Programma gemist?

Komische op spelshow waarin tijdens alles draait om wie het beste in kan op tv persifleren. Carlo en Irene strijden van tegen elkaar tijdens met ieder met een eigen uit team met twee bekende van gastspelers.

Carlo naar Boszhard en in Irene Moors gaan de de strijd met elkaar aan de en imiteren zoveel uit mogelijk bekende met Nederlanders, met de hulp van het Chantal uit Janzen, Dirk uit Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud van Feltkamp.

Carlo op tv Boszhard en Irene Moors gaan tijdens de strijd door met elkaar een aan en proberen samen tijdens met Loretta Schrijver, Marijke naar Helwegen, in Ruben Nicolai en Ron met Boszhard zoveel de mogelijk bekende Nederlanders te op tv persifleren.

Robert in ten Brink, Sara door Kroos, Maik de uit Boer en Anne-Marie Jung komen de langs het en persifleren bekende Nederlanders. op Dit doen ze naar onder leiding van hun tijdens teamcaptains de Carlo Boszhard en op Irene Moors.

Ali het B, Angela Groothuizen, Georgina Verbaan tijdens en met Jon van Eerd zijn te tijdens gast. Samen een met Carlo Boszhard en van Irene Moors beelden uit ze BN'ers de uit en de de rest van uit het team moet zo snel op tv mogelijk raden van wie ze van zijn.

Carlo van Boszhard en Irene Moors proberen op tv tijdens elkaar met de hulp van de twee BN'ers te verslaan. tijdens Gerard Joling, van Patricia op tv Paay, André Hazes jr. en Danny met uit de Munk helpen door een handje.

Met de de hulp van Ferry uit Doedens, Beau Schneider, Catherine het Keyl en met Euvgenia van Parakhina nemen Carlo Boszhard en Irene tijdens Moors op tv het tegen elkaar op. met Het draait erom welk de team door het beste kan tijdens persifleren.

Carlo Boszhard en in naar Irene Moors proberen het allebei zo goed mogelijk naar bekende Nederlanders te van imiteren. Ze op krijgen hierbij hulp van Jeroen het van der Boom, Glennis tijdens op tv Grace, Fred van Leer en met Jamai op Loman.

Komische met spelshow waarin alles draait van om wie het beste door kan persifleren. op Carlo en Irene in gaan dit een keer de met strijd met elkaar aan. Ze hebben de ieder door een eigen team het met twee bekende het gastspelers.

oktober 2020
07-06-2014 20:01

Afl. 9

Typisch Carlo En Irene - Afl. 9

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

31-05-2014 20:01

Afl. 8

Typisch Carlo En Irene - Afl. 8

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en imiteren zoveel mogelijk bekende Nederlanders, met de hulp van Chantal Janzen, Dirk Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud Feltkamp.

24-05-2014 20:01

Afl. 7

Typisch Carlo En Irene - Afl. 7

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en proberen samen met Loretta Schrijver, Marijke Helwegen, Ruben Nicolai en Ron Boszhard zoveel mogelijk bekende Nederlanders te persifleren.

17-05-2014 19:58

Afl. 6

Typisch Carlo En Irene - Afl. 6

Robert ten Brink, Sara Kroos, Maik de Boer en Anne-Marie Jung komen langs en persifleren bekende Nederlanders. Dit doen ze onder leiding van hun teamcaptains Carlo Boszhard en Irene Moors.

10-05-2014 19:59

Afl. 5

Typisch Carlo En Irene - Afl. 5

Ali B, Angela Groothuizen, Georgina Verbaan en Jon van Eerd zijn te gast. Samen met Carlo Boszhard en Irene Moors beelden ze BN'ers uit en de rest van het team moet zo snel mogelijk raden wie ze zijn.

03-05-2014 20:00

Afl. 4

Typisch Carlo En Irene - Afl. 4

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen elkaar met de hulp van twee BN'ers te verslaan. Gerard Joling, Patricia Paay, André Hazes jr. en Danny de Munk helpen een handje.

26-04-2014 20:01

Afl. 3

Typisch Carlo En Irene - Afl. 3

Met de hulp van Ferry Doedens, Beau Schneider, Catherine Keyl en Euvgenia Parakhina nemen Carlo Boszhard en Irene Moors het tegen elkaar op. Het draait erom welk team het beste kan persifleren.

19-04-2014 20:00

Afl. 2

Typisch Carlo En Irene - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen allebei zo goed mogelijk bekende Nederlanders te imiteren. Ze krijgen hierbij hulp van Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Fred van Leer en Jamai Loman.

12-04-2014 20:00

Afl. 1

Typisch Carlo En Irene - Afl. 1

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene gaan dit keer de strijd met elkaar aan. Ze hebben ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

Typisch Carlo En Irene gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Carlo En Irene de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Carlo En Irene bij Typisch Carlo En Irene liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Carlo En Irene. Heb je een uitzending van Typisch Carlo En Irene gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Carlo En Irene gemist

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers. In verschillende spelrondes wordt bepaald wie de sterkste partij is. Wie kan door middel van stemgeluid duidelijk maken om welke bekende Nederlander het gaat? En welk panellid kan met behulp van kleding en andere attributen laten zien wie er wordt uitgebeeld? Ook gaan Carlo en Irene wekelijks de straat op als twee bekende typetjes uit `De TV Kantine´om mensen in de maling te nemen.

Uitzending gemist van Typisch Carlo En Irene? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Carlo En Irene kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 07-06-2014 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!