Programma gemist?

Verbouwing Binnenhof. van De in verbouwing van het Binnenhof dreigt in uit tijdens te lopen op een tijdens fiasco. Eén het architect is al vertrokken en op haar naar opvolger lijkt ook op met een zijspoor gezet. Hun in plannen zouden vergaand en op megalomaan zijn. Dat tijdens terwijl door de opdracht naar 'sober en doelmatig' is. door Waarom gaat het van bij dit soort projecten altijd in alleen maar over met op tv de kosten en een zo weinig over de visie? In Buitenhof een gesprek naar met architect Joost met Ector in en oud-parlementariër Adri van Duivesteijn. * Ben Verwaayen, ondernemer naar en vertrouweling het van Rutte, woont het en werkt al jaren de in Londen. op tv Is de oud-topman van onder met andere tijdens British Telecom nog hoopvol in over een goede het afloop van de door Brexit? En welke uit lessen kan de naar VVD trekken op uit de verkiezingsuitslag? Hij is tijdens te een gast in Buitenhof. tijdens * CO2-heffing. uit Eerst zou er geen CO2-heffing een komen, toen weer wel de en nu op misschien toch van weer niet. Wat een gaan bedrijven in Nederland op doen als er door zo'n heffing komt? Vertrekken tijdens ze massaal naar tijdens het buitenland? de In naar Buitenhof: Ab van een der Touw, die in opdracht van door het met ministerie van Economische Zaken de in door gevolgen van een een CO2-heffing voor het bedrijfsleven een in kaart tijdens probeert te brengen, en Faiza Oulahsen een van door Greenpeace.

Te met gast Minister-president Mark Rutte. door Hij zou in het liefst mensen een die hulpverleners en in agenten bedreigen, in naar elkaar slaan. Wat naar vindt hij van uit de uitspraken van in de fractieleider van op tv de VVD in de Tweede een Kamer, Klaas op Dijkhoff, dat er helemaal van geen sprake op tv is van de een klimaatakkoord? En hoe moet uit uit het verder met het MH17-dossier? een We vragen van het allemaal aan het minister-president Mark Rutte. naar Na acht jaar is hij tijdens een van in de met langst zittende regeringsleiders van Europa. Het door interview met minister-president tijdens een Mark Rutte zal worden afgewisseld het met drie met columns, respectievelijk op van Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing, FD-journalist tijdens Hella Hueck een en politiek commentator Ferry uit Mingelen.

Handelsoorlog een tussen VS en China . tijdens door America First! De gevleugelde met woorden van president Trump lijken op tv door waarheid te worden. Er uit is sprake uit van een domino-effect van importheffingen de die naar de VS en China elkaar op tv opleggen. naar Staat de wereld met nu aan de uit vooravond van een handelsoorlog? Of kunnen het protectionistische uit maatregelen ook positieve effecten hebben? naar Marietje Schaake met (D66), lid van het in Europees met Parlement, in gesprek met Harry op tv Garretsen, de hoogleraar Internationale economie. de * Facebook. Het schandaal in rond Cambridge Analytica blijft in Facebook van achtervolgen. Data van miljoenen mensen de een worden massaal gebruikt in om te manipuleren. Niet alleen naar in commerciële, maar ook uit in met politieke zin. Is er met tijdens Facebook een monster een gecreëerd dat op niet meer te op tv beteugelen is? tijdens Moet de overheid een ingrijpen? En wat in kunnen mensen zelf op doen? In door Buitenhof een gesprek uit met technologie- en een privacy-expert Ancilla van de Leest. uit * De op tv emancipatie van de man. door De mannen en hun op de privileges staan na Me Too de onder druk. Hoe ziet de op tv de nieuwe mannelijkheid eruit? In Buitenhof tijdens schrijver Philip op Huff en Jens van het Tricht, oprichter en van tijdens directeur-bestuurder van Emancipator, met een organisatie die in mannenemancipatie bevordert. * Schuim naar & As. Aandacht voor met het buitenlandse nieuws uit in van Schuim & As, deze week met de Ann van Demeester, directeur van door het Frans Hals van Museum.

Staatssecretaris Menno Snel. de in Nederland wil af van het door slechte van imago als belastingparadijs. met Staatssecretaris van Financiën Menno de Snel presenteerde een vrijdag een plan van om belastingontwijking aan te pakken. het Wat staat er de in zijn op tv plannen? En betekenen die het op einde van op tv brievenbusfirma's? In Buitenhof tijdens een gesprek met het de staatssecretaris van naar Financiën, naar Menno Snel. * Het van functioneren van de gemeenteraad. De van van nieuwsberichten over vertrekkende burgemeesters en wethouders de door met integriteitsproblemen volgen elkaar op. En door dat met uit de gemeenteraadsverkiezingen voor de van door deur. Staat het functioneren van op tv de de lokale democratie op het spel? In uit Buitenhof een het gesprek met naar Geerten Waling, historicus aan door de Universiteit tijdens Leiden, Marielys Roos, van gemeenteraadslid in Bloemendaal - beiden in schreven onlangs de een boek in waarin ze het hun zorgen uiten over het een functioneren van door de gemeenteraad - door en Marcelle Hendrickx, naar wethouder voor D66 op in Tilburg. * op De abortuspil. op De abortuspil is terug een op de een politieke agenda. Onder druk van naar CDA en van ChristenUnie kwam met er geen vervolg op uit het wetsvoorstel van oud-minister Schippers naar door in het nieuwe regeerakkoord. Corinne de op tv Jonge van Ellemeet op tv (GroenLinks) diende deze met week een tijdens initiatiefwet in. tijdens Ze wil dat tijdens huisartsen de abortuspil de kunnen verstrekken. Arthur in Alderliesten van de Vereniging het ter Bescherming van het het Ongeboren Kind (VBOK) van gruwelt van dit het voorstel en eist op standvastigheid op van de christelijke partijen. Een uit uit debat over een controversiële pil. * uit Schuim een & As. Deze week met met NRC-columnist Tom-Jan een Meeus.

Gesprek met de het uit topadviseur van de VVD het en vertrouweling uit van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een de gesprek over in leiderschap, de tijdens VVD en op tv de brexitonderhandelingen. * Referendum over uit schrappen referendum. Een verhit door Kamerdebat door afgelopen week op tv over het afschaffen van de referendumwet. uit Centrale het vraag: kan de uit regering de referendumwet afschaffen, zonder door het volk in de mogelijkheid te in geven om het zich hierover in in een referendum uit te spreken? naar De Tweede van Kamer een heeft minister Ollongren teruggestuurd naar naar de Raad van naar State voor aanvullend juridisch in advies. in Daarover referendum-expert Wim van Voermans, hoogleraar staats- en een bestuursrecht het aan de Universiteit Leiden. * Schrijfster van door Jolande Withuis schreef een bijzonder boek: van Raadselvader, Kind in uit de Koude Oorlog. in een Haar vader was een vooraanstaand CPN'er het en schaakjournalist bij op tv partijkrant De tijdens Waarheid. Het het boek gaat over uit haar jeugd en latere leven de in als kind van communisten. op Withuis stapt in de het jaren 60 uit op de partij naar en wordt provo, het om vervolgens tijdens toch weer terug te het keren in in de boezem van de door CPN. Een relaas over door overleven in een autoritair tijdens communistisch milieu. * uit Aandacht het voor het met buitenlandse nieuws in Schuim & As, een met columnist Hubert in door Smeets.

De politieke arena. van Vrijdagavond ontaardde het op politieke debat tussen tijdens de landelijke tijdens fractievoorzitters met in de aanloop naar de uit gemeenteraadsverkiezing door in chaos en geschreeuw. Sybrand met Buma van het CDA het sprak na afloop van van in een blamage voor de van Nederlandse politiek. door De schermutselingen met spitsten zich vooral toe de op de uitspraken het van Forum uit voor Democratie over ras, geaardheid en een geslacht. Over het tijdens gedrag in van politici vandaag de uit dag de en de gevolgen voor de naar democratie: Alex Brenninkmeijer, tijdens lid van van de Europese Rekenkamer, en uit Afshin het Ellian, rechtsfilosoof. * Lucebert. met De bekende dichter en beeldend met kunstenaar Lucebert was op nazi-sympathisant op tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat in het blijkt uit een deze week verschenen van op tv biografie. Wat betekent dit in voor zijn werk? Wat op tv zegt dit over goed op en een fout in de van Tweede Wereldoorlog? de En hoe moeten het musea en kunstliefhebbers naar met deze onthulling omgaan? Historicus naar en schrijver van in een boek over van Mein naar Kampf Ewoud Kieft is in te gast. * Kwaliteit van naar universiteiten. Torenhoge werkdruk, in gekmakende bureaucratie en de op geen tijd voor goed naar onderwijs. Deze aanklacht een van een Groningse universitair docent het vond brede weerklank door uit in de academische de wereld. Wat is er aan de naar hand op op tv de Nederlandse universiteiten? Staat het de kwaliteit uit van door het onderzoek en het uit onderwijs op door het spel? Een naar debat tussen Elmer Sterken, rector op tv magnificus van de uit Rijksuniversiteit Groningen, en op Ingrid Robeyns, hoogleraar ethiek naar aan op de Universiteit Utrecht en lid uit van de een KNAW. * uit Schuim & As: in Ann Demeester. Aandacht voor het op tv buitenlandse nieuws in door Schuim & As, door deze op tv week met Ann Demeester, directeur in van op het Frans een Hals Museum.

Met: Een nieuwe naar wereldorde? * op tv Britse verkiezingen. * een Schuim het & As: Volkskrant-columnist naar Sheila Sitalsing. Met: Een op nieuwe wereldorde? Keren Europa en op naar de Verenigde Staten in elkaar na jaren trouw door bondgenootschap de in rug toe? Te gast: VVD in Tweede Kamerlid van Han ten Broeke, Meyrem de Almaci, partijvoorzitter van op het Vlaamse van Groen, Felix Klos, door historicus en politicoloog, een en Harry van met Bommel, buitenlandanalist. * op Britse verkiezingen. Donderdag gaan de een Britten, voor een de tweede keer in door korte tijd, door naar de stembus voor in een nieuw parlement. in Maar de op comfortabele meerderheid door die Theresa uit May dacht te hebben een toen ze de verkiezingen door uitschreef, door lijkt verdampt in de peilingen. de Wat betekent van dat voor de tijdens onderhandelingen met Europa? Te gast: op Tom Nuttall, journalist door en columnist voor naar op The Economist en met Brexit-kenner. * Schuim & As. uit Aandacht voor het buitenlandse met nieuws, dit in keer met Volkskrant-columnist Sheila door in Sitalsing.

Met: SP en tijdens de kunst een van het formeren * uit tijdens De flexgeneratie * De laatste de deur * met Schuim & As Met: SP op tv en de kunst de van op het formeren. Muurvast uit zit de formatie. De Amsterdamse uit met SP-wethouder Werk & op Inkomen Arjan Vliegenthart heeft door in Amsterdam op het onmogelijke voor het elkaar gekregen: een coalitie in tussen VVD, SP en in D66. Een gesprek over tijdens voorkeuren, met blokkades en de kunst een van het formeren. * de De flexgeneratie. uit Nederland tijdens is kampioen flexwerken. in Deze week nog tikte de de Europese op Commissie ons land op de vingers: naar de wildgroei van door zzp'ers en naar flexwerkers ondergraaft de verzorgingsstaat. een Is de het vaste in contract voor jongeren voorgoed verleden op tv tijd? uit In Buitenhof een debat tussen Kristina tijdens van der in Molen, voorzitter van op tv FNV Jong, en uit Dennis de Wiersma, oud-voorzitter van naar FNV Jong, maar nu Tweede Kamerlid in voor de VVD. in * van De laatste deur. Waarom plegen door schrijvers op zelfmoord? Op die vraag naar probeert Jeroen Brouwers van in De laatste deur, tijdens zijn een alom geprezen zelfmoordbijbel, antwoord de te vinden. Kunnen psychiaters op en schrijvers wat een leren van het het tijdens boek? Een gesprek het met Philip Huff, romanschrijver en essayist, van uit en Dirk De Wachter, psychiater en het hoogleraar aan de op tv naar universiteit van Leuven. * Schuim & van As. tijdens Aandacht voor op het buitenlandse nieuws in Schuim van & As, deze de week met in publicist Paul in Scheffer.

ASML-topman Peter het Wennink over de met vraag om 10 het miljard aan het op tv nieuwe kabinet vanuit tijdens Brainport Eindhoven. in Hubert Smeets en Peyman Jafari door over de opstelling tijdens van naar Rusland en Iran door na de Amerikaanse raketaanval op in Syri... Brainport Eindhoven met vraagt het nieuwe naar kabinet met om 10 miljard euro om op alle ambities waar het te kunnen van maken. Chipmachinebouwer in ASML is op tv het visitekaartje van dit gebied tijdens met hoogwaardige naar maakindustrie. In Buitenhof de topman uit van door ASML, Peter Wennink. de En: de Amerikaanse uit raketaanval op de Syrische luchthaven naar deze uit week heeft ook gevolgen voor op de opstelling van de Rusland en Iran. op Een tweegesprek met door Ruslanddeskundige Hubert het Smeets en een politicoloog en Irankenner op Peyman een Jafari. Verder: de Franse verkiezingen met beloven historisch te de worden. Mia Doornaert, oud-Parijscorrespondent tijdens op tv van De Standaard, volgde haar leven op tv met lang de Franse het politiek van nabij. tijdens In haar nieuwe boek op tv onderzoekt ze de door diepere oorzaken naar van de malaise van een het land met zo'n glorieus op verleden. Aandacht voor op tv het buitenlandse naar nieuws in Schuim tijdens & As, ditmaal met met op Volkskrant-columniste Sheila Sitalsing.

Te de gast zijn: tijdens Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, in Sandra uit Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne het Thieme. Ze is op tv al tien van jaar het gezicht op van de Partij een voor op tv de Dieren: Marianne Thieme. En ook van op tv deze verkiezingscampagne staat het belang van naar het uit dier voorop: sluiting in van dierentuinen, dierenwinkels die op tv geen dieren een meer mogen verkopen de en méér dierenpolitieagenten. naar En dat niet alleen: naar de partij naar pleit voor een uit andere inrichting van onze een economie. Jan Roos. Hij noemt met VNL in de enige klassiek met liberale partij in van Nederland. In de serie door lijsttrekkersgesprekken deze keer Jan op Roos van VNL. het De partij uit die de veiligheid van naar Nederland naar in binnen- een en richting buitenland wil versterken. naar Plus: op tv 'rechts' groot wil een maken in het Nederlandse politieke landschap. Een op analyse van in politicoloog Meindert Fennema uit en tijdens econoom Sandra Phlippen. Schuim en As het besteedt tijdens aandacht aan het buitenlandse nieuws. met Deze week met met NRC-columnist Tom-Jan met Meeus.

Discussieprogramma in waar de actualiteit met van vooraanstaande uit opiniemakers en politici besproken wordt. naar Live in gepresenteerd vanuit de uit Hortus Botanicus in naar Ams... Discussieprogramma waar op tv de actualiteit met uit vooraanstaande opiniemakers en in politici besproken wordt. Live de gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus tijdens in het Amsterdam.

mei 2020
07-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verbouwing Binnenhof. De verbouwing van het Binnenhof dreigt uit te lopen op een fiasco. Eén architect is al vertrokken en haar opvolger lijkt ook op een zijspoor gezet. Hun plannen zouden vergaand en megalomaan zijn. Dat terwijl de opdrach...

13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!