Programma gemist?

Verbouwing een Binnenhof. De verbouwing van op het Binnenhof dreigt uit tijdens te lopen op in een een fiasco. Eén architect is al de vertrokken en het haar opvolger in lijkt ook op een op tv zijspoor gezet. uit Hun plannen zouden op vergaand en door megalomaan zijn. Dat tijdens terwijl de opdracht van 'sober en doelmatig' is. de Waarom gaat het bij dit met soort de projecten altijd alleen tijdens maar over de kosten door en zo weinig over in visie? uit In Buitenhof een gesprek met op architect tijdens Joost Ector en oud-parlementariër Adri uit Duivesteijn. * uit Ben Verwaayen, ondernemer en een vertrouweling van Rutte, door woont het en werkt al uit jaren in met Londen. Is de oud-topman van onder het andere British Telecom door op tv nog hoopvol over een goede afloop uit een van de Brexit? En welke naar lessen kan de de VVD trekken uit op tv de door verkiezingsuitslag? Hij is te gast tijdens in Buitenhof. * naar CO2-heffing. Eerst zou er tijdens geen CO2-heffing komen, op toen weer wel door en door nu misschien toch uit weer niet. het Wat gaan bedrijven in Nederland doen de als uit er zo'n heffing komt? op tv Vertrekken ze massaal uit naar het buitenland? In het Buitenhof: Ab van de der Touw, die de in opdracht van in het ministerie van de door Economische Zaken de een gevolgen van een CO2-heffing voor van het bedrijfsleven uit in kaart in probeert te brengen, en Faiza Oulahsen uit op tv van Greenpeace.

Te met gast Minister-president de Mark Rutte. Hij zou van het liefst mensen die hulpverleners de uit en agenten bedreigen, in elkaar het slaan. Wat vindt hij door van met de uitspraken van de in fractieleider van uit de VVD in de Tweede tijdens Kamer, Klaas Dijkhoff, van dat er helemaal op geen sprake de is uit van een klimaatakkoord? naar En hoe moet het verder het met het MH17-dossier? We door vragen op het allemaal aan minister-president het Mark Rutte. op Na acht op jaar is hij met een van de langst met zittende regeringsleiders van tijdens Europa. Het interview met minister-president op tv Mark Rutte tijdens zal worden afgewisseld het met naar drie columns, respectievelijk van op tv Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing, in FD-journalist Hella Hueck en politiek op commentator Ferry op Mingelen.

Handelsoorlog tussen op VS en China het . America First! op De gevleugelde woorden het van president op Trump lijken waarheid te door worden. Er tijdens is sprake van een de domino-effect van importheffingen die een de VS op tv en China elkaar opleggen. een Staat de in wereld nu aan op tv de vooravond van door een met handelsoorlog? Of kunnen op protectionistische maatregelen ook positieve effecten hebben? tijdens Marietje Schaake (D66), uit lid het van het Europees Parlement, met in gesprek met Harry de van Garretsen, hoogleraar Internationale economie. * naar Facebook. Het schandaal naar rond Cambridge door Analytica blijft Facebook uit achtervolgen. Data van miljoenen mensen het worden op massaal gebruikt om te manipuleren. op tv Niet alleen door in commerciële, maar de ook in een politieke zin. Is een er met tijdens Facebook een monster gecreëerd dat op niet met meer te beteugelen met is? Moet de overheid naar ingrijpen? En wat kunnen in mensen zelf doen? de In Buitenhof een gesprek met met technologie- uit en de privacy-expert Ancilla van de Leest. * de De op tv emancipatie van op de man. De mannen en hun naar privileges staan met na Me Too onder op tv druk. Hoe op ziet de in nieuwe mannelijkheid eruit? In door Buitenhof tijdens schrijver Philip Huff en Jens uit van Tricht, oprichter met en door directeur-bestuurder van Emancipator, een organisatie een die de mannenemancipatie bevordert. * Schuim tijdens & As. tijdens Aandacht voor het buitenlandse nieuws van in Schuim in & As, op deze week met Ann Demeester, directeur het van het op tv Frans Hals tijdens Museum.

Staatssecretaris door Menno Snel. Nederland wil met af door van het slechte imago als op tv belastingparadijs. op Staatssecretaris van Financiën de Menno Snel presenteerde vrijdag een in plan om het belastingontwijking aan te met pakken. Wat staat er in met het zijn plannen? En tijdens betekenen die het einde op tv van brievenbusfirma's? In Buitenhof een op tv gesprek met de in van staatssecretaris van Financiën, Menno Snel. een * Het functioneren van in tijdens de gemeenteraad. De nieuwsberichten over naar vertrekkende van burgemeesters en wethouders met integriteitsproblemen volgen het elkaar door op. En tijdens dat met de gemeenteraadsverkiezingen voor naar de deur. Staat het door functioneren van de het lokale de democratie op in het spel? In Buitenhof de een gesprek met Geerten naar Waling, historicus aan op tv de Universiteit Leiden, op Marielys Roos, gemeenteraadslid in een Bloemendaal van - beiden schreven onlangs tijdens een in boek waarin ze hun zorgen uiten de over uit het functioneren van het de gemeenteraad - en Marcelle het Hendrickx, een wethouder voor van D66 in Tilburg. uit * De abortuspil. De abortuspil is op terug op met de politieke agenda. van Onder door druk van CDA en ChristenUnie kwam een een er geen vervolg tijdens op het wetsvoorstel van op tv oud-minister Schippers met in het nieuwe regeerakkoord. Corinne tijdens de Jonge van Ellemeet op (GroenLinks) met diende deze week het een initiatiefwet op in. Ze wil dat huisartsen tijdens de van abortuspil kunnen verstrekken. Arthur Alderliesten van naar de Vereniging het ter Bescherming op van het Ongeboren Kind met (VBOK) gruwelt van het dit een voorstel en eist standvastigheid van naar de christelijke naar partijen. Een in debat over een met controversiële pil. * Schuim tijdens & As. Deze week met op NRC-columnist van Tom-Jan Meeus.

Gesprek met de op tv topadviseur van de van door VVD en vertrouweling van Mark Rutte: op Ben Verwaayen. Een in gesprek over naar leiderschap, de VVD het en van de brexitonderhandelingen. * Referendum over van schrappen referendum. Een verhit naar naar Kamerdebat afgelopen week een over het afschaffen van de referendumwet. het Centrale vraag: kan met naar de regering de door referendumwet afschaffen, zonder het volk de tijdens mogelijkheid te geven de een om zich hierover met in een referendum uit het te spreken? De Tweede tijdens Kamer heeft uit minister Ollongren teruggestuurd naar in de Raad een van State voor tijdens aanvullend juridisch advies. Daarover referendum-expert van de Wim Voermans, hoogleraar op staats- en bestuursrecht door aan de Universiteit in Leiden. * Schrijfster naar Jolande Withuis schreef een een bijzonder boek: Raadselvader, op tv Kind in de het Koude Oorlog. Haar van vader was een vooraanstaand CPN'er een en schaakjournalist bij op tv partijkrant uit De Waarheid. Het boek gaat de over haar naar jeugd en de latere leven naar als kind van communisten. de Withuis stapt in de jaren een tijdens 60 uit de partij naar en wordt provo, met om vervolgens door toch weer terug te keren in door de boezem van op de tijdens CPN. Een relaas tijdens over overleven in een autoritair door communistisch milieu. door * Aandacht voor het door buitenlandse op tv nieuws in Schuim het & As, met door columnist Hubert een Smeets.

De met politieke arena. uit Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen door de landelijke fractievoorzitters de in door de aanloop naar in de gemeenteraadsverkiezing in van chaos en geschreeuw. Sybrand door Buma van het het CDA sprak na het afloop van met een blamage voor door de Nederlandse politiek. De op tv schermutselingen spitsten zich vooral van een toe op de uitspraken van van Forum de voor Democratie over op ras, geaardheid en geslacht. Over op tv het gedrag van politici naar vandaag de naar dag het en de gevolgen naar voor de democratie: op tv Alex Brenninkmeijer, lid van de Europese door Rekenkamer, naar en Afshin de Ellian, rechtsfilosoof. * Lucebert. De met bekende dichter een en beeldend het kunstenaar Lucebert was nazi-sympathisant tijdens uit de Tweede Wereldoorlog. Dat tijdens de blijkt uit een naar deze week verschenen biografie. Wat van betekent dit voor zijn op naar werk? Wat zegt dit van over goed en van fout in de Tweede Wereldoorlog? op En hoe moeten uit een musea en kunstliefhebbers met uit deze onthulling omgaan? het Historicus en schrijver van op tv een boek over Mein door Kampf de Ewoud Kieft is te op tv gast. * Kwaliteit van uit uit universiteiten. Torenhoge werkdruk, van gekmakende bureaucratie en geen van tijd voor goed onderwijs. uit Deze aanklacht van op tv een Groningse universitair naar docent vond brede weerklank van in de op academische door wereld. Wat is er aan de op hand op de een van Nederlandse universiteiten? Staat de een kwaliteit van het van onderzoek en het door onderwijs op tijdens het spel? Een tijdens debat tussen Elmer Sterken, rector in magnificus van de in Rijksuniversiteit door Groningen, en Ingrid Robeyns, het hoogleraar ethiek aan de de Universiteit Utrecht en door lid van de KNAW. op * Schuim & op As: Ann naar Demeester. Aandacht voor het uit de buitenlandse nieuws in Schuim & tijdens As, deze week met in uit Ann Demeester, directeur van uit het Frans Hals een Museum.

Met: een Een nieuwe wereldorde? * Britse de verkiezingen. op tv * Schuim & As: Volkskrant-columnist het Sheila Sitalsing. naar Met: tijdens Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en het de Verenigde Staten het elkaar na in jaren trouw in bondgenootschap de naar rug toe? Te gast: de VVD Tweede op tv Kamerlid Han ten Broeke, Meyrem het Almaci, partijvoorzitter van het op Vlaamse door Groen, Felix tijdens Klos, historicus en politicoloog, en Harry de van Bommel, naar buitenlandanalist. * Britse de verkiezingen. Donderdag gaan de de Britten, voor van de tweede keer met in op korte tijd, naar de door stembus voor een nieuw parlement. uit Maar op de comfortabele meerderheid een die Theresa May dacht te met hebben toen ze van de verkiezingen uitschreef, het tijdens lijkt verdampt in de in peilingen. Wat betekent dat voor tijdens de onderhandelingen op tv met tijdens Europa? Te gast: Tom Nuttall, journalist naar door en columnist voor in The Economist en uit Brexit-kenner. * Schuim een & As. Aandacht voor het het buitenlandse nieuws, het dit keer met Volkskrant-columnist een Sheila tijdens Sitalsing.

Met: SP op tv en de kunst tijdens van het formeren de * De flexgeneratie * met De laatste door deur de * Schuim & de As Met: SP en de kunst de van het formeren. met Muurvast zit de een in formatie. De Amsterdamse SP-wethouder naar Werk & Inkomen Arjan met Vliegenthart heeft in met Amsterdam het het onmogelijke voor op elkaar gekregen: een coalitie tussen door VVD, SP en met D66. Een door gesprek over voorkeuren, in blokkades en de kunst uit van het formeren. * van De flexgeneratie. de Nederland is met kampioen flexwerken. Deze week uit nog tikte de op Europese Commissie ons land uit op naar de vingers: de wildgroei van van zzp'ers en flexwerkers op ondergraaft de tijdens verzorgingsstaat. Is het door vaste contract tijdens voor jongeren voorgoed verleden tijd? tijdens In Buitenhof een een debat op tv tussen Kristina van der Molen, naar voorzitter van FNV met Jong, en Dennis de Wiersma, uit oud-voorzitter van FNV uit Jong, maar door nu Tweede Kamerlid van voor de VVD. * De tijdens laatste naar deur. Waarom plegen op schrijvers zelfmoord? Op die vraag probeert een Jeroen Brouwers in de een De laatste deur, zijn alom van geprezen zelfmoordbijbel, de antwoord te vinden. op tv Kunnen psychiaters en schrijvers wat uit door leren van het met boek? Een gesprek met het Philip Huff, romanschrijver en essayist, met en de Dirk De Wachter, door psychiater en hoogleraar aan naar de universiteit een van Leuven. * in Schuim & As. uit Aandacht voor het buitenlandse nieuws tijdens uit in Schuim & op As, deze week in met publicist Paul het Scheffer.

ASML-topman uit Peter Wennink over de vraag naar om 10 miljard de een aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport met Eindhoven. op tv Hubert Smeets en Peyman Jafari tijdens tijdens over de opstelling van uit Rusland en op Iran na de Amerikaanse raketaanval in op Syri... Brainport Eindhoven door uit vraagt het nieuwe kabinet op tv om 10 naar miljard euro om alle ambities waar in door te kunnen maken. Chipmachinebouwer ASML is op het visitekaartje van tijdens dit naar gebied met op hoogwaardige maakindustrie. In Buitenhof de door topman van ASML, Peter door Wennink. En: de met Amerikaanse in raketaanval op de een Syrische luchthaven naar deze week heeft ook gevolgen voor het de opstelling van op tv een Rusland en Iran. de Een tweegesprek met Ruslanddeskundige Hubert Smeets op en in politicoloog en Irankenner Peyman in Jafari. Verder: de de Franse in verkiezingen beloven met historisch te worden. Mia Doornaert, oud-Parijscorrespondent op tv van De van Standaard, volgde op haar leven lang uit de Franse politiek van nabij. met In haar een nieuwe boek onderzoekt ze door de diepere de oorzaken van de in malaise van een land naar met zo'n tijdens glorieus verleden. Aandacht voor naar het het buitenlandse nieuws in Schuim op tv & op tv As, ditmaal met Volkskrant-columniste Sheila de Sitalsing.

Te op gast zijn: Marianne Thieme, Jan van Roos, Meindert Fennema, naar Sandra Phlippen tijdens en Tom-Jan Meeus. Marianne in Thieme. Ze is een al het tien jaar het in gezicht van de Partij het voor de de Dieren: Marianne Thieme. in En ook deze op tv verkiezingscampagne staat in het belang van het dier op tv voorop: door sluiting van dierentuinen, met dierenwinkels die geen dieren meer door mogen verkopen door en méér dierenpolitieagenten. En dat een niet alleen: de de partij een pleit voor een andere tijdens inrichting van van onze economie. Jan op Roos. Hij noemt op tv VNL de enige klassiek op liberale partij van de Nederland. In de serie van lijsttrekkersgesprekken deze het keer Jan Roos van VNL. door De partij die het de veiligheid door van Nederland in binnen- in naar en richting buitenland wil versterken. Plus: het 'rechts' op groot wil met maken in het Nederlandse naar politieke landschap. Een analyse van een politicoloog met Meindert Fennema en met econoom Sandra Phlippen. Schuim en in As besteedt aandacht aan op het buitenlandse nieuws. de Deze week met NRC-columnist uit Tom-Jan op Meeus.

Discussieprogramma een waar de actualiteit met vooraanstaande in opiniemakers en uit politici de besproken wordt. Live gepresenteerd op tv vanuit de de Hortus Botanicus in uit Ams... Discussieprogramma waar de in actualiteit met in vooraanstaande opiniemakers en politici besproken door wordt. Live gepresenteerd vanuit in op tv de Hortus Botanicus in het Amsterdam.

september 2019
07-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verbouwing Binnenhof. De verbouwing van het Binnenhof dreigt uit te lopen op een fiasco. Eén architect is al vertrokken en haar opvolger lijkt ook op een zijspoor gezet. Hun plannen zouden vergaand en megalomaan zijn. Dat terwijl de opdrach...

13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 15-09-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord