Programma gemist?

Verbouwing Binnenhof. op tv De verbouwing van het uit Binnenhof dreigt van uit te lopen op in een fiasco. in Eén architect is al naar vertrokken en haar in opvolger lijkt ook het op tv op een zijspoor uit gezet. Hun plannen zouden het vergaand en megalomaan zijn. Dat van met terwijl de opdracht 'sober en uit doelmatig' is. Waarom met gaat het door bij dit soort van projecten altijd alleen naar maar over de kosten tijdens en tijdens zo weinig over visie? In op Buitenhof een op gesprek met architect Joost het Ector en een oud-parlementariër Adri Duivesteijn. * Ben uit Verwaayen, ondernemer en met op tv vertrouweling van Rutte, woont en op werkt al uit jaren in Londen. Is de in door oud-topman van onder andere British Telecom een nog hoopvol over op een goede door afloop van de tijdens Brexit? En welke op tv lessen kan de VVD op tv trekken uit de tijdens verkiezingsuitslag? Hij is in van te gast in door Buitenhof. * CO2-heffing. Eerst zou een er van geen CO2-heffing komen, toen weer van wel en nu misschien een toch weer op tv niet. Wat gaan bedrijven van in Nederland tijdens doen als er zo'n op tv op heffing komt? Vertrekken ze het massaal naar het een buitenland? In Buitenhof: Ab van uit der Touw, de die in de opdracht van het het ministerie van Economische Zaken de de gevolgen van met een CO2-heffing voor door het op bedrijfsleven in kaart probeert een te brengen, en Faiza met Oulahsen van met Greenpeace.

Te tijdens gast Minister-president Mark uit Rutte. Hij zou het uit liefst tijdens mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, naar in in elkaar slaan. met Wat vindt hij van de van uitspraken het van de fractieleider van met de VVD in naar de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, in van dat er helemaal geen sprake is van van een klimaatakkoord? het tijdens En hoe moet het verder naar met het MH17-dossier? door We tijdens vragen het allemaal aan minister-president uit Mark Rutte. op tv Na acht jaar is in hij een tijdens van de langst zittende regeringsleiders het van op Europa. Het interview met uit minister-president Mark Rutte zal in worden op tv afgewisseld met drie columns, respectievelijk met van Volkskrant-columnist Sheila het Sitalsing, FD-journalist Hella op tv Hueck en politiek op tv commentator uit Ferry Mingelen.

Handelsoorlog een tussen VS en China . de America door First! De gevleugelde woorden met van president met Trump lijken waarheid te worden. met Er is sprake uit van een domino-effect tijdens van importheffingen door die de VS het en China het elkaar opleggen. Staat de wereld naar nu aan op tv de vooravond van een het handelsoorlog? Of uit kunnen tijdens protectionistische maatregelen ook positieve effecten hebben? de Marietje Schaake (D66), een lid op van het tijdens Europees Parlement, in gesprek met op Harry Garretsen, hoogleraar in Internationale economie. * Facebook. van Het de schandaal rond Cambridge Analytica van blijft Facebook naar achtervolgen. Data een van miljoenen mensen worden een massaal gebruikt om te manipuleren. met Niet in alleen in commerciële, in maar ook in de politieke zin. Is er door met Facebook de een monster gecreëerd dat het niet meer te beteugelen in de is? Moet de met overheid ingrijpen? En wat op tv kunnen mensen zelf doen? In een Buitenhof een door gesprek door met technologie- en privacy-expert van Ancilla van een de Leest. * in De emancipatie van de man. De van mannen en hun tijdens privileges staan op tv na Me Too uit onder druk. Hoe op ziet de op nieuwe mannelijkheid eruit? op tv In Buitenhof op schrijver Philip Huff uit en Jens van Tricht, op tv oprichter en directeur-bestuurder door van Emancipator, op tv een organisatie die mannenemancipatie bevordert. een * Schuim uit & As. de Aandacht voor het buitenlandse nieuws door in Schuim & As, de deze met week met door Ann Demeester, directeur van het door Frans Hals op tv Museum.

Staatssecretaris Menno tijdens Snel. Nederland door wil af van het het slechte imago als belastingparadijs. door Staatssecretaris van door Financiën Menno Snel door presenteerde vrijdag een met plan naar om belastingontwijking aan te in pakken. Wat staat er op in zijn in plannen? En betekenen in die het naar einde van brievenbusfirma's? In Buitenhof een een naar gesprek met de staatssecretaris de van Financiën, Menno Snel. * op tv door Het functioneren van de gemeenteraad. door De nieuwsberichten over uit vertrekkende burgemeesters tijdens en wethouders door met integriteitsproblemen volgen elkaar uit op. En op tv dat met de gemeenteraadsverkiezingen op tv voor de deur. naar Staat het functioneren van de de lokale democratie op van het spel? tijdens In Buitenhof een gesprek met met Geerten Waling, een historicus op aan de Universiteit tijdens Leiden, Marielys naar Roos, gemeenteraadslid in uit Bloemendaal - beiden schreven onlangs tijdens een boek waarin door ze hun zorgen van uiten over de het functioneren van het de gemeenteraad - en Marcelle op tv Hendrickx, wethouder voor door D66 in Tilburg. van * De tijdens abortuspil. De abortuspil het is terug op een de politieke agenda. Onder met druk van met CDA in en ChristenUnie kwam er geen vervolg door op het naar wetsvoorstel van op oud-minister Schippers in het nieuwe tijdens regeerakkoord. Corinne de in Jonge van Ellemeet op tv (GroenLinks) diende deze de week in een initiatiefwet op tv in. Ze wil dat huisartsen op tv de abortuspil het kunnen verstrekken. Arthur Alderliesten van van de op tv Vereniging ter Bescherming van het het de Ongeboren Kind (VBOK) gruwelt van dit op tv voorstel en in eist standvastigheid van de naar uit christelijke partijen. Een debat naar over een op tv controversiële pil. * Schuim door & As. Deze week van met NRC-columnist van Tom-Jan Meeus.

Gesprek uit met de topadviseur van de een VVD en uit vertrouweling op van Mark Rutte: Ben van Verwaayen. Een gesprek over in leiderschap, de VVD een en door de brexitonderhandelingen. * Referendum over tijdens schrappen op tv referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen het week over het afschaffen op tv van naar de referendumwet. tijdens Centrale vraag: kan de regering de naar referendumwet afschaffen, op tv zonder het volk de op mogelijkheid te geven de op tv om zich hierover in een referendum met uit het te spreken? De Tweede uit Kamer heeft minister de Ollongren teruggestuurd een naar de Raad van in State voor aanvullend juridisch het advies. de Daarover referendum-expert Wim Voermans, hoogleraar uit staats- door en bestuursrecht op aan de Universiteit Leiden. * Schrijfster van Jolande Withuis schreef door een bijzonder tijdens boek: met Raadselvader, Kind in de Koude Oorlog. een Haar vader was op tv een vooraanstaand CPN'er naar en schaakjournalist in bij een partijkrant De Waarheid. de Het boek gaat het over haar jeugd en in latere leven als de kind van communisten. Withuis op tv stapt in de op tv jaren 60 uit tijdens de partij een en wordt provo, met om vervolgens met toch weer terug op tv te keren in de boezem naar van de door CPN. Een relaas tijdens over overleven door in een autoritair communistisch milieu. met * de Aandacht voor het buitenlandse nieuws in de Schuim & een As, met een columnist Hubert naar Smeets.

De naar politieke arena. tijdens Vrijdagavond ontaardde het de politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters van op in de aanloop naar de naar gemeenteraadsverkiezing op tv in chaos en geschreeuw. Sybrand op tv Buma van het CDA het sprak een na afloop van een de blamage voor naar de Nederlandse politiek. De tijdens schermutselingen spitsten zich op vooral met toe op de op uitspraken van Forum het voor Democratie over ras, de geaardheid en geslacht. een Over het in gedrag van politici door vandaag de dag en de gevolgen op tv voor van de democratie: uit Alex Brenninkmeijer, lid een van de Europese Rekenkamer, een en Afshin Ellian, het rechtsfilosoof. * op tv Lucebert. De bekende dichter en beeldend een kunstenaar Lucebert was op nazi-sympathisant tijdens de tijdens Tweede Wereldoorlog. Dat op tv tijdens blijkt uit een deze week verschenen met biografie. Wat betekent de dit voor zijn op tv werk? Wat zegt in dit uit over goed en fout in in het de Tweede Wereldoorlog? En hoe moeten naar musea en door kunstliefhebbers met deze het onthulling met omgaan? Historicus en schrijver van van een boek over met Mein Kampf een Ewoud Kieft is te gast. door * in Kwaliteit van universiteiten. Torenhoge op tv werkdruk, in gekmakende bureaucratie en geen de tijd voor goed in onderwijs. Deze aanklacht het van een Groningse in universitair docent vond op tv brede weerklank in de academische naar door wereld. Wat is er aan de naar uit hand op de naar Nederlandse universiteiten? Staat op de kwaliteit van de het onderzoek en het de onderwijs op naar het spel? Een debat tussen het Elmer op tv Sterken, rector magnificus van de Rijksuniversiteit op tv Groningen, en naar Ingrid Robeyns, op hoogleraar ethiek een aan de Universiteit Utrecht en lid tijdens van de KNAW. het * op Schuim & As: Ann Demeester. van Aandacht tijdens voor het buitenlandse nieuws in door Schuim & As, met deze week met tijdens Ann door Demeester, directeur van van het Frans Hals uit Museum.

Met: van Een nieuwe wereldorde? * uit Britse verkiezingen. * naar Schuim & As: naar Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. in Met: Een naar nieuwe wereldorde? Keren Europa tijdens en de Verenigde Staten de elkaar na jaren tijdens trouw in bondgenootschap de rug toe? van Te gast: VVD uit Tweede Kamerlid tijdens Han ten Broeke, met Meyrem Almaci, partijvoorzitter de van het van Vlaamse Groen, Felix Klos, historicus en van politicoloog, en Harry een door van Bommel, buitenlandanalist. * uit Britse verkiezingen. Donderdag gaan de in de Britten, voor de tweede tijdens keer in korte tijd, door naar de de stembus voor een nieuw van parlement. op Maar de comfortabele uit meerderheid die Theresa May dacht te met hebben toen een ze de verkiezingen uitschreef, van lijkt verdampt op in de peilingen. een Wat betekent dat het voor de onderhandelingen met de Europa? in Te gast: Tom op Nuttall, journalist en columnist voor op tv The Economist van en Brexit-kenner. uit * Schuim & As. Aandacht uit voor het uit buitenlandse nieuws, met dit keer met op Volkskrant-columnist Sheila uit Sitalsing.

Met: uit SP en de kunst op tv van het in formeren * De flexgeneratie naar * De met laatste deur * Schuim & door As een Met: SP en de op kunst van op het formeren. uit Muurvast zit de formatie. op tv De Amsterdamse SP-wethouder door Werk & uit Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in naar Amsterdam naar het onmogelijke voor elkaar met gekregen: een van coalitie tussen VVD, SP en D66. tijdens Een gesprek over uit naar voorkeuren, blokkades en tijdens de kunst van het formeren. op tv * De flexgeneratie. Nederland op tv is kampioen op tv flexwerken. Deze week van nog tikte de door Europese in Commissie ons land op met de vingers: de wildgroei van een het zzp'ers en flexwerkers tijdens ondergraaft de verzorgingsstaat. Is van het vaste contract voor een jongeren voorgoed de verleden tijd? In Buitenhof een op tv debat tussen Kristina naar van op tv der Molen, tijdens voorzitter van FNV uit Jong, en Dennis tijdens Wiersma, oud-voorzitter van uit FNV Jong, maar nu Tweede in Kamerlid voor de VVD. van * met De laatste deur. Waarom een plegen uit schrijvers zelfmoord? Op die van vraag probeert Jeroen Brouwers in een De laatste deur, op zijn alom geprezen een zelfmoordbijbel, antwoord te door vinden. Kunnen psychiaters op en tijdens schrijvers wat leren van naar het boek? Een door gesprek in met Philip Huff, romanschrijver en in essayist, en Dirk De de Wachter, psychiater en een hoogleraar aan de op tv universiteit van door Leuven. * Schuim & in As. Aandacht op tv voor het op tv buitenlandse nieuws in op Schuim & As, deze een week op tv met publicist Paul uit Scheffer.

ASML-topman Peter van Wennink een over de vraag om 10 het miljard aan het nieuwe van kabinet vanuit door Brainport Eindhoven. Hubert Smeets door door en Peyman Jafari over de opstelling naar uit van Rusland en Iran na in de tijdens Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport naar Eindhoven vraagt het op nieuwe kabinet om 10 een miljard euro om op tv alle ambities waar door te kunnen door maken. Chipmachinebouwer op tv ASML is het visitekaartje door van dit gebied met door hoogwaardige op tv maakindustrie. In Buitenhof naar de topman uit van ASML, Peter Wennink. En: de in de Amerikaanse raketaanval op in de Syrische luchthaven deze week naar heeft ook gevolgen van voor de van opstelling van Rusland en tijdens Iran. Een tweegesprek met met Ruslanddeskundige door Hubert Smeets en op politicoloog en op tv Irankenner Peyman Jafari. Verder: van de Franse verkiezingen een beloven het historisch te worden. tijdens Mia Doornaert, oud-Parijscorrespondent van De Standaard, door volgde haar een leven lang uit de Franse politiek van nabij. met In een haar nieuwe boek onderzoekt ze uit naar de diepere oorzaken uit van de malaise een van een land met zo'n glorieus de verleden. Aandacht voor een tijdens het buitenlandse nieuws op tv in Schuim & As, ditmaal van met Volkskrant-columniste Sheila van Sitalsing.

Te gast zijn: uit Marianne Thieme, het Jan Roos, Meindert Fennema, door Sandra tijdens Phlippen en naar Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is de al tien jaar een het het gezicht van de op tv Partij voor de Dieren: Marianne uit Thieme. En ook tijdens deze verkiezingscampagne met staat het naar belang van het dier voorop: tijdens de sluiting van dierentuinen, dierenwinkels die geen op dieren meer mogen op verkopen en méér op tv dierenpolitieagenten. En de dat niet alleen: een de op tv partij pleit voor een andere de inrichting van van onze economie. Jan Roos. tijdens Hij noemt VNL de van enige klassiek liberale naar partij van door Nederland. In de serie lijsttrekkersgesprekken tijdens van deze keer Jan Roos van de VNL. De partij die in de veiligheid op van Nederland in binnen- uit en richting buitenland in wil versterken. Plus: door 'rechts' groot wil naar maken in op tv het Nederlandse politieke landschap. Een op tv van analyse van politicoloog Meindert Fennema en uit naar econoom Sandra Phlippen. Schuim en As op tv besteedt door aandacht aan het buitenlandse nieuws. het Deze week met NRC-columnist met uit Tom-Jan Meeus.

Discussieprogramma naar waar de actualiteit uit met vooraanstaande opiniemakers uit en politici een besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit naar de Hortus op Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar in de actualiteit met van vooraanstaande opiniemakers een en politici naar besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit tijdens de Hortus Botanicus door in naar Amsterdam.

juli 2020
07-04-2019 11:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Verbouwing Binnenhof. De verbouwing van het Binnenhof dreigt uit te lopen op een fiasco. Eén architect is al vertrokken en haar opvolger lijkt ook op een zijspoor gezet. Hun plannen zouden vergaand en megalomaan zijn. Dat terwijl de opdrach...

13-01-2019 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast Minister-president Mark Rutte. Hij zou het liefst mensen die hulpverleners en agenten bedreigen, in elkaar slaan. Wat vindt hij van de uitspraken van de fractieleider van de VVD in de Tweede Kamer, Klaas Dijkhoff, dat er helemaal ge...

08-04-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Handelsoorlog tussen VS en China . America First! De gevleugelde woorden van president Trump lijken waarheid te worden. Er is sprake van een domino-effect van importheffingen die de VS en China elkaar opleggen. Staat de wereld nu aan de voo...

25-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Staatssecretaris Menno Snel. Nederland wil af van het slechte imago als belastingparadijs. Staatssecretaris van Financiën Menno Snel presenteerde vrijdag een plan om belastingontwijking aan te pakken. Wat staat er in zijn plannen? En beteke...

18-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Gesprek met de topadviseur van de VVD en vertrouweling van Mark Rutte: Ben Verwaayen. Een gesprek over leiderschap, de VVD en de brexitonderhandelingen. * Referendum over schrappen referendum. Een verhit Kamerdebat afgelopen week over het a...

11-02-2018 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

De politieke arena. Vrijdagavond ontaardde het politieke debat tussen de landelijke fractievoorzitters in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezing in chaos en geschreeuw. Sybrand Buma van het CDA sprak na afloop van een blamage voor de Ne...

04-06-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: Een nieuwe wereldorde? * Britse verkiezingen. * Schuim & As: Volkskrant-columnist Sheila Sitalsing. Met: Een nieuwe wereldorde? Keren Europa en de Verenigde Staten elkaar na jaren trouw bondgenootschap de rug toe? Te gast: VVD Tweede K...

28-05-2017 12:05

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Met: SP en de kunst van het formeren * De flexgeneratie * De laatste deur * Schuim & As Met: SP en de kunst van het formeren. Muurvast zit de formatie. De Amsterdamse SP-wethouder Werk & Inkomen Arjan Vliegenthart heeft in Amsterdam het onm...

09-04-2017 12:10

Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

Buitenhof - Peter Wennink, Mia Doornaert, Sheila Sitalsing

ASML-topman Peter Wennink over de vraag om 10 miljard aan het nieuwe kabinet vanuit Brainport Eindhoven. Hubert Smeets en Peyman Jafari over de opstelling van Rusland en Iran na de Amerikaanse raketaanval op Syri... Brainport Eindhoven vraa...

12-02-2017 12:10

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Te gast zijn: Marianne Thieme, Jan Roos, Meindert Fennema, Sandra Phlippen en Tom-Jan Meeus. Marianne Thieme. Ze is al tien jaar het gezicht van de Partij voor de Dieren: Marianne Thieme. En ook deze verkiezingscampagne staat het belang van...

21-11-2016 01:30

Buitenhof

Buitenhof - Buitenhof

Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici besproken wordt. Live gepresenteerd vanuit de Hortus Botanicus in Ams... Discussieprogramma waar de actualiteit met vooraanstaande opiniemakers en politici b...

Buitenhof gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Buitenhof de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Buitenhof bij Buitenhof liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Buitenhof. Heb je een uitzending van Buitenhof gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Buitenhof gemist

Buitenhof is een debat- en discussieprogramma dat 's zondags rechtstreeks wordt uitgezonden van 12.10 tot 13.00 uur op Nederland 1, in een samenwerkingsverband van NPS, VARA en VPRO. Buitenhof heeft een grote invloed in de politiek en de overige media. De gasten zijn veelal politici, top-ambtenaren, wetenschappers en intellectuelen. Het programma wordt afwisselend gepresenteerd door Peter van Ingen, Rob Trip en Clairy Polak en wordt uitgezonden vanuit de Plantage-studio's in Amsterdam. Eindredacteur is Corinne Hegeman.

Uitzending gemist van Buitenhof? Hier kun je alle uitzendingen van Buitenhof kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 06-10-2019 om 11:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!