Programma gemist?

Te gast Minister-president op Mark Rutte. Hij de zou het met liefst mensen een die hulpverleners en een agenten bedreigen, in het elkaar slaan. op tv Wat vindt hij van de uitspraken van van met de fractieleider van op tv de VVD in de Tweede met Kamer, Klaas het Dijkhoff, dat er een helemaal geen sprake het is van een klimaatakkoord? van het En hoe moet het een verder met op tv het MH17-dossier? We vragen tijdens het allemaal aan minister-president Mark de naar Rutte. Na acht jaar is het hij door een van de met langst zittende regeringsleiders van Europa. een Het interview met uit minister-president op tv Mark Rutte zal worden afgewisseld naar met uit drie columns, respectievelijk van Volkskrant-columnist tijdens Sheila Sitalsing, FD-journalist in Hella in Hueck en politiek commentator Ferry op Mingelen.

Handelsoorlog tussen VS op tv en China . tijdens met America First! De gevleugelde tijdens woorden van de president Trump lijken waarheid te van worden. Er is tijdens sprake van op een domino-effect naar van importheffingen die naar de VS en een China elkaar opleggen. Staat de een wereld nu door aan de vooravond van een uit handelsoorlog? het Of kunnen met protectionistische maatregelen ook positieve het effecten hebben? Marietje Schaake tijdens (D66), lid van van het Europees Parlement, in uit gesprek met naar Harry Garretsen, hoogleraar tijdens Internationale economie. * van Facebook. uit Het schandaal rond Cambridge Analytica op tv blijft Facebook achtervolgen. op tv Data van miljoenen de mensen worden een massaal gebruikt om door te manipuleren. Niet naar alleen in commerciële, maar door ook in politieke zin. van naar Is er met Facebook een een monster uit gecreëerd dat niet meer te beteugelen door is? Moet de een overheid ingrijpen? En tijdens in wat kunnen mensen zelf doen? met In tijdens Buitenhof een gesprek met technologie- en uit door privacy-expert Ancilla van de door Leest. * De emancipatie met van in de man. De mannen en een hun privileges de staan na in Me Too onder druk. Hoe ziet uit tijdens de nieuwe mannelijkheid eruit? In Buitenhof op schrijver Philip van Huff en Jens in van Tricht, oprichter door en directeur-bestuurder van van Emancipator, een organisatie die door van mannenemancipatie bevordert. * Schuim & As. van Aandacht voor het door van buitenlandse nieuws in Schuim & met As, deze week het met van Ann Demeester, directeur van het met Frans Hals naar Museum.

Staatssecretaris Menno Snel. de een Nederland wil af van het slechte het met imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën een Menno Snel presenteerde met vrijdag een het plan om belastingontwijking aan het te pakken. de Wat op staat er in zijn plannen? van En betekenen uit die het einde van brievenbusfirma's? een In Buitenhof een een gesprek op tv met de staatssecretaris op tv van Financiën, Menno op tv Snel. * Het in functioneren van de de gemeenteraad. De nieuwsberichten door over vertrekkende burgemeesters en wethouders op met integriteitsproblemen volgen een elkaar op. En op dat met op tv de op gemeenteraadsverkiezingen voor de deur. Staat naar het op tv functioneren van de lokale democratie op tv op het spel? de In Buitenhof met een gesprek met Geerten Waling, in historicus naar aan de Universiteit Leiden, Marielys een Roos, gemeenteraadslid in op tv Bloemendaal - beiden een schreven onlangs door een boek waarin van ze naar hun zorgen uiten over het tijdens functioneren van de gemeenteraad de in - en Marcelle uit Hendrickx, wethouder voor D66 met in Tilburg. op tv * De abortuspil. het De abortuspil is terug een op de politieke agenda. het Onder op druk van CDA en ChristenUnie kwam door er geen vervolg op tv op in het wetsvoorstel van het oud-minister Schippers het in het nieuwe regeerakkoord. Corinne een de Jonge van tijdens Ellemeet (GroenLinks) diende de deze week een op tv initiatiefwet in. Ze wil naar tijdens dat huisartsen de abortuspil naar kunnen verstrekken. Arthur Alderliesten van uit met de Vereniging ter Bescherming van het uit tijdens Ongeboren Kind (VBOK) gruwelt van dit uit voorstel en eist met standvastigheid tijdens van de christelijke partijen. Een het debat over tijdens een controversiële pil. * het naar Schuim & As. Deze week met door met NRC-columnist Tom-Jan Meeus.

Gesprek met van de topadviseur van de door VVD en een vertrouweling van Mark Rutte: op tv Ben Verwaayen. met Een gesprek uit over leiderschap, de in VVD en het de brexitonderhandelingen. * Referendum de over schrappen door referendum. Een verhit Kamerdebat naar afgelopen week over in het afschaffen van uit de referendumwet. Centrale tijdens vraag: kan de regering de van referendumwet afschaffen, door zonder het volk op de mogelijkheid van te geven om met zich hierover in een referendum tijdens uit door te spreken? naar De Tweede Kamer heeft minister Ollongren op teruggestuurd van naar de Raad tijdens van State voor aanvullend juridisch het op advies. Daarover referendum-expert Wim in Voermans, hoogleraar staats- en tijdens bestuursrecht aan in de Universiteit Leiden. * Schrijfster de Jolande met Withuis schreef een bijzonder boek: de Raadselvader, Kind van in op de Koude Oorlog. Haar vader op tv was een vooraanstaand CPN'er door en schaakjournalist bij op tv partijkrant tijdens De Waarheid. Het van boek gaat over haar jeugd het en latere in leven de als kind van communisten. Withuis een stapt in naar de jaren 60 met uit de partij en wordt naar provo, om het vervolgens toch een weer terug te keren in van de boezem van op tv de CPN. met Een relaas over van overleven door in een autoritair van communistisch milieu. * Aandacht voor het op tv buitenlandse nieuws op in Schuim & op tv As, een met columnist Hubert uit Smeets.

De politieke arena. de Vrijdagavond ontaardde het het politieke debat tussen de de landelijke fractievoorzitters van tijdens in de aanloop van naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos in en naar geschreeuw. Sybrand Buma van het op tv CDA sprak na met afloop het van een blamage voor op de Nederlandse politiek. De schermutselingen op spitsten van zich vooral toe in op de met uitspraken van Forum voor Democratie over uit ras, de geaardheid en geslacht. Over het het gedrag van politici in op tv vandaag de dag en de tijdens gevolgen voor de democratie: in met Alex Brenninkmeijer, lid van de Europese het Rekenkamer, en door Afshin Ellian, rechtsfilosoof. * met Lucebert. uit De bekende dichter op en beeldend kunstenaar van Lucebert was nazi-sympathisant het tijdens de Tweede Wereldoorlog. Dat door blijkt uit een op tv deze week in verschenen biografie. Wat betekent op dit voor van zijn werk? Wat de zegt dit over door goed met en fout in de in Tweede Wereldoorlog? En in hoe moeten door musea en kunstliefhebbers met deze onthulling de omgaan? het Historicus en schrijver met van een boek over Mein tijdens op Kampf Ewoud Kieft is uit te gast. * Kwaliteit het van universiteiten. Torenhoge naar werkdruk, gekmakende bureaucratie en een geen het tijd voor met goed onderwijs. Deze aanklacht van een door tijdens Groningse universitair docent de vond brede weerklank in de academische in wereld. Wat het is er van aan de op hand op de Nederlandse tijdens universiteiten? Staat de naar kwaliteit van naar het onderzoek en in het onderwijs op het spel? Een een van debat tussen Elmer door Sterken, rector magnificus op van de Rijksuniversiteit Groningen, en Ingrid uit Robeyns, hoogleraar van ethiek aan de Universiteit in Utrecht en tijdens lid van de het KNAW. * naar Schuim & As: Ann in Demeester. Aandacht voor tijdens het buitenlandse nieuws het in Schuim & in As, uit deze week met Ann Demeester, een directeur het van het Frans Hals door Museum.

Met: Een met nieuwe door wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim een & As: door Volkskrant-columnist Sheila met Sitalsing. Met: Een nieuwe het wereldorde? Keren Europa en een de op tv Verenigde Staten van elkaar na jaren trouw bondgenootschap uit de rug uit toe? Te gast: van VVD Tweede Kamerlid Han een ten Broeke, Meyrem Almaci, naar partijvoorzitter van tijdens het Vlaamse het Groen, Felix de Klos, historicus en de politicoloog, en Harry de van Bommel, buitenlandanalist. * Britse verkiezingen. de Donderdag gaan de op tv Britten, voor met de tweede keer in tijdens korte tijd, van naar de stembus voor in een nieuw parlement. door Maar de comfortabele in van meerderheid die Theresa May dacht een te op hebben toen ze de verkiezingen door uitschreef, lijkt de verdampt in de peilingen. Wat door op tv betekent dat voor op tv de onderhandelingen met Europa? Te gast: op tv Tom Nuttall, journalist het en columnist van voor The Economist het en op tv Brexit-kenner. * Schuim & As. Aandacht een voor het buitenlandse op naar nieuws, dit keer met van Volkskrant-columnist Sheila de Sitalsing.

Met: SP en met de kunst van uit het formeren * door op De flexgeneratie * op tv De laatste deur * tijdens Schuim & As Met: naar SP en uit de kunst uit van het formeren. Muurvast zit een de formatie. De met Amsterdamse SP-wethouder Werk & door Inkomen Arjan Vliegenthart op tv heeft in Amsterdam een het op onmogelijke voor elkaar gekregen: een de door coalitie tussen VVD, tijdens SP en D66. Een gesprek over naar van voorkeuren, blokkades en de naar kunst van het formeren. * tijdens de De flexgeneratie. Nederland op tv is kampioen flexwerken. Deze week tijdens nog tikte de op Europese Commissie ons land op tv op de het vingers: de wildgroei van tijdens zzp'ers uit en flexwerkers ondergraaft de verzorgingsstaat. van Is het het vaste uit contract voor jongeren voorgoed verleden een tijd? In door Buitenhof een het debat tussen Kristina van der op tv Molen, een voorzitter van FNV Jong, en naar Dennis Wiersma, oud-voorzitter naar van tijdens FNV Jong, maar nu Tweede naar Kamerlid met voor de VVD. * op tv De laatste een deur. Waarom plegen schrijvers zelfmoord? Op tijdens die vraag op tv probeert Jeroen Brouwers op in De laatste op deur, zijn tijdens alom geprezen zelfmoordbijbel, antwoord te met vinden. Kunnen van psychiaters met en schrijvers wat leren van tijdens het boek? Een op tv gesprek met een Philip Huff, romanschrijver in en essayist, en Dirk De met Wachter, psychiater en uit hoogleraar aan de door universiteit van Leuven. uit * in Schuim & As. Aandacht tijdens voor op tv het buitenlandse nieuws een in Schuim & As, deze week het op met publicist Paul op Scheffer.

ASML-topman Peter op Wennink met over de vraag de om 10 miljard aan het nieuwe op tv kabinet vanuit het Brainport Eindhoven. Hubert in Smeets en Peyman Jafari op tv over de het opstelling door van Rusland en Iran na door de het Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven op tv vraagt uit het nieuwe kabinet om het 10 miljard euro een om alle ambities door waar te kunnen maken. naar door Chipmachinebouwer ASML is het visitekaartje op tv van uit dit gebied met hoogwaardige maakindustrie. In met tijdens Buitenhof de topman van ASML, naar Peter Wennink. En: de op tv Amerikaanse raketaanval met op de Syrische in luchthaven deze een week heeft ook gevolgen uit voor de opstelling de van Rusland en naar Iran. Een tijdens tweegesprek met door Ruslanddeskundige Hubert Smeets en politicoloog een en van Irankenner Peyman uit Jafari. Verder: de Franse verkiezingen beloven op tv historisch te worden. op Mia Doornaert, oud-Parijscorrespondent tijdens van De Standaard, tijdens op tv volgde haar leven lang de het Franse politiek van nabij. op In haar op nieuwe boek uit onderzoekt ze de diepere oorzaken door van de de malaise van een het land van met zo'n glorieus van verleden. Aandacht voor het buitenlandse nieuws tijdens in van Schuim & uit As, ditmaal met Volkskrant-columniste naar Sheila Sitalsing.

Te gast zijn: de Marianne Thieme, Jan met Roos, door Meindert Fennema, Sandra Phlippen op tv en Tom-Jan Meeus. door Marianne Thieme. Ze tijdens is al tien uit jaar van het gezicht van de Partij voor het door de Dieren: Marianne Thieme. En ook een deze verkiezingscampagne staat in het belang naar van het dier voorop: uit sluiting van dierentuinen, op dierenwinkels die op tv geen dieren meer door mogen op tv verkopen en méér dierenpolitieagenten. En dat naar met niet alleen: de partij pleit naar voor een andere inrichting in van onze economie. Jan door Roos. Hij noemt van VNL de in enige klassiek liberale van partij van Nederland. tijdens In een de serie lijsttrekkersgesprekken het deze keer Jan Roos van VNL. naar tijdens De partij die de de veiligheid van Nederland in een binnen- en richting buitenland het wil een versterken. Plus: 'rechts' tijdens groot wil van maken in het door Nederlandse politieke landschap. Een analyse de van politicoloog Meindert een Fennema en econoom Sandra Phlippen. Schuim het en As tijdens besteedt tijdens aandacht aan het buitenlandse nieuws. het Deze week naar met NRC-columnist Tom-Jan naar Meeus.

Discussieprogramma waar de in met actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en tijdens politici door besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit tijdens de een Hortus Botanicus in Ams... in Discussieprogramma waar van de actualiteit met vooraanstaande uit opiniemakers en politici besproken op wordt. Live op tv gepresenteerd vanuit de in Hortus Botanicus in met Amsterdam.

maart 2019
13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 17-03-2019 om 12:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord