Programma gemist?

Met: Minister Bert in Koenders, tijdens Thomas Spijkerboer, Jan op tv van de Beek, Dorine Manson, van Mehmet op Cerit en van in Tom-Jan Meeus. Met: met Sinds de verkiezing door van Franse op tv president Emmanuel Macron waait er een de pro-Europese van wind door Europa. De Frans-Duitse op as met lijkt zich met uit de dag de te bestendigen en ook voorzitter tijdens Juncker van de tijdens Europese Commissie pleit voor een meer monetaire uit en militaire integratie. een Welke positie gaat Nederland door innemen? het In de uitzending: minister van van op Buitenlandse Zaken Bert Koenders. * Hoe door moeten we omgaan met op met asielzoekers? Na het 'nee' de van tijdens Jesse Klaver en tijdens het klappen van uit de formatie deze week op tv staat die vraag opnieuw de centraal. Worden vluchtelingendeals zoals in die een met Turkije de standaard, het en tijdens wat voor gevolgen gaat dat met dan hebben? het Een debat in met hoogleraar migratierecht naar Thomas Spijkerboer, wiskundige en antropoloog op tv Jan van de naar Beek en op tv directeur Vluchtelingenwerk Dorine Manson. * het door Er is onrust in tijdens de Turkse en Marokkaanse op tv gemeenschappen in Nederland. Turkse naar Nederlanders worden een tegen elkaar opgezet, en uit hetzelfde in gebeurt met Marokkaanse Nederlanders, die met hier protesteren het tegen de een schending van de op tv mensenrechten in naar het Rif-gebied. Intimidaties en uit bedreigingen zorgen voor door spanningen in de met gemeenschappen. Hoe moeten we met hiermee omgaan? Journalist Mehmet in Cerit naar heeft al jarenlang te een maken met bedreigingen een vanuit de Turks-Nederlandse op gemeenschap en een Turkije. * een Aandacht voor het naar buitenlandse nieuws in Schuim de & As, deze week met tijdens NRC-columnist Tom-Jan uit Meeus.

Met: The de Economist-columnist Tom tijdens Nuttall * Andreas Kinneging naar en Marcel met van Dam * Burgemeester in en verzetsheld Gijs van in Hall * Schuim met & een As. Hella Hueck Met: The het Economist-columnist Tom tijdens Nuttall. Hij schrijft naar wekelijks de door beeldbepalende column 'Charlemagne' voor het met prestigieuze Britse blad van The op tv Economist: Tom Nuttall. in Vanuit Brussel beziet hij op de chaos die dreigt in voor de brexit-onderhandelingen, de nu tijdens zijn premier Theresa naar May op met spectaculaire wijze dertien zetels heeft verloren. van Hoeveel geduld hebben tijdens de Europese leiders op naar nog met Groot-Brittannië? * Andreas Kinneging op tv en Marcel van het Dam. Een analyse uit van hoogleraar rechtsfilosofie op tv uit Andreas Kinneging en voormalig PvdA-minister met Marcel van Dam over tijdens de impasse een in de formatie en in de stand van door onze de democratie. * een Burgemeester en verzetsheld op Gijs van Hall. 'Alleen omdat ik door een Van uit Hall ben' is tijdens de titel door van de biografie over een de Amsterdamse burgemeester uit Gijs van Hall. Hij door een was verzetsheld in de Tweede Wereldoorlog tijdens en regent uit in een met tijd dat met de elite zwaar onder druk kwam een te staan door uit de opkomst van van door de nozems en de provo's. Doordat in hij de tijdgeest op niet aanvoelde, tijdens moest van door Hall aftreden: op tv een blamage voor een familie op die jarenlang tot het op tv establishment behoorde. Een met gesprek door met biograaf Dirk Wolthekker. op tv * met Schuim & As. Hella Hueck. het Aandacht voor het van buitenlandse nieuws in in Schuim met & As, deze door week met RTL-programmamaker van Hella Hueck.

Met op o.a.: Henk Kamp over een formatie en overnames. een * Jan Terlouw. Hoe in kijkt hij tijdens naar door de vastgelopen formatie? * Digitale door onveiligheid. op Het rapport van uit de Rekenkamer was deze week het vernietigend. Met: Henk een Kamp over formatie een en overnames. Minister van uit Economische in Zaken Henk Kamp door springt in de bres het voor met bedrijven in nood. Elk Nederlands op bedrijf dat door een het overname wordt het bedreigd, door moet de bescherming van de overheid op kunnen een inroepen, stelt hij. Gaat uit dat het geplaagde AkzoNobel op tv helpen? Uiteraard gaat door het gesprek ook uit over de formatie. op tv * Jan Terlouw. door naar Jan Terlouw heeft als de voormalig partijleider van D66 de twee keer naar meegedaan aan formatieonderhandelingen. Hoe kijkt naar hij naar naar de vastgelopen tijdens formatie? Terlouw is sinds in zijn pleidooi in DWDD op tv om vertrouwen door in elkaar door te hebben en een moraal terug te brengen in in de de politiek uitgegroeid tot het geweten op tv van Nederland. Signaleert de hij met beweging in de samenleving? * tijdens op Digitale onveiligheid. Het rapport van de de Rekenkamer was deze het naar week vernietigend: de overheid heeft met haar op digitale beveiliging nog altijd van niet orde. En dat op tv terwijl vorige de week een massale cyberaanval door talloze computersystemen platlegde, inclusief op tv ziekenhuizen in Engeland het en parkeergarages tijdens in Nederland. Hoe veilig op een zijn de gegevens van burgers bij tijdens op tv de overheid? Daarover een gesprek met van technologie- en privacy-expert in met Ancilla van de Leest. met * Schuim & As. Aandacht door voor de het buitenlandse nieuws op tv in Schuim & op tv As, deze tijdens week met NRC-columnist Tom-Jan de Meeus.

Met: Bas door Heijne * Groei van naar het de schaduwonderwijs * De strijd uit om AkzoNobel Met: het Bas Heijne. Aanstaande donderdag het ontvangt hij met de P.C. Hooftprijs, de tijdens hoogste literaire onderscheiding tijdens van Nederland: Bas van Heijne. op Deze zondag is hij te door gast bij Buitenhof op voor de een gesprek over de Nederlandse idealen, columnist tijdens zijn in wat een hij zelf naar een 'bezeten wereld' noemt, en door de toon van het uit Nederlandse debat. * op Groei van het door naar schaduwonderwijs. De eindexamens zijn begonnen op en daarmee op tv barstte deze week het ook de met discussie los over het groeiende schaduwonderwijs een aan tijdens leerlingen. Een debat tussen met Paul Rosenmöller, met voorzitter van de uit VO-Raad, de koepel van uit middelbare scholen, en met Wieger Maris, directeur het van bijscholingsinstituut Erasmus Education tijdens en docent. * met De strijd om op tv de AkzoNobel. Het gevecht om AkzoNobel in bereikte deze week een tijdens hoogtepunt. van Een derde door bod op het bedrijf door Amerikaans een chemieconcern op PPG werd afgeslagen. Wat is door de tijdens toekomst van AkzoNobel? In uit Buitenhof: Paul Koster, de directeur naar van de VEB een en financieel journalist met Jeroen Smit, auteur het van De Prooi.

Met: Jet Bussemaker, het Hadjar Benmiloud, het Linda Duits, Jonathan uit Holslag, Marietje de Schaake, Alexander een Sassen van Elsloo de en Sheila Sitalsing. Stop met met het adverteren op door GeenStijl en Dumpert, websites door waarop seksisme en in intimidatie de het norm van zijn: zo klonk dit weekend door een oproep van de meer dan honderd naar vrouwelijke journalisten door en opiniemakers. naar Staat deze oproep voor een in opleving op van het feminisme in Nederland? En op tv met hoe wijdverbreid is het tijdens seksisme eigenlijk? Daarover een in gesprek met van Jet Bussemaker, demissionair minister van met op OCW, Hadjar Benmiloud, op oprichtster van feministisch platform een Vileine, en wetenschapper naar Linda Duits, op van wier hand onlangs het met boek op tv Dolle Mythes verscheen. En: Frankrijk tijdens kiest deze zondag. met Nu Emmanuel Macron uit op een overwinning lijkt in af van te koersen, rijst van de vraag: uit wat gaat zijn overwinning in betekenen voor de toekomst in van Europa? En door wat op gebeurt er met de stem van van de Fransen die van zich een achter Le met Pen scharen? In Buitenhof: de Belgische in politicoloog Jonathan op Holslag, Europarlementariër voor tijdens D66 Marietje Schaake en op tv oud VNL-kandidaat Alexander een het Sassen van Elsloo, over nationalisme, van identiteit en de uit toekomst van de Unie. tijdens naar In Schuim & As wordt aandacht uit besteed aan het het met buitenlandse nieuws, deze met week met Volkskrant-columnist Sheila een Sitalsing.

Sheila met Sitalsing over Henry Keizer met en de in VVD. Sonja Barend een over 'Je ziet mij nooit op meer uit terug.' Sander van tijdens Deventer en Marcel Levi door in debat over in dure door medicijnen. En Thomas Frank met over 100 de dagen Trump en het verlie... het Een column van Sheila het Sitalsing over Henry met Keizer en de de VVD. Sonja Barend een over 'Je ziet in mij het nooit meer naar terug' aan de vooravond van 4 met in mei. Verder: hoe door blijft de zorg betaalbaar als met de op kosten van medicijnen uit steeds verder oplopen? In Buitenhof een uit debat met uit Marcel Levi, Chief tijdens Executive van UCLH in door Londen, en van Sander van in Deventer, managing naar partner bij medisch investeringsfonds Forbion. En door op tv politiek analist Thomas het Frank over 100 dagen Trump, op het verlies van de naar Democraten op en zijn boek naar 'Listen, liberal.' Aandacht naar voor het buitenlandse nieuws in een tijdens Schuim & As, deze week met door in publicist Paul Scheffer.

Gloria naar Wekker over institutioneel een racisme. De op tv opgestapte Bladelse wethouder met Joan Veldhuizen in gesprek met ex-collega op in Fons d'Haens en een gedeputeerde Anne-Marie Spierings over megastallen op en gezondheid. Jan Edward op tv C... Het debat tijdens over institutioneel uit racisme met kreeg een nieuw impuls na van het de verschijnen van het van boek van actrice Anousha Nzume. met Waarom tijdens blijft het debat over de racisme zó lastig te op tv voeren? In Buitenhof een het van de op tv grondlegger van het denken naar over racisme het in Nederland: uit hoogleraar Gender en met Etniciteit Gloria een Wekker. En: in van Bladel stapte wethouder Joan Veldhuizen op het vanwege de onacceptabele van gezondheidsrisico's van op de almaar groeiende uit veestapel in naar Brabant. Ze gaat een in debat met uit Fons d'Haens, een CDA-wethouder in Bladel, op en Anne-Marie Spierings, D66-gedeputeerde in in de provinciale met staten van uit Noord-Brabant. Verder: oud-ambassadeur Jan Edward in Craanen naar over het verdriet van Argentinië, de de opkomst van met terrorisme en het populisme in het land, van en de blik waarmee uit we naar vanuit Nederland naar een Argentinië kijken. Aandacht op voor het buitenlandse nieuws op tv in uit Schuim & As, deze tijdens week met Trouw-journalist naar Seada Nourhussen.

Moet naar het integratiebeleid op de schop? het En: Ben van Judah over de de Franse verkiezingen de en het het fenomeen Macron. Hala Naoum op tv Néhmé over Syrië. op Het integratiebeleid op de op schop: een ongeveer acht op de tien de inburgeraars slaagt niet op door het tijd voor het inburgeringsexamen, bleek tijdens deze week uit cijfers de uit van het Ministerie van Sociale de Zaken. In Buitenhof een van gesprek met Rabin in Baldewsingh, wethouder het in de Den Haag (PvdA), Froukje op de Jonge, wethouder met in Almere naar (CDA) en Jos de Heijmans, burgemeester van Weert. Verder: naar de Brits-Franse journalist Ben door tijdens Judah volgt de Franse presidentskandidaat Emmanuel tijdens Macron wekenlang tijdens op de voet. Hij naar met beschrijft hem als uit een ongrijpbaar politiek fenomeen. Maar sinds tijdens deze de week is van alles anders: de uiterst linkse kandidaat uit een Mélenchon schiet omhoog de in de peilingen, en de tijdens liberaal Fillon is nog door lang niet de uitgespeeld. Wat met voor leider wil Frankrijk? En: tijdens de het Syrische regering ontkende op tv deze week het opnieuw achter de gifgasaanval in op tv Khan Sheikhoun een te zitten. uit De Amerikanen beweren door echter bij hoog en laag dat naar met Syrië de aanval op uitgevoerd heeft. Politicoloog met en VVD-raadslid in van Amsterdam Hala Naoum door Néhmé over feiten uit en veronderstellingen in deze geopolitieke strijd. in Aandacht naar voor het buitenlandse nieuws een in Schuim & op As, deze week door met publicist Jan van in der op Putten.

Meer geld naar op tv mobiliteit? NS-topman Roger op tv het van Boxtel over zijn op bedrijf. En het een gesprek met Sadet in Karabulut (SP) door en Tanya Hoogwerf (Leefbaar met Rotterdam) over door de spanning in in de Turkse gemeenschap. Elk jaar het één van miljard erbij voor treinen, bussen én van een auto’s: zo klinkt de een oproep van NS-topman Roger van uit Boxtel aan uit de in politiek. Maar hoe gaat het op tv met van NS zelf? En: de spanning door in op tv de Turkse gemeenschap loopt uit in de aanloop naar met het referendum op. Turkse met van Nederlanders voelen zich geïntimideerd en op tv durven steeds minder op tv openlijk over tijdens hun relatie met het Turkije te praten. Ook door de op houding van de op Nederlandse regering t.o.v. Turkije, waar in excuses op voor het oppakken het van diplomaten tot nu een toe is uitgebleven, de draagt niet bij aan een in verbetering door van de sfeer. In Buitenhof het een gesprek met door SP-Kamerlid een Sadet Karabulut en Tanya Hoogwerf de van Leefbaar Rotterdam. in Verder: de naar Zuid-Afrikaanse schrijfster uit Antjie Krog was na de het apartheid met nauw betrokken op tv bij de waarheidscommissie. Ze reageert op op tv de recente van ontwikkelingen in haar land. op Afgelopen week trok van president Zuma op tv macht tijdens naar zich toe door op tv een groot deel van de van kritische leden in van zijn kabinet door te ontslaan. een Nederland las Zuid-Afrika zo vaak uit door de les, maar het kunnen wij als in het om integratie gaat wellicht iets met van in de Zuid-Afrikanen leren? Aandacht op voor de het buitenlandse nieuws van in Schuim & As, ditmaal met de met NRC-redacteur Titia Ketelaar.

Korpschef met Erik Akerboom over de tijdens reorganisatie tijdens van de Nationale het Politie. De voorzitters op tv van DWARS, CDJA en JOVD het in debat over het tijdens speerpunt van de door formatie: het een klimaatbeleid. van Erik Akerboom staat sinds met een jaar aan uit het hoofd de van de Nationale door Politie. Hij is de in man die de reorganisatie van op de de politie in goede met banen moet gaan op leiden, nadat zijn uit voorganger Gerard Bouman de de organisatie in chaos door heeft achtergelaten. En: naar de op tv oude politici bakkeleien er met nog over, maar op tv de jongeren de zijn er allang uit. Duurzaamheid op moet prioriteit nummer één de van zijn tijdens deze formatie. Minder de CO2-uitstoot, méér investeren door in van duurzame energie. Maar wat zijn met ze bereid daarvoor in met op te leveren? In tijdens Buitenhof de voorzitters met van de jongerenorganisaties: Noortje Blokhuis op (DWARS), Rutger de in Ridder (JOVD) uit en Ard Warnink (CDJA). in In het weekend een waarin de een Europese Unie haar 60-jarig uit bestaan viert, analyseert de de Amerikaanse naar journalist James op Kirchick in zijn boek “Het einde van met van Europa” op verrassende wijze naar waarom op tv het continent zo gevangen op lijkt in de geschiedenis. En een van in Schuim & As aandacht voor de het buitenlandse van nieuws, door ditmaal met publicist Paul een Scheffer.

Senator Frank de de de Grave over de VVD uit in de formatie. Een de debat in over de ruk naar rechts op tussen de Sarah de Lange, Willem Schinkel op en Bastiaan Rijpkema. Historicus op tv op tv James Kennedy over de Nederlandse met identiteit. naar Ondanks fors verlies wordt het de VVD met als een van van de winnaars van de van verkiezingen gezien. Premier Rutte in kan een doorgaan. Als opmaat tijdens naar de formatie is nu uit VVD-minister op Schippers bezig met het een schrijven van met een notitie om de weg naar tijdens naar een nieuw kabinet te uit plaveien. Doorgewinterd VVD-coryfee met Frank de Grave de belicht de positie van uit de op tv VVD in de komende uit kabinetsformatie. Waar moeten de liberalen de in de accenten leggen? En: een ruk de naar rechts? uit De een PvdA verloor, GroenLinks won. In naar het buitenland was op men vooral opgelucht op tv dat op tv de verwachte opmars van het met populisme tot een staan is gebracht. Maar met in welke richting naar zijn naar de politieke partijen opgeschoven? Zijn we tijdens uit rechtser, behoudender of populistischer het geworden? Daarover aan op tv tafel rechtsfilosoof Bastiaan op Rijpkema, politicoloog Sarah de Lange met en socioloog/filosoof Willem de Schinkel. Identiteit naar was hét thema van een uit de afgelopen verkiezingen. Wat leert onze uit geschiedenis van ons over naar de Nederlandse identiteit? door En welke lessen kunnen in we trekken uit turbulente tijden van in ons op verleden? In door Buitenhof een in gesprek met historicus uit James Kennedy (UU), van op wiens hand onlangs het boek op tv Een beknopte op tv geschiedenis door van Nederland verscheen. En tijdens in Schuim met & As aandacht in voor het buitenlandse nieuws, ditmaal met naar het publicist Jeroen Smit.

Minister met Bert Koenders over van de rel naar met Turkije. En: van de ontknoping van de campagne tijdens met Sybrand Buma en in Jesse Klaver. Minister tijdens van Buitenlandse met Zaken in Bert Koenders over de rel de met in Turkije, de plaats van Nederland met in de Europese Unie uit de en de rol van op het continent in met een nieuw politiek krachtenveld. naar En: nog drie naar dagen uit te gaan voor de door verkiezingen. De partijen buitelen over een elkaar een heen om het premierschap met te claimen. Zowel tijdens CDA als GroenLinks op stijgen in tijdens de peilingen, en dromen naar openlijk het van de sleutel van het torentje. tijdens Maar wie met zit met Mark Rutte écht naar op de hielen? En wat kan in Nederland verwachten als op tv Sybrand Buma aan op tv de knoppen uit zit – of uit als Jesse Klaver uit zijn opmars in de tijdens peilingen van weet om te zetten een in tijdens zetels? Aandacht voor het buitenlandse door nieuws in Schuim in & As, naar ditmaal met met Trouw-journalist Seada Nourhussen.

Hoe gaat door Lodewijk met Asscher om met de tijdens spagaat tussen zijn op tv campagne en het een kabinetsbeleid? En weet Emile Roemer de met zijn SP door de een beloften van het Nationaal van Zorgfonds een te verzilveren? Lodewijk naar Asscher voert campagne tegen de in stroom in. Hij in heeft nog anderhalve in week op de tijd om op tv het tij te keren. De op tv komende vier een jaar wil de hij linksere accenten uit leggen bij de PvdA, op hoewel wat hem betreft door de sociaaldemocraten het evenzeer mogen worden uit afgerekend op hun met positieve daden voor een Nederland. Dat tijdens levert soms een de ingewikkelde spagaat op. Ook hij in wil uitleggen waarom Nederland door dringend nieuw naar leiderschap behoeft. En in Buitenhof: door Emile in Roemer. De SP voert al uit maanden campagne op met de het introductie van in het Nationaal Zorgfonds. door Andere partijen hebben delen een van het op plan overgenomen: een prestatie van formaat. met Grote vraag is op tv naar of de SP naar dit ook kan van verzilveren. De lijsttrekkers gaan in op debat met met migratie-expert Leo uit Lucassen en zorgeconoom Marcel Canoy. En op tv uit in Schuim & As wordt van aandacht op besteed aan het buitenlandse nieuws, een deze keer met publicist de Jeroen uit Smit.

Hoe gaat van CDA-leider Sybrand Buma ervoor tijdens zorgen dat zijn een met partij de grootste wordt? D66-leider Alexander het Pechtold tijdens is een begeerde uit coalitiepartner voor rechts naar én links, maar weet de hij dit te verzilveren? met Met: Sybrand een Buma. Hij wil een een sociale dienstplicht, een strenger integratiebeleid uit en hij gruwt een van de plannen van uit GroenLinks. De de campagne is met voor het CDA definitief begonnen. door En het op mag dan nog niet in uit de peilingen van te zien tijdens zijn, maar de CDA-leider weet op het het zeker: zijn partij wordt het de grootste. Hoe in gaat op tv hij daarvoor zorgen? * Alexander het Pechtold. D66-leider Alexander het Pechtold met is een begeerde coalitiepartner voor rechts in én door links. Maar weet Pechtold van de goede naar voortekenen ook de te verzilveren op op 15 maart? En hoe met realistisch is op zijn pleidooi voor meer Europa? * van Désanne van Brederode tijdens en Syp uit Wynia. Een debat met door filosoof en schrijver tijdens Désanne van Brederode op tv en van Syp Wynia, columnist op tv bij Elsevier. Schuim en As. op een Schuim en As besteedt aandacht aan van het buitenlandse nieuws. van Deze week een met Volkskrant-columniste naar Sheila Sitalsing.

Met: Jesse op tv Klaver * tijdens Tunahan Kuzu uit * Barbara Baarsma en Geerten Waling op tv * Schuim en uit As een Met: Jesse Klaver. Niet eerder de stond GroenLinks er uit door in de peilingen zo goed voor een als naar nu. Lukt het de het partij de op 15 maart de door peilingen werkelijkheid te laten worden? een En wat een gebeurt er daarna? door En hoe op staat het met de de haalbaarheid op van de GroenLinkse idealen? op tv Een gesprek met met Jesse Klaver over de een stappen die in zijn partij de komende uit tijd hoopt te maken. door * Tunahan op Kuzu. naar Het zijn roerige het tijden voor nieuwkomer Denk. tijdens Een partij in die opkomt voor minderheden, en het een partij die regelmatig in overhoop met ligt met de media. Wat tijdens op tv voor integratiebeleid wil lijsttrekker uit Tunahan Kuzu de komende in jaren gaan voeren, en op tv hoe denkt door hij tijdens over zorg en op armoedebestrijding? * Barbara Baarsma het en Geerten Waling. uit Het commentaar wordt verzorgd door op tv econoom Barbara Baarsma met en historicus met Geerten op Waling. * Schuim en As. Schuim tijdens en uit As besteedt aandacht aan het uit buitenlandse nieuws. Met in Volkskrant-columniste de Sheila Sitalsing.

augustus 2017
18-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Minister Bert Koenders, Thomas Spijkerboer, Jan van de Beek, Dorine Manson, Mehmet Cerit en in Tom-Jan Meeus. Met: Sinds de verkiezing van Franse president Emmanuel Macron waait er een pro-Europese wind door Europa. De Frans-Duitse as ...

11-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: The Economist-columnist Tom Nuttall * Andreas Kinneging en Marcel van Dam * Burgemeester en verzetsheld Gijs van Hall * Schuim & As. Hella Hueck Met: The Economist-columnist Tom Nuttall. Hij schrijft wekelijks de beeldbepalende column ...

21-05-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met o.a.: Henk Kamp over formatie en overnames. * Jan Terlouw. Hoe kijkt hij naar de vastgelopen formatie? * Digitale onveiligheid. Het rapport van de Rekenkamer was deze week vernietigend. Met: Henk Kamp over formatie en overnames. Ministe...

14-05-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Bas Heijne * Groei van het schaduwonderwijs * De strijd om AkzoNobel Met: Bas Heijne. Aanstaande donderdag ontvangt hij de P.C. Hooftprijs, de hoogste literaire onderscheiding van Nederland: Bas Heijne. Deze zondag is hij te gast bij B...

07-05-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Jet Bussemaker, Hadjar Benmiloud, Linda Duits, Jonathan Holslag, Marietje Schaake, Alexander Sassen van Elsloo en Sheila Sitalsing. Stop met het adverteren op GeenStijl en Dumpert, websites waarop seksisme en intimidatie de norm zijn: ...

30-04-2017 12:10

Sonja Barend, Sheila Sitalsing, Marcel Levi, Sander van Deventer, Thomas Frank, Paul Scheffer

Buitenhof - Sonja Barend, Sheila Sitalsing, Marcel Levi, Sander van Deventer, Thomas Frank, Paul Scheffer

Sheila Sitalsing over Henry Keizer en de VVD. Sonja Barend over 'Je ziet mij nooit meer terug.' Sander van Deventer en Marcel Levi in debat over dure medicijnen. En Thomas Frank over 100 dagen Trump en het verlie... Een column van Sheila Si...

23-04-2017 12:10

Gloria Wekker, Anne-Marie Spierings, Joan Veldhuizen, Fons d'Haens, Jan Edward Craanen, Seada Nourhussen

Buitenhof - Gloria Wekker, Anne-Marie Spierings, Joan Veldhuizen, Fons d'Haens, Jan Edward Craanen, Seada Nourhussen

Gloria Wekker over institutioneel racisme. De opgestapte Bladelse wethouder Joan Veldhuizen in gesprek met ex-collega Fons d'Haens en gedeputeerde Anne-Marie Spierings over megastallen en gezondheid. Jan Edward C... Het debat over instituti...

16-04-2017 12:10

Ben Judah, Rabin Baldewsingh, Jos Heijmans, Froukje de Jonge, Hala Naoum Néhmé, Jan van der Putten

Buitenhof - Ben Judah, Rabin Baldewsingh, Jos Heijmans, Froukje de Jonge, Hala Naoum Néhmé, Jan van der Putten

Moet het integratiebeleid op de schop? En: Ben Judah over de Franse verkiezingen en het fenomeen Macron. Hala Naoum Néhmé over Syrië. Het integratiebeleid op de schop: ongeveer acht op de tien inburgeraars slaagt niet op tijd voor het inbur...

02-04-2017 12:10

Roger van Boxtel, Sadet Karabulut, Tanya Hoogwerf, Antjie Krog, Titia Ketelaar

Buitenhof - Roger van Boxtel, Sadet Karabulut, Tanya Hoogwerf, Antjie Krog, Titia Ketelaar

Meer geld naar mobiliteit? NS-topman Roger van Boxtel over zijn bedrijf. En een gesprek met Sadet Karabulut (SP) en Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) over de spanning in de Turkse gemeenschap. Elk jaar één miljard erbij voor treinen, buss...

26-03-2017 12:10

Erik Akerboom, Noortje Blokhuis, Rutger de Ridder, Ard Warnink, James Kirchick, Paul Scheffer

Buitenhof - Erik Akerboom, Noortje Blokhuis, Rutger de Ridder, Ard Warnink, James Kirchick, Paul Scheffer

Korpschef Erik Akerboom over de reorganisatie van de Nationale Politie. De voorzitters van DWARS, CDJA en JOVD in debat over het speerpunt van de formatie: het klimaatbeleid. Erik Akerboom staat sinds een jaar aan het hoofd van de Nationale...

19-03-2017 12:10

Frank de Grave, Bastiaan Rijpkema, Sarah de Lange, Willem Schinkel, Jeroen Smit, James Kennedy

Buitenhof - Frank de Grave, Bastiaan Rijpkema, Sarah de Lange, Willem Schinkel, Jeroen Smit, James Kennedy

Senator Frank de Grave over de VVD in de formatie. Een debat over de ruk naar rechts tussen Sarah de Lange, Willem Schinkel en Bastiaan Rijpkema. Historicus James Kennedy over de Nederlandse identiteit. Ondanks fors verlies wordt de VVD als...

12-03-2017 12:05

Bert Koenders, Sybrand Buma, Jesse Klaver, Seada Nourhussen

Buitenhof - Bert Koenders, Sybrand Buma, Jesse Klaver, Seada Nourhussen

Minister Bert Koenders over de rel met Turkije. En: de ontknoping van de campagne met Sybrand Buma en Jesse Klaver. Minister van Buitenlandse Zaken Bert Koenders over de rel met Turkije, de plaats van Nederland in de Europese Unie en de rol...

05-03-2017 12:10

Lodewijk Asscher, Emile Roemer, Leo Lucassen, Marcel Canoy, Jeroen Smit

Buitenhof - Lodewijk Asscher, Emile Roemer, Leo Lucassen, Marcel Canoy, Jeroen Smit

Hoe gaat Lodewijk Asscher om met de spagaat tussen zijn campagne en het kabinetsbeleid? En weet Emile Roemer met zijn SP de beloften van het Nationaal Zorgfonds te verzilveren? Lodewijk Asscher voert campagne tegen de stroom in. Hij heeft n...

26-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Hoe gaat CDA-leider Sybrand Buma ervoor zorgen dat zijn partij de grootste wordt? D66-leider Alexander Pechtold is een begeerde coalitiepartner voor rechts én links, maar weet hij dit te verzilveren? Met: Sybrand Buma. Hij wil een sociale d...

19-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Jesse Klaver * Tunahan Kuzu * Barbara Baarsma en Geerten Waling * Schuim en As Met: Jesse Klaver. Niet eerder stond GroenLinks er in de peilingen zo goed voor als nu. Lukt het de partij op 15 maart de peilingen werkelijkheid te laten w...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 29
  • Laatste uitzending op 18-06-2017 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord