Programma gemist?

Johan Derksen ontmoet het de bandleden van met King of een the World. In op deze nieuwe tijdens bluesband zit op Erwin Java, oorspronkelijk gitarist de van Cuby + Blizzards. Na naar de dood van een Cuby-frontman Harry uit Muskee in stelde Java met drie andere getalenteerde van bandleden King naar of the tijdens World samen, waarvan op de tweede plaat naar onlangs werd gepresenteerd in de een op North Sea Jazz Club. Johan met praat door met Erwin over het uit Cuby-verleden en de King of van the door World-toekomst.

Johan Derksen gaat tijdens op pad in om uit te vinden uit door hoe het met twee van zijn op tv favoriete met bands is afgelopen: door Les Baroques en The van Buffoons. Hij uit ontmoet Les tijdens Baroques-zanger Gerard Schoenaker. de Ook gaat Johan langs bij door Hilco ter Heide het en uit Ely van Tongeren van The Buffoons. tijdens Zij waren het de enige muzikanten die van aan het bed een van John Lennon in en Yoko Ono een in het Amsterdamse in Hilton mochten een verschijnen.

Johan van Derksen gaat langs bij door Johnny Kendall, zanger uit van de Amsterdamse de popgroep 'Johnny Kendall van & op the Heralds'. Kendall heeft een paar het keer op het op van punt van doorbreken gestaan, maar het telkens liep uit het mis. De zanger van vertelt in hierover en gaat speciaal voor Johan het het podium door weer op om van zijn bluesklassieker, tijdens 'St. James op Infirmary', te zingen.

Johan Derksen de heeft openhartige gesprekken met de een door van de bekendste countryzangers op tv van Nederland: Dick van van Altena. Hij de was lang een frontman van de Major Dundee naar Band, een maar trekt nu tijdens rond als solo-artiest. door Johan en Dick bespreken naar de moeizame verhouding van van Nederlanders tijdens met country. Ook Toni in Willé van Pussycat, in die op tv jarenlang met Dick samenwerkte, komt hierover uit aan van het woord. Met een Normaal-zanger Bennie Jolink bespreekt naar Johan de tijdens kracht van uit dialectpop.

Johan Derksen op duikt in door het levensverhaal van Theo van naar Es, zanger van van The Shoes. een Zijn grote hits tijdens worden besproken, maar in ook Theo's discotijd en tijdens het met Nederlandstalige werk dat hij naar recent heeft de geschreven passeren met de revue. Johan praat met met de drie andere tijdens Shoes-bandleden over Theo. de Ook tijdens Huub van der Lubbe van van De Dijk, Dave van von door Raven van The een Kik en Rob Stenders vertellen tijdens over hun bewondering voor tijdens de levendige met man van met die nog altijd krachtige van strot.

Johan van Derksen gaat op zoek naar tijdens Jan de op Hont, gitarist van onder naar andere een het nummer 'La het Comparsa' van ZZ & de door Maskers. Jan de tijdens Hont op tv moest enkele tijdens jaren geleden noodgedwongen naar stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde tijdens onder op tv andere met Rob de Nijs, Freek het de naar Jonge en met Boudewijn de Groot. Zij komen uit allemaal naar aan het woord over deze het trouwe, getalenteerde het gitarist.

Johan de Derksen gaat op zoek in naar Rudy Bennett. de Dit was met in de jaren zestig uit de zanger op tv van The Motions, de band met die aanvankelijk beter met was van dan de eveneens uit Haagse band Golden Earring. de Johan vraagt waar het met uiteindelijk een mis is gegaan met de The Motions met en bespreekt van Rudy's carrière.

Johan Derksen uit gaat op zoek naar van het best de bewaarde door geheim van Volendam: Specs Hildebrand. uit In het tegenstelling tot al de zijn dorpsgenoten, maakt de door eigenwijze Specs geen Palingpop maar tijdens op tv Americana. Johan bezoekt hem en spreekt door ook met naar Piet Veerman, Jan Akkerman op en studio-eigenaar Arnold in van Mühren over Specs. Ook probeert met Johan het de geheim van het kleurrijke, getalenteerde naar en soms wansmakelijke op tv Volendam te een ontrafelen.

juli 2020
02-06-2014 22:48

Afl. 8

Derksen On The Road - Afl. 8

Johan Derksen ontmoet de bandleden van King of the World. In deze nieuwe bluesband zit Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby + Blizzards. Na de dood van Cuby-frontman Harry Muskee stelde Java met drie andere getalenteerde bandleden K...

26-05-2014 22:48

Afl. 7

Derksen On The Road - Afl. 7

Johan Derksen gaat op pad om uit te vinden hoe het met twee van zijn favoriete bands is afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan langs bij Hilco ter Heide en Ely van Tongeren...

19-05-2014 23:06

Afl. 6

Derksen On The Road - Afl. 6

Johan Derksen gaat langs bij Johnny Kendall, zanger van de Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & the Heralds'. Kendall heeft een paar keer op het punt van doorbreken gestaan, maar telkens liep het mis. De zanger vertelt hierover en gaat sp...

12-05-2014 23:06

Afl. 5

Derksen On The Road - Afl. 5

Johan Derksen heeft openhartige gesprekken met een van de bekendste countryzangers van Nederland: Dick van Altena. Hij was lang frontman van de Major Dundee Band, maar trekt nu rond als solo-artiest. Johan en Dick bespreken de moeizame verh...

05-05-2014 23:06

Afl. 4

Derksen On The Road - Afl. 4

Johan Derksen duikt in het levensverhaal van Theo van Es, zanger van The Shoes. Zijn grote hits worden besproken, maar ook Theo's discotijd en het Nederlandstalige werk dat hij recent heeft geschreven passeren de revue. Johan praat met de d...

28-04-2014 23:03

Afl. 3

Derksen On The Road - Afl. 3

Johan Derksen gaat op zoek naar Jan de Hont, gitarist van onder andere het nummer 'La Comparsa' van ZZ & de Maskers. Jan de Hont moest enkele jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde onder andere met Rob de Nijs...

21-04-2014 23:15

Afl. 2

Derksen On The Road - Afl. 2

Johan Derksen gaat op zoek naar Rudy Bennett. Dit was in de jaren zestig de zanger van The Motions, de band die aanvankelijk beter was dan de eveneens Haagse band Golden Earring. Johan vraagt waar het uiteindelijk mis is gegaan met The Moti...

14-04-2014 22:01

Afl. 1

Derksen On The Road - Afl. 1

Johan Derksen gaat op zoek naar het best bewaarde geheim van Volendam: Specs Hildebrand. In tegenstelling tot al zijn dorpsgenoten, maakt de eigenwijze Specs geen Palingpop maar Americana. Johan bezoekt hem en spreekt ook met Piet Veerman, ...

Derksen On The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen On The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen On The Road bij Derksen On The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen On The Road. Heb je een uitzending van Derksen On The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen On The Road gemist

Muzikale roadtrip waarin Johan Derksen op zoek gaat naar zijn favoriete Nederlandse muzikanten. Derksen schenkt aandacht aan grote talenten die worden gezien als de grondleggers van de huidige Nederlandse popmuziek en stuit daarbij op mooie, ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Dit is het programma dat Johan Derksen al jarenlang wilde maken.

Uitzending gemist van Derksen On The Road? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen On The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-06-2014 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!