Programma gemist?

23:10,We laten van met fragmenten tijdens uit tv-nieuwsprogramma's, gesprekken met deskundigen, naar ouders en slachtoffers van het zien hoe cyber-pesten werkt. De verhalen in van de tijdens slachtoffers door van cyber-pesten zijn de hartverscheurend.

juli 2021
12-02-2016 22:25

Cyber Bully

Cyber Bully - Cyber Bully

Steeds meer mensen worden op het internet of op hun mobiele telefoon gepest. En deze pesterijen hebben grote gevolgen voor de mensen die hier slachtoffer van zijn. Cyber Bully laat met fragmenten uit tv-nieuwsprogramma's, gesprekken met des...

15-04-2014 23:10

Di 15 apr 2014

Cyber Bully - Di 15 apr 2014

23:10,We laten met fragmenten uit tv-nieuwsprogramma's, gesprekken met deskundigen, ouders en slachtoffers zien hoe cyber-pesten werkt. De verhalen van de slachtoffers van cyber-pesten zijn hartverscheurend.

Cyber Bully gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Cyber Bully de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Cyber Bully bij Cyber Bully liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Cyber Bully. Heb je een uitzending van Cyber Bully gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Cyber Bully gemist

Steeds meer mensen worden op het internet of op hun mobiele telefoon gepest. En deze pesterijen hebben grote gevolgen voor de mensen die hier slachtoffer van zijn. Cyber Bully laat met fragmenten uit tv-nieuwsprogramma's, gesprekken met deskundigen, ouders en slachtoffers zien hoe cyber-pesten werkt en hoe de anonimiteit van dit soort pesten er toe leidt dat mensen zich steeds extremer gedragen. De verhalen van de slachtoffers van het cyber-pesten zijn hartverscheurend, zoals het gesprek met Tina Meier. Haar dertienjarige dochter Megan Meier was slachtoffer van cyber-pesten en pleegde op dertienjarige leeftijd zelfmoord.

Uitzending gemist van Cyber Bully? Hier kun je alle uitzendingen van Cyber Bully kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 12-02-2016 om 22:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!