Programma gemist?

Komische spelshow op tv waarin alles draait om tijdens in wie het beste kan tijdens persifleren. Carlo en Irene uit strijden tegen een elkaar met ieder een naar eigen team met twee op tv naar bekende gastspelers.

Carlo op tv Boszhard en naar Irene Moors gaan de van strijd met tijdens elkaar aan en imiteren zoveel tijdens mogelijk naar bekende Nederlanders, met de van hulp van Chantal Janzen, Dirk op de Zeelenberg, Najib Amhali het en Ruud Feltkamp.

Carlo Boszhard het en Irene Moors gaan een de strijd een met elkaar aan van en proberen een samen met Loretta Schrijver, Marijke het Helwegen, Ruben naar Nicolai en Ron tijdens Boszhard zoveel mogelijk bekende het Nederlanders te met persifleren.

Robert ten in Brink, Sara Kroos, de Maik van de Boer en door Anne-Marie Jung komen een langs en persifleren bekende de Nederlanders. Dit van doen ze onder de leiding van hun teamcaptains Carlo Boszhard een en door Irene Moors.

Ali de B, Angela Groothuizen, Georgina Verbaan naar en een Jon van Eerd het zijn te gast. Samen een met Carlo Boszhard op en Irene een Moors beelden ze BN'ers uit uit en de rest het van het team een moet in zo snel mogelijk raden tijdens wie op tv ze zijn.

Carlo in Boszhard en Irene Moors door proberen elkaar met de door hulp van naar twee BN'ers te verslaan. naar Gerard uit Joling, Patricia Paay, André tijdens Hazes op tv jr. en Danny de met Munk helpen een de handje.

Met met de hulp van uit Ferry Doedens, Beau Schneider, de Catherine Keyl en de Euvgenia Parakhina nemen Carlo het Boszhard en met Irene Moors het tijdens tegen elkaar op. in Het op tv draait erom welk de team het beste kan een persifleren.

Carlo het Boszhard en Irene Moors proberen een allebei zo op goed op mogelijk bekende Nederlanders te imiteren. naar Ze met krijgen hierbij hulp van van Jeroen van der naar Boom, Glennis Grace, Fred op van Leer en het Jamai de Loman.

Komische spelshow waarin een tijdens alles draait om wie met het beste kan persifleren. door Carlo en het Irene gaan dit keer de op tv door strijd met elkaar door aan. Ze hebben ieder de een eigen team met in twee bekende uit gastspelers.

februari 2020
07-06-2014 20:01

Afl. 9

Typisch Carlo En Irene - Afl. 9

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

31-05-2014 20:01

Afl. 8

Typisch Carlo En Irene - Afl. 8

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en imiteren zoveel mogelijk bekende Nederlanders, met de hulp van Chantal Janzen, Dirk Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud Feltkamp.

24-05-2014 20:01

Afl. 7

Typisch Carlo En Irene - Afl. 7

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en proberen samen met Loretta Schrijver, Marijke Helwegen, Ruben Nicolai en Ron Boszhard zoveel mogelijk bekende Nederlanders te persifleren.

17-05-2014 19:58

Afl. 6

Typisch Carlo En Irene - Afl. 6

Robert ten Brink, Sara Kroos, Maik de Boer en Anne-Marie Jung komen langs en persifleren bekende Nederlanders. Dit doen ze onder leiding van hun teamcaptains Carlo Boszhard en Irene Moors.

10-05-2014 19:59

Afl. 5

Typisch Carlo En Irene - Afl. 5

Ali B, Angela Groothuizen, Georgina Verbaan en Jon van Eerd zijn te gast. Samen met Carlo Boszhard en Irene Moors beelden ze BN'ers uit en de rest van het team moet zo snel mogelijk raden wie ze zijn.

03-05-2014 20:00

Afl. 4

Typisch Carlo En Irene - Afl. 4

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen elkaar met de hulp van twee BN'ers te verslaan. Gerard Joling, Patricia Paay, André Hazes jr. en Danny de Munk helpen een handje.

26-04-2014 20:01

Afl. 3

Typisch Carlo En Irene - Afl. 3

Met de hulp van Ferry Doedens, Beau Schneider, Catherine Keyl en Euvgenia Parakhina nemen Carlo Boszhard en Irene Moors het tegen elkaar op. Het draait erom welk team het beste kan persifleren.

19-04-2014 20:00

Afl. 2

Typisch Carlo En Irene - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen allebei zo goed mogelijk bekende Nederlanders te imiteren. Ze krijgen hierbij hulp van Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Fred van Leer en Jamai Loman.

12-04-2014 20:00

Afl. 1

Typisch Carlo En Irene - Afl. 1

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene gaan dit keer de strijd met elkaar aan. Ze hebben ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

Typisch Carlo En Irene gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Carlo En Irene de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Carlo En Irene bij Typisch Carlo En Irene liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Carlo En Irene. Heb je een uitzending van Typisch Carlo En Irene gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Carlo En Irene gemist

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers. In verschillende spelrondes wordt bepaald wie de sterkste partij is. Wie kan door middel van stemgeluid duidelijk maken om welke bekende Nederlander het gaat? En welk panellid kan met behulp van kleding en andere attributen laten zien wie er wordt uitgebeeld? Ook gaan Carlo en Irene wekelijks de straat op als twee bekende typetjes uit `De TV Kantine´om mensen in de maling te nemen.

Uitzending gemist van Typisch Carlo En Irene? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Carlo En Irene kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 07-06-2014 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!