Programma gemist?

Vandaag onder andere uit in Buitenhof: - uit Jesse Klaver en tijdens het groene door regeerakkoord Dé verrassing afgelopen week in uit op tv Den Haag was de klimaatparagraaf in van het regeerakkoord. op tv ?Het groenste ooit?, uit wordt het al genoemd. naar In Buitenhof met de man die door groene de politiek tot een speerpunt van met zijn beleid heeft het gemaakt en afhaakte de bij de formatie: met GroenLinks-leider Jesse Klaver. - het Anne een Faber De dood van in Anne Faber schokt Nederland. De jonge met vrouw werd deze van week dood gevonden, op met nadat ze op 29 september van spoorloos verdween. De op hoofdverdachte: op een man die al met eerder werd veroordeeld voor een op op gruwelijke verkrachting van twee meisjes. TBS, een behandeling in van zedendelinquenten: moet dat anders? naar Een gesprek met uit Geert Corstens, tijdens voormalig president van op de Hoge Raad, en de Wineke het Smid, onderzoeker bij De Forensische met de Zorgspecialisten en gepromoveerd op recidive van bij uit zedendelinquenten.

Feike Sijbesma. De een klimaatdoelstelling op tv hoger op de politieke tijdens agenda in binnen- en in tijdens buitenland: dat wil Feike Sijbesma, CEO van bij met DSM. Hij met transformeerde zijn eigen bedrijf van tot een van door de meest duurzame bedrijven in ter wereld. uit Hoe kijkt Sijbesma tijdens naar de manier van waarop Nederland omgaat op tv met duurzaamheid? En betaalt zijn de eigen bedrijf DSM naar ook nog in een prijs op tv voor al de die maatschappelijke betrokkenheid? * De van uitgelekte kabinetsplannen. Naar van verwachting met ligt er volgende week dan eindelijk op van een regeerakkoord. Na maanden van formeren met uit lekken de eerste voorstellen van in een van nieuw kabinet. Duurdere een boodschappen, maar ook: minder een belasting voor grote bedrijven. 'Het de regeerakkoord op dat elke achterban van bedient', kopte NRC. Maar naar wat is het naar grotere in verhaal? Te gast: hoogleraar aan Cambridge op tv en de door UvA het en oud-directeur van het CPB, door Coen Teulings. * De in opmars uit van rechts in door Oostenrijk. Sebastian met Kurz (31) wordt op hoogstwaarschijnlijk de jongste premier op ooit van de Oostenrijk. Volgende week zondag zijn er door met parlementsverkiezingen in het op land. Kurz, oud-minister van Buitenlandse Zaken, naar werd vier maanden op geleden leider in van de tijdens conservatieve ÖVP. Sindsdien door gaat de partij aan kop in in de tijdens peilingen, gevolgd door in de rechts-populistische FPÖ. een De kans is op groot dat beide op partijen een uit coalitie gaan op tv vormen. Wie is Sebastian naar Kurz en wat betekent een in conservatieve Oostenrijkse regering een voor de op tv Europese Unie? Een een analyse door door Christian Rainer, het hoofdredacteur van het Oostenrijkse weekblad Profil. in door * Schuim & As: Tom-Jan op Meeus. Aandacht voor het met met buitenlandse nieuws in Schuim & van As, deze van week met NRC-columnist Tom-Jan de Meeus.

Femke op Halsema. Nergensland is de de titel van een door pamfletachtig op tv essay geschreven door Femke Halsema. Daarin door werpt met ze een in nieuw licht op op tv de opvang van vluchtelingen door door het opzetten met van een soort stadsstaten die de in naar hun eigen economische behoeften met voorzien. Ze wil ze uit uit hier in Europa bouwen van maar ook in de regio's op tv waar vluchtelingen vandaan op met komen. Grote vraag: waarop de zijn haar utopische plannen op tv op gebaseerd en zijn van ze wel uit uitvoerbaar? * De ministeriële door verantwoordelijkheid en Janine op Hennis. Dinsdag moet uit minister Hennis een van Defensie in met een Kamerdebat verantwoording in afleggen over uit de dood van twee militairen in in Mali. Afgelopen naar week de verscheen een rapport uit van de Onderzoeksraad op voor Veiligheid waarin een op snoeihard oordeel over de het cultuur en het op tv beleid op het tijdens ministerie van Defensie op tv wordt uit geveld. Wanneer is een tijdens minister verantwoordelijk? Een analyse door van politicoloog het en in voormalig PvdA-voorzitter Ruud Koole. met * De nieuwe politiek tijdens van Europa. De Brusselse een regelfabriek moet plaats de naar maken voor een Europese tijdens Unie die echte met politiek bedrijft. in Dat zegt Luuk in van Middelaar in zijn met net verschenen een boek De nieuwe politiek van op tv Europa. het Maar hoe moet die nieuwe de politiek er uitzien? met Gaan Merkel op en Macron Europa's in koers bepalen? in Deze zondag is naar politiek filosoof Luuk van Middelaar uit te gast in Buitenhof. op tv * het Schuim & As. naar Ann Demeester. Aandacht voor tijdens het buitenlandse nieuws tijdens in in Schuim & As, deze het week met Ann Demeester, directeur tijdens van de het Frans Hals in Museum.

Verkiezingen in Duitsland. een Angela een Merkel lijkt af te van stevenen op een uit eenvoudige overwinning. Maar opiniepeilers door verwachten dat het op tv radicale Alternative für op Deutschland (AfD) een op tv van de op tv sterkste oppositiepartijen de wordt. Wat zegt tijdens de doorbraak van uit deze partij een over de staat door van Duitsland? Een gesprek met met de prominente WDR door tv-presentator Anke Plättner een en Otto Fricke, op FDP-kandidaat een voor de Duitse Bondsdag. * met Trump en Kim Jong-un het een op scherp. De retorische caféruzie tussen van de Amerikaanse president in tijdens Trump en de Noord-Koreaanse in leider Kim op tv Jong-un loopt hoog op. Trump dreigt tijdens Noord-Korea 'volledig naar te vernietigen'. Kim in Jong-un spreekt op van een 'woeste van oorlogsverklaring'. Is Trump met op oorlogspad en een kernoorlog door nog uit te vermijden? Voormalig NAVO-topman Jaap op tv de Hoop Scheffer van werpt zijn licht in met op mogelijk een van de gevaarlijkste een conflicten van de deze tijd.* Onbetaalbaar wonen. door De uit huren schieten omhoog, een met koophuis in populaire steden op - van op Amsterdam tot Groningen op tv - is een bijna onbetaalbaar. De naar wachtlijsten voor goedkope een huurwoningen lopen snel op. door Het lijkt alsof het er nooit een crisis uit op de de woningmarkt is op tv geweest. De woningmarkt in zit volledig op slot. Is het er nog uitzicht uit met op betaalbare woningen? naar Een gesprek tussen econoom Arnoud Boot de en PvdA-wethouder op tv Roeland op tv van der Schaaf. * met Aandacht voor het buitenlandse nieuws van in het Schuim & As, in deze week met Sandra Phlippen, uit chef op Economie bij het tijdens AD

Prinsjesdag op tv en de politiek. In verkiezingsmaand een naar maart was niet te voorzien dat naar de Koning op uit tijdens Prinsjesdag opnieuw een de Troonrede van het kabinet Rutte-II met zou voorlezen. Oud-vicepremier op tv Hans een Wiegel (VVD), oud-PvdA-minister van Binnenlandse Zaken tijdens de Guusje ter Horst, en voormalig met CDA-staatssecretaris uit van Buitenlandse Zaken Ben met Knapen werpen het hun licht op de uit vraag hoe de trage in formatie een succesvol van nieuw kabinet kan de opleveren. tijdens * Prinsjesdag en de met economie. De uitgelekte Miljoenennota uit noteert het dat iedereen er op vooruit gaat. tijdens De het rekenmeesters van het CPB voorzien uit een van overschot van dertien miljard in een op 2021. Kan dat geld worden op uitgegeven op door een nieuw kabinet, of moet uit Rutte-III van juist de de hand op de naar knip houden? Een gesprek tussen van topeconomen naar Bas Jacobs (Erasmus School op of Economics) en Barbara Baarsma van in (directeur Kennisontwikkeling Rabobank). * Prinsjesdag, de tijdens op tv Koning en het parlement. de Vanwege de langlopende kabinetsformatie zijn in de met Algemene Politieke Beschouwingen dit jaar in uitgesteld. naar Wordt Prinsjesdag dit met jaar voor een spek en bonen het gehouden? Of is de politieke betekenis op tv van Prinsjesdag door eigenlijk al de lang uit de het oog verloren? het Prinsjesdag is een met koningsfeestje geworden, betoogt prof. een dr. Henk tijdens te Velde, hoogleraar op de prestigieuze in leerstoel het Vaderlandse Geschiedenis. * het Schuim & As. Aandacht voor van het buitenlandse op tv nieuws in tijdens Schuim & As, het deze week met van publicist Hubert tijdens Smeets.

Een duidelijk signaal tijdens met vanuit het CDA . tijdens De boodschap tijdens van Sybrand Buma in de H.J. tijdens Schoo-lezing was stevig: tijdens gewone Nederlanders door blijven verweesd achter, in tijdens van een gemeenschap waarin de door individualisering doorslaat. Wat op tv betekent de 'andere een weg' waarover Buma spreekt voor tijdens in Nederland? Een kritische Theoloog des in Vaderlands, Janneke Stegeman, het in van debat met Ger Koopmans, naar CDA-gedeputeerde die de tijdens rede met het instemming heeft ontvangen. door * Zuid-Afrika op in een keerpunt. Zo glansrijk als de op tv toekomst uit van Zuid-Afrika leek met na het afschaffen van de de apartheid, van zo somber op tv is de situatie nu. Mmusi de Maimane, charismatisch uit presidentskandidaat voor de belangrijkste oppositiepartij uit Democratische Alliantie, komt op vertellen tijdens hoe het anders door moet in zijn land. Hoe naar denkt hij Zuid-Afrika uit door op het goede spoor te met zetten? * Kunst op tijdens het spel. Politici het van hebben té weinig waardering op voor het ambacht van naar de kunstenaar, vindt Gijs op tv Scholten van Aschat, naar de nieuwe voorzitter op tv van de Akademie door op van Kunsten. Na jaren van uit bezuinigen is een naar gat geslagen in de uit de budgetten van de kunstsector. een Wat is nog de rol met van kunst in in de huidige maatschappij? op tv En op tv hoe gaat hij politici op overtuigen? Een open uit gesprek op tv tussen de verontruste Scholten op tv van Aschat door en Arno Brok, Commissaris van een de Koning door in Friesland en de een bestuurder die zijn sporen de in het kunst en cultuur een heeft verdiend. op tv * Aandacht voor het van buitenlandse nieuws in met Schuim & het As, deze week met door NRC-columnist Tom-Jan het Meeus.

Burgemeester Aboutaleb. Burgemeester op Ahmed in Aboutaleb is al een sinds 2009 dag in op dag uit door bezig om zijn door Rotterdam op een hoger naar plan te brengen. het Hoe kijkt in hij aan tegen de uit grote naar uitdagingen zoals de aanpak van potentieel in van jihadisme en de naar tegenstellingen in de stad? En hoe uit zullen de op bestuurlijke verhoudingen veranderen bij het de raadsverkiezingen in de 2018, de als de door PVV zetels in de toch met al gepolariseerde gemeenteraad verovert? op tv * op Cultuurmarxisme. Cultureel marxisten hebben uit geen rust een voordat u bent uit onderworpen,' zo luidde de kop met boven op tv een artikel van met hoogleraar Paul Cliteur. het Welk gedachtengoed gaat schuil van achter in de term cultuurmarxisme? met In Buitenhof een debat tussen VVD-raadslid op tv te Duiven uit Sid Lukkassen, auteur van van het boek Avondland naar en naar Identiteit, en Casper Thomas, redacteur het van De Groene met het Amsterdammer met als het specialisme 'Denkers'. * Politieke column Volkskrant-columnist op tv met Sheila Sitalsing zal aan op tv het begin van de uitzending tijdens een een politieke column in voordragen. * Schuim uit & As. Aandacht voor uit het buitenlandse nieuws in op tv Schuim & As, deze een week met BBC-journalist in Ikenna het Azuike.

Marianne op Thieme. Het van fipronil-schandaal beheerste het nieuws naar deze zomer. uit Duizenden eieren bleken tijdens besmet met de insecticide. op Na een verhit een debat in de Kamer deze de week op rijst de vraag: hoe verder? de Te gast: Marianne naar het Thieme, partijleider van de Partij tijdens voor de Dieren. * in De op tv falende overheid. De met aanhoudende problemen in bij de Belastingdienst, naar het PGB-debacle, chaos bij de in Nationale de Politie: het is crisis het bij de met overheid. De Fiscus haalde een de miljard minder op dan een de bedoeling was. de Burgers lopen op vast in naar kafkaëske bureaucratie. Wat is er op aan een de hand in in de publieke sector? En hoe in kan naar het beter? uit Te gast: Arre op tv Zuurmond, Ombudsman van Amsterdam naar en oud-hoogleraar ICT uit en de toekomst van het met openbaar bestuur, tijdens en naar Eelke Blokker van het op Instituut voor Publieke Waarden. het * Angela de Merkel. Het ziet er naar naar uit dat Angela op Merkel op tv op 24 met september herkozen wordt als naar bondskanselier van Duitsland. naar Michèle de Waard was jarenlang tijdens correspondent in Duitsland. door Zij schreef op tv een politieke biografie naar over het met succes van de de vrouw die twaalf door jaar aan het hoofd van op door de Duitse regering staat en van ervoor zorgde het dat het op imago van Duitsland in Europa en in de rest van tijdens de wereld voorgoed het met veranderde. * Schuim & As. Sandra de Phlippen. uit Aandacht voor van het buitenlandse nieuws in Schuim met & As, dit keer de voor in het eerst door met Sandra Phlippen.

Met: het Minister Bert Koenders, Thomas het Spijkerboer, Jan van op tv de Beek, Dorine Manson, op tv Mehmet Cerit van en in Tom-Jan met Meeus. de Met: Sinds de door verkiezing van Franse president van Emmanuel Macron waait er een van pro-Europese wind door door tijdens Europa. De Frans-Duitse as lijkt zich uit met de met dag te bestendigen en een het ook voorzitter Juncker van de in Europese Commissie pleit de voor meer op monetaire en militaire uit integratie. Welke positie gaat Nederland op de innemen? In de uitzending: met minister van Buitenlandse Zaken Bert met Koenders. * op tv Hoe moeten we omgaan op met asielzoekers? tijdens Na het de 'nee' van Jesse Klaver tijdens en tijdens het klappen van de formatie op tv deze week staat met die op tv vraag opnieuw centraal. Worden vluchtelingendeals zoals van die met van Turkije de standaard, door en wat voor een gevolgen gaat dat het dan hebben? Een naar debat met naar hoogleraar migratierecht Thomas Spijkerboer, een wiskundige en antropoloog Jan uit van de Beek de en directeur Vluchtelingenwerk het Dorine met Manson. * Er is een onrust in de Turkse naar en Marokkaanse met gemeenschappen door in Nederland. Turkse Nederlanders worden tegen naar elkaar tijdens opgezet, en hetzelfde uit gebeurt met tijdens Marokkaanse Nederlanders, die met hier protesteren tegen de schending een van op de mensenrechten in het Rif-gebied. met Intimidaties op tv en bedreigingen zorgen door voor spanningen in de gemeenschappen. Hoe van moeten we hiermee in omgaan? Journalist in Mehmet Cerit heeft op al jarenlang te van maken op met bedreigingen vanuit de Turks-Nederlandse gemeenschap tijdens en Turkije. met * door Aandacht voor het buitenlandse nieuws in uit Schuim & As, uit deze week uit met NRC-columnist Tom-Jan het Meeus.

Met: The naar Economist-columnist Tom Nuttall * van Andreas Kinneging met en Marcel op tv van Dam * Burgemeester met en verzetsheld Gijs van van Hall door * Schuim & As. Hella het het Hueck Met: The in Economist-columnist Tom Nuttall. Hij tijdens schrijft wekelijks de beeldbepalende column het 'Charlemagne' voor naar het prestigieuze Britse blad op The Economist: Tom een met Nuttall. Vanuit Brussel beziet hij de door chaos met die dreigt voor de brexit-onderhandelingen, met nu zijn premier op met Theresa May op spectaculaire wijze naar dertien zetels heeft in verloren. van Hoeveel geduld hebben de Europese leiders tijdens nog met door Groot-Brittannië? * Andreas Kinneging de en Marcel van een Dam. Een analyse uit van hoogleraar tijdens rechtsfilosofie in Andreas Kinneging en de voormalig PvdA-minister Marcel van van Dam over de impasse met in de een formatie en de stand van van op tv onze democratie. * uit Burgemeester en verzetsheld een Gijs van Hall. een 'Alleen omdat ik een op tv Van Hall ben' is de naar titel van met de biografie over de een Amsterdamse een burgemeester Gijs van Hall. Hij met was verzetsheld met in de Tweede Wereldoorlog de naar en regent in een tijd dat op de elite op zwaar onder een druk kwam te uit staan door de opkomst van van op tv de nozems en de provo's. Doordat een naar hij de tijdgeest niet aanvoelde, moest op tv in van Hall aftreden: een op tv blamage voor een een familie die jarenlang tot het uit establishment behoorde. Een een gesprek met biograaf een Dirk Wolthekker. * uit Schuim & As. met Hella Hueck. Aandacht door naar voor het buitenlandse nieuws de in Schuim & As, deze in week met op tv RTL-programmamaker Hella het Hueck.

Met naar o.a.: Henk Kamp in over formatie met en overnames. * tijdens Jan Terlouw. Hoe het kijkt hij naar een de vastgelopen formatie? * Digitale naar onveiligheid. Het rapport op tv van de Rekenkamer op tv was deze van week vernietigend. Met: Henk Kamp op over formatie met en overnames. door Minister van Economische het Zaken Henk Kamp springt in tijdens de met bres voor bedrijven in op tv nood. Elk Nederlands bedrijf op tv dat door op tv een overname wordt een bedreigd, moet de in bescherming van de overheid op kunnen inroepen, het stelt hij. Gaat dat met door het geplaagde AkzoNobel van helpen? Uiteraard gaat van het gesprek ook tijdens over de formatie. met * Jan Terlouw. met Jan Terlouw heeft als voormalig partijleider op van D66 twee met keer uit meegedaan aan het formatieonderhandelingen. Hoe kijkt hij van naar de vastgelopen formatie? Terlouw door het is sinds zijn pleidooi in DWDD door om van vertrouwen in elkaar een te hebben van en moraal terug te brengen in de de politiek uitgegroeid de uit tot het geweten van Nederland. het Signaleert hij beweging het in naar de samenleving? * Digitale onveiligheid. Het in een rapport van de Rekenkamer was deze uit week vernietigend: door de overheid uit heeft haar digitale op beveiliging nog altijd niet op orde. met En dat terwijl vorige uit week een massale cyberaanval naar talloze computersystemen platlegde, tijdens inclusief ziekenhuizen in Engeland door en parkeergarages in naar Nederland. Hoe op tv veilig zijn de de gegevens in van burgers bij uit de overheid? Daarover een gesprek met het technologie- en tijdens privacy-expert Ancilla van de het Leest. * Schuim een de & As. Aandacht het voor het buitenlandse nieuws uit in Schuim & een As, deze door week met NRC-columnist Tom-Jan de Meeus.

Met: een Bas Heijne * in Groei van het schaduwonderwijs * met De strijd naar om AkzoNobel Met: Bas een tijdens Heijne. Aanstaande donderdag ontvangt in hij de P.C. het Hooftprijs, de hoogste op tv literaire onderscheiding uit van Nederland: Bas Heijne. in Deze zondag is hij naar te door gast bij Buitenhof voor een op tv gesprek over Nederlandse naar idealen, columnist zijn in de wat een hij zelf het een 'bezeten wereld' noemt, en de op tv toon van een het Nederlandse in debat. * Groei van door het schaduwonderwijs. een De eindexamens in zijn begonnen en daarmee barstte deze op tv op week ook de naar discussie los over het groeiende schaduwonderwijs op door aan leerlingen. Een debat tussen Paul door naar Rosenmöller, voorzitter van de door VO-Raad, de koepel van in middelbare scholen, en Wieger een Maris, directeur van een bijscholingsinstituut op Erasmus Education door en docent. * De op strijd om AkzoNobel. naar Het gevecht om op AkzoNobel bereikte deze week op tv een hoogtepunt. Een uit derde bod op tijdens het bedrijf een door Amerikaans chemieconcern PPG naar werd afgeslagen. Wat een is het de toekomst van door AkzoNobel? In Buitenhof: Paul Koster, directeur met van de VEB tijdens en financieel journalist op tv Jeroen in Smit, auteur van van De Prooi.

Met: met Jet Bussemaker, de Hadjar Benmiloud, Linda het Duits, Jonathan Holslag, Marietje met Schaake, Alexander van Sassen van Elsloo en in Sheila Sitalsing. Stop met het een adverteren uit op GeenStijl en op Dumpert, websites door waarop seksisme en intimidatie door de norm zijn: zo klonk met dit weekend een van oproep een van meer dan honderd vrouwelijke naar journalisten en opiniemakers. het in Staat deze oproep voor een opleving een van het het feminisme een in Nederland? En hoe wijdverbreid is op op tv het seksisme eigenlijk? Daarover een gesprek de met een Jet Bussemaker, demissionair minister door van OCW, Hadjar Benmiloud, van oprichtster van door feministisch platform Vileine, een en wetenschapper Linda Duits, uit van het wier hand onlangs het het boek Dolle met Mythes verscheen. En: Frankrijk kiest op tv deze zondag. Nu een Emmanuel Macron het op een overwinning lijkt het af te koersen, tijdens rijst de de vraag: wat gaat met zijn overwinning betekenen door voor in de toekomst van Europa? een En wat gebeurt er met tijdens de naar stem van de Fransen die uit zich achter van Le Pen scharen? In het Buitenhof: de in Belgische de politicoloog Jonathan Holslag, Europarlementariër voor tijdens D66 Marietje Schaake op tv en oud VNL-kandidaat Alexander uit Sassen op van Elsloo, over met nationalisme, identiteit het en de toekomst van de met Unie. van In Schuim & het As wordt aandacht met besteed aan het buitenlandse nieuws, door deze week met op tv Volkskrant-columnist Sheila de Sitalsing.

Sheila het Sitalsing over Henry Keizer een en de een VVD. Sonja Barend over van 'Je ziet van mij nooit meer terug.' Sander naar van op Deventer en Marcel Levi het in debat over dure uit met medicijnen. En Thomas Frank over van 100 uit dagen Trump en het de verlie... Een column de van Sheila Sitalsing over tijdens Henry Keizer en uit de een VVD. Sonja Barend over van 'Je ziet mij nooit door meer terug' aan het de vooravond van uit 4 mei. Verder: hoe met op tv blijft de zorg betaalbaar als de van kosten in van medicijnen steeds op verder oplopen? In Buitenhof uit een debat met met Marcel Levi, Chief de Executive met van UCLH in Londen, in en Sander van Deventer, het managing door partner bij medisch op tv investeringsfonds Forbion. En politiek analist met Thomas Frank over 100 uit dagen Trump, het het verlies van op tv de Democraten en met zijn boek 'Listen, liberal.' op tv de Aandacht voor het buitenlandse nieuws de in Schuim & met As, deze week met het door publicist Paul Scheffer.

Gloria Wekker een over institutioneel racisme. De een op tv opgestapte Bladelse wethouder Joan van Veldhuizen in op tv gesprek met ex-collega naar Fons d'Haens en van gedeputeerde Anne-Marie Spierings naar over megastallen en gezondheid. Jan uit Edward C... door Het debat over institutioneel racisme de kreeg een een nieuw impuls na uit het verschijnen van van het boek van actrice door Anousha tijdens Nzume. Waarom in blijft het debat over racisme in zó lastig te het voeren? In uit Buitenhof een naar van de grondlegger van met het denken over naar racisme in Nederland: hoogleraar Gender naar en Etniciteit Gloria het Wekker. En: door in Bladel met stapte wethouder Joan Veldhuizen op met vanwege de de onacceptabele een gezondheidsrisico's van de almaar groeiende veestapel naar in Brabant. Ze naar gaat in de debat de met Fons d'Haens, CDA-wethouder in uit Bladel, en in Anne-Marie Spierings, D66-gedeputeerde in in de provinciale staten in van Noord-Brabant. Verder: oud-ambassadeur tijdens door Jan Edward Craanen op tv over het verdriet van van Argentinië, de een opkomst van terrorisme en populisme op in het de land, en de blik tijdens waarmee we vanuit met Nederland naar Argentinië met kijken. met Aandacht voor het buitenlandse nieuws in op tv Schuim op & As, deze week het met Trouw-journalist Seada een Nourhussen.

oktober 2017
15-10-2017 12:10

Buitenhof: o.a. Jesse Klaver

Buitenhof - Buitenhof: o.a. Jesse Klaver

Vandaag onder andere in Buitenhof: - Jesse Klaver en het groene regeerakkoord Dé verrassing afgelopen week in Den Haag was de klimaatparagraaf in het regeerakkoord. ?Het groenste ooit?, wordt het al genoemd. In Buitenhof de man die groene...

08-10-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Feike Sijbesma. De klimaatdoelstelling hoger op de politieke agenda in binnen- en buitenland: dat wil Feike Sijbesma, CEO bij DSM. Hij transformeerde zijn eigen bedrijf tot een van de meest duurzame bedrijven ter wereld. Hoe kijkt Sijbesma ...

01-10-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Femke Halsema. Nergensland is de titel van een pamfletachtig essay geschreven door Femke Halsema. Daarin werpt ze een nieuw licht op de opvang van vluchtelingen door het opzetten van een soort stadsstaten die in hun eigen economische behoef...

24-09-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verkiezingen in Duitsland. Angela Merkel lijkt af te stevenen op een eenvoudige overwinning. Maar opiniepeilers verwachten dat het radicale Alternative für Deutschland (AfD) een van de sterkste oppositiepartijen wordt. Wat zegt de doorbraak...

17-09-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Prinsjesdag en de politiek. In verkiezingsmaand maart was niet te voorzien dat de Koning op Prinsjesdag opnieuw een Troonrede van het kabinet Rutte-II zou voorlezen. Oud-vicepremier Hans Wiegel (VVD), oud-PvdA-minister van Binnenlandse Zake...

10-09-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Een duidelijk signaal vanuit het CDA . De boodschap van Sybrand Buma in de H.J. Schoo-lezing was stevig: gewone Nederlanders blijven verweesd achter, in een gemeenschap waarin de individualisering doorslaat. Wat betekent de 'andere weg' waa...

03-09-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Burgemeester Aboutaleb. Burgemeester Ahmed Aboutaleb is al sinds 2009 dag in dag uit bezig om zijn Rotterdam op een hoger plan te brengen. Hoe kijkt hij aan tegen de grote uitdagingen zoals de aanpak van potentieel jihadisme en de tegenstel...

27-08-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Marianne Thieme. Het fipronil-schandaal beheerste het nieuws deze zomer. Duizenden eieren bleken besmet met de insecticide. Na een verhit debat in de Kamer deze week rijst de vraag: hoe verder? Te gast: Marianne Thieme, partijleider van de ...

18-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Minister Bert Koenders, Thomas Spijkerboer, Jan van de Beek, Dorine Manson, Mehmet Cerit en in Tom-Jan Meeus. Met: Sinds de verkiezing van Franse president Emmanuel Macron waait er een pro-Europese wind door Europa. De Frans-Duitse as ...

11-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: The Economist-columnist Tom Nuttall * Andreas Kinneging en Marcel van Dam * Burgemeester en verzetsheld Gijs van Hall * Schuim & As. Hella Hueck Met: The Economist-columnist Tom Nuttall. Hij schrijft wekelijks de beeldbepalende column ...

21-05-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met o.a.: Henk Kamp over formatie en overnames. * Jan Terlouw. Hoe kijkt hij naar de vastgelopen formatie? * Digitale onveiligheid. Het rapport van de Rekenkamer was deze week vernietigend. Met: Henk Kamp over formatie en overnames. Ministe...

14-05-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Bas Heijne * Groei van het schaduwonderwijs * De strijd om AkzoNobel Met: Bas Heijne. Aanstaande donderdag ontvangt hij de P.C. Hooftprijs, de hoogste literaire onderscheiding van Nederland: Bas Heijne. Deze zondag is hij te gast bij B...

07-05-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Jet Bussemaker, Hadjar Benmiloud, Linda Duits, Jonathan Holslag, Marietje Schaake, Alexander Sassen van Elsloo en Sheila Sitalsing. Stop met het adverteren op GeenStijl en Dumpert, websites waarop seksisme en intimidatie de norm zijn: ...

30-04-2017 12:10

Sonja Barend, Sheila Sitalsing, Marcel Levi, Sander van Deventer, Thomas Frank, Paul Scheffer

Buitenhof - Sonja Barend, Sheila Sitalsing, Marcel Levi, Sander van Deventer, Thomas Frank, Paul Scheffer

Sheila Sitalsing over Henry Keizer en de VVD. Sonja Barend over 'Je ziet mij nooit meer terug.' Sander van Deventer en Marcel Levi in debat over dure medicijnen. En Thomas Frank over 100 dagen Trump en het verlie... Een column van Sheila Si...

23-04-2017 12:10

Gloria Wekker, Anne-Marie Spierings, Joan Veldhuizen, Fons d'Haens, Jan Edward Craanen, Seada Nourhussen

Buitenhof - Gloria Wekker, Anne-Marie Spierings, Joan Veldhuizen, Fons d'Haens, Jan Edward Craanen, Seada Nourhussen

Gloria Wekker over institutioneel racisme. De opgestapte Bladelse wethouder Joan Veldhuizen in gesprek met ex-collega Fons d'Haens en gedeputeerde Anne-Marie Spierings over megastallen en gezondheid. Jan Edward C... Het debat over instituti...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 37
  • Laatste uitzending op 15-10-2017 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord