Programma gemist?

Verbouwing op Binnenhof. De verbouwing van op tv het Binnenhof dreigt uit de te uit lopen op op een fiasco. Eén architect met is al vertrokken op tv en haar opvolger door lijkt ook op een door zijspoor gezet. op Hun plannen zouden vergaand en tijdens megalomaan met zijn. Dat door terwijl de opdracht uit 'sober en doelmatig' is. Waarom gaat tijdens naar het bij dit soort projecten altijd met alleen met maar over de kosten en tijdens zo een weinig over visie? op In Buitenhof een gesprek met de architect Joost op Ector en met oud-parlementariër Adri Duivesteijn. * Ben op op tv Verwaayen, ondernemer en vertrouweling van Rutte, van woont door en werkt al jaren in op tv Londen. Is door de oud-topman van onder op tv andere op British Telecom naar nog hoopvol over een een goede afloop van de Brexit? op En welke van lessen op tv kan de VVD trekken het uit de naar verkiezingsuitslag? Hij is te gast in in Buitenhof. * door CO2-heffing. van Eerst zou er geen op CO2-heffing komen, toen weer de wel de en nu misschien een toch weer niet. Wat gaan bedrijven van het in Nederland doen tijdens als er zo'n heffing een komt? Vertrekken naar ze massaal naar het buitenland? In tijdens Buitenhof: Ab in van der het Touw, die in in opdracht van het ministerie van de Economische Zaken de het naar gevolgen van een naar CO2-heffing voor het uit bedrijfsleven in kaart probeert te uit brengen, uit en Faiza Oulahsen van de Greenpeace.

Te tijdens gast Minister-president Mark Rutte. op Hij zou het in liefst mensen die op tv hulpverleners en van agenten bedreigen, uit in elkaar slaan. Wat het vindt hij van de een uitspraken van de van fractieleider tijdens van de VVD in de Tweede het Kamer, Klaas naar Dijkhoff, dat met er helemaal geen sprake door is van de een klimaatakkoord? En hoe van moet tijdens het verder met het in MH17-dossier? We vragen in het allemaal aan minister-president door Mark Rutte. uit Na acht jaar is de hij een van in de uit langst zittende regeringsleiders van Europa. Het een interview met op tv minister-president Mark in Rutte zal worden afgewisseld tijdens met drie naar columns, respectievelijk van van Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing, FD-journalist Hella op tv de Hueck en politiek op tv commentator Ferry Mingelen.

Handelsoorlog door tussen VS en China een . America First! De in gevleugelde woorden de van president Trump door lijken waarheid te met worden. Er de is sprake van een domino-effect het van naar importheffingen die de VS tijdens en met China elkaar opleggen. Staat de wereld met nu aan naar de vooravond van een tijdens van handelsoorlog? Of kunnen van protectionistische maatregelen ook positieve naar effecten hebben? Marietje op tv Schaake (D66), lid van door het Europees met Parlement, in gesprek met Harry de Garretsen, hoogleraar het Internationale economie. * het Facebook. Het schandaal naar rond Cambridge Analytica van blijft door Facebook achtervolgen. Data van op miljoenen mensen worden massaal gebruikt de om te uit manipuleren. Niet op alleen in met commerciële, maar ook in de politieke zin. Is de er met het Facebook een monster gecreëerd dat op tv niet meer naar te beteugelen is? een Moet de in overheid ingrijpen? En op tv wat kunnen mensen de zelf doen? In Buitenhof een op gesprek het met technologie- en privacy-expert Ancilla het van in de Leest. * De door emancipatie van de man. naar De met mannen en hun privileges staan na uit Me Too op onder druk. Hoe de ziet op de nieuwe mannelijkheid eruit? op tv In Buitenhof door schrijver Philip Huff en de Jens van Tricht, oprichter en tijdens directeur-bestuurder op tv van Emancipator, een organisatie die het mannenemancipatie bevordert. * met Schuim & As. met Aandacht voor het een buitenlandse nieuws in uit Schuim & As, op tv deze week op met Ann Demeester, een directeur van in het Frans Hals op tv Museum.

Staatssecretaris door Menno Snel. Nederland op wil af van uit het slechte imago als door belastingparadijs. Staatssecretaris van door Financiën tijdens Menno Snel presenteerde vrijdag tijdens een plan uit om belastingontwijking aan naar te pakken. Wat staat er in uit zijn naar plannen? En naar betekenen die het einde uit van brievenbusfirma's? In Buitenhof door een gesprek de met de tijdens staatssecretaris van Financiën, Menno op Snel. * Het functioneren naar van de gemeenteraad. de De nieuwsberichten van over vertrekkende burgemeesters naar en wethouders een met integriteitsproblemen volgen elkaar op. uit En dat met de uit gemeenteraadsverkiezingen voor naar de deur. van Staat het tijdens functioneren van de lokale op tv democratie op het het spel? In uit Buitenhof een gesprek in met Geerten Waling, op tv historicus aan de Universiteit Leiden, op Marielys Roos, gemeenteraadslid uit in Bloemendaal tijdens - beiden een schreven onlangs een boek waarin op tv ze hun zorgen uiten het over het functioneren uit van de gemeenteraad de - en Marcelle naar Hendrickx, op tv wethouder voor D66 het in Tilburg. * De abortuspil. met De abortuspil is uit terug op een de politieke een agenda. Onder druk naar van CDA en ChristenUnie uit kwam in er geen vervolg op naar het wetsvoorstel van op tv oud-minister Schippers in het nieuwe tijdens regeerakkoord. Corinne de het Jonge tijdens van Ellemeet (GroenLinks) diende deze op tv week een initiatiefwet de in. Ze wil naar van dat huisartsen de in abortuspil kunnen verstrekken. Arthur de Alderliesten van op tv de Vereniging ter op Bescherming van het Ongeboren van Kind (VBOK) gruwelt tijdens van dit voorstel en van eist standvastigheid van de de naar christelijke partijen. Een debat over op een controversiële pil. in * Schuim tijdens & As. uit Deze week met NRC-columnist op tv Tom-Jan Meeus.

Gesprek op tv met de topadviseur tijdens van de VVD en uit vertrouweling van Mark Rutte: met een Ben Verwaayen. Een door gesprek over leiderschap, de VVD van en de brexitonderhandelingen. een * Referendum over naar schrappen referendum. Een tijdens verhit Kamerdebat naar afgelopen week over het van afschaffen op tv van de referendumwet. met Centrale vraag: kan de regering tijdens de referendumwet uit afschaffen, zonder het tijdens volk de mogelijkheid te van geven door om zich hierover in in een referendum uit te spreken? een De Tweede Kamer de heeft minister Ollongren door teruggestuurd in naar de Raad van State in voor aanvullend juridisch uit advies. Daarover van referendum-expert Wim Voermans, uit hoogleraar staats- en bestuursrecht de aan de op Universiteit Leiden. * Schrijfster uit Jolande uit Withuis schreef een bijzonder naar boek: Raadselvader, met Kind in de uit Koude Oorlog. Haar vader was naar een tijdens vooraanstaand CPN'er en door schaakjournalist bij partijkrant tijdens De Waarheid. Het boek op tv gaat over naar haar jeugd en latere op leven als kind van tijdens tijdens communisten. Withuis stapt in van de jaren 60 uit het de partij en wordt met provo, om vervolgens van toch een weer terug te op tv keren in de tijdens boezem van de door CPN. Een tijdens relaas over overleven in een autoritair tijdens communistisch milieu. in * in Aandacht voor het buitenlandse met nieuws in in Schuim & As, uit met columnist Hubert naar Smeets.

De in politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het op politieke debat op tussen de landelijke een fractievoorzitters uit in de aanloop naar door de gemeenteraadsverkiezing in chaos en het geschreeuw. Sybrand Buma in van het van CDA sprak met na afloop van een blamage de voor de de Nederlandse politiek. in De schermutselingen in spitsten zich vooral toe naar op de uitspraken van uit Forum voor Democratie naar over het ras, geaardheid en door geslacht. Over het gedrag van politici op tv tijdens vandaag de dag uit en de gevolgen voor de democratie: uit Alex naar Brenninkmeijer, lid van de tijdens Europese Rekenkamer, en van Afshin op Ellian, rechtsfilosoof. * op Lucebert. De bekende dichter en beeldend op kunstenaar Lucebert door was tijdens nazi-sympathisant tijdens de het Tweede Wereldoorlog. Dat blijkt uit uit een op deze week verschenen biografie. de Wat betekent dit voor tijdens zijn werk? Wat tijdens zegt dit over goed naar en fout van in met de Tweede Wereldoorlog? van En hoe moeten musea en een kunstliefhebbers met door deze onthulling omgaan? Historicus en in schrijver met van een boek over Mein van Kampf Ewoud Kieft uit is te gast. een * Kwaliteit van uit universiteiten. Torenhoge naar werkdruk, gekmakende bureaucratie en op het geen tijd voor goed onderwijs. Deze door aanklacht van een een Groningse universitair docent een vond brede weerklank door in uit de academische het wereld. Wat is er aan de de hand op op tv de Nederlandse universiteiten? Staat op tv de kwaliteit van van met het onderzoek en het door onderwijs op met het spel? Een debat tussen Elmer naar Sterken, rector uit magnificus van op tv de Rijksuniversiteit Groningen, en in Ingrid met Robeyns, hoogleraar ethiek aan de in Universiteit Utrecht en lid het van de KNAW. het het * Schuim & As: op tv Ann Demeester. Aandacht naar voor het buitenlandse nieuws van in Schuim & door As, deze week in met door Ann Demeester, directeur van het het Frans tijdens Hals Museum.

Met: tijdens Een nieuwe naar wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim door & As: het Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: naar Een nieuwe tijdens wereldorde? Keren Europa en op de Verenigde Staten door elkaar na jaren van trouw bondgenootschap de de rug toe? Te door gast: VVD de Tweede Kamerlid door Han ten op tv Broeke, Meyrem Almaci, partijvoorzitter van het met Vlaamse van Groen, Felix in Klos, historicus en politicoloog, en Harry het van Bommel, buitenlandanalist. door * uit Britse verkiezingen. Donderdag gaan de het Britten, de voor de tweede keer in naar korte tijdens tijd, naar uit de stembus voor uit een nieuw parlement. Maar de comfortabele tijdens tijdens meerderheid die Theresa tijdens May dacht te hebben toen ze het de in verkiezingen uitschreef, lijkt verdampt in in op tv de peilingen. Wat betekent dat voor een naar de onderhandelingen met in Europa? Te gast: Tom Nuttall, journalist in in en columnist voor The de Economist en Brexit-kenner. * Schuim in & As. Aandacht naar voor een het buitenlandse nieuws, met dit keer met Volkskrant-columnist Sheila tijdens de Sitalsing.

Met: SP uit en de op tv kunst van het uit formeren * naar De flexgeneratie * De laatste door deur * Schuim & de As Met: in SP en op de kunst van het op tv formeren. Muurvast zit op de formatie. De uit Amsterdamse de SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart het heeft tijdens in Amsterdam het op onmogelijke voor op elkaar gekregen: een coalitie tussen VVD, tijdens SP en het D66. Een van gesprek over voorkeuren, blokkades en tijdens het de kunst van met het formeren. * De op tv flexgeneratie. Nederland is naar kampioen flexwerken. Deze uit week nog tikte de tijdens Europese Commissie ons land in op de vingers: naar van de wildgroei van de zzp'ers en flexwerkers ondergraaft de verzorgingsstaat. in Is het vaste op contract op tv voor jongeren voorgoed verleden tijd? van In Buitenhof een in debat tussen Kristina met van het der Molen, voorzitter in van FNV Jong, op en Dennis tijdens Wiersma, oud-voorzitter van FNV op tv Jong, maar nu naar Tweede Kamerlid voor de een VVD. * De een laatste deur. Waarom plegen van schrijvers zelfmoord? Op van die uit vraag probeert in Jeroen Brouwers in De laatste deur, de zijn alom op tv geprezen in zelfmoordbijbel, antwoord te vinden. Kunnen van psychiaters en schrijvers door wat tijdens leren van het boek? Een gesprek tijdens met uit Philip Huff, romanschrijver en in essayist, en Dirk van De Wachter, psychiater de en op hoogleraar aan de universiteit van Leuven. een * Schuim & de As. Aandacht het voor het het buitenlandse nieuws in in Schuim & As, deze met week met van publicist Paul het Scheffer.

ASML-topman tijdens Peter Wennink over de uit vraag in om 10 miljard aan het nieuwe door kabinet vanuit Brainport uit Eindhoven. Hubert naar Smeets en op tv Peyman Jafari een over de opstelling van Rusland met en Iran na met de Amerikaanse raketaanval op naar Syri... het Brainport Eindhoven vraagt het in nieuwe kabinet naar om 10 miljard euro de om alle ambities waar naar te kunnen tijdens maken. Chipmachinebouwer met ASML is het van visitekaartje van dit gebied een met hoogwaardige een maakindustrie. In Buitenhof een de topman van de ASML, Peter Wennink. door En: de Amerikaanse van raketaanval op in de Syrische luchthaven deze week tijdens heeft ook gevolgen het voor de op tv opstelling van Rusland op tv en Iran. Een tweegesprek door met Ruslanddeskundige Hubert een Smeets de en politicoloog door en Irankenner Peyman Jafari. Verder: de met Franse van verkiezingen beloven historisch op te worden. Mia Doornaert, op oud-Parijscorrespondent van de De Standaard, volgde haar het leven van lang de Franse politiek uit van nabij. In haar naar nieuwe boek onderzoekt op tv ze op tv de diepere oorzaken naar van de malaise van een land de met zo'n glorieus op tv in verleden. Aandacht voor het tijdens buitenlandse nieuws in Schuim tijdens & door As, ditmaal met Volkskrant-columniste naar Sheila Sitalsing.

Te gast zijn: een op tv Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, een Sandra Phlippen de en op tv Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. op tv Ze is al van tien jaar uit het gezicht van de door Partij voor de een Dieren: Marianne Thieme. En een ook deze op verkiezingscampagne staat het belang een van tijdens het dier voorop: de sluiting van dierentuinen, dierenwinkels met die geen dieren meer mogen een verkopen en een méér dierenpolitieagenten. En tijdens dat niet alleen: de uit op tv partij pleit voor een andere inrichting op tv van een onze economie. Jan Roos. Hij noemt het VNL de op enige klassiek tijdens liberale partij van Nederland. het In de serie lijsttrekkersgesprekken een de deze keer Jan Roos van een VNL. op tv De partij die de tijdens veiligheid van Nederland in van binnen- en op tv richting buitenland de wil versterken. Plus: 'rechts' groot wil uit maken van in het van Nederlandse politieke landschap. Een analyse van een politicoloog Meindert Fennema en de econoom Sandra het Phlippen. Schuim en het As besteedt met aandacht aan het op buitenlandse nieuws. Deze week met NRC-columnist op Tom-Jan naar Meeus.

Discussieprogramma naar waar de actualiteit uit met vooraanstaande een opiniemakers en politici besproken het wordt. Live gepresenteerd vanuit de met het Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma op waar de actualiteit met in vooraanstaande in opiniemakers en politici besproken wordt. de in Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus uit in op Amsterdam.

oktober 2020
07-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verbouwing Binnenhof. De verbouwing van het Binnenhof dreigt uit te lopen op een fiasco. Eén architect is al vertrokken en haar opvolger lijkt ook op een zijspoor gezet. Hun plannen zouden vergaand en megalomaan zijn. Dat terwijl de opdrach...

13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!