Programma gemist?

Johan Derksen ontmoet tijdens de bandleden op van King met of the World. de In deze nieuwe bluesband door zit op Erwin Java, oorspronkelijk door gitarist van Cuby + Blizzards. de Na de van dood van Cuby-frontman Harry Muskee een stelde Java door met drie andere getalenteerde door bandleden King met of the World van samen, op waarvan de tweede plaat een onlangs werd op gepresenteerd in de in North Sea Jazz Club. de Johan praat door met Erwin over het de Cuby-verleden en in de King of the van World-toekomst.

Johan Derksen in gaat op op pad om door uit te vinden hoe op tv het met twee van zijn op tv favoriete de bands is met afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. de Hij ontmoet in Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. op op tv Ook gaat Johan uit langs bij Hilco ter Heide naar en Ely van Tongeren een van door The Buffoons. Zij waren de door enige muzikanten die een aan op het bed van John Lennon op tv en door Yoko Ono in op tv het Amsterdamse Hilton mochten door verschijnen.

Johan Derksen gaat op naar langs bij Johnny Kendall, naar zanger van de uit Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & uit het the Heralds'. Kendall heeft een uit paar keer op het naar in punt van doorbreken gestaan, op maar telkens liep op het mis. De zanger vertelt met hierover en gaat van tijdens speciaal voor Johan het het podium weer van op om zijn bluesklassieker, 'St. James van Infirmary', naar te zingen.

Johan tijdens Derksen heeft openhartige gesprekken met uit een een van de bekendste countryzangers uit van Nederland: Dick met van Altena. een Hij was lang een frontman van de Major Dundee de van Band, maar trekt door nu rond als naar solo-artiest. Johan en op tv Dick bespreken de moeizame verhouding uit van Nederlanders met in country. Ook Toni Willé tijdens van Pussycat, van die jarenlang op tv met Dick samenwerkte, komt de hierover aan het in woord. Met Normaal-zanger door Bennie Jolink met bespreekt Johan de in kracht van door dialectpop.

Johan een Derksen duikt door in het levensverhaal van Theo van tijdens Es, zanger op tv van The Shoes. met Zijn op tv grote hits worden besproken, maar ook door Theo's discotijd in en het door Nederlandstalige werk dat hij recent tijdens heeft naar geschreven passeren met de revue. Johan praat met tijdens de drie van andere Shoes-bandleden over het Theo. Ook Huub van der het Lubbe van op De Dijk, Dave von uit Raven een van The uit Kik en Rob Stenders een vertellen over tijdens hun bewondering voor de levendige man door met die nog op tv altijd krachtige op strot.

Johan Derksen tijdens gaat op naar zoek naar naar Jan de Hont, in gitarist van onder andere het nummer op 'La het Comparsa' van uit ZZ & de Maskers. Jan de tijdens Hont van moest enkele door jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. een Hij speelde met onder andere met het Rob de Nijs, Freek op de door Jonge en Boudewijn de Groot. van Zij door komen allemaal het aan het woord over in deze trouwe, getalenteerde op tv gitarist.

Johan naar Derksen gaat op zoek naar een Rudy Bennett. Dit in was in in de jaren zestig in de zanger van The de Motions, de op tv band die aanvankelijk een beter in was dan de eveneens naar Haagse band Golden Earring. Johan de vraagt waar op het uiteindelijk mis naar is gegaan met The een Motions een en bespreekt Rudy's de carrière.

Johan het Derksen gaat een op zoek naar het best bewaarde uit geheim van Volendam: tijdens van Specs Hildebrand. In op tegenstelling tot al op tv zijn dorpsgenoten, maakt op de eigenwijze Specs geen Palingpop maar op Americana. naar Johan bezoekt tijdens hem en spreekt ook met uit Piet Veerman, Jan Akkerman van een en studio-eigenaar Arnold Mühren over een Specs. Ook probeert een Johan het met geheim van het op kleurrijke, getalenteerde en van soms wansmakelijke Volendam te naar ontrafelen.

oktober 2019
02-06-2014 22:48

Afl. 8

Derksen On The Road - Afl. 8

Johan Derksen ontmoet de bandleden van King of the World. In deze nieuwe bluesband zit Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby + Blizzards. Na de dood van Cuby-frontman Harry Muskee stelde Java met drie andere getalenteerde bandleden K...

26-05-2014 22:48

Afl. 7

Derksen On The Road - Afl. 7

Johan Derksen gaat op pad om uit te vinden hoe het met twee van zijn favoriete bands is afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan langs bij Hilco ter Heide en Ely van Tongeren...

19-05-2014 23:06

Afl. 6

Derksen On The Road - Afl. 6

Johan Derksen gaat langs bij Johnny Kendall, zanger van de Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & the Heralds'. Kendall heeft een paar keer op het punt van doorbreken gestaan, maar telkens liep het mis. De zanger vertelt hierover en gaat sp...

12-05-2014 23:06

Afl. 5

Derksen On The Road - Afl. 5

Johan Derksen heeft openhartige gesprekken met een van de bekendste countryzangers van Nederland: Dick van Altena. Hij was lang frontman van de Major Dundee Band, maar trekt nu rond als solo-artiest. Johan en Dick bespreken de moeizame verh...

05-05-2014 23:06

Afl. 4

Derksen On The Road - Afl. 4

Johan Derksen duikt in het levensverhaal van Theo van Es, zanger van The Shoes. Zijn grote hits worden besproken, maar ook Theo's discotijd en het Nederlandstalige werk dat hij recent heeft geschreven passeren de revue. Johan praat met de d...

28-04-2014 23:03

Afl. 3

Derksen On The Road - Afl. 3

Johan Derksen gaat op zoek naar Jan de Hont, gitarist van onder andere het nummer 'La Comparsa' van ZZ & de Maskers. Jan de Hont moest enkele jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde onder andere met Rob de Nijs...

21-04-2014 23:15

Afl. 2

Derksen On The Road - Afl. 2

Johan Derksen gaat op zoek naar Rudy Bennett. Dit was in de jaren zestig de zanger van The Motions, de band die aanvankelijk beter was dan de eveneens Haagse band Golden Earring. Johan vraagt waar het uiteindelijk mis is gegaan met The Moti...

14-04-2014 22:01

Afl. 1

Derksen On The Road - Afl. 1

Johan Derksen gaat op zoek naar het best bewaarde geheim van Volendam: Specs Hildebrand. In tegenstelling tot al zijn dorpsgenoten, maakt de eigenwijze Specs geen Palingpop maar Americana. Johan bezoekt hem en spreekt ook met Piet Veerman, ...

Derksen On The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen On The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen On The Road bij Derksen On The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen On The Road. Heb je een uitzending van Derksen On The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen On The Road gemist

Muzikale roadtrip waarin Johan Derksen op zoek gaat naar zijn favoriete Nederlandse muzikanten. Derksen schenkt aandacht aan grote talenten die worden gezien als de grondleggers van de huidige Nederlandse popmuziek en stuit daarbij op mooie, ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Dit is het programma dat Johan Derksen al jarenlang wilde maken.

Uitzending gemist van Derksen On The Road? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen On The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-06-2014 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!