Programma gemist?

Vanavond naar onder andere in in Buitenhof: - Gerrit in van der Burg Er moet het meer geld naar de naar bestrijding van in cybercrime en door de aanpak van ondermijnende criminaliteit, van maakte met het kabinet op Prinsjesdag op bekend. Is naar het voldoende? Wat moet met je beginnen met de met nieuwe generatie criminelen, uit die zich een nergens meer van iets van aantrekt? En hoe is het de megaschikking met het ING een tot stand te komen? In tijdens Buitenhof: een gesprek van met Gerrit op van der de Burg, voorzitter van het College uit van door procureurs-generaal. - Overbevolking Als er niets gebeurt, het wonen hier tijdens in 2060 20 miljoen van mensen. Wanneer tijdens is tijdens Nederland te vol? Deze het vraag is niet langer taboe op tv binnen de politiek. de Premier tijdens Rutte kondigde afgelopen van vrijdag een onderzoek aan op tv naar de bevolkingsgroei het in van Nederland. Is die op tv bevolkingsgroei te beïnvloeden en hoe op tv moet je dat doen? naar In Buitenhof: een naar debat tussen Paul tijdens tijdens Scheffer, hoogleraar Europese studies, uit en Leo Lucassen, directeur van een het Internationaal tijdens Instituut voor Sociale Geschiedenis. - van De met APB Hoe kijken van de voorzitters van de in jongerenorganisaties van het op tv CDA, de VVD en met de door SP terug op de Algemene de Politieke Beschouwingen? Wat door vinden zij van de de naar soms ongekend harde een en persoonlijke toon die een daar werd aangeslagen? In tijdens de studio: Lisa de uit van Leeuw van ROOD, uit de jongerenafdeling van de SP, tijdens Splinter Chabot van op tv de JOVD en in Lotte Schipper van tijdens het het CDJA.

Jesse Klaver. Veel van door goed nieuws in de tijdens uitgelekte miljoenennota, op tv die volgende week op Prinsjesdag wordt met gepresenteerd. In Buitenhof met een tijdens vooruitblik met de fractieleider met van GroenLinks, Jesse tijdens Klaver. van * Vrouwen in naar de politiek. Nederland door bungelt onderaan alle Europese ranglijsten op als het in gaat om met vrouwen op de arbeidsmarkt. Dat op kost de met Nederlandse economie minstens 114 miljard, naar berekende adviesorganisatie McKinsey de op tv in een rapport dat op deze week verscheen. Hoe een kan van het dat Nederlandse vrouwen op tv zoveel minder werken dan het op Europese gemiddelde en in de dat er zo de weinig vrouwen in de op top van het bedrijfsleven naar zitten? Een discussie met een met Dilan Yesilgöz, Tweede op Kamerlid voor de VVD, tijdens management consultant Bercan Günel en naar Julia Wouters, door publicist en voormalig het politiek adviseur met van Lodewijk Asscher. * met Koos van Dam. Oud-gezant naar in Syrië de Koos van tijdens Dam over de Nederlandse op steun aan oppositiegroepen die in op een van lijst van van terroristische organisaties staan, met zoals Nieuwsuur eerder deze een week onthulde. naar * Schuim en As: Jeroen in Smit. Aandacht van voor het buitenlandse in nieuws in Schuim en met As, deze met week van met publicist Jeroen uit Smit.

Hoe gaat het in met minister Cora van Nieuwenhuizen van met Infrastructuur met en Waterstaat lukken het milieuvraagstuk op in tijdens de luchtvaart beheersbaarder te maken uit en wat voor kosten op zijn door daarmee gemoeid? * De psychiatrie tijdens in worstelt met de euthanasie van psychiatrische van patiënten. Een gesprek op met Steven van Pleiter, directeur van uit de Levenseindekliniek, en Damiaan door Denys, voorzitter een van de naar Nederlandse Vereniging van Psychiaters. met * Burgemeesters die worden de bedreigd, een gemeentehuis het dat in tijdens vlammen opgaat en criminelen op tv die infiltreren in uit het lokale naar bestuur. Een gesprek met met drie het bestuurders: Marco Pastors, tijdens directeur Nationaal tijdens Programma Rotterdam Zuid, het Jan Boelhouwer, burgemeester in van Gilze en tijdens Rijen, en Wil Houben, naar burgemeester van het Voerendaal. * Hoogleraar Nederlandse en politieke op tv geschiedenis tijdens Remieg Aerts (UvA) leest uit een column over het in persoonlijke als met politiek. * in Aandacht voor het tijdens buitenlandse nieuws in Schuim en de As, deze een week met NRC-columnist een Tom-Jan op tv Meeus.

Misbruik de in de Rooms-Katholieke uit Kerk. Een unicum naar binnen de het katholieke kerk: een hoge functionaris, met aartsbisschop Viganò, die paus de Franciscus oproept om tijdens af te treden de omdat het de paus zou hebben weggekeken door bij een Amerikaanse door op tv misbruikzaak. De zaak staat niet op met zichzelf. in In Buitenhof een gesprek met een advocaat Jan Boone de over de juridische met op implicaties. * Tien jaar na het het begin het van de financiële het crisis. Jeroen Dijsselbloem, uit voormalig PvdA-minister van Financiën, schreef een een een boek waarin hij terugkijkt de op de eurocrisis. Wat tijdens zijn de tijdens lessen die we tijdens uit die crisis kunnen met naar trekken? En zijn we nu minder uit kwetsbaar voor op tv een eventuele door nieuwe crisis? Hij gaat het daarover in een gesprek met oud-Tweede Kamerlid het Kees Vendrik van (GroenLinks), tegenwoordig tijdens hoofdeconoom bij de Triodos Bank. * tijdens De burn-outepidemie. Eén in het op de zeven een werknemers kampt met burn-outklachten. Wordt Nederland op tv steeds zieker? Of uit op wordt de diagnose tijdens te makkelijk gesteld? In Buitenhof op tv een debat tussen Witte van Hoogendijk, het hoogleraar psychiatrie op aan het Erasmus MC, uit Bregje Hofstede, schrijver, tijdens en Christiaan Vinkers, psychiater naar aan het VUmc.* tijdens Schuim en het As. Aandacht op tv voor het buitenlandse nieuws naar met oud-Duitslandcorrespondent Margriet van Brandsma.

Lilian tijdens Marijnissen aan de vooravond van uit een in nieuw parlementair jaar. Precies tien tijdens jaar een na het uitbreken van uit de kredietcrisis naar houdt SP-leider Lilian Marijnissen op uit 15 september door in Rotterdam de Rede op tv van Rechtvaardigheid. met Zal zij met een de het nieuw, spraakmakend verhaal komen? in Het al dan niet schrappen een van de de dividendbelasting op is in alle hevigheid bediscussieerd met deze zomer. Premier door Rutte plaats zijn hakken een steeds steviger in met het tijdens zand op dit heikele thema. het Is van de oppositie wel effectief? * in Ontstaat er uit een van nutteloze klasse? Vier scherpe geesten gaan een in debat het over het nieuwste boek door van bestseller-auteur en een wetenschapper Yuval in Harari. In 21 door lessen voor de 21e op tv eeuw uit stelt Harari in urgente vragen: komt er op een nieuwe wereldoorlog? uit Is nationalisme de oplossing naar voor op tv angst en onzekerheid? Nemen robots en een uit de briljante bèta's het een over en ontstaat er een de klasse van met nuttelozen? In door Buitenhof: Ian op Buruma, publicist en van hoofdredacteur van The New York Review naar door of Books, Rosanne Hertzberger, NRC-columnist met en microbioloog, uit Philip Huff, op tv schrijver en Jeroen van den het Hoven, hoogleraar tijdens Ethiek en Technologie naar (TU). Schuim in en As. Aandacht voor het buitenlandse van nieuws in Schuim tijdens en As, tijdens deze de week met Hella Hueck op tv (Het Financieele naar Dagblad).

