Programma gemist?
september 2021
01-01-2009 00:00

Bekijk hier alle afleveringen

Budget tv - Bekijk hier alle afleveringen

In dit programma presenteren Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer een programma vol entertainment en budgettips. Een rijke verzameling experts, verslaggevers en gasten staat hen daarin bij. In een decor, dat bestaat uit rekwisi...

Budget tv gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Budget tv de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Budget tv bij Budget tv liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Budget tv. Heb je een uitzending van Budget tv gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Budget tv gemist

In dit programma presenteren Tijl Beckand, Ruben Nicolai en Ruben van der Meer een programma vol entertainment en budgettips. Een rijke verzameling experts, verslaggevers en gasten staat hen daarin bij. In een decor, dat bestaat uit rekwisieten uit andere televisieshows, casino's en amusementshallen krijgen onder andere budget-cabaretiers een kans om voor een groot publiek op te treden en wordt er wekelijks op zoek gegaan naar een nieuw model voor een budgetfolder. Daarnaast worden de voordeligste culturele activiteiten aangestipt en wordt er advies gegeven over hoe je op een budgettair verantwoorde manier met vakantie kunt.

Uitzending gemist van Budget tv? Hier kun je alle uitzendingen van Budget tv kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-01-2009 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!