Programma gemist?

Johan Derksen ontmoet met de bandleden in van King of door the World. uit In deze nieuwe bluesband het zit uit Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van in Cuby + Blizzards. Na uit de dood van een Cuby-frontman op Harry Muskee stelde Java de met drie andere getalenteerde van bandleden King op tv of the World samen, naar waarvan de de tweede plaat onlangs werd de gepresenteerd op tv in de North Sea een Jazz Club. op tv Johan praat met Erwin over van het Cuby-verleden en door de King uit of het the World-toekomst.

Johan door Derksen gaat de op pad om uit te vinden een hoe het op met de twee van zijn favoriete de bands is afgelopen: met Les Baroques en The Buffoons. tijdens Hij ontmoet in Les Baroques-zanger op Gerard Schoenaker. met Ook gaat Johan langs bij Hilco in ter Heide en op Ely van Tongeren uit van The op Buffoons. Zij waren de een enige het muzikanten die aan een het bed van de John Lennon en Yoko in Ono in het naar Amsterdamse Hilton een mochten verschijnen.

Johan Derksen uit gaat langs bij uit Johnny Kendall, met zanger van de Amsterdamse popgroep van 'Johnny Kendall door & the Heralds'. Kendall een van heeft een paar naar keer op het punt met van doorbreken gestaan, maar telkens het liep in het mis. De zanger uit vertelt hierover het en gaat speciaal van voor Johan het het podium weer op uit om zijn bluesklassieker, in 'St. James Infirmary', naar te zingen.

Johan in Derksen heeft openhartige uit gesprekken met een tijdens van de bekendste countryzangers van van uit Nederland: Dick van Altena. Hij tijdens was lang frontman in van de op tv Major Dundee Band, maar trekt in op nu rond als op tv solo-artiest. Johan en Dick bespreken de op moeizame verhouding op van Nederlanders met country. de uit Ook Toni Willé van Pussycat, die door met jarenlang met Dick uit samenwerkte, komt hierover aan het met woord. de Met Normaal-zanger Bennie Jolink bespreekt Johan naar de kracht van op tv op dialectpop.

Johan door Derksen duikt in in het levensverhaal van Theo van door Es, zanger naar van The een Shoes. Zijn grote op hits worden besproken, maar ook op Theo's discotijd met en uit het Nederlandstalige werk dat hij recent op tv heeft het geschreven passeren op tv de revue. Johan op tv praat met de drie andere tijdens Shoes-bandleden over Theo. van Ook Huub naar van der Lubbe van het De Dijk, tijdens Dave von Raven op van The Kik en Rob het Stenders vertellen over een met hun bewondering voor de de levendige man met tijdens die nog altijd krachtige het strot.

Johan Derksen gaat met op naar zoek naar Jan naar de Hont, gitarist van onder met andere op het nummer 'La Comparsa' met van ZZ & een de Maskers. Jan de op tv Hont moest met enkele jaren geleden het noodgedwongen stoppen naar vanwege oorproblemen. de Hij speelde onder door andere met Rob met de Nijs, Freek het de Jonge en Boudewijn de het Groot. Zij komen allemaal een aan het woord tijdens over deze in trouwe, getalenteerde op gitarist.

Johan het Derksen gaat uit op zoek naar Rudy Bennett. Dit door was in de uit jaren in zestig de zanger van in The Motions, de band het die aanvankelijk een beter was het dan de eveneens Haagse in band het Golden Earring. Johan vraagt waar het tijdens uiteindelijk mis naar is gegaan met tijdens The Motions op tv en bespreekt het Rudy's carrière.

Johan uit Derksen gaat tijdens op zoek naar het uit best bewaarde geheim van door Volendam: Specs Hildebrand. op tv In een tegenstelling tot al zijn dorpsgenoten, maakt het de eigenwijze Specs met geen Palingpop op tv maar op Americana. Johan bezoekt de hem en spreekt op ook met Piet Veerman, de Jan Akkerman en studio-eigenaar naar Arnold Mühren over met Specs. door Ook probeert Johan het geheim met van het kleurrijke, de getalenteerde en soms tijdens wansmakelijke Volendam op te ontrafelen.

februari 2020
02-06-2014 22:48

Afl. 8

Derksen On The Road - Afl. 8

Johan Derksen ontmoet de bandleden van King of the World. In deze nieuwe bluesband zit Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby + Blizzards. Na de dood van Cuby-frontman Harry Muskee stelde Java met drie andere getalenteerde bandleden K...

26-05-2014 22:48

Afl. 7

Derksen On The Road - Afl. 7

Johan Derksen gaat op pad om uit te vinden hoe het met twee van zijn favoriete bands is afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan langs bij Hilco ter Heide en Ely van Tongeren...

19-05-2014 23:06

Afl. 6

Derksen On The Road - Afl. 6

Johan Derksen gaat langs bij Johnny Kendall, zanger van de Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & the Heralds'. Kendall heeft een paar keer op het punt van doorbreken gestaan, maar telkens liep het mis. De zanger vertelt hierover en gaat sp...

12-05-2014 23:06

Afl. 5

Derksen On The Road - Afl. 5

Johan Derksen heeft openhartige gesprekken met een van de bekendste countryzangers van Nederland: Dick van Altena. Hij was lang frontman van de Major Dundee Band, maar trekt nu rond als solo-artiest. Johan en Dick bespreken de moeizame verh...

05-05-2014 23:06

Afl. 4

Derksen On The Road - Afl. 4

Johan Derksen duikt in het levensverhaal van Theo van Es, zanger van The Shoes. Zijn grote hits worden besproken, maar ook Theo's discotijd en het Nederlandstalige werk dat hij recent heeft geschreven passeren de revue. Johan praat met de d...

28-04-2014 23:03

Afl. 3

Derksen On The Road - Afl. 3

Johan Derksen gaat op zoek naar Jan de Hont, gitarist van onder andere het nummer 'La Comparsa' van ZZ & de Maskers. Jan de Hont moest enkele jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde onder andere met Rob de Nijs...

21-04-2014 23:15

Afl. 2

Derksen On The Road - Afl. 2

Johan Derksen gaat op zoek naar Rudy Bennett. Dit was in de jaren zestig de zanger van The Motions, de band die aanvankelijk beter was dan de eveneens Haagse band Golden Earring. Johan vraagt waar het uiteindelijk mis is gegaan met The Moti...

14-04-2014 22:01

Afl. 1

Derksen On The Road - Afl. 1

Johan Derksen gaat op zoek naar het best bewaarde geheim van Volendam: Specs Hildebrand. In tegenstelling tot al zijn dorpsgenoten, maakt de eigenwijze Specs geen Palingpop maar Americana. Johan bezoekt hem en spreekt ook met Piet Veerman, ...

Derksen On The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen On The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen On The Road bij Derksen On The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen On The Road. Heb je een uitzending van Derksen On The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen On The Road gemist

Muzikale roadtrip waarin Johan Derksen op zoek gaat naar zijn favoriete Nederlandse muzikanten. Derksen schenkt aandacht aan grote talenten die worden gezien als de grondleggers van de huidige Nederlandse popmuziek en stuit daarbij op mooie, ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Dit is het programma dat Johan Derksen al jarenlang wilde maken.

Uitzending gemist van Derksen On The Road? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen On The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-06-2014 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!