bekende typetjes uit `De TV Kantine´om mensen in de maling te nemen.

Uitzending gemist van Typisch Carlo En Irene? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Carlo En Irene kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 07-06-2014 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!