Programma gemist?

Johan het Derksen ontmoet de bandleden door van King op tv of the op World. In deze in nieuwe bluesband zit Erwin naar Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby van + Blizzards. Na met uit de dood van Cuby-frontman op Harry Muskee stelde uit Java met drie door andere getalenteerde bandleden King tijdens of the World samen, op tv in waarvan de tweede plaat van onlangs werd gepresenteerd in de naar het North Sea Jazz Club. naar Johan praat met Erwin over door het in Cuby-verleden en de op King of the op tv World-toekomst.

Johan Derksen het gaat op pad het om uit te een vinden hoe het uit met twee uit van zijn favoriete bands is met afgelopen: op Les Baroques en de The Buffoons. in Hij ontmoet Les de Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan op tv in langs bij Hilco ter Heide en tijdens Ely van Tongeren een van The Buffoons. in uit Zij waren de enige muzikanten die een aan het uit bed van John uit Lennon en Yoko met Ono in met het Amsterdamse Hilton naar mochten verschijnen.

Johan uit Derksen gaat van langs bij Johnny in Kendall, zanger van de Amsterdamse tijdens popgroep op tv 'Johnny Kendall & the Heralds'. Kendall met heeft een op tv paar met keer op het punt van op doorbreken van gestaan, maar telkens liep op het mis. De op tv zanger vertelt tijdens hierover en gaat naar speciaal voor Johan het podium op tv weer op om zijn door bluesklassieker, naar 'St. James met Infirmary', te zingen.

Johan Derksen de heeft openhartige gesprekken met het een uit van de bekendste countryzangers van uit Nederland: Dick uit van Altena. Hij was op lang tijdens frontman van de Major uit Dundee Band, maar het trekt in nu rond als solo-artiest. in Johan en met Dick bespreken de naar moeizame verhouding van Nederlanders met country. het Ook Toni Willé naar van naar Pussycat, die jarenlang met Dick tijdens met samenwerkte, komt hierover aan het woord. in Met Normaal-zanger Bennie in Jolink bespreekt het Johan de kracht van naar door dialectpop.

Johan met Derksen duikt met in het levensverhaal van Theo in van Es, zanger van op tv The Shoes. Zijn tijdens grote hits worden tijdens door besproken, maar ook naar Theo's discotijd en het in Nederlandstalige werk dat hij op tv recent in heeft geschreven passeren de revue. door Johan praat van met de van drie andere Shoes-bandleden over Theo. door Ook Huub op van der Lubbe van in De Dijk, door Dave von een Raven van The Kik en Rob een Stenders vertellen over op hun bewondering voor op de levendige tijdens man met die nog een op tv altijd krachtige strot.

Johan Derksen gaat op op zoek naar uit Jan uit de Hont, op tv gitarist van onder andere het van nummer het 'La Comparsa' van ZZ & de door Maskers. op Jan de door Hont moest enkele jaren met geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. op tv Hij uit speelde onder het andere met Rob de Nijs, Freek in in de Jonge en op tv Boudewijn de Groot. naar Zij komen allemaal aan het met woord over deze de trouwe, getalenteerde uit gitarist.

Johan in Derksen gaat op zoek naar door op Rudy Bennett. Dit was in tijdens de op jaren zestig de zanger van The met Motions, de de band die aanvankelijk naar beter was een dan de eveneens in Haagse band een Golden Earring. Johan vraagt met waar het naar uiteindelijk mis is gegaan het met The uit Motions en bespreekt Rudy's op tv carrière.

Johan naar Derksen gaat op zoek op tv naar het best bewaarde op geheim van Volendam: naar Specs de Hildebrand. In tegenstelling tot al op zijn dorpsgenoten, op tv maakt de de eigenwijze Specs geen Palingpop maar in Americana. Johan tijdens bezoekt tijdens hem en spreekt tijdens ook met Piet Veerman, Jan tijdens Akkerman op en studio-eigenaar Arnold Mühren over Specs. door Ook probeert door Johan het geheim de van een het kleurrijke, getalenteerde met en soms wansmakelijke Volendam te uit ontrafelen.

augustus 2021
02-06-2014 22:48

Afl. 8

Derksen On The Road - Afl. 8

Johan Derksen ontmoet de bandleden van King of the World. In deze nieuwe bluesband zit Erwin Java, oorspronkelijk gitarist van Cuby + Blizzards. Na de dood van Cuby-frontman Harry Muskee stelde Java met drie andere getalenteerde bandleden K...

26-05-2014 22:48

Afl. 7

Derksen On The Road - Afl. 7

Johan Derksen gaat op pad om uit te vinden hoe het met twee van zijn favoriete bands is afgelopen: Les Baroques en The Buffoons. Hij ontmoet Les Baroques-zanger Gerard Schoenaker. Ook gaat Johan langs bij Hilco ter Heide en Ely van Tongeren...

19-05-2014 23:06

Afl. 6

Derksen On The Road - Afl. 6

Johan Derksen gaat langs bij Johnny Kendall, zanger van de Amsterdamse popgroep 'Johnny Kendall & the Heralds'. Kendall heeft een paar keer op het punt van doorbreken gestaan, maar telkens liep het mis. De zanger vertelt hierover en gaat sp...

12-05-2014 23:06

Afl. 5

Derksen On The Road - Afl. 5

Johan Derksen heeft openhartige gesprekken met een van de bekendste countryzangers van Nederland: Dick van Altena. Hij was lang frontman van de Major Dundee Band, maar trekt nu rond als solo-artiest. Johan en Dick bespreken de moeizame verh...

05-05-2014 23:06

Afl. 4

Derksen On The Road - Afl. 4

Johan Derksen duikt in het levensverhaal van Theo van Es, zanger van The Shoes. Zijn grote hits worden besproken, maar ook Theo's discotijd en het Nederlandstalige werk dat hij recent heeft geschreven passeren de revue. Johan praat met de d...

28-04-2014 23:03

Afl. 3

Derksen On The Road - Afl. 3

Johan Derksen gaat op zoek naar Jan de Hont, gitarist van onder andere het nummer 'La Comparsa' van ZZ & de Maskers. Jan de Hont moest enkele jaren geleden noodgedwongen stoppen vanwege oorproblemen. Hij speelde onder andere met Rob de Nijs...

21-04-2014 23:15

Afl. 2

Derksen On The Road - Afl. 2

Johan Derksen gaat op zoek naar Rudy Bennett. Dit was in de jaren zestig de zanger van The Motions, de band die aanvankelijk beter was dan de eveneens Haagse band Golden Earring. Johan vraagt waar het uiteindelijk mis is gegaan met The Moti...

14-04-2014 22:01

Afl. 1

Derksen On The Road - Afl. 1

Johan Derksen gaat op zoek naar het best bewaarde geheim van Volendam: Specs Hildebrand. In tegenstelling tot al zijn dorpsgenoten, maakt de eigenwijze Specs geen Palingpop maar Americana. Johan bezoekt hem en spreekt ook met Piet Veerman, ...

Derksen On The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Derksen On The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Derksen On The Road bij Derksen On The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Derksen On The Road. Heb je een uitzending van Derksen On The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Derksen On The Road gemist

Muzikale roadtrip waarin Johan Derksen op zoek gaat naar zijn favoriete Nederlandse muzikanten. Derksen schenkt aandacht aan grote talenten die worden gezien als de grondleggers van de huidige Nederlandse popmuziek en stuit daarbij op mooie, ontroerende, grappige en bijzondere verhalen. Dit is het programma dat Johan Derksen al jarenlang wilde maken.

Uitzending gemist van Derksen On The Road? Hier kun je alle uitzendingen van Derksen On The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 02-06-2014 om 22:48 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!