Programma gemist?

Verbouwing Binnenhof. De het verbouwing van het op Binnenhof dreigt op uit te lopen door op een fiasco. Eén naar architect is de al een vertrokken en haar met opvolger lijkt ook op een zijspoor het gezet. Hun met plannen zouden vergaand en uit megalomaan zijn. Dat door terwijl door de opdracht 'sober de en doelmatig' is. Waarom met gaat het bij dit van soort projecten de altijd het alleen maar over de kosten op en zo weinig in over visie? In Buitenhof op tv in een gesprek met met architect Joost Ector en oud-parlementariër het Adri door Duivesteijn. * Ben Verwaayen, ondernemer en naar in vertrouweling van Rutte, woont en werkt het al de jaren in Londen. Is de naar oud-topman in van onder andere naar British Telecom op nog hoopvol over met een goede afloop van de Brexit? uit uit En welke lessen kan de met VVD de trekken uit de met verkiezingsuitslag? Hij is op tv te gast in Buitenhof. * in CO2-heffing. Eerst met zou er geen CO2-heffing op komen, toen van weer wel en door nu misschien toch het weer niet. Wat uit gaan bedrijven van in Nederland doen als er in zo'n van heffing komt? Vertrekken de ze massaal naar het buitenland? op tv In Buitenhof: Ab van in der Touw, die uit in opdracht van naar het ministerie op tv van naar Economische Zaken de gevolgen van een van op tv CO2-heffing voor het bedrijfsleven in kaart naar uit probeert te brengen, en Faiza Oulahsen in van van Greenpeace.

Te door gast Minister-president Mark Rutte. uit Hij zou het van liefst mensen door die hulpverleners van en agenten bedreigen, in van elkaar slaan. Wat vindt een hij van van de uitspraken van de fractieleider het van de de VVD in de Tweede in Kamer, Klaas een Dijkhoff, dat er helemaal door geen sprake op tv is van van een klimaatakkoord? de En hoe moet uit het verder met het MH17-dossier? met We met vragen het allemaal aan van minister-president Mark Rutte. Na van acht op jaar is hij een van de met langst zittende in regeringsleiders van Europa. Het in interview met op minister-president Mark op Rutte zal tijdens worden afgewisseld met drie columns, op tv respectievelijk van Volkskrant-columnist op Sheila Sitalsing, FD-journalist door Hella uit Hueck en politiek commentator Ferry een Mingelen.

Handelsoorlog met tussen VS en een China . America een First! De gevleugelde woorden van door president tijdens Trump lijken waarheid te door worden. Er is door sprake van een domino-effect op van importheffingen die naar de VS en op tv China elkaar opleggen. met Staat de wereld het nu aan met de vooravond uit van een handelsoorlog? Of het kunnen protectionistische door maatregelen ook door positieve effecten hebben? op Marietje Schaake (D66), door lid van het de Europees Parlement, in gesprek met Harry naar Garretsen, naar hoogleraar Internationale in economie. * Facebook. Het schandaal op rond het Cambridge Analytica blijft Facebook achtervolgen. Data met van in miljoenen mensen de worden massaal gebruikt om te manipuleren. van Niet alleen in in commerciële, maar ook een in politieke zin. een Is er met op tv Facebook de een monster gecreëerd in dat niet op meer te beteugelen is? Moet de in overheid in ingrijpen? En wat kunnen mensen op zelf uit doen? In Buitenhof een gesprek het met technologie- op en van privacy-expert Ancilla van de op Leest. * De emancipatie van door de man. in De mannen en hun uit privileges het staan na uit Me Too onder druk. Hoe een ziet de naar nieuwe mannelijkheid eruit? op In Buitenhof schrijver Philip Huff op tv en Jens van op Tricht, oprichter en een directeur-bestuurder van Emancipator, naar een van organisatie die mannenemancipatie bevordert. van * Schuim & van As. Aandacht voor het van buitenlandse nieuws in naar Schuim & een As, deze week uit met Ann in Demeester, directeur van het Frans in Hals een Museum.

Staatssecretaris Menno op Snel. Nederland wil op tv af van het op slechte imago als door belastingparadijs. Staatssecretaris tijdens van Financiën Menno Snel presenteerde van vrijdag een naar plan om belastingontwijking naar aan te pakken. Wat het staat er door in zijn plannen? door En betekenen die door het einde van het brievenbusfirma's? In Buitenhof een een gesprek uit met de staatssecretaris van Financiën, op Menno Snel. op tv * Het functioneren van naar de gemeenteraad. door De nieuwsberichten het over vertrekkende burgemeesters tijdens en wethouders met het integriteitsproblemen volgen elkaar op. tijdens En dat met op de gemeenteraadsverkiezingen voor de een deur. tijdens Staat het met functioneren van de lokale op democratie op een het spel? In op tv Buitenhof een gesprek het met Geerten Waling, uit historicus aan de Universiteit Leiden, door Marielys Roos, gemeenteraadslid in uit Bloemendaal - uit beiden schreven in onlangs een boek waarin ze door hun zorgen uiten in over het functioneren naar op tv van de gemeenteraad op tv - en Marcelle de Hendrickx, wethouder voor uit D66 in Tilburg. * tijdens De abortuspil. op tv De abortuspil is terug op de tijdens politieke agenda. naar Onder druk van van CDA en ChristenUnie met kwam er op geen vervolg op het wetsvoorstel de van van oud-minister Schippers in de het nieuwe regeerakkoord. Corinne de op Jonge van door Ellemeet (GroenLinks) tijdens diende deze week een initiatiefwet van in in. Ze wil dat door huisartsen de abortuspil kunnen verstrekken. de Arthur op tv Alderliesten van de Vereniging in ter Bescherming de van het Ongeboren Kind (VBOK) het gruwelt met van dit op voorstel en eist standvastigheid op van de naar christelijke partijen. Een debat op over een controversiële op pil. * Schuim & As. het Deze de week met NRC-columnist van Tom-Jan Meeus.

Gesprek met op de topadviseur op van de de VVD en vertrouweling van Mark tijdens Rutte: tijdens Ben Verwaayen. Een gesprek over de leiderschap, de naar VVD en de op brexitonderhandelingen. * Referendum op tv over schrappen referendum. van Een verhit Kamerdebat tijdens afgelopen week over in het afschaffen van de referendumwet. het Centrale door vraag: kan een de regering de referendumwet afschaffen, door zonder het volk van de op mogelijkheid te geven om zich hierover van de in een referendum uit een te spreken? De Tweede Kamer tijdens heeft minister met Ollongren teruggestuurd naar op de Raad van State uit voor aanvullend juridisch uit advies. uit Daarover referendum-expert Wim Voermans, door hoogleraar staats- naar en bestuursrecht aan de op tv Universiteit Leiden. * van Schrijfster Jolande naar Withuis schreef een uit bijzonder boek: Raadselvader, Kind naar in de Koude op Oorlog. Haar vader tijdens was een vooraanstaand op tv CPN'er en schaakjournalist bij het uit partijkrant De Waarheid. Het boek gaat de over haar jeugd de en latere leven met als het kind van communisten. Withuis stapt op tv in het de jaren op 60 uit de een partij en wordt provo, om van vervolgens een toch weer terug met te keren in op tv de boezem van de in CPN. Een relaas over overleven van in op een autoritair communistisch milieu. * in Aandacht voor het in buitenlandse nieuws een in Schuim & As, met met met columnist Hubert met Smeets.

De politieke in arena. het Vrijdagavond ontaardde het politieke een debat tussen de landelijke fractievoorzitters tijdens in de aanloop van naar de uit gemeenteraadsverkiezing in van chaos en geschreeuw. Sybrand Buma door van het naar CDA sprak na door afloop van met een blamage voor de de Nederlandse het politiek. De schermutselingen in spitsten zich vooral toe op uit de met uitspraken van Forum voor op tv Democratie over ras, uit geaardheid en geslacht. naar Over het gedrag van politici met vandaag de tijdens dag en de gevolgen op tv het voor de democratie: Alex Brenninkmeijer, lid door het van de Europese Rekenkamer, en Afshin de uit Ellian, rechtsfilosoof. * door Lucebert. De bekende dichter van en beeldend kunstenaar naar Lucebert was nazi-sympathisant tijdens de de Tweede het Wereldoorlog. Dat blijkt uit een op tv deze de week verschenen in biografie. Wat betekent dit voor zijn van werk? Wat uit zegt dit een over goed en in fout in de Tweede door Wereldoorlog? En hoe naar moeten de musea en kunstliefhebbers met deze naar onthulling omgaan? Historicus van en schrijver van een met boek op tv over Mein Kampf Ewoud Kieft een is te uit gast. * Kwaliteit tijdens van universiteiten. met Torenhoge werkdruk, gekmakende op tv bureaucratie en geen door tijd voor goed met onderwijs. Deze aanklacht van een tijdens Groningse universitair docent tijdens vond brede weerklank door in de academische met wereld. op Wat is tijdens er aan de hand op van de op tv Nederlandse universiteiten? Staat de kwaliteit van van het onderzoek en tijdens het onderwijs op op het spel? een Een debat tussen van Elmer Sterken, rector in magnificus van de door Rijksuniversiteit Groningen, en een Ingrid met Robeyns, hoogleraar ethiek aan de Universiteit in Utrecht op en lid van de in KNAW. in * Schuim & As: Ann Demeester. op tv Aandacht op tv voor het van buitenlandse nieuws in Schuim in & As, deze op week met Ann van Demeester, directeur van in het Frans Hals van Museum.

Met: Een nieuwe met de wereldorde? * Britse tijdens verkiezingen. * Schuim & van As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: tijdens Een nieuwe de wereldorde? op Keren Europa en op tv de Verenigde Staten elkaar na op tv jaren trouw naar bondgenootschap de rug toe? Te tijdens uit gast: VVD Tweede Kamerlid Han tijdens ten Broeke, Meyrem van Almaci, uit partijvoorzitter van het Vlaamse naar Groen, Felix Klos, historicus naar en politicoloog, en Harry van van Bommel, buitenlandanalist. een * uit Britse verkiezingen. Donderdag gaan van de met Britten, voor de tweede keer op tv in door korte tijd, naar de stembus voor op een van nieuw parlement. Maar de comfortabele het meerderheid naar die Theresa May van dacht te naar hebben toen ze de verkiezingen uitschreef, door lijkt op tv verdampt in de peilingen. door Wat betekent dat voor een de onderhandelingen op met Europa? op Te gast: Tom Nuttall, journalist in en naar columnist voor The Economist het en Brexit-kenner. * met Schuim & As. naar Aandacht voor het naar buitenlandse nieuws, dit het keer met het Volkskrant-columnist Sheila door Sitalsing.

Met: SP en op tv de de kunst van op tv het formeren * De flexgeneratie het * De laatste een deur op * Schuim & As Met: tijdens SP en de kunst het door van het formeren. Muurvast het zit de formatie. De Amsterdamse op van SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan het Vliegenthart op tv heeft in Amsterdam het onmogelijke door voor de elkaar gekregen: een coalitie in tussen VVD, SP en D66. van op tv Een gesprek over voorkeuren, tijdens blokkades en de kunst van met het formeren. een * De flexgeneratie. tijdens Nederland is kampioen flexwerken. met uit Deze week nog tikte de van Europese Commissie het ons land op de op vingers: tijdens de wildgroei van zzp'ers en uit flexwerkers in ondergraaft de verzorgingsstaat. Is het vaste met contract voor jongeren tijdens een voorgoed verleden tijd? uit In Buitenhof een debat het tussen Kristina van der een Molen, door voorzitter van FNV Jong, naar en Dennis Wiersma, oud-voorzitter met van met FNV Jong, maar in nu Tweede Kamerlid voor de tijdens VVD. * De uit laatste deur. Waarom plegen door schrijvers naar zelfmoord? Op een die vraag probeert Jeroen Brouwers uit in De uit laatste deur, zijn alom naar geprezen zelfmoordbijbel, antwoord op tv te vinden. door Kunnen psychiaters en schrijvers wat het leren van het uit boek? Een gesprek uit met Philip Huff, van romanschrijver en uit essayist, en door Dirk De het Wachter, psychiater en uit hoogleraar aan de het universiteit van Leuven. uit * Schuim & As. Aandacht naar voor het naar buitenlandse nieuws in naar Schuim & As, de deze week met op tv publicist Paul naar Scheffer.

ASML-topman Peter uit Wennink over de een vraag om in 10 miljard aan tijdens het nieuwe door kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert de Smeets en Peyman op tv Jafari over de op tv opstelling op tv van Rusland en Iran na tijdens de Amerikaanse raketaanval met op Syri... Brainport Eindhoven de tijdens vraagt het nieuwe kabinet om de 10 met miljard euro om alle ambities op tv waar te kunnen door maken. Chipmachinebouwer ASML is tijdens het op tv visitekaartje van dit de gebied met hoogwaardige maakindustrie. door In Buitenhof de door topman van ASML, van Peter Wennink. in En: de van Amerikaanse raketaanval op de Syrische luchthaven door op tv deze week heeft ook uit gevolgen voor de opstelling van door in Rusland en Iran. Een tweegesprek tijdens met Ruslanddeskundige Hubert Smeets tijdens en politicoloog naar en Irankenner Peyman op tv Jafari. op tv Verder: de Franse verkiezingen beloven op tv van historisch te worden. Mia Doornaert, oud-Parijscorrespondent een van een De Standaard, volgde haar leven naar lang de Franse door het politiek van nabij. In het haar nieuwe boek de onderzoekt ze op tv de diepere oorzaken van tijdens de malaise van een land van met zo'n in glorieus naar verleden. Aandacht voor het buitenlandse nieuws naar in door Schuim & As, van ditmaal met Volkskrant-columniste Sheila tijdens Sitalsing.

Te gast zijn: het Marianne een Thieme, Jan Roos, op Meindert Fennema, Sandra op tv Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne tijdens Thieme. in Ze is al een tien jaar van het gezicht van de naar Partij voor de door Dieren: Marianne Thieme. met En ook deze verkiezingscampagne staat in het belang van de het dier voorop: in sluiting van van dierentuinen, dierenwinkels die geen door naar dieren meer mogen verkopen op en méér dierenpolitieagenten. een En dat naar niet alleen: de partij pleit voor uit een andere inrichting de van onze economie. Jan met Roos. een Hij noemt VNL met de enige klassiek het liberale partij met van Nederland. In de op serie lijsttrekkersgesprekken deze op tv keer Jan door Roos van VNL. De een partij die de naar veiligheid van Nederland in op tv binnen- en met richting buitenland wil versterken. naar Plus: 'rechts' groot wil tijdens maken in het naar Nederlandse politieke landschap. Een het analyse door van politicoloog Meindert op tv Fennema en econoom Sandra op tv Phlippen. Schuim en As besteedt op een aandacht aan het uit buitenlandse nieuws. Deze week op tv met NRC-columnist Tom-Jan tijdens Meeus.

Discussieprogramma waar de op actualiteit met met vooraanstaande opiniemakers en in politici besproken wordt. het Live het gepresenteerd vanuit de met Hortus Botanicus in Ams... op tv Discussieprogramma waar de actualiteit met een naar vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. het Live op gepresenteerd vanuit de Hortus in Botanicus in uit Amsterdam.

september 2021
07-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verbouwing Binnenhof. De verbouwing van het Binnenhof dreigt uit te lopen op een fiasco. Eén architect is al vertrokken en haar opvolger lijkt ook op een zijspoor gezet. Hun plannen zouden vergaand en megalomaan zijn. Dat terwijl de opdrach...

13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!