Programma gemist?

Cabaretiers Jeroen op van Koningsbrugge en naar Dennis door van de Ven van krijgen in hun grappige show op tv vol liedjes, het sketches en interviews visite van op presentator met Maxim Hartman en topmodel Kim een op Feenstra.

Actrice een en presentatrice Lieke van het Lexmond de en rapper Gers Pardoel brengen een op tv bezoekje van aan de hilarische op sketchshow van Jeroen en van Dennis.

Jeroen door van Koningsbrugge en Dennis van naar de Ven van krijgen tijdens van hun komische two-man-show bezoek naar van zanger Guus Meeuwis op een en presentatrice Beertje van het Beers.

Jeroen van Koningsbrugge het en een Dennis van de Ven krijgen de op tijdens hun komische two-man-show bezoek van op zanger Guus naar Meeuwis en presentatrice van Beertje van in Beers.

Cabaretiers een en presentatoren Jeroen van door Koningsbrugge op tv en Dennis van de Ven in bundelen tijdens hun krachten en zetten door een grappige show neer, het met hulp van uit actrice Georgina op tv Verbaan en tijdens cabaretier Jan Jaap de van der Wal.

Actrice in en presentatrice Chantal Janzen en de cabaretier Peter Heerschop in op tv komen langs in de de komische sketchshow van op Jeroen van Koningsbrugge en Dennis uit een van de Ven.

december 2019
17-05-2014 22:05

Afl. 6

ZaterdagavondJURK! - Afl. 6

Cabaretiers Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven krijgen in hun grappige show vol liedjes, sketches en interviews visite van presentator Maxim Hartman en topmodel Kim Feenstra.

10-05-2014 22:10

Afl. 5

ZaterdagavondJURK! - Afl. 5

Actrice en presentatrice Lieke van Lexmond en rapper Gers Pardoel brengen een bezoekje aan de hilarische sketchshow van Jeroen en Dennis.

03-05-2014 22:07

Afl. 4

ZaterdagavondJURK! - Afl. 4

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven krijgen tijdens hun komische two-man-show bezoek van zanger Guus Meeuwis en presentatrice Beertje van Beers.

26-04-2014 22:08

Afl. 3

ZaterdagavondJURK! - Afl. 3

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven krijgen tijdens hun komische two-man-show bezoek van zanger Guus Meeuwis en presentatrice Beertje van Beers.

19-04-2014 22:07

Afl. 2

ZaterdagavondJURK! - Afl. 2

Cabaretiers en presentatoren Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven bundelen hun krachten en zetten een grappige show neer, met hulp van actrice Georgina Verbaan en cabaretier Jan Jaap van der Wal.

12-04-2014 22:16

Afl. 1

ZaterdagavondJURK! - Afl. 1

Actrice en presentatrice Chantal Janzen en cabaretier Peter Heerschop komen langs in de komische sketchshow van Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven.

ZaterdagavondJURK! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van ZaterdagavondJURK! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van ZaterdagavondJURK! bij ZaterdagavondJURK! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van ZaterdagavondJURK!. Heb je een uitzending van ZaterdagavondJURK! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

ZaterdagavondJURK! gemist

Komische sketchshow waarin Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven hun krachten bundelen en zowel als presentator, zanger én acteur op het podium verschijnen. Het beproefde duo pakt flink uit met een ultieme two-man-show boordevol liedjes, sketches en interviews. Ook treedt de `JURK!´-band op en durven wekelijks twee bekende hoofdgasten het speelveld van de heren te betreden. Namen als Gers Pardoel, Lieke van Lexmond, Kim Feenstra, Maxim Hartman, Chantal Janzen, Peter Heerschop, Georgina Verbaan en Jan Jaap van der Wal zullen op het podium verschijnen.

Uitzending gemist van ZaterdagavondJURK!? Hier kun je alle uitzendingen van ZaterdagavondJURK! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 17-05-2014 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!