Programma gemist?

Komische de spelshow waarin van alles draait om wie het beste van kan persifleren. door Carlo en Irene het strijden tegen elkaar met met ieder op een eigen uit team met twee van bekende gastspelers.

Carlo Boszhard door en een Irene Moors gaan de strijd met tijdens elkaar aan met en uit imiteren zoveel mogelijk bekende Nederlanders, met naar de tijdens hulp van een Chantal Janzen, Dirk door Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud door Feltkamp.

Carlo Boszhard en op tv door Irene Moors gaan de strijd op met elkaar aan met en proberen van samen met Loretta Schrijver, Marijke van Helwegen, Ruben Nicolai naar tijdens en Ron Boszhard zoveel mogelijk bekende een het Nederlanders te persifleren.

Robert naar ten Brink, de Sara Kroos, Maik met de Boer en Anne-Marie Jung komen naar langs een en persifleren het bekende Nederlanders. Dit doen in ze onder leiding tijdens van hun teamcaptains Carlo van Boszhard door en Irene Moors.

Ali B, Angela de Groothuizen, Georgina in Verbaan door en Jon van Eerd zijn van te gast. het Samen met met Carlo Boszhard en Irene naar Moors beelden naar ze BN'ers uit en de rest de van in het team moet van zo snel met mogelijk raden wie ze door zijn.

Carlo met Boszhard en Irene Moors de proberen elkaar met de uit hulp het van twee op tv BN'ers te verslaan. Gerard uit Joling, Patricia Paay, André Hazes in jr. en Danny op tv de door Munk helpen een een handje.

Met het de hulp van Ferry Doedens, met Beau Schneider, Catherine uit Keyl in en Euvgenia Parakhina van nemen Carlo uit Boszhard en Irene Moors het het tegen een elkaar op. Het tijdens draait erom welk team door het beste kan op tv persifleren.

Carlo Boszhard en het met Irene Moors proberen de allebei zo goed mogelijk bekende Nederlanders de te imiteren. op tv Ze een krijgen hierbij hulp van door Jeroen van der Boom, Glennis met op Grace, Fred van Leer en een Jamai uit Loman.

Komische de spelshow waarin alles draait om op wie het beste het kan persifleren. tijdens Carlo en Irene uit gaan dit keer de met uit strijd met elkaar tijdens aan. Ze hebben ieder een in eigen team van met twee op bekende gastspelers.

november 2019
07-06-2014 20:01

Afl. 9

Typisch Carlo En Irene - Afl. 9

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

31-05-2014 20:01

Afl. 8

Typisch Carlo En Irene - Afl. 8

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en imiteren zoveel mogelijk bekende Nederlanders, met de hulp van Chantal Janzen, Dirk Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud Feltkamp.

24-05-2014 20:01

Afl. 7

Typisch Carlo En Irene - Afl. 7

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en proberen samen met Loretta Schrijver, Marijke Helwegen, Ruben Nicolai en Ron Boszhard zoveel mogelijk bekende Nederlanders te persifleren.

17-05-2014 19:58

Afl. 6

Typisch Carlo En Irene - Afl. 6

Robert ten Brink, Sara Kroos, Maik de Boer en Anne-Marie Jung komen langs en persifleren bekende Nederlanders. Dit doen ze onder leiding van hun teamcaptains Carlo Boszhard en Irene Moors.

10-05-2014 19:59

Afl. 5

Typisch Carlo En Irene - Afl. 5

Ali B, Angela Groothuizen, Georgina Verbaan en Jon van Eerd zijn te gast. Samen met Carlo Boszhard en Irene Moors beelden ze BN'ers uit en de rest van het team moet zo snel mogelijk raden wie ze zijn.

03-05-2014 20:00

Afl. 4

Typisch Carlo En Irene - Afl. 4

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen elkaar met de hulp van twee BN'ers te verslaan. Gerard Joling, Patricia Paay, André Hazes jr. en Danny de Munk helpen een handje.

26-04-2014 20:01

Afl. 3

Typisch Carlo En Irene - Afl. 3

Met de hulp van Ferry Doedens, Beau Schneider, Catherine Keyl en Euvgenia Parakhina nemen Carlo Boszhard en Irene Moors het tegen elkaar op. Het draait erom welk team het beste kan persifleren.

19-04-2014 20:00

Afl. 2

Typisch Carlo En Irene - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen allebei zo goed mogelijk bekende Nederlanders te imiteren. Ze krijgen hierbij hulp van Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Fred van Leer en Jamai Loman.

12-04-2014 20:00

Afl. 1

Typisch Carlo En Irene - Afl. 1

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene gaan dit keer de strijd met elkaar aan. Ze hebben ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

Typisch Carlo En Irene gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Carlo En Irene de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Carlo En Irene bij Typisch Carlo En Irene liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Carlo En Irene. Heb je een uitzending van Typisch Carlo En Irene gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Carlo En Irene gemist

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers. In verschillende spelrondes wordt bepaald wie de sterkste partij is. Wie kan door middel van stemgeluid duidelijk maken om welke bekende Nederlander het gaat? En welk panellid kan met behulp van kleding en andere attributen laten zien wie er wordt uitgebeeld? Ook gaan Carlo en Irene wekelijks de straat op als twee bekende typetjes uit `De TV Kantine´om mensen in de maling te nemen.

Uitzending gemist van Typisch Carlo En Irene? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Carlo En Irene kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 07-06-2014 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!