Programma gemist?

Johan uit Derksen ontmoet de uit bandleden van King of met the de World. In deze nieuwe een bluesband zit Erwin in Java, oorspronkelijk gitarist van van Cuby + Blizzards. de Na de dood van naar Cuby-frontman Harry Muskee een stelde tijdens Java met op drie andere getalenteerde bandleden King van of the door World samen, naar waarvan de tweede plaat de onlangs werd gepresenteerd in de met North Sea Jazz een Club. Johan op praat met Erwin over van het het Cuby-verleden en de op King of the uit World-toekomst.

Johan op tv Derksen gaat door op pad om uit te vinden in hoe met het met de twee van zijn favoriete met bands is afgelopen: Les Baroques de en van The Buffoons. naar Hij ontmoet Les op tv Baroques-zanger Gerard Schoenaker. van Ook gaat Johan langs door bij Hilco naar ter Heide en Ely van Tongeren de van The van Buffoons. Zij waren de op enige muzikanten naar die aan het een bed uit van John Lennon uit en Yoko Ono in het Amsterdamse de Hilton naar mochten verschijnen.

Johan Derksen in gaat langs bij Johnny tijdens Kendall, zanger van door de op tv Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall van & the met Heralds'. Kendall heeft een op paar naar keer op het punt van doorbreken uit gestaan, maar met telkens liep het op tv mis. De zanger vertelt met hierover op en gaat speciaal voor het Johan het naar podium weer op op om zijn van bluesklassieker, 'St. James Infirmary', te uit zingen.

Johan Derksen heeft een openhartige gesprekken met uit het een van de uit bekendste countryzangers van Nederland: op Dick van door Altena. Hij was lang op tv frontman van de Major Dundee een op Band, maar trekt nu door rond als solo-artiest. een Johan en naar Dick bespreken de moeizame verhouding het van Nederlanders met country. de Ook in Toni Willé van van Pussycat, die door jarenlang met Dick samenwerkte, tijdens komt hierover aan op het woord. Met uit Normaal-zanger Bennie Jolink op bespreekt Johan door de kracht van door dialectpop.

Johan naar Derksen duikt het in het levensverhaal van naar Theo van Es, zanger van op The door Shoes. Zijn tijdens grote hits worden de besproken, maar ook Theo's discotijd uit en het Nederlandstalige uit werk het dat hij recent heeft geschreven passeren tijdens de revue. de Johan praat met het de drie andere de Shoes-bandleden over Theo. Ook de Huub van met der naar Lubbe van De het Dijk, Dave von Raven van The tijdens van Kik en Rob Stenders vertellen over uit in hun bewondering voor de levendige door man met met die nog altijd krachtige een strot.

Johan op tv Derksen gaat van op zoek naar Jan met de Hont, op gitarist van onder andere het het nummer 'La op tv Comparsa' van ZZ & de uit Maskers. Jan de tijdens Hont door moest enkele jaren uit geleden noodgedwongen stoppen vanwege tijdens oorproblemen. met Hij speelde onder andere met Rob van de Nijs, Freek in de de Jonge en naar Boudewijn de Groot. Zij op komen allemaal op tv aan het woord over uit deze trouwe, getalenteerde een gitarist.

Johan op tv Derksen gaat door op zoek naar Rudy Bennett. tijdens Dit de was in de tijdens jaren zestig de zanger van The het Motions, op de band die aanvankelijk beter op tv was dan tijdens de een eveneens Haagse band Golden Earring. Johan op tv vraagt waar het met een uiteindelijk mis is met gegaan met The Motions en naar bespreekt Rudy's met carrière.

Johan door Derksen gaat op van zoek naar het met best bewaarde geheim van op Volendam: naar Specs Hildebrand. In uit tegenstelling tot al tijdens zijn dorpsgenoten, maakt de eigenwijze Specs uit het geen Palingpop maar Americana. Johan bezoekt het hem tijdens en spreekt ook met de Piet Veerman, Jan uit Akkerman en studio-eigenaar Arnold de Mühren met over Specs. naar Ook probeert Johan het geheim van in het een kleurrijke, getalenteerde in en soms wansmakelijke het Volendam te ontrafelen.

oktober 2021
02-06-2014 22:48

Afl. 8

Derksen On The Road - Afl. 8

Johan Derksen ontmoet de bandleden van King of the World. In deze nieuwe bluesband zit Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby + Blizzards. Na de dood van Cuby-frontman Harry Muskee stelde Java met drie andere getalenteerde bandleden K...

26-05-2014 22:48

Afl. 7

Derksen On The Road - Afl. 7

Johan Derksen gaat op pad om uit te vinden hoe het met twee van zijn favoriete bands is afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan langs bij Hilco ter Heide en Ely van Tongeren...

19-05-2014 23:06

Afl. 6

Derksen On The Road - Afl. 6

Johan Derksen gaat langs bij Johnny Kendall, zanger van de Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & the Heralds'. Kendall heeft een paar keer op het punt van doorbreken gestaan, maar telkens liep het mis. De zanger vertelt hierover en gaat sp...

12-05-2014 23:06

Afl. 5

Derksen On The Road - Afl. 5

Johan Derksen heeft openhartige gesprekken met een van de bekendste countryzangers van Nederland: Dick van Altena. Hij was lang frontman van de Major Dundee Band, maar trekt nu rond als solo-artiest. Johan en Dick bespreken de moeizame verh...

05-05-2014 23:06

Afl. 4

Derksen On The Road - Afl. 4

Johan Derksen duikt in het levensverhaal van Theo van Es, zanger van The Shoes. Zijn grote hits worden besproken, maar ook Theo's discotijd en het Nederlandstalige werk dat hij recent heeft geschreven passeren de revue. Johan praat met de d...

28-04-2014 23:03

Afl. 3

Derksen On The Road - Afl. 3

Johan Derksen gaat op zoek naar Jan de Hont, gitarist van onder andere het nummer 'La Comparsa' van ZZ & de Maskers. Jan de Hont moest enkele jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde onder andere met Rob de Nijs...

21-04-2014 23:15

Afl. 2

Derksen On The Road - Afl. 2

Johan Derksen gaat op zoek naar Rudy Bennett. Dit was in de jaren zestig de zanger van The Motions, de band die aanvankelijk beter was dan de eveneens Haagse band Golden Earring. Johan vraagt waar het uiteindelijk mis is gegaan met The Moti...

14-04-2014 22:01

Afl. 1

Derksen On The Road - Afl. 1

Johan Derksen gaat op zoek naar het best bewaarde geheim van Volendam: Specs Hildebrand. In tegenstelling tot al zijn dorpsgenoten, maakt de eigenwijze Specs geen Palingpop maar Americana. Johan bezoekt hem en spreekt ook met Piet Veerman, ...

Derksen On The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen On The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen On The Road bij Derksen On The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen On The Road. Heb je een uitzending van Derksen On The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen On The Road gemist

Muzikale roadtrip waarin Johan Derksen op zoek gaat naar zijn favoriete Nederlandse muzikanten. Derksen schenkt aandacht aan grote talenten die worden gezien als de grondleggers van de huidige Nederlandse popmuziek en stuit daarbij op mooie, ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Dit is het programma dat Johan Derksen al jarenlang wilde maken.

Uitzending gemist van Derksen On The Road? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen On The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-06-2014 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!