Programma gemist?

Verbouwing Binnenhof. op tv De op tv verbouwing van het Binnenhof uit dreigt uit te lopen naar op een in fiasco. Eén architect is al met op vertrokken en haar opvolger lijkt met ook op een de zijspoor een gezet. Hun plannen zouden vergaand en een megalomaan zijn. met Dat terwijl de opdracht de 'sober op tv en doelmatig' is. met Waarom gaat naar het bij dit naar soort projecten altijd alleen maar door over de kosten en een zo weinig op over visie? de In Buitenhof een gesprek met de architect Joost op tv Ector en oud-parlementariër uit Adri Duivesteijn. * de Ben Verwaayen, ondernemer en een vertrouweling van op tv Rutte, woont en naar werkt met al jaren in Londen. Is de naar oud-topman in van onder andere British Telecom uit nog uit hoopvol over een goede afloop de van van de Brexit? En welke lessen op tv kan de VVD op trekken uit tijdens de het verkiezingsuitslag? Hij is te gast op tv in Buitenhof. * in CO2-heffing. Eerst zou het er geen CO2-heffing komen, door toen weer wel het en door nu misschien toch weer niet. naar het Wat gaan bedrijven in Nederland doen de als er in zo'n heffing komt? naar Vertrekken ze massaal naar naar het buitenland? door In Buitenhof: met Ab van der Touw, die op in opdracht met van het op tv ministerie van Economische met Zaken de gevolgen van een naar CO2-heffing van voor het bedrijfsleven in kaart een uit probeert te brengen, en Faiza de Oulahsen van tijdens Greenpeace.

Te op gast Minister-president Mark Rutte. Hij naar zou het het liefst op tv mensen die hulpverleners met en agenten bedreigen, de in elkaar slaan. Wat van vindt hij van de uitspraken in uit van de fractieleider van de VVD op tv in met de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, het op tv dat er helemaal geen door sprake is van een klimaatakkoord? op En hoe moet uit het verder met met het MH17-dossier? naar We vragen met het allemaal op tv aan minister-president Mark Rutte. Na acht het jaar op is hij een een van de uit langst zittende regeringsleiders van naar Europa. Het interview met minister-president naar Mark Rutte zal naar worden afgewisseld met op tv drie columns, met respectievelijk van door Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing, FD-journalist Hella uit het Hueck en politiek commentator Ferry in Mingelen.

Handelsoorlog naar tussen VS naar en China . America First! De door gevleugelde het woorden van president Trump de lijken waarheid te worden. door Er is van sprake van een domino-effect de uit van importheffingen die de VS de en China elkaar met opleggen. Staat in de wereld nu aan tijdens de op vooravond van een een handelsoorlog? Of kunnen naar protectionistische maatregelen ook positieve effecten met hebben? een Marietje Schaake (D66), van lid van het Europees op tv Parlement, in gesprek met Harry naar Garretsen, tijdens hoogleraar Internationale economie. * Facebook. met naar Het schandaal rond het Cambridge Analytica blijft Facebook achtervolgen. Data op tv van miljoenen op mensen worden massaal gebruikt door op om te manipuleren. Niet alleen in op tv het commerciële, maar ook de in politieke zin. Is uit er met Facebook op tv een monster gecreëerd dat niet naar meer op tv te beteugelen in is? Moet de overheid ingrijpen? van En wat van kunnen mensen zelf uit doen? In uit Buitenhof een gesprek in met technologie- en privacy-expert Ancilla naar van de op tv Leest. * De emancipatie van de de tijdens man. De op mannen en hun privileges staan na een Me met Too onder druk. de Hoe ziet de nieuwe van mannelijkheid op eruit? In Buitenhof schrijver Philip Huff met en Jens op tv van Tricht, van oprichter en directeur-bestuurder van Emancipator, door een de organisatie die mannenemancipatie bevordert. op tv * Schuim door & As. Aandacht voor met het buitenlandse nieuws naar in Schuim & As, op deze een week met Ann in Demeester, directeur van het door Frans Hals op Museum.

Staatssecretaris Menno Snel. met Nederland wil tijdens af van het slechte op imago als van belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën de Menno Snel de presenteerde in vrijdag een plan om belastingontwijking in aan op tv te pakken. Wat staat er op tv in met zijn plannen? En betekenen die op het einde van op tv brievenbusfirma's? In naar Buitenhof een gesprek met in de staatssecretaris het van Financiën, Menno naar Snel. * Het functioneren van de uit de gemeenteraad. De nieuwsberichten over vertrekkende van burgemeesters en in wethouders uit met integriteitsproblemen volgen elkaar op. En tijdens dat met tijdens de gemeenteraadsverkiezingen op voor de deur. op tv Staat het functioneren uit van de lokale democratie door op het de spel? In Buitenhof een tijdens gesprek het met Geerten Waling, historicus met aan de Universiteit de Leiden, Marielys Roos, gemeenteraadslid met in Bloemendaal - in beiden schreven onlangs een naar boek waarin tijdens ze naar hun zorgen uiten op tv over het functioneren tijdens van de gemeenteraad op tv - en Marcelle Hendrickx, wethouder naar voor D66 in Tilburg. de van * De abortuspil. de De abortuspil is terug op het de politieke van agenda. Onder druk uit van CDA door en ChristenUnie kwam met er geen vervolg een op het wetsvoorstel van oud-minister naar Schippers uit in het nieuwe regeerakkoord. Corinne de op Jonge de van Ellemeet (GroenLinks) diende van deze week een initiatiefwet in in. Ze in wil een dat huisartsen de abortuspil kunnen verstrekken. van Arthur de Alderliesten van de Vereniging met ter van Bescherming van het de Ongeboren Kind (VBOK) gruwelt van van dit voorstel en eist een het standvastigheid van de christelijke op partijen. Een debat over het een op tv controversiële pil. * op Schuim & As. Deze week met een NRC-columnist met Tom-Jan Meeus.

Gesprek met in de topadviseur van naar de uit VVD en vertrouweling naar van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een uit gesprek het over leiderschap, de VVD door en de brexitonderhandelingen. * met Referendum over schrappen op tv de referendum. Een verhit Kamerdebat naar afgelopen week op tv over het afschaffen van op tv de referendumwet. Centrale vraag: een kan van de regering de met referendumwet afschaffen, zonder het volk het de mogelijkheid te tijdens geven om naar zich hierover tijdens in een referendum de uit te spreken? in De Tweede Kamer heeft minister op Ollongren teruggestuurd naar de van Raad van State van voor aanvullend door juridisch advies. Daarover referendum-expert de Wim Voermans, hoogleraar naar staats- en naar bestuursrecht aan de met Universiteit Leiden. * Schrijfster uit Jolande in Withuis schreef een op tv bijzonder boek: Raadselvader, Kind van in de Koude op tv Oorlog. Haar vader met was op een vooraanstaand CPN'er en schaakjournalist tijdens bij een partijkrant De Waarheid. Het boek een gaat tijdens over haar jeugd naar en latere leven als kind met van communisten. Withuis een stapt van in de jaren 60 uit de de partij op en wordt provo, om tijdens vervolgens van toch weer terug te keren in van de in boezem van de van CPN. Een relaas over de overleven in door een autoritair communistisch met milieu. * Aandacht voor het op buitenlandse nieuws in het Schuim op tv & As, met columnist door Hubert op tv Smeets.

De de politieke arena. met Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen van een de landelijke fractievoorzitters het in de aanloop het naar de gemeenteraadsverkiezing uit in chaos en in geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA met met sprak na afloop van een het blamage voor de naar Nederlandse een politiek. De schermutselingen spitsten tijdens zich vooral toe op de naar uitspraken van Forum uit met voor Democratie over ras, geaardheid door en in geslacht. Over het met gedrag van politici vandaag de van dag en de gevolgen uit voor de democratie: op Alex Brenninkmeijer, lid het op tv van de Europese de Rekenkamer, en Afshin Ellian, rechtsfilosoof. op * Lucebert. tijdens De bekende dichter en beeldend naar kunstenaar het Lucebert was tijdens nazi-sympathisant tijdens de Tweede van Wereldoorlog. Dat blijkt uit een tijdens deze week met verschenen een biografie. Wat betekent tijdens dit voor zijn werk? Wat van zegt met dit over goed en fout in het de Tweede Wereldoorlog? het En hoe moeten naar musea en van kunstliefhebbers met deze onthulling in omgaan? Historicus en de op schrijver van een de boek over Mein Kampf Ewoud Kieft uit is uit te gast. * tijdens Kwaliteit van universiteiten. Torenhoge op tv werkdruk, gekmakende het bureaucratie en geen tijdens tijd voor goed onderwijs. Deze naar aanklacht van op tv een Groningse universitair in docent met vond brede weerklank met in de academische uit wereld. Wat is een er aan de hand een op de Nederlandse universiteiten? uit Staat de kwaliteit naar van het onderzoek op tv en het onderwijs op de het met spel? Een debat tijdens tussen Elmer op tv Sterken, rector magnificus van tijdens de Rijksuniversiteit Groningen, tijdens en Ingrid Robeyns, een hoogleraar ethiek op aan de Universiteit Utrecht en in lid van door de KNAW. * Schuim & tijdens tijdens As: Ann Demeester. Aandacht voor het op buitenlandse nieuws op tv in Schuim & As, op deze week met op Ann Demeester, een directeur uit van het Frans Hals in Museum.

Met: tijdens Een nieuwe door wereldorde? * Britse verkiezingen. * tijdens Schuim & uit As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: op Een nieuwe een wereldorde? Keren Europa en van op de Verenigde Staten elkaar na jaren op trouw bondgenootschap de in het rug toe? Te gast: VVD Tweede door met Kamerlid Han ten Broeke, Meyrem Almaci, een partijvoorzitter van uit het Vlaamse Groen, Felix uit Klos, van historicus en politicoloog, de en Harry het van Bommel, buitenlandanalist. * het Britse verkiezingen. Donderdag gaan de door Britten, voor met de tweede keer in een naar korte tijd, naar de stembus naar voor een nieuw in parlement. Maar uit de comfortabele meerderheid op die Theresa May dacht de te hebben toen ze van de verkiezingen een uitschreef, lijkt tijdens verdampt in door de peilingen. Wat betekent dat uit voor op de onderhandelingen met Europa? Te gast: een Tom Nuttall, journalist op tijdens en columnist voor The Economist door en Brexit-kenner. tijdens * Schuim door & As. Aandacht in voor het buitenlandse nieuws, dit naar keer met Volkskrant-columnist op Sheila een Sitalsing.

Met: SP de en tijdens de kunst van het formeren * een door De flexgeneratie * De laatste de deur * op Schuim & uit As Met: SP en naar de kunst van van het formeren. op tv Muurvast zit de formatie. uit De Amsterdamse SP-wethouder Werk uit & Inkomen met Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het het onmogelijke voor naar tijdens elkaar gekregen: een coalitie tussen uit VVD, van SP en D66. door Een gesprek over voorkeuren, blokkades in en de kunst naar van het formeren. * een De flexgeneratie. Nederland de is kampioen flexwerken. uit Deze week nog op tv tikte de Europese uit Commissie ons land een op op de vingers: de wildgroei door van zzp'ers door en flexwerkers ondergraaft de verzorgingsstaat. een Is het tijdens vaste door contract voor jongeren voorgoed verleden tijd? een In Buitenhof een van debat tussen tijdens Kristina van der Molen, naar voorzitter de van FNV Jong, en Dennis met Wiersma, oud-voorzitter op van FNV Jong, naar maar nu Tweede uit Kamerlid een voor de VVD. * De laatste op tv deur. van Waarom plegen met schrijvers zelfmoord? Op die vraag probeert van Jeroen op tv Brouwers in de De laatste deur, de zijn alom geprezen zelfmoordbijbel, antwoord te met vinden. op tv Kunnen psychiaters en schrijvers wat de leren van het op tv boek? met Een gesprek met Philip van Huff, romanschrijver de en essayist, tijdens en Dirk De Wachter, in psychiater en hoogleraar aan de op universiteit tijdens van Leuven. * Schuim & op tv een As. Aandacht voor het buitenlandse nieuws van in in Schuim & As, op tv deze week met een publicist Paul uit Scheffer.

ASML-topman naar Peter Wennink tijdens over de vraag om 10 op miljard aan het de nieuwe kabinet vanuit Brainport van Eindhoven. Hubert de Smeets en Peyman op Jafari met over de opstelling van van Rusland en Iran een na de Amerikaanse raketaanval op op tv Syri... Brainport Eindhoven van vraagt het nieuwe uit kabinet om het 10 miljard euro in om alle ambities uit waar een te kunnen maken. Chipmachinebouwer ASML de is het visitekaartje met van met dit gebied met van hoogwaardige maakindustrie. In Buitenhof tijdens de topman van op tv ASML, Peter Wennink. En: de van Amerikaanse raketaanval van op tijdens de Syrische luchthaven deze week op tv heeft ook door gevolgen voor naar de opstelling van Rusland en Iran. door uit Een tweegesprek met Ruslanddeskundige Hubert in Smeets en politicoloog tijdens en Irankenner van Peyman met Jafari. Verder: de Franse tijdens verkiezingen beloven historisch te met worden. Mia Doornaert, op oud-Parijscorrespondent van op tv De Standaard, volgde haar leven in lang de op Franse naar politiek van nabij. In haar nieuwe in met boek onderzoekt ze de een diepere oorzaken van de tijdens malaise van een land het met met zo'n glorieus verleden. Aandacht voor op het buitenlandse uit nieuws het in Schuim & As, ditmaal in met Volkskrant-columniste Sheila tijdens Sitalsing.

Te tijdens gast zijn: Marianne Thieme, op Jan Roos, Meindert door Fennema, Sandra Phlippen op tv en Tom-Jan Meeus. Marianne uit Thieme. Ze op tv is op al tien jaar tijdens het gezicht van de Partij voor op de Dieren: Marianne een Thieme. En ook op deze van verkiezingscampagne staat het belang van op het dier voorop: de sluiting van de dierentuinen, dierenwinkels die tijdens geen dieren meer mogen in verkopen en méér in dierenpolitieagenten. En dat in niet alleen: de op tv partij pleit voor in een andere inrichting in van onze uit economie. Jan Roos. een Hij noemt VNL de enige naar klassiek door liberale partij van Nederland. in In de op tv serie lijsttrekkersgesprekken deze uit keer Jan van Roos van VNL. De in partij die de veiligheid door van naar Nederland in binnen- en richting uit buitenland wil van versterken. Plus: uit 'rechts' groot wil maken uit in het Nederlandse politieke door landschap. Een analyse op van politicoloog Meindert Fennema met en in econoom Sandra Phlippen. Schuim en As tijdens besteedt uit aandacht aan het buitenlandse nieuws. Deze met het week met NRC-columnist Tom-Jan op Meeus.

Discussieprogramma de waar de uit actualiteit met vooraanstaande opiniemakers op en politici besproken wordt. een Live uit gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in in Ams... Discussieprogramma waar van de actualiteit met een vooraanstaande door opiniemakers en politici besproken naar wordt. Live tijdens gepresenteerd vanuit de Hortus op Botanicus met in Amsterdam.

mei 2021
07-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verbouwing Binnenhof. De verbouwing van het Binnenhof dreigt uit te lopen op een fiasco. Eén architect is al vertrokken en haar opvolger lijkt ook op een zijspoor gezet. Hun plannen zouden vergaand en megalomaan zijn. Dat terwijl de opdrach...

13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!