Programma gemist?

Komische uit spelshow waarin alles door draait om de wie het beste kan persifleren. Carlo op tv in en Irene strijden tegen in elkaar met ieder een naar eigen team van met twee door bekende gastspelers.

Carlo uit Boszhard en Irene Moors gaan de de strijd tijdens met elkaar in aan en met imiteren zoveel mogelijk op tv bekende Nederlanders, met de met hulp van het Chantal Janzen, Dirk de Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud naar Feltkamp.

Carlo Boszhard en met Irene van Moors gaan de strijd met naar elkaar met aan en een proberen samen met Loretta Schrijver, naar Marijke Helwegen, naar Ruben Nicolai en Ron Boszhard van zoveel mogelijk een bekende een Nederlanders te persifleren.

Robert in ten Brink, op Sara Kroos, Maik de de Boer en Anne-Marie naar Jung komen langs een en persifleren bekende Nederlanders. op tv Dit doen ze onder tijdens leiding het van hun teamcaptains Carlo de Boszhard en Irene de Moors.

Ali B, door Angela Groothuizen, naar Georgina Verbaan en Jon tijdens van Eerd het zijn te gast. Samen met van Carlo Boszhard en de Irene Moors door beelden ze BN'ers een uit met en de rest van op tv het team uit moet zo snel met mogelijk raden wie in ze zijn.

Carlo Boszhard op tv en Irene Moors in proberen op tv elkaar met de van hulp van twee BN'ers uit te verslaan. Gerard Joling, door Patricia het Paay, André Hazes jr. in en Danny de Munk helpen uit met een handje.

Met de hulp tijdens van tijdens Ferry Doedens, tijdens Beau Schneider, Catherine Keyl en Euvgenia met door Parakhina nemen Carlo Boszhard op en Irene Moors een het tegen door elkaar op. Het draait erom welk in een team het beste kan de persifleren.

Carlo het Boszhard en een Irene Moors proberen allebei tijdens zo goed mogelijk van bekende Nederlanders te imiteren. met Ze krijgen op tv hierbij hulp een van Jeroen van der Boom, Glennis in Grace, Fred van op tv Leer het en Jamai het Loman.

Komische spelshow met waarin alles door draait om wie het beste in kan door persifleren. Carlo en naar Irene gaan dit keer de op strijd op met elkaar aan. Ze de hebben ieder een in eigen het team met twee bekende met gastspelers.

februari 2021
07-06-2014 20:01

Afl. 9

Typisch Carlo En Irene - Afl. 9

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

31-05-2014 20:01

Afl. 8

Typisch Carlo En Irene - Afl. 8

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en imiteren zoveel mogelijk bekende Nederlanders, met de hulp van Chantal Janzen, Dirk Zeelenberg, Najib Amhali en Ruud Feltkamp.

24-05-2014 20:01

Afl. 7

Typisch Carlo En Irene - Afl. 7

Carlo Boszhard en Irene Moors gaan de strijd met elkaar aan en proberen samen met Loretta Schrijver, Marijke Helwegen, Ruben Nicolai en Ron Boszhard zoveel mogelijk bekende Nederlanders te persifleren.

17-05-2014 19:58

Afl. 6

Typisch Carlo En Irene - Afl. 6

Robert ten Brink, Sara Kroos, Maik de Boer en Anne-Marie Jung komen langs en persifleren bekende Nederlanders. Dit doen ze onder leiding van hun teamcaptains Carlo Boszhard en Irene Moors.

10-05-2014 19:59

Afl. 5

Typisch Carlo En Irene - Afl. 5

Ali B, Angela Groothuizen, Georgina Verbaan en Jon van Eerd zijn te gast. Samen met Carlo Boszhard en Irene Moors beelden ze BN'ers uit en de rest van het team moet zo snel mogelijk raden wie ze zijn.

03-05-2014 20:00

Afl. 4

Typisch Carlo En Irene - Afl. 4

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen elkaar met de hulp van twee BN'ers te verslaan. Gerard Joling, Patricia Paay, André Hazes jr. en Danny de Munk helpen een handje.

26-04-2014 20:01

Afl. 3

Typisch Carlo En Irene - Afl. 3

Met de hulp van Ferry Doedens, Beau Schneider, Catherine Keyl en Euvgenia Parakhina nemen Carlo Boszhard en Irene Moors het tegen elkaar op. Het draait erom welk team het beste kan persifleren.

19-04-2014 20:00

Afl. 2

Typisch Carlo En Irene - Afl. 2

Carlo Boszhard en Irene Moors proberen allebei zo goed mogelijk bekende Nederlanders te imiteren. Ze krijgen hierbij hulp van Jeroen van der Boom, Glennis Grace, Fred van Leer en Jamai Loman.

12-04-2014 20:00

Afl. 1

Typisch Carlo En Irene - Afl. 1

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene gaan dit keer de strijd met elkaar aan. Ze hebben ieder een eigen team met twee bekende gastspelers.

Typisch Carlo En Irene gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Typisch Carlo En Irene de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Typisch Carlo En Irene bij Typisch Carlo En Irene liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Typisch Carlo En Irene. Heb je een uitzending van Typisch Carlo En Irene gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Typisch Carlo En Irene gemist

Komische spelshow waarin alles draait om wie het beste kan persifleren. Carlo en Irene strijden tegen elkaar met ieder een eigen team met twee bekende gastspelers. In verschillende spelrondes wordt bepaald wie de sterkste partij is. Wie kan door middel van stemgeluid duidelijk maken om welke bekende Nederlander het gaat? En welk panellid kan met behulp van kleding en andere attributen laten zien wie er wordt uitgebeeld? Ook gaan Carlo en Irene wekelijks de straat op als twee bekende typetjes uit `De TV Kantine´om mensen in de maling te nemen.

Uitzending gemist van Typisch Carlo En Irene? Hier kun je alle uitzendingen van Typisch Carlo En Irene kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 07-06-2014 om 20:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!