Programma gemist?

Te gast Minister-president het Mark met Rutte. Hij de zou het liefst mensen die in hulpverleners en van agenten bedreigen, in elkaar slaan. het Wat vindt hij uit met van de uitspraken de van de fractieleider van tijdens de VVD in naar de Tweede Kamer, op tv Klaas Dijkhoff, met dat er helemaal geen sprake naar is van een klimaatakkoord? het En met hoe moet de het verder met het uit MH17-dossier? We vragen het allemaal op tv met aan minister-president Mark naar Rutte. Na acht in jaar is hij een van een de door langst zittende regeringsleiders het van Europa. Het op tv interview met minister-president in Mark Rutte zal naar worden afgewisseld met met drie columns, respectievelijk van Volkskrant-columnist tijdens Sheila Sitalsing, FD-journalist Hella door Hueck en van politiek in commentator Ferry Mingelen.

Handelsoorlog op tv tussen VS de en China . America in First! De gevleugelde woorden van door president door Trump lijken waarheid tijdens te worden. Er is op sprake van een domino-effect het van naar importheffingen die de de VS en China elkaar in opleggen. Staat de wereld het in nu aan de vooravond van de een handelsoorlog? door Of kunnen protectionistische maatregelen ook met positieve effecten het hebben? Marietje op Schaake (D66), lid van op tv het tijdens Europees Parlement, in gesprek met Harry op Garretsen, hoogleraar Internationale een naar economie. * Facebook. Het schandaal rond de Cambridge Analytica naar blijft Facebook achtervolgen. tijdens Data van miljoenen mensen een worden massaal gebruikt naar om het te manipuleren. Niet alleen uit in commerciële, maar op ook uit in politieke zin. Is er met naar Facebook tijdens een monster gecreëerd tijdens dat niet meer te beteugelen naar uit is? Moet de overheid ingrijpen? En naar met wat kunnen mensen zelf doen? uit In een Buitenhof een gesprek met een technologie- en met privacy-expert Ancilla van de Leest. * tijdens De emancipatie een van de man. De tijdens mannen en hun het privileges staan na de Me van Too onder druk. Hoe in ziet de nieuwe mannelijkheid het eruit? op In Buitenhof schrijver Philip het Huff een en Jens van met Tricht, oprichter en directeur-bestuurder van Emancipator, op een organisatie die door mannenemancipatie in bevordert. * Schuim & As. het Aandacht van voor het op tv buitenlandse nieuws in Schuim & naar As, deze met week met Ann Demeester, directeur de van het Frans een Hals het Museum.

Staatssecretaris Menno in Snel. Nederland wil het af van het slechte tijdens imago naar als belastingparadijs. Staatssecretaris het van Financiën Menno Snel presenteerde op tv vrijdag het een plan om door belastingontwijking aan te in pakken. Wat de staat er in zijn van plannen? En betekenen door die het einde van brievenbusfirma's? in In Buitenhof een op tv een gesprek met de staatssecretaris van een Financiën, Menno op Snel. * op tv Het functioneren van de door gemeenteraad. De nieuwsberichten de over vertrekkende burgemeesters en wethouders tijdens tijdens met integriteitsproblemen volgen op tv elkaar op. En dat met op tv de gemeenteraadsverkiezingen voor de de naar deur. Staat het de functioneren van de lokale van democratie op het spel? op tv In in Buitenhof een gesprek met Geerten naar Waling, op historicus aan de tijdens Universiteit Leiden, Marielys Roos, gemeenteraadslid in op tv Bloemendaal - beiden in schreven onlangs tijdens een boek waarin ze op tijdens hun zorgen uiten in over het functioneren van de gemeenteraad door - uit en Marcelle tijdens Hendrickx, wethouder voor D66 de in Tilburg. op tv * De abortuspil. uit De abortuspil is terug op de een politieke van agenda. Onder druk van van CDA en met ChristenUnie kwam er geen vervolg een op het op wetsvoorstel een van oud-minister Schippers in in het nieuwe regeerakkoord. op tv Corinne de Jonge van tijdens Ellemeet op (GroenLinks) diende deze week tijdens een initiatiefwet in. Ze wil naar dat huisartsen van de abortuspil tijdens kunnen verstrekken. tijdens Arthur Alderliesten van in de Vereniging ter Bescherming van naar het Ongeboren tijdens Kind (VBOK) gruwelt van het dit voorstel met en eist op tv standvastigheid van de christelijke partijen. Een van debat over een op controversiële pil. door * Schuim & As. het Deze in week met op tv NRC-columnist Tom-Jan Meeus.

Gesprek met een de topadviseur op tv van de VVD en het vertrouweling naar van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een naar de gesprek over leiderschap, door de VVD en de brexitonderhandelingen. * van Referendum over op tv schrappen referendum. Een een verhit van Kamerdebat afgelopen week over naar het afschaffen van de tijdens referendumwet. Centrale van vraag: kan op de regering de op referendumwet afschaffen, zonder in het volk de mogelijkheid te geven op om op zich hierover op in een referendum uit te spreken? op tv De Tweede op tv Kamer heeft een minister Ollongren teruggestuurd naar de op tv Raad uit van State voor aanvullend op juridisch op advies. Daarover referendum-expert een Wim Voermans, hoogleraar staats- op tv en bestuursrecht aan de Universiteit met Leiden. een * Schrijfster Jolande Withuis schreef in tijdens een bijzonder boek: Raadselvader, met Kind in met de Koude Oorlog. Haar tijdens vader was een vooraanstaand CPN'er in en schaakjournalist bij een partijkrant met De Waarheid. Het op boek gaat naar over haar jeugd en latere leven op als kind van op communisten. Withuis stapt door in de uit jaren 60 met uit de partij van en wordt provo, in om vervolgens toch weer het terug te keren in naar de boezem het van de CPN. Een met relaas over overleven de in een autoritair op communistisch milieu. * uit Aandacht voor het door naar buitenlandse nieuws in Schuim & As, op tv met columnist Hubert tijdens met Smeets.

De politieke arena. door Vrijdagavond een ontaardde het politieke debat tijdens tussen uit de landelijke fractievoorzitters de in de aanloop naar tijdens de gemeenteraadsverkiezing in chaos uit en geschreeuw. Sybrand Buma door van naar het CDA sprak na naar afloop van een door blamage tijdens voor de Nederlandse politiek. uit De schermutselingen spitsten in zich vooral toe op de op tv uitspraken van van Forum een voor Democratie over ras, op tv geaardheid en het geslacht. Over het gedrag van politici de vandaag de met dag en de gevolgen naar voor de op tv democratie: Alex Brenninkmeijer, lid op van de Europese door Rekenkamer, en Afshin uit Ellian, rechtsfilosoof. * het Lucebert. De van bekende naar dichter en beeldend naar kunstenaar Lucebert was nazi-sympathisant tijdens de tijdens Tweede Wereldoorlog. Dat uit blijkt uit een door deze met week verschenen biografie. Wat betekent door dit op tv voor zijn werk? Wat op tv zegt een dit over goed en fout door in de in Tweede Wereldoorlog? En op tv hoe moeten een musea en kunstliefhebbers met deze onthulling met omgaan? met Historicus en schrijver van het een boek door over Mein Kampf Ewoud door Kieft is naar te gast. * Kwaliteit van met universiteiten. naar Torenhoge werkdruk, op tv gekmakende bureaucratie en van geen tijd voor goed op tv onderwijs. Deze aanklacht van uit een Groningse universitair de docent vond brede van weerklank in de academische op wereld. Wat door is een er aan de hand uit op de naar Nederlandse universiteiten? Staat de tijdens kwaliteit van het met onderzoek en het in onderwijs op het uit spel? Een debat tussen naar Elmer de Sterken, rector magnificus van naar de Rijksuniversiteit Groningen, uit en Ingrid Robeyns, hoogleraar op tv ethiek aan de Universiteit de Utrecht op tv en lid in van de KNAW. tijdens * Schuim & As: Ann Demeester. met Aandacht voor het tijdens buitenlandse nieuws in in met Schuim & As, deze de week met Ann Demeester, directeur het van het Frans op tv op Hals Museum.

Met: naar Een nieuwe wereldorde? * Britse met verkiezingen. * een Schuim & As: het Volkskrant-columnist een Sheila Sitalsing. Met: in Een nieuwe wereldorde? Keren tijdens Europa en op de Verenigde Staten elkaar de na jaren trouw bondgenootschap tijdens de rug toe? tijdens Te uit gast: VVD Tweede Kamerlid in Han ten Broeke, tijdens Meyrem Almaci, tijdens partijvoorzitter van het Vlaamse Groen, Felix tijdens Klos, tijdens historicus en politicoloog, in en Harry van met Bommel, buitenlandanalist. * door Britse verkiezingen. op Donderdag gaan de uit Britten, voor de tweede van keer in een korte tijd, naar de het stembus voor een nieuw parlement. naar op tv Maar de comfortabele meerderheid de die Theresa May dacht een te hebben toen ze een de verkiezingen uitschreef, tijdens lijkt verdampt in van de van peilingen. Wat betekent dat voor in de onderhandelingen met op Europa? in Te gast: Tom Nuttall, met journalist en op columnist voor The Economist en tijdens Brexit-kenner. een * Schuim in & As. Aandacht de voor het buitenlandse nieuws, tijdens dit keer met naar Volkskrant-columnist Sheila de Sitalsing.

Met: SP naar en de tijdens kunst van het formeren * een met De flexgeneratie * met De laatste deur * naar Schuim & As het Met: SP en de kunst door van het formeren. van Muurvast zit de uit een formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & het Inkomen Arjan met Vliegenthart met heeft in Amsterdam het naar onmogelijke voor elkaar gekregen: in een coalitie tussen VVD, een SP door en D66. Een gesprek over op tv voorkeuren, blokkades en de de kunst van naar het een formeren. * De flexgeneratie. Nederland de is kampioen door flexwerken. Deze week op tv nog tikte een de Europese Commissie ons met land op de vingers: de de wildgroei op tv van door zzp'ers en flexwerkers naar ondergraaft de verzorgingsstaat. Is het uit vaste op tv contract voor jongeren op tv voorgoed verleden tijd? In door Buitenhof een debat naar tussen Kristina van der Molen, met voorzitter van FNV het Jong, van en Dennis tijdens Wiersma, oud-voorzitter van FNV Jong, tijdens maar nu Tweede Kamerlid met voor de VVD. met * van De laatste tijdens deur. Waarom plegen schrijvers naar zelfmoord? Op die de vraag probeert Jeroen op Brouwers in De op tv laatste deur, zijn alom op geprezen zelfmoordbijbel, antwoord van te vinden. Kunnen met psychiaters en schrijvers op wat leren van van het op boek? Een gesprek met uit Philip Huff, romanschrijver en essayist, met en het Dirk De naar Wachter, psychiater en hoogleraar aan de op universiteit in van Leuven. * Schuim door & As. Aandacht in voor op het buitenlandse nieuws naar in Schuim & As, deze op week met door publicist Paul van Scheffer.

ASML-topman op tv Peter Wennink tijdens over de vraag om het 10 miljard aan naar het nieuwe uit kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert uit Smeets en Peyman Jafari op over het de opstelling van Rusland tijdens en de Iran na de uit Amerikaanse raketaanval op een Syri... Brainport Eindhoven met vraagt het nieuwe de kabinet om 10 miljard euro een om tijdens alle ambities waar in te kunnen maken. Chipmachinebouwer op ASML is het uit visitekaartje van dit gebied de met hoogwaardige maakindustrie. In op Buitenhof op tv de topman de van ASML, Peter Wennink. En: naar de Amerikaanse op raketaanval op de Syrische luchthaven uit deze week heeft het ook gevolgen voor naar de opstelling naar van uit Rusland en Iran. Een tweegesprek met in met Ruslanddeskundige Hubert Smeets met en politicoloog en Irankenner Peyman door Jafari. Verder: de op Franse verkiezingen beloven tijdens historisch te worden. een door Mia Doornaert, oud-Parijscorrespondent van De uit Standaard, volgde haar een leven lang de Franse op politiek de van nabij. In haar nieuwe een boek uit onderzoekt ze de diepere oorzaken van van de malaise in van op tv een land een met zo'n glorieus verleden. Aandacht voor de naar het buitenlandse nieuws in van Schuim & As, naar ditmaal met Volkskrant-columniste Sheila tijdens Sitalsing.

Te door gast zijn: uit Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, tijdens Sandra Phlippen op tv en Tom-Jan Meeus. Marianne op de Thieme. Ze is met al tien jaar het het gezicht van de een Partij voor de Dieren: een Marianne door Thieme. En ook deze van verkiezingscampagne staat het belang van in het dier voorop: met sluiting van dierentuinen, een dierenwinkels die geen tijdens in dieren meer mogen een verkopen en méér dierenpolitieagenten. En dat uit met niet alleen: de partij pleit voor een een andere inrichting naar van onze economie. Jan van Roos. Hij op noemt door VNL de enige klassiek met liberale partij van Nederland. uit In de serie tijdens lijsttrekkersgesprekken deze keer op Jan Roos van in VNL. De partij die in de veiligheid de van van Nederland in binnen- van en richting buitenland wil versterken. tijdens Plus: het 'rechts' groot wil in maken in het Nederlandse politieke landschap. Een het analyse op tv van politicoloog Meindert het Fennema en econoom Sandra Phlippen. Schuim in tijdens en As besteedt aandacht aan het op tv met buitenlandse nieuws. Deze week op tv met NRC-columnist van Tom-Jan Meeus.

Discussieprogramma op waar de de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers uit en politici besproken wordt. Live door met gepresenteerd vanuit de Hortus van Botanicus in Ams... op Discussieprogramma waar tijdens de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers naar en politici besproken wordt. op tv uit Live gepresenteerd vanuit de Hortus tijdens Botanicus in van Amsterdam.

januari 2019
13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 13-01-2019 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord