Programma gemist?

Johan Derksen ontmoet uit de bandleden een van King of the met uit World. In deze door nieuwe bluesband zit in Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby op een + Blizzards. Na de dood met van Cuby-frontman Harry door Muskee stelde Java een met drie andere getalenteerde op tv bandleden King of op van the World samen, waarvan de tweede op tv plaat de onlangs werd gepresenteerd in op de North Sea Jazz in Club. Johan praat de op tv met Erwin over het het Cuby-verleden en de van King of the het World-toekomst.

Johan een Derksen gaat op op pad om uit naar te vinden hoe in het met twee door van zijn favoriete bands tijdens is afgelopen: Les Baroques naar op en The Buffoons. met Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. tijdens Ook het gaat Johan naar langs bij Hilco ter Heide naar en Ely van naar Tongeren van The Buffoons. op uit Zij waren de enige in muzikanten die aan tijdens het bed uit van John Lennon en uit Yoko Ono op tv in het Amsterdamse Hilton mochten van verschijnen.

Johan uit Derksen gaat langs op tv bij Johnny Kendall, zanger van het naar de Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & het the Heralds'. op Kendall in heeft een paar keer op van het punt van met doorbreken in gestaan, maar telkens liep het mis. in De zanger met vertelt hierover naar en gaat speciaal voor naar Johan het podium weer op de op om zijn bluesklassieker, 'St. tijdens James Infirmary', op tv te zingen.

Johan Derksen heeft op openhartige gesprekken met van een van tijdens de bekendste countryzangers met van Nederland: Dick van op tv Altena. een Hij was lang frontman van van de Major Dundee een op Band, maar trekt nu op rond als een solo-artiest. Johan en Dick bespreken met de moeizame verhouding van in Nederlanders met in country. Ook Toni door Willé van Pussycat, die het jarenlang op tv met Dick samenwerkte, een komt hierover aan uit het woord. Met Normaal-zanger Bennie tijdens Jolink uit bespreekt Johan naar de kracht van de dialectpop.

Johan het Derksen duikt op tv in het levensverhaal van Theo op van Es, met zanger van The Shoes. van Zijn grote uit hits worden in besproken, maar ook Theo's op discotijd en het Nederlandstalige werk door dat hij tijdens recent heeft geschreven passeren naar de revue. het Johan praat met de uit drie andere een Shoes-bandleden de over Theo. Ook de Huub van der Lubbe van De van van Dijk, Dave von Raven op van The van Kik en Rob Stenders vertellen over naar het hun bewondering voor de levendige man tijdens op met die nog altijd krachtige met strot.

Johan door Derksen gaat op zoek naar een tijdens Jan de Hont, gitarist van de onder andere het nummer naar naar 'La Comparsa' van een ZZ & de Maskers. uit Jan de Hont moest op enkele jaren geleden noodgedwongen van stoppen vanwege oorproblemen. op Hij door speelde onder andere met Rob tijdens de Nijs, Freek op de door Jonge en Boudewijn de Groot. uit op Zij komen allemaal een aan het woord uit over deze trouwe, getalenteerde van gitarist.

Johan het Derksen gaat op op zoek naar van Rudy Bennett. Dit was in de een met jaren zestig de zanger op van The Motions, op tv de band die een aanvankelijk beter was dan uit de eveneens Haagse op tv band Golden Earring. Johan in vraagt de waar het uiteindelijk op tv mis is gegaan met The de Motions op en bespreekt Rudy's door carrière.

Johan Derksen gaat het van op zoek naar het best bewaarde met geheim een van Volendam: Specs op tv Hildebrand. In tegenstelling tot op al zijn uit dorpsgenoten, maakt op tv de eigenwijze Specs uit geen Palingpop maar Americana. Johan op bezoekt hem en naar spreekt ook van met Piet uit Veerman, Jan Akkerman en studio-eigenaar tijdens Arnold naar Mühren over Specs. Ook probeert in Johan het geheim op tv van van het kleurrijke, getalenteerde op en soms wansmakelijke tijdens Volendam te ontrafelen.

oktober 2020
02-06-2014 22:48

Afl. 8

Derksen On The Road - Afl. 8

Johan Derksen ontmoet de bandleden van King of the World. In deze nieuwe bluesband zit Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby + Blizzards. Na de dood van Cuby-frontman Harry Muskee stelde Java met drie andere getalenteerde bandleden K...

26-05-2014 22:48

Afl. 7

Derksen On The Road - Afl. 7

Johan Derksen gaat op pad om uit te vinden hoe het met twee van zijn favoriete bands is afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan langs bij Hilco ter Heide en Ely van Tongeren...

19-05-2014 23:06

Afl. 6

Derksen On The Road - Afl. 6

Johan Derksen gaat langs bij Johnny Kendall, zanger van de Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & the Heralds'. Kendall heeft een paar keer op het punt van doorbreken gestaan, maar telkens liep het mis. De zanger vertelt hierover en gaat sp...

12-05-2014 23:06

Afl. 5

Derksen On The Road - Afl. 5

Johan Derksen heeft openhartige gesprekken met een van de bekendste countryzangers van Nederland: Dick van Altena. Hij was lang frontman van de Major Dundee Band, maar trekt nu rond als solo-artiest. Johan en Dick bespreken de moeizame verh...

05-05-2014 23:06

Afl. 4

Derksen On The Road - Afl. 4

Johan Derksen duikt in het levensverhaal van Theo van Es, zanger van The Shoes. Zijn grote hits worden besproken, maar ook Theo's discotijd en het Nederlandstalige werk dat hij recent heeft geschreven passeren de revue. Johan praat met de d...

28-04-2014 23:03

Afl. 3

Derksen On The Road - Afl. 3

Johan Derksen gaat op zoek naar Jan de Hont, gitarist van onder andere het nummer 'La Comparsa' van ZZ & de Maskers. Jan de Hont moest enkele jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde onder andere met Rob de Nijs...

21-04-2014 23:15

Afl. 2

Derksen On The Road - Afl. 2

Johan Derksen gaat op zoek naar Rudy Bennett. Dit was in de jaren zestig de zanger van The Motions, de band die aanvankelijk beter was dan de eveneens Haagse band Golden Earring. Johan vraagt waar het uiteindelijk mis is gegaan met The Moti...

14-04-2014 22:01

Afl. 1

Derksen On The Road - Afl. 1

Johan Derksen gaat op zoek naar het best bewaarde geheim van Volendam: Specs Hildebrand. In tegenstelling tot al zijn dorpsgenoten, maakt de eigenwijze Specs geen Palingpop maar Americana. Johan bezoekt hem en spreekt ook met Piet Veerman, ...

Derksen On The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen On The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen On The Road bij Derksen On The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen On The Road. Heb je een uitzending van Derksen On The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen On The Road gemist

Muzikale roadtrip waarin Johan Derksen op zoek gaat naar zijn favoriete Nederlandse muzikanten. Derksen schenkt aandacht aan grote talenten die worden gezien als de grondleggers van de huidige Nederlandse popmuziek en stuit daarbij op mooie, ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Dit is het programma dat Johan Derksen al jarenlang wilde maken.

Uitzending gemist van Derksen On The Road? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen On The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-06-2014 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!