Programma gemist?

Probleemjongeren in Rotterdam. Een grote groep door probleemjongeren de in Rotterdam dreigt in tussen wal en schip tijdens terecht te komen, op zeggen zorginstellingen. Te gast de is Judith Bokhove met (GroenLinks), wethouder verantwoordelijk van voor de jeugdzorg naar in Rotterdam. de * 'Waarom door de wereld niet het naar de knoppen gaat'. Groeiende op ongelijkheid, een van onbewoonbare planeet door van klimaatverandering, de ondergang van uit de tijdens liberale democratie? Onterechte een zorgen, zegt wetenschapsfilosoof Maarten Boudry in met zijn nieuwe de boek een 'Waarom de wereld niet naar de op knoppen gaat'. tijdens Sterker nog: op tv het gaat volgens Boudry steeds uit beter met de de wereld. Zijn we door inderdaad te de pessimistisch? door In Buitenhof: een tijdens debat tussen Maarten Boudry op tv en schrijver en filosoof Philip een Huff. * door Chinese inmenging. in De Chinezen tijdens komen, of liever het gezegd: ze zijn naar er al. Diefstal van van bedrijfsgeheimen bij ASML, uit twijfels over tijdens Huawei, mega-investeringen in Europese lidstaten: met de van Chinezen zitten erachter, is de in teneur. Is Nederland op al die tijd van naïef op geweest over Chinese uit inmenging? En wat is het eigenlijk het grote gevaar? op Te gast zijn: in China-kenner Ties met Dams, GroenLinks-Kamerlid Kathalijne Buitenweg met en cybertopvrouw met Inge Philips van Deloitte. * van het Column: Ann Demeester. Ann Demeester, van directeur van het van Frans Hals Museum, het leest een column met over uit de afgebrande Notre-Dame in met Parijs.

Europa met na weer een brexit-uitstel. Hoe uit staat Europa het ervoor in na weer een brexit-uitstel en op tv aan de het vooravond van de van Europese Verkiezingen? Te gast: Frans uit Timmermans, eerste met vicevoorzitter van de op Europese Commissie en door sociaaldemocratische 'Spitzenkandidat' voor het op voorzitterschap van de naar het Europese Commissie. * Prostitutie. Deze op week werden de 40.000 handtekeningen de aangeboden aan de Tweede met Kamer: het het kopen van seks moet strafbaar op worden. Gaan sekswerkers gedwongen op tv het de illegaliteit in? Te gast: Ine uit Vanwesenbeeck, het hoogleraar Seksuele ontwikkeling van aan de Universiteit Utrecht, naar en Anne Kuik, Tweede tijdens Kamerlid voor van het CDA. * op Wordt korting op door pensioenen onontkoombaar? Pensioenfondsen luiden naar de naar noodklok: als er een niet snel een akkoord van komt, wordt er met fiks in onze pensioenen op gesneden. door Met de verkiezingen de zijn de de kaarten opnieuw geschud: heeft de op tv Partij van de Arbeid de de door sleutel in met handen voor een pensioenakkoord? Een op tv gesprek met Lodewijk naar Asscher, fractievoorzitter van op de PvdA, en Hans een de van Boer, voorzitter van werkgeversorganisatie uit VNO-NCW.

Brexit-plan tijdens weggestemd. Voor de derde keer uit een is het plan voor een brexit van van premier tijdens Theresa May door het op tv op Britse Lagerhuis weggestemd. Net als, een de paar dagen eerder, door op acht alternatieve scenario's uit voor brexit. Wat gaat tijdens er nu gebeuren? Hoe in is de naar chaos ontstaan? En: hoe in moet het in nu verder met de diep door op tv verdeelde en uitgeputte conservatieve de partij? Een de gesprek met Douglas Murray, publicist tijdens en medewerker van het de pro-brexitweekblad The Spectator. in * Elite gezocht. naar van De elite is onzichtbaar het en wil geen maatschappelijke verantwoordelijkheid tijdens uit dragen, schrijft Quote-hoofdredacteur Sander op tv Schimmelpenninck in het boek uit Elite gezocht. We door praten het daarover met de auteur en op met SP-voorzitter Ron Meyer. in * Belastingparadijs Nederland: tijdens op de zwarte met lijst? op tv Nederland is een op belastingparadijs, staat in een op tv deze week uit met grote met meerderheid aangenomen motie met van het Europees van Parlement. De Europese de Commissie moet Nederland op de zwarte het lijst zetten, vinden een de indieners van op de motie. Te op gast door is staatssecretaris van Financiën Menno door met Snel.

Aanslag met in Utrecht. Te gast is naar burgemeester van in Utrecht Jan van uit Zanen. * een Huawei. Te gast door is Pete Hoekstra, ambassadeur van het de VS van in Nederland. de * Verkiezingsoverwinning FvD. Te gast van op zijn hoogleraar politicologie Tom naar van der tijdens Meer, raadslid voor Leefbaar Rotterdam Tanya de Hoogwerf en uit priester en auteur in Antoine Bodar. * De op wekelijkse uit column is op tv van politiek commentator door Ferry Mingelen.

Cornelius op Haga Lyceum. door Vorige week meldde de door Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid op tv uit dat richtinggevende figuren op het Amsterdamse, door islamitische Haga uit Lyceum contacten zouden naar onderhouden met in een terroristische organisatie. met Burgemeester Halsema bevroor daarop de alle subsidies het en eiste dat op tv het bestuur van de school op zou opstappen. De het school zelf zegt door dat door er niets naar aan de hand is en dat op tv hard bewijs ontbreekt. op tv Wat uit zijn de grenzen in van de vrijheid de van onderwijs zoals een vastgelegd in de Grondwet? Aan op tafel: Marjolein Moorman, tijdens wethouder onderwijs met voor de PvdA in op Amsterdam, naar imam Azzedine Karrat en Hendrik van Verweel, in oud-rector van het de Islamitisch College Amsterdam, een een voorganger van het in Haga in Lyceum. * Aanslag in Christchurch. Brenton van Tarrant, met de extreemrechtse Australiër uit die vrijdag in het Nieuw-Zeeland 49 moskeebezoekers naar dood schoot, door liet zich inspireren door het naar idee van Le tijdens Grand Remplacement, 'de grote het vervanging', een in term afkomstig van van de Franse extreemrechtse op tv denker Renaud Camus. het Wat is het door gedachtegoed van deze Franse van uit filosoof? Een gesprek op tv met Peter Vermaas, Frankrijk-correspondent voor op tv NRC, over zijn ontmoeting op met een Renaud Camus. * Provinciale politici op tv over verkiezingsthema's. In van het campagnegeweld voor op tv de door Provinciale Statenverkiezingen van ontbreekt één ding: provinciale politici. tijdens Terwijl er voor de op tv op provincies meer op het spel staat op tv dan ooit: grote uit met bedrijven die belast van worden met een uit CO2-taks die misschien een wel banen op een het spel zet, tijdens de uitbreiding van Schiphol, de tijdens opening van vliegveld uit Lelystad. door Wat willen zij van naar het Rijk, en wat garanderen naar van zij hun kiezers? Een met gesprek met op tv Jan de Reus, gedeputeerde van de de VVD in van Flevoland, Hubert in Mackus, Statenlid een voor het CDA in Limburg, in en Adnan Tekin, gedeputeerde tijdens in Noord-Holland voor op de in PvdA. * Column. op tv Hella Hueck . FD-journalist op Hella het Hueck leest een column de in de op tv uitzending.

Verkiezingsdebat op tv Buma-Asscher. De campagnes op tv voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn de dit van weekend definitief begonnen. het En dus staan op regeringspartij CDA en het oppositiepartij PvdA naar opnieuw tegenover elkaar, de over onderwijs, werken, banen en uit de toekomst van Nederland. in op Een debat tussen CDA-leider door Sybrand Buma en PvdA-voorman het Lodewijk Asscher. * op tv Francis met Fukuyama. De Amerikaanse filosoof het en politicoloog Francis Fukuyama op schreef begin jaren negentig in het wereldberoemde boek door tijdens The End of History, waarin hij in de overwinning tijdens van de liberale met wereldorde voorspelde. Hij komt door daarop terug op tv in zijn uit nieuwe boek tijdens Identity, over identiteitspolitiek. uit * Henriëtte Prast. Henriëtte Prast zat de op tv de afgelopen vier jaar in van de Eerste het Kamer voor D66. Uit een onvrede over de van opvattingen van haar partij op tv op over dierenwelzijn stapte ze onlangs door over naar de Partij van voor de van Dieren. Ze een staat nu voor die partij een een op de lijst voor de op tv Eerste de Kamer. Ze legt uit hoe het dat is met gegaan. * op tv Column. Zuid-Europacorrespondent Eveline Rethmeier de over de anti-Europese naar koers van de Hongaarse premier tijdens in Viktor Orbán.

Wopke uit Hoekstra over Air France-KLM. op Onbegrijpelijk en vijandig: zo van op noemde de Franse minister in Le Maire het naar belang dat uit de Nederlandse staat afgelopen week tijdens in het diepste geheim de in op tv Air France-KLM heeft genomen. Minister met van tijdens Financiën Wopke naar Hoekstra moest vrijdagochtend tekst en de uitleg het geven in Parijs. * de De kosten van de zorg. op tv Vicepremier en door minister van VWS op Hugo de het Jonge luidt de noodklok op tv over de steeds tijdens verder oplopende op kosten van de zorg. In van van deze kabinetsperiode is er al uit een naar stijging van 17 van miljard. In twintig jaar met zouden de de uitgaven zelfs verdubbelen in om aan de van vraag te kunnen voldoen. Hoe denkt op de minister hier door greep uit op te op tv krijgen? * Arbeidsmigratie. in Nederland heeft per jaar naar 50.000 nieuwe arbeidsmigranten nodig, 'anders in loopt door het hartstikke met vast,' waarschuwde het CBS de onlangs. Gaat de komst van van Oost-Europeanen ten op koste van Nederlandse werknemers? uit het En wat te doen met de de zogeheten uit Polenhotels, die in steeds de meer gemeenten tijdens voor overlast het zorgen? Een discussie tussen Lilian Marijnissen, het met SP-fractievoorzitter, en Leo Lucassen, in migratiedeskundige en uit hoogleraar aan de op tv Universiteit Leiden. * Sheila Sitalsing. Volkskrant-columnist van Sheila Sitalsing leest de een column op over de de vluchtelingencrisis in tijdens Venezuela.

Wat te doen met met Nederlandse Syriëgangers? een tijdens Daarover: Edwin Bakker, hoogleraar een in Leiden een en directeur van Centre for Terrorism een and van Counterterrorism, Marion van naar San, hoogleraar Jeugd en het educatie aan door de Vrije naar Universiteit, en Ruud Koopmans, hoogleraar sociologie uit aan op tv de Humboldtuniversiteit tijdens in Berlijn. * naar Hoe betrouwbaar zijn uit cijfers in de politiek? Een gesprek uit met Arno het Visser, president op van de door Algemene Rekenkamer, Daniel Mügge, van hoogleraar Politieke Arithmetiek aan het de Universiteit een van Amsterdam, op tv en Mike Ackermans, tijdens hoofdredacteur Communicatie & Nieuws van het met Centraal Bureau uit voor de een Statistiek. * Culturele pretentie. Joost van de Vries, een schrijver en redacteur voor op De Groene de Amsterdammer, de roept op tot culturele pretenties met in zijn nieuwste de boek Echte door pretentie.

Sigrid tijdens Kaag. Te van gast is minister van Buitenlandse met Handel en Ontwikkelingssamenwerking in Sigrid door Kaag (D66). Zij bezocht afgelopen naar week het straatarme Afrikaanse op tv de Niger. Vanuit dit land in vertrekken veel van migranten naar Europa. Kaag uit heeft 100 miljoen beschikbaar gesteld uit voor armoedebestrijding een om het de migratie tegen de te gaan. Gaat tijdens dat lukken? En: een met half jaar na haar op tv spraakmakende Abel Herzberglezing galmt de de echo naar daarvan nog uit steeds na. Ondertussen is in het uit thema populisme, dat van ze in de naar rede aankaartte, alleen maar urgenter een geworden. op tv Hoe ervaart minister Kaag de toenemende in polarisatie een in de samenleving? het * Medicijnen namaken. Het het Amsterdam UMC gaat dure op tv medicijnen namaken. op Want het kan tijdens veel goedkoper, stelt het de ziekenhuis, en van zonder betaalbare alternatieven worden naar sommige levensreddende van geneesmiddelen in onbereikbaar voor patiënten. Maar: jagen ze uit daarmee innovatieve farmaciebedrijven uit het land van uit? En op tv kunnen ziekenhuizen en apotheken met de veiligheid van de tijdens medicijnen op tv wel waarborgen? van Een debat tussen hoogleraar Stofwisselingsziekten Carla het Hollak van tijdens Amsterdam op UMC en Onno van de Stolpe, de CEO naar van biotechnologiebedrijf Galapagos. in * Grenzen door van de advocatuur. Een met opvallende rol op voor twee advocaten bij de 'Holleeder-tapes', naar het naar in 2011 opgenomen uit telefoongesprek tussen Willem Holleeder en op in Peter R. de Vries. een Beschuldigingen van op tv het aanzetten tot meineed, de bedreiging en het misbruiken in van tijdens de advocatentelefoon worden op dit naar moment door de Amsterdamse door deken onderzocht. op tv Zijn het een incidenten of voorbeelden van de op strijd die advocaten van tijdens in de praktijk soms naar voeren? Met welke naar andere dilemma's hebben advocaten in naar de praktijk het te maken? En naar hoe ver uit kun je als advocaat gaan door het om de belangen van je het cliënt tijdens te verdedigen? Een gesprek met advocaat het en voormalig deken in van de Amsterdamse tijdens orde van door advocaten, Germ Kemper. * op tv Column. Eveline Rethmeier. op Italië-correspondent Eveline in Rethmeier naar leest een column in van de uitzending.

Luitenant-admiraal Rob Bauer, uit de Commandant op tv der tijdens Strijdkrachten, is beducht voor nieuwe naar (militaire) dreigingen die een op Nederland in afkomen. De krijgsmacht zit naar na naar jaren van bezuinigingen weer wat ruimer op in het zijn jasje. Onlangs van werden de eerste naar JSF-gevechtsvliegtuigen geleverd en binnenkort uit worden nieuwe onderzeeboten het besteld. Maar hoe zijn het we in voorbereid op nieuwe vormen een van conflict, zoals hybride- naar en in cyberoorlogen? En het wat zijn de gevolgen in van de een verwijdering die binnen de NAVO is op ontstaan naar tussen de VS en met bondgenoot Europa? door * Met TomTom naar zette ze de wereld in van het in navigeren op door zijn kop. Nu wil ze met met haar door net opgerichte op programmeerschool Codam de van wereld van de programmeurs opschudden: een deze moet veel een diverser worden. op Waarom is dat nodig? een En hoe op tv zorg je ervoor dat de op talentvolle programmeurs een in Europa blijven? En naar TomTom: het op tv bedrijf, ooit begonnen als door door bouwer van navigatiekastjes, maakte een op tv roerig jaar een door. Grote klanten uit als Renault in en Nissan stapten over op naar Google. Lukt het van TomTom zich wederom met opnieuw uit uit te vinden? In Buitenhof: een de gesprek met de naar tijdens oprichter van TomTom in en van programmeerschool Codam, Corinne Vigreux. naar * op tv Wie meer dan naar ?15.000 wil tijdens schenken aan een op tv goed doel of een museum, tijdens wordt met naam uit en toenaam van bekend gemaakt. Tenminste, uit als het aan van minister voor een Rechtsbescherming Sander Dekker naar ligt. Goede doelen als KWF op Kankerbestrijding naar en Amnesty International vrezen dat op tv mensen de hand op in tijdens de knip houden van als ze niet meer op anoniem kunnen doneren. Hoe met belangrijk zijn filantropen voor van op onze samenleving? Moeten we filantropen met tegen het licht houden tijdens of moeten ze van juist naar meer ruimte krijgen met om te uit geven? Daarover in in Buitenhof: Renske Leijten, op Tweede Kamerlid voor de SP, Johan op op tv van de Gronden, directievoorzitter tijdens van KWF Kankerbestrijding, het en Enrica Flores de d'Arcais, hoofd de Development van het Stedelijk Museum tijdens Amsterdam. naar * FD-journalist Hella Hueck leest een een column door in de in uitzending van Buitenhof.

Ed Nijpels over tijdens op het klimaatakkoord. Al snel tijdens na de tijdens presentatie van het van klimaatakkoord, eind 2018, ontstond een de discussie wie voor een de maatregelen zou gaan het opdraaien. van Critici vinden dat het door bedrijfsleven uit het de wind wordt gehouden, VVD-leider van Dijkhoff heeft het van over met klimaatdrammers en mensen die de een Tesla in naar worden met gepest. In Buitenhof: Ed Nijpels, door de voorzitter op van de het Klimaattafels en VVD-prominent. * Wouter Koolmees, naar minister in van SZW. Nog steeds naar dreigt verlaging bij het meer dan op de helft van de pensioenen. het Maar in noodmaatregelen? Die zijn niet in nodig, het aldus minister van door Sociale Zaken en Werkgelegenheid van Wouter Koolmees in uit zijn deze week een aan de Kamer een verzonden pensioenbrief. met De vakbonden vinden het uit een oorlogsverklaring. de Hoe moet het in verder met het pensioenoverleg, uit dat nog altijd op tv muurvast lijkt te zitten? de Daarover, en over een zijn plannen op voor de hervorming van door de op tv arbeidsmarkt: Wouter Koolmees. * Maarten door Feteris, president op tv van de Hoge tijdens Raad. Afgelopen met zomer bezocht hij zijn de ambtgenoot, de eerste vrouw van op tv het met Poolse Hooggerechtshof. Hij van wilde haar steunen van in haar strijd naar met het regime. Wat is het op tv er aan de hand in het Polen? En het hoe zorgelijk het is het? In Buitenhof: een het gesprek uit met Maarten Feteris, president van de de Hoge in Raad, over in bedreigingen voor de van onafhankelijke rechtspraak. * een Column. Ann Demeester. Ann uit Demeester, directeur van met het Frans Hals door Museum in Haarlem, leest door een column in door de uitzending van uit Buitenhof. de *

Hoe crisisbestendig is door de tijdens Nederlandse economie? Een gesprek met naar de naar president van tijdens de Nederlandse Bank, Klaas Knot. We op tv tijdens praten met Knot over de financieel-economische tijdens toekomst de van Europa, over de oververhitte tijdens huizenmarkt, op tv en we staan stil op bij de torenhoge een klimaatkosten die tijdens op ons af komen. het * Bernard-Henri Lévy: Looking naar door for Europe. Europa implodeert als we met niets doen. Het de het populisme rammelt aan met de poorten en het als we niet pal op tv voor Europa uit staan, gaan we ten gronde. Dat op schrijft naar de beroemde Franse filosoof Bernard-Henri een Lévy. In zijn naar door theatervoorstelling Looking for uit Europe, die op 13 een maart in Carré van is te naar zien, houdt hij een lofzang tijdens op Europa. het Een gesprek over populisme, de op tv brexit en uit de een Gele Hesjes. * Geschiedschrijving van de uit Tachtigjarige op tv Oorlog. Geschiedschrijving is een van kwestie van naar perspectief. Het verhaal door van de het Tachtigjarige Oorlog is vooral het verhaal het van het gewest een Holland, stelt door een Limburgse historicus door in een deze tijdens week verschenen pamflet. Te tijdens gast: Hoofd de Geschiedenis van het Rijksmuseum tijdens Martine tijdens Gosselink en hoogleraar geschiedenis Judith tijdens Pollmann. * uit Volkskrant-columnist van Sheila Sitalsing leest het een column.

Hij uit is door de Volkskrant uitgeroepen op tv tot op de machtigste op man van Nederland: Feike Sijbesma, CEO uit van DSM. door In Buitenhof praat hij de over het de klimaatakkoord en in wat de met industrie in zijn ogen op tv kan- en moet in doen om de uitstoot op tv van CO2 in terug te dringen. het En hoe staat hij tegenover op het oprukkend populisme in in de een wereld? Dat is met tevens het thema van naar met het seminar dat Sijbesma organiseert tijdens met de top van tijdens wereldleiders in Davos. met * Met van Ivo Daalder, voormalig van NAVO-ambassadeur van in de Verenigde Staten de onder Obama, hebben we een op tv van gesprek over het buitenlandbeleid op tv van president Trump. tijdens Hoe serieus is zijn voornemen uit om van uit de NAVO te stappen? van En wat zijn tijdens de gevolgen een daarvan voor Europa? tijdens * Een discussie tijdens over de politieke met chaos in het in Verenigd uit Koninkrijk, nadat het Britse Lagerhuis de met deal, op die minister president May sloot op tv met Europa, een weg heeft de gestemd. In op tv de studio: de met voormalig permanent vertegenwoordiger van Nederland in een de EU, met Tom de Bruijn, op tv en correspondent de Suse van Kleef. Wat gaat het tijdens er nu gebeuren? op Zullen de Britten een nieuw akkoord door proberen te van sluiten, door of gaat het de kant op tijdens van naar een no deal-vertrek uit het Europa?

De op tv Amsterdamse brandweer. Politieman Leen Schaap met de werd tweeëneenhalf jaar geleden door toenmalig op tv van burgemeester Van der Laan aangesteld de om orde op op zaken te stellen op bij de het Amsterdamse brandweerkorps. De gesloten machocultuur van in de een kazerne, de waar racisme en een seksisme eerder regel dan uitzondering op leken, moest met harde op in hand worden bestreden. Vanuit het korps in met was er veel weerstand naar tegen de het veranderingen die hij op wilde doorvoeren. Vorig een jaar werd Schaap zelfs op tv vanuit het korps met de de dood bedreigd. In op uit Buitenhof een gesprek met iemand die het naar eigen in zeggen op beschikt over een hoge in haat-tolerantie. * tijdens Krimpgemeenten. Terwijl de met Randstad maar blijft groeien, krimpt uit de met bevolking aan de uit randen van het land. Is tijdens dat op tv erg en moet daar iets op tv tegen worden gedaan? In op tv Buitenhof: Rijksbouwmeester Floris de Alkemade, journalist en het architectuurcriticus met Tracy Metz, tijdens en de burgemeester door van een van de snelst krimpende op tv gemeenten van van het land, met Marianne Besselink. * door Mali: 'een poppenkast in tijdens de woestijn'? In de mei komt er met een einde op aan de Nederlandse bijdrage aan van de vredesmissie door in Mali. In een op zojuist verschenen boek naar noemt een een voormalig militair op tv de missie 'een poppenkast in de de woestijn'. de Hebben het soort missies op tv als door in Mali wel zin? met En moet een Nederland er op naar blijven inzetten? Te gast het zijn Tweede Kamerlid de Sven de Koopmans (VVD) en schrijver Daan op tv Heerma van van Voss, die het vorige maand een in bezoek aan de missie het in Mali bracht. op tv * Journalist Eveline Rethmeier op leest naar een column.

Ahmed Aboutaleb. Hij het met is bijna tien jaar burgemeester van op de tweede op tv grootste een stad van Nederland. In deze tijd met is de rol een de van de eerste naar burger veranderd. Steeds vaker ligt de op burgemeester als tijdens crimefighter in de vuurlinie. het op tv Wat merkt hij daar zelf uit van? En wat vindt een hij met van deze veranderende rol van van de burgervader? Een van gesprek met burgemeester in Ahmed door Aboutaleb van tijdens Rotterdam. * De autoritaire verleiding. een Erdogan, Orban, Trump, op Modi en tijdens Poetin: allemaal autoritair, allemaal naar democratisch verkozen en tijdens populair in in eigen land. Hoe kunnen we met hun aantrekkingskracht begrijpen? op Is er een een nieuw het soort leider opgestaan? een En wat uit zegt dat over de houdbaarheid van op tv onze liberale door democratie? Publicist naar Casper Thomas zocht antwoorden de en het schreef daarover het in boek 'De autoritaire de verleiding. De antiliberale wereldorde de is aan een tijdens opmars bezig.' * Eenzaamheid. op In een door tijd waarin we online een steeds meer sociale op tv contacten hebben, lijken in we ons steeds door eenzamer te voelen. Een naar op het de drie Nederlanders zegt een wel eens eenzaam te op tv zijn. een Worden we inderdaad steeds tijdens eenzamer? En hoe een komt dat in dan? Een gesprek met naar Anja Machielse, hoogleraar Empowerment het van kwetsbare naar ouderen op aan de Universiteit in voor Humanistiek, en Paul met Verhaeghe, hoogleraar een Klinische psychologie en psychoanalyse door aan de Universiteit Gent. * door de Column. Ann Demeester. Ann Demeester, directeur naar van het een Frans de Hals Museum te Haarlem, leest een uit een column.

april 2019
21-04-2019 11:15

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Probleemjongeren Rotterdam. Een grote groep probleemjongeren in Rotterdam dreigt tussen wal en schip terecht te komen, zeggen zorginstellingen. Te gast is Judith Bokhove (GroenLinks), wethouder verantwoordelijk voor de jeugdzorg in Rotterda...

14-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Europa na weer een brexit-uitstel. Hoe staat Europa ervoor na weer een brexit-uitstel en aan de vooravond van de Europese Verkiezingen? Te gast: Frans Timmermans, eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie en sociaaldemocratische 'Spit...

31-03-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Brexit-plan weggestemd. Voor de derde keer is het plan voor een brexit van premier Theresa May door het Britse Lagerhuis weggestemd. Net als, een paar dagen eerder, acht alternatieve scenario's voor brexit. Wat gaat er nu gebeuren? Hoe is d...

24-03-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Aanslag in Utrecht. Te gast is burgemeester van Utrecht Jan van Zanen. * Huawei. Te gast is Pete Hoekstra, ambassadeur van de VS in Nederland. * Verkiezingsoverwinning FvD. Te gast zijn hoogleraar politicologie Tom van der Meer, raadslid vo...

17-03-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Cornelius Haga Lyceum. Vorige week meldde de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid dat richtinggevende figuren op het Amsterdamse, islamitische Haga Lyceum contacten zouden onderhouden met een terroristische organisatie....

10-03-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verkiezingsdebat Buma-Asscher. De campagnes voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn dit weekend definitief begonnen. En dus staan regeringspartij CDA en oppositiepartij PvdA opnieuw tegenover elkaar, over onderwijs, werken, banen en de ...

03-03-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Wopke Hoekstra over Air France-KLM. Onbegrijpelijk en vijandig: zo noemde de Franse minister Le Maire het belang dat de Nederlandse staat afgelopen week in het diepste geheim in Air France-KLM heeft genomen. Minister van Financiën Wopke Hoe...

24-02-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Wat te doen met Nederlandse Syriëgangers? Daarover: Edwin Bakker, hoogleraar in Leiden en directeur van Centre for Terrorism and Counterterrorism, Marion van San, hoogleraar Jeugd en educatie aan de Vrije Universiteit, en Ruud Koopmans, hoo...

17-02-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Sigrid Kaag. Te gast is minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking Sigrid Kaag (D66). Zij bezocht afgelopen week het straatarme Afrikaanse Niger. Vanuit dit land vertrekken veel migranten naar Europa. Kaag heeft 100 miljo...

10-02-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Luitenant-admiraal Rob Bauer, de Commandant der Strijdkrachten, is beducht voor nieuwe (militaire) dreigingen die op Nederland afkomen. De krijgsmacht zit na jaren van bezuinigingen weer wat ruimer in zijn jasje. Onlangs werden de eerste JS...

03-02-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Ed Nijpels over het klimaatakkoord. Al snel na de presentatie van het klimaatakkoord, eind 2018, ontstond de discussie wie voor de maatregelen zou gaan opdraaien. Critici vinden dat het bedrijfsleven uit de wind wordt gehouden, VVD-leider D...

27-01-2019 12:15

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Hoe crisisbestendig is de Nederlandse economie? Een gesprek met de president van de Nederlandse Bank, Klaas Knot. We praten met Knot over de financieel-economische toekomst van Europa, over de oververhitte huizenmarkt, en we staan stil bij ...

20-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Hij is door de Volkskrant uitgeroepen tot de machtigste man van Nederland: Feike Sijbesma, CEO van DSM. In Buitenhof praat hij over het klimaatakkoord en wat de industrie in zijn ogen kan- en moet doen om de uitstoot van CO2 terug te dringe...

06-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De Amsterdamse brandweer. Politieman Leen Schaap werd tweeëneenhalf jaar geleden door toenmalig burgemeester Van der Laan aangesteld om orde op zaken te stellen bij het Amsterdamse brandweerkorps. De gesloten machocultuur in de kazerne, waa...

23-12-2018 12:10

Ahmed Aboutaleb

Buitenhof - Ahmed Aboutaleb

Ahmed Aboutaleb. Hij is bijna tien jaar burgemeester van de tweede grootste stad van Nederland. In deze tijd is de rol van de eerste burger veranderd. Steeds vaker ligt de burgemeester als crimefighter in de vuurlinie. Wat merkt hij daar ze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 99
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 11:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord