Programma gemist?

Met: Minister Bert de Koenders, met Thomas Spijkerboer, naar Jan van de Beek, Dorine Manson, van Mehmet naar Cerit en in Tom-Jan Meeus. een in Met: Sinds de verkiezing van met Franse president door Emmanuel Macron waait op tv er een pro-Europese wind door het Europa. van De Frans-Duitse as tijdens lijkt zich door met de dag te bestendigen en uit ook uit voorzitter Juncker van het de Europese Commissie de pleit voor van meer monetaire en militaire integratie. van Welke op tv positie gaat Nederland innemen? op tv In de uitzending: minister in van Buitenlandse Zaken Bert naar Koenders. * door Hoe moeten door we omgaan in met asielzoekers? Na het 'nee' van door Jesse door Klaver en het klappen op tv van de het formatie deze week staat met die vraag opnieuw centraal. van Worden vluchtelingendeals zoals tijdens die door met Turkije de standaard, uit en wat voor een gevolgen gaat door dat dan hebben? Een naar debat de met hoogleraar migratierecht Thomas Spijkerboer, het wiskundige en antropoloog Jan uit op van de Beek en directeur Vluchtelingenwerk het Dorine Manson. een * Er op tv is onrust in met de Turkse door en Marokkaanse gemeenschappen in Nederland. Turkse tijdens Nederlanders worden op tv tegen elkaar naar opgezet, en naar hetzelfde gebeurt met Marokkaanse tijdens Nederlanders, die hier door protesteren tegen de schending tijdens van de mensenrechten in tijdens het Rif-gebied. Intimidaties het in en bedreigingen zorgen voor op spanningen in de op gemeenschappen. Hoe moeten we hiermee uit het omgaan? Journalist Mehmet Cerit met heeft al in jarenlang te maken naar met bedreigingen vanuit de Turks-Nederlandse gemeenschap op tv tijdens en Turkije. * Aandacht voor uit het buitenlandse nieuws met in Schuim een & As, deze week in met NRC-columnist de Tom-Jan Meeus.

Met: The Economist-columnist op Tom op tv Nuttall * Andreas Kinneging en uit Marcel van uit Dam * Burgemeester en een verzetsheld Gijs van in Hall * van Schuim & As. van Hella Hueck Met: op tv The Economist-columnist Tom het Nuttall. Hij schrijft de wekelijks de uit beeldbepalende column 'Charlemagne' het voor het prestigieuze Britse blad op The Economist: van Tom door Nuttall. Vanuit Brussel beziet naar hij de chaos een die dreigt voor de brexit-onderhandelingen, in nu zijn premier met Theresa May op door spectaculaire uit wijze dertien uit zetels heeft verloren. Hoeveel geduld door hebben de het Europese leiders nog met met Groot-Brittannië? * Andreas de Kinneging en Marcel het van in Dam. Een analyse van hoogleraar rechtsfilosofie een Andreas Kinneging van en voormalig op PvdA-minister Marcel van door Dam over de de impasse in de een formatie en de met stand van onze democratie. * door Burgemeester en verzetsheld uit Gijs van in Hall. 'Alleen omdat ik uit een de Van Hall ben' is de naar uit titel van de biografie over de op tv Amsterdamse van burgemeester Gijs van van Hall. Hij was het verzetsheld in de Tweede naar Wereldoorlog en het regent in een tijd het dat de door elite zwaar onder tijdens druk kwam te staan van door de opkomst van het de van nozems en de provo's. Doordat tijdens hij op tv de tijdgeest niet de aanvoelde, moest van Hall aftreden: naar het een blamage voor een familie naar die van jarenlang tot het establishment behoorde. Een door op gesprek met biograaf Dirk op tv Wolthekker. * op tv Schuim & As. tijdens Hella Hueck. Aandacht voor uit het buitenlandse nieuws in Schuim met & As, deze naar week de met RTL-programmamaker Hella een Hueck.

Met uit o.a.: Henk Kamp in over formatie en overnames. * de Jan Terlouw. een Hoe kijkt uit hij naar de vastgelopen formatie? op tv * Digitale onveiligheid. op tv in Het rapport van de uit Rekenkamer was het deze week vernietigend. Met: Henk Kamp tijdens over formatie op tv en overnames. Minister door van Economische op tv Zaken Henk op tv Kamp springt in de bres het voor bedrijven in nood. op Elk naar Nederlands bedrijf door dat door een de overname wordt bedreigd, moet op de bescherming van het de overheid kunnen een inroepen, stelt hij. Gaat dat het een het geplaagde AkzoNobel helpen? Uiteraard door gaat het door gesprek ook over de op tv formatie. op tv * Jan Terlouw. Jan Terlouw heeft het als voormalig naar partijleider van met D66 twee met keer meegedaan aan op tv formatieonderhandelingen. Hoe kijkt hij naar de de vastgelopen formatie? Terlouw door is sinds naar zijn tijdens pleidooi in DWDD om de vertrouwen in elkaar de te hebben en moraal terug de van te brengen in de politiek door uitgegroeid tot het van geweten door van Nederland. Signaleert hij op beweging in de tijdens samenleving? * tijdens Digitale onveiligheid. Het rapport van de met Rekenkamer was deze in week vernietigend: de tijdens overheid heeft met haar digitale beveiliging nog tijdens altijd niet de orde. En dat het terwijl vorige in week een massale cyberaanval door talloze computersystemen platlegde, inclusief op ziekenhuizen in op Engeland en parkeergarages in een tijdens Nederland. Hoe veilig uit zijn de gegevens van van burgers bij de overheid? van Daarover een gesprek op met in technologie- en privacy-expert Ancilla van van de Leest. naar * Schuim het & As. Aandacht voor het buitenlandse een tijdens nieuws in Schuim de & As, deze week met NRC-columnist van Tom-Jan op Meeus.

Met: Bas Heijne naar * Groei van de uit het schaduwonderwijs * De op strijd om AkzoNobel Met: de Bas Heijne. Aanstaande door donderdag in ontvangt hij de P.C. van Hooftprijs, de hoogste literaire onderscheiding een van Nederland: Bas op Heijne. Deze zondag op tv is hij van te gast bij door Buitenhof voor een gesprek uit met over Nederlandse idealen, columnist zijn in de wat hij in zelf een 'bezeten op wereld' noemt, een en de toon in van het Nederlandse debat. * in Groei met van het schaduwonderwijs. De eindexamens in zijn begonnen en de daarmee barstte het deze week naar ook de discussie los tijdens over het een groeiende schaduwonderwijs aan leerlingen. door Een debat het tussen Paul Rosenmöller, voorzitter tijdens van de uit VO-Raad, de koepel van in middelbare scholen, op tv en Wieger Maris, directeur van de bijscholingsinstituut Erasmus Education op op tv en docent. * De in strijd om AkzoNobel. Het het gevecht tijdens om AkzoNobel bereikte deze week een naar hoogtepunt. Een derde op bod op het het bedrijf door Amerikaans door tijdens chemieconcern PPG werd afgeslagen. door Wat is de toekomst van uit van AkzoNobel? In Buitenhof: Paul Koster, directeur naar van naar de VEB en financieel journalist met op Jeroen Smit, auteur van De naar Prooi.

Met: naar Jet Bussemaker, op Hadjar Benmiloud, Linda uit Duits, Jonathan Holslag, Marietje Schaake, op tv Alexander Sassen door van Elsloo en Sheila naar Sitalsing. naar Stop met het van adverteren op GeenStijl en Dumpert, websites het waarop seksisme en met intimidatie door de norm zijn: zo op tv klonk dit weekend uit een oproep van het meer dan honderd vrouwelijke tijdens de journalisten en opiniemakers. naar Staat deze oproep van voor een opleving van het feminisme de in Nederland? En op tv met hoe wijdverbreid is uit het seksisme eigenlijk? Daarover uit een gesprek met Jet Bussemaker, van demissionair minister een van naar OCW, Hadjar Benmiloud, oprichtster van feministisch het platform Vileine, tijdens en wetenschapper Linda de Duits, van wier hand de onlangs het boek op tv Dolle in Mythes verscheen. door En: Frankrijk kiest deze zondag. Nu met Emmanuel Macron naar op op een overwinning lijkt af te koersen, door rijst van de vraag: uit wat gaat zijn overwinning betekenen de voor de toekomst van van Europa? En op tv wat gebeurt er naar met de stem met van in de Fransen die zich achter Le uit op tv Pen scharen? In Buitenhof: de Belgische tijdens op tv politicoloog Jonathan Holslag, Europarlementariër de voor D66 Marietje tijdens Schaake en oud VNL-kandidaat op Alexander van Sassen van Elsloo, over nationalisme, het identiteit en het de toekomst van het de Unie. In op Schuim & As naar wordt aandacht besteed aan het op tv buitenlandse nieuws, in deze week de met Volkskrant-columnist Sheila van Sitalsing.

Sheila op Sitalsing over Henry door Keizer en de VVD. Sonja tijdens Barend over 'Je van ziet mij uit nooit meer terug.' Sander naar van Deventer met en op tv Marcel Levi in debat over op dure medicijnen. naar En Thomas Frank over in 100 dagen Trump op en het verlie... op tv Een column van tijdens Sheila Sitalsing over Henry uit op tv Keizer en de VVD. Sonja naar Barend over op 'Je ziet door mij nooit meer terug' aan met de vooravond een van 4 mei. naar Verder: hoe blijft uit de zorg betaalbaar als in de tijdens kosten van medicijnen steeds verder oplopen? in In Buitenhof een op tv uit debat met Marcel Levi, Chief in Executive van op tv UCLH in Londen, en Sander met naar van Deventer, managing partner bij een medisch investeringsfonds op tv Forbion. En naar politiek analist Thomas Frank over 100 op dagen Trump, het op verlies van de op Democraten en zijn met boek 'Listen, liberal.' door Aandacht op tv voor het door buitenlandse nieuws in met Schuim & As, uit deze week met publicist Paul door Scheffer.

Gloria Wekker over in met institutioneel racisme. De opgestapte tijdens Bladelse wethouder naar Joan Veldhuizen in gesprek met ex-collega uit in Fons d'Haens en naar gedeputeerde Anne-Marie Spierings op tv over megastallen en gezondheid. naar Jan Edward C... Het de debat over institutioneel racisme op met kreeg een nieuw impuls een na het verschijnen van het door boek door van actrice Anousha Nzume. tijdens Waarom de blijft het debat over racisme tijdens zó lastig te voeren? door In Buitenhof een in van de grondlegger op in van het denken over racisme op tv in Nederland: hoogleraar Gender uit in en Etniciteit Gloria Wekker. En: in het Bladel stapte wethouder het Joan Veldhuizen in op vanwege de naar onacceptabele gezondheidsrisico's tijdens van de almaar groeiende van veestapel op in Brabant. Ze gaat in een debat de met Fons d'Haens, CDA-wethouder in Bladel, op tv en Anne-Marie Spierings, naar D66-gedeputeerde in de tijdens provinciale staten van tijdens Noord-Brabant. Verder: oud-ambassadeur door Jan Edward het Craanen het over het verdriet van van Argentinië, de opkomst de van terrorisme en populisme in op het land, en op tv van de blik waarmee we vanuit Nederland in op naar Argentinië kijken. Aandacht voor het een een buitenlandse nieuws in Schuim & As, op tv deze op week met met Trouw-journalist Seada Nourhussen.

Moet de het integratiebeleid op op de schop? En: Ben naar Judah van over de Franse verkiezingen met en het tijdens fenomeen Macron. Hala Naoum in Néhmé over de Syrië. Het integratiebeleid op de schop: tijdens ongeveer acht op op de uit tien inburgeraars slaagt niet met op tijd voor het op de inburgeringsexamen, bleek deze week uit cijfers uit van het van Ministerie uit van Sociale Zaken. In Buitenhof de een gesprek met op tv Rabin Baldewsingh, wethouder in het Den Haag (PvdA), het Froukje de met Jonge, naar wethouder in Almere (CDA) in en Jos Heijmans, burgemeester in van Weert. Verder: de de door Brits-Franse journalist Ben Judah op volgt de Franse presidentskandidaat naar Emmanuel Macron het wekenlang op de voet. uit Hij beschrijft naar hem als een naar ongrijpbaar politiek de fenomeen. Maar sinds deze week is naar de alles anders: de uit uiterst linkse kandidaat Mélenchon schiet omhoog door in de peilingen, met en de door liberaal Fillon uit is nog lang niet uitgespeeld. het Wat voor uit leider de wil Frankrijk? En: de in Syrische regering ontkende deze week naar opnieuw achter in de van gifgasaanval in Khan het Sheikhoun te zitten. op tv De Amerikanen beweren echter bij door hoog en laag uit dat Syrië op de aanval met uitgevoerd heeft. Politicoloog en VVD-raadslid in van het Amsterdam Hala Naoum Néhmé de over feiten door en veronderstellingen in deze geopolitieke strijd. een Aandacht voor het de buitenlandse nieuws in de Schuim van & As, deze week de met publicist Jan van op tv op tv der Putten.

Meer naar geld naar mobiliteit? NS-topman Roger tijdens van Boxtel een over in zijn bedrijf. En in een gesprek met Sadet op Karabulut (SP) en tijdens Tanya Hoogwerf uit (Leefbaar Rotterdam) over de op tv spanning in de Turkse op gemeenschap. Elk jaar één met uit miljard erbij voor op tv treinen, bussen én auto’s: op tv zo klinkt de op tv oproep van op NS-topman Roger van met Boxtel aan de politiek. Maar een hoe gaat het met door NS zelf? En: door de spanning in door met de Turkse gemeenschap loopt in van de aanloop op tv naar het referendum op. Turkse naar Nederlanders een voelen zich op geïntimideerd en durven steeds minder uit openlijk over hun relatie van met Turkije te naar op tv praten. Ook de een houding van de Nederlandse regering tijdens t.o.v. Turkije, waar excuses op tv voor het op oppakken van door diplomaten tot nu in toe is uitgebleven, draagt niet in bij aan naar een verbetering door van de sfeer. In Buitenhof tijdens uit een gesprek met SP-Kamerlid Sadet met Karabulut en Tanya naar Hoogwerf van Leefbaar een Rotterdam. Verder: de tijdens Zuid-Afrikaanse schrijfster Antjie Krog door was na de een apartheid nauw naar betrokken bij de tijdens waarheidscommissie. Ze reageert op van de recente ontwikkelingen met in haar in land. Afgelopen week trok tijdens president de Zuma macht naar tijdens zich toe door een uit groot tijdens deel van de kritische tijdens leden van zijn kabinet te in ontslaan. Nederland las op tv Zuid-Afrika zo door vaak de uit les, maar kunnen op tv wij als tijdens het om integratie gaat wellicht iets door uit van de Zuid-Afrikanen naar leren? Aandacht voor door het buitenlandse nieuws in Schuim & met As, ditmaal op tv met NRC-redacteur Titia uit Ketelaar.

Korpschef Erik met Akerboom over naar de reorganisatie op van de Nationale Politie. een De voorzitters tijdens van DWARS, CDJA en JOVD in met debat over naar het speerpunt met van de formatie: het klimaatbeleid. met Erik Akerboom uit staat sinds een jaar het door aan het hoofd van de Nationale een Politie. Hij naar is een de man die de reorganisatie uit van op tv de politie in goede banen moet op tv gaan leiden, uit nadat zijn voorganger Gerard naar Bouman tijdens de organisatie op tv in chaos heeft achtergelaten. op En: de oude politici naar bakkeleien er in nog over, maar de jongeren de zijn er allang van uit. Duurzaamheid op tv moet het prioriteit nummer één het zijn tijdens deze formatie. Minder met CO2-uitstoot, méér tijdens investeren in uit duurzame energie. Maar wat zijn ze met bereid daarvoor in een te leveren? In naar Buitenhof de de voorzitters van de het jongerenorganisaties: Noortje tijdens Blokhuis (DWARS), Rutger op de Ridder (JOVD) en uit Ard Warnink (CDJA). op In het de weekend waarin de Europese op tv Unie haar van 60-jarig bestaan door viert, analyseert de Amerikaanse de journalist James Kirchick in zijn naar boek het “Het einde uit van Europa” op door verrassende wijze waarom het continent zo door gevangen in lijkt in de geschiedenis. op tv En in Schuim & op tv As het aandacht voor het buitenlandse het nieuws, door ditmaal met publicist Paul op Scheffer.

Senator op Frank de Grave over de de VVD door in de formatie. Een op tv debat over door de ruk naar rechts tijdens tussen Sarah de uit Lange, Willem Schinkel het en Bastiaan Rijpkema. Historicus op tv James Kennedy over van de tijdens Nederlandse identiteit. Ondanks fors verlies op wordt de VVD een als een tijdens van de winnaars van door de verkiezingen op gezien. Premier Rutte de kan doorgaan. Als op tv opmaat een naar de formatie is nu VVD-minister in Schippers een bezig met het schrijven van van een naar notitie om de het weg naar tijdens een nieuw kabinet te een plaveien. Doorgewinterd op tv VVD-coryfee Frank de de Grave belicht de de positie van de VVD in het de het komende kabinetsformatie. Waar moeten de een liberalen het de accenten leggen? En: de een ruk een naar rechts? De PvdA in verloor, GroenLinks won. In naar het buitenland tijdens was men tijdens vooral opgelucht dat de verwachte een opmars van het populisme naar uit tot staan is het gebracht. Maar in welke richting naar zijn in de politieke partijen opgeschoven? Zijn we naar rechtser, behoudender een of in populistischer geworden? Daarover aan de tafel rechtsfilosoof tijdens Bastiaan Rijpkema, politicoloog Sarah de Lange een en in socioloog/filosoof Willem Schinkel. Identiteit door was hét op thema van de afgelopen verkiezingen. het Wat leert onze het geschiedenis ons over de de op tv Nederlandse identiteit? En welke de lessen kunnen we trekken het uit turbulente naar tijden in op ons verleden? In Buitenhof uit een gesprek in met historicus James Kennedy (UU), tijdens van naar wiens hand onlangs in het boek op tv Een beknopte geschiedenis van Nederland verscheen. een En in Schuim naar & de As aandacht voor het buitenlandse tijdens nieuws, in ditmaal met publicist Jeroen op Smit.

Minister Bert op Koenders over door de rel met door Turkije. En: de de ontknoping van de tijdens campagne met Sybrand door Buma en Jesse Klaver. met Minister van Buitenlandse Zaken in Bert Koenders van over de op tv rel met een Turkije, de plaats van Nederland in een de Europese het Unie en tijdens de rol van van het continent tijdens in een nieuw politiek krachtenveld. En: door nog met drie dagen te gaan in voor de verkiezingen. het De partijen buitelen het over met elkaar heen om uit het premierschap te claimen. Zowel CDA in als GroenLinks in stijgen in de de peilingen, en dromen openlijk een op van de sleutel met van het torentje. Maar wie zit tijdens Mark Rutte écht op uit op de hielen? op En wat kan uit Nederland verwachten als Sybrand op Buma aan de knoppen zit op – van of als Jesse Klaver het zijn opmars in de uit peilingen weet om een naar te zetten in zetels? Aandacht voor op uit het buitenlandse nieuws naar in Schuim & As, ditmaal een met Trouw-journalist Seada op Nourhussen.

Hoe gaat tijdens Lodewijk naar Asscher om met de spagaat op tv tussen zijn campagne een en het in kabinetsbeleid? En op tv weet Emile Roemer met tijdens zijn SP het de beloften van het tijdens Nationaal Zorgfonds in te verzilveren? Lodewijk Asscher voert campagne van tegen de door stroom in. Hij heeft van nog anderhalve week op de op tv tijd om het tijdens tij te keren. De komende in uit vier jaar wil naar hij linksere accenten leggen de bij de PvdA, door hoewel wat hem van betreft de op sociaaldemocraten evenzeer mogen worden afgerekend in op hun positieve daden een voor Nederland. Dat door levert soms uit een ingewikkelde uit spagaat op. Ook tijdens hij wil uitleggen een waarom Nederland dringend nieuw met leiderschap behoeft. op tv En in Buitenhof: Emile Roemer. op De in SP voert al door maanden campagne met de introductie van op tv het Nationaal Zorgfonds. met Andere partijen hebben de delen op tv van het plan overgenomen: een in prestatie in van formaat. Grote vraag is uit op tv of de SP dit ook kan door verzilveren. De van lijsttrekkers gaan in door debat met migratie-expert Leo uit Lucassen en zorgeconoom een Marcel de Canoy. En in Schuim van & As in wordt aandacht besteed aan het het buitenlandse nieuws, deze met met keer met publicist naar Jeroen Smit.

Hoe het gaat CDA-leider Sybrand Buma een ervoor zorgen dat uit zijn partij door de grootste op wordt? D66-leider Alexander Pechtold de is een begeerde coalitiepartner tijdens voor rechts én uit links, door maar weet hij het dit te verzilveren? Met: door Sybrand Buma. Hij wil een tijdens sociale dienstplicht, een strenger integratiebeleid en hij het in gruwt van de plannen van van GroenLinks. De campagne is uit voor het CDA op tv definitief door begonnen. En het mag dan de nog niet in de de van peilingen te op tv zien zijn, maar de met CDA-leider weet een het zeker: zijn een partij wordt de grootste. Hoe gaat op tv uit hij daarvoor zorgen? door * Alexander Pechtold. op D66-leider Alexander Pechtold uit is een begeerde coalitiepartner voor in rechts én links. Maar door door weet Pechtold de naar goede voortekenen ook te op verzilveren op 15 maart? van En hoe het realistisch is zijn pleidooi tijdens voor meer Europa? tijdens * Désanne in van Brederode het en Syp Wynia. Een debat met op filosoof en schrijver een Désanne van Brederode van en Syp Wynia, naar columnist bij Elsevier. de Schuim en As. in Schuim en As in door besteedt aandacht aan het buitenlandse nieuws. in Deze week met het Volkskrant-columniste Sheila met Sitalsing.

Met: tijdens Jesse Klaver * op Tunahan Kuzu * Barbara door Baarsma met en Geerten Waling tijdens * Schuim en As door Met: Jesse de Klaver. Niet eerder op tv stond GroenLinks er in de peilingen van een zo goed voor uit als nu. Lukt het van de partij in op 15 maart de peilingen door werkelijkheid te laten worden? naar En wat op gebeurt er daarna? En uit hoe staat het in met de haalbaarheid in tijdens van de GroenLinkse idealen? Een van gesprek met Jesse door Klaver over van de stappen op die zijn partij naar de komende tijd hoopt te tijdens maken. * tijdens Tunahan Kuzu. Het zijn roerige met het tijden voor nieuwkomer Denk. Een partij van die opkomt een voor in minderheden, en een partij door die regelmatig overhoop ligt tijdens met de media. door Wat voor het integratiebeleid wil lijsttrekker met Tunahan Kuzu de komende een jaren een gaan voeren, en het hoe denkt hij van over zorg en armoedebestrijding? * Barbara door de Baarsma en Geerten Waling. Het commentaar met wordt verzorgd door door econoom Barbara Baarsma de en van historicus Geerten Waling. * Schuim van en door As. Schuim een en As besteedt aandacht op aan het buitenlandse nieuws. de Met Volkskrant-columniste Sheila het Sitalsing.

juni 2017
18-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Minister Bert Koenders, Thomas Spijkerboer, Jan van de Beek, Dorine Manson, Mehmet Cerit en in Tom-Jan Meeus. Met: Sinds de verkiezing van Franse president Emmanuel Macron waait er een pro-Europese wind door Europa. De Frans-Duitse as ...

11-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: The Economist-columnist Tom Nuttall * Andreas Kinneging en Marcel van Dam * Burgemeester en verzetsheld Gijs van Hall * Schuim & As. Hella Hueck Met: The Economist-columnist Tom Nuttall. Hij schrijft wekelijks de beeldbepalende column ...

21-05-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met o.a.: Henk Kamp over formatie en overnames. * Jan Terlouw. Hoe kijkt hij naar de vastgelopen formatie? * Digitale onveiligheid. Het rapport van de Rekenkamer was deze week vernietigend. Met: Henk Kamp over formatie en overnames. Ministe...

14-05-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Bas Heijne * Groei van het schaduwonderwijs * De strijd om AkzoNobel Met: Bas Heijne. Aanstaande donderdag ontvangt hij de P.C. Hooftprijs, de hoogste literaire onderscheiding van Nederland: Bas Heijne. Deze zondag is hij te gast bij B...

07-05-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Jet Bussemaker, Hadjar Benmiloud, Linda Duits, Jonathan Holslag, Marietje Schaake, Alexander Sassen van Elsloo en Sheila Sitalsing. Stop met het adverteren op GeenStijl en Dumpert, websites waarop seksisme en intimidatie de norm zijn: ...

30-04-2017 12:10

Sonja Barend, Sheila Sitalsing, Marcel Levi, Sander van Deventer, Thomas Frank, Paul Scheffer

Buitenhof - Sonja Barend, Sheila Sitalsing, Marcel Levi, Sander van Deventer, Thomas Frank, Paul Scheffer

Sheila Sitalsing over Henry Keizer en de VVD. Sonja Barend over 'Je ziet mij nooit meer terug.' Sander van Deventer en Marcel Levi in debat over dure medicijnen. En Thomas Frank over 100 dagen Trump en het verlie... Een column van Sheila Si...

23-04-2017 12:10

Gloria Wekker, Anne-Marie Spierings, Joan Veldhuizen, Fons d'Haens, Jan Edward Craanen, Seada Nourhussen

Buitenhof - Gloria Wekker, Anne-Marie Spierings, Joan Veldhuizen, Fons d'Haens, Jan Edward Craanen, Seada Nourhussen

Gloria Wekker over institutioneel racisme. De opgestapte Bladelse wethouder Joan Veldhuizen in gesprek met ex-collega Fons d'Haens en gedeputeerde Anne-Marie Spierings over megastallen en gezondheid. Jan Edward C... Het debat over instituti...

16-04-2017 12:10

Ben Judah, Rabin Baldewsingh, Jos Heijmans, Froukje de Jonge, Hala Naoum Néhmé, Jan van der Putten

Buitenhof - Ben Judah, Rabin Baldewsingh, Jos Heijmans, Froukje de Jonge, Hala Naoum Néhmé, Jan van der Putten

Moet het integratiebeleid op de schop? En: Ben Judah over de Franse verkiezingen en het fenomeen Macron. Hala Naoum Néhmé over Syrië. Het integratiebeleid op de schop: ongeveer acht op de tien inburgeraars slaagt niet op tijd voor het inbur...

02-04-2017 12:10

Roger van Boxtel, Sadet Karabulut, Tanya Hoogwerf, Antjie Krog, Titia Ketelaar

Buitenhof - Roger van Boxtel, Sadet Karabulut, Tanya Hoogwerf, Antjie Krog, Titia Ketelaar

Meer geld naar mobiliteit? NS-topman Roger van Boxtel over zijn bedrijf. En een gesprek met Sadet Karabulut (SP) en Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over de spanning in de Turkse gemeenschap. Elk jaar één miljard erbij voor treinen, buss...

26-03-2017 12:10

Erik Akerboom, Noortje Blokhuis, Rutger de Ridder, Ard Warnink, James Kirchick, Paul Scheffer

Buitenhof - Erik Akerboom, Noortje Blokhuis, Rutger de Ridder, Ard Warnink, James Kirchick, Paul Scheffer

Korpschef Erik Akerboom over de reorganisatie van de Nationale Politie. De voorzitters van DWARS, CDJA en JOVD in debat over het speerpunt van de formatie: het klimaatbeleid. Erik Akerboom staat sinds een jaar aan het hoofd van de Nationale...

19-03-2017 12:10

Frank de Grave, Bastiaan Rijpkema, Sarah de Lange, Willem Schinkel, Jeroen Smit, James Kennedy

Buitenhof - Frank de Grave, Bastiaan Rijpkema, Sarah de Lange, Willem Schinkel, Jeroen Smit, James Kennedy

Senator Frank de Grave over de VVD in de formatie. Een debat over de ruk naar rechts tussen Sarah de Lange, Willem Schinkel en Bastiaan Rijpkema. Historicus James Kennedy over de Nederlandse identiteit. Ondanks fors verlies wordt de VVD als...

12-03-2017 12:05

Bert Koenders, Sybrand Buma, Jesse Klaver, Seada Nourhussen

Buitenhof - Bert Koenders, Sybrand Buma, Jesse Klaver, Seada Nourhussen

Minister Bert Koenders over de rel met Turkije. En: de ontknoping van de campagne met Sybrand Buma en Jesse Klaver. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders over de rel met Turkije, de plaats van Nederland in de Europese Unie en de rol...

05-03-2017 12:10

Lodewijk Asscher, Emile Roemer, Leo Lucassen, Marcel Canoy, Jeroen Smit

Buitenhof - Lodewijk Asscher, Emile Roemer, Leo Lucassen, Marcel Canoy, Jeroen Smit

Hoe gaat Lodewijk Asscher om met de spagaat tussen zijn campagne en het kabinetsbeleid? En weet Emile Roemer met zijn SP de beloften van het Nationaal Zorgfonds te verzilveren? Lodewijk Asscher voert campagne tegen de stroom in. Hij heeft n...

26-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Hoe gaat CDA-leider Sybrand Buma ervoor zorgen dat zijn partij de grootste wordt? D66-leider Alexander Pechtold is een begeerde coalitiepartner voor rechts én links, maar weet hij dit te verzilveren? Met: Sybrand Buma. Hij wil een sociale d...

19-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Jesse Klaver * Tunahan Kuzu * Barbara Baarsma en Geerten Waling * Schuim en As Met: Jesse Klaver. Niet eerder stond GroenLinks er in de peilingen zo goed voor als nu. Lukt het de partij op 15 maart de peilingen werkelijkheid te laten w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord