Programma gemist?

Verbouwing Binnenhof. De in verbouwing van een het Binnenhof van dreigt uit tijdens te lopen op een fiasco. Eén de op architect is al uit vertrokken en haar opvolger lijkt ook naar op een zijspoor in gezet. Hun op tv plannen in zouden vergaand en megalomaan zijn. in Dat terwijl van de opdracht tijdens 'sober en doelmatig' is. het Waarom gaat het bij een dit met soort projecten altijd alleen maar een over de de kosten en tijdens zo weinig over met visie? In Buitenhof op een gesprek met architect uit Joost Ector en door oud-parlementariër Adri Duivesteijn. * met Ben met Verwaayen, ondernemer en vertrouweling uit van Rutte, woont een en werkt al jaren in in Londen. een Is de oud-topman door van onder andere British Telecom door nog hoopvol over op tv een goede met afloop van de Brexit? op in En welke lessen kan de naar VVD trekken een uit de verkiezingsuitslag? van Hij is het te gast in Buitenhof. met * CO2-heffing. het Eerst zou er geen CO2-heffing komen, door toen het weer wel en de nu misschien toch een weer niet. Wat een gaan bedrijven op tv in Nederland doen als een er zo'n het heffing komt? Vertrekken ze met massaal naar het een buitenland? In Buitenhof: Ab van door der de Touw, die in opdracht van de het ministerie in van Economische Zaken het de het gevolgen van een van CO2-heffing voor het bedrijfsleven in tijdens kaart probeert de te brengen, en Faiza de Oulahsen in van Greenpeace.

Te gast op Minister-president Mark Rutte. tijdens Hij in zou het liefst een mensen die hulpverleners en het agenten bedreigen, in tijdens elkaar slaan. Wat het vindt hij in van de uitspraken de van de fractieleider van door de VVD in een de Tweede Kamer, Klaas uit Dijkhoff, dat er met helemaal door geen sprake is van een een klimaatakkoord? En hoe naar moet het verder in met het op tv MH17-dossier? We vragen het allemaal van aan minister-president op Mark de Rutte. Na acht jaar naar is hij een van de met langst van zittende regeringsleiders van Europa. van Het in interview met minister-president op Mark Rutte zal worden van afgewisseld met in drie columns, respectievelijk van Volkskrant-columnist in Sheila Sitalsing, van FD-journalist Hella Hueck en politiek op commentator een Ferry Mingelen.

Handelsoorlog van tussen VS en China . naar naar America First! De gevleugelde woorden door van uit president Trump lijken naar waarheid te worden. Er is sprake op van uit een domino-effect in van importheffingen die de VS van en China door elkaar opleggen. Staat de wereld het nu aan van de vooravond van het een een handelsoorlog? Of kunnen een protectionistische maatregelen ook positieve op effecten hebben? Marietje Schaake (D66), in lid een van het Europees de Parlement, in gesprek tijdens met Harry Garretsen, hoogleraar met Internationale economie. * Facebook. een Het het schandaal rond Cambridge het Analytica blijft Facebook achtervolgen. door Data naar van miljoenen mensen worden massaal door gebruikt om een te manipuleren. met Niet alleen in commerciële, maar in ook in politieke in zin. door Is er met Facebook een de monster in gecreëerd dat niet met meer te beteugelen in is? Moet de overheid ingrijpen? door En op tv wat kunnen mensen zelf doen? In naar Buitenhof een tijdens gesprek naar met technologie- en privacy-expert Ancilla van een op tv de Leest. * De emancipatie in van de man. op De uit mannen en hun op privileges staan na Me Too tijdens onder druk. Hoe ziet van de nieuwe de mannelijkheid de eruit? In Buitenhof schrijver van Philip Huff en Jens van in Tricht, tijdens oprichter en directeur-bestuurder van op tv Emancipator, een organisatie die op mannenemancipatie bevordert. een * Schuim in & As. Aandacht voor met het buitenlandse nieuws in naar Schuim & van As, in deze week met Ann Demeester, directeur tijdens van uit het Frans Hals het Museum.

Staatssecretaris in Menno Snel. Nederland tijdens wil af van het op slechte imago als op belastingparadijs. Staatssecretaris naar van Financiën Menno in Snel presenteerde in vrijdag een plan om belastingontwijking aan de op tv te pakken. Wat staat uit er in zijn plannen? En tijdens naar betekenen die het einde het van brievenbusfirma's? In Buitenhof een het gesprek een met de staatssecretaris naar van Financiën, Menno Snel. * de Het functioneren van met naar de gemeenteraad. De nieuwsberichten over uit vertrekkende burgemeesters van en wethouders uit met integriteitsproblemen volgen elkaar op. En door dat met de een gemeenteraadsverkiezingen voor de met naar deur. Staat het functioneren van tijdens de lokale democratie op een het op spel? In tijdens Buitenhof een gesprek met de Geerten Waling, historicus aan de naar Universiteit tijdens Leiden, Marielys Roos, gemeenteraadslid in het Bloemendaal een - beiden schreven onlangs in een boek waarin een ze hun zorgen uiten het met over het functioneren van de gemeenteraad in - en uit Marcelle naar Hendrickx, wethouder voor D66 in Tilburg. de * De abortuspil. tijdens uit De abortuspil is in terug op de de politieke agenda. Onder druk door van CDA en ChristenUnie op kwam op er geen vervolg op het wetsvoorstel het van oud-minister Schippers op uit in het nieuwe een regeerakkoord. Corinne de Jonge van Ellemeet een (GroenLinks) op tv diende deze week een initiatiefwet door tijdens in. Ze wil dat huisartsen op de een abortuspil kunnen verstrekken. Arthur op Alderliesten van de Vereniging ter tijdens door Bescherming van het Ongeboren Kind op tv (VBOK) gruwelt van op dit tijdens voorstel en eist standvastigheid van de in door christelijke partijen. Een met debat over een tijdens controversiële pil. * Schuim & op As. Deze op week met op NRC-columnist Tom-Jan Meeus.

Gesprek met de tijdens uit topadviseur van de tijdens VVD en vertrouweling van uit Mark Rutte: een Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de de door VVD en de van brexitonderhandelingen. * Referendum over op tv schrappen referendum. Een met verhit Kamerdebat afgelopen uit week op tv over het afschaffen van de referendumwet. naar uit Centrale vraag: kan de door regering de referendumwet naar afschaffen, zonder het volk door de mogelijkheid te naar geven om zich hierover op tv in door een referendum uit de te spreken? door De Tweede Kamer heeft minister Ollongren het teruggestuurd naar met de Raad van op tv State voor aanvullend naar juridisch advies. tijdens Daarover referendum-expert de Wim Voermans, hoogleraar staats- naar en bestuursrecht aan de Universiteit door Leiden. * Schrijfster door uit Jolande Withuis schreef met een bijzonder boek: Raadselvader, Kind in van uit de Koude Oorlog. Haar vader was op tv een van vooraanstaand CPN'er en schaakjournalist bij in partijkrant De Waarheid. naar Het op tv boek gaat op over haar jeugd en latere leven van als kind van de communisten. Withuis stapt van in de jaren op tv 60 op uit de op partij en wordt provo, om door vervolgens toch weer door terug van te keren in de boezem van op tv de CPN. Een tijdens relaas over overleven op tv in met een autoritair communistisch milieu. * het Aandacht door voor het buitenlandse met nieuws in Schuim de & As, met columnist uit Hubert door Smeets.

De politieke arena. de Vrijdagavond ontaardde het het politieke debat tijdens tussen uit de landelijke fractievoorzitters in de op tv aanloop naar de uit gemeenteraadsverkiezing in chaos van en geschreeuw. Sybrand Buma op tv van het CDA op tv sprak na afloop naar van een op blamage op tv voor de Nederlandse politiek. De uit schermutselingen spitsten zich vooral op een toe op de tijdens uitspraken van Forum voor tijdens Democratie over ras, geaardheid en van geslacht. op Over het van gedrag van politici vandaag de op dag en de gevolgen naar in voor de democratie: tijdens Alex Brenninkmeijer, lid van de Europese door Rekenkamer, door en Afshin Ellian, rechtsfilosoof. van * Lucebert. De een bekende dichter en beeldend van kunstenaar Lucebert naar was nazi-sympathisant tijdens uit de Tweede Wereldoorlog. Dat op blijkt uit de een deze week het verschenen biografie. Wat met betekent dit voor zijn op tv werk? Wat zegt naar dit met over goed en fout tijdens in de Tweede Wereldoorlog? uit En hoe moeten op musea en van kunstliefhebbers met op tv deze onthulling omgaan? Historicus en het schrijver van in een boek over uit Mein uit Kampf Ewoud Kieft is te uit gast. * tijdens Kwaliteit van in universiteiten. Torenhoge werkdruk, gekmakende met bureaucratie en geen tijd voor het uit goed onderwijs. Deze aanklacht uit van een Groningse tijdens universitair docent vond de brede weerklank in uit de academische uit wereld. Wat is er naar aan de hand tijdens op de Nederlandse universiteiten? op Staat door de kwaliteit van het naar onderzoek en het onderwijs op op tv op tv het spel? Een debat tussen Elmer naar een Sterken, rector magnificus van van de Rijksuniversiteit tijdens Groningen, en Ingrid met Robeyns, hoogleraar ethiek aan de met Universiteit Utrecht en lid naar van de het KNAW. met * Schuim & As: Ann op tv Demeester. tijdens Aandacht voor het buitenlandse nieuws in van Schuim & As, van deze week uit met Ann Demeester, naar directeur van tijdens het Frans Hals uit Museum.

Met: Een nieuwe tijdens wereldorde? * Britse op tv verkiezingen. * uit Schuim & As: Volkskrant-columnist in Sheila Sitalsing. Met: op met Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en naar de uit Verenigde Staten in elkaar na jaren trouw bondgenootschap de uit een rug toe? Te gast: VVD in Tweede Kamerlid Han ten een Broeke, Meyrem in Almaci, op tv partijvoorzitter van het Vlaamse door Groen, Felix Klos, historicus en een politicoloog, en Harry van van Bommel, het buitenlandanalist. * Britse uit verkiezingen. Donderdag door gaan de Britten, voor de de tweede keer in met uit korte tijd, naar van de stembus voor met een nieuw parlement. op Maar de comfortabele meerderheid die tijdens Theresa op May dacht te hebben toen in ze de verkiezingen uitschreef, tijdens een lijkt verdampt in de peilingen. Wat naar door betekent dat voor naar de onderhandelingen met Europa? Te op tv gast: Tom Nuttall, door journalist en columnist op voor van The Economist en Brexit-kenner. * met Schuim het & As. Aandacht voor het buitenlandse een nieuws, dit uit keer met met Volkskrant-columnist Sheila tijdens Sitalsing.

Met: tijdens SP en de kunst van uit het op tv formeren * uit De flexgeneratie * De in laatste deur * het Schuim & door As Met: SP en tijdens de kunst van het formeren. uit het Muurvast zit de formatie. De op tv Amsterdamse SP-wethouder door Werk & Inkomen Arjan met Vliegenthart heeft in naar Amsterdam het onmogelijke voor uit elkaar gekregen: met een coalitie tussen in VVD, SP en D66. de door Een gesprek over voorkeuren, blokkades en uit op de kunst van het formeren. * in De flexgeneratie. Nederland van is op tv kampioen flexwerken. Deze uit week nog tikte de uit Europese Commissie ons van land op de vingers: uit van de wildgroei van zzp'ers en met flexwerkers ondergraaft op de verzorgingsstaat. Is het in vaste door contract voor jongeren voorgoed verleden tijd? een In Buitenhof een van debat tussen Kristina van van der Molen, de voorzitter op tv van FNV Jong, en op tv Dennis Wiersma, oud-voorzitter van met FNV naar Jong, maar nu naar Tweede Kamerlid voor de op tv VVD. * De met laatste deur. Waarom in plegen schrijvers tijdens zelfmoord? Op uit die vraag probeert Jeroen in Brouwers in door De laatste deur, in zijn alom geprezen zelfmoordbijbel, een antwoord te vinden. door Kunnen psychiaters het en schrijvers wat op leren van het boek? tijdens Een gesprek met Philip door Huff, romanschrijver op tv en essayist, en Dirk De op Wachter, psychiater op tv en hoogleraar aan de op universiteit van tijdens Leuven. * op tv Schuim & As. Aandacht voor uit het buitenlandse nieuws naar in Schuim uit & As, de deze week met publicist naar Paul in Scheffer.

ASML-topman Peter Wennink met door over de vraag om tijdens 10 miljard aan een het nieuwe kabinet vanuit Brainport uit Eindhoven. het Hubert Smeets en Peyman Jafari van over de opstelling op van Rusland van en Iran na de het Amerikaanse raketaanval op van Syri... van Brainport Eindhoven een vraagt het nieuwe kabinet om 10 een miljard een euro om alle met ambities waar op tv te kunnen maken. in Chipmachinebouwer ASML is het visitekaartje op van dit gebied op met hoogwaardige maakindustrie. door In Buitenhof de topman met van de ASML, Peter Wennink. het En: de Amerikaanse raketaanval met op de naar Syrische luchthaven deze week met heeft een ook gevolgen voor de opstelling van op tv naar Rusland en Iran. Een tweegesprek met de Ruslanddeskundige Hubert tijdens Smeets de en politicoloog en Irankenner Peyman het Jafari. Verder: de tijdens Franse verkiezingen beloven door een historisch te worden. uit Mia Doornaert, oud-Parijscorrespondent van uit De Standaard, volgde haar leven de de lang de Franse een politiek van nabij. een In haar nieuwe boek uit onderzoekt ze de in diepere oorzaken van de malaise uit van een naar land van met zo'n glorieus verleden. Aandacht voor van het buitenlandse nieuws een in op tv Schuim & As, ditmaal het met Volkskrant-columniste met Sheila Sitalsing.

Te op gast zijn: Marianne Thieme, Jan door Roos, Meindert de Fennema, naar Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. een Marianne Thieme. Ze de is al tien jaar het op het gezicht van de Partij op tv voor naar de Dieren: Marianne Thieme. En ook een deze naar verkiezingscampagne staat het op belang van het dier voorop: tijdens sluiting uit van dierentuinen, dierenwinkels tijdens die geen van dieren meer mogen verkopen en van méér dierenpolitieagenten. uit En dat niet in alleen: de partij pleit voor op tv een andere naar inrichting van onze economie. Jan door Roos. Hij van noemt VNL de enige van tijdens klassiek liberale partij van Nederland. een In de de serie lijsttrekkersgesprekken op tv deze keer Jan Roos van VNL. een De een partij die de op veiligheid van Nederland in uit binnen- en richting het buitenland wil een versterken. Plus: 'rechts' naar groot wil op tv maken in het Nederlandse politieke naar landschap. Een analyse tijdens van politicoloog Meindert op Fennema en in econoom Sandra Phlippen. Schuim en uit As besteedt aandacht aan het op tv buitenlandse de nieuws. Deze week met met NRC-columnist Tom-Jan de Meeus.

Discussieprogramma waar de het van actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en op tv politici besproken wordt. naar Live gepresenteerd vanuit de naar Hortus van Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar op de uit actualiteit met vooraanstaande tijdens opiniemakers en politici besproken wordt. door met Live gepresenteerd vanuit het de Hortus Botanicus een in Amsterdam.

januari 2021
07-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verbouwing Binnenhof. De verbouwing van het Binnenhof dreigt uit te lopen op een fiasco. Eén architect is al vertrokken en haar opvolger lijkt ook op een zijspoor gezet. Hun plannen zouden vergaand en megalomaan zijn. Dat terwijl de opdrach...

13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!