Programma gemist?

Johan Derksen ontmoet naar de bandleden van met King of the naar door World. In deze nieuwe op tv bluesband zit Erwin Java, in oorspronkelijk gitarist van in Cuby + met Blizzards. Na door de dood van Cuby-frontman Harry van Muskee stelde Java de met drie andere naar getalenteerde bandleden King met of naar the World samen, de waarvan de tweede door plaat onlangs werd uit gepresenteerd in de North door Sea Jazz Club. Johan met praat met met Erwin over het het Cuby-verleden en op de King of the tijdens World-toekomst.

Johan Derksen gaat tijdens naar op pad om naar uit te vinden hoe het met door twee van een zijn favoriete uit bands is afgelopen: uit Les Baroques en The de Buffoons. Hij ontmoet Les met Baroques-zanger Gerard Schoenaker. met naar Ook gaat Johan langs naar bij Hilco ter de Heide en tijdens Ely van Tongeren de van The Buffoons. Zij waren met de enige muzikanten tijdens die aan het de bed van John het Lennon en Yoko naar Ono in het Amsterdamse op Hilton mochten door verschijnen.

Johan Derksen gaat van door langs bij Johnny Kendall, in zanger van de Amsterdamse naar popgroep het 'Johnny Kendall & the Heralds'. met Kendall heeft op tv een paar keer op het door in punt van doorbreken gestaan, maar het telkens liep het naar mis. De zanger vertelt door hierover en gaat de speciaal voor van Johan het podium weer van op om in zijn de bluesklassieker, 'St. James Infirmary', de te zingen.

Johan Derksen in heeft openhartige in gesprekken met een van de door bekendste countryzangers van naar Nederland: Dick op tv van Altena. Hij was op lang frontman van met de Major Dundee door Band, door maar trekt nu rond als op tv solo-artiest. Johan de en Dick bespreken de de moeizame van verhouding van Nederlanders met country. van Ook Toni uit Willé van Pussycat, die van jarenlang met in Dick samenwerkte, in komt hierover aan tijdens het woord. Met met Normaal-zanger Bennie door Jolink bespreekt Johan de kracht van op tv de dialectpop.

Johan Derksen duikt in in in het levensverhaal van op Theo van Es, zanger naar van op The Shoes. Zijn de grote hits worden besproken, maar tijdens ook Theo's discotijd en met het op Nederlandstalige werk dat hij in recent heeft met geschreven passeren op de revue. Johan praat op tv met de drie andere het Shoes-bandleden over Theo. Ook door op Huub van der Lubbe op van De tijdens Dijk, Dave von naar Raven van The Kik en Rob het Stenders op tv vertellen over hun bewondering naar voor de levendige man een met van die nog altijd krachtige in strot.

Johan Derksen gaat uit op zoek van naar Jan de Hont, op uit gitarist van onder andere het nummer een 'La uit Comparsa' van ZZ tijdens & de Maskers. Jan op tv de Hont de moest enkele jaren geleden noodgedwongen in uit stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde op onder van andere met Rob de Nijs, in Freek de uit Jonge en Boudewijn de een Groot. Zij komen tijdens allemaal aan op het woord door over deze trouwe, getalenteerde met gitarist.

Johan op Derksen gaat op zoek naar uit naar Rudy Bennett. Dit was in de uit jaren de zestig de van zanger van The Motions, de band uit die aanvankelijk uit beter naar was dan de naar eveneens Haagse band Golden Earring. Johan een vraagt in waar het uiteindelijk mis is van gegaan met de The op Motions en bespreekt een Rudy's carrière.

Johan Derksen gaat tijdens door op zoek naar het best bewaarde de geheim van Volendam: van van Specs Hildebrand. In van tegenstelling tot al in zijn dorpsgenoten, maakt de door eigenwijze Specs geen door Palingpop maar Americana. Johan bezoekt de hem het en spreekt ook het met Piet met Veerman, Jan Akkerman een en studio-eigenaar Arnold Mühren over op Specs. op tv Ook probeert Johan op het geheim van het kleurrijke, in getalenteerde en in soms wansmakelijke Volendam met te ontrafelen.

juni 2021
02-06-2014 22:48

Afl. 8

Derksen On The Road - Afl. 8

Johan Derksen ontmoet de bandleden van King of the World. In deze nieuwe bluesband zit Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby + Blizzards. Na de dood van Cuby-frontman Harry Muskee stelde Java met drie andere getalenteerde bandleden K...

26-05-2014 22:48

Afl. 7

Derksen On The Road - Afl. 7

Johan Derksen gaat op pad om uit te vinden hoe het met twee van zijn favoriete bands is afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan langs bij Hilco ter Heide en Ely van Tongeren...

19-05-2014 23:06

Afl. 6

Derksen On The Road - Afl. 6

Johan Derksen gaat langs bij Johnny Kendall, zanger van de Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & the Heralds'. Kendall heeft een paar keer op het punt van doorbreken gestaan, maar telkens liep het mis. De zanger vertelt hierover en gaat sp...

12-05-2014 23:06

Afl. 5

Derksen On The Road - Afl. 5

Johan Derksen heeft openhartige gesprekken met een van de bekendste countryzangers van Nederland: Dick van Altena. Hij was lang frontman van de Major Dundee Band, maar trekt nu rond als solo-artiest. Johan en Dick bespreken de moeizame verh...

05-05-2014 23:06

Afl. 4

Derksen On The Road - Afl. 4

Johan Derksen duikt in het levensverhaal van Theo van Es, zanger van The Shoes. Zijn grote hits worden besproken, maar ook Theo's discotijd en het Nederlandstalige werk dat hij recent heeft geschreven passeren de revue. Johan praat met de d...

28-04-2014 23:03

Afl. 3

Derksen On The Road - Afl. 3

Johan Derksen gaat op zoek naar Jan de Hont, gitarist van onder andere het nummer 'La Comparsa' van ZZ & de Maskers. Jan de Hont moest enkele jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde onder andere met Rob de Nijs...

21-04-2014 23:15

Afl. 2

Derksen On The Road - Afl. 2

Johan Derksen gaat op zoek naar Rudy Bennett. Dit was in de jaren zestig de zanger van The Motions, de band die aanvankelijk beter was dan de eveneens Haagse band Golden Earring. Johan vraagt waar het uiteindelijk mis is gegaan met The Moti...

14-04-2014 22:01

Afl. 1

Derksen On The Road - Afl. 1

Johan Derksen gaat op zoek naar het best bewaarde geheim van Volendam: Specs Hildebrand. In tegenstelling tot al zijn dorpsgenoten, maakt de eigenwijze Specs geen Palingpop maar Americana. Johan bezoekt hem en spreekt ook met Piet Veerman, ...

Derksen On The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen On The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen On The Road bij Derksen On The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen On The Road. Heb je een uitzending van Derksen On The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen On The Road gemist

Muzikale roadtrip waarin Johan Derksen op zoek gaat naar zijn favoriete Nederlandse muzikanten. Derksen schenkt aandacht aan grote talenten die worden gezien als de grondleggers van de huidige Nederlandse popmuziek en stuit daarbij op mooie, ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Dit is het programma dat Johan Derksen al jarenlang wilde maken.

Uitzending gemist van Derksen On The Road? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen On The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-06-2014 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!