Programma gemist?

Johan in Derksen ontmoet een de bandleden van King of the met World. In op tv deze nieuwe bluesband zit tijdens Erwin Java, uit oorspronkelijk op tv gitarist van Cuby + een Blizzards. Na een de dood van Cuby-frontman Harry in Muskee stelde van Java met uit drie andere getalenteerde bandleden King de of the naar World samen, waarvan door de tweede in plaat onlangs werd gepresenteerd tijdens in de North met Sea Jazz Club. tijdens Johan praat met Erwin over met het door Cuby-verleden en de in King of the met World-toekomst.

Johan Derksen gaat op op pad om door uit te vinden naar een hoe het met de twee van zijn favoriete naar bands is afgelopen: Les op Baroques en The Buffoons. tijdens Hij ontmoet de Les naar Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook uit gaat Johan langs tijdens bij Hilco een ter Heide en Ely door van Tongeren van The een Buffoons. Zij waren het de een enige muzikanten die aan het de bed van uit John Lennon en Yoko op Ono in het Amsterdamse uit Hilton mochten de verschijnen.

Johan Derksen het gaat langs bij naar Johnny Kendall, op zanger van de Amsterdamse op popgroep 'Johnny met Kendall & the met Heralds'. Kendall heeft het een paar keer op het naar van punt van doorbreken door gestaan, maar telkens liep het mis. in De zanger vertelt een hierover en gaat op speciaal naar voor Johan het podium door weer op de om zijn bluesklassieker, 'St. uit James Infirmary', te naar zingen.

Johan Derksen heeft op openhartige het gesprekken met een tijdens van de bekendste countryzangers van tijdens Nederland: met Dick van Altena. de Hij was lang frontman van tijdens het de Major Dundee Band, maar door trekt het nu rond als in solo-artiest. Johan en Dick bespreken de in moeizame naar verhouding van Nederlanders de met country. een Ook Toni Willé van tijdens Pussycat, die jarenlang de met Dick samenwerkte, komt van hierover aan van het woord. in Met Normaal-zanger Bennie Jolink op bespreekt Johan de kracht het van op tv dialectpop.

Johan Derksen uit duikt met in het levensverhaal van Theo een van Es, een zanger van The een Shoes. Zijn grote hits worden van besproken, maar door ook Theo's discotijd en op tv het de Nederlandstalige werk dat een hij recent heeft geschreven uit passeren de revue. Johan op een praat met de drie van andere Shoes-bandleden met over Theo. Ook door Huub van der in Lubbe van De Dijk, uit Dave von Raven van The uit een Kik en Rob door Stenders vertellen over hun naar bewondering voor door de levendige man met die nog met altijd krachtige de strot.

Johan Derksen gaat met op zoek naar van uit Jan de Hont, gitarist van onder tijdens andere van het nummer 'La Comparsa' uit van door ZZ & de in Maskers. Jan de op Hont moest enkele tijdens jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. met in Hij speelde onder uit andere met Rob de Nijs, Freek van de de Jonge en Boudewijn de een Groot. met Zij komen allemaal op aan het woord over deze trouwe, tijdens van getalenteerde gitarist.

Johan Derksen gaat een op zoek naar in Rudy tijdens Bennett. Dit was door in de jaren het zestig de zanger tijdens van The Motions, de band het de die aanvankelijk beter was tijdens dan de eveneens Haagse band de Golden Earring. in Johan vraagt waar het het uiteindelijk op tv mis is door gegaan met The met Motions en bespreekt Rudy's uit carrière.

Johan Derksen gaat naar op naar zoek naar het op tv best bewaarde geheim op van Volendam: Specs Hildebrand. het In tegenstelling tot uit al zijn op tv dorpsgenoten, maakt de eigenwijze het Specs geen tijdens Palingpop maar Americana. Johan bezoekt door hem van en spreekt ook met met Piet Veerman, van Jan Akkerman en studio-eigenaar Arnold in Mühren over het Specs. in Ook probeert Johan het geheim tijdens van het kleurrijke, getalenteerde met en soms met wansmakelijke de Volendam te ontrafelen.

maart 2021
02-06-2014 22:48

Afl. 8

Derksen On The Road - Afl. 8

Johan Derksen ontmoet de bandleden van King of the World. In deze nieuwe bluesband zit Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby + Blizzards. Na de dood van Cuby-frontman Harry Muskee stelde Java met drie andere getalenteerde bandleden K...

26-05-2014 22:48

Afl. 7

Derksen On The Road - Afl. 7

Johan Derksen gaat op pad om uit te vinden hoe het met twee van zijn favoriete bands is afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan langs bij Hilco ter Heide en Ely van Tongeren...

19-05-2014 23:06

Afl. 6

Derksen On The Road - Afl. 6

Johan Derksen gaat langs bij Johnny Kendall, zanger van de Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & the Heralds'. Kendall heeft een paar keer op het punt van doorbreken gestaan, maar telkens liep het mis. De zanger vertelt hierover en gaat sp...

12-05-2014 23:06

Afl. 5

Derksen On The Road - Afl. 5

Johan Derksen heeft openhartige gesprekken met een van de bekendste countryzangers van Nederland: Dick van Altena. Hij was lang frontman van de Major Dundee Band, maar trekt nu rond als solo-artiest. Johan en Dick bespreken de moeizame verh...

05-05-2014 23:06

Afl. 4

Derksen On The Road - Afl. 4

Johan Derksen duikt in het levensverhaal van Theo van Es, zanger van The Shoes. Zijn grote hits worden besproken, maar ook Theo's discotijd en het Nederlandstalige werk dat hij recent heeft geschreven passeren de revue. Johan praat met de d...

28-04-2014 23:03

Afl. 3

Derksen On The Road - Afl. 3

Johan Derksen gaat op zoek naar Jan de Hont, gitarist van onder andere het nummer 'La Comparsa' van ZZ & de Maskers. Jan de Hont moest enkele jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde onder andere met Rob de Nijs...

21-04-2014 23:15

Afl. 2

Derksen On The Road - Afl. 2

Johan Derksen gaat op zoek naar Rudy Bennett. Dit was in de jaren zestig de zanger van The Motions, de band die aanvankelijk beter was dan de eveneens Haagse band Golden Earring. Johan vraagt waar het uiteindelijk mis is gegaan met The Moti...

14-04-2014 22:01

Afl. 1

Derksen On The Road - Afl. 1

Johan Derksen gaat op zoek naar het best bewaarde geheim van Volendam: Specs Hildebrand. In tegenstelling tot al zijn dorpsgenoten, maakt de eigenwijze Specs geen Palingpop maar Americana. Johan bezoekt hem en spreekt ook met Piet Veerman, ...

Derksen On The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen On The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen On The Road bij Derksen On The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen On The Road. Heb je een uitzending van Derksen On The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen On The Road gemist

Muzikale roadtrip waarin Johan Derksen op zoek gaat naar zijn favoriete Nederlandse muzikanten. Derksen schenkt aandacht aan grote talenten die worden gezien als de grondleggers van de huidige Nederlandse popmuziek en stuit daarbij op mooie, ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Dit is het programma dat Johan Derksen al jarenlang wilde maken.

Uitzending gemist van Derksen On The Road? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen On The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-06-2014 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!