Programma gemist?

Komische naar spelshow waarin alles draait de om wie de het beste kan persifleren. Carlo door en Irene strijden een tegen elkaar met in uit ieder een eigen team met door twee bekende op gastspelers.

Carlo Boszhard en met in Irene Moors gaan de strijd met een door elkaar aan en imiteren zoveel op mogelijk met bekende Nederlanders, met een de hulp van Chantal Janzen, Dirk een Zeelenberg, Najib door Amhali en Ruud tijdens Feltkamp.

Carlo het Boszhard en Irene Moors gaan de de in strijd met elkaar aan uit en proberen samen in met Loretta Schrijver, Marijke op tv het Helwegen, Ruben Nicolai en een Ron Boszhard zoveel van mogelijk bekende Nederlanders te door persifleren.

Robert met ten Brink, Sara Kroos, Maik tijdens de tijdens Boer en van Anne-Marie Jung komen de langs en persifleren in bekende Nederlanders. Dit doen op tv ze onder op leiding van hun teamcaptains op Carlo Boszhard en in Irene Moors.

Ali in B, Angela Groothuizen, Georgina op Verbaan en Jon naar van Eerd zijn te het gast. Samen door met Carlo Boszhard naar en op Irene Moors beelden ze BN'ers uit een en de rest een van de het team moet de zo snel tijdens mogelijk raden wie ze van zijn.

Carlo Boszhard tijdens en Irene naar Moors proberen het elkaar met de hulp van twee op BN'ers te op verslaan. Gerard Joling, het Patricia Paay, op tv André Hazes jr. een en Danny het de Munk helpen een de handje.

Met op de hulp op tv van Ferry Doedens, Beau op tv Schneider, Catherine Keyl naar en Euvgenia Parakhina een nemen Carlo Boszhard en Irene een Moors van het tegen de elkaar op. Het draait erom uit welk team het naar beste kan van persifleren.

Carlo naar Boszhard en Irene Moors proberen de allebei op zo goed mogelijk bekende door Nederlanders te de imiteren. Ze krijgen naar hierbij hulp van Jeroen met van der Boom, tijdens Glennis Grace, met Fred van Leer en op tv Jamai met Loman.

Komische tijdens spelshow waarin alles uit draait om wie het beste met op kan persifleren. Carlo en Irene gaan een dit keer de een strijd met uit elkaar aan. in Ze hebben ieder een eigen met team op tv met twee van bekende gastspelers.

juli 2020
07-06-2014 20:01

Afl. 9

Typisch Carlo En Irene - Afl. 9

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

31-05-2014 20:01

Afl. 8

Typisch Carlo En Irene - Afl. 8

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en imiteren zoveel mogelijk bekende Nederlanders, met de hulp van Chantal Janzen, Dirk Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud Feltkamp.

24-05-2014 20:01

Afl. 7

Typisch Carlo En Irene - Afl. 7

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en proberen samen met Loretta Schrijver, Marijke Helwegen, Ruben Nicolai en Ron Boszhard zoveel mogelijk bekende Nederlanders te persifleren.

17-05-2014 19:58

Afl. 6

Typisch Carlo En Irene - Afl. 6

Robert ten Brink, Sara Kroos, Maik de Boer en Anne-Marie Jung komen langs en persifleren bekende Nederlanders. Dit doen ze onder leiding van hun teamcaptains Carlo Boszhard en Irene Moors.

10-05-2014 19:59

Afl. 5

Typisch Carlo En Irene - Afl. 5

Ali B, Angela Groothuizen, Georgina Verbaan en Jon van Eerd zijn te gast. Samen met Carlo Boszhard en Irene Moors beelden ze BN'ers uit en de rest van het team moet zo snel mogelijk raden wie ze zijn.

03-05-2014 20:00

Afl. 4

Typisch Carlo En Irene - Afl. 4

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen elkaar met de hulp van twee BN'ers te verslaan. Gerard Joling, Patricia Paay, André Hazes jr. en Danny de Munk helpen een handje.

26-04-2014 20:01

Afl. 3

Typisch Carlo En Irene - Afl. 3

Met de hulp van Ferry Doedens, Beau Schneider, Catherine Keyl en Euvgenia Parakhina nemen Carlo Boszhard en Irene Moors het tegen elkaar op. Het draait erom welk team het beste kan persifleren.

19-04-2014 20:00

Afl. 2

Typisch Carlo En Irene - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen allebei zo goed mogelijk bekende Nederlanders te imiteren. Ze krijgen hierbij hulp van Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Fred van Leer en Jamai Loman.

12-04-2014 20:00

Afl. 1

Typisch Carlo En Irene - Afl. 1

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene gaan dit keer de strijd met elkaar aan. Ze hebben ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

Typisch Carlo En Irene gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Carlo En Irene de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Carlo En Irene bij Typisch Carlo En Irene liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Carlo En Irene. Heb je een uitzending van Typisch Carlo En Irene gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Carlo En Irene gemist

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers. In verschillende spelrondes wordt bepaald wie de sterkste partij is. Wie kan door middel van stemgeluid duidelijk maken om welke bekende Nederlander het gaat? En welk panellid kan met behulp van kleding en andere attributen laten zien wie er wordt uitgebeeld? Ook gaan Carlo en Irene wekelijks de straat op als twee bekende typetjes uit `De TV Kantine´om mensen in de maling te nemen.

Uitzending gemist van Typisch Carlo En Irene? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Carlo En Irene kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 07-06-2014 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!