10 jaar na naar de de crisis: zijn een de banken veilig? Vrijdag presenteerde de uit de denktank Sustainable Finance Lab de het visie tijdens op wat de financiële sector moet naar tijdens doen om de gevolgen van uit de crisis beheersbaar uit te op maken. In Buitenhof: voorzitter op tv Arnoud Boot over de in houdbaarheid van van ons financieel stelsel en van de oprukkende nieuwkomers een als Adyen en Amazon. op tv * op tv Nederland en VN-missies. De Nederlandse het troepen gaan een weg uit met Mali. Dat besluit kwam deze door week, naar net als een in vernietigend rapport tijdens van de Algemene Rekenkamer met over de Nederlandse van bijdrage aan door de VN-missie in het land. het Een paar maanden het geleden koerste minister van naar Defensie Ank Bijleveld naar nog af met op verlenging. tijdens Wat zegt deze koerswijziging tijdens over de staat van tijdens onze met krijgsmacht? En hoe effectief het zijn VN-missies? In op Buitenhof: van een gesprek met Dieuwertje Kuijpers, onderzoeksjournalist naar gespecialiseerd in defensie, tijdens en Christ Klep, het militair historicus aan door de Universiteit Utrecht. met in * Nieuw talent. Ze werden het gekozen als in volksvertegenwoordigers in het hoogste op tv politieke ambt van en werken tijdens nu iets langer dan een op jaar in het de hart van van onze democratie. Wat zijn de uit ervaringen van een deze aanstormende talenten? En de hoe door kijken zij aan tegen het het Kamerlidmaatschap? Een van tafel met Sophie Hermans door van de naar VVD, Lisa met Westerveld van GroenLinks en Femke op tv met Merel van Kooten van in de Partij voor de naar Dieren. een * Schuim & naar As. Aandacht voor een het buitenlandse nieuws in Schuim uit & tijdens As, deze week tijdens met Sandra Phlippen.

De op tv verliezers van Rotterdam en in Amsterdam. De patstelling in is doorbroken: na op maandenlange, uiterst moeizame onderhandelingen de lijkt het tijdens erop met dat Rotterdam een nieuw door college heeft. Net in als in het Amsterdam krijgt de Maasstad een coalitie tijdens in waarin grote partijen buiten de boot op tv vallen. het In Rotterdam staan Leefbaar, veruit op het de grootste partij, het en DENK, de grootste winnaar, in aan op tv de zijlijn. In Amsterdam een heeft de met VVD het nakijken met de vorming een van een op 'kneiter-links' college. Hoe op tv representatief is het op tv bestuur in het deze steden? Een gesprek op met tijdens Joost Eerdmans, fractievoorzitter van in Leefbaar Rotterdam, Stephan de van Baarle, fractievoorzitter DENK Rotterdam, een en Eric van tijdens der Burg, het fractievoorzitter op tv VVD Amsterdam. * Schuim & As. uit Margriet Brandsma. Aandacht het voor het buitenlandse uit nieuws in Schuim op tv tijdens & As, deze week met een oud-Duitslandcorrespondent Margriet uit Brandsma.

Minister Wiebes. Tot de van voor kort stond duurzaamheid laag een op de agenda van het politici op door het Binnenhof. de Tijden veranderen. Inmiddels op tv gaat de ooit het zo milieukritische VVD-premier Rutte uit zelf voorop op tv in de door wens voor een uit betere leefomgeving. Voor 1 juli moet naar er een koers door bepaald zijn voor naar op een milieutransitie. Onderdeel van daarvan is het verder op reduceren van de met CO2-uitstoot met de 49 procent, tot 2030. de Minister Wiebes van door Economische Zaken en Klimaat met komt door uitleggen hoe hij denkt op de milieutransitie uit te realiseren. * Het Antropoceen: een door nieuw tijdperk. van De tijdens collectieve impact van de mens op tijdens de aarde is naar zo door groot, dat we het een catastrofale geologische kracht tijdens zijn geworden. Dat vrezen naar steeds op meer wetenschappers. Na het Holoceen, op zou door nu het Antropoceen uit zijn begonnen: het tijdperk het van de uit mens. Wat door betekent deze invloed van de mens naar in op de aarde? En brengen we op het alleen destructie, of doen we ook naar goede dingen op tv voor de planeet? op In Buitenhof een gesprek de met Jason het Moore, hoogleraar sociologie aan met met de Universiteit van Binghamton een en autoriteit op tv op het gebied op van de verhouding tussen mens de en planeet, de en Willem Schinkel, in hoogleraar sociale theorie aan naar de Erasmus Universiteit. * naar een Aandacht voor het het buitenlandse nieuws in Schuim & op As, deze week met van de NRC-columnist Tom-Jan Meeus.

MH17 en de Rusland. De aansprakelijkheidsstelling met van Rusland in door Nederland vanwege op tv het neerhalen van de MH17 op de gaat een slepende zaak van worden. Heeft de in juridische actie van van Nederland tegen in het machtige Rusland uit enige kans van slagen? Topjurist uit Wladimiroff in - gespecialiseerd in naar internationaal recht - een bespreekt de vraag of de op tv aansprakelijkheidsstelling een op eventueel strafproces tegen door de daders in de in weg kan staan. Een tijdens interview over op tv waarheidsvinding, gerechtigheid en genoegdoening op aan de nabestaanden het van vlucht MH17. tijdens * Italië. Nervositeit op tv op uit de Europese financiële op markten: deze week in schoven de Vijfsterrenbeweging en naar de Lega naar de onbekende advocaat Giuseppe Conte met op naar voren als premierskandidaat. Conte mag in namens van de twee populistische partijen uit een nieuwe de regering vormen. Belangrijke vraag met die op Europa en de financiële wereld bezighoudt: het wie wordt de het nieuwe Italiaanse minister door van op tv Financiën? In Buitenhof een op gesprek met de Italiaanse door investeerder Gianluca Codagnone, op directeur de van de van investeringsbank Fidentiis Equities. * Schulden. Fikse tijdens schulden: met maar liefst 1,4 miljoen huishoudens door hebben ermee te door een maken. En een in grote groep Nederlanders in loopt het risico op tv om in de tijdens schulden terecht te komen. Dat de moet anders, vindt van staatssecretaris Tamara op tv van Ark. En daarom naar lanceerde zij deze met week een plan om van mensen met uit schuldenproblemen te helpen. Maar door op tv gaan haar ideeën werken? In van Buitenhof: in CDA-wethouder in Almere Froukje de uit Jonge, Ester Gould, een op tv het van de makers van in de veelgeprezen documentaireserie Schuldig, door en Nadja op Jungmann, lector tijdens Schulden en Incasso aan de tijdens Hogeschool op Utrecht. * Schuim & As. uit Aandacht voor op tv het buitenlandse het nieuws met Ann in Demeester, directeur van het uit Frans Hals op tv Museum.

Bouwen de in het uit groen of in met de stad? In twaalf jaar naar tijd zijn er een van tijdens miljoen nieuwe woningen nodig. Waar gaan door we de die woningen tijdens bouwen? In de stad of door toch in het groen? uit het Een groep projectontwikkelaars pleit voor het het laatste. Een debat van tussen met Bart van Breukelen, voorzitter van het de op tv Vereniging van Nederlandse Projectontwikkeling Maatschappijen van (NEPROM), en op Paulus Jansen, wethouder van wonen in de gemeente uit uit Utrecht. * Millennials. Millennials: op jongeren die tussen 1980 en een 2000 uit geboren zijn worden gezien als uit uit individualistische smartphone-zombies. Tegelijkertijd is hun uit toekomstperspectief niet rooskleurig, op omdat een ze armer dan hun door ouders zullen zijn. Hoe naar zit het met het op tv engagement van deze een uit groep? En hebben jonge het mensen nog vertrouwen door in de politiek? tijdens Een gesprek tussen drie de generatiegenoten: tijdens Hadjar Benmiloud, oprichter van het een feministisch platform het Vileine, Lotte Schipper, van voorzitter van het op CDJA, en door Joost de Vries, de schrijver en journalist bij De Groene door Amsterdammer. * Thorbecke met wil het. naar Johan met Rudolph Thorbecke is een Nederlandse uit politicus en wetenschapper die naar een een onuitwisbare invloed de gehad heeft op ons staatsbestel. door De naar grondwet, de kieswet, de gemeentewet van en op tv de wet op de op tv parlementaire enquête zijn in door hem tot stand in gekomen. Remieg Aerts, hoogleraar tijdens een Nederlandse en Politieke een Geschiedenis, schreef de biografie tijdens 'Thorbecke wil het'. tijdens * Column: naar Sheila Sitalsing. Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing leest op tv de aan het begin van de op tv uitzending van een column over de actualiteit. * in Schuim & As: op Sandra Phlippen. Aandacht de de voor het buitenlandse nieuws in Schuim uit & het As, dit een keer met Sandra een Phlippen.

KLM-topman in Pieter Elbers. het Een exclusief interview met KLM-topman van Pieter met Elbers over de samenwerking met een Air met France, de besluitvorming rond Schiphol de en de de vraag hoe de duurzamer te vliegen. Aan de de vooravond van uit de KLM-aandeelhoudersvergadering en op tv het Tweede Kamerdebat blikt de de CEO van vooruit op de grote uitdagingen van waar de uit luchtvaartmaatschappij voor staat. een * Libris Literatuurprijs-winnaar door Murat op Isik. Murat Isik won maandag door de de Libris Literatuurprijs voor zijn boek 'Wees met onzichtbaar'. Hij op droeg in de prijs op aan de Bijlmer, in de op tv wijk die een cruciale uit rol speelt naar in het boek. Het centrale in thema van in het boek is overleven: van overleven thuis, van overleven in de wijk op en overleven naar op door school. Murat Isik over 'Wees onzichtbaar'. op * Schuim een & As. Aandacht in voor de het buitenlandse nieuws in Schuim naar & op tv As, deze week met de publicist Jeroen van Smit.

Geen Nobelprijs naar voor de op Literatuur. Het wereldberoemde het instituut de het Nobelprijs voor de Literatuur is de nu ook met besmet met het #MeToo-virus. met Na op een zinderend conflict de besloten diverse leden van de het Comité op te op tv stappen. Te uit gast: Margot in Dijkgraaf, literair criticus en de Intendant literatuur bij de een Nederlandse ambassade in Parijs. in Zij hield in vorig jaar in een rede op tv voor de Koninklijke Academie van Wetenschappen tijdens over de door Nobelprijs voor op de Literatuur. * Het DNA op van Polen en tijdens Hongarije. een De Europese Commissie tijdens kwam met een voorstel tijdens om lidstaten sancties op op tv te de leggen als in ze niet meer tijdens in de pas lopen met Europese in beginselen op het het gebied van uit de rechtstaat op en de uit democratie. Maar hoe met wordt er in die landen zelf op tv naar een hun democratie met gekeken? Begrijpen de in Europese lidstaten elkaar voldoende? En hoe in fundamenteel op kunnen opvattingen van met elkaar verschillen binnen één Europese het Unie? van Een gesprek over het tijdens Poolse- en het met Hongaarse perspectief met naar Pieter van Os, in schrijver, tijdens journalist en al 4 uit jaar woonachtig op tv in Polen, en Dzsingisz Gabor, op tv oud-staatssecretaris voor het CDA in en Hongaar de van naar geboorte. * Onvrede met de van SP. Een op week geleden stapten vijf van de de acht Limburgse met de SP-Statenleden op uit onvrede over het de koers van tijdens hun partij. Ook een SP-gedeputeerde Daan tijdens Prevoo legde zijn functie neer. met Is dit het een regionale kwestie met of tijdens een symptoom van een naar groter probleem binnen een de SP? Een in gesprek met de uit opgestapte SP-gedeputeerde Daan Prevoo. * een Schuim & door As naar Aandacht voor het buitenlandse nieuws de deze naar week met publicist Hubert uit Smeets.

Gerdi uit Verbeet, voorzitter van van Nationaal Comité van 4 en 5 mei, uit en Esther Voet, hoofdredacteur van door het Nieuw een Israëlitisch Weekblad, analyseren de op betekenis van 4 de en 5 mei, in in juist in een de tijd dat er in naar Europa sprake op tv is van opkomend antisemitisme. * met 1 mei in is de Dag van uit de Arbeid: een feestdag tijdens met voor de arbeidersbeweging. Maar is er naar wel reden uit tot feest? Want hoewel uit het Nederland economisch met voor de tijdens wind een gaat, stijgen de inkomens nauwelijks en tijdens rukt het op flexwerk onverminderd op. door Gaat het naar de vakbeweging het lukken om een vuist te maken door en de race van naar het beneden te stoppen? In Buitenhof de op tv een gesprek met Han Busker, in voorzitter van de FNV. het * door 'Een industrielandschap met betongras de voor turbokoeien uit waarin geen grutto, geen scholekster van of geen kievit op tv meer op te vinden is,' op tv zo omschrijft Jantien op tv de Boer in het Nederlandse platteland in haar de pamflet Landschapspijn. Al jaren het zijn naar onze Nederlandse boeren en tuinders, met na de Verenigde op tv Staten, tijdens tweede voedselexporteur van de de wereld. Over de uit toekomst met van het landschap een debat op tussen Helma tijdens Lodders, Tweede Kamerlid voor van de VVD, tijdens en Jantien tijdens de Boer, schrijver en journalist. * op Aandacht voor het op tv door buitenlandse nieuws in Schuim & door As, deze week met uit oud-Duitslandcorrespondent Margriet op tv Brandsma.

Column: in Tom-Jan Meeus. door Aan het begin leest NRC-journalist Tom-Jan van de Meeus een column. met * Wim Pijbes over de Droom en Daad. De van nieuwe opdracht van met Wim Pijbes naar als directeur van op de Stichting Droom tijdens en Daad: naar Rotterdam weer op de op culturele kaart van zetten voor elke inwoner van op de stad. Zo op tv lanceerde in hij onlangs de Feniksloods. in Maar wat staat er van nog op meer op stapel? En de hoe ziet hij het museum van van de toekomst? in Volgend op tv weekend is Pijbes met één van de sprekers op op tv de Art Leaders tijdens Conference in op tv Berlijn. * Alexander tijdens Münninghoff. De uit vijandigheid tussen Rusland het en het Westen is gevaarlijker op dan in tijdens de uit Koude Oorlog. Dat zei de in Russische minister op van Buitenlandse Zaken, naar Lavrov, in een uit interview deze week. Toch maande op Poetin zijn van medewerkers om een een minder agressieve tijdens toon aan te slaan tegen van de Amerikanen. op tv Zijn de Russen bang de voor naar escalatie? En tijdens begrijpt het Westen de Russen de wel voldoende? de Een gesprek met Ruslandkenner, schrijver met en oud-correspondent van in Moskou Alexander van Münninghoff. * Hitler, Verwoerd, op tv een Mandela en ik. op Geen fantast had het met zo gek uit kunnen verzinnen. Zo omschrijft door haar goede naar vriend schrijver Tom Lanoye het bijzondere het levensverhaal van de op Zuid-Afrikaanse het schrijver en naar onderzoeksjournalist Marianne Thamm. Haar de vader was nazi en piloot in bij op tv de Luftwaffe. de Haar moeder was een op ongeletterde Portugese werkster uit een tijdens met communistische familie. Haar ouders verhuisden naar met Zuid-Afrika, waardoor Marianne tijdens het opgroeide in een totalitair land in tijdens de hoogtijdagen van tijdens de door apartheid. Hoe het leer je in die omgeving met om fatsoenlijk, eerlijk en het rechtvaardig te worden? op tv Thamm zette tijdens haar levensverhaal op papier van in het een boek door 'De ondraaglijke blankheid van op tv het bestaan'.

Minister met van Defensie Ank Bijleveld. Amerika op tv vuurde tijdens vrijdagnacht raketten af op op Syrië ter vergelding van van het gebruik uit van gifgas door op Assad. Minister Ank Bijleveld op (CDA) reisde deze een week naar de Washington tijdens om met haar Amerikaanse collega tijdens Mattis te overleggen over de tijdens de crisis rond Syrië, de op missie in Afghanistan en van de door Russische dreiging. De Amerikanen willen op vooral weten op of Nederland zijn de door van de NAVO verplichte een tweeprocentnorm gaat halen. Een gesprek over tijdens oorlog rond in Syrië, naar militaire dreigingen en verplichtingen, een en haar eigen een nieuwe defensienota. * het Hubert Smeets. 'De de Koude Oorlog uit is terug van weggeweest. En op ditmaal het in een ergere vorm.' Met deze door woorden opende in secretaris-generaal van een de VN, António Guterres, afgelopen uit week een vergadering. tijdens De vergeldingsactie tijdens van in de VS, Frankrijk de en Groot-Brittannië op Syrische uit doelen van vrijdagavond leidde tot naar de waarschuwing van van in Rusland dat 'dergelijke acties niet door zonder consequenties zullen op blijven.' naar Ruslandkenner Hubert Smeets keerde gisteravond terug het uit een Moskou. * de Prins Constantijn. Nederland kan door Silicon Valley overvleugelen, aldus Prins van Constantijn. Als uit Special Envoy voor de het StartupDelta werkt een de door prins sinds medio de 2016 aan een op beter ondernemersklimaat voor startende het tech-bedrijven. Wat moet er met veranderen, wil het Nederland kunnen concurreren met op tv succesvolle startups in een China op en de VS? op tv En wat kan Nederland leren op tv van het op tv schandaal rondom Facebook? * Schuim een tijdens & As. Aandacht tijdens voor het buitenlandse nieuws in een Schuim & door As, deze week tijdens met publicist Jeroen van Smit.

september 2018
23-09-2018 12:10

Buitenhof: o.a. Gerrit van der Burg

Buitenhof - Buitenhof: o.a. Gerrit van der Burg

Vanavond onder andere in Buitenhof: - Gerrit van der Burg Er moet meer geld naar de bestrijding van cybercrime en de aanpak van ondermijnende criminaliteit, maakte het kabinet op Prinsjesdag bekend. Is het voldoende? Wat moet je beginnen ...

16-09-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Jesse Klaver. Veel goed nieuws in de uitgelekte miljoenennota, die volgende week op Prinsjesdag wordt gepresenteerd. In Buitenhof een vooruitblik met de fractieleider van GroenLinks, Jesse Klaver. * Vrouwen in de politiek. Nederland bungelt...

09-09-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Hoe gaat het minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat lukken het milieuvraagstuk in de luchtvaart beheersbaarder te maken en wat voor kosten zijn daarmee gemoeid? * De psychiatrie worstelt met de euthanasie van psych...

02-09-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Misbruik in de Rooms-Katholieke Kerk. Een unicum binnen de katholieke kerk: een hoge functionaris, aartsbisschop Viganò, die paus Franciscus oproept om af te treden omdat de paus zou hebben weggekeken bij een Amerikaanse misbruikzaak. De za...

26-08-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Lilian Marijnissen aan de vooravond van een nieuw parlementair jaar. Precies tien jaar na het uitbreken van de kredietcrisis houdt SP-leider Lilian Marijnissen op 15 september in Rotterdam de Rede van Rechtvaardigheid. Zal zij met een nieuw...

17-06-2018 12:10

Arnoud Boot, Sophie Hermans

Buitenhof - Arnoud Boot, Sophie Hermans

10 jaar na de crisis: zijn de banken veilig? Vrijdag presenteerde de denktank Sustainable Finance Lab de visie op wat de financiële sector moet doen om de gevolgen van de crisis beheersbaar te maken. In Buitenhof: voorzitter Arnoud Boot ove...

10-06-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De verliezers van Rotterdam en Amsterdam. De patstelling is doorbroken: na maandenlange, uiterst moeizame onderhandelingen lijkt het erop dat Rotterdam een nieuw college heeft. Net als in Amsterdam krijgt de Maasstad een coalitie waarin gro...

03-06-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Minister Wiebes. Tot voor kort stond duurzaamheid laag op de agenda van politici op het Binnenhof. Tijden veranderen. Inmiddels gaat de ooit zo milieukritische VVD-premier Rutte zelf voorop in de wens voor een betere leefomgeving. Voor 1 ju...

27-05-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

MH17 en Rusland. De aansprakelijkheidsstelling van Rusland door Nederland vanwege het neerhalen van de MH17 gaat een slepende zaak worden. Heeft de juridische actie van Nederland tegen het machtige Rusland enige kans van slagen? Topjurist W...

20-05-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Bouwen in het groen of in de stad? In twaalf jaar tijd zijn er een miljoen nieuwe woningen nodig. Waar gaan we die woningen bouwen? In de stad of toch in het groen? Een groep projectontwikkelaars pleit voor het laatste. Een debat tussen Bar...

13-05-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

KLM-topman Pieter Elbers. Een exclusief interview met KLM-topman Pieter Elbers over de samenwerking met Air France, de besluitvorming rond Schiphol en de vraag hoe duurzamer te vliegen. Aan de vooravond van de KLM-aandeelhoudersvergadering ...

06-05-2018 12:10

Margot Dijkgraaf, Pieter van Os

Buitenhof - Margot Dijkgraaf, Pieter van Os

Geen Nobelprijs voor de Literatuur. Het wereldberoemde instituut de Nobelprijs voor de Literatuur is nu ook besmet met het #MeToo-virus. Na een zinderend conflict besloten diverse leden van het Comité op te stappen. Te gast: Margot Dijkgraa...

29-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gerdi Verbeet, voorzitter van Nationaal Comité 4 en 5 mei, en Esther Voet, hoofdredacteur van het Nieuw Israëlitisch Weekblad, analyseren de betekenis van 4 en 5 mei, juist in een tijd dat er in Europa sprake is van opkomend antisemitisme. ...

22-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Column: Tom-Jan Meeus. Aan het begin leest NRC-journalist Tom-Jan Meeus een column. * Wim Pijbes over Droom en Daad. De nieuwe opdracht van Wim Pijbes als directeur van de Stichting Droom en Daad: Rotterdam weer op de culturele kaart zetten...

15-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Minister van Defensie Ank Bijleveld. Amerika vuurde vrijdagnacht raketten af op Syrië ter vergelding van het gebruik van gifgas door Assad. Minister Ank Bijleveld (CDA) reisde deze week naar Washington om met haar Amerikaanse collega Mattis...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 5. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 72
  • Laatste uitzending op 23-09-2018 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord