Programma gemist?

Plagiaat door of slordigheid? door Oud-rector magnificus van de Universiteit een van op Amsterdam Dymph van den naar Boom werd er in van NRC Handelsblad van op beschuldigd delen uit van haar door proefschrift zonder bronvermelding te hebben overgeschreven. het Is het de een kwestie van slordigheid het of is een er uit sprake van plagiaat? Te gast is een een van de uit leden van haar uit promotiecommissie, emeritus hoogleraar op Willem in Koops. * uit Generaal-majoor Patrick Cammaert van was jarenlang de hoogste van militair binnen door de VN. Hij van leidde militaire missies onder de tijdens VN-vlag in Cambodja, Bosnië met en Congo. Inmiddels door is het hij al een jaar of tijdens tien op uit actieve door dienst, maar nog altijd met wordt hij op tv door de VN ingeschakeld als de vredesstichter. uit Over hem verscheen een onlangs het boek 'Kijk niet weg'. met In Buitenhof het blikt hij terug op op een de veelbewogen loopbaan. met * Gemeenten kampen op tv met miljoenentekorten door de decentralisatie. op tv De Belastingdienst ligt naar na van jaren van reorganiseren van nog altijd op zijn gat. En de dan het moet de allergrootste het uitdaging, de energietransitie, nog tijdens komen. Hoe tijdens kan het dat op de Nederlandse overheid het grote bestuurlijke tijdens projecten zo in de soep laat naar de lopen? En wat het moeten we leren voor de het toekomst? In door Buitenhof een gesprek de tussen Wim Kuijken, oud-topambtenaar op op tv Binnenlandse tijdens Zaken en de tot vorig jaar Deltacommissaris, op en Klaartje Peters, bijzonder op tv hoogleraar uit en onderzoeker aan Maastricht uit University.

Een de nieuw pensioenakkoord. in Na negen jaar door praten, toenadering, geklapte onderhandelingen en daarna met tóch naar weer praten, uit was het deze week op tv zover: een nieuw op pensioenakkoord. Minister van Wouter Koolmees wist alle op onderhandelende partijen zover te krijgen door dat op tv ze hun handtekening zetten de - alle min de één. Het wachten is het nog op op de FNV-leden, in die komende met week mogen stemmen. Wat uit zijn de naar grootste veranderingen voor de de pensioenen? Kunnen we met dit in stelsel weer vijftig van jaar de vooruit? Minister in van Sociale Zaken Wouter Koolmees op is te gast. op * Berechting naar van IS-strijders. Oud-minister van Defensie door tijdens Jeanine Hennis is nu uit VN-gezant in Irak. Een een gesprek over de berechting uit van tijdens IS-strijders. Moet er een van tribunaal komen of met zou in dat moeten gebeuren in de landen uit van herkomst? * tijdens met Pete Hoekstra. De handelsoorlog tussen China een en een de Verenigde van Staten kost de wereldeconomie 455 het miljard dollar, zo een meldde het naar IMF deze met week. Hoe lang gaat deze strijd een nog door? door Over de nieuwe Amerikaanse naar handelspolitiek, de toekomst naar van de van NAVO en over naar het bezoek van president tijdens Trump en zijn van entourage naar aan Europa spreken we in met met Pete Hoekstra, ambassadeur van de van VS in Nederland.* Column. uit FD-journalist het Hella Hueck leest een naar column.

Na een de zoveelste door zware aardbeving is naar het tijd voor een 'crisisaanpak' in het Groningen. door Het Staatstoezicht uit op de Mijnen riep het uit kabinet op onmiddellijk een maatregelen te nemen: de in door gaswinning moet drastisch tijdens en nóg sneller omlaag, en de de overheid in moet nú de het huizen gaan versterken. Ook tijdens Commissaris voor de een Koning in tijdens Groningen René Paas op roept de tijdens overheid deze week andermaal op tot uit actie. op Gaat het ook uit gebeuren? * De woningmarkt in zit op slot. de Er naar zijn te weinig woningen voor uit middeninkomens en er worden door niet genoeg tijdens nieuwe huizen bijgebouwd. Moet door de overheid op tv ingrijpen? En zo op tv ja: hoe in dan? Te gast zijn: wethouder door door Boudewijn Revis (VVD) uit uit Den Haag, stadsgeograaf van Cody Hochstenbach (UvA) en in Frank van Blokland op tv van op tv de Vereniging van Institutionele Beleggers op tv in Vastgoed, in Nederland (IVBN).

Na naar de Europese uit verkiezingen. Bij de uit Europese verkiezingen was op de opkomst de hoogste in de met laatste dertig jaar. de Maar de PVV een en de SP met hebben daar niet van naar van weten te profiteren. Die partijen door dreigen nu door uit de het Europees Parlement de te verdwijnen. De PvdA in met lijsttrekker Frans Timmermans kwam tijdens volkomen naar onverwacht als grootste uit naar de bus. Hoe komt de dat? Een gesprek op het met SP-Kamerlid Ronald tijdens van Raak, PVV-Europarlementariër uit Olaf Stuger en het politiek socioloog aan door de Universiteit van Amsterdam Matthijs op Rooduijn. * met Gemeenten en noodlijdende voetbalclubs. Een in kwart van de uit eredivisieclubs verkeert in financieel gezien in met levensgevaar, zo meldde de uit Nederlandse Beroepsorganisatie van met de Accountants deze week. Niet zelden met springen op gemeenten bij om voetbalclubs een uit de brand te helpen. uit Zo kreeg FC het op tv Twente vorige maand van een lening van vijf tijdens miljoen euro van in de gemeente kwijt met gescholden. Welke het rol moet de lokale overheid spelen het de bij voetbalclubs in financiële nood? met Een gesprek met Pieter op tv in de Waard, voorzitter van voetbalvereniging Telstar, door wethouder Eelco Eerenberg het op uit Enschede en naar Lisa Westerveld, Tweede Kamerlid voor GroenLinks. een * Pauline op Meurs. tijdens Pauline Meurs treedt op met 1 juni aanstaande het af als voorzitter van tijdens de Raad naar voor Volksgezondheid het en Samenleving. Ze is op verschillende malen de verkozen tot meest invloedrijke persoon in met de zorg. Pauline van Meurs een vertelt hoe zij met terugkijkt op haar periode het als voorzitter, tijdens wat voor haar de van grootste problemen zijn in tijdens op tv de zorg en naar wat zij vindt van het op tv functioneren van minister op tv Hugo de in Jonge. * Column. van Ferry Mingelen. in Politiek commentator Ferry Mingelen het leest een uit column in de tijdens uitzending.

Een uitgebreid de afscheidsinterview met CDA-leider Sybrand de Buma. * van Een gesprek met op tv NRC-columnist Caroline de Gruyter het op en hoogleraar Politieke communicatie Claes in de Vreese over de met de Europese Verkiezingen * Een op debat tussen schrijver Rosanne Hertzberger naar en de uit president van de op Koninklijke Nederlandse Akademie op tv van Wetenschappen, Wim in van Saarloos, over de met kwaliteit in van de naar wetenschap. * Een column van publicist op tv Jeroen tijdens Smit.

Moneyland. met Met behulp uit van schimmige financiële constructies een weten criminelen op en superrijken honderden miljoenen uit naar het zicht naar van de fiscus tijdens en justitie te houden. De op tv voormalig op tv president van de Oekraïne in investeert zijn miljoenen van in vastgoed een in Londen, een in ministersdochter uit het uit straatarme Angola koopt in voor tonnen bruidsjurken en op uit één adres de in Londen zijn zo'n de 2.000 bedrijven in gevestigd. Oliver Bullough, de journalist van een de Engelse krant The in Guardian, schreef hierover het tijdens tijdens boek Moneyland. Hij met is te gast. op tv * Europees verkiezingsdebat. door Eind deze maand kiest Europa een van nieuw parlement. naar Spitzenkandidat van de tijdens Groenen op Bas Eickhout gaat in discussie uit met de lijsttrekker van op tv Forum voor Democratie uit Derk met Jan Eppink. Een debat tijdens over uit de nexit, immigratie met en de klimaatafspraken van op Parijs. * Biodiversiteit. De VN door luidde deze week tijdens de de noodklok: een miljoen plant- en met diersoorten wordt naar met uitsterven bedreigd tijdens en op tv daardoor komt de leefbaarheid van tijdens onze planeet in gevaar. tijdens in Hoe staat het met de natuur op tv op tv in Nederland? En wat betekenen de de onderzoeksconclusies tijdens van de VN voor een de het Nederlandse landbouwsector? Johan van op de Gronden, voorzitter tijdens van de van Nederlandse tak van de International de Union for Conservation met of Nature, en Jantien van door de Boer, journalist en schrijver van naar in het boek Landschapspijn, over het moderne met land van de zuivel, vlees en van turbogras. * de Hella Hueck, journalist tijdens bij het FD, van leest een het column.

Gemmeker, commandant op tv van Kamp tijdens Westerbork. Wist de commandant van in op Kamp Westerbork van de vernietigingskampen de in Duitsland en Polen, van en waarom de kwam hij er na in een de oorlog met zo'n door lichte straf vanaf? van Journalist Ad van Liempt onderzocht de dat tijdens in de deze week verschenen uit biografie Gemmeker, Commandant het van Kamp Westerbork. op * op tv Klimaatontkenning en door klimaathysterie. We moeten erkennen dat de we niet in een staat zijn om een de temperatuur van van de planneet van serieus omlaag te brengen, schrijft op wetenschapsjournalist op tv Simon Rozendaal. In Buitenhof: een door discussie over klimaatontkenning in en uit klimaathysterie tussen Rozendaal en met Diederik Samsom, voormalig met PvdA-politicus uit en de voorzitter van een uit van de klimaattafels. naar * op tv Waar de EU wél en naar niet over in moet gaan. van De een zegt: in tijdens Europa maken we de toekomst. de De van ander: breek de de macht van met Brussel! Zondag een debat tussen naar Rob het Jetten van D66 en op Lilian Marijnissen van de SP uit over waar van de Europese met Unie juist wél en juist een niet over zou naar moeten gaan. in * Sheila Sitalsing, op tv politiek columnist voor op onder met meer de Volkskrant, leest een op column op tv in de uitzending van een Buitenhof.

Angstcultuur binnen het met een OM. Een gebrek aan 'ethisch leiderschap' in bij de uit top van door het Openbaar Ministerie: zo klonk door de op tv harde eindconclusie van de commissie-Fokkens. van Bijna een het jaar lang onderzocht op tv de commissie van een geheime liefdesrelatie de en integriteitsschendingen binnen de door top van het op tv OM. Hoe met heeft het zo tijdens ver kunnen komen? En: hoe de door moet het verder met de staande de magistratuur? Kitty het Nooy, door oud-plaatsvervangend hoofdofficier van justitie in Den met Haag en de portefeuillehouder integriteit, met waarschuwde bij haar een vertrek eind het vorig jaar al voor de angstcultuur een bij het het OM. Ze een is te gast. met * Ian Buruma. Deze van week de kreeg schrijver, publicist en hoogleraar op tv Ian Buruma het de Gouden naar Ganzenveer vanwege zijn grote van bijdrage aan het internationale naar politieke op tv debat. Een gesprek met Buruma naar over uit journalistiek, sociale media en over op de kwestie die een hem vorig jaar het zijn baan met kostte als hoofdredacteur van naar de New York een Review of Books. * uit Grenzen aan het de groei met van Schiphol. Dick Benschop op was prominent politicus uit van de PvdA tijdens en staatssecretaris de van Buitenlandse Zaken. naar Later stapte hij de over naar Shell een en inmiddels is hij een een de jaar directeur van tijdens Schiphol. We praten naar met hem over de grenzen aan op tv de groei van met de uit luchthaven. * Column. Margriet door Brandsma. de Margriet Brandsma, oud-correspondent in een Duitsland, leest de een column in de door uitzending.

Probleemjongeren van Rotterdam. Een grote door groep probleemjongeren in Rotterdam dreigt op tv tussen op wal en schip in terecht te komen, op zeggen zorginstellingen. Te gast is met Judith Bokhove (GroenLinks), op wethouder verantwoordelijk tijdens voor de jeugdzorg met in Rotterdam. * 'Waarom naar de wereld met niet naar de tijdens knoppen gaat'. naar Groeiende ongelijkheid, een onbewoonbare planeet van door tijdens klimaatverandering, de ondergang van de uit op liberale democratie? Onterechte zorgen, zegt wetenschapsfilosoof van Maarten Boudry in door naar zijn nieuwe boek 'Waarom de op tv wereld niet naar het de een knoppen gaat'. Sterker nog: het gaat op een volgens Boudry steeds beter met de de wereld. Zijn door we de inderdaad te pessimistisch? In in Buitenhof: een debat met tussen Maarten van Boudry en schrijver en filosoof een Philip Huff. naar * Chinese inmenging. een De Chinezen naar komen, of liever een gezegd: ze zijn tijdens er al. Diefstal van bedrijfsgeheimen uit bij ASML, twijfels over naar Huawei, mega-investeringen uit in Europese lidstaten: de in Chinezen zitten erachter, een is de uit teneur. Is in Nederland al die tijd de naïef geweest in over Chinese inmenging? En wat op tv is eigenlijk het uit grote een gevaar? Te gast zijn: van China-kenner Ties Dams, van GroenLinks-Kamerlid op Kathalijne Buitenweg en cybertopvrouw Inge het Philips van Deloitte. een * tijdens Column: Ann Demeester. Ann naar Demeester, directeur van tijdens het Frans de Hals Museum, leest een column de over de afgebrande naar Notre-Dame in een Parijs.

Europa na weer door het een brexit-uitstel. Hoe een staat Europa ervoor na weer met een brexit-uitstel en aan door de vooravond van op van de Europese Verkiezingen? Te gast: Frans de Timmermans, tijdens eerste vicevoorzitter op tv van de Europese Commissie naar en sociaaldemocratische 'Spitzenkandidat' voor het het voorzitterschap het van de Europese Commissie. met * Prostitutie. Deze week tijdens op werden 40.000 handtekeningen aangeboden het aan de Tweede Kamer: het op tv een kopen van seks op moet strafbaar worden. Gaan sekswerkers door gedwongen op tv de illegaliteit in? Te het gast: Ine Vanwesenbeeck, hoogleraar Seksuele een ontwikkeling aan de de Universiteit Utrecht, naar en Anne Kuik, op tv Tweede Kamerlid met voor het CDA. * Wordt in korting op tijdens pensioenen onontkoombaar? het Pensioenfondsen luiden de noodklok: door als er niet snel naar van een akkoord komt, een wordt er fiks in onze pensioenen een naar gesneden. Met de verkiezingen zijn de in een kaarten opnieuw geschud: heeft de Partij op in van de Arbeid de sleutel uit in op tv handen voor een pensioenakkoord? Een gesprek op door met Lodewijk Asscher, fractievoorzitter van in de PvdA, en van Hans op tv de Boer, voorzitter van werkgeversorganisatie uit VNO-NCW.

Brexit-plan uit weggestemd. Voor de het derde keer is het plan op tv voor een brexit van van premier Theresa door May door het in Britse Lagerhuis weggestemd. op tv Net als, een door paar van dagen eerder, de acht alternatieve scenario's voor brexit. Wat een gaat met er nu het gebeuren? Hoe is de chaos van ontstaan? En: hoe moet naar het nu verder van op met de diep met verdeelde en uitgeputte conservatieve van partij? Een gesprek met Douglas op tv Murray, het publicist en medewerker de van het pro-brexitweekblad de The Spectator. * Elite gezocht. in het De elite is onzichtbaar en van wil geen maatschappelijke verantwoordelijkheid een dragen, schrijft op Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck door in het boek het Elite gezocht. We praten in daarover de met de auteur naar en met SP-voorzitter Ron door Meyer. * Belastingparadijs Nederland: door op de zwarte de lijst? Nederland is op een belastingparadijs, op tv staat het in een deze week met met grote meerderheid op tv aangenomen motie van tijdens het Europees door Parlement. De Europese Commissie moet Nederland van op de zwarte uit lijst op zetten, vinden de indieners in van de tijdens motie. Te uit gast is staatssecretaris naar van Financiën Menno het Snel.

Aanslag in Utrecht. de Te op gast is burgemeester van Utrecht door Jan van Zanen. naar * Huawei. Te op tv gast uit is Pete Hoekstra, ambassadeur het van de VS van in Nederland. door * Verkiezingsoverwinning FvD. Te gast op tv zijn tijdens hoogleraar politicologie van Tom van der Meer, raadslid tijdens voor Leefbaar door Rotterdam Tanya Hoogwerf en priester een een en auteur Antoine Bodar. * De de uit wekelijkse column is van politiek commentator in van Ferry Mingelen.

Cornelius naar Haga Lyceum. het Vorige week meldde de Nationaal Coördinator van Terrorismebestrijding en Veiligheid op tv dat richtinggevende figuren in op het Amsterdamse, in islamitische in Haga Lyceum contacten zouden op tv onderhouden met een naar terroristische organisatie. in Burgemeester Halsema bevroor naar daarop alle subsidies en naar eiste door dat het bestuur van een de school de zou opstappen. De school zelf zegt een dat er niets tijdens aan de hand uit uit is en dat tijdens hard bewijs ontbreekt. Wat zijn de naar grenzen van op de vrijheid van tijdens onderwijs zoals in vastgelegd in de Grondwet? Aan de tafel: Marjolein Moorman, naar van wethouder onderwijs voor uit de PvdA in Amsterdam, imam een Azzedine Karrat de en Hendrik Verweel, oud-rector naar van het naar Islamitisch College Amsterdam, een voorganger uit van met het Haga in Lyceum. * Aanslag de in Christchurch. Brenton Tarrant, de het extreemrechtse Australiër door die vrijdag in Nieuw-Zeeland op 49 moskeebezoekers dood schoot, van liet op zich inspireren door het op idee van de Le Grand Remplacement, 'de grote uit een vervanging', een term afkomstig van de naar Franse met extreemrechtse denker Renaud Camus. een Wat is het gedachtegoed tijdens van de deze Franse in filosoof? Een gesprek met de Peter Vermaas, Frankrijk-correspondent een voor NRC, over zijn ontmoeting van met Renaud tijdens Camus. tijdens * Provinciale politici op over verkiezingsthema's. In het campagnegeweld de voor de Provinciale Statenverkiezingen naar op ontbreekt één ding: provinciale politici. Terwijl de er voor door de provincies het meer op het spel door staat dan ooit: door grote bedrijven tijdens die belast naar worden met een CO2-taks een die misschien wel banen op met de het spel zet, de uitbreiding van naar op tv Schiphol, de opening van vliegveld tijdens Lelystad. Wat een willen zij in van het Rijk, op tv en wat garanderen met zij hun kiezers? Een gesprek met in Jan de Reus, op tijdens gedeputeerde van de VVD in op tv Flevoland, Hubert het Mackus, Statenlid voor het een CDA in Limburg, met en Adnan Tekin, gedeputeerde de in Noord-Holland uit voor de uit PvdA. * Column. van Hella Hueck door . FD-journalist Hella Hueck leest tijdens een de column in de tijdens uitzending.

Verkiezingsdebat op Buma-Asscher. De campagnes van voor de Provinciale Statenverkiezingen op tv zijn tijdens dit weekend definitief begonnen. het En dus staan regeringspartij CDA tijdens tijdens en oppositiepartij PvdA door opnieuw tegenover elkaar, met over onderwijs, werken, banen en tijdens de toekomst van Nederland. een de Een debat tussen door CDA-leider Sybrand Buma naar en PvdA-voorman Lodewijk in Asscher. * Francis Fukuyama. De Amerikaanse de de filosoof en politicoloog Francis een Fukuyama schreef op tv begin jaren negentig het wereldberoemde door boek The End of uit History, waarin tijdens hij de door overwinning van de liberale wereldorde op tv tijdens voorspelde. Hij komt een daarop terug in een zijn nieuwe boek Identity, over identiteitspolitiek. het * Henriëtte Prast. op Henriëtte Prast het zat de van afgelopen vier jaar in de op Eerste op tv Kamer voor D66. Uit op onvrede over de door opvattingen van met haar partij uit over dierenwelzijn stapte ze onlangs uit over naar de met Partij door voor de Dieren. Ze staat nu de voor uit die partij op het de lijst met voor de Eerste Kamer. Ze legt door naar uit hoe dat is gegaan. * naar Column. Zuid-Europacorrespondent Eveline door Rethmeier op tv over de van anti-Europese koers van de met Hongaarse premier Viktor met Orbán.

Wopke Hoekstra met over Air France-KLM. Onbegrijpelijk op en vijandig: zo in naar noemde de Franse minister de Le Maire het in belang dat de Nederlandse het staat een afgelopen week in het diepste geheim een in Air op tv France-KLM heeft door genomen. Minister van Financiën Wopke op Hoekstra moest vrijdagochtend de tekst en door uitleg geven in Parijs. het * door De kosten van van de zorg. Vicepremier naar en minister van naar VWS Hugo het de Jonge luidt van de noodklok over de steeds verder een tijdens oplopende kosten van de naar zorg. In deze uit kabinetsperiode is er al een door stijging in van 17 miljard. met In twintig jaar door zouden de uitgaven van zelfs verdubbelen om aan in de vraag te kunnen het voldoen. Hoe denkt naar de minister hier naar op greep op te krijgen? op * Arbeidsmigratie. Nederland heeft per van jaar 50.000 een nieuwe arbeidsmigranten nodig, 'anders uit met loopt het hartstikke naar vast,' waarschuwde het CBS onlangs. tijdens Gaat de komst van van door Oost-Europeanen ten koste van Nederlandse tijdens werknemers? En naar wat te doen uit met de op tv zogeheten Polenhotels, die met in steeds meer gemeenten voor overlast tijdens zorgen? met Een discussie tussen Lilian Marijnissen, van SP-fractievoorzitter, en op tv Leo Lucassen, migratiedeskundige en het het hoogleraar aan de Universiteit Leiden. * in Sheila uit Sitalsing. Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing een leest het een column over de vluchtelingencrisis in door de Venezuela.

augustus 2019
16-06-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Plagiaat of slordigheid? Oud-rector magnificus van de Universiteit van Amsterdam Dymph van den Boom werd er in NRC Handelsblad van beschuldigd delen van haar proefschrift zonder bronvermelding te hebben overgeschreven. Is het een kwestie va...

09-06-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Een nieuw pensioenakkoord. Na negen jaar praten, toenadering, geklapte onderhandelingen en daarna tóch weer praten, was het deze week zover: een nieuw pensioenakkoord. Minister Wouter Koolmees wist alle onderhandelende partijen zover te kri...

02-06-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Na de zoveelste zware aardbeving is het tijd voor een 'crisisaanpak' in Groningen. Het Staatstoezicht op de Mijnen riep het kabinet op onmiddellijk maatregelen te nemen: de gaswinning moet drastisch en nóg sneller omlaag, en de overheid moe...

26-05-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Na de Europese verkiezingen. Bij de Europese verkiezingen was de opkomst de hoogste in de laatste dertig jaar. Maar de PVV en de SP hebben daar niet van weten te profiteren. Die partijen dreigen nu uit het Europees Parlement te verdwijnen. ...

19-05-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Een uitgebreid afscheidsinterview met CDA-leider Sybrand Buma. * Een gesprek met NRC-columnist Caroline de Gruyter en hoogleraar Politieke communicatie Claes de Vreese over de Europese Verkiezingen * Een debat tussen schrijver Rosanne Hertz...

12-05-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Moneyland. Met behulp van schimmige financiële constructies weten criminelen en superrijken honderden miljoenen uit het zicht van de fiscus en justitie te houden. De voormalig president van de Oekraïne investeert zijn miljoenen in vastgoed ...

05-05-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gemmeker, commandant van Kamp Westerbork. Wist de commandant van Kamp Westerbork van de vernietigingskampen in Duitsland en Polen, en waarom kwam hij er na de oorlog met zo'n lichte straf vanaf? Journalist Ad van Liempt onderzocht dat in de...

28-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Angstcultuur binnen het OM. Een gebrek aan 'ethisch leiderschap' bij de top van het Openbaar Ministerie: zo klonk de harde eindconclusie van de commissie-Fokkens. Bijna een jaar lang onderzocht de commissie een geheime liefdesrelatie en int...

21-04-2019 11:15

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Probleemjongeren Rotterdam. Een grote groep probleemjongeren in Rotterdam dreigt tussen wal en schip terecht te komen, zeggen zorginstellingen. Te gast is Judith Bokhove (GroenLinks), wethouder verantwoordelijk voor de jeugdzorg in Rotterda...

14-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Europa na weer een brexit-uitstel. Hoe staat Europa ervoor na weer een brexit-uitstel en aan de vooravond van de Europese Verkiezingen? Te gast: Frans Timmermans, eerste vicevoorzitter van de Europese Commissie en sociaaldemocratische 'Spit...

31-03-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Brexit-plan weggestemd. Voor de derde keer is het plan voor een brexit van premier Theresa May door het Britse Lagerhuis weggestemd. Net als, een paar dagen eerder, acht alternatieve scenario's voor brexit. Wat gaat er nu gebeuren? Hoe is d...

24-03-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Aanslag in Utrecht. Te gast is burgemeester van Utrecht Jan van Zanen. * Huawei. Te gast is Pete Hoekstra, ambassadeur van de VS in Nederland. * Verkiezingsoverwinning FvD. Te gast zijn hoogleraar politicologie Tom van der Meer, raadslid vo...

17-03-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Cornelius Haga Lyceum. Vorige week meldde de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid dat richtinggevende figuren op het Amsterdamse, islamitische Haga Lyceum contacten zouden onderhouden met een terroristische organisatie....

10-03-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verkiezingsdebat Buma-Asscher. De campagnes voor de Provinciale Statenverkiezingen zijn dit weekend definitief begonnen. En dus staan regeringspartij CDA en oppositiepartij PvdA opnieuw tegenover elkaar, over onderwijs, werken, banen en de ...

03-03-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Wopke Hoekstra over Air France-KLM. Onbegrijpelijk en vijandig: zo noemde de Franse minister Le Maire het belang dat de Nederlandse staat afgelopen week in het diepste geheim in Air France-KLM heeft genomen. Minister van Financiën Wopke Hoe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 8. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 107
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord