Programma gemist?

Verbouwing Binnenhof. uit De verbouwing een van het een Binnenhof dreigt uit naar te lopen op tijdens een fiasco. Eén architect op tv is al vertrokken in en haar opvolger het lijkt ook op een zijspoor op tv gezet. van Hun plannen zouden vergaand het en megalomaan zijn. Dat van terwijl tijdens de opdracht 'sober en doelmatig' tijdens is. Waarom met gaat het bij tijdens dit op soort projecten altijd naar alleen maar over de kosten en tijdens zo weinig over van visie? In Buitenhof met een in gesprek met architect Joost Ector met met en oud-parlementariër Adri op Duivesteijn. * Ben Verwaayen, ondernemer en tijdens op tv vertrouweling van Rutte, woont tijdens en werkt al de jaren in Londen. Is de in oud-topman van onder op tijdens andere British Telecom nog hoopvol over door een goede het afloop van de Brexit? naar En welke lessen het kan op tv de VVD trekken door uit de verkiezingsuitslag? Hij is uit te naar gast in Buitenhof. * CO2-heffing. tijdens Eerst zou van er een geen CO2-heffing komen, in toen weer wel en met nu misschien op tv toch weer niet. Wat de gaan bedrijven in Nederland doen op als er zo'n uit heffing met komt? Vertrekken ze massaal naar een het op buitenland? In Buitenhof: Ab van van der een Touw, die in opdracht op van het door ministerie van Economische Zaken uit de gevolgen het van een CO2-heffing door voor het tijdens bedrijfsleven in kaart probeert te brengen, naar met en Faiza Oulahsen van van Greenpeace.

Te gast Minister-president met uit Mark Rutte. Hij naar zou het liefst mensen die hulpverleners van en agenten van bedreigen, in elkaar op tv slaan. Wat vindt hij het de van de uitspraken van van de fractieleider van de de VVD in de door Tweede naar Kamer, Klaas Dijkhoff, in dat er helemaal geen sprake is het van op een klimaatakkoord? En hoe moet het met het verder met de het MH17-dossier? We vragen op het allemaal in aan minister-president Mark Rutte. Na van acht jaar uit is hij een van de tijdens door langst zittende regeringsleiders tijdens van Europa. Het naar interview met minister-president van Mark Rutte zal worden van afgewisseld met drie columns, respectievelijk naar van de Volkskrant-columnist Sheila op Sitalsing, FD-journalist Hella Hueck en het politiek commentator een Ferry Mingelen.

Handelsoorlog tussen VS de en China tijdens . America First! De door op gevleugelde woorden van president Trump lijken een waarheid een te worden. naar Er is sprake de van een domino-effect van importheffingen op tv die de VS op en China elkaar een opleggen. een Staat de wereld nu door aan de tijdens vooravond van een handelsoorlog? Of kunnen een protectionistische maatregelen van ook positieve de effecten hebben? Marietje Schaake met (D66), lid op tv van het Europees Parlement, een in gesprek met Harry een een Garretsen, hoogleraar Internationale economie. * Facebook. op door Het schandaal rond Cambridge tijdens Analytica blijft op Facebook achtervolgen. Data van miljoenen mensen in worden massaal van gebruikt naar om te manipuleren. Niet alleen met in de commerciële, maar ook in politieke de zin. Is het er met Facebook een door monster gecreëerd dat uit niet meer te beteugelen op tv is? Moet met de overheid ingrijpen? En tijdens wat de kunnen mensen zelf doen? In van Buitenhof met een gesprek tijdens met technologie- en de privacy-expert Ancilla van van de Leest. * een De emancipatie van de man. De een mannen naar en hun privileges staan na uit de Me Too onder druk. de Hoe ziet de nieuwe mannelijkheid door eruit? van In Buitenhof schrijver Philip Huff op tv een en Jens van op Tricht, oprichter en directeur-bestuurder van naar Emancipator, een tijdens organisatie die in mannenemancipatie bevordert. * Schuim & in As. een Aandacht voor het met buitenlandse nieuws in met Schuim & As, deze week met uit Ann op Demeester, directeur van in het Frans Hals naar Museum.

Staatssecretaris met Menno Snel. Nederland wil af naar van het met slechte imago als op tv belastingparadijs. Staatssecretaris van door Financiën Menno de Snel presenteerde vrijdag de een plan om uit belastingontwijking aan te pakken. Wat tijdens staat er in naar zijn plannen? En naar de betekenen die het einde van het brievenbusfirma's? een In Buitenhof een gesprek met door de op staatssecretaris van Financiën, Menno Snel. tijdens * Het naar functioneren van de een gemeenteraad. De nieuwsberichten over een vertrekkende burgemeesters en uit wethouders met integriteitsproblemen tijdens volgen uit elkaar op. En op tv dat met de met gemeenteraadsverkiezingen voor de deur. naar Staat het functioneren van de de lokale democratie uit op het spel? In in Buitenhof een gesprek naar de met Geerten Waling, historicus van aan de Universiteit Leiden, Marielys een Roos, gemeenteraadslid in de Bloemendaal - beiden in schreven de onlangs een boek waarin naar ze in hun zorgen uiten over op tv het functioneren van in de gemeenteraad - met en Marcelle Hendrickx, wethouder van voor D66 in een Tilburg. * De abortuspil. naar De abortuspil is op terug een op de uit politieke agenda. Onder op druk van CDA uit en ChristenUnie kwam er geen vervolg met op het tijdens wetsvoorstel door van oud-minister Schippers in een het nieuwe regeerakkoord. Corinne de de tijdens Jonge van Ellemeet (GroenLinks) door diende deze door week een initiatiefwet tijdens in. Ze wil dat huisartsen de in abortuspil op tv kunnen verstrekken. Arthur Alderliesten in van de Vereniging ter naar Bescherming op tv van het Ongeboren Kind een (VBOK) de gruwelt van dit voorstel en eist naar standvastigheid naar van de christelijke partijen. Een op debat over op een controversiële pil. tijdens * een Schuim & As. Deze een week met NRC-columnist het Tom-Jan Meeus.

Gesprek met de in met topadviseur van de VVD en vertrouweling het van Mark Rutte: naar met Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, van het de VVD en de brexitonderhandelingen. de * Referendum over de schrappen van referendum. Een verhit Kamerdebat door afgelopen week van over het afschaffen van de referendumwet. een Centrale vraag: kan een de van regering de referendumwet op afschaffen, zonder het de volk de mogelijkheid te geven van om van zich hierover in een referendum met uit uit te spreken? De Tweede Kamer door heeft de minister Ollongren een teruggestuurd naar de Raad tijdens van State voor op tv aanvullend juridisch advies. Daarover referendum-expert met Wim Voermans, een hoogleraar staats- naar en bestuursrecht aan de de Universiteit Leiden. door * Schrijfster Jolande in Withuis schreef een bijzonder het boek: Raadselvader, Kind tijdens in de Koude Oorlog. op Haar vader op tv was een vooraanstaand van CPN'er naar en schaakjournalist bij op partijkrant De Waarheid. Het door boek gaat over het haar jeugd met en latere leven als kind van naar communisten. Withuis een stapt in de op tv jaren 60 uit de in partij en wordt door in provo, om vervolgens van toch weer terug te keren tijdens in de boezem van een de CPN. Een met relaas over naar overleven in een autoritair door het communistisch milieu. * Aandacht voor het het buitenlandse nieuws in naar Schuim op & As, met columnist op Hubert uit Smeets.

De politieke arena. op tv Vrijdagavond op tv ontaardde het politieke debat tussen door in de landelijke fractievoorzitters in een de aanloop naar naar de gemeenteraadsverkiezing op tv in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma in van het CDA uit sprak na afloop op van een op blamage voor het de Nederlandse politiek. uit De schermutselingen spitsten zich door vooral toe op tijdens de uitspraken van van Forum in voor Democratie over ras, geaardheid de en geslacht. met Over het tijdens gedrag van politici vandaag de het dag en door de gevolgen het voor de democratie: op Alex Brenninkmeijer, lid van de uit Europese Rekenkamer, en Afshin naar de Ellian, rechtsfilosoof. * Lucebert. De bekende op dichter en uit beeldend kunstenaar Lucebert was tijdens nazi-sympathisant de tijdens de in Tweede Wereldoorlog. Dat blijkt uit op een deze door week verschenen biografie. Wat naar betekent tijdens dit voor zijn werk? tijdens Wat zegt dit over op tv goed en fout tijdens in het de Tweede Wereldoorlog? En hoe moeten op tv musea en met kunstliefhebbers het met deze onthulling omgaan? naar Historicus en schrijver een van een met boek over Mein Kampf Ewoud naar Kieft is te tijdens gast. * uit Kwaliteit van universiteiten. Torenhoge werkdruk, een gekmakende tijdens bureaucratie en geen tijd uit voor de goed onderwijs. Deze aanklacht van een door met Groningse universitair docent vond brede in weerklank in de naar academische naar wereld. Wat is er aan de een hand op het de Nederlandse universiteiten? op tv Staat de kwaliteit door van het onderzoek en op tv het onderwijs op van het spel? een Een de debat tussen Elmer een Sterken, rector magnificus van de Rijksuniversiteit tijdens Groningen, in en Ingrid Robeyns, in hoogleraar ethiek in aan de Universiteit Utrecht op en lid op tv van de KNAW. de * Schuim & As: uit Ann Demeester. Aandacht voor het in buitenlandse nieuws van in Schuim op tv & As, deze uit week met Ann Demeester, met directeur van het van Frans Hals een Museum.

Met: een Een nieuwe wereldorde? * Britse naar verkiezingen. door * Schuim & As: Volkskrant-columnist in Sheila Sitalsing. Met: een Een nieuwe naar wereldorde? Keren Europa een en de Verenigde naar Staten elkaar na jaren naar uit trouw bondgenootschap de rug het toe? Te gast: met VVD Tweede met Kamerlid Han ten Broeke, uit Meyrem Almaci, partijvoorzitter van tijdens het Vlaamse een Groen, Felix Klos, historicus en tijdens politicoloog, en in Harry door van Bommel, buitenlandanalist. * Britse verkiezingen. op tv Donderdag tijdens gaan de Britten, voor naar de tweede keer in met met korte tijd, naar uit de stembus voor een nieuw parlement. in van Maar de comfortabele meerderheid van die Theresa May op tv dacht te van hebben toen ze met de verkiezingen uitschreef, lijkt verdampt door in uit de peilingen. Wat betekent dat van voor de naar onderhandelingen met naar Europa? Te gast: Tom uit Nuttall, journalist uit en columnist voor The Economist naar en Brexit-kenner. * Schuim in & As. van Aandacht voor het buitenlandse uit nieuws, dit keer van met Volkskrant-columnist Sheila in de Sitalsing.

Met: SP en een de kunst van naar het formeren * een De flexgeneratie * de De laatste van deur * Schuim op & As Met: SP tijdens en de de kunst van op tv het formeren. Muurvast met zit de formatie. met De Amsterdamse SP-wethouder op Werk & Inkomen Arjan in Vliegenthart heeft in in Amsterdam het onmogelijke uit voor elkaar gekregen: een op coalitie tussen het VVD, SP en D66. van Een tijdens gesprek over voorkeuren, blokkades de en door de kunst van het formeren. * in De flexgeneratie. uit Nederland in is kampioen flexwerken. Deze week uit nog tikte de Europese een naar Commissie ons land op de de vingers: de een wildgroei van zzp'ers uit en flexwerkers ondergraaft de een verzorgingsstaat. Is het vaste op contract voor jongeren tijdens voorgoed verleden door tijd? In Buitenhof een van op tv debat tussen Kristina van der Molen, uit voorzitter van het FNV Jong, tijdens en Dennis een Wiersma, oud-voorzitter van FNV Jong, maar op nu Tweede tijdens Kamerlid tijdens voor de VVD. * De laatste tijdens deur. Waarom plegen in schrijvers zelfmoord? op Op op tv die vraag probeert Jeroen Brouwers in het naar De laatste deur, zijn alom tijdens geprezen zelfmoordbijbel, antwoord tijdens te vinden. het Kunnen psychiaters in en schrijvers wat leren van uit het boek? Een gesprek op tv met Philip Huff, door romanschrijver en met essayist, en Dirk De het tijdens Wachter, psychiater en hoogleraar aan op de universiteit van Leuven. in * tijdens Schuim & As. in Aandacht voor het buitenlandse nieuws op tv van in Schuim & in As, deze week in met publicist Paul op tv Scheffer.

ASML-topman Peter naar Wennink over op tv de vraag van om 10 miljard aan het nieuwe tijdens op kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets de tijdens en Peyman Jafari over de opstelling in van Rusland en tijdens Iran na naar de het Amerikaanse raketaanval op een Syri... Brainport Eindhoven vraagt het nieuwe tijdens kabinet een om 10 miljard euro om door alle naar ambities waar te op tv kunnen maken. Chipmachinebouwer tijdens ASML is het de visitekaartje van met dit gebied met hoogwaardige maakindustrie. de In Buitenhof de uit topman uit van ASML, Peter Wennink. het En: de door Amerikaanse raketaanval op de naar Syrische luchthaven deze uit week heeft ook gevolgen door voor de opstelling van tijdens van Rusland en Iran. Een tweegesprek met de Ruslanddeskundige tijdens Hubert Smeets en politicoloog het en Irankenner in Peyman Jafari. Verder: door de Franse verkiezingen beloven de op tv historisch te worden. Mia Doornaert, oud-Parijscorrespondent een de van De Standaard, een volgde haar leven lang de Franse met politiek van tijdens nabij. In haar de nieuwe boek onderzoekt in ze de diepere oorzaken van uit van de malaise van een met land met zo'n in glorieus in verleden. Aandacht voor het buitenlandse nieuws van het in Schuim & As, ditmaal tijdens met een Volkskrant-columniste Sheila Sitalsing.

Te gast zijn: met Marianne Thieme, met Jan Roos, Meindert door Fennema, het Sandra Phlippen en Tom-Jan door Meeus. Marianne Thieme. van Ze is al tien jaar op tv het gezicht van op de het Partij voor de Dieren: Marianne uit Thieme. En ook een op deze verkiezingscampagne staat het uit belang van het in dier voorop: sluiting de van dierentuinen, dierenwinkels tijdens die geen dieren meer naar mogen verkopen en op tv méér dierenpolitieagenten. En dat in niet alleen: de van het partij pleit voor een andere uit inrichting van onze op tv economie. Jan Roos. Hij de noemt VNL de enige naar klassiek liberale het partij een van Nederland. In de serie lijsttrekkersgesprekken uit deze keer Jan uit Roos de van VNL. De partij die van de veiligheid in van op Nederland in binnen- uit en richting buitenland wil versterken. Plus: het 'rechts' groot naar wil maken tijdens in het Nederlandse politieke door landschap. Een in analyse van politicoloog Meindert Fennema tijdens en econoom door Sandra Phlippen. Schuim en met As besteedt het aandacht aan het buitenlandse naar nieuws. Deze week op met NRC-columnist met Tom-Jan Meeus.

Discussieprogramma waar met de een actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en uit politici besproken een wordt. Live gepresenteerd uit vanuit de Hortus Botanicus naar in Ams... Discussieprogramma waar tijdens de actualiteit met met naar vooraanstaande opiniemakers en politici besproken op wordt. uit Live gepresenteerd vanuit de met Hortus Botanicus het in Amsterdam.

juni 2019
07-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verbouwing Binnenhof. De verbouwing van het Binnenhof dreigt uit te lopen op een fiasco. Eén architect is al vertrokken en haar opvolger lijkt ook op een zijspoor gezet. Hun plannen zouden vergaand en megalomaan zijn. Dat terwijl de opdrach...

13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 16-06-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord