Programma gemist?

Komische een spelshow waarin alles draait om naar wie het het beste kan persifleren. uit Carlo en Irene strijden tijdens tegen op elkaar met ieder een eigen een team met in twee bekende de gastspelers.

Carlo Boszhard en in Irene op tv Moors gaan de op strijd met door elkaar aan en imiteren zoveel van mogelijk het bekende Nederlanders, met de hulp van het Chantal het Janzen, Dirk uit Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud het Feltkamp.

Carlo Boszhard en van Irene Moors in gaan de strijd met met elkaar aan en een op proberen samen met Loretta Schrijver, Marijke naar Helwegen, met Ruben Nicolai en uit Ron Boszhard van zoveel mogelijk bekende Nederlanders te naar persifleren.

Robert op tv ten Brink, met Sara Kroos, Maik de Boer en het op tv Anne-Marie Jung komen langs en persifleren op uit bekende Nederlanders. Dit doen de ze onder leiding van hun tijdens van teamcaptains Carlo Boszhard het en Irene Moors.

Ali B, Angela de tijdens Groothuizen, Georgina Verbaan en Jon van in Eerd zijn te door tijdens gast. Samen met van Carlo Boszhard en Irene Moors beelden met ze BN'ers uit de en de met rest van in het team moet zo van snel mogelijk van raden wie ze het zijn.

Carlo het Boszhard en Irene Moors proberen in elkaar met de de hulp op van twee BN'ers te verslaan. uit Gerard Joling, tijdens Patricia Paay, André tijdens Hazes een jr. en Danny de uit Munk helpen een tijdens handje.

Met de de hulp van op Ferry Doedens, Beau Schneider, Catherine op een Keyl en Euvgenia Parakhina nemen de Carlo Boszhard door en Irene Moors het tijdens tegen elkaar een op. Het naar draait erom welk team met het beste met kan persifleren.

Carlo Boszhard van en Irene door Moors proberen allebei van zo goed mogelijk bekende Nederlanders door te imiteren. een Ze krijgen van hierbij hulp van met Jeroen van het der Boom, Glennis uit Grace, Fred van Leer en op Jamai op tv Loman.

Komische spelshow een waarin op alles draait om wie het beste door kan persifleren. op tv Carlo en Irene gaan in dit keer de naar strijd van met elkaar aan. Ze van hebben ieder een een eigen door team met twee bekende op gastspelers.

juni 2021
07-06-2014 20:01

Afl. 9

Typisch Carlo En Irene - Afl. 9

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

31-05-2014 20:01

Afl. 8

Typisch Carlo En Irene - Afl. 8

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en imiteren zoveel mogelijk bekende Nederlanders, met de hulp van Chantal Janzen, Dirk Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud Feltkamp.

24-05-2014 20:01

Afl. 7

Typisch Carlo En Irene - Afl. 7

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en proberen samen met Loretta Schrijver, Marijke Helwegen, Ruben Nicolai en Ron Boszhard zoveel mogelijk bekende Nederlanders te persifleren.

17-05-2014 19:58

Afl. 6

Typisch Carlo En Irene - Afl. 6

Robert ten Brink, Sara Kroos, Maik de Boer en Anne-Marie Jung komen langs en persifleren bekende Nederlanders. Dit doen ze onder leiding van hun teamcaptains Carlo Boszhard en Irene Moors.

10-05-2014 19:59

Afl. 5

Typisch Carlo En Irene - Afl. 5

Ali B, Angela Groothuizen, Georgina Verbaan en Jon van Eerd zijn te gast. Samen met Carlo Boszhard en Irene Moors beelden ze BN'ers uit en de rest van het team moet zo snel mogelijk raden wie ze zijn.

03-05-2014 20:00

Afl. 4

Typisch Carlo En Irene - Afl. 4

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen elkaar met de hulp van twee BN'ers te verslaan. Gerard Joling, Patricia Paay, André Hazes jr. en Danny de Munk helpen een handje.

26-04-2014 20:01

Afl. 3

Typisch Carlo En Irene - Afl. 3

Met de hulp van Ferry Doedens, Beau Schneider, Catherine Keyl en Euvgenia Parakhina nemen Carlo Boszhard en Irene Moors het tegen elkaar op. Het draait erom welk team het beste kan persifleren.

19-04-2014 20:00

Afl. 2

Typisch Carlo En Irene - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen allebei zo goed mogelijk bekende Nederlanders te imiteren. Ze krijgen hierbij hulp van Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Fred van Leer en Jamai Loman.

12-04-2014 20:00

Afl. 1

Typisch Carlo En Irene - Afl. 1

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene gaan dit keer de strijd met elkaar aan. Ze hebben ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

Typisch Carlo En Irene gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Carlo En Irene de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Carlo En Irene bij Typisch Carlo En Irene liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Carlo En Irene. Heb je een uitzending van Typisch Carlo En Irene gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Carlo En Irene gemist

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers. In verschillende spelrondes wordt bepaald wie de sterkste partij is. Wie kan door middel van stemgeluid duidelijk maken om welke bekende Nederlander het gaat? En welk panellid kan met behulp van kleding en andere attributen laten zien wie er wordt uitgebeeld? Ook gaan Carlo en Irene wekelijks de straat op als twee bekende typetjes uit `De TV Kantine´om mensen in de maling te nemen.

Uitzending gemist van Typisch Carlo En Irene? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Carlo En Irene kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 07-06-2014 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!